Kommer må dåligt imorgon! 30/4

Go morgon alla bloggläsare eller eftermiddag mer, utgång igår och ja herre min gud! Snacka om att glasen blev för många och killarna växlades en efter en, haha! Många fyllor jag upplever och ytterst få jag delar med mig av, låt denna bli en av dem av logiska skäl, haha! Usch vad hemskt, iaf hade en toppen kväll och verkar som det kan bli utgång ikväll också , inte mig emot som den party pinglan man är, haha! Har varit hemma mest och mått almänt dåligt och tro mig det har jag haft orsak till, haha! Men nog om det, ska frösöka jobba lite och därpå blir det kanske påt igen, haha! Tänkte in och träffa en kompis i Skövde tidigare idag men vet inte riktigt hur det blir med det... Har haft lite annat för mig och sen har klockan bara rusat iväg!

Men iaf såhär der dagens planerut att jag mått skit och kommer kanske må skit imorgon igen, haha! Lever verkligen livet eller vad ska man tro?! ;) Den gamla party prinsessan verkar komma tillbaka, haha! Detkan bli mycket väl bli utgång i helgen eller om jag sparar mig till nästa då jag ska på crusing. Frågade en om det fanns plats i hans bil men eftersom han ger mig 0 svar skiter jag i det! Palla med veliga killar, värst som finns! Nu blir det middag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 
 

Härlig kväll!

Hej på er, nu är jag hemma efter en super mysig lunch med twinsen och ska inom kort spackla upp nyllet lite extra för en utekväll med brudarna! Blir ta taxi vid 22:45 för att sedan hoppa av någonstan i stan. Eftersom jag bor en bra bit utanför Skövde blir det att både åka lite innan och även pröjsa lite extra, men vad gör det? =) Verkligen haft en toppen kväll och undrar hur jag ska kunna dansa med en full mage, haha!

Ni som följer mig på snap har även sett vad vi åt och även fått gratis sång, haha! Blev Thai Haouse och verkligen älskar den resturangen! Super mysig efter dom gjort om där och personalen är verkligen så himla mysig! Dessutom är deras mat super, lätt den bästa asiatiska resturangen i Skövde! Nu blir det pudra upp nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bra att tänka på!

Nu när sommaren närmar sig är det också snart sessong föralla cirkusar runt om i landet och andra länder med antar jag... Denna filmen har jag visat er flera gånger säkert men den är så bra! Hade djur kunnat prata och visa sin syn hade det säkert sett annorlunda ut! Djur ska inte sitta i bur för våra syften eller göra tricks för vi ska bli underhållna...

Komihåg det ni som vill eller ska på olika aktiviteter med dur inblandade...


 

Drömmer mig bort!



 

 

 

Löshår är A-O! 29/4

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och mår super! Vaknade redan vi 1 men har suttit med lite annat under tiden! Idag blir det ganska lugnt fram till kvällen! Blir att äta ute ikväll med brudarna och kanske utgång, men väldigt osäkert! Om inte annat kanske det blir härlig middag först innan lite party med andra om dom nu skulle banga! Verkligen skönt att börja komma tillbaks hit igen även om allt har ändrats sen jag lämnade det! Har börjat söka ny lya på Käpplunda, men mest på skoj! Hitills har jag bara blviterbjuden 2, 4 och 6 våning, inte ok, haha! Ska jag lägga va 10 000 ska jag bo på våning 8, det är en sak som är säker!

Blir en chill dag och ska frösöka vlogga lite även om lust ligger nere på 0, haha! Har beställt hem lite löshår som ska komma nästa vecka och ska bli så nice! Verkligen något jag kan behöva eftersom mitt snart ska tas ut, haha! Nackdelen med löshår är att man måste ta ut det förr eller senare! Men väldigt smidigt beroende metod man gör med. Jag är helt lost i lim och därför baraanvänder migav det, hihi ^^ Aja nu blir det mys framför soffan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

XoXoXo!

Go kväll alla underbara bloggläsare, asså denna kvällen har varit super! först hämtade jag Mami på jobbet och sedan åkte vi hemåt. Från jag satt i bilen har jag suttit i telefon fram till Skövde och vad det gäller kan jag inte riktigt berätta... Men det är något bra, allt jag kan säga! Dessutom kommer K hem i helgen, asså så sött och en kompis satt i hela 9 timmar på tågstationen för en kille, fattar ni 9 fucking timmar?! =O Jag tyckte det var länge jag spenderade på Kristianstad för X antal årsen då jag väntade på en, haha! Det där slor alla rekord! Hade ni kunat gör det för 1 kille?! Det hade jag aldrig gjort om han inte hade typ spenderat GRYMT mycket pengar för att kompensera upp det där, haha! 9 timmar utan betalning, asså shit!

Well, när vi kom hem åkte vi och handla. Träffade även på Alexandra och var super roligt! Verkligen så länge sen jag såg henne och roligt att ses! Vi pratade lite om allt och det som hänt henne och mig. Alla människor har upp och nedgångar och ah jag hamnade som ni vet i en deprission förra året då allt gick skit! Lite samma sakhade hon också gått igenom och för första gången hade jag medlidande med en som gått igenom detta. Blev ett trevligt samtal och därpå åkte vi till en kina-resturang och hämttade lite mat, verkligen så gott! Nu sitter jag här och ska ut med Mami. Hon har redan börjat fiska i vad jagska gra i helgen, haha! Sjukt nyfiken och antar jag kommer få berätta mer om XoXoXo, haha! Vi hörs mer imorgon, natti!




Gucci!

Dagen jag skaffade Gucci gorde jag av ren impuls... Men idag ångrar jag det inte för 5 öre. Min hund är som mitt lilla barn och skulle någon skada henne vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra med personen eller djuret i fråga... Jag skaffade henne efter det tog slut med min förra kille jag var ihop med som jag idag är väldigt bra vän med idag, dvs snart 4 årsen! Hade jobbat morgon och egav mig upp till Dalarna där jag hade tingat henne och möttes för första gången, så himla mysigt! I början pep hon i 2 timmar och började fundera vad jag hade gjort och idag är det bästa hon vet att få följa med på mina olika upptåg, haha!

Vi 2 har gått igenom allt mängde av flyttar, ett brutet ben och gårdsjobb. Visste ni att den lilla plutten var med och hämtade kor, haha! Dessutom charmade hon även tankchafören och fick alltid lite go saker av honom, haha! Samt min 2 underbara chefer som jag fick tillåtelse ha med henne på min arbetstid, då inte när man mjölkade, haha!

Därför säger jag som så, dagen jag träffar en kille som tar henne till sig av hela sitt hjärta vet jag att han kommer vara rätt. Många jag träffat har inte klarat med henne och många gånger har jag valt att avsluta pga att det inte funkat med Gucci! För mig är min lilla hund mer än en hund, hon är en indevid som jag fick med mig hem en solig sommar dag och mitt ansvar att ge henne det bästa livet hon kan få tills dagen är kommer hon slutar sina dagar... Jag skulle aldrig kunna sälja henne av samma anledning att en mamma aldrig skulle kunna sälja sitt barn! Samma gäller sjukvård, ett förälder skulle aldrig fundera över att åka in med ett barn på akuten dagen efter eller om en vecka om den skulle upptäcka någon form av sakad. Av samma skäl skulle jag aldrig tveka en sekund åka in till djursjukhuset med Gucci. Till dig som ens överlägger att börja dejta mig och vet om att jag inte är djurmänniska, back off! Sen till dig som är djurmänniska och kommer ta henne till dig av hela ditt hjärta kan jag bara säga, den respekt och kärlek min hund får av dig kommer du få dubbelt upp av mig!
 







Hov1 - Gift

Skriv inläggstext 

-

Jobb sen västragötaland! 28/4!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ny möjligheter i daglig ordning! Idag ska jag hem till päronen och även skriva på lite papper! Funderar på att vlogga, men inte helt säker än... Ligger redan efter med mina videos och funderar på hur jag ska gå till väga?! Vad tycker ni?! :)Datorn måste iaf med så jag kan redigera mina videos innan jag får besök och av vem ska vi inte gå in på, haha!

Hoppas ni sovit gott och sorry inläggetkom lite sent, men hoppas det är okej! Ska även kanske träffa en kompis i stan också så har mycket där av att jag tänkte vlogg kunde vara fin idé! Sist åt vi på Alpina och jag är verkligen inte förttjust i deras mat, främst vegetariska! Kan vara bland det äckligaste jag ätit på länge! Tog 3-4 tuggor sen var det bra, säger ganska mycket?! Dock älskar Challan den maten och jag ångrar att jag gick med på det, haha! Nu blir det jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Dejt i helgen!

Go kväll alla bloggläsare, sitter nu och kikar lite runt och snackar med Challan undertiden jag bloggar lite. Verkligen helt slut när jag var klar med allt jobb och valde sova lite istället för att blogga och dra till gymmet... Vet att det kanske var ite dumt, men aja! Har haft massa olika samtal som kan leda till massa roliga sammrbeten och kanske lite till. Imorgon ska jag även hem till päronen för lite mys och vi har redan bestämt lite vad vi ska äta till kvällsmat och blir nog hämt mat, mys va?!

Var tidigare i veckan/helgen med twinsen i stan och fikade lite och var så mysigt, tog lite bilder på deras utbud och visst ser det gott! Tycker cafet på elins är himla mysigt! Dessutom är personalen så himla mysig och gulliga som lät mig knäppa lite bilder :) Därpå gick vi lite i affärer. Btw har jag berättar att jag kanske ska på dejt i helgen?! Well nu vet ni det, hihi ^^





Super söta vardags toppar!

Nedan har ni 3 olika toppar som r mer vardags enligt mig själv, men skulle även funka till fest också givetvis!
Däremot hade jag kanske valt dom till vardags, men smaken är som baken!

1 är riktigt söt, älskar färgen och hur dom valt att göra den, hade varit så söt till ett par blå jeans eller shorts, med något ganska stort guld smycke till!
2 färgen är super fin och hade nog personligen valt ett par svarta byxor med lite skimmer i och kanske skin i första hand, men annars med lite skimmer!
3 riktgit söt topp och älskar midjan dom valt ge ett snöre, asså hur söt?! Bar frågar!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Love! 27/4

Go morgon alla bloggläsare, ny dag igen och sorry för gårdxagens uppdatering men jag hade verkligen FULLT! Mitt sista möte slutade 15:00 och därpå åkte jag ner mot stan för att få naglarna gjorda och jag kom i tid! Asså vad är oddsen?! Fast kan också berätta tt det var inte långt ifrån att jag blev sen trots att jag var på plats hela 30 min tidigare, haha! Jag säger då det, jag vet inte hur jag gör men det kommer alltid saker ivägen på något eller annat sätt, haha! En annan mindre rolig sak är att min mobil verkat slutat ladda... Nu idag MÅSTE jag fixa en ny lur! Först trodde jag det var min kabel och när jag insåg att en ny inte fungerade kändes det köpet SJUKT onödigt, haha!

Passade även på att hämta ut mina hormoner, gått utan ett bra tag nu och börjat slarva igen... Inget drastiskt som sker egentligen, men eftersom humöret påverkas blir det upp och ner. Är jag låg om några dagar och inte vet varfö,  vet ni det :) Passade på att prova en ny soyamjölk och var ritkgit god! Denna och chocklad drycken av samma märke är UNDERBAR! Jag avskyr att äta frukost, bland det vidrigaste jag vet! Men ett glas på morgonen och sedan klarar jag mig till 12:00 och längre med, men inte att rekomendera! Jag glömmer äta när jag har mycket att göra och så kan det bli som igår fram till 19:00... Super dumt, men betade mig igenom dagen så dumt att klaga! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


MollyNilson på Snap

För er som vill veta mer om mig och vad jag gör under dagarna får inte glömma följa mig på Snap! Däruppdaterar jag dagligen och har planer att börja snnap-vlogga, låter skoj! NEJ dom ska inte ta över mina vanliga vloggar men lite mer spontana vloggar om ni förstå! Dessutom får ni lite extra smaskiga detaljer om saker jag inte alltid delar med mig på andra sociala medier XoXoXo =D


 

 

Klodags!

Go morgon alla sötisar, sitter nu i bilen och ska snart gå mot salongen för att få klorna fina! Åh hela denna veckan som varit har varit super tuff... Assa tuff i bemärkelsen att jag inte kunnat prata med K på kvällarna :/ Han brukar halltid få mig på bra humör och även göra mig arg också, haha! Tror jag körde mot enkelriktat tidigare idag, haha! Fan tur ingen såg mig mer eller mindre, haha! Verkligen älskar bo i Jönköping så mysigt och alla är så söta, samt småländskan dör jag för!




Kl 16:00 har jag tid för naglarna och det ska blir så skönt! Tänkte ta och fixa det i Skövde, men när en nagel åkte idag tänkte jag "nopp", haha! Denna salongen jag ska till idag är ny och ska bli så spännande! Dom har 3 olika salonger och hoppas, hoppas denna är bra! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Student tips!

Den vanligaste frågan jag får är vad för märke jag använder mig av extension och vilken metod jag använder mig av. För er som inte vet har jag trens man limmar fast som jag brukar byta ut var 4-6 vecka (beroende på hur långt ner det kanat) och gör ca 3 byten innan jag köperhelt nytt.

Handen på hjärtat är trens bland det bästa jag provat, det är enkelt att sätta i och ta ut till skillnad från Nail Hair där man sitter en halv dag med, USCH! Med mitt löshår kan jag locka, platta, bada och träna med utan att det släpper för lätt! Jag kan säga på rak arm att jag kommer aldrig sätta Nail Hair i mitt egna hår igen! Däremot brukar jag fulla upp med Nail Hair i mitt trens, men det är för att få lite extra fylligt hår och rätt längd, haha!


Tips till er som ska ta studenten och ska på bal med korta dagars mellanrum =)

Håret jag använder mig av hittar ni Här

 

Måste struktur! 26/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, jag mår som vanligt toppen och har en hel del att göra! Skulle egentligen fått upp videos i veckan som innan, men fått diverse olika andra saker att fokusera på... Dessutom är det snart Valborg och hur skönt ör inte det?! Jag har olika saker planerat med vänner och kanske mer, haha! Dessutom verkar det som att alla dåliga saker som hänt verkar fått en tvär vändning!

Idag blir det lite jobb och ska börja dagen med ett möte senare ut med hunden och hinner jag och klockan inte blir allt för mycket tänkte jag vlogga lite! Har typ inget material men känns som jag behöver börja bli aktiv igen?! Dessutom har det på ett sätt varit skönt att få pausa lite och snart köra igång! Veckorna senaste har varit mycket och ska jag funka måste jag ha ett rullande schema mer eller mindre, haha! Klorna ska få tid för idag eller till helgen, inte bestämt mig! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Podd check!

Tidigare förraveckan pratade jag med en kompis om att börja podda och hon sa JA! Detta kommer bli så nice och tanken är väl att vi ska podda undertiden vi för festar för att få dom ärligaste svaren av oss, haha! Ska köpa hem 2 micar så ni kan få ett bra ljud och vem vet detta kanske blir eran favo sysselsättning på måndagar till skolan/jobbet, haha! Vi båda är personer som saknar spärrar så detta kan bli SJUKT pinsamt i efter hand och det är främst vi saknar spärrar och tänk er en dubbelgångare av mig, haha! Men jag hoppas ni kommer gilla det och vissa av er kanske vet vem min nya podd-kompis är till och med ;)

Vår tanke är att vi ska dela med oss om vårat liv och främst KILLAR. alla vet att killar kan vara snälla och rövhål, ingen nämnd ingen glömd, haha! Om ni har idéer på vd vi ska börja prata under vårt första poddavsnitt får ni gärna hojta till! Det jag kan lova är killsnack, galna utgångar och även pinsamheter, haha! Tanken är även att vi ska göra lite sammarbeten med olik företag här i Skaraborg, men mer om vilka det kan bli och är kommer inom tid ;)


 


Snygga byxor med slitningar!

Nedan har ni ett par byxor med slitningar som är riktgit schysta och hade varit super med pumps eller convers med kil-klack! Dessutom är det bra priser på dem och passar utmärkt nu till löning eller studiebidrag!
Jag skulle utan tvekan bära dessa till vardags som fest.


1 hittar ni Här, 2 Hittar ni Här, 3 Hittar ni Här

 

Lägg ingen tid på sånna! 25/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och sovit toppen! Hela gårdagen gick åt att vara med Challan och gud vilken mysig dag vi fick, verkligen så himla härligt! Kommer bli så skönt att få en lägenhet i Skövde igen och även om jag bara kommer bo där under helgerna. Typ alla dom jag känner tycker detta är bland det bästa som hänt på BRA länge! Sen har jag givetvis dom som plötsligt kommer tillbaka när man har en lägenhet i Skövde för att kunna festa och helt ärligt är jag 0 intresserad av dom kontakterna! Har man inte kunnat eller velat ses under 1 år, varför ska jag över huvudtaget vilja träffas igen?!

En sak jag lärt mig, personer som dessa är inte värda ens tid, säger då det! Bättre lägga tid på folk som lägger tid på en själv oavsett vart man bor! Aja, idag blir det jobb och massor av jobb, haha! Verkligen fullt ös och ska även försöka få upp videos hela veckan, önska mig lycka till! Mår iaf toppen och utan er som sagt hade det aldrig gått, därför tack igen! Nu måste jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

TACK!

Jag kommer nog aldrig kunna tack er nog för allt fint ni gjort och gör! Varje dag jag vaknar och vet att jag fått denna unika möjlighet att jobba som bloggerska gör verkligen mitt liv till så himla mycket bättre! Ni är mina bloggläsare må hända men också mitt bollplank när jag inte vet in eller ut på mitt egna liv! Ni har stöttat mig så många gånger genom bara skicka egna collage, långa mail om hur ni hittat hit, hälsningar genom mina bekanta och även mod att komma fram till mig på krogen som mitt på stan på blanka dagen! Ni gör verkligen min dag och allt jag gör är tack vare er! Hade jag aldrig haft min blogg förra åretet jag inteo m jag någonsin hade börjat må såhär bra som jag fktiskt mår idag! Att bara klicka sigin här och läsa en eller flera gånger är helt SJUKT! Asså för står ni hur grymma ni är?!

Jag räknar aldrig något från er egentligen, men varje dag inser jag att ni gör verkligen min dag och ni faktiskt står ut med mig trots mina inlägg som kan var allt från bratill dåliga, haha! Ärligt vet jag inte om jag skulle vilja ett liv utan bloggen och ER! Vissa av er har följt mig från min första blogg 2010 och ni om några har stått ut om någon, haha! Stackars er och sköntatt många av er tagit detmed en nya salt! :) Idag mår jag bra, jag orkar jobba som jag ska och jag har drömmar och mål varje dag! Detta hade jag inte för några månader sen... Men jag mår bra, jag är lycklig och jag kanske börjat träffa någon, haha! Men en sak är klar, att jag repat mig så bra är pga er, därför TACK om och om igen!


Hitta en gammal bild med annan färg på håretoch min gammla näsa, sweet eller ah, haha!

 

The Chainsmokers - Paris

Därför är det hemligt! 24/4

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ny möjligheter och ska inom kort göra mig iordning för att dra in till Skövde för att träffa Challan, så himla mys! Valde stanna en dag extra hos päronen och kommer nog göra såhär i fortsättningen också nu när jag ska skaffa lya i Skövde! Många undrarkanske varförjag intelämnar småland och det har INGET med mitt ex att göra utan att där får jag vara jag! Ni som inte är offentliga TS-personer kommer nog aldrig förstå vad jag menar... Men det har sina för och nackdelar och nackdelarna är att du ständigt har ljuset på dig och därför väljer jag vara kvar, där är jag, jag och väljer hålla vart jag bor hemligt! Men dagen det kommer ut kommer jag röra mig bort om inget håller mig kvar dvs :)

Men innan vi ska ses ska jag jobba lite och försöka leverera inlägg som ska upp i veckan så det rullar på eftersom denna veckan ska allt kunna rulla som innan med videos, inlägg och ah ni vet! Kommer aldrig kunna tacka er nog för allt ni gjort! Såhär bra var LÄNGE SEN jag mådde och allt är pga er och det vill jag verkligen säga stort tack! Nu måste jag jobba, bloggarmer sen igen, puss på er!

Vad ska jag säga, lyckad kväll och inte helt bortkastad!

Skriv inläggstext 

SEN! 23/4

Go morgon alla bloggläsare, är stressad i daglig ordning för ska möta upp twillingarna på stan och ska försöka vara inne vid 13... 5 min på mig att blogga, hämta paddan och köpa Red Bull, haha! Skaraborg gör mig mer eller mindre beroende av Red Bull och vet ni vad?! Gissa vem som fått lägenhet i centrum?! ;) Att ra i sina kontakterlönar sig #FAB! Ibland lönar det sig att ligga runt lite, haha! Skämt och sido! Idag blir det Skövde sen ska jag också fixa nytt gymkort så jag har 2 st, 1 i smålan och 1 Här, super! Verkligen haft fullt upp sen jag vaknat och börjat kolla på en super bra serie som heter "Bonusföräldrar" som finns på SVT-play! Verkligen något jag kan tipsa om! Aldrig förstått hur det är att ha skillda föräldrar fören nu eller fick ett mer hm om hur det kan vara!

Ska möta upp twillingarna idag och ska bli så skoj! Träffade dom senast på utgången och jag försvann, haha! Finns en anledning till att den vloggen morgonen därpå aldrig kom upp, haha! Asså jag är typ breoende av Lisas låt I Don't Give A, älskar den! Bero på något annat kanske jag hittat den ultimata podd-kompisen, haha! Jag tänkte att i vår podd skulle man prata om boys och tro mig det finns MASSOR att prata om, haha! Lovar att hälften av alla som lever med en kille kommer känns igen sig, haha! Men som sagt inte helt 100, aja nu måste jag skynda mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Tuffa beslut måste tas för att må bra!

Jag har oftast inte svårt att avsluta saker med människor, men ibland kan även det tuffaste besluten vara dom bästa... Många jag engång trott på, fått chans efter chans, men bara låtit den passera har jag nu börjat gå vidare ifrån... Inte lätt jämt eftersom jag innerst inne tycker om personerna i fråga, men vet också att dom aldrig kommer bidra med något i mitt liv heller... Tomma löften ska man aldrig ta till sig eller låta sig luras allt för många gånger. Kom ihåg att det finns alltid någon för någon, även om saker och ting känns mörkt! Jag vet att i slutet kommer jag må bra och ha minnena se tillbaks på.

En sak är säker att dessa personer kom engång in i mitt liv och det gör dom aldrig igen. Spelar ingen roll hur mycket personen försöker för dagen man stänger dörren måste man hålla fast vid att nu förblir den stängd för gott! I slutet är det bara dom som förlorar på det oavsett om det är jag eller någon annan som aldrig kommer förstå hur ett liv kunde sett ut eller vara. Att ta folk förgivet straffar sig bara själv och som jag brukar säga "nu är jag bara ett steg närmare att hitta den rätta". Den dagen kommer och han står framför mig kommer minne för minne blekna ju mer tiden går av det vi engång hade tills det endag är obetydligt...


#Gråtinteöverspilldmjölk

Fy! 22/4

Go morgon alla bloggläsare, asså jag får damp på min padda eller egentligen är det appen som fuckar som vägrar föra över alla bilder till blogge... Man bara KUL! Satt och redigera allt för jag tycker det är så skoj att lägga 1 timme på att sedan krångla ytterligare 1 timme på trög uppdatering.... Aja hoppas ni mår bra iaf för jag mår iaf helt okej! Skickade iväg ett meddelande som var lite små jobbigt, men är nog lika bra skulle jag tro! Förklarar på ett ungefär senre vad det mer handlar om. Iaf idag är det lördag och jag ska in till stan för skaffa gymkort och kanske träffa en, haha! Många är säkert väldigt nyfikna på mitt privat liv, men tro mig det är ganska tråkigt eller?! ;)

Idag blir det kalas för Mami och ska bli så ycigt. Hon har gjort smörgåstårta och jag verkligen ÄLSKAR det! Värsta jag vet är när man pillar i ärtor och skit! Vidrigaste jag vet! Varma ärtor, varm frukt och nötteri mat, usch! Ja, jag är grymt kräsen och alltid varit, haha! Tog mig ca 15 år innan jag åt potatis och tyckte det var gott samma med broccoli, haha! Jag kommer aldrig försöka tvinga i mitt framtida barn mat den inte vill ha, smaka ska man tycker jag men är det inte gott låt det vara! Jag vet om någon hur det är att tvingas äta upp för att gå från bordet. Tro mig jag kunde sitta i 3 timmar om så behövdes eller merför tillslut insåg personen i fråga att det var lönlöst, haha! Jg görlite osm jag vill och alltid gjort helt enkelt, haha!




 

Känns konstigt!

Jag får ganska ofta meddelanden av personer som också är TS som mig och mer än gärna vill ta en fika och absolut det kan man väl gå med på, inget fel med det! Men många tror efter det att man ska vara BFF och riktigt så funkar det inte, iaf inte för mig! Jag har svårt att löita på personer oavsett om det är TS eller ej och utgår från att dom vill ha något av mig, haha! Kanske dumt?! Well, jag har aldrigr förstått grejen att hänga med andra transsexuella, det enda vi har gemnsamt är vår utredning och inget där till!

Mitt liv ser GRYMT mycket annorlunda ut till skillnad från andra TS.persponer vilket gör att jag inte har något behov att umgås med någon i samma sitts... Inte så att jag är torevlig om jag stöter på någon ts på krogen eller så eller över en fika. Jag har bara inte förstått varför vi ska umgås b ara för vi är TS eller driver sociala medier, förstår ni vad jag menar?!

Många transsexuella har mer ett "vanligt" liv där det händer lite små roliga saker till och från, medans min vardag är ständigt upp och ner, haha! Jag är alltid upptagen och har jobb över öronen och tar på mig mer och mer nu när jag mår bättre! Jag vill inte vara otrevlig men får ett meddelande där det står "Hej jag läser din blogg etc... Jag är med TS, lust att ta en fika eller ses någon dag på en drink". Man bara öh okej?! Vi är båda ts och nu ska vi börja hänga?! Tack men nej tack detta känns bara SJUKT konstigt... Inte så att man börjar berätta intorducera sig själv som hetro för varandra, haha! Enklast är att hälsa på mig som om jag vore vem osm helst av dina bekanta och därpå gå in på blogge sakta men säkert, inte pang på då blir jag bara back off, haha! Hoppasi ngen tog illa upp men jag tycker det blir lite märkligt bara :)

Snygga skor till sommaren!

Eftersom värmen kommer allt eftersom är det också snart dags att uppgradera skogarderoben också eller vad säger ni?! Jag är en brud med klackvana och högst är alltid bäst enligt mig, men också för jag typ är dvärg, haha! Nej men skämt och sido, nedan har ni 3 riktigt fina skor och kan ni gissa vilken jag klickat hem?! ;)


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Stor skillnad på söder!

Go morgon alla gullefjun, ny dag och fredag! Blir hem till päronen idag och ska bli så mysigt! Fick världens skummaste mess igår =S "Vi kommer snart" asså wtf?! 1 Nej det gör ni inte och 2 vem och vilka fler?! =O Fatta vad jag blev rädd, men eftersom enbart dom som bor här kan komma in i trapphuset gjorde mig lite lättad iaf, haha! Idag ska jag även ringa runt lite till en som eventuellt har en 1:a till mig i vasastan eller södermalm. Gillar inte söder eftersom det bor lite halvt skumtfolk där, men funkar i krig?! Ni som inte vet bodde jag i normlam i Skövdes sist och det är STOR skillnad på folk på Normalm och på dom/oss som bott på Käpplunda Gränd! Vi delar INTE samma säng om man säger som så, haha!

Redan nu har jag la retat upp hälften av er, men vet ni vad?! Jag bryr mig inte eftersom det är fredag och idag kan INGETgå fel, haha! Hoppas ni sovit gott och mår bra även om ni blev upprörda eller ej :) Jag vill bara förtydliga att jag och andra spelar med lite olika kort och tro mig det är jag glad för! Finns ett skäl till varför jag dejtar killar kring min egna krets eller visioner. Att ha höga drömmar och mål är viktigt, främst om du är transgender, trust me! Aja berättar mer i en video om just detta, nu ska jag ut med råttan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Läggdags!

Go kväll alla bloggläsare, jag vet att dagens uppdatering eller hela veckan blev lite skev, men det har sina skäl! Det finns fördelar att åka iväg en längre stund till någon och detta är resultatet, haha! Bloggen tar lite spö, men andra sidan hade jag ändå inget vloggmatrial så kanske går jämt ut?! Har dock en video jag inte publicerat och frågan är om jag ens vill det, haha! Jag lovar typ hälften av alla som läser min blogg tror säkert jag är råpantad och verkligen inte har något innaför panbenet, haha! Jag låter det vara osagt eftersom det är det jag tjänar pengar på, tack! =D

Well nu blir det sova och fick en lite present tidigare i veckan, sött va?! Dock inget jätte fan av kaffesmak, men det är som sagt tanken som räknas, right?! =D Sött iaf och blev så himla glad! Lillen sover sen länge och tagit upp en hel dyna i soffan! Förstår inte hur hon lyckas?! =O I helgen ska vi dessutom ha ekonomisnak, AS TRÅKIGT! Men ett måste samt göra klart min dekluration så jag f¨r mina 25 laxar, hihi ^^ Aja natt och sov sött!


 

Maggie Lindeman (Chest Codes X Cade Remix) - Pretty Girl

Hur ska det gå?! 20/4

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså förlååååt! Nej jag har inte glömt av er utan min mobil och dator har mer eller mindre uppdaterat hela dagen... JA ni hörde rätt! Fattar 0 hållt på att dumma sig massor idag så jag tänkte nä fuck detta, haha! Mitt tålamod asså, haha! Iaf nu har det dummat sig klart och med lite tur kanske det inte upprepas! Iaf min dag har varit bra utöver detta och fastnat för en toppen serie!

Nu blir det ut med lillen och sen bara vara hemma! Verkligen inte haft lust med gymmet denna veckan och videos ska vi inte prata om.... Nej jag mår inte dåligt eller så jag har bara inte haft lust och så väljer jag att fokusera på saker som ger mig en inkomst åtminstonde, haha! Ska försöka planera några dagar i veckan för att sticka upp till Nettan dock vet jag inte om detta kommer gå eftersom vardagarna är jag helt fullbokad med massa möten och sitta på Skype möte resan upp och ner, samt tiden där känns la sådär?! =/ I värsta fall kanske man får komma i olika omgångar?! Eftersom Mr Fitness bor uppåt i landet skulle man kunna ta det i samband med åkandet till honom?! ;) Well, nu ska jag ut med pluttis och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Verkligheten kommer ikapp!

Många som håler på med sociala medier så som bloggar och youtube, som dessutom känar pengar på det tror jag kan få det ganska svårt OM något går fel ideras karriär. Det handlar alltid att visa en vardag som inte riktigt finns och hela tiden toppa varandra. Men en intressant fråga är OM något händer att våra läsare, följare slutar följa oss och vi ser snabbt hur statestiken sjunker, vad gör vi då?!

Ärligt tror jag det är få som kommer klara sig och få som kommer ens vara kapabla att söka jobb som inte involverar ett kändisskap som vi alla med sociala medier är vana med. För egen del tror jag att jag kommer klara mig fint oavsett hur det går eftersom jag kan jobba med kor och få skit under naglarna, inga problem. Jag har ett tanke sätt som ytterst få bär med sig och det är att man får ta det som erbjuds!

Frågan är om andra med sociala medier hade kunnat gör detsamma och ändå hålla på med social medier samtidigt ha ett jobb vid sidan om?! Jag har sett bloggar försvinna en efter en där man inser som läsare att verkligheten kom i kapp och uppvaknandet var lååååångt från haven...

Student present!

Nedan har ni riktigt fina smycken och försökte gå i ett slags tema men kanske misslyckades, haha!
Hade varit super att ge bort som present till student gåva eller liknande!
Försökte hitta olika prisklaser beroende på ekonomiskförutsättning och tror det blev ganska bra!
Själv har jag 2 som ska ta studenten i år en kille och en tjej var av att något av detta kan mycket väl bli en aktuellt gåva! :)


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, ni hittar 4 Här

 
 
 
 

Eviga tjatandet! 19/4

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter! Hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår super! Solen skiner och det verkade som snön försvunnit, tur! Med tanke på att jag precis satt på mina sommar däck, haha! Eftersom lilla rödans däck ska bytas engång till pga marginala hjulkrav bestämde vi oss för att detta är sista sommaren rödis kör eller ah iaf med mig. Önödigt köpa nya däck och ändå veta om att den ska bara köras i några månader till liksom eller?! :) Så kul tycker jag det inte är att pröjsa 700 kr per däck för bara några månader, haha!

Idag blir det jobb hela dagen lång och med lite tur kanske jag hinner med att leva lite också, haha! Asså efter igår var jag helt DÖD, jag bara NO jag ska vara hemma och sova, vilket jag också var, haha! Ska få besked om lägenheten i veckan kanske sa det igår?! Men tåls att säga igen! Att jag ska ha 2 lägenheter är som sagt främst för lilla pappsen + att jag ska få supa utan att dom v et om det, haha! Den ständiga frågan inför varje utgång "När kommer ud hem", "Drick inte för mycket","Ska vi hämta dig" etc. Super gulligt men väldigt tjatigt! Dom vill bara väl men efter 511 gången under samma dag är jag less på att höra det, men finns också en anledning och det är att jag ibland "Råkar" hamna på efterfester, haha! Well, nedan ser ni mitt påsk ägg, ja ni förstår nog varför jag hade ont i magen, haha!




 

Lyx eller onödigt?!

Hej på er, sitter just nu och funderar på om jag ska ner till affären för att köpa något att äta och loge sugen på en paj, men alla kalorier gör mig knäpp, haha! Eftersom jag haft fullt upp sen jag gick upp valde jag att hoppa gymmet idag... Men suttit i telefonen hela dagen för att ringt runt gällande lägenhet och verkar som jag fått napp! Känns vilket fall super och är så sjukt tacksam om detta nu blir av! Sen till er som undrar så kommer jag ha 2 lägenheter och rör det mig i ryggen?! Nepp, haha!


För er som inte vet är min pappa allergisk mot hundar och ska jag åka hemåt varje helg måste vi få tag på ett eget place! Kosta vad det vill så länge vi det inte påverkar honom! Älskar att jag kommer ha 2 lägenheter, känns lite lyxigt på ett sätt och väldigt onödigt på ett annat, haha! Men andra sidan vad gör det när man tjänar bra?! :)

Maroon 5 - Cold

-

Rubbad i mitt schema! 18/4

Go morgon alla bloggläsare, ledsen för gårdagens uppdatering men som ni såg var jag inte hemma vare sig hos mig själv eller mina föräldrar, haha! Behöver inte få in på mer info! Idag är det tisdag och tänk att det är helg om 3 dagar igen, sjukt va?! :D Minns när man aldrig hade det så bra att man var ledig när alla andra var det och skönt att faktiskt ha det eller ah om man nu kan ta ledigt från jobb som pågår 24/7, haha! Vet att uppdateringen igår inte var den bästa... Men hade som sagt fullt upp och prioritera bloggen lite där efter!

Idag blir det eventuellt som vanligt! Ska byta däck på rödan kl 14:30 och därpå mata jobb! Blir rubbad i mitt bloggschema och där av att jag kommer göra om lite saker som vanliga fall ska upp på måndagar kommer upp idag! Aja mer om det under dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!



Hemma igen!

Hej på er, kom hem vid 18:00 till päronen efter en väldigt trevlig kväll och mår riktigt bra trots att det blev några glas igår! Hade helt glömt av bloggen och tror detta blir enda inlägget för dagen eftersom jag är helt slut! Ligger nu och kilar på "Himlen är oskyldigt blå". 


Senare ikväll blir det ner till Småland för att göra iordning lite där och insett att jag måste skaffa en annan madrass till min säng hos föräldrarna, haha! Känns som sen ska ta död på mig mer eller mindre, haha! Nu ska jag mysa lite innan det blir rulla vidare hemåt, bloggar mer sen igen, puss på er!



20 snabba!

1. Värsta känslan?
Svar: Att bli sviken och sårad

2. Bästa känslan?
Svar: Kärlek såklar, när alla räkningar är betalda och skatteåterbäring, haha!

3. Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?
Svar: "Åh jag orkar inte fixa mig, jag går och lägger mig igen"

4. Vilken ringsignal har du på mobiltelefonen?
Svar: Den där klassiska alla har på sina iPhone's

5. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Svar: Världens fulaste ljusgrå tapeter, haha!

6. Vad har du under sängen?
Svar: Mitt sminkbord och min divan och en förlängningssladd

7. Serie eller program jag följer?
Svar: Typ inget, har sällan tid men typ Disney när jag är hos päronen, haha!

8. Lyssnar på?
Svar: Allt som går på radio och massa poddar!

9. Har du någonsin vart riktigt kär?
Svar: Jag önska jag kunde säga ja, men tror inte det eller kanske 1 gång, haha! Min tro är att man ska hitta någon man trivs ihop med, kanske dumt?!

10. Skriv nåt smart!
Svar: Livet är som en bajskorv, ibland kan man inte hålla igen och ibland får man trycka på av bara fan för att komma någon vart, By Molly Nilsson

11. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem?
Svar: Min Mormor utan tvekan, stor insperation av allt jag gör som också var egen företagare

12. Vad stod det i ditt senast mottagna sms?
Svar: "Jag är i Alingsås, så det kan nog dröja länge tills jag är där", säger säkert er inget, haha!

13. Vart är du om 5 år?
Svar: Jag har nog fått full rulle kanelbulle på mitt nya projekt och driver bloggen och min youtube fortfarande! :)

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Svar: Herre min gud, det vill jag knappt skriva, haha! Snäll, underhållande, ärlig, väldigt spontan och en diva på dansgolvet och gränslös, haha!

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Svar: När jag tänker på alla saker ihop med släkten, kvällsdopp, go kart, ölandsdjurpark, byrån, spontan plocka i affären och massa där till!

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Svar: Svårt... bli ekonomisk, finns en anldening att andra håller i min blogglön, haha!

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Svar: Näsan är det då inte, pröjsa 75 000 kr, haha! Vet faktiskt inte, rätt nöjd med min kropp, men kanske det lilla kroppshår jag har, ej huvud!

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Svar: Flyga eller kunna andas under vatten =D

19. Vad är du beroende av?
Svar: Bloggen/pengar, familj och vänner, samt min dator

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö, 3 val?
Svar: Gucci, trianga kök och kniv, haha!

4 timmar bilfärd! 16/4

Go morgon alla bloggläsare, sorry för gårdagen att bilder och sånt inte kommit upp men haft ganska mycket att göra! Har inte hunnit med något jag önskat jag skulle gjort och där av kommer denna dagen också flyga iväg, men mest för att jag ska iväg till... Hahaha! Vet inteo m jag pallar vlogga idag, känns rätt b och även om jag har 350 saker att göra vet jag ändå inte om det är aktuellt för just vlogga... =/ Men bloggisen får jag försöka uppdatera så gott jag kan! Ska iväg som sagt och ska bli roligt!

Fick världens sötaste påskägg av mina föräldrar igår och var så himla sött av dem! Sen åkte vi även och fikade på en sekenhand grej eftersom dom deltar i välgörenhets saker och önskar jag också ska bli minst lika bra som dom på det en dag! Visst jag ger pengar till olika fonder men inte riktigt samma sak eller vad säger ni?! Dock köpte jag inget där eftersom jag har lite fobi för använda plagg och jag vet AS TRAMSIGT, men blivit lite bortskämd av mina sponsorer antar jag, haha! Aja nu måste jag åka ska sitta i bilen 4 timmar idag och imorgon, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

 

Bjuden på bal!

Hej på er eller go kväll, asså denna kvällen blev lite längre än vad jag trodde, men himla trevlig! Kalaset började kl 18:00 och jag hade i början 0 ork att gå, men glad att jag pallade mig iväg! Känt mig lite små trött och somna en stund och därpå begav jag mig till kalaset, typ sen i daglig ordning också, haha! Men en himla trevlig kväll och bjöds på paj och god tårta. Eftersom jag dels ätit godis innan och även vill inte smacka på för mycket mat tog jag bara lite. Inte kul att inte kunna knäppa byxorna igen liksom, haha!

Skulle in till Skövde idag men hade vare sig lust eller ork så hoppade detta... MEN andra sidan fick jag lite annat gjort och en helt galen idé jag inte tänker dela med mig om heller, haha! Bero på något annat har jag blivit uppvaktad av en som nu ven fråga om jag vill följa med på en bal och det är la alla tjejers dröm antar jag, haha! Lite sugen är jag allt och även om chansen aldrig kommer igen skulle det vara kul att gå på en! NEJ det är ingen skol bal utan en bal för vuxna eller hur man ska säga,haha! Tjusigt värre iaf, men vi får se men kommer inte blogga om det av olika skäl, men främst för dra till mig så lite uppmärksamhet jag bara kan eftersom detta är något ganska stort! Kommer fota klänningen som kommer användas till detta tillfälle och vlogga när jag ska prova och hämta. Men aja, nu ska jag sova, natti!


PS har ni tips på fina klänningar är jag öppen för förslag!

 

Let it go?!

En dag önskar jag att jag inte håller tillbaka mina känslor och blir riktigt förälskad på riktigt, verkligen in real! Alla misstag och nitlotter jag träffat på har lämnat sina spår men lyssnade på en väldigt intressant podd där hen tog upp att även fel kliven man gör i livet kommer leda en rätt på något annat sätt.

Jag skulle vilja träffa han som det bara klaffar och förlorar sig själv. Men efter senaste har jag haft lite svårt att öppna upp mig och jag kanske ska bara let it go?! Jag har lite killar som uppvaktar och jag bokar alltid om dejterna för jag vill inte riskera något.... Dumt jag vet! Men kanske dags att bara göra dumma saker och hoppas det blir perfekt?! Träffade en där jag bara lät känslorna komma av ren slump och så fort jag kände mig otrygg blockadejag direkt... Nä man kanske får offra lite för att komma någon vart?!


 

Kan inte behärska mig! 15/4

Go eftermiddag alla bloggläsare, glömde helt av att uppdatera tidigare imorse eftersom vi åkte till ett litet café och kilade lite runt lite på stan innan vi handlade lite på ICA för att sedan åka hemåt. Köpte en he drös godis känns det som och mår där efter pga allt ätande, haha! Verkligen inte hungrig för 5 öre och tack vare att jag inte kan behärska mitt godis intag har jag inte haft ork att ta mig till Skövde heller för att skaffa gymkortet... Men tänkte att jag gör det imorgon istället!




Har även blivit utbjuden på en middag men mår jag som jag mår just nu kommer det bli att tacka nej! För er som inte vet är jag som ett barn med godis, haha! Jag äter tills jag får ont i magen och fortsätter, haha! As dumt jag vet! Aja ska sova en stund och se om det går över, bloggat mer sen igen, puss på er!




Nytt gymkort!

Jag har länge tänkt att skaffa nytt gymkort på STC här i Skövde och ska nu fixa det imorgon! Verkligen bästa gymmet i hela Skövde och man får så mycket för pengarna! Eftersom jag är hemma kontinuerligt allt mer är det kanske på tiden och inom tid kanske jag kommer tillbaks av olika skäl, men mest pga jobb och då inte med kor, haha! Inget fel med det jobbet, bara att jag lagt det bakom mig! Står i kö och inväntar en lägenhet på Käpplunda IGEN…. Men det kommer bli bra när jag får upp tapeten igen, glas duschen och min inglasade balkong jag ALDRIG fick njuta av, fatta meningslöst! Saken är den att jag är sur på att HAN kan hitta vilken sunklägenhet/hus som helst som håller samma ”kvalite” den han hade, men det kan inte jag utan får kanske nöja mig med bo på 1-6 våning, asså FUCK NO! Aja Ska bli skönt att få komma till ett gym som skiten funkar och där man trivs att gå till utan att ljuset påverkar mina bilder tex =)

Om ni är nya i Skövde är STC bäst i alla lägen, sen kommer energi och sist actic…. Det ljuset till mina bilder var KASST! 499 kr i månaden för absolut ingenting vettigt, haha! Enda bra med det gymmet var löpbandet, men luften var inte rolig att springa i vad jag minns…. Hur som ska jag skaffa gymkort i Skövde och tror det kommer bli super! En sak till er som vill börja gymma, skaffa ett gym ni trivs i och inte första bästa! Gjort det och inget att rekomendera!

Blä för husmanskost!

Hej på er, blir sanbba uppdateringar idag efter varandra, men hoppas det är okej! Nu är maten klar och ska bli lite små gott att äta. Jag är inget super fan av husmanskost. Hemgjorda köttbullar och korv är nog det vidrigaste som finns, torra köttbullar som mosas ner i munnen, ÄH FY! Inte bara för det är kött utan också för det är just hemmagjorda, riktigt äckligt! Sen heder till er som gillar det, men aldrig varit något fan av det, haha! Sen sill, lax, skinka och pajer i olika former blir också ett måste hos oss. Fick en paj med brocooli och svamp, vilket är toppen! Pappa avskyr svamp och det blir mer mat åt lilla mig, haha! Ska kanske till Skövde senare för att gymma, men inte helt 100!

Är prat om utgång imorgon också men intehelt 100 eftersom Mr Fittnes ansåg jag var skyldig att åka upp till honom man bara absolut för jag har inget annat vettigt för mig ändå, haha! Mina utgångar är lite viktigare av olika skäl 1 för jag är full och glad, 2 det händer alltid något sjukt, haha! Om jag någon gång ska göra en karta vart jag haft lite skoj skulle folk ändra sin uppfattning av mig VÄLDIGT fort, haha! Fy vad hemskt, haha! Aja nu blir det påsk mat och så hörs vi mer sen igen ,puss på er!


Bild kommer

Zedd (Alessia Cara) - Stay

Sovmorgon! 14/4

Go eftermiddag alla bloggläsare och glad påsk! Hoppas ni sovit gott och mår bra och antar de flesta av er är lediga, vilket måste kännas super?! =) Tog också ut lite ledighet där av att jag inte bloggar fören nu, haha! Pallade verkligen inte gå upp kl 09:00 så valde ligga kvar och dra iväg ett inlägg nu. Igår åkte jag till päronen eftersom vi har kalas i helgen och ska bli så mysigt! Träffa den andra delen av släkten och fira lite imorgon, får se om vloggkameran kommer med då, inte helt 100! Verkligen avskyr att ta fram min kamera framför mina släktingar, man känner sig så efterbliven och för många blir det en konstig situation var av att dom bara står och kollar, sn sak är på stan då det är ingen jag känner, haha!

Idag blir det påskmiddag hos päronen och blir sill, ägg, lax och skinka, ah typ julbord nr 1 av 3. Verkligen på så himla b humör och ska kanske träffa en senare ikväll, vem och varför är hemligt ;) Ska även in till Skövde imorgon för att skaffa gymkort på STC. Skönt att kunna gymma när man är hemma ibland också och inte behöva spara det heller! Satt och kikade bilar med Papi och vi ska in till Tyota imorgon ihop för att kika lite. Sen om det blir köp eller inte får vi se. Står som sagt mellan Tyota och BMW. Vet inte helt 100 vilken jag ska ta eftersom jag inte har någon erfarenhet av BMW... Tanken äratt jag skata det på företaget, tror det blir bäst så ellervad tror ni?! :) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Ha, ha!

Det enda roliga med att vara jag är att jag kan se på när alla försöker hävda sig o hur jag lever mitt livo ch vad jag tjänar eftersom i slutet vet bara jag om det, haha! Folk som på riktgit tror att jag gör detta enbart på hobby nivå måste förstå att dom uppdateringarna jag gör är som vilket jobb som helst! Ibland är det skoj och ibland är det AS TRÅKIGT! Jag började blogga pga intresse och Hobby, men ju mer tiden gick ändrades det!

Därför älskar jag kunna motbevisa människor som tex om vad min lön låg på som alltid ngra alltid är så petiga med och tror att allt som står på internet är sant... Man bar är du dum eller föddes du ur ett ägg?! Well jag gnäller sällan och att jag fick tillbaks 25 000 från skatten är jag STOLT över eftersom det lönar sig att slita som ett as och betala in några extra slantar eller vad säger ni?! Fine mitt förra år var KASST och speciellt i slutet... Men vet ni?! Oavsett hur mycket ni försöker sätta dit mig eller trycka ner mig kommer jag alltid kunna motbevisa er och det är ett ha ha jag alltid kommer glädjas åt ;)

Snygga toppar!

Nedan ser ni 3 ur snygga tröjor som är så GALET SNYGGA!
1 är riktgit snygg och hade varit så sjukt fin till ett par pösiga byxor i något djurmönster, sen ett par snygga convers med kilklack
2 är riktigt söt och hade valt ett par svarta byxor med högmidja med lite schysta gulddetaljer och ett par söta pumps
3 Denna topp hade varit super till ett par schysta röda byxor som är väldigt slimmade till ett par snygga skor.


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

Snart påsk! 13/4

Go morgon alla sötisar, ny dag och torsdag och snart påsk! Ska ni göra något roligt i påsk tro?! Jag ska på kalas och påskmiddag, inte fel! Hela dagen har gått ganska fint framåt dock glömde jag blogga imorse men aja... Hela dagen kommer gå åt till jobb och senare blir det hem till päronen för massa påskfirande och sånt skoj! Ska även träffa lite vänner under helgen och ska bli riktigt skoj! Verkligen haft en sådan härlig start på dagen och är så glad att den tuffa period som varit är och verkar vara över! Ibland behöver man må skit för att må riktigt fab!




Övrigt av dagen ska jag handla lite med, jobba och redigera en vlogg som ska upp ikväll! Ska se om jag fixar mitt schema så jag kan orka uppdatera som jag ska efter denna vecka! Blev nog bara material till 3 videos och tanken år att få 5 varje vecka... Men jag jobbar på det! Nu ska jag ge mg ut med lillen så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!




Bakis lunch från söndag!



 

Lyckad utgång!

I helgen som var blev det utgång med brudarna och det var helt FAB. Vi började kvällen på Pinchos med massa god mat och dom hade typ världens godaste Veganska rätter! Dock orkade jag ingen efträtt utan blev ena drinken efter den andra och när vi resturangen stängde gick vi till baren och då kom världens take ställare. Som vanligt skålade vi in med en rosa panter och i samma veva han hälde i mjölk frågade jag bartendern varför dom inte hade soya-mjölk till oss veganer. och till svars fick jag höbbla-höbbla soya höbbla. Jag fattade verkligen 0 och frågade igen och fick samma svar... Både jag och Jenny undrade om någon hade hällt något i vårt glas och 3:dje gången hörde Jenny och sa "Ah du är norrman" och jag efter "Va är han dansk", haha! Hjärnkapacitet som en ekorre mer ellerm indre. Sen begav vi oss ner till dansgolvet där vi dansade loss och under kvällens gång träffade vi även på hennes x... Som dessutom försökte vara trevlig mot mig trots allt han hade sagt om mig... Man bara bitch don´t try 2 be nice 2 me" I fråga satte honom rejält och såg hur han blev som en tomat eftersom varje ord han valde blev bara värre att kunna rädda sig ur, haha!

Senare på kvällen valde vi leta rätt på tvillingarna och gick ut och även för det var typ dött på bogrens eller ah fanns så mycket att göra. Eftersom vi visste om att tvillingarna var på husaren gick vi dit och efter vi pröjsat entren kom vi till ett ännu dödare ställe med typ 5 på dansgolvet, 5 ute på baksidan och 3 inne på rockbaren... Asså wtf?! Fatta vilken besvikelse för alla som gick dit och främst mig! Det sög verkligen och jag kommer aldrig gå dit mer om jag inte vet något större evengamang är på tal typ, haha! Sen när vi hittat dom på donken och jag var typ där bara några minuter innan jag tog taxi iväg med Mr memory i nattens vimmel och vad ska jag säga?! Mer än att jag var full, fylld och mindre kåt, haha! Dra egna slutsatser är nog bäst skulle jag tro, haha!

Bajs, led stort B! 12/4

Go morgon, asså gårdagen blev skit av många skäl... 1 för jag åkte till gymmet sent, 2 segade med bloggen och innan dess hade massa möten vilket gjorde att jag inte fick något flow i dagens inlägg, så är det trögt vet ni varför och satt med redigering fram till 00:00... KUL! Nej jag gick inte upp kl 05:00, haha! Asså dag vad hände med dog?! Notera tis och Tors ska förbli heliga dagar dvs inga samtal efter kl 18:00... kul nu har jag 2 videos som ska upp och en imorgon, palla! Inte nog med detta dog mitt redigeringsprogram 2 gånger så ni förstår min glädje, haha!




Sorry för tråkigt uppdatering, men jag hade en dålig kväll... Dock glad att jag stannade hemma för tanken var att jag skulle iväg, men glad att jag hoppade det! Fortsättningen ska jag hålla jobbdagar till jobbdagar och inget annat! Nu blir det snart frukost efter promenad med lillen och sen fullt ös, bloggar mer sen igen, puss på er!

Mindre lyckliga?!

När det kommer till sociala medier inser jag att oavsett hur mycket man försöker anpassa sig till alla läsare finns alltid dom som ska hitta fel på en och ibland undrar jag lite hur dom orkar... Min personliga tanke är att dom oftast kanske inte har något vidare roligt liv själva och måste hävda sig själva eller?!
 
Livet är inte fab alltid. Utan ibland suger det riktigt hårt! Men man måste göra det bästa av saken och allt jag gör under en vardag är mer än kolla film. Jag har möten för det mesta och därför blir man ganska stilla i mitt yrke :/ Därför är det viktigt för mig att när jag är ledig att verkligen göra 512 saker under en dag eller helg, haha! Jag kan kolla film och sånt en liten stund men inte en HEL helg och avunds er som kan det! Jag får panik efter för mycket stilla sittande, haha! Tror vi människor behöver ha något i görningen för att våra liv ska bli roligt och känna lycka, därför antar jag att personer som hittar fel på andra är mindre lyckliga än mig och många andra :)


Får damp!

Hej på er, slänger in ett snabbt inlägg eftersom jag helt glömt av att uppdatera... Fastnade framför ett klipp och glömde helt av tiden, men nu så! Är i fullgång med att packal ite inför gymmet och senare ikväll ska jag sitta med redigering, avundsjuka?! Tror knappast det, men aja! Upptäckte igår att lillen börjat lå sig en liten                                                                                  blöja för att inte bloda ner hela lägenheten, haha! På råga med allt annat är mitt skrivbord pay eller något..... =/ Dör den ikväll blir jag långt ifrån glad, haha! Ser verkligen fram emot den här heigen, pga att jag kanske                         ska träffa ...... Vem det är håller jag hemligten, Men att det kommer bli väldigt trevligt säger kanske allt?! :)

Ska försöka fixa tangentbordet innan jag slår sönder det, avskyr när det hackar när man skrivet... Nu ska jag dessutom ringa min blivande kollega och gå igenom lite saker om kommande jobb! Eftersomvåren mer eller mindre är här och allt blir varmare har jag börjat gå till gymmet med mina ballerinor, som dessutom är i guld, haha! Kände mig ganska konstigt när jag kom in igår men smidigt om inte annat! :) Nu ska jag packa gymväskan och så hörs vi   mer sen igen, puss på er!

Party-toppar!

Nedan har ni 3 riktigt fina toppar och alla tycker jag hade varit super till en kväll ute med brudarna eller vad tror ni?!

1 hade varit supet till ett par vita leggings med lite slitningar på knäna och älskar hur axelpartiet syns, riktigt läckert!
2 är sjukt fin och hade varit snyggt med mörkblå jeans och lite smycken som verkligen syns
3 är som en liten bakelse och älskar den lilla rosetten vid bysten, sjukt fin! Hade valt antingen ett par ljusa byxor till eller svarta som är ganska neutrala men ändå sticker ut
 
 
1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här
 
 

Gymmet går super!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och är fullt upp med att styra om min kommande affärsidé jag och en kompis har, skoj va?! Tror det kommer bli super och det börjar rulla in allt eftersom folk! Dessuom verkar det som detta kan vara en riktigt bra ideé! Idag blir det fokus på att redigera lite videos eftersom jag ligger lite efter och känns hur bra som helst!

Nu blir det lite frukost och sen ut med lillen för en härlig promenad! Har dessutom fått iväg lite  mail till 2 nya       företag och går detta bra kommer det bli riktigt nice! Var på gymmet  igår och gick super, älskar verkligen springa ju mer min kondition blir bättre! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Följ ditt hjärta!

Att känna sig lycklig är nog det viktigaste avallt här i livet och därför säger jag till dig som läser detta att gör aldrig saker som får dig må dåligt eller avsky dig själv. Det är inte värt det och ingen kommer tacka dig heller... Gör saker du tjänar på och kommer ha nyta aloppet!! Oavsett om det är att anställd på en fabrik eller sitta bakom en kassa på ICA, go for it! Jag gör aldrig saker jag skulle avsky eftersom jag vet vad jag vill med livet och därför säger jag att gör detsamma!

Har du en dröm och att bli bloggerska eller youtuber, gör det och satsa till 110% om det är nu det du vill eller bli VD eller egen företagare, samma sak där! Framgång och lycka går lite hand i hand anser jag. För att man ska finna sann lycka måste man känna sig nöjd i nuet och den enda som vet vad det är är du själv! Vi människor är våran värsta fiende eftersom det är endast du som kan sätta stopp för dina egna drömmar! 




Zara Larsson - Symphony

Tack vare er! 10/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra för med mig är det bara toppen! Måndag och ny vecka igång och vad ska jag säga mer än att nästa månad smäller det! Ska bli så himla härligt att äntligen full följa detta och affärena är lite små trögt i början, men det börjar rulla in allt eftersom! Har verkligen massor i görningen och nu när jag mår bättre kan jag börja jobba som jag gjorde innan och mycket tack är till er som stöttat mig under denna period, TACK!

Nu blir det lite frukost och senare jobb och kommer säkert gå bra! Blev att jag åkte hem redan igår och skönt att vakna upp i sin egna säng, finns för och nackdelar med att jobba hemifrån och slippa gå upp kl 05:00.... Nu gör jag förvisso det 2 gånger i veckan men det är enbart för att dom dagarna har jag videos som ska upp och JA vloggen som skulle upp i helgen kommer idag! Ber om ursäkt men när niloggen kommer ni förstå mer, aja dags att gå ut med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Inte värt 9 laxar!

 Go kväll alla sötisar, snart dags att åka hemåt och OMG vilken dag jag haft idag, haha! Bakis som ett as men in till stan tog jag mig för att gå i lite affärer och sen luncha på ett mysigt litet place! Sen på hemvägen gjorde jag världens konstigaste snusklåtar, haha! Folk som känner mig vet hur galen jag är och min fantasi är det då inte fel på, haha! Tanken var att jag skulle hem imorgon, men valt åka redan nu ikväll för att slippa åka bil på morgonen och kunna jobba vid 5 hemma, tror det är lite skönare! Sovit sen jag kom hem och ska nu bege mig hemåt igen till lilla småland!

Bero på något annat ska jag boka tid för en lanserklinik någon gång nästa vecka, dom var fullbokade, men dom skulle se om jag kanske kunde få tid nästa vecka! Dessutom ska jag kolla på ny lya, super! Verkligen behövligt för trängs i min lilla 1:a, haha! Kikade på en 3:a på 87 kvadrat i torsdags som hade en hyra lite över 9000 kr och helt ärligt var den inte värd det! Den var fräsch och så, men planlösningen var kass =/ Dessutom låg den längst ner och låg i ett gammalt hus, dvs inte Käpplunda-stil, haha! Aja nu ska jag käka lite innan jag beger mig, puss på er!


Btw mina nya byxor, snygga va?! Jag kan faktiskt knäppa dom men som ni också ser är det lite kvaratt gå ner innan mitt mål är klart! Men det kommer, tro mig! ;)

 

 

En maffig skatteåterbäring! 9/4

Go morgon alla sötnosar, utgång igår och herre min gud vad kul vi hade och verkligen en minnesvärd kväll på alla sätt, haha! Det ni ska få att smaska på fram tills onsdag är att det handlade om ett ex, norrman och 5000 kr mindre på kontot, haha! Många tror säkert jag hittar på mina utgångar eller liknande, men om ni var med skulle ni förstå hur SJUK min värld är och att jag lever inte i samma värld som många andra av er gör. Min vardag är sällan grå och tråkig, vilket är skönt och jobbigt, haha!

Btw jag har fått insperation att blogga igen, märks det?! Tycker det är härligt att sköta uppdateringarna och att jag mår 110% bra märks nog främst här?! :) Är dock halvt förstörd och ska in om 30 min till stan för att shoppa och ta en en härlig lunch med Jenny för vi har MASSOR att snacka om och ni kommer förstå om vad och varför i veckan, haha! Btw fick jag veta igår att jag ska få tillbaks över 20 000 från skatten, GRYMT! Vilket säger ganska mycket att uppgifterna som står om mig på olika hemsidor inte stämmer, jag är framgångsrik och ni hatar det, men jag älskart ;) Har jag berättat att jag snart ska flytta?! Om inte så har jag det nu, haha!


 
 

Ponchos!

Skriv inläggstext 

Tänker på er!

Jag är säkert sist av alla med detta... Men huvudsaken att man gör det eller visar någon som helst form av intresse oavsett hur svensk eller osvensk man är eller känner sig vara! Tänker verkligen på alla nära och kära till dom som strök med i gårdagens händelse...SJUKT att sånt händer här i Sverige och jag hoppas ni som följer mig här inte hade någon som var inblandad utan att ni var en bra bit borta! Sen till dom som är skadade önskar jag er all lycka och att ni återhämtar er så snabbt det bara går!

Helt sjukt att människor som dessa få finnas, jag vet att man inte får önska eller tänka så, men detta är så himla orättvist! Nära och kära som aldrig får se sina nära igen, det suger! Jag om någon vet vad jag pratar om, även om min händelse skiljer sig långt från gårdagens händelse... En förlust är alltid en förlust och det svider och gör ont oavsett vad! Sen hyllning till alla poliser som hjälpt och arbett effektivt och hur skickliga dom är, tur vi har konstapel blå! Hoppas alla involverade åker dit och att dom drabbade återhämtar sig <3



Date 2 night! 8/4

Go morgon eller vad ska man säga?! Solen skiner och jag mår super och NEJ jag har inte sovit fram tills nu, haha!Ni som följer mig på Snap vet att jag satt i mitt löshår igen och även fixade nya fransar, riktigt skönt! Avskyr egentligen göra detta, men verkligen behövligt och skönt när det är klart! Tar sin lilla tid, tror jag suttit i 4 timmar bortsett från dom 2 från igår, haha! Nu har jag precis sminkat mig och ska inom kort åka till stan för at gå i lite affärer och senare ikväll blir det bio, mys!

Mr Fittnes undrade om jag skulle upp, men känner att jagmåste fokusera på sakerna här hemma! Hade man inte haft så mycket med sociala medier hade jag absolut gjort det, men har en video som ska upp ikväll eller imorgon. Men ikväll blir det som sagt bio och kanske någon mysig middag, vem vet?! ;) Vet dock inte vilken film det kommer lbi eftersom jag är utbjuden får jag väl helt enkelt se vad det kan tänkas bli för film! Aja nu måste jag skyndam ig, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Jag är inte den alla tror!

Många som läser min blogg och som jag träffat på gatan eller på krogen har oftast en klar och tydlig bild av vem jag är. Den tyspiska bilden man får av mig är att jag är en person med stort ego, framgångsrik och väldigt rak på sak och väldigt okänslig om vadandra tänker och tycker om mig. Men är det den verkliga sanningen?! Jag kryper inte under stolen att alla mina medverkande i olika intervjuer eller att jag sköter mina affärer på ett bra sätt. Verkligen inte, trots att det kunde fått motsvar effekt har det hjälpt mig massor. Den status jag har idag är få transsexuella har och det irriterar mig riktgit mycket! För att HBTQ-personer ska bli accepterade i samhället måste vi visa att vi har något att komma med. Redan från födsel föddes vi med minus på vårt konto där samh@ället redan hade gett oss en stämpel om vad och hur vi är som person...

Den bilden många har av mig är oftast helt fel vänd, men främst för att jag valt det. Jag har blivit sårad/lurad av vänner, killar jag träffat och sammerbetspartner som enbart vill ha sin del av kakan och när den försvann, försvann även dom. Att jag har höga karriär mål, är rak på sak och kan uppfattas som okänslig är för att jag vill se vilka dom verkligen är. Jag kan inte vara snäll, rar och underbar för då kommer jag bli överkörd... Jag måste ta plats annars kommer jag bli behandlad som skit som många transsexuella i dagens läge blir. Det var den kvällen då K berättade för mig att jag inte var som alla andra och att vi inte kunde ses mer jag bestämde mig. Fuck this, jag ska visa han och alla andra att jag är ingen man räknar ut och att jag ska fokusera helt på min karriär!

Den natten jag kom hem, tvättat av smink som hade runnit och tog av mig mina klackar bestämde jag mig för att den snäll och jämt förstående personen måste hållas privat till dom som verkligen, verkligen känner mig. Idag tar jag ingen skit och säger som det är till killar och människor jag träffar för första gången. Behandla mig med respekt och värdighet och du ska få dubbelt upp, men kränk mig och förminska mig så kommer ditt liv en mardröm!

Yesterday!



Darin - Ja Må Du Leva

 

-

Piss off! 7/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit toppen och känns som denna dagen ska bli FAB! Hade lite otur igår när jag skulle träffa en kompis i stan som avbokade mitt i resande fot, fatta vad jag blev piss off, haha! Seriöst bland det värsta jag vet är när folk gör sånt, verkligen AVSKYR sånt beteende! Tänk om jag hade skitit i det hade jag både kunnat gå på visningen av lägenheten och hunnit till gymmet och inte behövt dra it kl 20:00 på kvällen... JA jag är fortfarande lite sur över det, haha!

Men aja, idag blir det bara massa jobb och känns som denna dagen kommer bli super! Har eventuellt planer att dra på Bio med en kompis och skulle vara så nice! Jobb och sen bio, tanken är att vi ska gå på Skönheten och Odjuret, en av mina favorit filmer! Ser verkligen fram emot när Den lilla sjöjungfrun kommer! Enda Disney-filmen jag tyckt sugit var Tarzan ,värdlens besvikelse... Aja nu blir det jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

-

CL Städ, NEJ TACK!

Som ni vet hade jag bokat städ till mina föräldrar och helt ärligt blev jag SJUKT missnöjd! Vet inte riktgit vart jag ska börja, men redan från start verkade det ganska konstigt... Deras timpris låg på 230 kr, helt okej eftersom jag betalade 250 kr när jag hade städerska i Skövde på Käpplunda. Jag vet inte hur många gånger jag frågade om det var allt och inga övriga kostnader osm moms eller resekostnader och svaret jag fick var Nej... Fuck no!

När jag fick fakturan låg momsen på 175 kr och resekostnaden låg på 100... SERIÖST, FINE att 230 kr är kanske lite väl billigt och klart att man skulle förvänta sig en gnutta mer, men att dom försökte mörklägga detta gör mig pissoff! Tack vare detta valde vi att avboka dom och prova en annan städfirma! Jag förstår att städfirmorna vill ha lön för sitt job, absolut! Men att vara luddig med priset gör mig bara riktgit sur! Därför kommer jag inte kunna rekomendera CL Städ. Bättre kolla städfirmor som kan vara 100% ärliga med sina priser!


 

Nu går det bra!

Hej på er, sitter nu i sängen och pratar med en kompis jag ska träffa i stan om ca 45 min, super! Ska även ringa en gällande 2 lägenheter. Ena är en 2:a och den andra är en 3:a och känns super. Detär som jag säger, när mitt liv går bra och framåt gör det verkligen det till 11% och sen kommer vändningen... SNÄLLA låt migslippa den, haha! As kallt ute och funderar starkt på att byta byxor, haha! Ni kommer förstå om vi tar lite bilder eller dylika, haha!

Var och besiktade rödan och den gick igenom, asså så skönt! Verkligen super och verkligen så glad att den klarade sig även denna gången utan anmärkningar! Dock vloggade jag inte eftersom jag dels glömde kameran hemma och min mobil är paj, vilket gjorde att jag sket i det! Nu har jag bråttom som vanligt, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Lite sugen!

Precis klickat hem en av dessa paletter och ska bli så skoj at få hem lite nytt! Tycker alla färgerna i de olika paletterna är riktgit snygga och där av att jag nu fundererar på om jag ska beställa dom andra 2 också, haha! Lätt att vara efterklok eller vad man brukar säga...


Ni hittar dom Här

 

Dags för besiktning! 6/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör jag! 2 dagar i sträck har jag mått riktigt kasst och förrgår trodde jag att jag skulle avlida mer eller mindre, haha! Men det gjorde jag inte som tur var, haha! Idag är det Torsdag och ska börja dagen med lite redigering av vloggen som ska upp och sen spela in nytt matrial tills lördag. Samt att jag ska besikta rödan också! Känns lite tr¨åkigt på ett sätt och kul på ett annat att i sommar är sista dagarna jag puttrar iväg med min lilla bil =/ Den lilla bilen har tagit mig så sjukt långt många gånger allt från Öland och ända upp till Sundsvall... Fina minnen och typ livrädd att nästa bil inte kommer palla det, men kanske bara är nojjig, haha!

Idag blir det ganska lugnt, har inte överdrivet mycket att göra mer än besiktningen och funderar på att åka till IKEA för att kolla lite möbler. Skulle kanske behöva investera i etsoffbord och skulle vilja se om jag kunde fynda något på plats! 1 problem, hur ska jag få in den, haha! Vilket som ska jag nog lösa det och snart är det även dags att byta till sommardäck. Bero på det va mina 2 slitna och skulle bytas ut, frågan är bara när sista dagen med detta nu var, haha! Men det kanske någon av er vet?! =) Aja nu ska jag fokusera på lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Klarar inte tröga människor!

Hej på er, ursäkta för lite sen uppdatering men fastnade i ett samtal som verkade aldrig ta slut, haha! Verkligen avskyr att försöka förklara saker för tröga människor, haha! Alla som försökt leva eller tjäna pengar genom sociala medier vet att det är betydligt svårare än att få en gymnasieutbildning som tex lantbrukare eller rörmockare. Av den enkla anledningen att marknaden är betydligt större och konkurensen är betydligt mindre, beroende om man är benägen att flytta och sånt. Seriöst ibland undrar jag hur folk klarar av att leva, dessutom har mage att ifråga sätta varför jag skaffar städerska, seriöst?!

Nog om det, har bara varit hemma och tagit det lugnt vilket var väldigt behövligt! Har röjt lite eftersom jag ska få städhjälp i veckan som kommer. Ja det är bara 42 kvadrat, men andra sidan har jag inte tid och är dessutom aldrig hemma, vilket förklarar ALLT! Kvällen blir mys med godis och annat gott, faktiskt lill lördag så ska unna mig lite gott eftersom jag eventuellt ska sitta i en bil 5-6 timmar på lördag... Men mer om det i veckan, nu ska jag kika klart på lite vloggar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Älskade färgen på håret, lite sugen att göra om det eller blått, men vet inte?! =/

Bra presenter!

Den 25:e firade jag och min kusins födelsedag och vloggade även då, men eftersom det blev riktgit uselt matrial vet jag inte om jag kommer lägga upp det?! Iaf kan visa vad jag fick av min kusins familj och min faster och hennes familj. Enklast hade varit att skriva efternamn, men eftersom ingen av dem är offentliga personer som jag väljer jnter!ag förklara det på detta viset, haha!

Iaf fick en kok-bok om vegansk kost och det var VERKLIGEN vadjag behöver! Hatar laga mat och riktigt svårt att komma på bra veganska rätter, förutom nu! Kommer prova massa gott som finns i boken och kanske bedömma recepten, vad tror ni?! Något intressant?! =) Dessutom fick jag ett par super söta askerter i 4 olika färger och det var verkligen något jag tänkt på länge, men aldrig kommer till skott att köpa, super! Dessutom kan man spegla sig i dem vilket är toppen om något skulle kanske fastna mellan tänderna! Tips från min kusins fru :)


 

Bra till olika tillfällen!

Nedan har ni lite saker jag tyckte var himla fina och tänkte då inte ihop utan till lite olika outfits.
Glasögonen är ritkgit läckra och älskar glaset som ger en liten glammig feeling
Klockan hade varit så söt att matcha till en vit topp och en schyst bränna till ett par jeans och kanske några schysta pumps
MK-väskan är super fin och väldigt stilren, dessutom är dom guld värda att förvara allt från kamera, mobil, nycklar och kort en utgång!
Armbanden är super fina ocgh hade nog valt någon ljusgrå tröja med svarta eller blå jeans till


Glasögon hittar ni, Här, Klocka hittar ni Här, Väska hittar ni Här, Armband hittar ni Här


 

Lugn dag! 5/4

Go morgon alla sötisar, hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör jag! satt uppe sent och jobbade aset ur mig för att hinna klart allt inför idag och videon som kom upp igår! Glad att jag börjat lägga om mitt schema för jobb och att det går framåt, ska bara hålla i detta nu då! Hel gårdagen var jag mer eller mindre DÖENDE, asså den trötthet var inte av denna värld! Trodde jag skulle svimma ett tag på bandet och glad att jag inte gjorde det!

Idag blir det kanske gymmet eller hemma mys! Ska försöka ha onsdagar till min lediga dag där jag får göra saker jag själv vill och tycker är skoj! Vet inte om detta bara drabbat min blogg eller andras också att statestiken fuckat upp och att man haft 0 besökare flera dagar i rad?! Min första tanke när jag såg detta var på gymmet var "WHAT?"!, haha! En bloggerskas mardröm och sen när jag insåg att detta var bara tillfälligt, man bara SKÖNT! Idag ska jag ha ett möte med min maneger som ska gå igenom lite papper och annat med mig. Mår så galet bra och kanske i helgen ska jag iväg, men berättar mer om det sen kanske, puss på er!



Videoinlägg!

Jag mådde piss!

Varje dag som går inser jag hur dåligt jag faktiskt mått pga allt omkring och ger mig inblick i livet att varför jag känt som jag känt med allt... Jag har nog aldrig haft en sådan förståelse för psykiskohälsa även om min var en mild variant har jag fått en HELT annan syn på det! Jag har alltid trott att det alltid varit "men snälla, sök jobb och ge inte uppsvårt?!" mer eller mindre och hela året som gick gjorde verkligen allt så himla tydligt!

Ett samtal eller beställa en order från något företag kunde vara som att bestiga ett berg. Att ligga flera timmar i sängen och inse att jag orkar ingenting. Allt man vill är att må bra och hoppas på att nästa dag kommer jag må bättre! Men det gjorde man aldrig och samtidigt visa en felvriden vardag. Jag blev grymt osocial pga omständigheterna och kände att inget jag gjorde hade någon mening. Då snackar vi om ALLT sommarpratet, intervjuerna , att leva etc!

Jag är givetvis glad att jag genomförde alla projekt 2016, men själva orken fanns aldrig där. Jag som alltid haft 340 drömmar under en och samma dag som skulle uppfyllas var mer eller mindre borta... Jag kom ihåg hur jag skulle göra och hade allt så klart för mig, men orken fanns verkligen inte... Därför säger jag till dig som läser detta som kanske är stressad över skolan eller jobb vad vet jag?! Det är okej att må dåligt, jag gör det också ibland och under det året gjorde jag verkligen det. Men tiden har sin gång och idag mår jag mycket bättre och mina affärer går super! Det blir bättre även om det inte känns så alltid <3

Dum idé!

Hej på er, står nu på gymmet och kör ett litet pass mes bara ben. Verkligen hatar att träna har jag insett men sköter man inte kosten blir det inte mycket till val, haha! Asså jag ör helt DÖD efter gått upp kl 05:00, sämsta idéen ever! Hade lust att skita i gymmet idag men eftersom jag ska försöka gymma mån, tis, Tors och fre tvingade jag iväg mig mer eller mindre...

Brukar lyssna på olika poddar undertiden jag gymmar och tycker det blir en gnutta roligare! Förutom när jag springer då jag knappt kan andas mer eller mindre! Aja ska trampa vidare bloggar mer sen igen, puss på er!

Snyggs tröjor till vardags!

För det mesta lägger jg ut party-kläder och tänkte därför gör lite annorlunda utan lägga upp kläder man kan ha till vardags som tex skola, jobb eller liknande!
Denna tröjan är riktigt söt och hade varit super till vardags. Verkligen så fin och till ett par schysts svarta jeans hade det varit super till!
Denna tröjan är riktigt fin och färgen ör helt FAB! Verkligen riktigt läcker och jag hade nog valt ett par blå eller vida jeans, hade varit super fint!
Super snygg tröja som är väldigt fin och hade varit så himla snygg till ett par pösiga byxor med något härligt mönster.


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här

 

Salt och bakterier! 4/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen, bara VÄLDIGT trött, haha! Min nya grejh är att gå upp kl 05:00 och känns helt GALET! Alla sover typ vid denna tiden utom jag, men andra sidan kan man hinna med rätt mycket genom gå upp en gnutta tidigare! Ska inom kort börja påbörja lite redigering och senare blir det något litet möte. För er som inte hängt med gör jag detta enbart för att jag ska hinna med så mycket jag kan under en dag! Ibland får jag inte min vardag att gå runt och då är det gå upp 1 timme innan man brukar, finns tyvärr inget annat att göra!


Igår vid kl 21:54 stack jag till affären för att köpa chocklad, ja ni hörde rätt! Mitt söt sug tog över, men åt bara halva och det är alltid bättre än att äta hela ;) Har dock fått mystiskt ont i halsen och ska gurgla hela dagen med massa salt vatten eftersom det dödar bakterier! Typ gammalt husmor tips och eftersom jag senast var ritkgit sjuk för 4 årsen måste det hjälpt på något eller annat sätt! ;) Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen ieg, puss på er!

Stämmer till 100%!

Många som känner mig vet vad jag har för krav på killar och dom är sällan låga. En person som är velig, dålig på att höra av sig eller knappt ha några som helst drömmar ser jag ganska meningslösa att fortsätta träffa. Jag är ganska enkel på det sättet att det finns bara 2 svar, antingen ja eller nej, ganska enkelt?! Hatar killar som försöker spela svåra, värsta jag vet. 1 jag tjänar uppenbarligen mer och 2 det finns andra som jag kan lägga min tid på. Sen är jag en person med drömmar och höga visioner. Jag avskyr att aldrig ha en boll i rullning och anser den jag träffar är likasinnad. Någotjag lärtmig är att folk som är nöjda kommer sällan någon vart här i livet. Dessa blir kvar på samma gammla jobb, klagar jämt och vill inte ens försöka ge sig på att klättra i sin karriär, ett annat ord ointressant. Ma måste ha drömmar och mål för att få upp min uppmärksamhet!

Att jag kom att tänka på detta var pga ett liten artikel om olika stjärntecken där mitt beskrev mig VÄLDIGT BRA! Är van att det kan ha ca 50% rätt men inte full pott!


 

Börjar rulla på!

Hej på er, hemma efter gymmet och det gick super trots att jag hellre hade velat vara hemma, haha! Verkligen skönt att gå det avklarat även om motivationen är låg till och från och det bästa är att se resultatet som blir! För bara några veckor sen kunde jag knappt springa 10 km/h innan jag trodde att jag ska avlida på plats och idag springer jag på 15 km/h, känns super! Mitt mål är att kunna springa 1 mil på 30 min, sjukt?! Man ska ha mål och drömmar och sen får man se vart det tar mig!

Hela dagen har jag varit lite små down pga att jag gick upp kl 05:00. Fattar ärligt inte människor som gör detta frivilligt eller att jag gjorde det förut... Verkligen sjukt, men all heder till dom som gör det för jag har verkligen inte den orken även om jag faktiskt försöker, haha! Nu ska jag faktiskt fota lite saker inför kommande veckor och märks att jag börjar få flow på mitt bloggande dag för dag, super! Bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 
 

Ed Sheeran - What Do I Know

-

5 är min nya grej! 3/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! I nu läget ni läser detta är jag redan i full gång med jobb och kan berätta att jag åkte redan vid 06:00 och gick upp vid 05:00. Ska erkligen försöka gå upp 05:00 i fortsättningen för dels jobba bort massa annat och verkligen kunna njuta av resterande ledig tid som kommer kunna bli över! Var igår hos en kompis lite spontant och var väldigt trevligt, får absolut ske igen men kanske lite mer planerat inför nästa gång, haha! Blev väldigt snappt påtänkt och dom jag tänkte träffa närjag var hemma kunde dels inte och därpå hade jag fått förhinder dagen därpå, typiskt va?!

Idag blir det lite jobb och fota lite saker till bloggen, vet jag varit dålig på sånt, men helt sjukt vad man samlar på sig arbete när man inte mår riktigt 100... Men nu när allt börjar bli normalt igen känns det ändå skönt! Ska på lägenhetsvisning tidgare idag och en annan på Torsdag. Båda är vid 17:30 så enkelt att komma ihåg, haha! Antar jag sitter i något möte eller handlar för båda sakerna kommer jag genomföra någon gång under dagen, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Mitt ute på landet! 2/4

Go kväll alla bloggläsare, sitter nu hos en kompis som bor verkligen på landet och väldigt fint! Mitt drömhus ska också gärna ligga på landet, så mysigt eller Vad säger ni?! :D Imorgon blir det hem till Småland och ska bli skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat! Aja ska vara lite social så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Jag har inte fötts i fel kropp, jag fick bara andra förutsättningar och fått jobba hårdare än många andra i min omgivning

 

1 April!

Go kväll alla sötisar, sorry för dålig uppdatering men haft fullt upp sen morgonen! började med att städa lägenheten på nytt och sedan åkte jag till päronen föratt lämna bäbisen och ska inom kort till F........ för att göra stan och kvällen oförglömlig, haha! En sak är säker är attjag ska försöka ta det lite lugnt, haha! Verkligen sugen att festa till det lite och snackade tidigare med Jenny och tydligen hade hon inte tid med att gå ut av hemlig anledning, haha! Det roligaste är att hon heter Karlsson i efternamn och varje gång vi är på taket på Bogrens att hon är bokstavligen Karlsson på taket, haha! Japp jag är lätt road!

Nu blir det göra sig redo och sen blir det party, turligt nog hade jag en box hemma av ren skump, men brukar orka en hel box solo utan bli allt för bakis, haha! Vloggar även idag så det kan mycket väl bli en hel mysig kväll med vännerna, men enda problemet äratt jag inte kommer komma hem... Hade varit skönt, men andra sidan var det länge sen jag träffade många av dem. Minns när vi festade i Skövde och dom fick se mig gå loss på golvet, stackars dom och många andra, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Anklagad för övergrepp!

Det spelar nog ingen roll hur lång tiden gått sen denna dagen inträffade och hur jag än idag kan bli både arg och ledsen över att det hände.... Som ni vet har mina föräldrar jobbat hårt och ganska sena kvällar vilket i sin tur resulterade att jag och min bror fick gå hos dagmammor. Att det inte blev dagis var enbart för att det skulle kännas som hemma miljö. Men året innan jag skulle börja på fritids fick jag en anklagelse som är med mig än idag och det var att jag hade förgripit mig på en av barnen... Hon jag hade varit på var 2-4 år och hade sagt till sin mamma när hon frågat "Vad är det som har hänt där?" att jag hade gjort detta.

Detta resulterade att jag fick sluta omedelbart! Jag minns att min dagmamma tog in mig i det lilla rummet där hon berättade att jag hade blvit anklagad att taffsat henne mellan benen. Jag kommer ihåg att jag svarade att jag inte gjort det och under den tiden kändes det som ingen skulle tro mig... Det bästa av allt var att jag redan vid detta lagret visste att jag enbart attrherades av män, men hur skulle jag förklara det?! Oavsett hur jag vred eller vände på det skulle det kunna användas emot mig!

Det som var mest lustigt var att bara 1 av dom små hade just rodnad kring där och hade jag nu gjort detta, varför var det bara 1 som hade det?! Jag kan säga med handen på hjärtat att från barnsben har mitt liv inte varit solklart och fått hinder redan som liten...


I förra året sommarprat var tanken att jag skulle ta med detta och hur SJUKT mycket detta påverkat mig hela livet. Idag kan jag ångra lite att det inte togs med och än idag kan jag känna ilska mot dom som anklagade mig för detta. Hjo är ganska litet och det visade sig även att jag och hennes bror spelade i samma bedmintonklubb och många av gångerna hade jag god lust gå fram till deras pappa och säga att jag inte gjort det! Men vad hade det hjälpt?! Vem personen är tänker jag inte gå ut med mer än att honbär ett gmmaldags till talsnamn och ett ovanligt efternamn med sson/son i slutet, samt att brodern bär samma namn som en av dom elaka karakträrena i Pelle svansslös. JA jag är piss off när jag tänker på detta och jag vet inte när eller hur men endag kommer jag gå ut med mer info i sociala medier för att rentvå mitt namn för detta brutalt sjuka som hände!