Lugn dag

(null)

(null)


Go morgon


Vädret är underbart och jag har precis gjort mig klar för dagen. Älskar verkligen mornar där jag kan få sova ut. Gör inte ni?


Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska iväg en sväng till banken. Där jag ska lämna in alla mina räkningar. Då jag inte håller i detta själv längre. Är det väldigt skönt att få hjälp med bestyr som dessa.


Därpå kanske jag ska hem en sväng till mina föräldrar. Skulle behöva jobba undan lite saker. Men också skicka in lillen på salong. Hon börjar bli så fluffig. Men jag har också ångest över om jag ska lära pälsen växa ut... 🙈 Nog om detta. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Videoinlägg

Mys på stan

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej på er!


Solen skiner och jag ska snart iväg till Skövde för att träffa lite vänner och även gå på stan. Älskar vädret. Helt underbart! Igår hade jag en jätte mysig kväll.


Men idag tänkte jag att vi ska ut och äta på någon mysig restaurang. Inte en blekaste vart och vad det kan tänkas bli. Men kollar nu runt. Har taskigt med batteri. Men hoppas jag har en laddare liggandes i bilen.


Nog om detta! Laddade upp vloggen som skulle upp förra veckan. Asså hur lat får man bli! Nu är den färdig och slänger upp den här. Slänger upp lite bilder från min födelsedag. Blev utbjuden av killen på en mysig middag. Hur gulligt? 😍

Riskgrupp

Go kväll


Idag hade jag så mycket planerat. Jag skulle ner till min kompis Karin för att fira henne. Men då jag känner mig snuvig och en klump i halsen. Känns det väldigt dumt!


Då hon är en av dom som ligger i risk grupperna är det onödigt att chansa. Oavsett om det är en vanlig förkylning eller ej.


Däremot har jag köpt en fin present som hon ändå kommer få. Tror hon kommer bli väldigt nöjd om inte annat! Nu ska jag fortsätta kolla min serie. Bloggar mer sen igen kanske. Puss på er!

Pappersarbete


(null)

(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och kollar lite på kläder. Hade verkligen behövt uppdatera min garderob. Men ni vet hur det är!


Ska snart sätta mig framför datorn för att påbörja lite kontors arbete. Därpå ska jag planera inför imorgon. Då jag ska iväg till Göteborg för att fira en kompis. Kommer bli så mysigt!


Nu ska jag kolla på lite serier. Innan pappersarbetet sätter fart. Var tidigare ute på en promenad med lillen. Hittade en helt ny Stig som kommer bli vår lilla runda. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Bra urval

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Ska du på bröllop eller till en fest? Dom här har klänningar i mängder. Samt i alla olika färger!


Min tjejkompis ska gifta sig i augusti och en annan i oktober. Jag kollar nu klänning till första bröllopet. Vad tror ni om denna? Då temat är lila.

Dejt-night

(null)

(null)

(null)

(null)

Wow

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Att hitta fina skor till rätt sorts kläder kan vara en djungel. Men hittade ett år som föll mig fint i smaken.


Kommer passa super till klänningen jag kollar på.

Till vår walk-in-closet

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Att kolla inredning är svårt och lätt. Beroende på vad man ska ha. Jag kollade på denna och skulle vara väldigt fin till vårt kommande dressingroom.


Frågan är om jag ska beställa hem den eller vänta. Då jag hinner ändra mig 100 gånger om. Haha!

Nya klor

(null)


Hej på er!


Ursäkta att jag inte bloggar fören nu. Men har varit fullt upptagen med annat och möten. Men nu är jag klar för dagen och sitter på nagel salongen.


Bästa jag vet är att få naglarna gjorda och dom är sjukt snabba! Inte alla salonger som är det. Men ska bli väldigt skönt att fräscha upp dem!


När jag är färdig här ska jag hem. Fixa och ladda upp videon från Göteborg. Haha blev lite full. Men det bjuder jag på 😘

Vitamin bomb

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Det är säkert inte bara jag som funderar över en smoothie på morgonen. Det finns många skäl till att man ska ha en.


1 det är jätte nyttigt med alla vitaminer.

2 det är gott

3 det går snabbt

Kalas för kusinen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vit eller svart?

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Älskar designen. Hur snyggt hade den inte varit som bara dekoration eller någon söt blomma till.


Den finns också i vit. Vilken tror ni är snyggast? Vit eller svart? Väldigt kluven!

Till sovrummet

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här


Hur snygg är inte denna? Jag har en precis likadan. Men som är helt vit. Men jag vill verkligen ha en i guld.


Förstår ni hur snyggt det hade varit i sovrummet. Den skulle bli så fin!

Städa eller träffa kompis


(null)


Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och precis lagt mig i sängen med lite frukost. Hur mysigt är det inte? Kolla lite film och bara ta det lugnt. 


När jag ätit upp ska jag sminka mig. Ska träffa upp en kompis eller om jag ska vara hemma och röja. Det ena är mer skoj än den andra. Haha! Dessutom är det jätte stökigt här...


Passade på att göra mig en macka på brödet jag gjorde i helgen. Perfekt blev det och ska absolut ge mig in i matchen igen någon dag! Men nu ska jag kolla vidare på min serie och så hörs vi mer sen. Puss på er!

REA

(null)


<Inlägget innehåller betallänk>


Ni hittar produkten Här


Nu är denna och massa produkter där till på REA. Hur bra? Kostar nu endast 189kr. Förstår ni hur galet det är?


Ni hittar denna och massa andra fina erbjudanden. Allt från smink till ansikte med mer.

Mys på stan

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej på er!


Nu är jag hemma igen efter jag gått lite i stan och fikat med Challan. Älskar att ha vänner som henne. Givetvis många andra av mina bekanta med! Men vi har alltid något att prata om. Trots att vi pratar i telefonen varje dag. Hoppas du också har en sådan vän!


Då jag inte hade något speciellt inbokat efter kontoret. Valde vi att träffas över en fika. Vi fikade på Tantbrun. Ett mysigt café som fått en väldigt charmig uppfräschning! Dessutom väldigt gott fika. Kan jag verkligen rekommendera!


När vi fikat klart gick vi lite på stan och strax därpå åkte hon hemåt. Jag kikade vidare och fyndade en t-stort och 2 shorts. Perfekt nu till sommaren. När den nu kommer? Haha! Idag var det helt dött på folk. Alla är väl mer eller mindre livrädda... Trams säger jag! Jag lever mitt liv som innan och kommer den där influensan hit ska jag ge den en karatespark mellan benen så den flyger tillbaks till kina. Haha!

Bästa med karantän

(null)


<Inlägget innehåller betallänk>


Ni hittar produkten Här


Bästa jag vet är att avsluta och börja helgen med en ansiktsmask. Förstå hur underbart!


Bästa ansiktsmaskerna jag köpt är dessa. Ska man ockupera sig hemma. Är det lika bra att unna sig lite extra lyx.

Nytt försök

(null)

(null)

Go morgon!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår fint. Jag mår toppen. Är nu påväg till kontoret för att kolla lite små saker. Därpå ska jag hemåt för att förbereda månadens  fakturor. Inte det roligaste. Men det går fort när det väl är igång.


I helgen fick jag feeling för att baka bröd. Man bara, ursäkt vad händer? Haha! Men det blev ändå väldigt lyckat. I förutsättning att jag kanske skulle haft bakplåtspapper... Men det blev utan tvekan godkänt!


När jag är färdig på kontoret ska jag ge mig på ett nytt försök! Skam den som ger sig. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Videoinlägg

Dejt-night

(null)


Hej på er alla fina!


Vi är nu påväg in till stan för lite mys. Då vi inte tog det igår. Tar vi vår dejt-night ikväll. Hur mysigt?


Vi ska även planera lite födelsedagsfirande och annat skoj. Men också måst jag luska ut. Vad han vill ha i födelsedagspresent. Då det jag tänkte först. Kanske var en dum idé....


Men har ni något förslag PM då på insta. Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Söndag

(null)

(null)


Go morgon!


Söndag och jag hoppas att allt är bra med dig! Själv mår jag super. Vaknade till små kvitter utanför vårt fönster. Jag ska inom kort gå upp för att baka lite bröd. Tycker det är väldigt mysigt när tid finns till.


Igår städade min sambo huset. Väldigt behövligt! Väldigt skönt att ha en kille som kan göra saker utan att man behöver tjata 511 gånger. Haha!


Nu ska jag göra mig iordning. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Värt att tänka på

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar den Här


Detta är något alla har. Det känns som så mer eller mindre. Förstå hur mycket bättre hyn blir om man använder denna.


Dessutom kostar den typ inget. Verkligen värt en extra tanke på!

Kalas

(null)

(null)


Hej på er!


Sitter nu i bilen påväg till min kusins kalas. Ska bli kul att träffa alla! Har haft en full dag och knappt hunnit blogga fören nu. Men jag hoppas er dag också varit fin. 


Vet knappt vad som väntas där borta. Men ska bli skoj! Men först ska jag hämta ut ett paket. Älskar att jag nu mer ska göra detta jämt. Folk lär undra om jag är knäpp. Haha!


Som sist då jag bodde i Skövde. Blev mer eller mindre tjena av alla som jobbade där. Galet!


Nog om det bloggar mer sen igen. Puss på er!

Ser fram emot att prova

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar den Här


Jag är så trött på mina fransar. Tänk att kunna slippa klistrandes med lösfransar. Hur ska jag säga. Bli mer naturlig?


Länge kollat in denna produkten. Hört massa fint om den. Har nu bestämt att klicka hem den. Ser redan fram emot att prova den!

10 st

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar masken Här


Jag är verkligen sämst att ta hand om min egna hy. Jag vill verkligen bli bättre och ska nu skärpa till mig.


Klickade hem 10st masker och ska försöka göra detta i samband jag redigerar eller kollar på en bra film. Förstår ni hur bra jag kommer må!

Magi

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar spegeln Här


Jag dör! Hur bra är inte detta. Alla gånger man varit borta. Hotellrum med dålig belysning eller sova borta hos en vän. Ja ni fattar!


Förstå vad bra att kunna ta med sig en spegeln med ljus. Magi, jag säger magi mina vänner!

Dagens outfit

(null)

(null)

(null)

Videoinlägg

Till gäst rummet

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar den Här


Sitter och kollar lite saker till vårt gästrum. Denna hade varit väldigt fin till sängen. Men frågan om den också hade passat in till tv-rummet.


Men den är väldigt fin. Till ett par snygga växter och någon ljusstakar hade det blivit väldigt fint.

Mysigt

(null)

(null)

(null)


Go morgon


Hoppas allt är bra med dig och och att du mår bra. Jag mår fint och lyssnar nu till vinden som leker utanför mitt fönster. Älskar höra hur regnet slår mot taket eller hur det blåser ute. Väldigt mysigt!


Idag är en sådan dag man bara vill stanna hemma. Men det brukar ge med sig när man väl gått upp. Ligger nu i sängen och kollar lite tv.


Hade möte igår och det gick super! Det verkar som att problemen som kom för någon månad sedan. Försvinner salta men säkert! Det är väldigt betryggande! Slänger upp lite bilder från måndags. Nu ska jag göra mig iordning och så hörs vi mer sen. Puss på er!

Snyggt

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar väskan Här


Jag älskar att blanda stilar. Allt behöver inte vara jätte dyrt. Många budget varianter är väldigt snygga också.


Som denna väskan. Hur snygg hade den inte varit till jeans och en lång kappa. En svart polo.

Nackdel



Hej på er!


Pga att vi glömde köpa en brevlåda igår. Kan ni gissa varför jag är nu påväg in till stan... Finns det något negativt med att bo på landet. Är detta en av saker. Glömmer man mista lilla grej är det bara att ta sig in. Men turligt nog är det bara 30-45 min in. Haha!


Vi ska även passa på att äta lite. Därpå måste jag hem och börja redigera mina videos. Jag har insett detta och jag MÅSTE skaffa en bärbar dator. Kosta vad det vill. Men detta är något jag måste prioritera!


Nu ska vi kika runt lite och därpå blir det hemåt igen. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Cure

(null)

Ni hittar den Här

Hur söt är denna? Tycker det är väldigt fint med diadem och matchar man rätt. Då kan det bli väldigt snyggt!

Jag hade valt svarta skin-byxor. En lite färggladare topp och ursäkt hår.

Såg godare ut än vad det var

(null)


(null)

Go morgon!


Solen skiner och jag kollar lite på serier. Alltid trevligt! Tycker veckorna går väldigt fort. Det är redan onsdag imorgon. Det är knappt att man förstår eller hinner med!


Slänger upp lite bilder från helgen då vi åkte till Göteborg. Bodde på världens mysigaste ställe och hade det väldigt trevligt! Super gullig personal och massa där till kommer. Men drinkarna var jag inget fan av... Dom på bilden ser godare ut än vad dom var. Turligt nog fick vi en ny bartender efteråt och wow han kunde sin sak!


Nu blir det sminka sig. Därpå ska jag göra lite ärenden på stan bloggar mer sen igen. Puss på er!

Fint väder

(null)

Hej på er!


Hur fin är inte denna dagen? Är nu påväg in till stan och ska handla lite små saker. Bland annat ska vi till frisören av 2 olika anledningar. Men främst för att kolla nya ställen för extension. Men också för att min sambo ska klippa sig.


Tidigare idag har jag varit med min sambo på jobbet. Väldigt skoj! Dessutom gick det väldigt fort. Då även Challan också var med.


Nu ska jag vara lite sociala. Ska vi bli klara idag måste jag vara med och säga till om saker. Haha! Bloggar mer sen igen. Puss på er!


Mot Göteborg

Go morgon alla fina


Hur fint väder är det inte? Solen skiner och jag hoppas du också mår bra! Oavsett om du jobbar eller är ledig. Önskar jag din dag blir grym!


Jag är i bilen påväg ner till Göteborg. Ska stanna över natten och ska bli väldigt mysigt. Men också behövligt! Dom senaste månaderna har mycket ändrats. Men det har varit både bra och dåligt. Men målet är snart nått och jag kan pusta ut!


Jag ska gå lite på NK och äta på någon mysig restaurang. Har ni bra tips på bra ställen. Säg gärna dom! 😊

Så fint

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar produkten Här


Hur snyggt är inte långa halsband? Oavsett om man har en polo eller en topp med u-ringning. Ett par midjehöga jeans till.

Kvälls lunch med bästis

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Perfekt

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar produkten Här


Bästa som finns om man inte orkar fixa hela håret. Kamma bak det och locka det som går. Släng på den söt tröja och jeans. Enklare än så kan det knappast bli.

Vill ha

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar den Här


Hur söt är inte den? Tänk en växt i den eller som dekoration. Älskar färgen och väldigt snyggt  ett skåp eller i fönstret.


Dagens outfit

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 


Hej på er!


Nu är jag hemma igen. Väldigt skönt och älskar när allt flyter på. Jag vet inte exakt vad jag gör. Men bra går det!


Börjat lyssna på poddar under lång resor. Det underlättar verkligen. Dessutom finns det en rad bra poddar. En jag älskar är "I säng med Tobias och Gabriel". Jag vet knappt vart man ska börja. Haha! Galna personer och helt fantastiska! Kan jag verkligen rekommendera om ni vill ha något nytt och annorlunda att lyssna på!


Nu ska jag kolla film och äta lite popcorn. Medans jag lyssnar på hur det blåser utanför. Hur mysigt? Slänger upp lite bilder från dagen. 😘

Till entrén

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar lampan Här


Hur snygg är inte denna? Hade varit super fin till ett fönster i hallen. En svart stol med pälspläd på.

Påväg

(null)


Go morgon alla fina


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super! Trots att vädret är kaos. Haha! Men det kan inte vara sol jämt! Är nu påväg till ett möte och därpå ska jag hemåt igen. Går detta bra. Kan det bli väldigt skoj framöver.


Idag har jag inga direkta saker planerat. Ska ta det lugnt och njuta av dagen. Hade en super mysig dag igår. Träffade Emma och vi åt på en "ny" resturang. Väldigt gott!


Nu måste jag köra vidare. Tog en liten paus. Men klickar springer iväg så lätt. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Fint till bokhylla

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar den Här

Hur snygg är inte denna? Älskar färgen och formen. Hade varit perfekt i en bokhylla. Eller varför inte i ett fönster?

Mys på stan

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hur fin

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar produkten Här

Hur snygg är den? Älskar färgen och designen. Fetter är väldigt fint! Allt från att ha saker i. Till att kanske plantera någon växt.

Go morgon!

(null)

(null)

(null)

Go morgon alla fina!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och precis ätit lite frukost. Vädret är jätte trist och ska bara gosa ner mig i sängen tills min sambo kommer hem.


Idag ska jag eventuellt gå lite på stan. Fixa lite ärenden och jag kanske ska hämta ut ett paket eller så. Därpå en lunch på stan. Hade varit väldigt mysigt!


Nu blir det mys framför tv:n. Därpå ska jag  ta tag i lite videos och röja här hemma. Slänger upp lite bilder från helgen då vi åt på Jensen. Hur gott?. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Bästa

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar produkten Här

Jag älskar denna produkten. Älskar pigmenteringen. Starka och hållbar produkter!

Yesterday

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var jag på Lundströmsks mottagningen i Alingsås. Jag tog med mig Challan och efter åt vi sushi och på ett jätte mysigt café.

Tänk att mer än 6-7 år har gått. Sedan jag började min resa. Till där jag är idag. Minns alla mötena. Längtan efter hormoner. Operationer, ha en partner etc. Fick uppläst lite gamla journaler och insåg hur mycket som hade ändrats.

Det har varit en nyttig och bra resa! Allt snack runt media nu inom trans-personer. Har varit bra och dålig. Jag anser att nya bröst, nytt könsorgan inte gör dig lycklig. Om du inte har hittat dig själv.

Det har varit på gott och ont att jag tog min tid med hormoner och utredning. Det måst få ta sin tid. Idag kan jag se på mig själv och säga att jag är som jag är. Alla kan inte älska alla och det gör inte jag heller. Men man hittar alltid några som kan älska en tillbaka 😇

Ett tack till alla fina bloggläsare, familj, släkt, vänner och övriga som sett mig från dag ett. Till idag. 💖

Bäst köpet


<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar produkten Här

Hur bra är inte denna. Jag ÄLSKAR denna produkten. Helt såld från start! Bästa jag köpt på länge!

Dessutom till perfekt pris! Kan verkligen inte leva utan dessa.

Töntigt



(null)

Hej på er alla fina

Söndag och vädret är super tråkigt! Men vad gör det? Är påväg in till stan för att kolla lite saker. Behöver kolla nu lampa och andra saker. Usch det känns verkligen inte alla som att huset ska bli klart. Haha! Dessutom tar det tid! Vilket jag HATAR! Haha!

Hoppas att ni också mår bra! Själv mår jag super. Om man bortser från att jag är väldigt trött... Kanske är Corona-viruset?

Överallt ser man artiklar. På riktigt! Har folk inget bättre att sprida propaganda? Jag menar. Svininfluensan var för några år sedan. Jag vaccinerade mig inte och jag dog inte. Fan vissa människor är dumma på riktigt. Fine om man är nyfödd, gammal eller har någon nedsättning. Men en frisk person tror jag knappast...

Något extra!

(null)

(null)

(null)

Träffade Challan igår och hade det väldigt trevligt! Vi gick lite på stan och tog en bit mat. På en hyfsad ny öppnad thai resturang. Deras mat är väldigt god och en av mina favorit. När det kommer till Falköping.

När jag bodde där för många år sedan (2013 tror jag). Då fann det en Svensson-resturang på samma ställe. Det var enkla rätter och också gott. Men detta är något extra!

En väldigt trevlig dag och när vi var färdiga gick jag lite på stan. Hittade bland annat lite kläder och även en stol. Älskar fynda!

Ge mig

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar jackan Här

Jag älskar färgen och jag älskar materialet. Hur läcker? Ett år långa stövlar till och en svart väska till. Det hade varit så fint!

Mys på stan

(null)

(null)
(null)

(null)

Ett fik jag alltid kollat in på är detta. Alltid pratat om att gå in där med både vänner och partner. Men det har aldrig blivit av...

Men idag tar jag tag i detta och unnar mig lite arbetsro och lite gott. Väldigt mysigt ställe och trevlig personal! 

Det fanns även ett bra ut bud av allt från fika till bröd. Jätte mysigt att sitta på när mörkret lägger sig. Hit kommer jag fler gånger!

Hur snyggt

<Inlägget innehåller betallänk>


(null)


Ni hittar kappan Här

Hur snygg är inte denna? Är inget fan av långa kappor egentligen. Då jag är en kortis och gör det hela ännu värre. Där av att jag måste bära klackar för att det ska vara värt.

Men vad tycker ni? Tänk till lite kyliga vårdagar. Hur mysigt?

Fint till marmor

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)

Ni hittar vasen Här


Jag älskar dessa typer av vaser. Väldigt snyggt till bord med marmorskiva. Ett par valfria blommor eller några rosor. Hur fint?

Bästa stället

(null)

(null)

Hej på er!

Ett tag sedan jag skrev här. Hoppas allt är bra med er! Det är väldigt mycket som händer nu! Går på lite möten och jag knappt förstår själv vad som händer. Men det kommer bli bra. Det säger bara bara en gång!

Nu sitter jag på salongen och får mina naglar fixade. Verkligen på tiden! Gått över 5 veckor... komiskt att jag bara tappat 3 naglar. Hur bra? Jag klagar verkligen inte. Bästa att göra naglarna här!

När jag är klar här ska jag fika med en vän och gå igenom en planering. Det är lite därför jag "vågade" mig ut idag. Haha!

Läckert

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


Ni hittar besticken Här

Något jag tycker är underskattat är fina dukningar. Hur ofta kommer man till engenomtänkt  dukning?

Tycker ett sådant sätt kan verkligen sätta ett slags statment!

Mysig tröja

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


(null)


Ni hittar tröjan Här

Hur snygg är inte denna? Jag bara frågar. Tänk den till ett par enkla skor. Utsvängda byxor och en söt toffs till. Hur snyggt?

Perfekt nu till dagar när det är lite kallt ute.

Anna Bergendahl - Kingdom Come

Söt tröja

<Inlägget innehåller betallänk>

(null)


(null)


Ni hittar tröjan Här

Älskar tröjan. Perfekt om man vill ha det till lack eller läder byxor. Bryter av det och blir mer neutralt.