Lyckad kväll!

Utgång i helgen och vad ska man säga asså OMG! Eftersom jag jobbade på kvällen fick jag ta mig in på egen hand och eftersom mina föräldrar bor ca 3 mil utanför Skövde fick jag lösa allt i sista stund, haha! Sminkningen gick raket fort och innan Mami var tillbaks med hunden var jag mer ellerm indre klar, haha!

När jag anlände till Skövde gick jag raka vägen mot krogen och slapp öven , så himla skönt! Mötte upp brudarna vid ett litet bord och tog min första rink som var en rosapanter, löv it! Bara någr min efter jag kommit fick vi besök av ytterligare ett gäng killar, haha! Tror det var 5-6 st, super trevliga och en försökta även locka ut mig på dansgolvet, men tackade komiskt nog nej, går inte utan brudarna ju, dah, haha!

När vi väl skulle mot dansgolvet fick jag vänta på dom utanför toan och fick snabbt sällskap av en annan killa. Jätte trevlig, pratade om både hur det skulle vara att bo ihop och om romantiska middag... Asså jag tänkt "EY du känner inte mig och dessutom I am 2 fab for you", haha! GALEN blev kvällen och vid 02:00 stack jag mot taxin raka vägen hem. Desstom hade jag en super trevlig taxi-Chauför som pratade med mig hela vägen hem, super sött :)

Men inte nog med detta fick jag veta morgonen därpå att en person som precis blivit singel hade fått syn på mig och försökt få tag på mig under kvällen, men vem sa att jag gick tomhänt från krogen?! ;)