Sanna Nielsen - Dansar Bort Med Någon Annan

Varför funkar inte dagtid?!

Hej på er, sitter just nu och kikar lite videos eftersom jag är lite små seg. Funderar faktiskt på att sova redan nu, men kanske lite tidigt?! Innan dess måste jag bocka av allt så morgondagen inte få problem som dagen fick. Fast det var mest för att jag inte pallade av att blogga, ni vet jag är människa också :)

För er som int vet har jag nu börjat snapa mer och försöker få upp 3-6 snaps om dagen och hitills har det gått ganska bra. Enligt Daniel suger jag tydligen att uppdatera mina sociala medier, haha! Ursäkta mig att jag inte tänker på allt jämt och ständigt, haha! Nu blir det förbereda morgondagen, sen ut med lillen och jag fick veta att vi kan gå på toa i toaletten vid oss, asså jag blir så glad! Bara känslan av att kunna spola gör mig mer eller mindre överlycklig, haha! Sen måste jag också ring en kompis senare ikvöll... Asså varför ska alla killar ha nattetid, as drygt! Aja hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Hoppas det ska funka bättre!

Jag är hela tiden ute efter att hitta det mest optimala "blogglivet" och där av velar jag mycket med mina uppdateringar... Men ska se om jag kan få ihop det nu och låta lördags och söndags vloggarna komma upp Mån & Tis. Sen vanliga inlägg Tors & Fre. Sen skulle jag vilja försöka göra en spontanvlogg mitt i veckan. Vill verkligen få allt i rullning som jag engång hade. Helgerna är jag alltid fullt upptagen och hinner sällan sitta ner... Därför jag tänkte ändra om i mitt bloggande och youtubeande, haha!

Men som sagt allt ska komma upp under vardagarna och så blir jag mer ledig under helgerna. Får verkligen fokusera på att vlogga och sköta min blogg, samt jobba in massa tid jag missat! Dessutom kommer Utgångs outfit tillbaks igen och bestämt mig lägga den på lördagar! Nu hoppas jag detta ska funka! :)

Perfekt nu till hösten!

Älskar toppen och känns så rtt nu när vädret blir lite dystrare!
Framhäver axelpartiet så fint och ekel att matcha till diverse byxor!
Något längre halsband hade också var super fint!


Topp

 

Veganskfrukost! 31/8

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på super bra humör! Är i fullgång med att jobba och sen blir det lite mat, ser fram emot det, dessutom ska tydligen killen laga som berömda köttfärssås! Fast helt ärligt måste han krydda på betydligt mer, käften ska brinna mer eller mindre, hallå jag är latina?!

Senare idag tänkte jag försöka se om vi kan hitta på något, typ åka till stan och bara chilla, hade varit super! Nu blir det jobb och så hörs vi mer sen igen! Att bero på något att älskar jag börja min morgon såhär, en vegansk frukost! Ska försöka trappa ner på mejeriprodukterna och sen ta bort köttet helt, men det tar vi mer när det blir dags, bloggar mer sen igen, puss på er!

F.U.C.K N.O!

Att många transsexuella lever i en speciell sits och att vi behandlade på olika sätt är väl ganska uppenbart för många. Men det jag absolut avskyr är överkta män där man får meddelnaden på kuk och detta kan vara på min bloggmail, Facebook eller min någon anna social media... MEN nu har jag ätnligen fått ett slut på elendet och det är nämligen att sätta ett "pris". Varför?! Jo det ska jag berätta, alla meddelanden jag får stup i kvarten har verkligen fått mig tröttna och så fort man säger något om någon summa är det plötsligt inte lika akruellt eftersom dom vill ha det gratis... FUCK NO!

Jag är en människa med känslor och ska inte ses som en fucking knulldocka som plockas hit och dit, GLÖM! Ska du ha något av mig betala annars glöm! Självklart ska man ta överpris så idioterna fattar hur oehert meningslöst det är att tjata och om någon är benägen att betala, kör på, haha!

Glömt av att äta!

Hej på er, denna dagen blev långt från vad jag tänkt mig men allt har gått hyffsat bra, även om det inte blev  som jag önska, haha! Har haft en dag med massa jobb och telefonen har även ringt, en jobbig dag för lilla mig eller med en svag betoning av jobbig, mer hektisk! Känner mig riktigt stolt över att vloggen är klar att publicera och ska ge mig iväg till gymmet inom kort! Fick en "uppenbarelse i veckan och det är att jag nästan kommer i mina XS-byxor, asså jag DÖR! Men innan jag lämnar lägenheten måste jag fixa 1 sista sak tills imorgon!

Hann även med en liten mini lunch tidigare idag och blev en macka, lite läsk och en ulle. Inser nu att innan jag fic i mig plättarna har det hållt mig igång sen dess och det var runt 10-tiden jag tog den och plättarna var typ 16:55. Ibland känns det som jag borde ha någon som kan påminna mig om att käka, hade varit väldigt behövligt, haha!


 

Så skönt!

Något bland det bästa som hänt i denna lilla lägenheten är att jag nu mer kan hänga upp mina kläder! Ni förstår verkligen inte den känslan. slippa leta efter toppen med rätt spets till dom byxorna i mörker höll på mig balla ur... Men nu är det över och jag ser alla plagg mer eller mindre och det lskar jag!




Söt krog-jacka!

Jackor dom denna tycker jag är så himla fina som krogen jackor
Det ger en väldigt elegant och piffad stil
Ett par söta leggings på detta och det hade varit perfekt!


Jacka

Videoinlägg!

Jag Fucking Molly Nilsson!

Efter alla intervjuer och flytt som varit har jag mer ellerm indre tröttnat på att blogga... Att vara en offentlig person är jobbigt eftersom alla förväntar sig något av dig dagligen, det är mitt jobb mer ellerm indre. Jag har börjat på prestationsångest helt enkelt och livrädd göra er missnöjda... Men för varje komentar jag fått har det hållit min motivation uppe. Ni kännerm ig på ett sätt många inte gör och min blogg är en slags avskrivningsbok mer eller mindre. Men det hsr givetvis sina för och nackdelar...

Ibland när jag ser tillbaks på livet innan kan jag sakna det, innan bloggen tog fart, jag var "normal" och ingen brydde sig mer än nödvändigt om mig. Idag när jag går på stan känner jag hur blickarna dras mot mig och alla vet vem och vad jag är. För varje intervju jag medverkar i är det som att ge sig ett slag mot sig själv... Men varför jag gör det är för att visa almänheten att JAG MOLLY FUCKING NILSSON är som vem osm helst, jag råkade bara fått ta en omväg genom livet, thats it!

Måste fira detta!

Hej på er, kom ganska nyss hem från affären efter handlat lite mat inför kommande månaden och det var långt från uppskattat av någon, haha! Gucci fick vänta i bilen vilket hinte hon heller tyckte om så 2 missnöjda, fast andra sidan klagar ingen av dem när jag trollar med maten! ;) Typ regnat hela dagen och jag har äntligen fått min skatteåterbäring så är 15 000 rikare, inte fel! Ska försöka planera in en utlandsresa inom den närmsta framtid också och hoppas verkligen någon mer är sugen på att nappa!

Inte bara för jag fått mina skattepengar utan också för att jag vill fira att min lön jag hade på Käpplunda är bara ett ögonkast från mig nu, jag är nästan där! Alla pappren är skrivna och allt har gått så bra även om jag försvann med min frånvaro både på youtube och bloggen. Men som jag engång sa, jobb prioriterar man alltid först! :) Nu blir det sätta sig med lite redigering igen och sedan göra sig redo att spela in lite matrial. MÅSTE verkligen få det gjort!

Nya klor!

Igår var jag och fixade klorna och det var verkligen så himla behövligt av olika skäl! Dels för jag tappat alla mina utom 1 och för det ändå hade behövts göra! Alltid lika skönt att ha det gjort och dom på Center Nails är så GRYMMA! Blev svarta med lite stenar på och även guldmetall som blev DÖ LÄCKER! Det var precis ny inkommet och var tvungen att testa, samt att jag är först på plan av deras kunder som tagit just metall, fab!

Verkligen tok nöjd och lika nöjd som alltid, blev akryl och hoppas det sitter en smula bättre än Gele! Lite sugen att ta fransk manikyr och 2 metall i silver nästa gång, vad tror ni?! =D


 

Snygg på rätt personer!

Utsvängda bxor börjar komma tillbaks lite allt eftersom och tycker det är himla fint!
På rätt person kan det bara bli rätt, jag som är lite kort känns det som det blir lite små tokigt ut om jag inte bär klackar, men kanske bara är jag, haha! Men till tjejer som är lite längre är det väldigt fint till.


Bxor

 

Vi har våra knep!

Go kväll alla bloggläsare, sorry för dagns uppdatering men verklige helt slut efter dagen och gårdagen! Kommer berätta mer exakt vad som hände i veckan, Det jag kan säga är att det handlar om killar och efterfest, jah ni hör redan, haha! Men ärligt var det toppen att vara ute igen med mina brudar och mer info om den utgången kommer! Det jag gjort under kvällen är att fokusera på lite jobb så det ska rulla på i veckan!

Nu blir det påbörja lite redigering och se hur långt jag kommer och hinner jag inte klart kommer det upp imorgon, hoppas det är okej! Laggt undan 7 timmar till redigering imorgon, där av att jag fick jobba som en idiot förra veckan så det skulle gå. Ja vi bloggare har våra knep för att undvika stora problem, haha! Men nu lite redigering och sen kvälls promenix, bloggarmer imorgon igen, natti!

Mot Skövde!

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu i taxin till Skövde och eftersom bilen står i Skövde... Åh vad jag älskar mitt liv, hade helt glömt hur det var att åka taxi, så skönt! Verkligen avskyr buss, bland det värsta som finns, helt klart! Dessutom är det ganska billigt med, kostar 600 - 700 kr. Tog taxi igår hem med, men det var bara för slippa alla fyllon, haha! Insett att kommer jag upp till Skövde till och från blir taxi utmärkt hemfärd efter krogen!

När jag kommer fram ska jag fixa klorna, men innan dess ska jag fixa något att äta, as hungrig! Aja, nu blir det slappa i taxin och så hörs vi mer sen igen, btw glöm inte följa mig på Snap om ni inte redan gör det, MollyNilson heter jag där :)

 

Vi ses på Bogrens!

Fullt upp och sen! 27/8

Hej på er alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag. Jag står just nu på matfestivalen ihop med Albin, Mia och Becca. Vi stötte på honom av en fel slump och plötsligt blev vi 4, hihi ^^

Dagen idag har varit fullt upp hela tiden, stressat som ett as och kom 2 timmar senare... Japp går bra, not, haha! Nu ska jag varanligw social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Längtar!

Hej på er alla finisar, asså vad denna dagen psrungit iväg och man förstår knappt vad osm hänt med den! Hamnade i telefonsamtal med Emma och sedan Nettan, riktigtr skönt och ska blir så kul att åka hem en sväng även om jag inte har en blekaste om vad jag ska göra, haha! Är matfestivalen nu i helgen och tänkte jag ska försöka vlogga och även skaffan ytt stativ så jag kan hålla kameran som jag gjort innan! 

Dessutom har jag bokat tid för naglarna, så skönt! Sist gjorde jag Gelee och helt ärligt kan det vara lband det sämstas jag gjort... Ena nageln flög efter den andra och jag ska fortsätta med Akryl, helt klart! Men andra sidan blev dom GRYMT SNYGGA och lite tråkigt att dom inte höll... funderar på att göra fransk manikyr, känns läge sen jag hade det?! Har ni något bättre tips får ni gärna komma med det, kom ihåg, ju konstigare/utvikande, destå bättre, iaf enligt mig! :)


 
 

Drömmer mig bort!

På senaste tiden har jag funderat på att skaffa ytterligare en lite hund till och rasen är nog densamma, nämligen Papillon. Verkligen förälskad i den och dom är så himla lojala! Lätt lärda och energi till jag vet inte vad, haha! Det som tar emot är valp-perioden att få den rumsren... Minns vilket skå jag hade med Gucci, haha! Nu är detta bara en tanke och om jag väljer detta ska jag ha en hane som ska få bära namnet Prada, haha!

NEJ jag vill inte ta valpar, finns metoder man kan motverka! Dessutom är hanar lite lugnare i temperamentet och blir det en till ska han få vara fullfjädrar med sin fluffiga päls. Kan verkligen se mig i framtiden ett stort hus med enkel plan med 2 papillons som rigerar inomhus och 1 Grandis som rigerar utom hus med sina små livvakter, haha! Eller varför inte tvärt om?! 2 Grandisar som livvakt, haha! Nu är detta bara en tanke, men 1 hund till vill jag allt ha, men när vet jag inte ;)



Jag blev rädd!

Som många av er redan vet har jag påbörjat en ny hormonbehandling som verkligen har gått hur bra som helst. Det är fortfarande i pillerform men inte av samma märke som jag engång tog då jag självmedecinera utan av ett helt nytt. I början gick det riktigt bra fram tills jag fick knölar i bröstet och JA, jag tänkte det värsta! Men som jag också visste om var att när man börjar med hormoner är det som för tjejer. Bröstköttlarna ska formas om och växa till sig. Men eftersom jag redan gått igenom den fasten blev jag naturligtvis lite orolig... Men jag valde att avvakta och idag är mina bröst som dom ska.

Jag är ingen läkare, men det verka som hormonerna man köper på nätet är inte lika starka, vilket tydligen gav min kropp en mini pupertet och en "oj vad är detta". Men nu när den fasen är över mer eller mindre kan jag meddela att mina bröst är som dom ska igen och nu inte längre ä B-kupor utan C. Det jag vill säga med detta är att oavsett när du påbörjar hormonbehandlingen hari ngen betydelse till din framtida byst. Det är dina bröstköttlar som kommer avgöra och har man redan mycket bröst fett som kille är chansen betydligt större att dom växer "bättre" än om man är väldigt platt på bröstet. Behöver inte vara så, men oddsen säger det.

!S.T.A.Y F.A.B!

Dessa stövlar påminner mig lite om dom jag köpte förra året eller vad tycker ni?!
Enda skillnaden är att min kedja gick in mot smalbenet, men ananrs minst lika snygga!
Perfekta nu till hösten och det börjar bli lite fuktigare! 


Stövlar
 

Njuta av solen!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag! Solen skiner och ska inom kort ut med lillen för en liten promenix. Verkligen så himla härligt att starta dagen på och sen njuta av det sjukt fina vädret! Måste verkligen ta vara på varje dag nu mer eller mindre, vet inte när man får se solen snart nu när vintern närmar sig... Därför är det extra bra att bara njuta tycker jag ^^

Övrigt av dagen blir jobb och ta det lite lugnt, ska sitta med mina räkningar senare ikväll och verkligen älskar få det överstökat, nu blir det promenix och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kommer ihåg det än idag!

Hej på er, är det bara jag som tycker dagarna gå sjukt snabbt?! tänkte på att imorgon är det redan fredag och sen helg?! Jag har haft en hyffsat lugn vecka, fortfarande massor osm ska göras, men det börjar åtminstonde bli att mer stabilt! Imorgon blir det dessutom att bege sig hem till Skaraborg för att umgås med lite vänner och ska bli så skoj! Dessutom har jag hela huset för mig själv om allt går som det planerat och jag har redan lite idéer på vad som ska göras, haha!

Att bero på det, inns ni första gången ni fick vara hemma själva?! Vad brukade ni göra?! Jag minns min än idag, jag sa till mitt fritids att jag inte kom idag och sedan gick jag hem och kollade film och åt glass eller popcorn, så söt och så liten, haha! Detta pågick i 1-2 år innan jag sa det till Mami som var lagom glad eftersom dom betalat pengar för att jagi nte ens var där, haha!


 

Tänk på det!

Något jag får höra allt mer är av äldre transsexuella hur svårt många av dem har det... Många av dom har väldigt svårt att passa in oavsett om dom gjort hela korrigeringen och många har förlorat mycket gemenskap med sina nära och kära... Vi yngre transsexuella har det en smula lättare och vi som kan lägga om våra röster och går på hormoner ger ett försprång som inte finns i denna värld... För en tjeje med en mörk maskulin röst, stora fötter och händer kommer tyvärr alltid ses lite utvikande.

Därför vill jag med detta säga att inte dömma någon oavsett röst eller sko storlek den besitter. Mån av de äldre transsexuella har lidit i hela sitt liv mer ellerm indre och idag får leva ut som sitt rätt jag! Hjälp dessa människor fram till en trygghet som får dom känns sig behövda i samhället och inte negativt bemötande, vilket egentligen gäller alla människor! Behandla din nästa så som han/hon ska behandla dig.


 

Ärlighet varar längst!

Vare sig om man är den som får ta emot eller höra sanningen är det inte alltid det enklaste och krävs både mod och ett lugn när det väl är dags... För mig är det oftast inga problem att säga som det är, varför ska man ljuga om något som inte hänger ihop?! Bättre man är ärlig och säger att såhär ligger det till. Jag avskyr själv personer osm lever i det tysta och enbart hävdar sig när personen/personerna i fråga inte sitter med.... Jag vill inte var den personen som sitter tyst utan säger som det är och därför förväntar jag mig att andra är uppriktiga mot mig med. Sena kan man givetvis välja sina strider och ta det på resonlig nivå.

Perfekt till vardags!

Dessa byxor är mer eller mindre hur snygga som helst eller vad säger ni?!
Älska kedjan som är på ena benet och hur "skinnet" glänser
Perfekt till vardags eller krogen, en söt topp till och sen är man redo för dagen!


Byxor

 

Känns skönt när allt är klart! 25/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv önska jag det kunde vara så men är riktigt äckligt trött... Upptäckte igår att jag haft lite för stressigt den senaste tiden men hoppas det lugnar sig allt eftersom! Solen skiner och känns som vädret kommer bli riktigt härligt och hoppas på det speciellt när man är lite små seg! Fast andra sidan vet jag om varför jag är seg för som alla andra kvällar blev deg sent som vanligt, haha

Det som sker för dagen är lite möten och där av att jag är uppe redan. På något sätt kännas det skönt att ha hela dagen uppstyrd och klar! Samt att allt mindre skoj blir överstökat! Nu ska jag sätta igång att fixa mig och så hörs vi med sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

3 dagar kött 2 veganska!

Som ni et har jag börjat äta kött igen och det är både till det bättre och det sämmre... Nackdelen är att min mage hade svårt att vänja sig vid det och fördelen är att det bli enklare när man äter ute! Däremot äter jag inte ute lika ofta som jag egång gjorde vilket gör att jag funderar på att börja äte vegetariskt igen. Den största anlendingen till att jag började med kött är för att jag står för matlagningen och pallar inte göra 2 olika pannor... Tar massa tid och verkligen så himla drygt!

Sen kollade jag på denna dokumentären som finns på Netflix och OMG, jag funderar starkt på att låta någon få göra sin egna mat i fortsättningen. Känner personligen inte jag vill delta i att dels världen går under och hur vilda djurs levende påverkas... Därför ska jag nu göra 3 måltider med kött och 2 veganska i veckan. Sen behöver det inte betyda att jag äter kött överhuvudtaget! Min plan är att försöka få någon att ge det gröna alternativet en ärlig chans! :)

Inget vatten!

I förrgår fick jag vet att vattnet i lägenheten kommer försvinna och att vi ska vara utan det i 2-3 veckor... Asså hur tänker dom egnetligen?! Fine om det hade varit 2-3 dagar okej! Men 2-3 veckor asså vad tänker dom med?! Detta innebär att vi inte får spola vatten, duscha eller diska med diskmaskinen. Detta innebär att vi kanske måste bo hos min killes föräldrar och inget emot det i sig, bara att när jag kommer hem kastar jag av bh:n åt där solen inte lyser och går i t-shirt eller nakenfis, haha! DET är underskattat och trorn i jag kommer kunna göra dey?! NEJ!

Tydligen är det massa skador på rören och dom är för snåla för att repaprera, därför ska dom juta om allt. Det innebär att hade dom tagit ut allt hade det gått fortare men är tydligen en kostnadsfråga och ja därför kommer vi få bli inneboende och lillen ska få bo hos mammsen och pappsen. MEN det vet dom inte om än, så himla skoj verkligen och allt börjar redan nu på måndag, ni förstår min lycka!


 

Perfekt nu till hösten!

Denna tröjan är så fin och ser väldigt mysig ut, perfekt nu till hösten och det håller på att bli lite kyligare!
Kostar dock en del är väl ända nackdelen, men andra sidan får man överväga om det är värt eller ej!


Tröja
 

Finns dom som går upp tidigare! 24/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag även om jag är riktigt trött... Hade hellre velat sovit vidare men aja lika bra att gå upp... Verkligen avskyr tidiga mornar men andra sidan finns det dom som går upp ännu tidigare! Nu blir det frukost och sedan är det dags att göra sig iordning för dagen, lite sugen på att dra till gymmet så har man det avklarat!

Övrigt av dagen blir ganska lugn och ska försöka jobba ikapp lite jag tappat de senaste veckorna! Verkligen behövligt och även försöka ha ett litet snabb möte med en av mina sponsorer och sen får vi se vad klockan blir! Hoppas ni mår bra och fått en finnstart på dagen också, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Usch!

Hej på er alla sötisar, dagen har varit rätt lång och kastat mig efter ena mötet efter det andra... Men nu ör det iaf över och ska lägga och sova en stund innan det är dags att fixa iordning videon som skulle upp i veckan... Åh hinner knappt med något känns det som, haha! Bero på det fick jag lite mysgodis igår efter vi hade kikat på huset och det är då man förstår att singel livet suger, haha! Faktiskt bland det bästa när man kan skicka iväg någon annan till affären som dessutom ändå redan är ute, hihi ^^

Verkligen avskyr att må såhär men andra sidan släpper det allt eftersom, förbannade hormoner, haha! Får ofta frågor kring detta men tänkte ta upp det mer i en video så man kan gå igenom det lite mer "noga" eller hur man ska säga?! :)

Kikade hus!

Som ni vet har jag pratat opm att flytta inom en snar framtid och igår var jag iväg och kikade på ett hus. Det var ett enplan och hade inglasad altan, så himla läckert! Hon som visade runt var super trevlig och nu är det bara frågan om man ska slå till eller inte. Som ni vet har jag bott i lägenhet som ensam poch även ihop med partners både innan och idag. Men ett hus är väl kanske allas dröm förr eller senare?!

Det enda som var tråkigt med allt var att tomten var mindre än vad man trodde och det var en hel del att göra med massa renovering, men skullöe absolut bli fint om man bara sätter igång! Min egna spontana tanke är att man nstan får anställa massa folk och i och med att min lön gått upp till det engång var kanske inte det är det största problemet... Det är om man verkligen ska våga och bara kasta sig ut eftersom ett husbeslut är ett stort beslut! Sen om man tackar nej behöver det inte vara negativt heller, det kan vara så att ett annat hus kommer passa dubbelt så bra, vad vet jag?! =)

Tror jag smäller av!

Denna jacka är så äckligt snygg så jag nästan dör! Perfekta vinterjackan och hade jag fyllt år innan december hade jag lätt önskat mig denna!
Älskar kragen och hur den slimmar till kroppen, så snyggt!


Jacka

 

Detta är så typiskt! 23/8

Go morgon alla bloggläsare, en ny dag och jag år i fullgång med en massa jobb och känns super! Hoppas ni också mår bra och haft en lika fin start som jag! Att vero på något mindre roligt kommer vi behöva hitta ett tillfälligt boende under 2-3 veckor eftersom vi kommer vara utan vatten... Vet as skoj! Asså varför?! Detta innebär plast tallrikar/glas/bestick och ja nu kan förstå min extrema lycka... Plötsligt blir en flytt ännu mer akut, haha!

Övrigt av dagen ska jag jobba, har massor att göra så lika bra att sätta igång! Vädret är helt okej och känns som denna dagen kommer bli någorlunda okej! Nu ska jag föra över lite pengar och sedan blir det iväg och köpa lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Myskväll!

Hej på er, sitter just nu och kikar på en serie och precis ätit lite mat och även lite kräftor. Fick en riktig bamsekräfta som kändes så overklig att den kom från Sverige eftersom jag bara sett små fram tills nu! När vi kikat klart ska jag ut med lillen på kvälls kiss och sedan jobba lite med ett projekt jag håller på med...

Så himla skönt att se film samtidigt som man bloggar, enda nackdelen är att videos går mindre bra, haha! Lägger upp lite bilder från söndagens då vi även fick fika och jag har verkligen börjar gilla frukt mer än godis, så himla gott! Vattenmelon är helt klart min favorit men sen kommer faktiskt apelsin och klementin :)

SKÖNT!

Under en viss tid har jag behövt leva lite snålare pga flytt och att mitt liv inte ser likadnt ut... Förut var jag ute och åt 2-3 gånger i veckan och festade mer ellerm indre alla helger, även under vardagarna. Det hände alltid något och ena skandalen var värre än den andra, på gott och ont, haha! Att spendera pengar är bland det bästa jag vet och la ut kanske 2500 kr i veckan på saker jag knappt behövde, haha!

Det livet saknar jag lite, men nu verkar det som de flesta möten gett resultat och jag är snart tillbaka på banan och kan leva lika glamoröst som jag engång gjorde :) Lönen som kommer in här nest är inget jag kommer behöva leva snålt för och detta vårdar gott inför framtiden :) Jag Där av att bloggandet råkat illa ut, möten tar sin tid och man är ofta slut efter allt fläng, men det kommer bli så värt det! Nu är för visso lägenheten uppsagd men det hindrar mig inte för att söka någon annan nu när jag kan, divan är tillbaka ha ha! =D

Börjar fastna mer och mer!

 Att bo i en större stad har verkligen sina fördelar och jag verkligen börjar älska att bo i lilla småland! I början var jag väldigt skeptisk, inte för att jag inte ville bo här utan att jagi nte köände en kotte, men idag känns allt mycket enklare! Jag har fått nya vänner, ska snart flytta och har lite små planer på att skaffa en liten knådd till (hund). Dessutom är det skönt att få komma på en ny plats och börja om och skriva sitt liv på egna villkor!

Men det jag älskar mest är shopping utbudet, finns typ massor av olika affärer och man har verkligen allt i ett i Jönköping. Nu bor jag för visso långt i från Jönköping... Men jag trivs med det! Var väldigt osäker i början men känns så himla rätt! Jag kanske ser ut som en storstads tjej, men trivs lika bra på landet och i en mindre stad också, så länge det inte är allt för långt till en större stad, haha!


 

Förkylning på gång! 22/8

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det en ny dag och känner mig helt okej bra. Fortfarande lite ont i halsen men hoppas det släpper inom kort och misstänker det är en klassisk vinterförkylning som är på gång... Turligt nog har den inte brutit ut! Solen skiner och jag ska sätt nig med lite frukost och sen dra igång lite jobb!

Det som annars sker för dagen är jobb, försöka redigera klart 2 videos och sen spela in en. Asså varför sparar jag allt till sist... Så himla dumt och massa extra arbete. Fast andra sidan var jag ändå inte hemma igår så kanske förklarar allt antar jag :) Dags att sätta igång, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sweet!

Älskar skorna så himla fina och verkligen så snygga!
Lagom hög klack och ger en stabil gång
Tänker mig ett par slitna jeans eller 3-kvarts byxor hade varit super fint till!


Skor

 

Gäller ta vara på stunderna!

Hej på er, dåså är det läggdags för oss här borta och hann inte ridgera klart lördagsvloggen, men fixar det imorgon om det är okej! Vi avslutade kvälllen med att äta lite kräftor från fredagens fångst och var riktigt gott, verkligen under skattat det där. Kött klarar man sig utan ,en skaldjur blir betydligt svårare, haha!

Var tidigare hos föräldrarna idag och fick lite mat i magen, bland annat hämtade jag min check jag ska lösa in nu i veckan hade jag tänkt, samt få bukt på mitt bankkonto för det strular fortfarande med mitt person nr... Blev iaf någon gryta av något slag och där av fick vi glass. Föresten här är glasen jag köpte till min lilla mamma, visst är dom fina, riktigt avundsjuk! Sen vad dom gick på var väl en annan 5:a men tyckte hon var värd dem oacsett vad. Ens föräldrar lever inte för evigt och gäller ta vara på stunderna man haver tillsammans! :)




Kräftfiske nr dos!

Tänkte slänga upp lite bilder från fredagens kräftfiske och hade verkligen toppen väder! Dessutom fick vi en bra vit över 200 kräftor, inte illa =)

Känns skönt!

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag iaf bättre än vad jag brukar göra, haha! Crusing igår och var super och dessutom hanna jag även med att filma ganska mycket till dagens vlog och hoppas det blir bra matrial, hihi ^^ När vi kom till parkeringen var det ytterstfå bilar, men det kom allt fler allt etersom och kommer berätta mer om detta i veckan! :)

Idag är det söndag och jag är just nu hos mina föräldrar för att hämta min check från skatteåterbringen och det känns riktigt nice, typ en hel lön merellerm idnre, haha! Fattar knappt att det är sant och det känns så galet sjukt att jag betalat in mer än vad jag skulle ha gjort, haha! Men ibland lönar det sig att jobba hårt och jag klagar då inte med 15 laxar rätt ner i fickan, hihi ^^

Vetlanda Crusing!

Laddar upp inför nästa vecka! 20/8

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för hela veckans bloggande men har haft mycket och inte mått så bra, där av dåliga blogginlägg.... Men sitter nu med lite jobb så att allt ska flyta på inför kommande vecka! Dessutom kommer en video upp när jag sätter i mitt löshår! Vet att några av er frågat efter det och nu är det äntligen på gång! Tänkte få upp den på torsdag och ett TS-snack nu på tisdag! :)

Övrigt mår jag bra, har lite små ont i halsen och misstänker jag håller på att bli sjuk... Får verkligen inte bli det nu eftersom jag är så himla taggad på att gå på ett event som kommer om 2 veckor mot Göteborg... Är sällan på event eftersom jag inte orkar ta mig dit, men dit vill jag verkligen! Aja nu blir det fortsätta med jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Hormonrubbning!

Som ni märkt har denna veckan varit lite mycket och jag har verkligen haft 0 i energi på nästan allt... Jag misstänker att det är mina hormoner eftersom jag är lite obalanserad, men hoppas det släpper. Detta är just nackdelen med hormonbehandlinge, man blir labil och det är knappt man förstår det själv. Du kan vakna super glad och sedan försvinner det lika fort igen.

Där av att man måste vara starkt i sig själv redan från början, vilketi nte alla transsexuella förstår. Det spelar ingen roll om du får dina hormoner och ett kvinnligt yttre om du inte mår bra från början. Grunden är A och O för att kunna balansera allt som sker. Porblem kan vara så olika för alla som känner sig ensam, dålig ekonomi, någon psykiskpåfrestning, diagnos eller något annat. Har man något av detta blir hela hormonbheandlingen ett helvete och en depriossion är ett snart faktum... Sen kan man även få problem med hpormonerna även om livet är bra, god ekonmi eller helt frisk, inte det jag menar! Det jag menar är att det blir en extra börda och det kan i värsta fall skälpa än hjälpa. I mitt fall är det nya tabletter och ny mängd, där av rubbning och det tar ca 1 månad innan allt är korrekt eller hur man ska säga, har lite biverkningar som trötthet vilket gjort det hela sårare att just blogga, men brukar ge sig efter 1 månad :)

Rapportera från skogen!

Hej på er alla bloggläsare, sitter just nu i skogen och ska snart i båten för att slänga i kräftburarna, verkligen as trött men ska försöka vara med hela kvällen även om jag mer eller mindre vill hem ^^ Men andra sidan vet jag någon som ska betala tillbaka med en shopping runda och endast därför är detta värt, haha! Vissa är mer naturmänniskor och andra inte, jag har förstått att jag gillar naturen men på en bild eller genom något program, annars nej ^^

När jag kommer hem ska jag räkna myggbett och ta något att dricka för det hade jag tydligen glömt, skoj! Aja detta var allt för skogsmulle just nu och vi hörs mer sen igen, puss på er!

Börjat bli lite sugen!

Som ni vet bär jag sällan klänning eftersom jag inte är den typen a tjeje. Men till lite finare tillställningar som event eller bröllop bär jag det gärna. Jag går dock sällan på event även om jag får förfrågningar, men lite sugen på  att börja göra det ihop med lite vänner i Göteborg, Jönköping och i Stockholm, samt att det var länge sen vi sågs!

Iaf letar jag nu klänning till ett tillfälle och hittade denna, lagom jag. Lite naket men ändå helt perfekt! Älskar den öppna ryggen och hur den markerar skuldrebladen. Sen till ett par lagom höga klackar till, hade varit super!


Klänning

 

Känns drygt! 19/8

Go morgon alla bloggläsare, super dåligt väder men jag är på betydligt bättre humör idag än igår! När ni ser detta sitter jag på ett möte och det håller på fram till kl 15:00. Sen blir det rusa hem för att byta om för att vara med på kräft fiske nr dos. Denna gången ska jag ha med en kudde och en tjock vinterjacka. Jag höll på att dö sist jag satt i den där lilla båten...

Övrigt av dagen blir det bara massa möten och jobb, vet inte om någon video kommer upp fören söndag för jag ska eventuellt på Crusing också nu till helgen och om inte blir det utgång med tjejerna i skövde. Tänkte då boka hotell i skövde så slipper jag åka 20 min taxi hem, känns så drygt... Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Prata!

Tidigare i eckan fick jag veta att en kompis barn råkar tyvärr ut för mobbning och tycker det är så hemskt! Jag funderade sj@lv lite kring det då jag var på besök för något tag sen och tyckte personen i fråga gav ut lite underliga signaler... Men tänkte inte mer på det. Men fick veta allt eftersom att det var inte allt osm stod rätt till och  hur ho nu fått prata av sig. Nu var det för visso inget jätte allvarligt som något fysiskt utan var mer psykiskt, vilket är lika hemskt det! Enda skillnaden är att det andra kan man inte se på samma sätt.

Där av att jag behövde skriva av mig lite, om du vet någon eller är själv utsatt för något, säg som det är! Jag var ganska tyst själv med saker som ungick mig i skolan pga räddsla, men kan säga det idag 15 år senare att det är något jag ångrar... Första steget är alltid det svåraste!


 

Sweet!

Dessa skor är så himla snygga eller vad säger ni?!
Kanske lite fel i nu läget, men tänk er en dag eller kväll när det inte är regningt eller fuktigt, visst hade dom varit så snygga?! Jag tänker mesta dels vardagsskor med ett par slitna jeans till, hade varit FAB!


Skor

 

Snart dags för Jul! 18/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni sovit gott! Själv har jag sovit uselt... Kunde verkligen inte somna så fick spela lite lugna jullåtar sen somnade jag, haha! Att bero på det, snart är det jul ,så himla mysigt! Massa man ska fixa med dock så som lussekatter, peppakakor, knäck och andra saker! Vi brukar alltid ha en traditionell julbakardag, vet dock inte om jag kommer kunna delta på den dock =/

Sen till en annan sak ska jag buda på en lägenhet inom kort med, saknar mitt underb ara Skaraborg och alla vänner. Mitt liv är verkligen annorlunda sen då, men kan ta detmer i ett annat inlägg! =) Det som sker för dagern blir jobb och sen försöka spela in lite matrial och redigera... Asså varför sparar jag alltid ALLT till sista dagen, hopplöst! Nu måste jag sätta fart, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Bråkar väldigt, väldigt sällan!

Många frågor ag får av mina vänner är om jag och min kille bråkar ofta och svaret är faktiskt nej, tack och lov! Men när vi väl kommer ihop oss kan vi sitta tysta och inte prata med varandra på 2-3 dagar, haha! Knäppt va?! Vi är väldigt lika där eftersom vi behöver få vara sura tills vi inte vill vara det längre, det blir så knäppt så det blir rätt, haha! Både han och jag havskyr om man ska försöka tjata till sig förlåtelse och reda ut saker och där av att vi inte pratar med varandra när det väl händer, haha!

Senär det väldigt sällan det sker, vi har haft det så 2 gånger under hela vårt förhållande, vilket är på ett stt skönt. Däremot kan vi små knabbas med varandra men det blir aldrig något allvarligt av det. Ett exempel är om min soyamjölk är slut och jag vill att han ska följa med av någon anledning och han inte vill det kan vi få argumentera mot varnadra och sen är det chill. Ibland vinner han och ibland jag, man får ge och ta. Men tro mig, innan vi flyttade ihop tjaffsade vi nästan jämt över sms och det var väl minst varannan dag, haha! Att flytta ihop är bland det bästa som kunde hända för oss och det tror jag han med tycker för vilken kille skulle inte vilja slippa undan tvätt, matlagning och städning?! Bara frågar, haha!

Fy!

Hej på er, aså denna dagen, heöt slut! Men harhaft skog så får alltid se det som så, haha! Bero på något mindre skoj har jag inte hunnit uppdatera allt osm jag skulle gjort, MEN misströsta ej för jag ska inom kort lägga upp en video som skulle upp igår så kanske kompenserar litem hoppas det iaf! Övrigt har dagen varit toppen om man inte ser till hur trött jag är nu och vi funderar på att beställa pizza...

Har ni tänkt på att oavsett vilke pizzeria man kommer till är nästan ingen pizza den samma även om det är samma namn och nästan samma saker på?! En tjejkompis gjorde det misstagen nämligen då han fick tonfisk, asså fy, haha! Verkligen så äckligt, varm tonfisk det låter inte ens gott och han var måttligt road för det, haha!


 

OMG!

Denna bodyn ,asså jag DÖÖÖR!
Älskar spetsen och v ringningen är, so FAB!
Asså ett par schysta leggings till typ röda eller vita hade varit pricken över I
Ett par n¨golunda höga klackar ca 10-12 cm och man är redo att rocka krogen, just saying!

Body


 

Ledsen för sen uppladdning! 16/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er för med mig är det toppen! Vaknade lite innan men aja vad gör det. Super fint väder och ska börja dagen med att gå en liten prmenad med lillen. Satt och tänkte på att hon fyller 3 nästa år, asså shit vad tiden flyger iväg =´) Ska verkligen njuta av varje sekund som hon finns och vissten i en till sak?! Min pojkvän är inte lika förtjust i henne, hur kan man inte vara det med min lilla bäbis?! =O Fast ska jag vara ärlig kan jag med bli rätt trött på den lilla lurviga studsbollen, haha!

Det som sker för dagen är att jobba och sedan blir det ladda upp gårdagen video. Ber om ursäkt att den inte kom upp som den ska, men hade verkligen ingen lust att blogga igår... MEN idag kommer den upp och hoppas det blir minst lika bra! Nu blir det promenix och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Sent, jag vet!

Hej på er, ledsen att jag mer eller mindre struntat i att uppdatera... Men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga... Jag gillar mitt jobb, men att leverera alla dagar är lite små kämpigt och vssa dagar är bättre än andra, precis som vilket jobb som helst! Har fokuserat på att vara med killen från jag kom hem och bara haft det mys. Lagade lite mat tidigare idag och blev helt okej. Därpå åkte han iväg en sväng inför morgondagens jobb/förberedelser och jag kikade på en serie... Inte det smartaste, men aja!

Nu är jag här igen och precis redigerat klart dagens video eller söndagens video, asså därför är jag så slö?! Känns som jag inte har ork till något fast jag egentlignen vll det... Är det höst "deprition"?! Att bero på något roligare gick jag lite på stan tidigare idag, men hittade inte det jag sökta... Var säkert inne och kikade efter en nyckelring i 8 olika butiker med samma sva "Nej tyvärr, prova gatan längre ner". Hittade en affär osm hade men det var typ sveriges karta och en älg på, hallå det vll inte jag ha, haha! Aja får föröska imorgon igen, nu blir det mys med lillen framför tv:n och sen kommer lördagsvloggen upp, ja jag vet as sent, men aja!

Bantnings tips! Ät hur mycket du vill, av allt du inte tycker om...

Älskar livet! 16/8

Go morgon alla bloggläsare, asså vilken härlig dag eller vad säger nu?! Solen skiner och allt är bara allmänt bra, toppen! Ska precis iväg och köpa lite frukost och sedan blir det jobb, super skönt! Ber om ursäkt för gårdagens uppdatering men städade lägenheten och sen vart jag helt slut... Däremot har jag bara lite kvar på vloggen så blir 2 videos som kommer upp idag, bra va?! :D Faktiskt bättre än aldrig :)

Idag ska jag jobba sen blir det att ta det lite lugnt, borde egentligen åka hem en sväng för att hämta ut en check... Asså måste verkligen byta ort snart, gömmer det typ jämt, haha! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Det funkar för oss!

Hej på er alla sötisar, ursäkta för lite dålig uppdatering, men har haft fullt upp med att städa och fått så fint nu, känns super! Eftersom vi bestämt att jag ska sköta hemma sysslorna eftersom jag är mesta dels hemma i och med mitt jobb som bloggerska har vi valt att dela upp det så. Det innebär städa, laga mat och tvätta, hemmafru mer eller mindre, haha! När jag var yngre ville jag bli det och nu är min dröm sann, vilken "lycka"!

Men helt ärligt trivs jag med det, dessutom bestämmer jag maten, får min tvätt i rätt grader och städat på mitt sätt, vilket är kanon! Tro mig han har försökt hjälpa till med tvätten och det relaterade till försmå tröjor och hål i mina favorit leggings också... Samt att när vi skulle turas om med att laga mat slutade med att jag inte fick någon mat heller, haha! Därför är jag glad över denna uppläggningen :) Nu blir det göra iordning maten och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


Ble lunch ute tidigare idag, gott!

 

Fina till vardags som fest!

Dessa skor är så SJUKT fina och jag mer eller mindre smälter för dem!
Vet att sommaren är snart borta och kylan börjar närma sig, men tills dess skulle dessa vara super söta tills dess!
Perfekt till vardags som shoppingskor eller en lite varmare sommarkväll led vänner


Skor


 
 

Måste vara mina hormoner! 15/8

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på toppen humör, hoppas ni med är det och åtminstone sovit gott! Verkligen skönt med måndag eller vad säger ni?! Jag har massor att göra, ska ha möte mesta dels av dagen och vid 14:00 ska jag eventuellt vara klar, haha! Att ligga på topp kostar eller vad ska man säga, haha! Killen har redan åkt till jobbet och själv myser jag i soffan med lite popcorn och min alovera jag köpte igår.

Blev ingen video igå¨r, men var verkligen helt död efter varit på kalaset... Tror mina hormoner börjar spöka lite. En av biverkningarna är trötthet och ont i huvudet med mer. Men känner främst av att jag är fruktansvärt trött, på ett konstigt sätt... Men hoppas det ebbar ut! Nu blir det lite frukost sen jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!



Kalas! 14/8

Go morgon alla bloggläsare eller eftermiddag mer rätt, haha! Sitter just nu i bilen påväg till ett kalas. Det är min killes brors flickvän som fyller och henne vi ska fira och kommer säkert bli skoj :) Fick höra att det blev någon paj av något slag och det är inte fel det heller, så länge det inte ingår oliver, haha! Nu blev jag funderade på om pajer brukar göra det?! ^^'

Aja, när vi kommer hem ska jag redigera vloggen och sen blir det spela in lite material till veckan och ska säkert gå fint, ska bara hitta alla saker :) Är på riktigt bra humör och det är trots att min hormon dos ändrats och det känns bra, himla skönt! Nu ska jag lyssna på lite musik och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Food!

Sitter just nu på resturangen ihop med 2 till och blev ingen ute middag bara vi, men detta kommer bli minst lika trevligt! Vi försöker ta en annan helg eller i veckan som kommer :) Jätte hungrig, ingen av oss har ätit frukost så ja vi är mer eller under svällt, haha! Blev en Grekisk Resturang och ska bli så gott! Sist jag åt på en var det katastrof... Var i Skövde där den indiska ligger nu med, tur dom tagit över! :D

Grekisk mat är så gott, för något år sen ville jag bara bli ihop med en grek eller kines för då kunde jag få äta grekiskt eller asiat mat varje dag, haha! Älskar verkligen det! Nu ska jag vara social och så hörs vi med sen igen, puss på er!

Mysig lördagkväll!

Dåså är man hemma igen efter en mysig middag med roligt sällskap, hade erkligen toppen! Tog ett glas rose vin som mer eller mindre bara smakade strävt... Men turligt nogk ompenserade maten upp detta, hihi ^^ Tog även liten förrätt med Tzatziki och fick bröd till som var kanon! Eftersom jag var sen som vanligt hade dom andra redan ätit upp, men vi satt och prata om lite annat undertiden iv åt upp vårt.

Sen stod vi utanför och pratade lite innan vi gick hem till oss. Vare sig jag eller min pojkvän hade någon vidare lust att dricka oss redlösa, sånt är faktiskt överskattat... eller kanske jag som håller på att bli gammal?! =S Turligt nog börjar vintern närma sig och det innebär många utgångar och hemma fester i lilla Skövde. Jag får ju faktiskt inte vika mina "fans" eller haters som dom också kallas. Skämt och sido, nu blir det sängen och så hörs vi mer imorgon igen, natti!




 

Kan dricka måttligt 13/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppasn i mår bra och sovit gott, för det har jag! Blev en lång sovmorgon och även hunnit städa av köket och badrummet, vilket var super skönt! Kom ihåg att filma detta som tur var till morgondagens vlogg, hihi ^^ Idag är tanken att vi ska till IKEA och senare antingen ut och äta eller gå på bio, super mysigt! Planen var att vi skulle gjort det igår, men vi valde ta det idag istället och lika glad för det :)

Det vi ska göra på IKEA är att kika en hylla till min lilla mini walk in closet där jag kan ställa upp de flästa skor jag har, hihi ^^ Solen skiner så misstänker detta kan bli en super fin dag och senare ikväll kanske vi ska ut. Dock är jag inte lika fullt taggad på det så vi får helt enkelt se. Fast man kan även dricka måttligt iof, behöver inte bli full som en kastrull varje gång, haha! Nu ska jag spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!

Otto Knows Feat. Avid - Back Where I Belong

Du får det du delar ut!

 Det finns 1 ord som får mig gå i gång på mindre än 3 sek och det är N-ordet... Ja ni vet nog vad jag menar, det som engång var ett skälsord till slavar för länge sen. Jag persoligen blir inte argav det eftersom jag vet om vad jag är nämligen merstis blandning mellan mulatt och ljus, om det nu skulle vara intressant att veta?! Jag tycker inte det är fel att säga ordet N-boll tex, men att man kan visa hänsyn till personer runt sin omgivning som kanske bär på en annan färg, med andra ord inte brukar det i onödan.

För jag går inte runt på gatan med mina vänner och ser ett parsoner som är lite mer nedklädda och benämner dom som socefall eller skattesnylltare bara för jag har det "bättre", varför skulle jag göra det?! Av samma skäl har inte någon annan rätt att klanka ner någon anna pga hudfärg även om det inte är menat att han/hon ska ta åt sig. För oavsett hur man vrider och vänder på det är N-ordet minst lika laddat som socfall/skattesnylltare. Man väljer inte sin plats utan man hamnar där av en ren slump

Jag ser det lite som såhär OM någon kastar det ordet på mig i ansiktet och vill att jag ska ta åt mig, FINE! Men förvänta dig ingen vänlig min från min sida. Mina föräldrar har lärt mig att man ska bemöta andra så som du vill bli bemöten. Kastar du skit får du skit och bemöter du mig med respekt får du respekt tillbaks, ganska enkelt!


Söta shorts!

Nu är det förvisso lite små kyligt ute, men visst är dessa söta?!
Jag tänker genast krogen men kanske bara är jag, haha!
Tänker en vid blus som är ganska gnomskinlig och till ett par guld smycken


Shorts

 

Dubbel dejt!

I onsdags var vi ute och åt på en thai Resturang ihop med 2 andra som också är ett par, vilket var super trevligt! Vi kom lite innan dom andra och slog oss ner vid ett bord och pratade om lite allt möjligt, bland annat vår nuvarande lägenhet och hur vi ska gå till väga. Jag kan väl lägga korten på bordet och säga att vi har olika viljor. Min pojkvän vill skaffa hus och jag vill ha en större lägenhet... Det enda vi är mer eller mindre överens om är att vi måste köpa ett hus eller en lägenhet pga hyres-systemet är som det är... Vad vi kom fram berättar jag mer när allt är klart, men nu vet vi lite i vad för tankar vi går med.

Iaf blev en trevlig kväll med dom andra och vet inte om dom vill att jag nämner deras namn. Jag valde en buffe och det ångrar jag inte när musslor stod på menyn, haha! Verkligen så gott, dock missade jag bläckfisken... TYPISKT, haha! Det enda som var mindre lyckat var att vi kom ner klädda och dom andra var fint uppklädda, asså när jag fick syn på det jag bara, skit också, haha! Övrigt hade vi en super mysig kväll :)



Månadsfirande! 12/8

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Haft en riktigt hektisk dag med massor av jobb och trodde ett tag att jag kört fast, men lyckades trassla upp allt som tur var, hihi ^^ Dom senaste har min pojkvän kommit hem från sitt jobb tidigare än vanligt och varit roligt. I vanliga fall brukar jag sitta ensam ganska ofta, vilket kan vara skönt det också men när han väl slutar tidigt får man ta vara på dom dagarna :) Asså jag tycker dagarna har gått så himla fort, kändes som detvar måndag för 2 dagar sen, SJUKT!

Idag är tanken att vi ska fira vår månadsdag och vi ska ut och äta lite eventuellt och imorgon kanske det blir bio. Bästa jag vet med helgerna är att man dels är ledig och kan lägga tid på varandra. Ska dock fixa iordning i köket och ska bli så skönt att det blir lite ordning och reda! Lite sugen på att åka in till stan imorgon och evntellt fynda en tvättmaskin, hade förenklat vårt liv massor! Slippa gvå upp och ner 5000 gånger, haha! Det har fortfarande inte ändrats, mycket saknar jagi nte med min hiss och torktummlare och tvättmaskin i lägenheten, det är LYX! Detta suger, haha! Aja bloggar mer sen ign, puss på er!

Videoinlgg!

Värt att tänka på!

Eftersom dagens samhälle inte är lika tryggt som det engång var pga klass-skillnader som blir bara mer och mer tydligt ju mer tiden går... Idag är det enkelt att hitta information om allt och alla genom sociala medier... Det jag tänker på är nämligen barnen där han/hennes föräldrar mer än gärna vill ta en söt bild oh lägga på instagram eller fb, vilket jag tycker är super sött även om jag inte själv likar sånna bilder. Alla föräldar ska kunna få lägga upp en eller flera bildar på sina barn, men tänker man på konsekvensena?!

Så fort du lägger upp något på internet stannar det där och vem som helst kan få tag på det, dvs pedofiler... För hur vet man om att man inte har någon sådan i sin vän-lista?! Det är ingen som presenterar sig som pedofil direkt. Därför älskar jag mammor som redigerar om bilden för att den inte ska brukas på fel sätt. Vissa anser man förstör bilden, men andra sidan väljer man hellr det än att låta någon random sitter och roar sig med bilden...

Detta är ett problem för oss som håller på med socialamedier och även oss bloggare/bloggerskor och youtubers. Alla får dra sin egna gräns, men detta är något som alltid ska finnas i bakhuvudet...

Första gången!

Igår när vi var färdiga med lunchen och hade lämnat av dom vid deras lägenhet åkte vi och handlade lite små saker och jag passade även på att köpa lite smink eller ja och jag. Det var faktiskt min pojkvän som frågade om jag skulle ha något och då skämtade jag om smink och fick till svars "Visst, hämta det då" och jag bara "asså jag skoja", haha! Men ändå fick jag till svars "Ta det om du vill, det är lugnt" så japp plockade på mig 2 sakersom ni ser nedan.

Det inte själva sakerna som gjorde mig glad utan att han kom med förslaget själv. Det är faktiskt första gången det händer och är smink relaterat, haha! Ha anser det mesta av mitt spackel är onödiga saker efter han kom åt ett kvitto jag hade från kicks... Notera, släng det i bilen i fortsättningen, haha! Det är ju dumt att orsaka ondögia hjärtklappningar ^^


 

Söt topp!

Älskar toppen så himla söt och fin!
Perfekt till vardags om man ska ut på stan för en fika eller lite shopping!
Till lite smycken är den redo för party med, dock hade jag nog haft ett kroppssmycke
Tror det hade blivit perfekt!


Topp
 

Frukost! 10/8

Videoinlägg!

Utgångs-outfit!

Denna out-fit blev så sjukt snygg eller vad säger ni?!
Toppen ihop md byxorna ger en fint slimmad kropp och ihop med stövlarna blir det ändå inte för naket
Halsbandet och armbandet blir super fint till och allt smällter så fint ihop


Topp
Halsband
Armband
Shorts
Skor

 

Det är mitt liv!

För ett tag sen hände något som fick mig fundera över "vad håller jag egentligen på med?" och det var att jag började skämmas över mig själv... Precis allt jag säger att man inte ska göra! Det är ingen som sagt något eller liknande, men det var bara att jag passarinte in och började skämmas över min sits jag befinner mig i. Jag skämdes över att ta plats och säga vad jag tyckte och tänkte och varför?! Jo för att jag var transsexuell/inte normal.

Men det som fick mig komma till insikt var att varför bryr jag mig ens?! Vem är det jag skadar? INGEN! Sen att alla i min omgivning vet om vem och vad jag är har blivit MYCKET enklare. Jag kan berätta om min historia eftersom den har jag inte valt, utan bara fått att leva med... Men jag gör det bästa av den och det var därför jag tackade ja till SR-radio på nytt. Jag kasnke inte är som alla andra och folk kan leta fel, do it. Men det ska inte hindra mig att leva mitt liv på mitt sätt och på mina villkor!


 

Inte igen!

Hej på er, nu är jag typ klar med allt som ska göras och det känns super! Dagen började riktigt surt, MEN det blev bättre, tack och lov! Det harmesta dels regnat här och det märks att sommaren är över... Imorse när jag gick ut med hunden var det för första gången kallt =/ Frös lite, turligt nog är bilen hyffsat nära och jag har bestämt mig för att OM ett köp går igenom kommer en flytt bli aktuell och då får vi det BRA mycket större ca det trippla, men vågar inte säga mer än så...

Nu ska jag lägga lite fokus på utgångsoutfiten, sen ska jag redigera och med lite tur hinner jag få klart allt innan vi ska ut och äta ihop med ett annat par. Vart det blir vet jag inte dock, men jag är lite sugen på Max, haha! Bero på något annat... Min nagel har gått av, asså varför! I vanliga fall brukar jag göra Akryl, men fick ta Gele och det suger! Aldrig mer + att det gjorde lite ont #överkänslig, haha! Nu blir det jobba på och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Komma upp tidigare! 10/8

Go morgon alla bloggläsare, asså gårdagen var jag helt slut körd från... Var dö trött och somnade i soffa undertiden jag redigerade, asså hur?! Så vaknade vi 23:58 och beslöt mig för att sova vidare och fortsätta med att redigera idag istället :) Men videon kommer upp senare ikväll eftersom jag har lite andra saker att göra! Dessutom funderar jag på om jag ska börja köra 6 inlägg eller vad vill ni?! Det blir förvisso lite mer inblick i min vardag och dessutom kan jag börja dagen med att blogga från sängen, vilket jag inge gör i nu läger, haha!

Dessutom kanske jag kommer upp lite tidigare och får en bra början på den nya dagen! Spishällen för att ligga och halvsova fram till 11-12 går jag upp vid 09:00 och dessutom inte stressa livet ur mig, haha! Samt att jag kommer upp i mänsklig tid och sitta med min redigering i lugn och ro, smart va?! :D Borde tänkt på detta tidigare men aja, bättre sent än aldrig?! :) Dessutom slipper ni vänta på inlägg fram till kl 12:00 och får ert första inlägg runt 09:00 :) Så kan lika bra börja med det här och nu! Jag är iaf uppe och ska förbereda mig snart inför lite möten och annat skoj, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör jag även om jag är lite trött ^^ Funderar på att åka till affären för att köpa frukost för vi har typ 0 saker hemma... Där av att det blev veganska pannkakor och dessutom klagade inte killen heller, kanske går att omvända honom, haha! Aja mot affären och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

 

#Stolt!

Hej på er, sitter just nu och kikar på en serie ihop med killen och vi fick pausa för att jag behövde blogga, haha! Dock håller han på att dummar sig och gör ALLT för att glömma bort att han hartråkit vilket går ut över mig... Asså bli slickad i asiktet, fiser och blåser rapar, välkommen till min långt från glamösa vardag med herr jobbig, iaf nu... Aja ska snart trycka på play så han kan få fokusera på något annat.

Beror på något annat gjorde jag pankakor idag, både veganska och vanliga, vilket var jätte gott! Förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare?! Enkelt och himla gott! Dessutom gick det super bra! Mina pankakor jag gjorde när jag var mindre SÖG!!! Men alla blev mer eller mindre perfkta och inte en enda gick sönder, känner mig super duktig, haha! Typ den känslan när man gjorde frukost till familjen en helgmorgon, typ så stolt, haha! Nu blir det film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Vakna och reagera!

Som många av er var Pride förra veckan eller när det nu var och som ni vet är jag långt från en pride-person även om jag är hbtq själv, vilket är lite ironiskt, haha! Menar absolut inget illa utan mer att just det där inte fångat mitt intresse på samma sätt som många andra finner eller hur man ska säga?! :)

Men nu när allt hemskt har händ med hbtq-personer run om i världen har det fått mig tänka om, ganska ordentliget! Främst som trans-person är omständigheterna betydligt värre där än här... Det går knappt att gemföra min livsstil här i Sverige som i andra delar i världen. Där kan du bli påhoppad, trackasserad på gatan, få tänder och hår ut slitet... Varför?! jo för du inte är som alla andra och följer normen! Samma gäller homosexuella och det är verkligen vidrigt! Jag vet flera par som är homosexuella som inte är offentliga personer här i Sverige och som blir utsatta i sina enga hem där dom får lappar, saliv och även avföring inkastat i brevlådan...

Visserligen är det långt från vad många utomlands får stå ut med, men det är fortfarande inte okej! Jag tog lägenheten på Käpplunda och det var enbart för jag blev hotad och fick lappar och folk som kom mitt i natten... Vilket kanske inte alla vet, men min väg till dit jag är idag har varit enkel. Därför valde jag lägga 9000 på hyran för att få känna trygghet och bli behandlad som en människa.

Men alla har inte den förmågan eller den möjlighet, därför hoppas jag innerst inne att världen vaknar till av allt hemskt som sker världen runt och börjar tänka efter! Vi alla behövs på något annat sätt och det är ett faktum!

Puh! 9/8

Denna dagen blev långt från vad jag hade tänkt mig... Men det verkar iaf gått bra, vilket känns super! Nu blir det ladda inför ett möte, spela in dagens video och sen redigera... Livet som bloggerska suger idag, men kanske blir bättre allt eftersom! :)

När jag blir klar ska jag försöka äta lite frukost, haha! Älskar att jag glömmer äta frukost, sjukt! Fast andra sidan börjar jag märka att jeansen sitter inte lika hårt! Det om något är ett +! Hej föresten och hoppas er dag började bättre än min, haha! Bloggar mer sen när jag är färdig, puss på er!

Timefiles - Once In A While

Dela upp det!

Att dejtar killa kan se olika ut och et mest traditionella är att killen betalar eller?! Jag brukar oftast inte tillåta killen betala första gången a olika naledningar... Den största anledningen är att OM man inte finner något gemensamt intresse vare sig från starten eller under samtalet kan man gå rak ryggat därifrån enklare. Jag brukar få lite ångest över just det där och därför betalar alltid min del i början.

Ju mer tiden går kan man släppa på tyglarna och antingen turas om som är den absolut bästa lösningen. Tycker det är långt från okej att lva på någon annan om man har möjlighet till liknande ekonomi. Skulle den ena ha det sämre med pengar får man försöka kompensera upp det med en fika på stan eller varför inte en glass?! Sen kan inte allt vara 100% lika och det måste man förstå, men försöker man blir livet enklare för båda i ett förhållande.

Ni är BÄST!

Vill verkligen tacka er alla sötnosar som kommer in här dag ut och in, det betyder så mycket för mig! Det är tack vare er att jag kan leva som jag gör och gläds av det varje dag! Många transsexuella brukar få en hel del prblem med sina hormoner och jag har också sånna dagar, men allt fint ni skriver på fb, youtube, bloggen eller via mail gör mig så SJUKT GLAD! Det gör verkligen min dag och brukar livet kännas surt tänker jag bara på allt fint jag får läsa och vissa av er som kommer fram.

Ni ger mi ork att driva min blogg och publicera inlägg dagligen och viktigast av allt! Ni får mig känna att jag kan vara stolt över mig själv även om jag fått gå en annan väg för den jag är och det hjälper inte bara mig utan också andra transsexuella som läser min blogg. Så oavsett om du är TS eller ej, det du gör är mer eller mindre obeskriviligt, TACK =´)

Ska gå igenom lite komentarer senare under dagen, btw :)

Sweet!

Asså jag DÖR, hur söt är inte denna toppen?!
Så sommrig och färgen är helt underbar!
Perfekt till ett par vita leggings eller jeans-shorts och sen ett par schysta skor till


Topp
 

För mycket av det goda! 8/8

Go eftermiddag alla bloggläsare, har haft en dag med massor att göra och haft super skoj! Allt har gått så himla bra med att planera upp mitt schema för att allt ska flyta på, känns toppen! Som om inte det vore nog har jag hela lägenheten för mig själv och funderar nu på att sätada hela lägenheten och ha maten klar då någon kommer hem. Vet dock inte vad jag ska göra.. Funderar på lövbiff eller fisk, som var väldigt länge sen! Efter maten är väl tanken att jag ska trippa mot gymmet för det måstes göras, haha!

Har råkat skaffa på mig "sambokilon", älskar verkligen som säger såoch försöker bortförklara sig med det, haha! Jag vet med eget vett att vi äter ute kanske lite för ofta och ibland blir det för mycket godis och skräpmat, fast andra sidan mår vi bra så det kanske väger över?! =) Dessutom börjar bara en bli lite nyttigare brukar den andra haka på också och då får väl jag bli något fint "exempel" eller hur man ska säga, haha! Aja nu måste jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bero på skräpmat blev det pizza igår och efter det kräftor och fråga mig inte hur vi fick ner det, men det gick, haha!

 
 
 

Videinlägg!

Min "terapi" lyckades!

Hej på er, hade helt glömt av att uppdatera i och med att jag jobbat röven av mig, haha! Fixat och donat inför kommande vecka och det är ändå en hel del kvar... Men om inte hinner jag det mesta i veckan och det känns himla skönt! Visste ni förresten att igår var det 6 månader sen jag fick se min framtida bostad jag bor i  idag. Min första spontana komentar var "Herregud vilken liten lägenhet", haha! Min kille blev långt från glad, men vad fan i mina ögon såg det ut som en dockhus som bodde ensam i 77 kvadrat, haha! Men idag har jag hunnit smälta det och min dagliga terapi har hjälpt, haha!

Ska inom kort iväg för at hämta pizza och detta måste bli den sista för sen måste jag bli smal igen, haha! Men på något konstigt sätt har jag blivit någon slags springtjej... För tydligen är han antingen för trött eller för bakis och jag däremot mår alltid bäst av oss, rättvist?! NEJ!

Släcker upp lite bilder på någon som satt en drottning i båten och ett tag trodde jag hon tänkte ta ett frivilligt dopp, där av kopplet, haha! Vet att man ska ha flytväst på hundar, men tanken var inte att följa med ut, tro mig det fanns inget intresse från min sida, men var roligare än vad vi båda trodde ^^ Aja ska fixa det sista sen blir det flöt, bloggar mer sen igen, puss på er!




Detta kan inte sluta bra! 7/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag och det är trots att jag är grymt trött... Solen skiner och jag ska mesta dels sitta inne hela dagen och jobba... Kul va?! -_- Håller just nu på att planera upp veckorna som kommer och känns som det kommer bli roliga helger att se fram emot. Killen ska på crusing, men det hindrar inte mig att bege mig ut på egna äventyr, haha! Senast jag var på äventyr i Skövde gick det väl sådär och jag fick kanske lite för många drinkar av för måga killar, haha! Mådde därefter också kan jag säga, haha!

Blev kräftskiva igår och var jätte gott, komiskt og var jag hungrig senare på kvällen, haha! Asså min magsäck känns som den töjts flera meter... Förut kunde jag gå en hel dag på en redbull och idag piper magen strax efter uppstigning, haha! Ganska hemskt när man väl tänker efter, aja dags att komma i form och n menar jag verkligen det! Aja nu ska jag sätta mig med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!




Nu blir det kräftor!

Hej på er, nu blir det lite kräftor och ska bli riktigt gott! Har för första gången på 15 år fiskat kräftor och helg ärligt är det enklare att låt andra göra det, haha! Men andra sidan kanske det smakar bättre, vem vet?!

Sen om det är humant eller ej, aja får se om jag bloggar mer sen igen, puss på er!

Kan man lära sig tro?! 6/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag och käner mig verkligen på hugget! Blev kräftfiske igår och dom fick en hel del, även om jag inte tyckte vildmarkslivet var något för mig, haha! Att åka var helt okej om man bortser från att det var piss kallt och en jätte obekväm sittplats/bänk... Jag sa tidigare till min kille att jag kunde följt med ut någon gång dom är ute och fiskar, men jag tror jag ångrar mig, haha! Jag är helt enkelt inte någon vildmarksmänniska till 100%, men kanske går at bli?! =)

Slänger upp lite bilder från onsdagen då vi åt ute med ett par vänner till mig och var super trevligt! Dessutom var min mat godare än vad jag först trodde, riktigt överraskad! Men enligt dom skulle den vara stark... Får be dom kryddar på lite bättre nästa gång, annars var den helt okej! :)




Trots 56 kvadrat!

Som ni vet är jag i ett förhållande och en sak jag är ävldigt glad för är att vi sällan bråkar, typ aldrig. Nästan med allam ina andra kikllar jag varit tillsammans med har det varit massa onödigt tjafs om absolut ingenting. Det kunde verkligen vara om precis ALLT. Men han jag är tillsammans med idag är det inte så över huvudtaget. Klart vi blir smått irriterade på varandra, hallå vi bor på 56 kvadrat, haha! Men ändå håller vi sams jämt och det tycker jag är så himla skönt!

Men jag kan säga som så att så var det kanske inte ritkgit i början. Eftersom vi båda hade varit singlar en bra stund innebar det att vi krockade i vissa saker eftersom vi båda är vana att göra på vårt sätt, haha! I början var det jobbigt, men även där conectar vi idag. I början var jag osäker på min flytt och om jag verkligen skulle lämna Skövde och min lägenhet. Allt är långt fårn det engång var, jag behöver inte komma hem helt slut en sen fredagskväll och bemötas av tystnaden i en tyst 3:a, åka i väg och handla för mjölken är slut, sitta ensam vid tv:n och äta frukost/lunch/kvällsmat eller gå och lägga mig ensam. Idag har jag någon att komma hem till eller som kommer hem till mig, vilket i sin tur gör att flytten i sig känns mer och mer värd för varje dag som gårtrots 56 kvadrat, haha!

Tillåter ingen annan!

Hej på er, dåså är det snart dags att fixa sig lite inför kräftfisket som sker vid 18:00. Ska bli helt okej skoj, jag ska stsa på att vara kvar på land, haha! Dels för att min utrustningen inte klarar av att bada och att jag int heller är sugen på det, haha! Det var tydligen väldigt grunt så det var väl alltid något, haha! 

Slänger upp 2 bilder från onsdagen då vi gick och bowlade ihop med lite kompisar till mig. Det var himla trevligt och tro det eller ej, men jag kom inte sist, haha! Dock brötjag in tumnagel... Kändes inte värt att bowla, men ska se om jag kan fixa det i veckan som kommer, men det är inte helt säkert... Det enda riktigt dumma med att ha sin nagelsalong uppe i Skövde =/ Fast andra sidan lter jag bara dom röra mina klolr! Samma med mitt hår fast en annan salong :)


 

Söt topp!

Denna toppen är så himla fin eller vad säger ni?!
Förvisso är sommaren mer eller mindre över, men till krogen hade den varit perfekt!
Ett par enkla jeans eller shorts och sen är outfiten räddad, kan inte bli mer än rätt!


Topp
 

Kräftfiske! 4/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Sorry för dålig uppdatering igår, men jag mådde verkligen inte bra, hade ont i magen och var bara allmänt dålig dag... Men idag mår jag mycket bättre och ska sätta mig med lite redigering och sen blir det spela in lite videos. Skulle upp 2 videos denna veckan men haft lite problem med datorn men hoppas den vill sammarbeta idag! :) Att bero på något annat ska jag iväg på kräftfiske med min pojkväns familj och deras vänner, ska bli super skoj!

Jag måste mer eller mindre rota genom hela garderoben för vi ska tydligen vara djupt inne i en skog =S Klackar var inte på tal, inte ballerinor heller utan rejäla skor och frågan är om jag har det, haha! Har ett par slitna mocka stövlar, frågan om det duger?! När jag kraft fiska när jag var yngre var det vid en åh med lite gräs runt om, typ den bilden hade jag på kräftfiske, men det var tydligen helt fel... Nu måste jag kika genom garderoben, samt mina små gömställen, hallå jag avslöjar inte alla mina skor för honom, haha! Han hade fått mer eller mindre hjärtattack ^^

Det är upp till dig!

Ett hemligt knep jag alltid kör på redan som tonåring och som funkat hitills är att peppa mig själv. Det har kunnat vara inför en arbets intervju, möte eller en dejt. Går du in med tänket att "Detta kommer lbi skit kan du nog räkna ut hur det blir... Men går du in med tänket "Detta kommer gå bra" kommer det också göra det!

Mitt tips till er är att rabbla tyst för er själva antingen på bussen, soffan eller i bilen strax innan 10 x Detta kommer gå bra. Så många gånger det hjälp mig och tack vare det har det tagit mig hit. Man ska aldrig låta negativ energi vinna över en utan överösa sig sj@lv med possitiv energi och det är oavsett vad det än gäller.

Även om du inte fick topp betyg eller fick dröm jobbet kan man alltid berömma sig med att man gjorde sitt yttersta och mer än så gårr det inte att göra. Vissa kan kolla i en bok 1 gångo ch andra får läsa om och om igen, jag är en av dom tex, haha! Men har det stoppat mitt driv?! NEJ, komihåg att bara du sätter dina egna gränser!

Lite sugen!

Go eftermiddag alla bloggläsarem sorry för sen uppdatering menjag mår verkligeni nte bra.. Har ont i huvudet och i magen, fattar inte varför?! =/ Känns super sugit eftersom jag hde lite planer för dagen, men dom har jag inte heller givetvis hunnit med... Aja, idag blir det hem till lilla småland igen och det verkar som lägenheten kommer hyras ut, redan massor osm slåss med sina poäng nu, hihi ^^

Jag personligen har nu bestät mig för att skaffa en 1:a i Skövde som festlägnhet/övernattning eftersom jag saknar att kunna ta en taxi ner till stan och bara shoppa eller gå ut med brudarna. Att förfesta hos mina föräldrar är ingen jätte hit, haha! Men iaf, innan jag åker är jag lite sugen på att ta en shake, den var så grymt god! Tror det var avokado, mango, ingefära och något mer, jätte god verkligen!


 

Lägg ner!

Att bli förolämpad och nedklankad med ord blir ofta en vardag för många transsexuella och ordet hen används mer och mer som ett skälsord... Jag har fått smaka på det, naturligtvis både av personer som jag gått i samma klass och som gått i klasserna över mig engång i tiden... Men vad är det egentligen som retar dom så mycket?! Det är väl för guds skull inte deras kön vi ska ändra? Inte dom vi ska proppa i hormoner? Inte som som ska ödlsa tid på en utredning som halvt känns meningslös? Inte som som ska få höra att dom inte räcker till?

Nej det är vi transsexuella, vi får höra att vi inte duger, att vår utredning kostar pengar från staten, det är vårt kön vi ska ändra, det är vi som ska proppa i oss hormoner som kan ge oss diverse biverkningar, inte ER! Jag har fått stå upp många gånger för mig själv under en fylla när jag får höra "hon är en transa" eller "hon är en kille"... Jag vågar stå upp för vem jag är och almnbilda nötter som inte vet skillnaden. Fine jag kan åka på spö, MEN jag har samma rättighet att gå på gatan som vilken annan som helst!

Du behöver inte kollas upp för att du är hetro, berätta vad du gör med din partner eller genomgå tester, så lägg ner! Jag må vara född i fel kropp eller ha korrigerat om den till mitt innre, men det ger vare sig dig eller någon annan rättighet att klanka ner på mig eller någon annan! Tyckandet är fritt fine, men var berädd att jag kan stå upp för mig själv, kanske inte genom slag, men med lärdom som jag så många gånger tidigare klarat mig ur situationer där jag blivit påhoppad. Komihåg våld löser inget, det skapar bara problem.

Det jag vill säga med denna texten är att är du utsatt för någon som helst mobbning pga utseende, diagnos, läggning eller fångad i fel kropp?! Sträck på dig, slå tillbaka med ord och visa att du är värdefull och har något att komma med! INGEN har rättighet att klanka ner dig oavsett vad han eller hon anser. Personer som yttrar sig om saker som detta är oftast inte lyckliga själva. JAG VET DET, jag ser att dessa personer kommer in på min blogg än idag och vet med garanti att mitt liv är långt från deras och det mina vänner är jag mycket glad för!

Shopping och pokemonjakt!

Hej på er, dåså är det dags att bege sig in till Skövde och möta lite vänner för en trevlig kväll med bowling. Är dock lite orolig över mina klor, men hoppas det går bra! Har mer eller mindre suttit inne hela dagen och bara kollat serie, verkligen super skoj! Men fick avbryta för att garanterat skulle hinna in till kl 18, haha! Jag och tid ni vet... Det verkar som vi blir 5 personer eftersom den 6:ehade fullt upp med jobb, men man ska inte klaga!

Passar också på att lägga upp en bild från gårdagen då jag va i Skövde också och som ni förstår är det verkligen heltbortkastad tid att bo utanför Skövde, haha! Hade iaf en super trevlig dag igår även om jag fick följa med på pokemon jakt... Asså varför?! -_-' Jag är inget fan av det där spelet, vilket ni kanske redan förstår, haha!



Uppklätt men ändå chill!

OMG, älskar dessa byxor, så sjukt fina!
Älskar snörena i fram och deras form som verkligen är uppklädd men ändå chill
Ett par enkla convers eller söta pumps med någon söt topp hade varit super!


Byxor

 

Får inte bryta en nagel! 3/8

Go morgon ligger nu och kikar en serie undertiden vi äter lite frukost. Får be om ursäkt att veckans inlägg blir små flummigt men är så himla mycket man ska hinna med när man väl är i lilla Skaraborg.

Senare ikväll blir det bowling med Annelie, Kim och Challan, vilket ska bli super! Dock är jag orolig för klorna men annars hoppas jag det ska gå bra! Lite sugen att köra med grindar, hihi ^^ Det jag är mest orolig för är om jag bryter en nagel, hur ska jag kunna få tid imorgon?! Vet i-landsproblem, men aja sån är jag, hava! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Hund i sängen okej eller ej?!

Det bästa jag vet med att ha hund är att ha dom i sängen, det är verkligen bland det bästa som finns! Enda gångerna då Gucci är riktgit lugn av sig och gosig är på morgonen då hon är nyvaken. Dock anser vissa att hundar ska man inte ha i sängen eftersom det är ohygieniskt och alla har rätt till sin talan även om jag tycker motsatsen. Ända sedan Gucci varit valp har hon sovit i min säng fram tills jag träffade min pojkvän som verkligen inte accepterar att ha henne i sängen, haha!

Det var samma med soffan som var ny köpt i början men det brast allt eftersom. Det hela började med att hon inte fick vara där, tills att hon fick en filt, filten blev större och sen försvann den helt och hållet, haha! Soffan har hon åtminstonde lyckats charma, men sängen kommer nog bli betydligt svårare... Men ibland när han inte är hemma och jag måste ligga ensam brukar jag ta upp henne, hihi ^^


Riktig pizza!

Hej på er, sitter just nu på världens bästa pizzeria och det är nämligen America Pizza, asså om jag saknat en riktig pizza! Tror jag dör mer eller mindre, hihi ^^ Min lycka är obeskrivlig, haha! Sen blir det till Elins för att lika MK-klocka och smycken, nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sweet!

Haslband som detta är verkligen så himla fint till en liten mer u-ringad topp
Själv anser jag att jag har på tok för tjock hals och bär sällan halsband som dessa, haha!
Men på personer osm har väldigt lång och smal hals är det så snyggt på!


Halsband

 

Mot stan! 2/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Var uppe tidigt idag för att fästa i mitt löshår och gick super! Därpå har jag suttit i telfonmöte och verkar gått super! Som ni vet hyrde jag ut lägenheten i 2:a hand till ettpar och om ingen bjuder över deras poäng tar dom över lägenhet, sött va?! Hoppas nu på det bästa! =D Hade jätte dåigt samvete över att dom inte kunde ta över kontraktet, men det kanske löser sig med massa tur! :)

Nu blir det Skövde med Anna och killen, ska äta gott och kanske lite shopping, får se! Dessutom skiner solen och det ärett gott tecken p att håret måste visas upp, haha! Först var jag lite tveksam att ta i det, men aja det åkte visst i iaf, haha! Jag säger då det, det är beroende framkallande, haha!

Only Murs - You Don´t Know Love

Helt slut!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni mår bra, själv mår jag super och är bara trött efter dagens fläng, haha! inte en lugn stund men aja det blev åtminstonde bra! Imorgon ska jag fästa mitt nya löshår och varför jag inte gör det ikväll är för att jag vill att det verkligen ska sitta bra! Sen måste jag berätta att min sladd till kameran är hemma och där av att jag är lite handikappad med mina bilder och inte kan leverera dom direkt, men hoppas ni har överseende gällande detta även om bilderna kommer upp lite senare.

Nu blir det chilla framför tv:n och kanske redigera lite videos och kika någon vlogg. Verkligen super trött och vet att jag har massor att göra, men kan börja med att förbeeda inför imorgon så blir det inte lika mycketatt göra! :) Fick även reda av min pojkvän att vi ska på något krft fiske nu på fredag, vilket innebär att vi måste åka redan torsdagkväll =/ Men får njuta av dom dagarna fram tills dess! :) Nu blir det ut med lillen sen krypa till kojs, natti!


 

Alla reagerar olika!

Det bästa med att blogga dagligen som jag gör och försöka leverera 5 - 6 inlägg dagligen under vardagarna är alla kort som ska tas. Det är ganska intressant hur folk runt om ser mig och hur det börjar viskas. Bästa är kring matstllena då många som äger resturangen och aldrig sett mig innan tror jag är en matkritiker, hihi ^^ Oftast brukar dom fråga flera gånger om maten smakade bra och väljer man 3 rätters kommer dom ut efter varje rätt, sött va?!

Sen har vi dom som pront bara måste finna sig i det och verkligen märka hur ett samtal helt plötsligt pausar så fort kameran kommer fram, haha! Det är verkligen så himla roligt att se och iakta hur andra handskas med situationen. Minns första gången jag och min kille träffades och kameran åkte fram hur jag sa "Jag ska bara ta en bild till bloggen", haha! Idag finner han sig bara i det och fortsätter äta, men helt ärligt hade jag nog också reagerat minst likadant om någon skulle gjort detsamma med mig om jag inte heller var van vid det :)

Snart mig själv!

Hej på er, ledsen för sen uppdatering men min dag började "jätte bra", haha! Hade tid kl 15:00 och fick mer eller mindre rejsa till salongen och tro mig, jag kom ändå försent, haha! Men nu är klorna iaf fina och blev verkligen super nöjd! Fick inspiration av en YouTuber och bestämde mig apa efter, haha! Dock har jag glömt sladden i Småland och paddan hemma så bild kommer när jag kommer hem... Ber om ursäkt för detta men lägger uppe en bild från mobilen så kommer en bättre upp sen! :)

Nu sitter jag iaf hos frissan för att få bort slitna toppar och ikväll eller imorgon sätts löshåret i, känns super! Tog ut det imorse och ska bli så skönt att få i det igen! Nu är jag snart mig själv, haha!

1 Augusti!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det  har jag, även om det blev väldigt sent! Fick en idé om attjag tar ut mina extension kl 1 på natten och vid 3 var mer ellerm indre allt borta, inkl tover som hade blivit, haha! Idag blir det in till Skövde, för att lämna in 1 lapp till Skövdebostäder och få naglarna fina. Dessutom måste jag ringa lite samtal gällande en faktura som inte dykt upp... IGEN. Sen ska jag också se om jag kan få tid för klippning, hade varit behövligt!

Men innan jag görnågotannat blir det frukost, sen in i duschen för att sedan göra sig iordning till stan. Ska bli riktigt skoj och senare kommer min pojkvän. Jag måste medge men att skriva killen/pojkvännen/han/honom känns så SJUKTovanligt, haha! Men blir väl en vna ju mer tiden går, hihi ^^ Aja bloggar mer sen igen, puss på er!