Snart joggintur!

Sitter just nu hos Nettan och har gått igenom lite saker inför kvällen :) Ska snart gå hem till mig för att fixa mig inför min lilla joggingrunda och efter det blir det bums duschen :)

Kategori:

Städtime! 31/5

Go morgon bloggen, Fredag igen och ska strax fixa iordning mig. Men innan dess måste jag städa, haha! Låter som värsta hemmfrun, som vanligt ^^ Lite senare ikväll blir det fredagskväll ihop med familjen och ah det är väl typ det som händer. Jag tycker faktiskt det kan vara rätt så skönt att ta det lugnt ibland, iaf på fredagar :) Nä nu måste jag sätta igång, bloggar mer sen, puss!


Go kväll!

Hej på er, kom rätt nyligen hem från Nettan och blev kvar där längre än vad jag trodde, haha! Sånt händer och fick en riktigt trevlig pratstund desutom, så det var det värt! Hon hade med sig några saker från köpenhamn, samt handlat lite små saker i Skövde som hon stolt visade upp :) Ska inom kort hoppa i min lilla pyjamas för att fortsätta med engelskan, undertiden jag inväntar mitt nya favoprogram, hihi ^^ Efter det blir det dejta kudden, hoppas ni får sova ut och vakna med nya krafter imorgon! Vi hörs mer imrogon som sagt, natti!


Första grillningen!

Kategori:

Go morgon! 30/5

Go morogn bloggen, har usttit med engelskan i 2 timmar och tydligen skulle skiten vara på 2 sidor........... Underbart! Har bara 1/4 kvar så ska väl inte klaga allt för mycket :) Idag är det riktigt piss väder och funderar på att lägga tid till läxor istället för joggingturen, desutom har jag träningsverk, haha! Gash, imorse när jag upp för att stänga av alarmet gick jag som en gammal kärring, tur att ingen såg mig, haha! Nä nu ska jag trippa hemåt och så påbörja det andra arbetet, främst för att se om det är rolgiare än detta, haha!  Lite senare ikväll ska jag hälsa på Nettan och höra hur det var i Köpenhamn :) Btw hittade jag ett jätte gulligt och sorgligt klipp på youtube, det är nästan att man blir lite tårögd :') Bloggar mer sen, puss!

Det var ett tag sen!

Go kväll alla bloggläsare, ursäkta för sjukt dålig uppdatering, men glömde helt bort att blogga, haha! Kom rätt nyss hem från Mikael och vi hade en jätte trevlig pratstund :) Vi kom båda fram till att det var ett tag sen vi sågs, men lätt hänt när man har mycket i görningen eller vad säger ni?! Imorgon är det Torsdag, har inga jätte planer direkt, mer än att jogga min mil, slutföra den sista engelska uppgiften och plugga spanska, kul liv va, haha! Nu ska jag göra mig klar för sängen och så hörs vi mer imorgon, natti!


Dagens fråga!

Hur ser ditt privat liv ut för tillfälligt? Dejtar du någon? :)


Hej, Just nu har jag faktiskt kommit till den punkt, att jag varken kan eller vill, ha ett förhållande. Det är så mycket som händer i mitt liv och går man in i ett förhållande måste man kunna ge ALLT, annars blir det bara äppelmos, vilket iof är rätt gott, men ni fattar vad jag menar, haha! I nu läget har jag inte tiden till ett förhållande, jag vill främst lägga fokus på mitt nya projekt, studier och min musiken :)
Dock vet jag med mig, varje gång jag säger såhär sker alltid det oväntade och vips är man där igen, haha! Men händer det så händer det, just nu ligger detta längst ner på min Måste göra liste, haha! ^^' Däremot gläds jag över när andra hittar kärleken och tror det är viktig, när man själv endag trillar dit :)


Apornas Planet! 29/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och haft en bra dag hitils! Den mesta av tiden idag ska jag lägga till skolarbeten och efter det ska jag träffa en kompis. Den mesta av tiden går åt att mata in nya spanska ord och repetera de gammla, har prov som sagt nästa vecka! Jag kom även på att jag hade 2 engelska uppgifter kvar att lämna in och ska göra ena idag och den andra imorgon hade jag tänkt :) Ske välja ut en valfri film för att sedan reflektera utifrån den och vad passar inte bättre än Apornas Planet?! Om ni inte har sett den råder jag verkligen er till att se den, hur bra som helst och väcker en hel del tankar, perfekt i mitt fall! ;) Nu ska jag fixa iordning lite popcorn och sen blir det movietime, hihi Bloggar mer sen, puss!


Älskar färgen!

Funderar på om jag ska bege mig ut för att jogga, har egentligen ingen vidare lust, men vet med mig att kommer jag bara igång är det rätt skönt :) Får tänka ben, ben ben och åter ben under hela rundan, haha! Hittade komiskt nog mina skor och imrogon är jag ledig, som ni kanske förstår finns det inga ursäkter kvar....... Well, lika bra att ta tjuen i horna, btw här är den andra bekinin jag köpte, snygg va?! Älskar färgen, nä nu ska jag ut och så bloggar jag mer när jag kommit hem, puss!


Oförståligt!

Något jag aldrig riktigt har förstå är folk som lägger 30 - 60 min på ett löpband på gymmet eller hemma?! Tycker själv det är fruktansvärt APTRÅKIGT och det är precis att jag klarar av 15 min, haha! Nu var iof 5 min av dessa minuter uppvärmning och resterande 10 min var upptempo, kanske fått en dålig relation till löpband helt enkelt?! Under vintertiden är det väl en annan 5:a, men under sommaren, aldrig i livet! Hoppa löpbandet och ut i friska luften istället, dessutom får man se betydligt mer!



2 - 3 mil i veckan! 28/5

Go morgon bloggen, sjukt underbart väder och funderar starkt att ta en glass efter skolan, men det får bli efter läxorna är gjorda! Lite senare ikväll blir det träning och främst för benen, man vill ju ha snygga ben till sommare eller hur?! ;) Ska strax bege mig till skolan, för att ha min redovisning och kan faktiskt erkänna att jag är lite nervös, haha! Men ska nog gå bra, Lite senare ikväll tänkte jag bege mig ut för att springa 1 mil, har satt upp som mål att sprigna 2 - 3 mil i veckan och senast jag sprang 1 mil tog det väl 50 min, haha! Men det känns skönt att bygga upp nya mål, samt att komma igång med träningen på nytt! Aja, nu ska jag gå igenom redovisning en snabbis och så bloggar jag mer sen, puss på er!



Snart dags att dejta kudden!

Dåså är power pointen klar och ska strax hoppa i säng för att sova, dagen har varit helt underbar och hoppas morgondagen blir detsamma, trots att den mesta tiden ska gå till plugg.......... Ska också försöka hälsa på Mikael imorgon, men det beror på om jag hinner klart dvs ;) Shit nu är det bara några dagar kvar i skolan och sen slutar vi, ska bli äckligt skönt, haha! Så trött på allt pluggande så jag dör, men snart så är det över, hihi ^^ Nu ska jag titta klart på en serie och så blir det att dejta kudden, natti!


Lyckad dag!

Hej på er, hemma igen och åh vad ont i fötterna jag har, haha! Men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin ;) Hittade en del snygga kläder och har också köpt mitt första par skor från Skopunkten! Senast jag köpte skor där var för kanske 8 årsen inför Sötåsen starten. Att förstöra mina märkesskor på landet var någonting jag faktiskt ville undvika, därför valde jag ett bättre och betydligt billigare alternativ, haha! Var inne där idag som sagt och hittade hela 5 tänkbara par att köpa, dock är jag lite smått skeptisk till Skopunkten. Jag vet inte om det är så, men jag har fått för mig att deras kvalité är typ sämst och därför tog jag bara 1 par. Kul att köpa 5 par och inse senare att kvalitén var skit, nä då är det bättre att börja med 1 par ;) När vi kände oss klara, rundade vi av på Max, kassörskan verkade helt virrig, fick säga om min beställning och trots det blev det fel, haha! Well inte lätt när det är svårt, nu ksa jag sätta mig med redovisningen jag ska ha inför imorgon, bloggar mer se, puss på er!


Tänk på det!

Att rökning skadar dina lungor och folk om kring dig är väl rätt ut tjatat?! Men viste du att rökning kan faktiskt påverka din syn?! Finns synfel i släkten ökar sannolikheten att du som rökare kan försämra synen och i värsta fall bli halvblind! Tänk på det och var rädd om dig, om du vill ha synen kvar!


 

 
Kategori: Allmänt
Taggar: Rökning Syn Ögon

Hej mina sunshines! 27//5

Go morgon alla sunshines, åh vilken under bar dag det är, har ni med fått en bra start på dagen?! Hoppas det och om inte, hoppas ni får det lite senare! =D Jag är på tok bra humöt och vet ni vad jag kom på igår?! Jag har massor av saker jag köpt att visa er, har saknat ork och glömt av helt enkelt, haha! Skolan är avklarad och ska strax göra mig klar för att åka in till Skövde för att möta upp Mami <3 Hoppasn i får en fin dag och så hörs vi mer sen, puss!


 

Veckan är planerad!

Hej på er, sitter just nu med ansiktsmask och tittar på Wallander. Såg inte från början, vilket gör att jag känner mig rätt lätt lost, haha! Aja, får helt enkelt ladda ner den och se om den! Som ni också kan se är veckan rätt så speckad och den mesta tiden ska gå åt till plugg, blööö! Ska nämligen ha spanska prov om 1 vecka, helt underbart och jag är så ''lycklig'', haha! Aja ska bli skönt att få det klart och tror provet i fredags gick bra, kändes som det iaf :) Nu ska jag fortsätta titta och så hörs vi mer imrogon, natti, natti!


PS: Lägg er i tid så orkar ni upp imrogonbitti med nya krafter! :)


Go kväll!

Hej på er, ja då sitter man här med en varm kopp te, inte allt för fel, ska strax bege mig hemåt för att diska, kul va?! ;) Efter det ska jag väl krypa till kojs för att ta tag i en ny härlig vecka! Tänkt faktiskt fråga hur er dag har varit och vad har ni gjort idag? :) Ni läser, läser ständigt om mitt liv, så varför inte berätta något kort eller långt om vad just du gjort?! :) 


Helnöjd! 26/5

Go morgon bloggen, som ni ser har jag gjort lite förändring och vist blev det fint?! Blev faktiskt riktigt nöjd, det är lite småpill kvar, men annars är det färdigt! :) Först tänkte jag köra rätt avskalat genom ha vit bakgrund till svart text, eftersom jag vill sätt innehållet i fokus. Men tyckte själv det såg lite väl tråkigt ut och skulle själv inte vilja läsa en blogg som såg ut så. Målet var att få en känsla att ''Åh, vad roligt att läsa denna bloggen'' och tror jag lyckades rätt så bra?! Jag är iaf hel nöjd och hoppas ni också gilla det, iaf lite, haha! ^^  Idag ska vi grilla, men eftersom det blåser vet jag inte riktigt hur det blir, men antar att det blir av! Lite senare ska jag gå igenom annonser som ska upp och sen får vi se vad jag mer hittar på, ha en trevligt söndag everyone puss! 


Underbart väder!

Hej på er, tog en liten promenix till mamma & Pappa i hopp om att det skulle vara hemma, men det var dom inte, haha! Jag antog faktiskt att dom skulle vara borta, så jag passade på att möta upp Emma. Vi satt och pratade en lång stund, otrolgit vad tiden går när man har roligt! Nu märks det verklgien att det håller på att bli sommar, när jag kommer hem blir det att ställa vinter/höstskorna på hyllan och ta fram sommarskorna ;) Nu ska jag ta mig en varm kopp te och lite senare ikväll, efter kl 00:00 visar jag hur det blev! :) För er som lägger sig tdigit kan se det det såhär, då har ni någonting att se fram emot imorgonbitti eller när ni nu vaknar, bra va?! =D Nu kom mamma & Pappa hem, ska vara ltet social, puss!


Vilken färg väljer du?!

Har ni också hört talas om Dip Dye?! Jag vet inte hur det är med er, men jag är verkligen sjukt sugen på att lägga en beställning! Funderar starkt att ta det i samma veva då jag ska beställa hem nytt löshår, hihi ^^ Vilka färger skulle ni tagit?! Jag är lite sugen på rosa och ljusblått, PERFEKT för en sommar utgång! :)


Go morgon 25/5

Go morgon bloggen, verkar som det kommer bli en riktig toppen dag, inte mig emot! Skulle egentligen följt med på släktkalas, men varit så mycket nu i veckan + hade inte någon tagit min tvättid igår hade jag inte behövt tvätt fram till kl 02:30, haha! Att jag fastnade för en film som inte slutade fören 4 på morgonen gjorde inte saken bättre........ Aja, bättre lycka nästa gång helt enkelt, idag ska jag fixa lite här hemma och ringa ett samtal. Ska se igenom bloggen och planera en liten förändring, känner att det kan vara på tiden! Nu ska jag mata de små så bloggar jag lite senare, puss på er!


Tycker denna är ås fruktansvärt söt, kommer ni ihåg den?! :)

Min lyckodag!

Jag vet inte om detta är min lyckodag, men något speciellt måste det ändå vara! När jag kom hem fick jag syn på ettbrev till mig och gissa vad det var?! Jag har fått en ny tid hos lundströmskamottsgningen och det känns hur bra som helst! Om ca 1 år kommer jag få på börja min hormonbehandling, tänk att något som kändes så långt bort är så pass nära nu?! Sjukt vad tiden går egentligen, haha! Jag har även fått tjuvlyssna på den nya och riktiga blogglåten i vecka, tycker själv den är riktigt bra! :) Hoppas, hoppas ni också kommer gilla den! Inte nog med detta så har det gått exakt 6 månader sen jag gick ut med att jag är Transexuell, mycket har ändrats både till det sämmre, men främst till det bättre, om ni vill läsa om inlägget har ni länken här nedan :) Nu ska jag fortsätta att slappa och så bloggar jag mer sen, puss på er!


http://itsallfake.blogg.se/2012/december/he-was-born-1-and-died-2012-12-21.html


Detta är min dag! 24/5

GOOOOOO MORGON BLOGGELIBLOGGBLOGGEN!!!! Idag är det en sån dag då ingenting känns omöjligt, känner ni så också?! Det gör jag, känns som min dystra period liksom försvunnit, AS GÖÖÖÖTT! Provet gick sketa bra eller det känns så iaf :) Känner mig till och med taggad inför nästa prov som ska vara om 2 veckor, är man knäpp då, haha?! Är på sjukt bra humör och är jag riktigt busig kanske jag till och med gör en vidoinlägg?! ;) Ush vad snuskigt det där lät, haha! Ah men ni fattar, nu ska jag trippa hemåt för att ta tag i tvätten och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Kanske ska unna mig en bakelse, ni också kanske, det är ändå fredag! :)

Dagens fråga!

hej jag har kollat in på din din blogg till och från och vad jag förstår jobbar du som modell? :) Hur lång är du och hur ofta modellar du och är du stor inom modellvärlden? jag har nämligen aldrig sett dig på någon casting eller afisch, tacksam för svar! :)


Hej! Det stämmer så bra så, jag jobbar till och från som modell. På så sätt bestämmer jag lite själv när jag kan och vill modella. Jag är 165cm och då är jag inte den kortaste, finns tjejer som ligger på 155 cm också :) Skulle nästan våga påstå att korta modeller har lite högre krav än ''vanliga'', eftersom vi inte ligger på genomsnitt längden som är 175 - 180cm granskar dom oss lite mer, fast på ett annat sätt, svårt att förklara ^^' Jag kanske fått det låta som att jag är värsta supermodellen och det är jag verklgien inte, jag är väl något mittemellan eller jag vet inte, haha! För det mesta jobbar jag inte här i Sverige, modellkraven vi har här är så strikta och korta modeller har knappt någon chans...... Min senaste plåtning jag skulle till låg i Norge, allt var fixat flygbiljetter och hotell. Dock åkte jag aldrig över av olika skäl. Månaden innan hade jag nämligen gått upp till S och fick beordning att gå ner till XS. Jag hade också glömt att vi var lediga från Mån - Ons........... Av blandade känslor/frunstrantioner hoppade jag av och en annan fick ta min plats, men nu ligger jag rätt med vikten och det är alltid något, haha!




 

 

Blandad kompott! 23/5

Go morgon bloggen, Torsdag igen och jag ska strax sätta mig ner för att ringa lite samtal. Sen blri det att plugga lite smått och resterande av tiden tänker jag enbart slappa, haha! Imorgon är det prov och är ovanligt lugn, vilket känns riktigt skönt! :) Som ni märkte igår blev det bara 2 inlägg, men den mesta av tiden gick åt till att plugga, samt kolla högskola, hihi ^^ Eventuellt kommer jag inte plugga i Skövde utan söka mig till Göteborg, Stockholm, Jönköping (inte så troligt), Skara eller Linköping :) Dock vet jag inte riktigt vad jag vill gå, så söker till lite olika utbildningar, de jag funderar på är:


* Kemist

* Cevilekonom

* Socionom

* Sjuksköterska

* Djursjukvårdare

* Hovslagare

* Veterinär


Blandad pott va?! ;) Egentligen borde jag söka till något inom musik, något jag verklgien är intresserad utav! Hm..... får se, att käna pengar är väl inte allt eller?! ;) Vem vet, jag kanske inte ens är kvar i Sverige nästa år utan bor i USA, men alltid kul att ha mål ^^' NU ska jag göra iordning lite mat, blogger mer sen, puss!


This is my thanks!

Som några av er vet om, drev jag en blogg vid sidan om, efter ett tag gick jag ut med det och under en kort period började jag blogga där, men gick sedan tillbaka hit. Jag vet inte hur många bloggläsare som engång följde min blogg där och som följer mig idag. Men jag vill säga ett jätte stort tack till alla underbara frågor ni skickar in, trots att bloggen inte längre är aktiv där! Vissa av er kanske tycker det tar tid att besvara era frågor, men jag gör så gott jag kan och jag ger mig inte förens ALLA frågor är besvarade, trust me!


Ytterligare ett jätte stort tack till er ALLA bloggläsare så väl som där och här, NI ÄR BÄST<3



Muy bien! 22/5

Hej på er! Ursäkta för sen uppdatering, men skolans datorer funkar inte som de ska och jag var på tok för trött för att palla mig hemåt under lunch rasten, haha! Ska strax sätta mig ner med spanskan och fick till min förvåning reda på att psykologiarbetet skulle vara klart på Tisdag, PUH! Mer tid till spanskan helt enkelt, hands up! =D Ska även ringa min gammle bloggmaneger jag hade engång i tiden/4-5 månader sen, haha! Jag behöver nämligen hjälp med en lite grejer och vad det innebär kan jag berätta senare, nu blir det estudiar español, adíos!



Gör ni det, fixar jag maten!

Då är man hemma och kom rätt nyligen ut från duschen för er osm vill veta, ska strax fixa lite mat undertiden håret torkar :) Sitter just nu och lyssnar igenom Emelie De Forest album. Det är fruktansvärt vad lik hon är våran egna Loreen i rösten, kanske inte så konstigt att hon gick och vann trots allt?! ;) Loreen är jätte duktig, men de flesta av hennes låtar låter likadant och det kan bli rätt gapigt i längden då alla låtar är uppbyggda på ett och samma sätt, men kanske bara är jag?! Här blir det inte alls på samma sätt tycker jag, det är liksom lagom tryck och låtarna är omväxlande, vilket gör det möjligt att lyssna igenom albumet utan några som helst problem :) Tycker verkligen ni ska lyssna genom hennes nya album och undertiden ni gör det fixar jag lite krubb =D


För att komma till albumet, klicka här



Kategori: Allmänt
Taggar: Album Emelie De Forest Only Teardrops

Dagens fråga!

Var det alltid kul att spela rollen som mr: lip och fick du aldrig dåligt samvete över videoinläggen?


Hej! Givetvis var det inte alltid kul att spela honom, vissa dagar var enklare och andra var värre. Jag vet inte riktigt om man ska se det som bra eller dåligt. Men man stängde liksom av omvärlden och levde i en låtsas värld. Där fanns inte de negativa sakerna som hade hänt och man kunde starta ett helt ''nytt'' liv, vilket var viktigt just då för mig (Allt om det där kan ni hitta på Historia fliken). Jag fick faktiskt ofta dåligt samvete över videoinläggen jag hade gjort, jag hade ofta en stor klump i magen varje gång dom skulle publiceras och kan få det än idag då jag går igenom dem. Men först och främst för att jag gav mig på oskyldiga människor som inte hade gjort mig någonting! Men efter 1 vecka hade det gått över och sen tänkte man inte mer på det, nedanför har jag laggt upp några klipp som jag än idag kan få rysligt ont i magen av........












Fortsett med att skicka in frågor antingen här på Bloggen eller min tillfälliga mail: [email protected]

Räddare i nöden! 21/5

Go morgon allihopa hoppas det är bra med er, ska strax bege mig till skolan för att ha Psykologi, weee =D Idag är det aptråkigt väder, men jag är förvånadsvärt på bra humör, vad kan detta innebära tro?! ;) Att bero på vädret, den förstörde faktiskt min lugg IGEN, men tack vare min 10 år gammla plattång jag köpte på Rusta lyckades jag fixa till det, haha! Det är banne mig sjukt, min 10 åriga plattång för 89kr funkar precis som den ska, medans min 3 åriga plattång för 1500kr håller på att lägga av, haha! Det kanske var bättre för trots allt eller är dyrt alltid bäst?! ;) Den mesta av dagen ska jag lägga ner tid till att plugga och göra klart min powerpoint tills på Torsdag. Eftersom det är ändå värsta skitvädret ute passar det ypperligt bra till att plugga och sköta sina studier, vilket ger mig tid till att träna och slappa framför tv:n lite senare ikväll hihi ^^ Aja, nu mste jag bege mig till skolan bloggar mer sen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er, blev att sprang en snabbis till ICA för att fixa lite mjölk och turligt nog hade dom rätt sorten inne! Ska inom kort fixa en kvällsshake och efter det blir det bums i säng, hihi. Pluggandet har gått bra och jag har hunnit med det jag ska :) Måste nog säga att dagen har varit hyfsat okej, trots att jag fick en dålig start, haha! Nu ska jag titta klart på hus räddarna och efter det blir detkrypa till kojs, hörs mer imorgon, natti! :)

 

Lyckat köp!

Dåså är man hemma igen och ska strax sätta igång med att göra lite mat, tänkte göra potatissoppa för er som vill veta! ;) När jag var mindre kunde jag äta potatissoppa 1 hel vecka utan att tröttna, sjukt va?! För övrigt är soppa generellt sätt bästa bantar maten och flera av mina vänner/kollegor går på soppdiet ;) Tänkte även visa en av mina bekinis jag fick hem förra veckan, söt va?! =D Köpte också en turkos, men den visar jag er en anna dag, nu ska jag fixa mat, puss!


Min lugg är förstörd! 20/5

Go morgon alla bloggläsare, åh vilket sugit väder det är idag! Mitt hår/lugg är helt cp....... KUL, haha! Aja ska ändå vara hemma och får helt enkelt dra en snabbis med plattisen genom håret, innan jag går till ICA! ;) Idag ska jag vara en duktig flicka och plugga Spanska, samt förbereda redovisningen, jag fattar ännu inte hur jag ska få ihop 30 minuter?! ^^' Well, löser sig om inte annat, nu blir det till att dyka in i Spanskaboken och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Den är tillbaks!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och vilket skit väder vi har haft idag, inte ok! Som ni kanske ser har jag börjat med veckoplanerare igen, fick nämligen lite önskemål om att jag skulle ta upp det igen och varför inte?! Dock fick jag nu syn på att man knappt kan se vad det står, om man inte har en mini pc eller kollar via mobilen, haha! Ska föröska åtgärda problemet imorgon eller kanske bara är mina ögon som är fel på haha! Får se hur jag gör, nu ska jag lägga mig ner med Spanskan och gå igenom glosorna, undertiden masken torkar! Bloggar mer imorgon, natti natti! 


Grattis Danmark! 19/5

Go eftermiddag, ESC avklarad och vad säger ni om vinsten till Danmark?! Som jag tidigare berättat trodde jag på denna låten och blev inte alls förvånad att den vann, men lite spänning blev det allt då 12:or rullade in till Ukrina och Azerbaijan, haha! ;) Dock hamnade vi på en 14 plats, jag trodde faktiskt att vi skulle vara bland top 5 =/ Aja, Robin själv verkade inte vara speciellt besviken och det blir helt enkelt att kvala in nästa år, kul för den artisten, haha! Vem försöker vi lura egentligen, alla utom Robin själv förstod att låten var för svag för en vinst, haha! Men ett stort grattis till Danmark! =D


För er som vill läsa inlägget jag skrev om Danmark har ni det här: http://itsallfake.blogg.se/2013/may/min-personliga-favorit.html


Bland top 5!

Hej på er! Ska strax ta och göra ordning lite här hemma innan folket kommer och speciellt i badrummet, haha! Ikväll är det ESC för er osm vet och jag hade tänkt mig att vi skulle titta ESC hemma hos mig :) Vi ska äta och dricka gott, medans vi njuter av kvällen :) Vad tror ni om våran chans i ESC?! I början var jag väldtigt tveksam om detta skulle överhuvdtaget funka, men jag har ändrat mig lite i veckan ;) Låten har växt, hoppas Robins nr och röst håller till en top 5 placering :) Har även hunnit fönster shoppa och hittade dessa ur gulliga shortsen från Modehus, ska jag ''råka'' klicka hem dessa + ett par Jefferys tro?! ;)




Det min dröm! 18/5

Go morgon alla readers, vaknade för en kvart sen och sitter nu klistrad framför tv:n, det är nämligen Mästarnas Mästare. Tycker det är rätt så roande att titta på det, samtidigt är det väldigt intressant att få höra hur dem berätta om deras karriärer och hur dom upplevt alltihop :) När jag var som mest aktiv drömde jag om att få medverka i det programmet, haha! Nu vet ni det också, det är snart slut, så ska inom kort börja fixa mig, men innan dess vet jag 2 filurer som vill ha mat! ;) Bloggar mer sen, puss på er!


Btw, ni missar väl inte ESC ikväll kl 21:00 va?!


Hejsan!

Hej på er er, vet ni vad jag gör?! Nä det klart ni inte gör, hade faktiskt varit lite skrämmande om ni nu viste vad jag gjorde och nu låter det bara snuskigt, så vi lämnar det, haha! Hoppas ni haft en fin Fredag med vänner eller familj, själv har jag städat och ätit glass! :) Var väl lite små kyligt, men ananrs helt okej och nu sitter jag här. Har ätit massor av godis och har fått ont i magen, haha! Iof är det själv förvållat, men ändå...... Well, jag skulle bara berätta att jag lever och att jag önskar er en fortsatt trevlig kväll undertiden jag äter mitt godis, haha! puss på er! :)


Som bortblåst! 17/5

Go eftermiddag alla bloggläsare, som ni vet har uppdateringen verkligen varit jätte kass.......... Jag har verkligen ingen glöd för att blogga, det kanske är dags att lägga av?! Well, får hoppas det går över helt enkelt! Idag har jag städdag och strukturerat om den lite. Funderade först på att skitai  det, men eftersom jag känner av allergin kanske det lika bra, jag är kvalstérallergiker för er som itne vet ^^' Japp nu ska jag fortsätta med mitt donande och så bloggar jag mer sen, puss!


Monchichi!

Är det bara jag eller kommer ni också ihåg dessa små fluffiga saker?! Jag minns att jag hade både tjej och killmonchichin. Dock ryckte min bror av toffsen på min tjejmonchichi, men han fick snabbt igen.Jag slängde en kudde på hans legobyggnad och dagen efter hade pappa köpt en ny :) När jag var mindre gick jag hos dagmamma och då hade hon faktiskt en Monchichifilm, med massor av söta små monchichisånger, haha! Jag minns också att när jag gick lågstadiet, heter det så?! Vi hade olika gossedjursdag och ibland när någon inte hade med sig sin fick den inte vara med, haha! Om jag inte minns helt fel hade vi klassråd angående detta?! (pinsamt)


Klickar här & lyssna på 2 av mina favoritsånger! =D 







Fullt upp! 16/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och fått vakna upp med skinande sol! Fick veta idag att mitt Spanskaprov blev giodkänt, wow, wow ;) Nästa vecka har jag ett nytt, haha! Jag börjar förstå meningen i Carolas sång '' En evighet, en kort sekund '' haha! Well, tack och lov har jag redan pluggat in glosorna så nu ska det bara finslipa det sista! ;) Måste även få klart mitt Psykologiarbete jag ska presentera på Torsdag, angående Transexuallism....... blääääää xP Men blir nog bra, bara jag får det klart och det bästa av allt är att jag ska få ihop min presentation på 30 min, haha! Kommer aldrig gå känns det som, men kanske överraskar både mig själv och min lärare?! ^^' Nu ska jag påbörja mitt powerpointarbete och så bloggar jag lite senare, puss på er!


Han gjorde det bra!

Hej på er, kom nyss hem från en långpromenad ihop med Nettan och Santos fick också följa med. Dock tyckte både hon och Vanna att han gick för långsamt, men jag tyckte han trippade på fint med sina 5 cm till ben, haha! I slutet var han riktigt trött och orkade inte gå hem de sista 10 -15 metrarna, så jag bar honom hem :) Vi träffade även Becci och hennes syster, med det var givetvis innan promenaden, haha! Vi satt och pratade om allt möjligt och då menar jag verkligen allt, haha! Nu ska jag strax krypa till sängs, men först tänkte jag fixa lite mat och sen blir det att nana. Vi höres mer imorogn natti natti! :)


Detta var nytt!

Att folk gör oväntade saker stup i kvarten är väl ingen nyhet direkt och det har blivit lite som en trend eller vad säger ni?! Well, detta är iaf något nytt för mig. En pilot blev tvungen att nödlanda då en kvinna sjöng Whitney Houstons låt I will always love you oavbrutetoch slutade med att han nödlandade för att kasta av människan. Snacka om att förstöra en låt på bara några seklunder, det är nämligen långt i från vackert, haha!


http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/article11991.ab

Perfekt! 15/5

Go morgon alla bloggläsare, Onsdag och det känns som det kommer bli en rätt härlig dag, trots att det regnar! :) En fika på stan skulle väl inte heller vara så dumt eller?! =D Åh vad jag längtar att det ska bli varmt ute då man kan sitta ute och gå runt med lilla Mindy på stan. Andra har en hund i väskan, medans jag har en liten iller, charmigt?! ;) Santos är på tok för stor och för fet för att ens få plats i en liten väska + att han vägrar sitta stilla, Mindy är aldels lagom, ett skäl till att jag faktiskt köpte henne :) Well, nu ska jag fixa ltie skolarbeten och sen blri det sista lektionen, weee! Bloggar mer sen, puss på er!


Dagens fråga!

Hej Molly, hur ofta sminkar du dig och går du dagligen med smink till skolan? bara ltie nyfiken :)


Hej, för det mesta brukar jag sminka mig dagligen, förutom på Söndagar då jag brukar ha sminkfridag, samt vissa Lördagar! :) Däremot använder jag mig av mindre smink nu, än när jag var kille, komiskt va?! ^^' Men de dagar jag brukar sminka upp mig lite extra till är när jag ska på Event, Bröllop eller Utgångar :)

Min personliga favorit!

Ni missar väl inte den första Semifinalen av ESC idag kl 20:00?! Lite koll vill man ändå ha eller vad säger ni?! =D Jag tycker att det kan vara lite spännande att se vad vi har för konkurenter och min personliga favorit i hela ESC är låten Only Teardrops! :) Jag skulle inte bli ett dugg förånad om Danmark kammar hem segern i år och det komiska är, år 2000 då Sverige höll i ESCCharlotte hade vannit. Det året vann nämligen danmark, så vem vet, kanske favorit i repis, haha! Om inte annat tycker jag låten är riktigt bra och oppas verkligen att den går till final för att sedan kamma hem segern! :)


Hej på er!

Då är skolan avklarad och ligger nu framför tv:n, ska strax ta tag i spanskan. Vi skulle tydligen ha 2 texter gjorde inför Torsdagen och jag har inte ens börjat........... Ush vad sur jag blir på mig själv, men lika bra att sätta igång eller hur?! :) Fick även hem mitt paket från Nelly idag och antar jag vet vad som är i, hihi ^^ Nu ska jag sätt mig ner med spanskan och så kör jag dagens fråga lite senare, men först ska jag titta vad som ligger i påsen! ;)


Go morgon! 14/5

Go morgon alla läsare, åh vilken härlig dag, men lite kyligt är det allt ^^' Well, idag ska jag nog bara ta det lugnt, vaknade med världens träningsverk i ryggen, haha! Sjukt, speciellt när jag bara gick och satt hela gårdagen, haha! Bero på träningsverk, ska även börja mitt nyttiga liv, med hälsosam träning och nyttig mat, ni vet sånt man skuter på hela tiden! ;) Ska snart traska mot skolan och sen får jag se vad jag hittar på, ska även plugga ltie spanska prov nästa vecka ^^' Japp allt för mig, bloggar mer sen puss på er!



Säng, ljuva säng!

Go kväll alla bloggläsare, helt slut efter dagen bravader och kanske inte så konstigt när jag slarvade med sömnen....... Hem kom jag tillslut, haha! Dagen i övrigt har verkligen vart hur bra som helst, allt bara flytit på, tågen gått som det ska och inga onödiga vänte tider, ah en lyckad dag helt enkelt :) Imorgon är det Tisdag och ska ha psykologi, rätt slappt :) Imorgon har jag inga jätte planer, ta detl ite lugnt och eventuellt hämta ut ett paket, om detk ommit dvs....... Jag tror jag aldrig har varit så glad att gå och lägga mig som jag är nu, för jsut nu vill jag inget annat, bloggar mer imorgon, natti!



Lyckad dag!

Hej på er alla readers, ursäkta för dålig uppdatering, jag som trodde att jag skulle vara bättre på det idag, haha! Sitter nu på tåget efter en lyckad dag, mötte upp Erika i Göteborg, vi gick lite på stan, tog en lunch och efter det en snabb fika :) Strax efter det begav jag mig till Lundströmska, mötet gick jätte bra, jag var hela 1 timme och 30 min före, haha! Kom ihåg till mig själv, var alltid i tid, men inte för mycket i tid, haha! Ska fakiskt bli riktigt skönt att få komma hem, saknar mig säng oehört mycket ^^' Japp bloggar mer när jag kommit hem, puss på er!





Underbart väder! 13/5

Go morgon alla bloggläsare, ja då sitter man på tåget påväg till Göteborg där jag ska möta upp en tjejkompis. Vi ska gå lite på stan och äta på något trevligt place :) Shit vad länge sen eller egentligen inte, men känns typ så, haha! För ca 1-2 årsen kändes det som om jag var där jämt, haha! Sjutk vad tiden går :) Hoppas solen skiner minst lika mycket nere i Göteborg, perfekta för första sommardrinken eller vad säger ni?! ;) Skulle jag inte åkt till Lundströmska direkt efter träffen, hade jag utan tvekan unnat mig en drink, låter som värsta alkisen, haha! Men nu är det som det är och får kanske unna mig det när jag kommit hem eller senare i veckan! :) Nu ska jag lyssna på lite musik undertiden tåget tuffar på och så bloggar jag lite senare då jag kommit fram till goa Göterborg, puss på er!


Hello!

Hej på er alla bloggläsare, ska inom kort bege mig hemåt till lägenheten, men först tänkte jag städa bilen, haha! Ja, jag är uttråkad och nu vet ni det! ;) Imorgon blir det att åka ner till Alingsås, men ska mellan landa i Göteborg först! ;) Ska träffa en tjejkompis och unnam ig lite shopping också! ;) Nu måste jag ut och skrubba, så jag hinner ta en dusch, som ni ser är mitt hår i en enda röra, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Vad ska man säga?! 12/5

Go morgon allihop, hoppas ni sovit gott. Ärlit talat, nu börjar jag bli väldigt irriterad, kl 2 på natten ringer folk på min dörr och tror på fullaste allvar att jag tänker öppna! O_o Ska knacka på deras dörr så fort jag har fixat mig eller så skriver jag ett brev. Givetvis får man knacka på hos mig, men inte på nätterna........ Aja nu ska jag fixa mig och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Tur i oturen!

Ja då sitter man hemma igen och som ni kanske förstår blev det inget utgång ikväll för mig. Främst för mitt underbara wake up calling moment jag fick igår och kanske lika bra det eftersom det ändå verkar bli dåligt väder. Tur i oturen eller vad ska man tro?! Ska iaf lägga mig framför tv:n och gå igenom första sesongen av Revenge, ni andra får ha en fortsatt trevlig lördag och så hörs vi lite mer imorogn, natti natti! :)


Skräckblandad förtjusning!

Jag förstår mig verkligen inte på folk som kan utsätta sin kropp för dvs prövningar?! Men trots det kan man inte låta bli att tycka det är facinerande. Främst för jag vet med mig att jag ALDRIG skulle våga göra något liknande, men kanske bara är jag som är lite smått pussy?! ^^'




I will pay back! 11/5

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för sen uppdatering och ska nu berätta varför. Eftersom jag har så väldigt snälla grannar som började spla hög musik kl 03:00 - 04:00 vaknade jag och kunde inte somna om. Det relaterade till att jag inte kunde somna om och inte heller orkade upp........ Well, nu är jag vaken och tro mig, I will pat back, haha! Nä får se hur det bli med den saken, hoppas det var en engång grej :) Nu ska jag ta lite frukost och så bloggar jag mer sen, puss på er!



Öppet Transexuell!

Många av er läsare undrar hur det är att leva som öppet Transexuell och jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men ska försöka göra mitt bästa! :) Att leva som Transexuell är inte alltid det enklaste, oavsett om man bor i en stor eller liten stad. Sedan att leva i könet man känner sig tillhöra, utan hormonbehandling försvårar det givetvis ytterligare......... MEN, med tiden lär man sig leva med det och reaktionerna man får blir allt färre, allt eftersom tiden går. Som ni vet lever jag fullt ut som tjej, sen några månader tillbaka i väntan på hormonbehandling och det kan ta upp till 1 år innan jag får påbörja min medecinering. Nu har jag endel femenimadrag, vilket gör att det blir betydligt enklare att leva som det motsatta könet. Men jag vet med mig att har jag klarat mig såhär pass länge utan hormoner, kan jag nog vänta ett litet tag till! :)


Väldigt lägligt!

Idag när jag gick igenom skåpen hittade jag dessa, helt oöppnade och passade ypperligt bra, eftersom alla mina andra knivar är så fruktansvärt slöa! ;) Egentligen var det min brors, men eftersom han inte lever längre fick jag ta över dem och lika bra att använda dem så de kommer till någon nytta! Ikväll blir det fredags mys och imorogn blir det eventuellt krogen, ha en trevlig fredag, bloggar mer sen, puss!




Hejsan! 10/5

Go morgon alla readers, hoppas ni mår bra och sovit gott! Vaknade för ca 1 timme sen och ska snart äta lite frukost (1 - 2 äpplen), haha! Idag har jag inte så jätte mycket planerat, ska eventuellt hämta ut ett paket och ringa lite samtal. Måste nämligen boka tid hos en fotostudio för att uppdatera min modellportfolio. Fick även höra att bollen är i snruning och vad jag menar med det berättar jag lite senare, nu ska jag titta på lyxfällan och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Pride i Jönköping!

Ska strax ta tag i disken för att sedan bänka mig framför tv:n, kl 22:00 börjar nämligen Kniven mot Strupen, ni missar väl inte det?! :) Låter som en gammal pensionär som bara sitter och följer massa serier, haha! Imorgon är det fredag och ska fixa lite små saker, måste även boka tid för manikyr! :) Just det, för er som inte vet om det är det Pridefirande i Jönköping i helgen. Dock är det intel ika stort pridetåg som i Sthlm, men har ni vägarna förbi ska ni givetvis svänga förbi tycker jag! :)


Mums!

Hej på er, då har släktingarna varit här och fikat och som ni ser hittade jag världens största polkagris på marknaden, haha! Köpte även en blus och funderade på en jätte snygg kjol också, men orkade inte gå till bankomaten så struntade i den idén, haha! Nu ligger jag framför tv:n och njuter av klubbisen, hopas ni har haft en trevlig Torsdag, bloggar mer sen, puss!


Marknad! 9/5

Go morgon alla sunshines, precis färdigfixad och ska snart bege mig till marknaden, men först måste jag hem och hämtal ite små saker! :) Lite senare ska vi få besök av några släktingar, alltid trevligt! Idag känns det som om det ska bli en riktigt härlig dag, ska gå ihop med Nettan och hennes Pv, nåt jag bara måste ha är sockervadd, haha! Blir barn på nytt, ah mer än detta hade jagi nte att säga, bloggar mer sen, puss!


Nu blir han glad!

Go kväll. ja då sitter man i soffan med ny tvättat hår och är helt slut, kanske det är såhär att bli gammal?! ;) Som ni kanske ser, fixade jag pellets till Ådi och imorgon blir det till att rengöra hans bur, galmoröst liv jag har, haha! Tur att jag inte hade långa naglar idag, då hade dom gått åt tjotahejti, påsen var inte direkt lätt eller så var jag bara väldigt klen, haha! Nu ska jag ofrtsätta kolla på tv, undertiden håret torkar, imorgon kommer några släktingar hem till oss för att fika och efter det ska jag möta upp en tjejkompis för att gå på marknaden ihop med :) Ah, det var allt jag hade och säga idag, vi öhres mer imorgon, natti, natti!


Allt utom paprika!

Då är mötet avklarat och ska strax bege mig hemåt :) Det verkar som det inte blir någon fika idag och kanske lika bra, vädret är ändå inget vidare, haha! Försökte få ta på Nettan, men verkar som hon är ledig eller slutat jobba för idag. Antar att hon är och gulligullsar med sin kille?! ;) Aja, innan jag åker från Skövde måste jag in till Grangården en snabbis, herr Ådis pellets är nämligen slut och buren luktar allt utom paprika, om ni förstår vad jag menar?! ;) Bloggar mer när jag kommit hem, puss på er!

Go morgon! 8/5

Go morgon alla boggläsare, Onsdag igen och ska snart bege mig till Skövde för att gå på möte :) Funderar även på att svänga förbi Esplanaden och hälsa på Nettan, men vet inte om hon jobbar idag eller ej, får se! Ska även gå i affärer, eventuellt ta en fika ihop med en tjejkompis och hämta ut ett paket lite senare, då jag kommit hem eller om jag tar det imorogn?! :) Japp nu ska jag fixa mig lite smått och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!



 

Fotskrift!

Hej på er alla blolggläsare, gissa vad jag gör?! Detta kommer låta helt sjukt, men just nu håller jag på att lära mig skriva med fötterna, haha! Jag har alltid undrat hur det är att leva utan händer och skulle jag behöva ambutera bort mina armar kommer jag inte behöva lära miig skriva på dator, eftersom  jag rewdan lärt mig det på egen hyand, haha! Nä, nu får det vara nog med övning tycker jag! ;) Ska göra mig klar för sängen, för att sem lägga miig, men först ska jag fixa en kvälls shake! Imorgon är det oonsdag, ska på psykologmöte och kanske en fika på stan, vi får se :) Natti, natti och ha ni svårt för att sova kan ni alltid göra som jag och träna fotskrift, haha! puss på er!
 
 

Ge det en chans!

Go kväll allihopa, sitter och tittar på Mot Alla Odds, har ni också följt det?! Om inte tycker jag ni verkligen ska ge det en chans! Som ni ser vart det ingen fika, utan blev en härlig lunch, jag tog en kycklingsallad och satt verklgien fint! Måste någon dag ta det på Vete & Råg, hört att det är väldigt delikat, hihi ^^ Nu ska jag titta vidare och så bloggar jag mer sen, för er som vill se avsnitt för avsnitt kan gå in på Svtplay, bloggar mer sen, puss på er!





Dagens fråga!

Har du några tvångstankar och vad för något i sånnafall?



Hej, jag vet inte riktigt vad jag ska svara på denna frågan, men man skulle kunna säga det, ja! 


* Stoppar jag i mig skräpmat tex: kakor, godis, chips, pizza, läsk etc får jag genast ångest över att jag tog den. Oavsett om det är 1 eller flera kakor etc. Måste jag träna för att få bort kalorierna jag stoppade i mig.

* Missar/Struntar jag i ett tränings pass eller skippar jag en övning pga tisbrist får jag genast ångest över att jag inte gjorde klart och resulterar till att jag tar det tills nästa pass, oavsett om det handlar om 1 - 45 minuter.


Jag är väldigt nojjig över min kropp och är väldigt mån om att den ska se bra ut. Mycket är för att jag jobbar med kroppen och får mina jobb pga av den, samt utseendet.



Klantigt!

 

16¤ säger man inte nej till! 7/5

Go morgon alla läsare, hoppas det är bra med er och att ni antingen fått eller får en riktig toppen dag! Jag vet inte om ni har lika bra väder som vi här, men 16¤ är ingenting man tackar nej till direkt, haha! Det känns äntligen som att somamren är påväg och känns helt underbart, för er som inte vet avskyr jag vintern, haha! Ska strax bege mig till skolan och lite senare idag ska jag ta en fika/lunch ihop med en kompis :) Mer än detta hade jag inte att berätta, kör dagens fråga lite senare, pusshej!



Go kväll!

Hej på er, sitter nu framför tv:n i min lilla pyjamas och pratar med Ewa, haha! Ska strax gå och ta mig en kvälls shake, för att sedan hoppa i säng! :) Imorgon blir det psykologi och om jag inte minns helt fel ska vi titta på film. Ska även ta en fika på stan med en tjejkompis och även fixa lite små saker. Det är så mycket som händer just nu och skulle så gärna vilja berätta allt, men fram tills allt är fast ställt och klart får ni vänta :) Nu ska jag fortsätta prata med Ewa och så hörs vi mer sen, puss på er!


Jag tror jag vet vad det är, vad tror ni?!

Kategori:

Go morgon! 6/5

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för skit dålig uppdatering, men har vekrligen inte varit på humör......... Det har varit helt enkelt för mycket =/ Well, ny vecka och lika bra att blicka framåt eller hur?! Idag är det måndag och har lite små saker att pyssla med och ska eventuellt hämta ut lite paket, även planera lite jobb, resor och gå igenom bokföring! :) Nu börjar min lektion strax och ska inom kort bege mig dit. Men först måste jag få tag på studievägledaren, funderar nämligen på att plugga utomlands :) Berättar om vart och varför senare, nu måste jag dra mig, bloggar mer sen, puss på er!



Snart hemfärd! 5/5

Hej på er alla bloggläsare, ursäkta att jag var lite små off igår, men åkte som sagt till Jkp för att träffa en kompis :P Men ska inom kort bege mig hemåt för att ta hand om lite små saker, samt eventuellt packa för resan till Oslo ;) Nä ska vara social de sista 20 minen så bloggar mer sen, puss!


 

Kategori:

Jönköping nästa!

Det bästa med att vara jag, är att bara jag kan komma på helt oförutsäjbara saker, haha! Ska inom 5 min bege mig ner till Jönköping för att hälsa på en kompis, haha! Helt sjukt, jag älskar att vara impulsiv :D Det är dagar som dessa jag är glad att jag inte har någon partner, främst för dens skull! Japp nu ska jag fixa mig och sen blri det bege sig neråt till de småländska skogarna, har jag berättat att jag kanske drar till Oslo på måndag?! Well nu vet ni iaf, bloggar mer sen, puss på er!


Följer strömmen! 4/5

Go morgon alla läsre, Thai Hous med brudarna igår och var verkligen jätte trevligt och när vi kom hem körde vi filmkväll :) Vi tittade på Mammas Pojkar och ärligt talat måste det vara den sämsta filmen jag sett på länge, haha! Idag är det lördag och jag har inget jätte planer direkt, ska väl ta det lite lugnt och bara följa med strömmen, alltså se vad som händer med andra ord ^^ Fick ett superintressant brev hem igår, berättar mer om det senare eller imorgon, haha! Nu ska jag fixa mig lite smått och så hörs vi mer sen, puss!


Kyckling med svart curry!

Kategori:

Rent & fint!

Då är lägenheten ren och fin! Ska strax börja fixa mig lite smått, men innan dess så ska jag slänga mig i soffan och bara slappa! Man blir faktiskt lite trött av att städa eller så är jag bara klen, haha! Oavsett vad är det rent och fint, nu kan jag bara njuta av mitt nystädade hem :) Btw, här är tv:n jag fick som inflyttningspresent av Mamm & Pappa :) Verkligen toppen bra och jätte glad för den! Nu ska jag starta tv:n och så bloggar jag mer sen, puss på er!
 

 

Hej! 3/5

Go morgon alla bloggläasre, då är det fredag och jag håller precis på att städar lägenheten :) Vaknade upp med att jag hade ont i halsen och antar att jag håller på att bli sjuk.......... Känns verkligen jätte bra nu när man ska satsa allt på musiken, haha! Well går väl över, hoppas det iaf! :) Idag blir det till att röja här hemma, sen blir det eventuellt en tur in till Skövde, tänkte nämligen äta på Thai House lite senare ikväll! Men innan dess ska jag som sagt städa lägenheten, bloggar mer sen, puss! :)


Somliga förändras aldrig!

Japp då sitter man hemma i soffan och tittar på Tonårsbossen, ärligt talat är det mitt nya favo program, hihi ^^ Var en stund hos Nettan och tjöta litem, hon kommer eventuellt hit lite senare för att kolla film, vilket ska bli mysigt. Vi är båda lediga imrogon nämligen och varför inte göra något bra av dagen?! När jag gick hemåt fick jag höra det första glåpordet eller heter det så?! Well, ''Bögj*vel'' var det och ärligt talat bryr jag mig inte. Dels för att jag är hetrosexuell och inte homosexuell ;) Samt att sitta på en balkong ihop med sina kompisar och ropa ut det är bara patetiskt, samt bevis på hur fruktansvärt omogen man egentligen är.......... Trots att det har gått 7-8 år verkar det som att vissa aldrig förändras, främst tragiskt för dom själva, mig påverkar det ändå inte :) Nä nu ska jag fortsätta att kika vidare och så får ni andra ha en fortsatt trevlig kväll, komihåg, var öppen för förändring eftersom det är då du utvecklas som människa! :)


Dagens fråga!

Vad är din plan då studierna är klara, kommer du stanna i Sverige eller har du tänkt flytta utomlands?


I nu läget är jag så trött att jag vill spy på att plugga och att bara börja jobba är något jag verkligen, verklgien vill :) Till skillnad för 1-2 årsen, då det var rätt skönt att vara arbetslös och gå i skola, haha! Jag satt faktiskt redan igår och funderade på vad jag egentligen ville göra med mitt liv efter studierna. Jag kom fram till att från och med på Måndag ska jag satsa ALLT på musiken, under 1 helt år! Men ser mitt liv likadant ut om 1 år kommer jag packar mina väskor och beger raka vägen mot LA :)



 

Min lille fläskis! 2/4

Go morgon alla bloggisar, idag är det Torsdag, har precis kommit hem från skolan och hittade världens gosigaste filur på golvet, haha! Ärligt talat är han nog som sötast och lugnast då han sover, haha! Dock inser jag att han håller på att bli en riktigt liten fläskis, haha! Well, han får mat i sig iaf, kan se det så! ;) Idag så ska fixa lite skolgrejer, fika med en kompis och sen får vi se vad jag mer tänkas hitta på! Nu ska jag sätta mig och titta på lyxfällan och efter det blir det att fixa lite käk, bloggar mer sen, puss!


Hm, vad är detta?!

Gick runt lite i huset och hittade ett litet paket som var till mig. Inte en blekaste vad det kan vara, men något intressant måste det vara eller?! :)


Kategori:

Hur är det egentligen?!

Jag har tänkt på en sak, hur kommer det sig att i djurvärlden har dem betydligt mycket mer överseende inom HBT?! Som jag tidigare berättat förekommer Homosexuallitet, Bisexuallitet och Transexuallism inom djruvärlden. Men trots att det förekommer har djuren trots allt betydligt mer överseende än vi människor.......... Då är frågan egentligen, är djuren så dumma att dom inte fattar bättre?! eller undersakattar vi djurens intelligens?!


Btw:
Viste du att Grisen räknas som det 4 intelligentaste djuret?!

1 Maj!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni fick en trevlig Valborg, själv hade jag det ypperligt trevligt och en väldigt speciell kväll ^^ Idag har jag inte planerat jätte mycket ska trax fixa mig lite smått för att sen bege mig hemåt till föräldrarna, ska skriva klart lite matrial, beställa hem bikinis och göra klart ett skolarbete :) Nu ska jag titta på Lyxfällan och så bloggar jag mer sen, puss på er!