Usch och fy


Hej på er!


Hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på dagen. Jag började dagen med att röja lite hemma. Slänga in en tvätt och plocka lite hemma. Det är verkligen härligt! Förstår verkligen inte hur jag engång resonerade… Det är både skrämmande och jävligt äckligt! Att ha en stor svart säck på balkongen med massa sopor och knappt städa. Äh fy! Idag är jag både äldre och vet bättre. Haha! Kanske lite för bra. Utan att överdriva dammsuger jag var annan eller tredje dag. Haha! Får panik av massa grus och skit under foten. Blä!

(null)     

Idag ska jag jobba och se över nästa veckas jobb. Måste också posta lite fakturor idag eller imorgon. Just nu står jag på gymmet och ska köra lite mage, rygg, armar. Hade en lucka och tog chansen att få detta gjort. Att bara kunna chilla är något jag alldeles för sällan. Ibland skulle jag kunna vilja kolla på serier och bara slappa. Men ärligt talat stressar det mig… Säger som min mormor "ta det lugnt kan jag göra i min grav". Haha!


(null)

Ska fokusera här. Därpå ska jag äta lite mat och njuta av den lilla ledighet jag har efter gymmet. Nu ska jag svara på lite Mail i samband jag värmer upp. Puss på er!


Succé


Hej på er!


Hoppas det är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen. Solen skiner. Hade ett bra möte under morgonen. Ett viktigt paket har anlänt och jag ska verkligen inte klaga över livet. Står nu på gymmet och trodde klockan var lite efter 12:00. Men oj vad fel jag hade. Haha! Ska boka tid hos min psykolog AKA min frisör. Utöver att det är röv kallt är livet ändå bra! 

(null)


Idag ska jag försöka få klart alla måsten. Fakturera, redigera podd, lämna in deklarationen, träna och lägga nästa veckas schema. På riktigt vem är jag?! För 1 år sedan låg jag mer eller mindre handlingsförlamad och orkade knappt jobba. Idag köttar jag på som vanligt, om inte mer. Haha! I helgen ska jag kanske på en visning. Men mer om det kommer i podden gällande vad och vart. Vi talade om utgång i helgen. Men ärligt vet jag inte om jag har tid. Däremot måste jag städa min lägenhet och röja i den nya bilen.

(null)


Jag ska fokusera på passet nu. Blir lite rumpa och sen är det hem. Förbereda inför imorgon. Gå igenom lite papper och kolla hur det blir med min industrivägg. Som sagt massa att stå i. Dessutom har jag börjat jobba som PT. Om du har svårt att komma igång här av dig! Jag finns som sagt både i Jönköping, Skövde och Göteborg. För pris info och erbjudande får ni via Mail. Hoppas ni också får en fantastisk dag  😘


Mitt tredje hem

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och står på gymmet. Skönt att få detta gjort tidigt på dagen också. Känner att man hinner med väldigt mycket mer! Dessutom är det alltid folk tomt mellan 13-16. Hur skönt? Dock har jag piss dåligt batterie. Får se hur länge telefonen är med mig. Haha!  Mitt dagliga problem. Iaf om man skulle fråga min mamma. Hehe.

(null)


Solen kikar fram och det är trots detta piss kallt. Vad hände med vår vädret? Ni som lyssnar på podden vet exakt vad jag tycker om detta. Haha! Idag ska jag inte göra jätte mycket. Fixa lite hemma och försöka ta bilderna som aldrig blivit tagna. Haha! Redigera andra bilder och försöka kolla podd-tid. Ja ni vet. Det gamla vanliga.

(null)


Idag blir det mycket rygg och mage. Det bästa med träning är resultaten man får. Förstår inte folk som inte tränar och gnäller på att dom är trötta eller ineffektiva. Snälla vad är problemet? Ställ alarmet 1 timme tidigare, gå upp och börja rör på dig. Svårt? Nej! Man ska aldrig låta ens laga sidor vinna. Då händer det aldrig något! Nu ska jag försöka vara lite fokuserad. Imorgon ska jag ner till Jönköping. Ska bli skönt att få komma hem till sitt tredje hem. 😍 puss på er!


Småstadsdrottningar - Fick en j*vla böter av en no lifer

Här

Flytt till Göteborg

Hej på er!


Solen skiner och alla är så glada i goa Göteborg. Hur sjukt är det egentligen att jag mer eller mindre börjar bo här mer och mer? Nej, men snälla! Så många gånger jag sagt att jag kan tänka mig bo här och mer och mer gör det? Bara det får mig att le.

(null)


Idag ska jag gå i affärer. Kolla lite kläder, skor och massa annat. Eftersom jag behovet uppgradera min garderob. Gjort av mig med 5 stora svara sop säckar. Då förstår ni vilket dilemma jag lever med, haha! Köpte även nya underkläder. Verkligen behövligt! Men 2500kr var jag inte redo för. Haha! Dog lite inombords. Haha!

(null)


Nu ska vi ta en liten fika/brunch. Därpå ska vi vidare på annat. Vi har även införskaffat en instagram till vår podd. Smastadsdrottningar heter vi på Insta. Nu ska vi gå vidare. Uppdaterar dagligen på min instagram Mollynilson heter jag där. Vi hörs mer en anna dag puss på er! 

(null)

Fuck ekorrhjul



Hej på er!


Solen skiner och jag är på jätte bra humör. Igår skulle jag åka ner mot Kalmar. Men efter jag passerade Vetlanda fick jag veta att personen i fråga hade visat positiv mot Corona. Där av att jag vände och åkta direkt till nagel salongen . Fick snabb hjälp av en gullig kille! Det är verkligen skillnad på salonger. På gott och ont. Jag hatar att boka tid. Jag vill kunna ringa samma dag och få tid direkt. Enda positiva med Corona. Haha! Samt att folk höll avstånd.

(null)


Idag ska jag gå på Ikea och hitta smarta lösningar. Det är något jag måste få upp i lägenheten. Inte tala om att städa ur massa skit i lådor och garderober. Verkligen behövligt! Som ni vet bor jag på 3 olika ställen nu mer. Inte konstigt att man mer eller mindre blir schizofren. Men det är skönt att komma iväg också. Hade inte pallat med att gå i samma ekorrhjul dag in och ut. Inte undra på att folk är bittra och gnälliga. Hade jag också varit om man bor/lever/sover/äter på samma ställe 24/7. Haha! Nej tack!

(null)


Nu ska jag börja göra mig redo för dagen. Jag är lite osäker på hur jag ska uppdatera. Men det får ni avgöra. Säger man inget får det vara bra som det är. Slänger upp lite bilder från igår. Blev sushi. Hur gott? Älskar sushi! 😍

Torka

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är jag på gymmet och ska snart gå hemåt. Jag är verkligen beroende på vad för typ av gym jag är på. Hur sjukt. Haha!  Dagens väder har varit super tråkigt och när jag gick regnade det… men det ska tydligen vara fantastiskt väder i Jönköping i helgen. Hur skönt?

(null)


Vet inte om det kommer en podd nästa vecka. Men det beror på den andra. Hon har nämligen röda veckan. Men i sånna fall får det bli ett back up avsnitt. Hoppas det är okej! Men ibland får det också bli så! Allt kan inte göras jämt. Även om önskan vill eller finns.

(null)


Idag har jag jobbat som ett as. Haha! Kändes som det aldrig skulle ta slut. Men på ett bra sätt förstås. Men i slutet var det tufft. Men det finns gives folk som var det värre. Jag är verkligen så trött på kriget. Varför tar det aldrig slut. Finns ingen jag vill se död som den där ryska dvärgen… tror knappast jag ör ensam! Aja ska fortsätta med mitt. Ska se vad för bilder det blir för idag. Har mer eller mindre bildtorka! Som om det är det enda jag har torka av. Haha! 😂


Solen skiner!

(null)


Hej på er!


Solen skiner i Jönköping och jag lever mitt bästa liv på gymmet. Det är verkligen skönt att komma igång och har detta rullande. Att gå till gymmet gör verkligen så mycket. Du blir piggare och får ett helt annat flow. Förstår inte folk som tvekar! För mig är det ett måste! Dessutom perfekt om man får/tar en lucka under dagen. Hur skönt!

(null)


Idag är det onsdag. Klev upp vid 08:00 och körde igång dagen. Fixade lite pappersarbete och gick igenom lite bokningar. Att gå upp tidigt är verkligen nyckeln till en bra dag! Say no more! Det klart jag älskar sova. Men tänk vad mycket du skulle hinna om du inte ligger och drar dig i sängen. Tänk värt!

(null)


Ska strax avsluta här. Sticka på ett möte vid 16:00 och sen hemåt. Älskar få gymmet klart och komma hem tidigt! Tidigt för mig är innan 18:00. Haha! Gymmet är skoj men har man en lucka på lunchen är gymmet en räddning. Dock glömde jag min vatten flaska. Enda negativa. Haha! Ni ska jag fokusera här att bli klar. Dagen har bara börjat! 😃


Lindra mitt mående!

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och står nu på gymmet. Kom hem från Göteborg för bara någon timme sedan och kollade till kontoret och därpå åkte jag till gymmet. Haft 2 dagar ledigt och bara tagit det lugnt. Vilket varit väldigt behövligt! Alltid full rulle och sen hamnar sömnen efter.  Varför gör man så?


Idag är det tisdag och kommer planera att stanna kvar tisdagar också. Blir ett litet tightare schema. Men väldigt värt! I söndags när jag åkte ner till Göteborg så jag ut som en sönder punsat fåret Sean. Haha! Hemskt! Men idag mår jag bra och vet ni vqd?! Mitt gymkort ska funka som det ska! Nej, men hur bra! Ångest, hejdå! 😍


Ska köra mage idag och lite armar. Att träna är inte alltid skoj. Men oj vad skönt det är när man väl är på plats eller gjort klart allt! Imorgon ska jag träffa en designer som ska göra om mitt vardags rum! Det har nämligen börjat ge mig psykisk ohälsa… Som ni förstår mår jag nu mer dåligt i mitt egna hem. Haha! Men hon ska fixa detta. Så skönt! Inte nog är det snart sommar och kan snart vistas ute under kvällarna. Ursäkta men hur trevligt? 😍

(null)

Småstadsdrottningar- Hur kan jag vara så trött

Här

Småstadsdrottningar - Nu spränger jag lägenheten

Här

Småstadsdrottningar - 50% Hår

Här