Food!

Shopping dag i Skövde!

Nu sitter jag på bussen påväg mot Skövde ihop med Emma och det är as varmt, haha! Fast bättre det än is kallt, haha! Vi ska gå i lite olika affärer och jag har en sak jag bara måste ha, haha! Jag är verkligen jätte glad att solen tittar fram, samt att snön smälter, haha! Så trött på halkan och känns skönt att gå på bar mark igen :) Ah mer än det hade jag inte att säga, snart är vi framme så bloggar mer sen igen, puss!

Snart helg! 28/2

Go mrogon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er, vet ni vad?! Snart är det HELG eller iaf för mig, haha! ;) Min spanska lektion var tydligen inställd igen, dock fick jag inte reda på det fören jag kom till skolan.......... -_-' Tack och lov har jag kunnat underhålla mig själv trots allt, inte för jag inte skulle kunna göra det, haha! Snart blir det Psykologi, sen tar jag helg och till helgen väntar en crazy utgång med härligt folk! Sen till en helt annan grej, jag bara ÄLSKAR dessa skor, sjukt bekväma och det märks knappt att man har på sig dem, lätt en av mina bästa köp! =D Nu börjar strax min psykologi, så hörs mer sen, puss på er! 


Läckert halsband!





Spårar ur!

 



De flesta i dagens läge vet om att utseendet är enormt viktigt om man vill bli eller komma någonstans här i livet. Men hållet det inte på att gå lite väl långt nu?!

Dagens fråga!

Hej Molly, lite rolgit att du är velig med namnet till och från, men du ska veta att jag gillar din blogg trots allt. Jag tänkte fråga par saker jag undrar över, angående di nmusik. Du pratade om att släppa en ny blogglåt som skulle vara mer du, jag undrar när den kommer, vad det är för stuk på den och om du bestämt vilket språk den ska vara på?????? =D


Hej
Att jag kan vara lite velig råder inga tvivel om och håller med dig helt, men kul att du gillar min blogg trots min velighet, haha! x) Jag satt faktiskt igår och skre lite smått, en av anledningarna till att bloggningen igår var som den var........ Stuket är väl typ detsamma kanske lite mer, vad ska man säga, popigt/glatt?! Vet inte riktigt hur jag ska förklara det ^^' Planen är att släppa den nya blogglåten den 24 december, men kan eventuellt bli tidigare också! För tillfället är texten på Svenska och kommer nog bli så, men kan eventuellt ändras, how knows?! ;)

Fortsätt skriva fler frågor antingen här på bloggen eller till min mail [email protected] (tillfällig



Glädje! 27/2

Hej alla fina underbara människor, idag känner jag att bara vilja sprida massor av glädje! =D Solen skiner och jag är på as bra humör, betydligt bättre än imorse, haha! Har typ 1 lektion kvar sen är jag ledig :) Ska plugga lite spanska när jag kommer hem så jag är redo inför provet imorgon! Det verkar även bli en GALEN utgång till helgen och jag längtar as mycket hihi ^^ Vi ska eventuellt öfrfesta hemma hos mig och sen möte upp ytterligare lite folk när vi kommit in till skövde, kommer bli skiii som vi säger inom Skaraborgstrakten, haha! Ah ha en fortsatt trevlig dag och så gör jag dagens fråga lite senare, puss på er!


 

Sweet!

 



Hur söt är inte denna lilla varelsen egentligen?! =D Åh jag vill med ha en sån, vad det nu är för något ^^ Blev lite förvånad att man ens kunde ha dessa små filurer osm sällskapsdjur, fast iof USA är väl allt möjligt! ^^

Mailbombad!

Nåt som irriterar mig det är när folk ska mailbomba mig......... Hallå jag svarar inte snabbara för det + att jag har andra som med vill komma i kontakt med mig! Har ni med vart med om liknande?! Om inte, var glada för det! Jag får typ gå längst bak för att svara på ett mailet som kom för 2 v sen, jätte störande och det bästa av allt att det fortsätter x'D  Aja ska väl inte klaga egentligen, bättre än inget mail alls eller?! Aja blev ingen fika för jag har ont i min lilla mage så jag hoppa det! Imorgon ska jag och Emmai n till Skövde vi ska eventuellt träffa Jessica och Linnéa, inte helt säkert än dock. Men bloggar om det mer sen ikväll, nu ska jag laga mat, puss på er!


Tu est parfait exactement comme tu es!

 

Inte mitt fel! 26/2

Hej på er, ursäkta för sen bloggning, men mitt internet cp:ade imorse......... Fett irriterande, men hoppas det var för sista gången! Iaf bättre sent än aldrig som jag brukar säga, haha! Kom rätt nyligen hem från skolan och funderar ringa en kompis och ta en liten fika, alltid trevligt! ;) Asså jag hade massor att blogga om, men nu har jag glömt av (som vanligt), haha! Aja bloggar mer sen och hoppas ni har sol hos er iaf, puss på er!






Köksfynd!

Var som sagt en sväng på Hem & Hobby och hittade dessa, blev jätte nöjd. De kostade 300kr men tyckte det inte var hela världen + att nästan alla av mian bestick har försvunnit på något mystiskt sätt, haha! Helt sjukt, så ett tips från mig till er: Flytta inte mer än nödvändigt! ;) Nu ska jag sätta mig med päronen, pappa hade tydligen köpt lite bakelser från Vete & Råg, Happy face! =D




A part of me <3

 

Önska mig lycka till! 25/2

Hejsa, ny vecka och som vanligt börjar det alltid med måndag! Solen skiner och jag funderar på att ta en promenad i det fina vädret, kanske en sväng till Hem & Hobby?! Kom aldrig iväg sist, haha! Får se vad jag hittar på, jag har inte så jätte mycket att blogga om just nu, så det får bli ett rätt patetiskt inlägg, men bättre än ingenting eller?! Aja nu ska jag betala räkningar helt solo, lärde mig detta förra vecka, haha! Men det ska nog gå bra, hörs mer sen, puss på er!


Fiskbensfläta!

Om ca 1 v och 5 dagar ska jag på bröllop och jag har inte en blekaste aning hur håret ska se ut, detta kan vara 1 idé! :)

OMG, jag hade dött!

 

Ulrik ska vinna!

Go morgon alla läsare, såg ni melodifestivalen igår eller?! Åh vad glad jag blev när Ulrik gick vidare, han är den enda som har en bra chans i ESC! Han kan verkligen entra scenen, verklgien jätte duktig! :) Jag skulle tippa på att han tar hem det, om inte svenskafolket har tappat smaken helt dvs, haha! Nä men han SKA vinna och sen hoppas jag Caroline Af Ugglas gör honom sällskap i finalen. Älskar hennes låt, men kanske bara är jag, haha! x) Nu ska jag pyssla med lite annat, hörs mer sen, puss!


Kategori: Allmänt
Taggar: ESC 2013 Ulrik Münter

Mums!

Känslan för svan nästan!

Ursäkta för lite halvtaskig uppdatering, men det är lördag och jag har precis plockat ur diskmaskinen (som om det skulle vara en bra ursäkt) haha! Egentligen brukar jag sällan göra sånt eftersom jag tycker det är lite små snuskigt, men idag ville jag göra det och med gummihandskar försvann nästan hela snusk-känslan, haha! Att bero på det, undra när dom tänkte köpa min diskmaskin egentligen som dom lovat?! ^^' Snart ska jag & mamma ska gå till graven, sen blir det en sväng till melins (En liten kiosk). Vi ska köpa lite godis inför melodifestivalen :) Mamma var jätte söt och köpte 1 kg räkor till mig, för er om inte vet älskar jag ALLT som kommer från havet, hoppas ni med har lika snälla föräldrar som jag :) Aja nu ska vi snart gå, hörs mer sen puss på er!



Leka brevbärare! 23/2

Go morgon, hoppas ni sovit gott! Lördag idag och det betyder Melodifestivalen :) I vanliga fall brukar jag se framemot detta, men som det är nu gör jag verkligen inte det.......... Det finns verkligen ingen låt som är WOW, utan de flesta är mer mest funkar att knulla (helt okej), haha! Idag har jag inget direkt planerat, ska väl vara hemma och sen kanske hälsa på Nettan lite senare. Hon har vart på en grej som inte ni vet och fram tills jag pratat med henne får det bli min våran lilla hemlighet, haha! Aja nu ska jag leka brevbärare, de hade tydligen skickat till fel person ^^' Hörs mer sen, puss!



Självmedicinering!

Go kväll alla läsare, hoppas ni har en fin fredags kväll! Själv sitter jag och proppar i mig massa godis och har precis satt i mitt löshår eller inte jag utan en kompis hjälpte mig (jobbar som frisör i USA) :) Känns verklgien jätte skönt att få i nytt och fräscht löshår! Denna gången är det till och med 10 cm längre än sist, haha! Någon undrade om pälsvästen var äkta päls på och japp det är det! Tror det var kanin och mulmerdjur, ingen aning vad det är för djur, men snygg var den! :) Just nu sitter jag och tittar på lite olika tabletter (hormoner), funderar lite på att självmedicinering. Det tar ca 1/2 år innan jag får min homoner och som jag tidigare berättat är det betydligt enklare att leva med hormoner! Men givetvis finns det risker och det är därför jag är ltie osäker, jag vill inte direkt dö på köpet xD Ska ta kontakt med lite andra transexuella, se hur man kan få tag på hormoner och lite anant grejs innan jag väl bestämmer mig! Men nu ska jag titta vidare och ha en fortsatt trevlig fredag! :)



Hoppsan, se där!

Inget Skövde!

Planerade att t bege mig in till skövde, men känner att orken inte finns där riktigt......... Får nog bli till att vara hemma + att det kan vara en bra idé! Har nästan hunnit med allt jag skulle göra och det känns jätte skönt! Nu ska jag försöka hitta en bra lösning till alla mina skor, kan verkligen behövas, haha! Funderar att ta en runda på Hem & Hobby, ska försöka hitta nytt överkast, sänglakan och gardiner till köket :) Men innan jag går någonstans måste jag fixa mig så hörs mer sen!


Vilka av dessa ska jag ''råka'' klicka hem?! ;)




Illerfri 22/2

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra! Jag vaknade för ca 30 min sen och precis tagit min morgon chake, mums! Idag är det fredag och jag ska fixa lite små saker hemma, bland annat 1 lösning så att Santos hålls borta från min vita soffa, haha! Blir jag klar med lägenheten kan jag väl visa er hur den ser ut, men fortfarande rätt mkt att göra så ni vet! Nu ska jag försöka komma på något att hålla min soffa illerfri, så hörs mer sen, puss på er!


Världens goaste kille <3
 

Fail med stort F!

Hej på er, kom rätt nyss hem från en trevlig lunch/kvällsmat ihop med Emma och var mycket trevligt! Vi satt och diskuterade lite allt möjligt smatidigt som jag hade ögonen på min telefon, varför vet bara vi, mohaha! ;) Imorgon är jag ledig och när jag kommer hem så blir det till att duscha, att bero på duscha. Har ni någonsin sagt nåt som låtit bra i ert huvud och sen så låter det helt fail i verkligheten?! Jag råkade kläcka ur mig att jag duschade var annan vecka, haha! FAIL med stort F xD I mitt huvud sa jag var annan dag, Förstår varför hon fick big eyes ^^' Ah nu ska jag be om skjuts hemåt så hörs vi mer en anna dag elelr kanske lite senare ikväll, puss på er!


Skillnad på Transpersoner!

Mång av er läsare verkar inte riktigt förstå vad skillnaden är mellan en Transvestit och en Transexuellperson, vilket inte är jätte förvånande heller. Dagens Sverige är väldigt okunniga om just Transpersoner. Därför tänkte jag ta upp det så det kommer till klarhet.


Transexuell
Transexuell, även förkortat till TS-person inne bär att man fötts med ett kön som inte kännetecknar som sitt eget. Dessa personer genomgår en utredning för att få genomföra en könskorrigering för att matcha det kön man anser känna sig tillhöra. En transexuell kan vara Hetrosexuell, Bisexuell eller Homosexuell, man skulle kunna säga att man blir född på nytt. Känneteckans som Transexuallism.


Transa/Transvestit
Transvestit är en person som bärupp det motsattakönets klädsel, mer eller mindre (Ej på heltid)! Utsycheln kan variera, vissa byter om helt och andra bara lite grann, det kallas att transa. Några bra exempel på Transvetitism är After dark eller Diamond Dogs.

 
 

Sitta som smäck! 21/2

Go morgon alla läsare, idag är jag på toppen humör och hoppas ni med har det! Igår fick jag hem 2 paket,  min klänning som jag ska ha på bröllopet och mina smycken, vilket 1 av dessa jag ska ha på mig med på bröllopet! ;) Det gjorde verklgien hela min dag, detta kommer sitta som smäck eller vad är det man brukar säga,haha! ^^' Skickade även iväg ytterligare en  order igår kväll och antar att den lär dyka upp imorgon, om posten inte segar som vanligt........ Aja, idag har jag Psykologi, vilket faktikst är min sista lektion för denna veckan och sen tar jag helg, göööööött! =D Vad som mer sker idag vet jag inte riktigt, ska eventuellt titta pälsväst och kanske ta en fika på stan?! Får se vad det kan tänkas bli, men bloggar mer sen, puss på er!


Ready for love!

Go kväll alla läsare, hoppas ni mår bra, själv ska jag strax sova så fort jag tagit mina tabletter (Viktminskning) och bloggat klart! Vi skulle tydligen ha spanska prov imorgon, men vi hade tydligen ingen lärare eller någon som kunde ''vakta'' oss så vi antar att vi fick sovmorgon, haha! Åh vet ni vad jag nyss vad med om eller?! Jag hade precis gett Santos mat och diskat klart, plötsligt stannade jag upp och insåg att NU är jag redo för att bli kär på riktigt! Vet ni hur skönt det känns?! =) De senaste gångerna har inte alls kännts på samma sätt, man var bara ihop för att vara ihop med någon, fattar ni?! ^^' Mycket till mitt ''fjasko'' var säkerligen för att jag ''spelade'' en person som inte var jag, la upp orimligt krav och då blir det givetvis svårt att få äkta känslor! Men just då kändes det som en bra idé eftersom allt ändå var upp och ner........... Att dejta i 6 månader MINST innan man visade vem man egentligen var och blev ihop. På så sätt fick personen aldrig lära känna mig och tog det slut gjorde det inget eftersom han ändå aldrig kom mig på djupet, haha! Men denna gångne ska jag köra med öppnakort, nu är jag verkligen redo att hitta någon att bli riktigt dunder kär i, haha! Fy vad dumt det lät, men ni fattar vad jag menar hoppas jag xD Nu ska jag iaf krypa till kojs, natti!


Jeffrey Campbell!





Introduktion!

Igår var jag förförsta gången på Lundströmskamottagningen där själva utredningen kommer ske för att ge mig diagnosen att jag ''lider'' av Transexuallism. Igår var det bara 1 litet introduktionsmöte, men väldigt lärorikt! Jag säger verkligen tack och lov att jag inte gick utredningen vid 12 års åldern! När jag fick höra konsekvenserna som kan inträffa vid tidig hormonbehandling var jag väldigt glad att jag låtit min kropp fått genomgå en ''normal'' tonårsperiod! Jag fick även se hur ''arbetsplanen'' såg ut och som jag misstänkte var det en hel del psykologer inblandade i olika ''kategorier'' jag kommer få träffa på. För att ni alla ska kunna förstå skulle jag kunna säga att det funkar som ett ''Gymnasium'', haha! I ett gymnasium går man igenom 3 år för att ta studenten, fast i detta fallet gäller det 3 faser för att få göra en könskorrigering :)


* 1 Året i gymnasiumet gör man mest teori och har oftast olika lärare i de olika ämnena. Första fasen träffar du olika psykologer som är specialiserade på just sitt ''ämne'' och detta kan ta högst 1/2 år, men även kortare.

* 2 Året är man lite mer självgående, men man har även lite teoretiska övningar. I denna fasen kommer min hormonbehandlingen ske för att sen leva 1 år som könet jag vill vara, men jag kommer även gå på lite möten, remissen skickas vidare till sjukhus (minns ej namnet) och det är nu min kropp kommer förvandlas.

* 3 Året är det full fart att få in de sista inlämningarna för slutbetyg inför studenten tas. Tredje och sista fasen blir det en uppföljning av det jag gått igenom, få godkännande för att sen genomföra operationen, samt lite tester och ett återbesök efter operation hur livet ser ut efter min operationen.

4 Komplitering på Komvux eller Folkhögskolan. Här kan man även ansöka om bröstinplantat och jag ska ha C-kupa bara så ni vet! ;)


Detta är lite kortfattat om vad som kommer ske, kan säkert missat något, men då är det bara hojta till! =)


Snöstorm! 20/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är fint med er! Här är det bra som vanligt även om jag fick gå till skolan i snöstorm, haha! Aja halkade inte om kull iaf trots mina klackar ;) Idag ska jag bjuda en tejkompis på lunch och även röja i lägenheten, känns som jag aldrig ska bli klar -_-' Fick även ett mail igår om att min klänning från Nelly har skickats, förhoppningsvist får jag den idag eller imorgon :) Däremot hoppas jag att mina smycken jag beställde hem kommer idag, orden skickades i måndags så borde dyka upp tycker jag och tycker ni dom är fula är det inte bara mitt fel utan Lillis också! ;) Hm ah nu har jag snart Naturkunskap, as tråkigt men vad gör man inte, haha! Egentligen behöver jag inte läsa detta eftersom jag ska ändå läsa Kemi A-B och Fysik A-B, samt tillo matte E men vad gör man inte för att undvika jobb,haha! Nä skämt och sido, relativt skoj iaf! Det var lite vad jag hade och säga nu, puss på er!


As long you believe!

Vissa av er verkar tvivla på att jag kommer ''faila'' som tjej och anser att det är bättre vara kille....... Men som jag tidigare berättat, jag har inte fått mina hormoner och därför är det väldigt dumt att dra snabba slutsatser........ Utan hormoner är det SKIT svårt att faktiskt leva som tjej och det vet jag, men anledningen till att jag gör detta ändå är för att jag har väntat på detta ögonblicket i snart 10 år, samt att jag vill visa trans och icke trans att man kan leva som könet man önskar oavsett om man har hormoner eller ej! Jag vet att när jag väl får mina hormoner kommer allt att förändras, det är den resan jag vill ta med er på och ge hopp till personer i samma sits som mig!


Videon visar precis det jag menar, jag kanske ser ut som en man i ansiktet nu, men ge det lite tid kommer allt att förändras och en dag är jag kanske lika vacker som du eller ännu vackrare! ;)


Skorna till bröllopet!



Jag tänker inte låtsas vara någon jag inte är, därför är jag ärlig och säger som det är!

Step by step! 19/2

Go morgon alla läsare, nu undrar ni säkert varför jag är uppe såhär tidigt och det ska jag givetvis säga! :) Just nu sitter jag på tåget ner till Alingsås här jag har mitt första möte på lundströmska! =D Åh vad jag sett fram emot inför denna dagen, tog mig 10 år, men det var de värt! ;) Gick upp kl 04:00 för att sminka mig och kl 06:00 stod taxin utanför, tack och lov att jag var klar, haha! Som ni med kan se har jag fått hem min 5:a är jätte nöjd förutom att internetdelningen måste godkännas...... Aja löser väl sig :) Sen till en annan sak, jag vet att mitt utseende inte är jätte tjejigt, ÄN! Men när jag väl får mina hormoner kommer ni se att det blir bättre, sen om min klädsmak inte passar är det ok för mig eftersom jag köper dom till mig och inte till dig! ;) Ha en fortsatt trevlig dag, puss på er!




 

Kanonpris!

Go kväll alla readers, hoppas ni har haft en fin dag och mår bra! Min dag har bara flygit förbi och undrar nästan lite vad jag gjort av den, haha! Just nu sitter jag och kollar på skor, kan man ha för många skor egentligen?! Svaret är givetvis NEJ, haha! =D Hittade riktigt snygga stövlar till kanonpris finns både i Vitt och Svart, dock fanns dom inte i min storlek, men erkänn de är fett nice! ;) Ska fortsätta titta vidare undertiden jag inväntar att Top Model drar igång! :)


Dagens fråga!

Har några frågor... 
Varför gick du så hårt på att "förändras"? Varför inte ta det lungt fram? Det lixom bara kaboooom så va du tjej. Och varför låter du inte håret växa ut lite mer innan löshåret? Syns så otroligt... Och hur är det att gå i skolan, inga kommentarer eller så? Också undrar jag, är inte du adopterad? Sånnafall undrar jag om du inte vill träffa din biologiska mamma/pappa? Bara för att lixom veta vem det va som gjorde en, vart man kommer ifrån också. Vet du vart du kommer ifrån?


*Den största anledningen till att jag förändrade så snabbt över 1 natt var för att jag har tänkt å detta i 10 år. Vilket 2 utav de åren var väldigt ofrivilligt, men även väldigt behövligt! (extra tid till tänka)

*Sen till allt löshår så förstår jag vad du menar, vet inte hur jag ska förklar det riktgit......... Men tänk dig att du velat göra en grej i 10 år och plötsligt tar du chansen, då är det lätt hänt att gå all in för snabbt. Men i mitt fall var det bara bekvämt, sen bryr jag mig inte om att det kanske syns, undrar någon är det bara säga som det är :)

* Första skoldagen trodde jag min magsäck skulle vridas om, jag var jätte nervös. Men det mesta jag fått är blickar och farligare än så har det inte varit, lägger inte heller någon vidare energi på folk som inte vill försöka förstå ^^'

* Japp du har helt rätt, jag är adopterad från Colombia och för mig har det inte varit så jätte rellevant att träffa mina biologiska släktingar. Men skulle det bli aktuellt är det väl bara göra som Transexuellakillar, binda brösten och sätta upp håret i en någolunda killig frisyr, haha! Nä men just detta är inte jätte rellevant för mig iaf, jag har min familj här och kommer den situationen hittar jag säkerligen en lösning! :)


Hoppas jag har gett dig ett bra och tydligt svar till dina frågor! Till er alla andra, fortsatt att ställa frågor antingen här på bloggen eller till min mail! =)



Normalt frågetecken!

Något jag funderat lite över är varför jag får så konstiga Pojkvänner?! Dom är snälla och så, men de har lite, hur ska man säga........... Konstiga sätt att se och uppfatta saker och ting, haha! Dom är näst in till lite små pantade, fast på ett gulligt sätt ^^' Jag vet inte om det bara är jag eller om det även förekommer inom hetrovärlden att man döpa sin snopp till olika namn som Lars eller att man ska ha sex på diverse olika platser, så som en Bio?! x'D Kanske är vanligare än vad jag tror eller?!


Hm vad kan detta vara?!

God morgon! 18/2

Hej på er alla fina, hoppas ni mår bra, själv är det hur bra som helst, det är ju måndag, haha! Skämt och sido ska strax bege mig ner till posten för att hämta ut ett paket, hoppas det är min iPhone 5!!! Håller på att längta ihjäl mig, haha! Idag ska jag röja det sista i lägenheten och sen kanske det kommer upp bilder på hur jag bor, vem vet ;) Lovar inte för mycket utifall jag inte hinner klart, vill inte göra er allt för hoppfulla =) Ah nu ska jag ta mig en banan, sen blir det en trip på bandet så hörs mer sen! =D





Äntligen!

Det var verkligen på tiden att någon tog upp detta med Instagram och denna någon är underbara Daniel Paris! I vanliga fall tycker jag han ta upp lite små ''töntiga'' saker men denna gången var det faktiskt något vettigt, haha! I vanliga fall brukar jagi nte bry mig om vad folk pysslar med på sin fritid/gör med sitt liv. Men just detta med taggningar har jag inte riktigt förstått mig på förens några veckor sen (jag vet, jag är efter), haha! Men precis som Daniel säger ser det bara desperat ut om man har en bild på en Hund med texten: Linda#dog#eating#home#food#sweden#lhasa#aspo#animal#pet#
Det är väl helt okej att tagga, om man gör det i lagom mängd och inte går till överdrift :)

Som ni vet har jag Instagram, för min del är det inte jätte viktigt att ha massor av följare, jag är glad över de 17 jag har och det är alltid något :) Sen när jag laddar upp bilder vill jag helst ha en sammanhängande och läsbar text, text: New shoes <3 (kort och gott) ^^


 

Insperation!

Jag verklgien älskade Janets låt Heartstrings och tyckte det var synd att hon inte gick vidare......... Men hon gav mig en hel del idér till nästa år och vad jag menar med det tänker jag inte säga, haha! ;)


 

Var på tiden! 17/2

Go morgon alla bloggläsare, Söndag idag och det snöar -_-' Varför?! Finns antagligen inget vettigt svar till det, haha! Igår då jag kom hem gick jag över till Nettan då vi satt och prata fram tills kl 1 på natten. Det var verkligen jätte kul och skönt, vi båda fick verkligen prata av oss och jag inser att det är jätte viktigt! Tänk att jag har hållt allt konstigt inne i snart 10 år........... Helt sjukt, men i nu läget är det hur skönt som helst och önskade jag hade kommit på det tidigare! Aja bättre sent än aldrig som man brukar säga ^^' Ah nu ska jag pyssla lite här hemma och så hörs vi mer senare, puss på er!


Otroligt!

Hej på er, ja då är tredje deltävlingen klar och vet inte vad jag ska säga....... Ingen av de jag hoppades på gick till final direkt, ena åkte till Andra chansen och andra slogs ut i sista omröstningen, haha! Helt sjukt att Sverige engång röstade fram Euphoria ^^' Aja grattis iaf till de som vann :) Ska snart bege mig hemåt för att lägga mig så jag kan vända på dygnet innan skolan börjar! Ni får ha en ofrtsatt trevlig lördags kväll!


Ute i skogen!

Sitter just nu hos Mikael och dricker en kopp Tea, detta är nog första gången han ser mig med långt hår, haha! Han verkar iaf inte jätte rädd direkt ^^ Nu ska jag avnjuta en kopp te så bloggar mer sen, ni glömmer inte melodifestivalen senare ikväll?! =D

Dagens fråga!

Hur kommer de sig att du gick över som kille igen??? Var det nåt speciellt som hade hänt eller kändes det fel???? Tack i för hand :)

Anledningen till att jag provade vara kille ''på nytt'' var mesta dels för att få en helt annan syn. Det var många tankar i huvudet som snurrade fram och tillbaka, jag trodde jag skulle bli galen, haha! Jag ville få reda på om detta är det jag verklgien ville och svaret har jag nu i mitt lilla huvud. Ibland kan det vara bra att prova på saker innan man bestämmer sig fullt ut och jag gav det 1 försök. Jag fann aldrig någon ''harmoni'' i att vara kille, det var så inte jag........... Så jag valde gå tillbaka och känner mig mer bekväm i detta och en liten del til latt jag bytte var för att utan hormoner blir detta lite svårare......... Men jag  börja tänka tillbaka på andra händelser och insåg att jag har varit med om värre knipor och därför beslöt jag mig igår att gå all in igen! Det ''värsta'' har jag redan gjort (åkt buss, fik, krogen, gått på stan etc) :) Jag såg även detta som ett ypperligt tillfälle att testa mina vänner och se vilka so mverkligen stod mig närmast och även få ut vad dom egentligen tyckte. Så det har varit ett litet experiment skulle man kunna säga ^^ Men nu är jag säker jag är tjej genom hela utredningen och nu vet jag vilka som verkligen står mig närmast!!! =D


Sorry, sorry 16/2

Hej på er alla fina, ursäkta för att jag inte bloggat men har verklgien sovit ut. Ush vad lat jag låter, tur att skolan drar igång snart!, haha! Idag så vet jagi nte riktigt vad osm händer, ska väl ta mig en sväng på rullbandet lite senare och lite senare ikväll blir det Melodifestivalen, min känsla säger att det kommer va ett bra startfällt! Hoppas, hoppas, hoppas, de senaste gångerna har det varit hej kom och hjälp mig, haha! Aja nu ska jag hjälpa Mamma baka muffins och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Jeffrey Campbell



I am who I am, I will always be the same

Hej på er! 15/2

Go morgon, go morgon alla läsare! Ursäkta för jätte dålig bloggning, men som ni kanske förstått har jag haft fullt upp och en hel den funderingar som kretsat i mitt lilla huvud! Men nog om det, var på bio igår med Nettan och vi gick på Beautiful Creatures, den var riktigt bra! Rekommenderar den starkt iaf! Idag så händer inte så jätte mycket, ska ta det lite lugnt och fixa en sak här på bloggen, samt ta dagens fråga eftersom jag glömde det, haha! Ni får ha det så bra så höra vi mer sen! =)


Hålla en låg profil!

Jag tror att det finns en person för var och en oavsett om man är Hetrosexuell, Bisexuell, Homosexuell eller Transexuell. Men givetvis försvårar det sitsen om man är transexuell eller iaf tycker jag det......... Hetro kan gå på vilken krog som helst och Bi/homo har sina gaykroger de kan vända sig till. Men vad har vi transexuella?! Vi är ett mellanting......... vi kan gå på båda, men det är inte säkert heller.......... Jag är jätte noga med att inte gå för långt och kommer vara det hela mitt liv. Jag vill ha skinnet i behåll och hålla en så låg profil som bara möjligt, samt sköta detta snyggt! Klippet här nedan säger väl egentligen allting?!  

 

Glad alla hjärtans dag! 14/2

Hej på er alla fina, hoppas allt är väl med er och själv inväntar jag att kl ska bli 16:15 då det bär av till bio, igen, haha! Ska bli jätte ksoj och det är ju alla hjärtans dag idag med. Glad alla hjärtans dag, idag tycker jag ni ska skämma bort er riktigt ordentligt eller gör som jag och Nettan. Fira med att vara singlar 3 år i rad på alla hjärtans dag med bio, haha! Fanken vadh emskt egentligen, haha! Aja never mind så går det om man gör dumma val eller?! Aja bloggar mer sen igen och så tar vi dagens fråga, kramiz!


Älskat utan ryggrad.....

Är det inte lustigt att när man väl öppnar upp sig och säger sanningen vill folk inte längre höra......... De kommer med bortförklaring för att behålla sin egen själv känsla, jag tycker det är sorgligt att de hellre vill höra på lögner än sanningen, vad är det då för värld vi är påväg till?! Jag kan bara säga att jag är glad att kommit ur min låtsas värld och önskar de med gör det endag, för psykiskt bra mår dem inte, det gjorde iaf inte jag........ Men så går det väl när man "älskar" fel person, jag har iaf lärt mig något idag som tur är! :)

Snart biotime!

Hej på er alla läsare, kom precis hem från Mikael och vi hade det jätte trevligt! Fick se hans nya husdjur och de var jätte fina, även om jag var lite smått rädd för dem, haha! Just nu sitter jag och planerar upp min vecka så jag kan få ett någolunda hm om hur den ska bli ;) Men om ca 45 min så blir det att bege sig mot Skövde för att gå på Bio, ska bli jätte skojsigt! Ha en fin kväll så hörs vi mer sen, pöööööz!



Fika!

Vad kan detta vara?!

Go morgon! 13/2

Go morgon alla läsare, hoppas ni mår bra, jag har precis fixat mig och är nu påväg hem till Mamma & Pappa :) Mitt internet krångla så jag får se Top Model hemma hos dom istället ^^ Lite senare ska jag till Mikael och efter det ska jag på bio med Nettan :) Vi ska gå på Ego, verkar jätte nice ;) Det var allt för mig just nu och bloggar mer sen igen, kramiz!

Fika med twinsen!

Hej på er, kom precis hem från en härlig fika stund ihop med twinsen! Vi hade det verkligen jätte trevligt och var kul att se dem igen! Fick även ett mess av pappa där han berättade att han har fört över pengar till mitt gymkort :) Känns som allt bara flyter på och vem vet ska kanske börja modella på allvar igen?! Nä vet inte, rätt tråkigt till och från, haha! Att bero på något annat, har ni någon gång inte berättat hela sanningen varför det tog slut mellan er och en annan?! Det har jag, så från och med idag har jag bestämt mig att vara 100% ärlig till nästa person jag träffar =) Ibland känns det som det var en rätt dum idé att hoppa in i en annan karraktär, men just då kändes det osm ett dubbelliv var en bra ide......... ^^' Aja man lär sig av sina misstag =)


3 problems, 1 solution!

 

Det är en vanlig dag och jag har det bra!

Go morgon alla läsare, hoppas det är bre med er :) Med mig är det faktiskt hur bra som helst och känner att det är rätt kul att vara jag för engångs skull, haha! Ska fixa mig strax och tror jag har kommit fram till hur jag ska spara ut håret, samtidigt ha det någolunda ''snyggt'', haha! Som jag berättat tidigare hade jag oavsett sparat ut mitt hår till en firsyr jag tycker är lite små nice eller jag tycker det iaf! (se bilden nedan) ;) Nu ska jag fixa mig lite smått så hörs vi mer sen, kramiz! =)


Hitta en annan väg!

Hej på er alla natt ugglor, hoppas det är fint med er! Jag har fått mängder av frågor varför jag valde att bli kille helt plötsligt och hur länge jag ska vara det.


Mitt mål är att genomgå utredningen som kille och ger mig även möjligheten att kunna dejta, samt hitta en annan lösning på mitt problem. Men skulle det bli för "tufft/obehagligt" kommer jag gå tillbaks! Denna veckan har jag lov och tänkte att det kan vara en ypperlig bra idé att prova på hur det faktiskt är att leva som man gjorde innan, samt få se allt i ett nytt perspektiv :) Jag är en person som är väldigt öppensinnad av mig och jag önskar att det ska finnas en annan väg att gå, eftersom detta är en enorm stor grej och inget man bara gör! Så i slutet av veckan, låt oss säga lördag eller söndag borde jag ha bestämt mig vad jag vill vara! :)

Mumma!

Hojta till!

Usch vad kallt det är utomhus och jag har nu försökt i snart 30 min att få en vettig frisyr, haha! Det är iaf ingen vidare success iaf x) Blir nog till att klippa sig om jag ska få ordning på detta, haha! Imorgon är det vecka kvar tills vi ska till lundströmska, ska faktiskt bli riktigt skönt! Ska strax möte upp Emma för att ta något att äta, jag är lite hungrig på kebabrulle eller pizza ^^' Får se vad det blir, men skulle inte sitta fel och bloggar mer sen! :) Om du/ni har någon bra idé på en frisyr får ni gärna hojta till! =D 


Vad säger ni om detta?! ;)

Back again! 11/2

God morgon alla läsare, hoppas det är fint med er och som ni ser jag har blivit kille igen, haha! Tror faktiskt det har varit väldigt läraktigt för mig att fått prova på! :) Men jag kan inte heller krypa under stolen att det är lite skönt att vara tillbaka eller hur man ska uttrycka sig?! =) Idag så ska jag eventuellt gå och köpa gymkort, jag ska bli biff igen, haha! Skämt ochh sido, ska jag nu vara kille kan jag lika väl gå in för det och börja träna igen. Ska även gå till optikern för att fixa nya linser, vågade inte pilla mig i ögonen med mina naglar jag hade sist, haha! Ska med föröska boka tid till tandblekning och till frissen, har as långt hår! Fast iof tänkte jag ändå spara ut det så kanske tar och skiter i det haha! Ush nu vart det plötsligt jätte mycket att göra, haha! aja bättre än ingenting iaf, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi mer sen, krmaiz på er!


Imorgon är en annan dag!

Go kväll alla läsare, ursäkta för mitt lilla ''knäppa'' uppträdande eller vad man ska kalla det, haha! Sånt är livet ibland är det upp och ner, men nu känns det iaf bra mycket bättre! :) Jag vet inte riktigt vad jag har kommit fram till, men jag har en tanke och den lyder så här: Försöker man inte, får man aldrig veta om man klarar det eller inte! Med detta menar jag att det kan vara värt att ge detta en chans och skulle det inte gå vägen, är det bara att byta om, men då har jag iaf försökt. Jag avskyr människor som inte försöker och sådan vill jag inte bli! Jag vill försöka och jag vet att det finns fler killar/tjejer som går utredning i könet de föddes i, så varför ska inte jag kunna göra detsamma?! =O Jag har vart med om tuffare saker än detta, så jag ska klara det även om det kan bli svårt och vem vet kanske jag hittar svaret underm in färd?! =)



Dagens fråga!

Hej, jag har länge tänkt på hur ofta du tar din utväxt och vad för schampon du använder dig av? :)

Du har helt rätt, jag är långt från blond i skallen och anledningen till att jag färgade mig blond är en annan historia, haha! Jag brukar ta min utvext 1 gång i månaden och eftersom jag egentligenär svarthårig från början (som nu blivit mörkbrunt) syns utvexten tydligare på mig än hos ljushåriga. Så 1 gång i månaden tar jag min utväxt och jag använder mig av Joico's produkter.


Förvirrad!

Hej alla läsare, som ni alla kanske förstår är detta SJUKT jobbigt och därför har jagi nte bloggat så jätte mycket idag........ Jag undrar vad som hände med han/hon som inte brydde sig om vad folk tyckte eller tänkte?! Försvann hon bara eller vad hände?! Jag fattar ingenting, men en sak vet jag att ska jag klara livet som kille i 6-8 månader kommer en hel del metoder behövas. Jag kan lika bra ta på mig masken igen och bli Mr: Lip och glömma problemet för stunden, låtsas att allt är fint. Det funkade i 2 år sist och då borde inte 6-8 månader heller vara någon match eller?! Värt att fundera på, men 1 sak är klar och det är att han inte får bli lika elak som sist!!! Denna gången ska han vara mer som jag, en snäll och ödmjuk person :) Behöver nog tänka på saken, tack och lov att vi har lov, haha! Men oavsett vad jag bestämmer mig för kommer ärligheten alltid finnas här på blgogen eftersom jag vill dela med mig av min resan! =) Jag behöver nog bara vara lite förm ig själv antar jag och så ska det nog bli bra <3


Filmtime!

Fixa lite popcorn och lite läsk för att sen slå er till ro till en bra film! ;)

 

Back again!

Go morgon alla bloggläsare, ja då är löshåret av (för stunden) och funderar just nu över mitt liv........ Egentligen har jag det rätt bra så, ah finns väl inte jätte mkt att fundera äver eller?!  Tänkte som sagt ha klackskorna till bröllopet, men eftersom lite ändrade planer får jag helt enkelt hitta på något nytt. Men en sak är väldigt klar! Kavaj, skjorta eller fula svarta byxor etc är redan uteslutet, blir kräcksjuk av bara tänken blööö! Men jag ska nog hitta något hoppas jag, ska iaf titta runt lite på Stayheard :) Bloggar mer sen och tar dagens fråga då, hörs då pöss på er!


Ändrade planer...

Under de senaste veckorna har det vart som en karusell i mitt huvud och jag har varken vetat ut eller in........ Folk som verkligen känner mig vet om att jag är väldigt nyfiken av mig och vill prova på allt och ingenting. Som ni vet har jag vart med om mycket och det kändes rätt att göra detta, men nu har jag fått prova på lite hur det är. Så Ikväll kommer jag ta bort det mesta av mitt löshår och klä mig som en kille igen. Jag kommer genomgå utredningen angående transexualism! Jag kände att det var viktgit för mig att ''prova'' på och se hur det var eftersom jag har varit med om en heldel det senaste 2 åren........ Men det har ingenting att jag blivit trackad eller på hoppas, jag känner att jag vill genomgå utredningen som kille, det är bara det! Önskar att jag kunde visat från mitt perspektiv mer exakt vad jag menar........... Men tror ni kanske förstår ändå och på så sätt kan jag ''dokumentera'' step by step =)


Gjorde min dag!

Hej allihopa, åh vad glad jag är idag eller?! Pratade ut med Simon idag och fick reda på en grej. För er som läst min blogg tidigare vet ''typ'' vem han. Vi dejtade, men jag valde att göra slut, dels för jag levde i en fantasivärld och rädslan för hans reaktion pga mitt val........... Iaf fick jag reda på att han har träffat en ny och jag blev jätte glad för hans skull! =') Jag tycker det bättre att glädjas åt varandra + att jag ändå inte har känslor på det sättet. Han är liksom en vän, that's it och jag kommer aldrig kunna tänka mig ha choka choka boom boom eftersom han är en vän och har en ny, haha! Nä men skämt och sido, jag är glad för hans skull :) Så nu är det problemet löst och vi kan gå våra egna vägar, vilket jag tycker är jätte bra ^^ Många försöker hålla kontakt med sina X, men känns inte så jätte rellevant + att tror inte hans nya Pv skulle känna sig bekväm i det heller och sånt är vitkgit att tänka på! =) Så ett grattis till honom och så får vi se hur länge jag är singel, OBS sa vist för mycket, haha! ^^



Frän skorta!




Go morgon! 9/2

Go morgon alla läsare, vaknade för en stund sen, ligger nu och myser med en av världens goaste katter! Jag är inte så jätte mycket för katter, men Challans små pluttar går inte att undvika, haha! ;) Kvällen var helt underbar och träffade jätte härligt folk! :) Var lite vad jag hade och säga, bloggar mer sen! Puss på er och hoppas ni med får en fin dag =)

Party!

Snart bär de av!

Egentligen ville jag inte visa mig halvt osminkad, men skit i det, pallar ändå inte, haha! Helt osminkad är jag inte iof, har lite fondation och sånt på mig :) Tänkte att jag gör resten när jag kommer till Challan och bråttas med spegeln ihop med alla andra tjejer, haha! Boysen får sitta i sofforna och vara allmänt coola ;) Fast finns det en bög bland oss lär han med slåss om spegeln, men det får vi hoppas att vi inte har, haha! Skämt och sido, ska packa lite innan jag ger mig av, hörs mer sen! 


Snygga snäckor!

Fynda snygga snäckor till bra pris, klicka här för Guld och här för Silver!









Go morgon! 8/2

Go morgon alla readers, ÄNTLIGEN FREDAG, känns fett nice och är hur taggad som helst! =D Däremot vet jag inte om jag kommer våga bära klackar ikväll, är ganska halt ute =/ Personligen tycker jag att man får bättre grepp med smala klackar än med breda, men kanske bara är jag, haha! Men det löser sig säkert, annars tänker jag bara slappa fram tills jag ska börja fixa mig :) Bloggar lite mer sen, tills dess får ni ha en fortsatt trevlig dag, nu ska jag fixa en varm kopp te <3,Puss på er!


1-2 veckor kommer min iPhone 5 hem <3



Dagens fråga!

Hej, har läst din blogg till och från, finner den väldigt intressant =) Men jag har en fråga jag funderat länge på, skulle du kunna tänka dig att börja strula (hångla) med en kille på en krog och inte berätta att du är transexuell........???


Till att börja med vill jag säga, när jag går till krogen går jag enbart dit för att dansa och ha kul, sen vad alla andra gör där är upp till var och en :) Men till frågan, Nej jag skulle inte kunna börja strula med någon kille på krogen, absolut inte! Jag ser i bådas perspektiv och det tycker jag är viktigt! Han skulle få en smärre chock om sanningen kom fram och jag skulle riskera att bli misshandlad........... Jag vet att många transexuella skiter i just denna grejen och bara kör på. Det dom inte tänker på är att dom förstör för andra transexuella och skapar en felaktig bild........... Men jag anser inte att vi har någon som helst skyldighet att berätta ''vad'' vi är, så länge man håller sig på matten och inte gör något dumt och kommer det en hand på mitt lår är jag rätt snabb att ta bort den! Men som sagt jag är på krogen för att dansa och ha kul, sen vad andra gör är upp till dem! ;)



Klokt val! 7/2

Go morgon alla bloggläsare kom rätt nyligen hem från skolan och gissa vad?! Jag har looooov!!!! As gött och just idag käner jag, fuck vilken tur att jag valde plugga istället för att sitta på Arbetsförmedlingen och mögla, haha! Vad jag har hört får man ändå ingen hjälp där, så mitt val kanske inte var så dumt trots allt ;) Idag ska jag inte göra så jätte mycket, ska välja ut lite kläder, gå en snabbis på systemet och sen får jag se vad tiden har att erbjuda. Men innan dess ska jag fixa lite mat, hörs mer sen puss på er!


Hittade en jätte ''söt' bild, kanske ska överväga sushi i fortsättningen?! ;)

Min idol även om glaset inte spricker!

 

Snygga skor från Footway!

 


 



Skoproblem!

Som ni kanske sett och förstått fixas det en hel del på min lilla blogg ^^ Det är därför jag inte kunnat blogga fören nu, men tror ändå ni har överlevt och jag tycker det blev reltativt snyggt, eller vad säger ni?! Synpunkter?!  =) Just nu planerar jag lite på hur jag ska lägga upp min skoannordning hemma och som ni ser på bilden är det nästan redan fullt............ Då är det där knappt hälften, haha! Helt sjukt vad man samlar på sig eller vad säger ni?! =D Aja, undertiden jag försöker komma till klarhet över mitt lilla ''problem'' får ni ha det så bra och så bloggar jag mer efter jag slutat min sista lektion! =)


Vad har hänt?! 6/2

Go eftermiddag alla läsare, ursäkta sen bloggning, men har haft lite annat i görningen som tex skola ;) Idag är det tisdag och jag funderar gå till ICA för att köpa lite food och eventuellt svänga in till vuxenhörnan (systemet), haha! Blir utgång i helgen och ska bli jätte skönt! Jag börjar allvarligt tro att det är något fel på mig, förut festade jag varje helg, även mitt i veckan och se på mig nu iksom, haha! Värsta soffpotatisen!!! =O Fast iof är det bara ett bevis på hur dåligt jag egentligen mådde, men kul hade jag även i mina bad times, haha! Nä nu ska jag fixa lite mat och så bloggar jag mer sen, puss på er!




 

Nytt mål för 2013!

Som ni vet älskar jag ha mål här i liver och strävar alltid mot nya mål varje dag, vilket jag hoppas ni med gör! Jag har alltid vart inspererad av sång och musik ända sedan jag var liten. En önskan jag länge har burit på är att kunna ta fyrstrukna ciss och för er som inte vet vad det är för ton, är det den tonen Pernilla Whalgren tar i Picadelli Circus (Pipet). Iaf igår så var jag hemma och pysslade lite smått och skulle bara prova för att se om det verkligen inte gick och det felade inte mycket!!! Helt sjukt och då har jag inte fått mina hormoner än, haha! ;) Så mitt nya mål är att kunna ta fyrstukna ciss fel fritt och sen spela in i studio =)


Dinner!

Leker med camen!






Tisdag 5/2

Go morgon alla läsare, idag är jag på riktigt bra humör, känns jätte skönt =) Hoppas ni med mår bra och är lika glad som lilla jag ^^ Idag ska jag in till Skövde för att luncha med en tjejkompis och gå lite i affärer :) Får om jag tar buss eller taxi hem, jag gillar att åka kommunalt eller vad de heter, men ibland är de rätt på frestande då folk ska glosönder en....... Aja bloggar mer sen, puss på er!

Missar väl inte Top Model kl 21:00?!

Dagens fråga!

Hej Molly, det skulle vara jätte kul om du tog dig tid till att svara på mina frågor och vill även att du ska veta att jag älskar din blogg och ditt ''nya'' sätt att vara! Med detta sagt tänkte jag gå på frågorna, vilka var de första skorna du köpte då du hade bestämt dig för att byta om och vad ska du göra med alla kläder du hade innan och efter, om du genomför elelr avbryter utredningen? :)


Tack så jätte mycket för alla fina ord och blir så glad över att höra allt fint ni alla skriver!

*Mina första skor var 12 cm höga ''pumps'', första gången jag provade dem trodde jag skulle bryta fötterna, haha! Men i dagens läge ser jag dem som pensionerskor + att de är på tok försmå för mig, haha! Skoskaven jag fick från dem går inte att beskriva mer än HEMSK, haha!

*Oavsett vad jag kommer fram till kommer jag skicka iväg lite kläder till gatubarn, men även folk inom Svergie som har det dåligt ställt ska med få!. Jag tror inte dom bryr sig om att skorna kostade engång 500 - 2000kr, T-shirt för 299 - 399kr eller att en jacka låg på 4000 - 6000kr. Pengar för mig är inte jätte rellevant, huvudsaken är att man hjälper varandra! Vissa saker kommer jag säkert sälja (till ett vettigt pris) och andra saker kommer jag ge bort. I min garderob fyller de ingen funktion, bättre att någon annan som behöver dem tar dom :)



Drömmer mig bort!








God morgon! 4/1

Hej på er, alltså jag vet inte vad osm är med mig idag men känner mig jätte nere hm...... Får hoppas det är tillfälligt! Idag ska jag vara hemma och plugga lite, hade tydligen prov nu på Torsdag, OJSAN! Ska med ringa Challan lite senare och planera upp helgen, Anelie och jag är fett utgångsugna, haha! Kanske det som pajat min rubbning?! ;) Har vart så mycket nu de senaste veckorna, så jag har inte haft ork till utgång och speciellt inte helgen som var..... Aja hade en trevlig dag där nere iaf, nu ska jag slappa lite och så bloggar jag mer sen, puss på er!






Hej!

Åh har verkligen inte haft lust med att blogga idag faktiskt...... Idag har jag tittat resa ihop med Nettan och ärligt vi kommer fanken mig ingen vart, haha! Sitter och pratar med Pierre i telen och han hälsar till er med sin dalmåska eller vad de heter ^^' Ah jag pallar inte blogga mer, bloggar mer senare ikväll och imorgon kör jag dagens fråga, palalr inte just idag, lite trött =/  Men undertiden ni väntar på nästa inlägg kan ni titta på denna filmen, väcker minnen <3


Söndag 3/2

Hej på er alla fina, söndag idag och jag vet EXAKT vad jag ska göra, haha! Eftersom jag missade Melodifestivalen igår så ska jag se det idag :) Sen ska jag träffa Nettan för att diskutera resan, några av landerna vi funderar på är nämligen Turkiet, Frankrike eller USA och då kommer jag dit tillsut (USA), haha! Nu ska jag bege mig hemåt och så hörs vi mer sen, puss på er! =)


Underbar dag i Göteborg!

Ursäkta för jätte dålig bloggning men blev att jag stannade extra i Göteborg och slutade med att min mobil dog, samt datorn var ur laddad........... Lite surt, men nu kommer blogg inlägget iaf! Åh vi hade en jätte mysig dag ihop och var verkligen toppen roligt! Vi gick i affärer och träffade även på en kille som ville be för oss, what?! ^^' Sjuka saker händer alltid mig, varför?! =P Jag tog även med dom till ett nice place där vi skulle avnjuta en god middag och faktum är att jag engång blev bjuden på mat där av en mycket stilig karl ;) Aja nu ska jag inte avslöja allt om mitt privat liv, höhö. Nettan var nyss här, vi tittade resa ihop och berättar mer om det imorgon, nu måste jag lägga mig är sjukt trött, puss på er!


Om någon kallar dig ful..... Ge dem då en kram och visa att du stödjer deras synfel <3

 

Fika!

Ja då har man kommit till goa Göreborg och sitter på ett café ihop med girlsen :) Tommi och hans tjej kommer lite senare och då blir det äta på något mysigt place, hoppas ni har det bra, här är det strålande sol 8D

Var på tiden! 2/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra, själv sitter jag på tåget ner mot Göteborg där jag ska möta upp lite vänner :) Endel har jag inte träffat på ett bra tag, skäms på mig, haha! Men idag blir det av, vi ska gå på stan, äta lite gott och ha det allmänt mysigt :) Kommer bli jätte skoj, hoppas ni med får en fin lördag med mycket sol! Igår var jag som sagt i Skövde ihop med Emma och jag fick äntligen tummen ur röven att köpa nya borstar! Verkligen jätte nöjd över mitt köp och var faktiskt kul att sminka sig imorse, haha! Nu ska jag koppla av de sista 45 minutrana innan jag anländer till Göteborg och träffar mina tjejer, puss på er!


Komentarproblem!

Fick ett mail om att det inte går att komentera här på bloggen och blev väldigt förvånad. Ska ta mig en närmare titt på det, bra när ni säger till om sånt! <3


Vilka tycker ni skulle passa mig?

Fräna skor!



Naglar! 1/2

Go morgon alla bloggläsare, sorry för sent bloggning, men glömde bort bloggen helt, haha! Så det kan bli ^^ Iaf idag så ska jag in till Skövde en snabbis, ska ska gå lite i affärer och eventuellt boka tid för mina naglar :) Funderar på att köra ett liknande stuk som bilden här nedan, verklgien jätte fina :) Nu ska jag fixa mig innan jag ringer Emma, puss på er!