Det är värt det!


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och står nu på gymmet. Vädret levererar även i Skaraborg och verkligen skönt! Mer sol åt folket säger jag bara! Idag är jag väldigt trött och ska bli skönt med helg! Håller på att planerar hur jag ska göra inför nästa vecka och massa sånt.


Kanske inte berättat att jag ska ändra om lite där hemma. Väldigt skönt ska det bli! Att maximera är bland det bästa man kan göra! Dessutom kommer detta bli underbart när allt är klart! Känns konstigt att säga så. Men ända sedan jag valde gå isär. Allt har bara fallit på plats. Nu är det iof mer än 1 år sedan. Onödigt att dra upp. Men om du är i en relation du inte mår bra i. GÅ! Det blir alltid bra! Det är bara ovissheten som skrämmer.


Nu ska jag leverera på gymmet och sen raka vägen hem! Imorgon är sista arbetsdagen för denna veckan. Det ska bli så skönt! Hoppas ni också känner så! Puss på er!

Kontakt


Hej på er alla fina!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och står på gymmet i daglig ordning. Lägger schema, bloggar och uppdaterar samtidigt jag går på bandet. Effektivisera kallas detta. Märks när tiden inte finns och allt ändå ska skötas runt om. Men det är det som är härligt!


Ska senare under dagen gå på Ikea. Fika med en kompis och njuta av det fina vädret vi har här i Jönköping. Massa sol och snart kan man äntligen bära t-stort. Längtar massor! Ska försöka få tag på Emma. Kolla när vi ska podda. Hur ska jag hinna tänker nog både ni och jag. Haha! Fått prioritera bort sömnen. Men det lönar sig!


Nu ska jag fortsätta med mitt pass. Blir rumpa för hela slanten idag. Tycker dom passen går snabbast. Men då vet man dels att det är kul och att man får kontakt med alla muskler som finns i dom bakre regionerna. Ska fokusera här. Puss på er!

Knas


Hej på er!


Hoppas att allt är bra med er och med mig är det bara fint. Står på gymmet och fick lite tid över att uppdatera. Min vecka är kaos. Men det funkar! Vädret är på topp och man ska inte klaga när jobben rullar in som på ett löpband. Bara njuta eller vad brukar man säga. Haha!


Skulle en sväng på Ikea när jag ändå är hemma. Men som vanligt höll inte min tidsplan. Vilket i sin tur blir den planeringen ribban också. Varför är jag sämst på att planera! Hatar det och även om jag försöker går det ändå aldrig. Haha! I-lands problem. JAG VET! Men ändå. Måste även få tid att redigera fredagens podd. Spela in nästa veckans och massa där till. Utöver det har jag andra saker inbokat. Lite mycket! Men det blir bra! 😃


Nu ska jag fokusera och börja sätta upp håret. Gick på löpbandet och bara körde. Haha! Förra veckan hann jag inte träna. Det gör jag inte denna heller. Men lik förbannat står jag här. Haha! Knas! Bloggar med en annan dag och slänger om bilder så fort jag får tid. Puss på er!

Småstadsdrottningar- Sex vid altaret

Här

Dålig AC


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Veckan som varit har varit full med allt och inget. Men denna veckan hoppas jag på att det ska bli lite mer tid åt er. Men lovar inget! Men vad är det för väder vi har? Sol och ännu mer sol! Lämnade Göteborg och kom till ett minst lika härligt väder i Skaraborg. Älskar det!


Idag åkte jag från Göteborg och haft en lång helg. Verkligen behövligt! Ni som följer mig på instagram. Ni har fått veta och sett allt. Nu tror och hoppas jag att sommaren kommer. Med lite tur kanske kriget också trappas av. Hövligt sorgligt… Men tragiskt nog går våra liv vidare.


När jag kommer hem ska jag ta en lång dusch. Fixa tvätten och planera morgondagens kaos på Ikea… Fy, men det kommer bli galet bra! Nu ska jag fokusera på gymmet. Sjukt dålig ac! Men, men! Slänger upp bilder när tid finns för redigering och sånt! Puss på er! 😘

Småstadsdrottningar - Mitt PH intro

Här

Småstadsdrottningar - Budgivning

Här

En man i daglig ordning


Hej på er!


Ledsen att uppdateringen varit frånvarande denna veckan. Men jag har verkligen inte haft tid. Jag har haft fullt upp med jobb och det var väldigt skönt! Allt rullar på och även om jag behövt jobba långa dagar hela veckan. Tänker jag inte klaga! Missade tåget hem tidigare och fick ta nästa. Men nu är jag på tåget och är hemma om bara någon kvart eller så.


Men till dagens problem… Givetvis har det med en man att göra. Jag orkade inte springa ner och hämta mina lurar. Men tro fan inte att jag ska behöva lyssna på en snubbe och hans efterblivena planer… Vad är det med folk och att prata i telefon på TÅG! Jag sagt det förr och jag säger det igen. Män i deras renaste form…


Nog om detta. När jag kommer hem ska jag byta om snabbt. Byta om till en middag och försöka vara social. Varit vaken sedan 06:30 och sist jag kollade på klockan inatt. Var klockan 23:30… Inte undra på att man känner sig bakfull. Utan alkohol. Det är fan alkoholmissbruk… haha! Nu ska jag fortsätta lyssna på samtalet sätet framför mig och låtsas som livet inte suger vilket det tyvärr gör…. Herre gud! Mer om min vecka i podden. Puss på er 😘

Småstadsdrottningar - Porninfluencer

Här

Småstadsdrottningar - Det gav mig grov ångest

Här

Jag har inte tid att läggas in


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och sitter på stationen i Skövde…. Jag glömde mina nycklar i Göteborg. Väldigt typiskt mig och där av att jag inte kommer in i min lägenhet. Haha! Inväntar mina föräldrar som ska bli min räddning. Haha! Tyckte dagen flöt på. Allt rullade och nu. Haha! Ännu en motgång eller vad ska man säga. Haha! Fast i Skövde och kan inte göra något då jag har lillen med mig.

(null)


Jag hade i vanliga fall inte brytt mig. Men nu är det så att jag ska båda spela in podd, ta min utväxt som växer som Amazonas regnskog. Redigera podden och köpa fransar. Som ni hör är jag fullbokad. Klockan är redan 13:05 och jag har inte hunnit med något. Haha! Imorgon är jag eventuellt ledig. Får väl börja ta ut löshåret och gå runt som skallepär imorgon. KUL!

(null)


Nu ska jag försöka redigera lite bilder under tiden jag väntar på mina föräldrar. Detta och massa till ska jag berätta om i podden. Samt lägenheten i Göteborg. Som ni hör. Jag har inte ens tid att läggas i på psyket. Slänger in lite bilder från i helgen inne på NK. Trevlig söndag, puss på er alla finisar 😘