Dödslängtan

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår super och jag kom precis hem från gymmet. Blivit 2 dagar utan gymmet och det är skönt när tiden finns för det! Körde rumpa idag och imorgon blir det rygg och mage. Blivit helt galen i woorkout videos och massa skit. Men oj så skoj! Livet blir roligare med gym och kroppen blir snygg också. 2 flugor i en smäll!

(null)


Idag har jag suttit på möten och jobbat undan. Ibland är det skönt att bara sitta ensam i ett rum och få massa saker gjorda. Jag är en person som måste ha massa musik i öronen för att ens kunna koncentrera mig. Haha! Men alla funkar så olika. Det är väl tur det om inte annat!

(null)

Okej, jag måste berätta om i förrgår. Kl 12:00 lämnade jag in min bil och var 1 timme i tid. Hade tydligen bokat hyrbil och fick nycklarna. När jag kom utanför fick jag se till min förskräckelse att det var en yaris eller vad den heter. Jag trodde detta var ett skönt och kanske sa lite för högt. "Jag hoppas dom skämtar"... Inte nog med att den är typ 1/3 så stor som min. Den hade manuell-växel. Haha! Jag satt  säkert i 5 minuter för att luska ut hur jag skulle få igång den. Men tillslut gick det glaslådan rörde sig mot en ont anad säker död. Under loppet av 10-15 minuters färd lyckades jag få 3 motorstopp. 1 däcktjut och 58 kaninhopp... Under dessa 10-15 minuter funderade jag 1 hur fick jag mitt körkort (kördeupp manuell) 2 "kvinna hoppandes mot enkelriktad och dog" 3 om jag inte dör snart tar polisen mig. Nu hoppas jag någon ser detta och ger mig en manuell inför nästa besök eller så kräver jag det på plats. Haha!

(null)


Huvudverk

     (null)

(null)

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och haft en super dag! Allt har bara rullat på. Fram tills min huvudverk... Det är inte ofta jag har huvudverk eller hälsomässiga problem över lag. Men när det händer är det inte skoj!

(null)

(null)

Men innan min huvudverk träffade jag Annelie och Challan. Väldigt skoj. Samt lille Harald. Så SÖT! Han försökte norpa min mat både 1 och 2 gånger. Haha! Men jag inser att har man barn i närheten måste allt gå väldigt snabbt! Haha! Om maten ska förbli på bordet och inte hamna på golvet. Haha! Därpå gick vi lite affärer och jag följde med in på högskolan. Jag är glad att min tid vid skolbänken är fenito. Haha! När jag hade gått på mitt lilla mini möte lämnade jag Challan vid tåget och jag åkte hemåt.

(null)

(null)

Idag blev det inget gym. Men jag har verkligen ingen lust och huvudet vill jag få helt bra först! Eller kanske jag som är nojig? Haha! Slänger upp lite bilder från helgen. Lyckades hitta en rätt söt topp!  Passade perfekt när vädret var lagom varmt! Ska ut imorgon och kolla på jacka. Alla mina är fruktansvärt tråkiga! Haha!

En man och en glaslåda

(null)
(null)

Go kväll!


Dagen har varit helt okej. Men jag har mer eller mindre behövt jobba undan lite saker. Men det går fort om man bara sätter igång! Det är ständigt att ta sig från A-B som brukar vara det jobbigaste för min del. Haha! Men nu är det över och gjort. Den känslan är obeskrivlig! Hoppas ni haft en bra dag och verkligen fått en fin start på veckan! Jag har faktiskt börja bli duktigare på att uppdatera min Instagram. Försöker hålla 8-10 uppdateringar. Dessutom är det skoj! 🙃

(null)

(null)

I helgen har jag varit i Linköping och jag älskar den staden! Jag hade verkligen kunnat tänka mig flytta dit. Dessutom är det en större stad. Men ändå inte för stor. Lagom typ. Haha! Men väldigt mysig! Men oddsen lutar mer åt Göteborg eller Jönköping. Om jag ens orkar flytta. Haha!

(null)

(null)

Utöver ett möte och pappersarbete har jag inte gjort något speciell. Dock träffade jag givetvis en MAN i trafiken... Dessa män i trafiken är galet! Ni som följer mig på insta. Ni vet! Men idiotien trängde sig före i bilkön... Man bara "ursäkta? Vad håller du på med?" "Ser det ut som om att jag vill låta dig gå före och stå i en fucking korsning? Med en lånebil?" Svar NEJ! Idiotier! Inte nog med det där höll jag på att dö. Men det berättar jag mer om imorgon... Kaos! Jag började förstå varför jag är trött! 1 fick sitta i möte och jobba med papper. 2 Ett pucko som tränger sig före och 3 jag höll på att dö i en fucking glaslåda.... Nä nu ska jag sova! Hoppas morgondagen inte behöver inträffa något av det jag berättade om tidigare! Slänger upp lite bilder för att dämpa inlägget. Haha!

Störd eller gay

(null)

(null)

Hej på er!


Ledsen att jag inte uppdaterat. Men jag har inte haft någon lust och ibland är det viktigt att leva i nuet! Men jag har verkligen fokuserat på vloggen. I helgen har jag spenderat i Linköping. Jag ÄLSKAR den staden! Tidsfråga innan jag flyttar? Haha! Skoja! Helt underbar stad!

(null)

(null)

Jag håller faktiskt på att uppdatera mer på min Instagram. Det är väldigt skoj! När man väl ger sig fan att det ska gå. Jag menar. 1 jag är en rolig person. 2 det händer alltid saker i mitt liv och 3 jag kan fan gå upp när jag vill. Haha! Nej men ärligt. Jag anser att mitt liv är rätt Svensson. Bor i en liten stad och fjantar runt med mina höga klackar. Klart att man blir en snackis! 😎

(null)      (null)


Idag kom jag iaf hem och spenderat tiden med att tvätta. Det är faktiskt ganska skoj. Snabbt går det också! Kikat på PH och wow! Ångrade lite att jag inte tackade ja. Haha! Men kanske nästa gång? Haha! Är det bara jag som typ såg på Simon och tänkte. Lammkött, men funkar absolut att prova. Sen kom hans press och min första tanke är 1 antingen är han djupt störd...  eller 2 han är gay. Vilket sen visade sig att han vart båda. Haha!


Möte i Vara

(null)

(null)


Hej på er!


Hjälp vad dagen har gått snabbt. Men det är skönt när allt bara flyter! Kom hyfsat nyligen hem från gymmet och tuggade i mig mitt löp-pass. Inser att jag fått bättre kondition och det gör verkligen mycket! Både självförtroende och lust att beta sig igenom det!

(null)

(null)


Hade tidigare idag ett möte i Vara utav alla ställen. Men det gick fint. Enda minne jag har därifrån är veterinären. Då Gucci bröt foten. Tror jag aldrig varit så rädd över att förlora henne. Men narkosen gick väldigt bra ändå! Dessutom bajsade hon på golvet. Haha!

(null)

(null)

Slänger upp lite bilder från idag. Älskar dessa stövlar och ska skicka in dem och några till för omklackning. Vilket jag alltid glömmer. Inte undra på att jag köper mer skor. Haha! Onödigt att laga när man kan köpa nya liksom. Haha! Nej men vissa är mina favoriter och dom lagar jag stup i kvarten. Haha! Dvs när jag kommer ihåg... En lyckad dag med lite möten och minnen från att jag trodde hunden skulle dö. En härlig mix med andra ord. Och inte en sur-Pitt på hela dagen. Det gillar jag! 😃

Kunde dött

(null)

(null)

Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv har jag haft fullt upp med möten och det har rullat på. Men på vägen ditt höll jag på att krocka. Jag säger då det. Män i trafiken är rena dödsfaran.  Står och gapar på mig som hade huvudled. Man bara. "Vad är ditt problem?!" Inte nog med det skulle han hävda att det inte alls var huvudled och att det gällde efter skylten... synd att det fanns en till precis innan. Åh jag tål inte idioter! Dessutom, hade jag velat köra in i honom eller dö en förtidig död hade jag väl inte bromsat...

(null)

(null)

Utöver denna idiot gick dagen bra. Borde gett honom en pungspark från helvetet. Så han hade fått 3 adamsäpplen. Haha! Men sånt är livet. Vissa personer älskar man. Vissa vill man bara ge en high-five, i ansiktet, med en stol... 🪑 

      (null)

(null)

Nu är gymmet avklarat och jag ska bara slappna av. Kolla lite serier eller någon bra film. Njuta! Snart helg igen. Sjukt vad tiden går! Slänger upp lite bilder från gymmet. Samt kvällens middag. Bästa jag vet är detta! Perfekt när man kommer hem sent från gymmet eller jobb, vad vet jag? 😇



En tråkig dag

(null)

(null)

Go kväll!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och vaknade precis. Haha! Vädret har varit helt underbart. När jag klev ut med lillen kändes det som att sommaren är påväg igen. Men enligt alla andra var det enbart för stunden... Man bara, varför? Åh nu fick jag ångest över att tänka på snö. Haha!

(null)

(null)

Blev tidigare idag en sväng till gymmet. Körde rygg och mage. Det är utan tvekan det tråkigaste jag vet! Men det går fort! Därpå åkte jag hem och lagade lite mat. Det är också något jag avskyr. Haha! Åh vad bra. Det blev en dag jag gör saker jag inte tycker om. Haha! Men andra sidan slapp jag att åka med panten. Fy fan! 2 stora säckar av loppet av 1 vecka.... SJUKT!

(null)

(null)

Nu sitter jag i bilen för att handla mat. Upptäckte  att min soyamjölk är slut. Vilket jag måste ha! Avskyr äta frukost utan den! Dessutom gör den underverk med min kropp! Nog om detta. Slänger upp lite bilder från idag och igår. Fick för oss att köpa godis kl 22:45... Jag är lätt den där kunden som alla kassörer hatar.  Haha!


Dagens outfit

(null)

(null)

Go eftermiddag!


Hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på måndag! Till er andra, det är snart fredag igen. Dagarna mer eller mindre flyter in i varandra tycker jag. Ska vi vara riktigt ärliga är det snart jul igen. SJUKT! Är det bara jag som börjar leta presenter? Haha! Tycker julen är hyfsat mysig. Om man bortser från all snö och kyla. Det är under dessa perioder då jag förstår att jag inte är gjord för detta klimat och min hund är nära hamna på blocket för 1kr. Enbart för att inte behöva gå utanför dörren. Haha! 

      (null)

(null)

Idag har jag inte gjort något direkt. Tagit det lugnt och bara legat framför tv:n. Vid lunch-tid fixade jag mig och gick lite på stan. Dessutom tänkte jag starta en "film-klubb". Där jag kan dela med mig 1 gång i veckan en bra film jag sett i en vlogg. Vad tror ni? Jag menar, ni slipper hyra/köpa en film som suger och behöver endast solla bland dom bättre. Hur bra? Jag ska erkänna att jag kände mig extremt smart. Haha!

      (null)

(null)

Jag tänkte att jag slänger upp lite bilder från dagen. Jag har lite blandad förtjusning till mina vita byxor och lår/knähöga stövlar. Är det bara jag som tror jag ska på SM i dressyr. Haha! Men jag älskar den bruna-stickade tröjan. Hur fin? 😍



Söndags-mys

      (null)


(null)

Go kväll!


Vilken underbar dag det har varit och jag har inte hunnit med hälften av allt jag skulle gjort... Men jag får ta det i veckan! Hoppas ni mår bra och haft en fin helg. Jag har haft lite små saker att göra varje dag. Mer eller mindre. Haha! Men det är så det ska vara!

      (null)


(null)

Idag bestämde vi oss för att ta en brunch. Älskar detta och att det blivit som en tradition för oss. Jag menar. Vem gillar inte beställa in massa gott och bara chilla. Dessutom får söndagar en mening och man behöver inte  känna att kroppen laddas upp av ångest! Därpå gick vi på stan och köpte en pizza. Haha! Jag vet, inte nyttigt. Men fuck det!

(null)

(null)

Imorgon ska jag till gymmet. Springa av mig lite kilon och svettas. Eventuellt boka nya tider hos min PT. Nästan glömt av hur många tider jag har kvar. Haha! Säger det! En assisten hade inte varit fel! I veckan ska jag också hämta ut ett paket. Nog om detta! Nu blir det hyra film och mysa ner sig i soffan. 😘


Uppdatera oftare


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och pysslat lite med arbete, samtidigt som jag kollar på tv:n. Haha!  Jag vet! Inte det bästa. Men det funkar och jag får sakerna gjorda. Haha! Påminner mig om alla skolarbete. Bästa jag vet är att ha tv:n eller hög musik på. Samtidigt som jag arbetar. Är ni likadana? 😇

(null)
(null)

Senare ikväll ska jag iväg på kräftskiva. Hur mysigt? Att sluta med kött är en sak. Men skaldjur. Det går inte! Vill man vinna mitt hjärta är en bukett med blommor och skaldjur. Ja men ni förstår! Slänger upp lite bilder från fredagmys hos päronen och dagens lunch.

(null)      (null)

Nu ska jag göra mig iordning lite. Förresten, tycker ni det är tråkigt att jag bara bloggar 1 gång om dagen? Eller vill ni ha fler inlägg? Då jag pysslar med Instagram också. Tar det också tid. Vilket ni säkerligen förstår! Men önskar ni fler inlägg får ni bara säga till! 😘

Fullt upp

(null)

Hej


Ledsen att bloggen hamnat lite efter. Men jag har haft lite annat i veckan. Jag har inte hunnit gå till gymmet... Men tar igen det nästa vecka! Jag har börjat uppskatta att gymma. Skönt när man kan gå utan att folk ska glo. Speciellt när jag har mina genomskinligabyxor. Haha!

(null)

Hade ett lunch möte idag och wow. Vissa grejer ska man inte tacka ja från början utan låta dett förra sig lite. Precis det som hänt. Ni som fattar, ni fattar!

(null)

Nu blir det mys hemma hos föräldrarna med massa gott. Alltid härligt att avsluta fredagen på detta sätt.

1 år har gått


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och jag är påväg till djuraffären för att handla mat till Stig och Stickan. Våra 2 chinchillor. Helt galet att det gått lite mer än 1 år sedan jag skaffade dom. Dessutom blir dom bara mer och mer tama. Håller just nu på att kolla ut ett katt-träd där dom kan klättra på.


Därpå ska jag hem och fixa lite papper och även gå igenom ändring av momsredovisningen. Ni som har företag. Vet exakt hur tråkigt detta är! Där av att jag valt låta ett företag ha detta, bokföring, bokslut och massa därpå. Minimerar stress och annat man ska hinna!


Jag är lite sugen att baka bröd. Men efter mitt senaste fiasko känns det lagom skoj. Haha! Men fixar det annars imorgon. Om ni har tips på bra katt-träd som inte har en självmordsförsök-höjd skicka gärna länk antingen här eller på Instagram. 😘


På ditt-håret


Go eftermiddag!


Är nu påväg till brunchen och är lite smått stressad. Då jag har tvätt-tid kl 17:00. Haha! Min dagliga dåliga rutin. Men vad fan liksom. Allt kan inte flyga på jämt... Ska kontakta en rörmokare och el-gubbe. För att kunna dra el till maskinen. Kosta vad det kosta vill. Men nu är jag jag trött på att ha 5 timmar att tvätta.

(null)

Varje gång är det på ditt-håret att man hinner. Man bara. Ursäkta? Nu har jag förvisso tiden sist av alla. Vilket gör att jag kan tvätta lite längre. Om jag vill. Hihi.

(null)

Som sagt ska på brunch. Av 2 anledningar. 1 jag hade ingen frukost hemma och 2 det suger att laga mat. Sen till detta väder. Man bara "Ursäkta? Jag blev lovad 25*....". Liksom allt annat i mitt liv är även denna dagen full av motgångar. Haha! 


Regn hos mig

(null)


Go eftermiddag!


Idag öser regnet ner och jag har precis varit och köpt mig nya fransar. Detta är ett av mina många i-landsproblem.... Snoddar, klämmor, fransar. Som på något magiskt sätt alltid får fötter. Jag fattar det inte! Köper jag 10 paket är det alltid 2-3 st som finns kvar.... Knas!

(null)


Vi är påväg för att äta lördagslunch med föräldrarna och lite släktingar. Ska bli väldigt trevligt! Senast vi såg dom var på Öland i somras. Vilket var ganska nyligen.

(null)


Idag händer inget speciellt. Vi ska ta en bit mat ikväll och bara njuta. Älskar verkligen hösten mer och mer. Varför? Jo man slipper gå ut. Haha! Fy fan. Kommer aldrig åka skidor eller sånt. 1 gång och aldrig mer.... slutade med att jag var sjuk 2 veckor. Hur sjukt? Haha!

(null)


Tveksam

(null)

Go kväll alla fina!

Denna dag har gått allt utom som den ska. Haha! Hade bokat hotell inför imorgon. Men tveksam på att åka.... Jag mår inte helt 100 och vet att jag skulle behövt åka iväg av olika anledningar. Men främst för jobb. Men jag får kolla på det imorgon!

(null)

Har haft en fin dag annars. Men det märks att man är trött. Men det rullar! Hade ett möte med facket i veckan. Vilket var väldigt lärorikt och nyttigt! Jag kommer berätta mer om detta i ett separat inlägg!

(null)

Nu är jag påväg för att handla lite gott inför ikväll. Ska bli så härligt! Älskar fredagar av många anledningar. Men främst för att det är fredag. Vem gillar inte det? Haha!

(null)

Bästa salladen


Go eftermiddag

(null)


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och precis varit ute med hunden. Men det märks att sommaren är inte helt över. Vilket är super skönt! Som ni vet är jag inget fan av snö och halka. Haha!

(null)


Övrigt av dagen har jag varit upptagen med massor annat. Bland annat har jag städat lägenheten. Vilket är verkligen behövligt! Men jag ska inte ljuga. Klart jag fundera på att skaffa städhjälp. Jag har vare sig tid eller lust heller. Hur ska man hinna allt egentligen? Blir tokig över att man alltid prioriterar andra saker....

(null)


Slänger upp lite bilder från dagens lunch. Förstå hur gott! Bästa salladen jag ätit och den fanns i Tibro. Jag menar. Hur stor är oddsen att den är där? Blev väldigt överraskad minst sagt! Haha!

Nya klor


Hej på er!

(null)


Efter lite funderande valde jag att hoppa gymmet idag. Men går dit imorgon! Vill verkligen inte tappa mitt flow! Även om vägen dit och tiden där är. Allt annat är rolig eller hur man enklast ska beskriva den. Haha!


(null)

Slänger upp bilder på naglarna och vad tycker ni? Blev dåligt ljust. Jag vet! Men jag pallar inte ta om dom nu. Får fixa det under morgondagen. Haha!

(null)


Har haft en trevlig dag med ett möte och och möte annat. Jag börjar gilla Biltema. Även om jag helst bara går in och ut. Haha! Nog om detta. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Dödsångest

Go eftermiddag


Solen skiner och vädret är underbart. Det är mer än vad man kunde säga tidigare idag. Haha! Man inser allt mer att landet vi Boris i är sämst... Jag är inte ens lite intresserad av att ha snö.... Kallt och jävligt. Haha! Men andra sidan har man ingen problem att sitta inne.


(null)


Jag tycker synd om föräldrar som ska ut och åka pulka 30-120 min + 180 minusgrader... fy fan vad det måste suga. Haha! Jag menar att hade jag fått välja på att åka pulka eller gå på lekland. Är valet solklart. Iaf under vinter tid!

(null)


Senare idag ska jag till gymmet. Känner verkligen ingen lust. Man bara. Ursäkta, varför gör jag detta? Jag menar springa i 30 minuter och ha dödsångest inför och under passet. Precis så känner jag. Haha! Dessutom är dom där löpbanden alltid mot världens största spegel. Man bara. "Hallå tror ni att jag vill se hur ful jag är när jag försöker byta låt, i samband med att jag springer och inte får någon luft..." Svaret är Nej! Slänger upp lite bilder efter jag gått igenom mina olika livskriser under ETT gympass.


(null)

Aja, bloggar mer sen, puss på er. Nu ska jag åka och köpa mat. För jag pallar inte laga mat. Haha! #sjukttråkigt 🙃


Hemma

(null)

Hej på er


Nu är jag hemma efter en låååång dag i stan! Men det är skönt att få lite saker gjorda. Allt från renovering och annat skoj. Fick väldigt bra hjälp och hittade det jag skulle.

(null)

Men wow vad affärens skiljer sig från Skövde. Haha! Nästan man gick vilse och knappt hittade ut. Men det finns bättre utbud och man slipper åka till 500 andra olika ställen under en och samma dag. Älskar det!

(null)

Nu blir det hem och försöka ladda upp till gymmet. Har egentligen inte lust. Men jag får se! Känner mig lagom taggad. Haha! Slänger upp lite bilder från igår. Hade egentligen en annan tröja på mig. Men det blev så varmt så jag trodde jag skulle svettas ihjäl. Detta + utan rollon. Förstå min combo. Man bara, KUL! Haha!

(null)



Olagligt


Go eftermiddag!


Ursäkta att jag helt glömt av er. Men ibland flyger tiden bara iväg... Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och fått naglarna snygga på nytt av bästa Linnea. Jag har sagt det förr och säger det igen. Hur grym är inte hon? Man bara ursäkta? Är detta ens lagligt att vara så grym? Visst bild sen!

(null)

Fått klorna fina och kan nu leva ett normalt liv igen. Valde att inte korta ner dom och behålla längden. Ja men ni förstår. Att leva utan naglar år som att gå på toa utan toalettpapper.... Det går. Men man gör det bara inte. Ungefär så är det utan naglar. Ja ni som fattar, ni fattar.

(null)

Nu ska vi ta lite och käka. Älskar avsluta en bra dag på en mysig resturang. Därpå ska vi gå på Ikea. Som jag längtat? Trängas med alla andra som inte vet vad avstånd är och innebär. Man bara. Ursäkta till dig! Vi har en pandemi som pågår. Kan du vara vänlig att hålla 5 m meter bakom eller framför. Haha! Ja ni förstår. Nog om detta. Bloggar mer sen. Puss på er!

Shopping

(null)


Hej på er


Hur härlig har denna dagen varit! Vädret #underbart eller vad? Älskar! Blev en hel dag med Annelie och hennes 2 pojkar. 

Så söta! Men den dagen kommer säkerligen också eller vad ska man tro? 😇

(null)


Slänger upp lite bilder från igår. Som sagt har inte bloggat på ett tag och glömt lite hur det är. Haha! Men tror ni förstår! Nu sitter jag hos frisören och kollar på. Men om några veckor är det min tur! Men ska bli väldigt skönt! Älskar mitt löshår. Men ska prova ett nytt märkte inom kort. Hur spännande!

(null)

Nog om detta. Blir lite shopping på stan därpå gymmet. Dags att hålla igång flowet. Bloggar mer sekunden, puss på er!

(null)


Mys på stan


Go morgon alla finisar!


Solen skiner och jag hoppas ni mår super! Själv mår jag toppen och ska ta en lunch med en kompis. Ni förstår hur mysigt! Idag är en super härlig dag. Solen skiner och det är en mix mellan sommar och höst.

(null)

Idag blir det ThaiHouse och enligt mig och många andra. Är den en av dom bättre restaurangerna. Dessutom bra service och trevlig personal! Rekommenderar starkt! Om ni är i Skövde någon gång.

(null)    

Nu ska jag fokusera på att åka efter dom och efter detta blir det gymmet. Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Yesterday

(null)

(null)

(null)

Idioter


Go morgon alla fina!


 Blev ingen uppdatering igår. Men nu är jag är färdig för dagen och är påväg till föräldrarna för söndagsmiddag. Ja ni förstår så trevligt! Försökte kolla vart mitt paket tagit vägen... På riktigt. Hur svårt är det att läsa och leverera ett paket! Man bara ursäkta?... Hoppas det kommer i veckan!


Övrigt är jag glad. Om man bortser att jag är omgiven av idioter. Haha! Moralen till personal inom vissa yrken verkar vara extremt låg... Precis vad jag vill betala extra för. Hade jag velat att det kommit bort skulle jag kunnat fixa det själv. Nej detta är inte första gången... efter 3 gången på raken är detta sjukt irriterande! Aja, solen skiner och jag mår super! Hoppas ni också gör det och haft en fantastisk helg!


Idag blir det njuta av dagen och packa upp all data-utrustning och annat skoj! Måste verkligen komma igång! Gulligt att ni faktiskt tar er tid. Nu Blir det att fokusera på att komma iväg. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Tillbaka

(null)

(null)

Go eftermiddag alla finishar!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och är påväg in mot stan. Jag har verkligen saknat att blogga och vare sig tid har funnits eller möjligheten. Som ni vet bor jag nu mer i en renovering... Det är jobbigare än vad man tror. Men det kommer bli bra när allt är klart!


Idag är det lördag och vet ni vad? Började dagen på gymmet och sprang mina 5km. Det har blivit min nya rutin och inte vara det. Jag har gått över till vegansk-kost igen. Då min mage krånglar om det blir mjölkprodukter och även kött. Men jag äter det ibland. Men försöker undvika det. Det är stor del varför min mage varit stor som en ballong och värkt... Men nu är det över! Som om inte det är nog! Det ger extremt bra resultat! Rekommenderar verkligen att äta mer vegansk om man vill minska i vikt!


Nog om detta. Nu ska jag hämta ett paket från Albrektsguld. Fick ett sms igår om att det hade kommit. Ja nu kanske förstår att jag kommer blogga som vanligt igen? Haha! Livet leker och jag bloggar mer sen igen!