Psykiskohälsa


(null)

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och vaknade rätt nyligen. Ställde kl 06:00. Men jag ville bara inte gå upp. Hur sjukt? Vädret är grått och trist och jag vill bara ha sommar. Sol och bad. Längtar! Dessutom ska vi campa även detta året. Ska bli väldigt skoj?

(null)


Övrigt av dagen ska jag ta det lugnt. Gå igenom lite mail. Jobba undan lite pappersarbete och städa. Fick ett ryck kl 22:35 och började. Vilket underlättar dagens "städ". Tänk om folk förstod hur enkelt det är att hålla ordning. Städa 1-2 gånger i veckan. Beroende om man har djur och hur stort man bor. Jag menar. Ingen kan väl trivas att bo i ett bombnedslag? 🤔 

(null)

(null)

Slänger upp lite bilder för någon dag sedan. Åt på bästa thai restaurangen i Jönköping och efter det. Letade lampa på allas favorit affär. IKEA, älskar! Dock vet jag inte om den passar där... Förstå ångesten när jag kom hem. Detta är saker som felköp och produkter som utgått som orsakar psykiskohälsa. Haha! Iaf för mig! Vad tror ni? Behålla eller leta vidare? 🙈

IKEA


Go kväll!

Länge sen, men jag har inte haft ork eller lust att blogga. Men tog mig inte tid nu! Kom nyligen hem från IKEA och det kan varit mitt snabbaste köp någonsin! Haha! Jag gillar att gå i affärer av många skäl. Men främst för att det ger en harmoni. Men också inspiration. Vi hittade lite saker och det blev perfekt! Jag måste säga detta. Men retro är så satans snyggt! Tycker ni inte? Det är rent och snyggt!

Vi svängde också in till Holmgrens och kikade. Behöver börja kolla ny bil. Men en combi är helt klart! Älskar att ha utrymme och möjligheten att få med det jag behöver. Men en dragkrok och automat är ett MÅSTE. Sätter mig inte i en manuell. Inte som jag ska använda iaf. haha! Min mardröm, helt klart! Men sen om det blir en hybrid eller ej. Det vet jag faktiskt inte!


 
Slänger upp lite bilder från någon. Vecka sedan. Förstå vad trevligt. Lite shopping är alltid trevlig och förnya det som man tidigare haft. Fram tills jag hittat rätt soffa, med rätt färg. Haha! Vilka problem jag har! Men tro mig, det blir stora problem i långa loppet! Haha!

Små och enkla knep



Go morgon!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra!Själv mår jag toppen och precis ätit lite frukost. Solen kollar äntligen fram och jag sitter i lite telefon möten. Väldigt skönt! Skulle egentligen börjat dagen lite lugnare. Men insåg igår att jag höll på att glömma lite saker. haha! Mycket nu. Men det kommer bli bra! Ska lägga lite scheman och därpå gå en sväng med lillen. Hon är långt ifrån ett fan till länge promenader i dessa tider. haha! Men förstår henne!
 

Slänger upp lite bilder från fynden jag hittade i Falköping. Wow jag blev så nöjd! Ni vet när man får den känslan att. "Ja, detta kanske blir rätt snyggt". Dessutom hade dom världens bästa rea. Ja men ni förstår! Jag levde livet! Vissa saker ska jag inte ha kvar. Men tillsvidare får det se ut såhär. Blev väldigt nöjd annars. Ska göra om det mesta ik hemmet. Men får se hur oh när det blir! Då min lila fröken har sina ljusa stunder i soffan. Är jag lite smått nojjig över att hon ska masikera den. haha! Men vi får se. Jag är lite sugen att skaffa mörkgröna gardiner, byta ut soffbenen, bordet och några snygga tavlor bokom. Vad tror ni?
 

Nu ska jag njuta av min kopp te. Därpå rensa mailen och efterdet ett möte. Sen är det äntligen helg. Skönt! Ska bli skönt att få in mer rutiner och ta en liten promenad senare. Snö är mysigt. Men det har sina för och nackdelar. Haha! Nu måste jag fortsätta. bloggar mer sen igen. Slänger upp lite bilder på hur det blev!

Vakna upp i Norrland

 
Go morgon


Hoppas allt är bra me er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig iordning för ett möte. Men hoppas det går snabbt! Vädret är super och det känns nästan som man är i Norrland. Haha! Tänk när jag trodde att jag ville bo där. Haha! Vi snackar om en person som HATAR SNÖ och dess följdeffekter. Haha! Dessutom är det mellan 20-25 minus grader. Ja ni fattar! Tur jag tog mitt förnuft till fånga! Annars hade det varit ett återkommande problem i bloggen. Haha! Nu var han jag träffade inte helt norrlänning. Men det var tillräckligt långt bort för att jag skulle tro att jag var i Norrland. Haha! Det var flera ton snö. Typ senast jag såg så mycket snö var när jag var liten, typ 5-6 år. Haha!
 

Senar idag kanske jag ska gå en runda på stan. Skulle behöva kolla lite gardiner och annat skoj. Nackdelen är att allt är fruktansvärt långt bort. Jönköping är en stad där du Bör/Måste ha körkort! Ta bara Rusta och A6 som exempel... Bara dit tar det med bil 10-15 minuter.... Helt onödigt! Annars älskar jag staden. När till vatten och så långt bort jag behöver komma från diverse idioter. Haha! 

Jag försöker nu mordenisera mitt hem och tänkte att inredning är sådana saker du kan byta ut 1-2 gånger om året. Var i veckan och fisade saker till soffa ch det blev succé! Dessutom hade dom en grym REA. Ja ni förstår. Jag levde livet med plånboken. Haha! Får jag bara upp gardiner ska möbler bytas ut. Vissa saker funkar än och andra inte. Nog om detta. Nu måste jag göra mig iordning. Kl 13:00 ska jag vara i stan och därpå en sväng på stan. Hur mysigt? 😍

En udda fågel

 
Go kväll!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft en väldigt trevlig dag! Blev en runda på stan och hittade mängder av saker. Haha! Har införskaffat mig nya saker till vardagsrummet. Vilket kommer upp inom någon dag! Vaknade runt 09:00 och förstod att jag redan då skulle bli sen... Pinsamt! Därpå hämtade jag upp Emma och vi gjorde mängder av ärenden. Blev väldigt nöjd med köpet!

Det jag kan tycka är lite jobbigt och mysigt att bo i en småstad Är att man får åka runt till diverse affärer. Men man hittar alltid det som behövs! Efter vi kände oss färdiga i Skövde drog vi vidare och där någonstans ballade det ur. Haha! Tror nästan att mitt kort fått skavsår! Men wow vad det var värt! Snön öste ner och när jag väl kom hem. Insåg jag att mina stövlar börjat läcka. Haha! Aja dom har väl gjort sitt? Haha!

Men till det bästa av allt. Inte en enda man förstörde min dag. Jag menar. När hände detta senast? Jag ska ringa imorgon och försöka lägga upp ett bra schema för någon bra frisör. Nu när jag fått i mitt löshår vill jag verkligen ta hand om det. Men jag är så trött att göra det själv... Där av att jag tänkte boka en tid hos någon jag kan komma till 1 gång i veckan och få ge håret en rejäl genomkörare. Jag brukar göra det själv. Men ibland hinns det inte med.... Vet ni någon bra frisör som tvättar, fönar och stylar håret. Skiter mer eller mindre vart det är. Okej kanske inte i Finland. Men inom Jönköping eller Skövde funkar bra också! 😁
 
 
Slänger upp lite bilder från igår. När jag höll på att få en panik och ångestattack inne på IKEA. Haha! Fick be folk att flytta på sig. För att inte hamna på bild. Fick lite publik undrtiden jag tog bilderna. Gjorde 3 saker samtidigt. Hade publik, pratade i telefon och tog bilder. Ja ni förstår. En udda fågel. Men det är bara jag. Haha!

Dessa Män

 
Go mogon!

Hoppas allt är bra med er och att ni år bra! Själv mår jag toppen och äntligen löst min dator problematik. Haha! Tog dock väldigt lång tid innan jag förstod hur enkelt det vart hela tiden. Haha! Inga ursäkter mer! Idag är det söndag och jag ska inte göra något direkt. Spenderade halva dagen i stan igår.... Wow trodde aldrig jag skulle f komma hem. Haha! Men kl 18:35 kom jag hem. Väldigt behövligt och jag vart helt slut! Hann också gå i lite affärer och kika. Samt IKEA.

Kan vi bara pausa en stund. Är det bara jag som HATAR gå på plocka själv lagret? Jag menar. Jag fick ringa och be om hjälp... Som om inte det vart nog. under tiden jag satt me mitt löshår tog min surf slut... JA, jag vet att man kan fylla på skiten. Problemet är att jag hade fel mobil med mig. Den hade jag så duktigt lagt i bilen... Inte nog att jag fick panik över betalningen som skullle ske om 14 min.... Jag tänkte att ”äsch skickar iväg ett sms om påfyllning när jag nästan är klar”. Fick be om lösenordet på salongen för att föra över till mitt andra konto. KAOS. Sen till Ikea där det känns som en memmory. ”Vänta, här var jag nyligen”. Haha! Det tog bara 2 timmar att leta efter 2 hyllor... Dom dessutom visa att det vart fel modell på den andra...

Ringde en man och bad om hjälp. Fick till svars ”Har du kollat vilken hylla det ligger på, under produktinformationen”. Really? Om jag inte hade öppnat alla 855 olika flikar om varan och kollat igenom. SAMT, behövt invänta uppkoppling i 250 år efter världens sämsta uppkoppling. Tror du verkligen jag ringer för skoj skull... Jag säger det bara 1 gång. Dessa män! Efter lite om och men var jag klar. När jag gick in var det ljust. När jag kom ut. Var det mörkt... Jag var helt slut! Därför ska jag bara fokusera att ta det lugnet! Haha! Slänger upp lite bilder. Notis till mig själv. Gå aldrig på IKEA ensam, utan surf.

På salongen

(null)


Go morgon och gott nytt år!


Det har varit ett väldigt bra tag sedan och det har funnits skäl! Tiden och orken framförallt. Har inte funnits där... Men jag ska lägga upp ett bättre schema och uppdatera dagligen. Vilket vissa kanske saknat mer än andra. Haha! Jag har så mycket att berätta och saker som sker och kommer ske! Men tar inte allt på samma gång.

(null)


Idag sitter jag på salongen och ska äntligen få mitt löshår gjort. Ska bli väldigt skönt att äntligen slippa se ut som skalle-Pär i Ronja Rövardotter. Haha! Men till dagens problem. Trots att jag gick upp lite tidigare. Höll jag ändå på att komma försent... Hur lyckas jag? Haha! Turligt nog låg dom efter och kollade i lite affärer och drog runt. Dessutom var det 0 personer i de flesta. Älskar! Som om inte det var nog.  Upptäckte jag att jag helt glömt parfym.... Hur gick det ens till! Det innebär att jag måste köpa detta efter jag fixat håret.... KUL 😅

(null)


Nog om detta. Ska gå på Ikea och handla ett nytt kamerastativ. Verkligen behövligt. Enklare att vlogga. Nog om detta. Dags att få håret fint och därpå shopping. Åh jag har drabbats av inredningsförbanneösen... Typ alla mina pengar går till detta. Men WOW vad bra det blir!