Blääää!

Då är det dags att åka till jobbet och helt slut efter redigeringen... Tog längre tid än vad jag trodde, samt för det är den längsta videon jag gjort också, haha! Men nu är det över och hoppas den blir bra! :D

Nu ska jag byta om för att puttra mot jobbet och ska bli himla skönt! Vädret är sådär, men aja! Hade jag inte behövt åka till Skövde sen Hjo hade jag redan varit klar, haha!

Söta byxor!

Gillar dessa byxor grymt mkt!
Älskar de små knapparna som ger en lite piffad känsla!
Perfekt till krogen eller en dag på stan!
 
 
Byxor

Tid tar det! 31/3

Go morgon alla sötisar, sotter just nu utanför donken och väntar på min mat som aldrig verkar komma, haha! Eftersom min kvartersvärd inte var där igår fick jag åka idag istället, as skoj! För jag hade absolut inget annat roligare för mig... Fick åtminstone min dricka, alltid något :)

Solen skiner och jag är på toppen humör! När jag kommer hem ska jag redigera dagens video och lite små rädd att jag inte kommer hinna, men ska göra mitt bästa! :) Annars blir det möte vid 14:00 och jobb kl 16:00. En ganska lugn och fab dag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Så nöjd!

Tidigare i veckan skaffade jag mig denna lilla sötnosen och ärså himla nöjd över att jag gjorde det!
Har dock inte hunnit använda mig utav den... MEN älskar färgerna som är i och lite sugen på att köpa den andra också! Stod verkligen i valet och kvalet när jag tillslut bestämde mig för denna, hihi


SmashBox


Overklig känsla!

Dåså är det dags för mig att åka till jobbet och trotsdet dåliga vädret har dagen ändå varit riktigt bra! Men imorgon är det bara 2 dagar kvar tills jag ska åka hemåt och ska bli så himla skoj, dels för att slippa den blå väggen och dels för att få min studiolampor på sin rätta plats, samt allt annat, haha!

Men dgen hos föräldrarna har varit super fin den också, men är man van att bo solo är det klart man föredrar det, hihi ^^ Kan knappt förstå att i övermorgon går jag in i min sista månad och sen slutar jag, känns så himla overkligt! Tänk att bara bryta ett mönster och infinn sig att såhär är det nu, sjukt! Aja dags att rulla mot jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!

Ögongodis!

Detta halsbandet är riktigt fint eller vad säger ni?!
änk er en svart polotröja eller topp och sedan den till det, så fab!


Halsband

 

Inspelningsdags! 30/3

Go morgon alla sötisar, åh vilken underbar dag och hoppas ni har samma känsla! Idag är det onsdag och ska inom kort sätta mig med morgondagens redigering och spela in en annan video, så himla skoj! Blir så glad över alla fina komplimanger jag får både här på bloggen och även på Youtube. Att bero på komentarer har jag nu besvarat dom som har skrivit här och om jag misst någon hojt till!!! =D

Nu blir det spela in dagens video, sen redigera och sedan in till Skövde för lite shopping och hämta min post, fab! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Videoinlägg!

Påskbord!

Det bästa med påsken enligt mig är maten och alla underbara släktingar man får vara tilsammans med. Eftersom vi är 3 kusiner som fyller på i mars kanske ni förstår att det blir en hel del påskmat, haha! Det vi brukar ha på vårt påskbord är lite det man brukar ha uunder jul. Men det jag gillar bäst med bordet är äggen, sillen och laxen.

Men det jag tycker är roligast är att veta vad alla andra har på sina påskbord också, inte för att gemföra utan för att kanske lägga till något inför nästa år. Om ni hade något särskillt på ert påskbord får ni absolut berätta det, hade varit super roligt att veta :)






Sagofigur?!

Dåså är det jobbdags och när jag kommer hem ska jag sätta mig med lite rökningar, himla skoj! :) Dagen har varit super mysig, fått massa gjort och mötet gick för övrigt super! Det bästa med att ha lite små lediga dagar/jobba kväll är att man har mer tid till annat. Ska även försöka å tag på min nya hyresvärd och fråga gällande min parkering... Inte ok att glömma mig, haha!

Herre gud, har massa luckor från krogen och dom är långt från haven, haha! Väldigt glad att jag inte vloggade eller någon fick det inspelat. Att bero på det hela ska ni få en fin berättelse om det hela, haha! Ilband kansk jag nästan undra om jag är en påhittad figur i ett sagospel och att min täckmantel är att jobba med kor, haha! Det komiska är att 75% av det är till viss del sanning, vilket är både tragiskt och roligt på samma gång, men vem bryr sig?! Med min lön ska man kanske inte klaga, hihi ^^

GE MIG!

Jag mer eller mindre DÖR för stövlarna, så SJUKT fina!
Älskar skaftet, snörningen, färgen och den lilla klacken, så himla FAB
Tänk er den till sommaren till ett pars jeans shorts, hade det inte varit snyggt?! =D


Skor

 

Kolukt är ingen höjdare! 29/3

Go morgon alla sötisar, hoppas ni mår bra för det gör jag! Solen skiner och livet känns himla lätt och underbart som vanligt, haha! Sitter just nu med ett glas solrosfrön och häller i mig allt eftersom, så himla gott och praktiskt! Eftersom det mesta godiset som finns hemma här innehåller gelatin innebär det att nötter och chocklad blir min bästa vän, haha! 

Det som sker för dagen är lite shopping på stan, ha ett möte vid 15:00 0ch fixa ut min post... Turligt nog är dagens videos redigerade så slipper åtminstnde det, haha! Nu ska jag gå ner och kolla vad min Moster gör. Just det kanske inte berätta det?! Vi har nämligen besök från Öland, jätte skoj! Dock är ko-doften ingen höjdare, haha!


videoinlägg!

Det har blivit mycket värre!

Efter jag hade lämnat Falköping begav jag mig till Skövde för att få klorna fixade samt gå på en "typ" träff. Mötte en kille på krogen som jag lovade att  träffa dagen efter och har man lovat något måste man försöka hålla det eller hur är det man brukar säga?! :)

Vi satt och pratade i ca 1-2 timmar och sedan gick vi in på Hemköp för att handla och jag tog med mig en sallad eftersom jag behövde ha i mig något innan kalaset. Det var då jag upptäckte att min mage klarar verkligen inte mejeriprodukter alls längre... Under hela kalaset trodde jag att jag skulle skita ner mig och var mer eller mindre, haha! Idag när jag hade vaknat idag var allt borta, haha!

Notering till mig själv Gå ALDRIG på dejt eller sov över hos någon om du ätit mejeriprodukter...


 
 

Så snygg!

Denna pounchon var riktigt söt eller vad säger ni?!
Dessutom kostar den inte alls speciellt mycket
Perfekt nu till våren med ett par jenas eller vita leggigs ihop med ett par höga stövlar


Pouncho

 

Tappade aptiten! 28/3

Go morgon alla bloggläsare, uppdateringen blev riktigt usel igår... Men hoppas det är okej! Hade som sagt kalas igår och eftersom vissa inte hade ställt om kl ovanför tv:n satt jag i lugnan ro och redigerade när jag visste att jag hade 1 timme och 30 min på mig att redigera... Det blev att slänga på kläderna, locka håret i 120 km/h och spraya på mig lite parfym, haha! Hann precis lägga undan allt när dom kom, haha!

Dom sista gästerna gick typ vid 23:45, hade jag vetat att det skulle bli så sent hade jag nog valt att sova lite och milda ner baksmällan, haha! Men vi hade det jätte trevligt! Eftersom hela min släkt ÄLSKAR kött kan ni gissa hur underbart kycklingen, kalkonen och ankan såg ut.. Men sen när man tänker på icke eko fjäderfän har det i fångenskap fick det mig att tappa aptiten, hihi ^^ Men som sagt har inget emot dom som äter kött eller vill ha, bara att jag väljer att avstå :)


Långa naglar äntligen! 27/3

Go eftermiddag alla läsare, hoppas ni mår bra för det gör inte jag, haha! Baksmälla från jag vet inte vad, men det är ett tecken på att vi hade det skoj eller?! =) Kl 19:00 blir det fullt hus då hela släkten kommer på besök känns det som och ska bli riktigt skoj att träffa alla igen.

Var tidigare idag och fixade mina klor och blev super nöjd, känner mig som mig själv igen, haha! Verkligen saknat detta och blev lite kortare än vad jag hade tänkt, men ändå helt okej långa :) Åh såg en super tråkig sak igår, fick se gården jag jobbade på i ett skyltfönster... Kändes riktigt tråkigt men nu är det som det är :)



Taxi here we come!



Party, party!



Sen som alltid!

Hej på er, nu så är det dags attdra mig till förfesten och ärsom vanligt 1 timme sen, asså hur lyckas jag frågar jag mig varje dag, haha! Turligt nog sa jag att jagskulle dyka upp vid 18-19 tiden. Ikvöll blir det utgångoch kommer bli så nice, ska dock svänga förbinågon market och shoppa fransar, kan inte vara utan dem, haha!

Nu hinne jag inte sitta här mer, bloggr mer sen igen, puss på!


Så himla fint! 26/3

Go förmiddag alla bloggläsare, harlegat ocg latat mig ganska länge, men ändå fått lite videos klara som tur är! Idag är det lördag och blir party i daglig ordning, haha! Åh vad jag längtat efter en galen utgång i Skövde, asså shit var super länge sen... =/ Men ikväll smäller det för då är Molly Nilsson tillbaks på dansgolvet, haha! Var tidigare idag och fixade "saft" till kvällen. Är just nu igång med att spackla nyllet i daglig ordning, haha!

Jag hoppas ni med får en underbarkväll och ska försöka hinna göra 3 ytterligare inlägg! Åh låg och kika på Guldtuben innan jag skulle sova och var himla skoj att kunna ta del av det även om jag inte var där. Satt och lipade när Jocke gick ner på knä för att fria, så himla fint! =')


 

Videoinlägg!

Man ska vara tacksam för allt!

Då är det dags att åka mot jobbet och haft en super mysig eftermiddag med firande och fick en hel del fina saker. Det märks verkligen skillnaden på när man var liten och idag, haha! Då var det 630 olika saker och idag typ 4-5 st, haha! Men ändå riktigt nöjd över allt jag fick och det ska man vara över saker man får :)

När jag kommer hem ska jag tydligen få ett påskägg för att sedan krtypa ner till en mysig film till, längtar redan! hoppasn i med har en fin fredag och med massa roliga planer! =D

Partyleggings!

Blitivt lite mså kär i dessa byxor och gillar dom himla mycket
Kanske inga vardagsbyxor eller vad säger ni?!
Jag hade nog hellre använt dem som fest, men det är jag osm sagt, haha!


Leggings

 

Nu är det sålt!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör jag. Vädret är riktigt tråkigt men vad gör det, det är liksom fredag, mohaha! Idag fyller jag öfrövrigt 25 år, hemska tanke, haha! Men andra sidan kunde det varit värre. Jag kunde fyllt 28, hihi ^^ Inte för att det är något fel på den siffran, mest för att lugna mina nerver, haha!

Det som kser för dagen är följande att fira mig, öppna presenter och vid 16:00 ska jag iväg till jobbet. Att bero på något mindre skoj eller hur man ska uttrycka det är gården nu såld =/ Känns både bra och dåligt,, skönt att slippa bo hemm och tråkigt efterosm man trivts så himla bra på jobbet.  Aja nog om detta, nu ska jag äta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Kan aldrig tack er nog!

Jag önska jag kunde tacka alla er som följer mig här på bloggen och även er som följer mig på Youtube hur mycket det betyder, det är SJUKT! Jag hoppas innerligt att ni förstår hur mycket ni betyder och att utan er hade mitt liv inte varit möjligt att leva!

Drar upp detta ganska ofta men det är dels för jag verkligen vill få er att förstå vad det ni gör betyder och att alla fina mail, komentarer verkligen kan omvandla en dålig dag till en bra dag! Det största skälet till att jag ofta är på så himla bra humör i mina videos o vloggar är för att jag får sån fin back up av er.
Ni är verkligen guld värda och komihåg you are so FAB!!! =D


 

Söt skjorta!

Hur fin är inte denna skjortan eller vad säger ni?! :)
Jag hade lätt haft den till vardags i förutsättning att man kanske har något enkelt linne under
Dessutom ligger den nu på REA och lite sugen själv på att passa på, värsta guldläget =D


Skjorta
 

Typisk denna piss-staden! 24/3

Go morgon alla bloggläsare, är inte vädret helt underbart?! Det är det iaf här och hoppas ni mår bra för det gör nämligen jag! Gårdagen bestod av massa jobb och glömde helt av att lägga till bilder till inläggen, men fick lite bråttom som vanligt, haha! Det som skerför dagen är att gå lite på stan, ska kika lite saker till lägenheten och även försöka kontakta min nya hyresvärd gällande parkering,

Övrigt blir det en ganska lugn dag, ska ta det lite som det kommer och bara följa med strömmen, haha! Att bero på något annat. TYDLIGEN har ICA här i Hjo knappt något utbud gällande vegetariska produkter... Inte undra på att jag valde flytta härifrån, haha! Aja nog om detta, nu blir det frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Känns ovanligt!

Dåså är det snart dag för mig att bege mig till jobbet och är på super bra humör! Var super trött innan men den som tror videos är enkelt att redigera har fel, haha! Aja nu är alla klara som ska upp inför veckan och med massa tur kommer allt flyta på, hihi ^^

Som ni även kommer se är min bakgrund inte densamma och känns super ovanligt även för mig... Åh vad jag vill ha tillbaka min vita bakgrund, men får bli såhär 2 v framöver... Aja dags att byta om, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Sweet!

 Hittade en super söt krogväska eller vad säger ni?!
Gillar gulddetaljén och tycker den är väldigt enkel som borde även funka som vardagsväska!
Får redan en bild hur jag skulle ställa upp den om jag hade den som min vardagsväska inför en bloggbild, haha!


Väska
 
 

Snart slut på eländet! 23/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, sj@lv mår jag super och precis gjort klart torsdagsvideon och ska strax sätta mig ner med vdeon som skulle upp igår... Asså blir galen av att allt ligger huller om buller... Att bero på något annat så fick jag ett supeir mysigt samtal igår, detta kan betyda att detta stök är över om 1 månad YES!!!

Det som sker för dagen är redigering, fotografering och inspelning av 2 videos, måste ligga i fram kant, haha! Aja nu ska jag äta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Snart slut på eländet! 23/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra, sj@lv mår jag super och precis gjort klart torsdagsvideon och ska strax sätta mig ner med vdeon som skulle upp igår... Asså blir galen av att allt ligger huller om buller... Att bero på något annat så fick jag ett supeir mysigt samtal igår, detta kan betyda att detta stök är över om 1 månad YES!!!

Det som sker för dagen är redigering, fotografering och inspelning av 2 videos, måste ligga i fram kant, haha! Aja nu ska jag äta lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Hittar inte kabeln till kameran, fixar det imorgon :)

 

Middag från Söndagen!

I hlegen/söndags var jag och åt på en super mysig resturang jag intem inns namnet på, men var såhimla gott! Påminde mig om Skövde och gav mig lite hemlängtan... Well, gott var det iaf och tog något med skaldjur. Börjat inse att vara veg är mer eller mindre omöjligt om man ska äta ute, finns typ 5 alternativ, SUGER!
Men ska inte klaga gott var det iaf :)




Bråttom som vanligt, haha!

Hej på er alla sötisar, besiktningen avklarad och hur det gick får ni se i en video som kommer upp SENT ikväll eller om ni kikarpå den imorgon innan jobbet eller skolan, vad vet jag?! :)
Nu ska jag puttra mot jobbet och starta jobbet, är lite sent ute osm vanligt, men behövde hem för att lämna mina saker som kamera, padda, ingen störrel ust att få fuktskada på skiten liksom... Well bloggar mer sen igen, puss på er!


Älskar färgen!

Nu när värmen håller på att börjar närma sig tycker jag det är högtid att kika lite mer enklare skor
Hittade dessa som var GRYMT SÖTA, älskar färgen och priset är inte heller super farligt!
Antingen till ett par enklare Jeans eller shorts när det väl är så varmt skulle funka super :)


Skor
 

En lugn Tisdag! 22/3

Go morgon alla bloggläsare, hopps att ni mår bra för det gör jag! Har precis fixat in lite extra extension i håret, blev super! Att bero på något annat, så är det prat om att gå ut i helgen i Skövde och var vi ska vet jag dock inte, haha! Aja, solen skiner och jag är på toppen humör! Planerna för dagen ser ut som så att få rödan besiktad runt 15 tiden, eventuellt luncha/fika med en kompis, spela in dagens video som kommer upp ikväll efter jag redigerat den efter jobbet. Ni vet jag och tidsplanering... ÅH måste även kontakta SR-radio gällande mitt sommarprat och när vi ska ses för att kolla genom mitt klotter, super viktigt!

Aja nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Framme!

Dåså är man i Hemma igen hos föräldrarna och ska inom kort fixa miginför jobbet, det verkar se hyffsat bra i tid för engångs skull men det kan snabbt vända... Fick kontakt med en hyresvärd tidigare idag som eventuellt ska ge mig en visning om 2 v till en lägenhet, asså fab eller fab?! Som ni vet vill jag satsa på mitt bloggande och youtubande samt leva lika underbart osm tidigare och lägenheten jag kollar på är nämligen en 4:a ellerska få kika på, haha!

Nu ska jag byta om från fab till skab, haha! Dagen har varit så himla underbar, solen har varit framme hela resan hem och jag fick även min Red Bull som dels är slut, haha! Well hoppas ni haft en bra dag också, bloggar mer sen igen, puss på er!




Biotips!

I lördags var jag osm sagt på bio och gick på denna och den var verkligen super! Jag kan verkligen rekomendera alla att se den, himla bra! Älskar handlingen och budskapet var verkligen super. Den fick mig förstå vad omvärlden får oss att se och tycka... Som sagt kan verkligen rekomendera er denna super bra filmen!


br />

Hem till Skaraborg! 21/3

Go morgon alla bloggläsare, måndag på nytt och ska inom kort göra mig klar för att åka till Skaraborg. Solen skiner och jag har grymt ont i huvudet, samt är väldigt omotiverad till detta, så himla mycket saker som ska med, haha! Så fort allt är packat blir det iväg med rödan och köpa en Red Bull, antar jag lär behöva detta och idag ska jag åtminstondei nte komma försent, så himla pinsamt sist!

Igår var jag ute och åt mat ihop med en kompis, super gott! Påminde om Spice & Rice. Ibland saknar jag Skövde väldigt mycket, men vissa dagar gör jag det inte. Antar för det mesta är nytt här. Att bero på Skövde måste jag boka tid för lillen som är som en levande pälsboll, inte ok, haha! Älskar när hon är nyklippt, hihi ^^

Videoinlägg!

Tål inte stress!

Efter har varit ute på en liten utflykt har jag tillslut kommit hem igen, himla härligt! Vädret har varit super hela dagen och är så himla härligt. Tänkte sätta mig med nästa veckas vloggar som måste bli klara idag, samt försöka ge mig på att spela in lite nytt matrial också. Senare vid 18 tiden ska jag iväg för att luncha och tror det blir thai, super! Ska även se om mitt nya tangentbord har dykt upp i veckan, skulle vara skönt att ha ett hemma och ett hos mina föräldrar så inte samma missöde händer igen, haha!

Trodde ett tag att jag inte skulle kunna fixa mina videos, men lyckades lösas igår kväll, där av att dom inte kom upp förens idag... Upptäckte att min kamerasladd inte var med och JA, jag fick rå panik, haha! Komiskt nog är enda gången jag är otrevlig är när jag blir stressad, det kan alla verkligen hålla med om, haha! #pinsamt


Videoinlägg!

Utflykt! 20/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är väl med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort ut i det fina vårvädret med lillen för lite utflykt. Har äntligen fått bukt på de 2 veos jag låg efter med! Har bara 3 nya att få gjorda, haha! Aldrig vila för mig, men hade jag inte fått sån underbar feedback av er hade det aldrig gått!

Var på bio igår och var inte hemma fören 00:00... Som ni kanske förstår var det ingen jätte idé att börja redigera då, men slänger upp dessa videos under dagen! :) Hoppas ni för övrigt hade en toppen lördag, blev lugn kväll för mig, men tar igen det till helgen som kommer då vi ska fira, haha! Nu ska jag ut i det fina vädret, bloggar mer sen igen, puss på er!


Råkade somna...

Hej på er, har suttit och sorterat mitt löshår fram tills nu och insåg att jag hade glömt av, förlåt... Men nu är jag iaf igång och jag är på gång! Insåg att det mesta ligger hemma eller åtminstonde det jag skulle ha, KUL! Well, att bero på extension ska jag inom kort beställa en ny order med lite av varje!

Råkade även att somna vid 13:30 och vaknade inte till liv förens kl 17:00, asså känns som hela dagen har passerat förbi =/ Nu ska jag iaf dricka lite Red Bulls och påbörja mina redigeringar som måstye bli klara idag! Kl 20:00 ska vi dra oss mot Jönköping för Bio, kommer bli så mys! Därpå ska jag försöka locka med dom på en utgång, ni vet att jag måste ju visa hur vi festar på Västergötlandsvis, även om det sällan går så bra för mig, haha!




Videoinlägg! 19/3

Go morgon alla bloggläsare. hoppas ni sovit gott för det har jag! Ny duschad och känner mig riktigt fab! Ja, jag duschar givetvis efter jobbet också, men inte på samma sätt eller hur man ska förklara det, haha! Solen skiner och det är jätte fint väder och ska inom kort ut med lillen innan jag påbörjar de 2 videos som skulle upp under veckan. Har verkligen saknat mitt tangetbord så SJUKT mycket, haha!

N blir det promenad, senare ikväll blir det bio och kanske utgång, kommer lbi super!


SUUUUG!

Tidigare i veckan fick ni veta att tangentbordet inte fanns med i väskan när jag kom fram och skulle börja redigera videos, samt hämta bilder... Jag mitt smarto hade nämligen kommit på den briljanta idén att ladda över alla bilder osm skulle användas i veckan till min Mac och kunna byta minneskort inför vloggarna jag har. För ersom inte vet har jag olika minneskort till bilder och videos.

När jag väl skulle börja reidgera videos insåg jag att shit jag har glömt mitt tangentbord. Men lugnade mig med att bilderna fanns på paddan som visade sig också var kvar, asså jag avskyr när åsnt händer, haha! Jag och stress går inte ihop... Där av har jag varit lite msått handikappad utan padda, tangentbord och rätt minneskort... Sohar det varit lite problem med precis ALLT!!! En bloggerskas mardröm blev precis besannad eller något i den stilen, haha!


 

Snart helg!

Då är det dags för mig att åka till jobbet och sen tar jag HELG!!! Hoppasn i med har samma underbara fredagsfeeling som jag. Fast ska jag vara ritkgit ärlig längtar jag mest för att få tag på min saker jag glömde kvar hemma, haha! Ja, jag är pryltokig, hihi ^^ Vem behöver en pojkvän när man kan bli kär i massa saker som fyller upp ens vardag?! =D

* Dom sårsr dig inte
* Dom tjatar inte
* Dom tar ingen plats i sänge
* Dom är alltid nära till hands, haha!

Skämt och sido, nu blir det jobb, sen helg, puss på er!

Söt topp!

Så sjukt fin topp och älskar hur den slimmarhela kroppen, me like!
Tycker den passar både till vardags som fest och kanske ett lngt halsand till hade varit super
Dessutom kostar den inte överdrivet mycket heller, vilket är bra :)


Topp

 

Ingen hänsyn för mina klor! 18/3

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för gårdagens uppdatering... Bildlös och as tråkig men det ska ni få en förklaring på givetvis! Glömde givetvis min systemkamera i Jönköping samt några fler saker jag är mer ellerm indre beroende av, as smart... Verkligen avskyr när sånt händer, haha! Idag är det äntligen fredag så himla gött! Ska försöka få upp onsdagsvloggen ikväll när jag kommit hem och tors o fre videon på lördag! :)

Asså denna dagen jobb fram till kl 13 eller ah mer nu, asså vad hände, haha! Allt körde verkligen ihop sig men aja! Det kunde varit värre sa han som trampa i hundskit ^^ Vädret är sisådär, men är ändå på himla bra humör trots detta! Fick veta igår att jag tydligen ska börja någon kampsport för att lära självförsvar.... Vissa tänker inte alls på mina naglar när dom väl är på plats dvs, haha! Aja nu ska det blir lite frukost, bloggar mer sen igen, puss på er!

Att sova är livet!

Nu så ärdet dags för lite jobb och känner mig utvilad och glad. Älskar att jag gör som mså banr och sovermiddag, haha! När jag va mindre hatade jag att lägga mig, men idag är det bland det bästa osm finns. Minns att min kusins pappa sa "Nu ska vi göra det bästa på hela dagen", SOVA" och vi barn bara NEEEEEEJ, haha! Det tragiska är att han hade rätt ^^ 

Aja dags att röra sig mot jobbet, sen blir det hem och kika lite film, älskar somna till en bra eller dålig film medl ite popcorn, hihi ^^ Det bästa med att bo hemma är att mina föräldrar är gottegrisar och vem hittar sakerna först tror ni?! Jo jag, mohaha! Fast andra sidan har dom där popcorna legat där sen jag vara hemma för någon månad sen så antar det är ganska ok ändå :)

F.A.B

ASSÅOMG OMG OMG!!!
Hur fab är inte denna jackan jag bara frågar, pink och glansig, så jag, haha!
Däremot vet jag inte om jag skulle  ha den till vardags, men lätt på fest eller utgång, så fab!
Et söt kjol och ett par pumps med en vit topp hade varit perfekt!


Jacka
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jackor/nly-trend-917/shiney-bomber-397265-56/

/Asså varför går mitt liv emot mig! 17/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er för med mig är det sådär. Men misstänker att fas nr 2 är i hormonerna, nämligen att få stabilitet, haha! Solen skiner och ska inom kort ut med lillen för en härlig vårpromenad, eftersom mitt tangentbord är kvar hemma i småland gör att jag inte kan redigeram ina videos eller skriva in min kod till min dator, GRYMT irriterande! Var tidigare idag och kikade efter ett tangetbord men fanns inget...

Det är NÄSTAN så jag är benägen på att gå in på second-hand, inget illa ment egentligen bara att jag inte gör sånna saker om jag verkligen, verkligen, verkligen inte måste ^^ Det är typ som att köpa en säng, vem vet vad dom gjort med den saken liksom, haha! Ja jag vet nojjig men sån är jag, haha! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Super nöjd!

Tidigare i veckan var jag nere på IKEA och skulle kika lite saker till sminkbordet och hittade turligt nogdet jag sökte! Eftersom mitt msinkbord saknar lampa och jag behöver någon sorts form av ljud när jag ska nopp ögonbrynen fick detta bli min lösning, så himla nöjd!

Som ni dessutom sett i mina vloggar är rummet jag har ett mer killrum sm jag allt eftersom också ska ändra till lite mer flower power, haha! Tidigare boende var nämligen kille och vilket ger sin förklaring, men ge mig några dagar kommer spåren försvinna en efter en =D
 
 

Nästan 1 timme sen!

Dåså är det snart dags att dra sig till jobbet och ska bli riktigt roligt. Ibland är det både tråkigt och roligt att det snart är över eftersom jag trivts så bra där sen första dagen jag började! Nu verkar det som förvisso att mjölkandet i sig kanske börjar få ett slut för mig, men jag kommer nogalltid kika lite extra när jag passerar en ladugård oavsett hur min framtid blir, haha!

Att bero på jobbet kom jag nästan 1 timme sent igår, asså jag suger verkligen på att passa tider... Måste verkligen skärpa till mig, enda gången jag kommer i tid är när jag ska vara med i radio och aftonbladet, haha! Asså så himla pinsamt, haha! Aja alla har vi våra negativa sidor och där är min, hihi ^^

Söt topp!

Denna toppen är så SJUKT SNYGG!
Super till vardags som fest eller vad säger ni?!
Jeans eller ett mer utstickande byxor hade nog jag valt till dem, helt klart! :)
 
 
Topp

 

Slappdag! 16/3

Go morgon alla super söta bloggläsare, solen skiner och jag är på super bra humör! kom rätt nyss in från en promenad med lillen och ska inom kort göra iordning lite frukost. Skulle även behöva gå en sväng på stan senare för att kika lite saker till lägenheten. Har massa ideér som jag så måste få genomförda, fast andra sidan vet jag inte heller hur länge jag kommer bli kvar i den heller...

Det som sker för dagen är att redigera  videos, planera upp morgondagen och kanske ha ett möte. Den mesta av tiden kommer jag nog bara ha som slappdag, så engagerad är jag idag, haha! Skulle även behöva svänga förbi gymmet efterom jag dels inte kommer befinna mig där inom kort och säga upp mina gymkort. Har liksom ingen jätte lust att ha ytterligare 3 till, haha!  Nu blir det lite mat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Videon kommer!

Hej på er, som vanligt var jag sent ute och eftersom trafiken visade sig inte heller vara på min sida kan ni kanske gissa hur det gick för mig, haha! Well, lever och är framme så kanske dumt att klaga?! Videon för dagen är klar och kommer upp efter jag slutat jobbet, hoppas det är okej! :)

Hittade en passande text för dagen eller vad säger ni?! Stämmer in på mig iaf tiden 15:00 - 17:30, haha!


Snygga byxor!

Dessa byxor gillade jag riktigt mycket, super snygga!
Älskar att dom har öppet vid knäskålen och hade lätt haft dem till vardags!
Ett par schysta pumps till eller convers hade passat super!


Byxor

 

Tvätt-time! 15/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv ligger jag och kikar kikar film och ska inom kort spackla nyllet, haha!

Idag är det tisdag och är i fullgång med att tvätta och ska därpå sätta mig med lite redigering och sen bege mig hemåt. Blev Ikea igår och därpå lite mat på Donken som en viss någon tyckte din sölade med maten som vanligt, haha!


Videoinlägg!

Om det ändå vore så!

Som ni vet har det vait flyttstäd de närmsta dagarna och vi hann klart till den 15, vilket jag ett tag inte tr
odde vi skulle, haha! Io och med att flytten skulle göras hittade mina fölräldrar klockan jag fick av Nettan och som jag skrev i ett inlägg bara för några dagar sen är jag o troligt dålig på att komma i tid, haha!

Dock vet jag inte om klockan är tjuven i dramat, men det är helt klart en motivering som skulle kunna funka, haha! Jag brukar faktiskt tänka lite så när jag vet att jag är sen "Varför stressa jag kommer ändå komma försent", haha!


Sweet!

Åh vad jag älskar dessa stövlar eller vad säger ni?!
Dom är riktig snygga och hade funkat perfekt både som vardags som utgångsskor!
Älskar det höga skaftet och den lilla tofsen
 
 
Skor

 

Baraa allmänt down! 14/3

Go morgon alla bloggläsare, förlåt för att vloggen i fredags inte kom upp, men kom hem sent och haft fullt upp i helgen.... Men ska få upp den och dagens vlogg idag, osm jag engång gjort tidigare :) Idag är det Måndag och jag är lite down av någon anledning... Vet inte varför?! Ska se om det släpper under dagen så kanske det blir ner till Ikea en sväng, skulle behöva skaffa lite små saker till lägenheten :)

För övrigt händer det inte så super mycket ska försöka få klara alla vloggar för denna veckan och spela in 2 videos som ska upp imorgon och på torsdag. Dessutom har dom som ska hyra lägenheten i andrahand fått sina nycklar idag, super! Nu kan allt bara bli normalt igen, hihi ^^ Nu ska jag börja med lite redigering, bloggar mer sen igen, puss på er!

Just do it!

När jag var runt 5 - 6 år kom min kusin hem till oss och hade med sig ett spel som är en av alla klossar till att jag lever mitt liv som jag göridag. Spelet hete nämligen The Sims och jag kunde sitta i timmar och bara spela bort min tid, leva i en värld som inte fanns och som var långt från min egna. Desto mer tiden gick desto fler sims kom ut och vet att jag har alla inom 1:an och nästan halla inom 2:an, tror jag saknar 2-3 spel där, haha! Riktig simsnörd var jag ^^

Minns att jag hade precis skaffat The sims 2 Djur eller studentliv och inte kunde instalera pga att jag saknade 2:an. Gulligt nog frågade min bror en kompis som vi lekte med när vi var små om jag fick låna det för att kunna instalera mitt sims, vilket jag fick, super!

Sen vet jag att jag skaffa 3:an som blev utlånat men aldrig fick tillbaks, men idag bryr jag mig inte. Idag kan jag se tillbaks på den tiden då jag satt iflera timmar och gemföra idag och inse att jag lever det Simsliv jag engång låtsades vara i. Jag drömbe om framgång, någon sorts av kändisskap, pengar, stor lägenhet, partyn, fina inredningssaker och ett välbetalt jobb :) Även om kor kanske inte var i min tankebana, haha!

Det jag vill säga med detta är att alla behöver vi insperation, vissa får det genom musik, teckna, mäcka eller i mitt fall spel. Har du något du verkligen vill och drömmer om, GÖR DET! Skit i om någon ifråga sätter dig, motbevisa dom och gör det du känner är rätt för dig! Du har bara 1 liv och sträva mot det du drömmer <3


 

Frans - If I Were Sorry

Grattis Frans 13/3

Go morgon alla bloggläsare, baksmälla från jag veti nte vad, men jag kämpar på trots allt, haha! Final i melodifestivalen igår också, vad tyckten i vann rätt låt?! =) Personligen hade jag ingen riktig favorit, men tycker absolut att Frans förjänade sin 1 plats! Jag tror absolut att han haren värdig chans och att det kommer gå hyffsat bra, även vadm ånga andra anser. Tror personligen att många länder satsar på massa effekter av dess slag efter Måns och att Frans låt kan skilja sig från mängden med en liten trallvänlig ballad :)


Aja nu blir det frukost iaf, Grattis till fran och hoppas han laddar upp inför sitt kommande äventyr :)


Nu är tidningen ute!

Nu är tidningen ÄNTLIGEN ute i butikerna som jag blev intervjuad i och fick hem mitt egna exemplar tidigare i veckan, riktgit nice! Fick dela rampljuset med en TS-kille och det hade jagi nget emot, var intessant att läsa hans verision också! Alltkan fakikst inte bara handla om mig, även om jag vill det ibland, haha! Skämt och sido =)


 

Hiss eller Diss?!

Som ni vet har jag flyttat till en lägenhet med hela 20 kvadrat mindre, vilket verkligen känns av för en som hade mer space förut, haha! Men det psoitiva är att det bara är en tillfällig bostad, tack och lov! Iaf har jag haft grymt mycket att göra med att packa upp och eftersom jag har kanske lite för mycket kläder vet jag inte ritkgit vad jag ska göra av allting?!

Därför har jag funderat på denna lösningen, visst det blir kanske inte lika fab som det engåg var, men jag vill kunna se vad för kläder jag väljer, haha! Just nu är allt ihop vikt i ett skåp och alla som känner mig vet att det där inte kommer hålla i längden, haha! Där av denna lsöningen, vad tror ni?! Ca 3 - 4 st?! :)


 

Food och party sen! 12/3

Go morgon alla sötisar, lördag idag och livet är helt underbart! Vaknade för ettbra tag sen egentligen, men jag har haft lite annat att pyssla med och där av attjag inte uppdaterar fören nu, haha! Försöker just nu och laga lite mat för attpåbörja lite videoredigering, helt amazing! Hoppas jag hinner klart innan jag ska iväg... Ryktas om party senare ikväll och kommer lbi så nice!

Men innan dess ska jag gå lite på stan, redigera en video och även kontakta mina hyresgäster osm ska hyra min lägenhet. Allt är bara så grymt bra idag, och livet kan inte bli bättre! Träffade Emma igår för att avboka vår Cypernres ='( MEN vi har en plan B så ha, ha! Därpå åt vi på donken, länge sen jag var där, iaf som nykter, haha! Aja dags att käka lite mat, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Super nöjd!

Som jag tidigare idag berättade jag om att jag mblerade om och städae i min nya lägenhet och det blev verkligen super! Nu tog jag öfrvisso ingen för och efter bild... Men tänk bort allt som står och ersätt med papper, antackningsblock, pärm och 3-4 vattenflaskor och en sjukt stor träningstillskott (som en fönserlampa), haha! D¨å har ni före och japp super nöjd!


Det är tur att folk litar på mig gällande inrednings och klädmässigt, haha!

 

Söt topp!

Älskar toppen, så himla fin eller vad säger ni?!
Sjukt mysig färg och hade varit super till vardags!
Tycker den klarar sig utan massa smycken, tycker färgen sköter sin grej


Topp

 
 

2-3 timmar senare! 11/3

Go morgon alla bloggläsare eller mer eftermiddag, haha! ska inom kort göra mig redo för att åka till Skövde men tänkte först köra en snabb uppdatering! Har städat och röjt hela dagen och plötsligt kan man se golvet, haha! Fy vad det tog sin tid! Ca 2-3 timmar, SJUKT! Men nu är det gjort och fått massa extra plats till det mesta! Nu blir det att påbörja lite redigering innan jag tar bilen vidare mot Skövde, har lovat Emma att komma i tid men det vet jag inte riktigt om det kommer gå, haha!

Många tänker säkert "Men gå upp 1 timme tidigare då" Som om det skulle hjälpa och att jag inte provat?! Fråga alla som verkligen känner mig kommer ni få samma svar, haha! Vissa är dktigare på att hlla tiderna än andra och jag är absolut SÄMST! Aja dags för att göra iordning sig, bloggar mer sen igen, puss på er!

videoinlägg!

Jobb efter jobb!

Hej på er alla sötisar, hamna i lite redigering och blev precis klar med den, himla skönt, ska inom kort sätta mig med nästa och sedan påbörja inspelning av morgondagensvideo och veckans 2 videos som ska upp, himla skoj! Hunnit med massa idag, packat upp, införskaffat en ny hundsäng som var super fin! Dessutom gosade den lilla råttan in sig direkt, typiskt henne, haha!

Nu blir det att sminka sig och fixa håret för 2 videos och har ni något önskemål på någon video eller något annat får ni jätte gärna säga det så jag vet! Nu när allt börjat trappa av är det enklare att fokusera mer på Youtube igen, super skoj! Aja bloggar mer sen igen, puss på er!



Riktigt läcker!

Denna klänningen är så SJUKT SNYGG eller vad säger ni?!
Älskar allt med den, v-ringningen och utsmyckningen, helt fab!
Perfekt vid lite festliga event eller utgång, hade varit super!


Klänning

 

Senare blir det stan! 10/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv är det bara super och är i fullgång med att packa upp mina saker och japp nog märks det att det är 20 kvadrat mindre allt, haha! Hur klarar sig folk ens på detta?! =O Antar det är jag som har för mycket saker, haha! Kl är inte mer än 12 och ska se om jag får tid att slänga i lite tvätt. Hade verkligen varit behövligt om man säger så, haha!

Jag började dagen vid 7 och är lite mer än halvvägs men tänker ändå ta en liten paus. Skulle med behöva åka till djuraffären för att inskaffa lite djursaker. Nu ska jag kika lite film innan jag fortsätter med mitt plockande som aldrig verkar ta slut, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Slutstädning och packning idag, bloggar imorgon igen, puss på er! 8/3

 

Så nöjd!

Som vag berättade tidigare fick jag en slags "inflyttningspresent" av en kompis och visst är den söt?! Jag blev så himla glad över den och får jag bara upp mina gardiner bakom kommer detta blir helt super duper bra!

Åh jag är så himla nöjd och det enda som saknas nu är en söt liten bädd till en viss någon.




Har vant mig vid känslan!

Då är det dags att dra sig till jobbet och hunnit med en hel del men ska fortsätta med mer ikväll! Åh kan knappt fatta att redan imorgon bär det av till Småland, sjuk känsla, men bra naturligtvis! Jag får förvisso leva utan min inglasadebalkong, men börjat komma över den nu, haha! Eftersom lägenheten är hela 21 kvadrat mindre än den jag har nu undrar jag lite vart jag ska ställa allt... Men antar det löser sig, hihi ^^

Nu ska jag fortsätta att göra mig redo att åka till jobbet, sen ut med lillen, bloggar mer sen igen, puss på er! 


Sweet!

Super söta byxor och så himla snygga
Jag hade nog matchat den till ett par svarta topp med ett par söta pumps till
 
 
Byxor

 

Kommer bli toppen! 7/3

Go eftermiddag alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Sälv mår jag super haft fullt upp med att flytta möblerna till mitt andra  rum, sjukt tungt! Är iaf typ klar med det mesta, har bara soffan kvar och min lilla säng, hihi ^^ Det är nämligen redan imorgon mina saker lämnar lägenheten och även jag också,rkigt, men även skoij! Ska visa en sak senare idag osm jag fick av en kompis som "inflyttningspresent", så  hiomla sött!

Nu ska jag göra lite madan fortsätta med att packa ner alal saker som återstår, vilket är en hel del! Åh detta kommer bli så himla bra  och när allg äntligen börja spela in nya videos, super! Nu ska jag göra lite mat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg!

Det kunde varit värre!

Eftersom jag var så oehört "intelligent" som kom på att sätta nytt lösen på min mobil under fyllan kan jag bara ha den att svara när någon ringer, kul va?! =P Detta innebär att jag inte kan smsa någon förens jag bytt simkort till min sunkmobil, asså varför, haha!

Precis när mitt liv håller på att ordna upp sig så händer detta, prutt! Men det kunde förvisso vara värre, jag kunde inte hft någon back up mobil :) Får försöka gå in till närmsta mobilsnubbe som får lösa problemet jag ställt till med helt enkelt. I bästa fall kanske jag kan be någon annan göra det så slipper jag skämmas, haha!


 

FAB!

Älskar toppen så grymt mycket, dör mer eller mindre!
Perfekt en utekväll eller om man ska på något finare tillfälle som en dejt, vad vet jag?!
Passar dessutom super tillvardags och ah riktgit snygg med andra ord!


Topp

Det är fullt upp nu! 7/3

Go eftermiddag alla bloggläsare, asså sorry för världens dåligaste uppdateringar kommande veckor som varit, men dels vet ni varför pga flytt och denna veckan ska vissa av mina saker ner, känns galet bra! Så ikväll efter jobbet ska jag sitta ner med packning av olika saker osm ska stanna kvar och som ska med ner! Sakerna åker redan på onsdag och på Torsdag ska vi göra slutstädet, känns grymt skoj!

Nu ska jag sätta mig med lite jobb i ca 45 min sen vidare till Skövde och sen jobb nr 2, haha! Denna veckans uppdateringar kommer få så mycket tryk av allt runt om. Men nu är ni åtminstonde förvarnade! :) Slänger upp fredagsvloggen som aldrig kom upp och måndagsvloggen kommer upp senare, puss på er!


Typåiskt! 5/3

Go kväll alla bloggläsare, asså jag tror jag blir galen, haha! Jag har nämligen lyckats låsa min mobil och får ingen kontakt med itunes för att låsa upp min pinkod.... Givetvis gjorde jag min pinändring under fyllan och försökt med alla olika tänkbara koder och detgår fortfarande inte, haha! Aja får ringa apple imorgon och fråga hur fanken jag ska gå till väga!

Hoppas ni haft en bra dag för övrigt! Det har iaf jag och införskaffat mig ett sminkbord till den nya lägenheten, syper mysigt! Ska sätta lampor runt själva spegeln och med jag menar jag givetvis en annan, haha! Var dessutom iväg och kikade tvättmaskin, lägenheten jag tog hade dock ingen tvättmaskin, så där av att jag letade efter en. Visste ni att dom låg på 7-12   laxar?! Hade inte en blekaste om detta, hihi :) Nu ska jag ta lite chill pill och redigera fredagens video när jag äntligen kommit intill en tv, bloggar mer sen igen, puss på er!

Fullt upp i lägenheten! 5/3

Hej på er alla sötisar, förlåt för dagens uppdatering! Men jag har haft fullt upp hela dagen med städning av lägenheten, fy vad tråkigt det var, haha! Har även fått sista pappret på skrivet och känns hur bra som helst! Allt är klart och ordnat upp sig! Fick även en super gullig fråga gällande min tapet som dom ville tapetsera över, haha!

Super söt fråga, men hade dom vetat hur mycket jag kämpat med den så hade den nog aldrig kommit upp, haha! Aja nu ska jag fixa mig ska ut och käka med en kompis i Jönköping och kanske gå på bio, so fab!


Vad ska man säga?!

Det mest komiska enligt mig är när man får komentarer eller mail som lyder "Jag fattar inte att du orkar skriva om ditt meningslösa liv" eller "Du är så patetisk"... Eftersom det är mer eller mindre vardags mat för mig ju mer bloggen vuxit tar jag det inte alls på samma sätt som jag engång gjorde.

Däremot får det mig att undra vem som är mest patetisk, jag eller personen som tar sig tid att skriva ner det?! Enligt mig verkar man inte direkt överintelligent om man överhuvudtaget ödslar tid på en blogg man ändå inte tycker om, haha!

Jag brukar dra 2 slutsatser "Antingen är personen i fråga bara almänt korkad eller har hen absolut ingenting vettigare att göra om dagarna och måste ha mig som bollplank för att må lite bättre själv.


Ge inte upp!

Nu är det inom kort dags a bli himla härligt att få avslöuta veckans jobb! Allt har verkligen flytitan, vilket iof inte kändes så i början av den, haha! Jag är sällan van vid att få motgångar i mitt liv, vissa dagar mår man givetvis bläää, men inte på denna nivån som det varit under dessa månader! Så SJUKT tacksam atort kan börja leverera videos som  vanligt, hihi ^^

Nu blir det ut med lilgöra sista passet föna veckan. Hoppas ni också haft en toppen veckan i skolan och om inte, GE INTE UPP! Tänk på min poesi jag delade med mig  av för någon sen, haha! För er som missat den finns den i någon av fredagsvloggarna, att bero på det är det vloggdag idag, den kommer upp senare ikväll!


Stickad tröja!

Himla mysig tröja eller vad säger ni?!
Ett par skinleggings hade jag nog valt att ha till
Samt ett fint långt smycke som är lite utstickande men ändå inte 2 much
 
 
Tröja

 
 

Woorktime! 4/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig klar för dagen! Gucci är i fullgång med att lever rövare som vanligt. Idag är det väldigt mlet men snön har kommit tillbaks efter den nästan försvunnit igår, haha!

Nu är verkligen allt klart, lägenheten ska hyras ut, jag får tillträde till min tillfälliga boning den 15 och allt känns så himla underbart! Nu när allt lugnat ner sig kan jag äntligen lägga fokus på allt viktigt, hihi ^^ Dags att sätta sig med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Kommer bli så kul!

Tidigare i veckan fick jag världens roligaste samtal och det var nämligen från SR-radio Skaraborg, som vill ha med mig som sommarpratare, asså coolt eller vad?! Jag blev jätte glad och överraskad samtidigt som jag försökte koncentrera mig i trafiken eftersom jag började närma mig centrum i Göteborg, haha!

Jag vet dick inte när själv inspelningen sker... Men jag ska fixa ett refferat som ska innehåll lite punkter jag ska prata om i 26 minuter. Det känns verkligen riktigt häftigt och så himla taggad! Men som ni vet, detta hade aldrig varit möjligt om jag inte hade er och det är oavsett om ni är haters eller ej


 

Snart dags!

Hela dagen har jag mer eller mindre tagit det lugnt. Fick super ont i magen så var tvungen att vila, vilken tur att det inte var vloggdag idag, haha! Ska ha ett litet bloggnöte/ekonomi grejs senare efter jobbet men borde nog gå helt okej! :)

Nu blir det ut med lillen sen iväg för att jobba! Har ni tänkt på att snart är det den 15:e och då ska dom nya hyresgästerna in :D Är verkligen super nöjd med dom, verkar himla snälla och kommer säkerligen ta hand om min 3:a perfekt! Sen får vi helt enkelt se om jag återvänder till den eller säger upp den! Nya äventyr kan leda till andra spännande projekt har jag hört, haha!

Riktigt fina!

Dessa har jag nog visar er förut och även sett att allt fler bloggare har den eller likadana
I början vart jag inte så impad, men varför inte egentligen?!
Älskar stövlar med högt skaft och färgen är himla härlig!
 
 
Skor
 

Dags att få bukt på videos! 3/3

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag bara fint, solen skiner och allt är almänt super! Ska inom kort ta mig lite frukost innan det är dags för att köra igång dagen. 

Det som sker för idag är att bara ta det lugnt, försöka gå igenom lite mail innan dagens jobb drar igång vid 16:00. Ska med på en liten snabb intervju av min nya hyresvärd eller beror på om jag tar lägenheten givetvis, haha! Men ska bli super, samt sätta mig ner med nästa veckas videoplanering! Måste verkligen få upp alla videos som det är tänkt nu!

Men inna jag pysslar med något måste jag ha lite frukost i magen, bloggar mer sen igen och slänger upp gårdagens lunch, puss på er!


Videoinlägg!

Nu är det svart på vitt!

Igår hände en riktgit knasig grej och bölev nämligen stoppad av polisen, haha! Upptäckte att det blinkade baskom mig när jag hade passerat mörkerkorset och stannade strax intill. Jag fick nämligen blåsa och legitimera mig med mitt körkort och väldigt lycklig över att jag hade det med mig, haha!

Eftersom jag inväntar mitt nya legg fick jag ta mitt gammla och förklara att ag var transsexuell. Han sopm kikade legget och sa sen "ah jag vet". Efter allt var grönt och dom åkte vidare kunde jag inte mer än känna mig lite stolt över att min medverkan i olika radiointervjuer, tidningar faktiskt gjort sin grej. Jag fiock det bekräftat att jag är lite av en kändis och känns himla skojsigt, haha!


Hoppas det blir bra!

Då är det snart dags för jobb och det har typ snöat massor men mesta dels slask kvar... Både positivt och negativt eller vad säger ni? Först ska jag ta ut lillen och byta om, tror det blir lite fel utstrålning om jag kommer med klackar och en uringad topp, haha! Har även kikat lite hunddaghis, sjukt att lillen ska börja få börja på sådant, hihi ^^

När jag tänkte på dagis i första hand var det inte på min hund iaf, den saken är väldigt klar, haha! Har pratat med lite olika hyresvärdar och känns osm det mesta faller på sin plats nu. Jag kanske inte återvänder till Skövde på ett bra tag, men om inte annat kanske det är meningen?! Givetvis kommer jag på besök för att umgås med vänner och sånt, men annars inte lika mycket ^^

Söt topp!

Denna toppen är så fin och älskar
släpet den har!
Den finns även i 2 färger till och ligger på REA!
 
 
Topp
 

Snö igen! 2/3

Go morgon alla bloggläsare, strax lnch med min lilla Mamma och ska bli super skoj! Nu kan vi äntnligen fira att allt har gått i lås och pusta ut rejält efter dessa veckor! Ett tag trodde jag aldrig detta skulle gå i land, haha! Men nu är papprena klara och det enda som återstår är att fölytta till min nya lägenhet, hihi ^^ Kommer bo i en annan lägenhet till en början, men så fort jag får tillträde i min nya ska jag givetvis visa er runt om ni vill?! =)

Nu måste jag skybnda mig, sen som vanligt och klackarna får nog bli hemma, har ingen lust att trilla, haha! Det är iag roligt att någon gläds åt den mindre mysiga snön, både att se och vara i, haha!




Bara tragiskt!

Något jag lärt mig under min tid som TS är att det finns killar man kan lägga ner tid på och sen har vi andra som man inte behöver lägga lika mycket tid på eller överhuvudtaget, haha! Man lär sig väldigt snabbt vilka man ska hålla sig undan från och vilka man kan gå längre med eller hur man ska säga, haha!

Eftersom jag inte finner mig i allt, dels för jag drar in en högre lön än många andra vill jag först se om personen i fråga har något innanför pannbenet överhuvudtaget eller om nedre delen/könet styr allt hans tanke sätt, haha! Alla förslag jag fått genom tiden är nästan tragisk... Allt från att bli betald för sex, hemligheter för dens partner, camsex, telefonsex ah ni fattar, patetiskt... Seriöst ska jag överhuvudtaget köpas för sex ska jag minst ha en miljon om inte 5, haha! Jag är banne mig inte billig i drift, fråga bara alla mina föredettingar, haha!

Dessutom kan man börja lära sig uppvakta ordentligt, en filmkväll i soffan är ingen dejt, GLÖM... Alla vet vad baktanken är och även jag, är du intresserad visa det och jobba för det eller hoppa det och bespara mig tid på annat, haha!


Ny säng prio nr 1!

Inom kort ska jag puttra vidare mot jobbet för att göra lite nytta vilket ska bli helt okej! Vädret har varit helt underbart och fått lite små saker gjorda, riktgit skönt! För första gången på länge har jag bara kunnat koppla av, ingen stress utan helt kunna släppa ALLT! Nukan jag bara börja ladda om batterierna inför flytten som kommer och det ska bli så härligt!

Jag hoppas ni med haft en fin dag idag och även om den kanske inte varit det hoppas jag ni får en imorgon. Att bero på flytten så måste jag snart till IKEA för kika lite möbler eller ah det mesta har jag med ni vet små saker, kanske inte så skoj?! Men en ny säng tänkte jag iaf skaffa mig, hihi ^^ Saknar när jag hade mina 2 120 sängar brevid varandra =D

I'm in love!

Älskar jackan så snuskigt snygg!
Jag vet dock inte om den är en typisk vårjacka?! Tänkte mig den mer till krogen men alla är olika förstås!
Hade varit så himla fin till vardags med, absolut! Lysa upp och låta färgen göra sin grej :)
 
 
Jacka

 

Videoinlägg!

1 Mars!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper bra! För det gör nämligen jag, hihi ^^ Solne skiner och jag är på topp humör! NU är allt äntligen klart, så mycket slit med värt var det nog och ÄNTLIGEN kan jag gå tillbaks till det normala! Vloggar, videos kommer upp som vanligt igen! Ni kanske förstått på mig att allt vänts upp och ner i mitt liv, men nu ska jag bara vända allt till rätta igen så snurrar min lilla världen på nytt, haha!

Vloggen för igår kommer upp inom kort och ska försöka hinna spela in dagens matrial för att fira min lycka, men lovar inget! Har dessutom haft ekonomimöte med min bloggmaneger som räknat ut min blogglön inför kommande tid, FAB! Åh ingenting känns plötsligt omöjligt, jag klarar allt känns det som nu!