Idag är en bra dag, idag är de bra!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni haft en fin dag, jag har fått en underbar dag/kväll jag fick äran att dela med ett par riktigt goa vänner! Dessutom fick jag hålla i lilla Silla, dock var jag jätte rädd för att tappa henne, hon var ju så liten :') Men som tur var hände inte det och vid 21:20 begav jag mig hemåt i min lilla kärra, haha! Arbetsinterjuverna gick kano bra och ska invänta lite samtal i veckan, hihi ^^ Idag har varit en sån dag då ingenting har gått fel, verkligen passande, nu ska jag ta tag i disken och även ringa Erika, bloggar jag mer sen, puss på er!


Fick syn på detta lilla undervekr då jag kom hem, undra vad de kan vara?! ;)


 

Mobilinlägg!

Hej på er, då är man på besök hemma hos Tommi och Nemo, samt lilla Silla :) Hon är jätte söt och jätte liten, men så är det när man rätt nyligen kommit till världen I think, hihi ^^ Vi ska få lite fika och snacka massa skit, vilket ska bli väldigt trevligt, men nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen, puss på er! :)




Wow!

Har länge funderat på att skaffa en ny handväska, men aldrig hittat någon som kunnat ersätta dom väskor jag faktiskt har, fram tills nu!
Blev helt stört förälskad när jag fick syn på denna skönheten och måste bara så ha den!


Ni hittar den på Maisstore.se


 

På G! 30/9

Go morgon alla readers, har precis fixat mig och sitter just nu i telefonkö, ni förstår nog hur happy jag är eller?! Idag ska jag säga upp min lägenhet, kolla på en ny lägenhet, gå på jobb interjuver och träffa Anneli. Som ni ser och kanske förstår är det en hel del och rätt så glad över att jag gick upp i vettig tid, haha! Nu ska jag göra iordning lite honungsvatten och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Aldrig förens nu jag förstått hur fantastisk röst Pritchard egentligen har, älskar slut tonen! =D


Veckans planer!

Go kväll alla kära läsare, sitter nu i telen med Anneli och vi diskuterar helgen som var. Enligt henne fick jag en hel del napp på dansgolve och det var mer än vad jag komihåg, haha! Aja, imorgon är det skola och jag är fett otaggad, funderar på att skita i att plugga i år! Sjukt att jag säger detta, men jag vill hellre jobba och käna lite pengar, 21 - 22 efter skatt är väl aldrig fel?! ;) Nedan har ni veckans shema och blir en hel del att göra även denna veckan, hihi ;) Nu ska jag vara social och så hörs vi mer imorgon, natti!


 
 

Välkommen till bögvärlden!

Bögvärlden funkar ungefär som en dålig hundutställning där alla bögar ställs emot varandra i 4 olika kategorier.
 
Ekonomi
 
Skönhet
 
Fitness
 
Välutrustad
 
Bögarna som tävlar och vinner flest kategorier blir best in show och blir automatiskt attraktivas inom bögvärlden!
 
Åldern har en väldigt viktig del inom bögvärlden och alla har ett bäst föredatum. Från 18-25 anses man som allra attraktivas, efter det sjunker man och går i passion i hop om att eventuellt få para sig på nytt.
 
Precis som på en riktig hundutställning förekommer tjuvparning för att antingen vinna poäng eller lätta på trycket. Givetvis har det sina konsekvenser och kan orsaka en rad av olika könssjukdomar, vilket också kan ge en prick i registret och man tappar poäng. Kommer det fram HIV status positiv diskvalificeras man i alla sorters sammanhang. Därför är det väldigt viktigt att gå igenom en besiktning 1-2 gånger om året.


 

Mobilinlägg! 29/9

Hej på er alla bloggläsare, blev lite sen uppdatering, men hör kommer den iaf, hihi :) Kvällen var helt underbar, träffade mängder av trevligt folk och väldigt glad att jag hoppade klänningen, haha! Mer än så tänker jag inte gå in på och idag händer inte så jätte mycket, ska ta det lugnt och lite senare kommer veckans planer upp :) Bloggar mer sen igen, puss på er!



Nu kan det bara bli bättre! 28/9

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och det känns som att jag kommer klara kvällen med halsen, skönt! Men för att vara på säka sidan tänker jag vara tyst fram tills kl 18:00, ikväll blir utgång som sagt och är just nu i ett dilemma om jag ska bära klänning eller ej, kasnke dumt när man inte är 100% bra?! Får se hur det blir, nu ska jag fixa mig och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Fick denna av Mami igår då hon kom hem från jobbet =)


 

 
 
 
 

God nyhet!

Hej på er, sitter och kollar på 69 saker du vill veta om sex, eftersom det ändå inte går något bättre........ Halsen är på bättrningsvägar, men inte helt återställd och hoppas verkligen den funkar någolunda imorgon! Imorgon kommer även en släkting från mamis sida över och vet ni vad?! Hon hade inte cancer, fruktansvärt tacksam! Nu ska jag kika vidare på programmet undertiden jag dricker en varm kopp honungsvatten, bloggar mer imorgon igen och hoppas ni haft en fin fredag, natti!


 

Rätt svar var!

 

Videoinlägg!

 

Kategori:

Hur mycket vet du om Transsexuallism?!

Idag tänkte jag försöka almänbilda er och även låta er själva få ett hm om hur mycket ni egentligen kan om ämnet Transsexuallism, vilket blri som en tipspromenad, bortset från att ni kan sitta stilla, haha! Svaren anteckanar ni antingen på ett block ni har hemma eller komentera här nedan, anonymt eller ej det väljer ni helt & hållet själv! =) Svaren kommer upp senare ikväll!


Buena Suerte! =)


1: Vad innebhär det att vara Transsexuell?
a) Man gillar att klä ut sig
b) Man uppfattar att man har fötts i fel kropp
c) Man äter hormoner för att det är kul


2: Kan vem somhelst påbörja en utredning inom Transexuallism?
a) Nej, endast dom med behov
b Ja, men man måste först få en remiss
c Ja


3 Vilka står för kostnaden utav en könskorrigering?
a) Det står man helt och hållet själv för
b) Det betalas via staten (skattepengar)
c) Det betalas via staten, men man måste ansöka om pengar


4 Vilken läggning kan en Transexuellperson ha?
a) Hetrosexuell, Homosexuell, Bisexuell, Asexuell, Experimentiell, Transexuell
b) Hetrosexuell, Bisexuell, Homosexuell, Asexuell, Experimentiell
C Hetrosexuell, Bisexuell, Homosexuell, Asexuell, Transexuell


5 Kan en Transexuell gå under namnet Transperson?
a) Ja
b) kanske, om man ger en tydlig förklaring
c) Nej


6 Vad gör hormonbehandling för ts-tjejer?
a) Dom blockerar testosteronet och ger kvinnliga former
b) Dom blockerar testosteronet, ger kvinnliga former och ger oss ljusare röst
c) Dom är helt onödiga eftersom dom inte ger ts-tjejer någonting


7 Är det olagligt att självmedecinera?
a) Ja
b) Nej
c) Ja, eftersom man kan få blodproppar


8 Finns det någon skillnad på att vara transexuell & Transa/Transvestit
a) Ja det gör det
b) Skillnaden är ås liten så den räknas inte
c) Nej det gör det inte


9 Vem står för en bröstoperation?
a) Det gör man helt och hållet själv
b) Det går via staten
c) Det är lite olika beroende på vart i landet man befinner sig


10 Hur gammal var jag då jag berättade för min mamma för första gången att jag var en tjej (Transexuell)
a 6 år
b 3 år
c 2 år

Talförbud! 27/9

Go morgon sunshins, solen skiner och jag har fortfarande problem med halsen, att försöka sig på att gå upp till höga C är inte ens aktuellt, haha! Börjar bli riktigt trött på skiten och hoppas det försvinner tills imorgon! Ni kanske har något bra knep på halsproblem?! Då får ni gärna komentera här nedan, skulle bli tokglad för alla tricks och tips jag kan tänkas få! :) Hur som helst, har jag bestämt mig för att ha talförbud fram tills kl 18:00 imorgon kväll, kan bli rätt så intressant eftersom jag ska göra ett ärende på systemet, haha! Får hoppas att rösten håller och inte spricker, måste spara den fram tills imorgon ;) Nu ska jag fixa mig lite snabbt, samla mod att gå till systemet, bloggar mer sen igen, puss!


Min nya frant-tång, fab!


 

Skapat ett beroende?!

Go kväll alla sötnosar,sitter nu i telen och snackar med Anneli :) Vi pratar om helgen och lite jobb, vi båda är lite i samma sitts nämligen, haha! Man kanske ska ta och ska jobb på Sötåsen, skoja, haha! Imorgon är det Fredag och ska bara ta det lugnt, behöver det! Dock får jag inte glömma av att ringa ett väldigt viktigt samtal, fick nr via Papi, tur att han har sina kontakter ;) Nu ska jag snackar vidare och vi hörs mer imorgon, natti!


Tror jag allvarligt blivit beroende av Red Bull, druckit 1 stor 2 dagar i rad, haha!


 

 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu i soffan och kollar på Lyxfällan. Kom hem nyligen och är rätt så pigg, trots att jag sökte jobb halva dagen :) Dock känns det som halsen är sämre idag än igår, men ändå glad att den hållt hela dagen! Nu ska jag kolla vidare nu och så bloggar jag mer sen igen, puss!




Dagens fråga!

Hur ser du på religoner och är du själv troende inom någon religon?


Eftersom jag är uppvuxen i en kristenfamilj så ser jag inte dessa människor är annorlunda eller utvikande på något sätt. Folk får vara muslimer, budister, kristna eller judar hur mycket dom vill, så länge dom inte försöker pracka på mig ''skiten''. Som ni kanske förstår är jag inte troende till någon religon, jag är agnostiker, jag tror att det finns något, men inte riktigt att det finns en specefik gud om man säger så.


 

Panikattack av mardröm! 26/9

Go morgon kära bloggläsare, allt väl?! Det är det med mig iaf, om man bortser från att min hals är som den är, haha! Hade världens hemskaste mardröm, drömde att det var Söndag och att jag var ute ihop med ett par vänner och jag kom inte ihåg någonting när en berättade hur kvällen var, haha! Nu i efterhand var det rätt skoj, men fick värsta panikattacken när jag vaknade och börja fundera på vad det var för dag idag, haha! Tur att det bara var en dröm och får hoppas det inte blir så på Lördag, haha! Nog om det, idag har jag inget direkt planerar, ska plugga och leta lite jobb, samt skicka in ett CV :) Nu ska jag göra det sista och så hörs vi mer sen, puss!


 

Imorgon blir det jobb + plugg!

Go kväll kära bloggläsare, sitter nu och kollar på The Scrubs eller jag tror det är det, pallar inte kolla, haha! Jag får allvarligt talat mens på min hals, vad är det för fel, allergi?! Hoppas det går över iaf, imorgon är det Torsdag och jag ska åka och söka ytterligare jobb :) Ska även försöka sätta mig ner med spanskan, no me gusta estudiar epañol, men vad har jag för val, haha! Nu ska jag göra som alla andra kvällar, dicka upp 1 liter vatten innan jag ska lägga mig, bloggar mer imorogn, natti!


 

Min högsta önskan!

Mång av er vet redan om det och andra inte, men detta är verkligen min IDOL!!! Kanske låter knäppt men hennes röst är helt sjukt fräck och så fort jag lyssnar på henne vill jag bara ha mer av henne. Min högsta önskan är att endag få träffa denna underbara människa som fått äran att få dena sagolikt unika rösten!


Ni kanske tycker det är konstigt men för mig är Miss Patti Labell en äkta artist!



Fullt ös!

Hej på er sötnoar, allt väl?! Själv har jag haft en väldigt bra dag och hann med en hel del interjuver, tror jag gjorde 9 - 10 st under 3 timmar, galet, haha! Var nog bra att jag köpte mig en Red Bull & lite Strepsils, hihi ^^ Efter mötet blev det att hämta bilen och därefter åkte jag på interjuv en efter en, haha! Då kanske ni förstår varför jag är lite små trött?! ;) Ska inom kort ringa Beccie för att ses en snabbis, vi har väl inget direkt planerat, blir väl eventuellt en liten promenix skulle jag tro :) Lite senare ikväll ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar, missade det igår nämligen......... Lite senare ikväll ska jag och Mami kolla på en dokumentär ihop :) Aja, nu måste jag ringa Becci och så bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Raw!

Hittade ett par riktigt söta plånböcker eller vad säger ni?!
Perfekt vardagsplånbok och ni hittar dom här


 

Mobilinlägg! 25/9

Go morgon mina kära läsare, höll på att skriva körda läsare, haha! Underbart med iPhone ibland, är just nu på min lilla morgon promenad och ska strax ta mig lite frukost för att sedan åka till mitt möte (Transsexuallism), efter det blir det att kolla jobb och så avrundar jag dagen med en fika ihop med Becci! :) Dagen är solig och ganska varmt eller som man säger på spanska "hace mucho sol y bastante calor". Nu ska jag njuta av det fina vädret till lite musik och ska också försöka komma i tid idag, så bäst att ringa en taxi, bloggar mer sen igen, puss!
 
 


Natti!

Go kväll alla sötnosar, sitter just nu och camar med en ts-kompis. Men ska väl strax gå och lägga mig, men innan dess måste jag borsta tändera. Känns som jag har fått halsbränna, men hoppas det går över tills imorogn då jag ska på möte, boka tid för naglar och även ta en fika ihop med Becci. Ska också försöka leta lite jobb, men det får bli påvägen hem från Skövde, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta vara social så hörs vi mer sen, puss!


Hittade en bild på en av  mitt ''ex'' husdjur, söta va?! :)


 

Kommer ni ihåg?!

Hej på er, sitter just nu och tittar på Skärgårdsdoktorn, har ni sett det?! Det gick när man var jätte liten eller när jag var liten, dock missade jag det varje gång eftersom jag föredrog att vara ute och leka, haha! Dagen har varit sådär, bara varit hemma och har faktiskt varit väldigt behövligt! Nu ska jag fortsätta kika vidare, undertiden jag pysslar med lite andra saker och så hörs vi mer sen, puss!


 

Söndagens shopping!

 
 


 

Dagens fråga!

Vad på din kropp är du mest nöjd över?


Intressant fråga och jag är en väldigt tacksam människa så det mesta skulle jag vilja säga, men ska jag kategorisera något extra saker frår det nog bli hm....


* Mina ben
Utan dom hade jag aldrig fått påbörja min lilla men ändå lärorika modellkarriär.

* Mina läppar
En anledning till att jag tog namnet Mr: Lip, haha!

* Min längd
Som gör att jag kan ha vilka klackskor jag vill, utan att jag blir för lång.

* Mitt hår
Som är väldigt tjockt och tåligt (Syftar inte på löshåret)

* Min röst
Som gett mig väldigt brett omfång, vilket också förenklat mitt liv som tjej.


 

Prov, check! 24/9

Hej på er, regnet öser och jag är på sådär humör....... Spanska provet kändes som det gick någolunda sådär och funderar på att sätta på någon film, frågan är vilken?! Idag känns det som jag inte har ork för någonting, men får hoppas det försvinner under dagen! Turligt nog har jag inget speciellt i görningen, så kanske ska skratta mig lycklig, haha! Btw, la upp en bild från gårdagens outfit, kom på att det var ett bra tag sen jag gjorde det, hihi ^^ Käns som humöret är påväg upp, skönt! Nu ska jag fixa lite mat och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Dags att dejta kudden!

Go kväll alla sötnosar, är fruktansvärt trött så gör bara ett snabbinlägg och hoppas det är okej! En dag i Skövde ihop med Emma, riktigt skoj och hanna med det vi skulle, samt lite där till. Kom rätt nyligen hem från päronen, där mami var gullig och förhörde mig på kapitel 1-3, var betydligt enklare än vad det låter, haha! Imorgon är det Tisdag och blir eventuellt att stanna hemma, plugga lite och ta dagen som den kommer, eftersom mån & tisdagsplanerna blev lite omkastade, haha! Kanske en tur till Skövde imorgon också?! Får se hur det blir med den sakenm nu ska jag göra mig klar för sängen, så jag får mina 10 timmars sömn och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på bussen ihop med Emma och vi har haft en toppen dag i Skövde! Blev mycket springande och är väldigt glad över att jag tog mina stövlar med 2 cm klack, haha! Efter vi hittat det vi skulle ha gick vi och tog oss en fika för att sedan åka mot stationen :)    Dom verkade också ha en läcker sallad, dock tog vi den inte idag, utan spara den till ett annat tillfälle! ;) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen när jag kommit hem, puss!



Höstigt värre!

Något jag tycker är lite extra höstigt är fjäderörhängen eller vad säger ni?!
Någon av dessa ihop till en schyst pälsväst, mums!


Du hittar dom och änuu fler på Maisstore.se


 
 

På topp! 23/9

Go morgon alla nyvakna ellermindre nyvakna bloggläsare, haha! Är på toppen humör och skolan har gått jätte bra, känns skönt att äntligen få komma igång! Dock krockade mitt prov med min lektion, så fick ta det imorgon, samma tid och samma kanal, höhö :P Åh jag är på verklgien super bra humör och lite senare ska jag och Emma in till Skövde, ska gå i lite affärer och ha en allmänt mysigdag ihop :) Men inna dess ska jag på ett litet mini möte, går rätt så fort I hope! Bloggar mer sen igen, nu ska jag äta upp min lila kompis banane, haha!


Ska bara dö 1 stund eller 2, haha!


 

Veckans planer!

Go kväll alla sötnosar, sitter just nu i telefon med Emma och vi pratar om lite allt möjligt, haha! Dagen idag har gått väldigt fort, var inne en snabbis i Skövde för att luncha med Nettan och nu så sitter jag här, hihi ^^ Nedan har ni veckans planer och bli en fruktansvärt lugn vecka eller vad säger ni?! Själv gillar jag vad det ser och hoppas att denna veckan blir betydligt roligare än den som var, haha! Nu ska jag borsta tänderna och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Lunch på Gräddhyllan!



 

Mobilinlägg! 22/9

Hej på er mina sötnosar, ursäkta att jag inte bloggar fören nu, men hade fullt upp med att fixa mig. Hur som helst är jag påväg till Skövde för att luncha ihop med Nettan, vi ska gå lite på stan och jag måste skaffa mig en ny ögonfransböjare, har nämligen råkat göra sönder min, haha! Det verkar som att det blir sushi och var snuskigt längesen eller det känns iaf så, haha! Något jag också börja fundera på är varför mitt vin ställ står tomt?! Packade upp det i morse och så kan man inte ha det eller?! Alltid bra att ha back up då en spontan utgång görs right?! Nu ska jag iaf plugga lite spanska, har prov imorgon nämligen **urk**, bloggar mer sen, puss!




Tur i oturen!

Hej på er, då sitter man här igen och ska försöka komma på något vettigt att skriva, haha! Är verkligen helt tom på ideér, men det löser sig väl?! :) Som sagt min kabel till min iPhone 5 har laggt av helt och turligt nog var pappa inne i Skövde och kunde köpa en ny, tur i oturen eller vad ska man säga?! Ska iaf sätta mig ner med lite arbete så jag inte behöver tänka på det imorgon, bloggar mer sen igen, puss!


 

Go morgon! 21/9

Go morgon, vaknade rätt nyss och ska strax hoppa i duschen för att fixa mig. Idag händer inget speciellt vad jag vet, tar dagen som den kommer helt enkelt och se vart den tar mig :) Det jag vet säkert är att jag jobba lite, så att jag är ledig imorgon då jag eventuellt ska till Falköping. Men allt beror på hur det går idag och hur jag mår då, nu ska jag duscha så hörs vi mer sen, puss!


 

2 dagar kvar!

Hej på er, haft en bra kväll?! Det har jag iaf, det ända som var eller är mindre bra är att min USB-sladd till min iPhone verkat pajat........ Seriöst, detta är bara inte min veckan, that's it! Längtar obeskrivligt mycket till måndag då denna otursvecka äntligen kan få sitt slut, haha! Sitter just nu och kollar på någon riktig knasig film, men är strax slut antar jag och ska inom kort göra mig klar för sängen, bloggar mer imorgon, nu ska jag borsta tänderna så jag har det gjort iaf, natti!


Bildbrist, tagen från Instagram MollyNilson heter jag där!


 

Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen efter laserbhandlingen och gick riktigt bra. Dock blev det att springa till bussen, men hann med den som tur var, nu i efterhand fundera jag på varför jag inte tog Taxi, haha! Tror hårfärgen har rotat sig lite väl om man säger så ;) Ska inom kort trippa hemåt till mina kära föräldrar där även släktingarna håller hus och blir säkerligen en trevlig Fredag! Nu ska jag gå på toa sedan byta kläder och så hörs vi mer sen igen, puss!


Min nya favolåt!


Det andra skälet!

Det finns en sak jag inte har berättat för er angående om Mr: Lip och tänkte att jag tänkte berätta det här och nu! Som ni vet så skapade jag honom för att jag mådde långt ifrån prima och även visa hur många bemöter HBT-personer. Genom att spela dömmande mot folk som var ''fattiga'' visade jag hur lätt det är att dömma personer. Men det fanns en grej till och det är den som jag tänkte ta upp här och nu.

I bögvärlden handlar allt om utseende, vem som har den snyggaste pojkvännen och vad som gör honom extra unik, ungefär som en tävling...... Jag har alltid varit medveten om mitt utseende och kan faktiskt medge att jag såg väldigt bra ut som kille, sen att jag hade det bra ställt var inte heller någon nackdel eller?! En person som både ser bra ut, är ung och har det bra ställt ses som dubbelt så attraktiv för både ynga & äldre homosexuella män och det viste jag! Det var faktiskt en av anledningarna till att jag engång ville dejta i 6 månader innan jag beslöt mig bli ihop med människan, jag vill veta vad han var intresserad av och på så sätt få reda på det allt eftersom. Skulle jag nu börja blogga om mitt liv, om allt jag köper och gör behövde jag ha något som talade emot allt. Det finns en speciell HBT-sida och jag var trött på meddelandena där det stod ''Åh vilken läckerbit'' ''Du är riktigt snygg'' ''Dur har ingen bild på dig naken'' ''Du är grymt snygg sugen på sex?'' ''Undra hur det skulle vara att kyssa dina läppar'' etc..... Det kunde vara personer från 16 och uppet som skrev detta, jag var trött på det! Det spelade ingen roll om jag raderade 25 eller 50 meddelanden, det kom in nya oavsett vad. Därför tog jag beslutet att vara Mr: Lip. Strax därpå gjorde jag en liten vers ''Det spelar ingen roll hur snygg man är om inte det yttre kan spegla det innre'' och strax efter jag skapade Mr: Lip upphörde alla mailattacker. Nu viste jag att om det är någon som skriver till mig är det för att han är intresserad av mig som person och inte av andra skäl, folk som lärde känna mig insåg snabbt att jag inte alls var som den bitchiga och dryga bloggaren Mr: Lip ;)


 

Mobilinlägg! 20/7

Hej på er mina kära bloggläsare, sitter nu på bussen väg in till Skövde för att gå på min laserbehandling. Detta måste verkligen vara min otur men ändå tur i tur vecka, haha! Vaknade och gick upp i vettig tid, men när jag kollar på tabellen hade dom tagit bort bussen jag skulle tagit...... Nu hade jag tur att få en ny tid kl 14:45 så fick mig känna hopp igen, orkar inte med fler jobbiga saker, haha! Nu ska jag plugga lite spanska och så hörs vi sen igen, puss på er!


MIddagen från igår!




Go kväll!

Go kväll alla sötnosar, ska inom kort krypa till kojs för att sova, men innan dess tänkte jag blogga :) Vad gör man inte öfr er liksom?! =D Dagen har varit jätte bra och även om det var begravning idag har det ändå känts som allt rullat på, men vist fällde man en liten tår. Men det är helt naturligt liksom, ni kanske vill se/läsa mitt tal som jag höll för min farmor?! Hojta till så lägger jag upp det, om ni vill dvs! Imorgon ska jag in till Skövde för att gå på min 2:dra laserbehandling och efter det ska jag gå lite på stan, behöver ny kajal nämligen :) Nu ska jag iväg och borsta tänderna, bloggar mer imorogn, natti!


 
 

I'm back!

Hej på er alla readers, ursäkta att jagi nte bloggar fören nu, men var sjukt trött efter begravningen och gick hem rätt så tidigt och däckade framför soffan (ej alkoholpåverkad), haha! Talet gick faktiskt jätte bra och hann även men en liten sång eller ah mer en snutt, haha! Nu är jag iaf hemma hos päronen och småkusinerna sitter fast klistrad framför tv:n och kikar på Idol :) Själv har jag aldrig varit speciellt intresserad av programmet, kan det vara för att jag medverkade engång i tiden?! ;) Never mind, nu ska jag fråga om mami om hon är klar för att åka till ICA, känner att jag behöver en Red Bull ;) Åh btw, min faster kiki hälsar till er, bloggar mer sen igen, puss!


Hittade en gammal bild på mig och Emma, det var då saker och ting satt på sin rätta plats, haha!


 

Dagens fråga!

Vad jag förstått har du Kissie som förebild, skulle du vilja träffa henne?


Nej det skulle jag faktiskt inte vilja göra och det är inte för att jag tycker illa om henne eller något sådant. Anledningen är väldigt enkel, jag har en uppmålad bild av hur hon är och skulle det visa sig att hon inte är alls är som jag föreställt mig skulle jag bli besviken. Därför vill jagi nte möta henne, jag vill att hon ska förbli min förebild och därför väljer jag att inte vilja träffa henne :)


 

Mobilinlägg! 19/7

Go morgon alla läsare, ja då är begravningen avklarad och sitter nu på minnestunden/middag. Begravningen var jätte fin och kändes som allt flöt på, förutom mig, haha! Lyckades nämligen slarvabort mobben, men hittade den efter vi hade varit på begravningen :) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen, ska också försöka ta en bild på klänningen lite senare, puss på er!




Toppen dag!

Go kväll alla mina sötnosar, allt väl?! Här är det super bra och jag har haft en riktig toppendag! Blev litet släkt kalas och kände mig lite smått osocial när jag satt där med mobilen....... Men så är det när man har många saker i luften, haha! Ska inom kort göra mig klar för att krypa till kojs, men först måste jag borsta mina pliggos (tänder), haha! Imorgon är det som sagt begravning, inte det roligaste men ska försöka dikta ihop ett fint tal till min lilla farmor trots allt. Nu stod inte min farmor mig lika nära som min mormor, för den gemenskapen vi hade var verkligen något speciellt, fråga bara min mamma, haha! Oavsett vad har min farmor ändå varit en viss del av mitt liv och har många fina minnen av henne! :) Men får se hur det blir, nu ska jag krya till kojs och så bloggar jag mer imorgon, natti!!


Tyckte denna låten passade så bra, iaf titeln :)


Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma efter en härlig dag i Skövde och hunnit med det mesta, samt en liten fika på stan :) Hittade också kjolen jag skulle ha och även ett par supersöta örhängen, visar er dom imorgon! ;) Shit, imorgon är det första gången  jag ska använda dem och tycker det får en fin ''invigning'' + att motivet är väldigt passande, valde faktiskt ut dom speciellt för imorgon, hihi :) Ni kanske kommer ihåg själva hur det var första gången ni skulle sätta in era örhängen för först gången?! Nu ska jag göral tie andra saker och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Videoinlägg!

 

Kategori:

Ur gullig väska!

Hittade en ruskit söt väska som jag bara såååå måste ha och kan inte få nog av den!
Glöm inte använda dig utav facebook och få 10%rabatt, gäller fram till 2013-12-31

Klicka här


It's a new day! 18/9

Go morgon mina kära bloggläsare, sitter just nu i telen med Cassy och pratar massa minnen. Idag händer inte så jätte mycket, skulle egentligen ut och fika ihop med en kompis, men blev inställt...... Ska lite senare in till Skövde för att kolla på klänningar  och eventuellt gå på arbetsinterjuv! Känns som min dag börjar bra, hoppas den fortsätter så! Gårdagen var allt utom bra och en av anledningarna till att jag inte pallade med att blogga! Nu ska jag fixa iordning en shake och senblir det spakla ansiktet ihop om att denna dagen blir bättre, puss!


 
 
 

Boom, Pang, Bam!

Hej på er alla sötnosar allt väl?! Själv är man iaf helt slut i kroppen efter att gått runt i Skövde och även letat lite jobb, hihi ^^ Hänt massor av bra saker och 1 inte fullt lika så bra, men kan inte bertta för mycket heller och den grejer tänker jag ännu mindre ta upp, haha!  Allt jag kan säga är att det sa typ pang och nu ska jag äta lite kvällsmat ihop med päronen, bloggar mer sen puss!


 
 
 

Dagens fråga!

Är ''Dagens fråga'' någonting du hittar på själv, tänkte på att du knappt har några komentarer?


Dagens fråga är ingenting jag sitter och hittar på. Jag får frågorna ställda, men behöver inte nödvändigtvis vara genom bloggen, det kan vara antingen vara via bloggen, mailen eller i verkligheten. Frågor jag tycker är intressanta och som jag gärna vill lyfta fram. Trust me, att vara transsexuell ställer en hel del frågor bara det, haha! :)


 

Mobilinlägg! 17/6

Hej på er, sitter nu i bilen påväg in till Skövde, ska nämligen lucha ihop, samt planera en liten investering, hihi ^^ Efter det ska vi iväg för att hämta mina stövlar, kika ut en klänning och sen iväg för att hämta min lilla moped, haha! Oj vad mycket det blev nu, aja går säkert bra vilketsom, bloggar mer sen igen, puss!





Får ge det tid!

Hej på er, sitter nu och kollar på ett riktigt tråk program, jag som trodde att Sex & The City gick, snacka om besvikelse, haha! Dagen har gått fort och har mest bara hängt med, dock är det mycket som rör sig i min lilla skalle..... Men med tiden får väl alla pusselbitar sin plats, right?! Aja, ska sätta mig med skolgrejs och efter det ska jag klicka hem en klänning jag ska ha till begravningen, bloggar kanske mer sen, puss!


Mobilinlägg!

Hej på er mina kära bloggläsare, allt väl?! Själv sitter jag på bussen påväg hem och funderat på om jag ska skita i att plugga vidare eller börja jobba. Ja ni hörde rätt, asså kanske inte överdrivet mycket tänker la 25-50%, man vill ju inte bränna ut sig, haha! Blev en liten sväng in till Skövde ihop med Emma och unnade oss en liten fika, många tankar som snurrar och behövde en lugn stund ihop med en god vän! :)




Örhängen i dess olika former!

Hittade ett par riktigt schysta örhängen och som även ligger på REA, för er som är sugna och vill spara lite pengar! Min personliga favorit är nog den längst till vänster :)


Maisstore.se


 

It's my time! 16/9

Go morgon mina sötnosar, ska strax bege mig upp till skolan för att hämta lite grejer och samtidgt hålla Emma sällskap dit :) Idag händer väl inget speciellt vad jag vet, ska plugga och gå till frisören lite senare eller om jag bokar om tiden till imorgon, får se! Fick dock inte ut min medecin idag, utan får den om 2-3 dagar, iaf enligt dom och ni kanske ni vill vet vad för medecin jag väntar på?! Det är nämligen mina hormoner jag väntar på, är fett lyckjlig! Nu ska vi gå och så hörs vi mer sen, puss!


Hade du känt igen mig om du hade mött mig på stan för 1 årsen?!



Veckans planer!

Go kväll mina fina läsare, allt bra?! Här är det bara fint och kom rätt nyss utifrån duschen, för er som vill veta, haha! Sitter just nu framför tv:n och lyssnar på Santos undertiden han går urnt och pratar för sig själv. Man kan nästan börja undra om han är skitsofren, men vem vet kanske är kul att vara iller och prata muntert för sig sjävl?! Nedanför har ni veckans schema och som ni ser har jag lite att stå i, har säkert glömt något, men det kommer nog fram om inte annat. Nu ska jag smeta in diverse olika hårprodukter för att sedan gå och lägga mig, bloggar mer imorgon, natti!


 

Palla vara seriös gämt, haha!



 
 
 
 

Mobilinlägg! 15/9

Go morgon kära bloggläsare! Vaknade för nån timme sen och är nu påväg ner mot jkp, blev en lite spontan resa :) Idag sker inte så jätte mycket, ska möta upp Mimi och sen blir det middag ihop med släktingarna, bloggar mer sen igen puss!




Mobilinlägg!

Hej på er alla sötnosar, hoppas ni haft en fin dag och ursäkta återigen att jag inte blogga fören nu, men blev så himla stressigt...... Vi planerade först att gå på bio, men ändrade oss i sista stund och är nu påväg för att göra stan osäker hihi ^^ Hoppas ni får en trevlig kväll oavsett vad ni har för planer, bloggar mer imorgon igen, puss på er!




Lördag igen!

Go morgon kära läsare, lördag och funderar på om jag ska vara duktig flicka och sitta hemma eller bege mig ut ikväll, tufft beslut! Eftersom jag levt lite väl vilt de 6 senaste veckorna skulle de vara bra att ta en lugn helg, men får se hur det blir med det! Skulle också gå ut och ätit med Papi, men han skulle på något möte från 12 - 16, så vi fick ta det imorogn istället! :) Har inga jätte planer direkt, ska in till Skövde en sväng senare ikväll och sen får jag se vad som sker, kanske en bio?! Aja, bloggar mer sen igen, puss!


Måste snart köpa en ny Cleaning Mousse, så himla bra och kan verkligen rekomendera den!


 
 

Imponerad!

Något jag verklgien skulle vilja göra är att gå på Jonas Gardell's show och han kan verkligen leverera, det måste jag säga! Från att tramsa till att vara strikt allvarlig, det är verklgien guld värt! Har aldrig sett den bilden av honom och visar verkligen vilken bredd han egentligen har som komiker, samt person. Får bli att gå på hans show någpng gång av året eller i början av nästa år!





För det är jag värd!

Hej på er, ursäkta att jag inte blogga fören nu, men var i fullgång och försöka trycka i mig denna, riktigt mummsig! Sitter just nu framför datorn och går igenom lite mail, ska strax sätta mgi framför tv:n med mina ostisar, hihi. Har blivit en riktgit lite godisgris känns det som ,kanske snart dags att börja tänka på vad för konsekvenser det kan ge och börja käk diet-piller & shaker igen, haha! Skoja med er eller gjorde jag?! ;) Oavsett vad så kan jag lugna er med att jag väger 53 kg och inte ska på någon plåtning vad jag vet och då får man faktiskt unna sig lite, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta att svara på mail och sen ska jag slö framför tv:n! =D


 

Vad är en hemmafru?!

När det kommer på tal om hemmafru börjar dom flesta genast tänka på Sveska Hollywoodfruar och det är väl inget fel i sig, men är det någon som vet vad det innebär att vara hemmafru?!
 

Detta förväntas av en Hemmafru
Att vara hemmafru för mig innebär ett heltidsjobb, det förväntas att du gör allt i hemmet så som: diskar, handlar mat, lagar mat, tvättar, trägårdsarbete, städar & dammar hela huset/lägenheten, tar fram kläder kvällen innan till mannen, hämtar saker från kemtvätt, besiktar bilen, hämta/lämna barn på dagis. gör iordning frukost/middag/kvällsmat oavsett när han ska iväg eller kommer hem.

Lön
Det ekonomiska står mannen helt för så som räkningar, inredningsprylar och även fruns ''lön''. Ihop får man komma överens om hur mycket frun ska ha och röra sig på. Man gör alltså upp en budgett till fruns alla nöjjen, den kan variera allt från 3000 - 10 000 beroende på hur mycket mannen tjänar. Dessa pengar kan gå bland annat till, ansikts & hårvårdprodukter, nagelvård, frisörbesök (färgning, klippning, toppning, i sättning av löshår), kläder & skor , gymkort etc

Livet som hemmafru 
Livet som hemmafru innebär att du som person ska passa upp och underlätta hans vardag då han kommer hem från en hårdarbetsdag. Eftersom du är helt beroende på hans egen lön är det din skyldighet som hemmafru serva honom 24/7. Det är också minst lika viktigt att man håller sig själv i form och går på gymmet regelbundet, att vara atraktiv för sin make är en fördel ^^'
 
 
En hemmafru ligger inte i soffan och latar sig, hon är 100% fokuserad på hemmet & sin man!
 

Fredag den 13:de 13/9

Go morgon mina kära läsare, vaknade för 1 timme sen och gav de små mat, sen fastnade jag framför tv:n, haha! Idag händer inte så mycket, rätt lugn dag och lite senarei kvöll ska jag ha fredagsmys, hihi ^^ Funderar på att slänga in mattorna i tvättmaskinen, skulle verkligen behöva ta och göra det, får gå ner och hoppas på att tvättstugan är libre ;) Eftersom det är fredag den 13 kanske jag inte ksa hoppas på för mycket eller vad säger ni?! Var väl tur att jag åkte till Lundströmska igår och inte idag, haha! Aja, nu ska jag fixa mig lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


**Bildbrist**


 

Dejta kudden!

Go kväll alla sötnosar runt om i Sverige och övriga delar i världen! Sitter just nu och pratar med Emma om allt och ingenting. Är något sagolöst trött och kanske inte så konstigt heller, ska bli snuskigt skönt att hoppa i säng, hihi :) Imorgon är det Fredag och ska inte göra något speciellt, ta det lugnt och bara följa med strömmen. Skulle egentligen hämtat ut lite medecin, men fick besked i veckan att jag får dem nu på måndag, hihi ^^ Nu ska jag borsta mina tänderna, sen ska jag nana och bloggar jag mer imorgon, natti!


Blev en kebabrulle ihop när jag kom hem från alingsås, var så värd det!


 

Miley Cyrus - Wrecking Ball

Livets dryck och jag får inte upp den!

Hej på er mina fina läsare, då sitter man på tåget påväg hem och är helt slut i kroppen, haha! Passade  också på att köpa en Red Bull, dom hade bara denna sorten så fick nöja mig med denna lilla skiten...... Pressbyron i Skövde är bra mycket bättre, där hittar man iaf det man ska ha, iaf! Det dumma med dessa burkar är att jag inte kan öppna dom pga nailsen, brukar alltid be kompisar öppna dem, är jag självständig, haha! Kände mig rätt korkad, men efter lite knicks fick jag upp den med mina nycklar, man vill ju inte be någon random person, man vet aldrig vart dom har haft sina fingar innan liksom, haha! Mötet gick btw jätte bra och är super nöjd! Ska ner igen den 3 Oktober, men då blir det promenad utan klackar, haha! Nu ska jag lyssna på lite musik och plugga, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Dagens fråga!

Skulle du kunna tänka dig bli ihop med en transsexuell?


I en annan TS-tjej, NEJ! Spelar ingen roll om hon har sin ding dong kvar eller ej, bara tanken får mig att må riktigt, riktigt illa. Sen om andra ts-tjejer kan tänka sig det är upp till dom. För mig går det bara inte :)

Hos en TS-kille, kanske! Beror på hur långt han är kommen, har han gjort alla operationer och har ett fint yttre som kan spegla hans innre så kanske ^^ Aldrig träffat en TS-kille så lite svårt att relatera till, hihi ^^


 

Ny gren till OS! 12/9

Go morgon mina sötnosar, sitter just nu på tåget påväg Alingsås för att gå på möte (Transsexuallism) och är på ett riktgit toppen humör, käre gode gud gör så det får förbli så, haha! Dagen började komiskt nog bra, fick springa til lbussen, men lucky me att jag är expert på att springa i klackar ;) Man borde nästan inför det som gren i OS eller vad tycker ni, haha! Nu ska jag njuta av lite musik undertiden jag jobbar och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Natti!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag! Sitter just nu och kollar på Sex & The City, men ska strax gå och lägga mig, hihi ^^ Imorgon Bär det av till Alingsås för att gå på möte, ni vet det där mötet som inte blev av sist, haha! Håller verkligen tummarna att det där INTE händer igen! Mer än detta hade jag inte att berätta, ska göra mig klar för sängen och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 
 

Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen och har haft en riktigt toppen kväll i Skövde ihop med brudarna! Vi åt först på Thai House, efter det gick vi lite på stan och unnade oss även en go glass, hihi ^^ Har lite små ont i fötterna så funderar på att bära lågklackat imorgon, haha! En fördel är om man kan gå eller vad säger ni?! Just nu sitter jag och kollar på dokumentären om Anna Lindh, går på 1:an för er som vill se. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Shoppingsugen?!

Då tycker jag verkligen du ska lyssna lite extra, det är nämligen utförsäljning på dessa 2 armband nedan och lite till, inte illa va?! Tänker faktiskt unna mig själv en beställning, hihi :)


LouLou.se





 

Mobilinlägg! 11/9

Go morgon alla sötnosar, allt väl?! Har precis lämnat in stövlarna till skomakarn och väntar nu på Challan ihop med Anneli. Seriöst vad seg hon är och jag som är så hungrig, inte ok, haha! Idag blir det en heldag ihop med girlsen, shopping, prata massa minnen och luncha på Thai House, nu ska jag vara lite social så hörs vi mer sen, puss!




Natti!

Go kväll alla urgulliga människor som är vakna vid denna tiden och även till er som läser detta imorognbitti, hihi :) Ska inom kort lägga mig för att få vakna till en ny härlig dag och är komiskt nog förvånad att jag är uppe såhär sent, inte bra, haha! Imorgon ska jagi n till Skövde för ha tjejdag med Charllan och Anneli, kommer bli super mys! Nu ska jag dejta kudden och så hörs vi mer imorgon, natti alla mina små kycklingar, puss!


 

Hejsan!

Sitter just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar, verkligen mitt favorit program! Funderar på att göra mig en var kopp choklad när det blir reklam. Nästan så man önskar sig lite snö, men sen kommer slasken och då inser man att man inte ha snö längre, haha! Nu ska jag fortsätta att kolla och så bloggar jag mer sen igen, btw det är Ghost Whisperer på 7 direkt efter Hollywoodfruar för er som också vill kolla på det, bloggar mer sen igen osm sagt, puss på er!


 

Det börjar dra ihop sig!

Nu på måndag är det exakt 1 år kvar tills jag ska sätta in mina inplantat, coolt va?! Tänk vad tiden gått fort egentligen och som inte det vore allt ska jag börja träna som en galning för att få en lika fin kropp som Kissie!


Tiden har sin gång och allt blir plötsligt till en munter liten sång




 
Kategori: Allmänt
Taggar: Kissie Utseende

Dagens fråga!

Varför svarar du inte på dina komentarer?


När jag valde att leva i min fantasivärld som Mr: Lip viste jag om att det skulle få sina konsekvenser och komentarena på min 2 bloggar och på mitt Youtube-konto fick komentar en efter en. I början tog jag faktiskt åt mig av allt andra skrev till mig, men efter ett tag lärde jag mig lägga det åt sidan, efersom det blev endel av min vardag. Jag läste alltid komentarena och sedan la jag det åt sidan. När jag kom ut som transsexuell hade jag fortfarande kvar det gammla sättet att tänka & läsa komentarer, jag läste komentare och sedan la jag dom åt sidan, oavsett om de var snälla eller elaka. Jag var så van vid att få elaka komentarer och viste inte riktigt hur jag skulle hantera dom possetiva komentarena. Det är nu på senare tid då jag faktiskt läser igenom komentarer och även svarar på dem, tog lite tid att programera om hjärnan antog jag, haha! :)


 
 

Jobb/pluggdag! 10/9

Go morgon alla rar bloggläsare, tisdag och idag händer väl inget speciellt egentligen. Ska skriva och skicka in lite matrial, hämta min mattebok (om jag orkar) och även plugga lite Epañol, hihi ^^ Funderar också på att bada Santos, han luktar inte så jätte gott längre, även om han själv hävdar det, haha! Nu ska jag ta mig lite frukost blir vatten melon, en perfekt start på dagen! ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Lägg fokus på det som är möjligt och sluta fokusera på det som känns omöjligt!


Food next!

Nu är jag i fullgång med att gör iordning lite kvällsmat, blir pasta och fetaost för er som är nyfikna, haha! Ska även sätta mig med spanska boken och försöka göra lite övningar, vist låter det skoj?! Nä, men jag tycker faktiskt det är väldigt skönt att plugga och har hittat ett toppen system som verklgien funkar för mig, riktigt skönt! Nu ska jag lyssna på Ullrik Munter undertiden jag väntar på att maten ska bli klar, bloggar mer sen igen, puss!


Värt att tänka på!

Hej på er, vill ni vet vad jag har gjort idag?! Typ ingenting eller jo, jag har ringt lite samtal och även fixat mitt schema, men utöver det har jagg proppat i mig ett helt bullpaket, haha! Något säger mig att jag borde vara lite försiktig inför uttagningen jag ska på om några veckor ^^' Blir att köra shake-diet nästa vecka, viste ni btw att man äter mindre under sommaren än under höst, vinter och vår?! Så vill man inte gå upp i vikt ska man vara lite extra försiktig de närmsta 7 månaderna :) Nu ska jag trippa hemåt till mig och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


 

Detta är ett måste!

Har ni tänkt på att halloween börjar närma sig?!

Ingen som funderar på att vara Lady Gaga eller en galen proffessor?!

Då tycker jag dessa är ett måste, kostar endast 99kr!

Nu är det iof 1 månad kvar, men alltid bra att vara redo eller vad säger ni?! =D



Barabrillor.se


 

Som jag har längtat! 9/9

Go morgon mina sötnosar, sovit gott?! Det har jag och har också fått mitt schema eller iaf halva mitt schema, haha! Känns riktigt skönt att börja få in rutiner och som jag berättat tidigare har jag längtat super mycet för att börja plugga igen, kanske jag som blivit kväpp?! Lite senare idag ska jag eventuellt in till Skövde en snabbis för att kika på begravningskläder och funderar också på att beställa hem nytt löshår :) Att beror på ordrar, vart har mina solglasögon tagit vägen egentligen?! O_o' Blir nog att ringa och fråga vad dom håller på med därborta, haha! Nu ska jag plugga lite smått och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Veckans planer!

Go kväll alla bloggläsare, ska inom kort göra mig klar för sängen, men innan dess tänkte jag bloggeliblogga, hihi ^^ Dagen har gått rätt så fort och hunnit med det mesta, skönt! Nedanför har ni veckans planer och blir en hel del att göra, imorgon börjar jag btw skolan, sjukt laddad! Därför måste jag läggga mig tidigt, så att jag orkar imorgon, nu ska jag fixa mig för att dejta kudden och så hörs vi mer imorgon mina sötnosar, natti!


 

Fint att se!

Något jag tycker är väldigt fascinerande är att personer än idag går in och läser min andra blogg jag hade, i hopp om att jag ska komma tillbaks och ha gjort ett nytt inlägg. Jag har fått förfrågningar om att komma tillbaka och avskyr att göra människor besvikna........ Men hur det blir med den saken får vi helt enkelt se, hur som helst är det väldigt fint att se att människor än idag går in på min gammal blogg och som ni ser la jag ut mitt senaste inlägg den 17/3, det säger en hel del om dessa underbara människor! =')


 

mobilinlägg! 8/9

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta att jag inte bloggar fören nu, men vaknade för bara någon minut sen nämligen, haha! Utgång igår och blev inte alls som jag tänkt mig, fick halsa vinet och blev en tidig utgång eftersom min vän blev på tok för full, haha! Blev att åka hem tidigt istället :) Idag är det söndag och har inga direkta planer, tar dagen som den kommer :) Lite senare kommer veckans schema upp och så bloggar jag mer sen igen, ska hoppa in i duschen nu, bloggar mer sen igen, puss!

Mindy pratar ut, haha!



 

It's a new day! 7/9

Go morgon sunshins, kom precis hem från systemet och är hur taggad som helst inför ikväll! dock vet jag inte om jag ska dricka ikväll, men köpte lite små saker utifall att, alltid bra att vara redo eller vad säger ni?! ;) För övrigt händer det inte så jätte mycket, ska ta det lite lungt och se vad som händer! Nu ska jag uto ch klippagräset, samt fråga ltie om lägenheten dom kollade på tidigare idag då jag låg och sova, haha! Bloggar mer sen igen, puss!


Ska man våga använda dessa ikväll?!


 

Filmtime!

Hej på er, ska inom kort kolla på filmen Bröderna Karlsson, eftersom jag ändå inte har något bättre för mig, haha! Har min lilla ostbågeskål breve mig och ska strax hälla upp en kanna med härligt vatten. Dagen har gått fort och känns som jag fått det mesta gjort! Nu ska jag starta filmen och så bloggar jag eventuellt mer sen igen, puss på er mina fina bloggläsare!


 
 

So sweet!

Hittade ett ur gulligt klipp jag bara måste visa er om en liten transgender love storry =') 


Tänk på det!

Något jag tycker är väldigt tragiskt är Transsexuella som försöker eller döljer vilka dom engång varit och det gör mig verklien jätte ledsen...... Skäms dessa personer så mycket över att dom engång var en pojke eller flicka?! Okej jag kan väl inte direkt påstå att det är speciellt kul att vara fångad i fel kropp och man behöver inte direkt skrika ut att man är Transexuell heller, det är inte så jag menade. Det jag syftar på är att om vi ska få bort transfobi och öka förståelsen för transexuella måste vi sammarbeta, våga stå för vilka vi är och engång var! Man ska inte behöva skämmas över att man är Transsexuell, Homosexuell eller Bisexuell. Jag begär ingen radikalförändring, mer att fler TS-personer ska ha detta i tanken så vi kan hjälpa barn & ungdommar som är i samma sitts som vi engång var i!


Jag står för den jag är, vad jag engång var och är stolt över att jag är transsexuell, även om somliga dagar är bättre än andra! 


 

Fredag igen! 6/9

Go morgon sunshines, vaknade runt 08:00 då larmet gick igång och kan säga att det var helt meningslöst, haha! Har precis slängt i första maskinen medtvätt och sitter just nu och pratar med Emma. Idag är det fredag och är helt slut, funderar på att gå och lägga mig, en liten power nap hade inte suttit fel, haha! Idag händer inte så jätte mycket, ska ta det lugnto ch lite senare ikväll ska jag åka ner till ICA och handla lite gotteligottgott inför min kväll.Nu ska jag ta lite frukost och så bloggar jag mer sen, puss!


 

 

Go kväll!

Go kväll alla sötnosar, ursäkta att jag inte bloggar fören nu, men satt och plugga och glömde bort tiden helt, haha! Sitter just nu och snackar i tel med Erika och pratar lite mellan himmel och jord, eventuellt ska vi ses nästa vecka :) Imorgon är det fredag, ska tvätta eftersom jag inte tog det i tisdag och ha fredagsmys givetvis också! Nu ska jag göra mig klar inför sängen ochså bloggar jag mer sen igen, natti!


Fett sötsugen!


 

Videoinlägg - skouppvisning

 

Kategori:

Dagen fråga!

Hur viktigt är pengar för dig och är sånt avgörande inför en dejt?


Givetvis är det inte avgörande, men det har en viss viktig faktor och ska förklara hur jag menar lite mer ingående. Till att börja med är det väl ingen som vill leva fattigt eller jag hoppas inte det iaf?! Men alla får olika förusettninger i livet, vilket kan också anses som orättvist.
För mig är det inte avgörande om nån har bra eller dålig ekonomi, men efterosm jag själv har det hyffstat bra ställt måste jag tänka på ett helt annat sätt när det väl kommer till dejtningar. Jag är väligt givmild av mig och det tycker jag man ska vara, men jag vet också att det finns människor som utnyttjar det och sånna personer vill jag inte be blanda mig med! Träffar jag en som har det lite sämmre ställt än mig måste jag ta reda på om han är intresserad av mig eller mina pengar. Jag kan dejta killar som har det lite sämmre ställt, däremot låter jag dom gå igenom en slags prövoperiod innan dom bli min officiella pv, hihi ^^


 

En ledig dag! 5/9

Go morgon kära bloggläsare, sovit gott?! Det har jag eller vaknade till engång då brevbäraren tryckte in tidningen, verkar som dom fattat att jag inte hämtar reklam och tidningar, haha! Tänk vad snäll jag är, ger dom lite motion på morgonkvisten och ger dem möjlighet till bättre hälsa, haha! Skämt och sido, idag händer inte så jätte mycet. Det verkar som att det kommer bli en rätt så lugn dag och lite senare ska jag gå och hälsa på Mikael, ska kolla in hans nya place :) Mer än detta hade jag inte att berätta, lunchade med Cassy igår som sagt och fick en super trevligmiddag!


 

Natti!

Go kväll kära bloggläsare, ska inom fixa mig inför sängen, men innan dess ska jag kolla klart på ett program jag fastna för. Har suttit och pluggat fram tills nu och är äckligt trött på spanska om ni förstår våd jag menar, haha! Imorgon ska jag bara vara hemma, känns som jag håller på att bli sjuk ='( Får hoppas det är något tillfälligt, nu ska jag kolla vidare på mitt program och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Tiden flyger iväg när man har ''roligt''


 

Mobilinlägg!

Hej på er, då är naglarna snygga på nytt och jag är cp-nöjd, får man säga så?! ^^' Well, ska strax bege mig till Tommie & Nemo för att ta en fika och prata lite, efter det blir det raka vägen hem. Funderar på att gå och köpa en Red Bull, orkade nämligen inte göra det förut, haha!


Såhär blev naglarna btw, snygga va?! =D

Ruskigt snygga!

Hittade dessa skönheter och är ruskigt sugen på att klicka hem dem!
Skulle bli perfekta till nyår eller något pampigt event :)


Modehus.nu


 

Mobilinlägg! 4/9

Go morgon mina sötnosar, allt väl?! Här är det hur bra som helst, sitter just nu på stationen och väntar på Cassy. Hon lär dyka upp om 15 - 20 minuter och vad passar inte bättre än att blogga liksom?! ;) Vi ska ut luncha sen ska hon iväg och jag ska bege mig för att fixa mina naglar, ska bli sååååå skönt! Att bero på något helt annat, jag har tröttnat på alkohol och funderat faktiskt på att gå ut nykter i helgen, haha! Känner verkligen att jag mår sjukt mycket bättre och är ärlig mot sig själv för en gång skull :) Kom på mig själv igår att jag skratta framför tv:n, senast jag gjorde något sånt var jag väl 12 år, ett bra tag sen med andra ord :) Nog om det, nu ska jag försöka motivera mig till att gå och köpa en Red Bull, tycker det är lite väl långt eller så är det jag som är lat, haha! Bloggar mer sen igen, puss!

Go natt!

Go kväll eller säger man gonatt?! Vilket som passar bra skulle jag tro, haha! Klockan blev plötsligt jätte mycket och jag kommer bara få några timmar sömn, great! Imorgon är det Onsdag, ska möta upp Cassy för att luncha på stan, efter jag lämnat henne vid bussen ska jag gå och fixa mina naglar, hihi ^^ Nu ska jag hoppa i säng och så bloggar jag mer imorogn, är gör trött, natti alla sötnosar där ute!


 
 

 

Om inte du tror på dig själv, hur ska någon annan kunna göra det då?!

 

Operation bada Santos!

Hej på er, ni missar väl inte Svenska Hollywoodfruar kl 21:00 va?! Det ska iaf jag kolla på, den mesta av dagen har gått till plugg och det är därför jag varit lite små tråkig idag, men det måste också göras som ni kanske förstår?! ;) Nu tog jag iaf ett liten paus och funderar på att bada Santos, för er som inte vet luktar okastrerade hanar lite speciellt, så kan va på tiden. Ska bara göra upp en plan på att övertala honom, för att sedan fånga in honom, haha! Bloggar mer sen igen, puss!


 

Dagens fråga!

Från en skala 1 - 10, hur snygg anser du själv att du är?


Just detta med utseende är så olika, jag är medveten om mitt utseende, fått höra att jag ser bra ut som tjej av både killar & tjejer, tycker personligen att jag är en av de snyggare TS-tjejerna som går utan hormonbehandling. Men trots detta säger jag ändå bara en 5:a eftersom jag avskyr folk som skryter och tror för mycket om sig själva. Jag vill förbli neutral, ha kvar fötterna på jorden och inte känna mig på något sätt bättre än någon annan :)


 
 

Go morgon 3/9

Go morogn, vaknade för en stund sen och ska strax sätta mig ner med lite arbete :) Idag händer inte så jätte mycket ska ringa min frisör och en tjejkompis angående imorgon. Resterande av dagen ska jag lägga åt plugg och sen får jag se vad som händer. Det blir en jag tar det som det kommer dag idag, hihi ^^ Nu ska jag arbeta lite och så bloggar jag mer sen igen, puss!


Senaste från Instagram, MollyNilson heter jag där


 

Sovdags!

Go kväll sötnosar, ska strax hoppa i säng för att sova och imorgon ska jag tvätta och plugga hela långa dagen, haha! Känner mig ruskigt fab som ni kanske förstår?! (skoja). Dagen har gått fort och haft en riktigt toppen dag nere i Jönköping, dock hittade jag inte vad jag sökte, men fick en toppen dag ändå och det är alltid något! :) Nu ska jag göra mig klar inför äsngen innan jag deckar vid datorn, hörs mer imorgon, natti!


 

Hemma igen!

Hej på er, kom hem för ca 2 timmar sen, men var så fruktansvärt trött så pallade inte blogga, haha! Som sagt blev en dag på IKEA ihop med Nettan och vi hade det super trevligt, dock fick jag skoskav, men bortsett från det var allt grönt, hihi :) Nu ska jag lägga mig i soffan och så bloggar jag mer sen igen, puss!


 

Helt underbara!

Något jag är riktigt avundsjuk på er tjejer är att ni kan ha dessa snyggingar, fruktansvärt unfair........ Men snart är det lilla problemet löst och då ska jag klicka hem en av dem eller kanske båda 2?! ;)

Vilken hade ni tagit?! =)


Shoppa billiga och trendiga smycken hos FIONAVINCENT.se


 

Jönköping! 2/9

Go morgon readers, nu är vi i Jkp och äter på Steak House, tråkigt att det inte finns i Skövde. Aja, efter maten blir det gå runt och vem vet kanske hinner med lite affärer också?! Skulle behöva kolla på kläder, bloggar mer sen igen, puss!


Veckans planer!

Hej på er, ursäkta för dålig uppdatering, men hoppas ni inte varit allt för lessna! Har haft fullt upp hela helgen och inte hunnit med att blogga =( Men blir normalt imorgon eller jag hoppas det iaf, haha! Idag har jag tagit det lugnt och umgåtts med Markus, därför jag varit lite off också inte bloggat. Man vill ju vara lite social också, förutom nu eftersom jag är social med er nu, hihi ^^ Någon önska bloggvideo om mina favoritskor och ska försöka göra det i veckan, men lovar inget! Nu ska jag försöka övertala honom att gå ut för att hyra film och nedan har ni veckans planer, bloggar mer imorogn, natti!


 

1 September!

Go morgon blobbelibloggbloggen, vaknade rätt nyligen och ska strax hoppa i duschen, känner att det är väldigt behövligt, haha! Matfestivalen igår och var riktigt trevligt, hann inte med allt, men så kan det va. Idag blir det att bara ta det lugnt ochj lite senare ikväll kommer veckans planer upp som vanligt hihi ^^ Nu ska jag ta en lååååååång dusch och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Veckans shopping :)