Gott nytt år

Detta år som varit har varit blandade känslor. Det har varit upp och nedgångar. Tårar och glädje. Om bara några timmar är det nytt år och allt börjar om. Kanske allt förblir som det är eller allt ändras helt.

Det är det bästa med ett nytt år. Ena året är det andra aldrig likt. Det finns inga självklara slut. Allt kan variendras och det är väldigt oklart när det händer

Hoppa ni haft ett bra år och om inte. Hoppas jag att ert kommande år blir ännu bättre. För nu reser vi oss igen och har nya tag.

God jul och gott nytt år. Tack för allt stöd och att ni väljer att kolla in här. Oavsett om ni älskar eller hatar mig. Men utan dig hade detta aldrig varit värt. Oavsett vad ❤️❤️❤️

Bästa jag gjort

Go jul på er alla fina

Hur underbart är det inte med Jul och hoppa ni har det minst lika bra! Själv mår jag super och vaknade kl 05:00. Därpå kunde jag inte somna om.

Jag har också varit med och hjälpt till på julbord. Hur mysigt som helst! Visst det kändes riktigt segt imorse. Att veta om att man skulle tillbringa sin tid där. Men WOW! Detta är något jag verkligen skulle kunna göra om. 

Nu blir det mys med lite julmat här hemma och därpå ska vi kolla Kalle anka. Vilket i mina ögon är rätt B. Men kanske bara är jag. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Jul-jobb

(null)

(null)

(null)

Julmys

(null)

(null)
Hej på er alla fina

Sitter nu hos Victoria där vi ska ha en lite julmiddag och lite klappar. Hur mysigt?

Har inte haft tid eller ork att uppdaterat. Men nu gör jag detta. Det blir lite vin, bubbel och en galen bartender vid namn Charlotte. Tydligen går 1 cl på en dk. Haha!

Nu ska jag vara lite social. Hoppas det blir en mysig kväll och ska njuta med killen bredvid.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Sötisar

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)

Ni hittar skorna Här

Hur söta skor är inte dessa? Älskar detaljen med rosetten i fram.

Jag skulle matchat den till ett par vita eller blå jeans. Samt en färgglad topp och till kanske lockigt hår med hårband.

Soja Aldén - Pie Jesu

Lev för stunden

Ibland blir jag så trött på alla måste och krav. Räcker det inte med det som är? Nu till jul. Den perfekta granen, den perfekta julmaten, den perfekta familjen, den perfekta julen i helhet...

Varför kan det inte få vara som det är? Jag menar. Vem säger att min eller din jul är mer perfekt än någon annans? Att just detta förhållande ska man kämpa till döden skiljer en åt.

Jag är rätt säker på mitt val idag. Men saker och ting ändras. Jag och du förändras. Det jag engång tyckte var sjävklart är inte det idag.

Lev i nuet och gör det bästa av situationen. Nöj dig aldrig med medelmåtta. Oavsett ålder. Låt 2020 bli ditt år och kom ihåg. Ingen kommer tacka dig för att du stannar i ett förhållande eller på ett jobb du inte trivs på. ❤️

Mys på stan med P



Till henne

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar Toppen Här, ni hittar kjolen Här
Ni hittar plattången Här, Ni hittar Tofflorna Här

Finns det något av detta man inte skulle bli glad av? Hur söta är inte tofflorna. Tänk på juldagsmorgon och får dem av sin pojkvän.

Plattången är av dom bättre märkena och dessutom till bra pris. Behöver jag säga mer?

Toppen och kjolen hade varit super läckert till. Varför inte till nyår eller en första fest till 2020?

Ständigt detta kaos

Go morgon

Fredag äntligen och ska inom kort göra färdig inför dagen. Gårdagen hade jag fullt upp. Fanns det något som gick som det skulle. Kaos med andra ord! Men jag tog mig igenom det och lever. Haha!

Idag blir det jobb och ska verkligen försöka fokusera på allt som måste bli klart! Hade en plan i slutet av detta året. Men vet knappt om det kommer gå. Men då får man vara kolla nya lösningar!

Nu ska jag göra lite frukost och föröka planera in lite shopping. Skulle behöva köpa 1 julklappar och prinskorv. Haha! En av sakerna är iaf enkel!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Snyggt

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Vasen hittar ni Här

Vaser som dessa tycker jag är riktigt fina. Jätte fint i tex trappor eller i kök. Givetvis gör det ha dom på andra ställe också.

Men det är där jag främst tänker mig. Vart jag skulle placera mina.

Innre skäl

Dela min Jul

Att välja bort den "viktigaste" dagen på året. För många andra. Har nog aldrig varit så sjävklart som i år. Jag har valt att dela min jul med människor. Som kanske inte har någon familj eller sitter helt ensam av olika skäl...

För mig är detta sjävklart. Det är lätt att glömma av människor som har det svårt under denna tid. Det är en tid man främst fokuserar på sig själv och sina nära.

Men jag vill dela min jul till folk som jag vare sig. Dom som jag känner eller vet vilka dom är. Det kan bli den jul jag kommer minnas mest och det är värt så mycket mer än allt runt omkring ❤️

Snygg lampa

<Inlägget innehåller betallänk> (null)
Ni hittar lampan Här

Hur snygg är inget denna lampan? Hade jag inte valt ut en lampa till mitt kontor. Hade denna stått som prio 2.

Älskar designen och färgen. Blir enkelt och ändå snyggt!

Julmys

Go morgon alla fina

Idag är det torsdag och snart är det jul. Hur sjukt är inte det? Önskar mig inget speciellt egentligen. Men ska bli skönt med lite ledigt. Samt träffa alla släktingar man inte sett på ett år.

Nu på lördag ska jag även på lite julmys hos Victoria. Om inget jobb kommer i vägen dvs. Men än ser den planen ljus ut. Hihi. Vi ska ha lite klapplek och ett litet mini julbord vad jag förstod det som.

Någon gång efter jul ska jag jag hämta ut ett paket från en kompis. Vi brukar alltid ge varandra julklappar. Med tanke på att han följer bloggen känns det lite dumt att berätta vad det är. Men inom tid får ni också veta! 😉

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Julklapp

<Inlägget innehåller betallänk>


Ni hittar skorna Här

Att shoppa julklappar kan vara det bästa som finns. Jag besölt mig att handla lite julklappar till min sambo. Då jag anser att man inte kan ha under 5 par skor. Där av tog jag saken i egna händer och fick hem dessa.

Hur snygga är dom inte? Dom är perfekta till vardags som till kanse ett kalas. Vad vet jag? färgen är väldigt fin och kommer bli perfekta. Nu till vår. Dessutom ligger dom på ett helt okej pris! Men dom finns i ett begränsat antal!

Julbord



I helgen var jag och min sambo på julbord med lite vänner. Väldigt trevligt och hade ingen aning att det kosta mellan 500-700kr. Per skalle. Det är en rätt absurb summa eller?

Stället vi var på var väldigt mysigt. Dom hade gjort att man gick i omgångar. Först serverade dom det kalla. Därpå det varma och följt av dessert och godis.

Mysigt ställe som sagt. Men jag föredrar nog ett originellt julbord om jag ska vara ärlig... Då har man möjlighet att ta det man vill på en och samma gång.

Dessutom var det många av sakerna som kändes sådär. När fler än jag som anmärkte på det. Men sällskapet var det inget fel på iaf!

Trevligt julbord. Men oddsen för maten och upplägget kunde varit till det bättre!

Prova

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar produkterna Här

Jag älskar prova nya produkter. Detta är ett märke jag hört talas om. Är väldigt sugen på att prova på.

Är det någon av er som provat dem? Dom sägs vara grymma! Där av att jag ska klicka hem och testa.

Mr & Mis

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar dom Här

Hu snygga är inte dessa? Jag tänker endast att ha i ett snyggt skåp. Endast som prydnad. Tror det hade varit väldigt fint. Har man vinglas med lite roliga motiv kan dessa bli ett fint par i mängden. Men går också att ha med till en picknick inför nästa sommar.

Viktigt



Det är blandade känslor när jag ser detta. Det är äckligt att detta förekommer i våra mun. Men också hur rent ut sagt snuskigt det är att alla inte tar hand om sin munhygien. Att borsta tänderna är A & O. Jag tycker det är en självklarhet att man gör detta. morgon och kväll.

Visste ni att har man väldiga problem eller ens partner. Är risken stor att man kan smitta varandra. Hur vidrigt är inte det? Jag säger som såhär. Aldrig krogen igen. haha!

Skämt och sido. Det är viktigt att hålla munnen ren. Dessutom är blödande tandkött vid borstning ett tecken på antingen sjukdom eller tandlossning. Hur läskigt?

Make It Rein

<Inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar dessa och fler Här

Inför jul vet jag att många har gemensamma tröjer ihop med sina partners. Dessa tycker jag var både snygga och även lite roliga. Perfekt till släktkalasen eller under själva julafton eller varför inte juldagen?

Julgran

Go morgon

Idag ska vi äntligen skaffa en gran. Verkligen på tiden! Enda traditionen man ska hålla i under jul. Är att ha en julgran som är äkta. Vill man skaffa plast. Spett, men då får man inte jul med mig iaf. Haha! Plast är inte riktigt min grej. Då kan man lika bra köpa en plastmatta och rulla ihop och ställa upp. Precis lika snyggt.

När vi gjort detta ska vi åka hemåt. Ska åka till gymmet och försöka komma igång. Försöker gå 3 gånger i veckan. Det är väldigt roligt när man väl är där.

Nu ska jag äta lite frukost. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Minnen & fynd

 
 
Det bästa med julen. Är när det pyntas i alla butiker och mörklegt ligger på. Tända ljus i alla fönster och även i trägardar. Det är verkligen något extra!

I helgen var ja och kikade lite blommor. Där jag engång som barn följde med min dvarande bästa vän. Där hade dom Marsvin och små kaniner. Då reagerade vare sig jag eller hon. Men idag ser man detta på ett helt nytt sätt...

Jag är väldigt flad att dessa små varelser inte fanns kvar. Men det fanns verkligen massor att kolla på. Dessutom hade dom ett hyffsat bra sortiment på vaser och krukor. Perfekt för mig. Som är stänidgt ute efter nya saker till fönstrena eller borden. haha!

Shirley Clamp - Första Julen utan dig

Till honom

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Tröjan hittar ni Här, Byxorna hittar ni Här  Skorna hittar ni Här, Raktvålen hittar ni Här

Perfekt present till killen eller någon nära manlig bekant. Detta är säkerligen uppskattat!

Kläder kan man inte få nog av och skorna till hade varit så fint. Raktvålen är alltid bra att ha och dessutom luktar den gott. Då många av mina killkompisar ha denna.

75kr

(null)

Go morgon alla fina.

Idag är det måndag och en n y vecka. Hade massor möten i veckan som var. Det var mest om jobb och tyckte det gick hyffsat bra! Men nu skajag försöka bli mer aktiv här. Fått insperation och hoppas den håller i sig.

Skrev ut en lång text igår. Har inte gått igenom den. Kan finnas en hel del stavfel. Men jag ska kolla det under dagen. Håller på att planera hur kommande vår ska bli. Med lite tur kommer den bli minst lika b ra som föregående år! Men vågar inte ta ut något i förhand!

Ska kika på kamera idag. Då min är lite mer än 5 år gammal (om inte mer). Så kan vi vrkligen inte ha det. haha! Var i helgen på secenhand och fyndade en söt taklampa för 75kr. Ska byta ut befitnliga lampor. Mot 3 stora ledlampor. kommer bli hur snyggt osm helst! Ihop till långbord jag beställt. WOW!

Nu blir det frukost i sängen och därpå ta nya tag. Bloggar mer sen igen. puss på er!


Hur vi träffades

Det har gått ca 5 år sedan vi träffades första gången. Jag hade precis flyttat till Skövde i min 3:a och bott där ca 3 månader. Hyran låg på 7777kr och jag inåg att jag skulle antingen få leva väldigt snålt. Eller om jag skaffade mig ett extra jobb.

Sagt och gjort skaffade jag mig ett till jobb. Tack vare att Evelina hade berättat för Charlotte att ett företag sökte personal. Valde jag att fråga lite försiktigt hur hennes första dag var där. Och om hon skulle ta det. När hon berättade att hon inte skulle ta detta tog jag mod och frgade om nr till företagaren. Samtalet var stelt och jag fick komma redan veckan därpå och provjobba.

Efter min första dag frågade han hur jag tyckte det gått och om jag ville komma tillbaka. Jag sa givetvis ja. Dels för jag inte hade något annat val och för att jag gillade jobbet. 2 flugor i en och samma smäll. Tiden gick och jag jobbade på.

En morgon kom "P" dit. Han hade varit borta pga sjukskrivning och jag hälsade på honom en första gång. Jag kollade in i hans himelsblå ögon och sa Hej och presenterade mig lite kort. På den tiden var jag jätte blyg. Därpå fortsatte jag med mitt.

Tiden gick och endag skulle vi hjälpa till att flytta djur. Vi stod utanför en box med tjurar. Han frågade mig om mitt andra jobb, om den andra gården var stor, hur många anställda vi var etc. Jag svarade på frågorna vädigt kort och tyst. Allt jag kunde fokusera var honom och hur fin han är... haha!

Tiden gick, jag berättade för Chalotte om honom.

Jag - På den andra gården jag jobbar på finns en kille. han är så satans snygg. Men jag kommer aldrig få honom buhu. haha!

Charlotte - Du kan börja med att fråga ut honom?

Jag - Jag vet inte om du kanske glömt detta. Men jag är transsexuell och det finns en grej som du inte har. om jag säger osm så. haha!

Vi båda skratta och någon månad hade han skaffat en tjej. Jag kikade på hans profil i smyg. Tänkte "Jaha, ja där var det roliga slut". Lyckligt nog tog det slut och jag kunde forsätta kolla på honom.

Månader blev till år och helt plötsligt var det Jul och snart nyår. Jag skickade till alla mina vänner på snap och önskade alla gott nytt hår. Då jag ansåg jag var väldigt rolig med mitt nya lshår isatt. Jag visade Emma min kollega och sa vad jag tyckte om honom. Strax därpå addade hon honom på sin snap. Det gjorde att jag backade direkt...

Strax inpå det nya året träffade jag mitt X från småland. Efter beslutet att gården skulle läggas ner. Valde jag att flytta ner till honom. Det höll knappt ett år och jag flyttade tillbaka. Jag hade vare sig lägenheten eller jobb. Allt var kaos.

Jag skrev till "P" och frågade om dom hade någon som jobbade där. Han berättade att ingen fanns och jag ringde upp min gamla chef. Strax därpå jobbade vi ihop igen. Både han och jag hade gått upp rätt mycket. Men allt eftersom gick både han och jag ner i vikt.

En dag stod jag och tvttade kalvhinkar. Då kom han fram till mig och jag hälsade. frågade hur det var och vi pratade. Som vi annars bruka göra. Men just denna dagen ändrades allt. Jag hann knappt förstå vad osm hände. Han tog bestämda kliv och kysste mig på munnen. Jag kände hur jag blev röd och generad.

Efter den dagen ändrades allt på gården. Under en vecka fick han en puss av mig och tvärtom. Att båda luktade kobajs gjorde oss inget. haha! Som trassexuell är jag van att många killar håller sina partner gömda. Jag kikade upp på hans fb och såg att det inte stod något.

Men det fanns en person som hade taggat honom. Jag rös till och fick en klump i magen. Jag klickade på henne och där stod det. I förhållande med "P"....

Morgonen därpå försökte han pussassom tidigare och jag ryggade tillbaka. Jag frågade vad hans tjej skulle tycka om detta. Allt jag fick till svar var "det hon inte vet, skadas hon inte av"... Jag blev arg, dels för han hade lurat mig och gick bakom henne.

Jag sa klart och tydligt. Ska vi hålla på som innan får du göra slut med henne. Det är inte okej mot mig eller henne. Sedan gick jag. Det gick några månader och jag fick höra att jag var roligare innan... Jag fnös och sa "Du vet om vad jag tycker och tänker kring detta".

Endag kom han fram och sa att han blivit singel igen. Jag blev väldigt fundersam. Kunde detta vara sant? Jag började lätta på spärren. Men kollade upp detta som innan. Jaha, han ljög igen. I förhållande med "P" stod klart och tydligt. Jag frågade varför han inte tagit bort detta. Om dom nu gjort slut?. Jag fick till svar att han inte visste hur man gjorde.

Jag tolkade det som att han ville bara leka och sedan gå tillbaka till sin trygghet när han tröttnat. Jag blev riktigt arg och åkte hem. Under helgen pratade jag med mina vänner. Dom fick mig på andra tankar. "Tänk om han faktiskt gjort slut".

Måndagen därpå träffades vi igen. Jag pussade honom på munnen. Men fick inget gensvar. Det visade sig att han gått tillbaka till henne. Precis som jag trodde. Det var endast en lek och leken tog slut nu...

Jag åkte hem och fällde några tårar. Att jag dels var så dum att jag trodde på honom och hur äcklig jag kände mig. Detta år träffade jag en ny. Till jul skulle iv anställda på Julbord. Jagsa till mig själv. Nu ska jag fan sminka upp mig så mycket att han kommer ångra sig. Sagt och gjort.

Vi åkte i gemensamma bilar och till detta var även hans tjej med. Herregud. Inte nog med att jag var irriterad som det var. Jag skulle också behöva genomlida en middag med honom och henne...

Jag skrattade och log under middagen. Lyssnade på allas historier och ltsades må bra. Men i själva verket ville jag bara kasta det jag hade på tallriken i hans huvud och åka hem.

Under hemturen funderade jag massor jag inte tänker skriva här. Men det var allt utom snälla tankar. Veckan därpå sågs vi och vi fick veta att vår chef skulle opereras. Vi skulle hålla i gården ihop. Lyckan gick knappt att beskriva (ironi)... När han försökte närma sig sa jag att du har idn tjej och håll dig till henne.

Strax därpå började jag sköta mitt företag och när det började ta fart såg jag min väg ut. Jag beätttade att jag inte kommer jobba kvar och nu kan han ha sin brud och hela gården för sig själv. Ha det så jävla fucking bra!

Jag började på en ny gård och var där knappt 3-4 månader. under hela denna tiden fick jag snap när jag antingen jobba eller skulle ut på krogen till någon snygg outfit. Antingen sket jag i att svara eller svarade kort hej, inget, ok etc. haha!

Mitt andra förhållande tog snart slut och jag blev singel. Företaget fick mer jobb och frågade om hans tjej hade något jobb. Vi började jobba ihop. Det gick inte lång tid innan hon frågade ut mig om honom. Vad hade vi för relation etc. Vad skulle jag säga?

Skulle jag berätta "Jo han hånglade upp mig, sedan fick jag veta att ni var ihop och ställde ultimatum att han fick göra slut". Knappast! Men vi kom in på det också. Att han faktiskt gjort slut. Det var som ett slag i magen... Han gjorde verkligen slut, för min skull. Varför trodde jag inte på honom.

Hon var medm ig några gånger och ju mer tiden gick. Blev hon med mindre och mindre gånger och kortare tider. Insåg att jag inte hade behov av personen i fråga längre.

en dag fick jag en snap om att han blivit singel igen. Jag tog in henne för att stämma av. Det stämmde. Han var singel på nytt. MEN jag hade lärt mig. Sist klarade han knappt vara ensam i 1 vecka. Jag tänkte det låta gå 2 månader. Han skrev och frågade om jag ville ses. Jag sa kanske. Alltid luddiga svar.

En kväll åkte jag dit. Där stod han och allt kom tillbaka... Den kvällen förstod jag verkligen hur mycket jag knde för honom. Han sa "du förstår inte hur länge jag läntat efter detta" När vi låg där i sängen. Jag ville bara gråta och säga allt som jag kände då.

Allt var så starkt, känslor och jag blev rädd. Det får inte hända samma sak som sist. Då visste jag att jag skulle krascha. Jag backade och ville inget annat än att han skulle glömma mig. Men ändå inte. Tiden gick och en dag skulle drängarna spela.

Jag hade pratat med Charlotte i några veckor innan om detta. Men det rann ut i sanden och sedan kom snappen. "Drängarna i sägernas hus, ska du dit?". Jag skrev jag vet inte. Jag ville att om detta är menat. Då får ödet styra resten.

Jag pratade med mina anstllda. Förklarde hur det låg till och vad jag kände. Erica, Emma, Emelie sa till mig. Men är dom tillsammans nu?

Jag - Nej, dom gjorde slut för lite mer än 2 månader sedan.

Dom - Men då är det grönt. Hon kan inte paxa en kille.

Jag - Men det känns så fittigt av mig och hon kommer bli så arg på mig.

Dom - Ja det kommer hon bli. Men du kan inte anpassa dina känslor för någon annan.

Efter den fredags diskussionen skickade jag till Charlotte. Ska vi till drängarna ikväll? Gick någon min och strax därpå satt vi i en bil mot drängarna. Efter jag drukicit lite glas vin och berättat hur snygg han är och hur jag kännde. Var vi äntligen påväg.

Men han visste inget och vi stod längs fram. Publikhavet var inte jätte stort. Men han såg mig.

Charlotte - Du "P" är här.

Jag - Låtsas som att vi inte ser honom.

Jag tänkte "om detta är menat, då får han fan mig visa detta och stand up fpr him self. Det gick knappt 5 minuter och jag kände en knackning på axeln. Där stod han. Hans runa lockliga hår och skjorta. Jag kramde om honom och fick direkt en puss.

Vi dansade till drängarna hela kvällen och höll varandras händer hela natten. Han viskade i mitt öra. "Jag älskar dig". Jag skrattade och sa att han är full och vet inte vad han säger. P sa jag har tyckt om dig från första dagen jag såg dig. Under den kvällen tänkte jag bara på hur lycklig jag var och hur hemsk jag var mot hans x. Var detta rätt eller fel?

Men kvällen led mot sitt slut. Jag åkte med mina vänner hem och han fick skjuts av en annan. Som sedan visade sig vara hans x. Som dessutom hade sett oss kyssas fick jag veta senare.

Morgonen därpå gick vi en lång runda med hundarna. Jag frågade Charlotte. Är detta rätt. Jag känner mig som världens hemskaste människa...

Charlotte - Men du, du har varit kär i honom i snart 5 år. Du har alltid pratat om honom där vi festat och hur mycket du önskat att han var din.

Jag - Jo jag vet. Men jag har inte varit ärlig mot hans X när hon frågade. Dessutom vet jag inteo m detta kommer hålla.

Charlotte - Nej det är sant. det är lite dumt att det blev som det blev. Men hon är ute ur bilden och antingen tar du chansen och ser vart det leder eller går du din egna väg. Men tänk efter. han är en fin kille som nu står ledig.

Jag sa - Varje gång vi varit på drängarna under dom närmsta 5 åren har jag alltid önskat att han stod bakom mig.

Charlotte - Svaret är tydligt. Ta nu chansen och lev i nuet.

Från den dagen har det alltid varit vi. Vissa saker kanske skulle gjorts bättre. Absolut. Men idag är jag jätte lycklig att det blev som det blev och att jag nu har han i mitt liv "P". Som står för perfekt. Kanse inte för andra. Men för mig har han varit det från dag 1 <3

Pizza



Hej på er alla fina!

Vi har precis gjort iordning lite pizza. Ni vet en sådan man kan köpa djupfryst. Perfekt om brist på engagemang saknas eller tid inte hinns med. Jag vet inte hur det är i erat hushåll. Men hos oss är det faktiskt min pojkvän som står oftast för matlagningen. Ca 75% av gångerna och även övriga hushålls sysslor.

Det gör väldigt mycket när man delar upp vissa saker. Då jag oftast är ute på jobb. Brukar lotten hamna på honom. Där av att vi valt göra som så. Väldigt praktiskt! Detta är faktiskt en av få gånger jag ens behöver tjata på att saker osm dessa ska göras. Det underlättar massor av vår relation!

Nu ska vi äta lite och så hörs iv mer sen igen, puss på er!

Att han orkar med

Hej på er!



Nu sitter jag på julbord med lite vänner och är så himla mysigt! Har haft en helt underbar dag och hunnit massor. Städat bilen, kollat butiker och nu julbord.

Jag älskar högt tempo och är det bästa jag vet. Men min sambo är kanske inte lika glad över detta. Haha! Men jag är väldigt glad över att jag har honom. Som dessutom står ut med mig och mitt tempo. Haha!

Nu ska jag vara lite social. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Jose Feliciano Feat Fawijo - Felix Navidad



Sjukhus

Go morgon

Idag är det en bra dag eller åtminstone känns det som att det kommer bli det. Har verkligen längtat till fredag av många skäl. Dels att jag har massor att göra veckan som kommer. Men också för att det närmar sig jul. Hur mysigt?

Igår kikade jag på lite möbler till kontoret. Då jag vill ha ett hemtrevligt kontor. Är möblerna en stor del till det hela. Tycker fler kontor borda ha samma tänk.

Värsta jag visst när jag sökte jobb på olika stora företag. Det var när det var glest och kalt. Sjukhus är enklast att förklara. Bästa som finns! Där av att jag kikat lite allt möjligt.

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Till henne

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Byxorna hittar ni Här, Gåvosetet hittar ni Här
Parfymen hittar ni Här, Skorna hittar ni Här

Vem skulle inte uppskatta detta? Allt är så perfekt mer eller mindre!

Byxorna sjukt fina och till er skärp till. Wow! Gåvosetet, jag DÖR! Bästa presenten ever! 

Skorna är hur söta som helst och perfekt till vintern om man ska ut med hunden eller hämta tidningen. Tofflor fast utomhus.

Parfymen är jag som frälst av. Använder den jämt och dagligen. Bästa bästa julklappen!

Göteborg

Go morgon

Snart dags att göra sig iordning. Men jag har lite små funderingar. Det gäller lite allt möjligt. Inte nog med att denna dagen är fullt upp. Igår satt jag på 2 möten gällande jobb och jul. Skulle verkligen behöva en ny tändning och få bukt på allt...

Men ska ta lite samtal idag inför detta. Känns iaf väldigt bra! Imorgon ska jag  dessutom till Göteborg. Mitt liv är inte kaos nog. Jag ska dessutom behöva åka ner dit. Haha!  Samma underbara upplevelse som vanligt.

Men andra sidan är den staden bäst. Skulle jag flytta till en storstad. Då hade jag valt att flytta dit elle Jönköping. Stockholm är fint. Men tror det är för högt tempo för lilla mig. Haha!

Perfekt till kontoret

<inlägget innehåller betallänk>
Ni hittar dom Här
 
I veckan som var passade jag på att unna mig lite saker. Hur snygga är inte dessa? Tycker dom är väldigt läckra!
 
Tänker placera dem i mitt kontor. Placera 2 små mini träd och låta dom ta plats i kontoret här hemma.

Ett måste

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar den Här

Något alla vet jag är beroende av är löshår. Vissa föredrar vara naturliga och andra inte.

Men oavsett om man har lika mycket hår som jag i eller väljeef sätta i allt eftersom. Gör det en STOR skillnad.

Lockarna håller sig mycket bättre och ger en helt annan helhet.

Just saying!

Sovmorgon

Go morgon alla fina

Idag tog jag en sovmorgon. Där av att uppdateringen inte kom fören nu. Men det var välbehövligt! Ska inom kort göra mig redo för gymmet och därpå fixa här hemma.

Svängde förbi en snabbis hos mina föräldrar. Där vi pratade lite om allt möjligt. Väldigt mysigt! Dessutom passade jag på att ta lite kvällsmat. När jag ändå hade vägarna förbi.

Nu ska jag kolla klart på en serie därpå. Ut med lillen och sedan gymmet. Vill ta vara på varje sekund efter kl 10:00. Haha!

Bloggar mer sen, puss på er

Till honom

<Inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar parfymen Här, Ni hittar skorna Här
Ni hittar jeansen Här, Ni hittar present kortet Här

Parfymen är en av många favoriter för mig. När det kommer vad en kille ska ha för parfym. Skorna är väldigt snygga och detaljerna är bara för läckra!

Jeans med lite slitningar till är något jag tycker är väldigt fint. Dessutom är det slimmad modell. Vilket inte är mig emot!

Present kortet. Vem skulle inte bli glad över ett sådant? Jag bara frågar? Bästa presenten till någon som inte håller sin mobil hel.

Julen Är Här - Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo

Julklapp tips

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar produkten Här

Känner du någon som sagt att hen ska ta tag inför nästa år eller redan är aktiv på gymmet?

Då kan detta vara en bra julklapp. Perfekt till dom som redan är igång och vill prova nya produkter. 

Men också till dom som ska komma igång inför det nya året 2020!

Julklappstips

<inlägget innehåller betallänk>
(null)

(null)

Hur snygga är inte dessa? Jag bara frågar. Älskar färgen och upphöjning. Det gör verkligen ALLT

Kanske lite dyra. Men andra sidan används skor lika ofta som underkläder. Perfekt till julklapp!

Ni hittar dom Här

Heltäckningsmatta

Go morgon

Hoppas ni sovit gott och är utvilade. Själv känner jag mig mer eller mindre lite halvt sådär. Pga vädret som varit. Har jag sovit sådär. Men det kan också vara måndag feeling också...

Idag har jag inget speciellt planerat. Ska göra iordning lite här hemma. Fixa mitt kontor och vår kommande gemensamma walk in closet. På övervåningen.

Ska kolla på heltäckningsmatta till den och sovrummet. Nackdelen är att dessa samlar väldigt mycket kvalster. Som jag förövrigt inte tål... Där av att jag ska överväga mitt val först!

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Äkta och inte fejk

Står på gymmet ich precis sprungit klart. Verkligen skönt att avsluta veckan med litet löppass. För att få ut den bästa förbränningen är löpning nr 1. Jag är inget fan av vikter eller liknande övningar. Men kör sånt ibland.

När jag är klar här. Ska jag åka hem och ha en myskväll med P. Dock lär jag somna väldigt snabbt. Men ska försöka hålla ögonen öppna. Haha!

Imorgon ska vi på stan för att fixa lite saker och köpa en gran. Som ni vet är det bara en julgran som är värd min värdighet. Det är nämligen Kungsgran. Inget medelmåtta här eller plastgrej här inte! Ska man ha gran ska det vara en bra och riktig gran! 🌲

Justin Bieber, Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You


Julklapp till mig själv

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar den Här

Att ha plånboken och mobilen är något jag saknar ibland. Allt på ett och samma ställe.

Denna är väldigt snygg och elegant. Perfekt om man börjar tröttna på stora plånböcker som mer eller mindre. Endast tar onödig plats...

Vad tror ni skulle passa bäst. Rosa eller svart? 🤔

Lugnt pass

Go morgon

Under hela natten har det blåst en massor. Men jag tycker faktiskt det är lite givande när det blåser.

Går spenderade jag kvällen på gymmet. Det gick förvånansvärt bra. Väldigt skönt! Men jag körde ett lugnt pass. Det är dumt att överanstränga kroppen. Speciellt när man inte varit där på ett tag.

Nu blir det upp och göra frukost och därpå ta tag i livet. Kollade på olika dokumentärer om rökning. Vilket gjorde att valet att avstå blev ännu mer tydligt. Helt klart värt att se!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Därför slutade jag röka

Nytt fokus



(null)Nu står jag på gymmet och känner mig anmält fab. Men det är sjävklart att det är skillnad att jogga med implantat... Men andra sidan var smärtan värt det!

Jag börjar trivas och funderar om jag vill skaffa större? Eller kanske lite större. Men inte mycket större.

Den kommande tidens fokus är följande. Bli lika smal som jag en gång var. Det innebär att kost och träning måste skötas. Sedan är jag där och börjar närma mig den perfekta kroppen 😍

5 år gick

Just nu är jag på en plats i livet. Det är inte perfekt. Men det är inte dåligt heller. Det är inte heller lagom. Det är näst intill perfekt. Tänkt att 5 år kan passera blint förbi tills båda inser vad man har framför sig.

Sjävklart kunde man gjort annorlunda. Gjort det bättre. Vad vet jag? Men det jag vet. Är att om jag hade stannat hemma just den kvällen. Som han kom fram till mig.

Jag tror inte jag hade varit där jag är idag. Mitt liv hade tuffat på som vanligt. Men jag är glad att just den kvällen övertalad jag mina vänner, att vi skulle gå ut och jag tog chansen❤️

Till henne

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hittar parfymen Här, Ni hittar jackan Här  Ni hittar skorna Här, Ni hittar schampot & balsamet  Här

Ovan ser ni 4 saker jag skulle kunna ge bort i julklapp. Parfymen är att dö för. Använder den dagligen och den är helt fantastisk!

Schampot och Balsamet. Använt sedan jag började bleka mitt hår. Förstå hur läääääänge sedan det är? Bästa produkterna!

Jackan och skorna. Behöver jag säga mer? Jag menar snälla. Kolla på dem. Vilken brud skulle inte uppskatta något av detta?

Nya naglar

(null)

(null)
Go morgon

Ny dag och jag ska ino. Kort göra mig iordning. Men det får bli efter jag kollat klart på en dokumentär. Jag tänker sällan på mitt egna liv som intressant. Men kan fastna för diverse olika dokumentärer eller fakta filmer.

Igår var jag och fixade naglarna och blev nöjd. Det var ett tag sedan jag gick till dom. Men inser mer och mer. Att man behövde vara tydlig med längden av naglarna. Men annars blev jag nöjd.

När jag var klar där sprang jag i lite affärer och jag älskar Jönköping, Allt finns mer eller mindre där. Det är väldigt skönt!  Slippa åka flera mil för några små saker.

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Sminkrum

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Ni hitta den Här

I dagsläget håller inredningen på för fullt i huset. Dock vet jag inte hur jag vill ha i mitt arbetsrum nr 1 av 2....

Min tanke är följande. Bygga in sminkbordet i väggen. MEN, det finns ett men. Vad gör stol ska jag ha?

Stolen/pallen jag kollat på ser ni på bilden. Men frågan är om den kommer passa eller om det blir för mycket? 🙈

Fixa naglarna

Go morgon

Är nu vaken och har vördöens huvudverk... Könns verkligen inte bra! Men måste verkligen få mina naglar gjorda... Igår spenderade vi dagen på A6 och Ikea. Helt galet vad tiden springer iväg! Men andra sidan hittade jag allt som jag behövde!

Minns första gången jag skulle köpa mina första möbler. Hur nervöst och spännande det var. Dock föredrar jag gå i affärer mellan 10:00-15:00 under vardagar. Man slipper trängas bland massor av människor och personalen är allt mer fokuserad.

Nu ska jag hoppa in i duschen och därpå börja dagen. Funderar göra fransk manikyr. Men det känns som det är väldigt "vanligt".

Bloggar mer sen igen, puss på er!

Till honom

<inlägget innehåller betallänk>
(null)
Rakapparaten hittar ni Här  Skorna hittar ni Här  Underkläderna hittar ni Här  Täräningsbyxorna hittar ni Här

Att hitta julklappar är det svåraste enligt mig. Men detta är säkerligen något som kan behövas

Allt till bra pris och saker som kommer användas under hela året. Jag säger bara investering!

Börjar lägga sig

Go morgon

Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Jag ska snart upp och göra mig klar för dagen. Har inget direkt planerat. Men ibland är det skönt att ta det lite piano också!

Dom senaste veckorna har det varit kaos. Men nu verkar det som kaoset lagt sig. Vilket känns väldigt härligt! Att kunna pusta ut är en befrielse om något!

Eventuellt ska jag ner till Jönköping senare idag. För att kolla genom 2-3 jobb där. Men jag talar det är klart innan kl 12 i bästa fall!

Bloggar mer sen, puss på er!

Ta det lugnt

Go morgon

Måndag och är lagom taggad. Men det ska bli skönt att få lite rutiner. I Lördags kollade jag i lite affärer och åkte runt halva stan. Mer eller mindre. Haha! Men jag hittade det jag behövde och det är huvudsaken!

Igår gjorde jag ingenting. Jag var hemma och tog det lugnt. Förstå hur skönt det är. Inte passa massa tider eller sminka sig. Jag var endast hemma. Det var helt fantastiskt!

Idag är det nya tag. Ska jobba lite. Gå på ett möte och kolla med min ekonomiska rådgivare. Jag ska även skicka ut 2 fakturor. Vilket underlättar min ekonomi. Haha!

Bloggar mer sen igen. Puss på er!