Skönt!

Släpper allt och ni förstår när vloggen kommer, det var behövligt!


Blev hotell!

Go eftermiddag/kväll alla bloggläsare, asså denna dagen har varit allt utom rolig... 1 jag har sovit as dåligt, men tagit igen det nu! 2 hormonrubbning från jag vet inte vad och 3 mulet väder... Alla vet vad det kan betyda :/

Fy vad glad jag låter, haha! Aja har tagit in på hotell och var riktgt skönt att bara ta det lite lugnt! Har verkligen haft en tuff vecka och skönt att bara ta det lugnt. Lägger upp bilder på mitt rum btw :)




Känns tufft!

Idag är det som sagt sista dagen på jobbet och antar det är därför jag varit lite msptt nere... Tidigare idag kom slaktbilen och plockade med sig 7 st och alla utom dom vet vad som väntar =( Jag inser idag att det var ett bra beslut att gå tidigare än var tänkt för jag inser idag att jag kommer inte klara detta... Djur är djur och man binder band oavsett bra eller dåliga.

Det jag kommer sakna mest av allt är mina jätte snälla chefer och alla stora som småttingar. Usch blir bara ledsen av själva tanken, men livet går vidare. Jag kommer alltid bära med mig minnena från gården och hur det engång var. I vissas ögon är detta kanske super ointressant att veta vad jag tycker om en ko/kor, men som sagt det är ofta oförstånd och okunnighet om man aldrig jobbat inom detta yrke... Iaf kommer det lbi skönt att säga hejdå men också tråkigt =/

DÖÖÖÖR!

JAG DÖR, bara jag osm tycker den är grymt snygg eller?!
Som ni vet skulle jag umtolands, men vilket inte blev av men däremot har jag en ny resa inlanerad som jag VET kommer bli av.
Jag tror denna badrräkten hade blivit PERFEKT för just detta endamålet eller vad tror ni?!


Här

BLÄ! 29/4

Go morgon alla sötiar, hoppas allt är bra med er och att ni mår braför det gör jag! Satt precis och kikade på en vlogg och blir så himla stressad... Alla verkar få sina vloggar så perfekta och jag, nja, haha! Antar jag har lite för höga krav på mig själv antar jag, haha! Solen var framma tidigare imorse men nu borta, vill ha sol och värme. Känner mig så himla nere men antar ni redan vet varför?! =/

Det som jag ska gra för dagen är att packa min lilla väska för imorgon blir det skåne, woho som jag längtat! Jag har egentligen inget emot skåne, bara att jag inte fattar alltid vad dom säger, men hallå jag är liksom från Västragötaland, dah ^^ Aja dags att fixa lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Kan aldrig säga tack nog!

Jag blir alltid så förundrad över er bloggläsare som kommer in och läser varje dag här på blogge. Tror inte ni förstår hur mycket det betyder även om jag tjatar o det jämt, men tycker det är viktigt att visa sin uppskattning!
För mig är mitt liv inget speciellt, lever som jag gör sen många år tillbaks och tycker det är så gulligt att någon/några ser detta intressant.

Jag minns än idag när min tjejkompis sa till mig i datarummet. "Varför skaffar inte du en blogg?" Hade det aldrig varit för henne och mina enormt tråkiga lektioner, haha! Nej min till henne, hade jag aldrig fått den frågan hade det nog aldrig kommit på tal och de är jag glad för idag att de gjorde, trots att jag var grymt skeptiskt ibörjan, haha!

Nervös!

Denna dagen har varit väldigt tung och vet dock inte varför?! Alla mötena har gått fint och även redigeringen har rullat på bra. Inte att jag mår dåligt heller utan att den bara känns seg... Typ som en långfredag fast det är torsdag, haha!

Ska bli skönt att jobba ikväll iaf, tänka på något annat och kanske dagen rullar på framåt kvällen :) åh fick även 2 roliga samtal som kan leda till massa skoj, så himla nervös!!!

Enkel och elegant!

Älskar denna bodyn, så himla fin och färgen där till + i kanten!
Tycker den geren liten lyig känsla och hade nog parat ihop den till ett par vita byxor
Väldigt enkel och elegant och med rätt smycken till kan det bara bli rätt


Body

Känns konstigt! 28/4

Go morgon alla sunshins, sitter just nu och jobbar lite och skai nom kort gå över till redigeringen. Har verkligen 0 intresse, men blir bra så fort den är avklarad. Vloggarna är förvisso enklast att klippa, men timingen kan vara allt från haven ibland, haha! Aja, började dagen med en promenad med lillen innan jag tog tag i allt som ska göras med bloggen. Asså imorgon ska jag göra min sista dag, känns så himla overkligt!

För ca 1 måad sen kändes det som att det var evigheter kvar och nu är det bara 1 ynka dag och sen är det slut... Men förhoppningsvist blir det bättre och att jag kommer ha mer tid till Gucci, vilket är super! Har verkligen prioriterat henne lite speciellt dom senaste dagarna, vilket hon märkt =/ Men när sista dagen är avklarad kan allt bli som det engång var, om inte kanske lite bättre vad det nu kan betyda ;)


Video

R.I.P

Tidigare igår fick jag se att en a Sveriges mest väl bekanta ansikten har gått bort och känns så himla tråkigt. Den jag menar är nämligen Lasse Flinkman i After Dark som jag fick upp ögonen för som många andra under Melodifestivalen 2004.

Han blev hela 66 år och jag kommer nog alltid minnas hur han och Christer rockade scenen oavsett om det var mello eller i krog shower. Jag med många fler minns honom nog bäst i låten La Dolce vita. Som jag bland annat hade hämtat insperation från texten ovanför min spegel i min förra lägenhet.


Bokade av möten!

Då är det snart dags jobb och efter denna dagen är det bara 2 dagar kvar... Åh vad jag kommer sakna detta ställe, men förhoppningsvist blir framtiden minst lika bra som den varit där! Det jag har gjort idag är något jag gör på tok för sällan enligt mig själv och det var att boka av alla möten, redigera den sista videon och bara ta det lugnt! Har mer ellerm indre bara glassat runt i min lilla pyjamas och fått massor intressanta mail från olika företag, hihi ^^

När jag kommer hem ska jag ta det lite lugnt och ringa ..... ;) Lite roligt måste jag få ha att hålla er på stäckbänken, haha! Dessutom är det lördag snart och det innebär party, woop woop. Som jag berättade skulle jag på konsert och ingen aning om vad exakt det är för en konsert, men vad gör det?! :)

Så himla fin!

Denna bodyn är bara så grymt snygg och älskar bodys
Det jag gillar mest med denna är att den är öppen på sidorna och ryggen, blir så himla fint!
Perfekt till utgångar eller vad säger ni?! :)


Body
 

Sista lönen! 27/4

Go morgon alla sötisar, fastnade i lite redigering men nu lyckades jag slita mig, haha! Onsdag idag och borde egentligen åka till Skövde för att hämta lite små saker som posten, men har verkligen 0 ork... Varför valde mina föräldrar att bo i denna hålan?! Helt meningslöst, haha! Well, det som sker för dagen är inget speciellt efentligen, ska bara ta det luygn och gå en runda på Hem & Hobby eller om jag tar det på Fredag?!

Annars är jag på bra humör och mår toppen, hoppas ni med gör detsamma och vet ni vad?! Idag är det lön woho! Shit kan knappt förstå att det är min sista lön jag får ut och sen slut och sovmorgon alla dagar i veckan... Typ samma som idag bara att jag inte jobbar kvällar, hihi ^^ Aja nu ska jag göra lite frukost, bloggar mer sen, puss på er!

Videoinlägg!

Söndagens middag på IKEA!



Skönt att dela upp dagarna!

Jag säger bara, detär sjukt vad denna dagen gått fort, helt otroligt! Har mer eller mindre bara suttit med redigering, men tro mig det har varit nödvändigt! Fått 2 videos klar och har 1 kvar att göra, nämligen TS-snack. Men tänkte försöka få klart den por la manana. Det är så himla skönt med icke vloggdagar för då kan man sitta almänt skabbig, ha olika möten och bara bara jobba.

Anledningen att jag faktiskt inte har möten på samma dagar som jag vloggar är för att jag är väldigt bunden hemma och många av dom tar 1 - 2 timmar.... Givetvis har jag lugna dagar och dom lägger jag ofta mina möten på för att jag ska kunna hitta på annat skoj då kameran ska fram, haha! Hoppas ni förstår vad jag menar :)

Lite kär!

Älskar byxorna och dess slitningar, samt färgen!
Jag hade nog haft ett par stövlar till med inte allt för högt skaft, typ liknande som dom på bilden, MEN med smalare skaft


Jeans

 

Jobb! 26/4

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och sitter just nu och redigerar en video. Vädret är super tråkigt, men ska inom kort ut med lillen för en promenad. Har verkligen helt slut på energi... :/ Inte att jag är ledsen utan bara trött, förstår ni vad jag menar?! :)

Slänger upp en bild från söndagen då jag blev bjuden att gå med på bio, himla mysigt! Dock råkade jag välta mina popcorn i han jag gick med säte #pinsamt, haha! Men efter lite sopande fick jag åtminstone bort det, haha!


Videoinlägg!

Jobbdags!

Hej på er, fick tidigare dag stressa iväg som en galning och är så himla glad att detta pendlande snart är ett minne blått! Har verkligen tagit så mycket tid som jag egentligen hade behövt lägga på annat, men snart är det över på gott och ont... :/ Hann iaf spela in den sista videon idag och nu är det bara redigeringen som ska göras.

Det är precis vad jag ska göra just nu, nämligen redigera dagens video och antingen ser ni den idag eller imorgon :)


Sweet!

Ser ni dessa sötisar, asså dör mer eller mindre!
Hade nog valt ett par trekvarts-jeans och en vit topp en varm sommardag
Lagom hög klack och himla söta!


Skor
 

Ska jag våga?! 25/4

Go morgon alla bloggläsare, asså sorry för sen uppdatering men låg och sov fram till kl 11, haha! DUMT GJORT! Ska inom kort göra mig redo för att åka mot jobbet och är på toppen humör! Fick mitt TS-snack klart och nu bär det snart av hemåt.Tänk att detta är sist veckan och sen slutar jag, riktigt knäppt!

Vädret är ur tråkigt, men med lite tur blir det bättre med dagen! Hunnit med massor känns det som, sovit, tagit det lugnt och är utan tvekan super laddad för sista veckan OMG! Vet ni vad jag alltid drömt om att göra?! Jobba på ett hotell, det känns så himla lyxigt eller?! Tänkte iaf anssöka om ett deltidsjobb för skojs skull. Aja dags att packa bloggar mer sen igen, puss på er!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från bion och den var as bra!!! Åh kan verkligen rekommendera den var hyfsat lik originalet, men tycker det ändå är ett + i kanten! Nästa film jag MÅSTE se är Tarzan, men nu blir det sova och däcka på kudden.




Denna filmen blir det!

Videoinlägg!

Bio ikväll!

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså sorry för dagens och gårdagens uppdatering, men jag var helt slut när jag hade suttit och skrivit i 4-5 timmar så ville bara gå och lägga mig, haha! Men nu mår jag mycket bättre och precis spelat in en Jag testar och ska senare fixa TS-snack, Vet dock inte vad jag ska prata om, men det ger väl sig, har 2 idéer iaf. Ska inom kort åka till IKEA för att köpa en rull garding och slippa bli väckt av solen, hihi ^^

Senare kl 19:00 ska jag på bio och ska bli super skoj. Har mer eller mindre längtat till denna filmen och kan vara för att jag är uppvuxen med den. Aja nu ska jag bara välja kläder och sen blir det mot stan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Sista dagen! 23/4

Go morgon alla sötisar, asså är på super bra humör och ska inom kort göra mig redo för dagen! Suttit med gårdagens och dagens video och kommer upp precis efter detta inlägget och den andra kommer upp senare ikväll. Idag är det Lördag och ska inom kort ege mig till måland eftersom jag inte åkte dit efter jobbet.

Det som händer där nere är eventuellt fest vad jag vet och sånt tackar inte jag nej till som ni vet, haha! Var inne och handlade på systemet för något tag sen och då jag fick frågan av kassörskan

* Vart det bär av ikväll. Blev jätte förvånad och svarade
*Bogrens misstänker jag, hurså?
*Ja du är ju en riktigt partypingla har jag hört
*Ja det kanske är så och log

Himla gullig komentar och som sagt var för ett bra tag sen, men kom att tänka på det nu :) Aja nu ska jag sätta mig ner och skriva på sommarpratarna, Inlämning imorgon och hoppas det kommer flyta på bra! :)


Videoinlägg!

Inte värt!

Kollade tidigare idag på denna intervjun och känner igen mig så himla mycket i vad som drasupp och ger mig en bild på hur dom menar. Förra sommaren träffade jag en som var precis sån, avundsjuk på minsta lilla, spelade ingen roll om jag va med en tjejkompis... Svarade jag inte var det genast något som stod på tok och att man var falks, fast själva sanningen var att jag satt och redigera en video eller stod på jobbet.

Därför ber jag alla som känner igen er att fundera om det är värt mödan man utsätter sig för. Jag vet idag att det är det inte oh glad att det bara vara över en sommar!


Kommer kännas konstigt!

Nu är det dags för lilla mig att åka till jobbet och efter detta passet är det bara 5 dagar kvar, SJUKT!
Kommer sakna mina chefer och alla små djuren som förvisso kan krossa mig mot en vägg, men iaf, haha! Så himla mysiga och för er som undrar varför jag går 1 månad tidigare är för att jag vet inte om jag kommer klara av att se dom försvinna en efter en ='(

Men fram tills den dagen kommer får jag nöja mig över de djur som fortfarande finns kvar och sikta mot nya höjder! Att bero på detta så ska jag skaffa ett ytt gymkort där jag nu mer kommer bo, men tänkte jag köper 1 års kort på kanske 2 olika gym, skönt att variera sig :)



FAB!

Asså jag bokstavligt talat DÖR sr i skorna?!
Älskar klacken och färgen, så himla stilren!
Perfekt nu till sommaren då det börjar bli varmare ute och en söt klänning till, perfekt!


Skor

 

Jobbdags! 22/4

Go morgon alla sötisar, hoppas all är fint med er och att ni mår super duper bra! Fick tidigare idagett jätte bra samtal och det lyfte verkligen hela min dag! Vad det är kan jag berätta mer om allt eftersom! Ber om ursäkt att jag inte svarat på era komentarer, men haft fullt upp sen i onsdags, puh! Men trots det så är jag mer säker än någonsin att flytten kommer bli bra!

Det osm kser för dagen ä inget speciellt, ska redigera en videos och sedan göra lite mat och kanske åka tillbaks till småland, men beror helt på! Party i helgen dessutom, hur fab är bara inte det?! =D Åh är så himla glad och nu måste jag påbörja redigeringen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Blev indiskt igår!



Fint, men inte min smak!

Då har man varit och kollat å lägenheten och jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Den var inte ful, absolut inte, kanske bara inte min smak?! 1 på 40 kvm och japp det kändes väldigt instängt. Ä van vid min 77 som ni kanske förstår eller 56 som den i småland. Men det positiva med allt är att jag nu bestämt mig att lämna Skaraborg. Ibland behöver man något som får göra avgörandet, vilket detta gjorde :)

Nu blir det åka mot jobbet och sedan hem för att försöka påbörja redigeringen jag inte hann med eller om jag gör allt imorgon?! Kom på att jag glömde ladda upp gårdagens video, sorry! Men nedan har ni den iaf :)


Jumpsuit!

Jumpsuit är inte allt för ofta jag bär, men jag har komiskt nog en jag inte använt
Hur som helst är denna också himla fin och älskar ryggen
Funkar perfekt till en utgång med et par söta pumps och kanske något smycke till


Jumpsuit

Åh tack! 21/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er för det är det här! Ska inom kort göra mig iordning för att gå på en visning, spännande! Samt ladda upp dagens video för att kunna påbörja dagens redigering. Solen skiner och jag är på toppen humör! Allt känns så himla bra, vilket är underbart!

Kan än idag påminnas om när allt blev skit och inget kändes meningsfullt, men det var som en av er sötisar skrev att ibland måste man få ha sånna stunder också för att må bra. Det ärså så sant, mådde piss då och tappade all lust till jobb, blogg, videos, träffa vänner och familj. Men idag är det inte så och det är mycket tack vare er sötisar, så tack!

Nu ska jag spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Tragiskt!

Läste denna artikeln och saker osm detta kan verkligen göra mig så grymt förbannad... Bara överskriften fick mig att triggas igång. När man ser människor som verkligen är AKUT behov av hjölp så är det antingen precis att dom får det och i deta fallet inte alls...

Det land vi engång kände till verkar sakta men säkert försvinna och varför är det så? Min personliga tanke är att det finns på tok för många som sjukskriver sig som i själva verket inte alls är sjuka utan orkar inte jobba. Det blir en efterföljd till saker som detta, även om man kan se att det behövs hjälp... Men tydligen är det helt omöjligt att se?!


Länk

 

Mot jobbet!

Nu är det dags för mig att göra mig iordning till jobbet och ska bli riktigt skoj, haft en super mysig dag med Annelie. Gick i lite affärer och även Nils var med, hört att man ska lära ungarna i tid gällande shopping, haha! Dessutom verkar jag få tag på en mobil som funkar så jag kan få över pengarna till min kompis, we!

Efter detta ska jag nog vra mer noga över vem som för över pengar till mig, haha! Dessutom så glömde jag min mobil hemma.. Asså jag kommer aldrig få den lagad, haha! Funderar nästan på att köpa en ny så jagslipper skiten, haha!

Söta örhängen!

Dssa örhängen varfina eller vad säger ni?!
Älskar att man får flera st i ett paket och perfekt till finare tillfällen!
Dessutom kostar dom bara 99 vilket är super!


Örhängen

En dag i stan! 20/4

Go morgon alla sötisar, hoppas att ni mår super för det gör jag! ska inom kort hoppa in i rödan för att åka mot stan där jag ska träffa Annelie, så himla skoj! Var ett tagsen vi sågs sist och ska bli roligt att ses igen! Ska även hinna ringa lite samtal gällande andra saker också. Suttit i 3 telfeonsamtal redan idag och känner mig redan lite mos i huvudet, haha!

Ska försöka svänga förbi affären och köpa en Red Bull, ve att jag ska trappa nermen denna huvudverken pallar jag inte, haha! Det vi ska göra idag är attgå lite på stan, luncha och bara glassa i det fina vädret. Har ni tänkt på att snart är det löning?! Kanske sista gången jag får uppleva denna känslan, haha!

Förvisso har jag min blogglön, men ni anar inte hur sjukt skönt det varit att ha 2 liknande löner, super! Enda som gjorde allt slit värt, samt att man får respons på det man gör också såklart! :)

videoinlägg!

Videoinlägg!

Rätt eller fel?!

Eftersom det förekommer att många vegetarianer och veganer präglarderas "livsstil" på sina avkommer är nog främst för att göra matlagningen enklare för dem själva. Men helt ärligtkan jagtyvärr inte förstå mig på just det tänket... Det är en sak om man själv vill vara något av det och välja att ta bort vissa animaliskaprodukter

Men atttvinga en ont medveten indevid som knappt lärt sig prata är inget jag någonsin kommer tycka är rätt... Jag personligen kommer aldrig få för mig ens tanken eftersom att det valet måste barnet få välja helt på egen hand! Fine om det vill provsmaka maten från det grönariket, men då han han/hon valt det. Däremot kommer jag nog aldrig låta mitt framtida barn bli veg av något slag fram till 10-12 års ålder för då är barnet tillräckligt stor att skaffa sig en egen uppfattning

Men det är bara jag oh vissa anser att man kan ta den viljan från dem...

Bra start inför jobbet!

Nu är det hög tid att åka till jobbet och precis gjort mig en Varma Koppen super mys! Denna koppen älskar jag, dessutom är den vegetarisk, perfekt! Vet att vissa av dessa produkter kan innehålla någon sort av kött och har man knappt ätit det under en längre tid kan det bli som en överraskning för lilla magen. Samt att jagär laktos har jag redan problem som det är när det kommer till mejeriprodukter, så behöver ingen exra överraskning, haha!

När jag kommer hem ska jag fixa en video som ska upp imorgon, samt ställa klockan så jag inte försvover mig när jag ska möta upp en kompis i stan. Vem jag ska träffa får ni veta då, men ska bli så skoj i vilket fall! Nu måste jag kila, bloggar mer sen igen, puss på er!




Perfekt till stranden!

Som ni vet är sommaren snart här och det innebär badkläder med mer
Därför är jag ute efter en stor badväska, ni vet där ALLT verkligen får plats!
Jag brukar ha det problemet att man brukar få knöka i alla saker men denna hade bra djup och gillade mönstret


Väska

 

Jobb, jobb och ännu mer jobb! 19/4

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag super och är i fullgång med redigeringen av lördagsvloggen. Publicerar den så fort den är klar och blev ganska nöjd med den :)

Det som sker för dagen är följande att redigera 3 videos till som ska upp i veckan och bara ta det lugnt innan nästa jobb väntar! Ska ut med lillen senare men får bli efter jag kommit halvägs med allt annat :) Nu ska jag jobbar vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Middagen från lördags!

Var som sagt på dejt i lördags och det var verkligen hur bra som helst! Blev upphämtad från lägenheten och därpå gick vi på bio och sedan åt på resturang. Han hade bokat bord innan och det första jag fick syn på var ett ko-huvud på väggen och min första spontana tanke var "hoppas innerligt att dom har fisk för npgot vegetariskt lär knappast finnas", haha!

Men turligt nog hade dom veg alternativ, vilket var super! Nu blir det sängen för har tappat sladden från kameran men ska fixa en imorgon, där av att vloggen kommer upp imorgon! Hoppas det är okej, natti!






Valp-time!

Nu är man hemma i Hjo och känns så himla skönt, men ska ara in och vända och sedan byta om till jobbet, haha! Fick se att en av mina kompisar och hans kille ska köpa en liten valp idag eller senare denna veckan, så skoj! Minns när jag skullw hämta min råtta, hihi ^^ Det är liksom svårt att glömma at bankkortet försvann och att jag var nära få slut på bensin i örebro, haha!

Nu blir det byta om för sedan börja jobba och kn knapp förstå att imorgon är det bara 10 dagar kvar tills jag gör min sista dag, så sorgligt! ='( Aja dags att kila och vloggen kommer upp SENT ikväll bara så ni vet, puss på er!


 


 

Sweet!

Denna tröjan är så mysig och perfekt till krogen eller till vardags
Älskar trycket och tjocktröjor är himla mysigt att gå i hemma också
Skulle jag ha den till krogen kanske det skulle vara till en mer raggarpub, heltklart!


Tröja
 

Hemåt igen!

Go morgon alla sötisar, har haft fullt upp med jobb och där av uppdateringen inte kom fören nu, haha! Grått och trist ute, men jag är lika glad för det! Det som sker för dagen är att bege sig hemåt till västragötaland och sedan åka till jobbet kl 17:00, vilket känns super! Jag är verkligen så himla glad över allt, livet är normalt/fab igen och tack återigen för allt ert stöd! Betyder massor!

Nu ska jag packa min lilla väska, kommeri nläggen inte upp som de ska är det för att jag är sent ute som vanligt, haha! vloggen ska jag redigera efter jobbet, misstänker att jagi nte lär hinna det nu =/ Men därför ska jag köpa en pommestallrik som snacks, hihi ^^Långt från nyttigt, men det är åtminstonde vegetariskt om inte veganskt, haha!

Videoinlägg!

Träffade bäbisen!

Hej på er alla underbara läsare, förlåt att dagens uppdatering blev lite tråkig, men har haft fullt upp hela dagen, trots att jag har varit bakis... Vill verkligen tacka er alla att ni går in och läser dagligen, känns så himla overkligt! Så tack ska NI ALLA HA! Haft en super trevlig dag och dejten igår gick super bra, så himla skoj! Länge sen jag känt mig såhär glad och allt känns mycket roligare + att jag fick träffa min lilla bäbis tidigare idag, så himla mysigt!

Eftersom jag skulle ha väldigt mycket i görningen fick Gucci vara hemma hos mormor och morfar, vilket hon älskar! Dock trodde hon att hon skulle få följa med, hoppade in i bilen så himla sött =,) Men ska tillbaks imorgon igen och ska gosa med henne en massa, hihi ^^ Nu kommer jag nog inte bloggar mer idag, men vloggen kommer upp inom kort! Natti alla sötisar och lägg er inte för sent + att vloggen utan ljud ska funka nu igen, heja mig! =D

Bakis som vanlig!

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår super och att ni inte är bakis som jag, haha! Asså fy, varför utsätter jag mig för detta vecka ut och nästa helg med... MEN jag ska nog överleva, hihi ^^

Sitter just nu hos föräldrarna och fått massa god mat och ska tillbaks till Småland senare :) Satt tidigare idag med lite redigering och åt frukost tidigare idag, så himla mysigt :)


Blir så sur!

Go eftermiddag alla sötisar, jag blir så sur... Videon från igår har fortfarande inget ljud och hoppas det kan snart få på ljudet igen, åtekommer när det är tillbaks! Iaf är stressad som vanligt, som om det är något ovanligt, haha! Ska inom kort bli upphämtad av en kille som jag ska gå på bio och sedan äta middag/lunch ihop med. Visst låter det mysigt?! :) Har dessutom ordnat löshåret som satt helt knasigt och fått det på sin rätta plats, hihi ^^

Nu är han inom kort här och sedan bär det av till Bion, ska bli så skoj! Etersom han vet att jag är TS blir det enklare för mig angående bloggen. Detta innebär att jag kommer kunna blogga som jag ska, men dock inte hinner få upp dagens klipp, pga tid på håret, haha! Well, hoppas det är okej, dags att kila, puss på er!

Dubbla budskap!

Nu är det dags att åka till jobbet och sen tar jag helg, woop woop! Party i helgen som jag berättade och ska bli så skoj, verkligen! Nu märks det att jag är tillbaks, party, party, party, haha! Lovade min föräldrar att jag skulle bli a-lagare så måste försöka hålla det, haha! Skoj! Kanske inget man ska skämta om, men hoppas ingen tog illa upp :)

Dags för jobb och sen småland och måste ha med mobilen, söndag SKA jag få mobilen att funka igen! folk måste tro att jag inte har råd med en ny, haha! Bra rykte man har, en trasig mobil och engång bott på normalm, FAB haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


GE MIG!

Bara jag som blev helt kär i denna bodyn?!
Helt klart passat till en utgång och JA, den är lite vågad kanske, men vad gör det?!
Ett par schysta byxor till och sen gå ner för att rocka golvet, hihi ^^


Body

 

Slappdag! 15/4

Go morgon alla bloggläsare, såg att ljudet till gårdagens vlogg var av, men inom kortär det fixat! Hoppas jag iaf! Är just nu i fullgång med att jobba och ska inom kort bege mig till "stan" för att köpa mig lite mat. Tanken var att laga min egna mat, men palla, haha! Jag har så sjukt mycket att göra ändå, så det får lbi snabbmat, samt lite sugen på att sola en sväng i solariumet. När jag engång bodde i Hjo gjorde jag det typ jämt, efterföljden blev 10 x mörkare än min orginal nyans xD

Senare blir de jobb och drpå iväg till Småland för att förbereda morgondagens härligheter/fest! Ska dessutom ta ur mitt löshår och sätta in det igen, vill verkligen skölja igenomhela håret! Nackdel med löshår och i mitt fall trens :) Ska jobba klart med det sista, sen blir det food, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

En ren och fin liten bil!

Igår var jag som sagt med rödan för att kika däcken eftersom han som satte på mina sommardäck hade tyckt att bilen lät lite underligt och där av behövde jag kolla upp detta! Det visade sig att något jag inte kommer ihåg namnet på var fel och behövdes fixas till innan det blir försent! För att fixa detta skulle det gå på lite över 4000 kr och det var väl kanske inte det roligaste, men hellre det än att ena framhjulet stannar...

Btw hade Papi putsat rödan helgen som var och kunde visa upp en ren och fin liten bil, hihi ^^ En kompis till mig trodde att jag hade gjort det, haha! Han måste så lära känna mig mer, jag tankar och kör bilen, inte mer än så, haha!

Känt mig usel!

Nu är det dags för jobb och vad kan passa bättre med jobb och fint väder. för er som inte vet är jag ca 1 timme utomhus när jag börjar kl 16:00 och resterande 4 timmar inomhus. Fördel när det är väder som idag och nackdel när der regnar, haha! Fast andra sidan är jag ändå under tak så kanske inte finns några nackdelar, haha!

Fick med veta att i helgen kommer det ske massa skoj, fest och även lite shopping, fast andra sidan är det mer eller mindre vardagsmat för mig, haha! Men senaste vloggarna har jag knappt gjort någonting, känt mig ur usel.... =/ Men nu när jag är på banan igen känns allt mycket enklare, hihi ^^

REA!

Hur snygga är inte dessa byxor, jag bara frågar?!
Jag hade valt en vit t-shirt med något snyggt tryck på och något guldigt armband
Kanske några söta sneakers till
 
 
Byxor
 

Yesterday! 14/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på dagen! Själv mår jag super duper och solen skiner vilket är super! Älskar när solen skiner och man blir på så himla gott humör, hihi ^^ Det osm kser för dagen är bara massa jobb, möte och och redigering av dagens vlogg. Det känns som at nu när allt börjat lugna ner sig kan jag äntligen lägga mer fokus på mitt vloggande och kommer ihåg att ta upp kameran, haha!

Var igår inne i stan och fick rödan genomkollad och och även gå lite små ärenden till posten för att posta ett par kort. Därpå begav jag mig till Sushi-Yaki där jag unnade mig gårdagens lunch. Verkligen älskar deras resturang ch deras sushi är helt SJUKT BRA! Löv it! =D Dags att påbörja dagens redigering, bloggar mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!

Delad lycka är dubbel-lycka!

Tidigare i veckan fick jag veta att en tjejkompis som bär på en sjukdom som gör att hon inte kan få barn genom den "naturliga" vägen utan måste ha lite extra hjälp på vägen ska nu ställa sig i kö för provrösbefruktning. Blev så himla glad för hennes skull eftersom jag vet hur mycket hon vill ha en lite plutt och nu äntligen ska ställa sig i kö förjust detta.

Även om jag själv inte är i detta momentet kan jag ändå känna glädje för hennes skull. Tänk att om 2-3 år kanske hon har sitt första barn och vet man om hur mycket en person oavsett kön längtt efter en liten, då blir glädjen ännu större eller så ser åtminstonde jag det hela! :)


 

SÅ GOTT!

Hej på er alla sötisar, då är det dags för att åka till jobbet i daglig ordning och känns himla bra! Vari tidigare i stan för att kika bilen och tydligen hade något lager börjat bli dåligt =/ Får försöka fixa det nu på fredag eftersom lilla rödan ska ta mig ner till småland i helgen. Passade även på att köpa en lyxshake, var så himla längesen och var hur gott som helst!

Efter jag hade fått bilen klar så tog jag bilen till centrum för att shoppa min middag som blev givetvis sushi, hihi ^^ Var så himla gott och verkligen ÄLSKAR sushi, så himla gott! Nu blir det ut med lillen en sväng och sedan iväg mot jobbet, ska försöka besvara era komentarer senare ikväll, puss på er sötiar!


Löv it!

Detta armsmycke är så himla fint eller vad säger ni?!
Väldigt pampigt och älskar kjedjorna


Armsmycke

 

In till stan!

Go morgon alla bloggläsare, hopps allt är väl med er! Själv är det bara super och ska inomkort göra mig iordning för att åka till stan, super! Har verkligen 0 intresse för det, hade hellre fortsatt att sova eller bara vara hemma, haha! Men eftersom jag är lite sugen på Sushi kanske det får bli dagens morot att åka in, haha!

Övrigt är jag på riktigt bra humör, får så himla fin suport av er bloggläsare och youtubers på mina videos, så himla tacksam! Väntar även på ett samtal gällande lägenhet av min nya hyresvärd, skabli så himla skoj om jag får kolla i v eller veckan som kommer! Aja dags att fixa sig, bloggar mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!

Lyckad kväll!

Utgång i helgen och vad ska man säga asså OMG! Eftersom jag jobbade på kvällen fick jag ta mig in på egen hand och eftersom mina föräldrar bor ca 3 mil utanför Skövde fick jag lösa allt i sista stund, haha! Sminkningen gick raket fort och innan Mami var tillbaks med hunden var jag mer ellerm indre klar, haha!

När jag anlände till Skövde gick jag raka vägen mot krogen och slapp öven , så himla skönt! Mötte upp brudarna vid ett litet bord och tog min första rink som var en rosapanter, löv it! Bara någr min efter jag kommit fick vi besök av ytterligare ett gäng killar, haha! Tror det var 5-6 st, super trevliga och en försökta även locka ut mig på dansgolvet, men tackade komiskt nog nej, går inte utan brudarna ju, dah, haha!

När vi väl skulle mot dansgolvet fick jag vänta på dom utanför toan och fick snabbt sällskap av en annan killa. Jätte trevlig, pratade om både hur det skulle vara att bo ihop och om romantiska middag... Asså jag tänkt "EY du känner inte mig och dessutom I am 2 fab for you", haha! GALEN blev kvällen och vid 02:00 stack jag mot taxin raka vägen hem. Desstom hade jag en super trevlig taxi-Chauför som pratade med mig hela vägen hem, super sött :)

Men inte nog med detta fick jag veta morgonen därpå att en person som precis blivit singel hade fått syn på mig och försökt få tag på mig under kvällen, men vem sa att jag gick tomhänt från krogen?! ;)

Yesterday!

Nu är det dags för mig att åka till jobbet och hunnit med mer än vad jag först trodde jag skulle, haha! Himla skönt, solen har varit framme hela dagen och varit super mysogt, enda tråkiga är att jag jobbat inne hela tiden =/ Men ibland måste man offra sig:)

Har även hunnit gå igenom lite komentarer jag fått och känns skönt att jag verkligen fått göra detta. Min taktik är att svara på mail, komentarer, redigering ska vara på tis och torsdagar. Jag tror det blir bäst så, dessutom slipper jag stressa genom mitt liv, haha!

Middagen från igår btw, super gott och blev på Alpina. Har tidigare varit missnöjd över deras mat, men igår var den faktiskt god! Kanske för att jag bad dom att låta bli att salta. Senast jag åt en veg-rätt där smakade hela skiten salt, man bara öh?! Men igår var det super duper gott!


 
 

Snygg body!

Denna bodyn är så fin!
Älskar färgen och hur den är "slitsad" i mitten
Hade varit super till ett par jeans eller svarta leggings
 
 
Body
 
 

Jobbdag! 11/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår toppen! Själv mår jag bara super duper och ska inom kort göra mig redo för dagen. Det mest jag ska lägga tiden på är redigering och massa olika blogginlägg så jag blir helt ledig på onsdag, smart va?! =D

Blev en Red Bull och en avokado till frukost, måste verkligen ha en för att palla med min redigering, haha! Har 2 videos som ska bli klara för idag och hoppas jag hinner! Fick även ett trevligt samtal tidigare idag gällande en lägehet och var så himla härligt! Förhoppningsvist ska jag få besked redan imorgon, hoppas hoppas hoppas nu! Dags att påbörja dagens jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Hemma igen!

Hej på er, dåså är man hemma igen efter en dag på stan och haft det helt underbart! Blev middag på Alpina och för engångs skull slapp jag få ett halvt liter saltkar i maten, hihi ^^

Nu blir det hem och redigera torsdagens video och onsdagens video. Åh vad jag saknat att vara i Skövde med vännerna, kändes så himla rätt! Blir fundersam om flytten är rätt eller ej =| Aja vi får se hur det blir, var iaf skönt att träffa Becci vilket man ändå kan göra om man bor i Skövde =D Dags för lite jobb, bloggar mer sen, puss på er!


Är man en dålig människa?!

Som ni alla vet äter jag inte kött längre, mer än fisk och skal djur. Men undersenaste tiden har jag funderat på om jag ska börja äta kött på nytt... Som ni vet tycker jag inte synd om djuren som födsupp av ett syfte, men att jag valt att inte äta kött iaf ko är för att jag jobbar med dom. Man har sett dom insjukna eller små kalvar som haft svårt att ställa sig pga för mycket mjölk i den lilla magen etc. Klart jag tänker på det varje gång jag står vid en köttdisk =/

Men att jag funderar på att börja äta kött är för att maten i olika resturanger är så himla begränsade... Det är mer eller mindre samma sak jämt och jag som AVSKYR att laga mat gör det betydligt mer komplicerat... Där av att jag funderar på att börja äta kött igen för att få variation på min mat när jag äter ute. Men får genast dåligt samvete =/

Det enda jag kanske lite emot när det kommer till djurhållning är gris och fjäder eftersom dom hålls instängda livet ut, vilket inte korna får eftersom dom har något so heter betestvång. Det betyder att dom skarastas/få gå ute så fort man kan släppa ut dem oavsett om det är ekodjur eller ej, vilket är super!

Men vad tycker ni, är man en dålig människa om man börjar äta kött på nytt och om man verkligen vill hålla sig till det gröna, hur skam an lösa det när man äter ute ca 2-3 gånger i veckan eftersom samma mat varj gång blir himla TRÅKIT!


DÖR!

DÖR för denna jackan så himla snygg och perfekt till en lite ljumen sommarkväll framför en eld eller på stan.
Älskar mnstret, blir så himla glad av färgerna och dessutom ligger den på REA, fab!
Tror jag ska klicka hem en om jag hinner få en i min storlek, hihi ^^


Jacka

 

Underbar dag! 11/4

Go morgon alla sötisar, hoppas ni mår super duper bra och att ni sovit gott. Själv mår jag bara toppen och ska inom kort göra mig iordning för att sedan dra mig in till Skövde med brudarna. Ska ha en tjej-dag, så himla länge sen sist! Ska gå i lite affärer och kasnke lite shopping. Skulle vilja kika lite på La ramie när jag för engångs skull är i stan, samt säga upp mina Gym-kort, som jag alltid glömmer, haha!

Ska även försöka bokatid för lillen så hon blir flintis, älskar när hon är nakenfis, hihi ^^ Övrigt av dagen ska jag bara ta det lugnt och bara följa strömmen. Fick ett samtal tidigare igår som verkar väldigt intressant, men än så kan jag tyärr inte säga... Men nu ska jag spackla nyllet för vid 15:00 blir det in till storstaden för en lite tripp med vännerna. Blogga mersen igen, puss på er!


Lyckad kväll! 10/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv är man lite smått död, men det är ett tecken på en lyckad kväll, hihi ^^ Givetvis blev dettaxi hem och fick en jätte trevlig chauför som körde, himla skojsigt! Vissa chauförer kan vara riktigt dryga som kör taxi, men jag har faktiskt aldrig stött på någon otrevlig chaför, vilket måste betyda att taxina i Skövde har himla bra service ellerföratt dom vet att jag r en normalmare, hihi ^^

Vad som hände på krogen kommer i ett senare inlägg, nu ska jag tillbaks till sängen och dö en sekund eller 2, helt slut, haha! Men jag är himla glad trots det, ska jobba seare och vloggen kommerupp senare idag, glömde trycka på publicera, haha! Aja, puss på er!

Mot krogen!

Tro det eller ej men jag åker buss, haha! Asså vad hände med mitt glamorösa liv och hur blev det såhär... Nästan tragiskt eller det är rättare sagt tragiskt, haha! Aja taxi hem åtminstone och det är alltid något att trösta sig med :D

Blev en snabb sminkning och en liten toffs, tyckte det blev väldigt bra :) Imorgon blir det jobb och ska nog super! Att festa är det bästa jag vet och nu vill jag bara låta musiken leda mig vidare, hihi ^^


Större stad, större skandaler!

Igår blev det en svång i stan och det var så himla skoj att träffa Becci igen! Det var verkligen behövligt att gå lite och bara tjöta skit! Dessutom insåg jag att jag lär inte sakna Skövde vidare mycket heller. jönköping är till att börja med MYCKET större och vad kan det betyda tro?! Större skandaler givetvis, stackars människor, dom är helt oanade om vad som väntar dom, hihi ^^

Vi kikade lite på klockar bland annat, lite sugen att skaffa en MK-klocka. Har kikat in en klocka ganska länge och funderar på att skaffa den inför nästa helg då jag återvänder till småland :)




Kollektiv är inte min grej! 9/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det super duper! Håller just nu på med dagens video och det går sakta med framåt... Var tanke att jag skulle på party igår men eftersom jag dels inte blev infomerad av när vi skulle gå till krogen blev jag 1 timme sen... Aja, det positiva är att jag inte är bakis idag, haha!


Men det ryktas om att det väntar utgång ikväll och ska bli så skoj. Eftersom jag helst inte åker kollektiv har jag mer ellerm indre förbestämt taxi, haha! Tänk, slippa massa fyllon både dit och tillbaks, JA TACK! Dessutom brukar det alltid någon diskussion som oftast går över styr, riktigt onödigt =/ Senast jag åkte buss var säkert för 2 årsen från krogen eller kanske 1, typ glömt, haha! Nej det var ju sist jag var ute, fy det glömmer jag aldrig, haha!


Videoinlägg!

Skön dag på stan!

Hej på er alla sötisar, som vanligt har jag bråttom och ska eventuellt redan idag åka tillbaks mot Skaraborg. Först för att dumpa av lite saker i Hjo, sen vidHova där det väntas fest, skoj va?! Hade en super mysig dag i stan ihop med Becci och vi pratade verkligen om allt, haha! SJUKT! Ibörjan var jag lite rädd att bosätta mig här men den rädslan har mer eller mindre lugnat sig, så himla skönt!

Fått lite saker gjort, bland annat en video, men inte helt nöjd med den =/ Tanken var TS-snack, men misstänker att jag kommer få göra om den, himla surt! Well, om inte annat har jag haft en toppen dag och nu ska jag bara packa det sista sen blir det hemåt till lilla Hjo och vidare till partyt, FAB!

DÖR!

Asså och inte nog med det ligger dom på REA, asså OMG!
Helt in love, haha! Älskar klacken som är av trä, så himla fint eller vad säger ni?! =D


Skor

 

Kanske blir hem igen! 8/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper bra! Själv mår jag bara fint och ska eventuellt tillbaks till kära Skaraborg för att gå i lite affärer och träffa en kompis, men inte helt 100! :) Det som annars sker för dagen är inspelning av lite videos och beställa hem ny saker från olika sajter, super!

Har varit dålig på att visa er kläder, skor etc och en av anledningarna är just att jag inte klickat hem något... #pinsamt, haha! Vädret i sig är super trist och vill ha sol igen, när ska man få det?! =/  Aja dags att påbörja dagen med lite go musik och lite smink i nyllet, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Bara inspelningar kvar...

Hej på er, har världens magvärk och funderar verkligen hur middagen ikväll ska gå =S Hemskt om man skulle göra ner sig, haha! Nu befinner jag mig iaf i småland, super härligt och ska inom kort köpa en Red Bull för att orka spela in videos... Orken finns knappt men vet hur jag ska hitta den, hihi ^^

Övrigt har jag haft en super mysig dag, fick besöka en kompis tidigare vilket var super, sen har jag redigerat en video och nu blir det jobb. Varför tar det ibland emot att jobba?! Jag menar, när man väl är igång är det super, men innan man kommer igång är det ritkgit segt =/ Kanske för jag vet vilket jobb mina videos tar eller?! :)


Vad tror ni?!

Efter ha sett många youtubers prata om detta är jag lite sugen på att prova också
Den palett jag till och från använder mig av till mina utgångar håller på att ta slut och därför lite sugen på denna.
Himla smidigt att kunna ha allt i ett om ni förstår vad jag menar?! :)



Smink

 

Går på känslan!

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag bara toppen och är på super bra humör, hihi ^^ arbetsintervjun gick super och med mycket tur fixade jag den, ha ha! Alla blir lika föråvanade över att se mina papper som mjölkare och sen ha mig framför en, haha! Plötsligt går inte matematiken ihop, lite gulligt ^^

Nu blir det raka vägen mot Småland och sedan jobba med diverse videos, woop woop!


Peg Parnevik - Ain't No Saint

Börjar bli nervös!

Dåså är det strax dags att bege sig mot jobbet och ska bli riktigt skoj! Vädret har varit as tråkigt hela dagen och inte haft någon som helst lust att lämna huset, haha! Hoppas det blir bättre väder imorgon :) Ska nämligen på arbetsintervju och då vill jag ha sol såklart, hihi ^^

börjar bli lite smått nervös inför detta nämligen, asså tänk så säger jag något dumt, haha! Har ni med varit på arbetsintervju och känt efteråt "Detta gick inte alls bra" eller tvärtom?! Jag känkde komiskt nog så inför intervjun till jobbet jag har idag "Shit detta gick ju faktiskt ritkigt bra". Det roliga var att jag hade varit på en arbetsintervju hos dem året innan och då var det inte den känslan alls, haha! Men det gick tillslut får man ju tänka, hihi ^^

Fina ringar!

Dessa ringar var riktigt fina och hade passat perfekt till någon söt topp
Dessutom kostar dom inte super mycket heller och man får många till ett bra pris :)
 
 
Ringar
 
 
 

Jobb först, skoj sen!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig redo för dagen. Egentligen ska jag bara vara inne så kanske inte så mycket att göra sig iordning till egentligen, haha! Har massor att göra, gå igenom min mail, få klart allt inför sommarpratarna eftersom jag varit så duktig att skjuta upp det och även planera upp nästa veckas upplägg av videos :)

Hade tänkt att fika med en kompis men inser att jag måste få allt klart... Jag måste verkligen börja prioritera jobb och er som lämnar komentarer eller mail.Det är faktiskt tack vare er att jag kan göra det jag gör och även leva på det :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Håller tummarna nu!

Vet inte om jag hunnit berätta detta för er men som ni alla vet ska jag inom kort sluta på mitt nuvarande jobb av nedläggning fämst och detta på verkar givetvis lönen jag får ut varje månad. Nu har jag den stora turen att bloggen gör sin grej och frår in samma siffror som mitt deltidsjobb gör vilket gör att jag inte känt någon vidare oro.

Men tidigare i veckan fick jag ett väldigt trevligt samtal och på Torsdag ska jag på ett möte! OM detta mötet går som planerat kommer jag dra in samma lön som jag gör idag och det känns så SJUKT!!! Detta kan innebära att flytten blir blir lite ändrad igen, men andra sidan är pengar så mycket roligare, haha!

Tur för mig!

Dåså är det dags att dra sig till jobbet och känns himla skönt. Gårdagn var långt från haven. Hade as ont i magen och mådde riktigt dåligt, helt utan naledning =S Turligt nog släppte det redan efter 30-45 min på jobbet och inser att ha 2 "dubbelliv" vid sidan om har verkligen varit nödvändigt för mig och främst under min hormonbehandling, skojar inte, haha! Att rensa tankarna och nu nr allt är som det ska snart kommer bara mer och mer saker ske!

ästa sak som är på listan är SR-radio intervjun och ska bli så skoj! Fick för mig att det va den 25 mars men var turligt nog i april som sista datumsdagen var, hihi ^^ Aja dags att göra mitt och gå från en sak till en annan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Dounat-tips!

Att jag älskar löshår vet väl dom flesta om och att ha en stor dounat är något jag tycker är riktigt fint!
Man ser väldigt elegant ut och med rätt sorts kläder skulle man både kunna ha det som mysuppsättning som till fest. Jag föredrar dom stora dounaterna, men att få runt en toffs kan var långt från enkelt om den inte går att töja. Därför tänkte jag visa en toffs jag anvnder mig av och det är himla enkelt tt träöverden utan att halva uppsättningen blir förstörd :)


Toffs


 

Toppen dag! 5/4

Go morgon/förmiddag alla sötisar, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Idag är jag på riktigt härligt humör och känns så himla skoj, gemfört med igår, haha! Att bero på igår, som jag berättat ska jag göra om med mina videos lite och detta innebär att det kommer bli 4 vloggar och 2 vanliga videos varje vecka. Dessutom kommer vloggarna upp dagen efter jag spelat in dem vilket känns super skoj! Lite mer jobb för min del, men vad gör det?! Med er fina feedback får man verkligen energi att görat!

Dagen idag är lugn, något enkelt möte eventuellt och även kika på lite lägenheter (över internet) :) Har sånn himla härlig energi, vill bara krama om allt och alla och ah glad helt enkelt, haha! Hoppas ni är på liknande humör och om inte hoppas jag dagen ändå flyter på för er! =)

Videoinlägg!

Vad är fel?!

Dåså är det dags att dra sig till jobbet och är på lite halvlågt humör, vet verkligen inte varför?! Hoppas det släpper när jag får göra annat som att jobba. Det är det här som är så skönt med just mitt jobb, slippa tänka på allt som är och bara fokusera på något annat. Aja, när jag kommer hem ska jag bums sova, sov jätte dåligt hela natten som var och misstänker det kan vara en del av mitt humör...

Hoppas ni haft en fin dag och senare ikväll kommer videon upp, blev en lördagsvlogg och ska som sagt ändra om lite i mittschema och hoppas det blir bra! :)


Söt party eller vardagstopp!

Denna toppen är så himla fin och så sjukt sommrig, längtar massor!
Jag hade nog haft den till en enklare hemmafest eller till Olstorp, helt klart :)
Ett par snygga sandaler med snörning upp till låren hade varit super fint


Topp

 

Hem till VG! 4/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni känner er utvilade inför en ny vecka, för det gör nämligen jag! Ska inom kort bege mig till Västragötaland och är i hyffsad tid, riktigt skönt! Men som alla vetkan det ändras drastiskt, haha! Kl 17:00 blir det jobb men tänkte försöka hinna med lite ärenden innan dess också :) Började dagen mett ett litet möte som verkade gå super, var faktiskt uppe redan vid 7 tiden, nästan lite stolt, haha!

Nu ska jag packa ner datorn för sedan bege mig hemåt, bloggar mer sen och föresten ska jag göra om gällande mina vloggar och övriga videos, men berättar mer om det imorgon, hihi ^^

Sötis-vovvis! 3/4

Go etermiddag alla bloggläsare, asså gårdagen var jag verkligen HELT SLUT! Hade ingen lust till något, låg och spelade tv-spel och åt massa godis, haha! Vet as lat, men det straffar sig idag, eftersom jag har 6 videos att redigera, var av 2 är gjorde, haha! Men så går det när man slarvar! Senare idag ska jag ut och äta med en kompis. Super sugen på Thai, men får se hur det blir! :)

Sprang och letade efter Gucci innan och hittade inte henne någonstan =S Etersom jag inte varit ute mer än med henne eller haft vare sig någon dörr eller fönster öppet visste jag att hon var här inne och när jag skulle sätta mig med mina videos hörde jag små snarkande och öppna min väska, haha! Tydligen var mina kläder mycket skönare än hennes bädd ^^

Mysdag! 2/4

Go eftermiddag alla bloggläsare, har bara tagit det lugnt och ska inom kort packa upp efter jag kollat klart på filmen. Har haft en bara ta det lugnt dag och var så himla härligt. Pratades om utgång men valde stanna hemma, himla skönt det också!

Har även fått super roliga nyheter som fått mig bli himla lycklig, gäller lägenheten! Super mysig 2:a73 kvadrat, super! Aja ska kika vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Till dig som läser detta!

Jag vet inte om hur din vecka har varit du som läser just nu, kanske har den varit underbar, kanske hemsk eller bara just idag något av det?! Därför vill jag bara säga några saker till dig.

Du är sjukt grym, du har något som ingen annan har och även om ingen sagt det så vet du innerst inne att du har det! Du ger migi nsperation till att uppdatera varje dag, slänga upp videos och känna att det jag gör fångar ditt intresse och det är GULD VÄRT för mig! Alla har vi bra och dåliga dagar, men en sak ska du veta och det är att utan ditt klick in på min blogg hade min insperation till att fortsätta aldrig funnits!

Du är helt enkelt helt FAB =)


Tipsa gärna!

Nu så är det dags för soista passet och sedan hem, hem, hem! Hat en underbara dagar hos föräldrarna maed god mat och upp-passning, precis som jag vill ha det, haha! Skämt och sido, men det ska bli riktigt skönt att få komma hem och slippa den blå väggen, haha! Funderar på att spontan handla lite, börjar få slut på min Gucci-parfym och borde införskaffa mig en ny, samt 1 eller 2 fast då ett annat märke typ diesel, chanel eller varför inte D&G? Om ni har tips på någon bra parfym ni använder oavsett pris får ni jätte gärna komma med förslag! =)

Tycker att alltl uktar samma efter man stått inne på kiks, haha! Sen behöver inte all parfym vara dyr för att lukta gott, bara att jag inte hittat någon billigare jag känt OMG, ah ni förstår :) Aja nu måste jag bytaom, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt blus

Dööööör för denna blusenSJUKT SNYGG!
Älskar armarna som är väldigt pösiga och hade varit super en varm sommar dag med ett par jeans-shorts
 
 
Bluse
 

Förvarnar!

Go eftermiddag alla bloggläsare, dagens uppdatering kommer bli lite dåligare än vnaligt men håller just nu på att packa inför att åka hem till småland. Studiolampor, kameror, presenter och inte tala om allt annat som ska med, haha! Tänkte att jag förvarnar er lite innan :)

Videon igår hann aldrig komma upp, blev inte helt klar men kommer upp senare ikväll för er som vill kika på mitt lilla spektakel :) I och med videons spelnings-tid inser man varför det tog sin tid, haha! Tänk bara hur mycket jag klippt bort ^^ Aja dags att börja packa, bloggar mer sen igen, puss på er!