Videoinlägg!

Kaos

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
Go kväll alla fina. Hoppas er dag vrit bra och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej och ska inom kort göra mig redo för sängen. Dagen osm varit har jag aft fullt upp och haft världens sjukaste huvudverk... Inte jätte skoj. Men vad har man att välja på ibland? Men nu verkar den försvunnit och jag mår betydligt bättre!

Jag verkligen älskar denna nya tröjan jag köpte. Jag vet att glitter och sånt är mer ellerm indre ute. Men den är verkligen så himla SÖT. Jag är verkligen ett freak när det kommer till stickat. Sen byxorna är en av mina favoriter och nu beställt  i liknande färger. Säger allt vad jag tycker om dem? ;) Stövlarna som ni ser nedan är också guld värd och älskar detaljerna. Köpte dem för jätte länge sen och använt dom flitigt. Dessutom grymt bekväma!

Tröjan är från Gina, Byxorna är dock slut i lager. Men jag länkar liknande par Här, Stövlarna är från Bubbelroom.

Nu blir det mys framför tv:n och försöka strukturera morgondagen. Då jag inte vet hur det ska gå är jag rätt nervös. haha! Men jag antar det är blir bra tillslut! Jag ska även på begravning... Sjukt tråkigt och jag hoppas det blir ändå trevligt. Trots omständigheterna som är. Aja bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Vardagslyx

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
 
 
Go kväll. Jag vet att jag inte uppdaterat denna veckan. Men jag får verkligen inte till detta... Imorgon ska jag iaf har arbetsintervju med 5 st som kommer sköta bloggen åt mig. Ja, jag kommer skaffa en "assisten" och det är verkligen nödvändigt. Då min tidi nte räcker till har jag inte mycket till val... Jag vill att ni ska få matrial konternuerligt och då måste jag helt enkelt prioritera rätt saker.

För någon vecka sedan åkte vi ner till Jönköping och bodde på världens mysigaste hotell. Verkligen super trevlig personal! Då vi hade bokat ett mini rum uppgraderade dom detta utan krångel. Hur bra? Väldigt centralt och när till allt. Jag kommer utan tvekan ka tid med P. Jag gillar överraska personer och detta är helt klart en bra grej att ge bort spontant!

Ni hittar detta och fler hotell Här

Nu blir det sova och imorgon blir det jobba undan allt jag ligger efter i. Sen intervju inför min kommande anställda. Väldigt skönt att få hjälp med saker osm redigering och annat skit. Saker jag gillar göra. Men tiden saknas till. Bloggar mer imorgon igen. natti!

Alla hjärtansdag

Go kväll, kom precis hem från en sjukt spännande kväll. Jag var nämligen på dejt. Haha! Asså jag var först väldigt skeptisk till detta. Men efter om och med gick jag dit. Fixade håret och sminkade upp mig. Ja ni vet?

Där stod han. Ljust bakåtslickat hår. Lite halv slitna jeans och en svart jacka. Asså jag blev helt stel och insåg precis att "shit han är snygg". Haha! Han hade reserverat bord och vi började prata. Faktiskt om allt och ingenting. Hade en väldigt trevlig kväll och nu ligger jag här och är typ kär. Haha! Märkligt det där.

Vi ska eventuellt ses i helgen också. Men det är inte helt säkert. Men om min tur nu håller i sig kanske 2019 blir ett kanon år. Jag fick iaf en jätte fin alla hjärtansdag och hoppas ni också fick det!

Galet

Go morgon alla fina. Står nu på gymmet och sliter. Haha! Hade verkligen inte någon lust ned detta... Men fick lite motivation. Fick även ett roligt brev jag kommer berätta mer om detta går vidare. Haha! Har inget jag skrivit om tidigare. Helt nytt som allt i mitt liv. Ska jag utnyttja min plattform är det nu det är dags. Haha!

Hela dagen som gått har jag planerat min kommande flytt ner till Småland. Helt sjukt att detta kan bli möjligt. Men vill hålla det lite på is först. Då det är många pusselbitar som ska passa.

Nu ska jag fortsätta med mitt och jag kan säga som såhär. Jag vet inte vad som hänt. Men allt går faktiskt galet bra! Dessutom är det inte jag som riskerar att bli arbetslös en längre tid. Hihi. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Flytt

Go kväll alla finisar. Hoppas er dag varit bra och att no haft en fin måndag! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Jag har insett att det är mycket roligare att gå till gymmet efter man sovit 2-3 timmar innan. Kan vara som så att jag fått in rätt rutiner om inte annat! Men jag hoppas inte på för mycket heller... haha!


Idag har jag varit på möte i Jönköping gällande lite samarbeten och därpå åkte jag hemåt. Verkade som det gick bra och med lite tur kanske jag lämnar Skaraborg på nytt. Kanske inte helt. Men kommer inte bi här permanent om ni förstår?


Nu ska jag fortsätta och därpå ska jag iväg och handla lite kvällsmat. Då min kyl är helt tom är det på tiden att fylla på den. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Guld värt

<Inlägget innehåller betallänk>
Bildresultat för taxi sverige

Ni hittar dom Här

Som ni vet är jag inget fan till att köra bil mer än nödvändigt eller när jag verkligen måste. haha! Jag tar oftast hjälp av taxibolag som underlätta shoppandet och kan åka från ena punkten till andra. Hur sönt som helst! Då spelar det ingen roll om man vill unna sig några glas vitt eller rött. Dessutom är personalen alltid väldigt trevliga och hjälpsamma.

Senast vi befann oss i Jönköping fick vi världens bästa kille och som faktiskt räddade vår utgång. Då fick snabb service till A6 och därpå tillbaks till vårt hotell rum. Jag är lite väl bortskämd. Men det underlättar verkligen min och andras vardag när tiden inte räcker till. Bolaget vi anlitade finns i hela Sverige och jobbar med olika företag inom Sverige.

Jag ser redn fram emot nästa taxi resa och få samma proffsig service som alltid. Det är GULD värt!

Dance dirty devil

 
 
Hej på er alla sötisar. Har precis suttit med momsredovisning och det är så SJUKT TRÅKIGT. haha! En halv dag gick typ åt till detta. Men väldigt behövligt! Har hunnit med galet mycket under denna dagen. Ska inom kort iväg hemåt för tt göra mig iordning för utgång. Vi är lite sugna att ta en spontan tur ner till Göteborg. som ni vet är min favorit stad. Kom fram till detta tidigare idag. Jag måste dejta en Göteborgare eller Norrlänning. Verkligen inget mellan läge här inte. haha!

Var tidigare på gymmet och slet som ett litet djur. Hade en kompis med mig och var faktiskt riktigt skoj. Sjukt att vi nästan var där i nästan 2 timmar! Jag går endast dit för att göra min grej och sen gå hem efter 30-45 min. haha! Men nästan 2 timmar är inte dåligt! Nu måste jag maiala lite sammarbeten och därpå ska vi planera in allt. Har jag berättat om att jag ska kanske få en privatchaför? Haha! Sjukt eller hur! Nästan att jag borde tacka äggnissarna som gjort mitt kändisskap verkligt igen!

Nu måste jag hemåt och därpå röja lite i lägenheten och förbereda inför tjejerna ska komma. Ikväll släpper vi loss vilddjuren i oss. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!

Jobb

 

Go kväll alla fina. Hoppas allt ärbra med er och att ni mår fint! Själv har jag precis jobbat undan lite papper och förbereder helgen. Ska försöka hinna boka tid för mina naglar och jobba undan lite videos. Usch jg liggr efter så mycket verkligen och vill verkligen jobba ikapp. Men ibland går allt inte 0som man tänkt sig. Helgen som var är ett mycket tydligt exempel. haha! Kaos om allt och jag tänker inte ens gå in på det. haha!

Nu blir det skriva ut lite papper och därpå hemåt för att göra iordning sig till gymmet. Jag har insett att jag är en nattmänniska. Jag tycker det är enklare att gå till gymmet på kvällen. Jag har enormt svårt att gå till gymmet under morgonen och eftermiddagen. Dels att jag oftast har annat planerat. Men också för jag är sjukt morgontrött. haha!

Bilderna är tagna från en affär som hade massa fint. Hittade en vas och lite annat trams när jag var inne där. Men mer exakt vad det var kommer jag gå in på i ett annat inlägg. Nu måste jag bli klar och därpå sängen. Bloggar mer kanske sen igen. Puss på er!

Hihi

<Inlägget innehåller betallänk>

Ni hittar matt Rötta Här & Ni hittar 2andra färger Här 

Go kväll alla fina. Hoppas er dag varit fin och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej trots att det är mycket nu. Men har haft lite ledig dag och verkligen njutit. Hade en lite shoppingdag och hittade massor fint! Allt från 2 parfymer till kläder. Då vi ska ut i helgen. Vill jag verkligen ha något nytt. Brukar helst inte vilja ha något jag haft sedan innan. Men är säkert super löjlig med just detta... haha! Var vi ska ut till helgen är väldigt oklart. Det är tal om Karlstad och hade verkligen varit något!

Blev en shoppingdag idag och börjar uppskatta affärena här hemma mer. Då det är väldigt många som håller på att klappar ihop. Väldigt tråkigt... Men då internethandeln expanderar. Påverkar det tyvärr butiker som har samma utbud. Nog om detta. Nu ska jag byta om för att gå till gymmet och träna lite smått. Ätit buffe ikväll och känner verkligen att jag skulle behöva få bort lite av det som kom in. haha! Personalen jag pratade på kicks var toppen! Asså hur proffsig? Toppen verkligen!

Bloggar mer imorgon igen. natti!

Lägenhet vid Vättern

Hej på er alla fina. Ledsen för veckans uppdatering och att jag varit off. Men det händer så mycket nu och jag försöker verkligen hålla allt samman. Bloggen blir lidande och även youtube... Men så fort jag får tid över ska jag ladda upp dom senaste videos och bilderna!


Hade ett fantastiskt möte idag i Jönköping. Asså jag är så SJUKT taggad! Just nu leker livet och var även och kikade på en lägenhet strax närheten av Vättern. Sen om det blir den eller inte får jag se! Blev utgång i Jönköping i helgen också. Sjuka saker hände och mer kommer i podden när den får tid att spelas in. Haha!


Nu blir det mysa till en bra film och därpå hänga tvätt. Var på gymmet idag också. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Panikens mamma

(null)


(null)


Go eftermiddag alla fina. Denna veckan har varit massa knas och jag vet inte vart jag ska börja... I te nog med det höll vi på att mossa tåget pga Taxin. Jag har aldrig varit orolig för att vara lite sen. Men idag slog det nog nytt rekord! Att springa i 17 cm från mig till stationen i snö är inget som går. Men turligt nog dök han upp i sista stund! Ursäkta dig. Men hade jag velat gå till stationen hade jag väl valt att göra det?


Aja det löste sig och nu sitter vi på tåget för att sedan checka in på vårt hotell. Därpå måste vi ta taxi till ..... för att köpa franslim. Då mitt är kvar hemma vad jag vet. Usch hatar stress!


Bloggar mer senare när jag kommer fram. Nu ska jag njuta av lugnet och inte försöka tänka på mat. Då det inte heller var något jag hann köpa. Men värre saker har faktiskt hänt! Bloggar mer sen igen. Puss på er!