Spännande!

Tidigare idag var jag iväg för att kika genom mina bröst inför en kommande operation och allt såg bra ut! Tack gode gud för att hormonerna gort sitt och att jag ökade sannolikheten för en större kupa, hihi ^^ Fick kika på olika implantat och nu valt ut ett som verkar ritkgit bra!

Nu ska jag bara posta iväg ett brev till sköterskan för att sedan kunna få operationen godkänd, super! Sen är det dags för plastikoperation nr 2, fast denna gången är jag betydligt mer lugnare än min näsplastik, haha! En operation är alltid en operation och mycket kan gå fel... Men med lite tur gör det inte det :)


Kan andas ut!

Nu är det snart dags för mig att sticka vidare mot obbet och känns himla bra! Allt verkar lösa sig och även om det såg mörkt ut ett tag känns som detta val jag gjorde idag är det bästa för mig i nu läget! Solen har varit framme den mesta av dagen och resan ner och tillbaks från gbg har gått super! Blir lika överrskad varje gång jag tar mig in och ut från den staden, haha!

Nu blir det ut med lillen och sen ska jag göra mig klar för jobbet! Så fort allt är klart är jag helt ko lugn, hihi ^^ Jag fick en tuff start på 1016, men nu verkar det som att allt klarnar allt eftersom! Problem är till för att lösas och med lite tur gör det det inom kort, hihi ^^ Åh höll på att glömma, fick ett super duper intressant samtal tidigare idag, men berättar mer om det så fort allt är helt 100% klart! Allt jag kan säga är att det handlar om en intervju ;)


 

Sweet!

OMG älskar t-shirten älskar den!
Asså så snygg eller vad säger ni?!
Jag ska lätt ha den och speciellt nu till sommaren med att par schysta leggings eller shorts!
 
 
T-shirten
 

Snart slipper jag detta! 29/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag även om dagen varit sjukt stressad! Först Shalgrenska kl 10:15 och nu Skövdebostäder, haha! Fattar knappt att jag pallar har nästan lust att sjukanmäla mig idag xD

Nu ska jag diskutera en sista gång gällande min lägenhet sen slipper jag det förhoppningvist! På ett sätt skönt men ändå motvilligt... Men när ni får veta förstår ni säkert varför :) Bloggar mer sen igen!



Videoinlägg!

Arbetsintervjudag! 27/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Har varit på diverse olika arbetsintervjuer och gått super! Där av att jag inte uppdaterat förens nu... Solen har varit framm hela dagen vilket gett mig mer motivation till att fortsätta med mitt sökande! Ska inom kort släng in lite tvätt innan jag puttrar vidare mot nästa intervju.

Vet att jag lovade att vloggen skulle komma upp igår, men eftersom jag skulle börja min intervju i Hjo ble det att jag sov över hos mina föräldrar och utgick därifrån. Dom skulle på något möte nu under eftermiddagen och skulle inte komma hem fören 20:00. Dessutom hade dom tryckt på en knapp så jag ska ta med min dator så vi kan kika på melodifestivalen, hihi ^^

Dags att redigera videon som skulle upp igår och sen iväg igen, bloggar mer sen igen, puss på er!


För och nackdelar!

Fått lite frågor gällandelöshår och blev påmind av detta i gårdagensk omentar, TACK! Att ha löshår är väldigt snyggt och ger extra volym om man tex lockar eller sätter upp det i hästsvans. Men när det väl kommer till löshår finns det en RAD olika alternativ. Hoppas detta gav svar på alla frågor :)


Det jag har provat är Clips, nail hair och lim. Att sätta in och ut varje dag tar både tid och kan även slita väldigt mycket på håret och ge kala fläckar där clipsen sitter i OM man använder det dagligen eller väldigt ofta... Där av använder jag enbart Clips om jag ska piffa upp håret lite extra med olym eller ha i en annan färg utan att färga mitt egna eller löshåret jag har i :)

Nail Hair är nog det vanligaste vi bloggare har, det är underbart att vakna upp med håret i ordning och bara dra en lätt sväng med borsten och sedan redo för dagen, enklare än så kan det inte bli! Men detta har givetvis nackdelar också som allt annat... Det tar SJUKT lång tid att sätta och inte tala om ta ur! Ibland kan det även tova sig i botten och bara den processen är ett dags projekt i sig! Men som det gamla ordspråket säger, den som vill vara fin får lida pin, haha! Mitt nail hair  har jag i 60 cm och jag tar ut var 3:e månad med hjälp av en utbildad frisör/kompis eller på salong, samma gäller i sättning :)

Lim är nog det jag börjat uppskatta mycket mer på senare tid, det ger samma effekt som nail hair, vakna och borsta igenom, sen klar. Den enda stora nackdelen med lim är att vattnet kan lösa upp limmet efter ett tag och man måste alltid vara försiktig när man borstar så man inte drar ur ett sett. Givetvis går det att limma tillbaks och åter använda. Men det är väl den största nackdelen med lim och att det kan fastna lite kludd från limmet om man tar ur eller om det åker ur. Men ska man färga håret och hålla koll på sin utväxt är lim FAB! Har ja lim finns det bara i 50 cm och jag byter var 5 - 6 månad ellernär en part trillar av, borstar igenom håret och sen limmar i igen.


Det börjar närma sig!

Då är det dags att dra sig till jobbet och ska bli riktgit skoj! Ibland är det svårt att förstå hur snabbt tiden gått och att det är snart dags för stängning... Men oavsett vad kommer det gå bra för oss alla, hihi ^^ Dagen har varit lugn, vi har bara suttit hemma och jag har fått det mesta pappersarbetena klara. Ni vet det är snart dags för deklarera... Mitt jobb är kanske är en enkel match, men bloggen PUH! Inget får gå fel, restskatt på några 1000 lappar är inget jag vill ha, haha!

Nu blir det ut med lillen och sen iväg för sista passet för denna veckan sen HELG! Önskar alla en super mysig dag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hitta en bild på Gucci när hon bara var några veckor :)


Fab!

Toppen är så himla söt och jag är riktigt sugen på att klicka hem en!
Nackdelen med att alla andra får sin lön dem 25:e och jag den 27:e är att min storlek försvinner i lager, haha! Aja super söt och kommer nog mest ha den till vardags!
 
 
Topp

 

Allt är bara allmänt bra! 26/2

Go morgon alla små sötisar, hoppas allt är bra med er för det är det som vanligt med mig, hihi ^^ Sitter jsut nu med världens mysigaste ångest över att eventuellt säga upp min lägenhet... Jag vet jag har fixat alla papper och allt har blivit godkänt bla, bla bla... Men att sitta med en hyra på 9 och en annan på 7 kan nog vem osm helst förstå att det är inget man önskar, haha! Fortfarande bara en tanke och inte helt säker!

Det som sker för dagen är typ nada, jobb och litet möte vid 18:00 vilket bör gå ganska enkelt och snabbt! Solen skiner och jag är på super bra humör, helt fab! Vloggen kommer komma upp lite senare ikväll, men den kommer så fort jag är klar på jobbet! :) Nu ska jag fortsätta med mitt pappersarbeta, samt betala räkningarna, måste göras! Betala först och shoppa sen! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Alla är olika!

Jag får daglöigen mail av yngre och äkdre ts som vill komma ut och leva det liv dom drömmer om och inte ritkgit vågar ta klivet ur... Alla är vi olika och vissa behöver det ta längre tid än för andra! Att jag väntade på min tur var pga familjeförhållanden och att jag inte kände mig dels mogen eller ha orken för att genomgå det som skulle görs.

Idag är jag glad över att det fick ta sin tid, jag är glad att det som hände då fick mig stanna upp och fokusera på andra saker. Allt händer av en anledning och det tror jag även gjorde mig mig. Klart jag var rädd i början, absolut! Ville knappt åka buss eller gå i affärer ensam etc. Jag var ständigt orolig över att någon skulle komma fram och göra något obehagligt...

Men ju mer man kommer in i det hela, desto självsäkrare blir man. Steget ut är inte enkelt, men allt kan inte vara enkelt jämt! Vissa saker måste vara jobbigare än andra. Det är så vi växer som människor. :) Men det jag lärt mig allra mest är att man ska dels kunna gå tillbaks och acceptera det förflutna. Allt för många transsexuella väljer att dölja det och på så sätt är risken större att problemet återstår att inte finna ro i sin egna kropp...


hihi!

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet vilket ska bli himla härligt! Vädret har varit helt underbart hela dagen och fått massa gjort, super! Haft ett litet telofonmöte tidigare idag som verkade gå hyffsat bra, riktgit skoj! Det känns lite overkligt att jag snart ska lämna denna lilla lägenheten... Iaf för stunden vad det ser ut som!

Men fram tills allt är 100% klart väljer jag att koppla av och bara njuta av dagen som är! Att bara få detta godkänt eller vetskapen att det snart är dags får mig glömma allt annat, haha! Jag är nog e ganska lättroad person, men vad gör det, haha!

REA!

Dessa stövlar är så sjukt snygga och älskar det höga skaftet!
Perfekta vårstövlar och dessutom ligger dom på REA, helt FAB!
 
 
Stövlar

Underbar dag! 25/2

Go morgon alla bloggläsare, glömde helt bort att ldda upp vloggen från igår här på bloggen, haha! Tidsoptemist som man är blev det att stressa iväg till jobbet och kom att tänka på att vloggen inte kom upp undertiden jag stod på jobbet... Men slänger upp den nu!

Hoppas allt är bra med er iaf, solen skiner och jag är på super bra humör! Det som sker för dagen är inget speciellt, ska försöka slänga in lite tvätt så jag kan ha något snyggt till helgen och även ringa gällande mina glasbalkonger. Nu ska jag ta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Yesterday!

Igår var jag ute på lunch med Mami och blev Riviera och tog en veganskpasta, super god! Mami tog någon fiskrätt och vi satt och prata om allt och hur läget såg ut igår... Vilket har ändrats tack och lov! Super mysig lunch iaf :)




Det börjar klarna!

Dåså är det snart dags att dra sig til jobbet och göra lite nytta, vilket ska bli super! Haft en super mysig dag hermma och hunnit med en hel del. Nu känns det som att litet av pusslet börjar falla på plats och faller bara de sista bitarna med är allt klappat och klart!

Nu ska vi ut och göra nr 1 och nr 2 innan det sker inomhus, haha! Samt prata klart med Challan och jobba lite med små saker. Åh denna dagen är så underbar på olika sätt och nu håller jag tmmarna att allt går 100% felfritt så allt kan gå i lås!

Sweet!

Asså jag dör för denna toppen den är så SJUKT SNYGG!
Färgen är helt fab och skulle vara så snygg med ett par svara leggings!
 
 
Topp
 

JAAAAAAAA! 24/1

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är väkl med er och att ni mår bra! Solen skiner och jag är på super bra humör! Har fått godkännande av Skövdebostäder och allt känns himla underbart, lägenheten är säkrad, YES! När jag uppdaterat klart ska jag göra iordning lite mat för att sedan jobba vidare med nästa videos redigering, himla härligt!

Det som sker för dagen är att ta det lugnt, slappa och njuta av att problem efter problem börjar försvinna. Har varit så SJUKT stressad över allt och äntligen kan jag luta mig tillbaks! Det enda jag har kvar nu är att ringa skatteverket och göra en adressändring. Bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Det är bara inte min månad!

Precis när allt höll på att börja lugna sig och nästan bli normalt så kommer alla problem upp och man står på 0 igen... Jag blir så galet trött! Turligt nog har jag lite tid jag skulle kunna vinna in, men det är banne mig inte mycket att hurra över! Jag ger inte upp, absolut inte!

Men kommer inte kunna prioritera vloggar och videos just nu innan ALLT blivit klart! Hoppas ni förstår! Har varit så himla trött och inte orkat göra mer än nödvändigt, riktgit hemskt! Men ikväll ska jag få up vloggen som skulle kommit upp igår! LOVAR!

Snart lugn och ro!

Hej på er alla sötisar, ska inom kort åka till jobbet och känns lite sådär... Svoit uselt 2 nätter i rad och ärligt talat känns det som att inget jag gör just nu vill som jag vill, haha! Men även jag måste falla ibland för att resa mig på nytt! Det positiva av allt är att Skövdebostäder inte sagt sitt sista ord så det är väl alltid något att vara glad över, haha!

Haft massa visningar som varit i veckan, spelat in matrial, haft besök, jobbat och kikat på utbildning och jobb. Inte undra på att jag är trött, haha! Aja månaden som kommer kommer bli väldigt lugn! Med massa tur kanske allt löser sig ändå och flytten blir av trots allt och om inte... KUL JUL liksom ^^ Nu ska jag ut med lillen bloggar mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Dör för toppen så himla söt!
Ganska enkel vardags topp men så himla fin!
Perfekt till vardags med jeans eller små mjukisar till

 Topp
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/back-1108/logo-elastic-longsleeve-119210-14/

Jag ska hinna! 23/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas alltär bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag bara fint och vädret kunde varit roligare, men aja det regnar åtminstonde inte, haha! Har även satt i nytt löshår och känns FAB! Så himla skönt att få ta ut det gammla och i med nytt!

Ber även om ursäkt att vloggen inte kom upp som den skulle igår, men hade så himla mycket annat! Åkte från Jönköping och var inte i Skövde fören kl 14:35 och sen jobb kl 17:00, haha! Dessutom har mer eller mindre alla mina naglar gått av... Märks verkligen att jag är i obalans, avskyr detta! Men det blir väl förhoppningsvist bättre! Nu måste jag kila, ska för engångs skull hinna i tid till min lunch!
 
 

Så snygg!

Älskar toppenSJUKT mycket visat er den tidigare, men helt klart värd att visas igen!
Så snygg och verkligen perfekt till party!
Kragen är helt fab och skärningen i magen är riktgit läcker!
 
 
Topp
 
 

Behöver få struktur!

Dåså är det snart dag för lite jobb och ska bli skönt att göra lite annat än blogga och bara köra bil, haha!  Men också sorgligt på ett annat, åh jag är så blödig, haha! Blev inte bättre med mina hormoner, haha! Haft massor i huvudet senaste tiden och verkligen inte orkat koncentera mig på bloggen och videos vilket ni kanske märkt?! Men inom kort blir det väl lite ordning och reda igen :)

Nu blir det en liten kisspromenad innan jobbet kallar på mig, bloggar mer sen igen, puss på er!




Mysdag!

Igår innan jag åkte till Jönköping blev det en lunch och en mini fika med Emma, super mysigt! Vi pratade lite gällande resan och även boys, haha! Förvånad?! När vi hade fikat klart och allt kikade vi i lite affärer och strax därpå begav vi oss åt varsit håll :)

Att bero på något helt annat, asså jag verkligen AVSKYR det vegetariska valen som man kan välja när man skal uncha ute, helt hopplöst! Vart jag än är finns det 15 olika kötträtter och 2-3 vegetariska alternativ, haha! Asså så himla lamt! Turligt nog är dom goda, men ni förstår ändå min tanke, hopplöst! Aja min mat var iaf fab och gillar Gräddhyllans veg-alternativ även om utbudet är få ^^




Happy! 22/2

Go morgon alla sötisar! Hoppas allt är bra med er för det är det med mig, trots att jag har lite kortare hår, men löser det imorgon eller onsdag med mina nya extension, längtar massor!!! Ska försöka fixa klipptid idag men det får bli när jag kommit hem till Skövde!

Nu är jag i Jönköping och super lycklig! Ska handla lite smått på macken typ Red Bull och någon macka, haha! När jag kommer hem ska jag på viktigt möte och sen blir det video redigering, hihi ^^ Så himla lycklig hittat 2 fina lägenheter som kan motsvara käpplunda, trodde det aldrig var möjligt, haha! Aja dags att handla lite sen hem till Skövde!


Bara 1 problem återstår! 21/2

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort möta upp Emma den glada, hihi ^^ Idag har även andrahandskontraktet blivit påskrivet och känns så skoj! Dom som ska hyra verkar verkligen super och känns tryggt att lämna över till dem! Idag ska jag även ner till småland, ska bara vara där tills imorgon och eventuellt kika lägenhet. Går allt i lås nu kommer jag kunna berätta så mycket mer för er!

Solen skiner, mina problem osm varit är mer eller mindre borta och jag är redan påväg att kasta mig ut mot nya äventyr, haha! Känns som våren är påväg och detta ska jag fira på så många olika sätt, hihi Mitt enda problem hitills är att jag måste få tag på en lägenhet med diskmaskin, torktummlare och tvättmaskin, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Läntar till Mello! 20/2

Go eftermiddag alla sötisar, asså jag har verkligen haft  intresse för att blogga, känns super tråkigt... Men hoppas det släpper när allt annat börjar bli normalt igen eller hur man ska säga :) Haft en super mysig dag hemma och väntar just nu på att en kompis ska komma hit. Har helt glömt att äta middag som vanligt och ah vad ska man säga, haha!

Mello ikväll och ska bli så skoj, mina favoriter är After Dark helt klart! Samt Oscar, vi hbtq-personer måste ju hålla ihop, haha! Skoja! Nu ska jag fortsätta med min tvätt som krympt till hälften, FAB! Avskyr att tvätta me ursäkterna försvinner när man har allt under ett och samma tak, haha!

När du träffar någon du verkligen tycker om stannar tid och rum. Låt då ditt hjärta väljs steg för steg <3

 

Hoppas, hoppas!

Hej på er, dåså är det snart dags för mig för att åka och jobba och ska bli riktigt skoj! När jag är klar där ska jag hem där det väntas lite besök åt det positiva hållet. Vi ska ha lite filmkväll och fredagsmys ihop med lillen också gietvis. Känns så himla skönt att det äntligen är fredag och hoppas ni känner likadant. Helg för många brukar vara en lugn dag hemma och för andra kanske det innebär jobb, men hoppas ni som ska jobba får en bra jobbhelg!

Nu blir det ut med råttan och sedan en liten promenix innna jobbet kallar på mig. Ska bli skönt och med lite tur kanske jag slutar innan 21:00, vsrta bästa fredagsbonusen eller vad man ska säga, haha! Aja dags att dra, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ge mig värme!

Dessa skor är bara så söta och perfekta när all snö försvinner och värmen börjar närma sig
Perfekt till vardags klackar en härlig dag på stan!
 
 
Skor

 

Mycket med allt! 16/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Med mig är det super duper och mår prima! Idag är det fredag och ska inom kort bege mig ut med lillen för liten promenix i det mindre mysiga vädret, haha! Det som sker för dagen är jobb kl 16:00 och lite videoredigeringen. Som ni märkt kom det inte upp någon video igår men ska försöka få upp den på lördag, haft så mycket visningar och sånt som dessutom gått super!

Nu ska jag spackla aniktet innan det är dags att köra igång dagen. Bloggar mer sen igen, puså er!


 

Fab!

Hittade denna bilden och blev helt tok-kär! Naglarna är super fina och blev himla sugen på att fixa likadana. Älskar att dem är rosa längst in och vit ytterst.


Söt klänning!

Denna klänning är så himla fin och riktigt söt!
Jag hade nog valt ett turkos eller annat färgglatt smycke till. Sen till ett par svarta eller beiga klackar.
 
 
Klänning

 

Pirrigt!1 8/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, för det gör jag! Lite små mulet idag men vad gör det för imorgon är det fredag, hihi ^^ Var på arbetsintervju igår och det gick super, det känns som jag gjorde gott intryck, hihi Om ca 8 min kommer jag ha ytterligare en visning och lite små nervös. Egentligen brukar jag sällan vara blyg men när det kommer till att kunna sälja in en sak som lägenheten i detta fallet blir man givetvis lite små nervös =S

Det som annars sker är nog inget speciellt, ska gymma, ha ett möte vid kl 14:00 och vid 16:00 börjar jag jobba. Ska med ringa lite hunddagis till råttan, vill ju inte att hon ska behöva vara ensam i 8-9 timmar =/ Har fått tips om 7 olika dagis så det känns super bra! NU ska jag göra mig iordning inför visningen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Om ni vill kika på annonsen hittar ni den Här


 

Videoinlägg!

Nästa problem! 17/2

Hej på er, nu är det snart dags för att åka på min arbetsintervju och kan erkänna att jag är lite nervös, haha! Jobbet jag nu sökt ligger 10 min med bil från där jag bor och känns hur bra som helst! Enda "nackdelen" med detta är att det är heltid dvs 09:00 - 18:00. Detta innebär att Gucci skulle få vara själv i 8-9 timmar, vilket är förbjudet att lämna en hund i! Därför har jag kikat lite priser på lite olika hunddagis som ska ta hand om min lilla bäbis, hihi ^^

Nu ska jag ut med lillen och sedan dra mig mot jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!
Btw, om ni vet något bra dagis i Skövde eller i närheten typ Hjo får ni absolut hojta till! =D


Söta ringar!

Ringar är något man ofta glömmer iaf jag och när man väl kommer ihåg dem så blir det himla fint till!
Ringarna nedan är
Riktgit söta och slulle passa lila bra sommardags som fest.
 
 
Ringar

 

OMG! 17/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är super duper med er för det är det med mig! Vakna ganska nyligen och har MASSOR att göra idag! Ska ha en visning på lägenheten kl 13:00 och kl 16:00 ska jag på arbetsintervju, så himla FAB! Det känns osm allt löser sig nu, precis ALLT, åh så glad jag är ni förstår inte! =D

Men innan jag gör något annat ska jag ut med min svarta sopsäck och sen duscha för att spackla nyllet. Solen skiner vädret är iskallt men vad gör det, jag kommer ändå gå hel i detta utan en enda krona eller lägenhet fattigare, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Lyckad kväll!

I helgen som var blev det utgång och vart ska jag börja, haha! Tog taxi från mig kl 23:35 och mötte upp de andra på  en pub jag inte minns namnet på, haha! Men det jag kommer ihåg var att de spelade country, helt okej :)

Sen när vi kände oss klara där gick vi till Bogrens där killarna kom en efter en, haha! Men för engångs skull dansade jag inte med en enda, skandal! Det roligaste var att några cirklade runt mig men väntade på inbjudan de aldrig fick, haha! Jag var helt enkelt för nykter och ville bara dansa hihi ^^ Vid kl 02:00 tog jag taxi hemåt, en helt lyckad kväll med ytterst få skandaler, åtminstone för mig, haha!


Sweet!

Jag älskar tröjor som dessa och tycker de är så GRYMT fina!
Har en liknande i svart men med lite mer vågad rygg som jag ÄLSKAR!
Däremot skulle jag vilja ha en liten mer neutral som denna, super fin iaf!
 
 
Topp

 

Kan pusta ut! 15/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag! Solen skiner och jag kom ganska nyss hem efter lunchat ihop med Papi. Berätta den stora nyheten och plötsligt hade vi något att fira, hihi ^^ Blev Thai Houses buffé och har insett att maten jag KAN äta suger ju, haha! Är det nu man får ta in skaldjur?! Haha!

Idag ska jag få hjälp att få bort min gran, redigera dagens video och kanske ett litet möte, får se! Åh allt har verkligen löst sig känns det som och plötsligt är jag lika problemfri som för några månader sen, haha! Nu ska jag börja med dagens video och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!

Fab!

Dessa stövlar är så SJUKT fina eller vad säger ni?
Älskar deras klack och hur dem är gjorda
Perfekt till stan och tar inte överdrivet mycket fokus :)
 
 
Stövlar

 

Fullt upp!

Hej på er, dåså är jag hemma igen efter litet äventyr och började med att åka och tanka utan mitt kort... Ja ni kan gissa hur bra det gick, haha! Har varit och säkt lite jobb, mesta derls för att garantera mig om det i maj inte skule bli av. Man ska aldrig ta saker för givet!

Nu ska jag eventuellt åka och köpa lite mat eller köra hem kör, vilket som funkar för mig! Men innan jag gör något annat ska jag ta en liten power nap och bara slummra en stund. Ber om ursäkt för dagens uppdatering men varit lite mkt, aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Håll tummarna! 15/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovti gott! Själv har jag jobbat med bilder inför min annons gällande min lägenhet. Nu är det bara atthålla tummarna och hoppas på att ALLT går bra! Det som är positivt med detta är att det finns knappt någon annan lägenhet i Skövde som kan konkurera ut min, vilket känns himla skönt!

Det som sker för dagen är att dels ha en visning, eventuellt träffa en kompis och ha ett sista möte med Skövdebostäder så inget går fel! För OM dom inte skulle ha samtycke har dom rättighet att säga upp mikn lägenhet och det vore dumt på så många olika plan... Nu ska jag starta dagen med lite spackling och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Visning imorgon! 14/2

Go morgon alla loggläsare, hoppas i mår ra för det gör jag märkligt nog, haha! Brukar i vanliga fall ligga "döendes" bakis efter en utgång men inte idag, FAB! Blev en super duper rolig kväll med goa drinkar och trevligt sällskap. Dessutom känns det som att allt som varit strul med börjat tona ner, så himla härligt!

Det som sker för dagen är att ta det lugnt och plocka undan lite saker inför en visning. För er som inte vet detta ska jag nämligen ha en visning på min lägenhet. NEJ jag har inte sagt upp den utan kommer hyra ut den i andrahand. Så ska ta massa bilder på badrummet, köket, hallen, sovrummet, fotorummet etc. Dessutom redigera lite videos.

Dags att sätta igång, bloggar mer sen gen, puss på er!


Nu blir det åka av!

Hej på er, dåså är det snart kväll och alla vet vad det betyder?! Party s¨klart!, haha! Kommer bli så fab och har massor att fira =D Dom senaste gångerna har jag varit riktigt lam med mitt festande inga skandaler som killar hem eller åkt vilse i en txi, haha!

Men nu är bloggerskan på fötterna igen, glasen ska fyllas och mer än så tänker jag inte berätta vare sig idag eller imorgon. Det sägs att det som sker i Vegas stannar i vegas, lite så här också, haha! Kommer ångra mig imorgon, men vad gör det man lever bara 1 gång, hihi ^^

Sjukt snygg!

Bara jag som smälter för denna toppen?!
Typ dör och älskar "v-ringningen" som är så SJUKT SNYGG
Perfekt till krogen ihop med några söta leggings
 
 
Topp

 

Snöig lördag! 13/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är b¨ra med edr och att ni mår bra för det gör nämligen jag! Vaknade för ett bra tag sen men är iaf full gång med att äta lite frukost och därpå ska jag sitta med lite redigering inför kommande vloggar, super! Snön öser ner och jag är ävldigt glad över att jag sitter inomhus, hihi ^^

Det som sker för dagen är bara massa jobb med inlägg, videos och kanske ett möte. Gusch en riktigt slapp dag låtere det som och kanske en utgång på detta. Var länge sen jag verkligen gick ut eller åtminstonde känns det som så iaf, haha! Nu ska jag påbörja dagens jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Fullt upp!

Go kväll alla sötisar, ber om ursäkt för den super dåliga uppdateringen, men det har varit fullt upp sen jag kom hem.... Hade möte med Skövdebostäder som gick KANON och därpå blev det att träffa Emma. Vi gick till Spice & Rice, riktigt gott! Kan också berätta att jag kom sent som vanligt och glömde ta kort på maten, asså WHAT?! Sen när glömde jag detta?! haha!

Nu blir det krypa ner i soffan och inom kort kommer dagens vlogg som dessutom också är sen... Aja hoppas morgondagens uppdateringa flyter på bättre, haha! Nu får ni sova så gott ni som ska och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Hoppas det går bra! 12/2

Go morgon alla bloggläsare, hoas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv är det suer och kom recis hem från Eksjö, där av att jag updaterar förens nu, haha! Gjorde en liten spontanare genom att åka ner dit och hämta min saker jag hade glömt kvar. Nu blir det att fästa fast fransarna för att sedan bege sig ner till Skövdebostäder, har nämligen ett viktigt möte med dem och hoppas det går i lås!

Senare idag kl 16:00 ska jag möta upp Emma och vid 18:00 ska jag bege mig hemåt för att sätta mig med en hel del redigering som jag inte gjorde klart i Torsdags... Ångrar det grymt mycket nu! Aja kan inte hjälpas, dags att fixa sig och sen blir det möte, bloggar mer sen igen, puss på er!




videoinlägg!

Dinner!

Igår var jag iväg på stan innan intervjun och lunchade ihop med min lilla Mamma på Gräddhyllan och hade det super trevligt. Som om det inte var nog var det verkligen AS FULLT! Jag bara "Hålla, jag om någon borde ju ha en special kändisplats" Hahah  Nej då sa jag inte, men tänkte iaf lite tyst för mig själv, hihi ^^ Men vi hade en super gullig man som erbjöd sitt bord sött va?! =D

Tackade verkligen massor och detta gjorde verkligen våran dag eftersom vi båda hade lite smått bråttom, haha! Hon skulle på ett viktigt möte och jag på min intervju... Däremot var  det en äldre dam som satt och ett bord från att vi hade satt oss tills vi gick, riktigt fräckt! Men bortsett från den sölmajan så var lunchen perfekt!


Fab!

Dessa byxor är bara så fab!
Älskar mönstret och att dom är pösiga, super mys!
Har ett par liknande men i ett annat mönster som jag har som mysbyxor hihi ^^
 
Byxor

 

Eksjö senare ikväll! 11/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sitter just nu i telefonen och pratar med Becci och var rktgit länge sen! Eftersom jag var iväg tidigare imorse för att hälsa på min nya chef och han var super trevlig!

Det som sker för dagen är följande massa redigerings jobb, mata inlägg och sela in 2-3 videos inna jag bege mig iväg till Eksjö. Ska nämligen hämta mina saker jag dels glömde och även hälsa på en kmpis när jag ändå är nere, smart va?!


Videoinlägg!

Älskar den!

Denna toppen fick jag hem för någon vecka sen och jag verkligen älskar den, så himla härlig!
Älskar kragen som inte sitter som stryphalsband, haha!
Dock är den lite trång att få på så kam vara en bra idé att ta en storlek större än vad man kanske har, bara ett tips! :)
 
 
Topp
 

Jobbdag!

Nu är det dags för sista passet för denna veckan sen tar jag helg, super duper! Har hunnit med massor idag och känns himla bra eller osm jag brukar säga FAB, haha! När jag jobbat klart ska jag till affären och köpa lite mys och helt ärligt bryr jag mig inte om jag luktar bajs. Då håller folk sig en bra bit när jag slår in min kod eller får gå före, haha!

Men innan jag beger mig ska jag ut med råttan som behöver göra sina små behov. Intervun btw gick super bra och tänkte faktiskt låta er hållas tills nästa veckas vlogg, mohaha! Har typ bara suttit framfrö datorn sen jag kom hem och fixat massa med mailjobb. Men nu kan jag stryka det och pusta ut!

Fint armband!

Detta armband är så snyggt och hade varit super till en kortärmad topp
Funkar super till utgångar!
 
 
Armband

 

Fullt upp idag! 10/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni mår bra för det gör jag! Har precis avslutat dagens intervju och gick super bra, ska bli så skoj att få läsa den! Handlar dock inte om Transsexuallism utan mitt tidagre jobb och det jag jobbar som idag, hihi ^^ Har även hunnit luncha med Mami och var super mysigt! Pratade massor om vad som komma skal samt om ..... Hade jag bara kunnat berätta skulle jag givetvis gjort det, så himla sugen!

Nu blir det fixa lite redigering, städa lite smått och kanske åka iväg för att handla lite mat eventuellt inför veckan... Ska även kika nytt objektiv till min systemkamera. Ska nämligen fixa ny linc till mina vloggar, misstänker vissa av er redan vet vad för något jag ska skaffa ;)


videoinlägg!

Jag blir så J***A ARG!

Något som kan göra mig så himla förbannad är när man är rent ut sagt elak och nedvärderar personer med någon slags diagnos... Fine om småbarn gör det, det kan ag till viss del köpa för dom fattar inte bättre eller hur man ska säga.... MEN när det kommer till vuxna människor kan man bra börja undra!

Många anser att ADHD, ADD, Asberger etc är något man ska hålla sig borta från och väljer att undvika dessa människor pga temperament överskottsenergi, lever i sin egna värld eller stänger in sig... Jag kan berätta att vissa killar jag dejtat har haft något av detta eller båda. Men dessa människor har nog varit dom raraste personerna jag träffat!

Visst ett förhållande blir kanske långt ifrån ett "normalt" förhållande men vad är egentligen normalt?! Allt handlar om en balansgång man ska hitta för att båda ska trivas och en massa förståelse, ganska eneklt. Det jag vill komma till är att alla förtjänar en chans oavsett om han/hon har en diagnos eller ej!




Super nöjd!

Nuär det inom kort dags för mig att bege sig till jobbet och ska inom kort ut med min lilla bäbis. Vädret har varit super och ett roblem med en order har ÄNTLIGEN gått igenom, hihi ^^ Vid närmare eftertanke låter det som jag beställt knark, haha! Men så är inte fallet, haha! Hormoner mina vänner, hormoner som för visso klassas som en drog men aja, haha!

Har dock ett samtal kvar att ringa och det måste jag verkligen få gjort imorgon ,samt fixa lite ordrar inför kommande vecka. Blev för övrigt himla nöjd med dagens video och hoppas ni med ska finna den roande och inte tolkas på fel sätt :) Aja dags att promenera ut med råttan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Söt topp!

Denna toppen är så SJUKT snygg och älskar färgen!
Super till krogen eller en varm sommardag
Tycker både guld och silver hade passat super!
 
 
Topp

 

Börjat undra! 9/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det super! Precis redigerat klart dagens video och ska inom kort fixa lite mat, hihi ^^ Klockan är förvisso bara 1, men tänkte att jag försöker väcka inspirationen så bör den komma igång vid 15:00, haha! Som ni kanske förstår krånglar mitt program till veckans planer och ska försöka fixa det imorgon! Idag vill jag bara vara hemma och ta det lite lugnt :)

Jobbade som ett as igår så färdtjänst vara lite små ledig, hihi ^^ Men eftersom jag är "ledig" idag ska jag gå igenom massa mail och svara på era kommentarer! Ber så hemskt mycket om ursäkt för sent svar... Funderar på om jag håller på att bli dement, haha! Ska nog spendera dagen framför min padda och kika genom massa favorit youtubers! Förresten har ni någon särskild favorit?! Om ni vill dela med er av den eller egna kanal go for it! :D


Videoinlägg!

Fika på A6



Ska bli så spännande!

Då är det smart dags att åka till jobbet och ska blir riktgit skoj! Funderar på om min mobil håller på att paja... Asså varför nu, haha! Det enda som är positivt i det hela är att det är löning om bara 2 dagar, får tänka så hihi ^^

Intervjun gick kanon bra och ska föra över dagens bilder imorgon tänkte jag. Tidningen jag blev intervjuad var nämligen Frida, häftigt va?! =D Allt gick så himla bra och super nöjd! 
Dessutom kommer jag få välja bild till själva artikeln, ska bli så skoj att få läsa den! Nu blir det promenix med lillen och sen dags för jobb =D


Fab!

Älskar stövlar så himla mycket och tycker dessa är så grymt söta!
Ingen högklack direkt, men färgen är så snuskigt snygg!
Dessutom kostar dom inte super mycket heller, vilket är toppen!
 

Stövlar
 
 

Hemma igen! 8/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig redo inför dagens intervju som jag berättade tidigare i veckan som var. Kommer berätta mer vad det gäller senare idag efter intervjun är avklarad!

Det som sker för dagen är att spela in 2 videos, gymmet, ringa en hel del viktiga samtal och intervjun senare kl 12:00, super fab! Vädret är för övrigt skit tråkigt och perfekt för massa hemma jobb! Var i Eksjö i helgen och hade det jätte bra,


Mot stor stan!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Nu är man påväg till Jönköping för lite shopping eller ah mest titta för min del och äta något gott, haha! Gårdagen blev super, hade verkligen en jätte bra kväll och på super bra humör idag!

Melodifestivalen igår och vad tyckte ni?! Jag gillade country låten nog bäst, men tydligen var inte folket på samma sida, haha! Tyckte även Anna Boks låt var helt okej, men aja. Hoppas ni med hade en fin kväll igår! :)

Sen som alltid, haha!

Förslåt för konstig uppdatering idag, men haft fullt upp med vloggarna sen jag kom hem... MEN nu är alla som klara och jag kan sätta mig i rödan för att bege mig ner till Småland, fab! Lovade Emma att inte åka försent men det gick lagom bra, haha! Dock måste jag passera Hjo för att dumpa av Gucci, hon ska givetvis inte med :)

Nu måste jag skynda mig, bloggar mer när jag kommit fram, puss på er!



Redigeringsjobb! 6/2

Go morgon alla bloggläsare eller man kanske ska säga god eftermiddag, haha! Hoppas ni mår super bra och att ni sovit gott! Själv har jag sovit suer och sitter just nu med lite redigering i daglig ordning känns som det aldrig ska ta slut, haha! tänkte att jag får klart alla vloggar så har jag ara 2 videos att redigera i veckan, smart va?! =D

Var tidigare idag och fikade med Emma och var suer mysigt. ratade lite om allt möjligt och hade en ritkgit trevlig dag ihop! :) Senare idag ska jag ner till Eksjö för att hälsa på en kompis och eventuellt blir det fest, super :) Nu ska jag bråka vidare med min lilla dator och se om jag kan få över den sista filen, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!

Starkt gjort!

Jag blir så glad att fler yngre artister vågar komma ut och stå stolta för att dom kanske inte är som "alla andra" eller hur man ska säga. Oscar Zia kom tidigare ut i veckan om sin leggning och tycker det är så starkt av honom! Han kanske inte är någon favorit artist hos mig, men så glad för hans skull!

Detta kan verkligen betyda attvi går mot ett ljusare samhälle för alla HBTQ-personer och kanske endag vända fördommar och negativt uttalande om oss. Nu får vi hoppas att allt går bra i tävlingen inför lördagen och att denna nyhet inte kan påverkas negativt! =)


Skulle vara en mardröm!

Då är det snart jobbdags och ska urt med hunden en sväng innan är tanken. Haft en super mysig dag hemma och fått så himla mycket gjort! Pratade med Nettan tidigare i veckan och vi har kommit fram att vi lägger ner podden... Alla videos som ska upp i veckan och min dåliga planering, våra olika scheman bromsar allt tyvärr... Men andra sidan kan jag lägga lite mer tid på annat! :)

Nu blir det ut med råttis och sen mot jobbet. Att bero på något helt annat. Som ni vet har jag bytt rum och ljuset i rummet gör det svårt att sova timmen innan jag ska åka till jobbet... Detta har gett sina problem och även en lösning, haha! Hittade en mask jag fick i 16 - 18 årspresent av några vänner och funkade även till ett annat syfte också, haha! Fy vad hemskt om jag skulle glömma låsa dörren och någon kommer in, haha!


Ge mig!

Dessa stövlat är så SJUKT SNYGGA!
Vet att jag nyligen köpt ett par stövlar, men är himla sugen!
Hade varit super till ett par jeans eller svarta leggings :)
 
 
Stövlar

 

Längtar! 5/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inom kort iväg för att köpa mig lite mat. Tänkte spela in en video i samband med detta och slå 2 flugor i en smäll, hihi ^^ Fredag idag och tror mer än jag som tycker det ska bli himla härligt med helg! Suttit i daglig ordning i sista minuten med redigering, varför lär jag mig aldrig, haha!

Det som sker för dagen är ta det lugnt, jobba kl 16:00 och förbereda mig inför imorgon då jag har massor at göra! Misstänker att jag kan dubbelbokat mig, men med väldigt mycket tur ska det gå att lösa, hihi ^^ Fick med ett jätte intressant meddelande tidigare idag om en intervju, ska bli riktigt skoj! Fast berättar mer om detta på måndag då den ska genomföras ;) Nu blir det iväg till affären och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Livet stora gåt, glömma och förlåta!

Något jag ofta bär med mig är att alla kan vi göra fel ibland, säga fel saker och bete sig riktigt illa. Men något jag upptäckt är att allt för många människor är för dåliga på att be om ursäkt (syftar inte på någon). Jag vet med mig sj@lv att jag ibland gör riktigt fel och ändå gör det, men i slut endan mår jag bara själv dåligt.

Jag är inte perfekt på något som helst vis och ibland blir jag arg, säger saker som kunde sagts bättre eller utfört en handling som kanske inte var så väl genomtänkt haha! (inget våldsamt) Jag gör fel, alla gör vi fel men ara man säger förlåt eller ber om ursäkt är det viktgiaste!

Sen är det upp till motpartern att avgöra om man blir förlåten eller ej, men då har man åtminstonde tagit det första klivet och sen får man se vad som sker :)

Guccis nya tröja!

Hej på er alla sötisar, dåså är det snart dags för lite jobb och ska bli himla skönt! Haft en super mysig dag och gjorde en ganska enkel lunch som vanligt, haha! Nu blir det ut med plutten, sen börjar det bli dags för att yta om från fab till skabb, haha!

Passar på att visar tröjan jag fick hem i måndags, så himla söt! Hade helt glömt att jag beställde den, men kanske inte så konstigt eftersom den kom 2 månader efter, haha! Super söt iaf, Kanske en aningen tight men får väl sätta råttan på diet, haha! Skoja bara, benigare hund får man leta efter, haha!


OMG!

Shit dör av denna super söta topp!
Älskar den och perfekt till krogen helt klart!
Jag hade nog haft ett par färgglada byxor och något snyggt silver smycke, hade varit fab!
 
 
Topp

 

Glömde helt av! 4/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni svoit gott för det har jag, suttit med dagens video fram till nu därför uppdateringen blev lite sen... Men hoppas allt stämmer och ser bra ut! Ska kika igenom den efter jag uppdaterat! Lovade igår att svara på alla era komentarer men fick så galet mycket... Glömde helt av och helt pltösligt skulle jag iväg för att jobb, haha! Måste skaffa en dag i veckan då jag bara svarar på era komentarer antar jag!

Det som sker för idag är attt det lite lugnt, plocka lite i lägenheten och kanske kika möbler. Lite sugen på att skaffa ny soffa, men beror på helt om jag orkar ge mig ut på stan, haha! BTW är vädret helt underbart, märks att våren börjar komma, så himla härligt! Nu ska jag äta lite frukost och sen på börja nästa video att redigera, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!

Slänger upp maten vi åt i lördags innan bowlingen, godaste Vegburgaren jag ätit!




videoinlägg!

Bästa ever!

I veckan som var fick jag hem detta från Rapunzel och var så SJUKT GLAD!
Älskar verkligen denna och den luktar verkligen helt amazing!
Om det är någon produkt för hår jag kan rekomendera är denna ett absolut måste helt underbar!


ShineDrops

Snart jobb!

Hej på er, dåså är man hemma igen efter en mysig dag på stan ihop med Challan och ska strax göra mig klar för lite jobb, himla trevligt :) Haft fullt upp sen jag vaknat och ska bli skönt att få lite annat att tänka på som lite jobb :)

När jag kommer hem ska jag försöka sitta med lite redigering av fredagsvloggen och ta det lite lugnt. Har fortfarande lite feber men inte så det är vidare allvarligt som tur är! Blev en lunch på kryddan och älskar deras buffé sant personal, himla trevliga och god mat!




Perfekt till magtröja!

Detta kroppssmycken skulle passa super till massa korta toppar jag har!
Många av dem har inget tryck på sig och skulle vara super att piffa upp dem lite med detta smycke!
 
 
Kroppssmycke

 

Nya klor! 3/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Själv mår jag mycket bättre än igår och vill tacka alla sötisar som skrivit. Ska svara på era komentarer så fort jag hinner, ska redigera en video först är tanken och sen möta en tjejkompis på stan över en god lunch.

Det som sker för dagen är att luncha på stan, spela in en video och eventuellt hämta ut ett litet paket. Passar också på att visar upp klorna på nära håll som jag gjorde i Söndags, så himla nöjd! Älskar jobbet dom lägger ner på dem och alltid lika härligt med fräscha klorisar, hihi ^^


Videoinlägg!

Är dom lata?!

Något som jag tänka på var att de flesta Youtubers som lever helt på det är i mina ögon lite smått lata.... Gemför man oss osm både bloggar och får upp 5-6 videos på en veckan kanske ni förstår lite hur jag menar?! Enligt mig borde en Youtuber kunna få upp minst 2 videos om dagen eller var annan dag?!

Jag uppdaterar här på bloggen 4 gånger, lägger upp video mån - fre och har ett dletididsjobb ÄN. Förstår ni lite hur jag menar?! Jag vill inte klanka ner på dem det hoppas jag ni förstår och vissa av dem har mer effekter än mig på mina videos tex. Men i stora hela är många av dem som bara har sin kanal och ingen blogg eller ett jobb bakom sig får mig att undra vad de gör med sin lediga tid. Visst att redigera kan ta 4 - 6 timmar beroende på matrial, men det får mig fortfarande att undra varför de inte kan leerera fler videos?! =/

Hade jag levt på Youtube och laggt ner bloggen skulle jag vlogga varje dag som motsvarighet som uppdatering och sen försöka få upp ytterligare ett klipp antingen 5 - 3 gånger under samma vecka. Kanske jag som är över ambitös, haha! Men hoppas ni förstår lite vad jag vill få fram :)

Bläää!

Denna dagen har nog varit den tråkigaste av alla på mycket länge... Hade behövt få massor gjort och istället har jag använt den mesta tiden av att bara sova... Det positiva är att jag känner mig mycket bättre men vetskapen att jag har massor att göra imorgon hade jag utan tvekan kunnat leva utan, haha! Tänkte faktiskt fortsätta ta det lugnt och bara försöka återhämta mig för imorgon måste jag må bättre av många anledningar, haha!


Igår var hon btw på salongen och blev fin på nytt, så himla härligt och älskar när hon är nyklippt, hihi ^^


Sweet!

Dessa byxor var riktgit fina, sticker ut på ett snyggt sätt!
Framhäver benen och mönstret är riktgit fint!
Svart topp hade jag
Nog matchat ihop till med ett par super fina guldsmycken :)
 
 
Byxor

 

Typiskt! 2/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv vaknade jag med feber och mår inte alls lika bra... Turligt nog så ska jag inte vlogga idag jag, hihi ^^ Eftersom min dator gått i strake har jag inte fått upp veckans planer... Super segt! Men ska försöka lösa detta på måndag, hoppas jag!

Det som sker för dagen är att bara ta det lugnt och vila. Bloggar så ofta jag hinner och har inspiration... Men förhoppningvist mår jag betydligt bättre imorgon :) Nu ska jag krypa ner till en film, ta hand om er och så hörs vi mer senare under dagen, puss på er!




videoinlägg!

Yesterday!



Riktigt nöjd!

Hej på er, då är det snart dags att bege sig till jobbet och snön har verkligen fallit stup i kvarten! Imorse när jag vaknade var marken bar och nu helt kritvit... Gucci har dessutom varit på salongen och blev super! Tycker det är lika skönt varje gång när kommit hem från salongen :)

Slänger upp lite bilder från lördagens bowling. Gick faktiskt över min förväntan, kom på en andra plats med bara några få poäng efter ;)




Super söt topp!

Åh vad jag älskar denna toppen, så himla söt!
Enligt mig är detta en super fin vardagstopp och älskar axelpartiet!
Finns dessutom i vit, men personligen tycker jag svart passar mig bäst :)
 
 
Topp

 

1 Februari!

Go morgon alla bloggläsare, sen uppdatering som vanligt men haft fullt upp! Precis lunchat med Mami och ska nu hem för att jobba med lite inlägg och kommande saker! Vädret är inte det roligaste men ska ändå bara vara inne idag vilket gör att det inte spelar mig någon som helst roll, haha!

Det som sker för dagen är att jobba, städa lite smått, skicka lillen på salong och även köpa mitt flak Red Bull's, hihi ^^ En mycket trevlig dag, samt spela in något video inlägg, toppen liksom!