Fundersam!

Go kväll alla bloggläsare, asså vilken dag och det säger jag inte på något possitivt sätt! Vaknade med världens baksmälla och hulkade som en liten gris... Var väl klar och kunde äta mitt första mål vid kl 18:00, super skoj, men så går det om man har för roligt, haha! Nu är jag iaf hemma hosm ina föräldrar och har super mysigt, ska äta lite popcorn och sedan lägga mig till någon bra film :) Killen valde dock att bli hemma pga hur han mådde, men jag valde åka idag och han kommer eventuellt imorgon, då jag tänkte vi ska hitta på något roligt :)

Imorgon blir det in till stan för att fixa klorna, asså jag kan inte gå såhär längre... Har tid kl 15:00 och skabli så skönt! Verkligen älskar deras salong och låter ingen annan salong pilla på mina naglar, samma med mitt hår, haha! Fast då är det förvisso en anna salong men saken är den samma :) Har dock lite funderingar kring vad jag ska göra för något?! Vill göra något riktigt pampigt, men får heltenkelt se vad tänkas bli :) Nu ska jag kika på lite vloggar och sedan upp till sängen, vi hörs mer imorgon igen, natti!




 
 
 

Videoinlägg!

Underbart!

 Hej på er alla sötisar, sitter just nu och precis redigerat vilket var "super skoj" med tanke på gårdagen, haha! Asså fy det vinet jag köpte smakade skit, jag ska aldrig lita på lapparna någonsin igen, haha! Det kan vara bland det äckligaste jag smakat, värre än ren vodka, FY F*N! Aja, nu mår jag betydligt bättre och fått behålla maten i magen,  inte en timme försent!

Nu blir det packal illa väskan och sedan resa ner mot underbara Skaraborg, ska bli så himla skoj! Träffa alla nära och bara leva livet. Att bero på något annat har Expressen intervjun gått super! Fått så himlam ycket söta komentarer av bloggläsare, släktingar och vänner på FB, verkligen super! Nu blir det packa väskan ta på sig lite kläder och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Det gjorde min dag! 31/7

 Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni haft en fin morgon och att ni mår bra, för det gör jag! Sitter just nu i soffan och ska inomkort börja med redigeringen för vloggen som inte kom upp igår och den som ska upp idag. Dessutom ska jag fixa lite annat skoj när jag ändå är i farten. Senare idag blir det till Hjo för attt ta en liten mini semester och umgås medfamilj och vänner, vilket ska bli super! Känns som det är behövligt att få en dos av skaraborgarna, haha!

Att bero på det, när jag loggade in på FB fick jag se att en kompis till mig hade länkat en intervju jag var med i, kändes super skoj! Dels för atikeln men också alla fina ord hon gav mig, vilket gjorde mig jätte glad! Även om vi inte ses lika ofta var det ändå kul att få läsa det hon hade skrivit och det dom hade skrivit, det gjorde verkligen min dag! Nu blir det lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ni hittar artikeln Här

 
 

Sweet!

Jag är egentligen inte mycket för klockor, men denna gilla jag himla mycket.
Älskar marmorn som är i den och färgen vit tycker jag blir så himla stilrent eller vad säger ni?!
Jag hade nog haft den till vardags, helt klart!


Klocka

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en tur till stan och blev en oplanerad lunch på Max vilket var helt okej. Hittade dock inte Delux-menyn först men tydligen tog jag den helt omedvetet, haha! Känner mig faktiskt lite stolt, hihi ^^ Blev en sväng in till systemet för att sedan gick jag lite snabbt in på Kicks för att kika lite annat så som disels nya parfym som luktar så himla gott, dessutom super söt flaska :)

Nu blir det att sätta sig med lite redegering för att sedan göra sig iordning för festen ikväll. Därpå får vi se om det blir hemmafest eller krogen, typ inte ritkgit planerat men blir nog skoj vilket som eller vad tror ni?! :) Nu måste jag sätta mig med redegeringen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Inte okej! 30/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er för med mig är det toppen! Hyffsat nyvaken och fick veta att vi tydligen skulle till stan för att gå lite på IKEA och andra ärenden. Verkligen avskyr när man får veta sånt i sista stund, ca 1 timme innan... Fine att dom hinner bli klara, men jag då, haha! Tar ca 1 timme att bara göra sig redo + att jag måste ut med hunden innan, haha! Lyckligtvist hann jag med allt som skulle göras men det var med 1 mins marginal! Men tydligen är dom inte klara och det ger mig insikt att jag kunde fixat håret, KUL -_-

Aja, slänger upp en bild från tidigare i veckan då vi var ute och åt glass vid hamnen, verkligen super skönt väder då och personalen var super gulliga! Det blev 2 kulor för min del och tur var väl det eftersom den mer eller mindre höll på att smälta undertiden jag fotade, haha! Bästa momentet för alla runt om är när maten ska fotas, haha! Men sånt är livet och dessutom hann jag även att blogga för dom är fortfarande inte klara... snackao m oschyst att sressa upp mig för att sitta och vänta... Nu får jag nog ringa honom och fråga vad dom är, för annar kan jag lika bra påbörja göra iordning mitt hår ^^


 

Videoinlägg!

Orkar inte med massa trams!

Bland det bästa som finns enligt mig är när killar vågar tala klarspråk och inte är så luddiga. Många killar jag mött och vet om vem och vad jag är brukar ofta säga "Jag vet att du är transsexuell" eller "Jag känner igen dig", man bara lägg ner, hej då. Hur många gånger har jag inte hört det förut, seriöst kom med något nytt...

Men sen har man även dom boysen som faktiskt vågar gå rakt på sak och berättar att dom hittat mig genom min blogg och kikar in till och från. DET om något ger + poäng och inte massa trams, värsta jag vet! Då kanske många tänker, men det är bara för du får publik eller vill ha bekräftelse etc. Kanske lite, men mesta dels är det för att dom är raka på sak och dessutom vet vad för värderingar jag har och vad jag tycker och tänker om vissa saker. Dessutom även om dom spelar svåra i början kommer det förr eller senare fram attodm vet om min blogg och då är det ändå redan försent för under samma sekund jag förstår det dör mitt intresse på mindre än 3 röda, haha!

Snart blir jag volly-bolly!

Hej på er, ledsen för sen upopdatering med somnade på sängen, sen vart det intervju och därpå vidoinspelning. Japp fullt upp och nu ska jag sätta mig med lite redigering, som förhoppningsvist går fort! Har verkligen fått så himla fin respons på intervjun jag gjorde och känns super! Därför ska jag ner senare ikväll och fira med killen, hans kompis, kusin och kusin barn. Tydligen skulle dom äta pizza men funderar på att ta en sallad annars blir jag snart volly-bolly, haha!

Men inna jag beger mig neråt ska jag före över filerna och sedan blir det fixa sig för att bege sig ner till stan. Hoppas er dag också varit fin och att ni hunnit med ert. Själv har jag 2 videos osm ska vara klara och bilder osm ska vara skickade. Ni förstår att jag har mycket att stå i kanske, men det blir nog bra när allt är klart!


 

Söta skor!

Dessa skor är så himla fina och riktigt sommriga
Perfekta vardagsskor och super söta verkligen, älskar skor med trä klack!
Med en stabil klack och lagom höga är dom inte mer än perfekta! :)


Skor

 

Ny intervju och barndomsminnen! 29/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och sitter just nu i ett möte med ett nytt företag, känns super! Att bero på något annat fick jag ett jätte trevligt samtal strax innan jag tryckte upp min Skype där jag fick förfrågan av att göra en till intervju, vilket ska bli super skoj! Vad för tidning och när den kommer ut avsöljar jag allt eftersom, fram tills dess får ni vara nöjda med denna infon, hihi ^^

Att bero på något helt annat, igår när jag var och handlade lite med min kille hittade jag detta. När jag var runt 8-10 år kom dessa ut och både jag och min bror älskade dom! Vi fick en hel låda av min mormor som ägde en affär på Öland med både pizza, korv, hamburgare etc. Var bara tvungen att köpa ett paket och uppleva lite barndoms minnen! :)

 
 

Marcus & Martin - Girls

2 killar osm börjar bli allt mer populära är dessa och fick feeling av deras låt, så himla grymma! Verkligen roligt när unga talanger kommer fram och lovar att dessa 2 boys kommer få en fin karriär om dom fortsätter såhär. Denna låten är jag betydligt mer fan av än den förra!


Blev kvar i soffan!

Go kväll alla bloggläsare, ber om ursäkt att jag inte uppdaterar förens nu men råkade somna på soffan, helt slut, haha! Men nu tog jag tag i det och hoppas det är oklej  för er! Efter jag sovit e stund känner jag mig hyffsat utvilad igen även om jag fortfarande är lite pömsig... MEN med lite tur kanske det släpper snart så jag kan redigera lite videos :) Har vare sig spelat in eller börjat redigera dagens video, känner mig verkligen på g, haha! Fast andra sidan trött får alla vara! :) I värsta fall kastar jag kom schemat bara! ;)

Eftersom min pojkvän ska ut och fiska hela dagen innebär det hela lägenheten för mig själv, ha ha! Hade förvisso behövt hans hjälp med en grej, ska se om han hinner fixa det innan han åker, är en sak till jag testar. Att bero på något annat måste jag ner till tvättstugan, är i full gång med att tvätta någons korg och var verkligen behövligt! Aja nu ska jag ner och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

Kanske inte då, men idag, JA!

Det finns alltid saker andra kommer störa sig på oavsett om det är omedvetet eller ej. En sak som jagsagt som upprört nästan alla inom lilla Skaraborg och även andra delar av Sverige är när jag skrev att jag kategoriserade mig som B-kändis, haha! Ibland undrar jag hur oehört korkade/dumma folk egentligen är, för seriöst helt bakom flötet är jag faktiskt inte, haha! Jag vet bara vilka knappar jag ska trycka på för attfolk ska gå i taketeftersom det är en del av mitt jobbsom bloggerska att uppröra och ge lite spänning, glöm inte det ;)

Nu förvisso har jag varit med i både En liten mini dokumentär, Skaraborgsbyggden, Skövde Nyheter, Aftonbladet, Tidningen Frida, P4 3 gånger och alla i Skövde vet idag vem jag är och vad jag är etc. Idag kan jag utan tveka klassa mig osm en B-kändis utan att provucera. Bästa var när jag tjejerna gick ut och en kille sa "du är inte så känd som du tror" för att sedan hångla upp mig, haha! Just då var jag kanske ingen märkvärdig person, men idag kan han åtminstonde skryta med att han hånglat med en kändis ;)

Så snygg!

Jag är egentligen intem ycket för kjol, men denna gillade jag verkligen!
Älskar att kjedjan är där framme och hade passat en blus jag har osm är liknande den på bilden
Verkligen super söt och påerfekt till krogen som är min första tanke


Kjol

 

En hel eftermiddag! 28/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er för med mig är det toppen! Sitter just nu och fixar lite med en ny kategori där ni som nya och gammla läsare skak unna se vad jag gjort. Försöker kortfatta det så mycket det går och hoppas jag lyckades, hihi ^^ Iaf, hoppas ni mår bra och att er dag börjat fint :) Min börjae tidigt eftersom jag inte lyckades somna om, skit skoj, haha! Men andra sidan kommer jag mer eller mindre slockan direkt ikväll, hihi ^^

Var tidigare idag och handlade lite saker till lägenheten och hittade massor skoj, bland annat ett ben som Gucci ratade... Asså den hunden är verkligen lik mig på ett obehagligt sätt mer eller mindre. Var lika kräsen på mat när jag var liten, kunde mer ellerm indre sitta en hel eftermiddag för att "äta upp maten" fast jag ändå inte åt den, haha! Envis eller hur?! Fast andra sidan har min envishet tagit mig långt så kanske fanns något bra med det hela antar jag?! :) Nu ska jag jobba lite och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Gäst i P4 i Sommarpratarna!

Tidigare idag var det som sagt Sommarpratarna i P4 där jag berättade min historia till då och idag. Jag misstänker att många ousselbitar fallit på plats och att varför jag tog beslutet att flytta, vilket har varit väldigt stort för mig. I nästan 6 månader har jag behövt dölja varje liten detalj som var gällande flytten och allt för att han jag är tillsammans med inte ska påverkas, där av massa luddiga inlägg som gjort att ni kom lite på avvägar som ska gett er en bild av att jag fortfarande levde som singel.

Men nu vet ni hur allt ligger till, jag är inte singel längre och jag har en jätte fin pojkvän som även kan prova mitt tålamod med diverse olika och rent ut sagt meningslösa låtar och komentarer som inte alltid är riktigt genomtänkta. Det är detta jag hållt hemligt och nu vet ni äntligen hur det ligger till, vilket är super för mig eftersom jag nu blir fri i mitt bloggande igen och inte har massa ramar att gå efter

Dessutom är hans familj jätte gulliga och även om dom inte visste hela sanningen under några månader har dom ändå accepterat mig för den jag är, samt många av hans kompisar. Det glädjer mig väldigt mycket och i och med att många av dom vet om hur allt ligger till ger det mig även friare händer till mitt bloggande. Det känns mer ellerm indre som att jag kan göra vad som helst, för nu finns ingenting som kan hållam ig tillbaka, hihi

 
Lyssna på mitt sommarprat och läs fakta om mig Här

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev super söt tycker jag och väldigt sommrig!
shortsen och toppen är så FAB, verkligen så himla nice!
Skorna är verkligen tok snygga och älskar hur dom framhäver fötterna
Smyckena må vara mes för lite extra piff, men blev så nöjd med dem!


Topp
Örhängen
Armband
Shorts
Skor

 




True love!

Transsexuellas största önskan att hitta någon som kan se personen för den den är och känna sig älskad... Inte för stunden utan en längre stund, det behöver inte vara något märkvärdigt utan röäcker att sitta nära någon i soffan underen film, frukost på sängen eller en lapp som står "Stack till .... men kommer om 30 min, love u. Men det många transsexuell fårbemöta är hur man stöts bort av omgivningen och blir trackaserad.

Som ung TS eller i början känns det jobbigt och många hävdar att får jag bara mina hormoner och min könskorrigering ändrad blir allt bra... Men så enkelt är det inte, tyvärr. Jag brukar ofta säga att klarar du inte gå utan hormoner och stressar genom din utredning kommer funderinga kring varför duger jag inte finnas kvar.

Jag har alltid sett det såhär, om jag inte kan acceptera mig i nu läget hur ska jag då kunna accepter mig och senkunna älska någon annan?! Hittar du någon innan som kan se och älska dig för den du är i början av utredningen kommer det stärka dig massor, tro mig!

Att jag är så stark och stabil som jag är idag är mycket tack vare all stöttning kring mina bloggläsare, vänner och familj. Men det som också är en viktig del är killar jag träffat och varit ihop med som sett mig för den jag är och struntat i om någon sagt "Men han/hon är ju en kille" etc. Under din utredning kommerdu stöta på massor av miffon som kommer trakassera dig och utnyttja dig, that's it... MEN du kanske har turen att hittar någon som kan älska dig oavsett om du är opererad eller ej. Sen om det håller hela vägen till korrigeringeneller ej får tiden avgöra, men dessa personer kommer vara dom vackraste personerna du mött eftersom han/hon ser/såg dig som ingen annan någonsin gjort.


Förlåt verkligen!

Hej på er alla sötisar, hoppas allt är fint med er för med mig är det kanon, lite små trött men hade en super mysig dag på det lilla cafet som dessutom låg på en badplats, bra att notera! Jag upptäckte att jag sa helt fel tid för er gällande radipratet, förlåt verkligen... Men till er som lyssnade på intervjun hoppas jag den föll er i smaken och att ni gillade mitt medverkande! Jag är iaf hursom super duper nöjd!

Det som händer för dagen är att jobba ikapp allt som måste göras. Asså bajs har typ massor att göra men hoppas ni har lite överseende! Det är ju ändå sommar + att alla min 6 inlägg har fått upp som dom ska de närmsta dagarna! Bara tiden som floppat lite smått eller hur man ska säga, haha! Nu ska jag iaf jobba vidare med mitt som jag skulle gjort klart idag, men vi hörs helt enkelt mer sen, puss på er!


 

Frukost ute! 27/7

Go morgon alla sötisar, hopps ni mår bra för det gör jag. Sitter nu på något lite café och ska passa på att äta lite frukost, super mys! För er som orkade upp imorse, hoppas ni gillade mitt medverkande P4, har själv inte lyssnat men ska sätta på radion vid 15:30 då den går i repris. Så om du inte orkade upp imorse har ni chansen att lyssna på den igen!

Idag blir det ta det lugnt, ska iväg och grilla, samt bada, ser verkligen framemot det, super fint väder dessutom! Nu blir det njuta av mackan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

Såhär gör ni imorgon!

Hej på er, fick as bråttom iväg så får förpublicera ett inlägg här och nu så ni vet! Jo imorgon är det osm sagt sommarpratarna och det ska bli så himla skoj! Ser verkligen fram emot detta och för er som vill lyssna på detta går det antingen göra via mobilen eller datorn. Enda skillnaden är att datorn kan vara mer komplicerad , men ungefär detsamma! Men om ni skulle missa detta kommer det gå att lyssna om. Men för er som vill lyssna imorgon är tiderna 08:30 och 15:30.

Inför imorgon gör ni såhär, gå in på Apstore för att ladda ner appen
 
Dom 3 sträcken till vänster tar fram menyn, där klickar ni på och väljer program

Därpå ska ni kunna välja region och där ska ni trycka på Skaraborg
 
Därpå går ni tillbaks på lyssna direkt i menyn till vänster med dom 3 sträcken och klickar på P4, sen hämtar ni kak och kaffe eller läsk och berömmer er själva at det gick bra! =D
 

Imorgon gäller det!

Hej på er ledsen för lite små dålig uppdatering idag, men har haft fullt upp med tvätten, sen blev det handla och därpå fick jag lite främmat. Sen bero på något helt annat, imorgon är mitt sommarprat, nervös eller vadå?! Känns SJUKT! Ska bli så härligt att få höra alltihop och tro mig, det låg MASSOR AV JOBB bakom detta! Tog mig ca 4 timmar att spela in skiten, haha!

Det som sker nu blir att ta lite drinkar i det fina vädret och bara njuta av värmen. Ska träffa han jag träffar och lite vänner, kommer bli super! Måste även hinna ut med lillen och redigera massor av saker... Hur ska jag hinna?! Eller rättare sagt, varför sparar jag allt till sista stund... Så himla typiskt mig! Aja nu blir det fixa det sista, puss på er!


 

Svårt det där!

Något jag tycker är svårt är att ofrivilligt men ändå medvetet såra människor, låter kanske knepigt?! Men om jag förklarar såhär, att träffa en person oavsett vän eller mer/dejt och sedan inse att man inte längre passar ihop med varandra som man engång gjorde eller att känslor inte finns där. Att sakna en person man vet om att detta kommer bara bli vänskap eller ett slut på vänskapen av olika situationer är bland det värsta som finns.

Men genom tiden inser man att så är livet och man har mer eller mindre inget val... Jag anser att det är bättre att vara tydlig och säga som det är istället för att dra ut på det, förstår ni vad jag menar?! :) Hoppas det, syftar nu inte på någon speciell utan satt och grubblade bara :)

Älskart!

Dessa byxor, så SJUKT fina eller vad säger ni?!
Tänk er en vit topp med ganska tunt tyg, litet halsband som går hyffsat långt ner och lockigt hår
Sen till ett par söta ballerinor eller pumps, hade varit så FAB, verkligen älskar tanken!


Byxor

Glömde av vloggen! 26/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag och är i fullgång med att tvätta, as kul verkliogen... Men ska bli skönt när det väl är över! Vädret är sådär och jag tycker livet rullar på ganska bra, att bero på det, imorgon är min intervju på P4! Så himla nervös, har valt att inte lyssna själv på judfilen utan vill lyssna live som ni får göra! Kommer bli så pirrigt eller vad tycker ni?! Dessutom kommer många pusselbitar falla på plats, men mer än så får ni inte veta, hihi ^^

Det som sker för dagen är inget speciellt, har precis storhandlat och blev hela 6 kassar, asså what?! =O Brukar ni med handla så mycket eller är jag helt solo, haha! I vanliga fall brukade det bli 3-4 engång i tiden, men ah inte längre, haha! Har en video som ska upp någong gång under dagen och länkar vloggen från lördagen nedan, glömde helt av det... Men hoppas det blir okej! =)



Martin Jensen - All I Wanna Do

Inte omtyckt!

Nu är man hemma igen efter en tur i stan och hade det underbart! Dock stötte vi på en hund som var helt rubbad så fort han fick syn på en amstaff... Verkligen SJUKT! Hur kan man ens gå ut med en sån utan munkorg, helt oförståeligt! Iaf, blev en glass vid hamnen med han jag träffar och Gucci fick även prova bada lilla magen, haha! Det var långt från uppskattat och där av ligger hon hos mig i soffan, haha! I vanliga fall brukar hon föredra killar förutom när dom badar henne ;)

Vad som mer sker idag vet jag inte, ska jobba med lite redigering sen och därpå blir det lugnt! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kommer snart kunna leverera!

Som ni vet vill jag kunna ge er som följer min blogg och även dom som följer mig på youtube det bästa! Men eftersom flytten tagit massa tid och att få iordning så att ALLT funkar har bloggen och kanalen tagit stryk, vilket är super trist... MEN nu är det nämligen som så att jag fått datorn i samma rum som Tv:n fäst vid väggen med en lite mindre skärm och då kanske ni tänker "Men ofta det spelar någon roll?"

JA DET GÖR DET! Tidigare hade jag allt i sovrummet och hade värdens obekvämaste arbetsställning för redigera videos och blogga. Kort och gott jag satt på golvet... Men nu kan jag sitta i soffan som jag gjorde på käpplunda, jag har fått upp alla mina kläder på galjar och nu fattas bara hyllan till mina skor och then i'm back! Känns så himla skoj, men för att jag inte ska gå ut för hårt som sist tänkte jag iaf att jag fokuserar först på bloggen som ni märkt denna veckan?!

Vill verkligen kunna leverera 5-6 inlägg under vardagarna och 4 under en helg, där vissa av inläggen kommer vara videos så som vloggar, jag testar, ts-snack eller annat jag spelat in. Ni tar ändå er dyrbara tid att klicka er in hit och därför känner jag att jag måste kunna ge något tillbaks, right?! :)

Nu när allt håller på att komma på sin rätta plats kommer jag inom kort kunna leverera inläggen som jag ska till er och även videos för er som gillar dom. Sen kommer jag bara göra 1 utgångs-outfit och den kommer under onsdagar. Videos från kanalen (vanliga videos) tis och tors, (Vloggar) lör och eventuellt sön beroende på hur bra jag mår, haha! Men som sagt det är tanken och sen kan det ta lite tid innan jag kommer in i allt, men hoppasn i har förståelse, vill ge er något tillbaks för att ni är så söta som ödslar ens er tid på mig :)

Rätt eller fel?!

Hej på er, sitter just nu och funderar på om jag ska iväg till stan för att kika i lite affärer och även äta en glass vid vättern. Asså det är verkligen GRIS VARMT! Sen ihop med värmen med mina fotolampor blir man mer ellerm indre stekt, haha! SJUKT! Men en video inför morgondagen är iaf inspelad och klar och nu fattas bara 1 till som jag inte har en blekaste om vad som ska bli, som vanligt...

Fick tidigare igår ett meddelande av en kille som frågade om jag vill gå ut med honom och jag har verkligen sagt nej flera gånger. Han är verkligen världens raraste och vet att han är bra pojkväns matrial, han är smart, generös, charmig ja ALLT. MEN han har varit på g med en person jag engång umgicks med och det känns bara så fel! Även om vi inte ses idag personen och jag är det ändå ganska obekvämt... Jag skulle vilja ge honom en chans för att se vad det leder, men kanske är fel?!

Aja nu ska jag spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Söt topp!

Denna toppen är så öt eller vad tycker ni?!
Ganska enkel men ändå lite piffad och skulle funka perfekt tillvardags nu i sommarvärmen med ett par schysta byxor till eller en kjol.
Det jag gillar mest med den är att den har väldigt fint och tunt tyg, älskar kläder med sånt matrial!


Topp

 

Jobboch sedan mys! 25/7

Go morgon alla bloggläsare, måndag idag och jag är på jätte bra humör! Solen skiner och jag har mer eller mindre degat i sängen fram till nu... Skulle behövt gå upp för länge sen för har en hel del saker att göra som att spela in lite matrial och påbörjat lite redigering så allt flyter på i veckan! Ska även röja lite här hemma ser ut som en bomb slagit ner och ska bli skönt med lite lugn och ro! Verkligen behövligt!

Övrigt som sker av dagen är faktiskt kganska lugn, ska njuta av lugnet när allt det sista jobb är klart och eventuellt äta ute med han jag träffar, kommer bli mys! Vissa av er är säkert mer nyfikna än andra och andra kanske knappt bryr sig alls, haha! Dessutom ska jag lägga upp ett tränings schema nu när jag ändå skaffat nytt gymkort! =D

Aldrig gillat mejeriprodukter i glass!

Hej på er, nu är det hög tid att lämna lilla västragötaland för att bege sig ner till Småland, helt okej om ni frågar mig! Verkligen haft en skön helg här uppe och var verkligen behövligt och inse hur mycket jag saknar lilla Skaraborg, men ska även bli skönt att komma tillbaks till småland igen också förstås! När jag kommer hem ska jg sitta med lite jobb innan jag lägger mig, har en hel del saker att få iordning inför morgondagen så är ganska bra attbörja i tid! :)

Blev tidigare under kvällen lite glass på elins och var verkligen super! Tog 2 sorbé eftersom det inte finns mjölkprodukter i dom, super! Desutom har jag aldrig varit vidare förtjust i gräddglass eller med mjölk i, konstigt va?! Alltid älskat piggelin och trollerimix ni vet sånna man köpte när man var liten, so sweet! Måste be Mami att hon fixar hem sånna inför nästa helg, så gott! Nu bär det av och så hörs vi kanske mer sen igen, puss på er!


 

Så nöjd!

Hej på er, ligger nu på stranden igen och bara njuter! Verkligen älskar svensk sommar, gör inte ni också det? :) Lyckades även få tummen ur röven och införskaffa mig en ny hundbur, som dessutom tar lagom plats i rödis! Som om inte det var bra nog var det dessutom den sista, snacks tur! Har en precis likadan men betydligt större och glad att jag skaffade mig denna som är betydligt mindre, typ hälften, haha!

Vad som mer sker idag är glass vid moster Elins och sen bär det av hemåt med lillen. Tanken var att hon skulle stanna hemma? Men blev att hon fick följa med, ska bli så mys! Ska sitta med lite redigering och sen någon bra film :) Övrigt vet jag inte vad dagen har att erbjuda utan får glatt vänta och se :)

Nytt nr?! 24/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag och ska inom kort bege mig hemåt. Solen skiner och känns som dagen kommer bli helt amazing. Har jobbat som en dåre i helgen och alltför jag ska kunna vara ledig imorgon och träffa han jag dejtar. Nack delen med en blogg är att den tar väldigt mycket tid vilket är på gott och ont... Men jobbar man på bra så löser det mesta sig även om det finns massa saker att göra klart ändå!

Att bero på något annat har jag funderingar kring att byta nr, många jagi ntel ägnre umgås eller knappt pratar med har mitt nuvarande nr. Det är som jag tog upp för något tag sen att man inte ska ödsla tid på en person/personer som ändå inte visar något intresse av att höra av sig eller ses. Men jag sörger inte så mycket för det, har massa annat skoj att se fram emot som en ny apartamente =) Nu ska jag börja packa och sen blir det puttra hemåt, puss på er!



Kommer bli FAB!

Hej på er alla sötisar, dåså är det snart kväll och lägdags eller ah typ. Tänkte ut ikväll men blev inteså utan blev kvar medm ina släktingar, inte heller helt fel! Men lite sugen eftersom folket drar i mig mer ellerm indre, galet, haha! Iaf Dagen har varit helt underbar och blev en pizza i sommarvärmen/kvällen, riktigt nice! Har verkligen haft en toppen dag både hemma som på stranden och är riktigt nöjd med allt som hänt idag!

Dessutom har jag fullt upp med att planera in v 31 så jag ska umgås med alla vänner när jag ändå är i lila Skaraborg under en hel vecka, kommer lbi så mysigt! Mina planer är följande Skarasommarland, Liseberg, en hel dag i Göteborg med mat och shopping, Bada och grilla ah ni fattar! En typisk Molly Nilsson sommar medm ina bästisar, kommer bli så mys, hihi ^^ Sen får vi se om jag är nykter för det kan jag aldrig garantera, haha! Sen hade det varit super skoj med bränboll med massa härliga personer, so sweet! Men vi får se hur detta blir helt enkelt, men planer ska man ha :) Om ni vill får ni gärna berätta om er sommar eller vad ni ska göra såkanske jag kan få lite fler idéer, vore toppen! =D


 

Söt topp!

Denna toppen är bara så sjukt fin, verkligen gillar toppen så hårt!
Perfekt nu till sommaren oavsett till vardags som fest, men själv skulle jag nog haft den till en rejäl utgång!
Sen kanske till något långt fint smycke hade det säkert varit super fint till


Topp

 

Turkost vatten! 23/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag toppen och har precis ätit lite frukost! Ska inom kort gör mig iordning för att åka till stranden ihop med dom andra och ska bli super! Dessutom verkar det som att N, en kille jag engång dejtade i Skövde under 3 månaders tid verkar vara där, haha! Asså varför, haha!

Andra sidan är vi inte ovänner så det ska nog gå bra i vilket fall, men aja ni förstår själva poängen... Han skulle dit med sina 2 syskon så ja ses man hade det varit kul, vi gymmade en tid ihop och det jagmest är rädd för är attmin kropp ser långt ifrån vad den engångsåg ut som, haha! Han är fortfarande väldigt fit och ja det ökar verkligen mitt självförtroende, haha! Aja blir nog bra vilket som, slänger upp en bild från där vi badade igår och det var verkligen så fint och turkost vatten, helt fab!


Dua Lipa - Hotter Than Hell

Lunch på Idas Brygga!

Hej på er alla finisar, ursäkta att dagens inlägg blev lite dåligt men  in mobil dog vid stranden och där av kanske ni förstår varför jag inte kunde blogga... Att bero på det, vet ni någon bra reservplan till när sånna saker inträffar typ som något extra batteri?! :) Hade varit super om någon visste något! Övrigt har dagen varit rätt lugn och vi var en hel dag på stranden. vilket var super! Bara början att leta parkering var en historia i sig och vi fick hjälp av 2 killar att lyfta bort ett stort träd som hade lagt sig vid en av parkeringarna, sweet!

Annars har vi legat vid stranden hela dagen och när jag kommer till Skaraborg v 31 kommer jag absolut dra med lite vänner för att grilla där vi var. Men iaf innan vi åkte och bada åt vi på Idas Brygga och det var verkligen toppen, kan verkligen rekomendera er om den resturangen! Lite små rörigt med alla sommargäster men annars helt toppen! Dessutom var tydligen någon artist bordet brevid oss. Fast jag var fullt upptgen med mitt egna ego, förvånad, haha! Aja nu blir det rätt lugn kväll och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
 

Sommarskor!

Dessa skor är bara så SJUKT fina eller vad säger ni?!
Älskar mönstret i fram och dom är verkligen ett par typiska sommarskor!
Jag hade nog matchat dem till ett par ljusa short och någon beig eller vit topp, finns med i svart


Skor
 

Jag hade åtminstone skoj!

För ca 2 helger sen innan jag stack till Öland gick jag på 30 års fest och tänkte berätta lite smått hur oehört "bra" det gick för mig, haha! Det hela började vid 18 tiden och jag var på lite halv roligt humör, hade haft fullt upp hela dagen och haft en riktigt jobbig dag helt enkelt. Iaf det hade knappt gått 1 timme innan vi började korkade upp och vi hade det super trevligt och dessutom hade jag och Lotta bestämt att vi skulle hamna på parkbänken med Celindions låt All By My Self, haha! Ja ni hör redan nu hur det låter, haha!

Vid 22-23 tiden gick vi mot krogen och jag var lite rund om fötterna, vet att vi hoppade in i en bil men inte riktigt vart vi gick av... Strax därpå tog jag en rosa panter, började prata med en kille som bjöd på en drink för att sedan gå vidare mot nästa ställe. Där blev jag sittande med en kille i soffan som satt och pratade om vetenskap och geografi... Till att börja med jag fattade 0.00 och för det andra vem fan pratat om något så ointressant, seriöst?! Han måste verkligen vara djupt störd för jag gick strax därpå därifrån, haha!

Vid 4-5 tiden gick jag hemåt vaggandes och minns att jag blev jagad av en kille och sprang för livet! Efter jag skakat av mig honom kom jag hem och insåg att jag inte hade nycklarna på mig... Turligt nog var tvättstugan öppen och gick in dit, ja ni hör rätt.... Men jag hann bara somna en liten stund innan farbror blå stod och väckte mig och uppenbarligen hade dom eller någon annan sett mig bli jagad och var där för att se att jag mådde bra, puh! Gick upp i trapphset och in i min lägenhet och sedan däckade jag brutalt. Int nog med detta vaknade jag och där låg en man i soffan, hur och vem det var frågar jagm ig än idag, haha! Men en sak är säker jag hade åtminstonde skoj, haha!

En dag i Kalsborg! 22/7

Hej på er, sitter just nu i bilen påväg mot Kalsborg där vi ska luncha ihop med min Moster och gener man :) Vädret är toppen och sen ska vi bada lite är tanken. Ska även boka tid för klorna inför morgondagen, som ni läsare sett tog jag av de sista, haha! Hade bara 2 och 3 på vardera hand, ah ni förstår nog varför ^^ Imorgon väntar även utgång med brudarna, vet dock inte hur det kommer sluta men det som sker i Skövde stannar där iaf till viss mån, haha! Asså hade ni fått veta allt hade ni trott jag var knäpp eller om jag säger såhär, knäppare än vad jag redan är, haha!

Vad som mer sker för dagen är jag inte helt säker på men blir säkert lite shopping och sånt, nu vet saker som gör en bloggerska på bra humör, haha! Aja nu ska jag vara social bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Kanske lite för privat!

En fråga jag alltid funderat över är hur relevant det egentligen är att ha med sina repektive i sina bloggar?! Jag menar absolut inte att det är något fel, men vad tycker ni?! Är det något som skulle finnas vid intresse?!

Själv har jag väldigt svårt för detta och vill absolut inte klandra andra bloggare/bloggerskor om dom nu väljer visa sina partners offentlige, absolut inte! Jag är bara väldigt obekväm i att fronta min framtida respektive oavsett om han anser det är okej eller inte. Att medverka i olika media sammanhang har sina för och nackdelar... I mina ögon är det en väldigt stor uppoffring att vara ihop med en sådan som ig dels för att jag är transsexuell och också för att jag är en offentlig person.

Jag är van med att bli hotad av olika slag, men jag vill inte att någon framtida ska behöva sättas i den situationen även om han hade sagt det är okej... Men hur ser ni på det hela, är det något som ni tycker är intressant att se andra bloggare/bloggerskors partner?! =)

Söt topp!

Så himla söt topp och verkligen perfekt till krogen eller en fin middag/dejt
Det jag gillade bäst med den är hur den är slimmad mot överkroppen och givetvis bysten
Ett par söta leggings i valfri färg eller varför inte kjol hade varit super!


Topp
 

Dagen är snart här! 21/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår toppen bra för det gör nämligen jag! Ska inom kort packa mina väskor för att bege mig till västragötaland. Ska vara där fram tills sön eller mån, har så svårt att bestämma mig, haha! Ska träffa lite vänner och hitta på lite skoj är tanken + leta fram min krogen kamera... Asså jag är verkligen ett geni på att lägga bort min saker... Dessutom ska jag på fredag iväg och säga upp min lägenhet jag har på Käpplunda... =/

Men troligen kan livet bara bli bättre eller hur det nu man säger, haha! Dessutom ska jag eventuellt träffa en märklare nu på fredag och ja ni vet nog vad som gäller. Nu hinner jag inte sitta här mer, dags att röra på sig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Blir bio!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni mår bra själv sitter jag i bilen påväg till stan för att gå på bio. Det ska bli Tarzan och ska blir super! När jag kommer hem ska jag kika vidare på lägenhet och hade ett samtal tidigare idag med en mäklare och verkar bli av en visning nu på fredag om inget/ingen kommer Vilhelmina, haha!

Vädret är super och ska bli skönt att det snart är helg! Verkligen saknat det och behöver tänka på annat. Ni vet när man behöver rensa huvudet och bara fokusera på en sak, typ så, haha! Men nu ska jag vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ett tips!

Att människan använt sig av djur sen massa år tillbaks är väl rätt uppenbart inget man egentligen missat eller?! Men det osm skiljer oss från då till idag var att vi jagade eller levde i betydligt sämre förhållande. Idag konsumerar vi mer och slänger netydligt mer pga att vi har för mycket mat. Djur föds upp till att bli någons frukost, middag eller kvällsmat. Visst det köper jag, absolut!


MEN att så många djur dör pga att människor enbart tänker på vinst är bara sorgligt. Allt handlar om snabb produktion som tex:

Inom svin där många smågrisar dör pga att suggan inte ser dom och lägger sig på dem... Där av att många bänder vill få igenom bås som gör att dom inte kan bli mosade eftersom varje kulting är en slant...

Inom får där lammen klipps lika fort som en hund går igenom en agillitybana och sedan slussas vidare antingen utomhus eller inomhus, om inte tala på alla parasiter dom måste ha pga den tjocka ullen.

Ko där djurens juver är onormalt till kopns kroppsbyggnad och hur många djur inte klarar av att springa utan att slå på sitt juver... sen har vi juversjukdommar som ökar desto fler djur man har och diverse olika skador som sker på spalt, båd eller skrapgång...


Jag menar inte att man ska hoppa kött om man inte känner att jag vill verkligen göra det, NEJ. Men jag vill baraberätta att man kanske inte ska konsumera kött i samma mängd som man idagens samhälle gör! Vi behöver inte jaga och många av oss har det bra här i sverige (inte alla) och kan vi som har förutsättning att välja en veg dag i veckan eller mer tycker jag man ska göra det! Idag är djuren maskiner och respekten som engång fanns för dom är mer eller mindre borta...

Inte haft tid fören nu! 20/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag iaf någolunda okej, Trött som få men aja vad ska man göra lika bra att le, haha! Var lite upptagen tidigare idag och där av glömde jag helt av att uppdatera... Men nu så! :) Solen skiner och lite senare ikväll ska jag in till stan. Hade behövar lägga 1-2 timmar på en video men ska se om jag mår bättre efter lite sömna...

Att bero på något helt annat som dessutom är lite roligare. Igår kikade jag lite på lägenheter och planen är att eventuellt köpa en i Skövde. Ska eventuellt träffa en märklare nu på fredag och sen får vi se. Jag saknar mina compadres och vår galna utgångar och om inte kan man alltid ha en som övernattning/party-lägenhet, smart va?! Jag tyckte iaf den var skit smart, haha! Aja vi hörs mer sen ska sussa nu, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt bra enligt mig och älskar hur den blev!
Toppen och byxorna skulle bli så himla fina ihop
Halsbandet och örhängena ger lite glamor feeling
Sen till skorna, so sweet och med en rejäl klack, älskart!


Topp
Örhängen
Armband
Byxor
Skor


 

Ska jag?!

Go kväll alla sötisar, sitter just nu och kikar på en film i samband med att jag kikar nya skor, haha! Värsta combon, haha! Men asså jag dör dess är 2 much! Som ni vet gillar jag märket MK och det är jag nog inte ensam om, haha! Men dessa skor var verkligen super fina eller vad säger ni?! Priset dom ligger på är 1195, kanske lite mycket men aja man lever bara 1 gång. Det står mellan dessa och ett annat par.

Iaf dagen har varit kanon och fått massa saker gjorde även om redigeringen sket sig, men aja. Lite senare blir det en proimening med lillen och därpå blir det mys framför någon serie. Men vi hörs mer imorgon och så får ni sova så gott, natti!


 

Glöm dom!

En sak både jag och säkert många nadra tjejer gör är att ge killar på tok för många chanser... För helt ärligt, varför gör man ens det?! Det finns liksom ingen som helst anledning till att kasta bort sitt liv på en person som inte tar sig tid till en och vad är det man egentligen går miste om?! Jo det ska jag säga er

1, Man slösar bort massa tid
2 Man går och hoppas på för mycket
3 Man missar guldkorn som faktiskt kan leda till något betydligt bättre!

Det jag vill säga är att stressa intei n i något eller påskynda heller för den delen... Boys är boys, vad mer finns det att säga?! Om en kille verkligen är intresserad av just dig, varför tar han sig aldrig då tiden till dig?! Varför hör han bara av sig ibland när det passar honom?!

Anledningen att jag tar upp detta är för att i min mobil har jag på tok för många nr jag aldrig kommer döpa till Hjärtat, älskling eller dylika... Där av att jag slutat höra av mig och sakta men säkert börja lägga dessa personer bakom mig. Jag har insett att om personen verkligen ville ses hade det skett för längesen och inte massa bortförklaringar, med andra ord jag bryr mig precis lika mycket som dom när dom väl skickar ett sms om inte lite mindre.Det finns ingen anledning att fortsätta prata med dessa personer eftersom dom tog inte chansen dom engång fick. Dessutom om jag nu skulle svara och tar min tid är ett tecken på hur uttråkad jag faktiskt är
INTE för att jag bryr mig ^^


Med eller utan moln?!

Hej på er alla sötisar, hoppas ni har det bra och ett fint väder! Hos mig lyser solen och det har den gjort hela dagen, riktigt härligt! Man blir på så himla bra humör när solen väl kikar fram och slipper grå moln på himlen. Fast hur är ni vill ni ha klarblå eller med några enstaka vita måln?! Jag tycker måln på himla kan vara ganska fint så länge dom är vita och inte är för många, haha!

Det jag gjort idag är attjobbat med massa olika saker och nu sitter jag här igen, lite sugen på att börja redigera lite videos efter jag skrivit ett inlägg. för engångs skull känns det som jag hinner med allt jag vill hionna med. Kan vara för att min planering ligger i för kant också, haha! Någon vlogg blir det nog inte denna veckan, men kanske nästa beror på hur den ser ut, dumt att lova för mycket som jag oftast gör ibland... =/ Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Söta skor!

Dessa skor är så sjukt snyggaoch verkligen älskar hur dom sitter på fötterna!
Lagom hög klackar och även till ett sjukt fint pris ihop med rabatten!
Enkla vardagsskor eller till lite finare tillfällen!


Skor

 

Tappat lite ork! 19/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, för det gör jag! Har precis köpt mig en Red Bull och japp livet leker, haha! Har en sista grej att göra sen ska jag eventuellt ut på lite äventyr, vilket jag verkligen skulle behöva :)

Övrigt sker inget speciellt mer än mitt eventuella äventyr och redigera en video jag spelade in förra v. Asså jag har verkligen tappat orken för videos eller ah den är iaf inte lika hög :) Meb andra sidan rullar bloggen på och det är förvisso poängen! Men ska nog lunga mig med vloggarna ett tag och ge 2-3 videos då lusten kommer, men vi får helt enkelt se! Nu ska jag putta vidare och så hörs vi ner sen igen, puss på er!

TACK!

Att stänidgt vara uppkopplad 24/7 har sina nackdelar och den första är att man tillslut inte pallar med det... Jag verkligen älskade och hatade veckan som var. Hata att jag inte kunde göra mina uppdateringar och älska för att jagfick vara lite ledig! Att blogga är skoj och jag får så mycket ut av det mer än pengar.

Bloggandet starta som en rolig grej som för många andra och jag tänker varje dag att utan er hade det aldrig varit möjligt. Ni har alltid förståelse om jag försvinner ett tag och vet att jag bara behöver samla nya krafter eller fokusera på något minst lika viktigt. Där av vill jag tacka alla er för att just du som läser detta finns, utan dig hade min förvandling och min sists sett ut som den gör idag och det tänker jag på varje dag, tack för att du finns! =,)


 
 
 

Yesterday!

Igår var jag iväg och åt mat på någon mysig resturang och tog ev ocfilé på planka, riktigt god! Tog dock en halv dag innan vi fick maten men var så värd tiden att vänta! Kommer absolut åka dit igen utan tvekan!
Personalen var super gulliga och var ritkgit nöjd efter jag fått mit och begav mig hemåt.

Middagen jag åt ihop med blev med han jag träffar och hans familj, vilket var jätte trevligt. Vi pratade liteo m allt möjligt och hade en fin middag/eftermiddag ihop, inte fel!


 

Söt topp!

Denna toppen är så himla fin eller vad säger ni?
Älskar hur den framhäver axlarna och hur den slimmar sig kring kroppen!
Perfekt som vardags som fest, jag hade nog valt lite msycken till om den skulle brukas till fest, men det är min åsikt som sagt!


Topp
 

Möten tog upp min tid! 18/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni mår bra för det gör jag, men lite trött. Idag är det en ny dag och en ny vecka vilket innebär 2 saker! 1 att jag har inte lika späckat schema som förra veckan och Papais födelsedag på tisdag. Ska se om jag hittar något fint till honom men om inte får jag försöka rota lite bland mina sponsorer! :)

För er som undrade över veckan som var hade jag fullt upp varje dag... Det var nämligen ta i kapp mycket möten och där av att vloggar och allt annat tog stryk. Ibland önskade jag att jag var med strukturerad som andra är. Men men, nu är det mest eller rättare sagt allt gjort osm måste göras vilket är super! Aja nu ska jag jobba vidare med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Blev sönderbombad på snap av Nettan och här har ni skälet ,haha! 

 

Trä eller glas?!

Go kväll alla bloggläsare, hoppas er dag varit bra för min har varit toppen, Har fixat massor i lägenheten och känns verkligen som mina nya ideér kommer bli himla bra! Det märks att man nu försöker vinna varje kvadratmeter för att få ut en hel het i hela lägenheten. Känns iaf super! Vi försökte tidigare få upp tv:n men blev inget bra... Blev alldeles för nära soffan där jag sitter =/ Aja löser sig om inte annat.

Fick upp draperit till min mini walk in closet och blev verkligen super! Kan knappt bärja mig till ALLT verkligen är klart! Dock vet jag inte om jag ska ha en glashylla eller en vanlig, vad tror ni?! Tanken är att ha skor och byxor på den, vad tror ni skulle bli bäst?! =) Nu ska jag kika på en serie och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Kommer bli en rolig dag! 17/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint för det gör jag! Kom precis hem från IKEA igen för glömde nämligen köpa galjar eller rättare sagt har mina förvunnit... Iaf är det nu fixat + det sist till min lilla mini Walk in closet, kommer bli så fint! Att bero på något minst lika skoj ska jag få omtapetserat, förstår ni hur mycket jag längtar?! =D

Tänkte skaffa fondvägg i vardagsrummet och i köket med en tapet osm ser ut som den har stenvägg och en annan med plankor, kommer bli så fint eller hoppas åtminstonde på det =) Ser fram emot detta och eventuellt blir allt klart redan ikväll medl ite tur, men vågar inte hoppas på för mycket... Ska också på Bio idag, Tarzan, ser fram emot den, verkar så himla bra! :)



Jag var en liten fegis!

Go kväll alla bloggläsare, nu sitter jag här framför datorn igen och kollar på när en annan spelar, haha! Jag säger då det, spel är roligt till en måttlig gräns, men inget jag skulle kunna fastna konstant i eller jo kanske Zelda, haha! Visste ni föresen om att när jag var liten avskydde jag spela bossarna på första Zeldat på Nintendo 64, haha! Min bror fick alltid göra det och var han inte hemma sparade jag och väntade tills han kom hem, haha!
 
Sen till er som undrar, nej det är inte vin i glasen, rött drack jag en tid men det slutade bara illa, ett under att jag inte hamnade i fyllecell eller egentligen är det ett under varje gång jag går ut, haha! Nu ska jag faktiskt dricka upp min coola och sen ska jag ta ett eller 2 glas vitt. Vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Ben Mitkus - Kills Me

Ben är en av några Youtubers jag följer och antar vissa av er också gör det och om ni inte vet vem han är borde ni absout kika in på hans Y-kanal! Han verkar så naturlig eller hur man nu ska säga :) Iaf för ett bra tag sen släppte han sin första singel som ni också gjort en musikvideo på och den är verkligen så himla fin!

Har nördat sönder låten och brukar tröttna på låten efter en hel dags spelning, haha! Den är verkligen guld och jag blr så glad att det går bra för honom och hoppas nu att fler låtar kommer från honom.  Versen är verkligen starten till allt och vid refrängen går den verkligen igång, så himla bra!


Tack!

Att stänidgt vara uppkopplad 24/7 har sina nackdelar och den första är att man tillslut inte pallar med det... Jag verkligen älskade och hatade veckan som var. Hata att jag inte kunde göra mina uppdateringar och älska för att jagfick vara lite ledig! Att blogga är skoj och jag får så mycket ut av det mer än pengar.

Bloggandet starta som en rolig grej som för många andra och jag tänker varje dag att utan er hade det aldrig varit möjligt. Ni har alltid förståelse om jag försvinner ett tag och vet att jag bara behöver samla nya krafter eller fokusera på något minst lika viktigt. Där av vill jag tacka alla er för att just du som läser detta finns, utan dig hade min förvandling och min sists sett ut som den gör idag och det tänker jag på varje dag, tack för att du finns! =,)

Det kommer bli så fint!

Hej på er, ledsen för konstig uppdatering men har verkligen haft fullt upp sen jag kom hem från stan, haha! Har fixat lite i sovrummet och med lite tur kommer jag snart få upp en mini walk in closet, hihi ^^ Fåt massa jälp med han jag träffar och han ska även hjälpa mig lite imorgon igen, ska få upp liknande gardiner jag har framför mitt fönster i sovrummet. Nu märks det verkligen att en bloggerska bor här, haha!


Bilden ni ser nedan ska ge er ett smakprov, men komihåg, det är bara ett smakprov! :) Ska kontakta hyresvärden senare i veckan och fråga om han/hon kan göra något åt mina tapeter. Vissa av dem är mer ellerm indre gärsliga... Ja, ja dags att jobba vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mot Stan! 16/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Sitter just nu i bilen påväg mot Jönköping och ska bli lite shopping. Ska kika lite smink och även se om jag kan få tag på en ny tid till mina klot, gick tycker och plockade av de 4 sista, haha! Vet as dumt, men aja! Vet inte om det finns någon bra nagelsalongen i Jönköpingen och om inte blir det en tur mot Skövde i veckan. Lite sugen att dra mig uppåt vid tis eller ons, haha!

Det som sker för dagen är ganska lugn, bio senare ikväll med boysen. Sen måste jag redigera dom sista vloggarna och jobba så allt verkligen flyter! Nu är den hårdaste veckan över så nu kommer alla bli som det ska! Ser verkligen fram emot detta men det positiva är att alla möten gått toppen! Aja ska vara lite social, bloggar mer sen igen, puss på er!

2 bra nyheter! 15/7

Go eftermiddag alla sötisar, nu är denna späckade vecka slut och ör så skönt! Haft fullt upp och insett hur mycket jag hamnat efter i mitt bloggande men aja... Hoppas er dag varit kanon iaf och om inte hoppas jag det blir så imorgon! Hade ganska nyligen ett möte med ett nytt sammarbete och tror det kommer bli riktig lovat!

Solen skiner för övrigt och jag funderar på att åka på äventyr. Har as tråkigt och haft fullt upp hela veckan så hade varit skoj! Bero på något mer skoj tror jag min vikt håller på att gå ner! Asså visst jag var väl inte grovt på något vis stor. Men tillräckligt mycket att jag skulle störa mig på det ^^ Funderar på att åka till han jag träffar och då vill man givetvis börja se bra ut i kroppen igen, hihi ^^

Ha ha!

Igår var jag iväg för att hämta ut ett paket och ett litet kuvert. Det var nämligen mitt nya körkort och är så skönt! Dessutom gratulerade hon i kassan mig dessutom, sött va? Nu när det nya körkortet är i min hand slipper jag köra favorit i repris med farbror polisen, haha!

Måste se den!

Hej på er, nu är jag hemma igen efter en lång dag... Puh helt slut och inte tala om mina fötter! Men skönt att det är klart nu och imorgon är sista dagen med detta fullspäckade schema, verkligen super! Sen kommer allt bli som det engång var hihi ^^

Att bero på något roligare ska jag iväg i helgen och ska bli så skoj! Skönt att dels komma iväg och göra något skoj och imorgon ska jag på bio med den där killen jag börjat träffa. Vet inte riktigt vilken film det blir men himla sugen på Tarzan! Har verkligen sånt sug på den och dessutom verkar den helt underbar eller vad tror ni? :)

Inget vloggtänk! 14/7

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på toppen humör! Lite smått trött men annars okej! Hade fullt upp igår men jag levde verkligen livet, fick hyra den nya aurisen som jag var mer eller mindre as rädd för att kvadda, haha! Men så hinka fab den är! Pappsen funderar på att byta bil och köpa just en sån. Jag gillar den rätt mycket med till vloggar är min rödis mycket bättre utrustad, hihi

Dagen ser följande ut som massa möten och vet inte om även denna dagen blir krångel med uppdateringen, men då vet ni iaf om det! Nu ska jag iväg till nästa jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Mot Pizzan!

Hej på er alla finisar, hoppas alltä r bra med er och sorryför dagens uppdatering, allt har verkligen varit fullt upp... Men nu är jag åtminstonde ledig, haha! Solen skiner och jag ska inom kort iväg igen för att käka pizza med ett par goda vänner. Dock är jag inne på sallad pga min vikt, haha! Vet as nojjig men min moster fick en as osmickrande bild i bekini.... NEJ ni får inte se, haha! Fy såg ut som jag var i 8 månaden, haha! Inget fel om man är det eller är rund i sig, men jag har alltid varit smal fram tills nu, haha!

Nu blir det bilen mot stan igen och så hörs vi mer sen igen! Vet inte hur mycket jag kommer kunna redigera idag pga allt som varit. Asså fulltupp, menn u kallar boysen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Jag har haft fullt upp! 13/7

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för de 2 senaste dagarna menjag har verkligen haft FUULT UPP! Skulle klippa videos och massa annatmen varit helt slut efter allt som varit, notera bara positiva saker som nu tar min kraft, haha! Iaf nu hoppas jag bloggen ska kunna gå genomföra som tidigare, fått massa saker ur vägen och känns super! Glömde förvarna er om att just denna veckan kunde vara lite små knepig... Men aja nu vet ni iaf om det och inte tror det är orklös på allt med bloggen att göra.

Idag är det onsdag och ska inom kort bege mig till Hjo för att hämta ut 2 paket och ett brev som jag väntatpå ap-länge. Gällande mina hormoner och ska berätta mer om detta! :) Men inna jag åker någonstan ska jag lämna rödis på verkstan och sedan hoppa in i min hyrbil, fab! Aja bloggar mer sen igen , puss på er!


 

Mot gymmet

Go kväll alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv är jag lite yr men tänkte dra mig mot gymmet. Verkligen super seg men inser att det är lika bra att fp det gjort! Imorgon ska jag även hem till päronen för att hämta ut 2 paket, så skoj! Ser verkligen fram emot detta och inte bog med det ska jag även besikta lilla rödan!

Solen skiner och jag ska trippa mot gymmet. Måste verkligen fixa min kropp på nytt eftersom jag har ett viktigt möte nu till helgen måste den försöka komma i form igen, hihi ^^

Rätt eller fel?! 8/7

Go morgon alla sötisar, precis varit på ICA Maxi och handlat en sallad. Egentligen avskyr jag att plocka men fanns ingen jag kunde be göra det åt mig... Eller tycker ni det är fel att be personalen om saker som detta? Dom är faktiskt betalda för att tjäna eller så ser jag det åtminstone inom ha del, hihi ^^ Himla tur ingen vet om det, haha!

Varit på möte som började 30 min senare än vad jag trodde och aja, avklarat och gick kanon! Bero på det håller jag på att hör en diet. Har råkat gå upp lite kilon, där av... Nu blir det köra hemåt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Älskar det jag ser!

Tidigare i veckan fick jag hem dessa som jag skickade efter och verkligen så nöjd! Fylliga och långa fransar, perfekt! Eftersom mina fransar håller på att ta slut känns det skönt att få hem dessa!

Fransarna är köpta på wish och kostar 9 kr! Som ni också hör själva, löjligt billigt! Är iaf super nöjd och dessutom hyfsat snabb leverans, ett ord FAB!

Vill tillbaks! 10/7

Go morgon alla bloggläsare, asså fy vad jag saknar Öland... Vaknade till grått och trist väder och knde mig lite smått ensam. Usch vad tragisk början både min dag ovh blogg fick, haha! Aja vill tillbaks till värmen och badet, asså ALLT rent ut sagt! Men nu är jag tillbaks i småland och jobbet är redan i fullgång. Måste få massor av saker klara och verkligen jobba röven av mig, haha! Nu vill jag att allt mitt bloggande ska flyta på och även min Youtubekanal! Har varit skönt med lite semester och verkligen koppla av.

Men till dagen, idag är det söndag oc hska greja med diverse olika inlägg, lägga om kost och tränings schema. Redigera 2 videos som jag ligger efter med från vlogg-veckan och se till att jag mår bra. Nu ska jag starta dagen med att spela in en jag testar som förhoppningsvistkommer upp nu på fredag, bestlla hem ett nytt kamera batteri och lite andra saker. Att lägga bloggen åt sidan och komma tillbaks har sina för och nackdelar, jobben lägger sig på hög, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Underbart! 9/7

Go morgon ligger just nu på hällarna och verkligen älskar detta! För er som aldrig varit här är det som en sten strand med trappor ner till vattnet, verkligen super! Vi ska vara här fram till 15-16 och sen bär det av hemåt för att grilla, super mys! Verkligen älskar Öland och var orolig att vädret inte skulle bli bra eftersom det såg mörkt ut i början av veckan men det försvann :D

Men det bästa med detta ställe är att man slipper små stora stenar och sand! Bara det är en ära i sig! Däremot är det ett äventyr att komma i haha!

Tänk på det!

Hur ska detta gå!

Hej på er, nu ligger jag på stranden och bara njuter. Varit sjukt varmt hela dagen och även dom jag träffade innan mötte jag också. Vi ska eventuellt ses imorgon kväll då jag ska vara med och spela vollyboll... Jag som är så himla "duktig" på det, haha!

Var tidigare på ett super mysigt café som var hur fint som helst! Super nära till vattnet och jätte mysigt med träden. Nu blir det snart hem för att käka lite pizza och sen får vi se vad som med händer :)

Älskar spontana boys! 8/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, sitter just nu i bilen påväg mot ett mysigt Café och sen bär det av till stranden! Ska bli så nice! Kom fram ett par killar när vi gick i lite affärer som började prata med mig och dom berättade att dom ska till samma strand som oss. Älskar killar som faktiskt kan ta för sig när man är ute och bara vara spontana som dom var! :) Vet att det kommer bli ett stort event/party idag och imorgon och med lite tur kanske dom ber en hänga på, hihi ^^

Iaf resterande av dagen ska jag vara på stranden och bara njuta av värmen! Vi är just nu på Norraöland och gått i massor av olika affärer och hittade en super söt topp men hade inga kontanter... Deras kort terminal var tydligen trasig =\ Ska se om jag åker tillbaks senare :)

Märkes parfym på en loppis!

Igår åkte jag med på en liten tur på Öland och hamnade vid ett super gulligt litet hus med gamla föremål. Hon i kassan var jätte trevlig och när jag tänker på secenhand tänker jag spindelnät och en illa luktande stuga som mer eller mindre luktar ålderdomshem... För er som inte varit på ett kan jag säga att det luktar lite speciellt, men inte på ett negativt sätt!

Iaf hittade jag massa saker som jag tänkte wow. Många saker såg mer eller mindre nya ut och var himla charmigt ställe! Men det som fick mig öppna ögonen var alla parfymer som fanns. Vi snackar märkesparfymer som Hugo boss, D&C, Gucci, Armani, Prada, Disel etc. Det första jag tänkte om det verkligen var äkta, men hon som ägde affären sa att detta kom från en Kicks butik som hade laggt ner. Iaf väldigt impad och kan varmt rekommendera er den om ni vill fynda parfymer till ett löjligt pris. Vi snackar Gucci-parfym som har utgångspris 999 - 250, ett ord FAB!

Har inget WIF!

Hej på er alla finisar, ber verkligen om ursäkt att uppdateringarna har svikit er men har verkligen super problem med internet... Som ni vet är vi bloggare beroende av detta och eftersom mitt WFI är hemma och det som finns här verkar inte vilja. Blir så himla sur när sånt händer, men tack och lov har jag ett back up! Nu när jag verkar lösa ena ekvationen ska jag försöka lösa resterande också! :)

Vloggarna finns som ni vet på min Youtubekanal och ska försöka lägga upp dem här inom kort! Dagarna här har varit ganska hektiska och ändå skadet föreställa min semester, haha! Men jag har haft det super duper även om internet inte varit på min sida, haha! Nu vet ni hur det ligger till och hoppas ni har förstålse, men imogon ska alla uppdateringar! =)

Mot stranden 7/7

Go morgon alla bloggläsare, dåså är det Torsdag och vi är just nu påväg till Stranden eller det är med en sten strand med stora klippor om man ska vara precis. Men aja, det är faktiskt ganska fräckt :) Solen skiner och jag är på toppen humör och ska bli så skoj att få sola lite, hihi ^^

För er som vill se vloggarna finns dom på min y-kanal om ni vill se vad vi gjort under de närmsta dagarna :) Eftersom jag tänkte köra vloggvecka när jag är på Öland tror jag det kommer bli toppen! Dessutom ska vi äta kroppkakor och det är verkligen så öländsk! Min moster ringde tidigare för att förbeställa till oss, verkligen toppen! Om ni inte ätit det, då har ni gått miste om det, det säger jag bara!

Glömde helt av! 6/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, sorry för sen uppdatering men blev en liten spontan tripp och glömde helt av att blogga. Iaf vädret är super trist och senare ikväll ska dom andra på möte vilket innebär att jag har hela huset för mig själv, haha! Förra året var jag helt utan bil men denna gånger ser allt mycket ljusare ut, hihi ^^ Planen är att ha mysig hemma kväll med lillen och massa bra film, super!

Gårdagen la jag mig mer eller mindre direkt efter Borgholm, var verkligen sjukt trött! Vi kom till Borgholm lite innan 15:00 och åkte vid 21:00... 6 timmar var vi där och jag hann även shoppa lite små saker jag ska visa er! Aja nu blir det snart mat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dinner!

Hej på er, nu är vi i Borgholm ovh blev en lunch på Pappa Blå som verkligen var kanon! Dom hade verkligen super go mat och är tok nöjd. Personalen var även super trevliga och ihop med rätt sällskap skulle jag utan tvekan kunna komma hit igen med lite partyhumör.

Nu blindhet chilla och därpå blir det efterrätt, vi har ett ställe vi alltid äter glass på när vi är med Mamis kusin är med. Sen blir det jag är bäst på, nämligen shopping. Med lite tur kan jag hitta minst lika bra saker som sist jag var här, hihi ^^

Mot stan!

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu i bilen påväg toll Borgholm och ska bli super med lite shopping. Misstänker att jag kommer bege mig ner engång till men då av både shopping och lite party men det vet inte dom andra om och kanske lika bra det, haha! Asså krogen från helgen var hemsk och det värsta är att jag kommer ihåg allt... Med hemsk menar jag en svag betoning på hemsk och enbart bara mig, haha!

Har även påbörjat lite redigering och hunnit hyfsat mycket har bara lite bildbyten kvar och går hyfsat fort :) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Mysigt att vara tillbaks!

Nu är man tillbaks från "stan" och var bara nere vid Sandvik för att handla lite små saker som laktosfrimjölk och annat gott. Tycker det alltid är lika roligt att komma tillbaka hit och se allt även om många saker inte är sig lik... Dom pratade om att imorgon åka till Borgholm för att gå lite i affärer och äta gott, samt ska vi träffa Mamis kusin och tror det kommer bli himla trevligt.

Lite senare ska jag också åka ner till havet igen och kanske bada fötterna lite. Är det fortfarande ljust ute ska jag ta med min kamera. Btw var det super mysigt i affärenvar jätte länge sen jag var där! Alla minnen och minns när jag ville ha något fick man aldrig det pga att mormor hade en egen affär. Det var innan man förstod att godiset smakade inte annorlunda där bara för det var en annan affär, haha!

Dinner!

Nu blir det grillning och ska bli riktigt gott, eftersom det inte fanns något vegetariskt fick det bli kött och funkade helt okej :) Bara min mage som fortfarande inte vant sig än helt. Trodde ett tag att det inte skulle bli av pga vädret men det klarnade sakta med säkert upp, super!

Äntligen framme! 4/7

Go morgon alla bloggläsare, då är man på Öland och känns super även om det är pisskallt, haha! Ligger just nu nedbäddad under en fillt, ja ni hörde rätt... Det som sker för dagen är att ta det lite lugnt och bara njuta av ledigheten. Tönnte vlogga hela veckan men som ni vet kommer ni få materialet i skriftlig form dagen innan :)

Dessutom blir det grillning senare ikväll, trots att det regna ska dom göra ett tappert försök. Det enda problemet som är nu är skärm till datorn, men med lite tur kanske det går att lösa senare ikväll :) Funderar även på att ta en promenad med lillen och ska se hur mycket jag hinner med. Med lite tur slipper jag regnet då haha!

Herre min värpare! 3/7

Go kväll Anna bloggläsare, asså denna dagen säger jag bara fy vad hemsk... 30 års kalas som var super trevligt och det fick sitt pris imorse, asså bajs. Jag kommer berätta mer exakt vad som hände med det ni kan få höra nu är att jag fick kuta som en idiot, utelåsta och fick sällskap av farbror polisen... Däremot mår jag betydligt bättre än någon annan så ha ha!

Blev även bakiskrubb och tog en inbakad pizza. Funderat på att äta lite vegetariskt denna veckan som kommer och bara njuta av dagarna. Skulle egentligen åkt till Öland idag men tänkte att jag åker imorgon istället :) Älskar Öland och lite sugen på att gå på Ölandsdjurpark. Jag vet att djuren hålls dåligt men ganska mysigt att gå en sväng där med. Aja vi får se, nu ska jag kika vidare på paddan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kan inte säga det för mycket!

Varje gång jag får höra av personer som läser min blogg blir jag lika glad och det ger verkligen mig så himla fin feedback. Känsla av att mitt liv faktiskt är intressant även om jag själv anser det är ganska tråkigt, haha! Jag var inte den som var poppulärast i skolan eller gick på party när jag var 12-15 år och satt ofta hemma ensam eller var ute med vänner och grillade under sommaren. Jag tyckte inte mitt liv var vidare intressant och där av är jag så glad att höra att många av er finner det intressant och glädje över det jobb jag lägger ner! :)

Även om det kommer från er eller genom andra som lär känna eller tar kontakt med mig är det himla skoj att höra att ens följare gillar det man gör. Ibland sätter min blogg käppar i hjulet för mig och ibland har den gett mig ett uppsving av dess like, haha! Jag kommer aldrig kunna tacka er nog för allt fint ni gör och det är oavsett om ni komenterar eller bara kikar in, ni betyder massor!

Jag kommer säga upp lägenheten! 2/7

Go morgon alla bloggläsare, idag är det lördag och jag ska inom kort göra mig redo för dagen. Vädret är skit kasst vilket är super surt eftersom planen var att ha pol party... Jag kommer inte bada, den saken är klar, haha! Var i skövde igår och var verkligen super, trffade emma och Nettan, så himla roligt att träffa dom igen! Dock hann jag inte med alla andra, men hoppas det går att träffa dom andra nästa gång! :)

Kikade mot käpplunda där min gammla lägenhet låg och har bestämt mig för att säga upp den även om jag kommer sakna min våning på 8 våningen... Fast ndra sidan känns det bättre att köpa en egen och som ni vet är jag benägen på at lägga runt 1-2 millar eftersom det är en livsinvestering! :) Nu ska jag ut med hunden, sen ner på stan för att köpa 30 års present och sedan spela in vido och sen kalas, puh mycket nu! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Kommer bli så bra!

Asså jag är verkligen så glad, köpte detta stativet till min kamera för att ge er mer space i mina vloggar, kommer bli så FAB! Nu ska jag inom kort åka mot Småland för att sedan ut och äta med en kille. Kommer bli så mys och ser verkligen fram emot detta! Nu bör det av hemåt och ska både bli skoj och tråkigt att lämna lilla Skövde =/

Fast andra sidan tar det inte jätte långt att åka, ca 1 timmar, helt okej och ganska glad att jag har ett så flexibelt jobb jag faktiskt har, heja mig! =D

Dinner!

Sitter just nu på Elins med Emma och ska inom kort röra mig mot Nettan för att hälsa på en sväng. Vi har kikat i lite affärer och shoppat, älskar shopping!

Har dessutom vloggat underdel dagen och är super nöjd! Verkligen skönt att slänga upp kameran och sen vara klart med en video, super! Aja ska vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!

1 Juli

Go morgon alla bloggläsare, hoppas alltär bra med er för med mig är det oppen! sitter just nu och packar i det sista som ska med till Skövde eftersom jag ska dit idag, ska bli så himla skoj! Var ett bra tag sen jag var i stan och ska kika lite utrustning för min kamera och även lite andra saker, haha! Vädret är skit kasst här, men eventuellt bättre i Skaraborg, hoppas på det iaf!

Det som sker annars för dagen är att umgås med den Glade och vi ska var i Tidaholm. Enda gången jag varit där är närjag varit packd och raggat på killar eller iaf något i den stilen, haha! När jag kommer hem ska jag sätta mig ner med lite jobb och även gå igenom mail. Har typ 16 oöppnade mil och japp hög tid att ta i tu med det nu :) Bloggar mer sen igen, puss på er!