Dagens outfit!

Mobilinlägg! 31/8

Go morgon mina sötnosar, då är det lördag och ska strax bege mig in till Skövde! Får se om jag träffar på nån bloggläsare och om ni ser mig behöver ni bara komma fram, lovar att inte bitas, haha! Kl 08:00 väckte Markus mig för att han var hungrig, fatta inte snällt och jag var inte speciellt jätte glad, haha! Nu ska jag fixa mig och så bloggar jag mer sen, puss på er!

Mot Jennsparty!

Hej på er, nu sitter jag och Markus på bussen på väg in till Skövde för att fira Jenn och det verkar som att det blir en fin kväll. Tur att han lyckades övertala mig eller?! :) Ja som ni kanske förstår blir nog detta sista uppdateringen och hoppas ni får en underbar kväll!


Haha, dör!

Idag börjar Matfestivalen!

Go morgon alla kära läsare, sovit gott?! Ska inom kort göra klart det sista här hemma för att dra in till Skövde för att hämta ut biljetter och även möta upp en kompis. För er som inte har något speciellt planerat i helgen kan jag berätta att det är Matfestival här i Skövde, det är lite karuseller och olika matstånd som bjuder på dvs olika rätter, vilket är alltid uppskattat här i Skövde! Även Göteborgarna kommer hit för att delta och ibland 08:or, ballt va?! =D Jag tror mathäftet kostar 130 - 150kr, inte helt säker eftersom jag får mina sponsrade, hihi ^^ Nu måste jag fixa det sista och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Om ni vill få en skymt av mig bör ni dyka upp på Lördag ;)

 
 

En ny dröm?!

Go kväll, ska inom kort hoppa ner i min super sköna säng, för att sedan dejta kudden, hihi ^^ Dagen har varit lugn och jag har funderat lite på vad jag vill göra med mitt liv. Något jag faktiskt skulle vilja prova på inna jag dör är balett eller konståking, dock är jag säkert lite för gammal för sånt eller vad tror ni?! :) Imorgon är det tänkt att gå på Jenns födelsedagsfest, men vet inte helt 100, beror på helt hur jag mår! Nu ska jag krypa till kojs och så bloggar jag mer imorgon igen, natti!


Poor me, poor me!

Hej på er, har precis kollat på någon random debatt om samer, jag är inte så inne i sånt, men var väldigt intressant att lyssa på! Borde kanske tacka ja nästa gång dom frågar eller vad säger ni?! Tänk bara mitt humör och om jag skiter i att äta, skulle kunna bli bra tv det där, haha! Nä ska jag delta lovar jag att äta, om ni nu inte vill se mig förbannad (ingen vacker syn) ^^ Nu ska jag göra lite kvällsmat, tror det fårbli omelett för har nämligen ingen yoghurt hemma, poor me, hihi ^^ Nu ska jag fixa lite krubb och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Hämtade min present när jag hälsade på Tommie och Nemo, vill ni veta vad osm var i?! ;)


 

Låt den inte styra över ditt liv, låt den komma till dig <3

Dagens fråga

Finns det någonting du ångrar och i sånnafall varför?


Jag brukar oftast se det som så att man inte ska ångra någonting, eftersom man ändå inte kan göra någonting åt det, förstår ni vad jag menar?!
Men det finns en grej  jag faktiskt ångrar och det är att jag inte berättade hur det var för min bror om att jag vara transsexuell. Jag tror han hade tyckt det varit coolt och även stöttat mig på ett sätt som inte vänner eller familjemedlemmar kan göra, förstår ni vad jag menar?! Alla syskon har ett speciellt band och man förstår varadra på ett helt annat sätt eftersom man vuxit upp ihop. Så just den saken är det något jag ångrar väldigt mycket, men för övrigt så är det ingenting direkt! :)


 

Blir att vara hemma!

Go morgon alla sunshins, allt väl?! Själv verkar det som jag har fått lite feber så blir att vara hemma idag och vila upp mig inför helgen! Skulle egentligen åkt in med Emma för att äta på Thai House, men får sitta här hemma och äte lite chips iställer, haha! Helt sjukt att jag lyckas hålla min vikt med tanke på hur ofta jag slarvar med min kost, men kanske är fel att klaga antar jag?! Aja nu ska jag sätta mig i soffan och äta min frukost (chips), bloggar mer sen igen, puss på er! 


Gissa vem som smög upp i sängen och väkte mig, ser ni vem det är?! ;)


 

Mitt långsiktiga mål!

Jag vet inte om ni redan sett detta, men jag tycker det är riktigt häftigt att man kan röra sig såhär då man är 86 år gammal! Det får en själv att tänka efter att det finns möjligheter att inte behöva bli stel som en pinne ju äldre man blir, om man tar hand om sin kropp på rätt sätt dvs! Detta är utan tvekan mitt nya, men långsiktiga mål, hihi ^^


Lyckad dag!

Hej på er, då är man hemma efter en dag i Skövde och är helt slut i kroppen, haha! Hann med allt jag skulle och inskaffade mig även 2 nya fransisar, alltid bra med lite backup eller vad säger ni?! ;) Resterande av kvällen blir till att ta det lugnt och bara njuta av kvällen. Nu ska jag sätta mig ner med lite jobb och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Snart är det vår igen!

En av mina favorit årstider är nog hösten, bladen på träden i diverse olika färger och frosten på morgonen, jag gillar det. Det är då det är lagom kallt och här nedan har ni 3 typiska vår jackor, min personliga favorit är nog den i mitten, vilken är er?! =)


Modehus.nu


 

Go morgon! 28/8

Go morgon sunshins, då är jag klar för att aldeles strax bege mig in till Skövde! Ska försöka hinna åka in lite tidigare än planerat för att köpa franslim, utifall jag glömmer bort det, haha! Efter det blir det att bege sig direkt till mötet och efter det ska jag eventuellt kolla på lägenheter, hihi ^^ Jag vet dock inte om jag ska ha hyres eller insattslägenhet, men det löser sig om inte annat! Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Natti!

Go kväll, ska inom kort hoppa i säng, men innan dess blir det lite kvällsmat. Imorgon blir det en sväng in till Skövde för att gå lite ärenden på stan, samt ett möte och efter det blir det till att träffa Tommie & Nemo. Får jag utterligare tid över åker jag nog till Nettan en snabbis, vill ju se hur dom har det och sen kanske man få fika?! =D Det har också hänt en skit bra grej som kommer förändra mitt liv, men tar det mer imorgon! Nu ska jag fixa lite kvällsmat och så bloggar jag mer imorgon igen, puss på er!


 

Hejsan!

Hej på er, allt väl med er?! Här är det bara fint och blev en hemam dag, verkligen behövligt! Men imrogon blir det full fart igen, men berättar mer om det sen :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och givetvis kolla på Svenska Hollywoodfruar som börjar kl 21:00, ni missar väl inte det?! =O Nu ska jag äta lite middag, glömt av det helt, som vanligt med andra ord, haha! Vem vet, kanske är med där själv om några ord?! ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Dagens fråga!

Hur måga gånger sätter ud i nytt löshår?


Hej, det beror lite på, ibland byter jag efter 1 månad och ibland går det upp till 3 månader, så är lite olika. Däremot hörde jag av en tjejkompis som nu mer bor i USA som har sitt i 5 - 6 månader. Hon använder en speciell serie som inte finns i Sverige och som hon ska ta med sig hit till Sverige, kostar bra mycket mer än en vanligschampoflaska......... Men helt klart värt det om det funkar, hon sa att det var något liknande som flaskorna här nedan :)


 

Ändrade planer! 27/8

Hej på er alla bloggläsare, vaknade rätt nyligen och ska strax göra iordning lite frukost. Blev sittandes hos min lilla farmor från lite efter 21:00 - 01:30 och det var därför det blev en snabbuppdatering + att teckningen sög där borta. Idag skulle jag till Töreboda, men vi bestämde oss för att ta det en annan dag, dels för igår och dels för att hon hade fått lite förhinder. Så idag blir det en gör vad du vill dag hihi ^^ Bio låter inte helt fel eller vad säger ni?! :) Aja nu ska jag fixa lite frukost och ringa Tmmie, såg att han hade ringt, bloggar mer sen igen, puss!


 
 

Ibland blir inte livet som man tänkt sig och bara på några minuter kan det vända, men man måste se det lilla i det stora, om inte annat försöka.......

Hemma äntligen!

Hej på er, nu är jag hemma igen och ush vad trött jag är! Att hjälpa till med flytt är verkligen ingen barnlek, speciellt inte om man är klen som jag, haha! Trodde jag skulle och svettasihjäl på en och samma gång, inget vidare moment om man säger så, när jag hade hjälpt till med flytten åkte vi in till Skövde och käkade kinamat, för det var vi värda! Sen hjälpte jag till att packa upp lite smått innan jag tog bussen hem igen och nu sitter jag här. Nu ska jag lägga mig framför tv:n och dö 1 - 2 minuter, bloggar mer sen, puss!


 

Känns som man är 14 igen!

Jag har blivit helt nostalgisk över örhängen eftersom jag vet att om bara några dagar kommer jag kunna sätt in 2 matchande par, hihi ^^ Känns som man är 14 igen eller jag tror att det var då jag satte i mitt första örhänge i mitt vänstra öra, haha!


Nedan har ni ett par riktigt söta örhängen
G
löm inte använda rabattkoden facebook och få 10% rabatt på det ni köper!
Örhängena hittar ni här 



 

Mobilinlägg! 26/8

Go morgon alla sötnosar, sovit gott?! Det har jag eller iaf det lilla jag fick, haha! Lille Santos väckte mig nämligen vid 5 och vid 6 skulle jag upp....... det var liksom lagom skoj, men upp kom jag! ;) Efter jag pratat med studievägsledaren åkte jag vidare till Nettan och hjälpte henne med flytten :) Nu är jag påväg in till Skövde för att luncha ihop med henne och hennes kille, därefter ska jag kolla in deras nya place! :) Det var lite vad jag hade och säga, bloggar mer sen, puss!


Detta vart min frukost, gott =)

Veckans planer!

Hej på er, ursäkta för dålig uppdatering idag men varit lite små seg, det är liksom Söndag, hihi ^^ Ska strax göra mig klar för lite kvällsmat och efter det blir det att dejta kudden! Har en lång och tung dag imorgon, som ni kanske ser, haha! Nedan har ni veckans schema och blir en hel del att stå i, men nu kurrar det i min lilla mage och bloggar mer imorgon, natti!



 

Lyckad trots allt! 25/8

Go morgon sunshins, allt väl?! Uppdateringen igår var kanske inte bland den bästa, men hade så fruktansvärt mycket annat i görningen som ni kanske förstår :) Kräftskivan blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, några hade glömt av den, andra skulle iväg på annat och några kom lite senare, men trots det blev kvällen väldigt lyckad ändå! :) Idag sker inte något speciellt, ska röja upp från igår och jobba lite, samt så kommer veckans schema, men det blir inte förens senare! Nu ska jag hoppa in i duschen och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Får kanske unna mig en Red Bull efter städningen ;)


 
 
 

Mycket att stå i! 24/8

Hej på er, allt väl? :) Idag är det lördag och lite senare ikväll blir det till att ha kräftskiva, har en hel del att stå i med andra ord :) Ska inom kort iväg till ICA för att fixa lite grejer och efter det blir det göra iordning här hemma. Får se hur mycket jag hinner uppdatera idag, beror helt på hur allt går, haha! Bloggar mer sen igen, puss!


 

Fruktansvärt duktigt!

Första gången jag såg dett klippet rös det till i hela kroppen, dels för att dom är fruktansvärt duktiga, men också för att det finns en sanning i det hela och att detta på går dagligen...... </3


Spola fram till 1:20 för att komma direkt till själva akten


Underbar dag i Skövde!

Hej på er, då är jag hemma igen efter en hel dag i Skövde ihop med Challan, var jätte mysigt. Vi gick i lite affärer där hon också hittade ett par super snygga skor, under tiden jag gick och hade ångest över mitt shoppingförbud, haha! Men hittade ett par jag bara såååå måste ha när mitt förbuds hävs hihi ^^ Verkligen hur snygg som helst och dom kostade bara 599, billigt va?! Nu tänkte jag sätta upp håret för att sedan bege mig ut och klippa gräset, måste ju vara någolunda snyggt inför imorogn, bloggar mer sen igen!


 

Vem och var är hon?!

En äldre dam kom fram till mig en dag och sa ''Jag tycker du ser jätte söt ut, men du kommer aldrig bli en riktig kvinna'', jag tackade för komplimangen och sedan gick vi åt skillda håll.

Detta skapade genast en diskussion i mitt huvud, vad är en ''riktig'' kvinna och innebär det att jag är mindre kvinna bara för att jag föddes med ett kön som inte kan känneteckna som mitt eget?! I sånnafall, innebär det att annorektiker och överviktiga kvinnor är mindre kvinnor eller att homosexuella/bisexuella kvinnor är mindre kvinnor bara för att dom föredrar kvinnor?! Vad är egentligen en riktig kvinna och finns hon?!

Jag kan bara svara för min del, men jag anser att kvinnor finns i alla möjliga former. Bara för att en kvinna väljer att vara chef för ett stort företag, behöver det inte betyda att en annan kvinna vill det. Jag anser att jag är minst lika mycket kvinna som vem som helst, men ska vi utgå från barbie modellen som småbarn präglas på är det inte bara jag som inte platsar i den typiska kvinnan!


 

Mobilinlägg! 23/8

Go morgon alla sötnosar, ska inom kort bege mig in på mitt möte och jag hann i tid denna gången, men det var precis, haha! Lite senare ska jag möta upp Challan för att luncha och gå på stan men de vet ni redan, bloggar mer sen, puss!

Go kväll!

Hej på er kära läsare, då är det snart läggdag och jag ska sova förförsta gången ihop med min man (Santos). Jag har ingen aning om hur det kommer gå, men ska han hålla på att prata hela natten får jag tejpa käften på honom, haha! Dagen har gått fort och imorgon är det redan Fredag! Imorgon ska jag in på ett möte och efter det ska jag möta upp Challan på stan :) Vi ska äta på någon mysig restaurang och gå i lite affärer, kommer bli mys :) Nu ska jag plugga lite och så hörs vi mer imorogn, natti!


 

20 problems, 1 solution!

Hej på er, idag har jag kommit fram till en fruktansvärd upptäckt....... Jag har nämligen insett att jag har på tok för många skor och det finns 2 lösning på mitt problem. Antingen hittar man en ny plats till dom eller så kan man skaffa en ny och större lägenhet, haha! Jag valde givetvis alternativ nr uno, så nästan hela eftermiddagen har jag mublerat om för mina små raringars skull, tro mig det var betydligt jobbigare än vad det låter, haha! ;) Men personligen tyckte jag det blev jätte bra och nu kommer det inte vara några som helst prolem att ha lille Santos i hela lägenheten, utan att mina skor ska behöva ta skada, hihi :) 




 

Dagens fråga!

Har du något nytt projekt på G och får man vet vad det är?


Faktiskt har jag det, dock får jag inte berätta för mycket, fören i slutet av December då allt är spikat och klart....... Vilket SUGER! Men det jag får berätta är att det handlar om mig, musik och kanske en ny hårfärg, haha!


 

Hejhopp! 22/8

Go morgon reades, oj vad länge sen jag använde det ordet, haha! Vaknade för 30 minuter sen och ska inom kort gör iordning lite frukost. Idag är det torsdag, för er som inte vet och ska fixa lite grejer inför kräftskivan jag ska ha på lördag, kommer bli skit skoj! Vänta också ett samtal från min tandläkare, med lite tur har jag lyckas knipa en tandblekningstid, får hålla tummarna för det! Ja mer än detta hade jag inte att berätta om, magen kurrar och det är dags att ge den lite food, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Tur att vi har kommit längre!

Go kväll alla kära läsare, har precis kollat klart på ett jätte intresant program om hur Islam ställer sig till transsexuella. Var fruktansvärt intressant, dom berättade att dom har öppnat en egen moské för just trans-personer och att arbetsmarknaden ser mörk ut för just transsexuella....... Arbetena dom har att välja mellan är att jobba som prostetuerade eller som tiggare, hemskt va?! Tur att vi här i Sverige inte har det problemet, stackars människor! Får jag tag på klippet länkar jag det här så ni också får se det! Nu blir det strax Sex & The City och efter det blir det dejta kudden och så hörs vi mer imorogn, natti!


 

Nu är det gjort!

Nu har jag äntligen beställt hem min brillor och vilka det blev får ni allt se! ;) Lovar att visa bild när jag fått hem dom och om jag skulle ångra mig kan man alltid köpa ett par till eller vad säger ni?! :)


Vilka tror ni att jag valde?!


 

Sorry!

Hej på er, ursäkta att jag inte uppdaterat förens nu men glömde helt bort bloggen, haha! Tänk vad skolböcker kan göra med en eller vad säger ni?! Sitter nu och kollar på kändis hoppet undertiden jag pluggar spanska. Ska försöka gå till skolan imorogn och fixa min nya spanskabok jag ska ha för denna terminen :) Mer än detta hade jag inte att berätta för er, bloggar mer sen igen, puss!


 

Fräna väggklockor!

Något ni kanske inte visste är att jag älskar gammalmodigt stuk eller vad man ska kalla det. Det get ett rum ett helt annat perspektiv och liivas upp. Nedan ser ni 3 klockor som jag tyckte var riktigt snygga, skulle utan tvekan välja en av dem, vilken hade ni tagit?!


Bloomsbury Barn

 

En göra vad du vill dag! 21/8

Go morgon sunshins, vaknade för ca 1 timme  sen och är i fullgång med att platta håret. Idag har jag inget direkt planerat och tar dagen som den kommer :) Var hemma en snabbis igår för att hämta ett paket och en korg jag fått utav Nettan med dvs olika grejer. Funderar på att hälla upp ett varmt bad lite senare idag och bara njuta av dagen, eftersom jag ändå inte har något speciellt planerat. Nu ska jag fortsätta med min plattning och så bloggar jag mer sen, puss på er!


 

Får se hur det blir!

Hej på er, sitter just nu och kollar på Sex & The City och efter det blir det att dejta kudden. Skulle blivit en sväng in till Skövde imorogn, men blir dock inte av pga att Challan fick för hinder, men så kan det var när man jobbar :) Ska se om jag åker in trots allt, behöver fixa nytt id-kort och även köpa kopparna jag visade er tidigare idag, var ju så sjukt fina! Nu ska jag åter gå till tv:n och så bloggar jag mer imorogn igen, natti!


Hittade en Red Bull i kylen som mami hade köpt åt mig , gulligt va?! =)


 

Ni missar väl inte att Svenska Hollywoodvruar börjar kl 21:00?!

Hej på er, nu sitter jag bänkad framför tv:n infrör första sessongen av Svenska hollywoodfruar, det är verkligen mitt favoritprogram! Hoppas ni inte missar detta, puss!


 

Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen efter en liten tur i Skövde, hittade ett par super snygga tekoppar som jag bara måste ha! Dock köpte jag dom inte....... Men funderar på att gör det imorogn då jag ska in igen för att luncha och gå på stan ihop med Challan :) Var som sagt på min första laserbehandling och gick jätte bra, dock gjorde det lite ondare än förväntat, men sjlva behandlingen gick fort och smärtan gick snabbt över! :) Nu ska jag lägga mig framför tv:n och äta min kycklingsallad så bloggar jag mer sen igen, puss! 


 

Dagens fråga!

Vad är en bra blogg för dig?


En intressant blogg för mig är när man får lära känna personen som har själva bloggen och får en inblick om hur hans/hennes vardag ser ut. Uppdateringen anser jag är minst lika importante som innehållet och att man tänker på att uppdatera sin blogg minst 3 gånger om dagen. Bloggare jag följer lite smått och som jag vet slarvar med sin uppdatering brukar jag kolla in i slutet av månaden, eftersom det är då jag kan räkna med att få läsa något nytt.


En blogg jag kollar in dagligen är givetvis Kissie, men det är jag väl inte ensam om antar jag?! ;)


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Bloggerska Kissie Sthlm Sweden

Mobilinlägg! 20/8

Go morgon sötnosar, allt väl?! Här är det bara fint, sitter just nu på bussen påväg in till Skövde för att göra min första laserbehandling i ansiktet :) För er som inte hängt med riktigt är det hårborttagning jag ska göra det, kan få göra 8 - 16 gånger och kostar 590kr per gånger för er som undrat. Idag är jag väldigt glad att pengar inte är mitt största problem och att jag inte har speciellt hårig heller, haha! Men det är klart att det blir några 1000 lappar som flyger, men helt klart värt det! Efter detta ska jag försöka fixa nytt. ID-kort, inte blekaste vad kan kosta men skulle tippa på liknande pris som ett pass (500kr) :) Dock vet jag inte om det kommer gå eftersom jag glömde pappret hemma duktigt nog, men får se hur noga dom är, annars tar jag det imorgon då jag ska in för att luncha med en kompis, japp nu ska jag njuta av resan, bloggar mer sen igen, puss!


Natti!

Go kväll alla kära bloggläsare, vilken underbar dag det har varit och jag är på riktigt toppen humör! Sitter just nu med ett glas vatten vid min sida och ska inom kort äta lite kvällsmat. Imorgon blir det in till Skövde för att göra min första laserbehandling, skit nervös men ska säkert gå bra :) Efter det ska jag hem och fixa lite små grejer och ta dagen som den kommer, kanske åka och titta på en korg till Santos?! Får se vad tiden räcker till, nu ska jag äta lite kvällsmat och så hörs vi mer imorogn, natti!


Måste ut och äte sushi någon dag, var äckligt länge sen!


 

Vad är skillnaden?!

Något jag har börjat fundera lite över är att börja sova ihop med Santos och det är väl inget konstigt egentligen?! Jag ser faktiskt honom som vilket djur som helst och kan man ha katt/hund i sängen, varför kan man då inte ha en liten iller i sängen?! =D I vanliga fall brukar han inte få vara i sovrummet/vardagsrummet, men om detta ska införas kommer det bli ändring på, haha!


 

Shoppingsugen?!

Nu är det 50% i hela butiken, fynda snygga accessoarer till fantastiska priser! 


Maisstore.se

 

Nu är det bara att vänta! 19/8

Go mrogon kära bloggläsare, solen skiner och jag är på toppen humör! Har precis skrivit in mig i skolan och får besked i veckan när jag får börja, jätte spännade! Ska snart trippa hemåt för att tvätta och undertiden jag väntar in maskinen tänkte jag ringa till några städfirmor, har tappat motivation till städning, haha! Ja mer än detta hade jag inte att berätta, bloggar mer sen igen, puss!


Hittade ett jätte gulligt klipp igår som jag bara måste visa er, haha!


Veckans planer!

Hej på er alla sötnosar, då är det kväll igen och jag kom precis utifrån duschen, för er som är intresserade, haha! Ska inom kort starta filmen för att sedan kura ner mig i soffan under filten och efter filmen blir det att dejta kudden. Nedanför ser ni veckans planeringar och ser ut som det kommer bli en speckad vecka, inget mig emot! Måste även komma ihåg att ringa Challan mañana, får inte glömma av det! Nä nu ska jag bädda och så blogga jag mer imorgon, natti! 


 

Denna filmen ska jag se på ikväll!

Hej på er, allt bra en underbar söndag som denna?! Om inte tycker jag ni ska krypa ner i soffan till en bra film och fixa lite popcorn! ;) Det ska nämligen jag, men inte öfr att det har varit en dålig dag utan för att det är Söndag, hihi ^^ Men det blir senare ikväll då jag ska kolla på denna Percy Jackson Och Oampen Om Åskviggen! Har ni sett den?! Det blir perfekt undertiden mitt hår torkar, haha! Jag är en mångsidigperson som vill hinna med fler saker samtidigt nämligen, bloggar mer sen igen, puss!


Mobilinlägg! 18/8

Go morgon kära läsare, idag är det Söndag och sitter just nu hemma hos päronen. Papi är nämligen vid datorn oc det är därför jag bloggar från mobilen, haha! Idag händer inte så mycket, ska ta det lite lugnt och lite senare ikväll lägger jag upp dagens schema :) bloggar mer sen igen, puss!

Dagens outfit!



 
 

En mycket trevligt kväll! 17/8

Go morgon mina små sötnosar, allt väl?! Här är det bara fint, grillkväll igår hos Jenny och var super trevligt! Hon var en mycket bra värd och träffade på en hel del goa människor, riktigt trevligt var det! Dock tog jag det väldigt lugnt igår, blev endast 2 vinflasker och 2 - 3 drinkar, givetvis alkoholfria utom vinflaskorna dvs, haha! Idag är det Lördag för er osm inte vet det och funderar på att gå på bio lite senare ikväll, inte helt 100 än nämligen,  får se vad som händer, nu ta mgi lite frukost och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Gjorde ett litet videoinlägg

 

Kategori:

Perdon llega tarde!

Ursäkta för lite halvtaskig men pluggat och glömde helt bort bloggen, haha! För er som undrar vad jag pluggar varje dag är det Spanska eller jag går mest igenom lite olika ord, man vill ju vara berädd inför skolstarten! ;) Nu ska jag promenera för att fixa grejer inför kvällen, bloggar mer sen när jag kommit hem igen, puss!


Happy end på Max! 16/8

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Som ni kanske märkt har jag varit lite down denna veckan och mycket är väl till att jag har slarvat med sömnen........ Att sova 4 - 6 timmar 4 dagar i sträck är nog ingen som skulle må bra utav, haha! Men ska bli så skönt när skolan drar igång och få in rutiner! Berättade jag att en kille vill bjuda mig på en öl igår när jag satt iparken?! Om inte så vet ni det nu, trodde sånt aldrig kunde hända i Skövde, men det kunde det tydligen, haha! Dock var jag på förbaskat dåligt humör så tackade nej och lite senare åkte jag och föräldrarna till Max för att få ett någolunda happy end av dagen :) Nog om det som varit, idag känner jag mig på jätte bra humör och har äntligen fått sova ut, verklgien behövligt! Lite senare ska jag börja att fixa mig inför kvällen, är nämligen bjuden på grillkväll hos Jenny och måste springa förbi ICA och Systemet en snabbis. Nu ska jag äta min frukost och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Inte min dag!

Detta är verkligen inte min dag,

Började min morgon 08:30 med att fixa mig och var inne i Skövde 12:15

Kl 12:30 gick tåget och jag insåg att jag inte skulle få någon plats.

Kl 13:29 var jag vid  Alingsås, men glömde hoppa av.....

Kl 13:58 var jag nere i gbg och hann precis med tåget osm gick kl 14:00

Var framme i Alingsås 14:29 och missade m´bussen

Lösning gå 2km med 12cm, as kul verkligen!

Kl 14:56 var framma vid Lundströmska och fick beskedet att mötet var inställt.....

Tog nästa buss till statonen och fick vänta 15 min, helt ok.

Hoppade på tåget och en kille spanade in mig frma till Vårgårda, hitils är det dagens höjdpunkt, haha!

Som ni ser är deta bara baaaaaaaajs! Jag vågar ännu mindre säga att det kan inte bli värre för då lär det hända också, haha! Inte min dag helt enkelt eller vad ska man tro?!
 
 
Skojar du med mig?! Jag ska ju snart av.....
 
 
 

Dagens fråga!

Du verkar så snäll och rar här i bloggen och även i dina videoklipp, är du lika dan i verkligheten också?


Hej, just snäll och rar vet jag faktiskt inte ^^' Men jag är inte otrevlig heller om man säger så då?! Allt beror väl lite på situationen, med oftast är jag en väldigt glad och spontan tjej eller vad man nu vill kalla mig, haha! Men är jag riktigt stressad eller är hungrig är jag inte att leka med, det är få av gångerna jag kan vara förbaskat otrevlig, vilket människor som känner mig vet om och antar att det är rätt naturligt, för vem blir inte på dåligt humör om man är hungrig eller helt sönderstressad?! ^^

Minns på studentfirandet innan jag ska iväg på studentpartyt hittar jag inte min vodka. Letat igenom hela huset och frågar försiktigt mamma vart den låg, eftersom vi hade gäster där ville jag vara diskret. Men när jag ser att tiden håller på att rinna iväg, jag har en liten kusin som går efter mig och en hund som vill leka får jag panik och skriker tillslut VART ÄR MIN VODKA!


 

Hoppas på det bättre! 15/8

Hej på er kära läsare, sitter just nu på tåget påväg ner mot Göteborg och det är helt proppat...... Önska att jag köpte biljett, haha! Idag ska jag som sagt ner till Lundströmska för att ha ett möte (Transexuallismen), hade värsta mardrömmen om detta, helt sjukt! I drömen sa dom att jag inte skulle få mina hormoner, att jag behövde göra om allt och jag blev jätte ledsen, kanske inte så konstigt egentligen........ Därför är jag jätte nervös för mitt möte och hoppas verkligen det blir till det bättre än i drömmen! Nu ska jag lyssna på lite musik och maila min producent, bloggar mer sen igen puss!


 

Längtar tills imorgon!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni haft en bra dag och med mycket sol! Jag har haft en bra dag och sitter just nu med hårinpackning i håret. Efter det ska jag platta igenom det och sen blir det nana. Imorgon ska jag till Lundströmska och ska bli jätte skoj, längtar redan! Veckans uppdatering har inte varit den bästa som ni kanske märkt?! Men blir så när man har många grjer i luften, men så fort allt fått sin plats borde allt bli normalt igen! Nu ska jag sätta mig med min spanskabok och så bloggar jag mer imoron, natti!



Dålig stil!

Hej på er, sitter just nu och skriver lite på en text, men ska snart sätta mig ner för att plugga lite. Skulle egentligen in till Skövde idag för att möta upp en kompis över en fika och senare fixa mitt id-kort. Men eftersom min kompis hade fått feber kändes det lite smått onödigt att åka in........... Så jag stannade hemma istället, haha! Fick också höra av min optikern att han inte hunnit kolla efter bågarna jag bett om, SERIÖST vad är de för skitservice eller?! Ska gå dit personligen imorgon och be att han eller nån fixar det imorgon pronto eller att jag vänder mig till någon annan, avskyr dålig survice! Aja löser sig nog, nu ska jag fortsätta på mitt arbete och så bloggar sen igen, puss!


 

Färgglada halsband!

Även om sommaren håller på att lida mot istt slut här uppe vid norden tycker jag ändå dessa halspand är perfekta för att lysa upp i höstmörkret eller vad säger ni?!          


Maisstore.se

 

Det var på tiden! 14/8

Go morgon bloggen, vaknade rätt nyss och ska strax fixa mig för att senare åka in till Skövde, ska fixa nytt id-kort, ÄNTLIGEN! Men inna dess måste jag fixa lite små saker, det känns för övrigt som det kommer bli en toppen dag, solekn skiner och vad mer kan man önska sig?! :) Nä nu är det bäst att sätta igång, bloggar mer sen, puss på er!


Natti!

Hej på er, iaf till er som är vakna, kl är 02:00 och jag ska precis lägga mig. Fastnade i pluggandet och därför jag inte lägger mig öfren nu, haha! Känns skönt att hittat motivationen till studierna och bara 2 veckork var till skola eller jag tror det?! Oavsett vad ser jag fram emot det och ska bli kul att få träffa nya människor, har faktiskt ett litet sug på att läsa Psykologi 3 om det finns dvs! Aja nu ska jag inte hålla er ellerm ig själv uppe mycket längre till, bloggar mer imorgon igen, natti!


Bild från Instagram Mollynilson heter jag där!


 

 

Gott & enkelt

Om du har lust att överraska dina föräldrar nån dag eller vill ha något snabbt att äta kan du alltid prova det jag gjorde idag. Det är smidigt och enkelt + väldigt gott!


(1 port) Detta behöver du:

* Spagetthi
* 1 dl T-yougurt eller Cream fresh
* 5-10 Fetaost i olja
* 5 mini tomater eller en halv stor
* Citronpeppar


Såhär gör du:

Förbered en kastrull med vatten och starta plattan för att värma upp vattnet, lägg i pastan och tillsätt lite sallt.

Undertiden pastan kokar kan du skära upp mini tomaterna för att sedan plocka fram durkslag.

Häll av pastan i durkslaget, sedan i med fetaoste (se till att fetaosten blir ordentligt mosad) och efter det häller man i resterande och kryddar med känsla eller hur man själv behagar!

Voilá


 

Go kväll!

Hej på er, sitter just nu hemma hos föräldrarna och varit här typ hela dagen för att plugga spanska, vilket liv jag har, haha! Hämtade Mami vid stationen vid 19:00, sedan fixade jag kvällsmat och nu sitter jag här :) Personligen tycker jag det är väldigt viktigt att visa uppskattnign till sina föräldrar gör inte ni det?! Om inte tycker jag ni ska göra det lite oftare, för bråka gör man nog i alla familjer :) Nu ska jag sättam gi ner med en varm kopp-te och så bloggar jag mer sen, puss på er!


 

Dagens fråga

Vad fick dig att börja blogga?


Det som fick mig att börja blogga var av många anledningar, men främst för att jag inte var som alla andra.

Från att jag var 12 - 16 år hade jag säkert fått 7 - 8 olika mobiltelefoner och att jag fick nya mobiler väldigt ofta, att jag hade abonemang eller kontantkort som mina föräldrar betalade, medans andra betalade sina egna mobilkostnader, skapade givetvis avundsjuka......


Men det var inte fören gymnasiumet jag insåg hur bra jag egentligen hade det då jag flyttade till min egen lägenhet, kommer ihåg att många jämrade sig över deras ekonomi ''Jag har bara 250 - 500kr kvar att leva för denna månaden, får väl bli att leva på nudlar'' och där satt jag med en proppad frys med dvs godsaker som kycklingfileér, kotletter, kycklingklubbor, lax och klagade på att det var jobbigt att laga mat, haha! Det var någonstans där jag förstod att jag inte var som alla andra, nu levde inte alla sådär, men för vissa var det tragiskt nog så, men dom överlevde! =D


När jag förstod detta insåg jag att jag hade ett rätt intressant liv trots allt och då beslöt jag mig för att börja blogga. Det var då det var så ''nytt'' med att provocera, jag viste hur jag skulle gå till väga och jag skulle skriva om mitt liv som curlingbarn. Eftersom det var någonting folk retade sig på extremt mycket på och det viste jag, haha!

Idag är det inte alls på samma sätt, nu bloggar jag för att det är skoj och vill dela med mig av mitt liv. Jag är trött på att provocera + att man gör bara folk sura.......... Det var saker man inte tänkte på då, men gör idag och det är jag glad för! :)


Det var då det......

 
 

Ingen bra start på dagen! 13/8

Hej på er alla readers, hade möte idag kl 10:00 och lyckades försvova mig pga att klockan inte gick i gång...... Tack och lov var det inget jätte viktigt möte, men ändå liksom. Aja bättre se det posetivt, fick en ny tid Fredagen den 23 :) Idag har jag inga jätte planer, ska handla lite små saker på ICA och kanske åka till en kompis som bor uppe i Töreboda, vet ni vart det ligger?! :) Om inte så ligger det i närheten av Mariestad och varför jag vet det är för att det var där jag hade min första lägenhet och gick på Gymnasium. Nu ska jag äta lite frukost och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Nästan lust att köpa en Pizza för att trösta mig lite av det missade mötet, haha! 


 

Hoppas vi också kommer dit!

Hej på er, sitter nu framför tv:n och har precis ätit middag. Har också sett ett jätte spännande program om Italienska skolor och hur dom förhåller sig till döva, jätte spännande verkligen! Fick lära mig att barnen fick lära sig teckenspråk oavsett om dom var hörande eller döva, coolt va?! Tänk om det ändå kunde vara samma disciplin här i Sverige......... Det hade säkert gjort att fler barn hade fått enklare att smällta in enklare eller vad tror ni?! Jag hoppas på att vi också kommer så långt en dag! Nu ska jag tittar på Djursjukhuset för att få tiden att gå och vid kl 20:00 börjar ett jätte spännande program. Det handlar om en kille vid namn Nick som är 90 cm och det går på 4:an för er som också vill titta på det! :) Nu ska jag kika vidare och så bloggar jag mer sen, puss!


 
 

Läckra toppar!

Hittade ett par riktigt snygga toppar som jag bara måste visa er och funderar starkt på att faktsikt skita i att jag har shoppingförbud, för detta är ävl ett nödläge?!

Vilken är er favorit?!

Ni hittar dom och ännu fler, klicka bara här


 

Måndag igen! 12/8

Go morgon alla bloggläsare, allt väl?! Vaknade för ca 30 minuter sen och ska strax fixa mig för dagen. Ska även ringa lite samtal och bok tid för ha IPL-bendling, sist jag ringde hade dom semester stäng, haha! Måste också ringa skolan för min kursval, hann nämligen inte lämna in dem..... Fruktansvärt typiskt mig eller vad ska man säga?! Får väl skylla på att jag var så glad att jag äntligen hade fått lov, haha! Ah mer än detta hade jag inte att berätta, ni får ha en fortsatt trevlig måndag och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Veckans planer!

Go kväll alla bloggläsare, kom precis utifrån duschen och ska snart fixa iordning lite kvällsmat hade jag tänkt :) Dagen har varit helt okej, lite seg, men det är ju söndag trots allt eller vad säger ni?! Funderar på att kura ihop mig i soffan och sätta på någon bra film undertiden jag låter håret torka eller om man ska passa på att tvätta lite?! Hann nämligen inte med allt sist, nedanför har ni som vanligt veckans planer och ser ut som det kommer bli en trevlig vecka med mycket spännande saker att se fram emot! Nu ska jag äta lite kvällsmat och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Cockpit

Vad passar inte bättre med att avsluta veckan som varit med en bra film?! En film jag verkligen kan rekomendera er är Cockpit. Om du som jag och älskar lite grovhumor är detta en film du MÅSTE se!

I filmen får man följa piloten Valle som får sparken från sitt jobb och hamnar strax därpå i skillsmässa och tvingas bosätta sig med sin syster. Han söker ett nytt jobb där dom kräver en kvinnlig pilot och han får nu idén att börja transa, strax därpå blir det både bättre och värre. Frågan är om hans lilla lögn kommer hålla eller om han tvingas berätta sanningen?! 



Kategori: Allmänt
Taggar: Cockpit Svensk

Go morgon!

Goooooo morgon alla sötosar, allt väl?! Det är det här och är på riktigt toppen humör! För er som undrar var det inte min plånbok som blev stulen utan min kompis =/ Trist när sånt händer, men hon hann tack och lov att spärra det! Träffade jätte härliga människor btw och även 1 bloggläsare kom fram, var jätte trevligt :) Min röst är helt cp:igen efter allt skrikande igår och är tillbaka på ruta 1 igen, jag som blev precis frisk....... antar att jag får skyllam ig själv?! ;) Ska gå och skära upp lite melon är riktigt sockersugen + att det är ju så fruktansvärt gott <3 Jag förstår mig inte på folk som inte gillar vattenmelon?! det är ju så gooooott och hade man kunnat skulle jag endast livnära mig på vattenmelon, haha! Kanske har en dold fetish för vattenmelon,  usch vad äckligt det lät, haha! Ha en super trevlig dag och så bloggar mer sen, puss på er!


 

Vilka loser det finns, som tar andras plånböcker!

Önskar er en toppen fredag!

Hej på er, ja då är man påväg till Skövde och är riktigt taggad, känns som att det kommer bli en bra kväll! Så vad ska ni göra ikväll då?! Om ni inte har något speciellt planerat kan jag råda till 2 filmer En Annan Typ Av Vänskap eller Min Stora Kärlek, ha en toppen LÖRDAG NU! Puss

Före & efter bilder!

 
 

Får bli en snabbis! 10/8

Hej på er, ursäkta att jag glömde av mig, men var helt inne i att fixa mig inför kvällen :) Shit bara några timmar kvar sen står man framför spegeln igen, helt sjukt vad tiden går fort! Ska också hinna med att laga lite mat eller om jag köper en sallad?! Blir nog bra vilket som, tänkte bara blogga en liten snabbis, har nämligen åska här =S Aja bloggar mer igen så fort vädret blivit bättre, puss på er!


Bildtagen från Insgram, MollyNilson heter jag där!


 

Sista inlägget för ikväll!

Hej på er, sitter just nu framför tv:n och inväntar ett program som tydligen inte verkar dyka upp....... Får väl helt enkelt kolla på något annat eller ska jag ta detta som ett tecken att jag ska lägga mig tidigt?! Dagen förövrigt har varit riktigt bra, hunnit med det jag skulle och har bara bäddningen av sägen kvar :) Kan visa er imorgon hur garderob blev och imorgon väntas det utgång med brudarna också, ska bli riktigt skoj! Nu ska jag sätta mig och plugga lite español undertiden jag inväntar mitt program, bloggar mer imorogn, natti! :)


 

Det är så det ligger till, slipper jag undra!

 
 
 

3 saker jag vill göra innan jag dör!

Något jag verkligen älskar är att pressa sig till max och utsätta sig för sina egna rädslor, vist låter det skoj?! För er som inte vet det är jag livrädd för höjder, jag kan knappt stå på en stege utan att det börjar snurra i helam itt huvud, haha! Men trots det skullej ag vilja prova på följande saker

* Hoppa bungy jump

* Hoppa fallskärm

* Bestiga ett berg

Jag kommer givetvis vara livrädd under själva processen, men det kommer vara så värt det.
Om jag överlever dvs, haha!



 

Nyttigt godis!

Jag ser min kropp som ett verktyg och som jag måste ta hand om för att den ska funka som den ska. Därför är jag väldigt noga med hur mycket jag rör mig och vad jag stoppar i mig. Godis är alltid gott, men det ger konsekvenser som hål i tänderna, övervikt och ökad risk för sjukdommar, dessutom är det en kostnadsfråga också!

Därför väljer jag idag 1 eller flera frukter som fredagsgodis och det bästa av allt är att dom räcker lite längre, till skillnad från vanligt godis som tar slut förvånadsvärt snabbt..... Så om du vill ändra dina matvanor är detta en bra början, för att sedan ta nästa kliv :) Lämna godiset och välja någon frukt som melon, jordgubbar, apelsin, äpple, banan, vindruvor, ananas etc, som dessutom är bra för din kropp!   


Jag har bestämt mig att jag lägger inte ut pengar på saker som förstör min kropp, hur ser du på saken?!


 

Oh, happy day! 9/8

Go morgon alla bloggläsare, fredag igen och jag är redan igång med tvätten, haha! Som jag berättade igår tänkte jag röja upp ur min garderoben undertiden jag väntar på att tvätten, alltid skönt att kunna döda lite tid eller vad säger ni?! Något jag också kommit underfund med är att min garderob har växt sen jag blev mig själv, helt sjukt och kanske var bra med ett par shoppingfria månader, vad vet jag?! :) Lite senare ikväll ska jag hem till föräldrarna & ha fredagsmys, nu ska jag fortsätta med mitt och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Kan också meddela att mitt namnbyte har gått igenom och heter nu mer:
Molly Georgette Margit Sofie Nilsson


 

Go kväll!

Hej på er alla nattugglor, ska strax ta och göra iordning lite kvällsmat för att sedan dejta kudden. Jag har inte så jätte mycket att berätta egentligen skulle bara berätta att jag lever, haha! Till er som önskar mer bloggvideos kommer det så fort jag blivit frisk, låtit som en gammal 81 åring de närmsta dagarna och därför inte velat eller kunnat göra en. Men så fort jag blir bra i halsen ska jag försöka lägga tid till det och undertiden ni väntar kan ni titta på de som finns! :) Imorogn ska jag tvätta och även röja ur min garderob, som ni ser är väldigt behövligt! Sedan är det ett underhållsarbete undertiden maskinen kör :) Nu ska jag ta lite kvällsmat och så bloggar jag mer imorgon, natti!


 

Envy - Am I Wrong

Dagens fråga!

 Tjänar du någonting på din blogg och hur mycket tjänar du i sånna fall?


Hej, i dagens läge tjänar jag mellan 1000 - 1500 kr i månaden och tycker det är helt okej. Vissa bloggare tjänar mer och andra mindre, hur som helst är jag nöjd över det jag får. Sen är det inte så illa att kunna köpa saker  för pengar man själv tjänat ihop och inte behöva leva helt på sina föräldrar! :)


 
 
 

Riktigt nöjd! 8/8

Go morgon readers, vaknade rätt nyss och ska strax ta mig lite frukost :) Idag har jag inge direkta planer mer än att plugga, ringa veterinären och eventuellt gå till optikern för att beställa hem min Gucci, Prada eller D&G-brillor, har nämligen inte bestämt mig än...... Var som sagt och fixade mina naglar igår och är irktigt nöjd, funderar på att boka tid för Pedikyr någon dag, men får se hur det blir med den saken! Nu ska jag ta mig lite frukost och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 
 
 

Natti!

Dax att gå till sängs eller vad säger ni?! Det ska iaf jag, ska bara borsta min tänder och sedan ska jag krypa ner i min sköna mjuka säng. Imorgon har jag inget direkta planerat, ska ringa Veterinären och försöka få tid för vaccination. jag vet 2 som inte kommer tycka om det, haha! Men behövs göras om man vill ha djuret vid liv, vilket jag vill :) Viste ni föresten att man ska vaccinera katter och hundar , samt illrar 1 gång om året?! Om inte så vet ni det nu, nu ska jag göra mig klar för sängen och så bloggar jag mer imorogn, natti!


Åt Buffé idag ihop med Mikael och fick en väldigt trevlig stund ihop!





 


 
 

Skumt?!

Hej på er, då är man hemma igen efter en lång dag i Skövde och kom rätt nyss ut ifrån duschen, för er som vill veta, haha! Ska inom kort äte lite kvällsmat för att sedan kika lite på tv:n och efter det blir det dejta kudden :) Dagen har varit väldigt lyckad, dock fick jag förbaskat ont i mina fötter, vilket var väldigt konstigt eftersom jag hade mina Jeffery's, fattar ingenting?! Får sällan ont av mina high heels, får hoppas det var en tillfällighet och inte händer igen! Nu ska jag sätta mig ner och ta lite kvällsmat undertiden jag tittar igenom ''katalogen'' jag fick hem igår, bloggar mer sen! :)


 


Dagens outfit!

Läckra brillor till riktigt bra pris!

Något jag verkligen älskar är att fynda snygga grejer till bra pris!
För allt man köper behöver väl inte nödväntigtvis vara dyrt och exklusivt eller?!

Nedanför ser ni 4 riktgit snygga solglasögon, men det bästa av allt, alla ligger på REA och det är fri frakt! Galet va?!

Du hittar dom och ännu fler på Barabrillor.se


 
 

Sittandes i Skövde! 7/8

Go morgon alla sötnosar, allt väl?! Hoppas det, sitter just nu på stationen och väntar in Mikael. Vi ska nämligen luncha ihop innan han ska på möte och jag ska till nagelsalongen :) Efter det ska jag gå lite på stan och vid 16-17 tiden ska jag möta upp Mami. Ska också fixa lite små ärenden bl.a. Värmeskydd till håret, franslim och eventuellt ny fransar, men får se vad jag hinner med! Nu ska jag njuta av det vackra vädret och så bloggar jag mer sen igen, pusselipuss!

Tom på ideér!

Go kväll alla kära läsare, tänkte göra ett sista inlägg innan jag fastnar framför tv:n igen :) Imorgon blir det åka in för att fixa nailsen och det ska bli så sjukt skönt att få det gjort, dock vet jag inte alls hur jag vill ha dom =S Men det löser sig förhoppningsvis! Ni kanske har något tips?! :) Alla ideér är bra, utom dom dåliga eller vad är det man brukar säga?! Nu ska jag sätta mig isoffan igen och så hörs vi mer imorogn, natti!


Någon idé om vad som skulle kunna passa mig?!


 

Upp till bevis!

Hej på er, sitter nu och kollar runt undertiden jag inväntar Sex & The City. Ska väl strax ta mig lite kvällsmat, började nyss undra varför det kurrade i min lilla mage och svaret fick jag här & nu, haha! Mami var gullig och fixade Strepsils till mig, nu ska skiten bort, haha! Är så fruktansvärt trött på skiten och hoppas verkligen detta hjälper, annars ska jag ringa och klaga för falskmarknadsföring, haha! Bloggar mer sen igen, nu ska jag ta mig lite mat och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Dinner!




Dagens fråga!

Vad anser du är billigt och vad anser du är dyrt?


Hej, just detta mellan billigt och dyrt är så olika till person, till person. För vissa kan 500kr vara jätte mycket pengar och andra inte lika mycket pengar, det är något man måste tänka på!

Men jag tar skor som ett exempel: skor som ligger under 1000-lappen anser jag är billiga och ligger på bra pris!

Skor som ligger över 2000 anser jag är dyra och behöver dessto mer betänketid om man ska eller inte ska köpa dom!


Som sagt, det är så fruktansvärt olika, men för mig ser jag allt under 1000-lappen är bra priser och grejer över 2000 är dyrt, beroende på om jag ska betala det, haha!


 

Hoppas det hjälper! 6/8

Go morgon bloggen, vaknade upp med att jag hade cpont i halsen och får hoppas att det inte är förkylning på gång eller ännu värre halsfluss =S Ska sväna förbi apoteket senar och köpa strepsin eller vad det nu heter. Ni vet den dom gör reklam på tv, med en liten tecknad gubbe?! Ska se om det gjälper, annars har jag hört att vodka och rom ska funka och om det inte gör det får jag en jätte rolig dag, haha! Skoja, nä ska se om de hjälper, men det får bli efter jag har lunchat med papi, bloggar mer sen, puss på er!


 

Jag har blivit en liten valp!

Hej på er, sitter just nu och kollar på tv, vill ni veta något gulligt?! Gulligt och gulligt vet jag väl egentligen inte, mer störande, haha! Min iller tik har nämligen blivit skendräktig och anser att jag är hennes valp, vilket innebär att hon ska ha koll på mig 24/7, haha! Men när hon försöker bära omkring på mig går gränsen, hade hellre önskat att hon hade valt ut ett gosedjur ^^ Aja går över om inte annat, ska kolla klart på mitt program och efter det blir det göra sig klar inför sängen, bloggar mer imorogn, natti!


 

Fredagens outfit!




Svar på tal!

Några av er har frågat när den nya blogglåten kommer upp och det är nämligen såhär att jag behöver få klart en annan låt inna jag kan spela in den. Ska nämligen spelas in både den och en annan samtidigt och det är därför det tar lite tid, men när det är klart kommer den upp på Youtube och eventuellt på Spotify, tack för ert tålamod! =)


 

Vill ha!

Hittade ett riktigt schyst armband och ett par super söta örhängen som jag bara så måste klicka hem eller vad säger ni?!

Hittar dom och ännu fler smycken på Modehus.nu


 




Mon, mon 5/8

Go morgon alla sunshins, allt väl?! hoppas det! Här är det bara fint och ska inom kort ta mig lite frukost för att sedan möta dagen :) Idag blir det en rätt så lugn dag, ska boka tid för IPL-behanding och för er som inte vet vad det är, är det permanent hårtborttagning. Lite senare idag har jag tid hos frisören, men ska säkerhets kolla så människan är frisk och att det inte blir som sist, haha! Ja mer än så hade jag inte att berätta om, ska också skriva på en grej, men det kan jag berätta om lite senare, puss på er!


 
 

Veckans planer!

Hej på er, ber om ursäkt att ni fått vänta så länge, verkligen inte min mening, men höll på att jobba med annat och tiden flög iväg, sorry =/ Well här kommer inlägget jag vet många av er är intresserade utav! Som ni ser är det lite att stå i och imorgon har jag tid hos frisören, min frisör var nämligen sjuk i fredags, det är därför jag snällt fick sitta och vänta, haha! Men det gjorde mig inte så mycket, nu ska jag göra mig klar inför sängen och så så bloggar jag mer imorgon, sovgott alla sötnosar!


 
 

Utifall ni missat det?! :)

 

God morgon! 4/8

Go morgon bloggen, har ni tänkt på hur skönt det är att sova och hur underskattat det är att ligga och dra sig?! En anledning till att jag inte gått upp än och ligger kvar i sängen, hihi ^^ Utebio igår och verkade som att det var en bra film, såg nämligen inte på hela. Hade en farbror som täckte halva texten med sina axlar, hade det varit på engelska hade det varit skit samma, men nu var det nämligen på franska och gjorde det hela betydligt mer komplicerat.... Men gick på stan ihop med Mia, Becca och Jenny eftersom jag då missat den mesta av filmen ^^' Men vad jag förstod var den bra och nu ligger jag här, Ska strax gå upp, men tror jag väntar liiiiiiite till x)

Galet varmt!

Hej på er, hoppas ni har bättre väder än vi har det här, regnet bara öser ner nämligen, haha! Fast iof var det väldigt behövligt, redan vid 16:00 idag var det 30¤ och för er som inte bor eller varit i Sverige är det inte ofta vi har det så varmt, haha! Egentligen har hela veckan varit kanon väder och väldigt glad att jag sparat min utlandsresa till kylan och elendet är tillbaka. hihi ^^


Om du också har dåligt väder tycker jag du ska krypa ner underfilten och kolla på film, nedan ser du ett film förslag! =)


Utomhusbio ikväll! 3/8

Go morgon kära bloggläsare, allt bra?! Här är det bara fint och ska strax ta lite frukost :) Idag har jag inget direkt planerat, ska gå på utomhusbio lite senare ikväll ihop med ett par kompisar och ska säkert bli trevligt. Mer än detta hade jag inte att berätta om, nu ska jag ta mig lite frukost och så hörs vi mer sen, puss på er!


Jag har fått versta Shakira-febern och detta är utan tvekan min favoritlåt!


Beslutångest...

Det står mellan dessa 4 som jag funderar över och jag vet inte vilket jag ska välja?!
Vilken skulle ni valt?!



 
 
 

Ful marknadsföring!

Hej på er, ursäkta för den dåliga updateringen både idag och igår. Men varit så mycket idag, glömde helt bort bloggen =/ Vi hade bestämt oss för att käka sommarbuffé men vi hittade det ingenstans, snacka om ful marknadsförning! Efter ett tag gav vi upp, det slutade med att vi gick och åt på Bryggan :) När vi hade betalat begav vi oss mot ICA och nu sitter jag här :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen, blogger mer sen igen, puss på er! 






 
 
 
 

Värt att tänka på!

TILL ALLA SOM DRICKER ALKOHOL.
Nu har der kommit en ny drog på marknaden som heter GLB (Detta är 7 gånger starkade än GHB) Denna drog ser ut som sprit, alltså genomskinlig men är dödlig. Läkarna har sagt att då inget motgift finns kan dom inget gör för att hjälpa den som kommer in efter att ha tagit denna drog. Tag därför aldrig emot alkohol från någon annan än du köpt själv och sätt aldrig ifrån dig ölen eller glaset utan tillsyn. Var rädd om dig och tänk på detta!


 
 

Idag är en bra dag... 2/8

Go morgon alla readers, idag mår jag betydligt bättre och ska strax hoppa in i duschen :) Lite senare idag har jag tid hos frisören, ska bli skönt att få ta utväx och efter det ska jag ut med Emma. Tanken var från början att vi skulle gå på räkfrossa, men nu vet vi inte irktigt hur det blir eftersom vi funderar på sommarbuffé som låter minst lika smaskigt =/ Vi har ett riktigt smaskigt och jobbigt problem som ni kanske förstår, men det blir till att lösa senare ikväll :) Nu ska jag hoppa in i duschen och så hörs vi mer sen, puss på er!


**Brist på bilder**


 
 

Blir till att softa framför tv:n

Hej på er, idag har det varit en riktig slappdag och anledningen till det är att jag inte riktigt känner mig i form. Får hoppas att jag är bättre tills imorgon :) Just det var och kollade på D&G-brillor igår, dock hade dom inte inne solglasögon varken för D&G, Prad eller Gucci =/ Men det posetiva var att dom kunde ta hem och det är alltid tummen upp :) Resterande av dagen tänker jag bara ligga still, vilket ''lyxliv'' jag lever, feber och allt, haha! Aja finns folk som har det värre, bloggar mer sen igen, puss på er!


Lite senare ikväll ska jag kolla på Sex & The City 
 

Dagens fråga!

Hej Molly, jag måste fråga om du är singel o om, hur kommer det sig?


Hej, oj hur ska jag tolka detta, beundrare?! Nä skoja bara, ja jag är singel och anledningen är väl rätt enekl. Jag har inte hittat den rätte och har mest fokus på min karriär. I dags läget känner jag att jag inte har tid för ett förhållande, men dyker det upp så tar jag den frågan då och inte nu. Vist jag gillar att strukturera upp saker, men just sånna saker är ingenting jag direkt tänker strukturera upp, haha!


 
 

1 Augusti

Go morgon alla bloggläsare, grillkväll igår och var jätte trevligt! Vi spelade kubb bland annat och senare på kvällen körde vi skitpoker. Det bästa av allt är att jag verkligen inte kan skitpoker, jag fattar seriöst inte hur man gör och har aldrig gjort, haha! Becci fick hjälpa mig helatiden och vet inte hur många gånger dom körde det, jag körde bara 2 gånger ^^' Kändes lite jobbigt att ständigt behöva be om hjälp, men efter ett tag satte jag mig och pratade med hennes föräldrar istället :) Jag har kommit fram till att kortspel inte är min grej, förutom UNO, det fattar jag iaf, haha! Aja, idag ska jag bara ta det lugtn, fixa lite i lägenheten och lite senare ska jag gå på intervju om jag orkar, känner mig lite små dan i halsen........ Bloggar mer sen, puss på er! 

Dagens sötis, med stort S! =)