Veckans Planer!

Go kväll, dåsås är veckans planer på gång och blev sent som vanligt, fast andra sidan hade ni mått lika dåligt som mig hade ni också förstått varför det blev som det blev, haha! Har säkert glömt något i daglig ordning, men aja då får ni veta det i veckan!

Tycker det ser ut som det brukar mer eller mindre, hämta ut paket, luncha på stan, skicka lillen på salong och få fransarna snygga igen. Givetvis blir det lite gymmande i daglig ordning och ska försöka nyttja mitt Actic kort denna veckan... Gymmet är helt ok men gemfört med dom andra gymmen är det inte lika bra och det är BARA för ljuset i lokalen SUGER, haha! Aja ska fråga lite saker gällande PT. Eftersom jag har 3 gym att välja bland ska jag givetvis nyttja det och få det bästa priset ;)

En helt vanlig vecka med massa tider som ska bokas in, åh måste boka tid för min laserbehandling, hade helt glömt det, tur jag kom på det! Nu blir det mys framför tv:n och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Det kommer när jag minst anar det!

Engång i tiden var kärlek muy importante, men idag är det lite mer som ''ah det kommer när det kommer'', haha! Jag har verkligen inget intresse för att träffa någon eller ge upp mitt singel liv heller för den delen. Givetvis träffar jag killar, men inte träffat någon som direkt känts WOW eller ah ni fattar :)
Jag vet mina krav är höga, men andra sidan vill jag vara säker på att detta är något att satsa på. Minsta oro eller tveksamhet får mig att backa... Misstänker att jag lärt mig av förra gången och därför inte rusar in i något, haha!

Den dagen Mr Right står framför mig kommer det där släppa antar jag och då hoppar man på tåget på nytt.Tills dess får det vara bra och dom killar som inte riktigt funkar får man säga Nej tack. Givetvis tråkigt för många av dom har varit super gulliga, men allt måste klicka och kännas bra. Jag känner av om något är bra eller ej ganska tidigt och därför kan jag avsluta något som kommer leda till något poänglöst väldigt tidigt.

Kanske ratar för fort, men jag är hellre på säkra sidan och om personen vill något är det upp till bevis. Om inte hade jag rätt att diamanten visade sig vara av glas och sånt vill jag inte ha, det ska vara hållbart :)

Dessutom tjänar jag mer än dom flesta män och det gör att jag får ha mina krav, haha! Skämt och sido, hihi ^^


Morsdag-middag!

Hej på er, sitter just nu på en super mysig fiskrestaurang som en gammal klasskompisföräldrar äger, skojsigt va?! Dessutom kan det vara lite skoj för dom att få en kändis på besök ;) Dessutom är den perfekt att fira Morsdag på och hoppas ni inte heller glömt eran kära mamma?! =) Nu blir det att vara social, bloggar mer sen igen puss på er!


Bakis, inte ho! 31/5

Go morgon alla bloggläsare, asså fy vad dåligt jag mår och har mer eller mindre sovit fram tills nu... Ska inom kort göra mig iordning för att äta ute med Mami och Papi, ska bli super mysigt! Kommer verättta mer om utgången såfort jag mår bättre, haha! Nu blir det spackla fejan och kika tågtider för min kompis som kom på nattbesök kl 02:00, haha! Ah mer om detta får ni kanske veta mer sen igen, puss på er!

Fixade min naglar igår btw, blev supoer nöjd och dom blev verkligen helt FAB! Knns så himla skönt att få dom fixade och denna gången kommer dom hålla betydligt längre och det är guld värt, haha!


Dinner!

Hej på er sitter just nu på Mamma Mia och ätit en super god middag med goa vänner med massa snusk prat, haha! Om ni hade varit här hade ni förstått varför jag är som jag är, SJUKT! Nu ska jag vara social, imorgon väntar middag med päronen, mys!


Passade på att åka med min "Tack för att jag fick jobbetpresent" söt va?! =D

Happy!

Hej på er, dåså är det dags att få klorna snygga och känns himla bra! Skulle egetnligen ha tiden kl 14:00, men eftersom jag fick för mig ta utväxten fick jag boka om och utnytjade mitt kändisskap för första gången, haha! Ibland borde jag göra detta oftare eller?! Ska sätta på nytt sett, råkade ta en aningen för långa sist och eftersom jag inte lever enbart på mitt bloggande utan har ett fysiskt deltidsjobb kan ni gissa hur det gick med dom, haha! Så en aning kortare, men givetvis lika fab as always, hihi ^^

Senare ikväll ska jag på middag med lite vänner, vi ska käka på ..... och fira Mikaelas nya jobb och ha avskeds fest för min näsa, skoj va?! =D Ska bli himla skoj, shit nu är det inte många dagar kvar, åh vad nervös jag är! =S Men kommer uppdatera lite mer ikväll, puss på er!

Underbar topp!

Hur snygg är inte denna toppen eller?!
Den påminner om en klänning jag klickade hem för någon dag sen
Tycker den är super söt och älskar ryggen, helt inte love!
Dessutom är den enkel att matcha till diverse kläder, blir inte någon krock eller om ni förstår vad jag menar


Här


Lördag!

Goder morgon alla bloggläsare, åh vilken underbar dag och det är trots att regnet öser ner från skyn, haha! Ska inom kort göra mig iordning för att bege mig in till nagelsalongen för att klorna få sygg på nytt igen, hihi ^^ Tidigare idag var jag på ett fik med mina föräldrar. Det är någon hjälporgenisation dom är med i som dessutom har ett fik, bra va?! :) Passade därför ta både frukost och fik på samma gång och fick 2 flugor i en smäll, ha ha! Har typ 0 koll på ad för ngla jag ska göra, men det luskar jag väl ut på plats som vanligt, haha! Nu måste jag tvätta håret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Min hemliga källa till positivt tänkande!

Redan som liten har jag varit mycket för dyra och nya prylar och priset i mina ögon har aldirg riktigt funnits. Jag hade alltid ägt dom nyaste mobiltelefonerna och fårtt min vilja fram.

Jag jobbar lika hårt som som vem som helst för att ha råd med allt jag gör och införskaffar, jag har bra kontakter och sponsorer som gör att mitt liv blir betydligt enklare. Att prata öppet om pengar och prylars värde ser jag som en skit sak. Det kanske låter jätte skrytsamt, men ni måste förstå mig också. Min lägenhet är långt ifrån gratis och allt runt omkring som el, tv etc har sitt pris också. Varje gång jag sitter med mina räkningar känner jag en lättnad över att alltid ha pengar över. Att leva på begränsningar skulle aldrig funka för mig tyvärr.. Varje kväll brukar jag stå på balkongen eller se ut genom fönster och tänka ''Det finns nog ingenting jag saknar som går att köpa för pengar'' Det är pga detta som hålla mig på gott humör och alltid kan se en lösning när det ser mörkt ut, jag glädjs åt det lilla helt enkelt.

Ni får absolut inte tro att jag ser ner på folk som tjänar mindre än mig eller jo kanske om dom är riktigt otrevliga, annars brukar jag sällan göra det. Men trots att dom är otrevliga eller ej vet jag att vi alla har samma människorvrde och det tycker jag är viktigast.


Sweet!

Detta hårsmycke tycker jag är så himla fint och hade passat jätte bra till en utgång!
Denna skulle funka till varma utekvällar eller ett fint sommarbröllop?!
Jag ska absolut skaffa en och ser ni något blommigt ute på krogen vet ni vem det är, haha!
 
 
Här
 

Pizza-time! 29/5

Go morgon alla bloggläsare, fredag igen och här sitter jag med en väldigt god pizza, hihi ^^ Asså livet är allt för underbart och det är trots att jag lyckats smälla till mig själv på benet riktigt ordentligt, haha! Idag ska jag ta det lugnt och njuta av dagen, lite senare kommer en kompis :) Imorgon blir det party i daglig ordning och vi ska både fira och ta avsked, men mer om detta berättar jag imorgon ;) Nu blir det filmmys undertiden jag inväntar att mitt favorit program ska börja, bloggar mer sen igen, puss på er!

Jakob Karlberg - Fan Vad Bra!

Denna låten tycker jag är så himla bra och blev stört kär i den första gången jag hörde den, löv it!
Dessutom älskar jag Jakobs röst, så himla bra och man blir super duper glad av att bara lyssna på den
Hur som en av mina favoriter i min play-lista =D


Lika bra få det gjort?!

Hej på er, sitter just nu och kikar på någon film och funderar på om jag ska bege mig till affären för att införskaffa lite bra att ha saker?! Hade varit skönt att slippa, fast andra sidan kan det vara väl behövligt och lika bra få det gjort antar jag?! :) Annars har jag inget direkt för mig, är lite illamående men antar det kan bero på mina hormoner "underbara" biverkning, haha!

Ni minns att jag beklagade mig över mitt liv i ett tidigare inlägg idag, typ mitt första inlägg. Hur som helst, när jag hade bloggat klart gick jag och gjorde mig en shake och undertiden jag stod där började jag nynna på "Ingen mår så bra som jag", haha! Sen var jag inte arg längre, asså jag är nog den mest enkla och lätt roade personen jag vet och det är både komiskt och tragiskt på en och samma gång, haha! 


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev ritkgit fin och gillar den ritkgit mycket, hihi
Toppen är bara så FAB och ihop med byxorna blir det super fint!
Armbandet och örhängena är jätte söta och sticker ut inte allt för mycket
Skorna är enkla och väldigt somriga, perfekt helt enkelt!
Detta är perfekt för en utgång som tar lagom med fokus men ändå sticker ut på sitt vis, bra va?!


Topp

Örhängen

Armband

Byxor

Skor

 

Jag är också mänsklig och detta är bevis nog! 28/5

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen säger jag bara! Allt, precis ALLT har gått mot mig idag, så himla jobbigt och inte tala om drygt... Inte nog med det är vädret skit och funderar på att bara stanna inne, trots att jag skulle beöhva fixa ett par saker på stan, haha! Jag har sällan otur och är sällan på dåligt humör, men när det väl sker känns det osm om hela världen är mot mig, haha! Aja ska försöka vara lite positiv, räkningarna är betalda och jag har ca 10 laxar kvar innan nästa lön kommer in och det är alltid något! Nu ska jag jobba med lite inlägg och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Min nya topp!

OMG vad jag ÄLSKAR denna toppen, helt in lov!
Tycker den är så himla snygg och dessutom har den en ritkgit schyst u-ringning
Eftersom den är ganska lång skulle den funka lika bra som fest som till vardags
Är super nöjd och denna kommer absolut bli min favorit, hihi


Topp
 

Ha, ha!

Hej på er, dåså är man hemma igen och blev en sväng på stan också. Asså ni anar inte hur oehört SNABB jag är! Kl 12:38 kom jag hem från gymmet och 13:06 mötte jag upp mamma, trodde ett tag att jag skulle bli en hel kvart sen, men så blev det inte, hihi ^^ Stressigt, men det gick och dessutom hann jag duscha, sminka mig och ta en shake, haha! Ibland lnskar jag att den farten fanns med mig 24/7, haha! Pratade även med dom som gör mina naglar och JA det gick att fixa dom ändå! Asså är detta min tur dag eller?! Well, det återstår att se, men jag har all möjlighet att kunna få den till det, ha ha! Nu ska jag fixa lite små saker, bloggar mer sen igen, puss på er!


Morsdag tips!

Nu till helgen är det morsdag och är ni lite ute i sista stund och har 0 koll på vad man skulle kunna ge?!
Deppa icke, nedan har ni 3 saker jag tycker är kanon bra morsdag presenter
Jag ska skämma bort min mamma med något fint och hoppas ni också gör detsamma!


Hårborttagning          Halsband        
Väska
 
 

Dinner!

Sitter just nu på restaurangen med Mami och pratar om semestern till Öland, åh vad jag längtar! Veckan innan gör jag min operation och sen drar vi till Öland, knasigt va?! =D Fick hem räkningen inför operationen och ska betala den när jag kommer hem :) Ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Hoppas det går att fixa ändå! 27/5

Go morgon alla sötisar, onsdag och står i daglig ordning på gymmet, riktigt skoj faktiskt! När jag är klar hör ska jag luncha med Mami om hon nu inte glömt mig... Fast det har typ aldrig hänt, tack och lov! Ska också hämta ut mitt paket jag glömde av i måndags och kika lite saker på stan såklart! Åh pajade en nagel igår och gick precis på nagelbandet, ska fråga om det går att fixa klorna ändå nu på lördag, annars måste jag boka om min tid =/

Nu ska hör tränas vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Gör det inte svårare än vad det är!

Det många tror att bara för man bor i en mindre stad är begränsningen mindre av val av boys och nja ritkgit så är det väl inte, haha! Om jag skulle avslöja person efter person som uppvaktat mig eller kontaktat mig på något sätt skulle nog en hel del i denna staden hamna i chock, hihih ^^ Jag bär på andras hemlighet som jag kan  utnyttja och få min vilja fram med ett litet knäpp med fingret.

Men riktgit så elak är jag inte och anser att precis som jag bär på mina hemligheter ska dom få bära på sina i lugn och ro. Jag känner inget begär att yttra mig kring dessa personer och deras nyfikenhet som jag väckt till liv genom min existens.

Jag om någon vet hur oehört jobbigt det kan vara med dolda nr som ringer, hat mail och spydiga komentarer på krogen och varför skulle jag vilja utsättta någon annan för precis samma sak?! Det ligger inte i mitt intresse!

Att vara TS och inte opererad ger vissa svårigheter, men inget som har hindrat mig direkt och sen ska man skilja boys med boys.


* Det finns dom som man möter på krogen och det är bara 1 sak och ni kan nog gissa vad, no hard feelings ;)

* Sen har vi dom man träffats mer än 1 gång  och betydligt oftare som uppvaktar, där har vi en anna kategori som är mer importante, hihih

Tidsfördriv?!

Sitter just nu i soffan och går igenom min kamera, sjukt vad enkelt det är att fylla upp ett minneskort! Turligt nog går det att rensa bilder, men det tar sin lilla stund det också, haha! När jag är klar med detta ska jag iväg till jobbet och känns som det kommer gå bra, om inte annat är jag på super bra humör, haha! Kände mig lite krasslig igår, men verkar som det har försvunnit, puh!Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktgit läcker och somrig!
Toppen är att för, helt fab och passar super till smyckena som ger en lyxig stil
Byxorna är neutrala och tar lagom fokus, men älskar formen dom ger
Skorna är söta och med en rejäl klack och ger ett stabil hållning
Detta är så jag, super fint och lite 2 much, hihi


Topp

Örhängen

Armband

Byxor

Skor
 

Detta gäller 24/7!

Underbar start!

Go morgon alla bloggläsare, är det knte en härlig dag eller?! =D På super bra humör och tänkte starta dagen på gymmet, inte fel! Asså jag bara ÄLSKAR mitt nya gym-kort, så värt! När jag är klar här ska jag hem för att fixa mig för att luncha med Mami eller om det blir en kompis, får se! Ska med boka tid för lille Gucc på salongen, hon håller på att bli fluffig och så kan vi inte ha det givetvis! ;) För er som undrar vad det kostar det bara 500 kr, billigt va?! Ska med få hem fakturan för min plastikoperation i veckan och skönt att få den ur världen! För er som undrar hur mycket jag kommer lägga på min plastikoperation är det lite privat och ska nog inte skriva ut det om jag nu inte redan gjort det?! Hoppas ni förstår :) Nu ska jag slita vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Gucci gästbloggar!

Hej på er alla bloggläsare, då är det äntligen dags att den verkliga stjärnan tar plats och det är nämligen moi. Som ni vet är jag en ren rasig Papillon på bara 1 år och har en riktigt fin stamtavla, vilket dom flesta redan vet om. Men det ingen faktiskt vet om är vad jag egentligen kostade, min matte brukar dra bort 5000 - 10 000 kr för att jag ska låta mer ''normal'', tråkigt va?! =/

Men nu tillbaks till det viktiga, nämligen moi. Gucci var namnet och jag älskar det mesta med livet. 1 gång i månaden åker jag på salong och matte har börjat prata om massör. Jag har ingen aning om vad det är, men det låter väldigt skönt. Det värsta är om det är något liknande veterinären =S Den snubben gillar inte jag, sticker och pillar på mig, inte okej! Sist blev jag så rädd och arg att jag kissade ner honom, hihi ^^

Ibland brukar jag träffa Nettans katt Sansa, men hon är så tråkig, hon gör liksom inget mer än sover och gömmer sig för mig, schyst vän liksom... =( Det är tur att jag har min BFF Maja, hon kan man iaf leka med, hihi ^^

En annan sak jag också älskar är att hälsa på Mormmor och morfar, jag får alltid massa gott hos dom och dom leker med mig massor, samt går ut med mig, jätte skoj! Sen finns det en stor golden på deras gata, jag brukar sklla på den och misstänker att han är rädd för mig ;)

Varje fredag brukar vi beställa hem pizza och det är så mumsigt, jag brukar få en barnpizza och matte en stor, riktigt gott! NU hinner jag inte att blogga mer, jag hör hur det rasslar i hallen! Det verkar vankas shoppingtur och jag ska med, det är en sak som är klar!

Hoppas ni får en trevlig dag och ta väl hand som era små fyrfotade vänner // Gucc


 
 
 

Snart klar med moment 1!

Hej på er alla bloggläsare, jag har precis insett hur mycket tvätt man som ensam kan ha och det är sjukt, haha! Har mer eller mindre slängt in och ut maskin efter maskin... Ganska tacksam för att jag bor själv, ÄN så länge, haha! Fast andra sidan är killar ganska enkla att fostra med att slänga i rätt tvättkorg :) Dock ska man inte låta dom tvätta har jag lärt mig för då kan det gå åt motsat riktigning, nämligen inte fullt så bra, haha! Nu ska jag tvätta vidare och pyssla med lite jobb, puss på er!


Flirtig topp!

Denna toppen tycker jag är riktigt fin och lite små flirtig
Tycker den skulle funka lika bra till utgång som vardags
Såg inte att den var instoppad och det ger även en mer slimmad figur, bra va?! :)


Topp
 

Fin start på dagen! 25/5

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det en ny vecka börjat igen och ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan och hämta ut mitt paket, hihi ^^ Därefter ska jag hem för att jobba lite och slänga in lite saker i tvättmaskinen, att ha rena sängkläder är något man bruka ha, åtminstonde byter jag 1 gång i veckan :) Övrigt kommer jag inte göra så mycket mer än detta, bokade om tanläkar tiden och fått även bekräftat att någon hormonpaus inte behövs inför operationen, heja mig =D Nu ska jagut på en liten promenad, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Go kväll alla sötisar och japp sent inlägg som vanligt, men aja! Nedan har ni Veckans Planer och jag som trodde jag skulle få en vecka med knappt inget att göra... Well det ändrade sig rätt fort, haha! Imorgon ska jag eventuellt till tandläkarn, känns som jag typ var där för inte alls så länge eller?! Ska också hämta ut ett paket som skulle kommit förra veckan och även städa, woho! Annars är det väl lite som vanligt, Boka tid för Gucci på salongen, luncha på stan, fixa naglarna, ah en himla okej vecka med andra ord! Nu får ni sova jätte gott och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

En härlig dag för hund och ägare! 24/5

Hej på er, dåså har man fått fransarna fina på nytt och det är så himla skönt, ni anar inte! Passade också på att svänga förbi Challan där Gucci fick leka med henne lilla valp Märta, hihi ^^ Dock var Märta 1/3 större n Gucc, fast andra sidan är det mesta större när det gäller den lilla råttan, haha! Dom busade på ritkgit bra och det märktes att dom båda hade skoj, än så länge är Gucci snabbast utav dem, men vänta några månader lär hennes ben inte vara lika effektiva, haha! Nu ska jag ta det lite lugnt och jobba med lite inlägg, bloggar mer sen igen, puss på er!




Söndag!

Go morgon alla bloggläsare, söndag idag och ska inom kort bege mig till salongen för att få mina fransar fina! Asså jag lyckas alltid bli sen på npgot eller annat vis... Himla irriterande och hoppas, hoppas jag hinner i tid, haha! Om inte annat blir det lika pinsamt som vanligt, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Ett ord, perfekt!

Dessa leggings hade jag tyckt va riktigt snyggt till gymmet eller vad säger ni?!
Asså låren blir super snygga och till en vit eller svart topp till blir det super!
Med andra ord, perfekt!
 
 
Byxor



Hej-hå! 23/5

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man på gymmet och känns himla skoj! Var lika "sugen" som vanligt att gå, men det gick, ha ha! Dessutom har jag haft massa boys som kikat på mig, undrar om dom vet att speglarna hjälper mig upptäcka sånt, haha! Dom kan glo av 2 skäl, 1 dom känner igen mig eller 2, dom gillar min outfit. Vilket som är okej för mig, för oavsett hur mycket jag svettas känner jag mig ändå ganska fab, hihi ^^ Allt är mer eller mindre som vanligt, haha! Lite senare ikväll blir det utgång eller en spontan dejt, får se :) Nu ska jag springa vidare på bandet, bloggar mer sen igen, puss på er!




Middagen från onsdag!



Hade varit komiskt!

Asså är det bara jag eller har inte denna veckan gått otroligt fort?! Sitter just nu och kikar genom reprisen från ESC och vet ni vad?! Måns gick vidare till final, woho! Det sägs att vi har en chans att vinna i år och vem vet, kanske är det sant?! :) Hade varit lite komiskt, året innan Loreen vann kom Eric på en 3:e plats och förra året komma Sanna på en 3:e plats, hihi ^^ Oavsett vad hoppas jag det går bra och ska faltiskt kika på finalen innan det blir utgång, love! Nu ska jag kika vidare/lyssna undertiden jag jobbar vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!



Sweet!

Detta halsbandet är så himla fint och hade passat så bra till ett vitt linne
Dessutom funkar detta lika bra som fest som vardags, vilket är toppen!


Halsband

 

Fredag! 22/5

Go morgon alla bloggläsare, Fredag igen och sitter just nu med en go morgonshake i handen, hihi ^^ Ska inom kort iväg till bensin stationen och fixa lite bränsle, samt beställa pizza undertiden jag tankar, smart va?! Annars idag ska jag ta det lite lugnt, fixa fredagsgodis och även hinna springa till gymmet senare ikväll. Asså är på så himla gott humör och önskar alla en trevlig fredag, bloggar mer sen igen, puss på er!

Det börjar närma sig!

Tidigare idag ringde jag kliniken där jag ska genomgå min första och absolut inte sista plastikoperation, haha! Hur som helst har jag lite blandade känslor kring detta och mycket är för att jag är mer eller mindre livrädd att något ska gå fel... Men fått massa fina mail, komentarer av er läsare och känner mig ändå peppad inför operationen :) Frågan jag hade gällde min hormonbehandling och om jag behövde ta någon hormonpaus och hoppas verkligen jag slipper göra detta. Att få hormonsvängningar är inget jag ser fram emot eller vill ha, haha! Men får helt klart vara värt allting :)


Utgångs-outfit!

 Denna outfiten tycker jag blev gimla snygg och jag mer eller mindre smälter, hihi
Toppen är super söt, vågad och ändå på okej nivå
Örhängena är super söta och armbandena är riktigt snyggt
Byxorna har jag visat er massa gånger, men dom är ju så FAB
Skorna är av mitt favoritmärke och jag älskar även dessa


Topp

Örhängen

Armbandet

Byxor
 
Skor
 
 

Hemma/mysdag! 21/5

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu nervöst och väntar på att min kirrug ska ringa upp mig inför operationen gällande mina hormoner. När jag pratat klart med honom ska jag städa lite och slänga i lite tvätt, skoj va?! ;) Ska försöka dra till gymmet i eftermiddag eller senare ikväll, hihi ^^ Utöver detta ska jag mesta dels vara hemma och jobba med lite inlägg och KANSKE gå på et litet möte, om jag orkar :) Nu ska jag fortsätta med att kolla klart min serie, bloggar mer sen igen, puss på er!

Gårdagens outfit!

Denna toppen bar jag igår och OMG vad jag älskar den!
Den är enkel och riktigt super snygg!
Passar jätte bra till vardags och med ett snyggt halsband till hade den funkat lika bra till utgång
Det lilla diademet är mesta dels som detalj, men tyckte den blev himla söt och smälte in fint


Topp



Film-time!

Hej på er, ligger just nu i soffan och kikar på en film, himla skönt! Kom precis hem från Tommi och Nemo, hade jätte skoj där och fick med veta att dom skulle skaffa en liten hund, hihi ^^ Dessutom bjöds det på tårta och ni vet hur mycket jag älskar go saker, haha! Innan jag och Annelie åkte dit gick vi i affärer och åt en bit mat. Glömmer alltid vad restaurangen heter, men den är på Elins vid Apoteket, hur som jätte gott, hihi ^^ Har ni tänkt på att det är bara 5 - 7 dagar kvar innan löning, känns som jag får lön varje dag, fast kanske inte så konstigt när jag har olika datum jag får den :) Aja nu ska jag kika vidare på min film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Riktigt läckert halsband!

Detta armbandet är så himla snyggt och dessutom ligger det på REA, bra va?!
Denna hade varit super fin till en snygg vit topp och par schysta byxor till
Smycket är enkelt och tar lagom med fokus, helt i min smak!


Armband

Videoinlägg!

Stan med Annelie! 20/5

Go morgon alla sötisar, dåså ska jag in mot stan för att träffa Anneli och i daglig ordning är jag sen, haha! Hur lyckas jag?! Aja, vi ska gå lite på stan och bara ha det allmänt FAB! Ska med kika lite kläder och kanske ett par nya skor, känns som jag typ aldrig köper skor längre =( Hittar jag något snyggt blir det absolut ett köp, nu ska jag gå mår bilen och puttra iväg, bloggar mer sen igen, puss på er!


Woop, woop!

Något som många reagerar över är min ''över'' konumtion med Red Bull och Ja, jag kanske dricker några/massa burkar för mycket, men än sen?! Eftersom jag inte dricker något vidrigt kaffe (inget illa ment) anser jag att det är ganska okej att drick mina doseringar av just Red Bull. Dessutom har jag sänkt min dosering en smula, vilket är toppen! Idag dricker jag faktiskt bara 24 små och 12 stora under en månad, helt okej om ni frågar mig, haha! Dessutom är det perfekt om man har noll intresse för att städa lägenheten, hihi ^^


Underbar dag!

Hej på er alla sötisar, haft en super mysig dag på stan med Jenny och ni skulle bara veta vad vi prata om, haha! Ibland undrar jag hur folk kring mig och andra orkar med, men kanske super intressant vem vet?! ;) Fick med berätta lite dejting hemligheter, men mer om detta KANSKE ni får veta mer om allt eftersom, hihi ^^ Hann också ned ett litet möte och känns som jag hunnit med massa idag, lovely! Något jag mörkt av att Skövde Nyheter intervjun har spritt sig som diger döden på 1800 talet eller när det nu var, haha! Älskart, lite sugen på att media "hora" lite igen, men vi får se :) Har ingen vidare lust att skrämma halva Sveriges befolkning, räcker med att vissa vet vem jag är och sen är jag lycklig, haha! Nu blir det strax jobb och efter ska jag till gymmet, himla gött, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktgit snygg och älskar allt med den, hihi
Toppen och byxorna är super duper fina ihop

Halsbandet är riktigt läckert och tar lagom mycket fokus
Örhängena är enkla och riktgit snygga
Skorna är ritkgit söta och älskar kil-klacken som är super fin
Detta är en så Molly-outfit och perfekt om man vill köra på lite ner taggad stil men ändå synas


Toppen

Örhängen

Halsbandet

Byxor

Skorna

 
 
 

Dinner-time!

Dåså sitter jag på Gräddhyllan med Jenny och ska avnjuta en god pasta. Haft en super mysig dag på stan med att gå inlite affärer och pratat gammal minnen, samt delat åsikter om halloween, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Snart dags mot stan! 19/5

Go morgon alla bloggläsare, vädret är super dåligt och mesta dels grått och tråkigt... Men det positiva är att man är frisk och pigg trots allt, hihi ^^ Fick hem mitt paket 1 dag tidigare btw, super duper skoj! Just nu sitter jag i telen undertiden jag avnjuter en god morgonshake, himla mys! Ska inom kort göra mig klar för att möta upp Jenny på stan för en god lunch och kanske även hinna med lite shopping, hihi ^^ Ni vet att shoppa är en av mina många talanger, haha! Nog om detta, dags att ta på sig lite kläder, tror inte Skövdes befolkning vill se mig i underkläder, haha! Bloggar mer sen igen, uss på er!


Mot jobbet!

Hej på er, dåså är det dags att dra sig mot jobbet för att göra lite annat, vilket är behövligt! Tror jag ska bli galen på inlägg efter inlägg, haha! Men även detta måste göras förstås :) Haft en super mysig dag hemma med Gucci och vi har hunnit med massa skoj, även om den mesta tiden spenderades vid datorn :) När jag jobbat klart blir det att svänga förbi gymmet och JA det finns dusch på jobbet, haha! Om inte annat lär jag få alla maskiner för mig själv, det är en annan fördel, snuskig men det funkar, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt party klänning!

Denna klänningen är så himla fin eller vad säger ni?!
Älskar hur den framhäver figuren och ger en fantastiska former :)


Klänning
 

Aw!

Detta klippet tyker jag är så himla sött då man släpper ut Freed för första gången i naturen och hur lycklig han blir!
Hde jag inte varit 100% sker ayy han skulle dödatmig hade jag utan tvekan velat krama om den lille sötnose, hihi ^^ Hemskt att man har dom instängda och som någon se attraktion... mn skönt att han fick sin belöning och hoppas fler djur får möta samma underbara slut!


Solig måndag! 17/5

Go morgon alla bloggläsare, åh vilket härligt väder det är och blir helt super duper glad! Kom på att jag missade Veckans Planer igår och ska inom kort sätta mig ner med detta ;) Idag ska jag mesta dels bara vara hemma, fixa lite inlägg och påbörja redegeringen av nästa video som SKA komma upp på torsdag, haha! Asså jag och tisplanering säger jag bara, ett under att jag inte kommer mer försent än vad jag egentligen gör, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Happy!

Hej på er, dåså har man ätit lite paj och ska inom kort bege mig hemåt med lillen för att förbereda mig inför veckan som kommer. Haft en jätte mysig söndag men ska bli lite skönt att komma hem också givetvis, tyvärr sköter inte mina inlägg sig själv som ni kanske märkte igår, haha! Lite senare kommer Veckans Planer upp och misstänker att denna veckan innehåller en hel del skoj också! Nu ska jag pakca min saker och sen blir det raka vägen hem mot Skövde, mysigt!

Passade också på att ta en bild på hur det blev med håret och JAG VET, det är oranget... Men tycker ändå jag lyckades hyffsat bra att gå från rött till blont helt på egen hand + att det gick på 2 färgningar! Vilket är super eftersom blekning sliter på håret och stolt över mig själv att det gick så bra! =D


Videoinlägg!

Underbart! 17/5

Go morgon alla bloggläsare, dålig uppdatering igår men råkade försvoa mig och kom typ inte till min frisör fören kl 18:00, haha! Turligt nog känner jag henne och hon var förstående trots att klockan blev mycket innan vi blev klara! :) Som ni förstår blev det inget krogen, men det tar jag igen i veckan mohaha! Jag lovar visa en bild hur det blev anitngen imorgon eller senare ikväll, blev iaf super snyggt och jag ÄLSKART! Just nu håller jag på att laddar upp mitt videoinlägg och det tar sån HIMLA TID! Är hos min föräldrar och mitt internet hemma är bra mycket snabbare än detta, fast det viste jag iof redan, haha! Nu ska jag spackla fejan innan det blir en liten morgonpromenad, bloggar mer sen igen, puss på er!




Haters är som klamydia, dom bara finns utan någon som helst vettig anledning, by Molly

 

Snart mig själv igen! 16/5

Go morgon alla sötnosar, vädret är lite so sådär men jag är trots detta på toppen humör! Har precis kommit ut ifrån duschen och ska inom kort äta min frukost som ni ser nedan :) Sen blir det att bege sig iväg för att fixa håret, hihi ^^ Sen slipper jag detta korta hår och får tillbaks "mitt" långa hår igen, hihi ^^ Himla praktiskt att kunna välja sin egna längd ;) Räknade ihop vad kag lägger på mitt hår i månaden och egentligen är det en SJUK summa, men mer om dom detaljerna kommer i ett videoinlägg, haha! Lite senare ikväll kommer mitt nya videoinlägg så håll utkik, bloggar mer sen igen, puss på er!


Intressant dokumentär!

Utgång

Denna outfiten blev himla snygg eller vad säger ni?!
Toppen är super snygg och ihop med armbandet blir det hela verkligen super snyggt till
Örhängena är enkla och beroende storlek man förderar är det enkelt att fixa
Byxorna är snygga och älskar mönstret på utsidan av låren, så himla snyggt!
Skorna är super fina och blir jätte bra till byxorna!
Perfekt outfit till krogen med underbara vänner för att fira in helgen i, hihi


Topp

Örhngen

Armband

Byxor

Skor

Den nya transsexuella kvinnan!

Något som jag ofta får frågan både av människor på krogen och säkert några av er här som undrar om det går att få hem boys från krogen och svaret är såklart JA, haha! Sedan jag var med i Aftonbladet, Skövde Nyheter har det bara inte berättat mer om vem jag är och hur jag lever utan också gett mig fördelar att kunna få spela med öppna kort som vilken brud som helst, haha! Vet inte riktigt hur jag ska linda in det på ett bättre sätt än detta, men jag går sällan ensam hem från en krogrunda och får det jag behöver, haha!


Jag är den nya nya transsexuella kvinnan, hon som väljer att fronta att det är okej att leva mellan 2 världar och vågar köra på sin grej utan att bry som om normen om vad som är okej eller ej! :)
 

Underbar dag! 15/5

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken mysig dag det är, solen skiner och allt känns himla bra! Ska inom kort bege mig ut för att gå med råttis i solen och därefter jobba lite med lite inlägg och eventuellt gå på ett litet möte, helt okej fredag ändå! Längtar nästan ihjäl mig imorgon då mina extension eventuellt ska i, ska bli så himla skönt och slippa känna mig tunhårig, haha! Det hr varit en tuff vecka för mig och håret, men jag tog mig igenom det, dessutom har jag mer eller mindre bara stannat inn så kan vara därför, haha! Nu ska jag pyssla med lite annat och så hörs vi sen igen, puss på er!


Avicii - Feeling Good

Perfekta sommarskor!

Dessa skor tyker jag var himla snygga och påminner lite om filmen troja, men kanske bara är jag, haha!
Gilla dom riktgit mycket och perfekt nu till sommaren tll ett par schysta shorts ihop med någon snygg topp och några snygga smycken eller vad tror ni?!
Jag ska nog unna mig ett par av dessa nu till sommaren, skönt att hoppa klckarna ibland, hihi ^^


Skor
 

Gullig fakta!

Såg denna bilden på mjölkpaket tidigare idag och tyckte det var lite underhållande att läsa om. Är säkert helt solo om detta, haha! Har man inget speciellt för sig en fredagskväll kan man alltid prova detta liksom, hihi ^^




Mitt nya levnadsmåtto! 14/5

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu hemma hos föräldrarna och äter lite frukost hemma hos föräldrarna. Ska lite senare idag gå på marknad och njuta i det fina vädret. Har också kommit på ett bytt levnadsmåtto och det lyder såhär "Finns det bara skäl till shopping, varför då tveka", haha! Älskar den och ska så leva efter detta, då slipper jag känna mig skamsen över mitt shoppande, bra va?! ^^ Nu blir det mysa med lite film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Hemska tanke!

Satt och kikade genom lite bilder på telefonen och hittade denna. Fick en inblick av hur lille Gicci kunde sett ut om pälsen inte hade klippts och tycker faktiskt hon är mycket sötare utan allt hår! Dessutom gillar hon åka till frisören och träffa sin BFF! :) En annan sak jag också kom att tänka på är hur mycket jag saknar mitt löshår, låt det bli Lördag snart, haha!


Har sina för och nackdelar!

Hej på er, sitter just nu och funderar över om jag ska hoppa in i duschen eller åka till affären först för att handla lite små saker... Tycker egentligen båda sakerna är minst lika viktiga och därför kan jag inte riktigt bestämma mig (som vanligt), haha! Att gå på hormoner har sina för och nackdelar, mitt sötsug är helt SJUKT stort och hoppas det dämpas ju längre in man kommer i träningen, hihi ^^ Den dagen så djur och människor förvandlas till kakor och godis, den dagen ska jag nig ta hormonpaus, haha!



Söt väska!

Denna väskan tyckte jag var himla söt och perfekt till krogen!
Hade jag själv behövt en väska hade denna utan tvekan varit ett alternativ!
Dessutom gillar jag texten, tycker den gör hela väskan =D
 

Väska

 

True!

Fick se denna skylten på gymmet och blev riktigt motiverad att kanske gå till gymmet senare ikväll igen, haha! Tycker skyltar som dessa är bra om man själv känt att ett pass gått skit eller känner sig omotiverad :)


Kunde blivit pinsamt! 13/5

Go morgon alla bloggläsare, är just nu på gymmet och hade ingen vidare lust att åka hit, men glad att jag gjorde det! När jag är klar här ska jag hem, hämta ut ett paket och luncha ihop med en kompis, visst låter det skoj?! =) Att bero på något annat skojsigt, skulle checka in med mitt kort och den reggade inte... Frågade en av personalen som hjälpte till och hon fick igång den och sa sedan "Nu funkar den igen, Molly". Jag bara what?! Hur visste du vad jag heter?! Sen kom jag på att mitt kort är reggat på mig, haha! Asså vadå helt hjärndöd?! x'D Tur att jag inte sa det jag tänkte och hann att hejda mig, hihi ^^ Nu ska jag träna vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Lucky us!

Tidigare idag träffade jag en super söt äldre dam som hade med sin lilla hund. Den lille var knappt 9 månader och var så himla sööööt! Gucci fick även hälsa på den lilla sötnosen och för engångs skull fick hon träffa en hund som var mindre än henne själv, haha!

Att jag tar upp detta är för att det är något med petit-dogs som väcker ett aw moment. Dessutom har små hundar enklare att charma människor än de större, hihi ^^ Jag behöver mer eller mindre bara vida Gucci för olika fik och ute cerveringar så är vi inne, coolt va?! Kan iof vara en stor del till att hon har mig som matte som alla känner igen, men ändå, haha!

Det är något med hennes små pepparkaks ögon, stora elefant öron och hennes goa personlighet som får vem som helst att smälta, hihi ^^


Vardags pyssel!

Hej på er, sitter just nu i soffan och kikar på någon serie undertiden jag pysslar med lite inlägg. Vädret har varit skit tråkigt nästan hela dagen... Började spöregna vid 15:00 och då bestämde jag mig för att kolla film, haha! Blir ni också på lite halv roligt humör när vädret är knasigt eller är jag ensam om detta?! Har också fått iväg en order på lite nya kläder, känns så himla skönt och trots att det blev bara vardags klädsel mesta dels, ska det ändå bli skoj att få hem! Nu ska jag fortsätta med mitt och strax ge mig på mailen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev himla snygg och ändå inte för mycket
Toppen och byxorna blev jätte fint ihop och ihop med skorna blir det perfekt!
Armbandet och örhängena är mer till för att bara finnas, men ändå ta lite fokus och piffa upp
Detta är en perfekt outfit om man inte vill späcka ut sig allt för mycket men ändå känna sig snygg


Topp

Örhängen

Armband

Byxor

Skor

 

De Vet Du - Fy Fan Va Stek

Denna låten tycker jag växer allt  eftersom och börjar bli riktigt bra!
Lite små trallig låt och man blir glad av den och lite sugen att dra ut i vimmlet, hihi ^^


Måste få det gjort! 12/5

Go morgon alla sötisar, står just nu på gymmet för att pumpa mina muskler undertiden jag lyssnar på killarnas stönande, haha! Helt sjukt att det lät ända in till vårt omklädningsrum, haha! Ibland undrar jag om dom själv tänker på att det låter som dom stönar?! x'D Eller är så kanske jag har bara en snuskig fantasi, haha! Oavsett vad låter det skoj ^^ Nä jag är klar med sett blir det hem för att ta en morgonshake innan jag SKA börja med redigeringen av videon jag spelade in för typ 2 veckor sen... Asså jag tycker det är så himla tråkigt! Men jag får tänka att det blir bra i slutet och ni har något tragiskt, patetiskt eller vad ni vill kalla det att se på ;) Oavsett vad måste den bli klar idag , förutom detta ska jag göra en order med lite kläder, känns som jag inte har något att ha på mig på krogen längre =/ Typ bara samma saker och vill alltid ha något nytt inför varje runda, haha! Givetvis kan man ha det någon gång ibland men vill helst undkomma detta :) Nu ska jag träna vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


Btw, fick boka om min extension tid tills lör...

Känner ingen skam på torra land!

Vissa av er vet om att jag har ett deltids jobb och vissa har påstått att jag varit ''rädd'' för att berätta vad jag jobbar med, vilket är riktgit patetiskt. Inför varje jobb brukar man ha en provanställning innan man får fast anställning som jag fick i början av året. Under tiden jag hade min provanställning ville jag inte utsätta den för onödiga prövningar och därför valde att hålla det för mig själv. Det är enda skälet till VARFÖR jag inte sagt eller bloggat om det här...

Men idag kan jag berätta vad det är jag jobbar med när jag inte sitter bakom någon dator och skriver på ett blogginlägg jobbar jag inom Lantbruket med kor, hihi ^^ Vissa som träffar mig blir lite paff och brukar OFTA få komentaren ''Du ser inte riktgit ut som en som gör sånt'', haha! Redan som liten har jag alltid älskat djur och tycker mitt jobb är väldigt rogivande. Fritt arbete och massa gos med dom små och stora djuren. Men det som är absolut bäst är att man slipper tänka på allt som har med bloggen att göra så som möten, sponsorer, videos, bilder, inlägg etc och bara fokusera på något helt annat, nämligen djuren. Misstolka mig inte, jag älskar att blogga, men ibland vill jag bara skita i allt och bara känna mig lite EXTRA FUL, haha!

Vissa hävdar också att djurvårdare-yrket tjänar man dåligt på, vilket är skrattretande, haha!
Jag är en av dom djurvårdarna med schysta arbetsvilkor och får ut en bra lön. Hur mycket jag tjänar anser jag inte folk behöver veta, men ett jobb man får ut under 17 000 efter skatt finner jag inget intresse av tyvärr... Ihop med mitt deltidsjobb och bloggen får jag ut en liknande lön som en väl utbildad och högt uppsatt cevilekonom och för er som undrar tjänar dom över 25 000, det får vara ledtråd nog ;)

Trots att jag kan leva på mitt bloggande som jag gjorde förut är det skönt att kunna få göra något annat också, dessutom går mitt deltidsjobb hand i hand med bloggen och det är himla skönt! Det är 2 dagar i veckan jag börjar kl 05:00 - 12:00 och resterande 3 dagar börjar jag 17:00 - 21:30, helt okej om ni frågar mig :) Jag ÄLSKAR mitt jobb och hade det inte varit för mina 2 underbara cefer och de små söta djuren hade jag gått över till mitt bloggande på hel tid! Jag stormtrivs med mitt deltids-jobb även om jag kan lukta lite bajs efteråt, men vet ni vad?! Det finns dusch och JA det går att jobba med långa naglar, man får bara inte vara så klumpig och ha lätta rörelser! Dessutom kan jag gå sönderspacklad resterande av min lediga tid, haha!
 
 

Fika-time!

Hej på er alla bloggläsare sitter just nu hos Tommie & Nemo, där vi fikar och fått chokladboll, löv it! När jag är klar här ska jag not föräldrarna för att sedan åka och sätta i mitt löshår, hihi ^^ Lär vara klar runt 23, men så värt det! bloggar mer sen igen, puss på er!




OMG!

Denna klänningen är så SJUKT läcker eller vad säger ni?!
Älskar U-ringningen och den slimmade formen ger en extra snygg och sexig tuch


Klänning

 

Ny start och invigning på en och samma gång! 11/5

Go morgon alla bloggläsare, står nu på gymmet och börjar pumpa upp de små musklerna jag har, haha! Fixade mitt nya gymkort idag och kan lika bra inviga det =D Personalen var super gullig och ficka massa hjälp, jag gillar detta gymmet redan, hihi ^^ Passade också på att ta en selfi och börjar faktiskt trivas i mitt korta hår 0_o Trodde det inte var möjligt, men tydligen gick det och funderar på att hoppa extension, vad tycker ni?! :) Att bero på något annat, när jag är klar här ska jag hem för att möta upp en kompis på stan och sen blir det jobba lite med olika inlägg, helt okej dag om ni frågar mig, bloggar mer sen, dags för svettas, puss på er!




Veckans Planer!

Hej på er alla sötnosar, sorry för sent inlägg och dålig uppdatering, men till mitt försvar har jag faktiskt jobbat och GLÖMT förbereda, så helt mitt egna fel, sorry! Men nu kommer det iaf, veckan ser helt underbar ut och har inte så värst mycket i görningen, men skönt det också. Blir en lugn vecka om jag nu inte glömt något eller om inget annat kommer upp, men i sånnafall får ni veta det allt eftersom! Imorgon tänkte jag hämta ut mitt nya Gym-kort och börja min dag med detta, himla skojsigt! Tisdag blir det tvätt, inget skoj men måste göras, Ons hämtar jag ut något paket och Fre blir det möte, slapp vecka med andra ord, hihi ^^ Nu ska jag kika film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Ändrade planer! 10/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag. Var prat om utgång igår, men i sista stund drog jag mig ur... Hade verkligen 0 ork och la mig för att sova, haha! Hade svårt att sova natten innan och fick bara 4 timmars sömn och kan vara en av skälen till att jag inte orka. Annars vet ni att party-pinglan säger sällan Nej till en fab-utgång, haha! Det som står för dagen är sova och ta det lite lugnt, misstänker att jag håller på att bli sjuk... =/ Säkert sagt detta 1000 gånger, men när jag väl blir sjuk varar det en hel vecka och det SUGER, haha! Nu blir det frukost innan morgon promenad, bloggar mer sen igen, puss på er!


Den som vågar prova sig fram vinner erfarenheter än den som inte gör något alls :)


Super snygg klänning!

Denna klänningen tycker jag är riktigt fin och hade passat perfekt till en utgång
Jag vill börja bära klänning allt oftare och denna skulle vara en bra start klänning eller vad tror ni?! =D
Dessutom älskar jag spets och att den är blå gör saken inte mindre atraktiv, hihi ^^
 

Klänning

aturligt eller ej?! 9/5

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken underbar dag det är och solen skiner, vilket är helt UNDERBART!
Det är tal om utgång ikväll på Olstorp som det är premiär och hade varit himla skojsigt! Enda negativ är att folk kommer se mig utan extension, asså OMG! Funderar på att sätta i mina Clips, men inte helt 100 om jag pallar med att sätta i dom, kanske inte så dumt att köra naturligt för engåns skull?! Vi får se hur det blir, nu blir det lite frukost och sen ska jag ut med råttis, blogga mer sen igen, puss på er!

Woop, Woop!

I veckan fick jag ett besked om att Gymmet jag hade 2 års tid på hade laggt ner och nu flyttas mitt medlemskap till Energi och personligen gjorde migi nget eftersom jag ändå inte använt det kortet på ca 1 år... Kom också att tänka på att detta gymmet finns också i Skövde och besökte gymmet tidigare idag när jag ändå var i Falköping tidigare idag, vilket det gjorde FAB! Så nu har jag alla mina 3 gym i en och samma stad, var av att 5 är inne i stan och 1 är ute vid Elins, hihi ^^ Hur grymt är inte detta eller?! =D Men duktig som jag alltid är i daglig ordning glömde jag givetvis hämta ut mitt förbannade kort, haha! Ska göra det på Måndag är min tanke :) Nu har jag faktiskt slut på ALLA bortförklaringar till att inte träna och blir en perfekt att inviga mitt löshår, hårfärgen och ett hälsosamt liv igen, hihi ^^


Btw hittade en gammal bild och tänkte kunde bli min insperation ;)

Det som göms i snö kommer upp i tö!

Hej på er, dåså sitter man här igen med lite jobb och pysslar med lite inlägg, har ingen vidare lust att få favorit i repris nästa vecka, haha! Insåg också att min mobil lever sitt egena liv, funderar på att lämna in skiten på lagning... Att bero på mobil, har ni hört att iPhone 7 kommer ut nästa år?! Jag ska så ha den, haha! Hittde min 5:a i veckan när jag städade tidigare i veckan, trodde jag hade slängt skiten, men uppenbarligen inte, hihi ^^ Nu ska jag gå igenom min mail som jag inte hann klart med sist och svara på lite sådana skojsiga saker, bloggar mer sen igen, puss på er!

Toppen klänning!

Denna klänningen tycker jag är riktigt fin och perfekt till vilken kroppstyp
Den är himla snygg och jag menar verkligen vilken tjej som helst skulle kunna bära upp denna skönheten
Lite snygga smycken till och ett par läckra skor och outfiten är komplett för en utgång eller varför inte ett fint dop eller mysigt bröllop?! =D
 

Klänning

Dinner!

Sitter just nu på en resturang i Falköping som heter Österns Pärla med Challan, vi har kikat i lite affärer och jag gjorde även ett spontan/akut köp av byxor, hihi ^^ Nu ska jag vara lite mer social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Sweet! 8/5

Go morgon alla sötisar, dåså har man kommit från franssalongen och nu känner jag mig äntligen mänsklig på nytt, haha! Som ni också ser är det röda håret borta och ska nu få tillbaks mitt blonda hår igen, hihi ^^ Då kan ni nästan gissa vad för förg mina extension ska ha, haha! Det blev lite oranget men tycker ändå det blev helt okej bra för att bara färgat 1 gång =D Sen för er som undra om gårdagens uppdatering fick jag hoppa in och jobba 15:30 därför jag inte hann blogga, men gick bra och var kl lite efter 21:30, helt ok! Nu sitter jag hemma hos Challan för att vänta in henne innan vi drar in till stan. Ska eventuellt träffa Tommy-boy, Nemo och Herr Cilla och den nya, Tim =D Men nu ska jag platta håret och så hörs vi ner sen igen, puss på er!


Fullt upp med annat!

Hej på er, ursäkta för jag varitlite frånvarande idag men har hller just nu på med lite hårfärgninge, lite därför! Just nu sitter jag och väntar på att färgen ska göra sitt för att sedan kunna skölja ur den. Kommer eventuellt inte blogga som jag brukar, men hoppas det är okej! Nu ska jag jobba lite undertiden jag kikar tv, bloggar mer sen igen, puss på er!




Känns lika konstigt som vanligt!

Go morgon alla bloggläsare, är på helt okej humör och ska inom kort trycka i mig lite hormoner, haha! Idag är det Torsdag och har inga direkta planer mer än att gå til the gym lite senare. Gårdagen var jag som sagt hos frisören för uttagning av mitt löshår och känner er eller mindre skallig i daglig ordning, haha! Nu ska jag unna mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sluta upp med att vara nöjd!

Något jag lärt mig är att aldrig vara nöjd utan ständigt söka efter det omöjliga, nämligen perfektion. Jag vet att man aldrig kommer dit, men försöker man kommer man alltid någonstans!

Att se bakåt är viktigt tycker jag för att först se hur långt man kommit och även undvika misstag man tidigare gjort, förstår ni vad jag menar?!

Alla tjatar om att man alltid ska vara så himla nöjd med allt och det är väl till viss del rätt, men blir man för bekväm blir man stående vid en punkt och trampar bara vatten... Därför ska man inte vara nöjd utan ständigt leta efter nya äventyr som eventuellt kan utveckla en :)



Söta örhängen!

Dessa örhängen tycker jag är så himla fina och lite små glamorösa.
Skulle vara super fint till en svart klänning till och ett par schysta pumps


Örhängen

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/smycken/dyrberg-kern-100295/madu-295242-23/

Urk!

För några veckor sen sökta jag en salong i Skövde som kunde sätta in mina extension och gick till massor av olika salonger, även i falköping. Hittade en som jag berätta tidigare, men innan jag stötte på den salongen hade jag gått in i en annas B-kändis salong, som jag dessutom inte visste vem det var, haha! Fick berättat av en kompis att hon hade varit med i Ensam Mamma Söker för några årsen och att vi kom in på just på henne var att hon va inte vidare trevlig och drog upp detta...

Jag frågade om dom satte i och tog ut extension från andra och svaret ''Nej det gör vi inte och jag tar enbart från mina levenratörer och det kostar 7000 kr''. Eftersom jag hade tagit upp att jag hade sponsorer, tror människan på fullaste allvar att jag då tänker betala överpris, hallå liksom?! Eftersom jag inte fick något vidare bemötande var jag nog inte heller vidare trevligt, men vad förväntar man sig eller...


 

Mot salongen!

Go morgon alla bloggläsare, dåså ska jag köra mot frisören för att påbörja den efterlängtade extension uttagningen, haha! Tråkigaste grejen, men så himla värt när allt är klart :) Kommer också gå utan löshår ett tag, men lycka för mig finns det clips, hihi ^^ Nu måste jag puttra iväg och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Detta äcklar mig!

I helgen fick jag syn på detta inlägget på FB och jag vet inte riktgit vart jag ska tas vägen... Människor som dessa har uppenbarligen ingetförstånd i huvudet för 5 öre och måste ha lägre IQ än en balong full av vakium, helt klart! Jag tycker hon gör helt rätt i att hon vågar stå för att hon är Bisexuell och stå upp för sina femenistiska åsikter, det visar att hon vill få samhället gå framåt och inte åt motsat riktning...

Det är självklart att man inte kan älska allt och alla, det är jag helt med på! Men när ens egna argument tar slut pga bristningar och slag utövas undrar jag verkligen hur dom tänker... Uppenbarligen är det grupptryck och brist på dålig uppfostran, vilket dom inte kan rå för. En person med en Mamma & Pappa som gett en bra fostrnan beter sig inte såhär, det är helt klart!

Men det osm retar mig ännu mer är att personen nederst på bilden är utbildad på Polishögskola och det skrämmer mig riktgit mycket. Uppenbarligen behöver man inte ha vidare högt IQ för att komma in och detsamma gäller försvarsmaken. Är dett dessa personer som mina och andras skattepengar åker till ska försarmakten bort omedelbart! Jag trodde man skulle ha någon som helst empati och sympati för människor, men upperbarligen är det helt fel... Givetvis är inte alla såhär, det förstår jag också, men man kanske borde tänka sig för både 1, 2 gånger innan man skriver sådant som detta. Det hen inte kanske tänker på är att hen drar en linje över allt och alla som jobbar med detta och ärligt talat har jagi ngen lust att stå för deras löner om det är sådant folk som dom anställer!

 


Kategori: Allmänt
Taggar: Lopez femenist försvarsmakten hbtq polishögskola tony

Snart dags igen!

Hej på er, dåså sitter man hör igen och ska skriva lite om dagen, haha! Haft en himla mysig dag hittills med lite gående på stan och en bit mat. Nu blir det att göra iordning lite här hemma innan det blir dags för lite jobbelijobb :) Kom att tänka på att det är 20 - 22 dagar kvar till löning eller vissa kanske tycker det är en evighet?! Tänker så sällan på det, blir glad för små saker och är lite för lättroad, haha! Nu ska jag försöka få klart det sista här hemma innan jag beger mig vidare på nya äventyr, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktgit snygg och blev jätte super duper nöjd med den
Toppen och byxorna blir perfekta ihop, utstickande och tar plats, så jag
Örhängena och armbandet är super läckert och ger en liten lyx känsla
Skorna är enkla för att inte drifta iväg och hålla outfiten nere på jorden
Perfekt om man inte pallar höga klackar och ändå vill synas, super tufft!


Topp

Örhängen

Armband

Byxor

Skor

 
 

Skrämmande och intressant på samma gång!

Jag är egentligen emot att färga djurs pälsar, men kan ändå inte låta bli att tycka det ärl inte intressant trots allt.
Skulle dock aldrig låta Gucci gå igenom n¨gon sådan eller det hoppas jag åtminstonde inte på... Men lite intressant är det trots allt och eftersom det är enbart svansen som får sig en dos anser jag det inte ärl ika hemskt osm om hela hunden skulle bli blå, haha! Ah hoppas ni fattar vad jag menar :)


Ny dag med nya möjligheter! 5/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, vädret är någolunda bättre idag och hyffsat varmt, inte mig emot! Det som står på dagens planering är att hämta ut hormoner, gå på möte, städa, träffa en kompis på stan och gymma, puh hur ska jag hinna, haha! Måste också hinna med att klicka hem lite nya kläder, känns som jag intehar något att ha på mig på krogen längre, läskigt, haha! Det låter som en helt okej dag om inte annat och ska börja dagen som jag alltid brukar börja den, med en god morgonshake, hihi ^^ Nu hoppas jag ni får en mycig tisdag och så hörs mer sen igen, puss på er!
 
 



 
 

Mer än så får ni inte veta, haha!

I helgen blev det  uttgång som sagt och det blev helt GALET i daglig ordning, haha! Lite efter 21 skulle vi mötas upp i en baren och som vanligt var jag sen =S Vi började kvällen med att skåla in med ett par shots, för att sedan slå oss till ro med våra andra drinkar.

När vi kände oss klara där gick vi till Glädje för att avnjuta lite drinkar där och efter lite tjöt där begav vi oss genast till Bogrens där vi släppte loss på dansgolvet, haha! Boysen var inte sena att hänga på heller och strax därpå kom lilla Kakan från ingenstans, haha! Vi dansade loss och gnuggade våra as mot varandra, haha! SJUKT! Träffade också på massa underbart folk som kände igen mig från tidningen och tappade tillslut räkningen av hur många som kom fram, haha! Som ni kanske förstår blev det helt GALET och detta är bara hälften, vad som hände under min taxiresan hem efter vi sagt hej då, kommer ni inte ens få veta, haha! 1 sak, för privat, haha!


Hellu!

Hej på er, sorry för sen uppdatering men fastnade i telefon och glömde helt av tiden, haha! Eftersom jag tog fel på dag blir det käka på stan imorgon och kanske lika bra det :) Ni anar inte hur mycket jag gjort idag, först var det Skatteverket, sen Coop, därefter vårdcentralen och sen hem igen, haha! Insåg med hur oehört lat jag är... Bor ca 25 - 50 meter från vårdcentralen och tog ändå bilen, haha! Nästan lite sorglig... Nu ska jag jobba vidare med mitt, puss på er!

Träning som vardag!

Som ni vet är jag på gymmet lite till och från och hittade ett linne som skulle funka perfekt till krogen som till vardags. Givetvis bör det blir lite varmare, men ni fattar vad jag menar, haha!
Gilla texten och kan inget annat än hålla med, perfekt när man vara vill vara helt fab, hihi
 

Topp

 

Robin Schulz - Headlights

Måndag 4/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fin och ska inom kort bege mig ut med lille råttis i det mindre mysiga vädret.... Idag är det måndag och det som står på schemat är att möta upp en vän på stan senare idag, lämna in deklurationen och även fixa lite andra saker på skatterverket. Nu måste jag ut med lillen för att sedan börja spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Dåså är Veckans Planer uppe sent som vanligt och ber återigen om ursäkt för detta, men hade ni haft någon aning om hur DÖD jag varit under de närmsta timmarna hade ni nog förstått mig, haha! Veckan ser himla mysig ut och har en massa saker att stå i, vilket är super skoj! Det jag ser fram mest emot är min fransförlänging och hämta ut mina hormoner, ska bli så himla skönt att få det gjort! Hämta lite paket, träna, lämna in papper och luncha på stan är väl som vanligt antar jag, men även detta är något att se fram emot. Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs mer imorgon igen, natti!


 

Vaken efter mycket om och men! 3/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och äntligen vaknat till liv. Utgång igår och OJ vad skoj jag hade! Ni minns tjejerna jag träffade för någon helg sen från Jkp?! Fick ett sms igår av dessa och hoppade genast på utgång, hihi ^^ Men ska berätta mer om det senare ikväll eller imorgon ;) Nu blir det fixa sig för att sedan käka hemma hos föräldrarna och träffa släktingarna och hämta lite andra grejer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fika-våfflor!

Dåså har man ätit lite våfflor och var super gott! Nu blir det bara ladda inför utgången ikväll och hoppas jag träffar massa skönt folk och någon lite bloggläsare, hade varit skoj! Att bero på bloggläsare, träffade en läsare på Esplanaden för någon vecka sen och var så himla skoj! Blev jätte paff först men som sagt super kul och blev riktigt rörd, hihi ^^ Nu ska jag smälta våfflorna innan jag åker hemåt för att välja kläder och massa annat, bloggar mer sen igen, puss på er!




Snygging där!

Jag har nog hittat en av Sveriges ballaste väskor eller åtminstone tycker jag det.
Tycker den är så himla läcker med sitt väldigt utstickande mönster!
Snygg och riktigt läcker, perfekta shoppingväskan om man vill känna sig lite extra speciell, helt klart!
Dock har jag svårt att bestämma mig för vilken färg som är finast =/
 
 
Väskan

Allt för länge sen... 2/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Sjäv har jag sovit riktigt bra och sitter just nu med ett gls coola och kikar på någon serie som verkar rätt B, haha! Lördag idag och eventuellt utgång ikväll, men det får bli efter jag har kikat förbi Mami & Papi, vi har nämligen släktingar från Öland på besök :) Kan knappt förstå att vi snart ska åka dit på semester, himla skönt! Inte varit där sen jag minns inte nät, kanske 2 - 3 årsen?! HEMSKT! Nu ska jag fixa det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Btw, super fina komentarer jag fick av er igår, sarar er senare under dage, ni är så galet gullig, massa kramizar till er goingar! =)


Hur ska man veta?!

Som ni vet avslutade jag ett förhllande sen för ett bra tag och ibland tänker jag tillbaks på tiden man hade ihop. Varje gång vi var tillsammans kändes allt så perfekt och jag tänkte ofta tillbaks dit under en lägre period. Jag hade precis kommit över allt osm hänt och plötsligt får man det där sms:et man alltid önskat få och allt börjar om på 0 igen... Jag vet inte riktgit hur jag ska göra och om jag verkligen ska ge detta en ny chans, jag vet vad som hände sist och hur lång tid det tog att gå vidare... Att förlåta är betydligt enklare än att försöka på nytt...  Jag engade hela min dag igår åt att fundera över detta, det kanske låter tramsigt, men då får det vara det. Jag anser att alla är värda en andra chans, men jag vet också att den chansen kan påverka mig negativt nu när mitt självförtroende äntligen är tillbaks på den nivå den låg innan allt bara föll...


Snart helg!

Dåså är kl snart halv fyra och ska inomkort göra mig iordning för jobbet. Misstänker att det lär gå helt okej bra och med lite tur bör jag vara klar vid 21:30, men dumt att hopps på för mycket, haha! Shit, tycker veckan gått riktigt fort och tror säkert fler kanske känt så! Nu ska jag göra mig iordning, äta en liten shake innan det är dags för sista passet, bloggar mer sen igen, puss på er

Tips!

Några av er har frågat vart jag köpt mitt guldhalsband jag har på mig ibland och ärligt kommer jag faktiskt inte ritkgit ihåg det, haha! Iaf hittade jag ett liknande halsband som dessutom verkar bra mycket enklare att sätta på och ta av. Kan förvisso vara mina klor, men ni förstår poängen :)


Halsbandet

 

Nu är jag tillbaks!

Go morgon alla bloggläsare, förlåt att jag inte uppdaterat något igår, men behövde verkligen ta en paus... Ville varken kolla på bloggen eller ha något med den att göra för en hel dag och det var riktigt härligt! Missförstå migi nte, men att uppdatera dagligen mellan 3 - 5 inlägg dagligen tar på krafterna och ibland behövs en paus :) Men ska berätta om lite mer ingående om varför pausen så plötsligt kom, lovar!

Idag är det fredag och det var valborg igår, hoppas ni hade en mysig kväll och var bland underbart sällskap! Idag händer inte så jätte mycket, precis ringt mig en pizza och ska sedan sätta mig med lite jobb och försöka komma igång med videon som skulle kommit upp igår, GAH, haha! Ahs om ni märker jag mår bra, men berättar mer om grådagen sem, hoppasn i får en mysig fredag och så hörs vi mer sen igen, puss på er!