Skaffa barn


(null) (null)

Hej på er!


Hoppas er dag varit bra och att ni mår bra. Är lite hoppigt här i bloggen. Men sådant är livet! Dagen började med att klockan ringde 08:00. Vilket i som tur inte hade påverkat mig. Om jag jag inte la mig försent... där av att jag är jätte trött nu. Men har bäddat rent, ska hoppa in i duschen. Därpå sängen!

(null)

Träffade Annelie idag. Väldigt trevligt. Hon skulle iväg kl 12 till BVC med som äldsta. Eller som jag brukar kallade det besiktningen. Haha! Men vi tog en härlig brunch. Snackade minnen och massa där till. Därpå handlade vi lite. Eller jag följde mest med. Som sällskap. Men det var minst lika skoj! Samt att hennes minsta var med. Om alla barn kunde vara så lugna. Hade jag säkert haft barn för lääääängesen. Haha!

(null)

Därpå åkte jag hem. Gick ut med lillen, städade lägenheten och kollat på film. Har Disney + och JA, jag rekommenderar alla att skaffa detta! Slänger upp lite bilder för någon veckan sedan. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

(null)

(null)

Stress

(null)

(null)

Hej på er!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag. Men lusten var inte funnits. Även om det hänt en hel del! Men mer om detta kommer jag berätta senare mer om! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bra och precis kollat klart på PH. Det blir bara mer och mer intressant!

(null)

Idag har jag varit på möte. Gått igenom lite papper och sånna saker. Imorse när jag gick ut med hunden höll jag på att DÖ. Nu märks det verkligen att vintern är på ingång och jag är glad att mina jackor är uppe!  Dock måste jag köpa nytt. Då min bröstoperation gjort att vissa inte går att andas i. Haha!

(null)


Nu ska jag göra eller beställa lite mat. Jag har alltid fullt upp och dagar som dessa glömmer jag av att äta. Vilket inte många förstår. Men oftast vill jag inte slösa tid. Tänker jag tar det sent. Plötsligt är klockan 17:30. Haha! Galet! Nog om detta. Slänger upp lite bilder från idag. Måste skicka in skorna på omklackning snart! (null)

(null)     

Dagens problem


Go kväll!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och kom hem ganska nyligen efter gått på stan. Det är med blandade känslor att mörkret tränger på. Mysigt att belysningen kommer upp. Men dagarna känns plötsligt kortare... Men är det bara jag som längtar till julen. Om man bortser från snön. haha! Den kan jag gärna hoppa!

 

Idag har jag jobbat undan massa och varit på ett möte. Samt handlat lite små saker. Absolut inget märkvrdigt. Men lite saker till badrummet och annat. Tycker det är mysigt att gå i affärermelln 10:00-15:00. Helt tomt på folk och man slipper människor som inte fattar att vi lever i en pandemi... Där av att jag HELST undviker gå i affärer under helgerna!

 

Men till dagens problem... Jag älskar monster (drycken). Men den jag föredrar är punsh och peach. Bästa! MEN det verkar som alla affärer köpr endast in ex-antal av dessa... Varje gång jag kommer in till en affär. Spelar ingen roll om jag är i Jönköping, Skövde eller Linköping... Dom är ALLTID SLUT! Det finns en som är blå och heter mango någonting. Den är god! MEN inte 8 veckor på raken... Bara en sådan grej kan förstöra HELA MIN FUCKING DAG! Man bara "Ursäkta? Kanske på tiden att köpa in lite fler eller skaffa effektivare personal som inte förstör min dag?"...  Att bero på detta! I en affär sa ena kollegan "Ursäkta, kan du be Anna komma, jag glömde en grej på lagret" Jag bara, men snälla, du har väl egna ben? Ett bevis, av många jag kan lägga fram! Om inte tala om deras "glada" miner när man ska betala... "Något mer? (tvingar fram ett leende som ser mer ut som dom ska bajsa på sig vilken minut som helst)" haha! Vissa vekar glömt att dm har ett service-yrke? Aja innan jag uptäckte detta med drickan, tog vi lite bilder. Slänger upp dem som vanligt! Tro mig, det har häntmycket mer än detta jag berätta om. Men skulle jag berätta om allt. Skulle jag få sita här till kl 23:00 och det har jag verkligen tid eller lust med. 3 ord får ge er en hint trafik, tangentbord och dessa jävla män... haha!