Avsnitt 4

I detta avsnitt pratar vi om barn och hundar i bilen och psykisk ohälsa, dessutom spårar vi ur ämnet och bjuder på sång och en massa djursnack.


Blir tokig!

Som ni vet har jag valt att spara ut min hunds päls och mest på skoj och varför skriver jag min hund?! Alla inkl jag själv vet om att hon heter Gucci, haha! Well, jag har iaf valt att inte klippa den med NU ska den banne mig bort inom den närmsta framtid! Asså jag överdriver inte att hon fäller sin sommarpäls eller vad det nu är för det är allvarligt talat hår precis ÖVERALLT!!! Jag blir tokig och det värsta jag vet är hundar osm fäller, detta problem hade jag aldrig när hon var nakenfis, haha! Lätt värt betala en slant för få henne vacker igen och söt på nytt igen,helt klart!

Eftersom vi bott i småland den närmsta tiden har vi haft problem att hinna en bra frisörtill henne och där av att jag började spara ut pälsen. Hon vi gick till innan var jag så nöjd med och hon gjorde verkligen under för min lilla sötnos. Vilket man ska eftersom jag är drottningen av Skaraborg och hon är min lilla bäbis, hihi ^^ Sjukt hur barnlig jag är med henne egentligen, men har man en lite pluttis förstår nog alla vad jag pratar om. Dessutom säger väl hennes senaste veterinärs besök pris vad jag är redo att göra för henne?! Kan säga att det lååååångt från billigt, den lilla odågan har kostat mig en bra bit över 40 000... Då kan hon väl få stå ut att bli nakenfis för min skull, haha! skämt och sido, barn och hundar är något speciellt som man verkligen gör allt för eller vad säger ni?! Oavsett om man har en försäkring som går in eller i mitt fal inte täcker upp! =)


 

Cheat Codes feat. Demi Lavato - No Promises

Förlåt! 31/7

Go morgon alla bloggläsare, förlåt, förlåt och åter igen förlåt att jag inte uppdaterat på 3 dagar eller vad det nu blev... Men jag kan säga att mina dagar har varit speckade med både det ena och det andra, SJUKT! Iaf idag är det den sista dagen med mycket saker och därför har jag gått upp extra tidigt för att just hinna med allt i mitt liv.... Men idag är det turligt nog sista dagen med allt som ska göras och ska fira detta på 2 sätt när allt är klart! 1 tärffa en kompis och 2 fixa mina naglar, super! Asså ska vi sncka om hur FULA min naglar är... Tappat nästan alla ut om 3, känner mig lagom sexig liksom, haha!

Dessutom har det varit lite skönt att vara utan mina sociala medier på ett sätt... MEN detta innebär också att jag måste jobba aset ur mig pga fel prioriteringar eller vad man ska säga. Har en hel del pappersarbeten och mail att gå igenom. Aja nog om om detta, hoppas allt är bra med er idag och idag ska jag försöka uppdatera som vanligt eller iaf försöka! Sett att en hel del varit inne och kikat så söta och podden kommer upp idag någon gång, vet inte när! Satt med jobb igår från kl 13:00 - 23:00. Ångrade rätt grovt att jag inte tog tagi  det lite tidigare, men som sagt ibland gör man fel val och detta är en av många, haha! Var nämligen ute och festa as always i helgen och snacka vi utgång eller snackar vi utgång, haha! OMG verkar osm Skaraborgarna inte helt glömt mig och tur för mig, fick VIP, inte helt fel! Iaf nu är kl 06:28 så jag kommer förinställa en hel del inlägg med hoppas det är okej! Sponsrade inlägg och sånt kommer nästa vecka eller slutet av denna, sen ska det nog flyta på! :) Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Blåst på pengar?! 28/7

Hej på er sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag! Själv har jag jobbat som ett as för att få min vardag gå runt vilket ni kanske förstått?! :) Verkligen fått panikstressa med allt som rör det nya företaget då mitt faktureringsprogram vägrar funka och suporten verkar inte vara den enklaste att få tag på... Blåst?! Verkar lösa situationen utan att det ska påverka mig allt för negativt och ska sitta någon dag i veckan med en dtautvecklare för uppstart av en lite mer modern hemsida. Men nog om det, nu väntar jag på mina föräldrar som ska komma hem och därpå blir det hem för att göra iordning för att träffa M, hihi ^^

Skulle egentligen fixat naglarna i veckan men hann inte detta pga jobb och ska se om det kanske hinns med i veckan som kommer eller om jag tar en tid i Skövde?! Dom i Skövde brukar också alltid klämma in mig på något vänster och himla bra. Dessutom är dom riktigt duktiga och det är A- & O när det kommer till att få fina naglar?! Slänger upp lite bilder från veckan då jag var på Gymmet med Jenny. Känns super att man hittat en gymkompis och poddkompis, samt vän i övrigt också, hihi :) Aja nu blir det lite lugnt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Stressig dag! 27/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas er dag varit bra och att ni hunnit det nik ska! Själv har jag stressat hela dagen med massa papper, varit hos banken och ett möte med skatteverket. Mycket nu och mer kommer det också blir! Men skönt när det går bra! Vet att uppdateringarna sugit men försöker göra mitt bästa för att hinna med er och alla andra! Hade verkligen behövt någon som packar upp mina lådor men det lär ju knappast hända, haha!

Trivs i vilket fall i min lägenhet och så nöjd över hur jag ftt ihop allt, saknas lite små saker bara och sen klar! Ser verkligen fram emot kommande månad för det ser riktigt ljust ut, vilket förklarar varför jag inte hinner uppdatera här heller... Men snartär jag tillbaka med uppdateringar och videos, hoppas jag iaf! Dessutom ska jag iväg och podda om bara några min så har bråttom, bloggar mer sen igen, puss på er!

Stan! 26/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, sorry för sen uppdatering men ja ni vet läget! :) Ska inom kort bege mig inåt stan för att möta upp Jenny och därpå käka gott och sen gym, kanske podd idag, men inte helt 100, då inspelning och inte redigering! Vet att jag lovade er en podd i veckan men hade vi bytt liv skulle ni förstå att dygnets alla timmar inte räcker i nu läget... Livet är hårt som egenföretagare, ibland! Men andra sidan lönar det sig att jobba har jag lärt mig sen innan!

Nu blir det ut med lillen för sedan åka till stan, ska dessutom handla, har typ 0 saker hemma. Slängde allt som fanns i kyl och frys... Pallade inte bära med skiten, bara riktigt drygt! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Btw älskar att vara askblond, kanske ta utväxten nästa gång?! :)

2 möten! 25/7

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ska inom kort göra mig iordning. Ligger och kollar film och därpå ska jag hem en sväng för att lasta lite saker, bland annat hämta mitt internet! Blir en ganska lugn dag med tanke på allt som gjordes veckan innan... puh!




Nu blir det kolla klart och sedan iväg till stan för att handla, tanka och ha 2 möten. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Denna veckan kan bli dålig uppdatering, viktiga möten och papper som ska göras. Sen är flytten inte helt klar heller... MEN jag jobbar på det och i bästa fall flyter uppdateringarna på som dom ska när min bloggutrustning kommit på plats i lägenheten. Bättre jag förvarnar er med både blogg och podd!

 

Dör för dom!

Tidigare förra veckan köpte jag ett par nya skor och jag är så SJUKT nöjd över dem. Älskar modellen och hur dom är designade, löv it! Dessutom när jag packade upp resterande skor insåg jag hur mycket jag har saknat dom, haha! Sjukt beteende, haha! Skor är verkligen det bästa av allt, vem behöver en man när man kan ha en massa skor. Dom är tysta, fina och skötsamma. Dessutom kan man ha mer än , haha! Skämt och sido, verkligen super nöjd och kanske ska kika lite fler skor i veckan, hihi :)



 


Flytta hem?! 24/5

Go morgon alla bloggläsare eller mer eftermiddag... Sitter nu i telefon med banken för att fråga lite kring saker både för företaget och privat. Känns som man gör detta jämt, men andra sidan går det bra, haha! Pratade tidigare med en kompis som håller på med liknande bransch och det hjälper en hel del! Håller även på att kollar lite frisörtider och tänkte försöka vara ute i någolunda god tid, haha! Senare ikväll kanske jag ska iväg till en kompis, men inte helt klart! Har egentligen inte tid att göra detta, men planerar alltid upp massor och oftast mer än vad jag hinner och kan göra...

Senare idag ska jag även hämta lite små saker till min nya sängram eller säng ben kanske man ska kalla det?! Kommer bli super när allt är klart och ser verkligen fram emot detta! Ska även sova där för första gången ikväll tänkte jag. Kan vara skönt att börja flytta dit och verkligen vakna upp i egen lägenhet! Dock måste jag införskaffa lite mat och annat. Sen till helgen kanske M kommer och uppdateringen kan bli som den blir, men antar ni förstår varför, haha! Aja nu ska jag fortsätta stå i kö så hörs mer sen igen, puss på er!


 

Packa upp?! 23/7

Go kväll alla bloggläare, hoppas ni haft en fin helg för min hat varit super, dock väldigt mycket och kände att jag behövde lite paus med flytt, 50 års kalas och hng med släkten. Men var väldigt trevligt, dessutom har jag badat idag. Var faktiskt 20¤ grader i vättern och funderar på att dra till stranden med lite vänner och bara chilla! Har verkligen behövt lämna mina sociala medier lite på is under helgen, mycket som hänt och trots detta är det mycket kvar! Funderar puttra iväg med lilla rödan till lägenheten och börja packa upp lite små saker. Har en hel del saker jag vill få klar och hade varit skönt om det mesta är gjort! Dremot skulle jag kunna ta hela dagen till att få iordning imorgon, men kanske bra att påbörja?! :)

Eftersom jag kanske ska iväg till lägenheten ikväll kan det påverka podden kommer upp imorgon istället, men kommer försöka komma upp extra tidigt så den är iaf uppe innan kl 12:00! Mycket nu som ni kanske förstår, men när detta är klart ska jag inte röra mig en meter mer än nödvändigt! Dessutom ska jag iväg och flyttstäda i helgen. KUL eller inte, haha! Eftersom det tar ca 2 timmar ner och jag bör ha iaf 8 timmar på mig kan det bli en låååååååång dag! Men skanog gå bra om jag inte boka flyttstäd. Men oddsen att dom kan under såhär kort varsel kanske är omöjlig?! =O Aja nu ska jag fixa mig lite snabbt för sedan puttra mot lyan, bloggarkanske mer sen, puss på er!



Asså klant!

Hej på er, sitter nu i bilen påväg till Småland för göra det sista, sen är det bar städningen kvar vilket en städfirma ska få ta hand om :) Har verkligen 0 i intresse att utföra det där, haha! Eftersom allt är mer eller mindre upp och ner innebär det att mina skor har kommit på avväga... vilket betyder att jag bara har klackar att välja på, KUL! Lagom glad innan jag åkte och vill bara få det klart nu, så trött på skiten! Värsta jag vet är när folk ska "hjälpa" mig med saker av olika skäl, men först för inget blir som jag tänkt mig och många har en tendens att fucka upp mitt liv, haha! Skönt att ta någon drink senare ikväll och bara släppa loss!

Uppdateringen kan bli dryg efter detta men nu är ni iaf förvarnade! :)


Nya skor! 21/7

Go morgon alla bloggläsare, fullt upp som vanligt och ska inom kort göra mig iordningför lite jobb! Verkligen skönt att inte ha alla dagar helt tomma även om det kan vara väldigt mycket ibland, haha! Dessutom måste jag ner till banken antingen idag eller nästa vecka. Har så galet mycket saker i görningen, men dumt att klaga när det går bra?! :) Hoppas ni sovit gott och att vi mår bra, idag ska jag flytta sista sakerna och sedan blir det allt eftersom att bosätta sig i nya lägenheten, skönt! Värsta jag vet är när jag blir väckt av andra eller när någon försöker väcka mig, mitt morgonhumör säger jag bara, haha! Jag hatar tjat  valiga fall och innan jag 100% vaknat till tänder jag till på mindre än 5 röda, haha! Skämt och sido!

Igår var jag i stan med Jenny och passade på att köpa ett par spontan klackar, riktigt snygga om jag får säga det själv! Dessutom låg dom på REA och jag AVSKYR att gå utan klackar omjag vet att mina vänner eller dom jag ska ses med ommer bära det, haha! Lite komiskt när vi gick till gymmet senare under dagen med våra klackar, haha! Men gymma gjorde vi och jag fick inse hur dålig armstyrka jag har i mina armar, haha! Inte bra... Aja ska börja komma igåg igen och senareikväll blir detutgång. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Grillning!

Hej på er, nu har vi grillat och innan dess var jag i Skövde och fyndade nya skor, verkligen jätte nöjd! Var tanken att jag inte skulle köpt något men eftersom Jenny hade helt plötsligt klackar och alla mina reservklackar låg hemma i nya lägenheten gjorde det att jag blev tvungen att spontan köpa nya skor, haha! Fastdom låg på 30% rabatt, helt ok om ni frågar mig! Dessutom var dom riktigt sköna och tänkte ha dem äen till 50 års kalaset nu till helgen, kommer bli fab!

Nu blir det ringa lite samtal, svara på mail och senare ikväll kan det bli utgång om vi nu inte tar det imorgon istället, haha! Party-drottningen är tillbaka och jag måste ju visa mig på krogen igen för att få upp min statestik på nytt, haha! Egentligen är det tack vare alla haters som springer runt och berätta att jag är TS för att ge mig dåligt ryckte etc. Men det som inte tänkte på är att dom lanserat mig helt utan kostnad för min del, haha! Mer pengar åt mig så gnäller inte och även mer fokus i diverse olika sociala medier, haha! Aja nu ska jag jobba lite, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 
 

Donken och sen gym

Stress! 20/7

Go morgon alla bloggläsare, stressad som vanligt och sen som alltid, förvånad, haha! Ska inom kort bege mig in till Skövde för att gå lite på stan med Jenny och säkert äta något gott! Dom närmsta dagarna känns det som jag börjat hitta tillbaka till mitt uppdaterande och det roliga med att blogga igen! Men får hoppas det sitter kvar en längre tid fram över! När det blir mycket för mig har jag svårt att styra över vad som är viktigt... Men nu känns det som det mesta håller på att lugar sig! Funderar även att skaffa en ny sport bh, vilket jag ska kika lite efter idag! Nu när gymmet ska bli aktuellt igen är det dags att införskaffa sig lite nytt?! :)

Ska be Jenny ta med lite träningskläder så vi kanske kan gymma redan idag, vi har nämligen samma gym vi går till, bra va?! Skönt att ha någon att komma igång med. Chalan går på ett annat, gymet jag hade tidigare, men sa upp det och har nu bara 1 jag går på av 1 anledning, nämligen bättre utbud, haha! Aj bloggar mer sen igen, puss på er!

Kalas för Papi!

Hej på er, nu har vi litet kalas för lite släktingar och vi blev en hel del trots allt. Riktigt skoj och hittills har vi inte haft någon allvarligare diskussion, men det ska jag snart ändra på ;) Att provocera är något jag är expert på, finns fördelar att driva en blogg för man vet exakt vad för knappar man ska trycka på, haha! Det räcker med säga en mening sen kan man bara låta det hela rulla på av sig själv, haha!

Nu ska jag vara lite social och även lillen hade fullt upp att passa upp alla som höll i en korv oavsett kött eller ej! Nu ska jag vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!

5 saker jag har svårt för!

Alla har vi något vi är lite extra känsliga eller försiktiga med och även jag vore ganska onaturligt annars?! Därför tänkte jag dela med mig av just detta!


1 Att fisa inför sin partner... Löjligt tycker vissa, men enligt mig gör man inte sånt om man inte varit ihop väldigt läääääänge. Om jag äter rätt mat (undviket mejeriprodukter) kan det ta upp till 6 månader innan jag ens skulle få för mig göra något sånt. Ibland är det en lättnad för både mig och hunden att gå på långa promenader SJÄLVA, haha!

2 Att bli jagad av en groda/pöadda... Ni vet närkillar ska vara "roliga" och dumma sig med något man är bokstavligt talat livrädd för. Sånt klarar verkligen inte jag. Antingen slår jag killen av ren panik eller djuret, vilket inte är schyst!

3 Lyfta tunga saker på fel sätt... Detta är endast dom som vet hur det känns att få en nagel böjd bakåt, den smärtan går inte beskriva! Tänk då att tappa något och glömmer av att man har långa naglar, samt saken man tappars vikt, ja ni förstår nog själva.

4 Filmer på barn/djur som blir behandlade illa... Sånt klarar jag verkligen inte, riktigt hemskt att göra sånna saker mot ett djur och detsamma gäller ett barn. I vissa länder kanske det är en vanesak, menjag tror jag talar för alla attvända ut och in på ett djur eller människoskin som dessutom är vid liv kan nog vara bland det värsta som finns ='( Jag säger som min tidigare chef, ett skott i pannan borde dom ha, minst sagt!

5 Att prata om mitt bloggande, tro det eller ej... men just denna frågan får jag ganska ofta. Hur gör man, vad gör du och hur går det till. Eftersom jag lever i denna "bubbla" varje dag är det inget jag egentligen tänker på. Dessutom tycker jag det är ganska tråkigt att prata om mitt yrke som egenföretagare och bloggerska. Man borde vara till viss del van, men riktigt van blir man nog aldrig.


 

Jobb och kalas!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Ska inom kort göra mig iordning för att sedan gå igenom lite papper och även ringa något samtal om tid finns. Har en hel del att göra och har egetnligen ingen tid att blogga idag men ska försöka sköta det samtidigt! Hoppas ni sovit gott och mår bra. Många av er undrar säkerligen när nya vides kommer oh det blir av så snart jag kommit till min nya lägenhet med internet och en fungerande tv, haha! Som jag berättat funkar inte ljudet på den här hemma eller det bliri nget ljud när jag ska klippa vilket försvårar ALLT... Men snart så! :)

Sen på lördag ska vi på kalas för min faster och med mycket tur ska jag hinna detta också! Är det inte gå igenom mail är det pappersarbete, podd eller andra saker i görningen haha! Glad att jag tog lite mini semester i sommar med just bloggandet! Dessutom har vi kalas för pappa senare idag också! Nu blir det jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Kommer bli bra!

Hej på er, som ni förstått har vi laggt mer eller mindre hela dagen på att flytta och hade det inte varit för avståndet hade denna flytten gått betydligt enklare... MEN nu är det som det är och man får bara gill läget! Slänger upp lite bilder på lägenheten och som jag sagt tidigare är detta kanske inte heller riktigt långsiktigt, men får duga tills vidare! Älskar planlösningen och sen att det är vitt gör verkligen mycket! Jag klarar verkligen inte lägenheter med 3-8 olika tapeter, värsta jag vet! Det bäst av allt är att den är byggd för att kunna ha både tättmaskin och diskmaskin om man vill, vilket underlättar massor!

Ni som sett min tidigare lägenhet på Käpplunda förstårnog hur jag menar med att den är lite små lik med planlösningen. Jag är iaf väldigt nöjd och kommer utan tvekan trivas en längre framtid om så skulle bli också. Om inte annat kommer den kunna bli en bra övernattningslägenhet om en ny flytt skulle ske, behöver jag säga mer än så, haha! Aja nu ska jag ut med lillen men nu vet ni lite hur jag kommer bo och vad jag gjort under dagen. Bloggar mer imorgon igen, natti!




Yesterday!

Kolla med en städfirma! 18/7

Go eftermiddag, ledsen för lite sen uppdatering men vi håller på med flytten ÄN... Men med massor tur är det sista dagen jag åker ner idag! Ska ringa en städfirma som kommer få ta hand om skiten, pallar verkligen inte åka ner igen, haha! När jag flyttade in i min 1:a var det en firma som städat ur den och tänkte kolla med dom. Kanske lite kort varsel?! Men jag har verkligen 0 lust att pyssla med det + städa om lägenheten jag fått... Orkar inte gnälla på det bättre göra det själv för allas vägnar?! Finns lite små saker jag tyckte dom slarvar med, därför jag tänker fixa det själv!

Sen när jag kommer hem ikväll ska jag packa lite saker och fixa en sak som ska vara till sängen! Många förväntar sig säkert en pampig fest... Men det enda jag vill är att bo själv och i Skaraborg, inget annat betyder mer för mig just nu, haha! Nu blir det slappa lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ölands Södra Udde!

Mot småland, igen! 17/7

Go eftermiddag, sen uppdatering igen, men hann inte blogga innan jag stack för att hämta nycklarna och bilderpå lägenheten kommer inom kort! Hoppas ni hft en bra start på dagen och sovit gott! Vet att jag lovade bra uppdateringen veckan som kommer, men blev inte riktigt så pga att jag blev tvungen att uppdatera lite snabbt! Harmellan landat och ska nu iväg till småland, woho som jag längtat, haha! Äh nu är jag ganska trött på detta farande och så fort detta är över ska jag korka upp en egen box för mig själv och bara njuta, haha!

Dessutom var kvartersvärden super och väldigt trevlig! Fick en varnande komentar av en att det skulle bli varmt där, men det var faktiskt väldigt svalt, passar mig minst lika bra! Nu måste jag kila och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Avsnitt 3

Nu är avsitt 3 ute där vi tar upp vad som gäller med fri-kort, droger och även hur vi tappade vår oskuld! Tack för alla som lyssnar, extra stort tack till er! =D


Allt måste kännas bra!

Go kväll innan podden läggs upp täkte jag bara nsabbt göra ett inlägg och även detta avsnittet blev riktigt bra! Sjukt att 90 timmar kan bli 38 min eler vad det blev, haha! Men roligt hade vi och det kanske hörs eller?! Var som sagt hos M i helgen som ar och vi åt på en liten söt japansk resturang där maten var riktigt god och personalen supertrevlig! Dock minns jag inte vad den heter, men knske någon av er som ser vart det är och kan ge mig namnet?! :)

Nu när podden är avklarad blir det dejta kudden och sova, riktigt skönt! Verkligen lääängtat till sängen och kan säg som så att jag började redigera kl 16:30 och blev klar runt 20:55... Super gulligt att ni faktiskt kommer in och lyssnar på den, betyder så imla mycket och ber om ursäkt igen att den blev sen... Men denna gången blev ni iaf lite förvarnade! Måste komma igång direkt dagen efter med redigeringen i fortsättningen så vi inte måste panik ändra, haha! eftersom vi båda ska vara nöjda med matrialet är det därför det kan ta lite tid innan vi både känner att, ja nu kör vi, hoppas ni förstår! :) Nu blir det sova och så hörs vi imorgon igen då jag ska försöka komma upp vid 09:00. Dags att komma i rythm + hämta mina ycklar vid 12:00, natti!


 
 
 

Hemma igen!

Go eftermiddag alla sötisar, precis hemkommen från M och håller just nu på att gör iordning alla filer för att sedan kunna börja klippa podden, kommer bli så nice! Har ca- timmar att klippa så hör ni inget från mig vet ni iaf varför, haha! Haft en toppen helg och ska kanske inte nämna för mycket utan räcker nog att säga att den var super! Nu blir det att sitta med redigering inför kommande podd avsnitt och sen får vi se hur vi ska göra med allt när jag flyttar till Skövde! Men massor tur kommer vi lösa avståndet, men i värsta fall kan det få  veckas uppehåll eller något såt, lovar inte för mycket, men vi ska nog försöka få ihop något!

Dessutom roligt att så många ändå uppskattar det vi gör, super skoj och med lite tur kanske podden växer ju mer tiden går! :) Nu blir det äta lite mat samtidigt som jag sitter med detta och om ca-  timmar hörs vi nog igen, haha! Livet leker, men ska inte klaga av olika skäl, haha! Där fick även ni något att suga på och inte bara jag! ;) Skämt och sido, bloggar mer sen igen, puss på er!

Framme!

Hej på er, ledsen för uppdateringen idag men allt sket sig... Samt mitt tidsinställda inlägg, vad är oddsen, haha! Nu är jag iaf hos M och vi tar lite vin innan vi ska neråt för lite mat, inte fel! Uppdateringen kommer nog bli kass så hoppas inte på för mycket, men kom-ihåg att ni är bäst och utan dig som sitter och läser detta gör mitt liv möjligt! Tack för att just du finns, puss på er alla!



Packa och packa!

Go morgon alla bloggläsare, i nu läget är vi nere i såland och packar mina saker för att sedan röra oss uppåt mot Västra Götalan d och jag säger då det, ÄNTLIGEN! Lägenheten är fixd, nya företaget går framåt och jag har ingen so helst ångest över att jag ska få flyttahem, never! Detta var en dyr och viktig läxa för bloggerskan, men nu ska jag fokuser på det jag är bra på, nämligen göra bra affärer! I första hand kanske jag inte vill dejta någon, men saker och ting kan ädras också såklart! ;) Senare idag ska jag dessutom åka bort till Mr M och får se hur mycket jg uppdaterar då, kan hända att podden kommer ut 1 dag senare, men ska försöka få den klar till ikväll, men lovar inget!


Fejk är inget för mig!

Hej på er, dagens som gått har jag haft fullt upp och har även fått besked om lägenheten att den är redo för att flytta in i, asså lyx?! Den nya hyresvärden verkar super och verkligen fått bra bemötande till skillnad från den förra jag hade... Var riktigt piss off på dom i slutet, men nu släpper jag det som engång hände där och fokuserar på mitt nya liv som även involverar kanske någon mer, vem vet?! ;) Imorgon ska vi iaf ner och hämta hem lite lådor och därpå blir det iväg till Mr M ;)

Slänger upp lite bilder från Öland där vi åt Kroppkakor, riktigt gott! Har ni aldrig ätit det eller ska till Öland är det nästan ett måste! Men det är lite som Sushi, antingen hatar man det eller gillar det. Dessutom anser jag att riktgia Kroppkakor endast finns på Öland. Sen vad andra säger stämmer inte eftersom dom aldrig ätit riktiga... Fejk produkter är inget för mig och där av att jag enbart äter det på Öland, hihi ^^ Nu blir det mys framför tv:n och packa lilla väskan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Dami Im - Fighting For Love

Dålig dag?! 14/7

Go morgon alla bloggläsare, idag är det ingen bra dag för jag mår långt från bra... Kom bara sådär, jätte skumt! Men har ändå lyckats avverka en hel del viktiga saker trots allt, känns åtminstonde super! Poddden ska jag sitta med att klippa senare ikväll så det inte blir 23:00 som sist, haha! Pink i sista minut, men den blev åtminstonde bra! Senare idag ska jag möta upp en kompis i förutsättning att jag blir bättre! Som läget är nu är det NEPP, haha!

Hade bankmöte tidigare idag och såg riktigt bra ut och ska även skicka ut alla fakturor så dom kommer ut som det ska. Har ett viktigt möte vid 18:00 med en gammal sammarbetspartner som jag tog kontakt med tidigre i veckan! Iaf kom nyigen hem från Hem & Hobby och träffade på 2 släktingar till oss och pratde lite om allt möjligt. Fick lite frågor gällande företaget som jag startat och även hur jag ska göra med mitt bloggande som är ett företag i sig. Mycket nu, men gillat! Nu blir det mysa framför tv:n och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Väljer ta avstånd!

Att göra slut med tidigare personer man engång varit väldigt nära till att avlägsna i sina närhet tyker jag är så himla svårt... Men jag är trött på att ge chans på chans och ständigt höra dåliga ursäkter "åh jag glömde dig, ringer i veckan". Fine att man kan glömma det någong gång, men gång på gång och sedan aldrig gör det gör mig faktiskt piss off! Dessutom att enbart höra av sig när det gäller något i utbyte, att ringa att kolla hur någon mår är det verkligen så svårt?! Det tar max 30-45 min och sen har man åtminstonde gjort någon som helst skillnad.

Jag försöker vara noga med att höra av mig till dom jag verkligen känner, men när man gång på gång blir påmind att denna personen bryr sig faktiskt inte och hom hen nu gjort detta skulle hen hört av sig för länge sen och inte var 3 månad i någon form av fråga av tjänt.... Jag är så trött på att behöva höra av mig och blir betydligt gladare när man ringer någon gång ibland bara för att kolla läget än ingen gång alls och ger toma löften! Men det är som man kanske säger vissa växer man ifrån pga olika intressen. Jag skulle inte påstå att jag vill radera dom ur mitt liv helt. Vill dom något får do absolut höra av sig, men jag kanske väljer hålla dom på avstånd och kanske inte inkluderar dom i mitt privat liv som jagengång gjort innan, typ enda skillnaden. Vill folk plötsligt höra av sig eller veta mer om mig har dom bloggen, bara kolla genom, ganska enkelt?! :)

Podd, banken och träffa Challan! 13/7

Go morgon alla bloggläsare, idag har jag massor att göra, ska sticka tillbanken och senare ikväll ska jag podda med Jenny. Vi har fått super espons av er som faktiskt lyssnar på vår podd. Sen finns det säkert alltid någon som är bitter och tråkig, men det får vara upp till dem, haha! Hoppas ni iaf sovit gott och jag har sovit umräkt, utvilad och glad! Har mängde av saker i görningen och med lite tur kommer jag även åka bort i helgen, hihi ^^ Fördelen med att vara i ett förhållande är att man alltid tar med sig något läraktigt från den. Ett break up behöver inte alltid vara dåligt om ni förstår vad jag menar?! :)

Dessutom ska jag kanske träffa Challan senare idag och ska bli så skoj! Egetnligen skulle vi ner till Eksjö för att ta lite saker därifrån, men turligt nog slapp jag, haha! Just nu väntar vi in dom tidigare hyresgästerna. Sen ska jag försöka hjälpa Mami med lite syss här hemma, vi ska nämligen ha kalas i veckan som kommer och tänkte underlätta med det lilla jag iaf kan. Att baka kommer inte på tal, inte min grej, haha! Aja nu ska jag ringa lite samtal och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kollar underkläder!

Hej på er, assåmjag trodde en dag på stan med päronen skulle gå snabbt, MEN, det gjorde det inte, haha! Lite komiskt eftersom jag är van att gå runt i butiker, men inte såhär länge trodde jag aldrig att Papi skulle palla, hihi! Sen ska vi kika lite annat också och avsluta med glass, trots att det är big det sista jag skulle vilja ha... Fast kom precis på att jag behöver ny BH! Att gå på hormoner är lagom skoj ibland... Men andra sidan kanske dumt att klaga när dom faktiskt växer, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Mot Skövde! 12/7

Go morgon alla bloggläsare, sitter i bilen påväg till stan för att luncha med Päronen, utföra lite ärenden och även kika bil med Papi. Han anser att ska en bil väljas måste han vara med eller åtminstone någorlunda involverad, haha! Dessutom verkar det som att jag kanske kan få lägenheten lite tidigare än tänkt, inte mig emot! Har även ett möte senare idag via Skype, eftersom jag inte bor vare sig i Stockholm, Göteborg eller Malmö dom större städerna blir nästan alla mina möten genom Skype, väldigt smidigt!




Sen till helgen kanske jag ska bort till M, men inte helt säkert! Han har en idé vad vi ska göra och jag en annan, vem tror ni vinner?! ;) Jag kan säga att As I Lay Me Down har spelats en hel del, varför tror jag ni förstår själva ;) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Svaret på finn 5 fel!

Får först be om ursäkt att jag helt glömt 1 av felen, men verkade som många fann det lite intressant :) Skulle inte ha något emot att göra om det och vem vet kanske jag lär mig göra klartalla 5 och inte vilseleder er helt, haha! Me aja, nedan har ni facit.


 

Inredningsprojekt! #hemligt

Go kväll alla sötisar, hopas er dag varit bra för min har varit sådär på ett sätt men ändå inte! Har hjälpt till att grejat i trägården och många kanske inte tror dett är något för mig, men ärligt gillar jag det! Jag skulle inte ha emot att ha en hyffsat stor trågård och ett relativt stort hus. Kanske galen, men varför inte?! Sen till er som undrar så fick jag inte betalt, haha! Jag gjorde detta på helt eget insiativ tro det eller ej! Ska faktiskt göra lite frändringar i den och sen får vi se om det blir uppskattat eller ej?! ;) Vi ska få besök av släktingar nästa helg och det vore kul om jag skulle få det klart innan kalaset nästa vecka, helt klart! Lovar ge er för och efter bilder och upptäckt att inredning är något jag verkligen älskar, kanske därför jag flyttar runt så mycket, haha!

Har bestämt mig för att faktiskt ge er inlägg ni ska ha, varit så slapp på just detta och där av att jag slänger upp ett inlägg så sent! Har mängder av bilder och videos som ska upp, men skjuter alltid upp det... Men att jag inte kommer kunna publiera någon video fram till min lägenhet är pga att ljudet är helt borta, vad är oddsen?! Men en vlogg vecka lyckades jag med trot eller ej! Nu blir det göra lite kvällsmat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Videoinlägg!

Lägga ner halvt?!

Något jag börjat fundera över är hur länge jag egentligen ska hålla på med sociala medier... För mig är detta en vardag, men en dag kommer detta sätta stopp på något annat vis. Att intoducera en värld som någon aldrig varit i och försöka involvera den i det liv jag lever är väldigt svårt och inget jag har som krav heller. Men jag kan säga som såhär att det kan finnas någon som kan få mig täka annorlunda.Jag tror många av er redan förstår ad jag syftar på och vad som håller på att hända?!

Enklast hade på ett sätt varit enklast att ha sällskap med någon som också är involverad i detta, men frågan är om det är min grej?! Jag kommer kanske intelägga ner bloggandet helt, men inte vara lika aktiv som jag engång varit. Men fram tills det beslutet ska tas ska jag njuta av möjligheten jag fått att göra just detta 24/7. Med lite tur kanske man hittar någon man kan gå hand i hand?! Jag låter tiden avgöra helt enkelt och detta är enstor del att jag börjat solla bland mina vänner på FB. Någonstans måste jg kunna vara 100% privat ch kunna visa vem jag är tillsammans med, aja tror ni redan fattar vad detta gäller, haha!


 
 

Ligger efter som vanligt! 11/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, själv är dettoppen! Får be om ursäktatt uppdateringarna är lite slarviga, men mycket nu inför nästa flytt och så fort detta är över blir det enklare att fokusera igen! Men fått lite saker avklarade och käns väldigt skönt! Ringt shagrenska för ny tid för hormonkoll och känns inte helt dumt att jag fick samtalet gjort. Skjutit upp det i snart 5-6 månader och hade egentligen varit klar för länge sen men pga massa skit som hände tidigare på året har orken inte funnits och tog tjuren i hornen idag! Den 24 augusti ska jag iaf ner och även för att träffa lite vänner om tiden finns för detta också!

Som ni kanske förstått är det väldigt mycket privat som sker och lite för mycket om jag ska vara ärlig, men blir nog enklare när allt är på sin plats i in nya lägenhet. Men ska försöka klippa lite videos idag och även ladda upp en jag helt glömt och även spela in en random video. Vill få tillbaka mina rutiner då jag bara kunde mata videos som jag gjorde för något årsen.... Men blir nog bra när jag har all min utrusting på ett och samma place, tror ni inte?! :) Typ all min utrustning är nere i småland och har enbart det jg verkligen behöver som kamera, dator och diverse sladdar. Känns som jag ständigt lever i en resväska, men det är skönt att det snart är över! Aja måste jobba undan lite, bloggar mer sen igen, puss på er!

Nytt projekt på gång!

Hej på er, nu är jag hemma eftervarit och kikat på lägenheten och helt ärligt vet jag inte om jag ska ta den eller invänta att min blir ledig?! tort dilemma och ni som följer mig på Snap vet varför jag tvekar och vissa kanske tycker det är löjligt, men det gör då inte jag, haha! Ett stort problem om ni frågar mig! Övrigt var den minst lika fräsch som min och dom som visade mig runt var mycket trevliga, men vi får se! :)

På hemvägen pratade jag med en gammal vän som är typ involverad i podden och planen är att vi ska jobba lite ihop kommande tid. Som ni vet gillar jag ha mängder av saker i görningen, men berättar mer när allt är klart! Nu ska jag röja lite i mitt rum och planera upp flytten, bloggarmer sen igen, puss på er!



 

Visning på Käpplunda Gränd! 10/7

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag ska göra mig iordning för att åka på visning! Ska egentligen var där vid 17:00, men eftersom jag har en tendens att komma sent kanske det kan var någolunda i tid, haha! Blir att kolla en likadan lägenhet, dock i ett annat hus, haha! Vet inte exakt vad jag har för förväntningar mer än att det ska kanske se likadant ut?! Helst hade jag tagit min egna lägenhet, men får se hur det blir med den saken! Attdra samma lass igen med Skövdebostäder är jag inte jätte glad i med tanke på hur bra det gick sist... Däremot gillar jag våra vaktmästare som finns där, verkligen ett stort + med bra vaktmästare.

Nu blir det att göra sig iording för dagen och senare möta upp en kompis kanske senare, vem vet?! :) Men skulle också behöva fixa mina fransar, ser mer eller mindre ut som hej kom och hjälp mig utan, haha! Inte tal om naglarna... Men ingen jätte lust att dra till Jönkping idag, får nog bli efter flytten skulle jag tro! Nu måste jag iaf hoppa in i duschen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Avsnitt 2

Känns skönt! 9/7

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni haft en fin dag och att ni mått betydligt bättre än mig för jag mår PISS! Men trots detta blev det en lyckad kväll med lite bilar och söta pojkar, hihi ^^ Vad jag gjorde under dagen som varit är att klippt podd och mått almänt skit... Verkligen inget skoj, men morgonen ska vi inte ens nämna, haha! Men kommer kanske berätta hela historien under veckan för tro mig den var långt fråän rumsren, haha! Hamnade i bråk, skakade rumpa och massor där till, haha! Tro mig Lidköping har gett mig en HELT ny vy av ute liv, förstår att dom inte åker till Skövde! :)

Nu blir det sova och jag kan somna med världens största leeende på läpparna, varför behöver vi inte gå in på... Men ibland kan något som verkat väldigt tungt och jobbigt bli riktgit bra! Nu blir det sova och så hörs vi imorgon igen och då ska jag även kolla lägenhet på kääplunda vid 17:00, spännande! Önska mig lycka till ochj massor där till :)


Btw, sorry att podden blev sen men gör det sista så den är uppe till Söndag, hoppas ni gillar vårt 2:a avsnitt, dog lite när jag klippte det, haha!

 

Crusing!

Ikväll blir det party och lite XoXoXo 🙊🙊🙊

Uppladdning!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter! Dessutom är det Crusing på agendan, inte illa! Snackat med lite olika boys som kan tänka sig låta oss få åka med! Alltid bra att ha diverse kontakter eller vad är det man säger?! :) Egentligen säger alla att man inte riktigt kan se mig på en Crusing och ska hela sanningen fram är bilarna sådär skoj utan jag komer för att bli full och det ska jag även denna gången, haha! Blir att möta upp den Glade under kvällen så ska vi gå ihop och säkert massor där till, haha!

Nu blir det iväg för att äta lite mat sedan sätt i löshåret och därpå dra på Crusing med härligt folk! Eftersom glamor bloggerskan är tillbaka måste detta göras med stil som ni förstår! Dessutom är lägenhetsvisning på Käpplunda Gränd inbokat. Någon som tycker mitt liv verkar tråkigt?! Inte jag iaf, nu mot dagens äventyr och så hörs vi mer sen, puss på er!



Möte och podd! 7/7

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter! Har ganska mycket att göra idag bland annat gå på 2 olika möten. Ett vid 12:00 och det andra vid 14:00. Eftersom mitt liv är fortfarande lite upp och ner gör det attman bli på ett sätt ganska begränsad med allt! Tanken var även att provköra en BMW, men antar tiden inte lär räcka för detta om jag ska även hinna podda som också står på schema. Det finns för och nackdelar att vara borta, men nackdelarna är att man hamnar efter väldigt mycket med övriga saker... Men ska försöka jobba ikapp så mycket jag kan och med lite tur lyckas jag även med det, hihi ^^

Nu måste jag fortsätta med ite förberedelser och planera att komma i tid. Såg även att ena felet i finn 5 fel inte var med, vilket det är nu! Verkar som många av er uppskattade detta så kanske något man ska fortsätta med?! ;) Fasit får ni på lördag och hitlls verkar det som om ingen har lyckats hitta alla 5, vilket inte var så konstigt när 1 fel saknades... Duktigt värre, haha! Shit kom också på att löshåret ska ut idag, mycket nu! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Riskerar fängelse!

Hej på er alla bloggläsare, förlåt att jag inte bloggat men körde hela vägen hem och hade fullt upp med körningen dels och även att komma iordning här hemma. Gått igenom lite med folk inom juredikbranschen och mina egna advokater gällande anmälan jag berättat om. Massor i görningen och det verkar som ljuset i tunneln verkar rota sg fram, länge leve sanningen! En sak ska man ha väldigt klart för sig att bråkarman med mig eller någon av min familj eller vänner får man på igen ska jag leda miss karma till platsen. Det jag kan säga är att oddsen att personen i fråga kan få fängelse är betydligt större än att den andra ska få betala ut ett enda öre, hihi ^^

Ska dock dra i några kontakter till innan ALLT är säkert och sen är det bara köra igång och ge grönt tecken. En sak ska den lilla fjanten ha klart för sig, att förolämpa mig eller att göra sig lustig över min bekostnad har sitt pris, var så säker! Jag är oftast en ganska snäll och tilmötesgående person, men fel steg och fällan smälls igen! Det var som jag sa till itt X, hade jag velat hans familj/släkt illa hade jag inte tvekat en sekund att gå ut med namn, bild, företagsnamn, mm... Vill jag sabba för människor, göra dom arbetslösa och riskera betala skadestånd gör jag det gladeligen om jag får ut någon som helst hämnd, inga problem! Men eftersom jag enbart var ute efter berätta min verision och jag berättade trots allt inte hela verisionen dels för den är för låååång! Men också för privat och tror han innerst inne han är glad att ALLT inte kom ut. Vissa saker kan man behålla och eftersom inlägget enbart var för att lämna min verision valde jag utesluta många delar! Vill jag orsaka kaos för någon görjag det utan att blinka, men ligger det inte i mitt intresse låter jag det vara osagt, ganska enkelt?! :) Nu ska jag iaf sova och imorgon ska uppdateringarna rulla som vanligt, natti!


 

Hemfärd! 6/7

Go morgon alla bloggläsare, sitter i bilen påväg till Borgholm och är sen som vanligt, haha! Fast andra sidan är det inte pga mig, ha ha! Har även laddat upp inför helgen då det blir party, riktigt skoj! Var igår ute och blev riktigt lyckat och träffade massor av spännande människor. Mina tjejkompisar pratar om att åka hit en vecka eller om vi skulle ta Gotland, har så många planer för detta året och hittills har min Sverige turné gått bra, haha!




Senare idag ska jag bege mig hemåt för imorgon blir det lite jobb! Ska bli skönt att jobba lite, har schemaläggning att göra och med massor tur blir det super men personalen jag kollat på. Aja nog om detta bloggar mer sen igen, puss på er!




Finn 5 fel!

Tänkte börja med detta någon gång under söndagarna och hoppas ni ska gilla det, dessutom är frågan om ni kommer lyckas lista ut dom sakerna som saknas =D


 
 

Visning på G! 4/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Har suttit med massa jobba och är nu äntligen klar! Dessutom har jag fått ett mail av Skövde bostäder och blivit erbjuden att komma på visning på Käpplunda Gränd, riktigt härligt! Jag kanske till och med kan släppa detta med min lägenhet, dvs om den är fräsch nog! Det är nämligen en lägenhet i ett annat hus i samma område men samma våning! Sen dra resan med tapeter, glasdusch och balkonger är en resa i sig... Vet inte om jag pallar med det igen, haha!
 
Nu blir det att sminka sig sedan dra iväg bloggar mer sen igen, puss på er! Åh btw igår var vi på en mysigt litet fik där dom sålde kanderade mandlar och massa annat gott. Blev givetvis lite gott inför kvällen och var inte helt fel! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

-

En hel dag i en bil!

Go kväll alla bloggläsare, dagens uppdatering blev som den blev men suttit i bilen typ HELA dagen, precis vad jag önskat göra efter min 6 timmars resa dagen innan, haha! Well har fått en vlogg klar så bör vara förlåten till viss del?! :)


Bilder kommer komma allt eftersom, men eftersom nätverket är som det är och att jag inte har någon bärbar dator är jag lite halvt handikappad, mer eller mindre... Men aja, bloggar mer imorgon igen, natti!



Ölandstripp! 3/7

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och vi sitter nu på ett super mysigt fik och himla gulligt! Det får komma lite bilder allt eftersom! I dag ska vi vara på södra Öland och pappa brukar alltid skoja om att hade Mamma inre träffat honom hade hon gift sig med en bonde på södra Öland, haha! Långt från uppskattat av olika skäl, men främst för hon inte vill gifta sig med en bonde. Jag hade nog inte haft något emot det, jobba med djur 24/7 men sen att aldrig komma ifrån jobbet hade nog varit en nackdel?! :P

När vi är klara här och är påväg hemåt ska jag ut med lillen och redigera lite videos. Kom på att jag lovat vlogg vecka för varje hundratal av följare och helt glömt av detta... Men kom på det nu iaf, super! Aja ska vara social, bloggar med sen igen, puss på er!



Podden blev uppskattad!

Go kväll alla bloggläsare, då är man på Öland och det är verkligen super mysigt! Solen har vart framme hela dagen och även om jag mer eller mindre tillbringat hela dagen i bilen har den ändå rullat på! Nu blir det dejta kudden för att sedan sova! Blir riktigt skönt för imorgon ska vi mer mot Färjestaden, tror den heter så?! =S

Har även fått massor komplimanger från podden och riktigt skoj! Känns som vi fick fram något vettigt trots allt, haha! Kan säga att hela avsnittet blev 1 timme var av 24-25 min blev över efter klippningen, haha! Hade vi valt ta med allt skulle säkert hälften missuppfattat allt vi sagt?! =P Som jag tidigare berättar har ingen av oss något filter vilket gjort att mycket behövdes tas bort pga ordval och hoppa bland ämnena, haha! Men detta är en sida ni säkert inte sett av mig eller?! Vi båda är ganska rak på sak vilket gör att det blir lite tok roligt, hihi ^^ Well vi har iaf taggat ihop oss och vi ska försöka leverera 1 gång i veckan, sen hur vi lägger upp det när Jenny åker till Norrland får vi se! Men vi har plans och vad av mina planer ska jag upp dit ändå, haha! Aja natti bloggar mer imorgon igen, puss på er!





Kamferdrops - Jag Trodde Änglarna Fanns

Snart dags att åka!

Go morgon alla bloggläsre, precis pakat klart och ska inom kort bege mig till Öland, men innan dess ska jag in på Toyota för att serva lilla rödan, sen blir det raka vägen mot Öland! Ska bli så himla härligt, förutom den grymt lååååånga kön, haha! Mn detär det värt! Ska som sagt träffa släkten och lite bekanta också. Blir även en ganska stor tillstllning på onsdagen på en maffig herrgård med trevligt folk och ser verkligen fram emot det! Vem det är som håller i det kan jag tyvärr inte berätta eftersom dom är offentliga på ettsätt och vet inte om det skulle ligga i intresse att vara med här, haha! Livet som kändis på något eller annat sätt, haha!

Ska även in en snabbis till banken för att göra klart mitt bankkonto och sedan ska jag skicka ut alla fakturor. Att marknadsföra företaget givk fortare än vad jag trodde och nu får tiden ha sing gång innan jag väljer attexpandera. Det finns 2 saker som betyder mycket för mig pengar och sex, haha! Skämt och sido, innan jag åker måste nyckeln lämnas över till dom som ska bo i huset undertiden vi är borta! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Avsnitt 1

Nu är vårt första avsnitt ute och OMG! Är ni redo för jag är väldigt spänd på hur detta ska tas emot av vissa och i bästa fall fattar dom, om inte synd! Iaf vi hade super skoj och även om det blev lite kort avsnittet så hoppas ni ändå kommer uppskatta det och i fortsättningen ska vi försöka ha ett någolunda lngre avsnitt! Tanken är att ligga på 45-30 min vad tror ni?! :)


VIP-erbjudande! 2/7

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och jag mådde som en gud igår men mår betydligt sämre idag, haha! Förklarar nog allt eller?! =O Lyckad utgång om inte annat och ska bara vara hemma idag och må almäänt piss! Dessutom så släpps första avsnittet idag på Podden, asså så spännande och lite smått nervöst! Kan råkat trampa på lite ömma punkter, men andra sidan skulle vi vara ärliga och de är precis vad vi var och kul hade vi också, haha! Sen till er som saknat att lyssna på en ny podd med mig är eran önskan uppfylld och förhoppningsvist komer ni uppskatta den minst lika mycket som förra om inte lite mer! :)

Övrigt avdagen ska jag bara ta det lugnt och sitta med lite räkningar och även skriva ut lite fakturor som ska ut i veckan som kommer! Samt packa klart inför morgondagen då jag åker till Öland, riktigt härlig. Dessutom är det Power Big Meet nu i veckan men eftersom jag inte kommer vara hemma får det bli att åka dit på Fredag, super! Dessutom har jag lite VIP-erbjudande som jag fått som jag utan tvekan kommer nyttja. Skönt att bli behandlad som den drottning man faktiskt är, verkligen saknat detta! Att bli en i mängden är inte min grej, det suuuuuuuuger, mer eller mindre, haha! Skämt och sido, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tidigare i veckan!

I veckan var jag ute på stan med Challan och kikade i lite affärer. Glömde helt av att lägg upp bilder efter det och får bli en lite efterkomsen dag, haha! Som ni också ser förstår ni nog vd jag menar med för lite löshår, haha! Serlite komiskt ut, men eftersom mitt nya är påväg får det la se ut lite roligt ut och om inte annat kan jag fylla upp med rött inslaf, man får inte vara dum! Dessutom blir det en snygg effekt! ;)





 

1 Juli!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter! Lördag dessutom och jag är i full gång med att packa väskan för att sedan dra till Öland nu på Måndag. Ska bli riktgit skönt att komma iväg några dagar och även om det blir en liten kort vesit är det helt klart värt det! Blir säkert massa grillkvällar med vänner och släktingar, för er osm inte vet har jag släktingar där, super nu inför sommaren, haha! Dessutom är jag bjuden till lite folk i min egen ålder och som också driver egna företag! Vart vi ska vara vet jag dock inte, men sist jag var med för några årsen var det på någon herrgård på söder, men kan lika väl bli någon annansrans också! :)

Sen imorgon släpps vår podd, asså är jag nervös eller är jag nervös?! Hoppas verkligen den ska gå hem och om ni inte hört mig bjuda på mig själv innan så är det ingenintg vad som kommer göras, haha! All feedback är alltid bra och finns säkert något vi bör tänka på, men det märker vi! Nu ska jag fortsätta packa, bloggar mer sen igen, puss på er!


Slänger upp lite bilder från förra året på Öland <3