Stress

Hej på er alla underbara och hoppas ni mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med att planera upp framtiden. Sitter nu på resturang ihop med en kompis. Mår riktigt bra och efter detta ska jag palla mig till gymmet. Fått massa energi inför kommande planer jag har och är så taggad. Jag är en person som svänger väldigt mycket och har en tendens att krångla till livet sjukt mycket. Haha!


Nu blir det lite god mat och härligt. Det som hänt är inget allvarligt. Men det klart man känner av det. Ska även gå in ett samarbete för att ta fram egen tillverkad produkt. Ja jag är trött. Men det är bara köra på! Detta måste bli helt klart innan jul. Då förstår ni hud stressad jag är. Haha!


Nu ska jag vara lite social och bloggar mer imorgon igen. Btw är det viktigt för er att få inlägg som innan? 2-3 om dagen? Säg till så ska jag fixa detta! :)

Jag lever

 

Go kväll alla fina. Det var ett tag sedan nu och allt kommer få sin förklaring. Jag mår bra. Men det finns en sak som hänt och det är åt båda hållen. Men jag tror utan tvekan att det kommer bli till det bättre. Det måste det. Ibland får man bara intala sig detta och göra det bästa av situationen. Vissa av er kanske redan nu vet vad det är. Men allt kommer få sin förklaring inom kort. Varför jag varit borta och hoppat med mina inlägg.


Jag blir arg och besiken när jag går in här och ser att många av er kikar in. Hop om att det ska finnas något intressant/ointressant att läsa. Idag är det exakt 2 veckor kvar och därpå blir det nystart till det bättre. Nej detta gäller inte någon flytt. Jag bor kvar där jag bor och tänker göra detta en bra tid till. haha! Ekonomiskt eller inte. Det drabbar ändå bara mig, right?

Jag är sällan en person som klagar över min egna sits. Men den senaste tiden har varit blandad. Jag är trött, ingen ork att göra inte mer än nödvändigt och jag gör det som måstes göras. Men jag mår bra annars. Ikväll blir det mysa ner sig och försöka blicka framåt. Slängde upp lite bilder på en lunch för något tag sedan med en vän. Riktigt trevligt.

tufft av olika skäl

 


 
 
Go kväll alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft en helt underbar dag. Tanken var att jag skulle träffa en kompis. Men när tiden rullade förbi kände jag att dels vare sig hade orkade till detta. Där av slutade det med att jag låg kvar i sängen. Kikade lite film och somnade till. Dem flesta av mina veckor är i vanliga fall väldigt fullbokade är det skönt att ta sig tid till att bara ta det lugnt. Vecorna går så vansinigt fort och ibland är det knappt man hänger med. Sjukt!

I helgen träffade jag en kompis och tog en liten fika ihop. Pratade om allt möjligt som rörde oss båda. Ibland när man har svåra perioder att ta sig igenom eller framförsig är det skönt att finna gemenskap. Att inte behöva känna att man är ensam om just detta! Det är något jag ansett är väldigt viktigt! Vill inte säga för mycket eller ge er en felaktig bild. Men ibland snurrar även ekorrhjulet lite väl fort för mig. Då är det skönt att stanna upp och hitta fokus.

Nog om detta. Imorgon ska jag försöka få upp en video och vlogga lite. Nu blir det mys framför tv:n med lite gott. Men först blir det en liten promenad med lillen. Bloggar mer sen igen. puss på er!


Nästan klat

 
 

 
 
Hej på er alla underara. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv är jg helt slut efter veckan... ALLT har verkligen varit kaos. Men jag tog mig igenom detta och är nu på fötterna igen. Med tankepå att jag redan visste i förväg att denna dagen skulle bli kaos. Hade jag ändå förberettmig nog ändå.

Tänkte slänga upp lite bilder från sovrummet som typ är klart. Ja det ska målas på väggarna. Men jag har ingen aning vad för färgsom ska bli för färg? Jag är lite sugen att göra hela rummet grått. Men vad tror ni? Hade det varit snyggt? Då detta är en hyresrätt är man lite begränsad om vad man får och inte får. Men hade varit himla skoj att få till en fin färg som dessutom ska matcha resten.

Senare idag ska jag städa iordning här hemma. Rensa lite och förbereda inför ikvällen då jag ska eventuellt ut och käka med en kompis. Jag är verkligen så galet tacksam att ni kikar in här. Uppdateringen är inte den bästa som den engång var. Men jag försöker hitta en punkt där allt faller ihop snyggt. Inom tid tror jag säkert detta kommer gå! Har ni ideér på väggfärg får ni gärna säga till! :)

Fy och usch


 
Hej på er alla underbara! Hoppas ni mår bra och haft en fin dag. Själv mår jag helt okej och är riktigt piss trött. Somnade runt 12 tiden och därpå har dagen bara blivit kaos. haha! Men även dessa dagar måste också få finnas! Min tanke var att en video skulle komma upp idag. Men pga lite förhinder blev det lite ändrade planer... Hoppas det är okej för er!

Igår tog jag mig till gymmet och kändes riktgit bra! Hade lite träningsverk imorse och det kändes lagom skoj. Men det gick att leva med. Nu sitter jag och grubblar över morgondagen som redan nu ser kaos ut... Avskyr när man redan innan vet om hur dagen kan se ut. Speciellt när det inte ser positivt ut. haha! Värsta som finns! Har 2 viktiga saker jag också måste hinna med under morgondagen. Ena saken är minn nyaprojekt och det andra är att kontakta min revisor. Ibland önskar jag att dagen hade fler timmar...

Idag blir det dock ingen video. Har varken spelat in matrial och kl är på tok för mycket... Men fixar det tills imolrgon! Hoppas jag... Nu blir det krypa ner och försöka sova lite Brukar lyssna på poddar strax innan. Bästa jag vet! Helt tyst klarar jag inte av att somna till. Måste vara något som distraherar mina övriga 500 tankar. haha! Är jag knäpp eller är det fler som känner igen sig? =O

Videoinlägg

Sista glassen för i år




 
För någon helg sedan tog vi den sista glassen för i år utomhus. Väldigt fint väder och provade en jag aldrig tidigare provat. Den var inte alls helt dum! Men hade jag varit ännu mer sötsugen hade det säkert varit ännu bättre. Vi åkte ner strax efter maten. Vilket säger en hel del?

Nu har jag preis redigerat dagen video och det gick riktigt bra! Älskar när allt flyter på och inte massa skit händer påvägen. haha! Ju mer jag håller på lär jag mig mer och mer om programmet jag använder mig utav. Dageni sig har varit underbar. Hade tid tidigare idag för mina naglar och dom blev verkligen SJUKT snygga! Älskar när jag får tid snabbt och enkelt. Fördelen med att semestern är slut för allt och alla. haha! Sist fick jag vänta 4-5 dagar. Inte alls van vid det. haha!

Nu blir det dra sig mor gymmet. Satt och redigera gårdagens video till kl 00... Blev direkt i säng och ska försöka hinna göra något på gymmet. Har lite ont i halsen. Men att gå på ett löpband borde dom flesta klara antar jag? Dvs inte springa!

Videoinlägg



Efter mycket tid framför datorn är den äntligen klar! Känner mig så tacksam att jag lyckades få klart allt tillslut. Hade ganska skå med att bara få detta inspelat och där av att det blev sjukt sent... Men jag hoppas det är okej ändå? :)


Denna gången blev det ett TS-snack om mina erfarenheter kring dejting. Jag är långt från en expert. haha! Men jag hoppas att informationen kommer komma till nytta på ett eller annat sätt? :)

Kläderna blir förstora

 
 
 
 
Ibland tycker jag det är ganska skönt att bara ta med kameran ut och knäppa lite. Bara för skojs skull. Väldigt sällan jag gör det och kanske borde bli bättre på? Något jag inser mer och mer. Det är att jag gått ner och vill verkligen fortsätta med detta nu. Det märks även på dessa byxor som jag knappt kan bära längre utan att dom kanar ner... Lite trist. Men ibland måste något offras för något annat ska gå igenom. haha!

Idag har jag haft en super mysig dag och även vloggat. Vet dock inte om jag gör eller säger något intressant. haha! Men det är alltid något! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa. Har haft en hyffsat bra dag annars. Ikväll ska jag spela in 2 videos. Men innan jag hinner  eller gör det ska jag försöka få ordning här hemma.

Men innan denna dagen lider mot sitt slut. Ska jag till tippen och slänga massa SKIT. Därpå till affären för att handla lite mat. Sen till någon färgbutik och textil butik inför 2 kommande små projekt. Riktigt skoj!

Videoinlägg



Det känns väldigt roligt att jag börjat vlogga och pyssla med detta på nytt. Jag kanske inte tjänar något på det egentligen. Men det är ändå lite roande att sitta under kvällarna och kunna redigera lite. Här får ni dessutom följa med när jag åkte till Göteborg. Lite matrial har dock varit skadat... Men jag hoppas att en liten kortare vlogg är minst lika skoj. :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Inte gjort något ansträngande direkt. Bara kollat youtube hela dagen i sängen. Den lyxen är obeskrivlig. Hann även åka lite på stan och kika lite affärer. Men ska mer eller minrre göra detsamma imorgon också. Dessutom ska jag försöka få tid för naglarna. Helt glömt att 4 veckor redan gått... Har dessutom bara 2 kvar på vardera hand, Lite pinsamt, haha! 

Nog om detta. nu blir det gulla med dom små och därpå krypa ner till sängs. Imorgon ska jag jobba undan lite pappersarbeten och även kika lite på stan. Boka tid med revisorn och banken gällande en visning jag ska gå på. Men mer om det i veckan.

Släktträff

<Inlägget innehåller betallänk>
 
Jag vet att folk har olika meningar kring dessa produkter och det respekterar jag! MEN jag har dock inte hittat något som kan motsvara dessa. Jag är verkligen beroende av dem och tycker dom är magiska. Dessa 2 är något som alltid finns med mig när jag åker iväg eller ska resa bort en helg eller längre tid. Ni hittar dessa till bra pris Här

Hej på er alla underbara! Vilken dag och jag har verkligen hunnit med det viktigaste helt klart! Idag hade vi släktträff på min mammas sida och det var riktigt mysigt! Fick träffa min syssling och hennes familj. Dessutom hennes mamma. Då vi mer eller mindre vuxit upp helt med varandra anser jag mina sysslingar på min mammas sida som mina kusiner och min moster. Så mycket minnen som bara dyker upp. Jag och min bror var väldigt mycket hos dem då vi var små. Dessutom var min syssling som fick mig få upp ögonen för råttor som husdjur. Mindre roat för mina föräldrar. haha!

Vi hade en liten lunch strax efter 15:00 och därpå åkte dom vidare på ett bröllop. Jag fick även träffa deras lilla hund. Så söt och missade helt ta bilder... Men tänk er Gucci rakad, helt vit och mindre öron. Väldigt söt och charmig liten hund. Nu blir det att lägga sig och mysa ner sig till någon bra film.