Puh!

Dåså sitter man i bilen påväg hem och är super trött! Gått massa i stan och sista halvtimmen fick jag lägga klackarna åt sidan och ta på mig vanliga skor... Brukar sällan vika mig, men det gick bara inte fortsätta =/

Vi började dagen på stan med att äta glass med mammas kusin och sen delade vi upp oss. Några som tog det lugnt och vi som shoppade loss, haha! Hittade 6 st super snygga toppar jag fastnade stenhårt för! Sen kikade jag på en annan som jag skulle köpa men då var det stängt =/ Får hoppas den finns kvar imorgon, hihi ^^

Nu blir det att kasta sig på sängen med en film och mysa in sig. Det rycktas om pizza och hade inte varit fel! Shopping tar på krafterna, iaf för mig om inte tala mitt kort, haha!


Samir & Viktor - Saxofuckingfon

Det märks att dessa 2 killar är på gång och gillar deras nya låt, tycker den är grym
Den är enkel och är bombis att den kommer bli en hit nu till sommaren!
Dessutom ser inte någon av boysen illa ut heller och bara det är en tumme upp extra, hihi ^^


Elegant/kaxig blus!

 Denna blusen tycker jag är så SJUKT SNYGG!
Riktigt sugen att klicka hem den inför nästa utgång och rätt kläder till blir den perfekt!
Älskar v-ringningen som lyfter fram fransarna och gör blusen elegenat


Blus


 

Dinner!

Idag blir det Borgholm! 30/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilket härligt väder det är ute och vi har precis ätit lite frukost. Därefter ska jag börja spackla nyllet innan vi åker till Borgholm för att gå lite på stan. Om jag inte minns helt fel tror jag det ska finnas en djuraffär och det innebär att det kan finnas lite kläder för någon, hade varit snygg med en liten sommrig t-shirt eller en söt liten kjol =D

Det är prat om att vi ska bada lite senare idag men inte hlet klart, dom ska avgöra om det är pålandsvind eller ej, fattar 0 men vet att det har med någon av ölands sidor, haha! Nu blir det fika stund och sen ska jag sminka upp mig för alla ö-landsbor, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Hoppas det blir bra!

Som ni vet har jag pratat om att skaffa en ny dator jag enbart ska ha för redegering av bilder och videos, en blogg dator med andra ord. Jag var först jätte inne på att skaffa mig en bärbar dator men ändrade mig ganska fort nr jag fick se hur oehört pluttiga Mac datorerna var... Visst dom små är säkert jätte bra men jag behöver något med betydligt större skärm!

Strax därpå gick jag över till PC tills jag kom på att Mac har även ''stationära'' datorer med just den skrämen jag vill ha. Så nu är jag fullgång i att dra i mina kontakter och sponsorer för att eventuellt kunna få ut den en aning billigare, dumt att betala för mycket om man inte behöverl iksom, haha! 

Jag planerar iaf att genomföra köpet ganska snart iaf och hört mycket ra gällande Mac oavsett bärbar eller ej.
Jag kommer äskert byta ut mina bärbara PC också inom tid, men första prio är denna och är den bra, varför inte?! :)
 

Framme!

Hej på er, då är vi framme på Öland och Gucci är full fart med att undersöka allt ovh då menar jag allt, haha! Innan vi kom hit åt vi på resturang och blev kroppkakor, det är betydligt godare än vad det ser ut, lovar!

Nu ska vi få lite fika lite och sen får vi börja packa upp och bosätta oss, hihi ^^ Ska vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Denna toppen är så himla snygg eller ad säger ni?!
Älskar tooppar som visar lite skin och denna är perfekt!
Rätt byxor, skor och hårstyling och sen är man klar för utgång, hihi =D


Topp

 

Snart framme!

Dåså har vi bara 2 timmar kvar av resan och sen är vi framme, underbart! När vi kommer framme till Kalmar ska jag fixa lite små saker i lite affärer och även köpa mat till lille Gucci. Hon har mer eller mindre gnällt hela vaägen, någon gillar inte sin bur antar jag, hahah!

Därefter ska vi bege oss till Öland för att äta kroppkakor och sen vidare till våra släktingar som ska välkomna oss och min nya näsa, haha! Fick också veta att några vänner till mig är på semester där borta också vilket kan både leda till det ena och andra. Aldrig provat Ölands uteliv och kanske är dags?! :)




Älskar min nya näsa!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv sitter jag i bilen påväg till Öland och har precis fikat på Statoil med föräldrarna. Som ni också kan se är min skena borta och visst blev det bra?! Jätte, jötte nöjd och tackade kirurgen massa gånger, helt klart värt varenda krona! Det är fortfarande lite svullet som ni ser och dom sa att det kunde ta upp till 6 - 12 månader innan hela svullnaden gått ner, främst vid tippen :)

Jag är iaf jätte nöjd och kommer utan tvekan göra min bröstoperation på samma place! Så på måndag ska jag ta bort stygnen, därpå ska jag på 3 kontroller en efter 2 månader, andre är efter 6 månader och sista är efter 1 år. Nu ska jag lyssna på lite musik och svara på lite mail, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tar det som det kommer vecka!

Hej på er alla bloggläsare, eftersom jag inte riktgit vet hur min vecka kommer se ut avvaktar jag med att göra en Vekans Planer... Att det blir mycket sol och bad är nog ganska självklart och lite andra utflykter med för den delen, haha! Så denna veckan får bli en ''Vi får se vad som händer vecka'' även om jag vet om det mesta ;)

Imorgon ska jag iaf till kliniken för att ta av mig skenan, så himla SKÖNT! Kommer säkert se ut som en liten smurf på hela näsan, men det finns ju förvisso smink, haha! Så kl 08:30 ska jag befinna mig på kliniken och kl 09:30 ska vara framma på verkstan för att få bucklan fixad =) Nu blir det lite film undertiden jag packar min lilla väska och därpå lägga sig. Käns som denna sommaren kommer bli himla bra och mer än så får ni inte vet, ha ha! Natti!


Riktigt gott!

I Torsdags blev det en lite utevistelse med ett par tjejkompisar där vi käkade på Thai House och det var verkligen perfekt! Dom hade byggt om super fint och allt var så himla ljust, till skillnad från förut, super!
Jag tycker det blev super fint och va perfekt att inviga får vistelse där med en mongoliskbuffe!

Utöver ombyggnaden var allt som det brukade, trevlig personal och god mat! Men det som var absolut nytt var glassmaskinen och deserterna. Riktigt skoj att se och åker ni förbi Skövde i sommar tycker jag ni absolut ska kika in, perfekt semesterstopp! =D


 
 
 
 

Förblir nr 1!

Go morgon alla bloggläsare, dåså var det dags för lite uppdatring i daglig ordning och är på helt okej humör. Eftersom mina östrogenpiller tagit sut misstänker jag vad detta beror på om man säger så, haha! Oavsett får jag väl hämta ut dom i veckan, funkar det också! Kikade förbi ett par vänner igår kväll som hade lite mingel med lite bubbel, men fick avstå men hade skoj ändå! Sen när dom begav sig till krogen åkte jag hemåt :)

Det som står på schemat för dagen är att eventuellt träffa lite vänner och packa med allt jag ska ha med till Öland. Ska bli skönt att komma bort lite också! Vi har en hel del inbokat, vi ska träffa mammas kusiner, bada, shoppa och äta massa god mat, helt underbart! Många säger att Gottland är bättre än Öland, men det är jag skeptiskt till, haha! Har mer ellerm indre vuxit upp där, men förvisso kan säkertvara sant men i mina ögon är Öland alltid nr 1

Visste ni föresten att jag har vrit på kungens sommaställe på Öland?!
Fick besökte den platsen under min praktik i 9:an då min praktikplats slängdes om, ett minne för livet!


Love my life!

Hej på er, dåså är man hemma från stan och har ÄNTLIGEN fått tummen ur röven och köpt mig en ny systemkamera. Förvisso enbart för vardagsbruk, men ändå! Känns himla skoj! Killen som hjälpte mig var super trevlig och fick svar på det jag behövde veta, hihi ^^ Så nu har jag en krogenkamera, vardagskamera och en kamera för sponsrade och videoinlägg, perfekt!

Åkte med förbi Mio för att kolla ny spegel men fanns ingenting som fall mig i smaken =/ Men ska åka föri IKEA under semestern och kanske ihttar någon spegel där, vem vet?! ;)
Nu blir det hemmamys och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Fab!

Dessa shorts är bar sååååå snygga och jag är helt in love i dessa, hihi ^^
Tänk er en snygg vit topp med något fint tryck på och ett par schysta pumps
Smycken med givetvis, åh blir helt tokig haha!
Detta är verkligen så jag, lite 2 much, haha!


Sweet!

 

Mys lördag!

Go morgon alla bloggläsare, lördag idag och är på riktigt bra humör! Satt nyligen i ett samtal med 3 som jag har som internetoperatör och älskar deras survice! Fick svar på det jag behövde veta och eftersom jag mer ellerm indre är beroende av mitti nternet var detta my importante! Ska ringa tillbaks för att göra lite ändringar i mitt abonemang, hihi ^^

Övigt då, lördag osm sagt ska till nagel salongen kl 14:00 för få klorna snygga och ska bli så himla skoj! Ska eventuellt lura ut en kompis på stan för att kika en spegel till hallen. Den jag engång hade ska jag använda till något helt annat ;) Annars händer det nogi nte ås mycket, prat om fest ikväll, men eftersom näsan är ny opererad vågar jag inte ta några chanser, haha! När jag festar går det ganska vilt till och merän så behöver ni inte veta, haha!

Nu ska jag ta mig en morgon shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Min nya talang?!

Dåså har man ätit lite lvällsmat med päronen och jag fick även sushi, inte fel! Dock smackar sushi på resturanger betydligt bättre, så detta får bli den sista, inte samma sak liksom =/ Känns så himla skoj att vi alla 3 har semester, även om jag vill tillbaks till jobbet redan, vadå älskar sitt jobb?! =D

Innan jag åkte iväg hit mötte jagm in granne som frågade om jag hade krockat och om jag var skadad, asså hur gulligt var inte det eller?! =') Fick förklara att krocken var för 1 vecka sen pga slarv och näsan är efter en plastikoperation, men komiskt att båda sakerna hamnade straxefter varandra, haha!

Vi träffade även på min faster på ICA som undrade storögt vad jag hade gjort och när jag berättade att det bara var en liten plastikoperation blev hon lugnare ;) Jag kan konsten att oroa folk med att bra finnas, haha! Hade jag sagt vad det kostade hade det nog blivit stora ögon av ett helt annat skäl om man säger så, haha! Nu ska jag jobba med lite videos inför kommande vecka, utifall jag inte fått hem min nya dator dvs :)


Lyckad dag på stan!

Hej på er, dåså är man hemma i Hjo för lite fredagsmys, men ska puttra hemåt senare ikväll, hihi ^^ Jag har faktiskt nageltid imorgon kl 14:00 och hade för engångs skull planerat komma i tid som jag gjorde sist, haha! Ikväll ska vi fira att vi alla 3 har fått semester även om min började med en mysig operation, haha! Men sista veckan ska jag åtminstone njuta, hihi ^^ Var också kikade på tapeter, till min fondvägg som inte blivit av och har nu skrivit upp mig på listan ;) Skulle gå på 1500 - 2000, helt okej om ni frågar mig =D Fixade också min betjänt och vet att den kommer bli galet fin till hallen :) Aja nu ska jag vara lite social och så hörs vinner sen igen, puss på er!


Vilka av tapeterna tror ni jag valt?! ;)

Kluven!

Att jag älskar klackar är väl inget någon som har missat, haha!
Men kikat på skor som dessa ett bra tag nu och tycker dom är ritkigt snygga!
Jag ska klicka hem ett par idag, frågan är bara vilken färg man ska ta.... =/
Svart är super fint, men tycker brunt är betydligt enklare att matcha till jeans-shorts
Verkligen kluven, vilken tror ni skulle passar mig bäst?! =/


Sweet

 

Axvell /\ Ingrosso - Sun Is Shining

Mycket att stå i! 26/6

Go morgon alla bloggläsare, då r det en ny dag med nya möjligheter och jag är på riktigt bra humör! Har suttit i samtal från kl 9 till nu, kul va, haha! Ringde kliniken för att be dom ta av skenan nu på Måndag och även kika genom näsan, asså fy vad jag är spänd jag är på att se reslutatet, hihi ^^

Övrikgt ska jag betala räkningar idag, fixa min betjänt och fråga när speglarna åker upp, kolla fondvägg, mycet idag, haha! Var och kollade på en ny systemkamera jag tänkte ha till vardags, den jag har nu är okej, men ni vet hur jag är med saker och ting, haha! Nu ska jag ta en lite ''dusch'' och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Dinner!

Dåså sitter man på Thai House och äter mumsig buffé, me like <3 Hade inte någon varit så jäkla kräsen hade han fått följa med, men jag är envis så en dag ska det gå ha, ha! Jätte skoj att vara här igen efter dom byggt om och blev verkligen tok snyggt!
 
Nu ska vi prata om Göteborgsresan och vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Stan med twinsen!

Hej på er allihopa, däså är man nere på stan och ska gå i lite affärer och jag har även hunnit föra över lite shoppingengar, hihi ^^ Hallå, något ska jag då unna mig när jag ser ut som jag gör, haha! Vi ska gå i lite affärer, sen käka på någon mysig resturang :) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er
 
 
 
 

Söt klänning!

Denna klänningen tycker jag är himla vacker och perfekt till utgångar
Lite sugen på att klicka hem den för att ha den till nästa gång på Olstorp
Älskar överdelen av klänningen


Klänning

 

En dag kommer det tillbaks!

Något jag kan sakna ibland är mitt röda hår och måste erkänna att färgen var ritkigt häftig, men tog massa tid för att hålla den snyggt.... Men var så värt det när allt var klart! Jag är lite inne på att färga håret rött igen, inte nu men om ett tag. Gillade hur den framhävde kläderna och mina ögon. Men vi får se som sagt, fram tills dess får jag av unnas alla andra med deras röda nyanser, hihi ^^


Hemma igen! 25/6

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man hemma igen i lägenheten och känns som läkningen går åt rätt håll, himla skönt! Ska strax göra iordning en morgonshake och sedan sätta mig med lite jobb som måste göras. Lite senare i eftermiddag ska jag träffa tvillingarna för att gå lite på stan, antar jag kommer få massa blickar men får se det som marknadsföring för bloggen, haha!

Men innan jag hittar på något annat måste plutten ut på sin lilla promenad och ska se om jag kan kika förbi Nettan en svän, att sitta helt solo ä inte riktigt min grej och att ta bilder på kläder eller spela in videoinlägg är inte ens aktuellt, haha!


10 Vanligaste bloggfrågor!

Imorgon börjar mitt liv igen!

Hej på er alla sötnosar, hoppas ni mår bra och jag har sovit typ tills nu och varit ute med lillen. Blev förvisso bara en promenad bakom huset men har ingen lust att skrämma livet ur barnen på gatan, haha! Det känns iaf skönt att det går framåt iaf, hihi ^^ En betydligt dåligare nyhet är att jag mer eller mindre tappat hälften av mina fransar ='( Har fortfarande en hel del kvar, men ändå, buhu...

Ska se om jag kan gå till en annan franssalong för att få det snyggt, hon jag brukar gå till har proppfullt så får hoppas någon annan kan ta emot mig för stunden :) Ska också försöka bli lasrad innan jag åker då jag ändå måste hem för att packa, betala räkningarna, hämta ut paket och köpa med mig Guccis foder. Nu ska jag pyssla med lite annat och imorgon börjar mitt liv rullap å som vanligt igen, så himla skönt! Jag har typ inte gjort något vettigt känns det som mer än sovit, kul liv liksom, haha! Är van vid lite mer fart och fläkt, haha!




Sweet!

Armband som dessa tycker jag är hur fina som helst och perfekt till en fin middag
Fick hem ett liknande smycke som jag glömt att visa er, hur som helst är det jätte fint!
Ihop med en fin klänning skulle det bli super!


Armband
 
 

Min matlagnings-konst!

Som ni vet avskyr jag att laga mat och äter oftast ute och äter jag väl hemma blir det oft något enkelt som detta, hihi ^^ Eftersom jag inte kan gapa ordentligt måste jag äta lätta maträtter där tuggndet inte är allt för mycket involverat som tex en soppa :)

Denna soppan är btw den godase jag vet, Norskfisksoppa, finns det något bättre?!
Älskar soppan och dessutom hittar jag en norrman som kan laga till en sådan soppa då är jag såld, haha!


Trött, men jag mår bättre!

Go morgon alla bloggläsare, dåsås har man vaknat till och kan säga såhär, såhär dåligt har jag nog aldrig sovit under en natt... Men det pisitiva är att det slutat blöda och svullnaden börjar gå ner, himl skönt! Jag känner mig betydligt bättre idag om man bortser från att jag är väldigt trött, men utöver det mår jag bra! Min tanke är att jag ska kunna orka med en fika imogon med ett par vänner, bara det steget känns stort och hoppas det går! :)

Om vi säger såhär, det kommer nog få dröja ett halvår innan jag överhuvudtaget gör brösten, haha! Eftersom jag kommer genom gå 2 olika bröstoperationer anser jag det är ingen vidare bråska. Den första är den vi Transsexuella kan få betald och den andra kommer jag punga ut med egna pengar. Fast det blir givetvis efter den andra läkt såklart :) Nu ska jag ta lite frukst, bloggar mer sen igen, puss på er!


Äntligen hemma! 23/6

Hej på alla bloggläsare, dåså är man äntligen hemma och mår hyfsat okej. Sövningen gick bra och kirurgen var nöjd över sitt prestation och jag har redan hunnit kika på hur näsan ungefär kommer se ut, hihi ^^ Ätit massa smärtstillande och fick hämta ut lite tabletter från Apoteket. Är fortfarande ganska yr och känns som någon bara sugit ur all min livsenergi... Jag ska så köpa en Red Bull så jag kan vara lite glad över smärtan, haha!

Om ca en vecka ska jag få ta bort min skena och om 2 veckor ska stygnen bort. Ser fram emot detta och fram tills dess ska jag bara vara inne, haha! Klackar är så uteslutet just nu, haha!


Sista timmen!

Dåså har man fått lite dropp och typ 511 olika tabletter... Trodde jag skulle spy upp skiten när jag hade kommit till hälften, haha! Tänkte också göra en liten film från tidigare idag tills skenan jag ska ha plockas bort. Tror den kommer bli super bra och då slipper ni för stunden 5 - 10 saker bla bla bla grejen, haha! Nu ska jag kika tv och försöka njuta dom sista timmen med mitt gamla jag, hihi ^^


Typiskt! 22/6

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man på kliniken och väntar... Är typ as trött och vill bara få detta gjort :) Personalen är jättetrevlig, fast det enda jag funderar är när jag ska få mat, haha! Tydligen ska jag vara över natten och det hade jag inte planerat in, vilket gör att mina hormoner och viktigast av allt, laddare är hemma... Asså varför?! Sist jag var här sa dom att kag kunde åka hem samma dag och därför hoppade med att ta med den, haha! Där av vet jag inte om jag kommer kunna blogga mer, nu ska jag sova lite, bloggar mer sen igen, puss på er!




Veckans Planer!

Dåså kommer veckans planer upp och det mesta är sig likt eller nej det är det inte alls kom jag på, haha! Operation imorgon och hoppas det går fint! Lite nervös men lär bli värre allt eftersom, haha! Jag vet inte hur mycket jag kommer orka blogga eller hur svullen jag kommer se ut, där av vill jag helst bara stanna inna + att det tydligen ska bli dåligt väder, haha! På lördag åker vi iaf till Öland och ska bli så himla skönt! Där känner jag åtminstonde ingen och kan se hur ful ut som helst, haha! Nu ska jag ta en dusch med special tvål och så hörs vi mer imorogn igen, natti!


 

5 saker jag attraheras hos killar!

Jag hade varit världsmästare!

Hej på er alla bloggläsare, dåså är man instan för att införskaffa lite saker förmmoegondagens operation och lite nya möbler, hihi ^^ Asså hade jag fått pris på alla saker som kostar över 5 laxar hade jag varit en vinnare 1 gång i veckan, haha! Ska hem till päronen och lämna Gucci, samt fortsätta med videon så den kommer upp till kl 18 :) Nu ska vi shoppa vidare, bloggar mer sen igen, puss på er!


En lyckad utgång! 21/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är och det är trots det tråkiga vädret.... Ska inom kort bege mig till apoteket för attshoppa lite saker inför morgondagens operation! Konstigt nog är jag lugn, men det lär väl ändras när jag är på plats, haha!

Utgång igår och OMG vad mycket folk det var! Blev Olstorp och träffade massa nytt folk, inte fel! Dessutom fick jag lite ragg i daglig ordning, haha! Kön till baren var SJUK och att vara närgångna hade folk inga problem med att vara iaf, haha! Skålade in med en Rosapanter men insåg att ta sig ut med den och min cider var mer eller mindre omöjligt, haha! Fick hjälp av en gulligkille som hjälpte mig ut, tack och lov! Därefter dansade vi som galningar och vi hade super skoj! En lyckad kväll, kanske min otur vänt när det gäller det där stället, haha!

Tänkte också passa på att vis upp min dopklänning och den blev verkligen super fin, kommer bli perfekt till dopet! Hade dock väntat mig en bättre u-ringning.... Men den får duka ändå, hihi ^^


Håller tummarna för vädret!

Hej på er, ska inom kort bege mig hemåt till mina föräldrar för att fixa iordning min video och snacka lite. Därefter ska jag bli upph'mtad för att dra till krogen, kommer bli FAB! Har dock glömt att fixa dricka, men flirtar man lite med boysen ska det nog lösa sig, haha! Skoja! Nu ska jag trippa iväg och har för engångs skull fixat håret, men får se om jag plattar ner det sen ikväll :) Om vädret hålleri  sig kommer detta bli en toppen kväll! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Avskedsparty för näsan! 20/6

Go eftermiddag alla bloggläsare, utgång igår för att fira semestern med massa härligt folk och var super! Därför jag vakna såhär sent, haha! Bland annat... Idag blir det utgång igen och botten upp som vanligt och ska bli super! Så ikväll släpper jag alla hämningar and just dance, hihi ^^ Men innan dess ska jag besöka mina föräldrar för att jobba med min video och umgås lite med dem! Övrigt blir det en lugn dag och ta det lite lugnt helt enkelt :) Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen, puss på er!


Ska jag gå såhär ikväll?! ;)



Flirten i hissen!

Tidigare i veckan var jag på Schalgrenska och som vanligt kom jag försent... Jag åkte till och med 1 timme i förväg och vad är oddsen, haha! Eftersom Schalgrenska är uppdelat i 511 olika byggnader sprang jag till receptionen där jag fick hjälp av en UR SNYGG kille, hihi ^^ Brunt hår, bruna ögon och solbränd kropp, perfekt med andra ord, haha!

När jag var klar där skulle jag ta hissen ner och träffade på en anna kille som började fråga om mitt ursprung och efter jag berättat att jag är latina och kommer från sydamerika sa han ''Det syns för du har dom där fina dragen''. Jag blev jätte generad och kände hur hela ansiktet värmdes upp, haha! Saken blev inte neklare när han hade bruna mulerade ögon, typ dör för sånna ögon... En av mina förra killar hade det och det är så GALET SNYGGT! Aja, därefter följde han mig till receptionen och sen begav jag mig hemåt, en lyckad dag med andra ord, hhi ^^


Snart sista passet!

Hej på er, dåså har man firat midsommar lite smått och ska strax åka mot mitt sista pass :) Känns lite overkligt att man ska få semester och ändå betalt, vissa har det bra, haha! Eftersom min mobil lever sitt egna liv har mitt minne på den börjar krångla, asså fattar 0, haha! Ska försöka få bukt på det under kvällen är väl tanken, men ändå ganska irriterande!

Firade med föräldrarna och blev lite potatis, lax, sill och annat gott! Därefter bjöds det på glass och jordgubbar, helt underbart! Nu ska jag göra mig iordning och sen är det dags att puttra mot jobbet :)



Glad midsommar! 19/6

Go förmiddag alla bloggläsare, asså vilken dag, helt underbar! dessutom är det midsommarafton idag eller vad det heter, haha! Efterosm jag inte är något jätte frak av att fira jul, midsommar, påsk etc är detta som vilken dag som helst mer eller mindre. Enda skillnaden är att folk super mer än vanligt, haha! Jag ska eventuellt på party senare ikväll, men får se om jag pallar mig gå dit, hade varit skönt att vara hemma också! ;)

Skulle behöva gå igenom mailen och allt annat jag inte hunnit göra under veckan. Vet att jag lovade er bloggvideon tidigare i veckan med i måndags var jag på möte, tisdags schalgrenska och onsdag skulle jag till den förbannade verkstan, haha! Hur som var killen som hjälpte mig jätte snäll och såg i ögonvrån att hans yngre kollega kikade en hel del på mig än bilen han pillade på innan jag kom in, haha!

Om det varfö klackarna eller något annat vet jag inte, allt jag vet att det tog sin lilla tid och att det var as kallt, haha! Nu är jag hemma hos min föräldrar för att äta midsommar mat och sen sk jag möta upp en kompis, men ska vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!

Nya idé!

Eftersom jag får paket minst 1 gång i veckan har jag nu börjat fundera över att visa upp något jag fått hem 2x i veckan. Satt och tänkte på detta igår och hade underlättat så mycket för mig själv och säkert roligt för er också förhoppningsvis! :) Just nu samlas mina plaggen mer eller mindre på hög och så vill jag helst inte ha det, haha! Får se om jag börjar med detta veckan som kommer eller efter, allt beror på hur svullen jag är i ansiktet efter min operation :)


Woho!

Hej på er, dåså har man fått lite mat i magen och blev pizza idag istället för imorgon, hihi ^^ Vädret har blivit en aning bättre och ska inom kort fixa mig för att gå lite på stan! Pratade dessutom med Challan i mobben och det verkar som det blir utgång i skaraborg i helgen! Senaste utgångarna har varit i andra orter, Skövde är jätte mysigt ställe att gå ut på och jag har alltid skoj. Men ibland är det skönt att byta miljö och därför varit på lite andra platser, perfekt!



Sweet!

Denna väskan är så himla söt och inte tala om somrig!
Perfekt ny till sommaren en dag på stan eller en härlig utgång :)


Väska

Den som delar med sig blir jätte glad! 17/6

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu i soffan och avnjuter min morgonshake i daglig ordning, haha! Ska senare iv'g för att hämta ut ett paket, har för mig att det ska vara kläder eller hårprodukter, men inte helt 100 som vanligt, haha! Att berop på hår måste jag tvätta mitt hår idag, får inte glömma! Vädret är super tråkigt och undrar vad det fina vädret togvägen... =/ Får hopas det kommer till helgen eller i veckan :) Är på så himla gott humör och ska se om någon har lust att luncha senare idag eller imorgon, pallar inte göra mat som vanligt, haha! Det som ska göras mer är att försöka gå till gymmet och bara njuta av dagen, helt okej om ni frågar mig! =)

Något jag funderar på är att skaffa fadderbarn, att hjälpa andra som kansek inte har fått samma möjlighet tycker jag vore så himla skoj. Ger för visso redan till olika projekt redan, men hade varit skoj att kunna hjälpa just en person om ni förstår vad jag menar?! :)
Vet dock inte hur man gör eller går tillväga, men ska försöka be om lite hjälp senare idag angående detta, att shoppa kläder, skor, smink är kul, men att hjälpa andra är betydligt roligare + att pengarna kommer till någon nytta! =)

Underbar topp!

Denna toppen har ni säkert sett mig ha på mig på någon utgångsbild förut, men tänkte slänga upp den trots allt :) Tycker den är så himla snygg och vet inte hur många komplimanger jag fick kvällen jag bar den snyggingen! Med rätt kläderkan det bli riktigt fint och funderar på att klicka hem den svarta också, helt in love!


Topp
 

Skönt att få det gjort!

Hej på er, dåså har man kommit hem från en dag på stan och haft en super duper trevlig fika med Becci och Nettan! När vi var klara åkte vi åt olika håll och jag skjutsade Nettan till Arenan. Själv åkte jag mot bilverkstan för att låta dom kika på skadan som blev förra veckan, haha! Nu är det bara att invänta dom nya delarna och det ser jag fram emot!

Papi har dessutom infört en ny regel att endast krocka 1 gång i veckan, vilket innebär att dom närmsta dagarna som är kvar kan jag krocka igen, haha! Nä så skoj tycker jag inte att det var eller att åka till verkstan, men sånt händer! Nu sk jag kolla film, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sweet!

Detta fotsmycke tycker jag är riktigt fint och perfekt om man vill piffa upp ett par skor som är ganska neutrala eller hur man ska säga, haha! Själv bär jag sällan pumps eftersom många av mina inte är ingångna =/
Men har ett par osm skulle passa PERFET till detta smycke!


Här
 

Fika-time!

Sittter just nu på Esplanaden och fikar med Becci och Netta, vilket är himla mysigt! Becci träffade jag säkerligen för ett halvårsen eller mer... Men blir lätt så när man inte bor i samma stad längre =/ Men himla skoj att vi kunde ses idag! Ett stakrt minne jag har härifrån är en röd ros jag fick för lite mer än 1 årsen, haha! Blev jätte paff och tyckte personen ifråga var super gullig, ah minnen... Aja nog om det där, nu ska vi fika och ha det mysigt, bloggar mer sen igen, puss på er!




Toppen humör!

Go morgon alla bloggläsare, vädret är tråkigt, men vad ska man liksom göra åt saken, haha! Sitter just nu med lite räkningar och ska bli skönt att få dom ur världen så är det bara att shoppa loss senare, haha! Idag blir det en spontan tripp mot Hjo, försökt att få tag på Becci men gick sådär... Får hoppas Nettan har bättre tur helt enkelt! Jag ska gå lite på Hem & hobby för att kika lite små saker till Gucci och kanske något nytt till lägenheten, men vi får se!

Därefter ska jag tydligen till någon bilverksta för bucklan som blev och känns lagom skoj, hade planerat att vara hemma, men det sket sig som vanligt, haha! Fast jag åker hellre till Hjo än Gbg, misstolka migi nte! Gbg är en underbar stad, men dom 2 timmars bilfärd kan jag lika bra hoppa, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Jag ger mig inte i första taget, ha ha!

Som ni vet kikade jag på 2 olika bilar för ett  tag sen och jag har givetvis inte släppt dom än, haha! Jag ska berättahur det ligger till om varför det inte blivit av.

För er osm inte vet deltidsjobbar jag med kor, vilket många inte tror när dom ser mig på stan, haha! Hur som, luktar dessa djur en aning och den doften vill jag helst inte ha in i min nya bil om ni förstår vad jag menar?! ;) Därför har jag nu försökt deala med Papi om att få Aygon som står på honom och ha den osm jobb-bil och den andra som stads-bil.

Kor är underbara, men för en ovan näsa är den doften väldigt speciell och det tyckte jag med i början, haha! Att lägga ca 350 000 på en bil som sedan kommer lukta ko och är lite små grisig är inget jag vill. Kalla mig petig, men lite vett och ettiket får det ändå vara och så fort denna affären är över kommer bilen vara på plats.

Om folk tycker jag är en tuff affärsmänniska med starka argument och åsikter har dom inte träffat min Pappa som dels också är ägare av M&P-banken (Mamma & Pappa-banken), haha!


5 dagar kvar!

Hej på er, dåså har man kommit hem efter mycket flängande och fått massa gjort! Började dagen med att komma försent till schalgrenska, vilket var jötte pinsamt, haha! När jag var klar där åkte jag till Challan och därefter begav jag mig till plastik AB eller vad det heter för att betala in pengarna. Tänkte att är jag ändå inne eller kör förbi Falköping kan jag lika bra få den saken ur världen! Detta innebär några laxar fattigare och inte heller någon återvändo, haha!  Personalen var super och insåg efteråt att det bara är 5 dagar kvar om man knte räknar med denna =S Hoppas innerligt att det ska gå bra och enligt kirrurgen ska det tydligen inte göra ont?!

Som om liksom eller så är min bedövning ordentlig, haha! Skoja med Mami att hon skulle badda mitt sår och det blev ett snabbt "åh glöm det", haha! Tur att hon är ekonom och inte sjuksköterska för min och andras skull också! ;)


Utgångs-outfit!

Den outfiten blev verkligen super sommrig eller kanske bara jag som tycker, haha!
Toppen är super snygg och ÄLSKAR den bara ryggen!
Kjolen är super söt och lite erotiskt laddad, men på ok nivå
Ringarna är helt fab och blir en snygg tuch till
Bensmycket är att dö för, snacka om lyfta fram benen
Skorna är enkla och söta med en söt lite smal cklack till
Jag är inte mycket för klänningar, men OJ vad jag skulle kunna offra en kväll för deta konceptet!


Topp

Ringar

Bensmycke

Kjol

Skor

 

Låt oss ändra tanke sätt!

Något jag tycker kan vara lite små jobbigt till och från är alla förutfattade meningar och hur snabba vi männsikor är att dela in andra i kategorier... Vem ger oss egentligen rättighet att dömma andra?! 

Jag kan bli så oehört arg när jag hör massa förutfattade meningar om andra,.. Visst jag är inte fel fri heller, men jag brukar ofta tänka på att inte tänka allt för mycket illa om folk av den enkla anledningen att jag själv vet hur jobbigt det kan vara ... Därför tycker jag att vi inte försöker se ner på människor osm är annorlunda eller har ett annorlunda liv. Hjälpa varandra nå framgång och på så sätt kunna känna en ny sorts lycka, hihi ^^

Asså puh!

Go morgon alla bloggläsare, dåsånär man framme på Schalgrenska och trots att jag åkte 30 min tidigare än planerat kom jag ändå försent... Asså hur fan lyckas jag?! För visso var bankomaten knasig, man behövde tydligen registrera sig, asså va?! 0_o' Turligt nog hade jag mynt på mig för engångs skull, tack gode gud! Nu ska jag försöka invänta min tid och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Söt vardagstopp!

Denna toppen är bara för söt eller vad säger ni?!
Den är enkel att matcha till olik kläder och dessutom finns den i vitt också som är super fint till brunt, svart eller rött hår! Super fin iaf och perfekt vardagstopp. passar super till shorts!


Topp

 

Stax möte! 15/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag om man bortser från att jag blivit väckt 4 - 5 gånger under 1 och samma timme... Sista samtalet vart jag så förbannad och tryckte på grön lur med ett svar ''Vad?!'', haha! Därför jag inte bloggat förens nu och hoppas ni förstår! Iaf är jag vaken nu och ska strax spackl nyllet och sedan åka på mitt möte, woho! Därefter ska jag hem och påbörja redegeringen, hihi ^^

Att bero på något helt annat åker min tjej kompis från BB idag, fick bild på ungen som var jätte söt! Asså gud jag vill verkligen inte ha barn nu, men senaste tiden har jag börjat fundera mer kring detta, hihi ^^ Men tror jag måste leka av mig innan jag blir förälder! Vill ge mitt barn en trygg och kärleksfull uppväxt, som jag fått :) Aja, fram tills dess kan jag öva på Gucci, haha! Beställde igår ett par nya kläder för henne och insåg i slutet av orden att allt var rosa, haha! Well, det är min hund så vad förväntar man sig egentligen ;) Aja måste kila, bloggar mer sen och toppen dag till er vad ni nu ska göra, puss på er!


Veckans Planer!

Dåsås är det dags för Veckans Planer och skönt att ha det gjort! Tyvärr kom inte videon upp eftersom jag glmde mitt minne hemma innan jag åkte till mina föräldrar... Men ska sitta med redegeringen ikväll och så kommer den upp imorgon :) Veckan som kommer lbir väldigt stilla, ska på möte imorgon och ringa 1 viktigt samtal gällande en order jag gjort men inte skickats, knas! Annars ser det ut som vanligt hämta ut paket och träffa vänner.

Har ni tänkt på att det är midsommarafton på fredag?! Blev påmind av en tjeje kompis osm tyckte jag skulle komma ner till Göteborg för att festa, haha! Åh, ser nu att jag glömt schalgrenska på onsdag! Alltid är det något eller som man brukar säga, minnet är bra men kort, haha! Nu får ni ha en mysig kväll, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

Måste komma in i nya rutiner!

Något jag vill bli är att komma in i träningen så som jag gjorde fr bara något årsen... Förut trippade jag iväg till gymmet redan vid 5 - 6 tiden på morgonen och det höll jag i flera år. förvisso tävlingssimmade jag då. Men ändå, hur lyckades jag ha sån ply då och inte nu?! =O Jag har märkt att varje gång jag ska träna på Arenan förvinner min abition, precis varje gång... Därför tänkte jag att enbart tränar där under hegerna och dom andra 2 korten nyttjar jag under vardagarna, smart va?! =D

Misstänker att deras vetelation inte funkar som den ska och då är det bättre jag är på gym där det funkar som det ska eller vad man ska säga, hihi ^^ Kom precis på att jag avslöjade vart jag kommer befinna mig under helgerna, haha! Aja vill ni ta smygbilder, varsegoda och jag sa aldrig när jag skulle gå dit! ;)


Nöjd från gårdagen! 14/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag och började den med att gå igenom lite mail eller började med detta redan igår, haha! Solen skiner och ska snart ut med Gucci efter jag fixat mig lite snabbt och sen bara ta det ganska lugnt. Kl 18:10 ska jag till franssalongen för att få fransarna snygga på nytt! Eftersom jag fick boka om ALLA mina tider pga den förbannade Norrlandsresan som aldrig blev av... Jag är fortfarande irriterad! Aja upp dit ska jag inte mer iaf så ha, ha! Jag tillhör Västergötland och här vill jag förbli ett litet tag till åtminstonde :) Utgång igår och jag hann också med en lite snabb träff med ..... och hade jätte trevligt! Mer än så får ni inte veta, nu ska jag spackla nyllet och bli människa på nytt, haha!


Bild från tisdagen
 

Party, party!

Hej på er, dåså Har man sovit lite och ska snart göra mig klar för utgång, hihi ^^ Dagen har varit super mysig och känner mig på super bra humör! Har tagit det lite lugnt och jobbat lite. Nu ska jag spackla om nyllet innan det är dags att korka upp! Sen blir det taxi raka vägen till krogen, puss på er!


Rolig kväll med stort R!

Det finns dom dagar jag avskyr att vara jag och då inget spelar någon osm helst roll... Allt är bara skit och inget jag gör känns bra. den dagen var igår... Jag har bloggat om detta så mycket, men hormonrubbning är bland det värsta som finns!

Varje gång jag får detta kommer allt dåligt upp och allt jag behövt gå igenom j*vligt ofrivilligt... Alla personer man träffat som säger massa saker dom inte menar, enbart för att få sin vilja fram får mig att fundera på om jag enbart är en sexuellt-ting, alla personer som jag vuxit upp med som gått bort för tidigt, alla haters som ständigt skickar massa kränkande komentarer om mig som person och mitt utseende....

Dessa dagar vill jag bara sätta mig i ett hörn och bara sluta finnas... Besvikelse över att jag inte är som alla andra får mig att lbi äcklad över mig själv. Jag brukar inte ta illa upp av vad folk tycker och rycker mest på axlarna och tänker ''Aja, tyck så du om du vill''.

Men när dessa dagar kommer brukar jag bli fundersam om det dom säger och ser mig som är sant... Jag kasnke bara är något man plockar fram när det behövs, misslyckad som människa eller är avskyvärt äcklig och det kanske är mitt öde. Precis så roligt hade jag igår hela kvällen och även om jag vet innerst inne att det inte stämmer in på mig eller någon annan spelar det ingen roll just då....

Idag mår jag bra och har sällan dessa svackor, men när det väl sker är det långt ifrån kul.


Lördag!

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och det gör jag! Vädret är lite halv tråkigt och ska stax bege mig ner mot stan för att köpa en Red Bull, måste få bort huvudverken, haha! Därefter ska jag hem till mina föräldrar för lite lördagsmys, inte fel! Kom också på att jag behöver tanka... Asså enda sedan jag krocka har jag knappt velat köra bil, knasigt va?! =/ Får hoppas det släpper!

Nu blir det att åka mot affären för att sedan bege sig hemåt. antingen senare ikväll eller imorgon kommer ett videoinlägg. Hoppas ni får en trevlig dag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Gucci efter salongen, super nöjd!

Finner inga ord!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga och det är enbart för jag är helt målös... Ni får dömma själv, men ett frisikt beteende verkar inte finnas och vissa anser att föräldrar som låter unga transsexuella förvandlas i tidig ålder är oansvarigt undrar jag bara vad detta ska kallas och klassas som?"


Kärlek!

Hej på er, dåså har man jobbat med lite små saker och även hunnit gå på ett möte som var helt oplanerat.. Hur lyckades jag missa detta?! Aja gick iof bra så ska inte klaga, men ni förstår min ångest ändå, haha! Ska strax åka mot jobbet för sista passet för denna veckan och känns helt okej bra!

Blev pizza förut som jag berätta och jag fick även 5 kr rabatt, gulligt va?! :D Älskar pizzerian American Pizza Today, helt klar min favorit i hela Skövde! Tänk er en riktigt maffig pizza med massa gott på, helt min grej en varm fredag som denna, hihi ^^


Söt sommartopp!

Denna toppen är bara för söt och perfekt nu till sommaren!
Jag ska utan tvekan ha denna skönhet och den funkar perfekt som vardags och utgångstopp


Topp



WOHO! 12/6

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen säger jag, UNDERBAR! Hel veckan som varit har varit bajs med stort B. påkörning x 2, sprucken mobilskärm och lite krångel i början av gårdagens pass, haha! Ah ni fattar, skit rent utav, haha!

Eftersom jag haft så mycket otur tänkte jag att NU ska detbli ändring och beslöt mig för att pilla mig in mellan 2 bilar och det gick bra! Asså gott tecken eller vadå?! Det bästa av allt var att bilen framför mig som hade en meter ledig plats satt i bilen och bara kollade på i backspegeln... Asså vadå lat?!

Hur som gick det bra och jag är super nöjd, nu ska vi mysa med pizza här borta, bloggar mer sen igen, puss på er!


Lovley!

Tidigare i veckan var jag ute på resturang med Challan & Annelie, vilket var super mysigt! Passade på att gå lite på stan köpa lite små saker och bara njuta av det fina vädret! Eftersom Challan jobbade innan passade jag och Annelie på att fika undertiden vi väntade in henne för att sedan äta på Thai Paak och OMG!

Jag brukar älska deras mat i vanliga fall men denna gången slog den alla rekord! Jag bad om att få min mat lite extra het eftersom jag måste fylla på min egen hetta, haha! Skämt och sido, dom gjorde det kanon och för dom som inte vet älskar sydamerikaner starka maträtter och japp detta var helt i min smak! Dessa människor kan konsten att ta fram smakerna och hotta upp maten, me like!




Woho!

Hej på er, dåså är det dags att hämta lillen på salongen och ni kan gissa hur glad hon var att få komma dit igen, super skoj! Det roligaste av allt är att hon sällan vill följa med hem och skulle inte bli förvånad om det är så idag också, haha!

Därefter ska jag hämta ut mitt paket och klicka hem lite saker till mig och Gicci, hihi ^^ Nu ska jag göra mig iordning, måste också hämta ut pengar, som vanligt har jag naturligtvis glömt detta, haha!


Så snygg!

Älskar den här toppen och den hade varit sjukt snygg till ett par vita leggings till ett par svarta pumps!
Dessutom kostar den inte super mycket och blir perfekt till en fin sommarbränna!
 
Topp



Dagen ser ljus ut!

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på riktigt bra humör! Ska inom kort föra iordning en god morgonshake, hihi ^^ Det som står på schemat för dagen är att hämta ut ett paket som kom igår och senare ikväll ska jag trippa mot gymmet, super! Kl 14:00 ska plutten iväg till hundsalongen för att få pälsen fin och ett varmt bad, vilket hon älskar, haha! Får se om jag stciker iväg och lunchar med någon vän undertiden hon blir fin ellero m jag är hemma ochjobbar med lite små saker :) Nu blir det frukost och sen en liten promenix ute i det fina vädret, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min nya favorit!

Denna toppen är utan tvekan en av mina nya favoriter och älskar den så mycket!
Den är sjukt läcker och guld detaljen gör den super duper snygg
Dessutom är den enkel att matcha till diverse olika kläder så som jeans, röda eller vita leggings etc
Den finns också i vitt för dom som föredrar den färgen mer och jag lite små sugen på att klicka hem den också, hihi ^^


Topp
 
 

Är sommaren påväg?!

Hej på er, vädret är verkligen super fint och kom hem rätt nyligen från stan. Trots att det snart ska bli juli känns sommaren en bra bit bort =( Kikar man tillbaks 1 år var  det betydligt varmare... Fast man brukar säga att blir det en kall sommar blir det en mild vinter, inte mig emot! 

Ska strax iväg igen för att kika lite saker och hämta ut ett paket! Har också bokat  in en ny tid för Gucci imorgon kl 14:00, super! Ser fram emot att få tillbaks min lilla nakenfis på nytt igen, hihi ^^



OMG, dör!

Denna väskan är bara för söt och tycker den är så himla gullig, haha!
Älskar att den ser så fluffig ut och perfekt krogväska om man vill sticka ut!
En snygg outfit till väskan och kvällen blir perfekt!
 
 
 Turkos   &  Orange

 

Ren och skär otur! 10/6

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen började hel knasigt och mer än så tänker jag inte säga, haha! Sitter just nu i min illa pyjamas undertiden jag kikar lite på tv. Bästa jag vet är att kolla tv och blogga samtidigt, hihi ^^ Vet att uppdateringarna varit kassa i veckan, men har man haft sån mega otur som jag haft ärdet ganska förståligt... Till viss del var vissa av sakerna mitt egna fel, men ändå, haha!

Aja det som står för planerna idag är attgå lite ärenden på stan, ringa hundsalongen för eventuellt sno en tid idag OM det går dvs och röja lite här hemma, samt lite annat jobb med inlegg och sånt skoj! Aja nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Skit i det köp en ny!

Tidigare idag skulle jag iväg på lite ärendne innan jag mötte upp mina föräldrar och tänkt ''Åh denna dagen ser himla härlig ut!'' Well, det ändrade sig anska fort, haha! När jag kom tillbaks till bilen för att åka vidare kikade jag på mobiln som jag hade lämnat kvar undertiden jag gjorde mina ärenden (vilket jag i vanliga falla aldrig gör, lämna mobilen i bilen). Då får jag syn på att skärmen har gått sönder och lyckan är brutal, haha!

Jag vet faktiskt inte riktgit hur den gick sönder eftersom den dels stod i skugga och dels var helt stilla, helt mystiskt Fast fick trösta mig med att det går att ordna genom att laga eller köpa en ny, samt att mina naglar är åtminstonde hela, haha!


Jag får säga som en vän sa när vi var yngre ''Skit i det, köp en ny'', haha!

Börjar bli dags!

Hej på er alla bloggläsare, sitter just nu framför tv:n och gjort klart lite inlägg, sjukt vad tide det kan ta när inspiration saknas... Nu är det iaf klart och ska ut på stan för att hämta ett paket hade jag tänkt mig. Såg att förfallodatum för uthämtning håller på att gå mot sitt slut och jag vill gärna ha mina grejer!

Jag tror det är en av klänningarna jag ska ha till dopet som har kommit och super spänd på OM den ser lika fantastisk ut som på bilden!


Middagen vi åt tidigare idag, riktigt gott!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten hade varit så söt nu till sommaren och när värmen är här
Toppen och shortsen blir super söta tillsammans
Armbandet är jätte snyggt och smälter in bra 
Örhängena är lite mer utstickande men ändå på ok nivå om ni förstår vad jag menar
Skorna är toppen och dom är verkligen jätte sommriga
Perfekt outfit inför en utgång och jag längtar redan tills helgen, hihi ^^


Topp

Örhängen

Armband

Shorts

Skor

 
 

Bra start! 9/6

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu på en mysig resturang och börjar min morgon med en lunch med Mami & Papi, inte fel! Dom ringde mig för 45 min sen och jag kom faltiskt i tid och lyckades bli klar, ha ha! När vi är klara här ska jag gå lite på stan för att utföra lite ärenden, lösa ut en check och säkert något mer, hihi ^^ Asså slutet av gårdagen fram tills nu har varit riktigt knasig, krockat och sprucken skärm, haha! Min dag eller inte... Aja hellre mobilen än mina naglar, hihi ^^ Nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!



Fika-time!

Hej på er, sitter just ni med Annelie på ett café undertiden vi väntar in Challan, som vanligt... Vi ska iväg och käka på någon mysig resturang för att sedan gå vidare på stan, en hel skön dag med andra ord!

När jag kommer hem blir det förberedda lite inlägg och videoinlägget som ska upp i veckans, samt massa annat, haha! 




Topp till olika tillfällen!

Denna toppen tycker jag är super duper snygg och perfekt nu till sommaren!
Jag tycker absolut man kan ha denna både vardagar som utgång eller finare tillfällen
Ett par snygga pumps eller ett par fina balerina skulle bli super ihop!


Topp
 

Woho! 8/6

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv sitter jag och kikar tv undertiden jag unna mig en god morgonshake. Lite senare idag ska jag träffa Challan och Anneli för att gå lite på stan och äta gott. Skulle egentligen träffa Nettan idag, men hon hade gått och blivit sjuk så detfår bli en annan dag helt enkelt!

Nu ska jag mysa framför tvn innan det är dags att spackla nyllet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Dåsås är det dags för Veckans Planer och känns som det kommer bli en kanon vecka! Det mesta är väl som vanligt, luncha på stan, skicka lillen på salongen, hämta ut paket, träna och givetvis utgång i helgen, inte fel! En riktigt rolig vecka med andra ord och finns säkert något jag glömt, jo laserbehandlingen, hur kan jag glömma detta?! Den smärtan är svår att glömma, haha! Nu blir det ys i soffan, vi hörs mer imorogn, natti! 


Stanna upp och försök att se små sakers stora värde!

Visste ni att personer som aldrig ritkgit känner sig 100% nöjda har större sannolikht att lyckas komma långti  livet. Skälet är för att dessa människor ständigt har något att sträva efter.

Tycker det är väldigt intressant, men också tragiskt eftersom hur slappnar dom då av?! Tänk att aldrig känna sig nöjd över någonting eller bara för stunden... Låter himla trist och tror dess personer mer eller mindre glömt av vad lycka är. Lycka kan vara så olika för person till person. Att kunna unna sig något fint, köpa en god bakelse eller kanske träffa vänner etc :) Jag förstår vinkeln att alltid ha något att sträva mot, men ibland får man bara lägga saker åt sidan för att se det lilla i det stora :)


 

Lyckad kväll! 7/6

Go morgon alla bloggläsare, vädret är hyffsat okej och jag kunde mått bättre, haha! Någt jag funderat över varför ska allt gott och skoj ge mindre roliga konsekvenser?! Riktigt onödigt om ni frågar mig ;) Idag ska jag inte göra mycket, ta det väldigt lugnt och försöka återhmta mig. Kvällen var faktiskt riktigt bra, träffade lite bloggläsare och några som kände igen mig från tidningen, en lyckad kväll med andra ord! =D Nu ska jag sätta mig ner med Veckans Schema, blogga mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Detta armbanden är bara för sweet eller vad säger ni?!
Det är enkelt att matcha till både vardags som fest och dessutom ligger den på REA
Perfekt om ni frågar mig och den finns även i silver för dom som föredrar det, bra va?! =D


Armband
 

Woop, Woop! 6/6

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken underbar dag det är idag, grå men ändå underbar! Senare ikväll väntar utgång med brudarna och känns himla fab! Just nu är jag hemma hos föräldrarna för att umgås lite och planera Öland mer exakt, super skoj! Ska försöka dra mig till gymmet innan krogen och bränna lite kalorier, började super bra i början av veckan och sen bara dogdet, haha! Aja, nu ska jag pyssla med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!

Btw, har ni tänkt på att det är skatteåterbäringi  veckan?! Super inte alls fel att ha lite extra att spendera eller i mitt fall spara iaf lite, hihi ^^

Nytt videoinlägg!

Fått lite frågor om hur jag gått från rött till blont så snabbt som jag gjorde och tänkte berätta hur jag bar mig åt :) Hoppas det kan hjälpa någon och komihåg att jag INTE är någon utbildad frisör utan fick tipset av en vän med denna metoden och funkade riktigt bra :)


Schampo & Balsam - 20 - 24 kr

C-vitamin - 20 - 23 kr

Hårfärg - 45 - 50 kr

Detta är ett måste för min lilla bäbis!

Något jag funderar på att ha ganska snart är ett födelsedagskalas för Gucci som faktiskt fyllt 1 år. Tycker det är helt otroligt att hon blivit så gammal och vad tiden rusat förbi, känns som det var igår jag var påväg upp för att hämta lillen och mötet för första gången var helt magiskt =') Så i veckan ska jag kika om något bageri kan göra en liten hundtårta och även en mänskligtårta för oss som inte är hundar, haha!

Jag tror hon hade blvit jätte glad och hade varit så himla mysigt att få fira henne. Frågan är hur man gör ett lyckat hundkalas?! Jag ska kika runt för lite fler ideér! =)


Det kommer gå bra, hoppas jag!

Igår satt jag och kikade på olika filmer kring näsplastik och det var ingen bra ideé, haha! Tror jag aldrig haft sådan ångest i hela mitt liv som jag fick då och känns som jag bokat tid för min egna avrättning, haha! Men var och pratade med personalen tidigare idag och det var betydligt lugnande :)


Pinsamt! 5/6

Go morgon/eftermiddag alla bloggläsare! Asså denna dagen säger jag bara... Hade tid hos franssalongen kl 8:30, men duktigt nog hade jag skrivit 9:30 -_-' Fick iaf hjälp iaf och super nöjd!  Sjukt att Camilla kunde hjälpa mig trots att jag blev 45 min sen... Riktigt pinsamt! Nu sitter jag i bilen och inväntar Challan för att gå på stan och äta gott. Hon är minst lila duktig som jag att komma i tid, haha! Hade en himla rolig diskussion med Camilla om Iller och himla sugen att skaffa en liten valp igen =/ Har varit illerfri lite mer än ett halvår och sjukt vad jag saknar att ha dessa små underbara små varelser... =( Ska kontakta en uppfödare senare inveckan för att se om det möjligtvis finns någon tik till hands och perfekt nu när man får lite över 10 laxar från skatten, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Santos, var världens godaste lille pojk <3

Puh äntligen klart!

Hej på er, dåså är videoinlägget avklarat och ska inom kort sätta mig med redegeringen, så lycklig, haha! Men tycker det blev jätte bra och hoppas ni med gillar inlägget när det kommer upp, hihi ^^ Ska iväg till affären jag inte hann igår och köpa lite gott till redegeringen så jag kommer igång med den, hihi ^^ Imorgon blir det franstid och ska bli super  skönt, samt träffa Challan men mer om det imorgon, nu ska jag kila mot affären och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Söt topp!

Denna toppen är bara för snygg eller vad säger ni?!
Älskar magtröjor och denna är absolut inget undantag, hihi
Denna skulle funka lika bra som utgång till gymmet, tror den hade blivit lika bra som vilket!


Topp

 

Tar inga onödiga risker!

Någon undrade för ett bra tag sen om jag tar hem killar från krogen som inte vet om att jag är TS och svaret är absolut nej, haha! Jag tycker själv det skulle vara väldigt sjukt att inte berätta en sådan viktig grej och hur skam an liksom säga det?!

Öh, jo jag är transsexuell btw =P

Inte okej och jag vet att det finns många transsexuella som gör just detta och det är hemskt! Jag är inte en av dessa och har något som kallas stolthet i mig. Jag brukar faktiskt berätta att jag är transsexuell och inte är opererad. Många killar blir komiskt nog förvånade och 8 av 10 har oftast inget problem med detta :)

Jag föedrar det säkra före det osäkra, hur skulle jag själv reagera om jag vore född ''normal'' och fick veta något sådant?! Man måste tänka lite själv och inte bara följa med strömmen eftersom det kan sluta ritkgit illa... Jag värderar mitt liv lite för mycket helt enkelt för att chansa :)


Fin sommardag! 4/6

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu framför tv:n och kikar på någon filkm. Lite senare ska jag iväg till affären för att införskaffa lite små saker, hämta ut mitt paket jag aldrig hämtade ut i måndags. Skulle egentligen till salongen med Gucc till salongen idag, men funderar på att ta det imorgon eller veckan efter :) Nu ska jag röja lite här hemma innan jag beger mig ut på stan, bloggar mer sen igen men först måste jag ta en varm dusch, puss på er!

Igår efter jobbet åkte jag och lille Gucc till Max och som ni ser  tycker någon att det gick lite för långsamt, haha! Men efter lite väntan fick vi våra grejer och hon var inte sen att hugga in, haha!




I'm in love!

Denna toppen fick jag hem för någon dag sen och visst är den helt FAB?!
Denna kommer utan tvekan bli en av mina favoriter och älskar den lilla V-ringningen
Är riktigt nöjd över den, dessutom passarden lika bra till vardags som fest


Topp
 

Fint väder är aldrig fel!

Hej på er, dåså har man sovit lite och känner mig mycket piggare! Ska inom kort packa väskan för gymmet och även hinna svänga förbi ICA en snabbis :) Verkar också domstolen kikat fram och perfekt för liten promenad om inte annat! Bloggar mer sen igen :)


Utgångs-outfit!

 Åh vad bra denna outfiten blev, riktigt sommrig eller vad säger ni?!
Klänningen är super duper söt och helt nerkrad i den, hihi
Armbandet och örhängena är enkla och smälter ihop fint till klänningen
Väskan är liten och elegant och ger en liten lyxig känsla
Skorna är super snygga har en rejäl klack som get stailitet
Detta är en super fin sommaroutfit  cch jag hade inte haft något emot att bära den, hihi


Klänning

Örhängen

Väska

Armband

Skor

 

Lugn dag! 3/6

Go morgon alla blogglsare, sitter i soffan och är mer eller mindre halvt döende pga min ''underbara'' träningsverk... Nån som är avundsjuk?! =P Det som ska ske för dagen är inget speciellt, ta det lugnt och ´lite senare palla mig till gymmet. En lugn dag med andra ord, ointe mig emot, nu ska jag unna mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 
 

Toppen kväll!

I helgen som var blev det utgång som sagt och innan vi drog ut åt vi på en super mysig resturang som alla var överens att återkomma till! Vi fick verkligen toppen mat och personalen var ur gulliga, vilket jag gillar! Våra glas stod sällan tomma och vi gick igenom massa gammla minnen, aw! =') Jag var dessutom sen i daglig ordning och detblev ytterligare sen pga att taxin dröjde 5 min =/ Aja, vi pratar också om att boka hotellrum i Göteborg över en helg och bara dansa och shoppa loss, visst låter det nice?! =D

När vi var klara där begav vi oss till krogen där vi fick första bästa bord och slog oss ner. Jag träffade även Bella i baren och det ar super roligt! Vi pratade lite smått och sen gick vi åt skilda håll och jag fick även lite boys som stötte på mig i daglig ordning, haha! Dock hade jag bestämt med en annan så jag visade mer eller mindre 0 intresse... Vi lämnade krogen ovanligt tidigt av olika skäl

1 Det var inget vidare och 2 jag skulle på nya äventyr i daglig ordning, mer än så får ni inte veta och det vill ni nogi nte heller, haha!






Kunde mätt bättre!

Hej på er, det känns som min mage och jag har lite olika sätt att må idag...  Mådde helt utmärkt imorse och tidigare idag, men nu känns det tvärtom =/ Kanske bara är tillfälligt och hoppas det försvinner med kvällen! Hoppade iaf gymmet, dumt att utmana ödet, haha! Något som är helt klart är att godiset är inget för mig idag och då måste det vara illa, haha! Nu ska jag kika kite på film och hoppas det går över, bloggar mer sen igen, puss på er!

Perfekt till stranden!

Denna ''scarfen'' tycker jag är riktgit söt och perfekt till stranden när det väl blir varmt!
Super om man kanske ska lämna stranden för en glass eller bit mat, om men inte vill gå halvt naken, haha!


Här

 
 

Lycklig för din skull!

För bara några veckor sen kom denna fantastiska kvinna ut som transsexuell och jag tycker det är så himla underbart! Jg önskar Caitlyn Jenner all lycka i världen och hon kommer vara till en stor hjälp för alla ts-personer, love it!

Det man också ser väldigt tydligt är hur oehört mycket våra hormoner hjälper oss och utan dom skulle livet bli betydligt svårare för många ts-personer... Tyvärr finns det dom som inte kan gå på hormoner av olika skäl och jag hoppas endag forskningen kommer så långt att våra biverkningar minimeras och allt fler får känna lyckan i hormonförvandlingen.

Men tillbaks till denna skönhet, alla lycka och tillsammans med andra offentliga ts-personer ska vi kunna göra en skillnad i samhället <3 


 
 

Håller tummarna! 2/6

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu hemma hos föräldrarna och äter frukost. Vi ska lite senare iväg på ett bank-möte som eventuellt kan leda till något intressant. Eftersom det inte är 100 bestämt än vågar jag inte säga för mycket men det kan antingen vara en bil eller en lägenhet?! ;) Hur som helst ska dom bara vara borgenärer för att se om detta kan bli möjligt. Eftersom min senaste deklaration inte kommit in än är det betydligt svårare att få igenom saker och ting =/ Dessutom är det helt omöjligt att redovisa bloggekonomin vilket gör en begränsad på ett sätt om man bara lever på bloggandet... Aja hursom hoppas jag det går bra och när jag är klar här ska jag puttra hemåt för att köpa lite mat, gymma och jobba med lite inlägg, helt okej dag! Nu måste jag spackla fejan, hann inte det innan jag åkte, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Det är här jag vill bo!

Under en längre period har jag varit velig om jag ska bo kvar eller dra till någon större stad så som Stcokholm eller Göteborg. Det hade varit så spännande och att jag kan klara mig på mitt bloggande och expandera bloggen är väldigt lockande, vilket ni kanske förstår?!

Fast nu har jag bestämt mig för att jag inte vill flytta, min lägenhet kostar massa och det hade varit skönt att komma till något nytt. Men jag trivs i Skövde, jag trivs att bo här och det är här jag har alla mina vänner <3

Jag vill helt enkelt inte flytta och det är oavsett om jag träffar någon, nytt jobb eller vad det mer kan vara. Jag trivs där jag är och det är här jag vill bo. Jag älskar min lägenhet och ger inte upp den för 1 miljon, haha!

Personligen misstänker jag att det tuffa avslutet på mitt förra förhållande, hormonstrul, hot mail etc fick mig bli fundersam om jag hörde hemma här... Men när jag fick mitt nya deltidsjobb och min lägenhet har allt bara blivit bättre och jag börjat bli ännu mer positivare än jag var tidigare, haha! Jag är glad och lycklig där jag är helt enkelt =)


Btw ska få upp dom sista sakerna sen blir det en tur i min lägenhet så ni får se hur jag bor, hihi ^^

Skönt att vara klar!

Hej på er, dåså har man varit på gymmet och varit duktig, himla skönt! Har dock inte hämtat ut mitt paket riktigt än men tänkte göra det typ nu, haha! Mötet jag skulle på tidigare idag har gått bra och får massa gjort känns det som, hihi ^^ Är med lite söt sugen och har lite funderingar på om man kanske ska unna dig något extra gott ikväll?! :) Nu ska jag ta en dusch och sedan kika lite film, bloggar mer sen igen, puss på er!

Snygg topp!

Denna toppen tycker jag är så himla fin och skulle passa perfekt till en utgång!
Den är iof väldigt neutral och på så sätt enkel att kunna matcha till det mesta.


Topp
 

Intressant dokumentär!

1 Juni

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är idag, blåsigt, men härlig! Solen skiner och jag ska inom kort bege mig ut på stan för att utföra lite ärenden. Ska kika lite prylar till hemmet och på ett möte runt 12 tiden. När jag är klar där blir det att hämta ut mitt paket för att sedan traska mot gymmet. En himla mysig dag om ni frågar mig! Men först blir det att knapra lite hormoner och sedan avnjuta en god morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!

Kom med på att idag är det bara 22 dagar kvar innan jag ska lägga mig på operationsbordet, super nervös! Bara 1 vecka efter min operation drar vi till öland. Lär säkert se super skojsig ut, men det kan jag bjuda på, hihi ^^