Fy för plast! 7/12

Go morgon alla bloggläsare, asså hoppas ni mår bättre än mig för jag mår långt ifrån jätte bra... Vaknade med snuva och känns som mina nysningar aldrig ska sluta =( Vill verkligen inte bli förkyld men efter inte varit 100% sjuk dom senaste 3 åren är jag lite smått orolig =S Snuvig är jag iof alltid pga att jag är kvalsterallergiker men annars klarar jag mig fint från vinterkräksjukan och andra epedemier som går runt i landet, haha! Men däremot vet jag att NÄR jag blir sjuk blir jag verkligen supersjuk då snackar vi sängliggande och helt hjälplös... Därav att jag inte vill bli sjuk!

Aja nog om det, kanske släpper under dagen eller med en kopp te! Nu blir det sminka upp sig lite för att fota lite till bloggen, gjorde en haul igår som jag dock glömde lägga upp... MEN jag antar ni bloggläsare vill ha lite schysta bilder på kläderna?! =) Ska kanske senare till stan för att fika med en kompis, men inte helt 100% klart än, väntar på svar, haha! Fick ett jätte gulligt mess av en igår och blevså glad! Nu ska jag gå igenom lite i min mail och senare blir det något gott att äta, jag är typ sjuk och då förtjänar man lite extra lyx, haha! Åh köpte en adväntsljusstake igår, visar den sen, så nöjd! Kosta dock 29 kr, men tänkte att man ändå kunde slänga skiten och om samma idé hade jag om plastgran men den idén gillades inte, haha! Men fattasnuskigt ha samam gran år ut och in, usch! Glad att vi i familjen Nilsson har lite klass och satsar på kungsgran!


 

 
1 Fröken Rödlök:

skriven

Jag är uppvuxen med plastgran då vi haft allergi i hemmet, sen dess har det bara hängt kvar. Jag har inte gran varje år men när den dyker upp är det plast :)

Missa inte min giveaway som avslutas idag - http://mizca.se/-2a-advent---giveaway---adventsgavan-27853068

2 Molly Nilsson

skriven

Ja har man allergi i hemmet blir det givetvis en annan 5:a, jag glömde helt av att man kunde vara allergisk mot gran xD