Det är här jag vill bo!

Under en längre period har jag varit velig om jag ska bo kvar eller dra till någon större stad så som Stcokholm eller Göteborg. Det hade varit så spännande och att jag kan klara mig på mitt bloggande och expandera bloggen är väldigt lockande, vilket ni kanske förstår?!

Fast nu har jag bestämt mig för att jag inte vill flytta, min lägenhet kostar massa och det hade varit skönt att komma till något nytt. Men jag trivs i Skövde, jag trivs att bo här och det är här jag har alla mina vänner <3

Jag vill helt enkelt inte flytta och det är oavsett om jag träffar någon, nytt jobb eller vad det mer kan vara. Jag trivs där jag är och det är här jag vill bo. Jag älskar min lägenhet och ger inte upp den för 1 miljon, haha!

Personligen misstänker jag att det tuffa avslutet på mitt förra förhållande, hormonstrul, hot mail etc fick mig bli fundersam om jag hörde hemma här... Men när jag fick mitt nya deltidsjobb och min lägenhet har allt bara blivit bättre och jag börjat bli ännu mer positivare än jag var tidigare, haha! Jag är glad och lycklig där jag är helt enkelt =)


Btw ska få upp dom sista sakerna sen blir det en tur i min lägenhet så ni får se hur jag bor, hihi ^^