Håll tummarna

Go morgon alla underbara. Hoppas allt är bramed er och att ni mår bra!Själv mår jag super och ska inom kort iväg på möte. Det är inte bloggrelaterat. Där av kanske inte super intressant. Men detär minst lika viktigt! Hela gårdagen satt jagi ett annat möte från kl 10:00-13:00. Då jag hade helt glömtav detfa. Fick jag skynda mig då jag hade knappt 1 timme på mig. haha! Men det gick väldigt bra ändå!

Idag blir det fullt upp och har inte tid med bloggen då detta kommer kräva hela mitt fokus... Men tror ni förstår! Måste även träffa Emma för att planera upp helgen som kommer. Då vi ska påbörja min Sverige.turné har vi lite att fixa. Mest gällande Hotell. haha!

Nu måste jag skynda mig och därpå iväg på mina olika möten. Håll tummarna att detta nu kommer gå bra! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Videoinlägg

Mot småland

Go kväll alla fina! Blev precis klar med allt jag skulle göra och ska inom kort hoppa in i bilen för att åka hemåt. Dessutom har jag hunnit fynda lite saker till mitt fönster. Verkligen super skönt! Hade i början 0 kolla på hur det skulle bli. Men nu vet jag mer eller mindre exakt hur det ska se ut. Bästa känslan!

Nu ska jag åka och plocka upp Emma för seda dra oss till Jönköping. Vi ska ha en härlig kväll där och kika runt. Vi kanske även ska möta upp K och hans vänner. Men det är inte helt säkert. Jag är i vilket fall på bästa humöret och sjukt glad att komma iväg en sväng från lilla Skaraborg.

Vad kvällen har att er bjuda får vi helt enkelt se! Jag dans arldrig nykte. Men det vet nog alla vid detta lagret. haha! Bara det inte blir som sist. Körde bil och åkte taxi hemåt. Morgon därpå fick jag åka tillbaka för att hämta bilen. KUL. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Gå på dejt

Hej på er alla finisar. Nu har jag äntligen redigerat klart veckan som gick (podd). Då hela min planering gick skit är jag både sen med podden och med mina videos... Kan gissa vad jag ska spendera halva natten med. haha! Men skönt att den mest krävande saken är helt färdig! Lite kul att vi ändå har folk som kommer in och lyssnar. Sen hur seriösa vi egentligen är. Det är en annan 5:a. Men andra sidan vet alla som lyssnar på den att allt kan variendras.

Nu blir det jobba vidare och därpå dejta kudden. Imorgon ska jag även försöka vlogga om tiden finns till detta. Fick ett väldigt tråkigt besked utav en vän tidigare idag... Jag hoppas verkligen att det går bra trots allt omkring. Inte nog med detta har jag blivit utbjuden av 5 killar. Asså vad händer? haha! Galet eller vaddå? Lite smickrande också förstås.Men inget jag egentligen har tid med. haha!

Nu måste jag skynda mig så jag hinner klart innan kl 06:00. haha! Engång i tiden brukade jag redigera alla videos jag gjorti veckan på fredagar. Knäppt va? Aja... Bloggar er imorgon gien. puss på er!

Avsnitt 18



I detta avsnitt tar vi upp hur det är att vara kändis. Vad har det för för och nackdelar? Vi tar även upp våra tankar kring att föda barn och olika vägar man kan behöva gå. Sist men inte minst tar vi upp alla våra x. Vad har vi för kontakt med dem idag och får man ha kontakt med sitt X även om man har skaffat ny partner? Sen listar vi 3 saker vi inte tycker om.

Kör solo

 
 
 
 
Go eftermiddag. Hoppas allt är bra med er ochatt ni sovit gott! Själv mår jag super och betydligt bättre än igår. Ska inom kort iväg på ett möte och därpå är jag helt fri att göra vad jag vill. Har även fått förfrågan att gå på dejt. Ska jag vara riktigt ärlig... Jag vet inte om jag vill ha någon. Jag trovs medatt vara singel. Förutom när mina downs kommer. haha! Menövrigt trivs jag med detta.

Dessutom tänker jag väldigt mycket över vad jag egång sa. Skälet till att vi gick skillda vägar var pga just detta. Jag vill vara lite ensam om gör min grej. När det också passar mig och inte anpassa mig. Låter ego eller? Jag är helt enkelt inte redo eller träffat Mr right. Även om jag träffar någon ibland. Vet jag inte om jag vill bygga något... Vill heller inte ge falska förhoppningar heller.

Nog om detta. Nu måste jag skynda mig i daglig ordning. loggar mer sen igen. puss på er!

Det kan alltid bli värre

Hej på er! Jag känner verkligen mig helt orklös idag... Värsta känslan ever. Allt har gått så långsamt och inget har egentligen gått som planerat. Enklast att summera dagen så. Ibland önskar jag att livet kunde vara en smula enklare och saker inte jämt går åt skogen. Men andra sidan är det lätt hänt att glömma det som faktiskt går bra och endast fokusera på just det negativa...


Men jag hoppas innerligt morgondagen blir bättre och därpå är det helg igen. Tycker veckan gått ändå ganska snabbt. Ska egentligen inte klaga! Men det blir lätt så. Tror ganska många känner igen sig ändå.


Nu blir det ladda upp paddan och uppdatera. Verkligen inte jätte skoj. Men det finns givetvis värre saker. Denna dagen suger ändå! Det kan liksom inte bli värre eller jo. Faktum är att det alltid kan bli värre. Frågan är bara när. Haha!

Döden

(null)

(null)

Go kväll alla finisar. Hoppas allt är ra med er och att ni haft e toppen dag. Själv har jag haft en dipp och mått piss... Jag har varesig haft motivation att göra något och bara önskat att dagen skull få ett slut. haha! Mörk dag eller vad? Men jag antar det är pga mina hormoner. Iland önskade jag att jag kunde slippa den skiten. men, men...

Övrigt av dagen har jag kollat film och mått almänt piss. Funderat över mitt singel liv och döden. Min stökiga lägenhet. Möten jag avbokat pga mående. Ska jag fortsätta? haha! Ja, jag är lite bitter. Men vem är inte det med detta skit väder. Ena stunden varmt och andra stunden snor halt och kallt.Inte undra på att man bli deppig. haha!

Nu ska jag ut med lillen och därpå sk jag kika på någon film. Om ni vet någon bra video får ni gärna skriva detta! Hade varit perfekt när man mår såhär. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Bästa känslan

<Inlägget innehåller betallänk>



Ni hittar mer om deras uthyrning Här

Som ni vet har jag inget behov i dagens läge att ha en egen bil av många olika anledningar. Men det är klart det är skönt att kunna ha möjligheten att ta en bil om man ska åka en längre bit. då jag inte är ett vidare fan av att åka kollektivtrafik. haha!

Därför är jag så väldigt glad och tacksam att det finns företag som kan hjälpa mig och andra. Med problem som tex detta. Att jag älskar BMW! Kanske inte är någon hemlighet. Men att kunna få möjligheten att glida runt i denna är helt underbart. Maffig och extremt härlig! Dessutom till ett väldigt ra pris!

Att hyra bil för stunden eller under en längre period är gools! Om ni har likande problem som jag eller av andra orsaker kan jag varmt rekomendera denna lösning!

Hemmet i kaos



Go eftermiddag alla underara. Hoppas allt är ra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och kom hem ganska nyligen från min tripp till Linköping. Blev en heldag på stan och massa roligt. Jag tror a solut Linköping får li min 2:a bästa stad. Göteborg är alltid Göteborg. Men helt klart får rulla in på en stark 2:a plats! Fndade även lite saker i en super mysig butik. Dom hade en hel del fina saker och bilder kommer på detta också.

Innan jag ska på kalas måste jag hinna städa undan allt bös. Verkligen behövligt då jag lämnade hela lägenheten i kaos. haha! Fick ångest när jag öppnade dörren och allt såg ut som hej kom och hjälp mig. haha! Verkligen inte skoj... Men nu ska jag få lite ordning här hemma. Imorgon ska jag även ringa hit vaktmästaren för att få fönstret rent. Enda bra med att lägga 10 000 i hyra är att man kan förvänta sig special service. haha! Skämt och sido!

Nu måste jag sjynda mig. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Linköping

(null)

(null)

Go kväll. Hoppas allt är bra med er och att mi haft en toppen dag! Själv mår jag super och har helt glömt av bloggen. Men har varit fullt upp hela tiden. Därpå somnade vi i soffan efter gått på stan och tagit massa bilder.


Senare ikväll ska vi eventuellt ut och käka och därpå blir det bara ta det lugnt. Har haft en jätte trevlig dag och även fyndat lite saker. Då jag håller på att dekorera mitt fönster. Gick min dag mest ut på att leta prydnadssaker.


Nu blir det kika på en film och därpå blir det lite mat. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Annan stad



(null)

(null)


(null)



Go eftermiddag alla bloggläsare. Hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på denna fredag! Själv har jag precis skickat iväg 2 mail och gått igenom lite saker för kommande samarbeten. Skönt när det rulla! Skulle egentligen spendera en dag på stan. Men då jag mår lite halv bra väljer jag att ta det imorgon. Då jag även kommer vakna upp i en annan stad.


Har mer eller mindre endast legat i sängen och tagit det lugnt. Men ska inom kort börja packa väskan och därpå bär det av. Då jag helst inte tar tåget ska jag se om biluthyrningen har en bil ledig. Älskar att det ligger så nära.


Nu ska jag spackla nyllet och därpå packa inför min lilla resa. Slänger upp lite bilder från igår. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Taxi

Go eftermiddag/kväll. Hoppas allt är ra med er och att ni mår fint! Själv mår jag super och ska inom kort möta upp Beccie över en fika. Ska bli riktigt skoj. Därpå kanske jag ska iväg om allt rullar på. Då jag har lite dö-perioder är det väldigt skönt att vara lite spontan. Då jag nyligen köpt en ny lampa går det helt fel ihop med mina gardiner... Panik. haha! Imorgon ska jag se om jag kan hitta rosa gardiner för att få någolunda ro i min skäl. haha!

Övrigt av dagen har jag bara varit hemma och slappat. Jag har varit riktigt trött och inte orkat göra något. Då jag är oftast väldigt stressad och alltid ute i sista minuten. Tror jag att det kan vara problemet. Det är givetvis självförvållat och ingen annans fel än mitt egna... Men aja.

Nu måste jag ringa taxi så jag kommer någolunda i tid. Egentligen skulle man kunna gå till Elins. Men pga vädret väljer jag hellre detta. haha! Vem försöker jag lura? Jag skulle aldrig gå den vägen om jag inte verkligen, verkligen behövde. Bloggar mer sen igen. puss på er!

(null)

Bästa ever!


Hej på er! Hoppas alltär bra med er och att ni mår fint. Själv mår jag toppenoch varit gnska nyss ute och handlat lite små saker jag ansåg jag behövde. Nu när mitt sovrum är mer eller mindre klart. Kan jag fokusera på massa annat som skulle behöva göras i lägenheten. Förstå min lättnad att äntligen bli klar!


Har dock 0 koll på hur mina stora fönster ska göras... Sjukt irriterande! Men andra sidan har jag äntligen fixat gardiner och kommer bli så sjukt bra! Hade ett samtal tidigare idag som kan bli väldigt intressant i framtiden. Jag är verkligen sjukt taggad med allt som sker. Har även börjat kika ny bil och med lite tur kommer jag snart ha en egen bil igen. Förstå hur skönt det är.

Nu måste jag dra mig om jag skahinna med resterande skaer jag inte gjort. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Livet som kändis

Hej på er alla finisar. Kom ganska nyss hem och insåg precis att jag helt glömt av er... Men jag hoppas ni är okej att inlägget kommer nu! Hoppas ni mår bra och att ni fått den där sköna fredagskänslan. Hur skönt? Haft en helt sjuk vecka som varit och mer om detta kommer jag ta i podden... Men med lite tur kanske det blir bättre? Hoppas på det iaf!

Nu sitter jag och inväntar min podd-kompis. Då vi bestämt att vi ska podda ikväll måte jag till vuxen affären och därpå till ICA. Bero på något mindre skoj har tydligen någon rolig person kastat ägg på mitt fönster. haha! Mig rör det kanske inte i ryggen direkt då jag har det på mina övervakningskameror. hihi. Sen förstår jag faktiskt att detta händer. Från att bloggen legat mer eller mindre död och plötsligt är Queen M tillbaks. Livet som kändis helt enkelt... Dessutom är det ändå inte jag som kommer torka bort det. Vad har man annars en vaktmästare till. haha!

Nu blir det iväg och därpå ska jag handla lite saker på stan. Bloggar mer sen. puss på er!

Videoinlägg

Det ser ljust ut

(null)


(null)


Go morgon alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och precis gjort mig redo för dagen. Idag har jag en hel del att görs och kommer typ vara upptagen hela dagen. Känns lagom skoj när det krånglar. Men jag tror ändå det löst sig riktigt fint!


Senare idag blir det göra ordning en vlogg och ska jag vara riktigt ärlig. Jag är faktiskt ganska orolig över att denna bloggen blir minst lika kort som den förra... Men jag håller tummarna att den iaf blir 5-7 min. Haha!


Nu ska jag göra mig redo för dagen. Långpromenad med lillen och därpå ett möte. Slänger upp lite bilder från lunchen i helgen. Maten är verkligen himla god. Dessutom hade vi lite boys som kollade in oss. Tro det eller ej. Men dom slog sig faktiskt ner. Hur sjukt? Aja. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Videoinlägg

1 måste i mitt hem

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar den Här

Något jag verkligen aldrig kan eller vill leva utan är just detta. Det ger en fin doft i hemmet och perfekt på toaletterna. Detta är bland det bästa man skulle kunna unna sig. Får verkligen bort snuskig doft och nu ligger den även på REA.

Passa på så länge den finns kvar! Det ska jag och kanske även köpa en liten present till någon också när jag ändå är igång.

Egen tid


Go kväll alla fina. Nu är jag mer eller mindre tillbaka igen. Har varit lite frånvarande det senaste. Men nu är jag här igen och precis redigerat gårdagens video som skulle upp.... Ibland önskar jag att tiden hade fler timmar under sitt dygn. Hade ett ganska stort problem tidigare idag. Men nu verkar det löst sig. Fick ha ett krismöte och ibland är även dom lite svårare besluteten. Bland dom bättre, helt klart!

Blev en sväng på stan och fick massor gjort. Verkligen skönt när man får lite egen tid. Insåg precis att jag måste ner till Jököping en heldag för lite shopping. Då utbudet här är inte alltid jätte bra. Är det väldigt skönt att ta sig till andra ställen. Göteborg också för den delen! Staden ni alla vet jag älskar! Förutom när jag kör bil. haha!

Nu blir det jobba undan lite saker och därpå ska jag lägga mig i tid. Imorgon är en lång dag med massor att göra. Men tror det kommer gå super! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Ödmjukhet

Go morgon alla fina. Förlåt att ni inte fått npgon bra uppdatering idag eller igår... Men då jag är fortfarande lite sjuk. Har jag inte orkat att både blogga och jobba. Hoppas ni förstår! Men jag slänger in ett snabbt inlägg nu. Hoppas allt är bra med er och att ni ändå haft en fin dag! Själv har jag fortfarande ont i halsen... Pga detta har en sak blovit försenad som jag ska göra uppe i Stockholm. Men mer om detta kommer!


Imorgon tänkte jag försöka Vlogga. Ska bland annat till min revisor. Lämna lite saker och därpå prata med banken gällande lite saker. Asså ibland förstår jag inte hur bra jag har det... Men blir påmind om det ibland. I veckan var jag och köpte mat. Mannen framför mig hade problem med sitt kort och kunde inte betala. Varför vet jag inte. Men erbjöd mig faktiskt att ta hans och min mat. Kände inte honom eller så. Men ibland är en god gärning alltid bra.


Nu måste jag sova. Kl 08:00 ska jag träffa dom och därpå kl 10 har jag ett möte. Sen vid 11 ska jag på annat. Som ni hör. Enkel att fixa! Bloggar med imorgon igen. Natti!

Avsnitt 17

Magont

Go kväll alla finisar. Ledsen för dagens sena uppdatering. Dels har jag legat bakis och även gått upp på tok för sent... Men nu är jag iaf klar med podden och känns riktigt bra! För er som vill lyssna på den direkt. Kan kika in på vårt soundcloud och för er som vill invänta den här. Är den uppe kl 21:00 på bloggen.

Övrigt av dagen har det inte hänt mycket. Varit hemma och jobbat. Planerat upp veckan och känns som jag får mer och mer insikt vad som ska göras. Imorgon ska jag träffa min revisor för en genomgång gällande lite saker. Därpå ska jag ner till småland föratt gå på ett möte. Efter det ska jag fixa mina fransar. Som ni förstår är det en hel del att göra!

Jag har typ alltid magont inför bokslutet och det är trots att det är 8 månader kvar tills dess. haha! Nojjig till max, jämt! Jag har ett sjukt kontrollbehov och i nu läget känns det som min revisor har mer koll än vad jag har. haha! Men kaske lika bra? Nu måste jag kila hemåt. Puss på er!

Jag är ledsen om jag inte tror på mirakel något mer. Jag är ledsen om jag inte tror på under och på dig. Men jag är trött på alla misstag. Jag är trött på alla svek. Jag har inte råd att krascha, inte längre som på lek. Jag har sett så många hjärtan. Som krossat så som mitt och inte många chanser att börja om på nytt. Jag är för gammal för att våga, för att missta mig igen. Men om du säger att du älskar. Om du säger du är min. Om jag öppnar upp mitt hjärta och du får komma in. Då är det bäst. Du är miraklet som hänt.

 

Tråkigt är nödvändigt

Hej på er alla finisar. Ledsen för lite smått dålig uppdateringar. Men då tiden inte riktigt finns jämt. Har jag fått prioritera lite olika dessa dagar som varit. Men nu är jag här igen och vaknade inte fören kl 12:00. haha! Ibland vet jag knappt hur jag själv lyckas. haha! Lite senare ikväll ska jag ut och äte med en kompis. Ska bli riktigt trevligt och är lite sugen på indisk. Väldigt länge sedan! 

Hade dessutom besök igår och där av att jag inte la något fokus på mitt bloggande heller. Hoppas er dag varit bra och att ni fått en fin stat på helgen. Sjukt att den snart är över... Fast andra sidan är det också skönt att komma in i rutiner på nytt. Jag är en sådan som tappar mina varje helg. haha!

Nu blir det jobba undan lite små saker. Inget jätte skoj i sig. Men ibland får man helt enkelt göra sådana saker också. Allt i livet kan inte jämt vara skoj. Men känslan när man äntligen är färdig. Den är underbar! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Stress

Go kväll alla underbara. Asså jag har haft så mycket att göra idag. MEN jag kom precis på att ni inte fått ett inlägg. Tänkte jag passar på att göra ett nu. hihi. Blev en snabbis till föräldrarna och belägrade datorn direkt. haha! Dom märkerverkligen skillnad från att vara helt off till att uppdatera dagligen. haha! Övrigt är det super med mig och ska inom kort tillbaka till Skövde för att möta upp Beccie och hennes man. haha! Som ni kanske hörde i videon. Älskar att jag fick med det.

Övrigt har jag typ inte gjort något vettigt. Skulle vloggat. Men tiden har inte funnits och jag fick fokusera på massa annat. Lagom skoj? Men sånt är livet. Imogon ska jag möta min revisor och på kvällen ska jag få lite besök. haha! Ja mer info tänker jag inte gå in på. Hur jag än vrider och vänder på det kommer det låta dumt. haha!

Nu måste jag hemåt. Sminka om mig och se någolunda glammig ut. Jag som trodde detta skulle bli en lugn dag. Men så fel jag hade. haha! Bloggar mer sen. Puss på er!

Videoinlägg

Body

<Innlägget innehåller betallänk>
 

 
Ni hittar den Här

För någon vecka som var fick jag hem en ny body och jag verkligen älskar den. Dock tror jag den kommer sitta bättre om mantar någon storlek större eller är väldigt stor i bysten. Men som ni vet är det snart åtgärdat. haha! Jag älskar verkligen bodyś och spets på det hela. Perfekt!

Bekvämt matrial och lagom vågad u-ringning om ni frågar mig. Inte för mycket eller för lite. Finns i andra färger också såklart! Dock finns den inte kvar... Men det finns en som är snarlik denna och minst lika snygg. Gjorde själv en rätt stor order alldeles nyss. hihi

Nya klor




 
Go morgon alla bloggläsare. Hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och är i fullgång med lite jobb. Hade tidigare under förmiddagen ett litet möte. Men nu blir det fokusera på annat. Ska inom kort äta lite frukost då jag helt glömt detta. haha! Funderar också att besöka läkaren när halsen vägrar bli helt frisk... Speciellt när det hållt i sig i snart 2 veckor. 

Var igår och fixade mina naglar och dom blev verkligen super. Alltid lika nöjd över deras jobb och älskar att dom la på glitter. Det gör verkligen det lilla extra. Blev väldigt girly. Men jag gillar det skarpt! Formen och längden blev verkligen perfekt! Fick frågan om vad jag jobbar med och blickarna på salongen var blandade. haha!

Nu måste jag fortsätta med mitt och därpå blir det en litenvinterpromenad med lillen. Igår när jag åkte hemåt snöade det som aldrig förr. SJUKT! Jag är verkligen inget fan till snön som alla vet. haha! Min mardrömm är att bli medbjuden till en skidsemester och inte våga säga nej. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Skönt med lite folk




 
Go kväll alla underbara. Förlåt att mina updateringar blivit så sena. Men jag har inte riktigt fått in detta i mitt schema. Men jag försöker verkligen! Kom ganska nyss hem från P och vi kollade mest på film. Men då Gucci var ensam blev jag tvungen att åka. Som många vet finns det lagar för hundar hur länge dom får vistas ensamma. Tycker det är väldigt viktigt att håller dem gränserna.

Igår var jag och åt ute med Emma. Hade en väldigt trevlig kväll och maten var lika god som alltid. Jag tycker det är mysigt när det inte är proppat med folk på resturanger. Då jag blviit lite folkskygg det senaste. Är det skönt med inte allt för mycket folk omkring.

Nu blir det göra sig redo för sängen. Röja lite och försöka strukturera upp morgondagen. Då jag knappt är ensam i lägenheten vill jag försöka hålla den någolunda fin. haha! Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Sebastian Wallén - Everything

Panik

(null)

Go morgon alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag super och sitter just nu på salongen. Vet knappt vad jag ska ha men tror jag kör på något ganska neutralt. Haha!


Stressade som en idiot och fick precis veta att jag ska få vänta på min tur. Lagom roligt när jag inte ens hann äta frukost.


När jag klar med detta blir det ringa lite samtal och därpå jobba undan lite annan. Har typ lite panik hur nästa vecka ska bli... Med massor tur kanske detta löser sig. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Bra köp

Ni hittar fondationen Här & Fransarna Här

Go kväll alla sötisar. Förlåt att det blivit så sent med uppdateringen idag... Men jag har inte helt kommit in i rätt mood. Men jag gör så gott jag kan! Ikväll blir det en sen natt med massa jobb. Saker jag inte riktigt hunnit med. Men bättre sent än aldrig! Jag är faktiskt en nattmänniska. Men ibland önskade jag att jag hade varit morgonmänniska. Tar väldigt lång tid innan jag får rätt tid å mitt dyng. Kan också vara för att jag slarvar med sömnen. haha!

Gick lite på stan idag och fick med mig detta. Valde att prova en helt ny fondation. Då jag använder pudret. Antog jag detta skulle bli super. Väldigt enkel att arbeta med! Passade även på att införskaffa mig lösfransar. Jag gör som ni vet fransar på salong. Men ibland känner jag at dom inte riktigt räcker till. Fick precis den effekten jag sökte efter.

Nu blir det ta en kopp tea och därpå mysa ner sig till sängen. Men först måste jag ut med lillen och därpå göra det sista innan jag kan sova med gott samvete. haha! Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Videoinlägg

Sväng om

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår toppen! Själv mår jag super och känner verkligen att halsen håller på att bli "normal" igen. Haha! Sjukt hur olägligt denna förkylning kom. Haha! Jag känner verkligen att dagen har fått en fin start och hoppas på att den kan hålla i sig också.

Det som står planerat för dagen är följande. Gå lite på stan med en kompis oh prata igenom helgen. Det finns dom som verkligen inte ska dricka. Jag är en av dem. haha! Dessutom verkar många uppskatta podden. Himla roligt! Nu gäller det bara at vi ska hålla detta och därpå är det bara köra på. haha!

Nu måte jag skynda mig. Då jag alltid är sent ute. Är jag som ni förstår redan sen. haha! Ska även till min revisor och lämna lite papper och annat skoj. Nu blir det fullgång med att spackla nyllet och därpå gå en sväng på stan. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Avsnitt 16



I detta asvnitt går vi igenom året som gott och försöker komma på banan på nytt. Vi lämnar 2018 och blickar framåt. Vårt måtto är detsamma som innan. Det kan bara bli värre om det inte blir bättre.

sen kväll

Go kväll alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag som jag förtjänar av dess slag. haha! Tror faktiskt jag trillade igår... Ont har jag iaf. Blev utgång och hade väldigt trevligt. Även om vissa saker kunde prioriterats bort... Men nu är det gjort och får ta det som en viktig lärdom! Är nu hos mina föräldrar och ska börja klippa podden. Då jag fick hjälpa dom med lite små saker innan. Är jag ca 1 timme sen i klippningen. Vilket jag vet av erfarenhet. Kommer innebära att jag inte är klar fören 00...

Övrigt har jag mått piss. Kollat film och bara tyckte synd om mig själv. En av många saker jag är duktig på. haha! När jag väl kommer hem blir det en promenad med lilen och kanske träffa P. Helt otroligt vad saker och ting kan ändras på bara några månader. Jag klagar givetvis inte! Men med lite tur är detta till det bättre. haha!

Nu måste jag sätta igång med klippningen. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Äntligen frisk

Go morgon allla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och fik ganska nyss lite besök av Becci som hämtade lite saker hon glömde under juldagen. Jag säger bara WOW. haha! Själv var man på tok för glad för sitt eget bästa och vaknade upp med någon random snubbe. haha! Inte riktigt så jag hade velat avsluta mitt 2018. haha!

Idag har jag egentligen inget direkt planerat. Ska gå lite på stan och kolla om jag hittar något att ha på mig inför ikväll. Då vi inte riktigt vet om vi ska dra ut här eller Örebro vet jag knappt vad jag ska ta på mig. haha! Dagens stora dilemma eller hur ska man tolka detta? haha! Nu är jag dessutom helt frisk från min förkylning. Lättnaden går inte att beskriva att kunna andas och leva. Slippa känna att halsen håller på att hoppa ur strupen. Ja ni fattar!

Nu ska jag göra mig lite snabbt iordning för att sedan förbereda mig inför kvällen. Då klockan bara springer iväg är jag redan nu sen i mitt schema och min 2 do list. Tror ingen är direkt för vånad heller. Det är mig vi pratar om. Fröken 0 koll. haha! Boggar mer sen igen. puss på er!

Hyrbil

Hej på er alla bloggläsare. Asså denna dagen blev verkligen inte osm jag först tänkte. haha! Men det är förvisso inte kanske ovanligt. haha! Är tack vare detta tok stressad och ska hinna köpa 2 saker innan det stänger. 1 Sak är til Gucci och den andra är till mig. Ni som följer podden vet nog exakt vad jag syftar på. haha!

Lite senare ikväll kommer Karlsson hit. Därpå ska vi leverera nya avsnitt inför kommande år. Helt sjukt att vi faktiskt fick ihop våra 2 scheman. Dock ligger min poddmick hos mina föräldrar... Typiskt. Men vi ska försöka lösa detta på bästa sätt! Helt sjukt att vår podd når hemmafester. haha! Vem kunde tro att vi är så roliga. haha!

Nu måste jag ksynda mig. Måste även hinna ringa bilfirman för att hyra en bil. Till er som inte vet har jag ingen egen bil längre. Där av att jag ens gör detta. Onödigt eller inte är upp till var och en. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Videoinlägg

Inte igen, tack

Go eftermiddag alla fina. Sorry för lite sen uppdatering och hoppas det är okej ändå. Hoppas er dag varit fin och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och kom ganska nyss hem efter jag varit ute på ävenetyr. Det är faktiskt helt sjukt! Enda sedan jag blev singel har jag blivit uppraggad rätt mycket. Nej jag tror inte att jag är någon super gudina eller liknande. Det egot kommer endast fram när jag är riktigt, riktigt packad. haha! Men ni som varit i ett förhållande och pltsligt är ute ur detta vet vad jag pratar om antar jag?

Hur som helst. Även om jag egentligen inte söker något seriöst pga att jag trivs att vara själv. Men det är klart att jag ibland saknar någon att sova bredvid. Men när allt kommer omkring med städning, disk, kläder överallt och vem som ska göra vad och när. Då ångrar jag mig ganska fort. haha! Men ett distansförhållande oavsett om man bor i samma eller olika städer tycker jag är okej. Jag har min skit hos mig och han sin. Hur bra?

Nog om detta. Nu blir det jobba ikapp och därpå mys framför en bra film. Ska även försöka gå en sväng till gymmet och köra igenom något enkelt pass som inte är allt för jobbigt. Jag har verkligen ingen lust tt bli sjuk IGEN. haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Väskhund

 
 
Hej på er. Såg nu att ett inlägg aldrig kom upp som det skulle... Drygt! Men får fixa det så fort jag kommer hem! Har haft en super trevlig dag och fått massor gjort. Avklarat 2 möten och fått en helhet inför kommande månader. Speciellt i december. Därpå tog jag en lunch ihop med P och hade en almänt trevlig dag ihop. Då jag egentligen skulle möta upp Challan som inte blev av. Men jag är inte den som klagar heller. haha!

För någon vecka sedan började jag träna Gucci att bli en riktig lite väskhund. Hon var verkligen långt från överlycklig av denna ideén. haha! Men idag älskar hon att sitta i väskan. Vem kan kladra henne. 1 du hoppar ur och gör sina behov. Sen taxi på nytt. haha! Då hon är med på många möten nu mer. Är detta ett måste då jag alltid är ute i sista minuten och underlättar för oss båda. haha!

Nu blir det kika lite film och därpå blir det hemåt för att hänga upp sista tvätten som jag lyckades smita ifrån. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Bästa produkten ever

<Inlägget kan innehålla betallänk>

 
En produkt jag blivit riktigt förälskad i är dessa produkter. Hur bra som helst och perfekt för oss som bär extension. Jag kan knappt leva utan detta länge och börjat ersätta det med mina tidigare schampoflaskor. Kan verkligen rekomendera detta och är man lite osäker kan man börja med små flaskor och därpå gå på större. Håller sjukt länge och luktar underbart!

Ni hittar dem Här
 

Extra tid

Go morgon alla bloggläsare. Vaknade för något tag sedan och är i fullgång med att tvätta. Påbörjade detta redan under nyår men blev inte riktigt helt klar. Menidg avslutar jag det och ska därpå iväg och köpa lite saker för att kunna göra resterande saker här hemma. Älskar när jag får tid till att röja här hemma. Tro mig det är väl behövligt!

Ska även boka tid till kemtvätt för min soffa. Som ni vet är den vit och med hund håller det inte jätte länge. haha! Men skönt det finns bra firmor som kan ta hand om problem som detta. Då tyget är enkelt att ta bort förenklar det även jobbet. Men det bästa är att dom gör verkligen allt tar av och tar på tyget och jag kan fokusera på mitt. Denna vecka blir det inga videos vad jag planerat då jag är dels dålig halsen. Samt för idéer är inte super höga... MEN jag har en idé och det är alltid något.

Nu blir det ut med lillen och därpå hänga upp det sista innan jag ska möta upp 2 kompisar på stan. Gå lite i affärer och kanske hitta något snyggt. Vad vet jag. haha! Därpå måste vi spika en podd-dag och göra nytt tränings schema med min PT. Bloggar mer sen igen. puss på er!

Nattmacka

 
 
Har precis gjort iordning lite kvällsmat och det var väldigt behövligt! Dom senaste 2-3 dagarna hr jag livnärt mig helt på honung-tea. Väldigt skönt att kunna börja äta riktig mat igen. Eller vad man ska kalla detta. haha! Har spenderat nästan hela dagen som varit till jobb inför kommande vecka. Då vardagarna rullar på som vanligt igen är det högtid att komma igång. Är min hals någolunda bättre imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet imorgon.

Tidigare idag när jag sprang in på ICA fick jag sjukste erbjudandet ever. Tydligen kan man bjuda ut folk där också. haha! Vet dock inte hur seriös han var. Men lite knas var det väl? haha! Han hade tydligen sett mig på juldagen då vi ute... Stackars han och alla andra säger jag. haha! Jag tänker inte gå in mer på detaljer.

Nu blir det njuta med lite film och därpå sova. Älskar vara hemma hos min föräldrar och kompiskt nog slipper man alltid handla mat efter man varit här. haha! Skämt och sido! Med tanke på hur mycket dom hamstrar i deras frys förstår jag att den går sönder vart 3:e år. haha!

Pedro Capó, Farruko - Calma Remix

Gott nytt år

 
 
Go morgon och gott nytt år alla finisar. Hoppas ni fick ett super fint nyår och att ni mår bra! Själv har jag varit tok förkyld och valde att bli hemma. Trots världens underbaraste hemmafest! Vet inte hur många gånger dom frågade mig om jag skulle med ut. haha! Fast vem kan klandra dom egentligen. haha! När drottningen står på klubben och levererar kan knappt ingen hålla ögonen borta. haha! Givetvis inte alltid till det positiva. haha!

Men nu är det nytt år och nya möjligheter. Hela förra året var jag ganska frånvarande med mitt bloggande. Det hade sina skäl tro mig! Tufft år med många saker som inte gick som planerat. Men nu lägger jag det bakom mig och blickar framåt. Idag har jag massor att göra. Ska planera upp kommande månad. Skicka iväg mail och massa annat skoj. Skulle behöva gå en sväng på affären då mitt kylskåp står lika tomt som min tvättkorg. haha!

Nu ska jag fixa mig och därpå hörs vi mer sen igen. Nytt år och nya tag. Bloggar mer sen igen. puss på er!