Natti!

Hej på er, fick ett besök igår som klargjorde väldigt mycket och inser idag att det som bestämdes för ett tag sen slulle jag gjort redan från första början... Vad det är kommer i en video som ska upp i veckan och jag kommer inte ha några namn med utan hålla personerna i fråga anonyma. Men som sagt att varför jag mått dåligt har funnits skäl och under en längre period... Vet att detta kanske kommer ses som fel, men vet att i förväg att många unga tjejer går med på saker som just detta pga känslor och tro mig det är inre värt det när allt kommer omkring...


Issues - Julia Michaels


-

Inget gick som det skulle!

Go morgon alla sötisar, förlåt för gårdagen men eftersom jag åkte från föräldrarna vid 09:00 och när jag kom hem jobbade jag för fullt fram till 12:00 och sen pillade med mitt löshår i ca 2-3 timmar och sen iväg för fixa naglarna och sen hem vid 21:00, ah ni hör själva! Men idag ska jag försöka anpassa mig bättre!




Nu blir det jobb, lite smått sliten men ska nog gå ändå! Har lite små saker att göra bland annat gå upp 2 vloggar, önska mig lycka till, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!




Bara bra! 27/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det toppen! Suttit med mitt löshår och dumt att jag inte tänkte på att tvätta det igår, haha! Såg även att min utgång har let till massa onödiga konversationer till folk jag pratat med innan, asså fy vad hemskt! Snacka om pinsamt eller vadå?! Aja var full som ett as och hade iaf skoj, haha!

Nu ska jag göra lite mat för vid kl 18:00 ska jag till Jönköping för att få klorna fina, så himla skönt! Dessutom är håret fint igen vilket gör det hela ännu roligare, haha! Vet att jag är kanske lite 2 much men andra sidan vad gör dt?! Bero på något annat har ett möe jag hae tidigare idagi bilen gått SUPER! Verkligen så nöjd och dessutom verkar jag kunna få en ny lägenhet på Käpplunda, berättat det eller?! Den låg på 9200 eller ågot men antar glasbalkong inte är med, men det kan jag nog fixa, haha! Aja, bloggar mer sen igen, puszs på er!


 

Dags för grått?! 26/2

Go kväll alla bloggläsare, ledsen för dagens uppdateringen, men har dels haft massor att göra... Överdriver inte om att hela kvällen gick åt att ta ut mitt löshår... HELT SJUKT! Som ni vet har jag inte ytt det på 6 veckor om inte mer och har nu äntligen gjort det! Super skönt! Men eftersom det suttit i längre än vad det ska hade jag världens fetaste tover... Men nu är det över och känns super! Ska bok tid för frisörbesök i veckan och verkligen behövligt! Sen kanske jag även ska färga håret grått! Ni vet till den där ombren jag tjatat hål i huvudet på er, haha! Kommer givetvis spela in då också!

Igår blev det utgång och OMG, snacka om fullt ös medvetslös, haha! Blev en lyckad kväll och som jag lever på krogen är helt sjukt, haha! Förstår att det var mer än 1 person som ville åt mig, haha! Men mer exakta detaljer kommer i veckan! ;) Nuska jag kika lite film och så hörs vi kanske mer sen, puss på er!


 

Bättre vara ärlig!

Att folk stör sig på mig finn många skäl till och det kan vara allt från att jag lyckats bättre än dom eller att jag ständigt har nya projekt på gång som oftast går igenom. Men det folk mest avskyr är när jag är ärlig och helt ärligt, varför ens reagera?! Jag har inga problem att säga sanningen oavsett vad det är eller innebär, haha! Tycker jag tex att någon är over siz säger jag det, ingen större deal?! Sen kanske man inte behöver säga det grövsta först utan förfina det till en början. Men sen när det verkligen inte går in är jag rak på sak.

Klart jag inte tycker heller man ska säga öh ditt jävla fetto, absolut inte! Men om tex visat hintar om just vikten och det inte går in får man kanske vara lite mer rak på sak som "Ah jag tycker du borde gå ner lite i vikt ca 10-15 kg, men främst för du själv skulle må bättre". Sen om personen blir upprörd eller sur må hända men då har man åtminstonde sagt som det är och vill hen inte lyssna då heller är det hens problem. Det var som en kille jag dejtade som jag försökte berätta att träning är en väldigt viktig del i mitt liv och anser detsamma inför min kommande partner, för att visa att jag inte attraheras av överviktiga killar. Det gick verkligen inte in och tillslut fick jag säga att jag tycker övervikt är oattraktivt, sen får andra tycka vad dom vill, men sån är jag. Strax efter det slutade han höra av sig och ens försöka.

Detfinn ett uttryck att man kan få resultat eller ursäkter, inte båda, vilket stämmer väldigt bra! :)

Dags att bara hoppa! 25/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, sorry för dålig uppdatering från igår och idag, men igår satt jag med ekonomisnack typ hela dagen, AS TRÅKIGT! Ni som följer mig på Snap vet vad jag snackar om ochdet var grymt trist, haha! Men med lite tur kanske det kommer bli toppen! Vet att många av er undrar vadsom händer i mitt liv och jag kommerberätta allt om vad som skett senaste... Jag tror ni kommer förstå varför uppdteringarna har strulat ut över flytten så har det väldigt mycket psykiskpress skulle man också kunna säga... Men som sagt det kommer komma en video om ALLT!

Nu sitter jag och tar det lite lugnt och planerar lite olika resor både uppåt i landet, samt neråt och det är för att jag har inget som håller mig tillbaka längre, haha! Jag har även blivit frågad om att bli bjuden på en dejt av en som jag funderar på att börja träffa. Det roliga att personen i fråga skrev till mig för första gången i slutet av 2013 och frågat om att ses fleragånger men har alltid backat, haha! Men jag satt och funderade att nu är det snart 4 året vi började prata så varför inte? Vad har jag att förlora på liksom?! Men när det blir av får vi se! Nu sk jag jobba vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Xara Larsson - So Good

Videoinlägg!

-

Äckligt sugen!

Go kväll alla bloggläsare, ska nu iväg och käka pizza, som jag längtat, asså ni förstår nog inte! Ja jag börjar få tillbaka mitt sötsug, men vad fanken, det är så sjukt gott... tragiskt nog, haha! För övrigt träffade jag på en kille tidigare idag som ville bjuda ut mig, jag bara tack men nej tack. Inget fel med honom, lång och riktigt snygg, men det sista jag vill just nu är att träffa någon kille i nu läget, haha!

Nu blir det iväg mot resturangen och tidigare i veckan blev det en sallad, fatta min ångest efter jag insåg att en pizza hade varit bra mycket godare, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


PS, senare ikväll kommer en video, laddar upp den när jag kommit hem, puss på skinkan!

 

Helt slut!

Hej på uppdaterar mer efter jag sovit en stund, massor kvar att göra men tills dess får ni roa er själva lite, hihi ^^





Jobb med mer jobb! 23/2

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag mår toppen! Har haft 2 viktiga samtal tidigare idag som gäller kommande företag och hoppas innerligt att det ska gå bra! Sitter just nu och pratar med challan och får lite feedback inför kommande projekt! Det som sker för dagen är följande är att jag ska jobba med lite redigering och spela in massa material inför kommande vecka!




Nu blir det åka till ett möte senare ska jag ha ett annat möte med min revisor som vi ska gå igenom års budget och kommande budget inför nytt projekt, inte jätte skoj men aja. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

-

Asså sug!

Go kväll, asså denna kvällen... Efter jag haft en trevlig middag/lunch skulle jag göra lite extra jobb och tror ni inte datorn bestämmer sig för att "jag tror jag sliter i att fungera, varför göra det lätt när jag kan få allt 1000 gånger svårare... Skit sak! Aja, blev en lunch och tog någon sallad som var mer eller mindre rätt smaklös så min kväll började redan skif, haha!




Bestämde mig att spackla nyllet lite extra och servitören trodde jag inte talade svenska för jag var så tyst, haha! Så Sjukt sött,'men riktigt så var det inte fick han veta allt eftersom! Nu blir det sova efter fått alla saker gjorda och imorgon ska jag redigera en video och fixa med lite saker inför kommande projekt! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Satt och tänkte på vilken investering mina studielampor är, alltid perfekt ljus mer eller mindre :D

Allt går om man vill!

Hej på er, sorry men såg precis att inlägget som skulle komma upp aldrig gjorde det... Någon förvånad?! Teknik och jag säger jag bara, men ändå klarar jag mig igenom det trots allt, haha! Hur som suttit i telefon möte med lite av diverse slag och även börj planera kommande månaderna. Ska fixa ihop ett dokument som måste upp imorgon om detta ska gå, vilket jag absolut tror på! Men inna jag gör nå annat måste jag börja med at redigera vloggen inna jag ser 500 andra skäl till att göra det imorgon, haha!

Lyssnade på en podd tidigare idag osm fick mig reflektera till mitt gammla liv då jag alltid hade 511 olika saker under en och samma dag. Sista jag pratade med Becci berättade hon hur hon såg på det hela vilket gav mig ett annat perspektiv! För er som aldrig träffat mig vet nog inte om att när jag väl bestämmer mig för en sak brukar jag genom föra det och under en och samma dag kanske jag hade 8-12 olika punkter där av 2 av dem tog minst 4-6 timmar och den kortaste låg på 1 timme. Idag förstår jag inte hur jag lycades, men under poddens gång så sa dom något väldigt intressant "Man hinner med det man ska om man bestämmer sig för det och har en grund att jobba utifrån. Det menas att allt går om man vill så län man prioriterar rätt.

Vet inte vad jag ville komma med detta, men bara en liten inflik, haha! Aja nu ska jag börja redigera, bloggar mer sen igen, puss på er!

Tips!

Något jag mer eller mindre är eroende av nu mer är lösogonfransar singel, så himla bra! Har man tex inte tid eller råd att gå till en salong för att göra fransar är detta ett utmärkt alternativ! Lite pilligt, men ju oftare man gör desto vanare blir man och tilslut går det på bara 30 min om man nu använder sig av alla i paketet, som jag, haha! Varför vara lagom när man kan vara 2 much, haha!

Jag köper min på dollarstore och dom finns även på wish för ett liknande pris! Kan verkligen rekomendera detta om man ska iväg på bröllop eller vill ha det som jag till vardags! Dock är nackdelen att man inte kan tvätta ansiktet som innan, vilketär förståligt?! Men det går att duscha, bara att man måste undvika onödigt mycket fukt i ansiktet så limmet inte släpper, typ enda nackdelen och när man sover också förstås... Men 2 kuddar på vardera sidan gör det att man ligger mer eller mindre stilla, haha!


Byt om det inte är din grej! 22/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, för det gör nämligen jag! Vaknade med att backen låg vit och ser ganska mysigt ut ute när snö ligger på backen, dock önska jag vädret kunde vara detsamma... MEN om inte annat kanske det är varmare än vad det brukar :) Hela gårdagen gick åt att sitta med redigering och detsamma gäller även för ikväll... Ibland önska jag att jag inte hade sparat allt jobb utan tog tag i det direkt, men aja!

Idag blir det jobb och kanske gå lite på stan, luncha med en kompis om tiden finns! Har lite möten att bocka av under eftermiddagen också vilket även det måste göras. Det är väl typ nu folk har sportlov skulle jag tro?! Minns själv när man var helt ledig och bara sovbort hela dagen, mer eller mindre, haha! Ärligt talat önskar jag att varje människa som studerar eller hoppar av får hitta ett jobb hen verkligen kommer trivas med! Jag som ni vet skulle aldrig stanna kvar på ett jobb jag hatade.... Därför säger jag som så att ta jobb/program ni gillar eller är intresserade utav och känns det fel från start, byt! Prova på jobb som du kanske inte skulle ta och utvärdera efteråt :) Aja nu måste jag sätta fart, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!


-

Ni kommer så inte vilja dricka mjölk efter detta!

Hej på er, sitter nu i luren med Challan och pratar om lite allt möjligt. Minns det så väl när hon verkligen försökte tvinga mig blogga om kor, asså ärligt, dummaste jag hört, haha! Ärligt skulle ni ens tyckt det var intressant och se djur som skiter och i värsta fall på varandra?! Nej tror inte det! Ärligt skulle jag vloggat undertiden jag mjölka hade garanterat 75% slutat dricka mjölk, haha! Om vi säger såhär mjölken ni dricker kommer från kon som måste ha spenkoppar på sig och ibland flyger dom av och landar i en blaja som suger in i salngen och i mjölken. Japp gott med mjölk va?! =D Skämt och sido, men det är en sanning som bönderna aldrig berättar samt massa där på, hihi ^^

Nu ska jag börja redigera lite videos och sen göra lite mat. Vet inte helt vad för mat som ska göras, lite sugen på pizza, men frågan är om jag kommer orka palla mig till gymmet sen?! Åh, har ni något bra tips på att komma igång med träning igen får ni gärna berätta! Verklikgen behov att börja träna av olika skäl, mer än så säger jag inte, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Snygga byxor till alla tillfällen!

Alla byxor ni ser nedan är så grymt fina och hade varit super både till vardags som utgång!

1 hade jag nog valt en snygg boddy till med det lilla extra
2 hade jag valt någon fin grå eller vit topp till, helst fluffig eller hur man ska säga, haha!
3 är verkligen glittrig som få och hade valt en blå topp eller boddy med svarta detaljer på.
4 Hade jag valt en väldigt slimmad vart topp utan mönster och något längre smycke till.
 

 Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här
 
 
 

Usch vad hemskt! 21/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har jag, hade ett väldigt trevligt telefonsamtal igår som gjorde min dag/kväll mycket bättre :) Iaf tisdag idag och molnigt och as tråkigt :/ hade möte vid 11 och ska strax fortsätta jobba... Sen blir det mys med lillen och kanske en promenad i skogen! Såg på tv att björn tydligen fanns i Småland och jag funderar på att ta jägarlicens enbart som skydd och inte genom jakt xD




Däremot hade jag velat se hur det är att jaga, grilla korv och sånna saker, låter super mysigt! Kanske blir men då måste jag få ha något jag kan försvara mig med om en björn kommer, haha! Tänk vad hemskt att dö av en björn... Aja ska jobba lite hörs mer sen, puss på er!

Natti!

Förlåt för dagens uppdatering men fastnade i telefon och innan det hade jag besök och kollade film ihop med... Men imorgon kanske det går bättre med allt, vloggen/vloggarna fokuserar jag på imorgon och så hörs vi mer imorgon igen, natti!




Helt borta!

Hej på er, ursäkta för att jag glömde av er men råkade somna till... Skulle bara ta en snabb kik på Youtube och sen slockande jag, haha! Så himla typiskt mig eller vad?! Är i fullgång med att planera upp morgondagen och ska försöka börja klippa i vloggen som ska upp ikväll, vet dock inte hur jag ska hinna, men håller tummarna det ska gå! Satt tidigare idag och kikade lite på hundvalar, är så sugen på en liten plutt, men vet om att platsen inte finns just nu, men inom tid kommer det inte bli några problem, hihi ^^

Nu sitter jag och funderar på om jag ska klicka hem lite nytt löshår och tillbehör för detta. Skulle verkligen behöva byta ut mitt löshår i tid och inte göra som jag gjorde sist, haha! Sen till en till sak, jag vet inte hur eller vart min removikng tagit vägen?! Fattar 0?! Ska se om jag kanskekan få ut det ändå, men väldigt skeptisk... Måste få mina saker i veckan så jag få bukt på mitt lilla problem, dvs ta ut och sätta i det igen. Nackdelen med lim eftersom det klider neråt, men tycker ändå det suttit SJUKT bra! Senast jag bytte var för 6-7 veckor sen! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Slänger upp en bild från Mamis fiskgratäng, riktgit god och betydligt bättre än vad mina brukar bli, haha! MEN nu kanske jag kommer lyckas för hon berättade nämligenhur hon gjorde ;)


 

Lisa Ajax - I Don´t Give A

Nu vet jag! 20/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Med mig är det bara toppen och är i fullgång med att söker lite jobb och då vanliga jobb, haha! Vad jag söker är allt inom handel till djurvårdare, men då i ett annat land och inte här i Sverige. Jag skulle vilja komma bort från Sverige och nu när min utredning är klar ser jag faktiskt inte någon som helst idé att stanna mer än nödvändigt!

Fick insperationen av en tidigare idag som berättade att hans dotter ska bege sig ut i stora världen. Sen om det inte blir av kommer jag starta upp ett eget företag så tror mig jag har att göra oavsett vad som sker, haha! Det enda jag vet är att jag kommer bo kvar i småland fram till sommaren och sen tänker jag flytta på mig, hihi ^^ Dagen jag valde flytta ner hit ser betydligt annorlunda ut än vad läget gör idag vilket ger mig ingen mening att bo kvar här egentligen... Tanken är att jag ska ta typ "sommarlov" fram tills September och sen om jag startar upp eget eller drar utomlands tar jag då, men här kommer jag inte bo kvar tyvärr.

En önskan jag har är att bo i Frankrike, komma igång, med min Franska igen och bara njuta av kulturen. Men fram tills dess ska jag leva och njuta av varje sekund jag har. Sen om bloggen fortsätter finnas kvar får vi se. Bloggen har både skapat lika mycket problem som den hjälpt mig till och från... Men vi får se, nu ska jag äta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!


 



Videoinlägg!

Tänk en extra gång!

Dagen man bestämmer sig för att kliva ut frånrutan där alla "normala" är och lever insr man hur oehört oskyddad man är... Jag får höra hemska historier av både transsexuella och homosexuell men och kvinnor.... Folk som kommer och knackar 24/7 på deras dörrar för att verkligen få det bekräftt att där bor en "annorlunda" person/personer... Det dom inte tänker på är att bara genomord, konstigablickar eller ständig bevakning gör att många förhållanden och självkänsla spricker. Jag har en vän där hans och hans pojkvän blev trackade med lappar och även bajs i deras brevlåda, riktigt sjukt!

Som ni vet blev jag hotad och flyttade när jag bodde i Falköping och droppen för mig blev när en sten kom infarande genom fönstret... Det var därför jag valde bosätta migpå Käpplunda och punga ut en bra bit över 9000 kr i hyra varje månad. Då tyckte jag att det var skönt att äntligen få lugn och ro, men idag inser jag att jag lät personerna i fråga vinna... Därför säger jag till er som läser detta, om du/ni vet om att du är elak medveten mot någon, tänk engång extra vad det kan ge för konsekvenser! Det finns ett skäl till att jag och många andra som driver sociala medier väljer att inte fronta sina partner...

Jag vet att min position är redan illa som den är och fel information till fel person kan kosta personen ifråga jag dejtar eller är tillsammans med privatliv, där av att jg väljer hålla dom på avstånd från mina sociala medier. Endag kommer en bild tyka upp, absolut, men ansiket kommer jag nog aldrig fronta, jag vet hur det är att bli stalkad dagligen och tro mig det är inget någon vill bli, därför tänk en extra gång!

Hundar ger en skäl till att få ordning! 19/2

Go kväll alla bloggläsare, ursäkta att jag inte uppdaterat super bra dom senaste dagarna, men har haft massor med jobb och annat som kommit ivägen... Men jag lever och mår bra, vilket är typ det vktigaste, haha! Hela dagen har mer eller mindre gått åt till att jobba med allt från bloggrelaterade saker till redigering av videos och inspelning av kommande. Känns super att börja ha en struktur igen för att sedan kunna leverera på nytt!

Verkligen så tacksam för er som går in trots att inget nytt har hänt för tillfället, men så fort allt blir i sin ordning kommer det bli bättre, trust me! Ska försöka leta fram mitt löshårslim och även kanske mixa ihop en färgning så jag kan få bukt på min utväxt, haha! Månaden som kommer nu kommer jag typ ha massor att göra fast då privat. Vad det är mer exakt får ni gissa er till, men lite hemligt måste det allt vara, haha! Nu ska jag ut och gå med lillen samt slänga lite skräp, perfekt att ha en liten hund som gör att man måste gå ut vilket fall, toppen!


 

Något gick jävligt fel!

En tanke som slår mig väldigt ofta är hur sjukt omatchande jag egentligen är än mitt niologiskakön jag fick från början, haha! Till att börja är jag 165 #dvärg, jag har mindre fötter ca storlek 36-38 beroende på klack eller ej. Sen till mina händer, jag har minst händer av mina tjejkompisar som dessutom både är längre och kortare än vad jag är, haha! Sen kan vi kolla på min kroppsbyggnad som redan från tidigt stadie såg ut som en tjejkropp... Minns när Nettan sa det i 8-9 och Thea under gymnasiet att jag hade en kvinnas "drömkropp", haha! Sen min ljusa röst som jag blev mer eller mindre as mobbad för, som om det var något jag kunde påverka, haha!

Jag inser dag för dag att jag var aldrig menad att bli pojke från början utan något gick jävligt fel från början, haha! Fast jag klagar då inte! Detta har underlättat massor under min förvandling att smällta in. Jag har sällan längdkomplex utan väldigt nöjd över mikna 165 cm, trots att jag inte alltid når allt jag behöver nå ibland... Men det finns ju pall, haha!

Kommer kunna klara några veckor till! 18/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, nuså är jag tillbaka och varför jag valt att inte blogga igår är lite privat skulle man säga, mne inte åt det negativa hållet, långt ifrån! Nu är jag iaf hemma hos föräldrarna och ska eventuellt åka hem ikväll redan, haha! Men inte helt 100 än! Asså jag mår så SJUKT bra och det var länge sen eller känns som det, haha! Nu kommer jag utan tvekan kunna leva några vekor till, haha!

Har dessutom fått bukt på datorn här hemma och det gick så himla bra! Innan var det alltid min bror som fixade saker jag inte fattade, men nu mer är det jag, haha! Asså jag är så sjukt okunnig med teknik och almän information också för den delen, haha! Men ärligt pallar jag inte ens bry mig! Jag har kommit en bit i mitt liv trots det vilket gör att saker som folk anser man ska kunna inte gör mig något egentligen, hihi ^^

Nu blir det jobba och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Om livet vore som på film hade jag inte känt såhär...

Skriv inläggstext 

seg dag!

Hej på er alla bloggläsare, ursäkta dagens uppdatering men inget blev som det skulle mer eller mindre... Men hur som, slänger upp en bild då jag var ute och åt med kompis som även var gullig och bjöd mig, sött va?! :) Fast andra sidan hade jag bjudit honom så kanske gick jämt ut.


Idag känns det som allt gått lite smått segt fram, vet inte varför heller men antar att vi alla har sånna dagar. Nu ska jag krypa till kojs och så hörs vi mer sen ihen, natti!

Er var det första jag kom och tänka på!

Det känns lite som jag har bloggtorka, får inget riktigt flow i det hela, men hoppas det löser sig! Att blogga 24/7 har sina för och nackdelar... Ibland har man vare sig tid eller insperation, sjukt svårt då! Nu saknas min insperation och mycket är nog för det varit som det varit det närmsta + att jag håller på att bli sjuk... Typ säger det jämt men då blir ingen förvånad om det nu skulle ske, haha! Därför tänkte jag att jag bloggar om det första som kommer upp i huvudet och det var faktiskt er bloggläsare som gör min dag möjlig!

Tänk om ni inte fanns, då hade detta aldrig varit möjligt och jag vet tjatar hål i huvudet på er, men tycker saker som detta kan sägas om och om igen! Ni är en stor del att mitt liv faktiskt funkar som det ska! Tänk att vissa av er har varit med sen bloggens början och helt sjukt när jag tänker på det! 17 år och helt omedveten om livet och idag 25, snart 26 och med betydligt mer kött på benen, haha! Ett enormt tack som följt både motgångar som framgångar, utan er vore jag ingenting, ni är guld värda, glöm aldrig det! <3


 

Sen till ett möte!

Hej på er, som ni såg tidigare idag var jag påväg till ett möte och hann precis, haha! Asså jag och tider är sådär ibland, enda gångerna jag faktiskt passat tiderna är under jobb komiskt nog... Försent är okej om det inte är något livsviktigt som tex jobb eller bröllop eller utlandsresor. Papi ska typ alltid vara allt från 2- 1 timme i tid, vilket jag tyckerhelt är bortkastat, 30 min funkarutmärkt, haha!

Tycker det är helt meningslöst med att stressa om man dels ändå vet att man kommer komma försent och ändå inte kommer hinna.Solen var även framme idag och det är så himla härligt närman får se den, känns verkligen att vi går mot ljusare tider, iknte fel! Nu blir det försöka fixa ihop något käk, bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 
 

Börjar komma iordning!

Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen blev långt från vad jag trodde, somnade i sängen tidigare idag Puch hamnade efter med inlägget som ni kanske märkte?! Sen har jag typ sovit, varit helt slut i kroppen och verkligen behövt sova, frågan är dock hur jag ska somna ikväll?!




Har lite små saker att göra imorgon bland annat ett möte vid 13:00 och massa annat skoj. Ska även redigera en vlogg och ärligt tycker jag att nästan hela mitt liv håller på att bli vettigt igen! Ska ringa städfirma imorgon så städerskan kan få ordna upp golvet och lite andra saker. Vet att det bara är en 1:a men ärligt så hinner jag sällan med att städa pga allt omkring tar sin tid :/ Där av att jag ska underlätta mitt arbete eller hur man ska säga :) Aja hörs mer imorgon igen, natti!




Intervju från Diggit 2.

Som ni vet blev jag intervjuad av en tidning som jag börja undra om den blev av eller ej och strax efter jag uttalat mig om det fick jag den i brevlådan! Blev så glad och tjejernas arbete var verkligen super! Riktigt nöjd med både texten och bilderna, hihi ^^


Kan vara bra att vissa saker såg annorlunda ut när intervjun gjordes, men det vet ni iof om... Men bättre vara överdrivet tydlig :)



Det blev kanske lite för sent! 15/2

Go morgon alla bloggläsare, ny dag med nya möjligheter! Solen skiner och ska inom kort bege mig ut med lillen för en morgon promenad! Fick upp loftsängen igår och det blev super! Ska dock göra lite små ändringar för att få lite skydd under så man får som ett litet rum under till, tror det kommer bli super! Senare idag ska jag bära ner soffan och divanen till förrådet. Sen får jag se om jag dumpar skiten på tippen eller om jag klär om den, vilket verkligen behövs!

Åkte bort till en kompis som precis flyttat till en lägenhet och åt pizza ihop och var hur trevligt som helst! Blev dock väldigt sent vilket resulterade till att sängen var upp någon gång vid 01:12, haha! Men bra blev det och det kommer komma bilder på det hela, men kanske inte idag, beror på helt hur mycke tid jag får eller om jag gör klart allt och sedan visar! Nu blir det ut med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

 

Videoinlägg!

Skriv inläggstext 

-

Asså är detta en bra idé?!

Hej på er, asså hur tänkte jag egentligen med sängen?! Asså jag börjar smått fråga mig själv om detta var en sån bra idé, haha! Står iaf nu och försöker få ihop den och det börjar likna en säng och det är alltid ett gott tecken! Dock berättade min kompis att man kan bryta nacken om man trillar ner vilket gör att jag funderar ha den som gästsäng, haha!


Hoppas innerligt att han skojade, inte kul att dö liksom... vet att uppdateringen blev lite små b men hoppas det varit okej! En vlogg fick jag gjord idag och känner mig så duktig! Lägger upp lite bilder från middagen med päronen! Var på en super mysig resturang som hade en sjukt god thai meny! Aja ska fortsätta här och så hörs vi mer imorgon, natti!



Toppar som underlättar din vardag och utgångar!

Nedan har ni 4 snygga toppar där alla är jumpsuit som är riktigt snygga! Själv är jag lite av ett fan till just dessa plagg eftersom dom slimmar till figuren lite extra och även håller toppen på sin rätta plats! Verkligen avskyr bära kläder som korvar sig och man st@ndigt behöver pressa ner i byxorna igen, ah ni förstår, haha!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här

 

Här offras ingen nagel i onödan!

Go förmiddag eller vad det heter, asså jag blir så sur när tidsinställda inlägg inte kommer upp som dom ska... Allt för att underlätta och så är dom inställda på helt fel dag, man bara, varför?! Hahah! Typiskt mig som är så dåligt på att kolla igenom.... Iaf dagen har jag varit upptagen med massor av möten och allt för att kvällen ska bli ledig! Tror ingen missat att det är Alla Hjärtans dag idag?! :) Ska faktiskt beställa lite saker för just detta endamålet till några som betyder lite extra, hihi ^^

Kan avslöja att en sak jag ska ge bort är en hotellnatt med mig i Göteborg eller Örebro. För vem vill inte ha det liksom, haha! Skämt och sido, blir super tror jag och tror verkligen personen ifråga kommer säkert uppskatta det eller det hoppas jag iaf, dum present annars, haha! Nu blir det invänta en kompis som ska hjälpa mig med mina 1000 olika träbitar till min loftsäng, haha! Asså hade jag varit händig hade jag utentvekan gjort det själv, men nu är jag inte det och dumt att bryta en nagel i onöda liksom, hihi ^^ Lägger detta inlägget tidigare än vad det egentligen skulle komma upp, men hoppas det är okej och att ni ser det ändå! =)

Underbart väder!

Hej på er, ska inom kort hoppa in i bilen för att köpa min loftsäng och blir upphämtad av en kompis så jag lyckades lösa det, haha! Ska bli så skönt att få allt klart i lägenheten och det kommer bli så himla bra! Ska köra bort min lilla säng någon dag så den inte behöver stå här och skräpa! Föresten nu när jag varit borta under några månader är det någon video ni vill ha?! Annars tänkte jag att jag kör på så gott det går! :)

Har även lite nyheter om att jag snart kanske kommer kunna börja podda igen, men med en helt ny poddpartner, ska bli så skoj! Vem vet blir får ni helt nekelt se när allt är 100 klart, haha! Solen har varit framme hela dagen och man blir så glad över det! Länge sen man såg det känns det som ibland, haha! Nu ska jag till den andra lägenheten för att hämta lite saker till mitt tvbord och mitt sminkbord, kommer bli bra! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Gabrielle - 5 Fine Froknar

Denna låten är jag typ beroende av, alla som sett Skam vet varför, haha! Asså så sjukt bra och utan tvekan min nya förfest, måste flytta till Norge, hihi ^^


-

Nu börjar vi om! 13/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni fått sova gott! Själv vaknade jag för ett tag sen och ska inom kort köra igång dagen! Idag har jag massor att göra och ska bli så skönt at få lite struktur i mitt uppdaterande! Lillen har typ varit på mig hela morgonen, haha! Hämtat ena bollen efter den andra, allt för att jag ska vakna till lite, haha! Solen skiner och känns som denna dagen kommer bli super! Ska senare till IKEA för att införskaffa mig sängen så jag kan få lite struktur i min vardag, ska bli så skönt!

Nu blir det lite frukost och sedan jobb, känner mig riktigt utvilad och redo att börja blogga som innan allt gick utåt, haha! Har nog aldrig känt denna lyckan som jag har idag, dels att få ett fungerande hem och allt rullar på som innan! Vill tacka er läsare för ert enorma tålamod! Ni har verkligen gjort så mycket och ska svara på mail och lite komentarer efter jag kommit hem från morgon promenaden! Men nu blir det lite frukost och så sen liten promenix, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bäst att han betalar riktigt bra!

Hej på er, sitter nu i soffan med en kompis och ska kika lite film, verkligen så skönt! Har lite jobb jag ska fixa och trixa med innan läggdags, men tror det kommer gå hyffsat fort! Dessutom ska jag försöka fota intervjun jag medverkade i! Ni vet den tidningen jag undrade vart den tog vägen har nu kommit till rätta, super! Blev så himla nöjd över tjejernas arbete och hur fint dom formulerat allt! Men som sagt detta kommer mer i veckan!

Nu blir det lite mys och som ni vet kan jag typ inte riktigt slappna av utan måste alltid ha något att pilla med, haha! HELT SJUKT vad skadad man blir med olika sociala medier, haha! Ska ringa Mami senare och därpå en vän eftersom jag tydlikgen hade lovat det, haha! Asså han hade kunnat höra av sig under hela dagen men det gick tydligen inte så jag måste medverka som jour... KUL! Aja bäst att han betalar riktigt bra, haha! Skämt och sido, imorgon kör vi igång bloggen som den ska vara och glömmer allt som hänt, natti om vi inte hörs mer sen igen, puss på er!


Imorgon börjar mitt nyttiga liv också, så skönt, XS här kommer jag, haha!

 

Varför bry sig?! 12/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså denna veckans uppdatering har varit sådär, jag vet! MEN nu kommer veckan som kommer flyta på med videos och det har varit behövligt att jobba undan allt ochg lägga bloggandet lite vid sidan om! Fått iordning på nästan allt i lägenheten och även jobbet är mesta dels fixat, några små möten i veckan, men annars inget speciellt, super! Skulle till IKEA idag för att köpa sängen, men eftersom han som skulle köra/hjälpa mig inte kunde fick jag hoppa det... Att få hem en loftsäng med en Aygo hör nog vem som helst att det inte kommer gå, haha! Men aja!

Mello igår och såg ni på det?! Helt ärligt tycker jag inga låtar är speciellt bra... Men kanske bara är jag?! Roligt att HBTQ-bandet tog sig till andra chansen iaf! Roligt när det går bra för andra som dessutom håller på med liknande arbete som mig att öka förståelse för oss HBTQ-personer :) Min kompis jag kollade ihop med undrade varför "bögar" är så överdrivna jämt. Själv lägger jag ingen värdering på hur andra gör eller lever eftersom jag själv går genom den typiska "normen" att vara som man är skapt och som samhället vill ha en etc, haha! Nu blir det film mys och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Stanna eller gå?!

Under en längre tid har jag försöktatt få kontakt i personer jag umgåts med innan och det alltid varit enkelt att få tag i fram tills idag. Jag känner lite som såhär att OM man vill hålla kontakt med varandra kan man höra av sig och gör bara 1 det är det mer eller mindre lönlöst. Där av att jag fortsätter radera personer jag tidigare umgåts med eftersom dom ändå aldrig tar sig tid vare sig att träffas eller pratas vid genom telefon.

Om folk nu är så pass upptagna att man måste boka in ett fucking telefonsamtal 2 - 5 dagar framåt anser jag att vänkapen är mer eller mindre är död, haha! Nej men ärligt absolut man får mer än gärna bete sig så eller komma med ursäkter, absolut! Men då ifråga sätter jag dom hellre och om dom säger nä jag tycker vi inte har något gemensamt längre köper jag det! Det är inget att sura över, verkligen inte! Bättre vara ärlig och säga som det är anser jag och även om det ligger någit annat bakom är det bättre låta det förbli osagt!

Viktigt att tänka på!

Folk som läser bloggar får en felvriden bild om oss som står bakom den pga att vi låter den felvridas... Vi tar ut godsaker i våra liv och väljer att fronta när vi är som lyckligast och har som mest att göra! Detta skapar givetvis problem i många längden och ger även en tuff syn på mpnga människors liv som inte har det som oss. För vem skulle inte vilja få hemskickat saker?! Vem skulle inte vilja sitta hemma och jobb?! Folk som är annorlunda väcker reaktioner och irritation, samt insperation.

Jag vet om att mitt liv tar jag ut dom delar jag vet folk vill läsa om och vill se! Jag vet om vad som är okej att skriva om och hur jag ska leverera dagligen. Varför jag tar upp detta är för att många som ser bloggen och följer den som går eller gått igenom samma resa som mig och många andra får en snevriden bild om hur livet som transsexuell är.

Jag är oftast glad och försöker dagligen skriva ner 10 saker jag glädjs åt oavsett om det är för jag kan gå eller köpt nya skor är jag noga med att ständigt skriva ner det. Men jag har dagar då allt fuckar upp och min värld rivs ner och ändå måste hålla upp en mindre sann fasad... Mitt liv är inte ränna på krogen och ha 10 killar efter mig eller gå i högklackat dagligen eller äta ute 2-3 dagar i veckan... Det är en del av vem jag är, det kommer alltid finnas en mindre glamorös värld där klackarna åker av, sminket tvättas bort och dom tighta klädrna byts ut i oversize tröjor och bara trosor under, haha!

Jag är människa jag också och ibland tillåter jag mig själv att vara lite ful helt enkelt och bara kollar netflix en hel dag! Glöm inte att jag är precis som dig som läser detta, bara att jag gör som många på andra med sociala medier som väljer fronta min bästa sidor och har en oglamorös sida också, haha!

Loftsäng! 9/2

Go eftermiddag, snart kväll alla bloggläsare. Asså helt ärligt suger det att jag inte kan uppdatera som jag brukar men har så sjukt mycket att hämta ikapp med jobb från månaderna som varit och i med detta bor jag bokstavligt talat med mina kläder som inneboende... Hur ska man ha ork att jobba och flytta sina möbler som är kvar och packa upp saker som inte går att få upp fören vissa möbler är på plats... Som ni förstår är jag sjukt upptagen med att jobba och tycka synd om mig  själv, haha!




I helgen är det prat om utgång, men verkligen önskade att jag kunde :/ Men valt stanna hemma och få iordning på allt och köpa ny säng, hihi ^^ Eftersom jag bor as litet nu måste jag utnyttja varje kvadrat meter för att få plats med allt jag anser jag behöver få plats med, haha! Mitt sminkbord ska nämligen stå under min säng ihop med mina studiolampor, så bra! Sjukt svårt att leverera ett "perfekt" liv när allt är bokstavligt talat kaos... Men nu vet ni, ska försöka göra 3 inlägg iaf och så märker vi när jag hinner uppdatera mer! :)




Palla!

Hej på på er, ligger nu i sängen och prata med Ewa. Var as länge sen vi sågs och hade varit så skoj att försöka ses över någon helg fram över! Ta med henne på en riktig utgång som får henne glömma vem hon är, haha! Karin min minsta vän mer eller mindre skämdes över mig, haha! Fast andra sidan vem skäms inte över mig när allt kommer omkring, hihi ^^


Ligger nu i sängen och funderar på om jag ska färga utväxten i helgen eller idag?! Hade behövt nytt lim till mitt trens eftersom jag bör ta ut det inom kort. Typ sagt att jag ska skaffa det i flera monader men glömt av typ helatiden, haha! Asså vill skaffa Nail Hair igen, men trens är mycket enklare att ta i och ut. Tror jag haft i mitt lim 2 månader, typ 1 månad försenad snart, pinsamt, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Gruppdans och 5 - 6 soldater!

Utgång i helgen med Jenny och OMG säger jag bara, haha! Eftersom hon skulle sova hos en annan denna kväll, ingen nämnd eller glömd, haha! Klackarna drig på och vi tog taxi vid 23 tiden och i daglig ordning dök den aldrig upp... Ringde en andra gång och sa att vi ringt 5 gånger och på bara 5 min hade vi en bil utanför oss! Släppte av oss vid sandtorget där vi hann bara gå några meter innan ett gäng boys tog tag i oss och ville vara en del av oss, haha!

Inne på kluben tog vi en rosa panter vi skåladeigång vår kväll och sedan blev det bara mer och mer, haha! Dansade som galningar och boysen var inte sena efter heller, haha! Den ena killen swishade förbi efter den andra och ett tag dansade vi 4 st, haha! Det var jag 2 boys och Jenny och hur vi dansade får ni gissa er till sjökva, haha! Dessutom blev jag uppraggad av 5 - 6 soldater som var as långa och alla var från Norrland eller tror det. Jag har alltid tyckt det låtit grötigt när dom pratar men asså Norrländskan och Småländskan är utan tvekan mina favorit dialekter, hihi ^^ Iaf killen som flörtade stenhårt var från Umeå och dom andra var från Sundsvall och någon annan var från Östersund, finns det ett ställe osm heter så där uppe, haha!

Kvällen avslutade jag med att dansa ihop med en annan och han gjorde verkligen allt för att rota sig fram till min mun, asså seriöst, haha! När vi hade dansat ett tag sprang jag och letade efter Jenny som försvann typ hela tiden, haha! Jag säger då det, folk som festar med mig har sällan tråkigt och jag om någon kan verkligen go bananas, haha! Det blev en GRYMT lyckad kväll och jag lyckades leverera och detta är något som verkligen ska göras om, haha! Sen hur denna kvllen ska vi inte avslöja mer än Papi hmtade mig mitt i Natten och lite flr många drinkar som ledde till efterfest med ett gång boys som däckade och sen gick jag, haha!

Det kan bara bli bättre! 8/2

Go morgon alla bloggläsare, nästan så jag hann uppdatera i vettig tid, haha! Sitter nu i möte eller mer avslutat ett och ska inom kort in på ett annat! Solen skiner och är på toppen humör, var igår i Vetlanda för att käka och gå i stan på med en kompis och vet ni vad?! Jag köpte en ny tröja, haha! Sjukt hur spontan jag är ibland men fick feeling! 

Nu blir det jobba några timmar, ledsen att vloggar och massa annat inte kommit upp som jag lovat... Men hade ni levt mitt liv kanske ni hade förstått! Lite tungt nu, men med lite tur kommer detta släppa! Bero på något annat är det snart helg! Super, typ sett fram emot det i 2 veckors tid, varför behöver vi inte gå in på, haha! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!




Fullt upp! 7/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, ny dag och massor i görningen! Ska börja dagen med lite jobb, promenad med lillen och sen ska jag möta upp en kompis för lite shopping och lunch, inte fel! Skulle mött upp honom igår, men eftersom jag hade fullt upp blev det inte av! Som ni vet ligger jag bak massor pga flytten som krånglade till massor och där till extra! Igår fick jag även besök av en kompis som jag kollade film med, den var för övrigt super bra eller ska jag säga Kempe bra (ursäkta stavning), haha!




Visste ni föresten att jag dejtat 2 norrmän för länge sen?! 2 hunkar och mer än så får ni inte veta, med dom var sjukt fina både utåt och inåt, samt innanför kläderna med, haha! Okej nu får jag tona ner, finns faktiskt läsare som knappt vet hur man gör barn som följer mig så nog med det roliga, haha! Nu blir frukost och jobb sen, bloggar mer sen igen, puss på er!

Asså fast!

Asså guuuud!!! Jag är helt lost i Skam... fuck också, asså norska är så fint eller vad tycker ni?! Betydligt vackrare än danskan! Tänk att bo i Danmark, det är som en värre situation än skåneland! Där hör man iaf lite vad dom säger beroende vart man är, haha! Men danskan är mer eller mindre oförståeligt! Förlåt danska läsare men ärligt jag fattar typ 0 vad ni säger, sist jag var i Danmark fick han bakom kassan upprepa sig 10 gånger var av att 3 var danska och resten engelska, haha!


Nu blir det kolla ett avsnitt av skam, sen blir bloggen nog mer intressant, haha! Btw Isak är så snygg, min typ mer eller mindre, hihi ^^ Samt Norras rumskompis flykting vän, nästan man behövde byta lakan, haha! Skämt och sido, bloggar mer imorgon igen, natti!



Sabina Ddumba - Did It For The Fame

Super glad! 6/2

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Måndag idag och har tagit det riktigt lugnt hela dagen mer eller mindre. Hade lite små möten innan och det gick super! Asså jag har fortfaranden massa  luckor från helgen och herre gud, fy vad hemskt, haha! Idag blev uppdateringen lite senare, men har massor att göra! låg och pratade i telefon med en igår som jag inte hört av på mycket länge... Vilket var super skoj och råkade även ringa honom mitt under natten, haha! Asså #skämskudde, haha!

Idag är det super fint vänder, ska ut med lillen och ta en promenad senare och även handla lite efter jag fixat lite här hemma. Asså jag är verkligen så galet tacksam över allt bra som händer! Sen att utgången blev helt FAB gör saken bara bättre! Men mer om det i veckan ;) Nu ska jag göra lite mat eller om jag beställer hem något, ska även kika lite kläder. Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Börjat med Skam! 5/2

Skriv inläggstext Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen har jag bara mått SKIT.... varför?! Jo för jag är bakis, vad annars, haha! Ligger i sängen och ska avsluta kvällen med att kolla vidare på Skam, helt okej serie faktisk! Däremot är jag inte super fast i serien men bara kollat på första säsongen, vissa säger att 2:a är bäst, men vad tycker ni?! Kollar ni också på det?! :) Vilken är er favorit?! Min är nog Eva helt klart :)


Nu blir det ut med lillen krypa ner under täcket och bara tycka synd om mig själv, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!

Ett fucking piss år mer eller mindre!

Jag måste verkligen säga STORT TACK till alla er sötisar som hjälpt mig under dom närmsta månaderna som varit! Verkligen så sjukt tacksam över alla fina mail och komentarer ni lämnat, betyder massor! Som ni kanske förstått har det varit tufft för mig under 2016, Blev uppsagd från jobbet, intervju av tidningen Frida, hyrde ut min lägenhet i andra hand och problem med betalning av hyresgäster, Sommargäst på P4 Skaraborg, uppsägning av min 3:a, flytt från gammla till "nya" lägenhet (2:an), Intervju avskoltidning, problem i förhållandet, flytt till ny lägenhet, mögel i den nya lägenheten, fick tag i akut-lägenhet, flytt igen...

Detta hände 2016 och det var verkligen upp och nedgångar stup i kvarten mer eller mindre... Jag är helt slut i helga kroppen och vill inget hellre än attvara ensam typ, haha! Trots att jag varit tyst med mina motgångar har vissa av er redan förstått och verkligen stöttat mig så oehört mycket, det är jag super tacksam för! En sak har jag lärt mig med detta och det är att OM ingen kille fattar vem han har framför sig fören det är försent är det hans egna fel. Jag kan finna mig i mycket, att vänta ensam hemma och ha ett privatliv som sexliv inte funkar för fem öre i nästan ett år. Men när man lämnar mig i skiten då jag gjort så pass mycket uppoffringar att jag inte har något hem att återvända till går min gräns!

Jag har fått nog och vet nu att man inte ska gå någon annans väg eller leva på någon annans dröm... Jag har egna mål och drömar jag ska sträva mot. Men sak är säker och det äratt jag inte kommer flytta tillbaks till Skaraborg, jag är på jakt att hitta lyckan och vad det nu är och betyder får jag veta när den dagen är kommen! Kanske den är brevid mig eller inte, det är något jag mste ta reda på helt enkelt!


Spontanatjejen är tillbaka! 4/2

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är ba med er och att ni mår bra! Det gör jag iaf någolunda, har så många tankar som går och kan int riktigt slappna av.... Men utgång ikväll med Jenny och säkert några till för att göra stan osäker, haha! Pratade med en kompis igår innan jag somna som eventuellt ska ut ikväll, fab! Sist jag var ute sov jag hos honom eller om det var gången därpå, haha! NEJ inget hände även om han kanske önskade det, haha! Vet ni vad jag ska faktiskt vara väldigt spontan och bara göra galna saker som innan, haha! Eftersom både jag och min tjekompis har haft problem med boys senast är vi väldigt fria att göra vad vi vill nu mer, inte för jag ska men om lusten skulle infinna sig, why not?! ;)

Satt och lyssnade på en låt som betytt så himla mycket för mig under 2013 tror jag det var, haha! Var as kär i en kille som typ pissade på mig och trots det ville jag bara vara med honom, sjuktva?! Idag är vi BARA vänner och jag skulle faktiskt inte vilja ha ett förhållande med honom och OM det skulle ens bli på tal hade han fått woork for it, haha! Hoppas ni mår toppen och har massor skoj i görningen och om du som läser detta har en kille som uppvaktar dig en längre period till och från, ta chansen! Jag valde kasta bort den och ångrar mig idag, därför gör jag inte om samma misstag igen för spontana tjejen är tillbaks, haha!



 

Imorgon blir det fest!

Go kväll lla bloggläsare, hemma hos föräldrarna nu och känns super. Många av er undrar säkert varför jag är här så ofta nu mer och nej jag ska in flytta hem eller något sådant, haha! Det är för att imorgon vankas det utgång och det är faktiskt enbart därför jag är här typ, haha! Fick ett jätte varmt välkommnadne hos päronen där dom hade gjort en macka och köpt lite go saker enbart för mig. Vi hade städerskan här tidigare idag och päronen är super nöjda och även jag! Verkligen skönt att ha anställt en som hjälper dom med vardagen! Dessutom kan jag verkligen rekomendera städerska till er som vill ge bort något extra till era föräldrar eller er själva!

Nu blir det sitta och kolla film och hade typ ett super långt samtal med en kompis tidigare idag, var så himla skoj! Ska ringa honom senare om personen ifråga är vaken, men det märker jag! Även lile Gucci har fått sitt, älskar att dom köper en hel paket skinka och massa andra go saker, haha! Börjar förstå att hon älskar vara hemma hos päronen, haha! Dessutom har dne lilla råttn en egen dyna som hon ligger på en stol, ah ni hör! Men ska inte klaga, hellre det änatt dom inte bryr sig alls om henne! =) Nu ska jag jobba lite innan det blir sängen och dejta kudden, natti!
 
 

SJUR /feat. Chris Crone - Let me love You

Inte fel! 4/1

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter, asså denna veckan har varit as tuff där av att uppdateringarna har slitit sig... eftersom jag varit off ett bra tag så har det straffat sig ganska duktigt, haha! Att ta semester är kanske inte jag ska göra spontant i fortsättningen! Men det blir bra när det är klart! 




Btw blev det lunch ute igår och kikade förbi en godisaffär som hade säkert 16 olika veganska godissorter! Toppen! Har typ massor kvar trots att jag unnade mig en hel del, haha! Aja dags att köra igång dagen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Blev en spontan middag!

Sitter nu i bilen påväg till stan för att käka lite gott med en kompis! Skönt att komma ut lite, hade egentligen ingen lust först men blev ändringar och tur var la det, haha! Har verkligen så himla låg energi pga hormonerna och annat, men med lite tur släpper det snart, hihi ^^ ringde Thea tidigare idag och var roligt att höra henne igen, grymt länge sen, men himla mysigt!




Nu blir det lite mat sen hem och försöka jobba med lite små saker... Verkligen hatar att jag sparar allt till sista stund, suger! Minns när vi gick på sötåsen och vi pluggade ihop, haha! Ett under att vi fick något gjort ibland, haha! Aja ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Slänger upp maten jag åt förra veckan när jag var i stan med en kompis :)

Var som igår!

Hej på er, av någon anledning så kom inlgget jag skrev tidigare idag upp mer än 1... Men iaf jag lever och inte glömt av er utan såg det nu när sista mötet är avklarat! :) Känns som det gick riktigt bra och verkligen så himla nöjd! Pratar just nu i telen med en kompis och bero på det så ringdejag 2 kompisar jag inte pratat med på typ 100 årsen kändes det som... Asså jag är verkligen så himla dålig på att höra av mig till vänner och det är verkligen något jag ska börja bli bättre på! Ringde Cassy ocg Bex-kex igår och var som det var bara någon dag sen vi sågs, himla skoj när personer är sig lika! :)

Ska försöka ringa lite vänner under dagen som är kvar för att få i ett moment på att bli bra på det. Vänner är som diamanter, dom går inte att ersätta eftersom varje en har ett unikt värde! Däremot pojkar är en helt annan 5:a, haha! Gått på för många nitar för att tro på killar ibland, är man intresserad visar man det inte bara när man ska ses utan även spontant! Tänk på det ni som har eller ska skaffa brud. Speciellt om det innefattar en sån som mig, jag må vara TS, men jag har min krav, haha! ^^

Mina nya älsklingar!

I veckan som var blev det en sväng inne på A6 där jag hittade ett par sjukt snygga stövlar! Har länge kollat på uggs och aldrig blivit av att jag skaffat logga pga snålhet, haha! Iaf första gången jag såg den typ dooooog jag, haha!


Älskar att dom är så fluffiga och färgen är så mysig! Kommer utan tvekan bli mina chill-pill skor och det var lätt värt lägga 550 kr, med tanke på vad dom egentligen kostade hihi ^^



Usch!

Nu är denna dagen äntligen slut och helt död i kroppen! Hoppas det släpper tills imorgon då jag är fullbokad fram till 17:00 om allt går fel dvs... Men ska lägga mig nu och gossa ner mig under täcket! Älskar att tröjan jag fick nu blivit min lilla pyjamas, haha! Det säger ganska mycket om hur KALLT det är i min lägenhet, haha! Asså ärligt vill jag typ gå under jord i 2 veckor eller egentligen bara nån vecka, haha! Men aja, fest i helgen och ska bli skönt att ge sig ut i natten och göra stan osäker! Men mer om det i veckan, bloggar mer imorgon igen, natti!




1 Februari!

Go kväll alla bloggläsare, dagen blev inte riktigt som jag täkt mig, men jag klagar inte, haha! Ingen uppdatering förens nu har jag faktiskt ingen ursäkt till, känns dumt att försöka hitta på en och komma med den, haha! Jag har varit väldigt lat helt enkelt, haha! Ska inom kort åka till affären för att handla lite mat och sedan blir det hem igen och försöka redigera en vlogg! Vaknade för övrigt  upp med världens träningsverk och sa till mig själv "nä jag går inte upp nu", vilket jag också inte gjorde, haha! Jag hade behövt zoon på hela kroppen mer eller mindre, haha! Dessutom vet jag att jag har hormonproblem....

Det räcker med att man missar 2-3 dagar och man får redan problem, sjukt! Jag gick utan 2-3 veckor och japp det får jag betala nu för, haha! Däremot är det inte dom som gör att jag har träningsverk i hela kroppen, utan blir lite extra down och orklös. Men det brukar släpa efter 3-4 dagar så imorgon kanske jag är mitt gamml jag igen, haha! Nu blir det åka till affären och så hörs vi mer sen igen, puss på er!