Flytt pågår! 31/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Tänk att detta är sista dagen på 2016?! SJUKT! Vi håller på för fullt med flytten och med lite tur hinner vi få lägenheten halvt klar, känns super! Dessutom är städning bokad och tänkte vi börjar med 1 gång i månaden och utökar sen med 2 och i värsta fall veckovis, haha! Eftersom det är killen  och hans kompis som flyttar sakerna känns det som jag mest är i vägen och la mig till ro i sängen. Antar dom säger till om dom behöver hjälp och med lite tur kanske dom inte gör det, haha! Tydligen ska vi ha min pojkväns gamla fula bord från 1800 talet och det ska vi minsann bli 2 om, haha!




Lunch igår på en liten Thai Resturang, super mysigt och väldigt trevligt! Sen blev det raka vägen hem för att ladda upp för dagen som är idag, super! Var och kikade lite saker igår, bland  annat lite saker som ska placeras ut i lägenheten, men också dörrmattor! Gucci förstår inte riktigt vad det är som händer eftersom hon har aldrig varit med om en flytt irl. Alla mina tidigare flyttar har hon varit hos mina föräldrar och detta är första gången hon är med, super mysigt! Ser verkligen fram emot detta och med lite tur kommer mina saker upp nästa vecka, toppen! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Asså dör av lättnad! 30/12

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu på en super mysig resturang och ska inom kort beställa! Asså denna dagen började i kaos! Insåg att vi inte kommer hinna klart med flytten och fick panik, ringde hyresvärden som gav mig nr till dom som bodde innan oss, delade till mig nyckeln och nu har vi fått lägenheten nästan 1 vecka i förväg! Detta gick på 15 min och jag är så nöjd! Haha folk som tycker jag är lat skulle bara förstå hur snabb jag är när saker väl gäller, haha! Nästa blir att planera in massa fester och annat skoj! Hade även ett möte som kommer göra att min ekonomi är snart på samma nivå som innan, as gött!




Att bero på något annat fick jag en komisk kommentar på fb om min lön asså dog, haha! Älskar att folk lägger ner sin tid på att försöka hitta fel som jag ändå kan motbevisa om så skulle behövas, rätt gulligt ändå, hihi ^^ Engång hade jag som slogan "mitt liv din fritid" vad ska jag säga?! Stämmer rätt bra och speciellt på vissa också ^^ Aja nu blir det mys på restaurangen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Fullt ös! 29/12

Go kväll alla sötisar, asså denna dagen har varit kaos på många sätt, haha! Massor att göra och ska inom kort sova lite, imorgon blir det gör klart i lägenheten och jag har en väldigt skeptisk syn på att detta ALDRIG hinner bli klart... köket är typ halvklart, badrummet är inte ens påbörjat och vare sig sovrummet eller tv-rummet kommer kunna tömmas fören den 2 januari! Asså hur ska vi hinna?! Seriöst blir idiot på skiten!

Nu blir det lägga ner alla saker i en liten låda innan jag ska knyta mig till korgs! Slänger upp en bild på klorna när jag hinner och så hörs vi mer imorgon igen, natti!

Blev tillsagd!

Go kväll alla bloggläsare, äntligen hemma efter en lååååång dag men väldigt rolig! Träffade Emma vid 16:15 och tro det eller ej men jag var i tid, asså när hände det senast?! Helt sjukt! Vi gick i lite affärer, passade på att skaffa nytt nr pga att en idiot (vet inte vem) lämnat ut mitt och där har ni anledningen! Drygt iaf, gick även in i en affär där dom sa att man inte ville man skulle filma där inne, turligt nog hade jag precis filmat klart och av den anledningen kunde svara nej på hennes fråga om jag filmar, eftersom hon frågar i nu tid och inte då tid, haha! Nej men tog faktiskt bort den snutten på den vloggen eftersom det är onödigt att tjafsa om en sån sak :)

Nu blir det gosa ner sig i sängen, sen ladda upp bilder och fota lite inför imorgon. Har sjukt mycket jag ligger efter i och måste verkligen få det gjort! Dessutom har jag ingen nyårs klänning, lagom skoj bara det, haha! Aja dags att kika film bloggar mer imorgon igen, natti!

Lång väg tillbaks!

Hej på er alla fina, asså jag glömde min sladd hemma vilket gör att när jag kom till Skövde kunde jag inte föra över bilderna på naglarna... Men aja nu vet nu, det blir att inom kort bege sig till Småland och bero på det träffade jag även på Carro, hon jag gick på komvux med innan min förvandling eller hur man ska säga, haha! Jätte skoj att träffa henne och var först tveksam om det verkligen var henne men tog mod till mig och sa hej, haha! I hopp om att set skulle vara rätt person vilket det var, tur det! Haft en super mysig dag i Skövde och helt slut, längtar lite hem, synd att det är så långt att åka... Men ska snart gå bra!




Nu ska vi kika i lite fler affärer och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Mina naglar ska inte vara OK-nivå! 28/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv mår jag toppen  och ska inom kort göra mig klar för dagen! Ska börja med att packa upp datorn så jag kan redigera och blogga ordentligt! Att jobba helt från mobilen har sina fördelar men på inläggen syns det väldigt tydligt... Men som ni vet är flytten på gång vilket gör att jag är begränsad fram tills mitt arbetsrum är i någorlunda skick och tacksam att ni visar respekt för detta! :D

Fixade mina naglar igår och blev på A6 och jag säger bara herre gud... Som ni vet är jag vanligt sen och även igår, men när jag kom dit vare sig var jag inbokad eller hade mobil nr uppskrivet... Nog för jag var sen men efter 5 mina väntan gick jag fram och frågade om dom hade med mig och att jag vill ha en tid hasta pronto (mitt tåla mod försvann), haha! Dom klämde in mig strax därpå och efter halvt blivit misshandlad kring nagelbanden la dom färgen och monsterna. Till en början såg det bra ut men sen blev det bara fulare och fulare... Dom hade iof ganska mycket folk där och rörigare personal fick man leta efter! Inte som i Skövde! Jag ska ge dom en sista chans till och blir det fortfarande på ok-nivå åker jag till Skövde och gör naglarna än hos dem! Mina naglar får inte vara åk utan ska vara FAB! Det var dom inte och ni som följer mig på Snap vet vad jag sa, haha! Aja dags att jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


PS visar klorna senare har bråttom till ett möte

Inte legat på lat sidan! 27/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag toppen och ligger och kikar på en serie! Verkligen helt beroende och började kolla i helgen och kan nu inte sluta, haha! Vaknade ganska sent och var sp mysigt att bara ligga kvar i sängen. Men trots många av er tror jag ligger ovh slöar kan jag glatt meddela att jag faktiskt hunnit boka tid för klorna, fixat hem för städfirma av både mig och hos mina föräldrar, så jag har faktiskt jobbar flitigt!


Undertiden killen börjat spackla igen alla hål och packa lådor. Tydligen ansåg han att jag skulle hjälpa till men fick jag någon hjälp med packning och upp packning av mina saker?! Nepp... där av att det gäller samma regler för honom, hihi ^^ Att sköta affärer är jag proffs på om jag får säga det själv, haha! Kl 16:45 ska jag till salongen och ska bli så skönt! Äntligen få bukt på utväxten, älskar den känslan! Nu blir det film med mys och så hörs vi mer sen igen puss på er!

Behövde vinna tid! 26/12

Go eftermiddag alla bloggläsare, ligger nu i sängen och kikar på "Torka Aldrig Tårar Utan Handskar". Verkligen så hemsk film och glöds över att medecin finns i dags läge! Har en kompis till mig som har Hiv och han är den mest genomgode personen jag vet och därför glöds jag över att han är kvar i livet tack vare medecinen! Iaf hoppas ni sovit gott och att eran dag varit bra, själv är man hemma sen någon timme tillbaka och skönt att äntligen kommit hem! Ska börja packa lite saker ikväll och gå igenom vad som ska sparas och slängas! Nu är vi slår ihop våra hushåll kommer vi få My leg dubbletter vilket gör att vi kommer så göra oss av med lite saker.


Åh till er som undra över varför jag skrev att jag slulle flytta hem kan jag nu berätta varför! Som offentlig person har jag endel som inte vill mig väl både fysiskt och psykiskt. Folk runt min omgivning respekterar jag och skyddar, samma med min partner eftersom han är och ska förbli mitt privatliv och samma med familj, släkt och vänner på hans och min sida! På något vid hade någon börjat få lite för mycket info om mig och där av att jag fick gå ut med att jag skulle flytta och tröttna på många av mina sociala medier enbart för att vinna tid! Ibland avskyr jag att vara offentlig person och folk som inte valt ett liv i offentligheten och som känner mig vill jag gärna skydda! Där av att jag blev tvungen att skriva detta enbart för att vinna tid och kunna blockera alla ingångar till mitt privat liv... Men nu vet ni hur det ligger till och personen i fråga kommer förr eller senare få böta! Nu ska jag kolla vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sen uppdatering!

Go kväll alla bloggläsare, sent inlägg som alltid men ni är väl vana, haha! Blev en lång dag i Falköping och så himla skoj att träffa alla! Verkligen saknat allihop och Hjo-norna man vuxit upp med har man heller knappt träffat eftersom jag nu mer bor i Småland... Men skönt man kan ses och har en bestämd tid på året! Även Gucci lyckades skrämma en av de mindre barnen och fick heta där efter "Den lilla, men ändå farliga hunden", haha! Fast fanns skäl eftersom den mindre hade träffat en hund tidigare som lämnat lite spår vilket gör att man som barn kommer ihåg det... :/ Minns när min förra hund Peggy var valp och skulle vaktas av min kusiners pappa och vår mindre kusin. Då hon hade börjat hoppa efter honom och tror det tog 3-4 år innan han vågade närma sig henne igen. Det ger en förståelse hur hemskt ett minne kan sätta så djupa spår :/


Nu blir det dejta kudden och tänkte bara lägga upp ett snabbt inlägg! Samt visa toppen jag akut handlade i julas, haha! Insåg att jag bara hade magtröjor vilket gjorde att jag var tvungen åka till stan för att fixa något mer diskret, haha! Blev en topp och ett halsband från Gina, super härligt! Nu blir det sova och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Mot Falköping! 25/12

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu i bilen påväg mor Västragötaland! Blev inget bloggande igår men jag ville bara njuta av julen och hoppas ni också gjorde det och att ni fick fina klappar även om det inte är det som räknas! :) Jag önskade mig ingenting och ändå fick jag mer än vad jag förtjänade, haha! Säger då det, när barn kommer till kommer den ungen utan tvekan bli bortskämd och då inte utav mig, haha! Julklappen till mina föräldrar blev verkligen uppskattad och känns skönt att jag ger dom något dom faktiskt skulle behöva! Det dom fick är 1 års städning! Tror det kommer bli super och vill verkligen skämma bort dom för allt fint jag fått! Vi börjar med 1 gång i månaden och är dom nöjda blir det varannan vecka, kommer bli super!




Nu är vi påväg till Falköping för att gå på den stora släktträffen! Nästan alla kusiner är där och deras barn, samt våra föräldrar, haha! Som ni hör kommer det bli fullt hus, haha! Igår var det super mysigt då sjöng vi massa jullåtar och altarna sjöng andra stämma och sopranerna sjöng första stämma, blev super fint! Kan garantera att vi gör liknande idag med, haha! Nu ska jag vara lite social och mumsa på lite frukost, bloggar med sen, puss på er!

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Nojjig?! 23/12

Go morgo alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Ledsen för gårdagens uppdateringar men jag hade dels 0 ork efter dagen och hade helt glömt av att blogga på morgonen... Men nu till idag, känner mig toppen och imorgon är det Julafton, asså mys! Jag verkligen älskar julen och tycker den är så himla mysig, även om den kan ta ganska mycket energi, haha! Eftersom det sägs vara uppesittar kväll känns detta hur skoj som helst och så taggad! Behöver verkligen komma bort och ha massor skoj med massa härligt folk! Sen att jag är bakis på julafton blir som vilken jul som helst, haha! Fy vad illa det går för mig jämt typ, haha! Förra nyåret var helt SJUKT!!! Nyårsfirade hos Challan, var lite för ärlig mot en och sedan åkte jag iväg och hade lite skoj mer säger jag inte, haha!

Idag blir det sista jobbdagen eller vad man ska säga och sen blir det helg! Ska försöka få upp vloggen som gjordes i helgen som var och massa annat! Har ett möte som är så himla viktigt och hoppas nu att det ska gå bra och det kan göra att flytten sker redan innan februari om inget står i min väg! Som vild och galen måste man kasta sig ut och hoppas på vingarna bär, haha! Asså jag tror jag börjat bli nojjigav att kasta mig ut, förut har jag alltid haft en nät som skyddar mig och alltid så van och nu är det nätet borta, haha! HEMSKT! Men med massor av tur kanske detta kommer gå bra och med rätt stöttning med rätt personer kommer detta gå galant! =)



Nä nu får det vara bra!

Det genomsnittliga levnadsättet är att man ska skaffa barn så tidigt som möjligt, villa och volvo etc. Fine trivs man med det absolut, gör det! Jag har ständigt sökt efter succe och framgång. Väljer man ett sådant liv måste man omprioritera sitt liv och jag valde att kärleken fick vara och satsade på min karriär och ha skoj! Nu när tiden gått inser jag att jag verkligen gjort rätt och att jag måste börja tänka så igen. Livet är för kort att dels låsa in sig själv under en längre tid och inse att man kanske borde prioritera annorlunda. Därför ska jag satsa på mig själv igen och sen om det bär eller inte med kärleken får det visa sig, jag tänker att om det nu inte går finns det alltid andra fiskar i sjön. Jag vill inte sitta här om 5 år och inse att mitt liv suger, haha!

Nej men man måste verkligen satsa medans man kan och jag har större drömmar än att bo i en liten håla och försöka intala mig själv att detta är skoj, NEJ! Nu är det fan nog, jag har fått se vad staden erbjuder och det är inte min grej och därför ska jag gå min egna väg tillbaks och redan nu planerat mina kommande veckor och som ni kanske förstått har jag tänkt ganska mycket ofta kring detta. Jag känner mig glad att jag kommit fram till detta och att detta inte funkar längre. Jag är för översocial för att tycka detta ens ska vara roligt, haha!


Bästa skorna ever!

Som många vedt ÄLSKAR jag gå i klackar och gör det mer än sällan, haha! Nedan har ni bland annat mitt favoritmärke kring klackskor och jag lovar, DOM ÄR SÅ BRA! Kostar dock där efter, men tro mig dom är värda det! Mina äldsta har hållt sen 2011 och det säger väl ganska mycket dom partskor?! Bra kvalité med andra ord och underbara att gå i en längre kväll/natt! :)


Ni hittar dom röda Här, Ni hittar dom silvriga Här, Ni hittar dom svarta Här

Dejavu! 22/12

Hej på er alla sötisar, asså denna dagen har varit såååå bra! Varit upptagen fram till nu och allt har bara rullat på, super! Älskar verkligen när livet rullar och hur bra man mår efteråt! Nu blir det bara koppla av i soffan och imorgon är det FREDAG, asså jag DÖÖÖÖR! Sen är det julafton och känns så himla bra! Umgås med alla jag tycker om och inte träffat på ett bra tag och även någon speciell om personen i fråga är hemma, haha! Har för mig att hen skulle vara i Göteborg, men önska kan man alltid, haha!

Jag insåg en sak igår hur mycket jag "offra" dagen jag flyttade ner till småland. Inte att jag förlorat något på det utan träffat en hel del roliga typer! Däremot har jag börjat inse att jag ska nog börja sakta bege mig hemåt... Asså visst småland är fint, men dom närmsta månaderna har jag knappt gjort något vettigt och det är så inte jag! Kollar man, 1 år tillbaks på mina vloggar levde jag livet! Bodde på en av Skövdes gräddhyllor, Gymade 4-6 gånger i veckan, drog ut en lön på 35 - 40 efter skatt, levde livet på dansgolvet och träffade vänner och även någon kille, haha! Nu, idag 1 år senare...  tillbringar dagen hemma med min hund, blivit fet, har möten och är ute och shoppar någon gång ibland. Asså vad hände med den glamorösa bloggerskan alla läste om som gjorde skandal efter skandal på krogen, haha! Henne saknar jag ganska mycket och kanske dags att komma tillbaka och bli normalms största DIVA på nytt?! Vad ska jag säga ett liv framför en tv och bli fet är som att slänga bort sitt liv, jag har tröttnat och ska nu ta mig tillbaks på något sätt!


 

Träffat Tobias Karlsson!

Go kväll alla sötnosar, as trött och ska inom kort ut med hunden och sedan blir det sängen! Haft en toppen dag om man bortser från att jag förlorade min nagel, haha! Imorgon blir det ta nya tag och försöka åka till stan för att få naglarna fina! Fick veta att dom hade öppet under jul (24) så ska se om någon tid finns ledig, vilket jag inte tror, haha! Jag är verkligen sämst på att boka in "viktiga" saker ibland (väldigt ofta)... Hade möte med min revisor som gick igenom min ekonomi och såg väldigt bra ut kommande år, det gillar jag! Som ni vet måste jag ha ett helt annat tänk när det kommer till min ekonomi om man gemför med andra bloggerskor.

Precis kollat genom sista filmen av Harry Potter, så galet bra! Man verkligen lever sig in i den för hur roligt hade det inte varit att kunna trolla?! =O Nog om det, jag har precis börjat lyssna på en ny Podd som heter "I Säng med Tobias & Gabriel" så SJUKT BRA!!! Kan verkligen rekomendera er om den och dessutom hans senaste låt i hans album, så himla bra! Han hade tydligen tävlat i ESC för Sverige, visste ni om det?! Han är verkligen så härlig och Tobias med, verkligen en rå och grov porr, typ min smak, haha! Dessutom har jag träffat Tobias, hur och varför ska jag inte gå in på XoXoXo


Detta är min nya julfavorit <3


Kom så lägligt!

Hej på er alla fina asså gissa vad.. Min nagel gick av idag och nu måste jag få klorna fixade imorgon eller på Fredag för då vet jag att jag kommer hinna! Hade egentligen hunnit om jag inte sova en timme extra, men hallå det är så SJUKT SKÖNT! Verkligen älskar att få sova ut och känna hur man vaknar av sig själv, gör inte ni det?! Nu till jul är det dessutom mängder av extra jobb och precis så man hinner och orkar med allt, haha! Håller på att göra något att äta för är så dödens hungrig, typ glömmer alltid att äta och ibland kommer jag på det kl 04:00 och gör någon macka, haha! Vet inte varför det är så, men glömmer av att käka till och från, haha!

Nedan har ni dessutom presenten jag fick igår, så himla sött! Dessutom har någon dvs inte jag packat ner mina koppar vilket gör att detta kunde inte vara bättre! Ja, jag öppade det i för tid, men blev nojjig över att det skulle vara någon sorts ost, haha! Vet dock inte vart jag ska ha dem ligga, men någonstans kommer jag nog på skulle jag tro, haha! Nu blir det lite vegbullar och makaroner. Tänkte att jag ska försöka ta bort pasta och eventuellt gluten inom en snar framtid! Eftersom samhället håller på att moderniserar sigoch snart är brist på att hitta bra mat/fika fenito! =D


 

Behöver din hjälp!

Som några av er vet om är jag laktosintolerant, men nu när jag tagit bort soyamjölken börjarvanlig mjölk gå bra, skumtva?! Tycker faktiskt komjölk är gott och det blir mer smak med mejoriprodukter om jag ska vara ritkgitärlig... Enda problemet är att djuren råkar illa =/ Därför ska jag nu ha som nyårs löfte att äta vegetariskt och veganskt! Att leva som en vegan vet jag inte om det kommer gå eftersom vissa saker i jag testar kommer från kina vilket gör det svårt makeup mässigt, hoppas ni förstår!

Men min tanke är att jag ska äta vegaskt och tror det inte kommer bli jätte svårt. Mina stora hot är fisk och skaldjur osm jag ÄLSKAR!!! Men när man ser sig omkring och vet hur djure kokas till döds kanske inte är värt det?! =/ Därför ber jag er, ge mig alla tips i världen på bra veganska maträtter och tips på hur jag ska kunna hålla mikg från kött och mejeriprodukter, vore väldigttacksam! <3


 

Mycket att göra! 21/12

Go morgon alla sötisar, asså jag är på bästa humöret ever, fick en super gullig present igår som jag visar er under dagen! Hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår toppen! Ska starta dagen med lite frukost och sedan blir det jobb! Var lite missnöjd över vloggen jag gjorde igår, men fick respons att den var godkänd, super! Alltid lika nervös att göra dålig ifrån mig, haha! Eftersom sosciala medier är mitt jobb måste allt vara bra enligt mig själv, är det bra matrial är mina följare nöjda eller jag antar det iaf, haha! Satt även igår och klickade hem lite produkter inför en kommande Haul och då inte Wish, haha! Ska försöka tona ner dom haulsen och ge mig på mycket andra youtubers gör eller vad tycker ni?! Blir det tråkigt om fler gör samma?! =/

Idag ska jag även ringa salongen för att få klorna julfina och ska bli så skönt! Var så himla nöjd senast och ska antingen gå tillbaka eller göra det på A6 eftersom det är sama kedja! Så lycklig över att jag hittade dom och så galet nöjd! Denna gången ska jag nog ha något lite mer vågat, haha! Mycket glitter och glamor som jag är, haha! Ska även ha möte med en mäklare för en visning i Skövde genom skyper! THX lord att jag har R som ställer upp för mig!  Måste även svänga förbi städfirman så papprena kan skrivas på och ge dom mina önskningar, så skönt! Aja nu måste jag fortsätta jobba vidare, hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

 

Skönt att sola lite!

Hej på er, råkade somna till i sängen men nu är jag vaken igen, haha! Denna dagen har varit så härlig och verkligen fått massor gjort! Känns super att man snart är LITE julledig iaf, haha! En sak man vet med oss som pysslar med socialamedier är att man sällan är ledig, haha! Att uppdatera är oftast ett måste, men ibland tar jag ledighet en dag som ni kanske märkt under åren?! Tycker julen är väldigt fin högtid och trivs ganska bra utan all snö! Känns lite som en amerikansk jul, inte mig emot! Fick höra av en kille som besökt sydamerika och berättade om sina 2 månader där borta. Kanske dit man ska?! Tydligen har kidnappning minskat brutalt och tydligen ska det vara ganska säkert! Vilket som ska jag föröska lämna Sverige 3 månader eller mer i slutet av nästa år!

Var iväg och solade i helgen och det var så behövligt! Var så mysigt att ligga under lamporna trots att jag vet att det kanske inte är jätte bra... Men jag gör det så sällan vilket gör att det inte spelar någon roll eller?! Iaf var det super skönt och hon som hjälpte mig igång var super trevlig! Ska försöka ha det som en liten mini tradition att besöka solariumet när jag ändå är i Hjo. Plötsligt fick Hjo en mening att finnas, haha! Verkligen glad att jag inte bor kvar där och ingenting jag kommer återvända till, haha! Men, men på sommaren är det åtminstonde fint! Nu blir det lite mys framför tv:n bloggar mer sen igen, puss på er!


 

 

Julklapps tips!

Nu är det bara några dagar kvar och därför tänkte jag göra ett sista julklappstips! Nedan ser ni massor av härliga produkter! Produkterna nedan är främst inriktat till kvinnor, men tror utan tvekan även en man inte heller tackat nej till någon av dem heller! Tycker det är viktgit att skämma bort sina nära och julen är en högtid där man alltid kan leta ut det lilla extra!



Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Nihittar 4 Här, Ni hittar 5 Här

I land problem!

 Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra för det gör jag! Ny dag med nya möjligheter och vidare. Gårdagen gick så galet fort och var helt död när allt jobb var klart! Extra mycket nu när julen är här och diverse olika saker som ska in och ska bli väldigt skönt med lite ledighet snart! För er osm inte vet är min Snap offentlig och det är för att jag ska dela med mig av mitt liv när tiden väl finns, dock glömmer jag det typ jämt närjag vloggar, haha! Men nu till saken, fick ett meddelande på Snap igårav min lilla kusin som jag missade när vi var iväg till danmark och undrade om jag skulle med på det stora släktkalaset i Falköping. Vilket jag givetvis ska och även min lilla bäbis, hihi ^^

Vi är fortfarande lite oens om vart vi ska vara i jul och jag tycker vi ska fira försti Hjo och sen i småland. Medans min pojkvän vill att vi börjar här och sen åker, vilket innebär att vi måste åka mellan 15:00 - 16:00 för att inte komma allt försent till alla mina släktingar. Usch ibland önska jag att jag fortfarande var singel för då hade man aldrig sådant att undra över. Man jag misstänker att julen kommer bli bra såfort vi vet hur vi ska göra! Nu blir det börja jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Inte undra på att jag var smal!

Hej på er, hoppas allt är bra, jag sitter och funderar på vad för collage jag ska göra och inte kommit fram till något alls inför morgondagen... Lovar sitter som vanligt vid 00:00 och gör det sista, haha! Jag är typ sämst på att anpassa mig efter mina och andras tider, haha! Det spelar ingen roll hur mycket förväg jag är utan jag kommer alltid nån min senare än tänk. Ett under att många ens orkar med mig, hihi ^^ Funderar på om jag ska ner till affärer senare idag eller om jag tar det imorgon, riktigt kluven!

Slänger också upp middagen för 2 helger sen som ni kanske förstår är as sen haha! Asså jag glömmer så himla lätt och egentligen är det bara hemskt! Men kan också vara att jag är stressad och lever ständigt i det och att folk anser jag ska hinna med alla andra runt om också, haha! Eftersom min kille är på jobbet funderar jag på vad man ska laga och inte kommit fram till något... Hade jag bott ensam hade jag gjort nudlar och sen vart det bra, haha! Typ det jag levde på och pulvermos när jag bodde i Skövde. Inte för jag inte hade råd, men för att jag inte orkade ta mig någonstans och orkade inte laga mat, haha! Inte undra på att jag vägde 48 ett tag, haha! Iaf nedan har ni maten vi åt på Steek hous, super gott!





Cascada - Last Christmas

Äntligen! 19/12

Hej på er alla sötisar, dåligt väder och allt känns ganska grått ute vilket gör att jag valt att stannar inne... Men hoppas ni har lite bättre väder! Gick igenom igår hur julen skulle firas och vi har ÄNTLIGEN kommit till ett resultat! Super och tror denna lösning blir bäst för alla, främst oss som ska pendla! Övrigt av dagen har jag jobbat och fått ganska mycket gjort! Känner mig lite små seg, men snart klar med allt! Dessutom ska jag iväg sen för att gå lite på stan!

 

En tanke jag har är att sätta mig på ett fik och jobba massor! Verkligen behövligt och skulle vara så skönt att få lite jobb undanstökat! Dessutom funderar jag på att åka till stan för att göra klorna fina! Vill helst inte riskera att någon av dem går av inför jul... var igår och kikade gran och den doften är underbar! Kostade bara 500 och hade jag inte haft en liten bil hade granen utan tvekan följt med mig hem, hihi ^^ Aja nu ska jag jobba ikapp det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 

 

 

 

Allergisk reaktion!

Hej på er alla sötisar, sitter nu i soffan och tror jag ska bli TOKIG!!! Misstänker att jag fått någon allergisk reaktion utav en duschcreme... Började få små räda prisckar över kroppen och blev lite fundersam vad det kunde bero på... MEN jag misstnker att det är min duschflaska, vilket är konstigt eftersom den ska vara "barnvänlig" eller har jag fått för mig det?! känns sjukt jobbigt och funderar på om den torkar ut huden?!

Om ni vet någon bra dusch creme får ni gärna säga till för min är långt från rolig om det nu är den dvs! Övrigt har kvällen varit lugn, vi hållerp å att planera hur vi ska lägga upp julen och planen ser ut som så att vi ska fira jul hos mina föräldrar först och sen hos hans föräldrar! Blir lite åkande, men eftersom vi ska vara på uppesittar kväll den 23 är det lika bra vi börjar hos dom som faktiskt bor i Västragötaland! Ska bli så skoj och få träffa alla släktingar igen, typ det bästa på hela året, haha! Nu ska jag hoppa neri  säng och se om jag kan smörja in mig mednågot som kan lindra kliandet, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Videoinlägg!

Hatar dåliga "fotografer"! 18/12

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för ett bra tag sen och är nu igång med att klippa sista vloggen! Känns skönt att få detgjort! Dessutom kikade jag genom kameran och ÄNTLIGEN fört över filer från kameran. Dock ser jag nu att bilderna är KAOS... Jag verkligen HATAR folk som trycker för glatta livet när dom ska fota, verkligen ingen känsla överhuvudtaget, haha! Det finns 4-5 st som verkligen KAN fota och göra det bra, resterande bara trycker s man måste gå igenom bild efter bild för att se om något man missat och tydligen...

Aja hoppas det är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag toppen och tor jag fått någon allergisk reaktion av en tvål jag har, as irriterande! Dessutom tänkte jag seom jag skulle träffa lite vänner men tydligen är alla upptagna, haha! När jag väl är uppe är det ändå ingen som kan, aja vissa har jag träffat för ett tag sen så det kanske är ganska lugnt :) Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen! Som ni förstår var det min "duktiga" kille som fotade och därför ser ni varför det bev som det blev... I fortsättningen ska jag ta med mitt stativ, haha!


 


 

En frisk person har drömmar och visioner, en sjuk person har det inte

Skriv inläggstext 

Ingen förtjänar det!

Hej på er, sorry för dålig uppdatering men kom hit vid 21:00 och därpå har jag haft fullt upp med att umgås med Mami och vi har pratat om massa skoj! Känns så himla härligt att vara hemma även om jag längtar hem till mitt andra hem också, haha! En vlogg blir det nog inte fören imorgon men ska få upp den innan nästa vecka, dvs imorgon!


Funderar på att åka och sola, var så länge sen! Enda nackdelen är att jag ibland blir fläckig =S Där av att jag slutade sola ett bra tag och gör det kanske 1 gång i månaden och ibland var 6 månad. Såg en sådan tråkig film som visades på barncancer galan... Ibland blir jag så ledsen över att den dumma sjukdomen finns! Man ska vara glad om man är frisk oavsett om man är rik eller fattig! cancer förtjänar ingen, inte ens mr Trump! Aja nu ska jag prata vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Den 23 berättar jag! 17/12

Go morgon eller eftermiddag kanske r mer rätt, hoppas allt är bra med er för med mig är det bara fint! Kom hem typ vid kl 15:20 från lite bravader igår, haha! Nu har jag spacklat nyllet och lockat håret så jag är inom kort redo att bege mig hem till Västragötaland. Satt i telefonen med Mami och började gråta eftersom jag inte träffat vare sig henne eller Papi på ett bra tag! Vill verkligen spendera så mycket tid jag kan undertiden dom finns i livet, vilket man ibland glömmer... Jag har faktiskt inte önskat mig något speciellt av dem egentligen eftersom jag anser jag har allt jag behöver mer eller mindre, dessutom har dom gett mig så sjukt mycket saker under åren vilket gör att jag har svårt att kräva dom på någon dyr produkt som jag ändå skulle kunna köpa själv.

Det pratas om utgång ikväll men jag är verkligen ur form, haha! Hade jag inte haft skoj med drickandet igår hade jag utan tvekan varit på det, men idag NEJ! Ska också klippa ihop helgen som var vlogg och fixa utgångs outfit. Vet inte hur jag ska hinna allt, men det löser sig! Sen nu på fredag ska jag skriva på ett papper om mina föräldras julklapp och det jag ska ge dom är någotjag gått ut med på FB eftersom ingen av dem har det, haha! Men här på bloggen vet jag att dom kan kika in vilket gör att jag berättar det kvällen innan julafton, dvs 23! Nu ska jag börja klippa och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Paaaarty

Skriv inläggstext 

JP Cooper - September Song

Snart helg! 16/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er för med mig är det toppen, fredag ju, haha! Haft fullt upp sen jag gick upp och snart klar för dagen, verkligen så skönt! Sen blir det gosa ner sig i soffan och ta något glas vitt, hihi ^^ Verkligen det bästa på hela veckan! Vet ni vad jag drömde ytterligare mardrömmar om Harry Potter.... Var inte långt från jag kissade på mig, haha!




Nu blir det ta lite mat och sedan jobba vidare, har verkligen 0 ork men lika bra få det gjort! Imorgon kanske jag även drar till Skövde för att julbaka och träffa amigos! Men inte helt 100 eftersom vi prata om att ta några glas med lite folk, hade också varit super! Men vi får se hur den helgen blir, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ska bli så skoj att få se!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis laggt mig i sängen! Tror jag vet varför jag har mina upp och ner dagar... har nämligen slarvat med hormonerna och det ger verkligen konsekvenser :/ Förut var jag super noga med det 24/7 men idag typ inget alls, vad hände?! Brukar till och med be vänner påminna mig innan vi drar ut på krogen, ah ni hör!




Asså förstår ni att det snart är jul, känns overkligt! Så spänd och ska bli skönt att träffa alla underbara! Dessutom ska det bli skoj att se mina förändras miner när dom får min julklapp! Detta är något dom ofta gnäller lite på och funkar det bra och att dom är nöjda kan det mycket väl bli en super hit! Nu ska jag sova och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!




Nyårsklänningar!

Eftersom det nya året är på ingång är det dags att fira med vänner eller släktingar. Då som många av er vet är det dags att piffa upp sig och man ska glittra som aldrig förr och därför har jag tagit fram 3 klänningar jag tycker är SJUKT FINA! Klänningarna jag tagit fram nedan ska kunna bäras av alla kroppstyper oavsett kupa, former eller midja! Jag tycker själv det är super svårt att välja plagg eftersom alla är så SJUKT SNYGGA!


 1 hittar ni Här                      2 hittar n i Här
3 hittar ni Här


 

Hur ska vi hinna, panik?! 15/12

Go morgon alla bloggläsare, asså ledsen för gårdagen men var helt off och kände mig hur dålig som helst! förstår verkligen inte varför... Men idag är jag betydligt på bättre mående och ska inom kort göra mig klar för dagen! Vet att dom senaste dagarnas uppdatering har varit lite i kaos, men om ni visste hur stressade vi är med flytten skulle ni säkert förstå! Det är nämligen som såhär att samma dag vi flyttar ska våra grejer ut som dom ska in i den nya lägenheten, det säger väl allt?! Sen på detta är det Jul & Nyår, förstår verkligen inte hur vi tänkte med våran planering...

23 ska vi på upesittar kväll, 24 ska vi fira jul i Hjo och sen vidare till småland på kvällen, därpå fest, 25 är det kusinträff i Falköping eller om det var 26?!, 27-29 brukar vi göra något men bara kusinerna och nyår ska vi ner till Skåneland, hem nyårs dagen och dagen därpå flytt. Det enda problemet är att vi har inte fått ner allt och lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig, asså jag blir TOKIG!!! Att damsuga 2 gånger i veckan har med andra ord inte hållt... MEN när nya lägenheten är tagen, julen är över och alla saker på sina plats ska det bli SJUKT skönt att skaffa städhjälp, även om jag ska damsuga engång i veckan själv, haha!

DÄRFÖR har jag inte orkat vare sig göra något med youtube eller bloggen pga att vi lever i en soptipp... Då ska ni veta att deta började från dagen någon, dvs inte jag bestämde sig för att packa 2 månader för tidigt... Då jag också sa NEJ gör inte det för då kommer det se ut som fan i 2 månader. Där har ni anledningen till att jag vare sig knan knappt fota eller föra något annat, det ser ut osm skit överallt och jag är så förbannad. Jag säger då det i ett förhållande fins det 2 personer, ensom är man och en som har RÄTT, ni kan gissa vem jag är i detta, haha! Det enda jag kan glädjas åt är att det inte ser ur osm ett par jag umgikcs med när dom bodde i Skövde för det var HEMSKT! 5 ton grus inomhus och saker på varenda möble, herre gud... Det glädjer mig för det får mig fortfarande hopp om att vi kan överleva dom närmsta dagarna med tanke på att dom lever så 24/7, haha!

Mår inget vidare idag, behöver villa hoppas ni förstår <3

Skriv inläggstext 

Mina 5 måsten inför jul och det nya året!

Nedan ser ni 5 olika produkter av samma märke som jag tycker är toppen att ge bort antingen till sig själv eller någon man tycker om i julklapp! Dessutom är dessa produkter helt veganska, dvs att ingen av dem ska vara gjort med någon sorts av animalisk medverkan på! Tycker detta är toppen och att allt fler företag väljer gå den vägen! Jag tänkte faktiskt själv solla ut alla mina borstar nu till jul och beställa hem nya borstar som dessutom är bra och tillverkat på ett skonsamt sätt, nu när den möjligheten finns!


Ni hittar 1 Här. Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här 

 

Red Bull och mardröm! 13/12

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen/natten. Vaknade kl 02:00 och kunde verklign inte somna om, asså vad är oddsen?! Iaf vid 7 gav jag upp och sedan dess har jag jobbat och somnade till en stund senare under dagen, haha! Ska iväg senare och handla och därpå till gymmet! Är verkligen på så himla lågt humör enbart för jag inte fått sova som jag ska... Kan berätta att varför jag vaknade var pga att jag drömde en mardröm, haha! Vi kollade på Harry Potter 3 och tack vare det vaknade jag i renaste paniken och kunde verkligen inte få bort tankarna i huvudet, as drygt!

Men hoppas jag kan somna bättre ikväll! Sen trorjag inte en Red Bull var någon vidare bra ide heller att dricka innan läggdags, vilket också kan vara boven att jag faktiskt inte somna om... Nu blir det göra sig iordning för att sedan åka och handla, lagom skoj men måste göras! Åh glad Lucia på er btw, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Ny stake!

Hej på er alla finisar, asså vilken dag! Allt har gått super även om det gick lite segt, haha! Iaf är jag super nöjd med hela dagen! För er som inte vet brukar jag lyssna på lite olika poddar undertiden jag jobbar eftersom det får mig verkligen fokusera, haha! Givetvis inte när jag redigera en video, men tex bilder eller collage. Fattar inte varför jag slutade med det, så skoj ju! Det som jag har kvar idag är en video men vet inte om jag har något att spela in, verkligen torka på idéer =/ Men tur jag har bloggen som inkomst vilket gör saken enklare atthålla huvudet högt, haha!

Hela helgen för övrigt har varit så himla mysig och verkligen haft den bästa helgen på länge! Ibland är det skönt att bara varahemma med varandra! Funderar på att bjuda honom på bio nästa helg + att jag får välja film, haha! 
Nedan har ni för övrigt ljusstaken jag köpte i veckan som var, super fin! Kosta bara 29 kr, men helt okej! Kanske inte världens bästa kvalité, men eftersom vi har i tanke på att införskaker ny julsaker varje år anser jag att man inte behöva köpa det mest avancerat eller iaf inte i massor, haha! Dessutom tycker jag många nya ljusstakar är as fula... Men kanske bara jag?! Jag gillar dom traditionella, hihi ^^




Dani M (ft. Jacco) - Nån Annan

Min brors favorit filmer! 12/12

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och ska börja dagen med att jobba undan lite så jag hinner med övriga saker. Igår när vi kom hem från julbordet satte vi oss vid tv:n fast vi egentligen skulle till gymmet, haha! Men andra sidan har vi hållt i det ganska bra övrigt i veckan så anser det var accetabelt! Idag blir det jobba och sedan dra till gymmet och springa lite på löpbandet. Jag verkligen AVSKYR att springa, men det går faktiskt riktigt bra! Enda nackdelen med att kuta på löpbandet är att skosnörena går upp till och från ibland!

Har massor av saker at göra i veckan som kommer som att fota massa saker som ska upp, göra klart ett collage och hinner jag ska jag till gymmet, men ska verkligen göra mitt yttersta, haha! Dessutom har jag och min pojkvän börjat kolla på Harry Potter, så grymt länge sen! Minns att min bror ÄLSKADE dom filmerna och minns att vi fick lego med dom olika karaktärena, haha! Iaf vi började kolla på 1:n i lördags och ska nu börja på 3:an, om vi hinner det ikväll, vilket jag inte tror... Aja nu ska jag jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Blir så lack!

Asså jag blir så sjukt förbannad... Jag ger er alla som går i tanken om att hyra ut lägenhet i andra hand se då till för allt smör i småland att personerna i fråga betalar 3 månads hyror i förväg och skriv ett snortät kontrakt /be helst en advokat kolla genom det)... Jag tog nämligen inte ut 3 månads hyror i förväg vilket var ett stort misstag jag gjorde och där av att hyran slarvades och el räkningen där efter slarvades, ja ni hör... Man ska inte utgå för att första intrycket är bra, jag hade undvikit så mycket krångel om jag hade låtit dom andra som ville hyra lägenheten som dessutom var benägna betala 12 i månaden!

Därför till alla som ska eller vet om någon, se till att du/dom skriver ett snor tät kontrakt eller får hjälp av en advokat, KRÄV 3 månads hyror i förväg och ändå månads hyra och är det inga slut fakturor får personerna i fråga tillbaka pengarna och om inte tar man det man fått som insats och för över överskottet. Det gjorde inte jag med 3 månads fakturor i förväg och nu måste jag dra in mina advokater BARA för slarvandet med överföring av sista av elen, super skoj! NEJ bara onödigt, men i slutet är det ändå inte jag som kommer få sota för det... Bästa fall får jag över det trippla tillbaka, någon måtta får det vara iaf, papprena ska in i vilket fall. Får se det som en "bonusklapp" ENBART därför jag pakkar göra det!

Filmmys!

Skriv inläggstext 

Julbord! 11/12

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu i bilen och är i daglig ordning, haha! Men jag är faktiskt bara 10 min sen och eftersom det tar ca 15 min dit kommer det ändå inte märkas, haha! Hoppas allt är väl med er och att ni mår bra iaf, ska försöka be killen sen ta en outfitbild, så länge sen jag gjorde en sådan och när jag för en gång skull gör ordning mig, haha!




Att jag stressar som ett as är för att vi ska på julbord och ska bli så skoj! Ser verkligen fram emot att träffa alla och när jag kommer hem ska vi tvätta och jag ska påbörja massa redigering, haha! Asså mitt liv är som en film, stressad till vart jag än ska och alltid upptagen med jobb, haha! Ett under att jag har tid med killen ibland, haha! Vi var på Dollar store och därför jag blev sen, haha! Men iaf hittade jag massor av spännande saker och hade vi inte varit uppe i flytten skulle vi utan tvekan köpt massa saker! Min tanke är att byta ut julprydnader varje år, känns skönare med fräscha saker :) Aja, nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev erkligen så SJUKT SNYGG! Älskar allt med den och får en väldigt glittrig/flörtig feeling!
Toppen och byxorna är som gjorda för varandra som verkligen slimmar till figuren
Örhängena hade jag tänkt någon dounat uppsättning eller lockigt utsläppt hår för att fylla upp lite extra
Tattueringen tänkte jag som lite extra tuch och vill man bara använda sig av hälften hade det också blivit super!
Sen till skorna, asså SÅ JAG, älskar guld sulan under som går även ner på klacken, så SNYGGT!


Boddyn hittar ni Här, Örhängena hittar ni Här, Legginsen hittar ni Här, Tattueringarna hittar ni Här, Skorna hittar ni Här


Pendlande julafton!

Hej på er alla bloggläsare, nu är vi hemma från att i gått i stan typ hela dagen och var så mysigt! Blev att kika lite i affärer och sedan åt vi mat vid Buffalo House eller vad det heter, super gott iaf! Vi tog en liknande rätt som var så SJUKT god. Eftersom min kille älskar den resturangen blev det att vi tog det stället, föreslog en veganskresturang, men tydligen ar det inte ens diskuterbart, haha! Nu blir det jobba lite inför kvällen och senare ska jag bara ligga i sängen och kika på Skönhetsfällan. Är på första sessongen och har typ bara kollat på 1 avsnittet, men tycker det är väldigt intressant!

Nu ska jag knopa ihop en utgångs-outfit och så hörs vi mer sen igen! Imorgon ska vi dessutom på Julbord med hans familj, vilket ska bli väldigt trevligt! Mina föräldrar pratade om något liknande, men vet inte när?! Vi är lite kluvna på hur vi ska göra med vårt firande i år. Vår tanke är att vi kör upp till mina föräldrar och firar med dem och åker vid 15:00 för att åka till nästa julfirande och därpå åker vi hem och firar med lite vänner, himla trevligt! Sen är det bara ladda inför Nyår. Men berättar mer om det efter jul, bloggar mer sen, puss på er!


 
 

Kommer bli intressant! 10/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Sitter just nu i bilen påväg mot stan för att handla julklapp till min pojkväns Brorsson. Vad han hade tänkt sig har jag inte en blekaste om och jag ska kika något till min lilla bäbis. Hon ska eventuellt börs en glittrig klänning i guld under jul och kommer vara sött! Hela släkten ska som sagt samlas inom kort, ska bli så skoj att träffa alla och prata med varandra. Jag har varit borta från de senaste slöktträffarna, känner mig jätte hemsk! Men har haft mina skäl eftersom vi har varit upptagna med annat och umgåtts med min pojkväns familj. Men till jul ska ha få träffa mina släktingar!

 
Det är så roligt som ser skillnaden mellan mina och hans släktingar, så långt ifrån varandra, haha! Jag är lite orolig över hur den träffen i framtiden ska gå till, men ska nog gå bra! Min släkt måste vara den mysigaste som finns, alla är så goa och rara. Typ som jag, bara att jag ärmlige för ärlig till och från, haha! Men aja, bloggar mer sen igen, puss på er!
 


 

Helg!

Skriv inläggstext 

Mike Perry (feat. Casso)- Inside The Lines

Vakna, jobba och sen somna om! 9/12

Go eftermiddag, asså denna dagen har jag mått piss... Allt har gått så sjukt långsamt och känts som det aldrig skulle få ett slut, haha! Men nu är det över och jag kan se mot en ganska rolig helg! Verkligen behövligt och för er också skulle jag tro?! :) Hoppas allt är bra med er ändå och att ni ändå kunnat leva trots min frånvaro. Dom senate dagarnahar jag varit dålig på att uppdatera, vet dock inte varför?! Men släpper nog allt eftersom! Idag blir det ta det lugnt, kika på vad vi ska äta och för er som inte vet brukar vi alltid göra något speciellt på fredagen, något jag verkligen kan rekomendera alla! Blir film mys, med god mat och lite vin, helt perfekt om ni frågar mig!

Fick ett ganska roligt meddelande från en killkompis igår om att jag tydligen var lat eftersom jag gick upp kl 14:00 någon dag, haha! Ska jag vara ärlig är sova bland det bästa jag et och när jag väl får sovmorgon slänger jag upp ett inlägg lite efter 10:00 och sedan somnar om, haha! Lovar, hade alla fått göra det skulle INGEN klaga, och få betalt för det, till 100%! Aja nu ska jag faktiskt göra iordning mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Nyår kan bara bli bättre!

Hej på er, är i fullgång med att göra mat och kollar på någon serie, men funderar krypa ner i sängen och kika på något annat, haha! Nackdelen till att man bara har 1 tv är att man inte kan kolla på vad man vill, haha! Men vi pratar om att köpa en ny likadan eller om den blir större än den vi har?! Den vi har nu ligger på 65 tum, det säger mig typ inget, haha! Asså ju mer jul närmar sig, desto närmare kommer vi flytten till vårt nya hem, så spännande! Vi ska dock göra massor med tapeterna och installera in oss, ska bli så mysigt!

I att jag gått med nya sammarbeten kommerdetta bli så FAB i den nya lägenheten, haha! Ska verkligen shoppa sönder prylar minst 1 gång i veckan! Att spara ligger inte mig direkt närmast i hjärtat, spendera så fort osm möjligt, för imorgon kanske du är död?! Sen kanske det inte är något bra måtto för någon som inte har samma unika möjlighet som jag genom att kunna leva på att skriva av sig lite under dagen, haha!

För er som inte vet måste man ha någon slags strategi när det kommer till att klicka hem saker från olika sammarbeten. Brukar ofta tänka efter ett antal gånger innan jag gör en deal! Nu dom närmsta månaderna har jag därför behövt hålla igen, men efter nyår är mitt glamorösa liv tillbaka, känns så underbart! Perfekt att starta det nya året med lite glitter och glamor, haha! För något årsen kunde jag spendera 5 lax i veckan och ofta gick jag över det, idag får jag nöja mig med 3 lax, funkar hyffsat men ska skönt få tillbaka mitt gammla liv :)


 

Skulle klickat hem alla 3!

Nedan har ni 3 par sjukt fina stövlar i lite olika prisklasser för att det ska kunna passa alla.
Jag gillar alla 3 nedan och kan faktiskt inte utse en som är finare än den andra, haha!
Hade vi inte varit påväg med flytten hade jag klickat hem alla 3, men nu har jag knappt plats med några av skorna jag äger och det gör att jag får vänta, sen så, haha!


Du hittar den till vänster Här, Den i mitten Här, Den till höger Här

 

Fattar 0?! 8/12

Go morgon alla bloggläsare, hektisk dag och bara lite kvar! Ibland undrar jag om man kanske skulle gå upp tidigare, men sen nej, haha! Hoppas allt är väl med er och att ni mår bra för det gör iaf jag! Gymmet igår och gick toppen! Blev även pizza innan, men inget man kanske ska köra innan gymmet?! ^^

Btw är vädret as tråkigt, typ höst väder?! Fattar 0, men tydligen ska det bli den varmaste vintern på länge, inte mig emot, haha! Aja nu blid det fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Gymmet check, sängen nästa!

Det gav mig en idé!

Hej på er alla sötnosar, sitter nu framför tv:n och kollar på någon as tråkig film ihop med killen. Däremot har jag suttit och jobbat den mesta tiden så kanske jemnarur sig?! Aldrig förstått varför krig och sånna filmer är så roliga och ändå är jag född som det könet från början, haha! Nej men ärligt, as tråkigt och aldrig förstått grejen?! Aja senare ikväll ska jag iväg till gymmet och känns så bra! Verkligen så skönt att komma igång igen! Dock harjag inte hunnit fota bilderna, men kanske tar deti helgen, iaf dom jag måste spackla upp nyllet ordentligt, haha! Jag bär ofta smink men inte alltid jag väljer lägga allt för mycket fokus, som idag!

Såg på ett instagram konto där en föredetta cola och chipsätare fått tummen ur röven och blev värsta tränings freaket, haha! Verkligen älskar människor som jag insperera andra oavsett om det är genom träning eller annat! Kom precis på att jag glömt göra ett inlägg tidigare.. Sorry, men ska försöka få upp det ikväll! Harändå inget speciellt för mig dom närmsta 45 minen, hm detta gav mig en idé! Aja dags att byta om så inlägget kommer upp, bloggar mer en igen, puss på er!

Denna låten spelades igår på gymmet och fått den på hjärnan, haha! Dessutom är han ganska lik en kille jag dejtat, haha! JA jag gillar killar med långt hår och hade han bara varit mörk brunett och bruna ögon och lite muskulösare hade vi haft honom där, haha!



Fy för plast! 7/12

Go morgon alla bloggläsare, asså hoppas ni mår bättre än mig för jag mår långt ifrån jätte bra... Vaknade med snuva och känns som mina nysningar aldrig ska sluta =( Vill verkligen inte bli förkyld men efter inte varit 100% sjuk dom senaste 3 åren är jag lite smått orolig =S Snuvig är jag iof alltid pga att jag är kvalsterallergiker men annars klarar jag mig fint från vinterkräksjukan och andra epedemier som går runt i landet, haha! Men däremot vet jag att NÄR jag blir sjuk blir jag verkligen supersjuk då snackar vi sängliggande och helt hjälplös... Därav att jag inte vill bli sjuk!

Aja nog om det, kanske släpper under dagen eller med en kopp te! Nu blir det sminka upp sig lite för att fota lite till bloggen, gjorde en haul igår som jag dock glömde lägga upp... MEN jag antar ni bloggläsare vill ha lite schysta bilder på kläderna?! =) Ska kanske senare till stan för att fika med en kompis, men inte helt 100% klart än, väntar på svar, haha! Fick ett jätte gulligt mess av en igår och blevså glad! Nu ska jag gå igenom lite i min mail och senare blir det något gott att äta, jag är typ sjuk och då förtjänar man lite extra lyx, haha! Åh köpte en adväntsljusstake igår, visar den sen, så nöjd! Kosta dock 29 kr, men tänkte att man ändå kunde slänga skiten och om samma idé hade jag om plastgran men den idén gillades inte, haha! Men fattasnuskigt ha samam gran år ut och in, usch! Glad att vi i familjen Nilsson har lite klass och satsar på kungsgran!


 

 

Videoinlägg!

Ströfga lite genom stan!

Hej på er, sitter nu i bilen för att köra runt lite i stan eftersom vi ändå inte hade lågor speciellt för oss och också för att jag är färdig med allt som skulle göras, super skönt! Dagen i sig har varit ganska seg och känns typ som alla tisdagar är lite smått sega?! Men kan vara för att man är som mest effektiv under helgen och sedan dör det ut allt eftersom, haha!

Nu blir det åka runt lite och kanske ta något att dricka ju med tiden går :) Det enda jag ska försöka få klart innan dagen är slut är gymmet och med lite tur hinner jag med det också! Skönt att komma igång och verkligen kunna hålla det hyffsa, någon månad till och sen är jag snart tillbaka i mina XS-byxor! Aja bloggar mer sen igen puss på er!

Mina favoriter

Produkterna nedan ser ni lite olika tips man skulle kunna ge någon i julklapp eller till sig själv. Dom jag är lite smått intresserad utav är läppstiften och borstarna. Dom andra också givetvis, men det som jag känner kallar på mig mesta dels är dom 2 sakerna.


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här, 4 hittar ni Här, 5 hittar ni Här

 
 

Gillar hålla det enkelt! 6/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för jag känner mig helt yr i bollen.... Men med massor tur går det över, haha! Solen skiner och ska se om jag ska ta en liten promenad med lillen innan det blir allt för mörkt! Dessutom ska jag redigera en video som jag lovat få upp så länge! Blev väldigt nöjd över den och hoppas materialet blev lika bra som det faktiskt kändes! Senare ska jag även ringa och förboka mina förändras julklapp och tror dom kommer bli så glada!

Nu blir det jobb innan killen kommer hem då maten ska stå färdig. Precis insett att mitt liv är ganska enkelt, men vem gillar inte ha ett enkelt liv?! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Jultröjan check!

Go kväll alla bloggläsare, precis ut kommen från duschen efter man varit på gymmet och sån sjukt skön känsla! Ett tag trodde jag inte skulle kunna slita mig från min ryggövning, haha! Helt otroligt hur stor skillnad träningen gör i ens vardag och verkligen njuter fullt ut! Fick även med mig min pojkvän och helt frivilligt, någon måste haft en toppen dag på jobbet, haha! Just nu är han ute och åker med bilen med någon kompis undertiden jag fokuserar på att påbörja redigera en video som ska komma upp imorgon!

Det som sker för dagen övrigt sett som är kvar är att jag ska soffta framför tv:n, kika någon serie och sedan ut med lillen. Hon har på sig sin lilla jultröja och är så himla söt i den, haha! Köpte den i Falköping för något årsen och den sitter än som smäck! Funderar på att åka dit över dagen någon dag framöver eller om jag ska ta det i veckan som kommer?! Aja nu blir det ut med lillen och sedan blir det mys i soffn, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


Blev en gammal bild, men känns dumt att störa henne när hon sover, men tröjan är densamma :)

Ingen jul utan julgodis!

Hej på er alla sötisar, är i fullgång med lite matlagning och äter lite popcorn undertiden jag inväntar att potatisen ska koka klart! Dagen i dag har varit toppen och så glad över allt som hänt, allt har verkligen flytit på och detär inte allt för ofta det är så, haha! Ska försöka boka tid i veckan på salongen för mina fransar eller om jag gör det precis innan jul, hade varit så skönt! Jag blir så hemskt ledsen över att höra hur hemska andras jul kan vara med respektlösa föräldrar som super sig redlösa eller att presenter inte kan ges pga olika skäl =/ Min jul har alltid varit grön och massa kärlek, därför blir jag så arg att inte alla kan få det också =/ Där av att jag skulle vilja göra något som inbjuder folk som kanske inte haft samma tur som jag fått/får med att fira jul! Det är en dröm jag har! :)

I helgen ska jag också försöka få killen att köpa julgran och med massor av tur kanske det också kan bli så! I alla mina lägenheter har det varit en äkta kungsgran och den traditionen ska då inte dö ut, never! Därför ska det bli så skoj att få igenom detta! Ska också försöka göra kneck, lussebullar och peppakakor. Sen måste jag se om hjoborna ska ha sitt årliga julgodis?! Det är en tradition sedan vi var små som levt kvar as länge, haha! Julmusik och julgodis, det är verkligen jul då för mig! Aja nu ska jag göra iordning i köket, sen ett snabbmöte vid 18:00 och därpå gymmet, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 


Martin Jensen - Solo Dance

Lim eller tejp?! 5/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag! Ska inom kort göra mig iordning för lite jobb. Eftersom min vlogg från helgen blev riktigt usel vet jag inte om jag ska lägga upp den... Glömde filma massor och där av att jag funderar på att hoppa att lägga upp just helgens vlogg utan ta en helg jag vloggade för några veckor sen! Övrigt har jag fullt upp idag ska jobba, sen hinna till gymmet och försöka röja lite i lägenheten, samt duscha lillen, vilket jag VET hon inte kommer uppskatta, haha! Hon har varit på sitt öra och skulle behöva få bort lite saker som inte vill lossna utan att det gör ont. Ibland är det enklare att fukta bort skiten :)

Det bästa med att hon är rakad och fin nu är att hon jämta ska krypa under filten och gosa in sig, as sött, haha! Dessutom märks det att hon gillar det mer nu än tidigare :) Övrigt av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska se om jag kan boka tid för fransförlängning i veckan och klicka hem lite nytt hår, haha! Tycker det är så himla skönt att kunna bära lim extension och ändå kunna ta utväxten ordentligt utan ha massa fästen som släpper och gå igenom håret ordentligt! Många säger att tejp är jätte bra, men lite tveksam =/ Har ni några erfarenheter får ni gärna dela med er! :) Nu ska jag jobba vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev lite blandad måste jag säga, men ändå helt okej bra!
Bodyn och byxorna skulle vara så fina ihop och älskar byst delen
Stövlarna till gör att det ryter lite av det svarta och håller kvar huvudfärgen.
Chokern skulle vara så fin och inte ta allt för mycket fokus från toppen
Sen armbandet är så fint, verkligen älskar hur dom valt att designa det, så fint!


Boddyn hittar ni Här, Halsband hittar ni Här, Armband hittar ni Här, Byxor hittar ni Här, Skor Hittar ni Här

 

Inga mysiga biverkningar! 4/12

Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen puh! Utgång igår och det straffade sig där efter, haha! Tanken var att vi skulle gå på bio men det blev en spontan utgång som inte heller var fy skam! Nu sitter vi och ska kika på någon film eftersom vi båda är typ orklösa och halvt döende från igår, haha! Funderar på att åka till någon liten affär imorgon och julhandla för att göra det lite fint här hemma. Dessutom måste jag göra lussekatter och pepakokor någon dag, så himla gott! Typ bara jag som ÄLSKAR degen?! =D

Har suttit och jobbat massor under kvällen och fått alltklart förutom lite videos som ska spelas in, men har 2 klara från förra veckan, skönt det iaf! Nu ska jag kika lite saker jag ska klicka hem och även föra över lite pengar, glömmer typ alltid sånt. Jag misstänker att jag har lite hormonrubbningar, där av att jag känt mig väldigt hängig och nere, dom nya tabletterna är betydligt mer effektiva, men det är även biverkningarna också... Aja nu ska jag försöka få lite saker gjorda och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Misstänker hormonsvacka!

Hej på er, sitter nu i hårfärg och väntar på att den ska verka klart och sedan blir det göra sig iordning inför kvällen då det blir lite party! Tanken var att vi skulle vara i Jönköping, men blev lite ändrade planer pga att jag känner mig väldigt låg. Vi tror det kan vara hormonerna som gett mig en liten deprissionsvacka. I bästa fall går det över och om inte får jag hoppas det släpper när kläderna är på, haha!

Ska försöka röja lite här och med lite tur hinner jag innan vi får besök! Vet dock inte om jag får upp utgångs outfiten ikväll eftersom jag måste röja och fixa mig! Men annars kommer den upp imorgon och jag hoppas det blir bra det också! Nu måste jag skynda mig med att få ordning innan vi får besök, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Ta i och sätta i nytt! 3/12

Go morgon alla bloggläsare, sitter nu i soffan efter flängt på stan hela dagen eller det kändes iaf som så, haha! Sitter just nu och tar det lite lugnt innan jag ska sätta igång med att kika på lite jobb. Dagen började bra men fick en snabb vändning... Men med lite tur kanske det klarnar eller för mig har det iaf gjort det! Ibland är det skönt att inse när något är påväg åt helt fel håll. Det blev en aha upplevelse, något jag borde insett för kanske ett bra tag sen, men inget jag kan göra åt nu! Nu blir det bara blicka framåt!

Solen skiner och funderar på att gå en liten promenad med lillen för att dels rensa tankarna och även ta lite bilder. Nackdelen när det inte finns massor av vägguttag i skogen, annars kunde studiolamporna få plats ;) Skulle också behöva ta ut mitt löshår och ta utväxten. Är lite sugen att sätta in mina 60 cm, men funderar på om jag ska göra det efter nyår?! Ska även ringa till min revisor för att få lite pengar överförda. Nu ska jag sätta igång med att ta ut löshåret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Drygt med tröga människor!

Go kväll alla bloggläsare, ledsen för dagens uppdatering, men har haft fullt upp med det mesta idag... Sitter nu och redigerar lite videos och myser med ett glas vitt. Jobbar alltid som bäst med några glas, haha! Ska försöka påbörja helgvloggen så den är bara att ladda upp imorgon, för då har jag ändå andra saker att göra! Det är tydligen julmarknad som jag tänkte gå på ihop med killen. Senare på kvällen ska vi till stan för att äta och dricka gott och sen blir det bio, kommer bli så mys! Tänkte se om jag ska ta bamsingen till västragötaland någon dag, men att få plats någonstans känns mer eller mindre omöjligt, haha!

Bero på något mindre skoj verkar det som dom som hyrde min lägenhet inte verkat betala sin faktura... Asså jag blir så lack på detta! Ska skicka iväg ett mess senare och påminna och svarar dom inte tänker jag dra detta vidare. Tips till er som ska hyra ut i andra hand, ta 3 månaders hyra i förväg, något jag ångrar... Men ska försöka få tag på dom imorgon och hoppas någon av dem svarar och om inte har man alltid advokater som kan gå in och så kanske man får in lite extra cash, haha! Nej men ärligt så drygt att folk ska vara så tröga...

Men nu blir det jobba med lite videos och sedan blir det mysa i soffan med killen och min lilla bäbis, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Tungevaag & Raaban (feat. Isac Elliot) - Beast

Så nöjd!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och med mig är det toppen! Igår när jag gick hemåt började snöa och där gick jag med mina små ballerinor, haha! Shit inte min tanke, men aja... Sen när jag kom hem blev det glass och det var så SJUKT GOTT! Bästa motivationen ever, fatta vad jag sprang för den, haha! Aja nog om det, idag blir det ganska slappt och ska kanske iväg till Skövde en sväng för att rensa lite tankar. Det är så mycket som går runt nu och vet vare sig in eller ut på mitt egna liv =/ Jag har så många drömmar men verkar som jag endast kan nå dem om något offras... Att vara framgångsrik har alltid ett pris och frågan är om det är värt det, vad tror ni?!

Övrigt av dagen blir det jobba med en video jag spelade in igår och sen redigera de resterande! Ber om ursäkt att mina videos inte kom upp som dom skulle, men hoppas det är okej! Ska städa och gå igenom lägenheten ordagrant, samt ringa mina föräldras kommande julklapp, så nöjd över detta! Dom skulle verkligen må bra av det och därför vill jag unna dom detta. Aja nu blir det jobba vidare, kasnke ska färga utväxten idag oxå, aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Tv med gott efter gymmet!

Kikar just nu tv och äter glass, haha! Asså fatta vad detta var min motivation, haha! Nu ska jag kika vidare och sen blir det nana, bloggar mer imorgon igen, natti!

Äntligen!

Hej på er, asså gud vilken dag, haft fullt upp med massa saker med jobb och sedan vid 16:00 gav jag mig iväg och handlade och kom hem för 5-10 min sen och ska nu iväg till gymmet! Vill verkligen inte förlora mitt flow och verkligen hinna med allt idag! Dock ska killen ligga i soffan och vara "sjuk", asså blir så lack på sånna ursäkter! När jag tävlingssimmade fick vi endast vara sjuka när vi hade feber och inte något fjantigt halsont... Där av att jag verkligen är mån att komma in i mitt flow igen, haha! Därför har jag valt att låta han få göra sin egna mat eftersom han inte vill gå ;)

Dessutom har jag ÄNTLIGEN kommit fram med vad jag vill göra med mitt liv, asså så himla härligt! Som ni vet har jag länge funderat på vad jag vill göra och idag slog det mig! Jag vill bo i centrala Jönköping, asså fatta vad GRYMT! Jönköping har alltid varit mig varmt i hjärtat och redan vid 16 år bestämde jag mig för att där vill jag bo. Men jag har lovat att ge denna hålan vi bor i nu en chans. Men Jönköping är som Skövde men större och bättre, haha! Nu vet jag vad jag vill och vart jag ska, så himla härligt! Sen får vi se om killen följer efter, men gör han inte det kan vi leva åt varsit håll. Något man ofta glömmer i ett förhållande är sina egna drömmar och sin kropp. Nu ska jag ta tillbaka min plattform steg för steg!


 

 

3 måsten för mig!

Nu när vi är inne i december månad och julen närmar sig är ljus av dess slag mer "noga" än vanligt
Jag hittade 3 saker jag är väldigt intresserad av och vad tycker ni?!
Jag är lite beroende av vita prydnader och det kanske ni redan förstått från min förra lägenhet och sakerna nedan, haha! Hade vi flyttat in i vår nya lägenhet hade dessa redan varit påväg hem till oss, utan tvekan!
Dock lite sugen att klicka hem glasbehållaren och placera den i hallen, hade varit så mysigt!


Ljusstake hittar ni Här, Ljuskrona hittar ni Här, Glasbehållare hittar ni Här

1 December!

Go morgon alla bloggläsare, underbar morgon och hoppas ni också känner detsamma, om inte hoppas jag den blir någolunda bättre under dagen för er! Gårdagen var helt underbar och hoppas denna dagen blir minst lika bra! Känner mig på så gott humör och fått massa insperation till att börja ta tag i mitt liv! Dessutom fick jag höra av en tjejekompis om att hon hade massa kärleksproblem etc. Är så galet glad att jag är 50% av könen och där av kan se både från en mans och kvinnas perspektiv! Ni anar inte hur mycket trubbel man slipper och tjaffs man undviker, helt underbart!

Fast andra sidan är jag en person som ger folk ultimatum att antingen beter du dig eller så skiter jag i dig och det går väldigt fort, haha! Palla ödsla tid på någon som aldrig hör av sig eller tror man ska jaga, meningslöst! Sagt det en och flera gånger och trots det fattar ändå inte folk, haha! Enda gången killar skärper till sig är när man ger dom ultimatum, antingen gör du såhär och vill ses eller hör av dig eller så raderar jag ditt nr och du kan göra detsamma med mitt, dock är det ytterst få som har mitt riktiga nr, haha!

Nog om det, nu blir det sitta med lite jobb och sedan tänkte jag spela in en video om tiden finns, inte helt 100! Åh det är även 1 december idag, härligt bara 23 dagar kvar till jul och ska handla lite krimskrams imorgon eller till helgen, ska bli så mys! Aja blogggar mer sen igen, puss på er!