Videoinlägg!

Schampo & Balsam

Fire Red        Purple Red


/em>

Well why not?! ^^


Hihi!

Hej på er alla sötisar, har precis sett klart på en film "Jag saknar dig" och lipar mer eller mindre varje gång... Så himla fin men också av ett annat skäl. Oavsett vad har jag haft en mysig dag hittills mest lite filmmys med lite godsaker, men också en gnutta jobb, haha!

Att bero på något helt annat fick jag veta att Skövdebostäder fått Byggnadstillstånd och att jag ÄNTLIGEN ska få inglasad balkong, så himla härligt!!! Givetvis kommer hyran bli dyrare, men bara jag får som jag vill är jag nöjd, haha! Så nu till helgen ska jag shoppa utemöbler, trallgolv och en värmelampa, ni vet en sån som finn på uteserveringar :) ÅH, vad jag längtar!!! Tänk att ta en drink i soffan på höst och vårkanten, asså vadå mys?! Aja, berättar mer om detta när allt är klart ;)


Söt nyckel eller väskring!

Asså OMG vad söt denna lilla ringen är eller vad säger ni?!
Jag har länge funderat på att köpa en ny nyckelring och sen fick jag syn på denna sötnosen, hihi
Egentligen är den väl tänkt som väskaaccessoar, men tycker absolut den funkar som nyckelring också!
Den finns också i grått för dom som föredrar det och som sagt väsk eller nyckelring, det kommer bli minst lika fint till! =D


Ring

 

Hundkläder är ok! 30/9

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er för här är det super! Blev precis klar med dagens videoinlägg ska trax kika igenom det, OM det är något jag glömt, haha! Solen skiner och är på riktigt bra humör! Har mesta dels suttit i telen gällande lägenheten, bara positiva saker ofc och NEJ, jag ska inte flytta, haha!

Det som sker för dagen är följande, jobba med lite hemma, hämta ut ett paket, gymma eventuellt och shoppa lite kläder till lillen. Det enda positiva med vintern är alla UNDERBARA jackor, stickade tröjor till våra 4-fotade små vänner 3 Vissa hävdar att hundkläder är djurplågeri, men dom kan bara trycka upp något där solen inte skiner och plumsa ut i en snöstorm, haha! Så länge djuret själv gillar det anser jag det är OK =D


Vad ska man säga!

 Hej på er, eftersom mitt möte drog ut på tiden hann jag inte bli klar med dagens video, men ska se om jag kan fixa det ikväll eller imorgon!Nu blir det strax att bege sig till jobbet för att göra lite nytta, ska bli himla skönt! Var iväg tidigare idag för att handla och fick med mig massa gott, dessutom lite godis, hihi :)

Insåg också hur oehört fundersamma folk blev med mna 24 burkar red bull, haha! Jag behöver knappt göra något längre, räcker med att månadshandla så får jag massa uppmärksamhet, haha! Nu ska jag göra det sista, bloggar mer sen igen,p uss på er!

Snygga stövlar!

Dessa stövlar är bara såååååå snygga!
Älskar klacken och hur den är designad för att forma vaderna!
Dessutom är dessa perfekt för dem som är nybörjare i klackar och sköna gå på stan skor, hihi ^^
 
 
Skor

 

Myspysdag! 29/9

Go morgon alla små raringar, hoppas allt är bra med er för här är det helt FAB!! Solen skiner och jag ska strax bege mig ner mot stan för att storhandla, skoj va?! Ska shoppa lite mat och mitt flak Red Bull, egetnligen det som får mig gå ner överhuvudtaget, haha! Bästa som finns är att njuta av en kall Red Bull inför ett videoinlägg, redigering, under podden etc =)

Planerna för dagen har ni nedan och ser ut som det kommer bli en myspysdag! Nu ska jag kika klart på min film, jobba lite och sedan blir det stan! Bloggar mer sen igen, puss på skinkan! =D


 

Mysig dag i Hova!

Hej på er, dåså är man hemma igen efter en lååååång dag med massa skoj! Från jag lämnade lägenheten har jag mer eller mindre varit borta heladagen... Därför tycker jag det är himla skönt att äntligen vara hemma! och bara njuta av lugnet. Ska stänga av mobilen, slå på någon bra film och bara vara!

Men som jag berättade tidigare var jag i Hova tidigare idag för att träffa Annelie och vi hade super skoj! Vi hann med en lunch och en fika. Misstänker jag kan hoppa kvällsmaten, haha! Vi såg dessutom en super snygg kille inne på pizzerian och såg plötsligt meningen att bo i en liten ort som Hova, haha! Att bero på något helt annat, skulle egentlige åka iväg och köpa mitt flak Red Bull, men vet inte om jag pallar vi får se! =)

Dinner!

Sweet!

Den toppen är bara så söt eller vad säger ni?!
Jag älskar spets i dess olika slag och denna är bara för SNYGG, perfekta vardagströjan!
Tänk er denna till ett svarta leggings och något längre halsband till, FAB!


Topp
 

LYX! 28/9

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv kom jag precis från tandläkarn, vilket jag helt hade glömt att jag skulle till idag, haha! Stressat som en galning, där av att uppdateringen kom upp lite sent.... =/ Kom dock lite sent i daglig ordning, men kom ändå intill för att ta bort lite tandsten :)

Det som står på schemat för är luncha uppe i Hova med Annelie, eventuellt häls på Tommie och Nemo, gymma senre ikväll och redigera morgondagens video, hihi ^^ En mycket skojsig dag och för er som undrar ärjag ledig idag lyx eller vadå?! =D Att bero på något mindre lyxig har min ena nagel gått av... Aja ska få dom fina på nytt nu på lördag, hihi ^^ Btw veckans planer kommer upp någon gång under dagen, berorpå när jag kommer hem, bloggar mer sen igen, puss på er!


Middagen från torsdags!

I torsdags var jag i Mariestad och åt på en himla mysig resturnag! Personalen var super mysig och maten helt UNDERBAR! Jag ska absolut gå dit fler gånger med något trevligt sällskap! Dessutom låg den jättefint intill vattnet vilket vr super! Har ni vägarna förbi Mariestad måste ni kika in där, helt klart värt pengarna!


 
 
 
 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt fin eller vad säger ni?!
Toppen ihop med byxorna skulle vara så snyggt ihop!
Hårsmycket är riktigt fint och skulle nog valt att locka håret till smycket
Armbandet är super fint och färgen är UNDERBAR!
Skorna är enkla med en lagom klack, perfekt inför en utekväll!


Hårsmycke

Topp

Armband

Byxor

Skor

 

FPizzatime! 27/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Solen skiner och jag har ganska nyligen varit iväg och köpt mig en pizza. Eftersom det inte blev någon pizza i fredags tänkte jag att idag funkar minst lika bra =D Fick dessutom nån kupong/poäng grej för dom som är stamisar, vilket jag är, hihi :) Älskar verkligen deras pizzor, helt FAB är dom!

Idag har jag inget direkt planerat, ska strax sätta mig ner med veckans planer och därpå fortsätta med lite annat jobb. Vill också tacka er som kontaktat mig på fb, komenterathär på bloggen för era fina komentarer gällande min vlogg, super skoj! TACK!!! Blir så himla glad över att det finns dom som uppskattar det jag gör, hihi :) Nu ska jag mumsa vidare på min pizza, bloggar mer sen igen, puss på er!


Zara Larsson, Feat MNEK - Never forget you

Ska man köra igen?!

Hej på er, dåså har man sovit lite men känner mig långt från mänsklig, haha! Folk pratar om en utgång ikväll igen och helt ärligt skulle det vars super! MEN dagen efter är långt från super, haha! Om utgången inte blir av får det bli en lugn hemma kväll med lillen. Asså kan fortfarande inte glömma gårdagen/kvällen som var... Haha!

Nu blir det lite toapromenix för en viss fröken och sedan ska jag sätta igång med lite jobb! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Vilken TUR! 26/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv är det bara fint, men bakis som F!N, haha! Blev en spontan utgång igår och hade super skoj, även om jag knappt mins hälften, haha! Det brukar sägas att man har haft en bra fylla då, hihi :) Som om inte det var nog kunde det gått riktigt illa också, men det berättar jag mer om i veckan, FY vilken tur jag hade säger jag bara!

Nu blir det dricka massa vatten och försöka sova bort baksmällan, haha! Men det positiva med detta är att jag inte tappat min nyckel eller fått något uppkört där solen inte skiner eller har jag?! ;) Aja nu ska jag äta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fika med kussen!



Söt klänning!

Denna klänningen är så SÖT eller vad säger ni?!
Jag som är lite extra in love med öppen rygg tycker den är så himla fin!
Ett par snygga skor och en söt lite väska hade varit perfekt!


Klänning

 

Nöjd!

Tidigare i veckan fick jag hem min nya kärlek, nämligen min dator, så himla nöjd! Eftersom jag hört blandade reflektioner om Mac beslöt jag mig ta en stationer utifall den sög, haha! Men den har verkligen överraskat mig stort, så nästa inköp bli 1 eller 2 bärbara Mac.

Jag gillar Apple i vanliga fall, min mobil och padda tillexempel så hörstår inte att jag tvivlat, haha! Tar bara mobilen som plumsade i vattnet på jobbet och fallit från marken säkert 100 gånger och ändå funkar som den ska! Otroligt, japp hel nöjd med andra ord!


Fredag! 25/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper! Själv kom jag inte från en morgonpromenad med Gucci och sitter nu här. Blev enn kväll igår och glömde helt att uppdatera, fast andra sidan fick jag upp vloggen så kanske jämnar ut sig?! Var hemma runt 23:30, haha!

Planerna för dagen är att ringa en kompis förbereda morgondagen, fika med min kära kusin, jobba med inlägg,   kanske gå på ett möte runt 17:00 tiden och besöka optikern för att få mina färgade linser! Senast jag bar färgade linser var kanske 1 årsen?! Nu ska jag spackla nyllet och sedan kika film undertiden jag äter min lilla frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söndagsvlogg!

Snygg höstjacka!

Denna jackan är bara för SNYGG dör lite inombords, haha!
Asså älskar färgen och pefekta höstjackan, utan tvekan!
Kostar lite över det "vanliga" men andra sidan är det himla skönt att vara lite solo om ett plagg


Jacka
 

Trevlig lunch med Mami!

Dåså har man varit ute på lunch med min kära mamma och var så himla trevligt! Fick super bråttom iväg och därför jag inte hann med uppdateringen, haha! MEN jag kom ändå i tid och fick vänta så 1 - 0 till Molly, ha ha! Vi pratade lite om vad som sker i helgen och släktlunchen.

Nu ska jag jobba med lite inlägg och så hörs vi mer sen igen. Ska klicka hem lite kläder och skor, har helt glömt av detta så det ska jag unna mig, hihi ;) Kl 15:00 blir det åka till Mariestad för att träffa en kompis och fika, ska bli skoj! Nu måste jag fokusera på lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!




Luncha på stan väntar! 24/9

Go morgon alla bloggläsare, åh vad seg jag känner mig... Men hoppas det är bra med er iaf! Själv ska jag inom kort göra mig redo för dagen och ska strax börja med att spackla nyllet, haha! Solen verkar åtminstonde kika fram så detta kanske blir en bra dag även om den känns lite småseg, haha!

Det som sker för dagen är att jag ska luncha med Mami för att sedan åka till Mariestad, träna lite senare ikväll och träffa en kompis. Det var så galet länge sen jag var där, senaste gången jag var där var medm in förra kille, haha! Shit vad länge sen! Nu måste jag skynda mig, ska vara i stan kl 12:30 och antar jag lär bli sen i daglig ordning, haha! Asså jag oh tider säger jag bara! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Solpuder!

Detta puder fick jag hem för någon vecka sen och jag verkligen älskar Isadora
Enkelt att använda sig av och håller sjukt länge!
Jag brukar använda mig av solpuder istället för bronzer under vardagar och funkar kanon!


Puder

Snart helg!

Hej på er, hoppas allt är bra mer er och här är det bara fint, ska inom kort åka iväg och köpa något att smutta på undertiden jag åker till jobbet. Helt onödigt egentligen efter det bara är 15 minuter dit, men eftersom jag tar helg redan ikväll kan man alltid fira det på något sätt eller?! :)

Har suttit med morgondagens vlogg och börjar ÄNTLIGEN fatta mitt redigerings program, haha! Tog inte alls tid eller så, haha! Upptäckte att Å, Ä och Ö inte finns, vilket förklarade slutet och hur man zoomar så jag kommer åt alla små klipp :) Ikväll bir det gymmet och sedan hem för att beställa hem lite kläder, länge sen! Behöver lite nya grejer till mina utgångar, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer senigen, puss på er!


Söt kroppssmycke!

Detta smycket är bara för snyggt eller vad säger ni?!
Tänk er denna på krogen med en snygg topp till med lite u eller v-ringning
Hade varit så snyggt eller vad säger ni?!

Smycke

 

Vad tror ni?!

Under den senaste tiden har jag fått upp ögonen för videobloggandet allt mer och tycker det är betydligt roligare nu än vad det varit förut, haha! Hur som helst har jag börjat fundera på om jag ska försöka ge mig på att göra 2 videos i veckan vad säger ni om det?!

Det kan vara allt från vloggar, tips eller någon challange. Jag vet inte hur ni ser det hela, men tror personligen bloggen blir lite mer intressant och att ni får en inblick i mitt liv betydligt mer än vad ni har idag så att säga?! :)

Då är tanken att nu när jag fått mitt nya videoprogram funkar som det ska, bör jag få upp videos Tisdagar & Torsdagar och utgångsoutfit på lördagen. Kanske låter jätte knasigt, men tror det blir ganska okej, hoppas det iaf! =D

Nu får det vara nog! 23/9

Go morgon alla fina bloggläsare, är på super duper bra humör och känns som allt är helt FAB, hihi =D Solen kanske inte skiner, men vad gör det egentligen?! Håller just nu på att göra lite frukost, blev himla sugen på pommes så tänkte FRUKOST klart, haha! Pommes är allt bra underskattat, ska kanske köpa en bytta från något place innan jobbet?! =)

Det som sker för dagen är följande, gymmet senare och hämta ut ett paket. Tycker det är lagm att göra eftersom jag ändå har 0 ntresse med något annat, haha! Skulle luncha med en kompis med kände det är bättre att stanna hemma och få klart allt som ska göras! :) Bland annat städningen som aldrig blivit av, haha! Nä nu, nu ringer jag faktiskt en städfirma som får fixa detta, för jag klarar uppenbarligen inte detta, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Lördagsvlogg!

Snart jobbtime!

Hej på er, dåså är det snart dags för en annan att åka till jobbet och känner mig himla redo! Fått igång mitt nya redigeringsprogram och hittills verkar allt funka som det ska, hihi ^^ hunnit med det mesta som skulle göra idag, utom att få till gymmet... Med det hindrar inte att det kan bli av ikväll, ha ha! Att bero på något helt annat ska jag ändå tanka senare ikväll och 2 av gymmen ligger nära en bensinstation, super!

Nu ska jag unna mig en liten shake innan jobbet drar igång och ut med lillen för att undvika olyckor inomhus, haha! Hoppas ni får en fin dag, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snygga partybyxor!

Dessa byxor är verkligen att dö för eller vad säger ni?!
Dom påminner lite om dom jag redan har, men tycker dom är så galet SNYGGA!
Perfekt till utgångar ihop med någon söt topp till och ett par schysta skor såklart!


Byxor

Woop, Woop!

Ikväll börjar äntligen mitt av säkert några till favoritprogram, nämligen Svenska Hollywoodfruar, så himla härligt! Dessutom är Isabell tillbaks, en av mina favoriter faktiskt. Men min personliga favorit är nog Gunilla, den människan verkar så himla härlig och trots sin korta stubin tycker jag ändå om henne. Kommer dock sakna Agnes-nicole, men får hoppas hon är tillbaks nästa sesong! =D

Men som sagt smaken är som baken och den är delad, vissa avskyr henne och andra älskar hene. Jag tål inte pestlund tillexempel, sånt är livet =D


Tråkväder! 22/9

Go morgon alla finisar, asså vädret säger jag bara... Men det finns så mycket annat man kan glädjas åt så dumt att lägga sin energi på det, hihi ˆ^Hoppas allt är bra med er och att ni fått en fin morgo, själv sitter jag och dricker min morgonshake och njuter av morgonen. Tycker dagarna går så himla fort och snart är det jul, har ni tänkt på det?! SJUKT!

Planerna för dagen är följande ringa ett samtal, skicka iväg ett paket, träna och eventuellt en fika på stan om tiden finns till dvs :) Skulle med behöva sitta med redigeringen egentligen, men allt beror på hur bra mitt lilla mongo till dator jobbar dvs, haha! Men först ska jag dricka upp min shake och sen blir det jobb, jobb jobb skoj va?! =D Bloggar mer sen igen, puss på er!



Haha!

Typiskt!

Hej på er, dåså har man jobbat klart med lite blogggrejer och även mötet gick jätte bra! Att bero på det funkade inte Skype så fick lite smått panik över detta, haha! Men vi lyckades lösa detta på annat sätt som tur var, hihi ^^ Var också förbi och träffade en kompis och hade det jätte skoj, ibland är det skönt att bara lämna all teknologi hemma och bara vara :)

Nu ska jag strax byta om för att åka mot jobbet, sen när jag kommer hem ska jag ta det lugnt och njuta av min ledighet. Känner mig fortfarande inte helt återställde, men betydligt bättre än förra veckan! Slänger upp en bild från släktlunchen i helgen btw. Hoppas ni får en mysig dag, puss på er! 






Snygg topp!

Denna toppen är bara så snygg och färgen är riktgit fin dessutom!
Jag är lite små kär i toppar som sticker ut och är säkert inte ensam om det heller skulle jag tro, haha!
Till denna toppen hade jag nog valt att ha skinbyxor, men det är min smak såklart!


Topp

Bjuder på mig själv!

Att jag har nog världens mest omognaste humor kan jag faktiskt stå för, men palla vara som alla andra, haha! Personligen tycker jag att det är tråkigt med dem som inte kan släppa till utan alltid måste vara på ett och samma sätt helatiden... Hoppas ni förstår vad jag menar! Man måste våga bjuda på sig själv, livet blir mycket roligare då :)


Måndag! 21/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och precis varit ute med lillen. Vi träffade bland annat på en golden eller om det var en labrador?! Jätte söt och Gucci fick hälsa vilket var skoj i ca 3 minuter, haha! Borde införskaffa en tröja där det står "liten men tuff", haha! Att bero på Gucci verkar det som hennes löpperiod är finito, så himla skönt!

Planerna för dagen är att röja lite här hemma, gå på möte vid 14:00, träffa en kompis och boka tid för mina klor. Ska bli så himla skönt att få korta ner dem, haha! Mer än detta händer inte idag, ska ta det lite lugnt och bara njuta av dagen, bloggr mer sen igen, puss på er!

Veckans Planer!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni mår bra! Själv är jag lite trött efter dagen som varit, massa grejer som hänt! Men bara possitiva såklart! Nu ska jag njuta av kvällen efter jag städat klart och jobbat klart med allt bloggrelaterat!

Veckans Planer då, som ni ser finns det en hel del att göra, men det mesta är väldigt ''vanligt'' eller hur man ska säga, haha! Möten, hämta ut paket, boka tid för klorna och träna. En vanlig och lugn vecka. Sen till helgen blir det party, vilket ska bli kanon! Åh glömde att jag ska lämna in min dator på lagning! får kanske bli av imorgon eller onsdag, får se, nu ska jag fortsätta medm itt städande och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

En dag på Liseberg!

Släktlunch! 20/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott själv sitter jag på bryggan med släkten och ska avnjuta en go släktlunch! När jag är klar här ska jag fortsätta med min redigering för att sedan göra mig iordning för att åka till franssalongen ska bli så himla skönt! Blir det tid över för mig och Nettan blir det podd-time, länge sen vi la upp ett avsnitt så hoppas vi kan få upp ett fint avsnitt :)

Nu ska jag vara liten social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Släktträff!



Söt

Denna jackan är riktigt snygg eller vad säger ni?
Perfekt nu till hösten till ett par schysta klackar eller stövlar
Jag tycker skinjacker är så fint nu till höst och våren, tror knappas jag är ensam om detta helr :)


Jacka

 

Fika! 19/9

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på dagen! :D Sitter just nu på ett café ihop men en kompis och har super trevligt! Tog en go kladdkaka och alovera, så himla gott! När vi är klara med detta ska vi gå i lite affärer och jag ska köpa en Red Bull senare, känner att det kan behövas pga min huvudverk, haha!

Nu ska jag vara social och sen blir det hem till mina föräldrar där mina kära släktingar är, ska bli så skoj! Bloggar mer sen igen, puss!

Mysig onsdagslunch!

I onsdags var jag ute med min lilla Mami för en härlig luch och prata lite affärer bland annat. Jag berättade lite lm nya samarbeten, projekt och framtidsplaner och hon berättade liknande saker fast mest jobb relaterat eller hur man ska säga?! :)

Vi hade det verkligen super mysigt och ska försöka få ihop en lunch i veckan ihop med Papi. Eftersom han inte jobbar i Skövde kan man inte ta det lika spontant eller hur man ska säga, men vi hade det iaf super trevligt!




Toppen veckan!

Hrj på er allihopa, dåså är det dags att strax bege sig till jobbet för veckans sista pass och sen blir det helg. Jag vet inte hur det är för er som har ett jobb att gå till, men jag brukar bli lite sorgsen inombords när det är sista jobbpasset för veckan och det är trots att jag vet om att vi ses på måndag igen, haha!

När jag är klar förr dagen blir det trippa mot gymmet och sen till affären för att köpa något gott till kvällen. Asså denna veckan har varit super på så många olika sätt och tror den bara kan bli bättre, hoppas på det iaf! Nu ska jag ut med lillen noch så hörs vi mer sen igen, puss på er! 

Gulliga träningsbyxer!

Dessa byxor är bara 2 sweet eller vad säger ni?!
Jag skulle nog personligen ha dessa som träningsbyxor istället för vardags, men smaken är olika
En snygg topp till och ett par söta träningsskor hade varit så fab till :)


Byxor

 

Behövs glitter och glamor! 18/9

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det fredag igen och jag mår super duper bra! Ska inom kort börja dagen med min & Guccis tradition nämligen pizza-time, haha! Att bero på något helt annat är det Pride här i Skövde, så himla roligt! Vet dock inte om paraden varit eller hinner börja innan jag ska jobba dock =/ Hade varit skoj att se alla fina människor i olika färger! :) Dock tyckte jag ''pyntningen'' var mer eller mindre värdelös... Tror att jag får sitta i styrelsen nästa år och ge lite glitter & glamor, haha!

Nu blir det mysa med pizza till en bra film, jobb senare kl 16:00 och därpå gym, sen fredagsmys, löv my life <3 Nu ska jag njuta av mitt pizza bloggar mer sen igen, puss på er!


Underbart!

Igår var jag och hämtade ut ett paket och tycker det börjar bli lite väl pinsamt... Jag är väl där minst 1 gång i veckan om jag har tur, inte alls "kändis" där eller så, haha! Iaf var jag och hämtade ut min dator och den är verkligen helt FAB! Trodde jag aldrig skulle bli så glad öer en aparat, men jodå, haha!

Nu kan jag ÄNTLIGEN blogga som jag ska, få upp veckans planer, utgångsoutfitm, videos  och redigering av bilder, love it! Känt mig så himla handikappad utan en fungerande dator... Men nu är problemet löst och fick varan efter bara 2 dagar, kanon! Nästa vecka kommer bli SUPER! =D




Mot jobbet strax!

Hej på er allihopa, hoppas ni mår bra och är på bra humör, själv har jag suttit med lite jobb och ätit godis, hihi ^^ Asså nötter är min nya stora kärlek, haha! Hittade en ny mix som är helt underbar, var kanderande mandlar i elller jag tror det var det iaf, haha! 0 koll som vanligt, haha!

Nu blir det strax att göra sig redo för jobbet och ska bli skönt. Som ni vet börjar jag 16:00 Tors och fredagar, himla skönt! Hunnit med massa och skja bara ut med hunden innan rödis och jag ska göra vårt. Vi brukar ha en ha en lite älgfamilj i närheten där jag jobbar, så himla fint när man ser dem på kvällarna och hur de små trippar efter de stora, aw =')

Söta leggings!

Dessa leggings är bara för snygga och dör lite av dem
Jag dör lite inombord när jag ser dem och hur man ser vilka fina former man får av dem.
En svart topp till hade varit super fint, dessutom tycker jag dessa funkar super för vardags!
Sper läckra verkligen!


Byxor

 

Torsdag! 16/9

Go morgon alla bloggläsre, hoppas ni mår bra för det gör jagi af! Precis ätit frukost och ska strax köra igång dagen. Var igår och hämtade ut ett paket och här snackar vi ett tänk moment som vill duga, haha! Trodde jag skulle vricka någon hjärncell, haha!  Berättar mer om det sen! =D

Idag har jag inget direkt planerat, ska försöka gå till gymmet senare ikväll och runt 15:00 har jag ett möte att gå på. Åh måste också sitta med redigeringen inför veckans video, kommer aldrig till skott, haha! Men nu ska allt vara fixat så ska sätta mig med detta idag eller imorgon :) Nu ska jag fortsätta med min frukost och sen ut med lillen, bloggar mer sen, puss på er!

Guccis nya topp!

Detta är Guccis senaste topp och jag är helt in löv <3
Färgen är helt fab och tycker hon klär i den perfekt, dessutom är texten så henne
Min lilla bäbis, nog märks det allt att jag skämmer bort henne, men det är hon så värd, hihi ^^


 
 

Underbar dag!

Hej på er allihopa, dåså är det jobbdags snart och haft en toppen dag! Var tidigare och lunchade med min lilla mamma för att sedan åka hem och jobba. Jag hann knappt vara hemma något innan jag fick ett sms om att ett paket hade kommit, så himla skoj! Visar er det imorgon! =D Därpå fick jag åka iväg för att göra lite ärenden och sen kom jag hem, haha! Sjuk dag! 

Vädret är mer eller mindre piss och ska börja min jobbdag som jag alltid gör med en Red Bull , haha! Säger det, hade det funnit rehab på Red Bull drickande hade jag väl fått en enkelbiljett dit för länge sedan, haha! Nu ska jag ta på mig lite kläder, ut med råttan och sen blir det jobb, woop woop!

Fint halsband!

Detta halsbandet är så sött och så fint!
Perfekt till en klänning eller någon urringad topp!
Tycker den funkar lika bra till vardags som fest!
 
 
Halsband

 

Dinner! 16/9

Go morgon alla bloggläsare hoppas ni mår bra och har fått en fondtapet på dagen! Själv sitter jag på en resturang ihop med Mami för en lunch och så himla skoj! Vi pratar lite om framtiden och helgen som kommer då vi får besök från Malmö :) När jag är klar här ska jag för att påbörja videoredigeringen, fota lite saker och sen hinna till gymmet innan jobbet drar igång :) En himla lugn dag med andra ord, skulle också behöva boka nageltid.. Får göra det innan jag åker! :)

Fick tidigare reda i veckan att jag ska få gå upp i lön, så himla fab! Som om inte det är nog har dom också ändrat mitt schema så jag börjar senare, så himla gulligt! Nu ska jag vara social, puss på er!

Underbar helg!

I helgen som var blev det osm sagt Liseberg och OJ vad kul vi hade, helt sjukt! Vi åkte verkligen allt och ståd i den ena kön efter den andra, haha! Men det som slog allt var ändå maten och ska berätta mer om den en anna gång ;) Hur som helst, för er som inte vet är jag mer eller mindre livrädd för höjder vilket är ironiskt eftersom jag åkta allt högt och bor dessutom höst upp i mitt hyreshus, haha!

Men jag älskar verkligen pressa mig till det yttersta och prova min grenser. Jag gillar på den där adrenalinkicken man får när man gör sådant, SJUKT! Min personliga ''icke-favorit'' var nog Atmoswhere, Så himla hemsk och kände hur paniken steg i kroppen ju längre upp vi kom, haha! Höjdskräcken är också lika hemsk, avskyr den men älskar utmana ödet, haha!  Men helix och balder på kvällen var ändå absolut bäst när allt var svart, helt FAB =D




Woho!

Hej på er, dåså är man på gymmet och insamling ordning hann jag inte i tid, haha! Asså jag måste vara den SÄMSTA tidsplaneraren ever, haha! Ni skulle bara varit med i helgen, ett mycket bra exempel, haha! Hade mitt möte lite tidigare idag och det gick kanon! Kommer kännas gött att åka jobba efter detta träningspasset må jag säga ;) tänkte först gymma efter jobbet men som om jag hade pallat det, hallå jag känner väl mig själv, haha!

Ber om ursäkt att Veckans Planer, men att jag tappat litenintresse för allt bloggande när tekniken skiter sig är kanske inte så konstigt?! Hur som helst har jag fått tummen ur röven och klickat hem en ny dator, ska bli så himla härligt! Fick toppen hjälp när jag tidigare ringde idag, så himla nöjd! Nu ska jag gymma vidare och försöka ignorera alla nyfikna blickar, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sweet!

Denna toppen är bara för snygg och perfekta partytoppen!
Älskar ryggen och skulle passa så bra till ett par snygga leggings
Givetvis till ett par söta klackar och ett fint silver smycke


Topp

 

Min dagliga tur! 15/9

Go morgon alla bloggläsare. hoppas ni sovit gott och mår bra, själv är det bara fint trots hostan, haha! Vädret är B men vad gör det, sitter just nu i telen med Challan och diskuterar CV, verkligen inget skoj, men alltid bra att ha det gjort eller färdigt :) Planer för dagen är följnde dra till gymmet, gå på möte vid 15:30 och röja lite i lägenheten, helt okej dag om ni frågar mig. Dessutom är jagä ndå inte vidare motvierad att göra något annat heller för den delen, haha!

Åh måste lämn in min dator på lagning, något har tydligen hänt med den... Asså varför är mitt liv så jobbigt ibland, haha! Ska med ut med råttis senare och shoppa lite hundmat, hon tycker alltid det är lika skoj att få följa med. Kan också vara för att hon alltid får med sig något hem, haha! Nu ska jag jobba lite med annat också hörs vi mer sen, puss på er! 


Justin Biber - What Do You Mean?

Finns dom som har det värre!

Hej på er alla bloggläsare, det märks verklgien att vi lämnat solen och är påväg in i en mörkare tid... Bland annat har jagkänt på min första förkylning, haha! Men egentligen är det dumt attklaga för det kommer alltid finnas dom som har det betydligt värre... =/

Vi människor är ganska duktiga på att tycka synd om oss självs ävennär det inte ens är det, komiskt va?! för det kommer alltid finnas någon som har det betydligt värre och anser att ditt eller mitt riblem är som en fjärt  i rymden... Jag brukar tänka på detta när jag anser det är synd om mig för att må lite bättre och skänka en extra tanke tilll dessa :) Så lite hosta, dåligt väder och snuva kanske inte är så farligt trots allt, haha!

Söta små byxor!

Dessa byxor är så himla fina eller vad säger ni?!
Svart är alltid enkelt att matcha och en schyst topp hade varit så nice till!
Tycker dessa passar lika bra som utgång som vardags :)
 
 
Byxor
 
 
 

Lyxjobb?! 14/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv står jag på gymmet och hoppas på att träningen ska rulla på som vanligt :) Blev super duper glad för era fina kommentarer och tycker ni är så himla söta! Egentligen sägs det att man inte ska träna med snuva eller liknande, men som min förra simtränare sa "Ända gångerna ni får  missa en träning är när ni har feber" haha! Feber ska man aldrig träna med, men lite snuva och hals ont borde inte vara så farligt eller?! ^^'

Lite senare kommer Veckans Planer upp  . Somna strax efter gårdagens inlägg, sweet! Jag har redan bestämt att när jag går i pension ska jag bli en person som provligger sängar, asså fatta vad GÖTT! Lyxjobbet eller vad?! :D Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sjuk! 13/9

Hej på er, har mer eller mindre sovit hela dagen fram tills nu och varför?! Jo jag har blivit sjuk... Hoppas det släpper under natten och ska se om jag orkar göra veckans planer idag :/

Hoppas ni mår betydligt bättre och haft en fin helg! Nu ska jag somna om, puss på er!


Yesterday!



Framme i Göteborg! 12/9

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man i Göteborg som och precis mött upp Karin, helt fab! Idag mina vänner blir det en heldag på Liseberg så himla roligt! Att bero på något mindre skoj har jag glömt mitt bankkort, asså vad är oddsen, haha! Tur att det finns mobilbank säger jag bara, min räddare!

Nu ska vi fylla lilla magen och sen blir det åka av, helt underbart! Bloggar så mycket jag hinner, puss på er!




YES!

Igår hämtade jag ut ett paket jag fått i veckan och ÄNTLIGEN har jag fått internet igen, haha! Eftersom min dator inte har WFI eller liknande enheter inbyggt fick jag lov att klicka hem ett USB-''anslutning'' som ska göra att internet blir möjligt, helt FAB!

Än så länge har allt rullat på riktigt bra och är super nöjd, sen att kunna kika film från soffan och kika på datorn är inte heller fy skam! Helt klart ett lyckat köp och fick även super bra hjälp från personalen, löv it!


 
 

Underbart!

Hej på er allihopa hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv ska jag strax till jobbet och fick världen bästa nyhet! Brukar egentligen börja jobba Tors och Fre kl 15:30 mnen har nu fått börja kl 16:00, GÖTT! Jag har utan tvekan världens bästa chefer, såhimla tacksam!

Var tidigare i stan med Challan för en lunch och helt OMÖJLIGT att kunna få mat utan mejeriprodukter... Jag kan äta saker med mjölk, men min mage blir väldigt speciell, haha! Ett ställe erbjöd mig ta enbart sallad i deras salladsdisk... Asså klomigen! Fett sur blev jag så vi gick därifrån, haha! Nu ska jag göra mig klar för att åka, bloggar mer sen igen, påuss på er!

Sweet!

Byxor som dessa tycker jag är riktigt nice eller vad säger ni?!
Jag tycker personligen att jeans och pumps funkar utmärkt eller varför inte sneekers med platå?!
Helt klart super fina byxor och lite seugen att klicka hem dessa :)


Byxor

 

Asså varför! 11/9

Go morgon alla bloggläsare, är just nu på stan och inväntar Challan för en go lunch! Eftersom blondinen glömde ladda batteriet fick jag åka runt och leta... Jag som älskar allt onödigt extra arbete, haha! När vi är klara ska jag hem för att fixa inlägg innan jobbet så ah jag är sjukt stressad men vad ska man göra så saken liksom, haha!

Vet inte riktigt vart vi ska käka, men blir nog bra vilket som skulle jag tro! Just nu behöver jag bara få i mig mat och sen kanske jag kan bli någorlunda lugn igen, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Hur kommer det se ut?!

För någon dag sen satt jag och funderade på ''Hur skulle mitt liv se ut när jag träffar den rätta'' och det är något säkert fler singlar än jag som tänker på, haha! Eftersom jag nu lever singel är det av ren automatik att man lägger massa saker på sig själv, smink, kläder, smycken etc. Men blir man 2 tror jag absolut det kommer ändras och då till det bättre!

Jag vet lite av erfarenhet av tidigare förhållanden hur jag brukar prioritera jag haft senast och hur man lämnar singel-livet allt eftersom. Personligen tror jag det blir mindre utgångar, åker utomlands oftare, ta in på ett hotell över en helg minst 1 gång i månaden och kanske införskaffa något gemensamt efter ett tag.

Denna tanken är både lockande och skrämmande på ett sätt som är svårt att förklara... Självklart vill jag hitta någon, men absolut inte första bästa, haha! När den dagen är kommen vet jag med säkerhet att då kommer jag prioritera annorlunda på saker jag ser idag som ett ''Absolut'' till en ''Nja''.

En lugn dag!

Hej på er, dåså har man kikat lite film och ska strax bege sig till jobbet för att jobba några timmar och pyssla om de små djuren. Små och små vet jag inte eftersom de flesta är större än mig utom dom minsta, haha! Många av mina vänner tycker det är lite ironiskt att jag jobbar med mjölkproduktion när jag dels slutat äta kött och inte dricker mjölk (pga laktosen), haha! En allt i livet ska inte vara förståligt heller sägs det ^^

När jag kommer hem ska jag sitta med lite jobb, gå ut med lillen och kolla på någon film. Varje torsdag jag jobbar brukar komiskt nog se ut på samma sätt, haha! Passar också på att slänga upp bilder från igår då jag var ute och åt med Annelie, så himla härligt! Kina mat 4 life säger jag bara <3





Fin höstjackan!

Denna jackan är bara så SNYGG och perfekt nu till hösten
Älskar färgerna som ger en väldigt lyxig stil om jag får säga det själv!
Ska faktiskt själv unna mig denna skönheten, hihi


Jacka

Mysdag med film!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår super duper bra! Sitter just nu med en härlig morgonshake och ska inom kort göra iordning lite middag för dagen :) Ska ta en liten morgonpromenix med lillen och bara njuta av dagen med lite film och jobb.

Det som sker för dagen är följande sticka till gymmet lite senare ikväll, hämta ut paket och träffa en kompis om jag hinner innan jobbet dvs :) Att bero på paketet har jag typ 0 koll vad detta kan vara, lite läskigt men hoppas ett är något positivt om inte annat! :) 


Ärlighet behöver inte vara fel!

Något som jag alltid får höra är att jag är en väldigt hård och elak person, men vad fanken, jag är ju bara ärlig... Vissa människor tål inte höra sanningen ändå ska dom in där och snoka, haha! Sen finns det dom som jämt ska läsa allt till punkt och prickar, känner ni igen er?!

Jag kan medge att jag är kanske lite för ärlig i vissa saker, men om det inte hade funnits ärliga personer osm miug eller någon annan hade man aldrig kommit någonstans i det här landet. Ärlighet är bra, men det är inte alla som förstår eller uppfattar den på rätt sätt. Vissa personer ska bara misstolka allt och andra fattar direkt. Men helt ärligt är det upp till var och en om hen om saker och ting inte sjunker in som det ska, för vad drabbar det egentligen mig?! =)


Mysig dag på stan!

Hej på er, dåså har man varit på stan med Annelie och fick en himla trevlig dag :) Vi började med att luncha på Thai Haouse för att sedan gå en stund på Elins där dom både höll på att måla om och pilla med lamporna uppe i taket ^^

Eftersom jag får min lön imorgon avvaktade jag med att shoppa något + att jag ska ner till Göreborg nu till helgen :D Fick också meddelande om att jag tydligen har ett paket att hämta ut men ska se om jag tar det idag eller imorgon :) Nu ska jag vila fötterna och ta det lite lugnt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Snygga ringar!

Något jag tycker är väldigt fin är ringar i mängder eller vad säger ni?!
Personligen tycker jag det får händerna att framhäva elegans och har man nagelförlängning eller målat upp naglarn för ett speciellt tillfälle blir det extra snyggt!


Ringar

 

A walk 2 remember!

Satt och kikade genom mina tidigare artiklar jag medverkat i och glömmer väldigt lätt hur oehört viktiga dessa har varit i min ''blogg-karriär''. Det är tack vare dessa bloggen vuxit och nya sammarbeten kunnat byggas. Sen är det också ett ENORMT STORT TACK till alla er läsare som hjälpt mig synas <3
Det känns som jag inte kan tacka er alla sötnosar nog, allt fint ni gör så som kollage, komentarer och fina ord ni delar det betyder verkligen MASSOR!
Utan er hade mitt liv inte varit möjligt och allt ert stöd har varit guld värt och jag blir lika lycklig av att läsa era fina komentarer varje gång, ni är BÄST! <3


För att läsa om intervjun i aftonbladet klicka Här

Fattar 0 som vanligt, haha! 9/9

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man uppe igen och helt ärligt gic jag upp redan vid 07:30 för att åka med rödan till 13 mils-grejs, haha! När jag kom för att hämta rödan berättade han bakom disken vad dom hade gjort och lite annat grejs. Eftersom jag är ''så intresserad'' av bilar slutade jag lyssna vid något om hjulen, haha! Fick iaf med mig ett papper där allt stod och kan be Papi kika på det. bilar och jag är ingen bra combo, haha!

Undertiden jag inväntade att rödis skulle bli färdig gick jag till gymmet och körde dagens pass. Skönt att få det avklarat om inte annat! Nu blir det ut med lillen för att sedan spackla ansiktet för att träffa Annelie på stan vid 13:00. Bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Woop, woop!

Dåså är gymmet avklarat och känns skönt att ha det gjort istället för att köra ett pass direkt efter jobbet. Förvisso är detta passet jag körde idag betydligt enklare på ett sätt men skönt att bara komma hem och njuta av lugnet, hihi ^^

Skulle egentligen tagit en fika med en kompis men valde gå till gymmet istället. Det fanns en logisk förklaring men vet inte om jag ska skriva om den, kan vara lite för privat?! :) Åh mitt liv är helt underbart, hann också boka tid för Rödan, något om 13 mil grej, fattar 0 men blir nog bra, haha! Nu blir det hem och byta om och åka till affärer, min mjölk är mer eller mindre helt slut, haha! Att bero på detta, om 2 dagar är det löning, GÖTT! Trodde ett tag att jag inte skulle klara mig denna månaden, men verkar gått hyfsat bra trots allt! :D


Fina höst-stövlar!

Dessa stövlar är bara så SNYGGA och perfekta nu till hösten eller vad säger ni?!
Ska faktiskt själv unna mig dessa nu till hösten och tror dom kommer bli helt FAB
Tänk er dessa till ett par schysta jeans, hade varit så tok snyggt!


Stövlar

 

Vlogg!

Underbart väder! 8/9

Hej på er alla gullungar, åh vilken härlig dag det är idag! Solen skiner och jag har precis varit ute på en härlig morgonpromenix med lillen. Så himla skönt att se henne springa glatt på sitt lilla ben =') Allt hade varit perfekt om hon inte hade börjat löpa tidigare i förra veckan, men aja man kan inte få allt, haha!

Planer inför dagen är att spela in Podden, träffa en kompis på stan, redigera gårdagens vlogg och kika lite saker jag skulle kunna vilja ha till lägenheten, hihi ^^ En riktgit härlig dag med andra ord och om, ni känner så med tycker jag ni kan dra med nån i solen och ta en liten glass eller varför inte en fika ute i solen?! =) Perfekt väder, iaf här i Skövde, bloggar mer sen igen, puss på er!

R. City - Locked Away Feat. Adam Levine

Denna låten är så himla bra och kan inte få nog av den, helt underbar!
Videon är super fin och det är tragiskt nog såhär för många och därför gör den lite extra fin för den får mig att inse att man inte ska kasta bort det man har! :)


Underbar dag hemma!

Dåså är det snart dags att bege sig mot jobbet för att göra lite nytta och ska bli så skoj! Har haft en super mysig dag och hunnit med massor av olika saker, inte fel! Fick tidigare idag ringa 3 pga att min stationära dator inte har WFI bad jag dom skicka hem en sticka som kommer göra att jag kommer åt mitt internet, super! Fick massa bra hjälp och beröm över mitt val av internet också, hihi ^^

Nu blir det däremot jobba, börjar kl 17:00 och när jag slutat för dagen vilket lär bli 21:30 blir det dirket dra sig mot gymmet, så himla härligt! Passar också på att slänga upp en bild från dagern då jag hälsade på uppe i Hova hos Annelie då vi satt på fiket! Om ni någon gång åker förbi Hova MÅSTE ni ta en fika paus där, så himla mysigt! Nu måste jag byta om, vill inte gå i pyjamas till jobbet, haha!


Söt topp!

Denna toppen är bara för söt och perfekt inför en härlig utgång!
Ett par vita eller röda leggings tror jag skulle bli perfekt ihop med ett par snygga klackar :)

 
Topp
 
 

Step by step!

Dom senaste månaderna har jag varit väldigt off på dejting området och i veckan tänkte jag ''Nä, nu får det faktiskt vara nog'', haha! Därför har jag bestämt att ge mig in i ''kampen'' igen och få ett slut på alla blind-dejtförslag jag omedvetet fått gå igenom, haha!

Att stressa fram något är inte aktuellt, men sker något så är det meningen annars är det bara leta vidare, hihi ^^ Allt som hänt i mitt liv har ni inte fått ta del av och var glada för det, haha! Skämt och sido, jag har levt som singel i snart 2 år och därför har jag ingen bråska heller ^^ Första behöver inte alltid vara bästa, kan dom uppvakta på rätt sätt vet man om dom är nice eller bajs :)

Veckans Planer! 7/9

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är idag! Solen skiner och jag är på toppen humör och känns som allt är så galet underbart, hihi ^^ Ber om ursäkt att Veckans Planer aldrig kom upp igår men funderar på att ändra det till Måndagar istället?! :)

Idag är det måndag och som ni ser har jag lite små saker att fixa, ska luncha med en kompis, hämta ut paket och gymma en ganska lugn dag som ni ser, men säkert glömt av något i daglig ordning, haha! Jag börjar också få lite torka på videos, men tänkte att vlogg inte skulle sitta fel! :) Nu ska jag spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

På gymmet!

Dåså har man tränat klart och ska hem till föräldrarna vilket ska bli så himla mysigt! Blev ett slappt pass med tanke på hur jag mått, men skönt att få detta gjort!

Nu blir det puttra hemåt till mina små föräldrar och sen ikväll/sent kommer veckans planer upp, bloggar mer sen igen, puss på er!

Brist på inspiration! 6/9

Go morgon/eftermiddag alla bloggläsare, gårdagen blev ingen bloggning men hade verkligen 0 intresse för att uppdatera, verkligen HELT SLUT! Idag känner jag mig lite piggare och ska försöka leverera inlägg som vanligt under en helgdag! :) Vädret är hyffsat okej och ska inom kort mysa ner mig i sängen med en mysig film och bara njuta av livet, haha!

Kl 19:00 ska jag vara på plats på gymmet för att träna ihop med Challan, ska bli så himla skoj! Fick tidigare idag veta att Nettan fått halsproblem vilket innebär att det tyvärr inte kan bli något podd avsnitt idag... stackarn =/ Videon kom inte heller upp igår eftersom jag dels saknade insperation fick det vara, men ska försöka få upp den videon ikväll eller imorgon :) Nu blir det filmmys med min lilla goding, bloggar mer sen igen ,puss på er!




Skönt att vara igång!

Det är så himla skönt at man äntligen kommit igång med träning och lyckats gå alla dagar utom igår, vilket tycker jag ändå är hyffsat ok :) Dessutom har jag inspererat 2 av mina kompisar att införskaffa ett gymkort och det är ju super duper, slipper jag gå ensam ibland, hihi ^^

Detta innebär att jag har en gymkompis att gå med till alla mina gym, hur fab är inte det liksom D Dessutom slipper jag släpa med mig mitt stativ om jag skulle vilja köra en vlogg dessutom, mohaha ^^


Alltid samma visa!

Hej på er, dåså är det dags för sista passet för denna veckan och ska bli så himla skönt! Allt på jobbet har bara flytit på, slutade redan vid kl 21:00 igår så var super duper nöjd! Ikväll spelar det egentligen ingen roll när jag slutar eftersom jag är ledig i helgen och ska hem en snabbis för att fräscha till mig innan jag trippar mot gymmet.

Imorgon ska jag spela in Podden, gymma med Challan och även gå på pickninck, samt vara hemma innan kl 19:00 för då får jag besök, hihi ^^ Asså mitt liv säger jag, även på min lediga dag stressar jag som en yr höna, men aja, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!

Söta små byxor!

Dessa byxor är bara för snygga, lite pampiga men ändå ganska neutrala
Passar utmärkt till både fest och vardags vilket är kanon!
Jag hade nog valt att ha en vit topp, guldigt armband och halsband, tror det hade blivit helt fab :)

http://www.bubbleroom.se/sv/kläder/kvinna/sisters-point/vardagsleggings/heza-leggings-black-1
Byxor

Fredag! 4/9

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör nämligen jag, hihi ^^ Asså är på så galet bra humör och precis pratat med Veterinären, tidigare i veckan fick hon som trimmade Gucci syn att hennes trampdyna var svullen så blev tvungen att kika upp detta naturligt vis! Men enligt veterinären ska det inte vara någon större fara :)

Har precis tryggt i mig en halv pizza med havets underbara go saker på och för er som inte vet äter jag djur från havet. Jag hoppas och önskar jag kommer kunna trappa ner med det också! Fisk kan jag leva utan men skaldjur är frågan, haha! Dagen blir slapp, ska jobba med lite inlägg, städa inför morgondagen då jag får besök, dra till gymmet och sedan hem för lite fredagsmys, inte fel! Nu ska jag äta upp det sista, bloggar mer sen igen, puss på er!


Kategorisera mig inte i samma gäng!

Många killar som kontaktar mig märker redan från start att jag skiljer mig bland dom andra Ts-tjejerna som finns runt om i landet. Man märker att jag är en självgående person, att jag har en stark vilja och jag gör inget som inte känns bra för mig.

Som jag berättat är tsvärlden mer eller mindre nästa lika vidrig som gayvärlden, enda skillnaden är att här säljer folk sig... ALLT för att kunna köpa hormoner och trots att dom får det dom behöver fortsätter att må riktigt kasst... Jag skulle vilja krama om varenda ts tjeje och säga ''du behöver inte göra detta, du är fin som du är och stressa inte fram något''. Allt för många ts förlitar sig HELT på sitt utseende och visst det går till en början, men i slut enden måste du kunna bevisa att det finns något bakom pannbenet också...

Jag har blivit påhoppad av en hel del ts om att jag är ful, misslyckad etc. Allt för att dom ser att det går bra för mig och att jag sticker ut från mängden. Hur jag vet vilka dessa är, är för att ett av mina X är hacker och spårat upp dem. Därför vill jag inte kategoriseras mig med de andra ts-personerna eftersom dom har låtit sig sjunka så pass lågt att dom flesta har svårt att ta sig upp... (givetvis inte alla)

Jag säger inte att jag är bättre än dem, mer att jag kör mitt race, jag är självgående, har gott självförtroende och vet vad jag vill med mitt liv och att det är bara jag som kan påverka det. Jag har lärt mig att inte tro på allt killar säger utan låta dem bevisa att dom menar det innan jag inleder ett förhållande eller dylika. Jag har fått så pass mycket stöttning från min familj och vänner, föredetta pojkvänner att jag vet min mening i livet och har betydligt högre mål än att stå på gatan och sälja mig och ständigt må dåligt...

Men sen får jag inte glömma en till viktigt punkt och det är NI, alla bloggläsare som skriver till mig på olika medier, möter upp på krogen. Ni gör så mycket mer än vad ni kan förstå <3 Alla fina ord jag får ta emot av er betyder så himla mycket och det är tack vare det jag håller mig glad varje dag om jag inte har hormonrubbning dvs, haha! Ni är helt underbara <3


Fördel att ha med hunden på jobbet!

Hej på er dåså är det snart jobbdags för mig och känner mig riktigt taggad, har mer eller mindre fått klart det som ska göras här hemma så ska bli skönt att komma iväg lite! =D Det som är så bra med just att jobba på en gård så som jag gör är att man kan ha med sitt eget djur undertiden man arbetar och det ör alltid lika omtyckt, haha! Dessutom slipper min lilla bäbis sitta allt för mycket ensam också :)

Solen skiner och ska nog unna mig något gott efter jobbet, känns som man behöver göra det ibland och kan knappt förstå att denna veckan snart är över, SJUKT! Dessutom är det vår veckotradition Pizza, inte fel! Nu ska jag ta en shake innan det är dags att börja göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Denna toppen tycker jag är riktigt söt och perfekt både till vardags som fest
Dessutom blir det verkligen helt fab oavsett hårfärg och det är ju inte fy skam! :)
Tror personligen den skulle bli perfekt till svarta eller vita leggings med ett par schysta klackar och något smycke till!
 
 
Topp

Känns betydligt mer lyxigt! 3/9

Go morgon alla underbara bloggläsar, dåså är det dags för lite bloggeliblogg och började dagen med en glass, haha! Eftersom jag är sen som vanligt med mina videos kommer veckans video upp på lördag och det kommer bli något sött och gott tips, men mer om detta på lördag ;) Åh vädret är super och jag mår toppen och allt känns helt UNDERBART!

Det som sker för  dagen är att jag ska iväg sen för att lämna in mitt paket jag glömde kvar igår och hämta ut ett paket som kom idag/nån min sen. Kanske gå till gymmet, möte och jobba kl 15:30 - 21:30, helt okej dag om ni frågar mig. Tycker att ett stort vinglas med lite nötter i gör att det känns mycket lyxigare eller vad säger ni?! =D Nu har jag för visso ganska lite nötter i, men det var för att jag råkade nästan äta upp hela påsen igår, typ, haha! Nötter och Red Bull, det är fina saker det <3




Min hund är tillbaks!

Tidigare idagvar lille på salongen och blev fin, undertiden jag stod och svettades på gymmet, haha!
Kl 13:30 hämtade jag upp min lilla bäbis och OMG ser verkligen ut som en helt ny hund, love it!
Jag verkligen älskar när hon är rakad, super duper söt och den nya toppen hon hr fått är bara 2 FAB!
Nu ser hon äntligen ut som min lilla hund igen, ÄNTLIGEN <3




Sweet guy på gymmet!

Hej på er alla gullungar, dåså är  det snart dags att bege sig till jobbet för att göra lite nytta där och har mer eller mindrej obbat hela dagen med massa annat, vilket ska bli himla skönt att få lite annat att tänka på, haha!
Var tidigare på gymmet idag och gjorde mig redo att ta en ego-pict till bloggen då en kille frågade om han fick vara där, hihi ^^ Asså så söt, jag däremot hade nogi nte ens frågat utan bara klampat in och tagit min bild sen gått ut, haha! Men jag är lite halvt efterblivien, men jag kan leva med det, haha!

Var dessutom och handlade igår då jag upp täckte att min ''mjölk'' var slut och fick lite smått panik. Så begav mig till affären och köpte det en liten Molly behöver för en vanlig dag, haha! Chocklad-drycken btw är himmelsk och brukar ta den varje kväll innan jag ska sova, super duper go!


Snyggt halsband!

Detta smycke är bara för sött eller vad säger ni?!
Perfekt till lite finare tillfällen om man vill förgylla en topp eller klänning, super!
 
 
Halsband

 

Allt ska bort!

Go morgon alla bloggläsare, hoppa allt är väl med er och att ni mår bra! Själv är jag på gymmet och precis lämnat lillen på salongen, hihi ^^ Ska bli så galet skönt att få tillbaks min hund igen om inte tala om all päls som finns ÖVERALLT... Men snart är det problemet ur världen ;) Dagens pass blir kondition och när jag är klar här ska jag fortsätt med tvätten som jag inte hann klart igår... Tappade intresset halvägs och ska få klart det sista idag hade jag tänkt :)

Det som sker annars är lämna och hämta ett paket, stöda bort ALLT hundhår och förbereda något videoinlägg, samt fika med en kompis, härlig dag med andra ord! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Smäller av!

Dessa skor dör jag för och tror jag ska smälla av!
Perfekt till vardags som fest eller vad säger ni?!
Ett par schysta shorts till och en söt liten topp, perfekt!
 
 
Skor


 

For A Better Day - Avicii

Denna låten är en av mina nya favoriter ochgilla videon också
Enkel och svängig, me like, Aviccii har gjort det igen <3


Skönt pass!

Hej på er, dåså står man på gymmet och kör igenom ett pass och går hyfsat bra! Jag har kommit på nackdelen med 3 gymkort och det är att man inte alltid vet vart man ska vara, haha! Vilja problem jag har, som vanligt med andra ord xD

När jag är klar här blir det hem för att duscha, handla och skicka tillbaks ett eller 2 paket, inte bestämt mig helt :) Denna dagen började så tråkigt men verkar bli himla bra, inte fel! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er


1 September!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår toppen! Själv mår jag helt okej och misstänker att det är vädret, haha! Grått och trist väder, märks att vi lämnat sommaren och är påväg in i mörkare tider, haha! Usch vad dystert, men lite så är det ändå... Men efter regn kommer nog solen fram igen :)

Det som står för dagen är att storhandla, tvätta och gå till gymmet. Var förbi en sväng igår efter ett långt uppehåll och skönt att komma igång igen! Träffade även på en kille i hissen som tydligen hade sett mig på gymmet, himla komiskt, haha! Eftersom jag är så oehört off när det kommer till folk runt om fattade jag typ 0 när han sa ''Jaså vi  bor i samma hus också''. Aja nu ska jag fortsätta med lite annat jobb, släng in tvätten innan det blir dags att bege sig till gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!