Första steget

Att vara ung är inte alltid enkelt. Jag minns själv att jag redan vid tidig ålder aldrig skulle finna ett intresse för tjejer. Mer än vänskap. Jag tror jag förstod att mitt intresse för killar var vid 3-4 års ålder. Att växa upp på den tiden då HBTQ inte var lika omtalat som det är idag. Visst det finns alltid några som inte tycker samma. Men aceptansen som finns idag går inte att jämföra. Idag kan unga HBTQ personer leva ett helt annat liv.

Jag minns när jag skulle berätta för första gången för mina närmsta vänner att jag gillade killar. Vi satt 4 st på vår studsmatta. "Jo det är såhär, jag tycker om killar". Då jag hade en kollkompis som genast hoppade lite vid sidan. Men det var mest på skoj. Strax därpå viste hela skolan om att jag inte var som alla andra. Tror jag var 12-13 år gammal. Klart vissa tyckte det var fel och ibland knuffade in mig i skåpet, tryckte till skåpsluckan när jag hämtade mina saker, kastade snöbollar. Men jag höll mig oftast undan dessa personer.

I gymnaiset gick det typ 1-2 dagar och sedan visste alla om det. haha! Vissa kastade snöbollar och andra sa något vid förbifarten. Men ju mer plats jag tog och visade att jag är som alla andra. Jag går inte igång på första bästa och hoppar på han. Det blev ganska "normalt" liv. Detfinns så mycket meratt berätta.

Det jag vill få fram är. Första klivetär alltid svårast. Vissa accepterar det och andra inte. Men jag har alltid gått min egna väg. En vecka var jag emo och andra gick jag i helvitt. haha! Jag har alltid gått min egna väg. Det är den vägen som leder mig till den jag är idag.

Hov1 - Vindar på Mars

LOthief - Dirty Talk

Vänskap

 
Jag tog engång mycket förgivet och kan även göra det än idag. Men idag är jag väldigt mån om folk som verkligen står mig riktigt nära. Det är ytterst få som jag ser som riktigt nära vänner. Under livet träffar man olika människor och vissa blir mer stabila vänner än andra. Dom som engång stod riktigt nära kan bli bekanta ju mer tiden går.

Vänskap är som ett förhållande DU måste vårda inte bara då utan resten av livet. Det finns dom som alltid får höra vem jag träffar, bilder på personen eller projekt jag ska medverka i etc. Medans andra håller jag det lite hemligt. Tilllit är det finaste du kan ge någon annan och inte till vem som helst.

Det finns dom som endast ringer för att få veta det där lilla extra. Dom ger jag inte mycket för. Skulle jag be dom beskriva mig till punkt och prickar. Är sannolikheten större att dom misslyckas än lyckas. Medans dom som känner mig vet exakt vad för kille jag söker eller maträtt som är min favorit.

MEN vänner/bekanta som endast känner dig på utsidan är också viktiga. Men har en helt annan relation än dom som verkligen känner dig. Det är något du osm läser kanske känner igen dig i eller kommer få ta del av allt eftersom.

Ett måste

<Inlägget innehåler betallänk>
Ni hittar dom Här

Jag dör för dessa sötnosar. Hur snygga är dom inte? Tänk er ett par utsvängda byxor till en magtröja. Älskar den lilla pälsen som gör hela skon. Utan tvekan ett måste till sommaren!

Blä


(null)


Hej på er!

Jag hoppas ni mår bra och att er dag varit fantastisk. Jag mår bra. Men det är dom där tabletterna i daglig ordning... Blir tokig! Det kommer så plötsligt och ja ni vet. Suger gör livet också i samma veva. Alla verkar vara så lyckliga och bla, bla, blq... usch!

Nog med bitterheten. Dagen har varit hektisk och kan bero på det! Det är så många måsten man ska göra. Ibland hinner man inte med. Men allt har gått fint och ska verkligen inte klaga!

Nu blir det ta en lite Shake efter gymmet och därpå sova. Bloggar mer imorgon då jag är mer på hugget. Jag lever på hoppet iaf. Haha! Natti!


Inte rätt i tid

Som TS är det inte alltid lätt att hitta någon. Man hinner bli bränd många gånger och vissa gånger är värre än andra. Jag tycker nästan i början av förvandlingen var värst... Man kunde ligga vaken om nätterna och knappt kunna sova. Pga att han inte hörde av sig eller var kort på sms... Man hade en klump i magen och varje gång det plinga till var det antingen en lättnad eller besvikelse. Beroende om det var han eller någon annan.

Men med tiden läker sår och idag rör det mig inte i ryggen om någon inte svarar. Ett problem mindre att lägga fokus eller tid på. haha! Vissa saker är inte menat att bli och andra är. Vissa saker kanske ndras under åren. Det en person inte såg i mig/dig idag kanske han ser senare i livet.

Detta har änt mig ganska ofta att då var det inte aktuellt, Tiden gick och helt plötsligt hörs man igen. Men jag ska inte ljuga. Jag är mer på min vakt idag än då. Även om man hade en historia DÅ. Vet jag också varför det blev som det blev och hur jag mådde. Pga detta låter jag alltid dom bevisa motsatsen.

Alla kan inte älska alla och ibland är det inte rätt. Det inser jag idag och frågar mig själv. Vad tänkte du på egentlige. haha! Det sägs att olikheter kan stärka 2 personer. Men det kan också 2 personer att falla.

Snyggt

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni Hittar dom Här

Jag DÖR för dessa. Jag personligen gillar dom väldigt mycket och blir riktigt sugen att införskaffa dem. Då jag ändå ska byta ut mitt bord. Till ett liknande dom har på dukningen hade det varit perfekt!

Ledig

 
 
Hej på er!

Nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem efter lite fotografering. Sjukt fint väder! Verkligen älskar dagar som dessa! Dessutom fick vi en hel del bra bilder och blir alltid lika bra! När vi hade fotat klart gick vi lite på stan och hade en almänt trevlig dag. Kikade lite saker och tog en bit mat. Insåg precis varför jag kände mig dosig. Mjölkprodukter är inte jätte bra för min del och det fick mig inse varför jag mådde som jag gjorde efter åt. haha!

Nu blir det hem en sväng till mina föräldrar för att fixa lite där hemma. Därpå ska jag skicka iväg lite matrial till en jag kommer ha möte med om ca 2-3 veckor. Då denna veckan är mer eller mindre kaos. Är det väldigt skönt att få vara lite extra ledig. Dessutom har jag träffat lite slktingar och det är alltid lika mysigt!

Nu måste jag iaf åka mot mina föräldrar för att hinna klart allt jag måste få gjort och senare ikväll ska jag till gymmet. Jag vill verkligen komma igång och så länge jag inte somnar är oddsen större. haha! Ett tips till alla som mig! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Meduza - Pice Of Your Heart

Videoinlägg

Rent

Hej på er! Hoppas i haft en riktigt fin påsk med god mat och även lite godis! Själv har jag haft det super! Träffade en del av släkten igår och det är alltid lika skoj! När vi var klara där valde jag att åka hemåt. Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag har förvisso bytt sänglakan och städat lägenheten. Alltid skönt att röja upp lite och få undan skiten.

Som ni vet är det ett måste att byta sänglakan varje vecka. Känslan av nybäddad säng är UNDERBAR! Dessutom vill jag ha det lite extra fint innan jag får lite besök. haha! Inget mrkvärdigt egentligen. Men tycker det är skönt att få röja upp innan man får besök. Ni som såg vloggen vet exakt vad mitt största problem med mitt x var och varför det tog slut. haha!

Nu blir det ut med lillen och kanske åka och handla lite små saker. Då min nyttiga vanor börjar nästa imorgon. Vill jag bara snuska i mig allt onyttigt. haha! Fått lite motivation till att komma igång och hoppas nu det håller i sig. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Stress

 
Go eftermiddag på er. Ledsen att jag inte kom att blogga fören nu. Men jag var sen i daglig ordning och stressade iväg. haha! Ibland är det enklst om man kanskehålde sig till Instagram eller liknande. haha! Försöker lägga upp mer uppdatering där. Går dessutom super fort!

Kl 18:00 ska jag på kalas med släkten. Men jag misstänker att jag inte kanske kommer hinna dit i rätt tid. Hade behövt sitta med en video. Då jag har matrialet med mig måste jag tillbaka till Skövde för att lämna detta till min klippare. Men annars kommer den ut imorgon. Hoppas det är okej!

Jag har precis ätit lite påsklunch och jag hade helt missuppfattat allt. haha! Tydligen var det idag och inte igår. Då jag sällan tar det lugnt och ständigt har fullt schema. Kan den missen bero på detta. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Missa lunchen

(null)

(null)

Hej på er! Jag har inte glömt eller tappat intresset. Jag har bara sovit lite väl långe för att sedan skynda mig iväg till frisören... Dessutom hade jag ett möte når jag kom hem och nu sitter jag här. Inser hur skönt det kan vara att bara stanna hemma. I vanliga fall stressar jag runt och hinner inte riktigt andas ut... Men idag tänkte jag iaf göra ett försök.

Det var tydligen påsklunch hos mina föräldrar. Tydligen skickade dom detta undertiden jag var iväg och helt missat det. Men tänker inte låta det få hindra mina planer. Fick iaf övriga saker gjorda och det är det viktigaste!

Nu blir det kolla på en serie och äta lite nudlar. Idag tänker jag inte gå ut mer än nödvändigt (hunden). Haha! Jag ska köpa glass och godis och vara mummas på. Nästa vecka börjar jag nämligen träna med min PT. Bloggaren sen igen, puss på er!

Slänger upp lite bilder från förra helgen 😘

Frustrerad

Att växa upp i en liten stad är inte alltid enkelt. Där rår den sterotypa normen överlägset. Personer som inte passar in i mallen. Dom får höra det i tidigt stadie. Därför är jag så väldigt glad att vi håller på att utvecklas framåt. Desto mer acceptans samhället får. Desto mer förståelse får vi för varandra. Men vi blir också mer uppmärksamma på allt negativt runt om oss också...

Jag hoppas att dagens ungdommar får en chans att vara sig själva. Utan att det ska klassas som konstigt. Jag kan än idag inte gå igenom orten jag är uppväxt i. Utan att det viskas om mig. Spelar ingen roll vart eller när. Att gå in i små butiker eller stora varehus är oftast likadant. Blickar och det viskas. Alla känner alla och ibland önskar jag att dom kunde skaffa en tv och almänbilda sig lite. haha!

Många gånger har jag lust att trycka upp kameran när jag vloggar i ansiktet på dem... Det som irriterar mig mest är när det är en och samma person som glor oavsett hur jag går klädd. Hade detta varit för några år sedan hade jag gått tyst och känt obehag. Idag irriterar jag mig endast på detta. Suget finns att fråga vad fan det är.

Dessutom hade dom väl haft något att snacka om på lunchen. haha! Att komma från en liten stad har sina för och nackdelar. Men jag kommer aldrig låta det avgöra hur jag ska leva. Det säger jag bara 1 gång.

Vårskor

Ni hittar skorna Här

Dessa skor är riktigt snygga och hade varit väldigt fina till ett par jenas jag klickat hem. Tänk er lite mörkblå jeans med lite guld detaljer och målade naglar. Älskar den smala klacken och perfekt nu till våren.

Bli sockerfri

Hej på er alla fina. Då är det kväll igen och jag har mer eller mindre varit helt död efter denna dagen. Det är väldigt mycket som händer och när jag snart får berätta. Jag hoppas ni kommer tycka det är skoj!Det går framåt även om det tar sin tid. Men huvudsaken är att det blir bra!

Strax blir det ut med den lillen och därpå kanske ska jag börja göra mig redo mentalt för gymmet. Haha! Jag vill verkligen komma igång med träningen på nytt. Men när vare sig orken eller lusten finns blir det svårt... Har ni tips får ni gärna säga till!

Nu blir det ut med den lilla och därpå ska jag försöka ta mig till gymmet. Sedan köpa någon loka eller liknande dricka. Jag måste få bort mitt sockerbereoende. Haha! Aja bloggar mer imorgon igen. puss på er!

Videoinlägg


Videoinlägg

Dagens outfit

<Inlägget innehåller betallänk>
 



Ni hittar byxorna och jackan Här

I veckan som gick fick jag hem lite nya saker. Jackan har jag visat engång tidigare. Men den tåls nog at visas igen. Byxorna är verkligen SJUKT snygga och utan tvekan en av mina nya favoriter.  Skorna är väl inte jätte skoj. Men då mina ena svarta inte var omklackade. Fick detta bli min lösning. Jackan också dö snygg och toppen flöt bra in.

Nu märks det verkligen att sommaren är påväg. Jag blir bara mer och mer positiv till livet. haha! När man tar bilder osm dessa får man alltid lite publik. Alltid lika skoj. Men vad gör man inte. Jag är super nöjd med byxorna och resterande av kläderna också såklart!

Orkar jag

 
 
Hej på er!

Ser att inlägget jag skrev tidigare idag aldrig kom upp... Men såg detta nu i samband jag gick igenom videon. Frågan är hur många videos ni vill ha? Kanske inte överdrivet mycket. Men 2-3 är det en bra "nivå" att ligga på? Då ni får daglig uppdatering här. Kanske det inte är jätte roligt att se vlogga? Dessutom är staden rätt liten och att prata med en kamera är jag inget super fan av. Iaf inte på stan. haha!

Men nu är jag iaf hemma och funderar över att besöka gymmet eller om jag ska ta mig en promenad till affären för att köpa lite små saker. Hade behövt ladda upp inför morgondagen. Med massor tur kanske jag kan få lite insperation till någon video.

Nu ska jag fundera över om det blir gymmet eller om jag ska göra mig redo för sängen. då jag satt uppe till kl 00:00 är jag inte super sugen att ta mig till gymmet. Men det är behövligt för att få lite annat fokus på saker osm varit... Slänger upp lite bilder från förra veckan.

Ny tång

Ni hittar den Här

Jag har haft min plattång ett bra tag nu. Jag är inne på att byta ut den jag har. Trotsatt den funkar som den ska. Jag har varit super nöjd över den. Men jag har hört en hel del om denna produkt och är sugen på att prova.

Är det någon av er som har provat eller äger den? Vad tycker ni? :)
 

Petit Biscuit - Sunset Lover

Nya tag





A walk 2 remeber

Under en tid tillbaka har jag inte orkat blogga. Ingen motivation och tiden som inte räckt till. Nu hoppas jag innerligt att detta kommer fått slut. Då jag nu kommer få hjälp med just detta. Det låter kanske skit fjantigt? Men jag är väldigt mån att ni som tar er tid att kolla in här. Ska få nytt matrial och om inte annat måste jag börja leverera inom kort.


Men jag kan säga som det är. Det har varit väldigt mycket och massa problem. Jag har inte mått bra... När jag tappar kontrollen släpper jag allt och stänger av. Jag orkar ingenting och gör endast det jag vet jag MÅSTE göra. Det är den värsta känslan som finns! Att känna att man inte räcker till oavsett hur mn gör... Men tack vare en lång paus och ny motivation kan jag nu leverera på nytt.

Jag är väldigt tacksam över alla fina människor som kollar in här. Oavsett om ni gillar det jag gör eller inte. Poängen är att alla ska få sitt. Jag tycker det är viktigt att visa folk att man behöver inte flytt långt borta om man inte är som alla andra. Det finns andra vägar att gå för att ta sig dit du vill ändå. Det har jag fått lära mig flera gånger om och än idag. Välkommen in i min värld.

Bilder är till för att påminna oss hur det engång var och vart vi står idag <3

Lunch

(null)

(null)

Go morgon alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv är jag ute och äter en sväng. Haft en toppen start och verkligen känner mig redo. Trots att jag inte somna fören 1 tiden. Usch måste få bukt på mina dåliga tid rytmer.

Idag jag jag inget speciellt planerat. Ska eventuellt fixa klorna och därpå jobba ikapp lite saker. Ha ett möte runt 17 tiden och kanske beställa hem lite kläder.

Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Ett måste


(null)


Hej på er alla fina. Kom ganska nyligen hem från affären efter köpt lite småsaker. Detta ni ser nedan är något jag ALLTID köper under helger. Så gott! Tanken var att vi skulle dra till Karlstad i helgen. Men pga jobb och att jag håller på att bli sjuk IGEN hoppade vi det. Samma skit hela tiden på stämbanden. Dricker varmt honungsvatten konstant och hoppas det ger med sig till måndag!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Legat hemma och kollat på film. Pysslat lite här hemma med saker. Älskar när jag får tid att spendera hemma. Jag är en ganska rastlös person och hoppar jämt över att vila... sjukt dumt!

Nu blir det mysa till någon bra film. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Solen skiner

Go eftermiddag alla fina. Är i fullgång med att åka iväg till mina föräldrar för att jobba undan lite där. Samt att gå igenom lite fakturor som jag dels inte tänkt på. Ska även svänga förbi revisorn om jag hinner. Gucci förstår redan nu att det är något som är på gång. Alltid lika kul att sepå när hon mosar sig ner i väskan. haha!

Ska eventuellt ta en lunch med en kompis och därpå bär det av hemåt igen. Haft en super härlig dag och fick feeling att börja vlogga. Varför vet jag faktiskt inte. Men alltid kul när sådant faller på eller säger man lusten? Ska även shoppa lite små saker. Absolut inget stort. Men något jag upptäckte var helt slut.

Nu måste jag bege mig. bloggar mer sen igen. puss på er!

Det var ok

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
 

Ni hittar denna och andra hotell Här

För någon helg sedan var vi på hotell och jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Det var ingen kap om man säger som så. Vanligt vist brukar vi få lite bättre rum. Hotellet var inget fel i sig. Men sängen var långt ifrån den bästa. Maten var helt okej och badrummet var standard.

För mig passade det helt enkelt inte. Men för andra kanske det är perfekt! Jag var där och jag kommer nog inte återvända igen. Men personalen var riktigt trevliga och hjälpsamma. Men hel het var det helt okej. Däremot hade den väldigt nära en toppen pizzeria.

Usch


Ibland saknar jag denna färgen... Vad tycker ni?

Go kväll alla fina. Som ni märkt har jag lyst med min frånvaro och ska sanningen fram har jag mått piss... Inget egentligen att klaga över. Det är bara en dipp som verkligen inte vill ge med sig. Men med mycket tur är det snart detta över. Men övrigt mår jag bra och änner mig lite piggare idag än vad jag gjort det senaste!


Sittern u och kikar ut lite kläder. då jag knappt har något nytt till krogen längre är det hög tid. haha! Var ute i helgen  som var och det var helt ok. Inte super. Det funkade om man säger så. Men det är kanske just att Skövde gjort sitt? Jag vet faktiskt inte. Men nu blicker jag framåt och om bara några månader flyttar jag. Känns riktigt skönt att komma iväg lite. Mer om det kommer.

Nu blir det klicka hem det sista och så hörs vi mer sen igen. puss på er!