Ikväll smäller det! 31/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår man bara fint och skanom kort bege mig neråt till stan för att köpa lite saker inför ikväll och få mina naglar snygga på nytt. Vädret är sådär och hoppas det INTE börjar regna, men som vanligt tänker jag inte gå utan att ta taxi, haha! Skulle behöva sticka till gymmet, men eftersom jag är så "oehört bra" på att passa tider är det nog bäst att skita i det, haha!

Kvällen kommer bli så himla fab och min dress är VÄLDIGT unik på både gott och ont... Men i värsta fall kanske jag tar min stand in dress, men vi får se! Att vara utstickande är jag speciallist på, haha! Nu måste jag kila, puss på er!

Hoppas, hoppas!

Något jag är lite kluven om är att fylla mina fransar igen... Att ha lösfransar är riktigt härligt, slippa massa klet och lim, helt underbart! Men lite orolig att det ska bli samma visa som sist d dom flög av redan efter 1 vecka... =( Därför hoppas jag nu att nästa vecka dom sitter lika länge som dom jag tidigare haft och gjort!

Att gå franslös funkar, men det är inget jag vill utsätta mig för, haha! Eftersom det är en helt ny salong blir det nytt franssett och det kostar lie öven en 1000:ing, men helt klart värt det!




Vad tror ni?!

Något jag satt och funderade över tidigar idag är att dem killarna jag finner intresse av har alltid burit bruna eller blå ögon. ALLTID, därför börjar jag fundera om detta är något fler känner igen att endast en viss ögonfärg man dras till?!

Killar med murgröna, grå eller gröna har jag aldrig riktigt klickat med. Spelar ingen roll hur myckt jag försöker tycka om personen så sätter det bara stopp, haha! Menar inte att ni som bär dessa färger är fulla ABSOLUT INTE!!! Mer att man kanske dras till en viss ögonfärg och kanske finns ngot som heter ögonfärgseffekten?! Hade varit häftigt! =D

Nu är det på gång!

Dåså har dom varit här och mätt inför min inglasadebalkong och ska bli så himla härligt att få upp den! Exakt när den skulle upp visste de inte, men nu är den åtminstone påväg, hihi ^^ Tänk er mig sittandes där en varm sommarkväll med datorn i mitt knä, längtar så!!!

Nu blir det göra sig iordning för ska ha ett litet möte och sen blir det jobb! Eventuellt kommer en kompis hit senare ikväll och som vanligt ser det ut som hej kom och hjälp mig, haha! Jag är 1 person på 77 kvadrat, ändå kan jag grisa ner för 3, haha! Antar att min karriär som hemmafru är över, inte mig emot ;)


Tillägnade denna bilden till alla hagers, snällt va?! Tänker på er också, ibland ;)



ASSÅ JAG DÖR!

Ass jag DÖÖÖÖR för denna toppen visst är den s GALET SNYGG!
Älskar färgen och symbolerna, s himla FAB!
Perfekta krogen tröjan och jag ska SÅ ha den, super söt!


Topp

 

Woho! 30/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är det super och ska inolm kort göra mig lite frukost till mitt favoit program, Svenska Hollywoodfruar. Jag vet inte hur men jag brukar typ alltid missa detta programmet... Tur att det finns repris! =D

Det som sker för dagen är följande åka och handla go saker inför ikväll, städa, gymmet och tvätta. En hel del att fixa med andra ord! Dessutom fick jag ett samtal igår från någon glasfirma och fick veta att kl 14:00 kommer dom hit för att mäta min balkong för min inglasadebalkong, så himla härligt! Dags att spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Färdig!

Hej på er allihopa, dåså har man ixat klart videon och var mer kvar n vad jag trodde... Typiskt mig eller vad?! Iaf är den klar och kommer upp lite enare ikväll, hoppas ni kommer gilla den! :) Nu blir det att gå ut med lillen och sedan fortstta med att jobba, skoj va?! Ska ha ett möte senare ikväll och gymma om lust finns, haha!

Eftersom jag mer ellerm indre tillbringat hela dagen framför tv:n kanke det r bra att gå till gymmet + att jag ndå inte har någon soyamjölk hemma och flingor utan soyamjölk skulle bli oehört tort, haha! Nu har jag inte tid att sitta hr längre, dags för att röra på sig och den lilla råttan som mer eller mindre sovit hela dagen, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Söt vardagstopp!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
En riktigt söt vardagströja och älskar att den har "fria" axlar, super!
 

Topp

 

Soligtorsdag! 29/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er 0ch att ni mår bra! Själv är det bara fint och ska inom kort göra iordning lite frukost. Haft en super mysig morgon och kikat på lite olika youtubeklipp. Senare idag ska jag gå lite på stan för att handla lite saker till helgen, bland annat linser, hihi ^^

Planerna för dagen är att dra till gymmet senare idag, redigera klart dagens video och bara njuta av det fina vädret. Kanske kika om någon är ugen på en liten fika på stan, hade varit skoj! Nu blir det att göra iordning frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


Slänger upp bilderna från tisdagen då jag var ute och käkade med Mami


Maaaaaat!

Hej på er alla sötisar, dåså är man på donken och precis beställt en bigmac (vegetarisk givetvis) och en liten pommes till någon som är väldigt otålig, haha! Pratade tidigare idag men tapetseraren och eventuellt har jag fått upp min fondvägg nu när jag kommer hem, lovely! Det enda jag sakna nu är min mobil sen är mitt perfekt!

Mötet på Lundströmska gick bra och var där gällande ändring av juridisk kön och allt har gått super! När vi kommer hem ska jag sova en stund, helt slut! Glömt helt att äta mat idag men gått bra ändå! Så himla typiskt mig haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Söta byxor!

Dessa jeans är så himla snygga eller vad säger ni?!
Tänk er en söt topp till krogen eller vardags, perfekt!


Byxor

 

Mot Alingsås!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och hoppas ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig redo för att åka till Alingsås för att gå på mitt möte på Lundströmska och sedan blir det eventuellt kika på skola/utbildning i Göteborg, hihi ^^ Har länge funderat på att utbilda mig men aldrig varit speciellt intressant nog. Visst jag tjänar pengar på bloggen och kan leva på det, men frågan är om det är hållbart?! Förstår ni vad jag menar en plan B :)

töver detta ska jag boka franstid, hämta ut ett paket och säkert något mer jag glömt, nu blir det fixa det sista och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Vad kan det vara?!

Igår beställde jag mina halloweenkläder och det kommer bli så fab! Givetvis ska det bli en överraskning för er men ni ska få en ledtråd ;)


Mysdag!

Hej på er alla sötisar, dåså har man sutit med lite redegering och det har verkligen gått super bra! Känns så himla skönt att ha lite framförhållning och få upp mina videos i tid. Notera att detta är torsdagens video jag pysslat med och förstå hur duktig jag är, haha! Skämt och sido. Ska inom kort göra mig redo för att gå mot gymmet, därpå kanske en kompis kommer över enare ikväll för att kika film.

Har dessutom sutit med lite förberedelse inför morgondagen då jag ska iväg, Känns som jag får ihop mitt liv och den känslan känner jag inte ofta ka jag säga er, haha! Var också ute och käkade med min lilla mamma tidigare idag, super mysigt! Hann även gå i lite affärer, men glömde boka tid för mina fransar... Får se om hon på salongen är kvar, annars blir det inte skoj för min del, haha! Slänger upp en bild från gårdagen btw :)



Söt polo!

Denna polon är riktigt söt och perfekt nu till hösten eller vad säger ni?! Den finns i 3 olika färger men jag personligen tror denna nedan skulle bli snyggast till mitt hår eller vad tror ni?! :)
 
 
Tröja

Dinner med Mami!

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, själv mår jag bara fint! Är i daglig ordning ute i sista minuten men denna gången hann jag åtminstone i tid, haha! Glömde dock min plånbok hemma så jag är lite tveksam om det var så bra att komma i tid trots allt, haha!

Det som sker för dagen är lunchen med Mami, boka tid för fransar och sticka till gymmet, en super dag om ni frågar mig :) Ska också redigera videos med, så har en hel del jobb att göra idag + storhandla, usch vad mycket det är, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

MollNett - Avsnitt 11

Dinner!

Sitter just nu på Alpina med Annelie och Challan. Tog en vegtallrik och ser betydligt godare än den var... Men gick att äta trots massa salt! xD Nu ska jag vara lite social bloggar mer sen igen, puss på er!




Tipps inför helgen!

Inför helgen laddar nog de flesta upp precis som jag inför Halloween och kikade fram 3 dräkter jag tycker skulle vara helt FAB att bära nu till helgen. Oavsett om man går som modellerna på bilderna eller väljer lägga till effekter så som blod, spya eller annat mysigt tror jag det skulle bli super ändå, hihi ^^


1       3
2
 

podddags! 26/10

Go morgon alla bloggläare, hoppas allt är bra mer er och att ni mår bra! jälv vaknade jag för ca 1 timme en och har precis fixat det sista inför morgondagens redigering, super! Ska inom kort gå en liten promenix med lillen och sedan ut på stan för att handla lite saker infö helgen då jag ska ha Halloween-party, kommer bli så FAB! Vädret är btw super och redan hunt med ett möte och boka in flera olika partys kommande månad, toppen!

Det som sker för dagen är följande handla lite saker inför helgen, fika på stan och lite shopping också förstås ;) Ska också sätta mig med podden eftersom den inte kom upp igår... Men det får bli när jag bloggat klart, haha! Nu blir det klippa podden och sedan spackla nyllet, bloggar mer en igen, puss på er!


Veckans Planer!

Eftersom jag mår så "oehört bra" idag tänkte jag att Veckans Planer kommer upp nu och podden runt 21:00 - 22:00 för er som vill lyssna på den :) Nu blir det att häva i sig lite energi för att klippa videos och sedan fixa lite inlägg inför Onsdagen då jag nämligen ska iväg till Alingsås. Glömde ha med det i Veckans Planer, men hoppas denna infon bli bra nog! =D

Veckan ser ut att bli super mysig, massa skoj att se fram emot och på lördag blir det halloween, många av mina kompisar som kommer har bestämt sig för att gå all in, vilket ska bli super! Vad jag ska bli får ni se på lördaf samt min nya klor ;)


 

Fint väder åtminstone! 25/10

Go morgon alla bloggläsare, usch idag mår man "jätte bra" men solen skiner så kanske dumt att klaga + att det är självförvållat, haha! Har rätt nyligen ätit lite frukost och ska snart beställa en lite pizza är tanken. Som ni vet har jag och Gucci en pizzafredagar och eftersom det inte blev av i fredags gör vi det nu istället, hihi ^^

Planerna för dag är att må dåligt, fixa podden tills ikväll och veckans planer. Ska försöka få upp allt i vettig tid, men vi får se hur det går men den saken... Jag och tider brukar inte alltid komma så bra överens, haha! Tänkte jag slänger upp bilder från fredagen då jag käkade ut med ChallanChina Town, super mysigt! =)









 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev väldigt flirtig och söt
Toppen ihop med byxorna blir så rätt
Örhänget och armbandet är super sött och pärlorna blir super fint till toppen
Skorna har lagom hög klack och älskar den lilla "fluff-bollen" så himla söt


Topp
 
Örhängen
 
Armband
 
Byxor
 
Skor
 
 

Justin Bieber - Sorry

Underbara lilla stad!

Hej på er, har precis slängt in lite tvätt och an för att kika ut något man eventuellt ska ha till kvällen. Kom på mig jälv att det var så otroligt länge sen jag köpte kläder i stan, nackdelen med sponsorer antar jag, haha! Klagar verkligen inte men lite blind blir man väl antar jag?!

Hade en super mysig dag igår när jag träffade Challan och passade också på att ta lite bilder på vår fina stad. Skövde är inte super stort men personligen anser jag vi har det vi behöver. Dock vet jag inte om jag ska bo här livet ut, men hitills funkar det utmärkt! Sol hade vi också igår och varmt var det också, super!








Älskar moment om dessa! 24/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och at ni har sovit gott för det har jag, hihi ^^ Vädret är super trist, men dumt att klaga eftersom mycket annat har flytit på i veckan. Det är snack om utgång ikväll och är lite sugen att bege mig ut i natten och bar ha en hel härlig kväll, men vi får se!

Det som sker för dagen är gymmet kanske lite senare, på börja redigeringen av någon video och fixa till podden så den hinner bli klar tills imorgon. Är  på väldigt kreaktivt humör och känns så galet skönt, älskar när jag får moment som dessa, hihi ^^ Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Söt tröja!

Denna tröjan tycker jag är riktigt fin och så snygg nu till hösten
Väldigt enkel och skulle passa perfekt till ett par svarta leggings
Dessutom funkar den både till vardags som fest


Tröja

 

Promenix!

Dåså har vi spelat in nästa veckas video och ska ut med hundarna. Hann även med en fika på stan som ni ser och vi provade det nya stället som ganska nyligen öppnat, super mysigt!

Nu blir det promenad sen hem för att podda och sen gymmet, har verkligen haft fullt upp hela dagen, men det har det varit värt! Bloggar mer sen igen, puss på er!




Älskar mitt liv!

Hej på er, sotter just nu på China Town med Challan och ska inom kort avnjuta en god lunch, super! Har dessutom låtit hundarna springa av sig och det var väldigt uppskattat, hihi ^^

Fick också toppen nyheter gällande min vägg igår och gissa vad?! Dom kunde redan få det gjort nästa vecka, hur gulliga är dom inte?! =D Jag var sjukt arg igår, men idag känns som allt bara flyter på, underbart! Detta ska firas med en stor Red Bull och kanske införskaffa utemöbler, fab! Tänkte visa er tapeterna jag valt ut och vet att det kommer bli SJUKT SNYGGT!!! Kostar ca 1500, men helt klart värt det, bloggar mer sen igen, puss på er!




Super skoj dag! 23/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sj@lv mår jag bara fint och ska inom kort slänga in lite tvätt för att sedan gå lite ärenden på stan. Vädret är på topp och ska inom kort göra mig redo för att möta upp Challan på stan. Vi ska ha en super duper mysig dag med hundarna, god mat, shopping och även prova på gymmet här i Skövde/Energi. En riktgit toppen dag!

Det om sker är som sagt, lunch på stan, promenad med hundarna och träning senare på eftermiddagen för oss på gymmet. Kommer bli så himla skoj och kanske vi spelar in en challenge, vem vey?! ;) Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlgg!

Locktången kostade 590 och ni hittar den Här


Jag är allergisk mot idioti!

Tidigare idag kontaktade jag Skövdebosäder och frågade om min fondtapet och gissa vad... Då hade precis samma sak upprepats "Vi har inte fått in någon anmälan" och redan då kände  jag hur mitt temperament steg mindre än en halv minut. Eftersom jag vet att jag lämnade in anmälan personligen och kikade på tapeterna på deras huvudkontor för att ALLT skulle gå rätt till hade lappen ändå förvunnit...

Han i telefonen var givetvis inte den skyldige, men jag kunde inte hålla tillbaks. Det hade varit okej om detta var första gången, men NU är det banne mig 2:a gången detta sker, inte okej! Det slutade med att han skulle kolla upp priserna för en målare och OM väntetiden är längre än december kommer jag anlita en annan firma som får upp den! Betalar man 9000 i månaden för en längehet vill man få bra service och inte massa klantskallar som tappar bort saker...

När jag la på ringde jag vidare om min inglasadebalkong och tack och lov hade den kommit in och allt var beställt. När den sätts in vet jag dock inte, men med lite tur kommer den komma upp innan jul eller i början av nästa år, FAB!

Städ sen gymmet!

Hej på er allihopa, har suttit och kikat lite film men ska inom kort ta tag i städningen, som jag längtat, haha! Har dessutom hämtat lilla rödan efter den fått byta sina däck och ska inom kort hämta mina red bulls jag glömde kvar, vilket jag givetvis kom på EFTER jag hade lämnat in den... Igår var faktiskt min första dag utan Red Bull och jag kan sumera dagen som såhär "Det gör jag ALDRIG om", haha!

När jag är klar med städet blir det länga in tvätten och därpå trippa mot gymmet. Hann aldrig igår eller rättare sagt sket jag i det. Men idag tänkte jag ändå palla mig dit för en liten woork out. Ska också svara på lite komentarer innan jag bege mig ut och gå igenom min mail. Förlåt till er som faktiskt skriver men ibland glömmer jag av... =/ Inte min mening! Aja dags att sätta upp håret och kavla upp armarna, bloggar mer en igen, puss på er!

Snygg jacka!

Dog lite smått när jag såg på denna jackan och tycker den är så himla läcker
Älskar färgen och ''toffsarna'' får hela jackan att lyftas ett snepp, så snygg!
Den ligger just nu på REA och lite sugen är man allt, hihi ^^


 

Tandläkardags rond 2! 22/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig redo att åka till tandläkarn och eventuellt fika med min kusin, om hon har tid dvs :) Det vi ska göra idag är att skrapa bort tandsten och kika vidare på försäkringen jag pratade om. Helt ärligt tycker jag att tandläkarn är bland det tråkigaste jag vet att gå till, men lika bra att få det gjort som alla annat här i världen, haha! Ska kanske se om dm kan fixa en tandblekning till mig när jag ändå är där?! Var så himla länge sen, haha!

Det är väl det som sker idag, samt lämna lillen på salongen, städa lägenheten efter målarsnubbarna varit här, tvätta och jobba med lite inlägg. En ganka normal och behaglig dag om jag får säga det själv ;) Ska kanske köpa en liten grej senare idag, men mer om det får ni veta mer om det blir av, hihi ^^


Så nöjd!

Eftesom jagmer ellermindre nästan alltid lägger bort mina aker redan efter 5 minuter jag har haft dem i handen och alltid saknat att ha en borste med mig i väskan har jag nu äntligen löst mitt lilla problem, haha!
Veckan som var fick jag hem denna sötnosen och har en liknande produkt i samma färg, men av ett annat märke.

Iaf är jag jätte nöjd öer min nya lilla bäbis och dessutom är den en aning mindre än min andra. Kostar en slant men helt ärligt, mitt hår oavsett om det är mitt riktiga eller löshår förtjänar den bästa vården + att nu har jag alltid en borste nära till hands, super!
Tycker den funkar riktigt bra och är super nöjd öv er den!


Borste




Benjamin Ingrosso - Fall In Love

Längtar!

Hej på er, dåså är det dags att puttra mot jobbet och mot sista passet för denna veckan, ska bli riktigt skoj! Haft en jätte bra dag och hoppas ni haft detsamma! Vädret har dock blivit super tråkigt, men hoppas det bli bättre i veckan! Hade egentligen böhvt åka och tanka, men misstänker att jag får göra det när jag kommer hem! ;)

Tidigare idag fick jag besked att målargubbarna ska komma hit, ska bli så himla härligt! för er som glömt eller missat det har jag bett dem sätta upp en fondvägg bakom soffan. Ingen aning vad det kommer gå på, men huvudsaken är att man trivs i sitt hem eller vad säger ni?! =) Nu måste jag kyna mig, bloggar mer sen igen, puss på er!



Snyggt halsband!

Detta halsbandet är bara så himla fint och älskar den lilla diamanten eller vad man ska kalla den
Tycker personligen den passar lika bra till utgång som på fest
Dessutom har jag en fin blå topp som en skulle bli så himla fin till, lite sugen är jag allt :)


Halsband

Mys med film! 21/10

Go morgon alla sötnosar, åh vilken mysig dag det är, solen skiner och jag är på super duper bra humör! Sitter just nu med lite frukost och kikat på en mysig film. Har ett litet möte senare idag med min "rådigvare" eller vad man ska kalla honom gällande bloggen. Som ni vet har jag haft lite funderingar kring att helt leva på mitt bloggande och det är nämligen det vi ska pratas vid om kl 13:00.

Förövrigt sker inte jätte mycket ska till gymmet senare ikväll och hämta ut ett paket. ska också fixa det sista med morgondagens videoinlägg och hoppas ni kolmmer gilla det! Det känns som kameran blir allt mer naturlig och inte så påklistrad som den känts innan, haha! Nu blir det kika vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

KUL!

Tidigare idag var jag nere på Telenor för att få min iPhone 6+S, MEN inte nog att jag fick vänta ca 35 minuter på min tur fick jag också veta att det skulle ta ca 2 veckor att få hem skiten... Allt för att en peron inte fattade var försäljaren sa, kul va?! SERIÖST jag om ville ha den NU, haha! Kändes sjukt onödigt att ens sitta där för det beskedet, kunde jag lika bra fått det via telefonen, haha!

Men dumt att klaga, huvudsaken är att jag får min nya mobil och att den funkar som den ska, hihi ^^ Tog färgen Guld med 100 någoting GB och tror det kommer bli super snyggt! Längtar redan tills jag fått hem den och Denna gången ska jag köpa skal oavsett hur fult skalet må vara, haha!

Alltid 2 sidor!

Hej på er alla sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni haft en super mysig/härlig dag för det har jag! Kom nyss hem från tandläkarn och gått jtte bra! Fick till och med lite beröm, men nog om detta! Var tidigare idag och lunchade ihop med Mami och jätte mysigt att ha en liten pratstund med henne! Efterom jag tydligen ska vara hos tandläkarn igen på Tors för tandsten tänkte jag försöka ta en lunch ihop med Papi =)

Nu blir det att dressa om från att gå till bloggerska till Djurvårdare, haha! Verkligen 2 olika världar jag lever i, men gillar det =) Dessutom har jag läst massa konstiga saker på FB om både det ena och andra om köttproduktion... Tråkigt när media felvinklar världen =/ Givetvis finns det gårdar som misskötersig, men alla gör det inte! Det är som att säga att alla "kamphundar" är mentalt sjuka i huvdet bara för en mat stött på är det... Det finns alltid en förklaring till varför hundar går till attack och att djur far illa =)





Snygga skor!

Dessa skor har jag säkert visat er förut men dom är så himla fina
Har länge kikat in dem ochnu när dom dessutom ligger på REA funderar jag att slå till, hihi
Perfekta både som vardags som till fest eller vad säger ni?!


Skor

 

Sent ut som vanligt! 20/10

Go morgon alla finisar, hoppas allt är bra med er! Själv är jag super stressad som vanligt och ska inom kort iväg till stan för att luncha ihop med Mami, sweet! Hade ett sista möte tidigare idag och nu är allt klart, ska hämta ut en ny lur eftersom den jag har som ni ser nedan är helt paj, haha! Tappat den på tok för många gånger och dränkt den, men trots det har den funkat bra, fram tills nu då knappen lossna... Men turligt nog löste det sig ändå ;)

Planerna för övrigt mer än att hämta ut min nya älskling är att luncha med Mami och sedan åka till gymmet om tiden finns eftersom jag ska vara hos tandläkarn kl 15:10 eller när det nu var, längtar verkligen, haha! Ska kika på nån försäkringsgrej som dom tyckte var bra inför framtiden, 0 koll som vanligt, haha! Men lika bra försäkra tänderna när jag ändå försäkrat näsan efter operationen antar jag, haha! Bloggar mer sen igen , puss på er!


Alla förslag är bra!

Den senaste tiden har jag verkligendet är trots min 3 gymkort, haha! Där kan vi verkli"kasta pengarna i sjön" men jag har verkligen inte hunnit.. Det är därför det är så skönt att få lite stuktur i livet gällande videos, inlägg, möten och jobb. Att kunna leva är viktgit också och jag måste verkligen ta tag i träningen!

Om ni har något bra tips hur man tar sig till gymmet och får ny insperation kan vara en blogg eller tips, vilket som är det jätte välkommen! Behöver alla råd jag kan få =)


 

Mumsigt!

Tidigare idag provade jag något nytt och det var att göra Dublins och det ver verkligen SUPER GOTT!!!
Dessutom är dom vegetariska och jätte smidiga att göra. Pysslade med detta amtidigt som jag redigerade morgondagens video, haha!

Jag hittade mina på Coop Extra vid den vegetariska avdelningen och har dock nte priset i huvudet =/ Men super enkelt och jätte gott, perfekt om man är som jag och är inget jätte stort fan av att laga mat, haha! Kokade fulkornsris och wokade grönsaker till, super!


En liten ledtråd!

Hej på er, dåså är det dags för att göra sig klar för jobbet och tycker jag hunnit med en hel del idag, utom gymmet.. Men ska ta det ikväll så än är det inte kört, haha! Mötet gick super bra och om någon vecka kommer ni få se vad det handlade om. Ni ska få en liten ledtråd, det är något alla är mer eller mindre beroende av och har, hihi ^^

Nu blir det byta om, gå ut med lillen och sen bär det av till job bli super skönt! Lämna bloggandet för stunden och fokusera på annat. Dessutom fårman ideér på lite inlägg... det visste ni inte va?! ;) Många inlägg som kommer upp har jag skrivit ner lite snabbt undertiden dom dyker upp på jobbet, hihi ^^

Söt tröja!

Denna tröjan tycker jag är så himla fin och perfekt nu till höten med en mysig långärmad tröja
Etta par Jeans eller söta leggings hade varit super fint till!
Riktigt sugen själv att klicka hem denna lilla sötnosen, är mer eller mindre in löv
Finns i svart för dem som föredrar det också


Topp

 

Tråkäder! 19/10

Go morgon alla bloggläsare, vädret är riktigt tråkigt... Mulet och dimma, behöver ja säga mer?! Som om inte detta är nog upptäckte jag att mitt flak red bull kvar glömt hos mina föräldrar =´( Hade iof inte brytt mig om det inte vore för att jag bara har 6 - 7 brukar kvar... Turligt nog ska jag till tandläkarn imorgon och kan ta tillbaks det som är mitt, hihi ^^

Det som ska göras idag är redigera en video, möte kl 14:00, gymmet och boka tid för mina klor, ska bli så himla skönt att få dom gjorde på nytt! Har lite små planer inför hur dom ska bli redan, haha! Nu blir det spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Veckans Planer!

Go kväll alla bloggläsare, som vanligt kommer Veckans Planer inte upp som det ska, men hoppas det är okej ändå! Haft en toppen dag hemma hos föräldrarna med massa mysprat och märktes att jag inte varit hemma på HUR LÄNGE SOMHELST!!! Vi satt säkert och pratade i 2 - 3 timmar och var super mysigt så glömde av att uppdatera, haha!

Nedan har ni Veckans Planer och det ser ut lite som det brukar eller ah typ. Ska boka tid för klorna på måndag, samt ha ett möte, super skoj! =D Hämta ut paket, skicka lillen på salongen och träna i daglig ordning. Tänkte klippa mig i veckan men blir nog av nästa vecka i samma veva jag tar min utväxt! Ska dessutom färga en tjejkompis hår och som gentjänst ska hon få medverka i en challenges undrar vem som drog längsta stråt tro?! ;) Mer om detta kommer ni få veta mer om i veckan, nu blir det soffmys med lillen, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

USCH aldrig mer!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super! Själv har jag mått piss hela morgonen och man undrar verkligen varför, haha! Party igår och OMG vad ska vi hade!!! Dansade som galningar och hade verkligem super skoj! Men idag mår man som man förtjänar och ah super "skoj" verkligen, haha!

Ska inom kort ta på mig och sitta med en Red Bull med lite jobb. Ska också få upp en video, utgångsoutfit och veckans planer. En hel del att göra med andra ord, hihi ^^ Ska kanske ner på stan sen för en fika med en kompis, men det är intehelt säkert! Nu ska jag försöka ta mig i kragen och spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Fikadags!

Hej på er, sitter just nu på Wayne's inne på Elins med en kompis och har även hunnit gå i affärer, hihi ^^ Ska senare hem till mig ock tjöta. Ska också förbereda lite videos och annat skoj.

Blev en go spenatpaj och lite alovera dryck. Eftersom det flesta affärer mer eller mindre stängt =( Aja ska vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!



Lördag! 17/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och har suttit i ett möte fram tills nu, därför jag inte kunnat uppdatera! Ska inom kort göra mig iordning för dagen, därpå ska jag möta upp en kompis på stan runt 15:30. Känner mig super seg, men antar att jag inte fått i mig min dagliga dos av Red Bull, haha! Mitt dagliga måtto, en red bull om dagen, haha!

Det som annars sker idag är eventuelt utgång, gymmet innan såklart och spela in videos och påbörja lite redigering. Har verkligen bestämt mig för att bli duktig på att få upp mina videos i tid! Nu ska jag spackla nyllet och så hör vi mer sen igen, puss på er!


Tyckte denna bilden passa bra när en viss någon sms:ar mig, haha!

Längtar, det kommer bli så skoj!

Något jag funderat kring länge och äntligen fått tummen ur röven och genomfört är att lägga upp ett schema för kommande videos. Det vill säga att jag planerar upp mitt videobloggande och alltid har videos klara inför Tisdag och Torsdag som är tänkt att vara. Vilket gör att det inte blir som denna veckan som var att videorna INTE kommer upp som dom ska...

Dessutom har jag kommit på lite olika "kategorier", under 1 vecka kommer 2 videos dyka upp av något som står nedanför. Jag ser redan fram emot att påbörja detta nya lilla videoprojektet och hoppas ni med tycker det kommer bli lika skoj som jag tycker det ska bli!!! =D
Kategorierna jag tänkt mig är följande:



*Vloggar (Följ med mig under en dag)
* Jag testar (Provar olika produkter så som hår, smink, hudvård etc)
*TS-snack (Pratar om det om rör transsexuallism)
*Tips (Mat/Efträtter, Shoppingtips)
* Spontana videoinlägg (allt möjligt)
* Hauls (Visar upp kläder, smycken, skor, hår produkter jag fått hem)
*Challenges  (Provar olika utmaningar antingen själv eller med vänner)

Aw!

Helt glömt er visa denna söta lilla tröjan/pyjamasen jag köpte för ett bra tag sen. Ni såg säkert den i videoinlägget igår men tänkte äh vad gör det att se den igen och denna gången på Gucci, hihi ^^ Första gången jag såg den var tanken att den skulle bli perfekt kyliga höst och vårmornar, men blivit mer en pyjamaströja, sött va?!

Tycget är super mysigt och hon verkligen ÄLSKAR denna under vintern då det är riktigt kallt på morgonen, hon är precis som mig "fryser jämt", haha! Älskar mönstret med de små hjärtanen och under fotograferingen somnade hon, sött va, hihi ^^





Aldrig vila eller vad?!

Hej på er, hoppas ni haft en fin dag hitills, själv somnade jag en stund och drömde om massa konstiga videoinlägg, haha! SJUKT, inte ens när jag sover har jag lung och ro från bloggen, haha! Skämt och sido, nu blir det strax att göra sig iordning en god "jobbshake" och en Red Bull färden dit, hihi ^^ Brukar alltid fira in helgen med en Red bull till jobbet, det visste ni inte va?! ;)

När jag kommer hem blir det gymmet, handla lite godis och sedan mysa ner sig i soffan till Svenska hollywoodfruar, mitt favoritprogram, hihi ^^ Ska ringa Papi sen gällande en grej angående rödis, men mer om det imorgon när jag vet mer om det hela! Nu ska jag få mig någolunda fräsch och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Söt vardagstopp!

Denna toppen är riktigt snygg och nu när det börjar bli kallare är det skönt med lite långärmade tröjer
Tycker den är super snygg och skulle bli fin till jeans eller några lagom färglada leggings tex röda
Lite sugen att skaffa den själv eftersom jag mesta dels har partytoppar kan denna toppen säkert bli en ny favorit kring vardagstoppar, hihi ^^


Topp
 

Pizza! 16/10

Go morgon alla fina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att n mår super duper bra! Sälv sitter jag och mummas i mig min pizza undertiden smakar på sin bit hon fick, haha! Vädret är piss tråkigt och ska och bara vara hemma till en bra film. Hade egentligen planer att fika med en kompis, men tror jag sparar det till imorgon eller söndag, hihi ^^

Det som annars sker för dagen är att gymmma senare ikväll, röja upp lite hät hemma och planera upp inför kommande vecka, samt hämta ut ett paket som kom idag, hihi ^^ Ut över det blir det nog ganska lugnt och kl 16:00 blir det lite jobba sista passet för veckan :) Nu ska jag ut med min lilla plutt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Dessa byxor fick jag hem i veckan som var och visst är dom snygga?!
Perfekta party-byxorna och skulle absolut funka till vardags också =D
Älskar mönstret som bildas vid knäskålen, blir så himla snyggt!
 
 
Byxor
 





Har inte tid med kallprat!

Hej på er, har precis kikat på en lite film och ska inom kort göra mig ken "jobbshake" för att sedan åka mot jobbet. Dagen har varit underbar, allt har gått bra och när jag kommer hem ikväll blir det ett litet möte. Fördelen med mitt bloggande är att man kan själv bestämma arbetstiderna eller på ett ungefär iaf, haha!

Fick för övrigt besök av en man från hyresgstföreningen och tydligen ska Skövdebostäder höja hyran för oss på Käpplunda och säkert för många andra också.... Det jag däremot inte kunde begripa hur han tog sig in?! Bästa med att bo här är att bara vi med brickor kan komma in eller om vi släppe in folk med vårstationära telefon, vilket gör att vi slipper massa försäljare, hihi ^^ Dock är min lilla tanke hur han bad sig åt?! Säkert stått utanför och väntat... Var trevlig förvisso men är man upptagen som jag är har man inte tid med massa kallprat, haha!

Snygga skor!

Dessa skorna är bara för SNYGGA eller vad säger ni?!
Nu är det iof kylan bakom knuten, men dessa skor skulle vara så perfekt till en härlig utgång
Klacken är lagom hög och dessutom framhäver dessa skor verkligen benen på ett sjukt fint sätt


Skor


 

Inte förståligt! 15/10

Go morgon alla fina bloggläsare, solen skiner egentligen, men tack vara molnen syns det knappt =/ Var sjukt kallt när jag vaknade idag och såg hur frosten hade laggt sig, nu märks det att dom glada tiderna är förbi, haha! Fy om bara någon månad kommer det jag avskyr ännu mer än kyla, nämligen SNÖ, fattar inte att folk åker på skidsemester... Hur kan man betal flera 1000 kr eller mer för att frysa, INTE min grej, helt obegripligt haha!

Det som sker för övrigt är inte så jätte mycket, ska till gymmet senare, gå på möte och kanske hämta ett paket, beror på om det kommer idag eller imorgon. Att bero på paket, beställde jag hem massa saker igår till mina kommande videoinlägg, kommer bli så himla FAB!!! Men mer om det kommer ni se allt eftersom ;) Nu ska jag ordna lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på skinkan!
 

Slänger upp bilderna från lunchen med Mami i tisdags :)

 

Videoinlägg!

Myshelg!

Hela helgen osm var blev en riktigt Hemma dag och det var så himla skönt! Vi låg och kikade film hela helgen, där av de dåliga uppdateringen, haha! Eftersom Gucci är lite som min lilla bäbis fick hon en egen lite skål med popcorn och även en liten mini meny när vi åkte för att köpa någon gott att äta till, haha!

Eftesom jag är så sällan hemma i min lägenhet en HEL helg märktes det att lillen uppskattade det till max! Det är svårt att förklara hur man känner på sig något sådant gällande en hund, men man märker det bara. Hundar kan förvisso inte prata, men när man väl har sådana dagar märks det så oehört tydligt, hihi ^^


Otolig tjej väntar på sin meny, haha!

PUH!

Hej på er alla sötisar, solen har kikat fram allt mer under dagen och fått massa gjort vilket varit så behövligt! Ska inom kort puttra mot jobbet och ta en liten promenad med lillen så hon blir nöjd också, hihi ^^ Har hämtat ut ett paket som jag fick hem en hel del intressanta grejer, mycket trevligt!

Kan berätta att ett tag kändes det som allt hopp för videos kändes himla dött då programet dog och inte svarade, dvs att jobbet jag la ner hade försvunnit... Men som TUR hadedet sparat och kunde återskapad TACK UNDERBARA TEKNOLOGI, haha! Sitta en hel dag med en video som edan går åt funders är inte skoj för 5 öre... Att sitta med 2 klipp som båda är ca 30 minuter långt som man jobbat ner till 3 min säger hur "SKOJ" jag tyckte det var, haha! Men som sagt videon sparades och kommer upp enare ikväll, hihi ^^

Snyggt armband!

Något jag är riktigt kär i är armband som är maffiga som detta nedan
Har 3 st liknande armband 2 i guld och 1 i silver som jag ofta har under mina krogrunder eller till vardags
Kikat efter lite nya smycken och fick syn på detta, så himla snyggt!!!
Helt i min smak och guld funkar dessutom till det mesta, hihi ^^


Armband
 

Virrig som en höna! 14/10

Go morgon alla sötnosar, asså vilken dag, vädret är hyffsat okej och ska inom kort ta en liten morgon promenad med Gucci som väntar otåligt att dagens uppdatering/nu ska bli klart, haha! Kom att tänka på att jag kanske aldrig la upp Veckans planer igår osm jag lovade?! Riktigt dumt, men har haft så galet mycket de närmsta dagarna så helt glömt av det, haha! Möte, lunch, franssalongen, jobb och videos, GALET!!! Sen undrar folk varför jag anlitar städfrima 1 gång i månaden och funderar att skaffa bloggassistent...

Det som sker för idag är att bara vara hemma, ska redigera klart videon som kommer upp senare idag och fota lite saker jag fick hem förra veckan och säkerligen något mer, haha! Jag blir verkligen helt LOST när mitt schema strular till sig, tycker man jag är virrig innan är det bra häften, haha! Men ska inte klaga fixar Veckans planer idag även om det är ytterst få dagar kvar :) Nu ska jag ta tag i det innan jag glömmer det och sen fixa med annat, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Därför!

Tidigare idag var jag inne och kikade på en ny salong som ska börja göra mina fransar och skälet till att jag byter är att jag inte alltid hinner med... Jag har ALDRIG gått därifrån missnöjd eller ås utan det är att tiden inte alltid finns och då jag egentligen skulle suttit med lite jobb gällande inlägg satt jag i bilen vilket jag förlorade massa tid på =/

Därför har jag bestämt mig för att ha en salong som inte ligger 45 min från där jag bor utan en salong som finns i Skövde. Var tidigare idag och kikade och verkar toppen! Sist jag bytte till en fransalong här blev det inte alls bra... Där av att jag gick tillbaks till salongen i Floby! Så nu hoppas jag med alla tummar och tår att detta inte ska bli "OMG varför gjorde jag såhär" moment, haha!


Den dagen den sorgen!

Hej på er allihopa, dåså är det dags att gå från bloggerska till att mjölka kossor, haha! Älskar blickarna i hissen man får när dom känner att det lutkar lite ladugård, haha! Jag har all förståelse för innan jag började med detta tyckte jag också att det var en väldigtu nik doft eller hur man ska säga, haha! Men aja nu är det som det är och jag trivs med det jag gör, vilket är det viktigaste eller?!

Att bero på det där tror jag säkerligen folk undrar hur jag kan bo helt själv i min 3:a i snart 1 år, men det är som jag alltid sagt. Hade jag inte haft detta jobbet tror jag inte att jag kunnat vara en "normal" och jordnäraperson. Svårt att förklara men tror detta yrke håller mig nere på jorden ,en sen får tiden avgöra om detta är mitt livsyrke eller hur man ska säga :) Klart jag ibland känner ett sug att enbart leva på bloggen, men fram tills det blir aktuellt får det vara som det är, hihi ^^

Super söt topp!

Denna toppen är bara så fin och skulle passa super till en utgång
Tänk ett maffikt halsband till ett par svarta eller röda byxor, hade varit  så snyggt!


Topp

 

Lunch! 13/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv sitter jag på Riviera med min lilla mamma för en liten lunch, himla trevligt!

När jag är klar här ska jag svänga förbi min eventuella nya franssalong, hihi ^^ gå lite på stan och senare gymmet, samt videoredigering. Åh, denna dagen är så himla underbar allt är helt fab!!! Men ska vara lite social och så hörs mer sen igen, puss på er!


Vad vill ni se?!

Jag tänkte fråga er om det är något speciellt ni skulle vilja se när det är dags för videos och eller om ni är nöjda med det som är och kommer upp. Anledningen till att jag frågar är för att ni ska få känna er delaktika i det jag gör och också ha något att säga till om. Jag har inte ont om ideér utan vill mer veta om ni har något speciellt önskemål vill jag absolut ha med dem :)

Dagens funderare!

Efter jag hade varit och gjort mina fransar helt FAB fick jag syn på en sopbil och började fundera arför man väljer att ha ett jobb som detta. Misstolka mig inte, alla jobb är bra och trivs man ska man absolut vara där man är! Men kunde inte låta bli tanken.

Jag vet själv att jag inte alltid luktar prima-ballerina efter en dag på jobbet, men andra sidan har jag djuren som jag gossar med, vilket gör att bajslukten inte stör mig vidare mycket. Men i ett jobb om detta vad får en att vilja fortsätta under kalla vintrar tillexempel?! Jag säger inte att det är dåligt utan mer en lite fundering jag fick under min hemfräd från Floby, hihi ^^


Stressdag!

Hej på er alla finisar, dåå är man hemma och ska strax åka mot jobbet för att göra lite nytta, haha! Hade super duper bråttom tidigare idag där av det lite hastiga inlägget på morgonen och att det halkade efter med mitt andra inlägg... Eftersom jag är rent av KASS på att planera gick även det åt funders, haha! Men man ska inte gå och störa sig på saker man inte kan göra åt nu ändå :)

Dagen har varit hektiskt och har nu bestämt mig för att börja gå till en annan franssalong pga att mitt schema sällan passar ihop med tiderna som finns där, super tråkigt! Har mer eller mindre ALDRIG gått därifrån misnöjd men kommer berätta mer varför jag ska byta senare i veckan. Nu ska jag göra en liten jobbshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Super snygg topp!

Denna toppen är bara för FAB eller vad säger ni?!
Helt i min smak och mönstret är ritkgit snyggt, typ döööör!!!
Kostar dock en del, men lite sugen är jag  ändå, så galet snygg!!!


Topp

 
 

Härlig dag! 12/10

Go morgon alla bloggläsare, står just nu på ett fik för att sedan åka till Challan för lite tjöt. Har frans tid kl 11:30 och ska bli skönt att få dom snygga igen hihi ^^ Eftersom jag somnade i soffan kom inte Veckans Planer upp, men slänger upp det ikväll eller imorgon ;)

Det som sker idag är franstid kl 11:30, spela in video, gå på stan/shopping och planera halloween-party, kommer bli FAB!!! Aja dags att åka bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg tycker jag och ger en ganska kaxig look
Toppen är super söt och ihop med halsbandet får man verklign den nå sin fulla potential
Armbandet är mest till för se snyggt ut och funkar riktigt bra
Byxorna är snygga och håller outfiten nere på jorden så den inte drar iväg allt för mycket
Skorna är enkla och söta, med en lagom hög klack


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

 

Söndag! 11/10

Go eftermiddag alla bloggläsare, gårdagens uppdatering var usel, men jag hade verkligen ingen lust att blogga utan bara ta det lugnt gällande bloggandet. Låger mesta dels hemma och det var erkligen så skönt och Gucci verkade också upskatta det. Eftersom jag sällan är hemma var det skönt att unna sig lite tid här hemma ockå. Men nu är det en ny dag och inläggen ka upp i daglig ordning, haha!

Det som sker för dagen är att gå i lite affärer, röja upp det sista och jobba med lite inlägg, helt okej. Ska också sen iväg till gymmet för att springa av det man fått i sig i veckan för lite senare i veckan/helgen som kommer ska jag få besök och då måste man vara snygg, haha! Nu ska jag fortätta med mitt, bloggar mer en igen, pus på er!

Kyffeat. Ella Henderson - Here For You

Go eftermiddag 10/10

Go morgon alla bloggläsare eller man kanske säger go eftermiddag, haha! Vaknade för en bra stund sen och mer eller mindre bara degat framför soffan, hihi ^^ Det är prat om utgång ikväll men lite halvt fundersam om jag ska och kommer kunna gå. Eftersom jag först måste hitta hundvakt till min lilla bäbis :) Shit var ute tidigare i veckan och är lite smått halvt död efter det, fy f*n säger jag bara, haha!

Det som sker för dagen är att städa, tvätta, jobba med inlägg och eventuellt utgång senare ikväll. Skulle vara så himla härligt att bara skaka loss, men vi får se som sagt :) Om utgång nu inte blir av är jag lite sugen på Bio. Fick förfrågan igår att gå på bio med en killkompis och varför inte?! Men innan jag gör något annat ska jag ta en härlig dusch och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Dinner from wednesday!

I onsdags blev det en luncha med Challan då jag bjöd henne på födeledagsmiddag nere på Pinchos där vi båda tog en spettafilé, vilket var super!
Älskar för övrigt deras mat och dessutom hade dom en liten vegetarisk meny, tummen upp! =D
Desutom hälsade hon i kassan grattis till Challan ^^



 
 

Palla stresa!

Hej på er, dåså är det snart dags att åka mot jobbet för att göra lite nytta men först ska jag ut med lillen på en liten toa promenad. Grannarna runt om kring brukar ofta berömma Guccis olika kläder hon har på sig och tycker det är så himla gulligt! :) Ska också få lite klarhet vad som sker i helgen om det blir utgång eller ej, har nämligen fått förfrågan att hälsa på neråt i landet vilket hade varit betydligt roligare, hihi ^^

Fick ett roligt samtal tidigare idag om att gå på en dejt med någon random och helt ärligt förstår jag inte folks problem med mitt singelliv, verkar mer som om dom lider mer av det än ,jag, haha! Men helt ärligt det tar slut när det tar slut. I nu läget är jag ganska off med det och har ingen bråska. Dessutom är jag så pass kräsen så det får ta sin tid det tar eller vad säger ni?! :) Man ska inte stressa fram något och äger det klick med någon klart man kör på?! =D Jag har all tid i världen tills jag stöter på Mr:right ^ ^


FAB!

Denna klänningen är hur SNYGG SOM HELST!!!
Såg dessutom att den ligger på rea och är lite på G att köpa den.
Jag vet inte vad ni tycker, men personligen tycker jag min hudfärg och mitt rödahår gör sig bäst i vitt
Den finns i svart för dom som hellre vill ha det, men tror vitt är mer min grej eller vad tror ni?!


Klänning

 

Pizza time! 9/10

Go morgon alla fina bloggläsare, hoppas allt är bra med er för här är det super duper! Ska inom kort beställa en pizza som jag alltid gör på fredagar, hihi ^^ Asså denna dagen är så himla härlig, allt har rullat på i veckan med uppdateringar, videos, möten, vänner etc. Super skönt!

Det som sker för idag är gymmet senare ikväll efter jobbet, köpa lite fredagsmys och förbereda lite inför nästa vecka med möten, videos bla bla bla, haha! Ah ni fattar, sånt man gärna kunde få hoppa men det måste göras. Ska ockå sitta med lite beställning av hundkläder nu inför vintern. Ska kika på jackor, halsdukar, stickadetröjer, luvtröjer you name it ;) Aja dags att sätta igång och kan börja med pizzan så jag får något i mig, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Skånska och drinkar!

I helgen som var blev det party som vanligt och vi hade det HUR GALET som helst, haha! Vi började förfesta runt 21:00 mer på allvar eftersom vi stod och fixade oss undertiden och sen gick vi all in ;) Kl 23:30 kom taxin och plockade upp oss då en kille försökte ta vår taxi... INTE OKEJ!!! Men i samma veva han försökte sno den kom vi ut trippande så han gav med sig rätt fort så ha, ha!

När vi kom till klubben var det lite lamt och de på folk men det ändrade sig fort! Jag började inviga kvällen som vanligt med en Rosa Panter och sen var det ut på dansgolvet bland alla andra. Boysen var inte långt efter att hänga på heller och det blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga. Go drinkar, bra musik och nytt folk. Dessutom försökte jag prata skånska med en skåning vilket var underkänt, haha! Ingen skåning jag försöker härma säger jag imiterar bra.... Jag gör faktiskt så gott jag kan + att det inte är mitt fel att dom låter så i mina öron haha!


Nästan dött helt, haha!

Hej på er, ska inom kort ut med lillen efter vi kikat på en film och därpå blir det lite jobb för min del :) Det bästa med hösten är att man får känna sig lite extra lat och det finns ing krav på att man ska göra vare sig det ena eller det andra. Nu har jag förviso suttit med lite videoredigering, men ni fattar grejen. Man får lov att köra en "jag gör det imorgon", hihi ^^

När jag jobbat klart blir det en tur till gymmet och bara rensa skallen, himla skönt! Men först väntar en liten promenix med Gucci och efterom hon slutat löpa har intresset för killar försvunnit, haha! Alla vet att små hundar är nästan värst när det kommer till främmande hundar och hon är defenetivt inget udantag speciellt inte under löp-perioden, usch! 

Döööör!

Jag tror knappa jag är ensam om att tycka desa skor är SJUKT SNYGGA!!!
Kikade på ett liknande par igår då vi var på stan, men dom var långt från såhär fina!
Älskar "fransdetaljen" dom verkligen gör hela stöveln, dom hade passat så bra till ett par blåfärgade jeans jag har fått hem, hihi ^^


Stövlar

 

Glass till frukost! 8/10

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! jälv mår jag bara fint och sitter just nu och trycker i mig lite glas undertiden jag redigerar det sista med dagens video, hihi ^^ Solen skiner och allt är bara allmänt bra, antog jag skulle åka på hormonrubbning idag, men verkar försvunnit, himla skönt! =D

Det som sker för dagen är att jobba med lite inlägg, gymmet senare ikväll och hämta ut et litet paket. En helt okej dag om ni frågar mig. Ska ockå ringa Skövdebostäder gällande min vägg, vill faktiskt få klarhet när detta är tänkt att äga rum, det kommer bli så FAB! Sen ska jag givetvis svara på era komentarer, vet att jag är super duper dålig på det, men ska fixa det idag, tack i förhand för ert tålamod!!! Nu ska jag mumsa vidare på min glass och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Nya stövlar!

I veckan som var fick jag hem mina nya stövlar och OMG vad SNYGGA DOM ÄR!!!
Shit dör nästan, älskr gulddetaljen som verkligen lyxar till hela stöveln och att dom är höga är bara ett stort pludd! Perfekta n till höstn och även till vintern, komme använda dem så mycket nu när vi går in i lite kyligare tider, hihi ^^


Stövlar
 
 
 

Gucci nya t-shirt!

Denna t-shirten är bara för söt eller vad säger ni, haha!
Åh är så himla in love i den och älskar färgen och trycket är bara så FAB, hihi ^^
Gucci verkar även gilla den och var helt is-kall under alla korten om om hon vite vad trycket stod för, haha!
Goa lilla underbara hund, ibland undrar jag hurmycket du egentligen förstår <3


 
 

Mysig höstdag på stan!

Dåså har man varit i stan med Challan för att bjuda henne på en födelsedagslunch och det var verkligen super skoj! Pratade m helgen som var för 2 veckor sen och tydligen hade jag blivit upphånglad av nån random snubbe som dssutom skulle envisas om atthan var finne, haha! Bästa av allt är att jag intehar ett enda minne av detta, fy vad hemskt, haha! Molly Nilsson, vad gör du egentligen under fyllan?! haha!

Vi passade på att gå i lite affärer, hon hittade ett par super fina stövlar och jag kikade runt på en hel del grejer också ;) Vädret var super fint, bara lite kallt och det märks at vintern håller på att närma sig =/ Aja nu ska jag fixa med lite annat, bloggar mer en igen, puss på er!


Sweet!

Detta smycke är bara så fint och pasar både till vardags som utgång
Släng på en härlig färg på naglarna och låt sedan smycket sköta resten


Smycke

 

Födelsedagsmiddag snart! 7/10

Go morgon alla underbara och superfina bloggläsare, solen skiner och ska strax göra mig redo för att gå på stan ihop med Challan. Tänkte bjuda henne på födelsedagsmiddag eftersom hon fyller år nu i veckan, hihi Hon var super söt och bjöd mig och då måste jag vara lika snäll tillbaks förståss =D

Det som står annar på schema för dagen är boka tid ho frisören, sticka till gymmet senare ikväll och kanske hämta ut ett paket beroende på om jag hinner med. Annars får jag ta det imorgon, hihi ^^ Nu ska jag sätta mig med lite redigering av video och mummsa i mig det jag spelade in, hihi ^^


 
 
 
 

Videoinlägg!

Bröst-snack!

Det senaste jag funderat kring är min bröstoperation och när jag ska göra den... Som ni vet kan vi TS-personer få det genom staten/skattepengar. Rätt eller fel får ni avgöra själva. eftersom jag skattar för en "normal svenssonlön" i månaden kommer jag betalat av min såkallade skuld efter 3-4 månader. Men eftersom kö tiderna är långa och antar man ska gå på x-antal undersökningar, funderar jag nu på att betala den helt och hållet på egen hand.

Jag har verkligen inte tid att åka ner till Göteborg fler gånger i månaden eftersom det sällan passar mitt schema och där av fått avboka flera olika besök för brsöt, könskorrigering, laser, hormoner, fortplanting etc... Det jag nu funderar på är att boka tid för en konsultation i Falköping där jag gjorde min näsa och låta dom göra ingreppet istället för schalgrenska, hihi ^^

Givetvis kommer jag få pröjsa hela summan själv, men andra sidan anser jag det är värt det + att ingen kan anklaga mig för stat-tuttar, haha! Skämt och sido, har man förmågan att kunna betala det själv, arför inte liksom?! =D

Mysdag!

Hej på er, dåså är det snart dags för lite jobb i daglig ordning och ska bli himla skoj! Hade riktigt huvudvärk igår så var lagom motiverad, men bara man är igång rullar allt på, men kanske jag är helt ensam om?! Oavsett vad ska det bli skönt med lite annat att göra, hihi ^^ Skulle ockå fotat lite saker till morgondagens inlägg men eftersom ljust är lite en del av min bästa vän sket det sig nu när vädret är som det är, haha!

Var tidigare idag och lunchade med min lilla Mami och var jätte skoj! Blev Thai Paaks buffe och helt ärligt börjar jag ine hur SVÅRT det är att leva som vegetarian och undvika mejeriprodukter... Det blir väldigt mycket samma sak om man inte gör undantag förstår, vilket jag får göra ibland med mjölken! TUR att jag inte bytt ut fisk och skaldjur så jag kan få lite variation, haha! Nu ska jag ut med lillen och passa på att lämna in lappen gällande balkongen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Perfekt vardagstopp!

Denna toppen är bara så snygg och i mina ögon är den perfekt till vardags!
Ett par söta jeans eller skinleggings hade varit super fint till
Jag älskar långärmade tröjor och nu till hösten tycker jag det är lite extra mysigt :)
 
 
Topp
 
 

Luncha med Mami! 6/10

Go morgon alla finisar, börjar morgonen med en morgon promenad för att sedan luncha med min lilla mamma, himla trevligt! När jag är klar ska jag kontakta Skövdebostäder gällande vägg och balkongen. Vädret är lite små kasst, men har ändå 0 lust att hitta på något direkt, haha! Helgen tig mer eller mindre slut på mig, haha!

Planer för dagen är att gymma och spela in torsdagen video, skoj va, haha! Asså jag kan knte tacka er nog för hur söta ni är som tar er tid att läsa om mitt meningslösa liv, haha! Ni är så FAB allihop, nu ska jag vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!


I*m in love!

I helgen som var hade jag tid för mina naglar och blev så himla nöjd!!! Älskar att få naglarna fina på nytt och dessutom hade dom bytt lokal till en ännu mysigare som dessutom kändes mycket lyxigare, helt i min smak!

Jag har nog varit och gjort mina naglar i 2 - 3 år och alltid gått därifrån super nöjd! Dessutom märks det att dom börjar känna mig och visar alltid upp de senaste naglarna som jag inte är sen att hoppa på, haha! Som agt super nöjd och bor ni som jag i Skövde eller i Skaraborg och vill ha fina klor är Center Nails ett måste, helt klart värt det!!! =D


Snart färdig!

Hej på er, sitter just nu med lite redigering inför morgondagensvideo och htills har det gått riktigt bra! Återstår bara 1 sista grej och därpå är den helt färdig, hihi ^^ Så fort jag är klar med detta ska jag ta en promenix med lillen och därpå sätta mig för att beställa ehm lite vinterkläder till henne.

Det märks verkligen att det börjar bli kallare allt mer tiden går och vissa tycker det är lite må mysigt, men det gör inte jag, haha! Kyla är nog bland det värsta jag vet, men turligt nog finns det varma kläder för både djur och människa, bra va?! =D


Söt topp!

Denna toppen tycker jag är riktigt söt och jag får lite höst känsla av den
Hade varit super till ett par jeans och ett par snygga stövlar
Perfekt om man vill vara lite extra fin till vardags eller ha till utgång!


Topp

 

Veckans Planer 5/10

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv mår jag bara fint och sitter just nu och kikar på Svenska Hollywoodfruar som jag råkade missa tidigare i veckan som var... Jag bara ÄLSKAR detta programmet och tycker det är en perfekt start på den nya dagen, hihi ^^ När jag kikat klart ka jag spackla nyllet för att sedan åka iväg och handla lite små saker.

Det som sker annars för dagen är att boka tid för Gucci, städa och gymma. En helt okej kväll om ni frågar mig. Sen kanske jag ska ut och luncha med en kompis senare idag, men inte helt säkert! Åh ska också gå till banken gällande en privat sak eller ah ska mest se om det går att låna ut mitt ''namn'' till en grej. Men det märker vi, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

MollNett - Avsnitt 10

FY! 4/10

Go morgon alla undebara bloggläsare, hoppas ni mår bra och är långt från lika bakis som jag är... Helt ärligt känns om jag ska avlida, haha! Det bästa av allt är att vi ska ut igen nästa helg, fatta vad jag kommer vara DÖD!!! Har egentligen lust att blogga, men vad gör man inte för er mina sötiar :) Upptäckte också att pappret är slut vilket innebär att handla enare idag, KUL!

Känner att jag är den met motiverade personen på hela jorden just nu, men helt ärligt kan man inte förvänta sig stordåd idag iaf, haha! Utgången var iaf FAB som vanligt och hade super skoj! Berättar kanske mer om den sen, hihi ^^ Nu ska jag pyssla med veckans planer för att sedan f upp dagens poddavsnitt. Bloggar mer en igen, puss på er!


Party, party!



Nagelfix! 3/10

Go morgon alla bloggläsare, är sen som vanligt och är påväg till nagelsalongen för att få klorna fina på nytt och som vanligt ute i sista minuten, haha! Ska bli så galet skönt att få dom fina igen! Upptäckte dock att plånboken ligger hemma... MEN får hämta den sen om dom inte har swish! Därpå ska jag hämta ut 2 paket, ska bli så skoj!

Det som sker för dagen är naglarna, shoppa och party senare ikväll. Mina brudar dyker upp kl 21:00 då vi börjar och vid 23:00 - 23:30 tar vi taxin in mot krogen. Egentligen är det bara 15 min att gå, men palla, haha! Aja dags att bli fin bloggar mer sen igen, puss på er!

Torsdagsvlogg!

Snygg jacka til enl söt hund!

Tidigare i veckan skrev jag om hundkläder och att jag tycker det är löjligt med personer som hävdar att det är djurplågeri... MEN det var inte det jag skulle prata om nu, haha! Jag tänkte nämligen visa er en av Guccis jackor som är så himla SNYGG!!!

Älskar luddet som är i jackan och tycker den ger en känsla av klass stil och elegans. Fått massa fina komplimanger för den och senast var i onsdags av vår vaktmästare, så himla gulligt! Detta är både min och Guccis favorit jacka, ett riktigt lyckat köp och helt värt sitt pris! =D




Därför!

Hej på er, ligger just nu i sängen och kikar film och kom fram till en sak... Jag måste skaffa mig en tv här inne, haha! Tidigare idag ringde min utredare mig gällande lite frågor kring det mesta och fick svar på det jag behövde veta, hihi ^^ Hade tidigare sökt henne i veckan så var skönt att hon ringde. Jag är nog en av de mest svårkontaktade personerna som finns, vet ni varför?! ;)

Det ska jag berätta! Det är för jag alltid glömmer trycka av "stör ej" knappen, haha! På så sätt kommer inga samtal fram, jag hör inte när meddelanden/mail kommer, smart va?! Alla mina vänner, föredetta pojkvänner o allmänhet älskar den knappen, haha! Så nu förtiden försöker jag komma ihåg att trycka på och av! Aja nog om detta ointressanta, ska fixa mig för att sedan åka till jobbet med en liten Red Bull i min hand, hihi ^^ 


N

Egentligen vet jag att håraccessoarer som detta kasnke inte används lika mycket just nu
Men visst är den fin och jag skulle lätt tänka mig bära denna på krogen
Kanske lite sommrigt, men vad gör det?! Deutom ligger den på REA, hihi ^^


Hårsmycke

 
 

Mysfredag!

Go morgon alla sötispötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper, för det gör jag! Solen skiner i daglig ordning i vår lilla stad och är på så himla bra humör, hihi ^^ Har ganska nyligen varit och hämtat pizza som jag inom kort ska hugga in i! Kl 16:00 blir det jobb och ska bli riktgit skoj + att jag tar helg sen, FAB! Jag vet inte hur det är med er, men jag brukar alltid få en klump i halsen inför sista arbetsdagen efterom jag inser att jag inte kommer vara där fören på måndag =*( Men som tur är går dagarna fort och innan man vet ordet av det är det ny vecka igen! =D

Det om sker för dagen är inte så mycket egentligen, ska ta det lugnt, öppna mitt paket jag fick hem i veckan, städa, köpa lite mumsiga saker inför ikväll, jobba kl 16 och efter jobbet blir det gymmet. Helt okej fredag om ni frågar mig! Åh, enare ikväll kommer vloggen upp :) Nu ska jag njuta av dagen och så hörs vi mer en igen, puss på er!

Ny topp!

Denna toppen tycker jag är så himla fin och så glad över att jag klickade hem den!
Den är väldigt enkel och sticker inte ut allt för mycket, vilket är helt okej
Denna kommer absolut bli en ny favorit bland mina party-toppar, hihi =D


Topp

Lycka!

Nu senaste tiden har jag fått mycket mer inpseration till att blogga, så himla härligt! Hade ett tag 0 intresse och funderade på att lägga det lite åt sidan, men så himla skönt att det vänt! Har massor av ideér och allt känns så himla härligt eller ah om man bortser från det som hände i helgen som var, haha!

Det är egentligen mycket tack vare er att motivationen har vänt, hade jag inte fått alla era fina komentarer! Jag lär tjatat hål i erat huvud gällande detta, men tycker det är så himla viktigt att få er förstå hur oehört tacksam för den tid ni lägger på att bara kika in här, GULD VÄRT!!!


Woop, woop!

Hej på er alla finisar, ligger just nu i sängen och kikar på lite serier. Ska inom kort ut med lillen för att sedan åka ner lite på stan för att utföra lite ärenden. Någons mat är tydligen slut och jag var duktig nog att inte göra det igår... Typiskt! Mötet gick btw skit bra och ser verkligen fram emot allt underbart som komma skall, hihi ^^

Som ni vet har jag fått vittring på glasbalkongen och ska givetvis kika lite möbler! ;) Sett fram emot detta ända sedan jag berättade om att jag fick min lägenhet och går allt i lås kommer detta bli helt FAB! Givetvis kommer det kosta en del att inreda den, men det får det vara värt! Kan minst tänka mig lägga 7 - 15 laxar, BARA jag får det som jag vill, åh så himla härligt!


Snögg topp!

Denna toppen är så galet snygg så jag tror jag mäller av!
Liknar en topp jag redan har iof, men en kvinna kan aldrig ha för mycket kläder, haha!
Jag hade nog valt ett par vita eller blå leggings till :)


Topp

 

1 Oktober!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och fått en fin start på dagen! Själv sitter jag och redigerar sista videon undertiden jag pratar lite med Challan gällande helgen. Kommer bli så himla GALET!!! Har också skrivit på pappret för inglasadebalkongen och hoppas innerligt att jag får detta gjort innan JUL!!! =D

Planerna för dagen är följande, redigera klart, kika lite i stan, lämna in papper oc en litet snabb möte kl 14:20. En riktigt mysdag eller vad säger n?! Ska eventuellt boka tid hos frissen och måste bara säga detta, den nya metoden för extension är helt UNDERBAR!!! Nu blir det fixa lite med inlägg och sen så hörs vi mer sen igen, puss på er!