Tjuvstart!

Kom precis ut ifrån duschen och ska inom kort mysa ner mig i soffan ihop med div godsaker, haha! Dock tjuvstartade jag lite innan, men det är för att jag vet att annars kommer jag inte få något, man måste vara smart ;) Kvällen har att erbjuda massa mys och vändning av dygnet inför imorgon, hihi ^^ Nu ska jag kika om det finns något kvar och sen blir det soffan, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!




Hemma efter trippen på stan!

Hej på er, kom precis innanför dörren efter en liten tur på stan, behövde nämligen utföra lite ärenden inför morgondagen ;) Ska inom kort sätta igång med maten för att sen bege mig mot gymmet, är riktigt peppad för att gå dit efter inte varit där på 3 hela dagar, SJUK! Sen när jag kommer hem ska jag mysa ner mig i soffan med massa gott, rätt skönt när man är singel eftersom då får man allt öfr sig själv, haha!


Oförståligt!

Sitter just nu och kikar lite på Lyxfällan och försöker verkligen förstå hur folk kan leva som dom gör?!
Jag tycker till viss del att kredit & lån kan vara bra MEN endast till saker man kanske inte kan köpa direkt ur fickan så som hus, bil, båt. Men när det kommer till mat, resor eller uteliv tappar jag verkligen försålsen helt..... Har man inte råd ska man kanske inte köpa 5 bilar eller åka utomlands 3 gånger om året utan prioritera annat?! Jag hade blivit rädd för mig själv om något sånt skulle hända mig, får rysningar i hela kroppen =S


Vilken kommer jag klicka hem?!

Eftersom min plattång håller på att börja ge sig och fått glapp i sladden är det högtid att hitta en ny innan den lägger av helt. Nedan har ni 3 tänger jag funderar på en är från Babyliss, en anna från OBH Nordica och den sista är från Rapunzel.


Babyliss: Eftersom plattången jag har idag är av detta märket, har liknande ''egenskaper'' och hängt med i 7 år vore den det optimala valet för mig. Dessutom har jag varit jätte hel nöjd över den fram tills den la av, haha! 


OBH Nordica: Locktången jag har är av detta märket och den funkar super! Dessutom har den en extra lång sladd och vilken plattångs ägare önskar inte att ens plattång har det då sladden inte riktigt räcker till?! :)


Rapunzel: Denna platång är framtagen framförallt till löshår vilket jag tycker är toppen! Då kan nästan nog räkna ut själv att den är minst lika snäll mot ens eget hår, dessutom verkar den ha 1 finess som inte finns på dom andra :)


Babyliss klicka Här   

   OBH Nordica klicka Här

Rapunzel
klickar Här


 
 

Duktigt! 28/2

Hej på er alla gullungar, vaknade för ett bra tag sen men behövde sitta med lite jobb därför det inte vart ett inlägg förens nu...... Men ni verkat överlevt?! :) Jag har också kommit fram till att jag kanske gjort a big misstake, i måndags ringde ett 08 nr men inte tänkte jag på att det kunnat vara en anställningsintevju....... NEJ -_-' Just nu funderar jag på om jag ska ringa upp och skämmas över att jag inte ringer upp förens nu, fy vad retligt, haha! Aja sånt händer, idag händer det inte jätte mycket ska ta det lugnt och lite senare ikväll blir det att dra sig mot gymmet för att köra kondition, allt för mig bloggar mer sen igen, puss på er!


Pitbull - Timber (Feat Kes$ha)

Hemma igen!

Hej på er alla bloggläsare, kom rätt  nyligen innanför dörren och ska strax göra iordning lite frukost/lunch, har helt glömt bort att äta idag, haha! Åkte som sagt in till stan för att göra mina naglar, därefter åkta jag för att storhandla och efter det ut till seplanadden för att handla 1 grej jag inte fick tag i , haha! Tycker själv jag varit förvånadsvärt duktig när jag bara upp mina 3 kassar i mina 17 cm klackar ^^ Men trots den motionen funderar jag ändå på att bege mig mot gymmet, men får se hur det blir med den saken! Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen, puss  er!


Blev ruskigt nöjd över mina naglar, tok läckra!


Josef Johansson - Hela Natten!

En låt jag fastnade för riktigt ordentligt för i årets Meldofiestivalen, men som tyvärr inte gick vidare var Josefs låt Hela Natten. Var lite synd att det blev lite små surt i vissa toner när han tävlade, men skulle inte bli förvånad om denna låten bli en radio plåga + att det är svårt att låta bli att drunkna i hans bruna ögon ^^

Att bero på något helt annant är han rätt så lik et X till mig, men då fystar jag enbart på ansikten enda skillnaden är att Josef kan sjunga och det kunde inte mitt X, haha!



Utgång-outfit!

Tycker denna outfiten blev super, mycket bling men fortfarande fullt fokus på personen som bär den :)
Eller vad säger ni?!
Skulle passa på en hemma fest, utgång eller varför inte ett event?!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Armbanden hittar du Här

Byxorna hittar du Här


 

Mot stan! 27/2

Go morgon alla sötnosar, precis fixat mig och ska inom kort bege mig in till stan för att göra mina naglar, vilket är väl behövligt! Igår vart det dåligt med både bloggande och gym, men blir så när man är med vänner man inte träffat på ett bra tag tyvärr....... Men idag ska det nog gå betydligt bättre, haha! Ska som sagt fixa mina naglar, efter det ska jag storhandla, betala mina räkningar och lite senare ikväll ska jag träffa Stoffis, om han inte är för bakis dvs......... -_-'' Nu måste jag dra mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Här är också för & efter bilderna jag lova er, är super nöjd!


 

True?!

 

Dagens fråga!

Du har pratat om att det finns riskker med att självmedecinera sig, hur kommer det sig att du tog beslutetatt göra det och vad för medeciner använder du dig utav?


Många väljer att påbörja självmedecineringen isamband med utredningen drar igång vilket inte är något fel i sig, men det finns också en hel del som ångrar sig under färden, vilket man också bör vara medveten om! Därför valde jag att gå utan hormoner i 6 - 8 månader för att verkligen vara säker på att det är detta jag verkligen ville, samt att skulle hormonbehandlingen inte funka visste jag hur livet utan hormoner skulle bli för mig. Men desto mer tiden gick desto säkrare blev jag och jag valde ta risken, vilket jag inte ångrar idag, haha! Sen till vilka preparat jag använder mig utav tar jag via PM :)


I'm in love!

Hur snygga är inte dessa 2 sötnosar?! Jag bara frågar
Är riktigt sugen på att klicka hem den till vänster!
Den till höger är också super snygg, men som ni alla vet gillar jag vara lite extra too mutch ;)


Du hittar
skon till vänster Här  &  den till höger Här


 

Go morgon! 26/2

Go morgon alla sötnosar, har precis ätit lite frukost och ska inom kort pörja spackla fejan för att utföra lite ärenden :) Kl 15:00 har jag tid hos frisören för isättning av mina nya extension, längtar riktigt mycket att få långt hår igen, haha! Denna gången ska jag sätta in lite extra extension, vilket jag tror blir kanon bra! För som er undrar kommer jag lägga upp bild för & efter när jag är klar :) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Shakira - Can't Remember To Forget You (Feat. Rihanna)

Hejsan!

Hej på er, kom hem för ca 30 min sen och kan faktiskt inte låta bli att känna mig lite tunnhårig, haha! Men det problemet tar jag tag i imorgon ;) Efftersom jag inom kort måste bege mig till frisören så får jag hoppa gymmet idag...... Lite trist men andra sidan får jag min utväxt tagen vilket nästan är muy importante, haha! Med detta sagt är det lika bra att åka iväg, bloggar mer sen igen, puss  er!



Snygga tränings-toppar!

Som ni borde veta vid detta lagret har jag gått och blivit värsta träningsfreaket, haha!
Men som ni också vet gilllar jag se bra ut på stan och gymmet är inte heller något undantag! ;)
Hittade 2 toppar som skulle passa perfekta till gymmet som ni ser nedan


Nike linnét klicka Här                                        Just Do It linnét klicka Här


 

Shake, sen frisören!

Go eftermiddag readers, idag vart det lite senare inlägg än vad jag planerat men hoppas det är okej ändå! Ska inom kort bege mig till frisören för att ta ur mina extension, kommer kännas både skönt och konstigt efteråt, haha! Efter det ska jag försöka åka till Gymmet och lite senare sen ska jag iväg för att ta min utväxt :) Som ni vet har jag olika frisörer som gör olika saker ena tar ur & sätter i mina extension, en annan färgar mitt hår och en annan klipper och tunnar ut håret, haha! Låter kanske lite galet men man kan inte vara bäst på allt och det är anledningen till att jag går till olika frisörer ;) Nu ska jag ta en shake och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Go kväll!

Då så är gymmet av klarat och kom precis utifrån duschen för er som vill veta, haha! Idag vart det lite segt med löpningen men börjar fundera på om det är så innan man precis ätit?! Ska prova att gå till gymmet innan maten nästa gång jag ska köra kondition :) Jag har hunnit med allt förutom ringa om mitt internet, men det får jag försöka ta tag i innan jag åker! Nu blir det till att bara slappa framför tv:n till en Varma Koppen, imorgon är det lösning btw, me like <3 Nu ska jag slå mig till ro i soffan, men vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


Fick syn på denna bilden från firandet av min Pappa & Farbror i somras......
Längtar verkligen till sommaren men mest till att träffa alla underbara släktingar igen <3
Btw, min ben är grymt heta =D


 

Sanna Nielsen - Undo

Jag har verkligen fastnat för Sannas låt Undo, tycker den är så himla fin :')
Dock är jag lite smått osäker på om den kommer vinna, men den är helt klart en av mina favoriter i finalen!


Lycka!



Mobilinlägg!

Då är mötet avklarat och det var riktigt långt och inte lila fullt så kul som jag hade hoppats på, MEN jag klarade det! ;) Nu blir det att åka mot Maxi för att hämta ut mitt paket efter det blir det att göra mat för att sedan bege sig mot gymmet, love my life <3








Utgångs-outfit!

Jag bara älskar denna outfiten och skulle inte ha något emot om att bära den en kväll på krogen, hihi ^^
Personligen tycker jag toppen gör hela outfiten, men trots det la jag till ett litet smycke


Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


 

Måndag igen! 24/2

Go morgon alla sötnosar, då är det måndag igen och ska inom kort fixa lite frukost för att sedan bege mig mot mitt möte. Det är något AF grejs jag ska på men ska nog bli skoj, ska också försöka hämta ut mitt paket i samband när jag ändå är borta, hihi ^^ Behöver ringa angående internet, har glömt av det helt att fixa det, börjar tröttna på mitt mobila + att Stoffis inte godkände mitt val av internet lösning, haha! Lika bra att sätta fart, bloggar mer sen igen, puss på er!

 
 
Fick en riktigt mysig helg hos familjen som ni ser :)




Veckans Planer!

Då är det dags för sista inlägget för idag och det inlägget som jag vet många av er ser fram emot, vilket jag tycker är super skoj! :) Nedan har ni som sagt Veckans Planer och som ni ser är det massa roligt som händer i veckan, åtminstonde tycker jag kommer bli skoj :) 


Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma i lägenheten igen och är riktigt trött måste jag faktiskt erkänna, haha! Blev en snabbis till Elins för att Kika på Gucci & D&G-parfym, blev helt förtrollad av The one Rose, luktade riktigt gott :) Nu funderar jag faktiskt på att hälla upp ett varmt bad, men det får bli efter jag kollat klart på mitt program ;) Ah mer än detta hade jag inte att berätta, lite senare kommer Veckans Planer upp som vanligt :)



Go morgon/Go eftermiddag! 23/2

Hej på er alla finisar, hoppas allt är väl med er och till er som har baksmälla, skyll er själva för det ska jag göra nästa helg, haha! Vaknade till liv någong gång runt 10 tiden och suttit med jobb fram tills nu, har bara några saker kvar, sen är jag klar för idag vilket är skönt! Har som sagt varit hos mina kära föräldrar över helgen vilket varit super mysigt! Ska åka hemåt runt 4 - 5 tiden och lite senare ska jag möta upp Stoffis på stationen, vi ska ha filkväll, så denna dagen kan bli riktigt bra! Nu ska jag fortsätta mede mitt här borta, bloggar mer sen puss på er!


Bild tagen från min Instagram, MollyNilson heter jag där
Lördagsmys på högnivå, Pizzan & Godiset var bra mycket bättre än bidragen igår, förutom Ewald, haha!


 

Dagens shopping!

Egentligenvar det inte tanken att handla något på secound hand men eftersom det inte var till mig + att det går till bra ändamål fick det gå ändå :) Men när jag såg dessa skål/skålar blev jag helt förälskad! Kommer bli perfekt till mina småttingar där hemma + att dom slipper trängas vid en och samma matskål, haha! Dock tänker jag faktiskt diska ur den minst 10 gånger innan dom får äta ur den ^^'




 

Mer hår för pengarna!

Du missar väl inte ta del av dessa 2 kanon erbjudanden?!
Själv gjorde man en rätt schyst beställning igår som lär dyka upp i veckan, kommer bli super!
Alla tjejer är värda att unna sig lite extensions ibland **blink **blink''



Quick And Easy klicka Här

Nail Hair klicka Här           

Stick Hair klicka Här         

Loop Hair klicka Här         

Clips
 klicka Här                


 

Go morgon! 22/2

Hej på er, vaknade till live runt 9 tiden och har rätt nyligen ätit frukost. Ska med mina kära föräldrar till Secondhand så har egentligen inte tid med detta, men lika bra få det gjort, haha! Ni vet hur otåliga föräldrar kan vara ibland ;) Efter det ska vi iväg för att träffa lite släktingar samt hinna gå på Hem & Hobby, hihi ^^ Nu måste jag dra mig, men vi hörs mer sen, puss på er!


 
 

Nu blir det filmkväll med en del av gänget!

Då har man kommit fram till föräldrarna och även fått i sig lite mat i magen :) Ska inom kort bege mig till Tommie & Nemo för filmkväll, blev dock lite sen men turligt nog hann jag säga till om det för engångs skull så 1 poäng till mig, hihi ^^ När jag hade kommit fram fick jag en super gullig överraskning, nämligen en godispåse, jag som tänkt på godis typ hela veckan, haha! Tragiskt men sant, Stoffis kanske håller på bli socker beroende och att jag bör ta det lugnt med sockret...... Men varför det?! Lika bra att fortsätta, iaf om ni frågar mig, haha! Nu måste jag hur som iväg, puss på er!




Bjuder på denna, haha!

För ett bra tag sen lovade jag er att lägga upp ett klipp på när jag sjunger, vilket jag ångrar nu, haha! Hur som, för ca 1 månad sen spelade jag in en väldigt kort snutt av Pastora Solers låt Quédate Conmigo som jag hittade imorse. Jag säger inte att jag är bäst på att sjunga, men funkar att lyssna på om inte annat hoppas jag :)


Mobilinlägg!

Hej på er, är just nu på gymmet men ska  inom kort avrunda eftersom jag börjar bli klar med mitt pass :) idag har det gått super allt har bara flygit på och tiden bara flugit iväg när jag sprang på bandet, vilket inte sker allt för ofta, haha! När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen för att sedan börja packa, ska nämligen hem till mina föräldrar och när jag lämnat av mina saker där ska jag vidare till Tommie & Nemo för filmkväll, visst låter det mysigt?! :D Nu ska jag fortsätta med mitt här borta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Vilken skulle du valt?!

Två parfymer jag fastnat riktigt hårt för är Parfymen från Gucci och D&G
Dock får jag lite smått beslutångest (som vanligt) eftersom båda skulle platsa perfekt i min parfymhylla.....
Vilken skulle ni valt?! :)


Guccin hittar du Här                              D&G hittar du Här


 

Go morgon! 21/2

Hej på er alla fina bloggläsare, vaknade förvånadsvärt tidigt idag men trots det låg jag kvar i sängen lite extra, haha! Gick väl upp runt 10 tiden för att börja städa så nu är det rent och fint, kan vara bra eftersom Stoffis kommer på besök på Söndag :) Vill helst slippa skämmas, haha! Nu ska jag bara invänta att golvet blir tort för att sedan gå och ta mig min morgonshake för att sen bege mig mot gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Till er som också har iller kan jag varmt rekomendera detta, perfekt och hjälper dölja lukt
Extra bra om man har okastrerade pojkar som jag, haha!


 

Go kväll!

Go kväll alla readers, blev som sagt ett väldigt sent inlägg men blev fast i telefonen efter jag hade kommit ut från duschen, men det är sånt som händer :) Eftersom jag var så fruktansvärt ''duktig'' på att glömma av städningen idag måste jag ta tag i den imorgon innan jag åker iväg, av olika skäl, haha! Gymmet gick kanon och allt flöt på riktigt bra, dock antar jag att jag lär få vakna till riktigt go träningsverk imorgon....... Fast egentligen kan ingenting kan gemföras då jag tränade 20 - 24 timmar i veckan med 2 timmar på gym och ytterligare 2 timmar i bassängen...... Det var som att vakna upp och känna att man blivit påkörd av lastbil alla dagar i veckan förutom 1, långt från skönt med andra ord, haha! Nu ska jag kika lite på tv och så hörs vi mer imorgon, puss på er!


Bildbrist.....


 

Avrundar min dag på gymmet!

Då är det snart dags att bege sig till gymmet, ska nämligen försöka hinna dit tidigare än vad jag gjorde sist eftersom jag ska se på en dokumentär som börjar kl 20:00 :) Idag blir det som sagt styrka, helt okej även om jag inte är så jätte glad åt det, men det är främst pga hur fruktansvärt klen jag är, haha! Nu hinner jag inte sitta här längre, vi hörs mer sen igen, puss på er!

Yesterday!

Jag var som sagt ute igår ihop med Challan på stan och vi åt på en super mysig lunchbuffe, verklige toppen god mat! Dock lyckades jag proppa i mig för mycket så jag kände mig mer eller mindre som en liten boll, haha! Kommer inte ihåg vad resturangen heter, men det var verkligen super gott!


 

 

Utgångs-outfit!

Jag kan inget annat än att säga att detta är en helt underbar kombination eller vad säger ni?!
Funkat super till en hemmafest eller en härlig utgång!


Toppen hittar du Här                                                          
                                                               Örhängena hittar du Här
Skorna hittar du Här
Armbandet hittar du Här                                                               
                                                          Byxorna hittar du Här


 

Go morgon! 20/2

Go morgon alla snyggingar, då är det Torsdag igen vilket är super! Är det bara jag som tycker veckans andra dagar bara flygit iväg?! Idag händer inte jätte mycket ska boka tid hos frisören för utväxten och i sättning av nya extension, städa eftersom jag inte lär hinna det imorgon och givetvis träna lite senare ikväll ;) Nu ska jag fixa mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen ,puss på er!


Hur söt är inte denna filmen, lätt veckans sötis, vill med ha en apa, haha!


Go kväll!

Hej på er alla sötnosar, kom precis ut ifrån duschen och ska strax fixa något att äta/Varma Koppen, haha! Kom iväg lite sent till gymmet än planerat eftersom jag behövde svänga förbi ICA en snabbis, vill nämligen ha mjölk till min kvällsshake + att småttingarnas tillskottsfoder var slut så passade på att slå 2 flugor i en och samma smäll ;) Nu blir det bara ta det lugnt och njuta av kvällen, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!




Böter!

Igår när jag skulle iväg mot stan såg jag att jag hade fått böter och jag fattade verkligen ingenting, haha! Fick ringa till min hyresvärd och fråga vad detta var eftersom jag stod på min plats...... Lyckligtvis var det ett misstag och jag slapp undan min böter, lycklig tjej =D




Laddar inför gymmet!

Kom hem för ca 1 timme sen men var helt slut efter dagen på stan, vilket slutade med att jag la mig lite i soffan och slumrade till, haha! Det är verkligen så himmla typiskt mig  men nu är jag vaken igen och ska inom kort göra mig klar för att bege mig mot gymmet :) Vet dock inte om jag ska ha t-shirt eller linné, beror lite på hur mycket jag vill visa upp så att säga, haha! Kom på att jag helt glömt av att visa upp träningsbyxorna jag köpt, men här nedan ser ni dom, verkligen super nöjd + att man får riktigt schysta ben i dom ;)


Dagens Fråga!

Hej Molly skulle du ha något emot att hålla i en föreläsning om transsexuella och berätta om resan du gått/går igenom?


Hej!
Det ser jag inga som helst problem att kunna ställa upp på en föreläsning, har inga svårigheter att stå inför folk och att kunna allmänbilda fler personom inom Transsexuellism skulle bara vara skoj! Däremot gör jag det inte gratis, utan vill ha något i gengälld men det kanske är rätt uppenbart?!
Men mer om det kan vi diskutera via mail ;)


[email protected]


 

Snygga & billiga, we like!

Dessa armband tycker jag är så SJUKT SNYGGA, dessutom är dom inte speciellt dyra heller :)
Mycket för pengarna med andra ord


Du hittar den Guldiga Här                        Du hittar den Silvriga Här


 

Go morgon! 19/2

Hej på er alla gullungar, ska inom kort bege mig till affären för att handla lite små saker för att sedan möta upp en kompis vid stan. Jag ska kika efter en lampa till soffan och eventuellt till sovrummet, men får se hur det blir med den saken! Vi ska också planera en resa ihop vilket jag ser fram emot! :) Lite senare ikväll blir det gym som vanligt då det väntas kondition, vilket är betydligt roligare än styrka, haha! Nu ska jag dra mig mot affären så jag får någon frukost i mig, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Värme känns väldigt far away today......

 
 
 
 
 
 

Go kväll!

Hej på er alla snyggingar, kom hem för ca 30 min sen och är helt slut i kroppen efter passet, haha! Denna gången valde jag som tur en bra tröja att ha på mig till skillnaden från förra gången, haha! Nu blir det att bara ta det lugnt framför tv:n och njuta av lugnet :) Ska faktiskt unna mig en Varma Koppen i daglig ordning innan det blir dags att ta kvälls-shaken, vi hörs mer imorgon igen och så får ni hadet så bra tills dess, puss på er!



Dinner!



 
 

Mot gymmet!

Då är det snart dax att bege sig till gymmet skulle egentligen varit där för ca 20 min sen, men pallade inte gå just då, haha! Att skjuta upp saker är ingen vidare idé har jag komit på eftersom det nu börjat snöa ännu mer och jag har fortfarande inte köpt någon mjölk, typiskt....... Får kirra det imorgon helt enkelt! Nu hinner jag inte sitta här mer, vi hörs mer sen igen, puss på er!


Taggar till denna låten


Hemma igen!

Hej på er alla gullungar, då är man hemma efter en härlig dag på stan ihop med Challan :) Blev att gå i lite affärer och jag hittade ett par super snygga och super billiga skor! Kostade bara 499 eller jag tror det var något sånt iaf, haha! Dock köpte jag dom inte eftersom jag kikat på ett par andra skönheter, hihi ^^ Hann också boka tid för naglarna + byta datum på min laserbehandling. Som om inte det vore nog kirrade jag också gymkort, ärligt talat hur ball är inte jag?! =D Nu blir det ta det lugnt för att sedan dra sig mot gymmet för att kötta styrka! ;)
 
 

30 - 70% REA!

Du har väl inte missat att det är 30 - 70% REAStadium?!
Om du är lika sport glad som jag ska du givetvis kika själv har jag hittat ett par grejer, hihi ^^


 

Go morgon! 18/2

Hej på er, har precis fixat mig och ska inom kort hämta upp Challan för att sedan bege oss in till stan! Vi ska gå i lite affärer och även avnjuta en lunch ihop, vilket kommer bli ytterst trevligt! Ska också hinna med att boka en tid för mina naglar, verkligen behövligt av olika skäl, haha! Måste också beställa hem hormoner, men det tar jag tag i när jag kommer hem, nu ska jag dra en snabbis genom håret med plattisen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 
 
 
 

Nu blir det shake!

Kom precis ut ifrån duschen och ska inom kort göra iordning en god shake för att sedan slå mig till ro i soffan :) Som ni kanske märkte blev det gym bra mycket tidigare idag än vanligt, men fruktansvärt skönt eftersom det går en hel del bra program ikväll som jag vanliga fall brukar missa, haha! Mer än detta hade jag inte att berätta bloggar mer sen igen puss på er!


Santos hälsar btw  =D

 

Mobilinlägg!

Hej på er, är nu på gymmet och kör kondition vilket gått super hittills, det är trots att jag trodde jag skulle dö sista km, haha! Blev också en sväng förbi Challan där hon bjöd mig på köttfärssås & spagetti, mums! När vi hade ätit klar begav vi oss till gymmet för att mörda våra kroppar till max, vilket är behövligt för mig med tanke på helgen, haha! Nu ska jag fortsätta här borta, bloggar mer sen igen, puss på er!




Utgångs-outfit!

Denna outfiten tyckte jag blev lite söt-tuff, inte för mycket och inte för lite utan lagm, som säger "look at me"
Helt perfekt inför en utgång eller varför inte en första träff?!



Toppen hittar du Här                                                           
                                                                Halsbandet hittar du Här
Skorna hittar du Här
Armbandet hittar du Här                                                                
                                                            Byxorna hittar du Här


 

Nu är våren påväg! 17/2

Go morgon alla readers, imorse när jag öppnade dörren från sovrummet möttes jag av solsken, riktigt härligt! Om jag får säga det själv tycker jag det är riktigt vårväder ute, men vindarna kunde jag gärna hoppa, haha! Snart är det dags att packa ner vinterjackorna för att dra fram vårjackorna & pälsarna, längtar! :) Idag händer inte jätte mycket blir att ringa ett samtal och därefter göra sig iordning för att handla mjölk till min frukost och senare ikväll vankas det träning, riktigt pepp! Nu ska jag spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 
 
 
 

Veckans Planer!

Hej på er, då var det dags för Veckans Planer som jag vet att många av er gillar :) När detta inlägget ska jag sätta mig ner för att göra det sista av jobbet, sen är jag klar, haha! Tog en paus runt tre tiden för att äta frukost, hade helt glömt bort det, blev väl lite väl insatt i det jag gjorde, haha! Nog om det, nedan har ni Veckans Planer och som ni ser finns det en del att göra även denna veckan, vilket är super! Nu ska jag ta mig lite kvällsmat och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Svårt val jag står inför!

Hej på er, har precis ätit lite mat, blev nudel & räkwook, samt grönsaker men det kanske ni förstod, haha! Jag har varit äckligt sugen på choklad hela dagen........... Långt från skoj kan jag säga, haha! Men eftersom jag proppade i mig en hel chokladkaka igår känns det inte fullt så nödvändigt, men ändå väl behövligt, ah ni fattar nog vilket problem jag står för, misstänker mina hormoner gör mig sötsugen eller att jag varit godisnarkoman ihelgen, haha! Nu ska jag göra iorrdning Veckans Planer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Yesterday......




Go morgon! 16/2

Hej på er, sitter just nu  lite jobb  och det kunde gått bättre om man säger så, men snart klar hoppas jag....... Tur att jag bor själv så slipper någon att höra vad för ord jag brukar för tillfället, haha! Idag blir det massa jobb för att sen ta i tu med Veckans Planer, har verkligen ingen lust med detta, men aja måste görs, haha! Ska fortsätta med mitt här borta och så hörs vi mer sen igen, puss  er!



Veckans sötnosar!

Hur söt är inte denna filmen egentligen, jag bara frågar?!
Däremot kan jag inte låta bli att vara lite smått nervös för att katten inte ska plumsa i, haha!


Livet är inte alltid rättvist!

Denna toppen har jag blivit helt förälskad i och kanske inte så konstigt med tanke hur SNYGG den är!
Det ända negativa är att den endast finns i Medium & Large, som om det inte vore nog ligger den på rea....... Men tur för er som har någon av dom storlekarna, fett avis ska ni veta! :)

Använder du rabattkoden Boozttd får du 5% rabatt


Du hittar Toppen Här


 

Go morgon! 15/2

Hej på er, vaknade för ett bra tag sen men fastnade i soffa, haha! Så fort jag är klar här blir det att ge lite frukost till dom små och sen blir det att fixa iordning mig inför dagen :) Var prat om släktträff, men blev inget av det av olika skäl, dels för att jag fick lite förhinder och att jag inte var så jätte sugen att gå upp kl 9 - 8 på en lördag, haha! Men kommer fler tillfällen om inte annat ;) Nu ska jag ge dom små lite mat och så hörs vi mer sen, puss på er!


Min frukost blev på ett ungefär såhär, haha!


 

Då & Nu!

Gick igenom min Intagram igår och kom fram hur mycket som faktiskt hänt sen jag började min hormonbehandling, vilket jag givetvis tänkt visa er! Bilden till vänster tog för ca 40 veckor sen och bilden till höger togs för 2 veckorsen. Men trots detta är min hormonförvandling långt ifrån 100% klar och ju längre tiden går desto bättre kommer det att bli :)


 

Ge dig själv något fint!

Armbanden ni ser nedan tycker jag är så himla fina och det bästa av allt är att de knappt kostar någonnting!
Eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag tycker jag man absolut man ska skämma bort sig själv med något litet, hihi ^^


Du hittar den Guldiga Här            Du hittar den silvriga Här



 

Go morgon! 14/2

Hej på er, är i fullgång med att fixa mig för att göra lite ärenden på stan, måse också svänga förbi Arbetsförmedlingen, ska fråga om ett par grejer :) Sen blir det bara ta det lugnt, städa och lite senare ikväll får jag lite besök, men av vem säger jag inte hihi ^^ Nu ska jag fortsätta här borta och sen blir det att göra lite frukost, vi hörs mer sen igen, puss på er!


 


Just nu!

Hej på er, blev lite bråttom iväg så hann inte med att blogga så fixar det nu när jag är på gymmet, haha! Idag är det som sagt styrka som inkluderar ben, rygg och rumpa :) Då föredrar jag hellre kondition, men detta får gå, är snart klar hoppas jag, haha!

Min personliga favorit!

Detta året har jag inte följt Melodifestivalen lika mycket som tidigare år, men trots det har jag redan hittat min personliga favorit som är Sanna Nielsen :) Jag verkligen älskar hennes låt och skulle inte alls bli förvånad om hon tar hem allt i globen eller skulle ni?!



Utgångs-outfit!

Jag verkligen älskar denna outfiten, ren och ruskigt snygg!
Personligen tycker jag att halsbandet, armbandet & skorna bär det upp hela outfiten
Jag hade inte haft några som helst problem att bära upp detta en kväll på krogen eller på en hemmafest!

Glöm inte använda dig av rabattkoden Boozttd
(Endast till toppen & byxorna)


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Sko
rna hittar du Här

Armbandet/ringen
hittar du Här

Byxorna
hittar du Här


 

Go morgon! 13/2

Go morgon alla godingar, har precis fixat mig för dagen och ska inom kort göra mig en morgonshake, as always, haha! Idag händer inte så jätte mycket, ska ta det lite lugnt och lite senare ikväll om ca 5 timmar trippar jag mot gymmet i dagig ordning :) Ska också sitta i möte senare idag, men det tar nog höst 1 timme, bloggar mer sen igen, puss på er!


Måste också ringa om förråd, såhär kan jag inte ha det.......




Go kväll!

Hej på er alla sötnosar, kom precis ut från duschen och ska inom kort göra mig lite kvällsmat, hihi ^^ Idag var det som sagt konditon och flöt på riktigt bra måste jag faktiskt medge! Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lite lugnt och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Idag vankas kondition!

Hej på er, då ska jag inom kort bege mig mot gymmet för att bränna lite kalorier ;) Idag blir det bara kondition, vilket är skönt eftersom min rygg är helt död av gårdagens ryggpass, haha! Hann också göra mat och blev nudlar med kycklig och wokadegrönsaker, riktigt gott! Nu hinner jag inte sitta här mer tyvärr, vi hörs mer sen när jag kommit hem, puss på er!




Dagens fråga!

Vad är Alla Hjärtans Dag för dig och hur ska du fira den?


Alla Hjärtans dag är en rätt så mysig liten ''högtid'' enligt mig och det är trots att jag alltid lyckats vara singel det datumet Alla Hjärtans Dag inträffar, från 2011 har det bara blivit så, haha! Jag vet inte om jag kommer fira den överhuvudtaget i år heller, det beror lite på! Däremot har jag fixat en alla hjärtans dag present, men till vem säger jag inte, hihi ^^


 
 

REA!

Just nu är det 20% - 50% rabatt inne på Boozt och nedan ser ni några av grejerna som finns
Glöm inte heller använda dig av rabattkoden Boozttd & få ytterligare 5% rabatt =D


Klänningen  hittar du Här                             Armbandet hittar du Här

Halsbandet hittar du Här                           T-shirten hittar du Här


 

Go morgon 12/2

Go morgon alla bloggläsare, sitter just nu med min shake och ska inom kort göra mig klar för att utföra lite ärenden på stan. Turligt nog tar det inte hela dagen, haha! Ska också ringa ett par samtal som kan få en stor betydelse i mitt liv framöver, men mer än så kan jag tyvärr inte säga, hihi ^^ Nu ska jag njuta av min morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Go kväll!

Hej på er, då är gymmet avklarat och sitter nu med lite blåbär och mjölk, mums! Ska inom kort bege mig mot soffan för att kika lite på tv, därefter blir det bums i säng :) Dagen har gått fort och varit riktigt härlig, hoppas morgondagen blir minst lika fab, haha! Challan har tydligen frisknat till vilket innebär gym ihop med henne, yey :D Nu ska jag slå mig till ro i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Godare än vad det ser ut ;)


 


Avslutar dagen med lite rump & lårträning!

Kom rätt nyligen hem från stan och ska inom kort göra mig klar för att gå till gymmet :) Blev som sagt en sväng in till stan för att luncha ihop med Annelie, därefter gick vi lite på stan för att sedan ta lite fika hos Tommie & Nemo, vilket var super trevligt! Nu ska jag byta om inför gymmet, idag blir det enbart lår & rumpa, behöver träna bort allt gott jag fått i mig idag, haha! Bloggar mer sen igen när jag kommit hem, puss!


 

Mobilinlägg!

Hej på er, vi har precis kommit till Tommie & Nemo och sitter nu och fikar :) Blec en runda på stan men ingen shopping, kanske lika bra?! ^^' vi hann också med att lukta på mängder olika parfymer, var av 2 luktade hyffsat okej, haha! Aja nu ska jag vara lite social mot dom här borta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Tränings tips!

Som ni vet springer jag 5 - 10 km 3 gånger i veckan, vilket också gör att man kikar på diverse praktiska lösningar + utrustning.
Fastnade för denna, har en liknande men till simningen då jag pysslade med det.
Fruktansvärt jobbigt, men det ger så fruktansvärt mycket!


Du hittar den under kategorin kondition Här


 

Go morgon! 11/2

Go morgon alla snyggingar! Har precis fixat mig för att inom kort bege mig in till Skövde för att träffa Annelie, vi ska gå lite på stan, käka på något mysigt place och försöka oss på att våldgästa Tommie & Nemo lite senare under dagen, hihi ^^ Får jag lite tid över ska jag evetuellt träffa .............., annars tar jag det på Torsdag, haha! Nu ska jag göra mig en god morgonshake , samt ta på mig kläder, haha! Hörs mer sen igen, puss på er!


 

Hemma igen!

Hej på er, kom precis från gymmet och ska inom kort hoppa in i duschen, vilket är väl behövligt, haha! Idag körde jag betydligt längre än vad jag gjorde sist, men kan vara för att löpbandet inte la av som förr gången, haha! Idag körde jag enbart ben, 3 km på crosstrainer, 3 km på löpbandet och 4 km på en cykel sen extra motionen till min lägenhet, men hur skulle jag annars komme hem liksom?! :P Nu ska jag duscha för er som vill veta det och sen ska jag mysa ner mig i soffan med Varma koppen, vi hörs mer imorgon igen, ha det bäst tills dess!




Mot gymmet!

Hej på er, då är håret uppsatt och jag ska inom kort bege mig mot gymmet. Challan hade tydligen blivit dålig vilket gör att hon fick bli hemma, vilket innebär att jag får stå där med alla muskliga killar helt själv, inget mig emot, haha! Skoja eller gjorde jag ;) Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen när jag kommit hem igen, puss på er!


 

Klingande - Jubel

Utgångs outfit!

En perfekt utgångs-outfit om ni frågar mig, diskret men ändå som kan prata för sig själv "Här är jag"
Toppen & byxorna skulle vara ur snygga ihop, skorna är hur läckra som helst och smyckena prata för sig själva, UR LÄCKRA!
Jag hade absolut kunnat bära detta en kväll på krogen och utan tvekan känna mig riktigt FAB


Toppen
hittar du Här                                      Armbandet hittar du Här



Skorna hittar du Här

Halsbandet hittar du Här                                     Byxorna hittar du Här


 

Go morgon! 10/2

Hej på er, vaknade för en stund sen och ska inom kort fixa mig för att utföra små ärenden på stan. Sen blir det att packa upp och ställa det sista sakerna på sin plats i lägenheten och lite senare ikväll ska jag iväg för att gymma. Funderar också på att dra iväg för att sola lite solarium, fejk sol eller ej orkar inte bry mig, haha! Bara jag som känner att man har brist på D-vitamin?! Nu ska jag dra ett svep med plattisen och så hörs vi mer sen, puss på er!


Veckans Planer!

Hej på er, då var det dags för inlägget alla väntar på nämligen Veckans Planer och här kommer det! Det ser ut som det kommer bli en toppen vecka med mycket träning och annat skoj att se fram emot! Vissa grejer som händer i veckan har jag inte skrivit in eftersom det är inte helt klart! Men mer om det kommer jag uppdatera er om givetvis, 1 grej är att jag kommer eventuellt få främande från Norge över helgen, men mer om det och mycket annat berättar jag mer om i veckan ;)

 

Go morgon! 09/2

Go morgon alla bloggläsare, allt bra?! Här är det bara super och är på strålande humör! Min plan var att stanna hemma och bara ta det lugnt, men blev snabbt ändrat, haha! Så snabbt jag fixade mig igår kväll inför utgången, så snabbt har jag aldrig fixat mig förut, haha! Träffade också massa bloggläsare vilket var super roligt! Dock tappade jag räkningen vid 7 - 8, haha! Denna gången slapp jag att bli indragen i en taxi eller på någons hotellrum, men fick andra förslag, men tänker jag inte ta upp här, haha! Nu ska jag fixa en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 


Mys framför tv:n!

Hej på er, då är man hemma igen vilket är super skönt! Det var som sagt prat om utgång ikväll, men blev inget av det eftersom jag känner mig lite små hängig så får bli en lugn hemma kväll istället, hihi ^^ Nu blir det lite mys med mina små troll till Melodifestivalen och lite popcorn där till, santos har redan börjat ta för sig, haha!




Fynda på!

Fynda diverse olika produkter hos TheBoodyShop
Nedan ser ni ett par saker jag vill ha, speciellt parfymen, perfekt inför en dejt!

Glöm inte använda dig av rabattkoden LOVE20 och få 20% rabatt


Parfymen hittar ni Här                              Diffuser hittar du Här
Boody-väskan hittar du Här


 

Hejsan!

Go morgon/go eftermiddag, då är det snart dax att bege sig hemåt för att fixa sig inför kvällen :) Glömde nämligen mitt Silver Schampo därför jag behöver åka hem så tidigt, typiskt mig, haha! Med lite tur har det blivit varmt i mitt sovrum, fick det ordnat igår precis innan jag skulle åka eftersom jag varit så duktg på att glömma av att ringa om det hela veckan som varit, haha! Ska bli skönt när allt kommer på sin plats, nu ska jag packa min grejer för att sedan bege mig hemåt till mina små troll, bloggar mer sen igen, puss på er!


Funderar på att bära dessa ikväll :)


 

Go kväll!

Hej på er, sitter just nu hemma hos min föräldrar och pimplar champis, så fab är jag idag på en skala 1 till 10, haha! Hoppas ni alla har haft fin fredags kväll, själv ska jag försöka vända på dygnet, för att orka med morgondagen. Det verkar som mina tips till Alla Hjärtans Dag tips vart en hit, vilket är skoj att få höra, oavsett om det är här eller via FB, där jag faktiskt får de flesta fina komplimanger för blogg och utsende, ni är så söta :) Nu ska jag fortsätta med mitt här borta och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!



För att läsa om tipsen till Alla Hjärtans dag klickar ni bara nedan 

Till Honom klicka Här                                 Till Henne klicka Här



 

Ah, oh whata feeling!

Dest längre in jag kommer med mina hormoner & min utredning, desto härligare känns det! Idag kan jag äntligen se mig själv i spegeln och känna att detta är den jag är och jag är faktiskt nöjd över hur jag ser ut! Givetvis finns det alltid något man vill ändra på, för min egendel är det bara 3 grejer, men det kommer inom tid :) Idag är det ca 4 - 6 månader kvar innan min första operation, där efter 3 - 5 månader efter min andra och därpå 7 - 10 månader inför min sista operation :)


Allt behöver inte handla om Transsexualism


 

Då var man framme!

Hej på er, då har jag precis kommit hem till mina kära föräldrar, dock är ingen av dem hemma, vad är detta för välkomnande?! ;) Men skönt med liten egen tid, hinner jag lägga lite tid åt er + städa mitt rum, om dom nu inte gjort det redan, haha! Var som sagt iväg för att fika ihop med Challan, vilket var jätte mysigt. Vi tjötade lite om allt och ingenting, som vanligt med andra ord, haha! Vi pratade också om utgång inför morgondagen, dock är jag helt slut efter flytt & upp packning så jag får se hur jag gör :)


 
 

Tuff pälsväst!

Som alla vet vid detta lager älskar jag pälsprodukter och ser inget fel att bära det!
I förutsättning att djuren fötts upp på ett bra sätt!
Jag blev riktigt kär denna västen. tycker den är riktigt tuff & perfekt nu till våren ;)


Du hittar den Här


 

Go morgon 7/2

Hej på er alla snygginar, då är det Fredag igen och på Söndag har jag bott i lägenheten 1 vecka, sjukt vad tiden flyger iväg eller vad säger ni?! :) Lite senare ikväll ska jag hem till mina föräldrar, tar ca 1 timme hem med taxi eller bil :) Men innan jag ska iväg till dom ska jag möta upp Challan på stan för en liten fikastund, vilket ska bli super! Men innan dess ska jag fixa mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Min fondationen jag köpte för någon dag sen!


Go kväll!

Hej på er, kom hem för ca 30 min sen från gymmet och oj vad roligt det var! Dock var det mindre kul att gå upp för alla trappor efter träningen, aja sånt är livet, haha! Nu ska man bara bestämma om man ska köra med PT eller ej, vad tycker ni?! :) Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan unna mig lite Varma Koppen, sen blir det bara massor av mys med Santos & Mindy, hihi ^^ Vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Hemma igen!

Hej på er, då är man hemma igen efter en lite tripp på stan, kändes som tiden bara flög i väg, as always, haha! Hann dock inte träffa Stoffis eftersom han skulle jobba med något projekt + att jag ska iväg på lite annat senare ikväll! Men vi kom överens om att vi får ses snart över en bit mat eller fika ihop :) Att bero på mat, är nog dags att sätta igång med det, hade helt glömt av det, haha!




Hel nöjd!

Var som sagt i förrgår iväg för att hämta ut min stövlar och blev verkligen hel nöjd! Dock hann jag aldrig ta någon bild innan jag lämnade in dom....... Men hoppas det inte gör allt för mycket! Tycker faktiskt att dom gjorde ett toppen jobb med uppputsningen, nytt läder och omklackningen!




Till henne!

Vilken tjej hade inte blivit glad över någon av dessa Alla Hjärtansdag-presenter?!
Själv hade jag blivit helt överlycklig av att få nåogt av dessa och det är trots att jag redan har skorna, haha!


Du hittar Halsbandet & Örhängena Här                                          Du hittar Locktången Här

Du hittar Klänningen Här

Du hittar Parfymen Här                                                                      Du hittar Skorna Här


 

Idag blir det en bra dag!

Go morgon alla bloggläsare, kom rätt nyligen ut ifrån duschen och ska inom kort börja fixa mig för att åka iväg på min laserbhenadling! Efter det ska jag eventuellt träffa Stoffis vi ska gå lite på stan, samt att jag ska kika på gym, får inte tappa min modellkropp, haha! Lite senare ikväll ska jag eventuellt provgymma ihop med Challan på ett gym här i närheten, vilket ska bli skoj! Med detta sagt är det nu dags att dra plattisen genom håret, bloggar mer sen igen, puss på er!



Final ikväll!

Hej på er, skulle egentligen iväg för att gymma MEN det blev inte av eftersom dom fick för sig göra något annat....... Har egentligen inget emot att gå till gymmet helt själv, men första gången känns lite små tråkigt eller kanske bara är jag?! Vi ska göra ett nytt försök imorgon, har jag något att se fram emot! ;) Nu sitter jag i min lilla pyjamas ihop med en kopp Varma Koppen, verkligen blivit helt såld för den, haha! Ett bra alternativ om man inte orkar göra mat! Nu ska jag invänta Paradise Hotel, är ju finale ikväll, vilket jag inte får missa!


 

Mat, sen gym!

Hej på er, då har jag gjort alla mina ärenden på stan, nu ska jag bara ta något snabbt att äta för att sedan bege mig mot gymmet där jag ska möta Challan & Linus :) Blev en lite längre stund på stan än vad jag först trodde, men var helt klart värt det! Hann också med att hämta ut mina hormoner vilket var toppen! Nu ska jag fixa lite mat, misstänker att det blir kyckling med grönsaker, perfekt inför träning, bloggar mer sen igen, puss på er!


 
 

Videoinlägg!

Kategori:

Mina personliga favoriter!

Något jag alltid tänkt på, men aldrig köpt är Uggs.
Egentligen ska man väl ha dom till vintern, men tycker dom även passar till våren också :)
Dom ni ser nedan är mina personliga favoriter!


Den till vänster hittar du Här                                                                                              

                     Den i mitten hittar du Här

                                                                                                                           Den till höger hittar du Här


 



Go morgon 5/2

Hej på er ska strax ta och fixa mig för att sedan utföra lite ärenden, lämna tillbaka tapetkatalogen, hämta ut mina hormoner och därefter packa upp det sista som finna kvar, känns riktigt skönt att börja komma iordning! Var som sagt i Skövde igår och gick i divs olika affärer, vi var inne på Ljusexperten och där hittade jag en SUPER SNYGG lampa för 3000 - 4000, lite dyr men helt klart värt! Tänkte försöka satsa på den när tapeterna kommit upp ;) Det fanns även en hel del andra snyggingar där inne, men var den jag fastnade för mest, helt klart! Aja nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

 

Dinner!

Blev som sagt en tripp på stan ihop med Papi & Mami, samt lite god mat, verkligen super mysigt! Nu ska jag kika på Paradise Hotel och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Dåså är man klar med storhandla och det är nästan så man önskar att man vore 2, haha! Hann också med att hämta ut mina skor, men det var på håret, 4-5 min tillgodo, men lyckades gjorde jag iaf ;) Har också införskaffat mig 2 lampor till hallen, en matta till köket och ett par nya träningsbyxor :) Nu blir det att puttra hemåt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Mot Skövde & mina stövlar!

Hej på er, ska inom kort bege mig mot Skövde för att luncha ihop med mina föräldrar + hämta mina stövlar, har faktiskt saknat dom riktigt mycke! Som ni ser har jag också hunnit hämtat tapetkatalogen, fanns en hel del snygga tapeter vilket innebär att jag har ett mycket svårt beslut att stå inför, haha! Nu ska jag pudra näsan lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


 

Till honom!

Som dom flesta vet är det Alla Hjärtandag nästa fredag och tycker det är en mysig lite ''högtid'' :)
Men har man brist på ideér kan det alltid vara bra med lite tips!


Du hittar Linnet Här                                                             Du hittar Högtalaren Här

Du hittar Duschgelen Här

Du hittar Halsbandet Här                                                      Du hittar Parfymen Här


 

Go morgon! 4/2

Hej på er, vaknade för en stund sen och ska inom kort börja fixa mig inför dagen, känns som det kommer bli en kanon dag! Eftersom jag inte hann med att kika tapeter igår får jag ta det idag istället, efter det blir det iväg för att hämta ut min stövlar och även storhandla för det missade jag också igår, haha! Lika ra att säta igång, bloggar mer sen, puss på er!


Började min morgon med denna supersöta filmen, hur söt som helst!


Katy Perry - Dark House

Hemma igen!

Hej på er, då är man tillbaka från stan igen vilket varit skoj! Dock hann jag inte kika tapeter, men får ta det imorgon istället ;) Runt halv fyra mötte jag upp Challan & Erika för att luncha och som ni ser blev de pizza, pallar inte modell-dieten idag, haha! Efter det gick vi lite på stan där det blev lite shopping för allas del, visar er vad jag köpte imorgon. Nu ska jag ta det lite lugnt för att sedan fortsätta med röjningen i lägenheten, har bara kläderna kvar nu, vilket är super! bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Utgångs outfit!

Tyckte denna kombon blev riktigt lyckad eller vad säger ni?!
Jag skulle utan tvekan ha detta en kväll på krogen och samtidigt känna mig as cool ;)


Linnet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här


 

Go morgon 2/1

Hej på er, då är det måndag igen och jag ska inom kort fixa mig inför dagen. Igår lämnade jag som sagt föräldrarna för att bosätta mig och sova min första natt i min nya lägenhet. Kan säga som så att natten bestod av 3 - 4 toabeök....... Misstänker att det är stress som ligger bakom det hela, varit 4 väldigt intensiva dagar, men idag känns det betydligt bättre + att den får hålla oavsett vad eftersom jag har endel ärenden att utföra ;) Nu ska jag göra som småttingarna och ta mig lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!




 

Veckans planer!

Hej på er, hoppas ni mår bättre än vad jag mår just nu, men är väl iof självförvållat........ Aja idag har jag knappt gjort mer än nödvändigt verkligen helt tom på energi + mår sjukt illa, haha! Nedan har ni Veckans Planer, får verkligen hoppas att jag känner mig bättre imorgon för annars kan morgondagen bli mindre rolig, haha! Vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Galet är bara förnamnet! 2/2

Go eftermiddag, då har man kommit hem från Skövde och även påbörjat lite jobb. Utgång igår som sagt och det var helt GALET! Något jag störde mig riktigt mycket på var att folk skulle puttas hela tiden, sjukt irriterande! Tack vare det tappade jag balansen och fick mig en gratis flygtur ner mot golvet....... Lyckligtvis kom en snäll kille som hjälpte mig upp, hero?! :) Som om inte det var nog försökte en annan kille få med sig mig till hans hotellrum, haha! Allt jag kan säga är att ingen utgång är den andra lik, på gott & ont, haha! Nu ska jag göra klart det sist här borta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Kvällens outfit!



Vi ses väl?!

 

Fab!

Ett märke jag har fastnat riktigt hårt för är Disel och dessa är absolut mina nya favoriter!
Den passar utmärkt på en dejt eller på en utgång, boysen blir som galna, tro mig jag vet! ;)
Jag ska utan tvekan ''råka'' klicka hem någon av dem en dag


Du hittar den ljusaflaskan Här

&

Du hittar den mörkaflaskan Här
 
 
 

1 Februari!

Hej på er, då är det lördag och ska inom kort iväg för att kika på lite nya möbler till min lägenhet, hihi ^^ Blev som sagt klar med flytten igår, vilket var fruktansvärt skönt! Nu är det bara att skruva upp lampor & fixa iordning i köket! Lite senare ikväll blir det utgång för att fira att flytten blev klar och att allt gick så fruktansvärt bra :) Åh jag hade ett par jätte söta grannar som hjälpte oss att bära in dom tunga möblerna och tur var väl det med tanke på hur ''stark'' jag är, haha! Vi räknade också ut att vi fick hjälp av 5 gånger av 5 - 6 olika sorters människor, men det var både behövligt & uppskattat! Nu måste jag göra mig det sista, bloggar mer sen, puss på er! 


Några av mina älsklingar är klara för sin resa