Date 2 night! 8/4

Go morgon eller vad ska man säga?! Solen skiner och jag mår super och NEJ jag har inte sovit fram tills nu, haha!Ni som följer mig på Snap vet att jag satt i mitt löshår igen och även fixade nya fransar, riktigt skönt! Avskyr egentligen göra detta, men verkligen behövligt och skönt när det är klart! Tar sin lilla tid, tror jag suttit i 4 timmar bortsett från dom 2 från igår, haha! Nu har jag precis sminkat mig och ska inom kort åka till stan för at gå i lite affärer och senare ikväll blir det bio, mys!

Mr Fittnes undrade om jag skulle upp, men känner att jagmåste fokusera på sakerna här hemma! Hade man inte haft så mycket med sociala medier hade jag absolut gjort det, men har en video som ska upp ikväll eller imorgon. Men ikväll blir det som sagt bio och kanske någon mysig middag, vem vet?! ;) Vet dock inte vilken film det kommer lbi eftersom jag är utbjuden får jag väl helt enkelt se vad det kan tänkas bli för film! Aja nu måste jag skyndam ig, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

1 Josefin:

skriven

Är nyfiken om du har testat löshår från www.hairtastic.se ? Har själv använt keratinslingor i flera år och deras Nail Hair Supreme är det bästa jag använt. De har även tape löshår men har inte testat det då jag tycker bäst om den gamla metoden.
Kram