Snart sovdags!

Go kväll, ganska slut i kroppen och funderar på att göra en kopp te. Verkligen helg slut efter dagen som blev låååångt från vad jag tänkt mig... Men annars toppen. Dock tyckte Stoffe att min dag lät rolig -_-' Fast sympati från honom finns inte, någon som älskar skadeglädje är det han, haha! Eftersom jag laggt mig i sängen har jag typ 0 intresse av att göra något annat... Det ända bra med denna dagen är att det är dagen är snart över och imorgon är det bara 9 dagar kvar! Det som typ får mig att små le och inse att trots att 2 timmar och 30 min som gick fel tidigare idag var "kul", haha! Älskar morgon strul, bästa som finns!


Nu blir det kolla film, sen kanske dra till gymmet eller ta en varm dusch! Hade en kompis över igår där av att jag glömde uppdatera Igår! Men nu blir det film och sen sova. Det tar verkligen på krafterna att bara sovit några timmar! Fy för att vakna 03:45 säger jag bara! Får se om jag uppdaterar mer sen, slänger upp en bild på hur naglarna blev, kameran dumma sig, där av bilden ser skev ut, men fixar det imorgon eller senare ikväll, puss på er!



Schysta skor!

Nu när värmen håller på att komma tillbaka är det snart dags att packa ner vinterskorna och ta fram sommarkorna. Nedan har ni 3 par jag tycker är riktigt läckra! Personligen tycker jag alla åldrar passar att bära upp dem och med nedtonade kläder kan man få en schysta outfit som ändå inte blir 2 much!

Det jag tänkler är jeans som går hela vägen eller 3-kvarts hade blivit super läckert!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Vill komma i form! 31/1

Go morgon alla sötisar, ny dag med nya möjligheter eller vad man brukar säga. Hoppas ni sovit gott och mår bra, själv har jag sovit uselt... Vaknade vid kl 03:48 och inte kunnat somna om, riktigt drygt, men Aja! Idag ska jag redigera vloggen jag gjorde i lördags eftersom jag ofta är ganska bokad under lördagen blir det ofta att jag glömmer av att blogga, men hoppas vloggen kan kompensera upp det hela!




Nu blir det jobba lite, gå igenom mail som jag ligger efter 1 månad med och sen ska jag redigera lite videos. Senare ikväll eller eftermiddag ska jag försöka ta mig till gymmet. Gått ner ganska mycket, men vill försöka hamna på 50-55 som jag låg på innan, hihi ^^ Aja slänger upp lite bilder från lördagen efter vi hade flyttat från lägenheten och åt ute, bloggar mer sen igen, puss på er!




Lillen kommer styra!

Hej på er, just nu sitter jag nog i bilen och frågar mig själv, varför tog jag inte tiden kl 18:00... Som ni kanske förstår är detta inlägg tidsinställt och det är fö ratt jag vet att jag kommer vanligt åka i sista stund till nagelsalongen, haha! Har dock 0 koll på hur jag vill ha mina naglar =/ Dessutom slog jag av en nagel och vet inte om det kommer gå att göra något åt den stackas nageln =/ Det blir för övrigt Modern Nails och denna gången där jag gjorde det första gången, dvs då det blev bra, haha! Jag har ett tema jag fundå att göra, men frågan är om dom är lika kunniga som Center Nail i Skövde?! =)

Övrigt av dagen har jag jobbat, varit i möten och vloggat, typ, haha! Verkligen på hur bra humör som helst, trots att jag var väldigt låg igår, men det fanns skäl till! Det bästa för övrigt med lägenheten är att Gucci har hittat sin plats i fönstret, haha! Minns när vi bodde på Käpplunda och hon satt på 8 våning och morrade åt varje liten hund som gick  nedanför, haha! Jag är nästan helt säker på att om och när jag skaffar mig en till hund eller 2 beroende på omständigheterna kan jag nästan garantera att Gucci bestämmer över dom oavett storlek, haha! Det är oftast så att dom mindre hundarna brukar dominera över dom större, ganska komiskt, haha! Men som sagt nu snackar vi om kanske 3-5 år och då bor jag förhoppningsvist intei  lägenhet utan i hus där man kan få plats med 2 Grandisar, hihi ^^


 
 
 
 
 
 
 

Samir Badran (feta. Kevin) - Vet att du vill ha mig ändå

Kommer inte flytta tillbaka! 30/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag toppen och ska inom kort köra igång dagen. Det har snöat massor under natten och backen är typ kritvit, super tråkigt och jobbigt! Dagen har massor att erbjuda, ska gå i lite affärer och sedan ha lite möten och om tiden finns ska jag fixa naglarna, men inte helt 100! Satt och pratade med en kompis igår som försökte övertyga mig om att hans jobb var viktigare än mitt, inte okej, haha! Dessutom måste jag fota massor av saker bero på annat och flytta lite annat från gammla lägenheten...

Ni vet den känslan när man vet vad man vill med livet och att allt är perfekt! Dagen jag valde flytta ner till småland är inte riktigt som det är idag och lite har ändrats. Men jag ser det inte som något dåligt utan som något bra, väldigt bra! Ett tag trodde jag att jag inte skule hitta min motivation jag engång hade och jag kab säga som så att jag inte kommer lämna småland! Folket är underbara och ärligt saknar jag inte Skövde för 5 öre, haha! Jag vill starta ett nytt liv här och känner för första gången på länge att detta kan vara bland det bästa jag gjort! Nu ska jag äta lite frukost och sen blir det jobb med mer jobb! 

Shirley Clamp - Sanslöst förlorad

-

Det positiva väger över!

Hej på er, asså denna dagen ärbland den bästa dagen på     mycket länge och därsta på samma gång, haha! Inget  egentligen som har hänt, men nog om det! Kan säga att det positiva väger upp det negativa massor, det är alltid något! Kom hemganskan yligen och ska inom kort iväg till affären för att handla lite små saker. Ska laga lite mat och blir nog fers idag, så himla gott! Bästa som finns är att äta bort från sina problem, haha! Supa har jag redan provat och det funkar uppen barligen inte (ung och dum), haha!Fick även höra att gårdagens utgång var helt FAB och faktiskt inte jätte ledsen över att jag missade den heller, hihi ^^ Min kväll blev inte heller helt fel, långt från!

Nästa helg blir det dags för bloggerskan att göra stor comeback, haha! Asså vad många räknar med att kvällen ska bli som den var för 1 årsen, haha! Ska försöka göra det bästa och med x-antal glas i baren och en rejäl vin-box kommer jag utan tvekan skapa minnen som jag brukar få äta upp, haha! Sist fick mamma hämta mig och mer än så säger jag inte och arg var hon också, haha! Nu ska jag börja med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Skönare liv!

I början när jag flyttade hit kände jag mig så SJUKT ensam av olika skäl. Asså den jag umgicks med var min hund under ett helt år mer eller mindre... För er som inte träffat mig är jag en ganska översocial person, haha! Detmärks när jag är i ett rum eftersom jag tar plats och skäms inte heller över det, haha! En diva måste hålla sig på toppen och även kunna underhålla sitt tjänsterfolk, haha! Skämt och sido, men att få vara helt ensam har lärt mig att jag inte behöver någon egentligen! Verkligen insett att man kan komma ganska långt med att bara göra sin grej. Börjat må mycket bättre, trivs toppen! Lärtkänna fler personer omkring som jag älskar umgås med och dom ensamma dagarna är väldigt få, haha! Dessutom kan jag fokuserahelt på mitt bloggande nu! Verkligen länge sen jag känt så och kan bresa ut mig hur mycket jag vill, haha! Samt skita med öppen dörr utan att någon skriker, STÄNG DÖRREN, haha! Asså palla bry sig, bor du med mig får du lära dig vara fri språkig, jag har inget att dölja, haha! 

Dessutom är jag inom kort upp i nästan samma lön som jag hade tidigare, känns super och det gör massor! Att vara begränsad är tufft och jag har nu tagit mig igenom det och vet vart jag ska och hur jag ska komma dit! Dessutom har jag enklare att hålla min veg-kost och inset att bosätter jag mig med en kille igen får HAN göra sin egna mat och jag gör den IBLAND! Grejen är att jag kan ta ett glas soya-mjölk på morgonen och sen gå på det fram till kl 18:00 eller längre, haha! Jag har tappat mitt sötsug helt mer eller mindre. Mat är ändå rätt överskattat, sen att jag gör det är för att man MÅSTE äta, annars hade jag lika bra kunnat sova, haha! Men antar jag blir mer på hugget på mat när träning blir av! =)

Blev kvar! 29/1

Go morgon alla sötisar, ursäkta gårdagen men vi höll på med dom sista sakerna i lägenheten, sen åkte vi iväg... Sen var jag trött och fick förhinder ^^ Dessutom skulle jag ut men blev kvar i Småland av privata skäl och det var nog det bästa på hela helgen hihi ^^ Men nästa helg blir det utgång och daga att åter igen göra skandal efter den andra, haha! Bero på något annat fick jag tidningen jag medverkade i och kommer slänga upp den så ni också får se intervjun! :) Dessutom hade jag intervju med SR-radio igår och gick super! Men mer om vad det gällde kommer i vloggen! :)

Nu blir det chilla sen hämta den lilla och sen måste jag jobba as mycket inför veckan så allt kommer upp! Som ni vet kommer jag kunna uppdatera som vanligt och ska bli super! Tanken var köra igång i veckan som var men sköt lite på det ^^



Förlåt! 28/1

Go kväll, hoppas ni mår bra ursäkta för sen uppdatering! Men flyttat sista sakerna från familjen och blev bjuden på flera utgångar... men stannade hemma av olika och privata skäl... slänger uppe en bild och vill ni beta mer kikar ni min Snap! MollyNilson heter jag där!




1 till nagel är påväg att lossna!

Go kväll alla bloggläsare, sitter och funderar på vad för film jag ska se och pratar i telefonen samtidigt och kom på att jag helt glömt att blogga, haha! Dessutom insåg jag att en nagel hållerp å att lossna på ena fingret... =( Som ni vet skulle jag gjort dom igår, men det blev inte så... Pga att jag fick vänta ett halvt dygn på sjukhuset då min kompis tog massa prover, seriöst 45 minuter?! Är det vanligt att dom ens gör så länge?! Fick veta vart alla prover togs, men det håller jag nog för mig själv, haha! Hämtade även ut lite hormoner eftersom jag nu gått utan dom i 2 - 3 veckor,... As slarvig med mitt hormonande, men hoppas jag får in en rythm igen! Förut när det var nytt fick man panik när man inte tog dom i rätt tid och nu är det mer "aja tar det imorgon" typ, haha!

Nu blir det kolla film och barachilla! Har möte imorgonbitti och sen kommer jag få besök av några, hihi ^^ Ska fixa massa i lägenheten och med mycket tur kanske den blir någolunda klar imorgon också! Fick min lön idag också, så himla härligt och unnade mig lite godis! Kommit ut relativt mycket veganskt godis, hur bra som helst! Dock äter jag mestadels frukt och tycker det är toppen mot sötsug om inte bättre! Vet att det innehåller socker och är minst lika dumt, men det innehåller även massa vitaminer så helt fel kan det inte vara iaf! :) Nu ska jag kika film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Slänger upp maten från helgen som var efter vi flyttat alla möbler, blev max och dom hade en hyffsat god vegburgare!

 

Vill hålla k vår tradition!

Allt öfr många kvinnor i dagens Sverige är mer ellerm indre helt beroende av sina mäns inkomster och fine vill man det så absolut! Men ärligt har jag väldigt svårt för det! Ett litet tag kan väl gå bra, men är manlåst med en annas pengar skapar det problem... I min familj tjänar kvinnorna mer än männen och så tänker jag fortsätta ha det! Min lön är inte lika hög som den var när jag hade dubbla jobb, vilket är förståligt! Men jag har så pass bra att jag kan unna mig lite extra utan att bry mig allt för mycet och det finns en anledning varför jag tar taxi i skövdeen vardag trots att jag har min egna bil ståendes i comerce eller Elins, haha!

Sen har man alltid dom som ska redo visa min ekomi genom uppgifter fråmn internet. Det är ganska gulligt eftersom jag valt att inte visa det offentligt av olika skäl. Sen har man alltid dom som säger "ah men det går inte dölja bla bla bla... Tänkte ni någon gång att man kan be om skyddade uppgifter eller att någon annan kanske står på företaget?! Dessutom hade jag haft den lönen som sägs från året som v arit skulle jag väldigt järna vet hur jag betalade min hyra på 9250 och ytterligare kosnaderna på 4000-5000 kr?! Ni kommer väl ihåg att jag hade problem i 6 månader med mina andrahands hyresgäster?! Vem tror ni betalade i förväg hyran?! Tänk lite innni skriver, bara ett tips! :)

Fyndade på REAN! 27/1

Go morgon alla bloggläsare, fredag igen och jag är så GALET GLAD! Var i stan igår och fyndade världens sötaste skor, asså jag dööööör! Skorna låg nämligen på 70% rea och rätt storlek och kostade bara 550 kr! Alla som känner mig och följt mig ett bra tag vet att skor under 1000 är ett fynd! Även dessa och rean pågick enbart igår, asså lyx! För första gången är jag typ glad att ha pytte små fötter och för er som undrar har jag storlek 36 och på klackar 38, haha! Men enbart för jag får ont av dom annars och speciellt om det är budget skor, dvs under 500, fy vad hemskt! Efter vi hade ätit och jag spontan handlat skor gick vi till IKEA och så fab! Verkligen älskar att gå där och lalla runt, haha!

Eftersom jag var där men en killkompis frågade hon som hjälpte mig att vi inte kunde kolla på sängen irl pga att den inte fanns uppställd... :/ Lite roligt att folk bara antar att vi var ihop när man tänker efter, haha! Aja nu blir det möte och så hörs vi med sen igen, puss på er!

På sjukhuset!

Hej på er, sitter nu på ungdomsmottagningen eller något sjukhus det kanske var, haha! Följde med en kompis som skulle testa sig, tydligen hade personen i fråga haft en dålig korv i sig, haha! Så skadeglad dels för att jag är frisk och gjorde detta för någon månad sen och det är enbart för att vara säker! Många går med olika sjukdomar utan vetskap och där av att jag testar mig 1-2 gånger om året oavsett om jag har partner eller ej!




När vi är klara här ska vi till stan eller käka något. Behöver få klorna fina på nytt inför helgen eftersom jag eventuellt ska på fest som bjudits till, hade varit så fab! Men mer om det kommer när det blir dags, aja bloggaren sen igen, puss på er!

Bästa jag gjort!

Som ni vet har jag nu skaffat städerska till mina underbara föräldrar och dom var verkligen super tacksamma! Dessutom sa mamma att hon kände sig som en riktig lyxhustru, haha! Bästa jul klappen jag gett dom och tanken är att dom ska ha det 2 gånger i månaden. Först sa vi 1 gång i månaden men jag ändrade mig som vanligt, haha! Nej men skull dom vilja ha 1 gång i veckan får dom säga till! Jag hade haft något emot ge dom det, allt som gjort för mig och uppväxten jag fått vill jag verkligen visa min uppskattning för allt jag fått och det dom gjort.

Vissa anser att jag är lite för mycket curlad av mina päron, men andra sidan i och med dedt gör det att jag är väldigt noga med att bjuda tillbaka! Sen att dom curlar mig än idag tycker jag bara är så sött, älskjar när dom hämtar mina saker när jag liggeri  sängen eller tankar upp rödan, haha! I Svenssons öron är det helt skjukt VI VET. Men så har min uppväxt alltid sett ut för bådem ig och min bror och jag klagar inte! DÄRFÖR vill jag skämma bort dom ordentligt och är det genom att skaffa städerska år efter år får det så v ara. Det dom gjort kommer jag bära medm ig och blir inte förvånad omk jag blir detsamma med mina framtida barn, haha! Men som sagt det kan vänta läääääänge!

På Toyota! 26/1

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv sitter jag just nu på Toyota i Vetlanda och lyssnar på deras konversation om rasism, haha! Asså om man nu ska prata om sånt kanske man ska hålla det på ett plan där inga kan lyssna och speciellt inte kunder, haha! Jag ser det lite som såhär, folk som hoppar på andra pga härkomst kommer jag alltid klassa mig bättre och behandla annorlunda. Dels för många är typ Svensson och levt samma liv generation efter generation. Det är endast dom gångerna jag faktiskt vet om att mitt människovärde är och alltid kommer förbli högre, hihi ^^

Nog om det, ska få bilen genom kollad och sen bär det hemåt för lite frukost :D Funderar på en red bull och dessutom dra till stan och gå lite på A6. Verkligen så sugen att få klorna fixade trots att lönen inte kommer fören imorgon, haha! Aja ska dricka lite chockad innan jag åker hemåt igen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Detta var maten jag åt igår btw, så gott!



Underbar middag!

Go kväll alla sötisar, blir massa bild på mat nu men aja! Iaf kom hem nyss från en liten dinner och var super mysigt eller middag och middag, haha! Asså jag har typ helt glömt att käka middag så fick bli nu vid kvällen, haha! Börjar fatta att jag går ner i vikt med tanke på hur "bra" jag äter, haha! Iaf blev en liten middag ute och var super mysigt! Har även gått ut med lillen och var så himla mysigt att få ge henne en ordentlig pomenad! Tidigare där jag bodde var det typ 111 trappor upp och sen ner igen, fy! Men nu har vi hiss och det underlättar promenaderna massor! Säger då det, aldrig mer en lägenhet utan hiss! Det är som att be om problem!

Hade en trevlig stund iaf, lite tjöt och pratade om livet i almänhet och berättade att jag äntligen håller på blir mig själv igen. Känt mig så borta och kan äntligen andas ut att dom tuffa månaderna äntligen är över! Nu vet jag vad jag vill och det är att parta, ut och resa och massa där till! Berättade jag för övrigt att massa hotellnätter kommer väntas detta året?! MYS till 1000, haha! Aja nu blir det kika lite film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Svarar på era komentarer imorgon, puss!
Btw min kvällsmat. tydligen är godiset helt veganskt, dessutom super gott!

 

Sen uppdatering från någon helg!

Slänger upp en bild på en helg vi var ute och käkade med vännerna från Skövde. Super mysigt och blev thai ofc. Personalen är så himla gullig och jag vill så hitta en kines, äta sån mat typ 24/7, haha! Asså helt såld på thai och dess maträtter. Super mysig helg och trevligt sällskap med lite drinkar, inte fel det heller! Sen tog jag taxin hem. Hamnade på fest och där av att jag inte tog bilen hem, haha!


 

 
 

Kör favorit i repris! 25/1

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra för det gör ag! Ska inom kort göra mig iordning för att ut och käka senare ikväll och den 27 blir det lite löning också, inte fel! Den kåte snackadeäven om att iv ksulle dra ut i helgen och är lite sugen men ändå inte, haha! Asså skulle man saml mina utgångar känns detsom att dom värsta dagarna är förbi, haha! Fast andra sidan kanske ni hade gillat se mig grovhångla med någon i ett hörn, sitta gränsle eller shaka as ihop med 5-7 killar samtidigt?! ;)

Åh btw ska jag och brudarna upp till norrland nånhelg igen, asså sist blev spårat till max, tur ingen kände mig, haha! Norrläningar är ganska chill och ihop med mig blir dom liksom förvandlade, haha! Mer än så tänker jag inte gå in på av olika skäl #skäms. Aja nu ska jag ha ett litet möte och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Otur 1000 gånger om! 24/1

Go kvälla alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår ra! Själv mår jag bara toppen och precis fått höra av en killkompis att han fått tag i en lägenhet. Han fick en 3:a mitt i centrum för 5000, typ inga pengar alls! Varför har jag typ otur gånger 1000, haha! Berpo på något annat kommer jag nu att radera många kontakter på min fb jag skrivit med enbart för att jag verkligen vill göra den privat. Ärligt så har jag 0 intresse av folk som jag knappt känner, ego?! Nej men ärligt får fan damp på folk som länkar massa skit om flyktingar som inte har 100% säkra källor, ah ni förstår! Mina föräldrar är väldigt engagerade i just flyktingar vilket gör att jag ser allt på ett helt annat sätt och många som dom känner är utbildade läkare och cevilekonomer, vilket gör att jag inte ser ny anlända på samma vis som många trångsynta gör och som tror på allt som står är sant, ah ni fattar.

Iaf idag har jag haft fullt upp och verkligen haft massor i görningen. Ena mötet drog ut efter det andra och inget gick som det ska! Seriöst trodde ett tag aldrig dagen skulle ta slut, haha! Hur som är den över nu och är så galet glad att jag tog mig igenom den! Btw har jag fixat mina brillor så jag kan se något också, haha! Nu ska jag sätta mig och jobba lite och förbereda så att inläggen kommer upp som dom ska imorgon! Bloggar mer sen igenm puss på er!


 

Trivs i min 1:a! 23/1

Go eftermiddag alla bloggläsare, vet att jag sa att jag skulle blogga som vanligt idag, men jag har haft fullt upp med massor av möten! Verkligen helt slut men glad över att kunna blogga som innan igen! Det kommer ta lite tid innan allt flyter på eftersom allt är inte här än! Men inom nästa vecka ska alla sponsrade inlägg kunna göras och videos också för den delen! Ska försöka få upp en video denna veckan som ska förklara allt som hänt! Dock är det typ AS kallt i hela lägenheten så ska be päronen frakta ner ett element, asså jag vill inte bo i en iglo liksom haha!

Övrigt är jag stört kär i lägenheten och gjort mat för första gången, asså den känslan! Älskar egentligen göra mat, men då saker som är både bra för mig och miljö! Mitt nyårs löfte är att ära så mycket vegetariskt jag kan, men saker från havet kan jag faktiskt inte motstå! Borde egentligen dejta en fiskare eller något, haha! Det sägs att vitt kött är nyttigare :) Iaf jag lever och jag kommer uppdatera som vanligt nu och nästa vecka då jag fått iordning på allt kommer bloggen och videos flyta på igen med lite tur :) Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Äntligen är dagen här! 21/1

Go morgon alla sötnosar, sitter nu i bilen påväg till Småland med mina saker och ska bli så härligt! Ser verkligen fram emot att få upp allt och få ett hem som ser vettigt ut igen! Ni förstår inte hur mycket jag saknar det! Ett tag trodde jag kärran inte skulle få med allt, men det gjorde den, hihi ^^ Har lite saker från min lägenhet att hämta och sen ska jag eventuellt kika diskmaskin och tvätt och torktumlare :) Jag kommer eventuellt lägga lite pengar i lägenheten, men det är främst för det verkligen ska bli som jag vill, där av att jag lägger ur egen ficka!

Blir jag riktigt kär i den lägenheten kanske jag inte vill flytta alls på ett bra tag, haha! Jag vill försöka bo där så länge jag kan eller känner för det, är så trött på att flytta, där av att jag också kommer punga ut egna pengar i en hyresrätt :) Aja nu blir det flytta in snart och bloggar så mycket jag hinner, puss på er!



Bättre än käpplunda?!

Som ni vet fick jag en lägenhet med mögel i, AS SKOJ! Massa krångel 2017 och jag kommer ALDRIG mer ta en lägenhet som är mer än 2 år gammal! Jag har fått men för livet av den där dumma lägenheten på min hornhinna, haha! Nej men rligt HEMSKT! Som ni även vet har jag kommit till en ny, men en 1:a är väldigt litet för mig eftersom jag vill ha en 3:a på nytt och då liknande Käpplunda eller ännua bättre! Lägenheterna ni ser nedan är en jag varit och kollat på och ska fortsätta kolla vidare på fler nybyggda lägenheter så jag kommer in i rätt moment när det är dags att slå till :)

Den ni ser nedan är en 4:a, kanske lite stor för visso, men hade varit skönt att INTE ha folk i mitt arbetsrum sovande heller, haha! Herre gud den Kåte tänkte dra med ett ragg dit engång, MEN det hindrade jag henne från, tack gode gud för det, haha! Men ungefär såhär ser alla lägenheter ut jag kommer kolla på framöver! Men som sagt kostar där efter och detta blir nog mer på tal om 1 år som absolut senast! Men som sagt att bo enkelt gör jag aldrig mer och inte heller utan hiss för den delen heller, faktiskt en stort skäl till att jag tog min 1:a och sen fårvi se som sagt hur länge jag blir kvar. Men nu vet ni vad jag är ute efter och om 1 år eller mindre är drottningen kanske tillbaks på sin gräddhylla och där tänker jag stanna läääääänge!




 
 






 

Aldrig mer! 20/1

Go kväll alla underbara, asså guuud vad ni är UNDERBARA! Fått massa fina mail skickade både till min mail och fb som undrat vad som hänt och hur jag mår. Verkligen älskar hur söta ni är som skrivit till mig! Kan berätta att jag mår bara bra! Hämtade nycklarna idag till min nya lägenhet och känslan att gå in och se hur fint dom städat, det gjorde verkligen ALLT! Det var en städfirma som hade gått igenom lägenheten och det var verkligen super fint! Lägenheten jag fått är förviso bara en 1:a, men väldigt fin och kommer säkert trivas super! Första jag kollade på vinsingen var där vi hade mögel, haha! Vill inte göra samma misstag igen liksom, haha!

Så imorgon kommer jag flytta mina saker och den är på 42 kvadrat, as litet egentligen, men eftersom jag dels kommer bo där solo för det mesta duger det tills jag hittar något bättre! Bero på något annat och jag kan säga såhär. Efter vår mardrömslägenhet vi fick kommer jag ALDRIG sätta min fot i en lägenhet som är mer än 2 år gammal från den byggdes! Men 1:an får funka tills jag hittat något bättre och nu ska det få ta TID! Kanske blir kvar där minst 2 år, om ens det, haha! Iaf den är super mysig och älskar att man kan få plats med tvättmaskin och torktummlare, något jag ska fixa förstås! Tvättstugan låg nämligen en bra bit bort i en annan byggnad.... Lite trist, men förådet och tvättstugan är super fin! Finare än förådet jag hade i Skövde, SJUKT!

Iaf nu är jag hemma hos päronen och tar det lite lugnt och dom hade sin städerska här tidigare idag och dom blev super nöjda! Lite små missar dock... Men blir väl så inför ett första besök! Jag ska faktiskt skaffa en städerska till min 1:a, haha! VET as lat, men ärligt behöver jag fokusera mig på jobb och komma i kapp, främst pga detta kalaset kostat mig! Blir bara arg av tanken, men aja släpp det nu! Men det bästa av allt är att kunna blogga somvanligt snart! Ska bli så skönt och dela med mig av min vardag igen! :) Men jag mår bra och en förklaring kommer komma, men när vet jag inte och kanske redan imorgon är mina uppdateringr som vanligt, men utgå att på måndag ska allt komma upp som det ska, förutom videos möjligtvis eftersom jag vet inte om jag hinner få ihop något vettigt i veckan, samt sponsrade inlägg! Men bloggandet ska vara som det ska iaf! Aja slänger upp lite bilder på lägenheter jag kollar på så ni får ett hm om hur jag vill och kommer bo när jag hittat rätt place när jag känner mig redo att flytta igen :)


I veckan käkade jag ute också ihop med en "kompis", haha! Ja ni fattar, hursom super trevligt och ni som följer mig på snap och insta vet redan om det som sagt, men aja nu vet ni med, hihi ^^

 

True!

 

Snart flytt! 16/1

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sista veckan i denna lägenheten, asså så skönt och sen får jag tillträde till den nya! Många har frågat och undrat hur mitt privat liv egentligen ser ut och jag kommer gå ut med det i en video som kommer upp när jag fått tillträde i den nya lägenheten och iordning på allt! Super ledsen att detta år började såhär, men jag mår i vilket fall bra, trots omständigheterna! :)




I helgen var jag även hos päronen, så mysigt! Vi var och gjorde massa skoj och gjorde saker som en "vanlig" familj gör ihop. Handlade, fikade och även gjorde lite ärenden! Dessutom blev jag väldigt iakttagen på fiket och är ibland lite roligt hur folk försöker smygkika medans jag ser och vet om, haha! Så sött! Idag blir det en vanlig dag, ska packa ner vissa saker och därpå förbereda mig inför flytten som sker nu till helgen! Nu ska jag kika lite film och njuta av lite ledighet, bloggar kanske mer sen, puss på er!

Längtar! 12/1

Go eftermiddag eller kväll är mer passande?! Ligger i sängen och funderar på om jag ska sticka iväg till en kompis, men ärligt har jag typ 0 ork... Får tänka positivt att detta är sista veckan i denna lägenheten och sen får jag ny lya. Iof bara en 1:a men den kommer utan tvekan räcka! Sätter mig aldrig i en lägenhet under 60 kvadrat, glöm! Iaf inte med någon, ska jag bo med någon ska jag ha som krav på minst 75 kvadrat, det är minimumet, hihi ^^ Har även blivit bjuden på fest av några boys jag lärt känna från en annan kommun och lite sugen, men vet inte?! Enligt dom skulle det bli en väldans fart men i nu läget vill jag bara ta det lugnt!




Nu ligger jag i sängen och kikar serier, känns grymt konstigt att inte blogga som vanligt men kanske bra för att få ett flow inför allt ska rulla på igen! Asså den längtan jag har inför detta nya året som blev lite kaos finns inte! Om allt går i lås och nu snackar vi inte jobb utan privat kommer mitt liv bli så gott som perfekt igen, asså orkar inte vänta, haha! Aja nog om detta nu ska jag kika film och så kanske vi hörs mer sen igen, puss på er!

Hatar mitt liv! 11/1

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och mår bra! Asså mitt liv suger av olika skäl! 1 jag bor i totalt kaos, 2 alla mina vegetariska produkter ligger i en frys 3 mil bort, 3 all kylvaror har idioten slängt så vad gör en före detta glamourbloggerska? Jo hon unnar sig nudlar för hon är för lat att åka och handla eller hämta färdig mat... Inte nog med det har jag en dryg liten bitch i luren som dummar sig när jag har mitt moment, haha! Lite empati hade inte varit fel heller när jag halvt går under, haha! Men andra sidan är jag snart i mina XS byxor så kanske finns något positivt med detta, haha!




Hoppas ni mår bra och så söta att ni kikar in här även om mitt liv just nu är fucked up. Men snart  så är jag på banan igen! Aja ska fortsätta lyssna på Ewa och hennes cv och med lite tur kanske det får mig glömma allt jag just nu vill ha men är för lat för att fixa, haha! Bero på det får bebisen sova i sängen igen, asså mys! Bästa som finns, Aja hörs mer imorgon av mitt "perfekta" liv, bloggar mer sen igen, puss på er!

Äntligen! 10/1

Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen kunde verkligen inte få ett bättre slut! Har fått tag på en lägenhet som är typ som käpplunda och dessutom har hiss, asså jag DÖR! Förstår ni hur skönt detta är att äntligen packa upp och få ett riktigt HEM! Nu bor jag med 8-12 kartonger, en soffa och tv, samt en säng, haha! Åh jag är så nöjd, så den 20/1 får jag min nya lya sen är det slut på dålig uppdatering! Känns  super att kunna uppdatera som vanligt! Nu blir det liten sväng på stan och så hörs vi med sen igen, puss på er!




Förvånar mig inte! 9/1

Go morgon alla sötisar, asså sorry för veckorna som varit men verkligen varit KAOS! Ligger nu i sängen och kikar film undertiden jag inväntar att hyresvärden ska höra av sig gällande en ny lägenhet... Asså jag verkligen HATAR att flytta och nu igen pga mögel =( Med massor tur kanske detta löser sig och att jag kommer bo kvar här men det ser väldigt mörkt ut... Aja nog om det, övrigt mår jag bra och snön som kom igår eller när det nu var håller på att försvinner, inte mig emot! Ska sitta i lite möten senare och redigera någon video i bästa fall! 


Senare ikväll ska jag få eventuellt besök och vad det gäller är lite privat. Aldrig tänkt på hur stor vissa anser man är och blir ofta påmind när jag är i Skövde som i helgen! En person som tar okats och dessutom sticker ut från mängden redan som den är en person man i första hand inte glömmer, haha! En tjejkompis till mig arbetskompis berättade att han hade hört någon av mina intervjuer på SR-radio. Han var nämligen med oss ute och ett tag undrade jag vad mina 2 vänner egentligen hade tänkt med den kvällen eftersom det var 2 par och 2 singlar, haha! Hade inte förvånat mig heller för den delen eftersom dom är inte dom som skulle låta en sådan möjlighet försvinna, haha! Nu ska jag fortsätta kika och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Just nu lever jag livet, inga problem eller bekymmer, såhär kan jag ha det läääänge

 

Sarek - Alla Änglar Log

En grupp som fick mig börja intressera för musik och ång var faktiskt Sarek och deras låt Genom Eld & Vatten. Satt och kikade runt lite och kom in på denna låten nedan. Jag verkligen älskar Folk-pop musik och tycker det är som sammet för skälen. Varför jag blivit fast för just denna låten har sina skäl, mer tänker jag inte säga, haha!


En enda röra! 6/1

Go morgon alla blolggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv är det toppen och kom nyss hem till Mami & Papi för en hel helg med dom.Tänkte vara lite uppriktig med vad som faktiskt hänt sen sist och det är att lägenheten är uppsagd och att vi ska bo på olika håll. I början var jag väldigt skeptisk eftersom jag dels inte känner någon där men antar det bara var rädslan! Men efter varit själv i 4:an insåg jag hur SKÖNT det var! Under flera månader har vi bott på varandra och ärligt tror jag detta kunde vara det BÄSTA kunde hänt oss, även om det var tufft först!

Dessutom har tydligen hela hans släkt fattat fel och trott att vår städerska vi skulle ha var hans Mamma... Hur dom fick det till det har jag inte en blekaste om och massa därpå. Men jag ska ta ett personligt snack och verkligen gå igenom detta för varje person i grupp eller en och en! Det var ingen lögn om städerska, men då menade jag av en städfirma som skulle bokas in då vi hade fått allt på sin plats... Sen var det massa därpå som jag inte tänker ta upp av olika skäl här utan där! Att jag skriver ut detta är för att jag vet att dom kollar bloggen och enklast nå ut till dom alla etc. Sen ska jag även be om ursäkt för vissa saker dom också misstolkat och det var något om rikemanssnack. Jag trodde dom förstod min humor och hur grov den kan vara, men uppenbarligen inte. Hade jag sagt liknande saker inför mina tjejkompisar hade dom bara garvat för dom vet hur oseriös jag är med just sånt. Aja nu antar jag dom läst detta och så får vi hoppas det lägger sig efter jag snackat med alla! Nu ska jag äta lite lunch, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Ny lya! 4/1

Uppdateringarna är som dom är fram tills jag hittar ett stabilt boende, dvs med dator där jag kan sköta min uppdatering ifrån. Övrigt av dagen har jag inte gjort så mycket och mår helt okej, lite trött men ska bli skönt att komma hem och träffa vänner, samt en jag inte sett på läääänge! Tror jag såg honom senast någon månad innan jag lämnade Skövde... Men ska bli roligt att träffa honom och se hur han bor nu, bara varit i hans andra lägenhet :)




Ska försöka göra något inlägg tidigare imorgon men lovar inget! Helgen kommer jag ha tillgång till dator och sköta uppdateringarna som dom ska! Dessutom inväntar jag på svar efter en lägenhet! Ni som följt mig längre vet hur jag bodde förut på Käpplunda och det är precis samma stuk! Ny byggd lägenhet med balkong där jag ska bjuda upp massor av vinner och leva lush life, haha! Även om lite förändringar hänt sen ny år tror jag det kommer bli super! Får hålla tummarna att jag får den och med lite tur kanske det händer med saker, mer än sp säger jag inte XoXoXo ;)




Minnen!

I veckan som var blev det en liten tur till Skövde för att träffa Emma och det var verkligen super! Ibland inser jag inte hur mycket jag har där uppe och förståelse över att jag saknar del alla! Långa luncher på stan, gå i affärer eller galna utgångar som alltid slutade i katastrof, främst för egen del, haha! Finns för många minnen dom och jag har ihop som jag ALDRIG skulle berätta här, haha! Det är långt från rumsrent helt enkelt, haha! Iaf en fika som var mycket trevlig och som snart ska göras om! =D




Mögel, ruttet och kala fläckar! 3/1

Go kväll alla bloggläsare, denna dagen blev inte alls som tänkt och det är på gott och ont. Men ska inte tänka på det utan fokusera framåt. För er som vet och följer mig på Snap vet om att lägenheten som togs hade massor av brister... Jag ska nu berätta mer exakt, köket och badrummet hade mögel (troligtvis svart mögel), parkett golvet hade börjat ruttna underifrån och på plast mattorna var det en hel del kala fläckar, super trist! Där av att den sa upp efter 3 dagar vi fick nyckeln... Nu är vi båda utan lägenhet och väldigt fundersamma hur vi ska göra. Jag börjar fundera på om detta kanske var bra men inte kommit fram till något än. Dom närmsta dagarna har jag bara varit ledsen över att flytten var helt i onödan och försökt se någon som helst tröst i att det kanske fanns en mening att det blev som det blev med lägenheten?! Aja orkar inte tänka mer på det, ser framåt och gör mig redo att strax ta nya tag!


Övrigt sett mår jag bra och har det lite lugnt, ska senare till affären för att handla lite gott till kvällen och slippa tänka på allt som hänt! Som jag tidigare berättar har det varit lite veligt med hur vi ska bo och ja ske med lite tur kan vi kommit fram till en lösning nu när allt ändå är som det är... Antingen kommer jag återvända till Skövde eller bosätta mig i Jönköping! Något jag lärt mig med åren är att även om det kan vara tufft i många lägen kan även dom jobbigaste beslutet vara bra?! Inget är helt klart men tanken finns och kanske det blir av att jag får bo där?! Hur som, vi båda mår annars bra och jag tror att oavsett hur vi löser vårar liv kommer det bli bra! :)

Ska försöka blogga ordentligt imorgon, gott nytt år på er sötisar!

 

Kommer inte blogga på ett tag, lägenheten vi fick hade mögel och vi måste flytta på nytt... Detta tar väldigt mycket för oss och gör att jag måste fokusera på vårt förhållande, kommer snart tillbaka när vi båda mår bättre, Love <3