Polisanmälan!

Go kväll alla bloggläsare, kvällen blev inte som jag trodde och jag har suttit i massor möten sens i morse med mitt egna företag och allt går riktigt bra! Det mindre roliga är att mitt ex ska kanske polisanmäla mig för inlägget jag skrev och att jag tydligen har hotat honom med pengar, asså snälla... Men detta är mer eller mindre en vardag på ett sätt så kanske dumt att klaga vad vet jag?! Huvudsaken är att jag låter honom hållas och sen får vi se hur vi löser detta.




1 sak är säker att blir det ett sådant liv med detta lilla inlägg vågar jag knappt tänka på hur mitt kommande projekt kan sluta... Blir att sitta med advokater om vad jag kan inte kan ta med, dumt att ge vatten på kvarnen! I värsta fall får jag byta namn på karaktärerna för att undvika med problem! Aja nu blir det tel med M så hörs mer imorgon, natti!




Lunch med Mami!

Skriv inläggstext 

Lördagkväll!

I helgen som var blev det grillning med Päronen och min kusin, det var riktigt mysigt! Eftersom vi inte setts jätte mycket senast och ska försöka nu till helgen ta en fika med henne, vilket ska bli så himla roligt! :) Vi satt och snackade till sent på kvällen om jobb och mitt nya projekt vilket var väldigt roligt! Dessutom var maten kanon så en riktig lyckad kväll om inte annat!



Tråkdag! 30/5

Go morgon alla bloggisar, asså denna dagen mulen och trist, inte OK! Men andra sidan mår jag bra och idag har jag 2 saker att göra 1 viktigt möte och en uppsägning av lägenheten, riktigt skönt! Fick även ett meddelande av min förra kille att han visste om det jag hade gått ut med på bloggen och hade givetvis synpunkter om det hela. Men andra sidan ska jag göra alla nöjda och förmilda sanningen hit och dit skulle folk aldrig få veta vem jag är. Jag är en person som är väldigt mycket rak på sak, så enkelt är det, haha!

Nu blir det tillbaka till Småland och därpå ska jag sitta med lite jobb och vet ni vad?! Lyckats gör 2 vloggar som jag är helt ok nöjd med, asså OMG! Haft riktigt dålig med insperation men i helgen och igår bara poff så hände något, haha! Aja nu blir det iväg, handla Red Bull och så Hörs vi mer sen igen, btw ska visa her nya färgen men får bli efter löshåret är i, puss på er!


 

Vi måste ha våra sponsorer!

Många i dagen läge vill pyssla med någon sort av sociala medier av något slag och det förstår jag till viss del! Vi har ett fritt yrke och behöver inte anpassa oss för någon och inte heller tänka på tider allt för mycket. Men det är bara ytan, många förstår inte hur hårt vi jobbar och hur lite det kanske gynnar oss ibland! Många av oss sliter som djur och vi är i behov av våra sponsrade inlägg/videos, av samma skäl varför en frisör inte vill klippa utan lön... Enda skillnaden är att kunderna betalar för frisörens jobb och vi får betalt av sponsorer för att kunna lägga ut videos eller sköta uppdatering ordentligt! Vi är ganska lika om man ser oss på det sättet att vi med vill ha lön för vår sak!




Tänk på detta om ni stör er på våra samarbeten, vi är i behov av dem för att kunna betala hyra, mat, bensin etc! Vi gör samarbeten för att ni som följare ska få material om bra produkter vi använder oss av och som vi uppskattar! Jag skulle aldrig göra reklam för något jag inte tycker om eller uppskattar!




Samir & Viktor - Kung

-

Mot Skövde! 29/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni har sovit gott! Vaknade för ca 1 timme sen och är fullfart med att åka till Skövde för att få håret fixat på nytt! Verkligen kluven på om jag ska färg det gsilvergrått eller ej... Vad trorni?! Övrigt sätt har jag god tid på mig så kanske inte ska klaga ut över detta! Ska även in på Tyota för att boka tid för lite saker och kanske därpå till banken för att fixa till mitt kort! Satt i telefonmöte hela kvällen igår gällande mitt företag där lite jobb börjat allt eftersom trilla in, riktigt skönt!

Nu måste jag skybda mig iväg till ICA för att köpa en Red Bull och därpå ska jag ha as tråkigt hos frisören, verkligen avskyr att sitta stilla, haha! ADHD eller vad, haha! Nej skämt och sido, jag tror säkert jag har någon släng av det, där av att jag är väldigt driven och alltid har 100 saker i görningen eller vad tror ni?! Alla har säkert någon diagnos av något slag, sen finns det dom som har mer och vissa som har det mindre, hoppasi ngen tar illa upp och förstår vad jag menar! :) Aja nu blir det mot Skövde sen hörs vi mer sen igen, puss på er!

100% naturlig!

I helgen tog jag ut mitt löshår och jag är så himla van med mitt löshår och glömmer ofta bort mitt egna hår, haha! Men för förstagången kunde jag visa mig på stan utan att känna mig allt för naken eller hur man ska säga... MEN jag kommer ALDRIG gå utan löshår, så enkelt är det oavsett vad folk säger, haha! Men känns riktigt skönt att kunnda dra handen igenom håret utan att det säger stopp eller hur man ska säga, haha! Typ det enda jag mer eller mindre saknar med att bära orginal hår!

Däremot har jag tid hos frisören för att toppa och kanske färga om tid finns till detta! Behövs verkligen och ska bli så skönt ocks få bort lite skadat hår! Fördelen med trens man kan ta ut och i enkelt även om priset blir typ detsamma som annan typ av löshår, haha! Men fram tills Måndag ska jag njuta i det fina vädret med mitt svall och klia mig på ställen jag inte kunnat tidigare, haha!


 

Tråkigt med bara 1 alternativ!

Go morgon alla bloggläsare, asså denna dagen är på så sjukt bra humör och funderar just nu på om jag ska boka in en tid för enbart klippning eller både färgning och klippning. Vilket problem jag har, haha! Försökte se om någin salong var öppen idag, men antingen var det stängt eller så var dom uptagna, himla oflyt! Fått råd att man inte ska flänga runt bland olika frisörer och kanske dags att skaffa en och samma man går till?!

Idag ska jag även sitta ner med mina räkningar eller dom 2 sista jag har kvar nämligen hyran och mobilen. Bero på hyran ska jag skriva på mitt nya kontrakt och posta det imorgon, älskar jag är 1 vecka sen eller något sånt, haha! Typiskt eller vad?! :P Brudarna och jag har redan börjat planera lite partyn nu när skaraborgs stolthet är tillbaka på banan igen, haha! Slänger upp lite bilder från förr helgen då vi åt på Bryggan med lite släktingar! Provade deras Vegetariska rätt, som tråkigt nog var den enda dom hade... Lite trist, men kanske utökar vad vet jag?! :) God var den iaf, men trist som sagt att det inte fanns något mer att välja på =/ Det är ganska avgörande om man ska tillbaks eller ej, inte gott att äta samma mat varje gång... Nu är jag för visso inte vegetarian eller vegan, vilket i sin tur gör att det inte borde spela mig någon roll, haha! Men försöker hålla mig till grönföda av olika skäl :)








 

Glass i hamnen! 27/5

Hej på er asså förlåt för dagen uppdatering menvarit ute typ hela dagen så himla härligt! Att jag varit lite off sen igår fanns skäl och igår hamnade jag på hamnkrogen och tjötade fram till 22:30 därpå åkte jag hem och idag sågs vi igen och tog en glass vid Moster Elins i det varma vädret! Fick verkligen toppen väder och var helt underbart, nästan lite för skönt, haha! Asså tur man hade vattenfast smink säger jag, haha!

Eftersom jag var sen slängde jag på mig ett par byxor och tro mig det fick jag sota för när jag kom ut, haha! Men nu bär jag shorts och det har jag skäl till också, haha! Nu blir det grillning som står på schemat och senare blir det kolla film och lite jobb för att få tiden gå! Verkligen haft massor gjort så jag är super nöjd! Dessutom börjar vi planera in lite saker till sommaren och kommer bli så nice! Vad det är mer exakt får vi allt eftersom se ;)




 

Håller mig undan andra TS!

Det folk måste förstå är att bara för man är transgender betyder det inte att man vet eller känner alla runt om... Vet inte hur många gånger där jag får frågan "då kanske du känner honom/henne, hon är också transsexuell". Jag har faktiskt valt att hålla mig ifrån andra TS-personer av olika skäl och främst för att dom är låååååångt från mig. Jag skulle aldrig få för mig sälja sex för få tag på hormoner eller utnyttja äldre män för att dom ska betala allt jag vill ha, asså nej! Jag vet atthårt arbete lönar sig och sen hur andra gör struntar jag blankt i!

Jag umgås helst inte om jag inte måste med människor som inte är som mig, kanske elakt?! Främst är det för vi har absolut INGET gemensamt och många av dom TS-tjejerna som finns är mer eller mindre helt fucked up... Många av dom har gått på för många miner och blivit brända för många gånger och att blir ratad gång på gång eller sälja sex har konsekvenser! Jag vill inte bli en i mängde och jag tänker inte låta någon fjant få förstöra mig gång på gång, never! Därför är jag mån att käna mycket pengar och dejta rätt sorts av killar, samt hålla mig borta från personersom inte har samma tänk som mig. Så nej jag känner inte alla andra TS jag håller mig borta från många av dem av olika skäl!

Kygo (feat Ellie Goulding) - First Time

Så lycklig! 26/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Själv mår jag super och är på världens bästa humör, ever! Gårdagen blev super och fick massor gjort och idag blir det minst lika mycket ös! Märks verkligen att jag mår 100% bra igen för det drivet jag har idag var lääänge sen jag hade! Vill tacka alla som följt mig under denna sjukt jobbiga period och ni förstår nog inte hur mycket ni betyder! Vill verkligen få er förstå detta hur mycket det betyder och ni gjort för mig, helt nderbara är ni!

Nu blir det ut med lillen och därpå ska jag börja jobba massor, har en hel del att göra, bland annat beställa hem lite kläder och kommer blir så nice att fylla upp garderoben! Dessutom har jag tonvis med kläder jag inte använder eller använt alls! Ska se om jag ska sälja skiten eller ge bort dem?! Däremot måste jag kika nya skor, asså min sko fetisch har börjat komma tillbaka, men så länge Mami inte vet om det är det lugnt ;) Nu blir det jobb så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Gråhårig?!

Go kväll alla fina, asså denna dagen kan vi bara prata om den?! Helt underbar och ALLT har verkligen gått SUPER! Trött som ett as, men det finns skäl till detta! Verkligen haft en toppen dag och alla har verkligen rullat på så SJUKT BRA! Riktigt nöjd och med lite tur kommer det löna sig, inte fel för mig eller någon annan heller för den delen! Nu blir det bara mass mys och imorgon blir det upp tidigt för har massor att göra och går i "mål" 15:00, PUH! Men skönt att ha saker inbokade så man inte blir allt för stilla också!

Var och hämta ut mitt paket idag och tror alla kan gissa vad det är i detta?! Riktigt skönt för nu var det på tiden, ska ta ur löshåret imorgon och boka klipptid och färgning för sedan isättning, så skönt! Verkligen behövt byta ut mitt sen länge och ändå försökt rädda det så gott man kunnat, hoppas det sett någolunda ut på bilder trots att det inte bytts på ett bra tag! Men i helgen blir det nytt hår och jag ska verkligen rocka! Dessutom ska jag kanske färga det blonda helt grått och löshåret också, tror ni jag vågar?! ;)


 

Vad tror ni?!

Som många av er vet har jag varit väldigt försiktig med killar jag dejtat eller är ihop med gällande mina sociala medier, men kanske ändring på det?! Jag har nämligen funderingar på att kanske börja involvera dessa stackare i videos eller på bild, haha! Givetvis med respekt och värdighet, vore elakt annars! Därför kanske ni ska få mer information när det väl rör om i grytan just inom denna front?! :)

Vet att många av er är nyfikna och vill veta så mycket som möjligt och kanske på tiden?! JA jag är en offentlig person, men andra sidan måste dom jag är tillsammans med förstå det också, för hur ska man annars kunna satsa på en kille som är helt anti mitt yrke?! Bloggen är mitt jobb och jobbet innebär 24/7 så kanske dags att öppna den dörr jag alltid hållt stängd och bjuda in er även där?! Dessutom vet jag att vissa släktingar kollar bloggen och dom om några hade säkert inte haft något emot att få höra lite skvaller innan päronen eller vad tror ni?! ;) Detär faktiskten helig regel att efter 6 månader få dom inte träffa min partner av olika skäl naturligt vis, men också för det ska bli ett heligt moment! =)

Djurvänliga produkter!

Nedan hr ni 5 olika produkter av dess slag och bäst av allt är att alla är helt veganska, vilket är viktigt tycker jag! Känns skönt att fler märken väljer att fokusera på djuren i fokus och sätter stopp för djurtester! Nedan har ni 5 olika måsten inför en utgång och som jag inte skulle vilja vara utan!


Ni hittar 1 Här, Hi hittar 2 Här, Ni hittr 3 Här, Ni hittar 4 Här, Ni hittar 5 Här

 

Staden blir bara bättre! 25/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott, för jag mår super! Suttit i lite möten och ska inom kort ut med lillen för en power walk, verkligen behövligt! Dagen som är blir ganska lugn, ska till ICA senare för att hämta ut ett paket och därpå ringa Teleonor för att kika hur vi gör med mobilen, så trött! Allt jag vill ha är en fungerande mobil, men tydligen är det ganska mörkt ut... SUG! Var och tankade även och upptäckte att Tidaholm tydligen hade Circul-K, asså hur lyclig?! Den staden blir bara bättre och bättre, inte för jag vill bo där, men iaf :)


Nu blir det pormenad med lillen sen blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



 

Drinkar och killar!

I helgen blev det utgång som sagt och OM jag behövde det! Hade världens bästa natt ever och fick träffa mina brudar i vimmlet, vilket var guld värt! Blev lite drinkar och ska vi prata om kön?! Värsta ever! Vi var på Olstorp och det kö-systemet är helt fucked up! Alla trängs och när man är baranågra meter från disken är man packad som i en sadinburk, haha! HEMSKT! Inte en blekaste hur mitt hår såg ut och lockarna jag stått och gjort varsäkert borta sen långt innan, haha! Men trots detta fick jag det enaragget efter det andra och mina tjejkompisar var även i farten också, haha! FY F*N vad jag älskar att vara singel! När vi stod på dansgolvet hade jag 4-5 st som hade ögonkontakt med och började närma sig undertiden vi dansade med när bandet spelade!

Olstorp är enklast att förklara med en stor raggarsamling och många låtar som spelas under crusingar spelas där. Folket är underbart och det var så himla mycket kärlek i luften och när Lasse Stefan spelat klart och gått av kom en kille fram som gick rak på sak och som ville hångla upp mig, haha! SJUKT, men jag sa faktiskt nej av olika skäl, kan ni gissa varför?! ;) I slutet jag hade hjälpt Challan leta efter hennes kille och dom andra gick jag till twinsen där vi satte oss vid ett bord där vi fick sällskap av säkert 5-8 killar, haha! Tappade räkningen när denena kom och den andra gick! Några av dem var inte sena att spana in MK-plånbok och fick snabbt en söt komentar om den! ÅH jag träffade även en jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Vet dock inte om hon läser bloggen men när hon var liten och hennes vän ville alltid jag skulle måla marsvin trots att dom teckningarna var fula som stryk, haha! Ingen konstnär här inte, haha! Ja en lyckad kväll med massa boys kan det bli bättre, haha!

Mitt nya läppstift!

För någon vecka sen fick jag hem ett nytt läppglans och jag har så sällan på mig sånt av olika skäl, men främst för jag känner mig obekväm, haha! Men jag tror jag kanske ska sluta dra förhastade slutsatser och börja våga mer! Gillade verkligen färgen och var riktigt skönt att ha på läpparna!

Ni hittar läppglanset Här



 

Nya möbler! 24/5

Go morgon alla bloggläsare, asså solen skiner och jag är på toppen humör! Verkligen härligt när livet leker och vet ni vad?! Ska boka tid för klorna och om det blir i Jönköping eller Skövde får jag helt enkelt se! Övrigtav dagen kommer jag ha lite möten och senare ikväll blir det lite chill inför morgondagen som börjas onödigt tidigt, haha! Insett hur skönt det är att få egen lya och med massor tur kanske jag får den redan i Juli, inte helt fel! Ska bli skönt att få eget i Skövde igen och även om det bara är en 1:a tror jag det kan bli riktgit bra trots allt!

Däremot måste jag införskaffa mig lite nya möbler så denna 1:a inte lbi allt för naken eller hur man ska säga, haha! Nu blir det morgon promenad, sen ut med lilen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Lyckad dag!

Denna dagen har gått väldigt fort och fått massa gjort! 2 möten på

G imorgon och med lite tur kan det bli bara super för plånboken! Inte fel! Säger natti och hann även fota lite bilder, kommer upp imorgon!



Hade helt glömt bort!

Det finns så mycket jag är stolt över, alla intervjuer jag gjort och som verkligen hjälpt mig i min bloggkarriär! Eftersom min iPhone 6+ slutat funka har jag fåttlösa detta med min iPhone 5 och gissa vad som fanns där?! Jo nämligen ALLA mina gammla låtar! Låtar som inte är släppta eller inspelade och en av dom som fanns var denna! Att artistnamnet är en sak i sig, men denna låten minns jag så väl när jag skrev och det var efter en kille jag var DÖDS KÄR I, haha! Jag åkte hela vägen till Kristianstad och satt på den förbannade tågstationen i 6 timmar och inte bara 1 gång utan 2 gånger om, haha!

Tycker ändå den har lite gung i sig och kanske dags att göra musik igen, haha! Skämt och sido, han som jag jobbade ihop med var han som deltog i mello med låten Crucified. Denna låten är jag faktiskt riktigt nöjd över även om vissa saker ändrats sen dess både utseende och röst mässigt :)


Somriga skor!

Nedan ser ni 3 olika skor som är riktigt söta och så sommriga eller vad säger ni?!
1 hade varit super söta till ett par 3-kvarts byxor och älskar mönstret som ärpå dem!
2 Är riktigt fina och färgen är att dö för, hade nog valt ett par svarta byxor som är lite utsvängda ner till
3 Är riktigt läckra, älskar färgen och hade passat super till ett slitna jeans


1 hittar ni Här, 2 hittar ni Här, 3 hittar ni Här

 

Blir så trött! 23/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter! Med lite tur kommer denna veckan bli mindreintensiv och jag kommer hinna med allt som jag ska! Har även 3 idéer till olika videos som ska upp, men ska bara se när tiden finns för spela in och redigera! Börjar dagen med lite frukost och därpå blir det en promenad med lillen i det fina vädret! Känns verkligen som våren är här och vet ni vad?! Jag mår ärligt riktgit bra och gjort detta i flera dagar! Brukar ha en dip någon gång under veckan men hitills har den inte varit här på ett bra tag, super!

Nu blir det lite frukost som sagt sen ut med lillen och därpå ha möte efter möte och lite pappers arbete. Btw fick besked att jag måste retunera mobilen pga fel person nr... Seriöst kunde dom inte kollat upp det lite tidigare?! Blir riktigt lack på sånt! Därför ska jag ringa 3 senare under dagen, har deras breband och tycker det funkar fint! Tips till er som är beroende av sociala mediers inkomst eller vill bli! Enkelt att blocka med sig och snabb uppladdning!


 

 

Mitt spel, mina regler!

Att man ska ha sina krav och principer som tjej oavsett TS eller ej är bra! Man ska inte finna sig i att bi hönsad hursom helst och bli tagen förgiven. Det många inte förstår att dessa människor blir mer eller mindre helt förstörd och funkar tillslut inte alls, vilket är hemskt! Jag har mtt så många personer osm offrat allt för en person och verkligen gjort allt för att sedan falla platt mot marken... Det finns bra kille och det finns dåliga också, precis som med tjejer. Man märker väldigt fort vilka man ska undvika och ser ett tydligt mönster efter en tid.

Jag brukar har som "tradition" att dagen personen ifråga ber om nakenbilder eller börjar köradirty talk svarar man kortfattat eller sluta skriva helt. Kan man inte bete sig eller uppföra sig varför ska jag då lägga min tid?! Den som förlorar på det är bara jag och sen står jag där som ett fån mer eller mindre... Därför säger jag till er att TA INGEN SKIT! bara för en försvinner i mängden behöver det inte betyda att det är över, haha! I mitt love game är det jag som skriver reglerna och boysen som dansar efter noterna. Om inte bye, bye! ;)



Vigiland - Friday Night

Fullt ös medvetslös!

Go morgon alla bloggläsare, blev kvar i sängen lite för länge och funderar på om jag ska ta tag i mitt liv och börja utföra mina ärenden som dagen har att erbjuda! Ska ner till ICA senare idag för att hämta ut min iPhone 7+ och med massa tur kanske jag även kommer få ut den också! Därpå ska jag ha ett litet kort möte med skatteverket och arbetsförmedlingen gällande frågor som rör eget företagande, fattar knappt att jag gör detta igen, haha! Därpå ska jag till bankenför att ändra mina sista siffror och måste även leva med lite kontanter eftersom jag nu kommer behöva vistas utan pengar i ca 1 vecka, as skoj! Men med lite tur kanske jag kommer lösa det redan ikväll! Sist men absolut inte minst är att åka till Toyota för att kolla värdet på Rödan, samt övriga saker som gäller rödis!

Men innan jag gör något annat ska jag spackla nyllet och därpå ut med lillen och sen hörs vi mer sen igen, puss på er!




 

Värd att se!

Lyckad kväll! 21/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter och kvällen igår var helt AMAZING! Kvällen var helt underbar och den ena fick ragg efter den andra #självförtroendetärpåtopp, haha! Men kommer berätta mer exakt om detta under veckan as always! ;) Idag är det söndag och ska bara slappa och gå igenom lite saker som jag skulle gjort för ca 1 månad sen allt från svara på mail, planera upp videos och massa där till! Bloggen har varit lite död sen mitt break up, menantar ni förstått varför?! Saker och ting är som det är och nu är det offeciellt slut! Men vi är vänner och kan umgås vilket är huvudsaken :)

Övrigt av dagen ska jag nog bara vara hemma om jag inte drar in till Skövde en sväng, hade varit mysigt! Träffa lite vänner, ta en fika och snacka lite skit, verkligen behövligt efter allt som hänt sen jag varit borta och vet ni vad?! Man brukar säga att käpplundaborna (vissa) bor ofta där i ca 2-3 år och det innebär att när dom som tog min lägenhet ska flytta kan jag få tillbaka det som engång var mitt, hihi ^^ Min största rädsla är OM dom satt upp hela lägenheten med massa fula tapeter! Men som sagt det är min plan och mycket kan ändras påvägen! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Utgång!

Skriv inläggstext 

Nu är det fenito, nada mas! 20/5

Go morgon alla bloggläsare, gårdagen blev inte som jag tänkt mig men tro mig jag hade fullt upp och förer som undrar är det nämligen jobb och det egna jag tänker starta upp! Papper som måste kollas upp och gå igenom extra gånger så man inte missar något, vilket hade varit väldigt dumt! Men andra sidan verkar det gå framåt och det är alltid något! Har även hunnit prata med han jag engång var ihop med, vilket jag både ångrar och till viss del inte. Iaf jag har länge funderat över hur jag skulle ta upp detta, men igår fick jag bara säga det och det var att jag kommer nog aldrig kunna se en sexuellattraktion igen av olika skäl. dels för allt jag behövt gå igenom och lyssnat på och även att utseendet inte attraherar mig längre. Bättre vara ärlig och det verkade som han kände samma eller om han bara sa så vet jag inte. MEN skönt att nu är det klart och jag kan fokuser på mitt egna företag och även en kommande sak där jag kommer berätta mer exakt om allt... Men andra sidan kan det gynna mig ock även om personer kanske kommer känna igen sig i detta kommer deras namn bytas ut, lite hänsyn måste jag ta eller iaf försöka låtss som om jag faktiskt bryr mig, haha! Nej men ni fattar dumt att gå ut med alla involverade liksom!

Nu blir det frukost och senare blir det jobb med lite mer jobb. Solen skiner och ska ut med lillen innan det fina vädret försvinner helt! Nu måste jag kila, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hov1 - Mandy Moore

Hemma!

Go kväll, hemma hos päronen nu och verkligen super mysigt! Imorgon blir det jobb sen helg! Planerat middag med vännerna men känner mig lite krasslig så får se om jag går eller ej!


Nu blir det dejta kudden så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Sov på rätt sätt!

 Undertiden jag jobbade som mjölkare hade jag ofta ont i ryggen och mycket var föratt jag dels arbetade på fel sätt, men också för att jagsov på helt fel sätt! Visste ni att det finns närmligen ett speciellt sätt för att slippa få just ont i ryggen efter en natt sömn?!

Många ligger tex på magen eller rygg vilket för att ryggen aldrig får vila ordentligt och spänner sig. Detta skapar givetvis problem och därför är det viktigt att man sover på "rätt" sätt och rätt sätt är nämligen på sidan! Den sidan man ska sova på för att det ska ge bäst resultat spelar givetvis roll! Den rätta sidan är nämligen på vänster sida och jag brukar ha ett knep att lägga en kudde på baksidan och ibland på framåt också! Tro mig detgör under och din rygg kommer tacka dig, min smärkta jag ofta haft dagligen i ryggen har varit pga fel sovställning, enkelt at fixa!



Söta toppar!

Nedan har ni ett par riktigt söta toppar som hade passat så bra till en utgång med brudarna.
1 toppen är verkligen att dö för, hur snygg?! Perfekt till ett par slitna jeans eller shborts som modellen bär, super!
2 Älskar färgen, v-ringningen och hur dom valt att forma den. Fint till ett par leggings som hon bär men hade nog valt med ett par med synliga knappar i fram för att förfina det hela lite extra!
3 jag dör, älskar tyget och att snöret runt midjan ger en väldigt fit och slimmad figur, love it!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här 

 
 
 

Måste spela in material! 18/5

Go morgon alla bloggläsare, just nu är det mycket som sker och dör av min lilla frånvaro men hoppas jag ska kunna vara mer aktiv nu! Hoppas ni sovit gott och mår bra, jag mår super och sovit utmärkt! Låg och kollade film i slutet av dagen, verkligen behövligt! Satt även och beställde hem lite löshår och med lite tur hinner det komma till imorgon! Länge sen jag bytte ut mitt och ska bli så skönt! Känslan med nytt löshår år obeskrivlig!

Idag blir det massa möten och jag verkligen SKA försöka få till en video! Varit så himla dålig på detta det senaste och vill verkligen komma igång! Nu blir det ut med lillen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



2500kr kontant!

I fredags var jag på besök hos banken för att ändra mina siffror på mitt konto och när nästan allt var klart visade sig att 1 lapp var borta... Inte alls störigt eller så! Fine, bara komma in igen och lämna in den lappen, men bara problemet är inte det egentligen utan att när det är ine kommer jag inte ha någr pengar alls... FRAM tills mitt nya kort är hemma i Hjo vilket gör att jag måste leva på kontanter, vilket jag HATAR! Värsta jag vet är kontanter! Det är tungt och väldigt opraktiskt + att jg känner mig helt mongo när jag ska börja pilla med slantar kontant... Dessutom vilken har ens 2500 i plånboken under en månad?! Dessutom om jag tappar dom ärjaghelt LOST!

Min budget ligger på 2500 kr i veckan där av den summan, sen allt på råge är min mobil helt mongo som går och dör 24/7 asså jag orkar inte, haha! Jag som skulle börja blogga ordentligt och nu händer detta, asså vad är oddsen, haha! OM jag inte kan hämta ut mobilen i veckan skickar jag tillbaka ordern och köper en iPhne 7+! Mitt tålamod börjar ta slut, kanske märks, haha! Nej men ärligt först mobilen, sen mitt bank-kort och vad näst lägenheten, bilen eller hunden?! Bara undrar, haha!

Hade ingen ork och uppbokad! 17/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Igår blev det som sagt ingen uppdatering förutom 1 sak jag tidsinställde... Men jag hade vare dog ork eller lust så valde att ta lite ledigt, kanske dumt?! Iaf sitter nu och gör en order för mitt löshår och känns så himla bra! Ska även boka in ett möte med banken senare idag och därpå möten :) Får jag någon som helst tid över blir det försöka vlogga eller spela in en video! Men antar jag kommer vara helt död om jag känner mig rätt, haha!




Åh btw, fick lägenheten och är så himla nöjd! Verkligen så behövligt och känns lite lyxigt nästan att ha 2 lägenheter en här och en annan i Skövde, inte fel! Kostar där efter men vad gör det?! Nu blir det ut med lillen så hörs vi mer sen, puss på er!

Inte undra på! 15/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra för jag mår super! Haft fullt sen imorse och det är banne mig inte över, haha! Ska iväg och kolla lägenhet och sen blir det möte och därpå lugnt! Haha älskar ha dagar det sker saker med! Förstår inte hur vissa kan välja gå hemma 24/7?! Inte konstigt att dom psykiska hälsan ökar... Nä kroppen mår som bäst när den får vara igång!




Nu blir det ut med lillen så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Shawn Mendes - There's Nothing Holdin Me Back

Fick en snilleblixt! 14/5

Go eftermiddag alla bloggläsare, kom nyss hem från en trevlig lunch med släkten på Bryggan och det var så himla härligt! Verkligen super god mat och vet ni vad jag kommit fram till?! Jo att bli matkritiker för vegetarisk och vegansk mat! Skaffa en till blogg för just det ändamålet jag verkligen skriver exakt vad jag tycker om olika resturanger inom Skaraborg och övriga ställen i Sverige också! Eftersom jag avskyr att laga mat är detta bästa idén eller vad tror ni?! Med lite tur kanske detta även kan få fler resturanger steppa upp en nivå för just oss som väljer äta grönt och inte döda djur! Blev verkligen så inspererad under lunchen och ska bli riktigt skoj!

Nu blir det slappa på sängen helt slut efter igår, blev en sväng till Göteborg och hade en trevlig kväll! Kom hem vid 05:00 på morgonen vilket säger ganska mycket om varför jag är trött, haha! Men andra sidan är jag laddad med ny energi inför imorgon! Nu blir det slappa lite och sedan jobba och planera upp min vecka så inlägg rullarsom dom ska och att jag även kan få upp en video under veckan! Bloggar mer sen igen, puss på er!



0 ork till någonting! 13/5

Go morgon suneshines, ny dag och nya möjligheter eller vad är det man brukar säga, haha! Eftersom hela gårdagens planer blev mos funderar jag på att göra något spontant som vad kanske ni undrar?! ;) Det är hemligt och varför finns skäl, haha! Hade ni fått veta alla mina hemligheter hade man nog börjat fråga sig vad som egentligen sker innanför mitt panben och hur jag orkar med allt, haha! Ska iaf till Skövde för att köpa lite saker innan dom stänger och jag som tänkte vlogga, men blir nogi nget med det... Asså min dag och hur jag planerade upp den är typ kaos, haha!

Men nu har jag iaf laddat upp min 5:a så jag kommer kunna snapa som innan, alltid något! Senare kanske det blir Göteborg mden inte helt 100! Hade hellre stannat hemma om jag ska vara riktigt ärlig, men till vilken nytta?! Aja får se hur dagen slutar, nu blirdet strax mat och sen ska jag kanske bestämt mig hur dagen ska sluta, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

FUCK MY LIFE!

Hej på er, dagen blev långt som jag önska, allt har bara gått åt helvete mereller mindre, haha! Hade sjukt mycket att göra och allt flöt på och vid 15:00 eller strax därpå blev det bara värre... Fick meddelande om att min nya mobil var HÄR, lyckan var total! Fram tills jag insåg att dom hade tagit det i fel person nr och att det ble spärrat, asså idioter! PGA detta måste jag vänta tills nästaveckan + att jagfått 2 olika sim-kort, man bara vad är detta?! Irriterande är förnamnet och fick sitta i möte i 2 timmar pga detta och sen fick jagmeddelande om att dejteninte heller blev av pga bilen började typ ryka, haha! Kanske lika bra för jag var så galet sur som det var, haha!

Tänkte passa på att vlogga men ja som ni förstår blev det inget med det med tanke på att kamerans batteri var ur laddat och ingen kabel hade jgheller med mig... Dettablir givetv is problem inför morgondagen! Dessutom som inte detta var nog slog jag i nageln så pass illa attjag behövde kapa den ='( Asså denna dagen suger så fucking hårt #hatarmittliv, haha! Aja bloggar mer imorgon igen, natti!

Glömde bankmötet gick med skit pga attjag sakna ett papper, kul!


 

 

På banken! 12/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, själv mår jag super och sovit helt okej! Sitter nu på banken för att ändra mina sista soffror till mitt bankkonto. Riktigt drygt att jag inte gjort detta innan! Ska även boka ett möte med dem gällande investering av ...... ;) Nej det är inte till bil utan ni får gissa lite ^^




Sen när jag är klar här blir det iväg till Hjo för hämta ut lite paket och min nu LUR!!! Fatta jag ska få en fungerande mobil igen!!! Denna lyckan är obeskrivlig, trots att jag brutit min nagel, haha! Senare ikväll blir det träffa en "kompis" och får se hur uppdateringen blir under helgen! Nu ska jag snällt vänta på min tur, bloggar mer sen igen, puss på er!

Dejta äldre bra eller dåligt?!

Tycker ni åldersskillnader är viktgit eller inte?! När jag var yngre/för 2-3 årsen, haha! Ansåg jag den "typiska" mallen var års mellanrum och kan vara lite så än idag, haha! Iaf när det kommer till yngre! En yngre person har betydligt mer att visa än en äldre och då uppförande, karriär, drömmar och mål. Givetvis ska en äldre också kunna både bete sig och ha drömmar och mål. Men oftast är man över 35 har man mer skin på näsan, man har ett jobb och kan bete sig. Me tro mig det finns undantag också, JAG VET! Men dom lär man sig ganska snabbt och väljer rata och speciellt om personen i fråga inte kan tala klarspråk!

Iaf i varje klass finns det tex hon/han som är lillgammal för sin ålder och ligger ca 5-10 år före dom andra i tankesätt. Dessa personer kanske aldrig är menade att passa för den sterotypa mallen. Där av att han/hon väljer söka sig till äldre för att den kan käna mer gemenskap till en äldre än en i samma ålder! I förutsätning att den äldre inte tror han/hon är 22 och i självaverket är 35+... Alla vet att många boys mognar fören dom är 25+ då dom faktiskt kan kategoriseras som män och andra 45-50+. Där av att dom aldrig passar in i den sterotypa mallen fören senare i livet, haha!

Fina skor inför sommaren!

Skorna nedan är riktigt snygga och älskar 1 paret till vänter, så sjukt fina!
 Tänk er ett par shorts till nu när värmen börjar komma och till någon söt magtröja, hade varit så fint!
Sen till dom brevid liknande shorts, men helst med lite slitningar, och en topp med lite volanger hade varit super! Bekväma skor som gör att man inte behöver gå i klackar och förstöra fötterna!


1 hikttar ni Här, 2 hittar ni Här

 

Helt död från igår! 11/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas nisovit gott och mår bra, för jag är super duper trött fortfarande! Kollade film fram tills sent och l sent! Känns verkligen som gårdagen tog ut sin rätt och där av att uppdateringen blev lite halv taskig! Nu är det ny dag och jag ska inom kort göra mig redo för att starta dagen!!! Har enhyffsat lugn dag idag och det är inte mig emot med tanke på allt som hände igår, haha! Inget dåligvt som hände egentligen, bara väldigt fullt upp från morgon till kväll!

Ska börja dagen med en lien promenad med lillen och därpå sätta mig med lite mail undertiden jag äter frukost. Som ni vet består min frukost med enbart med ett glas chocklad soya/havremjölk och det håller jag mig oftast på fram till 16::00 - 17:00. Jag vet att det är super dumt, men frukosten har och är än idag den värsta måltiden jag vet! Hade jag inte behövt att äta hade jag aldrig gjort det heller, haha! Menn aja, bloggar mer sen igen, puss på er!

Nya mjukisar!

Dessa byxor från wish fick jag hem för någon vecka sen och jag typ DÖR för dom, verligen så jag, haha! Super mysiga och skönt matrial! Sen att dom har 3 fickor som är hyffsat stora är inget dåligt alls Ibland kan endel mjukisar ha på tok för små fickor............ Därför är det super och dessutom är dom neutrala vilket gör att dom skulle kunna passa både tjejer och killar, vilketi  sin del gör att jag måste hålla ett öga på dem när ... är här, haha!




 

Fullt upp! 10/5

Go morgon, fullt upp som vanligt och bloggar mer när allt är färdigt, puss på er!

Visa tydliga spår!

Något jag mer eller mindre tvingats behöva lära mig är att sociala medier bara förstör... Tidigare var jag väldigt svartsjuk och det räckte med att en person bara sneglade åt ett annat håll eller fick ett rendom meddelande av någon... Många känner igen sig säkerligen, men när jag är tillsammans med någon är det min och ingen annans och trust me det har varit på den sjuka nivån att jag kollat meddelanden och massa skit, haha! Men eftersom jag lever med sociala medier där likes och meddelanden är en daglig dos av både kvinnor och män uppkommer det givetvis problem för mig också... Jag har blviit ställd många gånger och där av att jag gjort min FB-privat för endast folk jag känner!

Jag har helt enkelt behövt börja tvinga mig själv lite på han jag träffar eller är tillsammans med. Idagens lägen granskar jag väldigt noga dom jag träffar och släpper inte till i första taget och det är något jag kan rekomendera! Håll personen på sträckbänken och kan han inte hålla sig eller uppförsig grisigt var det ändå inget att ha! Det finns vissa kriterier jag har för att bli "godkänd" innan jag helt ratar och blockrar. Ger man för många chanser blir man bränd och är man inte villig att jobba för mig kan han dra! På detta sätt bygger man också upp ett särskilt band som i sin tur gör det enklare att lite på den man dejta eller är ihop med!


 

Vilken ska jag ta?!

Nedan har ni 4 olika tröjer jag tycker är SJUKT fina och jag tänkte beställa hem någon av dem! 
Jag har något "fetish" på vitt och svart, vilket hade varit roligt att ta någon mer färgad tröja! Frågan är bara vilken man ska ta?! Den vita är iaf ett måste och den svarta älskar jag neder till, hade varit super till ett par slitna jeans!


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här, Ni hittar 4 Här

 

Genomgång inför kommande månad! 9/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och nya möjligheter! Hela gårdagen gick åt till jobb och ta det lugnt också eftersom jag kört i 110 förra veckan... Men med lite tur kanske det kommer löna sig, vem vet?! ;) Hoppas allt är bra med er, själv är det toppen och känns så härligt att man snart åker hem igen, haha! Är i småland bara 4 dagar sen åker jag hem till Skövde igen, haha! Men så länge kroppen orkar och den inte säger ifrån går det göra såhär! Jag lärde mig från förra gången efter jag mata på ena uppdraget efter det andra! Ett tips till er som har massor att göra och har höga krav på er själva, glöm inte ta en paus ibland! :)

Nu blir det ut med lillen och därpå ska jag vidar med lite möten och efter detta ska jag ha ettmöte med min bloggmanger som ska gå igenom lite punkter inför kommande månad, vilket är behövligt! Eftersom jag kommer vara ute och resa runt om i landet är det behövligt med lite mallar att följa! Nu blir det frukost och sedan blir det massor jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Omringad av killar!

 Go kväll alla bloggläsare, asså denna dagen har varit så himla härlig, verkligen älskat varje sekund! Allt jag planerat har mer eller mindre hunnit bli av och det enda jag känner jag inte hunni med är videos, fota och gymmet, men ska försöka ta det i veckan! I nu lläget är mitt huvud som en liten kapplöpningsbana där allt går i 190 och denna gången kan jag iaf behärska det! Dock är jag väldigt försiktig med att inte köra på för hårt! Där av att jag ibland kanske uppdaterar mer än vissa dagar, men trorn i har förståelse!

Crusing i helgen och var verkligen behövligt, hade säkert 9-10 boys runt om mig som skulle spela matcho mer än den andra och jag bara "bitch please", haha! Nej men lyckad kväll och vem ve kanske det hände saker jag inte berättar här?! ;) Det  många kanske inte vet är att jag gillar håll låda och mitt dröm yrke är att hålla i olika konfuranser, i förutsättning att jag läst på och vet vad jag ska prata om, haha! Har en tendens att ta allt sista veckan eller kvällen innan, haha! vissa saker lär man sig aldrig, men som jag brukar säga "Jag är bäst under press", haha! Nu blir det åka till affären är grymt hungrig och sen bir det dejta kudden! Bloggar mer sen igen, puss på er!
 

 

Hur tänker folk?!

Hej på er, dåså är det dags för lite uppdatering ocskt uppdatera som innan! Tänker inte komma med någon dålig boför jag inte hjunn, därför jag verkligen ska uppdatera som vanligt! Haft en super mysig dag och  alla möten har gått super och senare idag ska jag ha ett bankmöte gällande mitt nya person nr och en annan sak! Nu är jag iaf hemma i Småland igen och riktigt skönt! Denna lägenheten har verkligen blivit mitt hem och det är så himla härligt! Lite tragiskt att jag KANSKE ska leta större här... Men inte helt klart, på onsdag visar det sig om det är aktuellt eller ej!

Satt och  kikade lite lägenheter tidigare idag och insåg hur många som faktiskt hyr ut sina lägenheter i andra hand och även rum. Undrar verkligen hur folk tänker ibland... Om man inte har råd att bo i en 3:a ensam kanske man ska överväga att ha kvar den eller vad tycker ni?! Jag har iaf haft svårt med att dela mina kvadratmeter jag hade, även om tanken slagit mig har det aldrig blivit slag i sak! Well, nu blir det mys med lillen och en skogsrunda, bloggar mer sen igen, puss på er!



DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the rapper - I'm The One

Bättre köra eget! 8/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag mår super! Hela förra veckan var sådär, men ärligt har jag haft mycket och inte orkat bry mig om just bloggandet... Men aja nu tar vi nya tag! Vet inte om jag kommer hålla på med vloggar mer, dels för jag glömmer av att vlogga många gånger och ibland passar det inte liksom... Tänker att jag slänger upp någon gång ibland! Vill först fokusera på bloggen som faktiskt ger mig pengar! Hoppasn i förstår! Hoppas iaf ni sovit gott och mår bra, jag längtar som en galning till fredag och varför tro?! ;) Hemligt, haha!

Det som ska bli så skönt med att fytta tillbaka är att jag inte behöver tänka på allt som varit och bara fokusera på mig igen. Typ då det faktiskt går bra för mig, haha! Vilket vi kan se i nu läget, haha! Måste även ringa skatteverket gällande mina uppgifter eller gå in till banken för att uppdatera dom med mitt konto nr, haha! Utan den ändringen får jag inte mina pengar, kan vara bra att göra! Aja nu måste jag jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Förvånad! 7/5

Hej på er,ingen uppdatering fören nu men jag har mått AP DÅLIGT! Mycket igår och på tok för mycket, var ett under att jag lyckades komma iväg till visningen bakfull som jag vet inte vad, haha! Tecken på lyckad kväll?! Well, visning på lägenheten i Skövde och var väldigt skeptisk först, men den var verkligen WOW! Trodde jag aldrig skulle hitta en sån lägenhet med den feelingen jag fick av käpplunda, men den impade verkligen! OM jag nu tar den kommer det bli så galet schyst! 1:a på 50 kvadrat, asså ärligt?! Min 1:a jag har nu är på 42 vilket säger ganska mycket!

Nu blir det lite slappa inför imorgon då det blir massor av jobb! Har 2 möten efter 12:00 och sedan lite andra samtal jag måste fixa! Har jag berättat att jag ska iväg i helgen för en .....?! Hahaha, nä den infon får vänta men kanske redan några luskat ut vad det kan va tro?! ;) Att vara TS sägs vara komplicerat men att hitta ragg har aldrig varit något som helst problem för mindel, men kanske redan någraav er fattat?! Älskar att bloggen funkar som en singel annons som verkligen markerar hur min status ligger till, haha! Aja bloggar mer imorgon igen, natti!

Crusing!

Hej på er, sorry för uppdateringen men somnade i sängen och vaknade nu, haha! Ska nu ta bilen ner mot småland för åka på Crusing med XoXoXo, haha! 2 stora boxar klara och klackarna är med, ska bli så nice! Verkligen sett fram emot detta och förra crusingen jag var där med min förra kille.... Kom hem nykter, asså fatta vilken misslyckad kväll! Jag nykter efter en crusing, säger väl allt, haha! Ikväll blir det party och kommer bli så nice! Håret är lockat och kläderna sitter perfekt, kommer bli en framgångsrik kväll!

Sen därpå kommer det bli crusing i Skaraborg och klart divan ska på det med. Haha var en kille som följde med mig till toan sist, haha! Fatta vad hemskt och vem vet han kanske följde med in vem vet?! ;) Förra gången i Vetlanda träffade jag även på en kille som inte hade en aning om att min kille stod bara någr meter bort, haha! Fatta vad jag var glad att han höll sig i skinnet när min killes släkting kom fram och undrade vem jag pratade med, haha! #nästaniknipa #panikensmorsapåingång, haha! Men jag lyckades slingra mig ur det och ingen var lyckligare än jag, haha! Aja nu blir det åka ner för att bli upphämtad och blir nogsista jag bloggar om idag, puss på er!

 
 

Nytt försöker! 6/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och mår toppen! Ligger och kikar på tv undertiden jag inväntar att orken ska komma att göra något vettigare, haha! Hela gårdagen blev inte som jag tänkt men andra sidan har jag fått nr till dom som ska visa lägenheten så är ändå ganska nöjd! Verkligen toppen och ser fram emot imorgon då jag ska få kika på den!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska ske och kanske blir det en lugn hemma kväll, men känner jag brudarna rätt kommer det bli fest till 110%, haha! Nu blir det kolla vidare på filmen, vloggar lite på min snap idag för er som vill se :)

Martin Stenmark - Ingen Annan

Skriv inläggstext 

-

Dags att börja blogga igen på riktigt! 5/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår brw för jag mår super! Vaknade ganska nyss och precis gjort mig iordning popcorn och ska mysa ner mig med en film! Verklige skönt med fredag och igår fick jag ett trevligt samtal av .... som kanske kommer leda till något intressant, men sparar det så, tills vidare! Hoppas ni och så sovit gott och mår bra

Idag blir det slappa och planera helgen, hade en super mysig helg sist hemma som jag delade med twinsen. Nu blir det mys och så hörs vi sen, puss på er!

Jag Är Bara Fucking Nöjd!

En stor önskar jag har är att kanske en dag öppna egen butik med diverse olika kläder. Men inte göra som många andra kjedjor som enbart fokuserar på en viss kropp, tror ni fattar?! Jag skulle vilja ha små, långa, stora smala modeller och lyfta fram alla olik kroppar och former! Tycker det är viktigt inför dagens kroppsideal och via upp att ingen topp är enbart till för en typ av person! Vi föds in i en värld där skönhet är viktgit och samma gäller karriärsmässigt. 2 män eller kvinnor som har samma utbildning och samma kapacitet men olika kroppsformer har enklare att få jobb, sjukt va?! Det ska inte spela någon roll om man är smal, stor eller transgender inför en jobb intervju! I grund och måtten kommer det inte vara viktigt, vilket alla kanske förstår?!

Det är därför jag tycker det är så viktigt med oss med sociala medier att vi ska var så naturliga vi kan. JA jag har gjot en näsplastik och kommer för 2 bröstoperationer, så kanske lite fel käft att komma ifrån, men gjorde den enbart för min egna skull och ingen annans, är ni med vad jag menar?! :) I min blogg redigerar jag enbart ljus och skärpa på mina bilder av olika anledningar. 1 min Mac har inte photoshop och 2 jag vet ändå inte hur man gör och bryr mig inte alls, haha! Jag kan säga att i dagens läge har jag inte kroppsnojer och mycket är för jag är självsäker och vet att jag är j*vligt duktig p det jag gör oavsett vad andra tycker och tänker!

Jagär en driven person och vill få andra också hitta sitt driv oavsett hur dom bor eller ser ut, det är viktigt! Sen att jag är högt och lågt beroende på är en annan 5:a, haha! Jag är nöjd över hur jag ser ut och kn jag kan också DU!


 

Haft fullt upp!

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså denna dagen... Allt har gått så sjukt bra men blev lite problem ändå, haha! Har väldigt mycket just nu men jag mår bara fint! Måste
Bara lägga fokus på mitt jobb och där av att jag glömmer att blogga denna veckan! Satt och klickade hem mängder av olika produkter som ska komma i månaden, kommer blir fett nice!

Nu blir det mys framför tv:n och sen kanske iväg till en kompis, bloggar med sen igen, puss på er!



Söta skor!

Nedan ser ni riktigt snygga skor och verkligen DÖR för alla!
Verkligen toppen nu när värmen börjar komma och lagom höga klackar!
Mina personliga favoriter är 3:an, riktgit läckra och älskar hur dom designade, sjukt fina! 


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här

 

Gucci fick ta ett bad!





Frans-problem! 3/5

Go morgon alla bloggisar, ny dag och solen skiner, är på toppen hmör och ska inom kort göra mig iordning för dagen! Hoppas ni sovit gott och mår bra, själv mår jag super och verkligen  haft en toppen morgon! Fine att saker kan gå lite snett till och från, men vad gör det?! Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är på världens bästa humör! Var igår och köpte lite godis och inser idag att jag börjar bli lite för rund för mitt egna bästa, haha! Jag som varit så duktig... Men ska försöka ta mig till gymmet senare ikväll så kanske löser sig?!;)

Nu blir det ut med lillen sen massa jobb hela dagen lång, har typ dagen full och måste kolla om dom fått in fransar annars har jag PRPBLEM! Mina är så sjukt snuskiga nu och försöker desperat få det snyggt, haha! Nu blir det ut med lillen, sen massa möten    och senare ikväll blir det kolla lägenhet, inte alls dumt! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!

Somnade på soffan!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni haft en toppen dag och haft fullt upp idag, dessutom somnade jag, haha! Någon som är förvånad?! Så sjukt typiskt att jag mer eller mindre bara fått 4 timmars sömn... Var helt död mer eller mindre, haha! Men trots den lilla sömn jag fick, ha allt rullat på riktigt bra. Tänkte dra till gymmet men vet inte riktigt om jag pallar med det nu... Verkligen 0 ork och satt i tel fram till nu och gör det fortfarande, haha! Hade ett väldigt intressant samtal om allt möjigt och fick en helt ny syn på hur ett BRA förhållande ska se ut och att hopp om killar som faktiskt vet hur man ska bete sig!

Imorgon blir det lite jobb och ha lite möten och med lite tur kanske jag får sova som jag ska dessutom. Nu blir det beställa hem lite kläderoch skor, verkligen behov av det nu! Verkligen 3 korgar med tvätt som jag verkligen inte pallar tvätta, haha! i-landproblem eller va?! ;) Nu blir det åka till affären och sedan hem igen, bloggar mer sen, puss på er!
 

 

 

Toppar till olika tillfällen!

Topparna ni ser nedan är toppar vi säkerligen kommer få se mer av i sommar och inte mig emot!
Dom nedan skulle man kunna ha till krogen som vardags och jag har mer eller mindre beslutångest över vilken jag tycker är snyggast... Tycker alla 3 har sin charm på något vis och hade passar super beroende på vad man matchade det till!

1 Hade varit så söt till ett par svarta ellermörkblå shorts sen ett par söta klackar till
2 Är super gullig och gillar volangerna som hänger vid axlarna och hade nog valt ett par svarta jeans med slitningar
3 Är sjukt snygg och hade varit super till blå jeans med mycket slitningar, nästan lite överdrivet


Ni hittar 1 Här, Ni hittar 2 Här, Ni hittar 3 Här


 

2 timmar sen! 2/5

Go morgon alla bloggläsare, ny dag och jag är mer eller mindre helt DÖD! Asså hela flera dagar förra veckan som var hade jag GRYMT svårt att somna hur jag än gjorde och samma hände igår... Det är inte normalt att ha det så eller?! Aja hoppas ni har sovit gott och inte ställt om erat dygn allt för mycket vilket uppenbarligen jag har gjort... Satt och pratade med en kompis undertiden jag åkte hem och berättade min hemska dag! Asså seriöst jag har en tendens att komma sen, men 2 timmer... Hatarmin iPhone 5 och hade min 6 + inte bestämt sig för några veckor sen att, nä men jag tror jag faktiskt slutar funka hade detta aldrig hänt...

Vi kan kortfatta det att det var inte långt från att telefonen skulle få en gratis resa genom fönstret när jag hade åkt hela 45 minuter för långt.... Piss dag med andra ord! Aja denna dagen hoppas jag innerligt blir bättre trots den lilla sömn jag fått och om inte tycker jag allvarligt synd om mig själv, haha! Idag blir det jobb, sitta i möten och gå igenom lite papper, dubbel kolla lite saker inna det skickas och sen svara på mail. Sen till er osm gör massa skolprojekt som handlar om granskning över transsexuella, sånt svarar jag aldrig på eftersom det aldrig ger mig något, hoppas ni förstår! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

1 maj!

Denna dagen kommer jag sällan glömma... 6 timmar i en bil och hela 2 timmar försenad... jag har inte bloggat av en sjukt bra anledning... Dagen jag skriver en bok om mitt liv kommer folk inse hur tufft jag har det men ändå tar mig genom allt, haha!