Bloggbyte! 20/9

Som ni alla kanske vet vid detta lagret så har blogg.se kronglat till och från....................... Vilket gjort att jag nu har beslutat mig för att sluta blogga på blogg.se och provblogga i 1 månad på Qruisers bloggportal. Givetvis kommer jag säkert förlora läsare pga detta byte, men får hoppas att vissa av er readers fallow me!!!




Jag gör helt enkelt som sist, börjar om från början och ända skillnaden är att ni slipper leta upp mig ;)




Klicka här för att komma direkt till den nya bloggen!!! =D

Jag är som gjord för det!

Go kväll alla readers!!! Som ni kanske förstått har jag haft en speckad dag både i studion och sen kom även Simon på besök!!! Jag fick en galen idé för att ta lite bilder, vilket även slutade med att vi spelade Wee och att jag missade min träning HAHAHA!!!
Aja det ända som va bra med det var att jag vann typ hela tiden och att bilderna även riktigt bra ;) Jag tvingade honom att bli sminkad HAHAHA!!! x) Jag är så snäl eller inte =P Aja det posetvia var att bilderna blev riktigt bra och nu sitter jag och tittar på löshår för att fira mig som fotograf HAHAHA!!! Kanske ska öppna egen ateljé, why not liksom, verkar vara som gjord för jobbet ;)
Aja såhär blev bilder btw!!! =D





Inte bra! 19/9

Go morgon alla readers!!! Ska inom kort bege mig till ett viktigt möte, höll nästan på att försova mig =S Inte så bra men nu är jag på benen iaf höhö ;) Har lite små saker och göra och ska försöka hinna med allt som vanligt, men eftersom jag är lite bakefter kan det riskera att jag missar min studiotid =S Läskigt men så är det tyvärr =P Hm nu måste jag dra mig så ha det bäst undertiden och sakna mig inte för mycket bara HAHAHA!!!


Varför är jag inte förvånad!

Go kväll alla readers!!! Asså jag bara måste säga dett, har ni vägarna förbi Skövde och har flera timmar att spendera där måste ni bara prova på American Pizza Today, det är a, a, a, amazing ;) Ne men skämt och sido gör det, jag tycker det iaf är värt ;) Försökte leta upp en cykelaffär, men det gick misslyckat så vi åkte runt lite överallt men inget fynd =/ Det ända som var bra med att åka hit och dit var att jag hittade möbler till lägenheten jag ska av Daddy&Mommy hihi =D
Men ska lägga mig inom kort för imorgon väntar viktigt möte tidigt ush att jag pallar men vad gör man inte och NEJ det är inte arbetsförmedlingen, för sånt går jag inte på!!! Tar liskom på min dyrbara tid liksom HAHAHA!!!
Just det innan jag glömmer................... Jag har gått alla 3 åren på Gymnasiumet och hade 2500 P. Dock hade jag inte betyg i alla och varför kan jag väl ta igen eftersom vissa verkar inte fatta ren Svenska, typiskt Svensson...................


* 150 Hundkursen, missa prov (Hundensbeteende)

* 50-100 P Traktorkörning, ej gjort Slutprov (Teori) och Praktik (VG)

* 150 Djursjukvård, ej lämnat in Latbruksdjuruppgift

* 150 Lantbruksdjurskötsel, ej lämnat in Mastisarbete


Så väljer jag att gör klart de 2 proven och lämnar in de 2 inlämningarna så får jag det klart!!! =D

Men eftersom jag avskyr kor tänker jag inte göra inlämningarna och varken hund eller traktorkörningen är nåt jag behöver till min utbildning heller, så chansen är rätt liten att jag kommer göra detta HAHAHA!!!
Då lägger jag nog ner mer energi på att läsa andra ämnen som jag finner desto intressantare ;)
Ja, jag är arbetslös och som jag med berättat fick jag 5 jobberbjudanden när jag hade slutat gymnasiumet och folk ringer än idag. Men jag tackar nej, eftersom att plocka bajs inte är min grej and that's it.
Att jag är arbetslös är mitt egna val och så länge jag inte kostar samhället pengar är det okej för mig, Daddy & Mommy, vi ser det som skammligt och därför är det ingenting jag vill eller behöver prova på HAHAHA!!! =D 


Nu ska jag nana så jag orkar gå upp till mitt viktiga möte så hörs mer imorgon mina små stjärtälskare =D

American Pizza Today!




Var på tiden!

Dåså har man fått tid hos frisören och Känns verkligen jätte skönt!!! Det är verkligen sjukt behövligt, var lite mer än 1 månad sen nu................ Helt sjukt vad tiden går ;) Så ska bli skönt att få det problemet ur världen faktiskt och nu ska jag följa med Simon till Frissen, sen blir det en sväng till Esplanaden för att ta en fika + titta cykel till, så hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Borde bli politiker!

Asså fatta vad ballt om jag skulle bli politiker?!?!?! Typ hela Sverige hade liksom förbättras till det bättre och folk skulle kunna göra mer saker av sina liv!!! Helt sjukt vad bra ideér jag har, ta bara att höja skatten till alla som har bilar som inte är miljövänliga, Susialbidraget ska minimeras, samt bli svårare att få så de som verkligen behöver det får och de som har pluggat vidare och lyckats med sin utbildning får en automatiskt bättre pansion. Asså jag skulle liksom ge Sverige ett ansikte uppåt och få alla latmaskar till att börja jobba, samt utbilda sig!!!  Då är bara frågan, vilket parti ska man välja?!?!?! Nedanför ser ni lite vad jag skulle viljai nföra som politiker =D


För lite tid! 18/9

Go morgon mina kära små läsare!!! Asså vad jag är glad idag och ändå är de inte soligt väder eller jag som ska till Väterinären HAHAHA!!!
Som ni ser så har jag lita saker att utföra idag med, så detta ska bli nice ;) Ett liv utan planering, vad är det egentligen?!?!?! Jag måste typ alltid planera upp min V annars skulle det aldrig gå, jag skämtar inte!!! Så mycket man ska hinna med och så lite tid =S Aja nu måste jag pysa så hörs mer sen!!! =D


Svaren till Frågestunden!

Jag vill tacka alla söta people för alla både fina och mindre fina frågor jag har fått och vart intressant att att läsa vad ni skrivit till mig =D Så här kommer de ;)


1 Hej Mr: Lip :) Vad är ditt mål med bloggen?
Först från början var mitt mål att dela med mig om mitt privatliv och tankar, ganska så patetiskt faktiskt höhö Men nu är mitt mål med bloggen att visa att det finns foljk än idag som inte har det där typiska Svenssontänket ''Du ska göra allt själv'' 


2 Är du på riktigt eller fejkar du allt?
Rätt ball fråga egentligen, men vad jag vet så är jag ingen seriefigur så jag antar att jag finns på riktigt HAHAHA!!! Ne men skämt och sido jag är den jag är och försöker inte spela nån jag inte kan va ;) 





3 Vad gick din student på?
Det beror på, själva studentsakerna gick nog på 3500 - 3700kr tror jag och alkoholen gick väl på 1000-1500. Tog några sketflaskor och några lite dyrare ;)


4 Hur gammal var du när du stod på scenen första gången? Har du några tips hur man ska lyckas inom musiken?
Förstagången jag sjöng var jag 3 år och blev tvingad att sjunga för hela släkten och sen så har jag vart med i olika skolpjäser samt andra pjäser. Sen vet jag inte vad jag ska tipsa om, så långt har jag liksom inte kommit, men att vara snäll och posetiv är väl 1 bra sak antar jag ^^'


5 Vad har du för företag?
Bloggen har sin kategori och Företaget sin och så vill jag att det ska vara!!!


6 Om du blev erbjuden att vara med i Ung & Bortskämd, hade du tackat ja då?
Antagligen inte eftersom det är 1 sak om det är på mig och skriver om, men när det går ut över min familj så sätter jag ett tydligt stopp av ren respekt för mina familjemedlemmar!!!


7 Är de sant att du är ensambarn?
Stämmer, Mr Lip är ensambarn!!!


8 Varför valde du att börja blogga?
Jag ansåg att jag hade ett roligt liv som jag ville dela med mig av =D






9 Anser du att du är bättre än någon annan?

Det beror på, är personlig otrevlig klart jag gör det, men är den trevlig så anser jag att vi ligger på samma nivå, om man inte ser det ekonmisk sätt.


10 Varför härmar du Hanna Widerstedt hela tiden?

Att hon är en idol/förebild för mig är ingenting jag inte vågar stå för, men att jag härmar henne vet jagi nte riktigt. Vi har liknande värderingar om människor bortsett att jagi nte är rädd för fattiga människor utan vill bara inte dejta dem. Så nej vi är inte speciellt lika tycker jag då inte ;)


11 Finns de några bloggar du följer och vilka i sånnafall?
Följer och följer vet jag då inte, men det finns bloggare jag tittar in för att finna insperation då jag saknar det eller har allmänt tråkigt och de är:

Kissie

Hanna Widerstedt

Jockiboi

''Krillebooi''


12 Vad ska en blogg ha för att du ska läsa den?

Pengar såklart, har personen i fråga pengar så har den ett automatiskt roligare liv än en annan bloggare!!! =D


13 Är pengar verklgien så viktigt för dig?

Asså det beror ju på, jag vill ju inte leva fattigt, men de tar ju inte överhand. Det är lite komplicerat.............


14 Vad är det viktigaste hos en partner?

Till att börja så måste den ha ett välbetalt jobb, alltså inte fattig. Sen kommer det vanliga snygg, charmig, glad, spontan, galen ah ni fattar ;)


15 Är du öppet Bisexuell?

Ja det är jag, men ingenting jag springer runt och flashar. Frågar nån så svarar jag bara.


16 Har det blivit svårare att dejta folk efter ditt videinlägg ''Jag Dejtar Inte Fattiga Människor''?

Inte vad jag har märkt iaf, nästan enklare för då vet folk vem jag är och vad jag söker HAHAHA!!!


17 Dejatar du någon i nu läget?

Den som väntar får se eller vad brukar man säga HAHAHA!!! Ne de gör jag inte ;)


18 Vem var Sweety och vad hände mellan er?

Sweety var eller rättare sagt är en väldigt bra person och vad som hände vet jag inte riktigt =P


19 Skulle du kunna dejta äldre personer och vad har du då för krav?

Skulle de va en äldre får det nog va en äldre man, snygg, vältränad, bra jobb, charmig och har ni vet DET. Sen åldern får nog va MAX 35 inte mer. Inget jag gjort, men nåt jag skulle kunna tänka mig!!!



20 Vad handlar ditt projekt om?

Om det inte hade vart hemligt hade jag kunnat berätta. Men det är en väldigt rolig grej osm visar hur en vardag kan se ut för mig =D


21 Det rycktas om en ny blogglåt är det sant? :)

Om det är den Sanna som jag tror det är så vet du nog svaret själv ;) Men för er som inte vet om nåt så klart så är en ny blogglåt på ingång och mer än så säger jag inte =D


22 Bleker du dina tänder och varför?

Klart jag gör och det är enkelt. Har du fina tänder så är du en bra människa som sköter om ditt yttre såväl som de innre!!!


23 Säljer du dig?

Öh va............... Nej det gör jag verklgien inte, men jag anser de inget fel om man gör det.


24 Hur är du som person?

Väldigt omtänksam, snäll, galen, oföresägbar, ärlig och väldigt öppen. Att prata snusk på en fin resturang har jag inga problem med. Dock gör jag det inte, men om frågan kommer upp klart jag spinner vidare ;)


25 Vilka ögon föredrar DU helst?

Blåa är väldigt fina, men det som är absolut riktigt snyggt är Bruna. Har man Bruna ögon och ser bra ut. Jag skiter i om du är rik eller fattig, men jag är fast for you HAHAHA!!! Ne men Bruna ögon, men blå är inte heller helt fel ^^'



26 Har du vart ihop med nån med Gröna eller murgröna ögon?

Faktiskt inte och varför vet jag inte............. Har inte sett de som jätte attraktivt.


27 Hur ofta klipper du dig och för hur mycket går de på?

Jag försöker hinna med 1 gång i månaden att klippa och färga håret. Det går väl på 1500 - 2000 så ingen jätte utgift =)


28 Vilket är ditt bästa måtto?

Åh svårt eftersom jag har så många, men det får nog bli Varför stressa om du är sen eftersom du ändå kommer komma försent. Den hade jag hela 7-9 och även i gymnasiumet HAHAHA!!!


29 Vad ska du satsa på härnäst?

Dejta Anton Hysén eller vad han heter, inte för han är jätte snygg direkt och menar verkligen inte att han är ful utan mest bara för att ha ett orealistiskt mål HAHAHA!!! Trött på folk som alltid ska vara realistiska höhö =D





30 Vilket videoinlägg är du mest stolt över och vad kommer härnäst handla om?

Det videinlägget jag mest är stolt över är nog Jag Dejtar Inte Fattiga Människor och Svenskar är Falska. Sen vet jag inte vad osm kommer härnest, beror på vad för person som stör mig härnäst HAHAHA!!! ;)


31 Tycker du själv att allt du gör är speciellt bra?
Det har jag nog aldrig sagt, hoppas jag............... Men klart vet jag att vissa saker är mindre bra, men jag står för de än idag och det anser jag är det viktigaste!!!


32 Varför avskyr du handikappade?
Avskyr gör jag kanske inte, tycker de är mer väldigt obehagligt att vistas bland dem och anlendingen är solklar. När jag var lite var jag hos dagmamma och där fanns de en som var handikappad som fick matas på ett speciellt och mycket äckligt sätt. Efter de har jag ALDRIG kunnat sitta brevid en handikappad då jag äter. Så det har sätt djupa spår.................


33 Varför anser du att man ska skämta om Cancer?
För att folk ser det på för blodigt allvar, vist man kan dö. Men det är ju inte hela världen eller?!?!?! Du kan dö av att sätta dig i en bil, so what?!?!?! Jag har haft en släkting som har haft cancer och klart jag tyckte synd om henne då hon va sjuk. Vist det är en dödligsjukdom i värsta fall men skämt tycker jag man ändå kan få dra. Så längem an inte riktar på just att DU har cancer!!!


34 Ser du nåt problem med att Pappa betalar?
Det beror nog lite på föräldrarna man har, mina föräldrar började lära mig hur man skulle sköta affärer vid 6års ålder och jag kan inte direkt påstå att det gett mig nåt bakslag. Däremot kanske man inte har i insikt att 3000 för en annan kan vara mycket pengar.


35 Vad gör dig mest förbannad?

Det är när folk blir orättvistbehandlad och när folk inte inser hur bra det egentligen har det!!!


36 Vad för människor attraheras du mest av?

Antar du menar från andra länder eller nåt sånt?!?!?! ^^'
Så om man bortser från ''Svenska'' killar så måste jag nog säga Asiater och Emos killar, om man nu får säga de ^^'
Tjejer är de lätt Asiater, asså de är sådär dock söta vilket jag tycker är väldigt sött och sexigt ;)





37 Hur skulle du beskriva dig och din ''syster''?

Väldigt olika om hur saker ska gå till och båda är mycket dominanta som personer. Men på nåt sätt så går vi väldigt bra ihop, vilket förvånar allt och alla. Så trots våra olikheter kompenserar vi varandra väldigt bra, vilket gör att vi känner oss imprimsip som syskon ;)


38 Om nån kommer fram och slår dig, vad gör du då?
Frågar först vad idoten håller på med.......................... Slåss kan jag väl, men våld löser ingenting så det är bättre att ''slåss'' med ord eftersom de klarar man sig längre med!! ;)


39 Om du hatar Svenskar så mycket, varför flyttar du inte härifrån?

Hatar gör jag väl inte men tycker de beter sig grisigt och inte inser hur bra de egentligen har det................. De klagar över att de inte har pengar, har för hårda dagar på jobbet och att det är så dyrt att bo här i Sverige etc................... De tänker inte för 5öre att i andra länder kan de få ha 3-4 jobb för att klara sig precis och här i sverige har vi Sus eller Arbetsförmedlingen om man skulle faila........................ Folk ser inte hur lyckliga de borde vara och det irriterar mig, men inte tillräckligt för att flytta från Sverige!!!


40 Om jag säger: jag dejtar inte fattiga människor, vad säger du då?..........................
Då svarar jag ilska, trackad, impulsiv sak + att det stämmer.


41 Har du dejtat en ''Svensson'' överhuvudtaget?
Haha klart jag har, men ingenting jag skulle vilja göra om. Fast hade jag aldrig gjort det så hade aldrig inlägget ''Jag Dejtar Inte Fattiga Människor'' kommit till så ett tack ska de väl ha antar jag?!?!?! ^^' 


42 Vad hade du för idoler när du var liten?
Haha ah du då var det Sarek som gällde för hela slanten, och lyssnar än idag på dem, dock intel ika mycket ^^' Men främst varför jag vill hålla på med musik eftersom lite tack vare dem att jag vill pyssla med de ;)





43 Hur snygg anser du att du är?
Många tror att bara för att man har vunnit skönhetspriser är det självklart att man ska känna sig på topp everyday, men så är de inte, inte för mig iaf. Klart jag med har dåliga dagar. Men som jag brukar säga: ''Man gör det till vad det blir'' Vilket gör att jag inte känner mig allt för misslyckad, men kanske 5 av 10 x)


44 Tar du åt dig till allt som sägs om dig?
Jag kan vara ärlig och säga JA, jag gjorde det i början.................... Men inte längre eftersom de som skriver allt känner mig inte så varför skulle jag ens göra det?!?!?!


45 Vilken utgång har vart den galnaste och varför?
Haha lätt svar, det måste vart när jag va ute med Amanda, hennes Pv och jag hade druckigt 1 flaka vin och sen 10 rosapnter och gick runt och sa att jag hade fått HIV HAHAHA!!! Tack och lov var det bara till folk jag kände HAHAHA!!! Just då var det inte så kul eftersom jag trodde jag skull dö................... Men efteråt skrattar jag gott HAHAHA!!!


46 Vilket är det roligaste raggningsknepet du har fått?
Det var nog när jag va på Bogrens med Ida, Sarah. Vi satt isoffan och de stöppla fram 3 killar till oss riktigt snygga, så inget så. Plötsligt vill de kollap å min mobil och sen säger en av dem sa:

Fan att du inte var tjej då hade jag lätt knullat dig ;)

Den kvällen kommer jag evigt minnas HAHAHA!!!


47 Finns det nåt du ångrar?
Klart det finns det, dock lägger jag inget större fokus på att tänka på de för mycket eftersom de jag engång gjort är ingenting jag kan ändra på..................


48 Vad köpte du din iller för och varför just den summan?
Jag köpte han för 10 000, för jag ville ha ett fint djur. Illrar med mindre pris summa kan med va fina. Men jag föredrar det lite dyrare that's it ;)


49 Varför hatar du korsningar?
För att folk som avlar på dessa förstör orginalraserna och de som köper valparna sponsrar med till att rasen förstörs fast omedvetet.................. Ska de va djur tycker jag man ska ha renrasiga eftersom det finns hund och kattraser av en anledning!!!


50 Hur känns det att vara så hatad som du är? HAHAHA
Ärligt talat bryr jag mig inte sålänge jag kan leva med det ;)


51 Vad är du rädd för?
Paddor och höga höjder som från stegar =P



52 Vad gör du om 10 år tror du?
Är känd såklart, ne jag vet inte förhoppningsvist är jag framgångsrik, håller på med musik och framförallt bor i Hollywood!!! =D

53 Du pratade om att byta bloggportal, vad har fått dig att inte göra det och vart skulle du ta vägen?
Anledningen till att jag inte gjort det är för att det är väldigt skönt att kunna göra blogginlägg via mobilen då det funkar dvs................... Men där går det inte eller jo de går men bilder funkar inte att ladda upp vi mobilen och därför har jag valt att stanna kvar tillsvidare....................... Men många tycker jag ska flytta över. Just nu håller jag på att provar bloggportalen och ända skillnaden mellan denna bloggen och den andra är att jag uppdaterar mer här och att inläggen kommer in lite tidigare på den andra bloggen. Men vill ni spana in får ni det klicka bara här


54 Hur ser du på mobbning?
Asså jag vet inte, det kan vara både posetivt och negativt tror jag. Man kan både stärkas som person och minska. Jag tror allt beror på hur man går tillväga med det. Jag har aldrig sett mig som mobbad direkt, men hade jag nu vart de hade jag väl försökt tänka att det är en viktig lärdom eller nåt?!?!?! =)


55 Vad är det roligaste någon har kallat dig?
Det måste nog vara  ''Jävla thai jävel'' med tanke på att jag inte är helften av det + att sånna människor är söta anser jag, så why not HAHAHA!!!


56 Vad hade du gjort om du hade fått HIV?
Öh typ dödat personen som gett mig det eller nåt, med tanke på att den har inprimsip dödat mig eftersom det är en dödligsjukdom och vist de finns tabletter, men hur kul kan det vara att ständigt  käka sånna?!?!?! Då föredrar jag hellre att vara frisk x)


57 Vad är det bästa med att bo här i Sverige?
Ärligt talat måste det nog vara alla årstiderna, även om det är väldigt rövkallt för detmesta så måste det nog vara det jag gillar med lilla landet lagom ;)


58 Vilken årstid gillar du mest?
Hm det måste nog vara Vintern om man bortser från att det är fett kallt och innan allt slask kommer ^^' Ne men att sitta vid ett litet Café och se hur snöflingorna dalar ner är nåt jag tycker är väldigt mysigt =)





59 Om du fick välja, en fin resturang eller en pizzeria?
Eftersom jag brukar vara ute på resturanger rätt ofta så tycker jag det inte är så märkvärdigt, rätt tråkigt blir de i längden med lunchmöten eller lunch på stan. Så jag föredrar faktiskt en pizzerior :)


60 Om du fick välja vartsomhelst att ta din dejt på, vart skulle de i sånnafall vara?
Hm det skulle nog vara till nån fin resturang där de serverar kräftor eller till nån tackobuffé. Eftersom där kan du kan man inte mer än faila, man kommer äta söligt oavsett hur man än försöker HAHAHA!!! Har dock aldrig gjort de, men skulle va kul att pröva faktiskt, så why not och se om människan egentligen har nåt borskick höhö =D


61 Varför deltog du inte i Pridefestivalen som alla andra bögar?
Till att börja med tycker jag den är lite väl överskattad och ger fel vinkel till folk om HBT-personer världen över................................. Inte fanken springer alla bögar runt med fjäderboa och kallingar HAHAHA!!! Jag är inte emot den, utan glädjer mig givetvis med folk som gillar detta spektakel, men för min del klarar jag mig bra utan, tillsvidare!!! ;)





62 Vad tycker du om Gayklubbar och varför?
Jag tycker det är onödigt och ändast till för folk som inte kan få ragg på en ''hetrokrog'' HAHAHA!!! 
  

Vill tacka alla söta läsare som har skickat in frågor till mig och som ni ser  och kanske förstår har jag inte med alla eftersom det skulle ta på tok för lång tid..................... Men tog ut de som jag ansåg var viktigast!!!

De va de värt!

Det var rätt jobbigt att ha frågestund insåg jag och förstår att vissa bloggare väljer ha detta så sällan x) Tog typ 1-2 extra timmar för att lägga till bilder och sånt, men de var det värt eller iaf hoppas jag på det =D
Nu ska jag packa lite små saker sen blir det att bege sig till träningen. Mötet fick jag ta på onsdag och kanske lika bra det eftersom tid är inget jag har i överflöd direkt................................ Men har hunnit med det mesta iaf ;) Japp lite vad jag hade och säga, hörs mer sen!!! =D



Snart så! 17/9

Go morgon alla readers!!! Ny dag med nya möjligheter och jag har ont i magen av nån anledning =S Skumt men aja, nu har jag sett över frågorna en sista gång så lite senare idag kommer svaren till alla frågor jag fick =D
Såg att många är väldigt nyfikna på vad jag har svarat och hoppas ni nöjer er med mina svar ;) Nu ska jag fixa litei nför träningen så hörs mer sen mina mså rumpnissar ute i världen ;D


Klar!

Go kväll alla readers!!! Som ni sett så har inte fråge stunden kommit upp av den enkla anlending att jag satte mig med detta vid 5-6 tiden och nu är jag klar....................... Vill tacka alla möjliga personer som har vart gulliga och skrivit nåt även om vissa saker var lite speciella HAHAHA!!! Iaf nu ska jag lägga mig och så hörs vi imorgon då jag kommer publicera frågestunden som vart!!! =D

Galen utgång!

Go morgon alla readers!!! Ah vilken galen kväll de vart helt sjukt rolig och mycket dansande och som jag har saknat detta!!! Hur har jag kunnat leva utan detta i snart 2 månader, om inte mer?!?!?!
Helt sjukt kul vi hade och underbartfolk man träffa på!!! Sen kände en hel del igen en efter bloggen och mitt video inlägg: Jag dejtar inte fattiga människor, HAHAHA!!!
Helt galet och fick både posetiva komentarer och även lite ragg så jag är fett nöjd höhö ;) Nu ska jag gå och sova igen, sen blir det ta i tu med frågestunden så hörs mer sen!!! =D

Fyllokäk

Stör nu j kö på donken och jobbiga människor.......... De vill att JAG ska flytta till Kiruna!!! Seriöst för bara några månader sen fick jag veta att de låg i Sverige så skulle f*n inte tro där!!! Vem vill bo där liksom, förutom folk som väldigt reserverade (konstiga) HAHAHA!!! Ah nu ska jag snart beställa så hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Taggad!

Jag är laddad och sjukt taggad, så nu kör vi det kommer bli en lång och galen natt!!! =D

Kategori:

Vad är det för fel på er!

Asså vad är det för fel på er haters egentligen?!?!?! Ni gör er nästan dummare än vad ni är och det tycker jag är tragiskt............................. Men ändå väldigt roligt eftersom då bevisar ni att det jag säger om Svensson är sant HAHAHA!!! Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva göra detta tills ni verkar fatta men here we go again.......-.................


* Jag jobbar inte

* Jag lever inte Sus

* Jag går inte på arbetsförmedling eller nåt liknande


Jag har det bara väldigt gott ställt vilket ni inte verkar fatta, jag får pengar av Daddy & Mommy och de lägger ut ca 30 000 i månaden på mig och jag köper inte begagnadebilar eftersom jag tycker det är äckligt. Hm vad mer, jo jag har släktingar osm bor i slott och jag dejtar inte fattiga människor!!! ;)

Ger pengar till fattiga människor!

Go morgon alla readers!!! Tänkte att låta frågestuden på gå fram tills Söndag då jag tar mig tid till att svara och sånt skit ;) Asså kul att så många frågor kommit oavsett om jag anser vissa är dumma än nadra men vad ska man göral iksom, ni kan inte få nog av mig anyway HAHAHA!!!
Ne nu ska jag sluta vara så ego höhö. Idag brli det en amazing utgång så ska strax hoppa in i duschen sätta i mitt Silveschampo + Balsam så bloggläsare känner igen en när man är ute och röjer höhö ;)
Brukar ha som tradition att ge en 100 till fattigamänniskor (Svensson) så de fårm at för kvällen och inte behöver svällta och vem vet kanske blir ås ikväll med beroende på hur full jag blir HAHAHA!!! Hörs sen mina små rumpnissar =D 

Frågestund!

Tänkte ha en frågestund idag, där ni readers får fråga vad ni vill!!! =D
Skriv ner nåt du undrar över, antingen via bloggen eller till min mail:


[email protected]


Ny Karriär! 14/9

Go morgon alla readers!!! Vaknade rätt nyligen, sitter och funderar på vad jag ska hitta på för skoj idag?!?!?! Det mesta är redan planerat och ska försöka hinna med allt, men ska nog gå bra, det brukar det göra oftast HAHAHA!!! Om allt går bra nu så kommer jag inviga en ny karriär och det är nåt jag funderat på länge så vem vet detta kanske blir värsta lyftet?!?!?! ;O Iaf vädret suger som vanligt här i Sverige, men jag är på topp iaf och jag har inte mer än detta att säga så hörs sen ;)


Gör om det om du kan!

Kategori:

Spice & Rice

Kategori:

Pengar = lycka!

Satt och tittade igenom vad jag kostar på 1 månad och insåg att hålla mig i drift går på ca 25 000 - 30 000 ballt va?!?!?! Det är mer än vad en liten Svensson tjänar, deras löner ligga offtast på 16 000 och då gör jag av med det dubbla på mindre än 1 månad.
Så jag skulle aldrig kunna leva ett Svensson liv oavsett om jag hade velat eftersom jag är van att alltid ha pengar by my side!!! Vilket även innebär att om jag vill ha kvar min livstil som jag lever idag (vilket jag vill) måste jag gifta mig rikt och ha ett bra jobb, jag har inget val!!! Därför kan jag inte var ihop/gifta mig med en medelSvennsson eftersom No money..............................
I can't be happy!!! ='( Jag vill ha mina vanor eftersom jag är uppväxt med dem, jag vill kunna gå ut och äta 2-3 gånger i månaden på nån fin resturang, köpa kläder, skor, kunna lägga allt från 10 000 eller uppåt på ett djur (iller).
Jag vill inte byta mitt liv mot någons, eftersom detta är den jag är och jag har valt att leva mitt liv såhär!!! Jag ser ingen som helst nackdel att man har god ekonomi, sålänge man kan se vad man har!!!
Pengar = Lycka


Snart är de dags!

Är nu påväg in till Skövde och jag håller på att fatta ett hårt beslut............ Jag vet inte vart jag ska gå på Högskola!!! Helt sjukt att de är snart dags!!! Bara 1 problem............. Vart?!?!?! Funderar iaf på några av dessa och oavsett om det blir Linköping eller Jönköping så har jag en garanterad lägenhet vid Vättern, tur att man har kontakter höhö ;) Sen om de blir Lund får jag med lägenhet så spelar ingen roll vart jag hamnar eftersom jag kommer bo bra oavsett HAHAHA!!! Frågan är bara vart?!?!?! Undra om det finns Högskola eller Universitet där lite finare folk håller hus?!?!?! Tabba mig med mitt gymnasium jag skulle gått egentligen på och tänker inte göra om det misstaget!!! Frågan är om det finns hm............. Aja får fråga 118800 om i te annat HAHAHA!!! Aja hörs mer sen =D

Kategori:

Solen skiner! 13/9

Go morgon på er alla mså readers!!! Då har man vart i skolan och har bara 2 lektioner kvar ;) Sen blir det iväg för att skriva på lite papper sen in till Skövde för att hämta ut lite money för att det är jäkligt funny HAHAHA!!! Älskar när affärer rullar på, hoppas ni har en lika bra dag som jag, just de solen lyser big love, hörs sen mina små pullisar!!! =D


Big love <3






Blue & Yellow Card!

Tänk om vi kunde vara lite mer som USA och inse att det vi gör här med folket är att dalltabort de som borde arbeta!!! Helt sjukt, varför?!?!?! Jo för att vi saknar struktur....................... Helt ärligt är detta tragiskt så in i bomben....................... Vad hände med Starkast överlever?!?!?!? Vist i USA lever folket hårdare, MEN de vet hur man arbetar och hur man klarar sig på det lilla. Men här i Sverige behöver vi bara gå till Arbetsförmedlingen eller Sus, helt sjukt att vi får ha det så här. Asså jag funderar starkt på att bli politiker och få bort de där CP-bidraget för att leva på Samhället är INTE OKEJ!!! Iaf minimera det att varje person som lever på Sus får lämna in en blankett på sin hyra och får 800 kr för mat. Redan borde folk inse att komma hit är inte ens lönt + att alla lata Svenska kommer söka arbete, eftersom Sus hjälper dig ändå inte!!! Sen tycker jag vi ska inskaffa ett Blue & Yellow Card som motsvarar Green Card i USA, vilket gör det svårare att komma hit utan jobb. Men för att få ett ''Blue & Yellow'' Card måste du antingen:


* Få det via jobb

* Ha En bra Utbildning


* Gifta sig med en Svensk


* Köpa sig till det <3



Men att detta skulle inträffa tror jag knappt på eftersom detta är ändå lilla landet lagom, allt ska va någolunda dyrt och inget får vara för mycket, sorgligt......................

Lång dag!

Blev en sen kväll igår och min mobil hann och därför kunde jag inte blogga mer än vad jag önska =\ Var hemma nån gång vid 00:30 tiden så blev bums att sova när vi väl kommit hem HAHAHA!!! Iaf när vi hade kommit till Jönköping så svängde vi in till Donken och vad jag köpte avslöjat jag antingen ikväll eller slutet av V ;)

Kategori:

11/9

Körde fel!

Sitter nu på Burgerking eftersom vi råkade kör av innan A6 HAHAHA!!! Så det kan gå, men så är det ;) Vi är snart framme så snart kan vi hämta V så blir nice, hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Vete & Råg

Sitter nu med Emma på Vete & Råg och tog en varm choklad, mums!!! Asså jag värsta saknar vintern, sitta på ett café och se snön dala ner. De är verkligen helt underbart tycker jag eller ta en promenad med en koppchoklad i handen med en vän i parken är minst lika nice ;) Ah ge mig vinter men skippa slasken höhö ;O

Kategori:

Full fart!

Go morgon mina små readers!!! Idag sker de mycket och jag är fett taggad höhö ;) Ska inom kort bege mig till mitt möte och sen blir de en fika på stan eventuellt!!! Såg nu att de blev fel ordning men aja ni fattar ändå hoppas jag ;) Som sagt lite att stå i så ska nåt av detta bli klart så måste jag sätta fart hörs mer sen!!! =D


Affärsidén måste gå igenom!

Go kväll små readers!!! Kom på att jag hade glömt min tränings väska hos en kompis som hade rest bort ¨så vart ingen träning för mig buhu ='( Hahaha så farligt vart de inte direkt eller ah inte så jätte iaf =P Har hunnit sitta ner med Daddy och snackat angående min affärsidé!!! Till början va han lite små skeptiskt, men nu verkar de som han köper den iaf!!! Så har jag tur så går förslaget igenom och jag får eventuellt lite sponsoring hihi ^^ Fast man ska inte ropa hej fören man är över bron eller vad brukar man säga höhö. Aja nu ska jag upp och titta Tv, brukar alltid gå nåt bra på måndagar eller?!?!?! Aja hörs mer sen!!! =D


Svar på tal!




Fick en fråga av Kim angående mitt privatliv och om det har påverkat mig posetivt eller negativt sen dagen jag beslöt mig för att börja blogga. Har säkert Svarat på nåt liknande, men kan lika bra svara igen, eftersom jag är så snäll ;)



Givetvis har det inte alltid varit posetvt angående mitt bloggande och både Släkt/Vänner har stört sig många gånger då man ska uppdatera då man sitter på fin middag eller fika............ Även mitt företag som ligger i vila för tillfället har med fått ta endel smällar och man har även gjort vissa kunder lite oroliga vilket inte var min mening. Sen att ens privat liv försvinner är väl ingen nyhet heller, samt att alla bloggare har nån form av haters. Men den ända jag kan skylla på är mig själv. Hade jag aldrig börjat blogga hade detta aldrig hänt.


Men som mitt måtto lyder: Allt blir vad du gör det till!


Så allt negativt som sker via bloggen ser jag som en lärdom, vilket gör det Negativa till en Posetiv grej.  Kanske inte för stunden, m


en i det stora hela ;) Sen finns det även Posetiva saker med den, tjäna pengar har läsare som gillar det jag gör och står för, samt finner insperation via mig, så sött =')



Sen att folk skriver massa skit till mig visar bara att det är minst lika ytliga som jag och inte är ett dugg bättre!!! ;)

Då var det klart!

Dåså har man vart och tittat sista gången på lägenhet och den 1 oktober blir det att flytta in weee ^^ Tog som sagt en 1:a eftersom jag är typ kanppt hemma och så får Santos en helt egen lägenhet med hihi x) Inte för jag tror han bryr sig men ändå liksom ;) Kommer bli as nice och sitter redan nu och tittar på möbler som måstes köpas in!!! 1 sak är klar och det var nog bra att jag gjorde mig avm edm in soffa som jag hade tidigare för den hade aldrig fått plats ^^' Hm japp var lite vad jag hade och säga just nu, hörs mer sen!!! =D







Envisheten ska ta mig igenom! 10/9

Go morgon mina små readers!!! Sitter just nu i tel inför morgondagens bravaderr fett taggad asså!!! Många saker som ska gå igenom innan allt kan gå ihop om man säger så, men envis som jag är så ska det nog gå ;) Ska inom kort börja fixa mig för att sedan titta på Lägenhet!!! =D Men innan dess blir det många telefonsamtal för att ro den lilla planen i hamn ;) Så nu måste jag fortsätta mitt pratande i telen så hörs vi mer sen!!! =D


Veckans planer!

Så Olika



Filmen Så Olika är en riktigt bra film och för att vara en Svensk film så håller den bra kvalité. Du får följa 2 systrar som är framgångsrika på sitt sätt. Den ena är rätt så nyskilld, har 2 döttrar, en fet hund och precis kommit till makten i stadshuset. Den andra systern är filmproducent och som har fått i uppdrag att ta hand om en livesändning på skansen där artister ska medverka. Båda systrarna slåss för sin sak, den ena ska behålla makten och försvara sig mot andra politiker. Den andra ska försöka få igenom sin idé för skansenpersonalen (Djurvårdarna) . Det ingen av dem hade räknat med är att förälskelse kan uppkomma på de mest oväntade sätt, så frågan är hur kommer de tackla detta?



Filmen får 4 Mr: Lip eftersom den kan bli lite små seg, vilket gör att den inte får full pott!!!

Allt förutom tysta! 9/9

Go morgon mina små readers!!! Dåså har jag vaknat efter en underbar kvall med underbart folk ;) Hade som sagt Pizza/spelkväll och det var nog tur att man inte bode i lägenhet om man säger så HAHAHA!!! Vi var allting förutom tysta så japp tur för mig eller vad man ska säga =P Nu ska jag inom krot hoppa in i duschen för att fixa mig lite så hörs lte mer sen =D


Pizza/Spelkväll!

Det fick bli lite ändrade planer och det innebär att utgången inte blir av!!! Men jag deppari nte för de eftersom jag ska ha spelkväll och eftersom jag inte orkar stå och lagam at så blir det beställa hem Pizza till Dörren ;) Vad kan de gå på intem er än 500 eller?!?!?!
Ja det blir nog bra skulle jag tro, så nu håller jag på att fixa mig lite och ska snart iväg för att hämta lite games så ikväll kommer det bli en underbar kväll =D


Ville bara gosa med djuren!

Detta är nästan fy skam, jag har missat några avsnitt av Ung och Bortskämd..............................  Jag verkigen älskar detta programmet på alla olika sätt och tycker det inte alls är speciellt konstigt att ungdommar lever sånt liv. Dock är jag väldigt glad att ingen av mina vänner fått reda på det, för då hade de säkert anmält mig som de gjorde med Farmen -_-' 
Förra året försökte de att få med mig och jag är väldigt glad att jag tackade NEJ!!! Speciellt när jag fick se vad de fick göra som städa, tvätta och värst av allt Jobba =S Sånt har man tjänster folk till, som jag hade i min lilla 1:a på 32 kvadrat HAHAHA!!!
Enda gången jag gick upp för att ''jobba'' kl 06:00-07:00 var då jag gick på Sötåsen och skulle ha gris eller mjölkrunda......................... Men jag gick faktiskt på dem, dock gick jag bara 1 gång på vardera och sen fixade jag intyg så att jag slapp HAHAHA!!! Hade jag vetat att jag skulle behöva torka bajs och sånt hade jag aldrig valt linjen faktiskt, jag sökte bara dit för att gosa med djuren =D


Deltagarna från vänster: Josefin, Chantale, Kilian, Hind, David, Antoni, Jennie och Andreas.
Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Hur har jag klarat mig! 8/9

Go morgon readers!!! Då har man vaknat och det börjar redan nu rulla på som vanligt och väntar en galen utgång med härligt folk!!! ;) Ska bli skönt att komma igång igen och börja festa, har verkligen saknat det och 1 fråga, hur har jag kunnat klara mig utan detta?!?!?!
Var som sagt på Frestelsen igår, en av de finare resturangerna här och hade det väldigt trevligt. God mat och trevligt sällskap samt en underbarkväll så kunde nog inte bli bättre!!! ;) Sen hur många glas som blev under kvällens gång ska vi nog inte räkna upp, men det blev lite för mycket om man säger så HAHAHA!!!  Aja nu ska jagi ni duschen så hörs mer sen mina små pullisar!!! =D

Frestelsen!

Sitter nu på Frestelsen med en kompis och detta kommer sitta riktigt fint!!! Dock hade de slut på klyftpotatis så jag fick pommes........... Aja ser iaf riktigt gott ut och kommer sitta fint!!! ;) Sen blir de hemåt för att koppla av med ett eller flera glas rött höhö ;)


Kategori:

Vinet är fixat!

Dåså är man hemma och ska inom kort fixa mig lite snabbt för att sen möta upp en kompis för att ta en härlig Fredagslunch eller vad ska kalla det HAHAHA!!! Som ni ser så är vinet fixat och om det blir all in märker vi sen om inte annat så japp nu ska jag sätta i vaxet så hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Shopping!









Hellu!

Dåså är man påväg hem och hann även med en sväng till Systemet och en runda på stan!!! Har vart en hektisk dag så har inte kunnat blogga jätte mycket, men tog mig tid nu när jag är påväg hem!!! ;) Ska fixa mig lite snabbt när jag kommer hem och sen blir det iväg för att luncha med en kompis!!! ;) Så ja de va lite vad jag hade och säga just nu hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Missa min träning!

Shit vad enkelt det är att bara kasta bort tiden!!! Har nu suttit och tittat film fram tills nu och inser att träningen hinner jag då inte med, aja får bli nästa v!!! Det posetiva med det hela är att jag hinner till Systemet och kan börja min Fredagskväll tidigare HAHAHA!!! Aja nu måste jag fixa mig så hörs sen!!! =D


Go morgon 7/9

Go morgon alla små readers!!! Asså fint väder idag igen och jag bara frågar, varför kunde de inte vart såhär i sommar för?!?!?! Aja bättre än ingenting eller vad man nu säger?!?!?!
Idag sker lite olika saker men ingen är direkt big thing, you know ;) Hm ska inom kort fixa lite käk så hörs mer sen!!! =D



Thai Paak!

Kategori:

Fikamöte!

Sitter nu på fika möte och inom kort ska vi diskutera det hemliga projektet uppläggning, när det ska ske och när det ska släppas!!! Fett roligt om detta blir bra och får inte avslöja allt för mycket men återkommer när det ska släppas, OBS där sa jag vist för mycket ;)

Kategori:

Vem vill inte vara smal!

En av de värsta mardrömmarna jag har är att bli fet. Asså att vara fet har hur många nackdelar som helst och ändå finns det folk som ser det som fördelar och väljer se ut så O_o' Här är en lite på några saker:


* Dålig kondis

* Ökar risk för sjukdommar

* Måste bära stora fula kläder

* Ser ut som ett vandrande kinderägg på stan

* Ej aktativ för folk

* Kan inte cykla

* Har massa valkar hängandes åt höger och vänste, även kallat kärlekshandtag

* Man blir lat

* Äcklar allmänheten


Ah listan kan göras lång........................

Om man skulle ta en fet människa och ställa den framför folk hade 10% gått därifrån, 25% tyckt att det var bara vidrigt men stannat kvar, 50% skulle inte bry sig så länge de inte behöver röra den, 10% Funkar att knulla och 5% skulle funnit intresse........................ det innebär att en fet människa är inte speciellt atraktiv
Asså skulle jag vart fet så hade jag pronto tvingat mig gå ner i vikt eftersom jag skulle äckla mig själv, samt omvärlden med mitt fett!!! Tex: Äter jag glass och sen ser en tjockis som äter glass tappar jag matlusten direkt....................................
Sen att folk tror att de ska gå ner av pulver, tabletter eller dieter utan att göra någonting är bara patetiskt!!! Egentligen skulle jag vilja fråga dem om det tror på det där själva HAHAHA!!! Fast då skulle de la bli helt cp och jagam ig med sin moped eftersom de inte orkar springa HAHAHA!!!


Om vi säger såhär kulle en tjockis säga: Jag är nöjd med mig själv


Utan tvekan hade jag säkerligen garvat eller fått fett stora ögon, eftersom jag inte ksulle tro honom/henne!!!


För vem vill inte vara smal! ;)

Dra till Skövde!

Nu blir det att dra sig till Skövde med Emma för att gå i affärer för att sen gå och ta en fika!!! Sen blir det planering inför mötet inför mitt lilla hemliga projekt hihi ^^ Japp lite vad jag hade och säga hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Ändast 2 min! 6/9

Go morgon mina små bloggisfans och haters!!! Kom nyligen hem från skolan och har bara 1 lektion kvar, sen blir det till skövde för att ta en fika med Emma och sen möte för mitt hemliga projekt ;) Kommer lbi as nice, men det jag kan säga är att det rör mitt privat liv =O Ajan u håller jag på att göra mat och viste ni föresten att en Billispanpizza tar bara 2 min att göra!!! Om ni inte viste det så vet jag det nu, sjukt nice =D Hmmm borde kanske ta det istället för att käka popcorn som lunch i fortsättningen ;)








Usel säkerhet!

Sitter just nu och tittar på Efterlyst och man börjar nästan undra vad man har för Svenskamedborjare egentligen.............. Detta är helt sjukt att folk går och mördar, slåss för en IPhone och förstör en 16 årings sommarlov =S Man blir så sjukt förbannad att säkerheten i Sverige är så pass låg!!! Ah nu ska jag titta vidare på kanal 3

Kategori:

Underbara parodier!

Som ni vet älskar jag Svenska Hollywoodfruar och dessa parodier är så sjukt underbar, jag tror jag dör och ni bara måste se detta!!! Helt sjukt fett underbart så jag nästan dör HAHAHA!!!





Super Smash Bros Browl!

Nu har jag letat runt lite överallt på internet och ätntligen hittat de jag sökte!!! Den största anledningen till att jag skaffaade mig mitt Wii var för 1 splet jag aldrig köpte......................... Nämligen Super Smash Bros Browl och nu tänkte jag äntlgien få tummen ur röven och beställe hem det!!! =D För er som aldrig hört talas som Super Smash Bros, Super Smash Bros Melie eller Super Smash Bros Browl kan jag verkligen säga att ni har missat nåt!! Dessa spel är nog en av de bästa spel som Nintendo ever gjort och jag är egentligeni ngen spelnörd men detta ärverkligen ett måste om man äger ett Wii!!! Det är värt pengarna även om det kostar endel och är sjukt svårt att hitta så är det ändå värt varende krona!!! ;) Så om 2-3 dagar så kommer jag själv vara ägare till detta underbara spel!!! =D


Good morning! 5/9

Go morgon mina små pullisar!!! Vaknade för ca 1 timme sen, men behövde gå lite små ärenden innan jag satte mig ner vid datan!!! Men nu är jag här och vad ska jag säga mer än att det är asgrymt väder här, solen skiner och jag är på toppen humör =D Som ni ser så har jag lite små saker att göra, samt ett möte att gå på.................. Men innan nåt av det blir av tänker jag titta på Svenska Hollywoodfruar, för de missa jag igår ='( Så hörs efter de!!! =D


Somna som en stock!

Go kväll alla readers!!! Som ni märkte blev min bloggning försenad och det var för att jag somnade bums när jag kom hem HAHAHA!!! Sjukt trött man va när man bara fick slappna av!!! Iaf har vart och handlat lite gott, gott inför kvällen :) Sitter nu och äter lite nötter under tiden jag tittar på Project Runwayn =D Japp lite vad jag hade och säga just nu så hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Dinner!

 











Kategori:

Chinatown!

Sitter nu på Chinatown med Simon och vi har precis beställt 3 små rätter och vi båda är as hungriga så detta kommer sitta fett fint!!! ;) Sen blir det att gå lite i affärer och när jag kommit hem blir de att beställa lite saker samt mitt nya mobilskal eller om jag vän tar tills min IPhone 5, Aja går alltid beställa nytt ju ;) Aja hörs mer sen!!! =D

Kategori:

En god gärning!

Hittade precis ett presentkort jag fick för ett tag sen och detta fick mig att fundera på att göra en god gärning för engångs skull ;) Om ni minns fick jag ett present kort för ett tag sen på Assbecks en av Skövdes "dyrare" affärer och jag vet inte vad jag ska göra med de sista pengarna, så jag har kommit på värsta as bra idéen!!! Jag handlar upp allt och sen går jag igenom det jag vill ha kvar och det jag inte vill ha, men istället för att slänga kläder som jag brukar kan jag ge bort dem till Myrorna, Bris eller vad de nu heter!!! =D Men för att ingen ska känna igen mig behöver jag en förklädnad ;) Så detta är lite saker jag måste inskaffa mig.

* Billiga kläder (H&M)

* Fula skor (Min sko eller vad den nu heter)

* 1 peruk (BR)

* Glasögon (Optikern)



Kategori:

En till som mig 4/9

Go morgon mina små pullisar!!! Ah idag är det ett riktigt tråk väder ute, men inte deppar jag för det inte!!! För så fort skolan slutat ska jagl uncha och gå i affärer och titta på saker jag absolut inte behöver men vill ha HAHAHA!!! Asså fuck vad tråkgit att det inte finns en till som mig asså.......................................
Då hade jag haft as kul varje dag eller ah de dagar jag orkar med mig sj dvs höhö ;) Fas andra sidan hade nog Sverigesbefolkning tagit självmord så de kanske är tur för dem att de inte gör det, för vad skaj ag annrs störa mig på liksom ^^' Aja nog om det, idag händer faktiskt inte så jätte mycket mer än de gammla vanliga. Käka på stan titta kläder och ah rigna ett litet snabbsamtal, ush vad tråkigt mittl iv ser ut ='( Detta måste göras nåt åt ;) Aja nu måste jag fixa mig till skolan så hörs mer sen!!! =D



Överskottsenergi!

Go kväll alla mina små nattpullor, asså min blogg-app är helt cp så mina inlägg hari ntek ommit in ='( Aja nu fick jag iaf syn på de ´så blir herdelig bloggning på data, ah minnen asså ;) Hm asså jag funderar starkt på vad jag ska göra ikväll bortsett från att sova, är liksom fylldm ed energi känner jag, kanske en jogging tur inte illa de eller?!?!?! Ne så duktig orkar jag nog inte HAHAHA!!! Aja ska fixa mig sen blir det dra sig mot affären för att shoppa food HAHAH!!! Hörs sen mina små pullisar!!! =D


Flagning är inte coolt!

Asså en av många saker jag absolut inte gillar är flagning och det är precis vad jag råkat ut för nu =( Dock har jag en fuktighetskräm som ska hjälpa mot detta så får se om problemet kvarstår ;) Detr nog det ända negativa med att sola när huden börjar flagna, dels är de jobbigt och för de andra är de fett fult HAHAHA!!! Aja ska strax bege mig till träningen så hörs mer sen!!! =D

Kategori:

Armhår = Obehagligt!

Asså nåt jag tycker är fett äckligt är folk som har as mycket hår på sin kropp =S Asså jag skiter i vilket om andra tycker det är snyggt, men för mig är det nog det äckligaste jag vet och då främst på sina armar =O Asså det går kanppt att förklara för det borde egentligen vara olagligt att vara så hårig eller typ att dessa människor får hjälp av komunen att ta en hårborttaagning.
Både för sin egen skull och främst för allmänheten HAHAHA!!! Ne men detta ser jag faktiskt väldigt allvarligt i eftersom jag tycker det är så sjukt äckligt!!!



Go morgon! 3/9

Go morgon alla små readers!!! Ah vilken under bar dag det är eller?!?!?! Lite små trött men ananrs är de bara fitn med mig ;) Sitter justn u och planerar upp nästa månads schema ;) Shit träning + träning och ännu mera träning, men nu börjar plåtningen närma sig och då måste man vara i form eller hur?!?!?! ;)
Asså jag typ inte så mycket att säga mer än detta, ska göra lite mat så hörs mer sen då jag kanske har nåt vettigare att blogga om mina små bullar där ute!!! =D


Veckans planer!

La vie en rose!



La Vie En Rose är en underbar film där du får följa den Franska sångerskan Edith Piaf som växte upp i ett horhus och som sedan kommer bli en av Frankrikes stolthet och en av de större Artisterna!!! Men vägen mot toppen är långt ifrån enkel och hennes kropp får ta många smällar innan hon kolappsar mitt på scenen. Bland annat förlusten av sitt barn, sin make, misshandel och drogor som sätter sina spår....................... Men trots allt som hon vart med om är hon fast besluten att göra comback, men frågan är, kommer hon verklgien att klara det?!?!?!


Filmen får hela 5 Mr: Lip och det är trots att det är franskt tal. Den är bra gjord, visar verkligen sitt budskap och detviktigaste av allt, det är en verklighetsbaserad berättelse som väcker många tankar!!!

Galen kväll! 2/9

Go morgon alla readers!!! Blev en galet rolig kväll igår och somnade inte fören kl 5 på morgonen HAHAHA!!! Helt sjukt, men aja nu har jag iaf vaknat till liv och fått i mig lie frukost ;)
Sen så blir det väl att titta lite film och sen får jag se vad jag mer gör av dagen, men ska hinna planera upp veckans olika bravader givetvis ;)

Nu kör vi!

Dåså är man inne i Skövde och man hör tydligt allt folk och då står vi vid Arenan HAHAHA!!! Japp att detta kommer bli en galen kväll är inget snack om saken!!! Hörs kanske mer sen om inte ha de bäst och vem vet så kanske vi syns i vimlet!!!

Kategori:

En ny karriär!

Satt och funderade förut och insåg att jag har hunnit rätt mycket i mitt liv till skillnad från andra, men det finns 1 sak jag aldrig gjort, men skulle vilja prova på och det är skådis!!! =D
Tänk att se sig själv i en film eller någon serie?!?!?! De hade vart fettballt egentligen, dock har jag ingen som helst kunskap när det kommer till skådespel HAHAHA!!!
Men jag har lite kontakter att dra i, men vem vet nån dag kanske jag är på min första casting?!?!?! ;)



Kommer bli galaet skiii! 1/9

Go morgon alla readers!!! Vaknade nyligen och ska inom kort tal ite frukost!!! Idag blir de matfestivalen med andra ord!!! Sjukt nice och kommer bli sjukt underbart att se underbara människor!!! =D
Förra året vart ju kanoners och hoppas iår blir minst lika bra!!! ;) Det planeras även en galen utgång ihop med underbart folk, så vem vet vart jagh amnar ikväll HAHAHA!!! Ne så illa ska det nog inte bli eller?!?!?! Iaf blir det en förfest innan vi beger oss in och gör stan osäker bara så ni vet höhö =D Hm Japp nu måste jag ta nåt att äta så hörs vi mer sen!!! =D