Snygg mk-väska!

Denna väskan är så oehört snygg  och jag mer eller mindre dör för den, haha!
Har länge kikat på en ny MK-väska och funderar lite på denna, men inte  helt 100 än... Men visst är den snygg?! =D


MK-väska
 

Kunde mått bättre! 28/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår betydligt bättrer än vad jag gör just nu haha! Utgång igår och blev kanske lite 2 much, men vem bryr sig förutom mitt huvud, haha! Ska inom kort bege mig till mina föräldrar där där det bjuds på lite mat och kika melodifestivalen ihop, mysigt va?! =D Ber om ursäkt för sen uppdatering men hoppas ni förstår, bloggar mer sen igen, puss på er!


Det borde vara så självklart!

Hur kommer det sig att det är så oehört svårt att gå vidare från något man vet aldrig kommer bli som det en gång var?! Att bli förälskad och gå in i ett förhållande kan vara bland det mysigaste som finns, men det kan också förstöra en så oehört mycket och tappa tron på sig själv. En låt som betytt väldigt mycket för mig när allt fick sitt slut med min föredetta var denna låten. Allt är så uppenbart men man frågar sig ständigt varför...


Mysigdag på stan!

Hej på er dåså har man varit på stan ihop med Mami och blev super mysigt! Hade ett gäng killar som glodde riktigt mycket, vet inte om det var för att jag är TS, men när jag berättade vad jag tjäna i månaden slutade dom upp ganska fort, haha! Hallå ska folk glo kan dom åtminstone få göra det på avund, haha! Vi käkade på Glädje som jag skrev och det var galet mycket folk, dessutom var personalen super trevliga så där ska jag absolut äta fler gånger! ;) Passade också på att lämna in skorna för omklackning och därefter sprang jag lite på stan. Hittade 2 små söta byxor som jag kikat på och blev super nöjd! Trots att vädret har gått från bra till mindre bra är jag ändå på toppen humör, helt sjukt! Nu blir det att jobba vidare med mitt och lite senare ska jag ta tag i alla mina räkningar =D Bloggar mer sen igen, puss på er!


Den ska jag ha!

Åh vad jag tycker denna jackan är snygg, tror jag smäller av!
Jag ska bara så köpa den och jag har nyligen köpt en jacka, men denna är verkligen super SNYGG!
Tror den skulle vara super snygg till mitt rödahår, dessutom finns den ytterligare  i 2 färger, mörkblå och i svart som är minst lika snygg!


Jackan

 

Dinner!

Dåså sitter man på Glädje med mami för att avnjuta en mysig lunch! När vi är klara här ska vi gå lite på stan och jag ska försöka hinna utföra lite ärenden eller som vissa hävda "onödiga investeringar" haha! Fattar inte vad folk har emot mina Red Bull, jag klagar inte på deras osunda drickannde av kaffe liksom, haha! Ska också lämna in ett par skor för omklackning som jag ÄNTLIGEN kan använda som dessutom kommer matcha mina röda byxor perfekt! Har visso inte köpt dem än, men om några min är det klart, haha! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Fredag! 27/2

God morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag sovit gott och mår super :) Vädret är helt underbart och är i fullgång med mitt, hihi! Ska lite senare dra mig mot stan för att träffa Mami över en lunch, samt handla lite inför kvällen och kika i lite affärer såklart ;) Ska se om jag kan fynda ett bar vita eller röda jeans, blått hade jag med velat ha, haha! Fick min lön igår btw, så galet skönt och bra blev den också, hihi ^^ Nu är det bars sista lönen kvar och sen är det bara njuta av livet och hoppas ni med gör det efter er lön :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



5 saker som får mig bli avattraherad!

Att killar kan vara klumpiga i sina ordval är väl och beteende är inget nytt egentligen och vissa kan man verkligen undra hur dom funkar... Nedan har ni 5 olika svar jag fått under min tid som TS


1 Vi är tysta om detta va?!
Du är sååå uträknad som pojkvänsmatrial

2 Jag vet inte om jag kan vara med dig förens du är opererad..
Det var väl synd för dig och en sak till, tror du verkligen du skulle vara mitt förstahandsval efter en könskorrigering tillåt mig skratta, haha!

3 Kan inte du åka till mig och så kommer jag till dig nästa gång?!
Ah tjenna, det var faktiskt du som tog kontakt med mig alltså inte mitt problem

4 Förlåt att jag inte hört av mig på länge men haft så mycket, hur mår du lust att ses snart?
Ah men visst, vi kan väl säga 2015 den 36 mars ;)

5 Jag har faktiskt träffat en hel del TS och andra tjejer med så jag kan min grej om du förstår vad jag menar
Vart någonstans skulle detta vara intressant för mig att veta?! NEXT!


Under min period som TS har man fått svar som dessa och jag har verkligen ingen förståelse för detta och hoppet man engång hade är så gott osm borta är väl ganska uppenbart. Detta gälleri nte bara oss TS, även biologiska kvinnor också. Ingen förtjänar en partner som har så låg medmänsklighet eller förståelse. Jag slösar aldrig min tid på nötter som dessa och är tack och lovi nte så desperat, haha!

Småhandla!

Hej på er, sitter just nu och funderar på om man ska bege sig ner mot stan eller ej?! Hade behövt kika ett par grejer nämligen, samt handla lite mat eftersom min sista shake tog jag imorse... Dagar som dessa är jag glad att jag tog mitt körkort, slippa passa bussar och spara in pengar på taxi (för det mesta), haha! Nu blir det fixa sig lite snabbt mot stan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt läcker eller vad säger nu?! :D
Toppen är riktigt snygg och avgudar urringningen den har, samt guld detaljen/smycket!
Byxorna är riktigt snygga och ihop med skorna
Hårsmycket la jag mest till för att göra hela outfiten lite extra söt och tycker den smälter in fint
Armbandet är jätte fint och tar inte allt för mycket fokus heller, vilket är bra
Detta är absolut något jag skulle kunna tänka mig till en kväll ute, inte för naket utan på lagom nivå


Hårsmycke
 
Topp
 
Armband
 
Byxor
 
Skor

 

Zedd - I Want You To Know (Feat. Selena Gomez)

Denna låten tycker jär är så himla bra och man blir på värsta partyhumöret eller vad säger ni?! =D
längtar redan till helgen då det vankas utgång med underbart sällskap, perfekt uppladdnings låt eller vad säger ni?! ;)


Torsdag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni når bra och sovit gott, själv mår jag super duper bra! Vädret är på topp som mitt humör, känns som det kommer bli en lyckad dag ;) Idag är det torsdag och har inget direkt planerat. Ska mesta dels ta det lite lugnt och eventuellt fönstershoppa. Jag säger då det, killar kan man tröttna på men aldrig shopping, haha! Nu ska jag göra mig iordning för dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Mysig dag på stan!

Igår blev det en dag på stan ihop med Annelie och vi hade verkligen super skoj! Vi kikade i massa olika affärer och hade inte skorna jag länge kikat på var borta hade jag utan tvekan köpt dom... Det var ett par apsnygga stövlar som låg runt 3 laxar och det är så himla typiskt att jag avvaktat så länge med att köpa dom... =( Men får hoppas jag hittar ett par liknande stövlar som är minst lika snygga! Men bortser man från det lyckades jag fynda lite andra saker så ska väl inte klaga allt för mycket heller antar jag, hihi ^^ Passade också på att ta en outfitbild och fick även lite komplimanger för mitt hår och mitt hårsmycke vilket var super skoj! =)


Äntligen hemma!

He på er, dåså är man äntligen hemma efter en spontan tur till Falköping där jag mötte upp Challan, vilket var himla mysigt! Vi provade en helt ny resturang som ligger bara några minuter från tågstationen där jag tog en mumsig pasta, faktiskt en av dom godare jag ätit! När vi blev klara där åkta vi mot stan och hittade ett par super snygga byxor på Veremoda, men eftersom min röv satte P för mitt köp blev det inget med det, haha! Därefter gick vi vidare på stan fram tills vi gick in i en djuraffär som hade massa söta hundkläder, hihi ^^ Hittade en super snygg vit jacka och en lite klänning i guld jag snabbt roffade åt mig, haha! Därefter åkte vi hemåt, men innan vi kom hem svängde vi förbi en snabbis in till djurmagazinet där jag passade på att shoppa lite glitterbokstäver som ni ser nedan :) Dock var den rosa remsan för tjock så fick byta ut den mot en svart och tycker det blev minst lika snyggt. Personalen skulle iaf kolla om dom kunde ta hem en smal remsa i rosa eller resterande bokstäver som saknades i den större storleken, snällt va?! :) Får hoppas dom kan annarsfår jag helt eneklt kika vidare, men fram tills dess få detta duga eller vad säger ni?! =)


Snyggt halsband!

Detta halsbandet tycker jag är riktgit läckert och skulle passa jätte bra till en snygg topp
Gillar designen och tackvare färgen halsbandet har gör det enkelt att matcha till diverse olika färger på toppar eller tröjor. Det bästa är att den kostar inte allt för mycket heller och riktgit sugen på att klicka hem den, hihi ^^


Halsbandet

 

Tid för lite förändring!

I nästan 1 år eller mer har jag haft Dagens Fråga och har nu bestämt mig för att sluta med detta... Skälet till detta är att dom flesta frågor jag får på min mail, fb eller kik har jag tidigare tagit upp och svårt att ge er nytt matrial eller hur man ska säga. Men givetvis kommer jag svara på frågor som inte tidigare varit uppe eller jag tycker är intressant att ta upp på nytt och då blir det antingen i ett inlägg eller ett videoinlägg =)

Härligt väder! 25/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Vädret är helt underbart och och funderar på att ta en liten extra lång promenad senare idag. Det som står spikat för dagen är följande att ringa 1 viktigt samtal gällande min utredning för att boka om 2 tider och lite senare dra sig mot gymmet, visst låter det skojsigt?! =D Men innan jag gör något annat ska jag unna mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Älskar den!

I veckan som var fick jag hem denna super söta kavajen och OMG vad jag älskar den!
Den är verkligen toppen och så galet snygg så man nästan tror man dör, hihi ^^
Som ni vet är jag mer eller mindre förälskad i spets och denna är inget undantag heller, sjukt lycklig!


Hittar den Här

En lyckad dag!

Hej på er, dåså är man hemma efter en lång runda på stan och vet inte hur mycket vi gick men var på tok för mycket, haha! Hann också med massor av ärenden så som boka tid inför laserbehandling, klippning till Gucci och även kika lite olika salonger för i sättning av extension. Verkar som ingen i denna staden vill använda sig av rapunzels löshår, SJUKT! Inte ens jag skulle lägga 5000 - 6000 på extension eller jo kanske, haha! Men jag är riktigt glad att jag enbart behöver lägga 3000 på mitt och kan sparar in resterande kostnad, haha! Nu blir det att ta det lite lugnt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Jag tror jag dör!

OMG, OMG jag säger bara kolla dessa byxor!
Dom är verkligen SUPER SNYGGA och inte tala om vilka höfter och ben man lär få av dom
Jag säger detta ofta but I'm in love <3


Träningsbyxor

 

Åh jag pallar inte, haha!

Undertiden jag brukar stå och spackla fejan brukar jag lyssna på lite olika radiokanaler och dog när jag fick höra denna, haha! Jag kände att jag bara så måste visa er denna och hoppas ni gillar den lika mycket som jag jorde dör varje gång jag hör den, haha!


En skön dag på stan! 24/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag helt okej, bara lite trött och känner mig lite halv slö men går nog över under dagen hoppas jag :) Det som står på schemat för dagen är att boka tid på salongen för Gucci, möta upp en kompis på stan och senare ikväll dra sig mot gymmet, en ritkgit mysig tisdag om jag får säga det själv! Ska också åka med ett brev gällade order till min glasdsuch. Ska bli så himla skönt att få den på plats, hihi ^^ Nu blir det morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Det tredje könet!

Något jag tycker är himla tråkigt är att många transsexuella vill gömma sitt förflutna och låtsas som det aldrig existerat... Jag förstår dom fullt ut att det inte är så himla skoj att tänka tillbaks på allt som blev "fel" och att många av oss även jag kan känna oss misslyckade för att det blev som det blev. Men npgobstans där måste vi också inse att det är tack vare det "felet" är vi dom vi är och det är något vi ska vara stolta över! Vi ska aldrig försöka bli något vi inte är eller kommer bli. Oavsett om vi är opererade eller ej förblir vi transsexuella och vårt förflutna kommer alltid finnas med oss oavsett vad! Vi kommer alltid förbli det tredje könet och det är något alla ts måste förstå och något vi ska känna oss stolta över. Vi är unika precis på samma sätt som en biologisk född man och kvinna bara att vi har ändrat vårt öde, we are transgenders!




På gymmet!

Dåså är man klar på gymmet och känns faktiskt himla skönt! Det var faktiskt riktigt skönt att gymma idag, lagom med folk och det gillar jag! Avskyr när man måste trängas vid crossen och banden, haha! Dom senaste gångerna jag varit på gymmet har jag haft folk efter mig som tagit smygbilder, riktigt frustrerande! Tappade verkligen suget att gymma men bestämt att det inte ska få skäla fokus mer :) Oavsett har det gått bra idag och lagt till en extra övning som jag nu mer eller mindre avsluta mina pass med och skönt att se fram emot något ;) Nu blir det hem och få i sig lite mat, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgåns-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt snygg och perfekt till en utgång
Toppen är väldigt speciell och matchar super till byxorna
Halsbandet och armbandet ger en lite mer glamor känsla sånt som ni vet jag älskar, haha!
Skorna är super snygga och jag mer eller mindre smälter för sötnosarna, helt SJUKT!
Perfekt inför en utgång och man vill sno lite extra fokus men ändå på lagom nivå


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

 
 

Viktigt att tänka på!

Att jag har krav på när det gäller killar vet dom flesta och även skälet till och krav ska man få ha, absolut! Men något jag verkligen inte klarar av är när folk säger såhär '''Jag tänkte köpa ett gymkort till hen så hen ska kunna gå till gymmet'', för den magen ska bort... Jag kan bli så himla förbannad över sådant trams! I mina ögon är det helt SJUKT att säga så. När man blir tillsammans med någon ska man ha i baktanke att personen i fråga inte kommer se ut som den gjorde för några årsen och inte en själv heller för den delen. Att välja partner i mina ögon är som att välj en hundvalp. Den växer och förändras ju mer tiden går och det är inget man kastar bort för det.


Måndag igen! 23/2

Go morgon alla blogglsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag bara fint om man bortser från min enorma träningsverk jag kunde klarat mig utan, haha! Planer för dagen ser utsom så att gå igenom mailen, gå på möte och lite senare dra sig mot gymmet. En helt okej måndag med andra ord, men först blir det en morgon promenad med lillen och sedan sätta sig med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Veckans planer!

Dåså var det dags för Veckans Planer och känns som det kommer bli en himla mysig vecka eller vad säger ni?! Det är väl egentligen inget speciellt som händer direkt, utan mer förberedelser inför kommande veckor eller hur man ska säga. Blir gym i daglig ordning och lite möten, samt boka tid för salongen för lillen för päls och klovård. Min hund ska alltid få det bästa av det bästa, hallå hon har mig som matte, haha! Det var allt för mig idag, vi hörs mer imorgon igen och ber om ursäkt för sent inlägg men sånt är livet, natti!


 

Grattis!

I helgen var det del final 3 och för egång skull var det BRA bidrag, helt otroligt, haha! Vinnaren av delfinal 3 blev Jojkaren Jon Henrik och Isa. Isa skulle jag förvisso bytt ut mot powerballaden I See You som var en av mina favoriter. Men Jon Henrik förtjänade verkligen sin final plats, gjorde Isa med frstås. Bara låten inte var i min smak helt enkelt, haha! Såg på lite intervjuer inför Mellot igår kväll med Jon Henrik och verkligen förändrat min syn på Norrlänningar helt, hihi ^^ Han verkar så himla genom god och samld i sina svar han ger :) Jag skulle också vilja vara en norrlänning om det inte vore för att jag hatar snö och inte vill bo i ett tält, hihi ^^ Hur som helst, grattis till dom =D


 

Söndagar är till för att ta det lugnt och inte bry sig mer än nödvändigt om saker som bör göras :)

 

Underbart väder! 22/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och sitter just nu med lite frukost. Planer för dagen ser ut som så att jobba lite med bloggen och lite senare kommer Veckans Planer upp. Ska försöka ta mig en skön morgonpromenad lite senare. Vädret är verkligen super fint och ska verkligen ta vara på detta. Nu ska jag fortsätta med mitt och så bloggar mer sen igen, puss på er!

Sweet!

Något jag verkligen älskar mer av allt annat är lite unikaredjur som tex Skunk. Tycker det är helt otroligt att man faktiskt kan äga dessa små krabater och engång varit inne på det själv engång i tide, haha! Däremot tycker jag dessa djur ska leva i frihet och dessutom vill man äga en sådan liten varelse får man åka till USA för att köpa en eftersom det inte förekommer några Svenska skunkuppfödare. Men visst hade det varit lite små mysigt att ha en sådan lite pälsboll, haha!


Smälter!

OMG vad denna toppen r söt eller vad säger ni?!
Dog lite utav att se den och som ni vet vid detta lagret har jag lite förkärlek för spetstoppar
Dessutom tror jag den hade varit super till ett par skimrande leggings och mitt röda hår ihop med något guld smycke. Givetvis lockat för att ge en iten extra volym i håret, hihi


Topp

Ingen dum idé!

Go eftermiddag alla bloggläsare, sen uppdatering as always, men ska berätta varför ;) Satt och räknade lite på hur mycket jag skulle tjäna om jag gick upp till heltid eftersom jag enbart jobbar del, vilket inte heller är fel! Fick fram en siffra en bra bit över 20 laxar, helt sjukt! Så nu är frågan om det kommer bli av eller ej :) oavsett vad har jag så jag klarar mig men extra pengar är aldrig fel heller :) Sitter nu hemma hos föräldrarna och smaskar i mig en sallad, riktigt gott! Dessutom är det nyttigt! Senare ska jag möte upp en kompis och kolla mello ikväll :) Nu ska jag fortsätta med mitt och bloggar mer sen puss på er!


Min favorit!

Nu på lördag är det dags för delfinal nr 3 i Melodifestivalen och personligen tycker jag hitills dom flesta bidragen varit riktigt USLA eller någolunda okej. Jag hoppas verkligen resterande låtar är betydligt bättre än dom som varit och att man kan hitta någon som faktiskt känns rätt att skicka vidare till ESC! En jag tror kommer ta hem hela skiten är Moa med låten Believe eller vad den heter. Fastnade för den och tror den skulle kunna funka i ESC och hitlls är det min solklara favorit medans resterande finalister är helt okej att lyssna på. Sen att Magnus Carlsson gick vidare var inge nyhet heller. Han är rutinerad och kan sin grej, dessutom ser han galet bra ut för att vara 40, hihi ^^


 

Inte igen!

Hej på er, sitter just nu och kikar lite på något random program för att få tiden att gå... Haha vilket liv jag har. Ska strax bege mig till affären för att handla lite fredagsgodis till mig och Gucc. Vi ska eventuellt få lite besök, men det är inte helt säkert än! Allt beror på hur motiverad jag är på detta, haha! Nu ska jag kika klart programmet och sedan bege mig ut. Att bero på ut, det har tydligen börjat snöa, tar detta aldrig slut?! Aja vi hörs vi mer sen igen, puss på er!


Snygg jacka!

Denna Jackan tycker jag är riktigt fin och har en liknande men riktgit sugen på att skaffa den ändå
Skulle passa super tihop till en väst jag har eller om man kör utan väst funkar också
Men det jag tycker bäst om med jackan är hur den ger en snygg form


Jackan

 

Fel timing!

Under den senaste tiden har jag varit ganska off på dejting sidan och kommit till insikt att jag inte har varken tid eller vidare lust för ett förhållande. Misstolka mig inte, ett förhållande har givetvis sina fördelar också och klart att det är mysigt att ha någon! Men i nu läget är det verkligen helt fel timing och sen tycker jag det är skönt att inte behöva kännas sig bunden utan kunna träffa vem som helst utan att det blir onödiga bråk eller misst´förstånd. Desstom fick jag nog av detta i mitt senaste förhållande och det tog sin tid att gå vidare från det. Jag är helt enkelt inte redo för något nu och fram tills dess ska jag bara njuta av live som singel lite till och gå dit vinder bär mig, hihi ^^


Äntligen Fredag! 20/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra. Sälv mår jag bara fin och sitter just nu med en morgonshake i dagligordning. Idag är det fredag som sagt och har inget speciellt pl anerat utan ta dagen som den kommer mest. Lite senare ikväll blir det eventuellt gymmet och sen blir det fredagsmys så himla härligt! Jag hoppas ni med fått en fin start på dagen och om inte försök att tänk possitivt ändå, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ellie Goulding Love Me Like You Do

1 bonus paket!

Hej på er, dåså har man hämtat ut 2 paket och trodde faktiskt jag bara skulle behöva hämta ut 1 men oj så fel jag fick, haha! Vet iof vad det är i båda och det känns väldigt skönt eftersom jag i vanliga fall brukar glömma av, haha! Träffade också på en av mina grannar och tycker hela huset är fullt med trevliga människor :) Inte för det var så i Falköping heller, men tycker det känns lite extra härligt att bo där man bor då, hihi ^^ Nu blir det lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blev så snygg och väldigt lyxig
Toppen är verkligen hur söt som helstoch älskar utsmyckningen kring halsen
Byxorna är super söta och tror dom blir så rätt till själva toppen
Örhängena och armbandet är så söta och ger en väldigt lyxig stil till hela outfiten
Skorna är enkla och verkligen tok söta
Detta är en perfekt klädsel till en härlig utgång ihop med underbara vänner


Topp

Örhängen

Armbandet

Byxor

Skor

 

Guccis nya stil!

I veckan som var fick jag ett spontan ryck och plockade fram min gammla hundtrimmer jag hade till mitt UF-företag engång i tiden. Anledningen till att jag tog fram den var för att vissa av Guccis kläder har knappar och knäpper jag inte i pälsen blir det på skinnet eftersom jag knappt ser något, haha! Med tanke på att hon oavsett med eller utan päls fryser spelar det ändå ingen roll om hon är klippt eller ej. Den enda fördelen är att hon slipper få pälsen eller sitt skin klämt varje gång hon vägrar gå utanför dörren utan sin lill jacka, haha!

 

Det kommer bli en bra dag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott. Själv mår jag bara fint och känner mig på riktigt bra humör! Vädret är ungefärdetsamma som igår, bara lite tråkigare, men betydligt varmare, inte mig emot =D Dagen ser ut som så att jag ska ta det lite lungt och lite senare hämta ut 1 paket, ska bara göra mig iordning först :) Men först blir det knapra lite hormoner och en morgonshake i daglig ordning, mumsigt värre åtminstonde shaken, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!

Dagen Fråga!

Varför säger du aldrig vilket gym du är på när du bloggar på gymmet?


Skälet är väldigt enkelt, när jag är på gymmet vill jag helst bara gära min grej. Slippa ha massa extra onödiga blickar på mig, Räcker med dom jag får och dom som vet vem och vad jag är, haha! Det är också en av många skäl till varför jag har mer än 1 gym kort, att vara B-kändis har sina för och nackdelar. Men främst fördelar men jag är också människa och ibland vill jag bara vara ensam, hihi ^^


Filmtime!

Hej på er alla sötnosar, sitter just nu  framför tv:n in kurad i min lilla filt och kikar på Gucc favorit film The Bevely Hills Chihuahua. Det är den och den otroliga vandringen som hon tycker bäst om och och jag med för den delen, hihi ^^ Fast för vissa kanske dom inte är bland mina favoriter utan helt okej bra om man säger så :) Det har typ varit  tråkväder hela veckan lång och börjar faktiskt undra när solen tänkt komma tillbaks?!  Dagar som dessa är gjorde för att sitta inne med en bra film och lile gott got eller vad säger ni?! Dessutom är det lill lördag så varför inte liksom =D


Läckert armband!

Detta armbandet tycker jag var väldigt fint och hade varit super fint ihop till en snygg svart eller vit topp med inte allt för långa ärmar eller varför inte ett linne?! :)
Gillar även mönstret och den guldiga färgen som är super snygg


Armband

 

Skulle vara skoj att prova!

Något jag verkligen skulle vilja prova att ha är kopparfärgat hår
Dock är jag lite tveksam om det skulle passa på mig och ihop med min hy.... 
Men är lite  små feg för att våga pova antar jag, haha!


 

Kunde mått sämre, haha! 18/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och  mår bra! Sjäv mår jag lite sådär och känner lite halv krasslig.... Riktigt surt men antar det får blien heldag hemma med massa mys framför soffan inte allt för dumt det heller! :) Ska försöka ge mig iväd lite senare för att hämta ut ett paket men får bli senare osm sagt. Nu blir det mys framför soffan med en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ny topp!

Denna toppen är mitt senaste köp och är verkligen super nöjd! Den är jätte mysig att ha på sig och funkar så gott som till en utgång som vardags. Den har också öppen rygg vilket inte syns på bilden... Men om så önskas kan jag ordna det också förstås :) Är hur som helst jätte nöjd och detta kommer utan tvekan bli en av mina nya favoriter, dessutom tycker jag den blev jätte fin ihop med halsbandet, hihi ^^
 

Topp
 

Bortskämda lilla råtta, haha!

Dåså är man hemma efter en lite middag hemma hos föräldrarna, vilket var jätte gott! Blev också bjuden på semlor innan jag åkte hemåt och fick veta att det är fettisdagen idag, visste ni det?! =O Antar ni säkert gjorde det, bara jag som ligger lite efter eller har riktigt usel koll, haha! Som jag tidigare berättat är Gucc mer eller mindre som deras lilla barnbarn och då kan ni säkert gissa vad hon fick?! ;) Fast i någorlunda mindre storlek och ändrade ingredienser, haha! Bortskämda lilla råtta ^^ Nu ska jag sätta mig med lite jobb strax och sen blir det ut med plutten :)


Söt träningstopp!

Denna träningstoppen är verkligen super söt och jag smälter av att bara se den!
Hade passat perfekt till mina nya träningbuxor


Tränings-Topp
 

Dagens I-landproblem!

I ett inlägg jag gjorde för ett bra tag sen berättade jg att jag behövde köpa nya underkläder till överdelen av den enkla anledningen att mna bröst hade gått från A till B. Då hade jag gått på hormoner i ett år och för någon dag sen insåg jag att jag snart måste skaffa ytterligare nya underkläder... Det är nämligen som så att jag snart är uppe i C och det får mig att fundera över hur mycket hade dom egentligen tänkt växa, haha! Men som sagt, hitills får dom plats även om det är väldigt små marginaler, haha! Det sägs att det tar ca 2 år innan brösten har vuxit klart och detta innebär naturligtvist att jag kan förvänta mig nya inköp av underkläder av överdelar ytterligare 1 år, skoj va?! Men det possetiva är att dom kommer vara klara till min bröstoperation, enda posetiva, haha!


Go morgon! 17/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas  ni sovit gott och mår bra! Jag har precis fixat mig för att åka mot stan och hämta ut ett paket. Därefter ska jag iväg till mina föräldrar som bjuder på middag, inte helt fel! Eftersom jag avskyr att laga mat, haha! Ska också försöka svänga in på Hem & Hobby för att kika lite prylar så som möbler, hihi ^^ Nu måste jag kla och ska försöka hinna med en shake också. bloggar mer sen igen, puss på er!

 


Lätt hänt!

Hej på er, ursäkta för uppdateringen men hamnade i telefonen med en kompis så glömde helt av, haha! SJUKT!   Kom precis in från en kvällspromenad och ska inom kort äta lite middag. Skulle träffa en vän senare idag men blev inte så dock... Men vi kom fram till att vi får ta det en annan dag :D Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna utgångs outfit blev riktgit snygg och tycker den blev riktgit bra
Toppen och byxorna är som gjorda förvarandra och blir verkligen super söta ihop
Halsbandet är helt FAB och ihop med toppen gör den sig perfekt!
Armbandet är mer neutralt och passar ändå in
Skorna är verkligen super söta och kommit in i en platå-period är jag rädd för, haha!
En perfekt outfit inför en härlig utgång med mysiga människor



Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

 

Många tankar!

Dom senaste dagarna har ni säkert märktatt jag har varit lite off här på bloggen och ska nu berätta varför. Som ni vet har jag tidigare gått ut i Aftonbladet att jag inte kommer göra min könskorrigering fören tiden känns inne och allt känns 100% rätt. Idag är jag på slutet av min utredning och skulle kunna få operationen gjord inom kort. Därför kommer jag genomföra hela utredningen som den är tänkt och när den dagen är här kommer jag avgöra då om en operation är något jag anser mig bhöver göra eller ej. Jag gissar på att i slutet av sommare kommr jag kunna ge er mer info gällande operationen. Men fram tills den dagen är här ska jag fokusera på det som är, vill inte stressa fram min utredning utan ta det som det kommer :)


Seg morgon! 16/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och är på bra humör! Själv vaknade jag rätt nyss och känner mig lite halv slö men går säkert över under dagen. Planer för dagen ser ut som så att jag ska möta upp en kompis på stan och senare ikväll bär det av mot gymmet. Men fram tills dess har jag lite saker att stå i som att gå ut med lillen och äta lite frukost. Jag önskar alla super mysig måndag oavsett väder ni har, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Veckans planer!

Då är det dags gör Veckans Planer och ser ut som en väldigt lugn och skön vecka. Jag ska eventuellt ner till Sahlgrenska för någon kontroll, misstänker att det har med mina hormoner att göra! Men det återstår och ser, hihi ^^ Annars är det väl som vanligt med träning, hämta ut paket etc. Nu blur det myskväll med lillen, bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Söndag! 15/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och mår bara fint,  ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan. Vädret är verkligen super fint och lite taggad för en skön promenad med lillen. Mesta av dagen ska jag lägga min tid på lite jobb och njuta av det fina vädret med givetvis, haha! Nu ska jag unna mig en god shake i daglig ordning och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Glad Alla Hjärtans Dag!

Tidigare idag fick jag denna bilden och blev så himla glad! Ibland behöver inte materiella saker vara bäst utan en bild kan bli minst lika bra och betydelsefull! Önskar er andra en mysig Allan Hjärtans Dag!


Dör, haha!

Detta klippet är verkligen super gulligt eller vad säger ni?!
Dör varje gång jag spelar upp det och tycker den är så himla söt haha!



Söt liten topp!

Denna toppen dör jag lite för, tycker den är så himla fin eller håller ni knte med?!
Mönstret är jätte fint och älskar att den är lite kort. Skulle vara super till sommaren eller en nu till våren ihop med en snygg jacka till :D


Här

 

Filmmys! 14/2

Go morgon alla sötnosar, hoppas ni sovit gott och mår! Själv mår jag bara fint och sitter framför tv:n och kikar på Björnbröder. Tycker om den filmen så himla mycket och påminner lite om det som engång hände mig för några årsen, på gott och ont :) När den är slut blir det ut för en liten morgonpromenad och hämta ut ett itet paket. Men frma tills dess ska jag njuta av filmen till en morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!


Super nöjd!

Hej på er, dåså har man naglarna fina på nytt och fy vad skönt det var! Blev verkligen super nöjd som vanligt och redan nya planer inför nästa gång, hihi ^^ När jag var klar där begav jag mig på stan för att utföra lite andra ärenden. Hittade det jag sökte och passade också på att hälsa på Mami på jobbet. Nu ska jag slappa lite i soffan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Underbar topp!

Denna toppen tycker jag är så himla fin och hade varit perfekt till ett par schysta  leggings
Tycker smycken knappt behövs, toppens tryck gör verkligen allt


Topp

 

Gullig tröja!

Dåså har man klickat hem en ny tröja till Gucci och fastnade stenhårt för den.
Älskar mönstret och den rosa färgen gör hela tröjan super söt
Ska bli himla skoj att få hem den och lär dyka upp i veckan som kommer antar jag


Tid för naglar ÄNTLIGEN! 13/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv ska jag strax spackla ansiktet för att bege mig ner mot stan för att möta upp Mami. Därefter blir det bege sig mot nagelsalongen för att få klorna fina på nytt och därefter blir det förbereda sig för lite fredagsmys. Tycker det låter som en himla mysig fredag, men först blir det att unna sig en morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snart dags för gym!

Hej på er, blev lite sen uppdatering men har haft fullt upp med att städa och tvätta. Så himla skönt att äntligen få detta gjort! Så fort jag kastat in andra maskinen tänkte jag trippa mot gymmet och köpa lite små saker, men det får nog bli innan gymmet. Har ingen vidare lust att gå in där och känna mig almänt snuskig, haha! Ber också om ursäkt att uppdateringen blev lite sen, men suttit i möte och glömde av tiden, men så kan det vara ibland :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit

Denna outfiten tycker jag blev hmla läcker och blev himla nöjd, om inte tala om shopping sugen
Toppen och byxorna klickar verkligen så bra och älskar v-ringningen
Armbandet och halsbandet lyfter hela toppen och ger en väldigt elegant stil
Skorna är super snygga och för er osm inte vet älska jag hel platå
En snygg håruppsättning till detta skulle vara perfekt!


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

 

Tillbaka blick!

Kikade genom liter bilder då håret var blondt och funderar på om det är snart dags att göra come back, hihi ^^ Jag gillar givetvis mitt röda hår, men lite sugenpå att färga tillbaks och får bli i sånnafall bli när extensionen ska bytas ut på nytt om det nu skulle bli akutellt  :)

 



 

Lugn dag! 12/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv kom jag in efter en liten morgonpromenad i världens tråkigaste väder.... Gucci ångrade säkert att hon envisades med att inte ha sin lilla jacka på sig, såg så ut iaf, haha! Det som står på schemat för dagen är tvätta, städa, gymmet och ringa 'studievägledare inför olika kurser. Nu blir det morgonshake och sedan dra igångmed hemmasysslorna, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Kommer du gå igenom en könskorrigering och om, när ska det ske?


Som det ser ut idag kommer jag gnomgå en könskorrigering, men kanske inte just nu. När den dagen kommer vill jag känna mig 110% säker att det är det här jag verkligen vill! Jag vill inte känna ångest över mitt val efteråt, men hitlls tycker jag mitt liv funkar kanon oavsett vad jag har mellan mina ben, haha! Därför ser jag inte en operation aktuell i dagsläget :) Men givetvis funderar jag ibland att göra den tidigare, slippa hålla på att gömma och krångla... Men man måste överväga för och nackdelar helatiden och jag krånglar hellre med lite gömma än att behöver ångra migsenare i livet :)




Allt har sin tid!

Hej på er alla sötisar, dåså håller även denna dagen gå motsitt slut och kan knappt tro att om 2 dagar är det Fredag igen, knäppt va?! =D Det jag spenderat dagen med är att jobba lite med och kikat på tv undertiden. Just nu sitter jag och kikar på lite kurser, som ni förstår gör jag inte allt för mycket under dagarna och funderar på att läsa lite extra. Jag skulle vilja få klart min spanska utifall jag vill läsa vidare till Cevilekonom med språkinriktning om några år, hade varit så himla fräckt! Men vi får se, att plugga till frisör låter med himla skoj :) Som Papi brukar säga, allt har sin tid. Tråkigt men helt sant, nu ska jag kika vidare på lite kurser, bloggar mer sen igen puss på er!

Allahjärtans dag!

Som dom flesta vet är det Allahjärtans dag nu på Lördag och därför har jag valt ut 5 bra tips
Jackan är verkligen super snygg och är en toppen present enligt mig
Byxorna helt fab och älskar mönstret, dessutom skulle dom passa super till ett par höga svarta pumps
Handtattueringen är jätte fin och en snygg topp till hade varit super
Jefferysena är verkligen hur gryma som helst och jag dör av nitarna
Väskan är snygg och enkel, perfekt till fin middag eller en härlig kväll ute på krogen
Något av detta skulle vilken tjej som helst bli lite extra glad över att få nu på lördag :)


Jacka                            Buxor  
Handtattuering
Väska                           Skor    

Snart är det dags!

Igår var jag som sagt på konsultation som gick jätte bra och personalen som jobbade där var helt underbara! Fick prata med kirrurgen som jag tidigare skrev och visade sig att mina önskemål kunde uppfyllas, vilket kändes himla bra! Däremot fick jag  verkligen hålla helt fokus på att inte svimma halva tiden jag var där pga nervösitet, haha! Men fick svar på alla frågor jag hade och kommer få besked om några dagar gällande min hormonbehandling om jag behöver ta en hormonpaus eller ej. Passade också på att boka tid inför operationen och tog den 22 Juni, men kan också bli tidigare. Ska bara vänja mig av själva tanken innan jag bestämmer mig ändra tiden till ett tidigare datum, hihi ^^


Mysdag! 11/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort fixa mig för dagen. Planer för dagen är att dra sig till gymmet och eventuellt luncha på stan, men inte helt klart! Kan bli av imorgon istället också :) I övrigt skiner solen och känns som det kommer blin en riktigt bra dag, inte mig emot heller, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och avnjuta min morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!



Mångsidig topp!

Fick hem denna toppen för någon dag sen och oj vad jag älskar den!
Det jag tycker allra bäst med den är att man kan ha den så gott som på fest som vardags
Skulle passa super till ett silver eller guldhalsband


Topp

Dags för sista ärendet!

Hej på er, dåså är man hemma efter en mysig dag på stan med massa ärenden, som vanligt, haha! Konsultationen gick också jätte bra, personalen var himla trevlig och hjälpte mig boka tid, men tar mer om det imorgon! Nu blir det att trippa mot bilen för att åka och hämta mitt lilla paket, därefter blir det att ladda upp inför gymmet! Dags att göra sig klar för sista ärendet för dagen, bloggar mersen igen, puss på er!

Sött smycke och söt present!

Dessa smycken tycker jag är så himla fina och dessutom kostar dom inte en förmögenhet heller
Halsbandet är helt underbart och dom matchande örhängena är verkligen super söta!
Dett är är absolut en toppen present till alla hjärtansdag!


Smycket

 

Let it go!

Något jag är så himla trött på är killar som tror att dom kan komma och gå hur som helst... Att knappt höra av sig och helt plötsligt från ingenstans dyka upp, fattar dom inte hur oehört genomskinligt deras beteende egentligen är?! Alla förtjänar en andra chans, men när man åter upprepar samma beteende dör verkligen intresset och trovärdigheten på bara några sekunder.... Därför säger jag er, slösa ALDRIG er tid på en person som inte behandlar er på ett värdigt sätt!

Steg 1 av 2! 10/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Känner mig himla slö av någon mystisk anledning men släpper väl under dagen :) Detsom står på dagens schema är att hämta ut ett paket innan jag beger mig til kliniken infrö min konsultation, har redan ont i magen, haha! därefter blir det mot gymmet och bränna lite kalorier. En helt okej dag med andra ord, bloggar mer sen igen ,puss på er!


Dinner!



Home!

Hej på er, dåså har man kommit hem från en mysig stad på stan med goa vänner. Vi provade också en ny resturang jag redan glömt namnet på, haha! Därefter gick vi och kikade lite på Djurmagazinet och jag hittade glittriga bokstäver man kan fästa på halsbandet och jag ska så skaffa det, hihi ^^ Dock saknades ett C och fanns enbart i silver... Fast andra sidan vet jag vart man kan få tag på alla bokstäver, samt i guld =) Nu ska jag mysa ner mig i soffan och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev så himla fin och smälter för varje sak
Toppen och byxorna är super snygg och går ihop jätte bra, dessutom älskar jag v-ringningen på toppen
Halsbandet är super snyggt som dessutom lyfter det fram nyckelbenen riktgit fint
Handsmycket är att dö för och med nagelförlängning eller uppmålade naglar blir det super
Skorna är enkla och har en hyffsat rejäl klack, dessutom blir dom super fina till byxorna


Topp

Halsband

Handsmycke

Byxor

Skor

 

Gjorde min dag!

I fredags fick jag en super fin överraskning av en på Instagram som hade taggat mig på en bild. Blev naturligtvis jätte nyfiken på vad jag hade blivit  taggad i och när jag fick se bilden blev jag jätte smickrad, om inte tala om glad! Kunde knappt tro att detta var sant och gjorde verkligen hela mig helg, tusen tack för att du la ner din dyrbara tid! =D
 
 

Måndag igen! 9/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv vaknade jag för en stund sen och kom rätt nyss in med Gucc. Planer för dagen är att träffa lite vänner på stan, hämta ut ett paket och lite senare ikväll dra sig mot gymmet. Men innan jag gör något annat ska jag unna mig en god morgonshake undertiden jag inväntar att tvätten ska bli klar. Nu skriker lilla magen på mat, bloggar mer sen igen, puss på er!

Veckans Planer!

Dåså är Veckans Planer klart och ser ut som en väldigt lugn vecka enligt mig :) Det jag ser fram emot mest är att få klorna fina och redan planer på hur dom ska se ut, hihi ^^ Det jag är lite små rädd för är konsultationen på tisdag, men hoppas den ska gå bra :) Annars ser veckan ut som den brukar, med träning, luncha med en vän och hämta ut paket :) Nu ska jag mysa ner mig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Grattis! 8/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Melodifestivalen igår och vad ska man säga?! Enligt mig var det ett riktigt uselt startfält och hade enbart 3 jag fattade tycke för. 2 av dom gick till finalen och den sista slogs ut i rond 2. Resterande var antingen helt okej eller WTF is this, haha! Tyvärr gick en av dessa bidrag till andra chansen vilket innebär att man måste lyssna om skiten... Jag pratar om Dolly Style eller som jag så fint döpt om dom till Doggy Style, haha! Knaprade ihop en ny text till dom undertiden jag behövde lyssna på skiten och tror jag behåller den för mig själv, men tycker mitt en påhittiga namn säger allt om den ^^ Säger iaf Grattis till Erik och Jessica, nu blir det frukost =D

Den dolda sanningen!

Något som ständigt är uppe på tal är djurhållningen här i Sverige och att vi har betydligt bättre hållning än många andra länder, vilket är sant. Men frågan är hur bra är den egenligen?! Dagens inlägg kommer jag kritisera grishållning pga att den är rent utav USEL, jag avskyr den och hoppas reglerna blir betydligt hårdare än vad dom redan är och jag ska berätta varför!


* När en gris ska grisa/föda ska hon normalt sätt gå 400 m för att hämta sitt bo-matrial Men här i Sverige omvandlas dom 400 m till 15 - 30 till sin box... Jag förstår att det är omöjligt att ge grisen det där och ändå försöker göra så gott man kan.

* Vissa grisningsboxar är så pass små att suggan kan råka lägga sig på någon av sina små kultingar

* För en gris är bökning ett beteende den måste få utföra och vissa gårdar ger enbart spån och hoppar halmen där den lille grisen får utlopp för sitt beteende inför en grisning.

* Gårdar som ej har krav låter sina djur gå inne 24/7 fram till slakt vilket är helt sjukt i mina ögon! Om vi vänder om perspektivet tror jag ingen av oss skulle vilja vistas inne med 7 - 10 personer i en lägenhet på 77 kvadratmeter eller?!

* Visste ni att det finns utrustning för små grisar som låser fast den lille när han nått en viss ålder då han ska genomgå en kastrering UTAN bedövning.... Varför, jo för veterinär är på tok för dyrt att ta in. Djurplågeri om ni frågar mig!

* I vissa anläggningar då stimulansen blir för låg och utrymmena är för trånga biter djuren av varandras svansar och även kan ge sig på öronen.

* Sist men inte minst, visste ni att grisen klassas till världens 4 intelligentaste djur och ändå hålls på det här sättet.


Detta har jag funderat mycket kring och därför bestämt mig att sluta äta griskött som inte är ekologiskt fram taget. Jag vill äta med gott samvete och inte vara medveten ständigt över hur denna lilla korv kom till eller julskinka. Sveriges bönder har det tufft, men hur är det då inte för dom små grisarna?! 2015 ska jag kämpa för en bättre grisproduktion och blir jag serverad ej kravmärkt kan jag äta sallad eller en skål md flingor. Jag är trött på att höra kommersiella grisbönder som säger att deras djur mår bra, skit snack!

 

Vad tror ni?!

Detta halsbandet tycker jag är riktigt snyggt eller vad säger ni?
Tror det hade varit perfekt till en snygg vit topp jag har och ihop till mitt röda hår
Riktigt sugen på att klicka hem det, hittar det Här

Ändrade planer för klorna! 7/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv försöker jag motivera mig att dra igång hårfärgningen eftersom den inte blev av förra helgen, haha! Skulle egentligen iväg för att få klorna fixade idag men eftersom jag ska på 2 lite mer importante saker fick jag boka om min tid.... Det hade givetvis inte gjort något egentligen OM dom inte hade varit så sjukt långa + att 2 av dom gått av :'( Fast andra sidan blir dom fixade i veckan så är inte så synd om mig trots allt, hihi ^^ Nu blir det frukost och så hös vi mer sen igen, puss på er!


Äntligen!

Igår fick jag äntligen hem mitt modem/router och är så himla lycklig att äntligen ha tillgång till internet när jag vill, haha! Dessutom funkar internet kanon och servicen jag fick var super! Nu kommer jag slippa behöva oroa mig över internet något mer, love it!


 
 

Packar det sista!

Hej på er, denna dagen har verkligen varit himla bra och känns som det kommer fortsätta så! Bara därför kommer säkert något hända eller vad tror ni?! ;) Blir att packa lilla väskan för lovade Mami kika Melodifestivalen imorgon. Vi brukar ha det som tradition att kolla ihop men eftersom Papi ska på något möte i Götet kan sällskap aldrig vara fel heller! Dessutom vet jag hur oehört obehagligt det är att sova i deras hus solo, något jag AVSKYR! Dock tror jag inte hon känner detsamma, men kan vara jag som är överkänslig ^^ Ska fortsätta mitt packande och så hörs vinner imorgon igen, puss på er!



Snygga byxor!

Dessa byxor tycker jag är så galet SNYGGA och skulle passa perfekt till en svart topp
'Antingen till ett par schysta pumps eller ett par Jefferys med snygg svart klack
Helt in love idessa, ni hittar dom Här


Dagens I-landproblem

Igår när jag gick ner för att hämta lite post fick jag se att jag har ytterligare en grej att hämta ut... Jag vet inte vad som är mest irriterande, att jag ska behöva åka iväg igen eller att jag faktiskt inte vet vad det innehåller, haha! Men det enda sättet att ta reda på vad det är att hämta ut mitt lilla paket :)


Fredag! 6/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Jag mår super duper och ska inom kort göra iordning en lite morgonshake. Är på riktigt bra humör och hoppas det håller i sig hela dagen :) Säger som jag brukar, men tycker verkligen dagarna flygerförbi och känns som det var måndag igår, haha! Planer för dagen ser ut som så att jag ska iväg lite senare till gymmet och sen blir det fredagsmys, ska bli så himla skönt! Är botbjuden till några kompisar senare ikväll vilket ska bli himla skoj! :) Nu ska jag fortsätta med mitt och bloggar mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Något jag tycker är så himla fint är när människor skaffar djur från hund eller katthem. Tycker det är så himla rart och se att dessa människor ger dessa små stackare en ny chans till en familj! Alla djur förtjänar bra hem, men har djuret en tragisk historia bakom sig blir det nya hemmet speciellt på ett helt eget sätt :)



Lika mycket koll som vanlig, haha!

Hej på er, efter att suttit med lite jobba är det snart dags för att göra sig iordning för gymmet, att bero på det. Tidigare idag ringde gymmet mig och frågade om jag har provtränat hos dom, jag fattade ingenting eftersom jag höll på dels med en annan grej och hängde knappt med vad killen i luren menade, haha! Men vad jag förstod det som var det någon check grej så antar det var ganska lugnt :) Nu blir det att göra sig redo för att pumpa upp pulsen på bandet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev super häftig och även lite små kaxig
Toppen är super söt pch älskar kjedjan ifram, gör verkligen hela toppen!
Armbandet och örhängena är super fina och gifter sig jätte bra till själva toppen
Byxorna är lite små tuffa och ihop med skorna får man både en snygg hållning och en kaxig stil, me like!
Detta är perfekt för en utgång och helt förtrollad i denna outfit, hihi ^^


Örhängen

Topp

Armband

Byxor

Skor

 

Snart dags igen?!

Som ni vet har jag nyligen flyttat in i en ny lägenhet och bor i en av Skövdes utan tvekan dyraste hyresrätter. När jag tog lägenheten visste jag om att här kommer jag trivas, vilket jag också gör! Trots detta har jag ändå lite funderingar på att köpa en egen lägenhet centralt i Skövde med ett liknande stuk som den jag hyr idag. Därför är jag nu i fullgång att letar efter en ny bostad och är benägen att lägga mellan 1 - 2 millar för min dröm lägenhet. Men givetvis har jag min krav och tänker absolut inte byta ner mig, haha!


Mina krav är följande:

Den ska ligga centralt

Byggnaden ska vara fräsch och rätt nygbyggd

Jag ska bo högstupp med den bästa utsikten, givetvis balkong och den SKA vara inglasad

Hiss SKA finnas i lägenheten

Upptagen morgon! 5/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv har jag varit upptagen med att hämta ut ett paket, rasta lillen och fastna framför tv:n, haha! I dag är det torsdag och har inget speciellt planerat, ska träna lite senare ikväll och mesta dels bara njuta av dagen. Nu ska jag föröska spackla nyllet och göra en härlig morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

Vad är ditt bästa gymtips för att komma igång?


Eftersom jag själv kan slarva med min träning är jag kanske inte den bästa på att uttala mig kring träning, men ska försöka! :) Har man möjlighet till egen PT är det en perfekt start, få peppning inför varje pass som gör själva träningen betydligt roligare :D Har man inte möjligheten till PT eller vill lägga pengarna på annat kan en bra början vara gå till gymmet 2 - 3 gånger i veckan. Det behöver inte vara super duper länge 30 - 45 min räcker fint på en cross. Sedan får man känna efter själv när man vill utöka tiden :)


Gymmet check!

Dåså är gymmet avklarat snart och fy vad jag inte vill vara kvar, haha! Sprang som en liten jude på bandet och svetten rann, men nu är det gjort! Som ni kanske förstår så har min fot blivit bra igen, love it! När jag kommer hem blir det en lång efterlängtad dusch :) Att bero på något annat, älskar andra tjejer på gymmet som använder löpbandet till att gå på och om dom springer är det säkert sammanlagt 5 - 10 min på 30 min, inte undra på att deras handdukar är mer eller mindre snustorra ^^ Alla gör givetvis inte såhär, men kan inte låta bli att påpeka det, hihi ^^ Nu ska jag göra det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Söta handsmycken!

Som ni vet älskar jag handsmycken och till långa eller målade naglar blir det verkligen super fint!
Tycker båda dessa är super snygga och hade passat super till en svart långärmad topp


1     &    2

 

Tok-nöjd!

Igår var som sagt lillen på salong för lite vardags lyx och hon blev verkligen super fin!
Det var hennes första gång på salong och hon hade varit jätte duktig, vilket glädje mig, hihi ^^
Jag blev verkligen super nöjd och Gucci ville knappt gå när jag kom för att hämta henne, vilket är bevis nog att hon mått bra och haft skoj! :)




Mysdag! 4/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott  och mår super duper bra! Själv mår jag himla fint, dock lite snuvig, men går väl över allt eftersom?! Typisk vinterförkylning antar jag :) Det som står på listan för dagen är att hämta ut ett paket,  träna och luncha ihop med en kompis samt gå lite på stan men antog ni förstod att det skulle bli något sådant, haha! Fick hem Guccis kläder igår btw, kan lägga upp bilder på dom någong gång under veckan eller den som kommer! Nu vankas det frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


New top!

Denna blusen tror jag inte jag visat er förut och vad tycker ni?!
Jag tycker denna blusen är super och med rätt kläder kan man ha den både till fest som vardags
Dessutom med en snygg bh under som den jag har under blir det verkligen super!
Dock finns inte denna blusen kvar, men hittade en liknande som är minst lika snygg!


Här

5 min kvar!

Dåså har man snart avklarat gymmet och känns himla skönt att man pallade sig iväg! :) nu blir det hem för att byta om och hämta lilla Rödön som tydligen var klar innan planerad tid, himla skönt! :D Dock befanns jag mig på gymmet när jag fick veta detta, men aja sånt är livet, dom måste ha lite förståelse som är bloggerska eller vad säger ni?! ;) Nu ska jag fortsätta mina sista minuter på crossen och så hörs vi mer sen igen! Btw jag har inte svettats lika mycket som sist, haha! Antar det var pga hormonslarv.... Aja puss på er!


Smälter!

Denna toppen har jag faktiskt aldrig sett förut och jag smälter för den!
Den skulle vara super till gymmet och lite sugen att köpa den :)


Tröjan

 

Molly Sandén - Phoenix

Har verkligen fastnat så hårt för Mollys nya låt Phinix och tycker den är så himla bra!
Älskar hur hon leker med rösten och låtens budskap som får mig att tänka på det negativt som hänt i mitt liv och hur det fått mig att ta mig hit jag är idag. Älskar låten, den ger hopp och glädje, sånt gillar jag! :)


Snart klippdags! 3/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv är jag fixad för dagen och ska inom kort göra oss klara för att åka till salongen med Gucc. Hon är dock ont medveten om vad som ska hända och lika bra det antar jag, haha! När vi är klara där blir det iväg med rödan och lite senare idag ska jag  trippa mot gymmet :) Men innan vi gör något annat idag väntar en god morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!


Intressant dokumentär!

Såg på denna dokumentären igår kväll och tyckte den var så himla bra!
Hoppas att ni också kommer uppskatta den precis lika mycket som jag  gjorde :)


Får se hur det går!

Hej på er, dåså är man på gymmet och upptäckte att jag måste slått i baksidan av foten på något konstig sätt :/ Vilket innebär att jag inte kommer inte kunna köra mitt konditionspass, riktigt drygt! Känns lagom skoj att köra cross 1 timme framåt liksom, haha! Har fått massa saker gjorda idag, ringt gällande bredband och ökat mitt tv-paket, skrivit på dusch order och beställt lite kläder :) Tig faktiskt ganska lång tid och var inte klar fören 14:00 :) Aja nu ska jag trampa vidare och sedan försöka ge mig på bandet, skam den som ger sig som jag brukar säga ;)

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt läcker och tycker allt blir så toksnyggt ihop!
Toppen är super duper SNYGG så man nästan tror man dör
Armbanden är hur nsygga som helst och lyfter toppen lite extra
Byxorna älskar jag och ger väldigt fin form på benen
Skorna är super snygga och bryter lite kontraster som får outfiten ner på jorden
Detta är absolut något jag skulle kunna tänka mig hapå mig, det är snyggt, sexigt och ändå jordnära, löv it!


Topp

Armband

Armband många

Byxor

Skor

 

En lyckad kväll!

I helgen var det som sagt inflyttningsfest och det var super trevligt! Träffade massa super härliga människor och vet inte hur länge festen höll på, haha! Vi blev också utmanade a boysen att springa ut och rulla oss i snön i underkläder, vilket vi naturligtvis inte bangade för, haha!. Blev säkert  3 - 4 gånger om vi sprang fram och tillbaka, SJUKT! Men skoj hade vi och priset fick dom flesta av oss betala dagen efter, men så värt det, hihi ^^


Mysig morgon! 2/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv kom jag rättnyss in med lillen och ska inom kort göra iordning en morgonshake. Vädret är toppen och är sådär lagom kallt, trodde jag aldrig skulle få säga det, men oj vad fel jag hade, haha! Förövrigt händer inte så jätte mycket, ska ringa 1 viktigt samtal och lite senare ikväll blir det iväg mot gymmet :) Nu kallar shaken på mig, boggar mersen igen, puss på er!

 
 

Veckans Planer!

Dåså är veckans planer uppe på nytt och visst ser veckan skojsig ut?! *=D Super taggad inför den och ska bli himla skoj! Skulle egentligen iväg till Schalgrenska imorgon inför bröstoperation och könskorregering. Men eftersom jag har ett möte vid den tiden kommer jag behöva boka en ny tid, lite tråkigt men, men :) Kommer också få hem 2 paket som innehåller mitt internet och lite kläder, haha! Har gjort en deal med mig själv att åtminstonde handla kläder 1 gång i månaden för valfri summa och verkar som mitt nyårslöfte håller i sig, haha! Resterande dagar blir det gym och ah som ni ser ska Gucc till salongen för bli badad och klippt. Gjorde sånt med min förra hund men tycker det är så himla tråkigt, hihi ^^ Nu får ni sova så jätte gott och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Snart tillbaks!

Hej på er, Veckans Planer kommer komma upp lite senare ikväll av den enkla anledning att jag mår fett illa och har mer eller mindre sovit bort hela dagen, haha! Har bara mig själv att skylla och ibland gör man dumma saker och dricker 2 much, like yesterday, blöööö! Men undertiden ni inväntar så fint det sista inlägget kan ni unna er med en liten film, bloggar mer sen igen, puss på er!

1 Februari!

Go morgon alla bloggläsare, inflyttningsfest igår och var hur mysigt som helst! Dock mår jag därefter men var absolut värt det, hihi ^^ Ska snart bege mig till föräldrarna för hämta min lille bäbis och lite senare ikväll kommer Veckans Planer upp i daglig ordning. Nu blir det puttra hemåt och så hörs vi mer sen, puss på er!