Gullig kille

 
Hej på er!

Hoppas allt är br med er och att ni mår bra! Själv mår jag sådär om jag sk vara riktigt ärlig. Men det måste man också. Går inte må bra 24/7. haha! Men det kan också vara det tråkiga vädret... Från skinande sol till en och trist dagen därpå. Inte undra på att depretioner ökar. Sedan corona på detta... Trött på skiten och vill bara att den ska försvinna. Jag är snart benägen att ta första bästa flyg till varmare grader. Jag har som många andr börjat tröttna mer och mer!

Idag har jag inget direkt planerat. Ska röj här hemma och knske städa ur min bil. haha! Det har jag snart sagt i 1 månads tid och det har fortfarande inte blivit av. haha!Men det är så fruktansvärt tråkigt! Avskyr att göra tråkiga saker! Dessutom måste jag hem till mina föräldrar. Tänker inte röja nedanfrö min parkering. haha! GLÖM! Ska vi prata om mitt garage? På riktigt! Mitt garage är as litet. Det är med nöd och neppe jag kommer in och kan sänga dörren... KAOS!

För någon helg träffade jag en kille. haha! Panik dammsög och vädrade mattor. KAOS i daglig ordning. Haha! Jag hade ett möte tidigare på dagen. Men ändå blev det stress i daglig ordning. Haha! Dessutom hade han med sig blommor. Hur gulligt? Vilka killar gör ens så idag? Blev jätte överraskad och glad. Men mest överraskad och helt ställd. Men extremt gulligt!
 

På tiden!


Hej på er!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och är påväg in mot stan för att göra lite ärenden. Men vet ni vad? Det börjar äntligen bli plus grader. Det är nästan att jag håller på att bli frälst! Slippa halvt slå sig fördärvad på en promenad eller klä på sig dubbla lager kläder. Älskar! 😍

 

 

Idag har jag inte planerat direkt. Ska kolla i lite affärer och handla mat. Skoj! Därpå ska jag träffa en kompis på gymmet.  Men det är inte helt säkert. Då han skulle kanske hålla i ett pass innan... Men jag får annars träna ensam. Många gånger anser jag det är enklare. Slippq ha någon som ska prata medans man springer. Haha!

 

Ska till föräldrarna en sväng och kolla läget. Planera inför imorgon och veckan. Vill bli lite mer i tid och strukturerad! Slänger upp lite bilder på mat för någon dag sedan. En av Skövdes bästa resturanger. Helt klart!

 

Män på gymmet

 
 
Hej på er!

 

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är ute och flänger. Behöver kolla lite saker till lägenheten och lite annat skoj. Vädret är bajs... Tydligen ska det snart bli varmt igen. Förstå hur trevligt! Hatar denna bittra kyla! Vill få lite sol och jobba en gnutta hopp. Haha!

 

 

Igår var jag på gymmet. Sprang lite på bandet och nu till problemet. MÄN på gymmet. Ursäkta till dig! Men om det finns 111 löpband ledig. Varför måste dom pront ta den som är närmst? Ja, jag har testat att ta en längre in och en bra bit ifrån... Tror ni det hjälper? Svar NEJ 👎 haha! Inte nog med att jag nästan dör på det där löpbandet. Klart publik ska finnas nära tillhands....

 

 

Slänger upp lite bilder från igår. Jag vet att någon fråga om mina extension. Jag kommer svara OM jag är nöjd dom 2 månaderna ut. Där av att jag inte svarat. Men hittills älskar jag dem 😍

 

Misslyckas med pannkakor


Hej på er!


Ledsen att det inte blev någon uppdatering igår. Men jag hade verkligen inte tid och önskade så att dygnet hade fler timmar. Eller kanske skulle jag gå upp kl 07:00 och inte ligga kvar till kl 10:00. Haha! KAOS! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Sjukt att det är Onsdag idag? Veckorna bara flyger fram! Hade som mål hela dagen att städa ur min bil... Hur tror ni det gick. Haha! Ser för jävlig ut som vanligt.... Men det är det som är bra med en ny dag. Man kan göra om och göra rätt. Utöver dom andra bestyren man borde göra. Haha!

Idag ska jag jobba undan lite saker. Därpå hem till mina föräldrar en sväng och kanske köpa lite små saker som mjölk. En helt vanlig dag.  Jag jobbar alltid bäst hemma hos dem. Av många olika anledningar. Men främst för att det inte finns något att göra. Haha! Slänger upp lite bilder från helgen. När jag har tid, ork och lust gör jag gärna en rejäl frukost. Men det är på tok för sällan. Men i lördags lyckades jag hyfsat bra!

Kl 13:30 ska en inredaer svänga förbi och kolla runt. Därpå beställa posters och diverse krims kram. Jag är verkligen inte duktig på att inreda... Men jag försöker! Vill gärna visa upp när allt är klart! Vill få allt helt färdigt. Innan Golvet ska läggas. Givetvis ska inte jag lägga det. Tro mig då kommer det bli FULT. Haha! Kan man misslyckas med pannkakor ska man absolut inte försöka sig på. Att lägga ett golv, oavsett hur ”enkelt” det är. Jag kan och vet mina begränsningar och det är en av många man behöver en man till. Haha! Slänger upp lite bilder från helgens frukos och pizzan från helgen.

Succé

 
Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska mesta dels lägga min tid att städa ur min bil. Den ser mer eller mindre ut som en garderob. Haha! Men måste få detta gjort idag! Hemma har jag det alltid rent. Men bilens glöms alltid bort. Känner ni igen er? Men idag ska det bli ändring! 

I helgen valde jag att inte blogga. Av många olika anledningar. Men främst för att tiden inte fanns. Ibland önskar jag att jag hade lite fler timmar på ett dygn. Hade ett möte på i centrum och efter det gick jag på Ikea med en vän. Kvällen var väldigt lugn och hade det trevligt. Söndagen gjored jag minsta möjliga. Åt pizza på kvällen hos mina föräldrar och gick igenom min mail.

Idag är det inget speciellt som händer. Ska lämna in min dator. Fixa hem lite kläder. Hat skänkt bort mycket till vänner. Ska till gymmet senare också. Hoppas att det är öppet som vanligt! Btw hur mycket älskar jag inte IKEA. Hittade sjukt fina tallrikar. Visar er senare. Kommer passa perfekt till bordet jag kollat på. Samt mina nya bestick. Ett ord succé! Slänger upp lite bilder från torsdagen. 

25* inomhus

 
Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis kommit in med lillen. Vad är det för väder vi har? ÄLSKAR! Förutom att det är 580 minus grader. Haha! Jag har verkligen insett att hund är inte roligt för oss som avskyr vintern. Haha! Varje promenad är det tjock jacka, byxor ovan dom jag redan har. Haha! Jag fryser fördämning anser mina föräldrar. haha! Ska skaffa ett element idag. Trött på att endast ha 20 grader inomhus... Minst 25 grader. Sen är det perfekt!

Idag är det fredag och jag ska göra min redo för dagen. Ska hämta ut ett paket eventuellt. Beroende om det kommer eller ej. Beställt en ny övervakningskamera. Det är alltid skönt att ha 100% koll när jag inte är hemma. Om lillen skulle råka ut för något. Överanalyserar alltid saker. Haha! Igår gick vi lite på stan. Åt god mat och shoppade lite kläder. Väldigt trevligt!

Nu ska jag jobba undan för att sedan ta helg. Tycker ni det är lagom att jag uppdaterar 1 gång om dagen eller vill ni ha 3 uppdateringar. Säger ni inget får jag anta att ni gillar 1 gång om dagen. Åh i helgen är det dessutom Alla Hjärtansdag. Hoppas ni hittat någon att dela den med. Om inte, ta en valfri kompis och ha det bara mysigt! Den ena behöver inte utesluta det andra!

Finne i örat


Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och vaknade upp till helt fantastiskt väder! Solen skiner och allt nänns verkligen toppen! Ska inom kort ut med lillen och efter det ska jag möta upp en kompis på stan och äta något gott! Jag har verkligen tröttnat på Corona... När ska allt bli ”normalt” igen? Vill ha sena nätter, dansa som om jag vore besatt av en demon på dansgolvet och ha Flashback från igår.... Tror knappast att jag är ensam!

Idag blir det liten sväng på stan. Gå på IKEA för jag har tröttnat på min lampa i hallen... Den har bokstavligt förstört mitt sinne till ”Välkommen hem”. Haha! Ni som vet hur min hall ser ut får gärna komma med tips! Är inte duktig på inreda. Men jag försöker åtminstone, haha! Vill ha det retro, men det får inte bli som att man kommer in till en secondhand... Lite trendigt. Men absolut inte för mycket!

Som om jag inte hade något att gnälla över. Haha! Jag har fått en finne I ÖRAT! Ja, men ni hör! Kaos och jag blir GALEN. Haha! Måste köpa något som får den försvinna. Detta är saker som kan bred me down. Iaf för någon timme eller så, haha! Efter stan kanske jag ska till gymmet. Slänger upp lite bilder från i veckan. Blev indiskt. Hur gott är inte det! MEN jag sagt det förr och säger det igen. Den i Falköping slår ALLT. Förstå vad alla Skövdebor går miste om!
 

Vädret

Go morgon!

Solen skiner och jag mår väldigt bra! Jag var nyligen ute med hunden. Jag är inget fan av snö och kyla.... Förstår varför det finns folk som endast jobbar sässong. Haha! Jag blir alltid lika glad över fint väder. Det gör verkligen mycket! Att få solen och glömma kylan fram tills jag måste ut med lillen eller handla. Haha!
 
 
Igår var jag och klippte mig. Väldigt behövligt! Både mitt egna hår och löshåret fick en härlig uppfräschning. Då jag egentligen skulle gått till en annan i måndags, men saker kom iväg pga dålig planering fick jag ta en spontan klippning. Men killen var GRYM och som inte det var nog! En super gullig kille kom fram och började prata. Helt randomperson. Hur sjukt? Fick håret klippt och ett nytt nr och pappersarbete gjort. Väldigt skönt!
 
 
Idag är det onsdag. Ska iväg på möte under eftermiddagen och därpå hem och jobba. Men under lunchen eller efter mötet måste jag fixa klorna. Dom är onormalt långa. Haha! Ska se om hon jag brukar gå till har tid idag eller imorgon. Tror jag gått över tiden i 2-3 veckor. Alla sitter ändå kvar! Grym är hon! Nog om detta. Ska fixa mig för dagen. Slänger upp lite bilder för någon vecka sedan.