Snart dags!

Hej på er, nu är första avsnittet redigerat och på Söndag släpps detta, riktigt nervös ochhoppas ni kommer gilla det! Det är en helt ny nivå till skillnad från förr podden och för er som kommer ihåg den lär säkert märka det direkt! Om inte vorde det väldigt tråkigt, haha! Nu kan jag slappna av lite och börja fokusera på att redigera lite vloggar som måste bli klara innan söndag! Verkligen hatar att jag sparar allt till sista stund, men vad ska man göra?! :)

Varit mer eller mindre mulet hela dagen och nu ska jag med Papi och kolla på när han fyller på däcket... AS tråkigt men var tydligen tvungen. Sennare idag ska jag bara slappa för det behöver jag! Btw återkommer om tid när podden släpps eftersom det inte kommer finnas på Youtube. Mest för er som vill vara först och för er som inte bryr er så mycket kommer den länkas genom blggen såklart, haha! Men nu måste jag kila och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Välj din ord!

Ibland skulle jag vilja visa en snabb snutt om mitt liv som skulle förklara varför jag är som jag är... Det finns skäl till att jag brinner för eget företagande, varför jagdriver min blogg och varför jag kan ta emot skitkomentarer. Jag har gått igenom mer än vad många förstår allt från bortgångar, till förvandlingen till den jag är idag och få ta emot ena dryga komentaren. Jag har fått stå upp för mig själv ute på krogen, gått fram till killar som blånekar vad dom sagt och det lämnar givetvis spår... Dagar när det blir för mycket kan jag sitta i ett hörn och bara gråta för jag inte orkar mer. Det händer sällan, men ibland sker det även mig.

Jag är driven för jag hela tiden måste visa vad jag går för, jag har inte råd att misslyckas för då blir jag en i mängden och ger folk "anledning" till att kränka ner mig. Därför prioriterar jag mitt jobb som bloggerska och egen företagare väldigt mycket. Mer än vad andra kanske förstår! Lägger jag ner kommer folk behandla mig som dom gör med många TS. Att jag får den respekt jag idag får är för att jag är framgångsrik och att många ser upp till mig. Men viktigast att jag visar att jag går för något! Därför tänk efter vad ni säger till någon annan oavsett om det är TS eller ej. Jag kan ta skit i viss m'ngd och när den gränsen är nådd trycker jag tillbka och jag behandlar andra på precis samma sätt, karma!

Podd check!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ble podd igår och tjuv lyssnade på matrialet och japp det blev riktigt bra, nästan lite för bra, haha! Frågan är hur vi ska toppa nästa?! Nu har jag förvisso int klippt ihop det än, men när det väl är gjort kommer det säkerligen bli super! Vi hade verkligen en riktigt chillkväll och som ni också kan se blev det lite gott. Asså vissa saker kommer vi få klippa bort men andra sidan vad gör det eftersom det kan brukas till kommande avsnitt ;)

Idag blir det att försöka klippa podd och även videos. Tanken är att podden ska upp på Söndagar vilket ger mig lite tid att klippa också! Annars hade panikens morsa knackat mig på ryggen. Sen om tiden finns ska jag även slänga i lite silver schampo i håret och även gör en egen färgbomb för att gråa till mitt hår lite extra! Verkligen behövligt eftersom jag i nu läget inte riktigt vet vad för färg det ärnu, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Dags att börja lasra!

Hitade en gamal bild då jag gick på laserbahdnling och funderar på att börja igen! Att jag slutade var för det gjorde så GRYMT ont och där av att jag aldrig gjort klart under armhålan... Så idag har jag boka tid på salong och veckan efter jag kommer hem ska jag åka och fixa detta, samt mina naglar, haha! Verkligen i stort behov och ska bli så mäktigt skönt att få bukt på detta!

I samma veva ska jag fråga om lite andra behandlingar dom har och med lite tur kanske jag passar på samtidigt. Vet att jag har 6-7 gånger kvar och antar man bara får bita ihop, haha! Dessutom går det kanska fort men tiden amn ligger där känns det som en halv evighet, haha!


Poddinspelning och möten! 29/6

Go morgon alla bloggläsare, asså vilken härlig dag! Hoppas ni sovit gott för det har ja gjort! Solen skiner och jag har en ganska lugn dag inplanerad! Det enda "stora" jag ska genomföra är poddinspelning med Jenny och ska bli riktigt skoj! Eftersom båda saknar mer eller mindre filter är vi båda likte smått nervösa hur detta ska sluta, haha! Men med massor tur kanske det blir bra, haha! Tänkte att vi släpper några avsnitt och därpå letar vi sponsorer allt eftersom. Har även ett möte med banken gällande lite om företagande och ska även kika ny revisor för mitt nya företag. Tror det kanske är enklast att ha en revisor på bloggen och en annan för det nya? :)

Har även suttit i möte med mina jurister igår gällande samoavtal och med lite tur kommer detta inte påverka domens beslut negativt. Detta gör att peronen i fråga kan bara fet glömma någon som helst peng, haha! När jag tänker efter blir detta en ganska hektiskt dag... Får nog sätt igång och inse att ligga kvar i sängen var nog ingen vidare idé, haha! Sen ska jag in till stan för att gå på lite andra möten, men det är inte fören efter 16:00. Vad det är kan jag tyvärr inte säga, men bra blir det säkert! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Julia Michaels - Uh Huh

Massor att göra!

Go mrgon alla bloggläsare, asså denna dagen! Fått sova ut till max och ska inom kort göra mig redo för dagen för att dels förstå mitt fakturerings program, gå till banken och även sela in podden och sen kanske träffa XoXoXo. Dumtatt avslöja för mycket eller, haha! Ska även ha ett möte med en av ina jurister gällande lite frågor om samboavtal och vad som faktiskt sägs runt om detta. Vad det mer exakt gäller kan jag ta när detta är över, men fram tills dess ska alla veta att no one mess with Mama, haha!

Dessutom har jag fått lite mail jag måste gå igenom och gäller lite allt möjligt. En dag med massor av skoj dessutom ska jag vattna något i trägården, vad det var vet jag faktiskt inte, haha! Dessutom ska jag snart till Öland och blivit bjuden på lite strand partyn och även på en och anna herrgård. För er som inte läst bloggen tidigare har vi lite sånna människor på en sida av släkten, inget märkvärdigt egentligen! Nu måste jag fort sätta med att fixa mig och senare ikväll kanske det bär v till en "kompis", haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



True hurts!

Något jag lärt mig i livet är att gå vidare och försöka glömma personer som jag engång träffat av olika skäl. Varje möte man utsätts för är menat och finns alltid något att ta lärdom från! Jag har lärt mig massor bland annat se igenom folk som ger massa toma löften. Jag ger alla en andra chans, men när den chansen är förbrukad är det fenito för det är så jag funkar. Jag är ganska enkel att ha att göra med s länge man talar klar språk och gör man inte det utan håller på vrider och vänder på ord för det ska låta bra går jag ganska snart. Så många gånger jag förlåtit och tagit tillbaka personer är nästan pinsamt! Idag kan jag se om han/hon är något att ha eller ej.

Därför är jag noga med just detta till er bloggläsare, acceptera aldrig att någon behandlar dig som skit eller tar er för givet! En person som enbart hör av sig när det passar den är inget att ha. Det finns en anledning att jag gjorde min FB-privat, blockerat folk nr och varför jag börjat säga upp kontakten med folk som inte har någon positiv inverkan i mitt liv... Oavsett relation är det inte 1 persons uppgift att hålla ihop utan bådas och fattar man inte det själv, SYND! Jag pysslar inte med välgörenhet och jag vill ännu mindre lägga min dyrbara tid på någon som ändå inte gör sig förtjänt av den, vilket ni inte heller borde göra!


För vet ni vad?! När allt kommer omkring, kommer mitt liv alltid förbli bättre, true hurts!
 

C-kupa! 27/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag uper och vaknade redan vid 07:30 och kollat på SKAM hele morgonen. Den serien var faktiskt riktigt bra och funderar på att börja kolla på den igen från början nu när man kan kolla i sträck! Idag ska jag ner till Småland för att visa lägenheten och även lite affärsplaner. Förvisso kommer jag inte bo kvar där, men det kommer inte hindra mig att lansera mitt företag även där heller ;) Pratade även med Jenny igår om att börja podda och vi ska försöka få ihop vårt första avsnitt imorgon, frågan är nr vi ska släppa det, haha!

Ska även boka tid för min bröstoperation också, hr skjutit på det massor och ska nu få det problemet ur världen, haha! Fick en smärre chock när jag prvade bikinis igår och hb:s för den delen och inser att mina b-kupor är för små... Sen jag började med mina nya hormoner (lagligt) har dom växt igen och har nu C. Kul att behöva uppgradera hela sin garderob för något som ändå ska bytas ut snart iaf, haha!Tur man har sponsorer säger jag bara, haha! Ser ni massor snygga underkläder vet ni varför, haha! Skämt och sido, dags att spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

The queen!

Go kväll alla sötisar som är vakna, förlåt för dages uppdatering men hade helt glömt att förbereda inlägg så kommer ploppa upp lite inlägg nu efteråt, hoppas det är okej! Haft en toppen dag med Challan i Skövde och vi gick i stan och gjorde även ett spontan besök hos en bilfirma, haha! Fick världens gulligaste försäljare som visade oss den ena flotta bilen efter den andra och jag bad även honom om hans kort, varför tro, haha!

Givetvis kikade vi på BMW och har faktiskt beslutat mig helt att nästa bil SKA bli en BMW. Väldigt glad att jag har tagit mig tid och inte spontan köpte en RAW4 som jag var nära på dom senaste gångena! Verkligen så taggad och Papi har även gett sitt samtycke att detta är en bil som skulle passa hans lilla princessa, haha! Dessutom ska vi prov åka lite bilar och vem vet vi kanske även delat oss till något redan vad vet jag?! ;) Dags att steppa upp till en bil med klass för det är jag banne mig värd med allt skit som varit!

Hälsade även på Stoffe ikväll där av att jag glömde av bloggen... Men som han sa är detta bra bilar och drar inte vidare mycket, det gillar vi! Kommer glida fram som en drottning i fortsättningen, haha!



Axwell /\ Ingrosso - More then You

Massor att göra! 26/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för jag mår super! Helt död från gårdagen och det blev på tok för mycket skoj i helgen, haha! Det var precis så man orkade upp orgonen därpå för att jobba, men ibland måste man helt enkelt prioritera och jag prioriterar aldrig bort skoj må jag lova! Brudarna pratar även om utgång nu på onsdag och torsdag, inte mig emot! Men vi får se har ganska mycket att göra med mitt nya företag och massa där till. Idag blir det iaf drälla p åstan för att eventuellt luncha med en kompis och därpå ska jag till banken. Har massoratt göra samt få upp en video vilket jag säkerligen lär göra i slutet avdagen, haha! Typiskt mig eller vad?!

Iaf nu blir det slut slarvat med mitt bloggande och dags att börja fokusera eftersom pengarna inte rullar in av sig själva och massor där till! Ska även boka tid för lite olika salong besök jag måste göra, bland annat fotbehandling och ansiktsbehandling. Har mer eller mindre misshandlat min hy det senaste och dags att ta itu med detta nu! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Luis Fonis, Daddy Yankee feat. Justin Bieber - Despacito

Galen kväll! 25/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för ett bra tag sen och varit full gång med att jobba en massa! Eftersom jag har varit lite slarvig med mitt bloggande har jag laggt det lite vid sidan om och tappat mina rutiner, men ska nog bli bukt på denna veckan då vloggar och massa annat ska upp! Utgång igår och det var fab må jag lova, haha! Det lilla jag kan avslöja är VIP-behandling, ragg av x-antal boys, blåmärken, tappade drinkar och även galna telefonsamtal, haha! Asså OMG snacka om galen kväll och som inte det var nog körde en av oss borta match, haha!

Idag må jag iaf bra och jobbat som sagt och ligger GRYMT mycket efter trots att jag gick upp vid 06:00... Men med massa tur hinner vi kart fram tills 15:00! Bero på något mer roligt ska jag snart flytta hemifrån, riktigt nice! Skulle dock behöva åka ner till Eksjö en dag för visning av lägenheten jag hade... Ska kolla om någon annan ska ha den och eftersom jag inte är känd där borta pga låg profil måste jag ta allt i vanlig takt, haha! Men jag kan lova att jag är en av deras hyresgäster som faktiskt har lämnat spår i sanden, haha!


 

Dumma beslut ger lärdom! 24/6

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för jag mår super! Precis fixad för att åka till Olstorp med härligt gäng! Kommer bli så FAB! Om jag säger baksmälla av en helt ny värld överdriver jag verkigen inte, haha! HEMSKT! Men efter sovit typ 7 timmar är jag på benen igen och redo för en GALEN NATT! Midommar firande igår och den blev riktigt härligom man bortser från en sak, men aja, haha! Huvudsaken är att man lever och att det positiva överväger det negativa! ;) Att bero på något annat, när vi åkte bilen hem insåg jag hur GRYMT mycket mina vänner beyder och att jag har verkligen som bästa av dom bästa vid min sida! Dom har sett mig när det går bra och när det går dåligt... Dom finns alltid där och det är så himla skönt att veta, därför ett stort tack!

Jag fattar inte hur jag kunde få för mig att lämna Skaraborg för 1 kille, ung och dum antar jag, haha! MEN nu har jag provat det och det kommer inte hända igen utan väldigt bra skäl! Dessutom älskar jag mitt liv betydligt mer nu än innan, galna fester, sena nätter och helt fri att göra vad jag vill med vem jag vill om ni förstår vad jag menar, haha! Well nöjd helt enkelt! Nu måste jag ringa taxin så jag kommer i tid, bloggar mer sen igen, puss på er!

 



Glad midsommar! 23/6

Hej på er, dålig uppdatering men finns massor av skäl... Fått veta att en nära vän har cellförändringar i livmodern och verkar inte alls vara positivt... Sen att flytten ska planeras in och att mitt nya företag håller på att expandera. Som ni förstår är det en salig mix och hoppas det går vägen för min kompis och en annan som tydligen har fått diagnosen MS....




Men jag mår bra och ikväll blir det fira med vännerna och nu är jag tillbaka i Skaraborg! Men jag kommer komma tillbaka till Småland men frågan är när och det kan jag inte svara på i nu läget! Vill nu fokusera på nuet :) bloggar mer sen igen, puss på er!




Behöver jag säga mer?!

Skriv inläggstext 

Bröt en nagel! 19/6

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår super, trots att helgen har lämnat sina spår efter sig, haha! Idag blir det som sagt en sväng in till Skövde för att träffa lite vänner och därpå ska jag podda med en annan kompis och sen jobba, som sagt mycket i görningen, haha! Ledsen för uppdateringen hr tagit stryk men så fort denna veckan är över kommer allt få en och samma plats, riktigt härligt!

Vad som mer sker vet jag faktiskt inte mer än att umgås med brudarna och verkligen super! Länge en vi gjorde något sådant ihop och dessutom har vi Annelies son med, tror har är 3 vilket gör honom intressant då man faktiskt kan prata med honom =D Det kommer komma även 3 vloggar ganska tätt in på samt denna som görs idag, men hoppas det är okej att det kanske inte kommer upp allt på en och samma vecka! Vill intre halvt stressa ihjäl mig, haha! Nu blir det puttra in mot the bit town och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Btw bröt jag en nagel idag... Måste få den fixad så jag kan bli mitt gammla glamorösa mig igen haha!

Lyckad kväll! 18/6

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och utgång igår, haha! GALET med STOORT G! Drinkarna kom in en efter en och jag blev bara ostadigare för varje sekund, haha! Men trevligt hade vi! Vi fick sällskap av ite olika boys allt från soldater, personliga tränare och högutbildade, samt arbetslösa, vilket alla vet vad jag tycker om sånna, haha! Fine om man precis tagit studenten, men nu snackar vi 26+, inte ok! Vi hamnade även på värdlens skönaste efter fest och vi drack som svampar och därpå tog vi varin taxi hem av olika skäl, kan ni gissa varför?! ;) Vi skulle dels åt olika håll men också av andra skäl, haha! Om vi säger som så är ingen av oss dålig på att få hemsläp, tolka det hur ni vill, haha!

Men nu glömmer vi kvällen även om det blev FAB! Tackar min lyckliga stjärna att jag är still alive, haha! Vi håller även på att kika lite bil och jag står än fast vid BMW, vilket Papi är på, han körde Merzedes engång i tiden och dags att gå i samma fotspår med fina bilmärken eller?! :) Btw valde han en ful golf mot en BMW, fattar 0?! Men aja, nu blir det frukost och kanske lite till, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Nya klor!

Så nöjd över klorna!



Jag kan inte må bättre!

 För varje dag som går mår jag bara bättre och jag känner verkligen att detta som hänt kunnat vara det bästa som hänt på länge. Även om det blev som det blev är jag glad för det! Jag känner mig själv på ett helt annat sätt och är mer målmedveten än någonsin! Jagvet vart jag vill med mitt liv och hur jag ska ta mig dit. Detta är ettdriv jag länge saknat och inte känt på länge och därför ska jag verkligen jobba aset ur mig för att få utlopp för detta! Mängder av människor har inspererat mig till min nya dröm och även om det är lång väg att gå och att detkommer bli tufft är jag inte rädd för 5 öre!

Ibland går saker bra och ibland går saker bättre. Men vad är det västa som kan ske egentligen?! Att det går dåligt och man måste lägga ner?! Vad gör det?! Då har man iaf försökt och är det som räknas! Den som sitter och drömmer om något som aldrig kommer bli av kommer aldrig få känna detta driv och den vision jag har idag! Hade jag vetat att jag skulle mått osm jag mått förra året och att detta året skulle börja såhär hade jag aldrig vågat tro på en ljusare tid, haha! Låter tragiskt, men så var det. Jag vet vart jag ska och ska trycka på lite extra och där av att bloggen kommer få lida lite av detta, men hoppas ni förstår! :)

Studentfirande! 16/6

Go eftermiddag alla bloggläsare, dagen har varit fullt ös medvetslös från jag vakna, helt SJUKT! Dessutom hamnade jag i världens bilkö i Jönköpingdå alla studenter sjöng för full hals. Inte för det rörde mig i ryggen, men skoj för dom om inte annat! Fick gå upp AP-tidigt imorse och lämnde Hjo vid 06:00, kan ni då gissa när jag gick upp?! ;) Men jag hann med mitt möte och kommer nu börja sammarbeta med ett företag jag gjorde samarbeten föut med, riktigt härligt! Ska även försöka klicka hem lite löshår dessutom, verkligen behövligt tog 1 förpackning för lite till mitt Nail Hair och det kommer synas om bara några veckor, haha!

Verkligen så glad att jag hann göra naglarna också! Shit vad jag hinner massa egentligen och snabbt går det också, haha! Bokat in olika möten med mitt företag och ska ha 6 pers på arbetsintervju, inte fel! Däremot är jag bara ute efter 1, kanske 2! Men tro mig jag kommer ha mina krav också må jag lova! Sjukanmälningar mer än 3-4 gånger på ett år är inte aktuella. Senast jag var sjuk och hemma var för kanske 4 årsen eller mer?! Sen klart man kan vara lite snuvig och så ibland, men skulle aldrig stanna hemma för något så löjligt att man inte mår bra... Gå till jobbet, jobba på så gott det går och efter halva passet DÅ får man känna efter och välja om man ska he eller ej, typ så funkar jag haha! Aja nog om detta, bloggar mer sen igen ska fixa mig till studentfirande, puss på er!



Livet som kändis!

Hej på er, asså gud vad varmt det är och vet ni vad?! Jag har precis fått tid för mina naglar på Modern Nails som verkligen ska ha en tumme upp som klämde in mig och flyttade på en annan kund eftersom dom kände igen mig, asså vad bra service?! =D Nu ska äntligen mina naglar bli fina igen och ikväll ska även fransarna få sig en dos #lushlife




Jag kanske helt misstagit mig med mitt kändisskap här nere?! Well, hur som är jag inbokad kl 16:30 och det känns super! Drottningen av Skaraborg kan inte ha fula naglar, hur skulle det se ut, haha! Verkligen skönt att få detta gjort och nu kan jag snart bli mitt gamla jag igen, hihi ^^ Bloggar mer sen, puss på er!




Äntligen över! 15/6

Go morgon alla bloggläsare, blev ett rejält uppehåll dom senaste dagarna och det är dels för mycket pappers arbete inför företaget som jag även ska sitta med idag och även planera upp kommande flutt som också rör till det lite extra! Men iag ska försöka blogga så mycket jag kan idag och dagarna fram till jag får mer struktur i mitt liv! Men jag ska inte lägga ner bloggen och jag mår verkligen riktgit bra, oroa er inte över det, haha! Dessutom dom pengarna jag tjänar idag ska man inte vara ledsen för, haha! Hoppas ni sovit gott och mår bra för det gör som sagt jag och solen skiner finns absolut inget att klaga på, haha!

Bero på något helt annat, igår hämtade jag alla mina saker i förrådet och nu äår det äntligen på riktigt över. Jag kommer inte höra mer av honom och han inte av mig. Dessutom kan jag fokusera helt på kommande balen, glömt att berätta?! Well för ca 4-5 månader sen kom en kille fram till mig och vi började lära känna varandra och en dag frågade han om jag ville följa med på bal. Vad är oddsen?! Som ni kanske förstår är han inte någon offentlig person vilket gör att jag måste tona ner på mitt bloggande och vloggande... Men givetvis kommer jag lägga upp lite bilder på vad jag kommer bära! Vad ska jag säga det går riktgit bra nu och NEJ det är ingen studentbal, haha! Så desperat är jag inte! Ni kan få en ledtråd, låt mig vara din soldat har gått varm i bilen dom senaste månaderna, haha!

Sne steg är inte alltid dåligt!

Att jag gjort många fel val i livet är nog ganska mänskligt och antar jag inte helt solo om just detta! Men det bästa med att göra fel val är att man lär sig av dem och det kan vara förhastade val som ett jobb eller en flytt. Men för varje fel prioritering lär man sig något vettigt och det har jag verkligen gjort! Hade jag aldrig gjort dem hade jagaldrig varit där jag är idag och ska jag vara riktgit ärlig ärjag riktgit nöjd över vart jag kommit och är idag!

Idag ser jag livet på ett helt nytt sätt än när jag var 20 och njuter verkligen fullt ut eftersom jag vet inte när det är över! Jag vill inte kasta mig in i något jag sedan kommer ångra senare... Jag har träffat fel personer och det ha lärt mig undvika dessa och se ett tydligt mönster. Jag har pressat kroppen till det yttersta och vet att det lönar sig även om det kan bli riktigt tufft! Jag har fått börja om från början och bygga något nytt mer än 1 gång och vet att även om det är svårt kan det bara bli bättre!

David Guetta feat. Justin Bieber - 2U

Telefonmöten!12/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår bara fint! Är lite små trötti nu läget och funderar på om jag ska ta mig en långpromenad med lillen, vilket hade varit behövligt för att komma igång! Däremot tänker jag inte gåi skogen, usch! Verkligen avskyr skog i almänhet och dess djur är inte heller vidare trevligt! Om inte tala om alla snuskiga paddor och grodor, FY!!! Det är tur att grodan boll är tecknad annars hade jag aldrig låtit mina framtida barn kolla på det där, haha!

Vädret i sig är ganska tråkigt så det kommer bli en fin dag med massa telefonsamtal. Nu är det bsolut sista som ska göras och sen kan jag börja skicka ut fakturor. Det kan vara en viktig del så man inte jobbar gratis och det brukar man inte vilja göra?! :) Nu blir det ringa skatteverket och därpå unionen egenföretagar för teckna diverse försäkringar, puh blir trött av tanken, men kommer vara värt! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Lyckad utgång! 11/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag toppen och bakis som ett AS, men orkade mig upp och göra mig lite frukost, haha! Varit vaken sen 08:00, men inte orkat t mig från sängen fören nu, haha! Utgång igår och var himla mysigt, blev en liten mindre bar där vi mest bara satt och det var riktigt härligt! Känns lite som jag tappat suget att springa runt på dansgolvet... Givetvis sker det men inte lika roligt, kanske blivit för gammal?! haha! Jag säga som så att vi fick sällskap av lite soldater i slutet av kvällen och var inte mig emot, även om vi inte riktigt förstod vad dom pratade om när det kom in på deras karriärsval, haha!

Well, en lyckad utgång och ångrar inteen sekund att jag åkte in, dessutom ska kanske inte allt avslöjas heller, haha! Som drottning av Skaraborg måste man ha lite privatliv också, haha! Dessutom kanske ni inte vill tappa matlusten heller, haha! Idag blir det bara tycka synd om mig själv och ringa till M senare ikväll, om han har tid dvs :) Nu blir det slappa framför olika serier, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Fika med kusinen!

Hej på er, blev lite sent med uppdateringen men hoppas det är okej! Blev en spontan fika med min kusin och var riktgit trevligt! Fick veta att även hon planerar starta eget, riktigt roligt! Dessutom gillade jag hennes affärsidé och vem vet vi kanske kommer sammarbeta ihop lite fram över :) Av olika skäl givetvis, dels för jag vill hjälpa henne komma igång och även för att hon är GRYM på det hon ska göra! Bästa som finns är att motivera andra för det är så jag blir motiverad med mitt!

Blev en fika vid torget och riktigt mysigt, glömde dock att fråga om något veganskt... Men tårtan var riktigt god och personalen såg mer ellerm indre lite halvt förvånad över när jag stod där med vloggkameran, haha! Jag osm håller på med detta dagligen att krångla upp med min kamera tänker sällan på det och blir alltid påmind över när andra reflekterar, haha! Dessutom började jag även prata med en väldigttrevlig farbror som undrade om jag kom från Hjo och vad jag jobbade med. Sågkanske lite ut osm en jornalist vad vet jag, haha! Well, trevlig fika var det iaf och hade en härlig konverastion om inteannat! :)


 

Videoinlägg!

Ringa runt! 9/6

Go morgon alla bloggläsare, äntligen fredag och jag säger då det, fatta vad mycket som ska göras idag! Ska ringa upp olika samtal gällande program för fakturering, skaffa en annan revisor och massor där till! Men jag lever och mår bra och det är huvudsaken! Idag kommer jag ha jobb upp över öronen och om uppdateringen blir lite smått kass vet ni iaf varför! Övrigt av dagen ska vi planera utgång as always och lite sugen på Skövde av någon konstig anledning. Hade varit riktigt nivce att köra i stan men ska kolla med brudarna innan vi har något helt klart!

Dessutom ska Gucci få tid för lite klippning, åh jag klarar verkligen inte av att ha långhåriga hundar längre, haha! Asså smuts i pälsen och att det tovar sig typ 24/7... Vilket man måste reda ut innan det blir försent... Dessutom ska jag gå igenom lite papper gällande bloggen som skulle gjorts förra veckan, men aldrig blev av... Men ska försöka ta det nu istället! Aja dags att jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!

Nya borstar!

Skriv inläggstext 

3 viktiga möten! 8/6

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter och jag är på riktigt bra humör! Ska ha 3 möten var av 1 ska handla om komma igång, 2:a försäkringar och anställnings villkor och 3:e om marknadsföring och fakturering, samt bokslut. Som ni förstår blir det massor av jobba mej det kommer det vara värt! Nu blir det ut med lillen för att sedan dra igång dagen!

Hoppas ni också sovit gott och mår bra för det finns alltid något att glädjas över! Btw idag kanske ni även vill höra om helgens utgång?! Fattar knappt att jag berättar om den, men varför inte, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Latar mig!

Hej på er, hoppas livet leker för jag mår super! Ska kolla kite film innan jag sätter mig ner med lite redigering av videos och hoppas jag får upp den idag! Asså jag tror det blev ganska lyckad men det avgörs snart, haha! Well, nu blir det lite film sen ska jag ringa upp Mr M, såg att han försökte få tag på mig men tänkte koppla av lite först! :)


Nedan har ni lite bilder, ska försöka bli bättre på att ta bilder ger mer till inlägg och bloggen överlag! Bara jag som är grymt lat till och från, haha!

Trappa ner på bloggandet?! 7/6

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår super, denna gången kom jag faktiskt ihåg att blogga, haha! Ska skicka in pappret till Skatteverket idag för att få det godkänt för skatt så man inte gör svarta pengar, vore dumt! sist jag gjorde liknande var jag 18-19?! Fast då hade jag en som stod som godman på alla pappren, tror det är så än idag också, haha! Men kanske lika bra eftersom hade jag fått hela min blogglön hade nog mitt konto varit slut, haha!

Onsdag iaf och jag har faktiskt funderat på om jag ska trappa ner mitt bloggande?! Lite fundersam på att endast hålla migtill 3-4 inlägg, men inte helt 100! Vill försöka hålla på medm ina videos och få till BRA vloggar eftersom mitt liv dels är roligare än det var förut och sker ås galet mycket saker, haha! Typ partyn varje helg och under vardagarna, känns som man är 18 igen, haha! Men känns väldigt bra att allt flyter på och är så SJUKT tacksam att nu går det riktigt bra! Dessutom ska jag föra över lite pengar till mitt ex allt eftersom. Fine vi kanske inte riktigt kommer överens i nu läget, men allt han faktiskt gjort har inte bara varit dåligt! Något vi Nilsson är duktiga på är att bjuda tillbaka och så mycket pengar han laggt ut är jag mer eller mindre i "skuld" till honom att föra över. Dessutom har jag hans konto nr vilket förenklar det hela, sen får iv se om han listar ut vem pengarna kommer ifrån, hihi ^^ Men detta blir mer aktuellt när fretaget är på fötter ordentligt och samma med bloggen och flytten! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


Igår kom Papi & Mami hem från Malmö, då fick jag stuvade makaroner med champinjoner, asså svamp in my heart <3

 

Jobb, jobb och mer jobb! 6/6

Go kväll alla bloggläsare, sorry för frånvaro och dålig uppdatering veckan som varit och även på helgen, samt början på nya veckan... Inte min mening men jag har verkligen haft fullt upp och det har varitallt med mitt ex, företagstart och anställningsavtal, mycket osm ni förstår! Eftersom jag har pengar undan lagda gör det att jag kommer kunna göra en GRYM marknadsföring och även kunna anställa människor ganska snart också. Men som sagt det ärlångt från klart men i slutet ska allt vara 100% klart och ser så mycket fram emot detta!

Som ni förstår går mycket av min tid till nya företaget och jobb! Jag inte legat på lat sidan utan jobbat aset ur mig för att allt ska gå ihop på bästa sätt! Dessutom planerar jag Öland i sommar as always och även lite andra äventyr, haha! Nu blir det iaf SOVA och imorgon ska allt flyta på med blogginlägg och massa annat som vanligt! Ska även sitta med lite redigering av videos så jag har att göra! Men ska försöka blogga mer imorgon igen, puss på er!


 
 

Kan inte må bättre!

Som vissa av er kanske redan förstått har jag mer eller mindre gått vidare efter mitt dåvarande förhållande och ja det var väldigt tufft och det tog  månader att återhämta sig, men jag tror det också varit bra! Idag mår jag betydligt bättre, har bloggen som eget företag sen ganska lång tid tillbaks och ska även starta upp ett HELT nytt, äntligen kan jag berätta! Känns riktigt mäktigt och där av min frånvaro. Men det kanske vissa av er redan förstått?! ;) Har varit iväg på massor av olika möten för att allt ska gå i lås och känns så GRYMT att det verkligen ska bli av!

Men det är bara förrätten, haha! Jag har även under denna perioden träffat en ny, haha! Så himla typiskt migeller vad?! Jag som sa klart och tydligt att jag ska hålla mig lååångt från män en bra tid framöver, haha! Well, well jagär iaf riktigt lycklig och hur han ser ut kan jag tyvärr inte i nu läget avslöja... Det ni kan få veta är att han driver eget och har ett jobbsamtidigt kanske i samma bransch vad vet jag?! ;) En dag kommer ni få veta mer men fram tills dess får det bli vår lilla hemlis innan päronen också får veta. Dom måste faktiskt få träffa honom först :)


Det ni kan få veta är att hanhar bakåtslickat hår, skägg och skulle utan tvekan plats perfekt med oss Käpplundabor/normalm folk ;)

Nu börjar det hända saker! 4/6

Go morgon alla bloggäsare, asså igår var helt MAXAT! Utgång som vanligt och varför vi gick dit var för Norlie & KKV spelade, riktigt bra! Ni som följer mig på Snap har fått följa med på konserten och även lite innan som började spela! Men ska prata mer om det i veckan eftyersom vissa saker tåls att sparas på och andra inte att nämna, haha! Idag mår jag som jag förtjänar och tacka gudarna att jag är vid liv, haha! Asså om folk hade set mitt schema inför mitt projekt och utgång på det sen hade dom trott jag var SJUK! Men andra sidan tjänar man inga pengar på att vara lat, riktigt härligtatt få tillbaka sin gammla lön och lite där till om turen infinner sig! Pratade med Skövde Bostäder i veckan och verkar som jag kommer kunna få tillbaka MIN lägenhet på 8 våningen igen, riktgit skönt! fine att den ligger på 9500 kr i månaden, men efter det jag gått igenom är jag minst sagt värd detta! Uscha snacka om nedbyte av lägenheter... Den ena var skabbigare än den andra, BLÄÄÄ!

Tur jag bara var borta 1 år så min kändisskap inte blev helt bort glömt! Finns fördelar med att vara jag om jag säger så och det säger jag bara 1 gång. Asså fatta vilket liv jag kommer leva igen, ingen ekonomiskbegränsingar, sammarbeten kommer funka och jag kommer få tillbaka min flotta lägenhet på nytt och inte behöva bo i dom senaste 3 råtthålen jag behövt finna mig i... Herre gud, nu är det dags för drottningen att göra stor comeback och börjar med att få ut en helt ok lön över 30 efter skatt, inte mig emot! Dagen jag flyttade till småland blev mitt liv kaos och när jag återvänder är mitt liv perfekt, så ska det vara!


 

Till studenter!

Om bara några veckor är det studenten för många och jag minns hur glad man är. Jag var riktgit kalas packad och sa nog både ett och annat dut till folk jag aldrig kanske skulle pratat med innan, haha! Men andra sidan hade jag en GRYM student! Många som tar studenten har slitit röv för att komma in på rätt högskola och vissa kanske aldrig kommer dit... Men kom ihåg att det är ytterst få som klarar studenten och skit i vilka betyg du fått eftersom det har ändå ingen som helst betydelse på vem och vad du kommer kunna bli. Deär en lite knuff men resterande avgör du själv! Mycket sitter i huvudet och det finns så många olika sätt att nå framgång.

Vissa föds in i företag och andra får bygga något från grunden. Vissa har ett läshuvud av en annan värld och andra kanske knappt klarar matte A. Sen har vi dom som är genier på att jobba med kroppen och dom som inte fullt lika duktiga. Någon av dessa är du och när du väl hittat din plats inser du att det inte kommer vara några som helst problem att nå framgång! Slösa inte bort din talang för alla föds vi med någon form av talang!


 

Nu får det vara nog! 3/6

Go morgon bloggen asså jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta och då inte för min skull... Som ni vet har mitt ex fått se inlägget jag skrev om honom, trots att inget namn nämdes för det ska vara på något vis anonymt. Men eftersom vi inte kan komma övrens har han nu kontaktat mina förldrar, tänker tvinga ner dom till Eksjö för att dom ska vara med att bära... Ja ni kan gissa på hur glad jag är. Jag har kommit med förslg att han bara öppnar så jag kan komm åt dom, inget samtal byts med vrandra eller att någon annan kan öppna så slipper han vara där. MEN tydigen gr det inte eftersom han tror inte på mig, asså jag pallar seriöst inte!

Iaf om inte jag får ett besked inom måndag kommer jag kontakta HANS föräldrar och hjälper inte det blir det hans hyresvärd. Jag vet inte hur skoj detta kommer bli när jag behöver visa inlägget och konversationerna, utan det skiter jag faktiskt fulla fan i just nu! Detta är det sista vi ska göra med varandra och uppenbarligen kommer det ta längre tid. Jag kommer faktu med vlogga när jag ska hämta sakerna för att alla ska hålla sig på mattan! Så äckligt trött på att allt just nu och där av att min uppdatering varit kass i veckan. Men med massa tur kommer detta skötas snyggt inom kort utan advokater ska behöva blanda sig i... Vore väldigt onödigt trots att dom jag får hjlp av är väldigt duktiga och kan sin grej!

1 Juni!

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår super! Haft ett väldigt intressant möte och ska inom kort iväg på ett till, inte helt fel! Solen skiner och jag är på riktigt bra humör trots omständigheterna! Allt som sker nu klaffar så galet bra! Det jag engång tvivlade så hårt på verkar kunna bli bland det bästa jag gjort på mycket länge! Finns en till komisk sak att berätta, men andra sidan kanske det bäst att hålla tatt trö salt i såren eller?!

Övrigt sett hoppas jag allt är bra med er oavsett hur er dag började, min vanliga tanke eller pep-talk till mig själv "det kan bara bli bättre".  Funkar oftast varje gång och sen    när man ser sig ev så också, haha! Dessutom måste jag börja packa inför flytten snart, ska lämna denna lilla stad inom kort och med lite tur kanske jag får sällskap på vägen av M, haha! Vem är denna M, ja det kan ni få undra huvudsaken är att nu siktar vi framåt och tittar inte bakåt!