Videoinlägg!

Jobb och ännu mer jobb!

Go kväll alla underbara, sorry för dagens uppdatering men jag har jobbat hela tiden om man bortser från att jag lagade mat i mellan åt... Blev klar med en video och blev riktigt nöjd över den och hoppas den ska hjälpa andra med! Ska spela in lite matrial imorgon så torsdagen och fredagen inte blir lottlös! Var även iväg och handlade också, tro inte jag legat och latat mig för det har jag då icke!

Nu blir det göra det sista innan sängen kallar och med lite tur kanske jag hinner med allt! Hade även behövt gå igenom min mail och komentarer jag fått... Verkligen ledsen att jag är så SEG på det men när jag har mycket försöker jag prioritera att inläggen och videos kommer upp och svarar när jag hinner, hoppas ni förstår! Nu blir det jobba det sista, puss på er!


 

Minns det än idag!

Att flytta hemifrån är något som är väldigt stort för många och en dröm som uppfylls när den dagen kommer. Man får stå på egna ben, ta hand om sitt hushåll och göra PRECIS som man vill! Jag minns själv min första lägenhet då jag fick min 1:a på 27-32 kvadrat. As liten jag vet + att jag bodde där medm in dåvarande pojkvän och min gammla hund Peggy, haha! Jag kan säga som såhär, man lär sig väldigt mycket på att bo ensam som matlagning, städning och tvättning.

Att boka tvätttid är bland det värsta jag vet och med åren har jag verkligen uppgraderat mig, frutom nu, haha! Men denna lägenheten är snart ett minne blått! En egen bostad är något extra och när man väl är där så känner man verkligen at nu flyttar jag inte på ett bra tag! Man får lärasig hålla koll på pengar och alltid prioritera räkningar först, sen shoppa! Minns när jag bodde i Falköping i min 2:a som låg på 3777, el på 250 typ, haha! Jobbde då som mjölkare, efter jag hade betalat alla mina räkningar hade jag alltid 15 000 kr kvar, SJUK summa egnentligen! Det var mitt första "riktiga" jobb här i Sverige och ibland när jag känner mig nere brukar jag tänka på den tiden. Därför till er osm ska flytta snart, var inte rädda, livet blir bara bättre och även det första bästa jobb kan bli en stabil pall inför kommandejobb och framtida liv!

Var på bio i helgen!





Cute!

Dessa armband är så dödens fina och perfekt till en kortarmad body!
Älskar guld detaljerna och färgerna är medsuper fina!
Pefekta att ha till vardags och som fest!


Armband
 

Inte gjord för ett sådant monster!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra för jag mår toppen! Har massa jobb jag måste ta tag i idag och videos att redigera och spela in ingför komande vecka! Men blir nog bra skulle jag tro, fick veta att intervjun jag medverkade i är klar och när den finns ute lovar jag säga till! Idag blir det jobb efter jobb och är på så himla bra humör! Blev en sväng till mina underbara föräldrar igår för att visa upp kärran och Papi var väldigt impad, haha! 

Det jag kan börja med att säga är att bilen INTE är min utan min pojkväns, haha! Till att börja med är jag inte den mest fokuserade personen och där av att jag inte ska äga ett sådant vidunder, haha! Men var väldigt skön att sitta i och tog oss sakta men säkert fram och tillbaka! Hela denna helgen har varit fullt upp och nästa ser minst lika lovande ut... Känns som jag mer eller mindre aldrig är hemma, haha! Åh nästa vecka dra jag på äventryrsbad och jag har helt glömt att kolla om dom har WIF =O Nu blir det redigera lite smått innan jag måste iväg, bloggar mer sen igen, puss på er!



 

Vad tycker ni?!

Hej på er, nu är vi hos föräldrarna och dom har precis kikat den nya kärran, den var mer än godkänd! Vi ska bara vara är för att visa upp den och sedan blir det hemåt, mysig utflykt! :) Har även lite planer att tagga ner med bloggandet och enbart göra 3-4 inlägg om dagen, vad tycker ni?! :) Eftersom ni tar er dyrbara tid måste även eran tycke räknas!

Ska även boka in löshårtid och även kika lite kläder och annat jag ska ha med :)

Bli privat på fb?! 30/10

Go morgon alla underbara, ligger nu i sängen efter varit hos min pojkväns familj och ätit frukost. Blev massa gott och fick en trevlig pratstund innan jobb efter jobb plockades på för var och en. Efter maten satt jag och gick igenom mail och pratade med hans Mamma undertiden hon strök lite saker. Blä har fortfarande videos att ladda upp men har verkligen 0 ork?!

Nu ska jag sova lite, känt mig jätte seg hela helgen och vid 16:00 beger vi oss till Hjo för att visa upp den nya bilen, ni som följer mig på Snap eller insta kan se den där :) Att bero på något annat funderar jag på att solla bort personer på min fb jag ändå inte känner eller träffar längre. Jag vill börja ha någon sida ut över bloggen jag inte ska behöva vara offentlig! Men är man elak då?! Jag har bara lust att vara göra det för vill dom hålla koll på mig finns bloggen, Snap och insta! :)

Längd krav, löjligt!

Hej på de, nu är vi påväg hemåt efter bion och lite vin. Tig ett rosé som var riktigt gott och servitören var ur gullig, inte tala om lång, haha! Killar som är smala och långa, jag säger då det, haha! Visste ni att när jag var yngre ville jag ha killar på 175-185, vare sig länge eller kortare, knäppt va?! Tur man mognat, men jag klagar inte om en kille är 190-195, så fint, hihi ^^

Längre dom är, desto högre klackar, haha! Aja nu blir det hen och sen kanske blir det några glas vin och sen får vi se vad som mer sker! Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Mat och bio här näst!

Hej på er, sitter nu i bilen påväg till stan för att gå på bio och äta gott! Vad det blir att äta exakt vet jag inte, men det blir säkert något gott :) Spenderade hela dagen mer eller mindre i Vetlanda och vi fick även vara lite barnvakt, jätte skoj! :) Jag stod och kollade på när det blev kana för hela slanten, haha!

Vi kom hem typ vid 17:00 och mellan laddade och sedan vidare mig city igen. Halloween idag men blev inget utspökande för min del... Kanske nästa år och blir mat och lite bio istället, inte fel det heller :)

Kanske får tid direkt! 29/10

Go morgon alla underbara, solen skiner och jag vaknade för ca 15 min sen! Kom ganska nyss in med hunden och ska inom kort göra mig iordning för att gå i lite affärer. Ska åka till Vetlanda med killen och hans kusin på Biltema utav alla 100 ställen, haha! Fick se deras nya t-shirts med någon logga på biltema, asså varför... Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Aja huvudsaken är att jag inte har någon eller Gucci!

Bero på henne ska hon åka och klippas snart, så sweet! Ska bli så himla skönt och med massa tur kanske vi kan komma intill redan imorgon. Vet att jag pratat om detta tidigare, men helt enkelt inte haft tid. Känts som jag aldrig är hemma och när jag väl är det har dom ändå inte tid, haha! Dagsatt spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ha inte för stora krav!

Undertiden man är singel har man en hel del krav och en bild på hur ALLT ska bli och se ut, haha! Man förväntar sig att killen ska fråga när man är tillsammans, att han ska komma med blommor minst 1 gångi månaden/månad dagen. Sen inte tala om hur han ska se ut och bete sig... Jag har lärt mig med tidigare pojkvänner jag har haft att den "perfkta killen" inte finns! 

Man hittar inte han som ger en allt man önskar, kommer med den finaste lyan eller bilen. Men vet ni vad som är viktigast?! Att personen ifråga ser DIG och försöker göra dig lycklig med dom förutsättningarna han har. Även om det innebär att ta bort kalsongerna från golvet, gå ut med soperona, håller om dig inna ni somnar eller komma hem med döda djur, haha! Poängen är att killar försöker mer än vad man kanske förstår. En "simpel" handling är betydligt bättre än en present för om presenter bygger på ett förhållande kommer det förr eller senare rasa samman... Sen finns det givetvis dom som kan behärska alla dessa krav, men ha i baktanken att dom är ytterst få och dessa har högre krav på sin partner också!

Vill inte kategorisera mig!

Hej på er alla sötisar, hoppasallt är bra med er och att ni mår bra! Dagen har varit riktigt härlig, typis höst dag med sol och blåst, haha! Jag har haft fullt upp sen jag kom hem och vi ska iväg igen vid kl 17:00 för att äta lunch med min killes föräldrar, bror och hans familj. Vilket ska bli super mysigt och tror dom skulle bjuda på lax, men inte helt hundra!

Som ni vet ska jag inte äta kött men eftersom jag ite valt att kategosera mig som vare sig vegan eller vegetarian anser jag själv att valet är mitt till mat. Däremot vill jag alltid så ofta man kan prioritera att inte äta kött och mjölkprodukter. Som tex igår då det blev sushi. Dom hade bara med lax och räkor som ingick så hade inte speciellt mycket till val... Det enda jag absolut inte äter är köttfärs, men det kan jag berätta en annan gång om varför, haha! Nu måste jag skynda mig för annars lär vi bli sena som always, haha!


 



Bra start på dagen!

Något jag börjat med dom senaste dagarna är en smoothei varje morgon och man får verkligen en toppen dag på morgonen! Jag känner mig betydligt piggare och dessutom är det gott! Jag äringen frukost människa och detta är verkligen något jag kan rekomendera till er som också har svårt med frukosten på morgonen! Sen är det upp till var en om den ska vara vegansk eller ej, det tycker jag var och en får välja själv! :)


 

Ge mig!

Denna bodyn är så SJUKT SNYGG och mer ellerm indre dör för den!
Älskar klyvan och smycket piffar upp hela toppen lite extra
Jag hade valt några schysta leggings, ett snyggt armband och ett par höga stövlar eller pumps


Body

 

Våga drömma och inspirera andra!

 Personer som inspererar mig med drömmar dom har och når, vilket kan både vara små som stora! Dessa personer verkligen älskar jag och se deras driv är helt underbart! Eftersom jag vet hur högt jag värderar dessa människor med mål och idéer blir jag alltid lika glad att höra av andra att dom älskar det jag gör. Det gör mig verkligen så himla glad att jag kan insperera andra med mitt liv jag lever.

Därför vill jag att alla som drömer om något avsett om det är städare, djurvårdare, chef eller resa jorden runt. Fortsätt kämpa och tapa inte tron på dig själv oavsett vad andra kanske säger eller kanske inte går så fort som du önskar! I slutet är det du som avgör om det är möjligt eller ej! Sikta mot trä topparna och sen får du se vart du hamnar, drömma är gratis! Våga drömma och insperera andra får du dubell lycka!

Lyckorus!

Hej på er alla finisare, nu så ska jag iväg på stan lite och shopppa lite till nya lägenheten! Sen ska jag redigera en video och spela in en annan, beroende på om NÅGON, dvs min pojkvän vill vara lite frivillig, haha! Dagen har varit helt underbar, strålande sol och när jag gick hemåt efter vår lilla promenad kom en bilen efter den andra på parkeringen. Jag glömmer oftastavatt folk slutar vid 16:00 från sina jobb.

Iaf kände jag lycka jag inte känt på länge, inte att jag är olycklig nu, men ni förstår :) Det var nästan lite magisk känsla att gå längst den lilla gångbanan och bara stanna upp och njuta över ALLT! Föresten nu till helgen ska vi köpa bil, men visar mer om det i en vlogg och kanske på bild om jag kommer ihåg! :) Nu ska jag iväg och kika lite saker sen handla mat för jag har helt glömt av i daglig ordning, haha!




 

KUL!

Igår var jag pp Toyota för att lämna in Rödan på däckbyte... dock trodde jag det skulle gå hyffsat snabbt, men NEJ! 1 timme tog det av tristess, minuter jag aldrig får tillbaka, haha! Att man ska behöva göra sånt på som lediga dag?!

Bad även dom kolla om rödis läcker och även byta bakrutetorkare. Jag kan ha gjort något så dem gick sönder förr julen, men bara "kanske" ^^ Efter jag var klar där åkte jag och köpte en Red Bull, hallå något skoj måste jag få ha i mitt liv, iaf när man väntat en hel timme!

Blir lite maffigare!

Detta armband är riktigt snyggt och älskar dess form
Personligen tycker jag större arband är lite bättre, det känns lite "maffigare"
Det kan verkligen piffa upp en topp som annars kan vara ganska neutral 


Armband
 

Samma mysiga efter effekt! 27/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv har jag sovit super och kan vara för att jag la mig redan vid kl 20:00, haha! Minns när man var liten var typ det sovdagstiden och inte var man vidare glad för det heller... Men igår var det bara skönt att lägga sig i god tid för engång skull! Eftersom jag inte dricker vare dig kaffe eller Red Bull i samma dos jag tidigare gjorde blir detta en stor förändring. Minns första månaden hade jag typ huvudverk och trötthet, typ samma sak om man tar bort kaffe skulle jag tro :)

Nu blir det jobba av och sen ska jag göra mitt bästa för att få allt klart, ska även skicka lite bilder till dom som intervjua mig tidigare i veckan och försöka redigera en video, beroende på om jag har någon på lager! Aja hörs mer sen igen, puss på er!

Seeb - What Do You Love

Kom ihåg det!

Att komentera på en blogg innebär att man lämnar sin IP-adress som visar vart någonstans hen befinner sig. Men ska man dra det längre och sätta en hacker på detta kostar det mellan 3000 - 5000 kr. Detta innebär att man får en exakt position, får tag på eventuella matrial som sedan används senare.

Det jag vill säga är att jag går BARA riktigt långt med med vissa ärenden som jag anser som stötande eller kränkande. Dels för jag inte finner mig i sånt beteende och samt att det kostar pengar att dra en sådan sak igenom. Därför till er som skickar hot meddelnaden på FB, mail eller skriver något nedverderande. Jag tar ignen skit och betalar mer än gärna ett pris för att sätta ner foten, kom ihåg det!

Bra eller dåligt?!

I helgen tog vi oss ner till stan för att kika tvätt och diskmaskin inför kommande lägenheten. Det fanns en hel del att välja mellan men eftersom vi först ska invänta lägenheten först och sedan slå till var vi mest nere enbart för att kika. Vi båda fastnade för en som hade det mesta, jätte fin design och verkade hur bra som helst! Dock låg den på 15 000 och för att ha en i en lägenhet verkade kanske lite 2 much, haha! jag kan tänka mig att lägga 15 000 - 20 000 på en tvättmaskin och torktummlare när det kommer till hus, men inte en lägenhet, haha!

Det vi funderar över är att ha någon som har allt i ett så det enbart blir 1 maskin. Vet att Nettan har en sådan, men min fråga är om den verkligen är bra?! Om ni har någon som helst uppfattning om torktummlare och tvättmaskin i ett är bra eller dåligt får ni gärna berätta ur eget perspektiv! :)


Borde hinna i tid! 26/10

Go förmiddag alla sötisar, hoppas allt är fint med er ned mig är det toppen! Om man fortare från att det verkar som ett möte blivit bortglömt... kul! Aja ligger bra i tiden vilket innebär att jag borde hinna till däckbytet. Fick beröm tidigare idag av mina naglar, kändes super! Även om dom är inte liga FAB som sist tycker jag ändå om dem! Skönt att inte vara extrem alltid, haha!

Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det mot Toyota, känns som jag år stammis hos dem... bara pinsamt! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Detta hade varit något!

Hur snygga är inte dessa byxor eller vad säger ni?!
Verkligen SJUKT SNYGGA älskar hur dom sitter!
Jag hade själv behövt lite nya träningskläder för att få lite insperation med min träning och lite smått sugen!


Byxor

 

Videoinlägg!

Unnar mig ledig tid i 4:an!

Hej på er, nu är jag äntligen tillbaka efter massa jobb, verkligen avskyr början av veckan och då pga mig själv... Varför sparar jag alltid allt jobb?! Helt ologiskt! Nu sitter jag och väntar på sista mötet ska börja innan jag ska iväg och handla. Imorgon är jag åtminstonde LEDIG! Ska verkligen njuta av varje sekund och sova ut, hihi ^^

Jag är lite sugen på att börja med linas matkasse, min tjejkompis Nettan gjorde det nämligen och hon verkar vara jätte nöjd! Kanske värt att försöka och få insperation av olika recept som finns med?! =) Dessutom tar jag hellre det än att behöva handla själv, as trist! Samt att såfort alla saker är ur i denna lägenheten tänkte jag skaffa städhjälp. Bara tanken att damsuga och moppa 94 kvadrat får mig må dåligt, haha! Kanske lite väl lat, men andra sidan har jag ett jobb att sköta så om jag unnar mig lite ledig tid anser jag det är okej :) Nu inväntar jag sista mötet som är en intervju sen blir jag "typ" ledig om man bortser från dagens vlogg!


 

Så nöjd!

I helgen var jag iväg och fixade naglarna och blev så himla nöjd! Verkligen älskar att få klora färdiga och dom är lika duktiga som alltid! Denna gången valde jag inga stenar utan gick bananas med glittret, haha! Tog inte så lång tid heller och verkligen underbart att ha någon som fixar klorna åten!

Kan verkligen rekomendera att gå till dom och bli bortskämd ordentligt! Dessutom fick jag syn på att dom gör fransar också, detta fick mig att tänka till lite extra inför nästa besök! Däremot är jag ritkgit sugen på tå-pedykyr med Mami någon dag. Det hade verkligen varit så himla mysigt och kanske kunnat vara en fin mor & dotter dag. Med tanke på allt jag fått av hennevore det kanske inte mer än rätt?! =)




Älskar axelpartiet!

Denna blusen är verkligen SJUKT fin eller vad säger ni?!
Axelpartiet är att dö för och hade varit super som vardags som till någon fin topp!
Jag hade nog haft något snyggt smycke till om det var till vardags och ett par söta jeans

Blus
 

Viktigt med sömnen! 25/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis gjort mig lite frukost. Känt mig jätte seg idag och igår... Men hoppas det går över under dagen! Blev ganska sent för mig igår eftersom jag satt med massa jobb vilket relaterade till att sängen blev senare än vanligt... Jag om någon är verkligen super noga med min sömn och får jag inte mer än 7-8 timmar funkar jag knappt, haha!

Men idag är det inte lika mycket jobb och ska slänga mig på sängen efter jag fixat klart allt jobba, vilket ska bli super! Förstår inte folk som kan köra non stop?! Aja dags att njuta av frukosten och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

På djurens villkor!

Att livsmedels affärer börjar lägga om till mer vegetariskt och vegansk kost är verkligen toppen! MEN detta är givetvis kanske helt korket heller?! I mina ögon får dom som vill äta kött äta kött så länge jag får äta det jag vill, frågor på det?! Tror inte det! Vissahävdar att människan är uppvuxen på kött och enad för det, det finns en viss sanning i det... Vissa saker kan jag inte få i mig utan tablett väg!

Min teori är att man kanske ska skära ner på kött, att man kan lägga en vegetarisk eller vegansk dag i veckan. Detta skulle ge konsekvenser för många bönder, men andra sidan skulle det hjälpa allt fler djur! Här i Sverige säger dom att djuren har det så mycket bättre etc. Men redan förra veckan fick jag höra om ett kadaver som låg i 4 dagar hos dom andra djuren... Allt går inte schyst till och bara 1 dag i veckan skulle få gårdar med sämst ekonmi falla och få stopp på sin massproduktion. Ska vi ha ett lantbruk ska det vara på djurens villkor och inte något annat!

Min svaghet!

Som tonåring hade jag massor problem med min hy och det blev aldrig bra oavsett hur många läkarbesök jag gick på eller "mirakel" salvor jag prövade... Detta har inneburit att mitt självförtroende utan smink har verkligekn sänkt mig. Jag AVSKYR att visa mig utan smink för vänner, familj, släktingar och även partners... Jag vet att min hy ser betydligt bättre ut än vad den gjorde då! Men det sitter fortfarande kvar i mitt huvud...

Att gå på stan utan smink händer inte och OM det nu skulle ske har jag mjukiskläder, jacka med luva som ska demonstrera att jag verkligen inte är fixad. Det värsta jag vet är att visa mig utan mitt smink och just därför gör jag det i mina videos för att visa min svaghet öppet och våga vara mig själv lika väl som med som utan smink.


 

Inte mig emot!

Dessa skor är så SJUKT SNYGGA och verkligen älskar snörena/toffsarna i bak!
Hade varit så fint till ett par jeans med lite slitningar
Dom påminner lite om dom jag köpt, men jag skulleinte ha något emot att äga liknande!


Skor

17 cm går bättre än utan! 24/10

Go morgon alla underbara, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Vaknade för ett bra tag sen men fastnade med plattan i sängen, haha! Vädret är jätte tråkigt och jag kikar just nu lite tv undertiden jag ska inom kort påbörja lite redigering! Funderar med på att klicka hem ett par nya skor eftersom jag nu mer börjat inse att jag inte längre kan bära "vanliga" skor =/

Var även en sväng vid Hem & Hobby igår dären äldre man frågade om jag fick ont i fötterna av att gå i mina klackar, haha! Väldigt rar liten farbror och svarade naturligtvis nej. Konstigt att mina 17 cm går att gå längre sträckor än vanliga skor utan klack?! Aja nu ska jag jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

På salongen! 23/10

Hej på er, sitter nu på nail center och får klorna fina, så himla härligt! Sen ska jag gå i lite affärer och kika en grej till nya lägenheten :) Sen bär det av hemåt för att hämta lillen och vidare mot Småland! Det mer eller mindre spö regnar och as tråkigt väder... Men hellre det än snö!

Hade typ brist på idéer vad jag ville göra med naglarna, men tror jag hittade en mall som kommer bli super! Visar er sen eller imorgon :)

Lena Philipsson - Mirakel

Denna låten har jag lyssnat på många gånger och låt som verkligen speglar mig. Jag är långt från den säkraste personen jämt och har ofta förutfattade meningar om vad andra tycker och tänker om mig. Jag är livrädd att låta någon komma nära mig av den enkla anledningen att jag inte vill bli sårad...


Saknad eller vad?! 22/10

Go eftermiddag  alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska inom kort bege mig till föräldrarna för att umgås lite och senare ut på fest! Ska bli så himla skoj och möta upp gammla vänner och bara festa loss som jag en gång gjorde, hihi ^^ Eftersom partypinglan ska tillbaka har jag fått lite förslag på förfester och även efterfester, saknad eller vad, haha!

Var tidigare idag i stan för att shoppa lite små saker och hittat en sak jag ska ha till mitt barbord och fick idén av Jonna som dock slutade långt från bra... Dock hoppas jag att min petighet kommer lyckas betydligt bättre, haha! Hoppas kan man alltid och det kan jag leva länge på, hihi ^^ Om inte har jag en Pappa som säkert kan gjälpa mig med mitt lilla dilemma, haha! Nu ska jag jobba ikapp lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Inget kommer kunna skilja oss åt!

Att jag älskar djur är väl inget nytt och tror det varit så från start. Jag beskyddar mina djur som om det vore mitt lilla barn, haha! Tragiskt men sant, haha! Jag är väldigt mån om att mina djur jag har ska matcha med dom jag träffar. Jag har nämligen gjort det misstaget en gång då 2 indevider inte trivdes med varandra... Det gick så långt att min hund hoppade upp i sängen och sket han jag var tillsammans med bara nån millimeter från ansiktet, haha! Fast det kanske fanns skäl till också, att se henne sitta under köksbordet varje gång jag kom hem från skolan var PEST och strax därpå insåg jag att detta måste få ett slut.

Därför är jag väldigt mån om att mina djur ska trivas med mina partner. Klankar man ner på min hund är det som att ge sig själv minus poäng och en enkel biljett till singel. Jag ödslar ingen tid på någon som avskyr min hund. Jag vet att hon är väldigt på från start och kan gå en på närverna med sitt hoppande. Men för mig är det bland det bästa som finns när en liten boll kommer springandes emot en. Vi 2 har en storry och den kommer aldrig någon få ta bort! Gucci må vara lite för pang på men hon är min lilla ADHD-hund!


 

Sparar 1000 kr i månaden!

För er som nyligen kommit hit och för er som följt mig lite längre vet att jag tidigare gjorde mina fransar på en salong i Floby, jätte grym tjej btw! Men att åka där emellan skulle både kosta tid och pengar... Där av att jag fick ett tips av en annan bloggerska om att sätta sina egna fransar en efter en och tänkte, varför inte?!

Införskaffade mig ett par från Depend men tyckte dom var på TOK för korta, där av att jag förtvivlat letat efter 14 mm och tillslut hittade jag det! Dessutom enbart för 20 kr på dollarstore! Egentligen har jag alltid varit lite smått skeptisk till budgett affärer, men hade jag inte gått in dit hade jag alldrig fått tag på dem, så nöjd! Dessutom kostar dom mig inte 1000 kr i månaden och bara det är super i sig, hihi




Dags att ta tillbaks titeln! 21/10

Go eftermiddag alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men jag har verkligen varit upptagen fram tills nu... Hade hlet glömt av att blogga och eftersom jag glömde mobilen hemma försvann min reservplan...Aja hoppas allt är bra med er och med mig är det toppen, håller just nu på att dra i gång gängetför en härlig utgång. Asså jag måste snart komma tillbaka till den partyqueenen jag engång var, haha! Herregud, om man hade satt en kamera på min skalle hade alla fått se alla hemskheter jag gjort...

Men lyckligtvis är det inte så och det är jag GLAD för, haha! Igår gjorde jag livetvupptäckt, helt klart! Jag åkte och handlade på willys och vet ni vad jag hittade?! Red Bull light (stor)!!! Förstår ni lyckan?! Aldrig stött på det i någon Willysbutik förut, jag blev nästan frälst, hihi ^^ Det om något är dagens tumme upp! =D


 


Ändra på sig själv är mycket svårare!

I många förhållanden hör man ofta att han/hon är sån och sån, jag förstår varför personen i fråga inte fattar... Att klaga är så förbaskat lätt än att gå till huvudsakliga problemet som ofta är en själv. Det är nämligen som så, OM du vill förändrar någon måste du själv förändra dig själv. Det är nämligen då det blir enklare att ändra på en annan om man själv ändrar på sig och blir mötes gående!

Jag vet med egen erfarenhet att jag har väldigt höga krav på mig själv att jag ska göra det, dra in det, bo så och leva såhär etc. Men i verkliga livet är det ytterst få som vill och tänker som jag. Redan där krockar det och vill jag inte ändra mitt sätt att leva och vara på kommer ingen annan vilja ändra sig för min skull heller... Det är oftast inte svårt att ändra andra om man gör det på rätt sätt, men att ändra sig själv och rätta upp sina egna brister är betydligt svårare, tänk på er!

Vad vill ni?!

Hej på er alla fina, har precis suttit och kikat klart en serie och ska nu filma dagens video... BLÄÄÄ! Saken är den att det inte är tråkigt i sig att filma utan göra det jag ska göra i den, eftersom dettar SJUKT LÅNG TID! Men nog om mitt gnäll, var och lämnade in kontraktet tidigare idag och gick fint och även visningen av lägenheten verkade också gått bra! Vet dock inte om dom ska ta den, men det rör iof inte mig så sätt.

Nu ska jag sätta igång med lite jobb för min egna del och sen blir det att redigera videon också. Just det glömde fråga er en sak! Vill ni ha någon form av halloween videos i veckan som kommer ca 2-4 st?! Det blir mesta dels fokus på ansikte och inte några kläder, om det är okej?! Kan vara bra om jag lägger hela helgen på 4 videos och hoppar vloggarna?! Eller vill ni bara ha 2 videos och få 2 helgvloggar som vanligt?! Lite upp till er! Aja undertiden ni funderar ska jag påbörja inspelning av lite videos!

2 saker att fira!

I lördags blev detsom sagt utflyttning av de sista sakerna och även lite firande för dels att flytten nu är helt KLAR och även att Papi köpt en ny bil. Egentligen kollar han på bil varje dag eller känns åtminstonde som det och känns roligt att han gjorde slag i sak! Dessutom var den röd och fin och han ville även att jag skulle provköra! Det är trots att jag prejat en stolpe med den andra han hade, haha!

Blev en fika på ett ny öppnat Cafe och var super mysigt. Dock dåligt utbud av veganska produkter, men fanns åtminstonde 1 veg macka, alltid något... Den var för övrigt jätte god bara utbudet av 1 macka SÖG! Annars en mysig stund på det lilla fiket!








Löjligt billig!

Jag älskar dessa byxr och till priset som dom ligger på är nästan LÖJLIGT!
Super fina och hade passar perfekt till kanske en ganska slimmad topp eller body
Den ett par pumps till eller varför inte ballerina om vädret inte är för kallt!


Byxor

Hoppas jag kommer intill! 20/10

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen, bara lite seg i huvudet och det är typ det enda! :) Vädret är skit dåligt och jag funderar på att gå och sola solarium, brist på annat. Idag är det dessutom visning på lägenheten och inlämning av kontrakt på den nya, samt att jag kanske ska möta upp någon att fika med, beroende på hur övrigt dagen går med jobb.

Ska även ringa om tid för klorna nu på lördag så jag har dom fina också, kan verkligen inte se ut som jag gör längre, haha! Har dock ingen aning vad jag ska göra =/ Känns som jag gjort allt inom nagelväg, finns det verkligen inget jag inte haft tro?! Så fort dom öppnat ska jag slå en pling och hoppas innerligt att dom har tid, hade varit himla tråkigt annars! Aja nu måste jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Gör sista rycket nu!

Hej på er alla finisar, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Eftersom jag gjort klart det mesta av jobbrelaterade saker tar jag det nu lite lugnt, super skönt! Ska popa lite popcorn och bara mysa ner mig i soffan och njuta av tystnaden, samt ut med lillen. Väntar ett program vid 20:00 som jag vill kika på och fram tills jag väntar ska jag svara på litekomentarer och även gå igenom min mail. Varför sparar jag allt till sist?! =/

Övrigt avdagen har det varit fullt upp och jag har inte riktigt haft tid med bloggen, samma som gårdagen typ, men turligt nog har jag väldigt förstående läsare, och det är alltid ett stort +! Att bero på något annat måste jag även spela in fredagens video, men kanske passar på imorgon?! Fast hade  varit skön  det gjort... Aja nu måste jag fortsätta med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Vad hade du valt?!

Om du fick en chans att gör vad du fick göra i livet, vad hade det då valt då?! Tänk dig precis vad som helst musik, tv, matlagning, måla, driva eget, frisör etc. Jag är jätte nöjd med mitt nuvarande jobb, men OM jag hade fått välja på nytt hade fnog fått välja något långt från det jag har idag som... Kanske inom någon sport eller inom musik.

Det jag vill ut med detta är att drömmer du om att göra något som du idag inte gör. Fråga dig själv varför du inte är där och om du är berädd att vilja nå målet. Jag hör dagligen folk som tröttnat på sina jobb eller har jobb bara för ha ett jobb. Jag skulle aldrig kunna ha det så eftersom jag MÅSTE brinna för mitt yrke annars blir det inget bra... Inga drömmar är för svåra att nå så länge man vill och tror på sig själv. Kom ihåg ingen kommer tacka dig för att du slösat bort 15-30 år på ett jobb du ändå inte brinner för!

Mina nya älsklingar!

Tidigare i veckan som var fick jag hem minanya skor och jag DÖR!
Asså jag älskar dom och dom är så GRYMT SNYGGA, älskar lårhöga stövlar
Verkligen älskar färgen och hur dom framhäver låren på ett väldigt läckert sätt


Skor



Sjukt fina!

Dessa örhängen är så fina och älskar deras form
Super till en dounat och en fin klänning
Jag  tänker en lite mer "finare"tillställning än till vardags, men det är bara jag!


Örhängen

 

Önskar bättre väder! 19/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Var sjukt trött imorse och gick knappt komma ur sängen, haha! Men så kan det vara ibland. Idag blir det lite jobb och svara på lite mail som jag inte riktigt hann igår. Lillen sitter på soffan och väntar på sin morgonprmenix och ska bli helt okej att ta promenad trots vädret! Övrigt av dagen blir det rätt lugnt, hade gärna önskat lite sol, men man kan inte få allt tydligen, haha!

Men innan vi beger oss ut ska det bli lite frukost och brukar kika kläder och skor undertiden jag går ut med henne, haha! Dumt att begränsa sig ;) Aja nu ska jag fixa lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Är detta allt?!

Under den närmsta tiden har jag funderat över om jag verkligen har det liv jag vill ha?! Jag klagar absolut inte, men att ständigt vara offentlig har sitt pris och transsexuell på det gör saker långt från enkel! Men ibland hade det varit skönt om inte alla visste vem och vad man är, förstår ni vad jag menar?! Det känns nästan mer som att folk kollar på en mer nu än förut och på bra länge märker jag av det.

Givetvis är jag tacksam över att jag har det liv jag har, kunna sköta mitt jobb hemifrån och ha olika sammarbeten är ett stort +. Men när allt kommer omkring undrar jag om detta ska fortsätta i all evighet eller om det någon gång kommer komma till ett slut?! Ibland känns det nästan lite små konstigt att tänka sig ha ett "riktigt" jobb och hur man hade levt då?! Jätte dumt att grubbla över saker som inte är aktuella, mendet bara kommer över mig ibland!


 

Snart färdig!

Hej på er, dås är man klar med allt jobb eller iaf typ! Har en vlogg att redigera och funderar på att göra den nu, blir inte roligare sen, haha! Borde sticka till gymmet, men kanske ska göra klart vloggen och sedan gymma?! Att bero på något annat är vädret as tråkigt och tydligen börjar clowner närma sig oss också, KUL! Helt ärligt orkar jag inte bry mig, klart man är fundersam men det får inte ta över min dag!

Nog om det, övrigt har dagen varit kanon, massa jobb och har bara 2 saker kvar, redigera viedon och sedan svara på mail. Att bero på något helt annat måste jag kika bikini, vi åker om bara några veckor, hade helt glömt av det! Dvs om vi överlever clownerna, haha! Ärligt talat tycker jag synd om dessa människor, tänk när sanningen kommer fram och undrar innerligt hur många av dem som kommer få stanna kvar på sina jobb... Kul ha det i sitt CV... Clown, gick ut på att skrämma oskyldiga... Bara tragiskt. Aja nog om det tramset, nu ska jag fokusera på det sista jobbet och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


 

I will kill you!

 Enda gången  jag är enägen ordagrant är när någon bryter min nagel... Folk fattar verklikgen inte hur ONT det gör att dels böja den bakåt (ej med vilja) eller om den går av på FEL sätt dvs där skinnet är fäst vid den... Sen när man skriker till och killar säger "Men hallå hur ont kan det göra liksom?"... Den meningen ihop med smärtan är verkligen "Jag kommer inom en snar framtid slå dig så fort jag sammlat mig och det är inget hot, det är ett löfte!"

Killar har verkligen 0 empati, fine att jag föddes som något annat, men inte ens jag ställer en sån dum fråga, haha! Sen kanske man ska vlja sina klor med omtanke för sig själv, men ärligt hur skoj hade det varit?!

Söndags fika med twinsen!

Asså jag dör!

Denna klänningen är så SJUKT SNYGG!
Fattar intehur den kan ligga på REA?!
En tjejkompis hade en liknande fast med spets, super söt och denna påminnerom den väldigt mycket!
Väldigt slimmad figur och även litenakenhud, perfekt om ni frågar mig!


Klänning

 

 

Kom loss nu! 18/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra för det gör jag! Blev lite sen uppdatering men haft fullt upp med jobb och där av att jag inte bloggat fören nu... Men hoppas det är okej för er! Ska sitta med lite jobb nu så alltär klart inför kommande veckan. Sitter just nu och äter lite frukst och kikarlite på tv undertidebn jag pratar med Challan. Ska även öppna paketet jag fick i veckan som var och misstänker att det kan finnas ett par nya skor, hihi ^^

Det som sker för dagen är mesta dels jobb och senare ikväll blir det Svenska Hollywoodfruar, asså ska bli så skoj! Många är nu mer i olika team, men känns ganska komiskt att 2 vuxna personer inte kan bete sig, haha! Sen vems felet är har ingen betydelse eftersom det är aldrig fel att 2 träter! Däremot kan jag anse attbåda är minst lika dumma :)

Videoinlägg!

Videoinlägg!

Tror gott om dem!

Som dom flesta vet har det börjat gå någon slags clown epedemi och gjort många mer eller mindre livrädda för allt. Väldigt lägligt inför helloween om jag får säga det själv...Men mina tankar är om detta är på allvar att dessa människor verkligen kan mörda en människa genom detta?! Absolut finns det säkert, men frågan är om alla clowner är lika?!

Min teori är att det kommer lugna sig inom en snar framtid och att dom flesta offer sm råkat ut antingen varit med på det själva eller har någon knytning till personen.Men det är klart man inte ska saker för givet, men jag vill tro gott om alla! Sen till er clown jägare, var rädda om er utifall att, man vet aldrig...

Underbart till vardags!

Dessa skor är så fina och verkligen perfekt till vardags!
För er som inte vet håller jag nu på att byta ut mina vanliga skor till liknande
Man kommer upp lite högre och får en super fin hållning!
Jag har verkligen börjat uvgudat skor som dessa och ska själv utöka min lilla "samling", hihi ^^


Skor

Skulle inte gått upp! 17/10

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag är AS TRÖTT... La mig på tok för sent och det straffade sig idag, uppenbarligen, haha! Idag blir det lite jobb och därpå försöka få klart 3 videos... Iaf 2. Har 2 vloggar och 1 som aldrig kom upp på fredagen, pga att jag var lat eller om det var lördagen?! I vilket fall kom den inte upp, haha! Idag ska jag sitta och svara på massa mail, planera upp veckan med massa möten och fixa med lite pappers arbeten!

Sen ska jag ta mig iväg till gymmet vid 16:00 för att kommatill bukt med kroppen. Asså herregud hur fick jag den spåra såhär?! SJUKT! Övrigt av dagen blir det nog ganska lugnt skulle jag tro och ska bara chilla när allt jobb är undanstökat! Men nu måste jag fixa mig och så hörs vi mersen igenm puss på er!


 
 

Trött!

Hej på er och ursäkta för dagens uppdatering... asså jag har verkligen haft en full dag med massa tänk och vad jag kom fram till berättar jag i veckan. Ligger nu i soffan och mår hyffsat bra, super trött och ska göra mig iordning för sängen! Eftersom jag kom hem sent blev det i gen video eftersom håret måste vara fixat, men ska se om jag kan fixa till det! Nu blir det lägga sig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Nu är jag tillbaka! 16/10

Go eftermiddag alla sötisar, sorry för sen uppdatering idag och ur usel igår... Hade fullt upp med flytten och därför det blev så =/ Dock hann jag vlogga så det är väl det bättre nu när uppdateringen blev som den blev :) Sitter just nu på ett café med tvillingarna och passar på att blogga undertiden dom ståt i kö, hihi ^^

Träffade även Nettan som jobbade och trodde hon bar lösögonfransar eftersom mascaran var blå, haha! Aja ska vara lite social nu så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sötis!

Att blogga som yrke är långt från ekelt jämt och ständigt när man har en överkelig hund, haha! Så himla sött när hon kommer för hon vet om att jag inte föredrar att ha henne i knät, haha! Me ändå ska hon pront försöka sig upp, haha! Det går alltid till på samma visa en försiktig liten tass och sedan gon kontakt för att se om det är okej, haha! När hon vet att det är okej kommer resten av kroppen och ah ni ser hur det blir sen, haha!

Hon är inte rädd för att bre ut sig iaf, helt troligt! Enda dumma är att skrivningen blir långsammare och man sitter sjukt obekvämt, haha! Men andra sidan ger hon en så mycket kärlek så det är svårt att bli arg på henne! Enda gången jag blir arg på henne är när hon inte lyssnar på inkallning... Men övrigt är det guld att ha en liten bäbis!

Vad har jag att förlora?!

Människor som bara släpper taget och kastar sig ut är bland det dels modigaste och finaste jag vet! Det kan vara att satsa på en dröm med eget företag eller en media karriär eller bara flytta utomlands och inte känna någon. Dessa personer är så WOW! Att lämna sin trygghets zoon och jag är så glad att jag har sånna människor kring mig. Dom får mig bli inspererad och tänka efter "Vill jag detta och är jag färdig med allt?"

Svaret är naturligtvis nej, haha! Jag har en position som ingen annna har. Jag skulle kunna lämna Sverige 6 mån och leva på mitt bloggande i ett nytt land och lära känna nya människor. Det lockar väldigt och jag är lite sugen att lämna Sverige en liten stund till något varmare land. Frågan är om jag ska ha det som slut mål nästa år när kylan börjar närma sig?! Vad har jag att förlora?! Jobb är redan check, bara jag har min utrustning med mig och internet kan jag klara mig fint! ;)

 

Så GRYMT snygg!

Denna vesten är att dö för eller vad säger ni?!
Sjukt att den ligger kvar och älskar färgen och hade varit super inne på krogen eller smycka en skinjacka
Den pinner inte om en enda topp jag själv äger och riktigt sugen att klicka hem den!


Vest

 

 

Asså varför! 14/10

Go mrgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och er morgon börjat betydligt bättre än min... Som vanligt kommer saker ivägen och tanken är att jag ska upp till Skövde för att plocka ur mina möbler, men nu verkar det se knepigt ut... Det har nämligen visat sig att ena har åkt iväg med reserv nyckeln i sin knippa och det säger väl allt?! Det är nu jag frågar mig själv, varför gav jag bort alla nycklarna... Men eftersom jag är första hands hyrare så kommer detta gå att lösa, men berättar mer imorgon då vi ska upp!

Annars börjar dagen med jobb och är i hyffsat god tid. Hoppas det håller i sig imorgon också, haha! Verkligen så trött på detta med hyres skiten och ska bli skönt att bli av med den! Det värsta är att jag snart ska in i det igen, haha! Varför lär jag mig aldrig... Men nog pratat om detta, dags för lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mitt nya favorit program!

Hej er, glömde helt av att blogga men somnade i soffan och därpå åkte jag och köpte lite pizza. Verkligen jobbat som ett as idag, men gått kanon! Imorgon blir det lite lugnare, inte mig emot! Fick reda på igår att den 3:e nyckeln inte finns i lägenheten och funderar nu på hur vi ska kunna lösa flytt av möbler och städning?! Ska se om vaktmästarn kan lösa något och med lite tur kanske det går att lösa!

Ikväll blir det kolla på famljen Whalgren och blev så impad sist, dom verkar hur goa som helst! Älskar Biancas ärlighet, det påminner mig om en italienare jag engång dejtade, haha! Fast då har vi grövre ord, haha! Ska bli roligt att se igen vad dom nu har att bjuda på och med lite tur kasnke detta blir en följande serie, inte mig emot! :)


Tänk över det först!

Det känns som många transsexuella bde äldre och yngre anser att bara om, om jag gör min nedre peraton blir allt bra. Men frågan är om det är så?! Vare sig jag eller någon annan blir mer kvinna med en dit opererad fitta... Det var som en jag träffade för länge sen som fick mig att reflektera till min siutaton. Det går inte göra något man inte är och det är tyvärr så sant.

Man blir vare sig mer man eller kvinna bara för att man genimgår en operation, tyvärr... Vi kommer förbli transsexuella ch det är INGET vi ska skämmas över! Även m någon säger uh eller fy på gatan sm vet om allt om dig, skit i dom. För jag kan gardera att ungen av dm smp fjollorna skulle ens våga prva på att leva som tjej eller kille under en hel vecka... Dom förstår inte blickarna, dom förstår inte ord man behlver utså eller extra koll på krkrt eller id-krt.

Låt dom vara tills dagen dm vill försöka sätta sig in i situationen. Acceptera dig själv för den du är och lämna nötterna vid sidan om. SEN när tiden är innen för en operation, ta tag i allt då! Bestäm om det är värt att operera sig eller inte, men för guds skull stressa inte! Det är ditt könsrgan som står på spel och bara för att du anser dig mer kvinna eller man med en operatin betyder det INTE att imvärlden gör det... Dessutom kan jag ge som råd, att vara en ffentlig person kommer tyvärr aldrig bli en fördel, tro mig jag vet!

Nöjd!

Kom på att jag helt glömt att visa er närmare örhängena jag köpte från glitter.
Kommer nog ha de mer till fest än till vardags ch tror dm stora skulle bli super till pop ch en dounat
Samma med dom andra men tänker kanske nǵon annan utsläppt håruppsättning




Sjukt fina!

Dessa byxor är så fina och älskar kedjirna som verkligen blir så himla fina till!
Perfekt till en topp eller tjockare polo tröja och ett par söta pumps
Dessa skulle man kunna ha både till vardags som fest


Byxor

 

Kallad till återbesök! 13/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Var super trött imorse och tror min mobil börjat strula med alarmet... Ska se om jag får igång det under dagen! Dessutom fick jag ett brev igår från lundströmska där jag ska på återbesök för att kolla massa värden från mina hormoner. Sen får jag eventuellt vet mer om min bröstoperation också skulle jag tro! :)

Idag blir de mesta dels jobb och ska sitta med lite video ikväll. Har 4 att välja bland så detta ska säkert bli super! Har börjat med att backa upp med 2 videos så jag alltid har matrial, känns super! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Videoinlägg!

Hår tips!

För oss som bär extension r det ett evigt krånglande med diverse oljr som ska få vårt löshår hålla så fin kvalite som möjligt... Men det kan vara långt från enkelt! Många oljor ligger över hundra lappen och att sätta i löshår kostar både pengar oavsett om man gör det själv eller får hjälp, produkterna i sig kostar också...

Därför är jag riktigt glad över att jag kom in till denna produkten som visat sig som en STOR räddning till mitt tidigare trassel... Nu kan jag borsta ut mina tovor enkelt och även förhindra att det blir som en stor bulle i bak! Dock rekomenderar jag inte ha dom i fästena pga att det kan släppa tidigare och inte heller på ditt riktiga hår, bättre med en lite mer påkostad olja! Detta är ett perfekt budgett alternativ =)






Glöm!

Hej på er alla sötnosar, suttit och kikat lite film undertiden jag planerat upp mrgn dagen som kommer bli SJUKT stressigt... Har redan ont i magen, haha! Men ska försöka motverka det med att jobba in lite saker under kvällen! Ikväll blir det ganska chill och ska ivänta lite program som börjar vid kl 20:00. Verkligen älskar ha dagar som dessa då jobb inte är ALLT! Idag kan jag bara slappna av och ta det lugnt, super skönt!

Dock ska jag iväg och handla för insåg att buljngerna är slut och kan vara en fördel om man ska laga någon soppa, haha! Att bero på det tyckte någo att vi skulle dela på städningen, tvättning och inköp av maten. Det enda som vi inte skulle dela på är matlagningen... GLÖM! Så skoj tycker jag det inte är att laga mat och eftersom min mat är betydligt billigare och håller längre får han köpa sin mat och laga den själv. Alla som känner oss vet ändå att det kmmer sluta med att jag fortsätter med mina sysslor pga att min idé överträffa hans, haha! Någon som kan deala är det jag och tydligen har han fortfarande inte insett det eller tror att det ska bli motverkande effekt, sm om, haha!

Skyll dig själv!

Svenska Hollywood fruar igår och antar ni också såg på det, iaf några av er! Asså shit... Att näven var uppe i luften märktes och nu börjar vi verkligen närma oss USA stil, haha! Min spontana tanke är att Åsa får mer eller mindre skylla sig själv... Att ge pikar och förvänta sig en klapp på kinden är löjligt! Gunilla imponerade verkligen på mig och tillslut brast det.

Sen att hon tog upp det där med barn var kanske inte var så bra eller genomtänkt. Men helt ärligt får klantfian skylla sig själv... Sitter man och klankar ner på en persons figur etc har man grävt sin egna grav! Dessutm att hennes kompis hade ätstörningar var min första tanke, yeah right det syns inte. Nu finns det säkert olika nivåer på det, absolut! Men ärligt talas var det ng det dummaste jag hört, haha! Jag tyckte Gunilla gjorde det fint ifrån sig och att Åsa Pestlund fick sig en funderare. Man kan inte gå till angräpp mot en person och förvänta sig inget tillbaks... Ett tydligt exempel var min fb-status där jag till slut tappade mitt tålamod och respekt för en personen. Sen att försöka hota med en polisanmälan och en kompis som skulle backa upp, snälla... Men kan ta det i ett annat inlägg om så önskas eftersom allt matrial finns kvar ;)


 

Halsband till polo!

Det halsband är så himla fint och hade verkligen varit super till en polo!
Älskar halsband som är lite länge som verkligen kan lyfta en outfit


Halsband

 

Varför spela glad?! 12/10

Go morgon alla alla underbra, hoppas ni mår bra och sovit gott, för det har jag! Verkligen hatar tidiga mornar och hade jag fått bestämma hade jag sovit fram tills jag vaknade, haha! Har iaf gjort mig iordning och ska inom kort sätta mig med lite jobb och det ska bli så skönt! Men mest dels för att få det gjort, haha! Mulet och tråkigt idag, men kanske klarnar upp allt eftersom?! Förstår ni att vi snart är inne i december?! Helt SJUKT! Redan berättat vad jag önskat mig och känns super!

Efterom jag är ganska svår att ge presenter anser jag det är bättre ge mig det jag ber om eller ge mig pengar så jag kan köpa det själv, haha! Ja, jag kanske blivit lite för curlad, men palla bry sig?! Jag har faktiskt aldrig förstått varför man ska "spela glad" över något man ändå inte vill ha?! Jag är åtminstonde ärlig, sen kanske jag tonar ner ärligheten och vissa presenter man fått kan man alltid ge till någon annan, går att lösa det så också! :) Sen om man inte önskar sig något alls och ändå får något då är det väl en annan sak! Men har man sagt någt specefikt, har jag som krav att det ska bli så eller liknande, annars behöver personen i fråga inte räkna med något märkvärdigt av mig heller tillbaks, hihi ^^ Aja dags att jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Sötnos!

Hej på er, förlåt att jag uppdaterar fören nu men efter visningen somna jag i sängen och vaknade för ca 2 timmar sen... Aja nu blir det Svenska Hollywood fruar och ska bli så skoj! Älskar verkligen serier med framgångsrika människor, man blir så glad! Min favorit är den nya frun Helena eller vad hon nu heter, haha!

Dessutom kom killen hem med lite gott inför ikvll, hur sött är inte det?! Jag hade inte ens huntat eller något, så himla gulligt! Nu blir det redigera lite saker innan man bänkar sig och njuta av sällskapet, ska bli så himla mysigt! Bloggar mer imorgn igen, puss på er!


Så funkar min inkomst!

Jag får ofta frågan hur jag tjänar mina pengar på bloggen och det är ganska enkelt! Det funkar ungefär såhär:

Först har jag ett möte med en sponsor som berättar m företaget, sina tankar och sina tjänster. Därpå berättar jag mina tjänster och krav. (låter som en sexscen, men hoppas ni fattar, haha!)

Därpå har man ett sista möte där allt går igenom och en slags "mall" läggs till och där går man genom allt innan kontraktet skickas och skrivs under mellan båda. När det är klart kommer pengarna in månadsvis från varje företag till ett "bloggkonto" där skatten dras av.

Detta innebär att klick eller besök på bloggen har ingen som helst betydelse! Mina pengar är redan inne och kommer rulla på fint 1 år fram över. Det gör att jag sätter mig safe och kan leva på mitt bloggande och leva livet jag lever.

I kom jag!

Som jag tidigare berättade idag fick jag på mig mina S-byxor och kändes så himla härligt! Blev riktigt orolig ett tag när mina medium började sitta tight, haha! Det känns som träningen går åt rätt håll och bara några cm till så kommer jag snart i det och samma gäller mina XS-byxor som är mitt slutgltiga mål, hihi ^^

Men ärligt talat älskar jag byxorna, så himla fina och sitter riktigt bekvämt även om det kanske är precis så det går att få av sig haha! Men med lite kost och träning kommer det snart vara ett minne blått! Riktigt nöjd och älskar färgen också, fanns en variant ljusare, men lite mer för mörkblått, super fint till olika toppar!




Så söt!

Denna blusen är så himla söt och verkligen så fin!
Hade passat super till ett par svarta jeans eller leggings
Dessutom gör guldsmycket ett litet extra piff eller hur man ska säga


Blus

 

Visning!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det bara toppen! Vaknade rätt nyligen och har precis fixat mig inför dagen. Ska börja dagen som alla andra människor med lite jobb och senare ikväll blir det lite gym, ska bli riktigt soj! Att ber på gym fick jag på mig mina S-byxor, asså OMG! Visserligen satt dom mer eller mindre slickat på arslet, men det gick!

Nu ska jag lägga fram lite mat för dagen så det hinner tina lagom inför ikväll. Att bero på det ska jag på visning senare idag, asså OMG! Hoppas nu att lägenheten håller i mina förväntningar och om inte... Helt ärligt talat vet jag nte vad jag gör, haha! Aja dags för jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Slåss med ord!

Många transsexuella vågar inte alltid säga ifrån när någon behandlar dom illa och detsamma gäller även andra människor... Jag blir så arg, inte på do utan på omvärlden! Att man kan ha mage att trycka ner någon som redan ligger ner pga dålig självinskt! Lova mig en sak, gör aldrig det! Hade jag lått mig bli nedtryckt dagligen hade aldrig min blogg vuxit utan laggts ner och detsamma med mitt själv förtroende!

Jag har fått tjaffsa tillbaka när någon kallat mig transa, förklarat olikheten mellan transa och transsexuell. Blivit puttad på krogen och gåt fram till idioten i fråga och sagt ifrån. Visst jag har varit rädd men tillslut vinner modet över rädslan! en sak vet jag och det är at jag kan slåss med ord inte med nävar för det hjälper inte! Att argumentera sig ur en situation är betydligt bättre än att höja handen, komihåg det!

Hoppas jag får tid!

Hej på er alla finisar, solen har äntligen tittat ftam och funderar på att gå en promenad senare under dagen med lillen innan jag pallar mig iväg till gymmet! Ska försöka komma iväg innan kl 18:00 i fortsättningen så jag inte behöver skjuta upp detta mer. Fick ett mess från min gammla PT som undrade hur det hade gått med träningen sen sist... Tydligen hjälpte inte bloggen med alla bevis jag stoppat i mig, haha!

Fick även veta att jag ska på lgenhetsvisning imorgon kl 16:30, helt okej! Fast denna gången fanns det inget badkar, men har en behaglig känsla över att det säkert kommer finnas någt annat att påpeka om... Nu ska jag kika förbereda matlagningen innan hag sticker till gymmet och senare ikväll blir det jobb. Brukar sitta med lite jobb efter kl !8:00, där av att jag alltid blir sittandes och aldrig kmmer iväg, haha! Kom också på att jag måste boka tid för lillen och har jag välands tur får jag tid redan imorgon, hoppas på det!
 

 

Tack alla nära och kära!

Många som håller på med sociala medier och har det som ett jobb/tjänar pengar på detta förstår vad jag menar. Men att gå in i ett förhållande med oss är verkligen något "udda/speciellt"... Jag kan ta mig själv som ett tydligt exempel som alltid måste tänka på vad klockan är, kom inlägget upp som det skulle, boka in möten, filma/fota allt som sker i våra liv, hur många inlägg som kommit upp, hur lång tid det kommer ta att redigera en video och alltid ha back up inlägg om något skulle skita sig...

I början är det okej, det är lugnt. Men ju mer tiden går blir det mer och mer ett stör moment... Det hör man av både familj, släkt och vänner, samt partners man haft. Jag är medveten om att det är ett stör moment och därför försöker jag alltid lägga tid när det inte märks. Men vanliga fall brukar jag säga "Ursäkta jag måste bara blogga om ni/du undrar varför jag blir lite osocial" Därför vill jag tacka alla kring min närhet som ändå accepterar det, jag vet att det är störande och att det irriterar er... Men det är mitt jobb och är glad att ni ändå låter mig hållas!

Se till er som levt/lever med mig vet om att jag är ständigt i full gas och ser alltid ut som en storm där jag passerat, haha! Det kanske tar lite tid innan jag får bukt på problemet, men jag får det gjort förr eller senare, tack för allt tålamod som ständigt ska prövas omedvetet från min sida!


Snygga byxor!

Dessa byxor är så GALET snygga eller vad säger ni?!
Älskar att dom går högt vid naveln och ger en väldigt sexig och slimmad figur
Finns i 3 olika färger till, men tyckte dessa var snyggast


Byxor

 

Dags att beställa! 10/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag toppen men väldigt trött... Vaknade redan vid 06:00 och kunde inte somna om. Regnet öste ner imorse och jag ville bra somna om, haha! Något jag älskar att somna till regn och höra hur det slår mot taket, så himla mysigt!

Att bero på något minst lika skoj ska jag få veta mer om lägenheten idag och är så spännd! Oavsett vad för lägenhet som blir kommer det nog bli bra! Hoppas på visning denna veckan och känns allt rätt kommer en flytt bli i början av året! Aja nu ska jag klicka hem lite saker, har hållt på detta en hel del och ska bli roligt att få hem lite nya skor, kläder, smink, hårprodukter etc igen! Nu blir det frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

 


Så glad!

Hej på er, nu är jag full gång och färgar håret, därför ingen uppdatering kommit förens nu... Tror jag inte hinner visa er idag utan gör det imorgon eller i veckan! Men ser åtminstonde lovande ut! Tog en bild igår innan jag gick ut med lillen för att sedan dra till en fest. Asså jagär så glad över mitt löshår har börjat komma i form igen, så himla skönt! Nu ska jag försöka få tillbaka min askiga nyans och sen är jag nöjd med mitt hår!

Men nu blir det jobba lite undertiden färgningen värkar och ska passa på att äta lite kvällsmat och ladda upp inför morgondagen! Det känns skönt att det inte ser ut som sist då hela skiten blev orangt... Asså herre gud, använd er INTE av Mode! Aja ska äta lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 


Fick inte behålla den! 9/10

Go etermiddag, som vanligt sen uppdatering och varför vet jag knappt själv, haha! Jag tänkte börja uppdatera vid kl 12... Men det kom hela tiden upp annat och inlägget blev aldrig gjort, haha! Men nu så! Jag och lillen har tagit det lugnt och bara slappat och kikat film och hade ett litet snabb möte. Brukar i vanliga fall inte ha det under söndagarna... Men fick gå eftersom jag känner henne privat jag hade möte med :)

Hittade ven en tröja i min tvättkorg som inte är min som jag glatt tog på mig, super skön och älskar lite over siz, hihi ^^ Gått runt i den under hela dagen och bara slappat, helt underbart! Dock fick jag inte behålla den utan bara låna den... Tyckte jag bar upp den riktigt bra och såg allmänt fab ut, hihi ^^ Nu ska jag till affären för att köpa lite saker till en kommande video som ska upp nu i veckan eller den som kommer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Lite 2 much!

I många bloggar och youtubs-kanaler har jag sett detta kiktt och jag tycker dom är helt okej. Dom är jätte fina, men kanske inte riktigt min stil?! För visso gillar jag mycket med saker, men detta är nästan 2 much... Men som sagt övrigt sätt tycker jag det är snyggt!

Enda saken jag är lite intresserad av är kopparna, ycker dom är riktgit fina och skulle passa in i ett glasskåp jag har. Hade vinglasn inte varit så små hade jag nog även fallit för dom också! Men övrigt sätt så är det inte ritkgit min grej... Hade ni velat ha något av detta?!


Ska försöka njuta sista månaderna! 8/10

Go middag alla sötisar, ledsen för gårdagens uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp nu för att få alla pappren klara. Iaf nu är jag tillbaka och precis fixat mig och funderar på att åka till mina söta föräldrar. Sen kanske jag även hälsar på ett par vänner om den tiden finns till, men inte helt 100! Fick med ett mess om utgång men vet inte om jag droppar det eller stannar kvar hemma eller hittar på något annat skoj!

Kan också meddela att nu är alla mail besvarad och ber om ursäkt till er som fått vänta... Asså ni förstår inte min lycka att äntligen snart kunna flytta från denna lilla lägenhet! Känns helt overkligt och ska verkligen njuta dom sists månader i denna sen är det adios! Idag är det min jobb dag och ska fixa massor med jobb och så att nästa vecka rullar på lika fint med uppdateringar och biler med!



 

Våga satsa och våga för slag i sak!

Att kunna göra det man själv rinner för är bland det bästa som finns. Det behöver inte nödvändtigtvis vara något man tjänar pengar på nödvändigtvis. Jag har många gånger prioriterat min karriär före allt annat och då kändes det bra och jag är själv sugen på nya hinder! Jag vill se vart livet kan ta mig och därav att jag funderar på att starta eget på nytt!

Dom senaste mötena har varit budgettmöten och ekonomiprat för att dels kuunna påbörja idéen och även kunna få den gå i lås! Engång hae jag det där jag alltid velat ha men stod helt solo... Jag vet att starta eget kan vara bland det tuffaste man gör, men medx rätt hjälp går allt! Jag har en grund idé och får jag bara allt rulla på allt eftersom kan snart inget stopp mig!

Tar tag i mailen om 5-10 min!

Hej på er, nu har jag suttit i telefonen i snart 3 timmar ch letat hund salon... Resultat 0 och jag som verkligen inte kan ta ett nej har sökt genm HELA Jönköping län... Eftersom jag har 0 i kändisskap här inser jag hur oehört meningslöst mitt liv känns, haha! Brukar i vanliga fall kunna gå före, men nu?! Nepp, helt meningslöst, haha!

Ikväll blir det sitta med jobb och ta tag i mailen som jag glömt... Men inna jag gör något annat ska göra en macka och nu har jag även eget smör så jag slipper på mjölkprodukter i mig! Men tillbaka till det jag började prata om, eftersom jag snart ska få nytt place där allt är mer nytt måste vi in i gammla mönster och då främst för lillen. Måste även klicka hem nya diamant bokstäver och se om jag kan hitta ågot snyggt Gucci plagg till henne och eventuellt ett halsband av det märket :)


 

Min gräddhylla är snart verklighet!

Igår pratade jag med en hyresvärd som har NY BYGGDA lägenheter och det känns så nice! OM jag får den är jag inom en snar framtid tillbaka i min gräddhylla precis där jag hör hemma! Vi får veta mer på måndag och oavsett storlek på den kommer jag anlita städerska, precis som jag hade i min 3:a.

Eftersom jag nu ska jobba inm en snar framtid mer på allvar kommer jag inte ha tid att städa som idag, vilket knappt jag har tid med ändå, haha! Himla smidigt att låta någon annan ta hand om huset om man inte känner att man hinner. Dessutom när det väl blir tal om hus är det ett MÅSTE! Jag tänker inte dammsuga 200 - 300 kvadrat, never! Dom flesta hus jag ha varit och kikat på ligger kring det måttet och anser det som ett lagm mått på en boyta gällande hus :)




BAM!

Denna toppen är så himla fin och väldigt fyllig
Älskar tanglet vid sidan som jag nu inte kommer på vad det heter
Denna toppen hade varit jätte söt till ett par jeans eller vita/blå byxor till
Något fint armband till och ett par söta stövletter till och sen BAM!


Topp

Ja, ja, ja! 7/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag och mår super! Solen skiner och jag funderar att eventuellt åka till mina föräldrar, men inte helt säker... Måste verkligen jobba i helgen och få igenom dom sista mailen gällande samarbeten och ska eventuellt få hem lite nya saker, asså så glad!

Pratade igår med en hyresvärd som kommer eventuellt ge tillbaks min gräddhylla om inte lite bättre! Asså OMG! Berättade om min tidigare lägenhet och visade bilder och tror hon förstod vilka krav jag har och engång haft, haha! Hört att vaktmästarn kan vara lite små sur, men som alla vet är mitt ord alltid tyngst och han är så välkommen att försöka trotsa mig, haha! Såg Whalgrens Värld igår på 5:an, asså jag dör! Den familjen är helt FAB och huset var riktigt maffigt med! Typ så jag vill bo men 1 plans :)

Daniel Adams-Ray x Oskar Linnros - Sitter På En Dröm

Podd tips!

Tidigare idag lyssnade jag på en Podd som heter Framgångspodden där dom tar upp diverse olika människor och intervjuar dom. Det är lite alla möjliga personer som medverkar och jag lyssnar främst på dom som jag tycker är intressanta! En av gästerna jag lyssnade på idag var Alexander Bard, asså vilken man!

Jag är mäktigt imponerad och verkligen älskar att höra hans tankar om ett evigt liv som han skulle valt bort, rädsla som dömmer fördommar och även framgång som mesta dels handlar om tur. Han berättar också om att vissa jobb kommer försvinna inom 10 år och hur karriärer kan se så olika ut för alla, att utbil.dningar kan lika väl hjälpa som skälpa om man inte vågar chansa! Kan verkligen rekomendera! :)


 

Trevligt sällskap!

I Tisdags var jag och åt middag/kvällsmat på en jätte mysig Thai resturang och det var ritkigt gott! Sm ni vet äter jag skaldjur när jag äter ute eftersom vegetariska menyn oftast bara är r rätter om inte 5, men då har man massor tur!

Iaf jag tog en buffe och var rktigt gott, dock fick jag as ont i magen efter maten... Men misstänker att det kan ha något med veg maten jag äter. Eftersom jag valt ut mjölkprodukter i min kost och kött i vanliga fall kanske det var det?! Riktigt jobbigt, men vad över morgondagen därpå! Övrigt sätt var det gott och dom som var med hade jag väldigt trevligt med!




 

Söt party kjol!

Älskar kjolen och hur fint den sitter
Hade varit super fin till en topp eller blus fint nedstoppat hade varit så fint!
Sen till ett par skor med snörnikng och lagom högklack!


Kjol

 

Fick feeling! 6/10

Go morgon alla bloggläsare, ledsen för sen uppdatering men hade ingen ork förens nu, lyssnat på en jätte spännande podd som dels gjorde mig lite orklös men också lat, haha! Nu blir det jobba lite sen vid 14:00 ska jag fixa lite mat, samt spela in en video, verkligen behövligt! Måste verkligen skärpa mig med mina videos men har typ 0 idéer... Men det kanske ger sig med tiden XoXoXo ;)

Nu blir det jobba och så hörs vi mer sen, ska även till affärerna eftersom vissa saker är slut... riktigt sugen på en wook jag hitta på ICA jag köpte, grönsaker och massa annat gott! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Motgångar föder framgångar!

Nästan i allt jag gjort eller haft så som drömmar och diéer har jag ständigt fått höra motkretik... Jag kan verkligen bli så less på sånna människor som medvetet eller omedvetet trycker ner andra (inte för det stoppat mig) pga att dm själva intevågar eller inte kan. Att påbörja ett projekt och sedan slutföra det tar massa tid och ENERGI! Det kommer motgångar, jag vet! Men ska man täka så dag ut och in kan man lik,a bra stanna inne for life!

Jag fick höra av personer som stod mig nära engång att bloggen skulle aldrig kunna ge mig något och inget jag kan hålla på med livet ut etc... Men dom hade fel, jag ökade min statestik dag för dag och fick företag börja sammarbeta med mig. Medans dom som engång intre trodde på mig nu ber om rådgivning på hur man går tillväga etc. Jag hade tur och en massa driv på att få blogge rulla, därför gick det!

Alla mina media medverkan är enstor poäng att jag kom dit jag ville och står idag. Jag vet att vägen kan vara svår, men så länge man tror klarar man allt och inte låter andra trycka ner en! Låt det bli en morot som ska få din vilja igenom och visa In Your Face



Finner ingen ork!

Hej på er alla sötisar, ligger nu i sängen och FU detta på om jag ska spela in en video men har 0 intresse... hade hellre velat sova men vet att videon inte kommer bli av då... Övrigt har dagen varit bra och trivs med hur skönt jag idag har det till skillnad för några årsen då allt var bajs mer eller mindre, haha!

Ska läggs mig och kika på en serie och sen blir det middag, funderar på korv med mos, så gott och enkelt! Ser verkligen fram emot kommande månader så mycket, känns verkligen som allt bara rullar på i daglig ordning, super skönt! Nu blir det film och så höre vi mer sen igen, puss på er!

Lyckat köp!

För ett bra tag sen fick jag hem detta Contour Kit ch blev glatt överraskad dels för färgerna och även hur bra de satt under en hel dag! Hört så mycket bra kring dem och därför tänkte jag se om det verkligen stämde! Eftersom de är beställda från Wish tog det lite tid att få hem, men helt klart värt det! Vet dock inte om dom finns kvar, men är i vilket fall super nöjd!


 

Cute!

Någt jag tycker är väldigt fint är just örhängen och det jag nu är inne på är långa och stora varianter, haha! Dessa gillade jag väldigt mycket och hade passat super till någon fin klänning med blått inslag och ett par söta skor till! Dessutom kostar dom inte överdrivet mycket heller vilket är ett stort +


Örhängen

 

Frukost till Svenska Hollywood Fruar! 7/10

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner men det är riktigt kallt! Frös som ett as i natt och ska dra på elementen till MAX! Dock vet jag en som kommer svettas men det är lite oväsentligt, haha! Jag fryser och då kräver jag värme, hihi ^^ Igår var vi ute och åt med 2 vänner till oss och hade jätte skoj! Dock hade jag hormonsvängningar + ont i magen så var lite låg... Men försökte vara så intresserad som möjligt!

Ikväll blir det lugnt och ska bara ta det lugnt, ska börja min morgon med lite Svenska Hollywood fruar, missade det igår... Det är verkligen så bra! Älskar serien och tror det är fler än jag, min favorit är Gunilla, haha! Asså så skön och rak på sak! Sen Maria och några till som dock inte längre är med :/ Aja nu blir det frukost och Svenska Hollywood Fruar!

Videoinlägg!

Mina smaklökar sjöng!

Hej på er, ledsen för dagens uppdatering men hade fullt upp från morgon och antg jag skulle kunne sköta mina uppdateringar som vanligt... MEN det gick uppenbarligen inte, haha! Aja hoppas ni förlåter, ska inom kort göra iordning vloggen och varnar er i förväg, kan vara väldigt kort... Men  som ni vet mådde jag verkligen inte bra i Söndags vilket resulterade till att jag inte vloggade mer än nödvändigt =/

Iaf, jag tänkte också dela ett kvälstips och det är nämligen chips med någon chedddar dip som var hur god som helst ihop! Asså mina smaklökar sjöng den allra vackraste sång, haha! SJUKT hur gott det var! Den krämikga konsistensen och det knapriga chipset, asså dör! Kan verkligen Rekomender och ni hittar dippen på Willys! Vet nämligen inte om den finns på Coop eller ICA. Men jag hittade den på Willys iaf, as god!


 

Måste komma bort!

Jag hade verkligen behövt komma bort, ni vet bara tänka på mig själv... jag mår inte dåligt i den bemärkelsen utan vill komma bort och hamna i ett flow eller hur man ska säga. Det är en av anledningarna till att jag börjat kolla lite resor igen. Funderar ta en vecka inom någon månad och bara dra iväg och njuta, visst låter det skönt?!

En plats jag gärna åker till Canarie Öarna, aldrig varit där men sägs vara himla mysigt! Ska boka någon resa inom en snar framtid antingen solo eller med någon. Att ta tid till sig själv är något man gör för sällan... Det är inte bara jag utan många andra också, väldigt viktigt att tänka på :)








 

Sött topp!

Denna toppen är så himla fin eller vad säger ni?!
Supe söt och inte allt för utstickande heller!
Perfek,ttill vardags med ett par jeans till ch kanske några söta stövlar!


Topp
 

Så nöjd!

I helgen som var gick vi lite på dollar store och fyndade dessa, asså så himla nöjd! Att bara köpa några små saker kan man göra om ett helt rum. Behövs oftast inga några mirakulösa stora metoder utan räcker med ytterst få saker som ändå kan göra massor!

Ljuset var så himla sött och älskar den nya tvålflaskan! Det får en lite mer städad känsla och verkligen kan se vad fint dig blir med bara en lite förändring!


 




 

Kost vad det kosta vill! 4/10

Go morgon alla bloggläsare, hppas allt är bra med er för med mig är det bara fint! Precis pratat med en på Skövde Bostäder och frågade lite om området jag engång bodde i om hur läget ser ut nu för 3:or på 8:e våningen. Etersom jag dumt nog sa upp min lägenhet innebär det att jag måste söka ny... Risken att jag får någon är inte speciellt liten, dels för dom vet vem jag är och dels för att ytterst få väljer bo solo pga hyran, tror min gick upp nu på 9546 eller något. Men enligt mig är det helt klart värt det och m det inte blir den kaske det blir dom i stan för 12000 :)

Nu ska jag ta lite frukost och så hörs vi mer sen, idag händer nog inte så jätte mycket, lite jobb och sen blir det nog ganska lugnt skulle jag tro. Måste även till gymmet så jag kommer i form någon gång också och dessutom ska jag ringa ett samtal för att bka tid för min kommande bröst operation, men berättar mer om det sen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Ska bort från sorkboet!

Mitt nya mål är tt aningen koomma tillbaka till Käppluda eller en liknande lägenhet jag hade! Jag har ett driv inte många har och ger jag mig fan på en sak så lyckas jag förr eller senare. Jag har försökt anpassa oss i 2:an vi har men helt ärligt har jag börjat tröttna... Jag vill ha tillbaka mina 77 kvadrat om inte lite större!

Min jakt efter guldkanten har väckts på nytt och får jag bara fjutt på skiten är snart drottningen tillbaka på sin grädd hylla och lämnar detta sorkbo. Helt ärligt vi har varit och kikat på 2 lägenheter som är under mina kriterier... Jag har ansett dom bo bara men det har varit fel i varje ställe, bad kar, gula väggar, rör som sticker ut... FINE om det inte passar när jag anassar mig då ger jag upp!

Jag har anpassat mig efter dessa få ynka kvadrat och nu ska jag tillbaka till mitt glamorösa liv!











Måste få in rutiner!

Hej på er alla finisar, asså jag mådde verkligen piss tidigare idag mne nuj mår jag mycket bättre! Känns riktigt skönt och mesta dels bara försökt fkusera på att jobba ikapp massor... Nu ska jag väl gå igenom lite mai lundertiden jag ska unna mig lite gott som jag köpte igår är väl tanken och senare ikväll blir det föröska ta sig till gymmet!

Givetvis måste vloggen komma i första hand, men sen blir det iväg till gymmet. Vill verkligen få in en rutin på det och bara ha det inprogrammerat att nu är det gym eller något i den stilen, haha! Men det får bli efter jag jbbat lite och en promenix med lillen. Fick ett jätte gullikgt mess tidigare idag och gjorde mig glad även om jag nu inser att jag kanske aldrig svarade, haha! Typiskt mig... Aja bloggar mer sen ige, puss på er!


 


Hur ska jag göra i fortsättningen?!

I lördags hade jag bokat tvätt tid och jag kom ner kanske kl 5 över tolv och tror ni inte någon snabbt som fan kastat in sin tvätt... Eftersom jag inte hade något planerat gick jag med på att hon fikc köra klart sin maskin. MEN ursökten att hon hade tagit fel dag var så meningslös... OM man nu vet att man inte har tvätt tid och ändå sitter och vaktar för att ingen ska slänga ut tvätten, varför lägger man då i den?!

Detta är någt jag verkligen avskyr och saknar från min tidigare lägenhet då ALLT fanns i min lägenhet... Denna gången var det ockej, men sen andra gången jag kommer ner försöker hon övertala mig om att få ta torktummlaren sa jag nej direkt! Hur tycker ni man ska göra vid tillfällen som dessa eftersom det tar på min tvätt tid?! Är det okej att köra ut personen i fråga och avbryta eller anser ni det är för fräckt?!


 

Löv it!

Denna toppen är så himla fin och hade varit super fin både till vardags som fest eller vad säger ni?!
Till fest hade jag nog haft leggings eller shorts med ett par tövlar eller pujmps till
Vardags är nog jeans med schyst blå färg!


Topp
 

Det roliga fortsätter! 3/10

Go morgon alla bloggläsare, idag mår jag verkligen inte bra och helt slut... Men med MASSA tur släpper det! Kikade lite på resor igår och ska eventuellt planera in något inom kommande tid! Solen skiner och jag hoppas ni mår betydligt bättre! Tror jag ätit något grymt olämpligt! Asså min mage håller på att sprängas och känner mig svullen, fine att hormonerna har biverkningar men inte riktigt sånna, haha!

Aja ska ta tag i mitt liv och jobba lite, bloggar mer sen igen, puss på er!

Mår inge vidare! 2/10

Go kväll alla bloggläsare, mår verkligen inte bra idag och funderar på om jag fått feber... Verkligen jätte jobbigt men ska försöka sova en stund och hpppas det släpper! Övrigt har jag bara varit hemma och gått osminkad, verkligen behövligt!

Fick jätte söta mess igår och fick mig må lite bättre när jag läste igenom dem. Nu ska jag sova lite och så hörs vi mer sen, puss på er!

Vin och fint sällskap, mys!

Videoinlägg!

Eftersom veckan har vsrit fullt upp har jag mer eller mindre glömt att ladda upp videosarna på bloggen. Haft så mycket alla dagar och inte tänkt på det förens nu, hoppas det är okej! :)


 




1 Oktober!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Får uppdatera lite sent eftersom jag tvättat och nu blir det mini shopping, haha! Asså jag ska egentligen inte handla något... men hur ska jag inte kunna?! Aja bloggat mer sen igen, puss på er!