Dinner



Shopping i Skövde

Hej på er, nu är man i stan igen efter man åkt runt halva Skövde efter Trafikverket... Asså röv vad min gps SUGER! Hatar den... Men det positiva är att jag fått bukt att säga upp mina 2 sista gymkort, ringa Skatteverket, tagit nytt foto till körkortet och har bara id och ett sista samtal kvar, super! :D

Nu ska jag vara social med challan och gå i lite affärer. Ska även shoppa lite och sen blir det lunch igen, super! :D


Allt gick toppen 31/5

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är super för med mig är det toppen! Har precis lunchat ihop med min lilla Mamma och sitter nu i bilen. Inspelning av sommarpratarna tidigare idag och det gick super! Var sjukt nervös men allt eftersom lossnade det mer och mer, hihi ^^ Har även hunnit boka tid för rödis så den får nya ABS. Tydligen hade mina klibbat ihop eller vad som sa, men kör man som en Gud klart dom slits då, haha!

Nu blir det vänta in Challan som ska komma om ca 1 timme och tänkte jag åker en sväng och återupplever lilla Skövde, med en Red Bull förstås, hihi ^^

Videoinlägg

Trevlig träff

Igår stack jag iväg på en lite träff innan jag åkte hela vägen hem som var väldigt trevlig :) Gick lite i stan och det var trots det faktum att jag vara sen och att det mesta var stängt, haha! Men jag hade det iaf väldigt trevligt och vi pratade lite om allt möjligt. Dock var jag redan sent ute så blev ingen jätte lång stund eftersom att jag behövde hem för att redigera gårdagens video... Men hade iaf en mycket trevlig stund! :)




Underbart väder

Hej på er, nu har jag vaknat till liv på nytt efter jag somnade till när jag kikade på Youtube-videos och ska nu börja med att redigera dagens video är tanken. Varit super bra väder ute och lillen har mer eller mindre bara slappat ute på balkongen i sin egna lilla solstol, haha! Tänk för bar några dagar sen trodde jag att jag skulle behöva ta fram min vinterjacka och idag är det sjukt fint väder!

Nublir det att jobba vidare med en video ch tänkte mest uppdater så att ni vet att jag lever. Ibland känns det motstridigt att gå upp för att lägga upp ett inlägg, men nu är det dags att ta sig i kragen och börja jobba :)

Älskar färgen

Denna bodyn var riktigt fin eller vad säger ni?!
Älskar färgen och hur dom valt att ha u-ringningen
Jag hade nog kört ett par vita eller svarta shorts till detta


Topp
 

Allt blev bara fel 30/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott, för det gör nämligen jag! Satte mig nyss framför datorn och ska fixa lite inlägg nu för att sedan kunna åka iväg och storhandla. Har en hel del saker att göra utöver min redigering och morgondagens inlägg. Eftersom jag lämnar Västragötaland redan imorgon för intervjun så måste ALLT vara klart inför morgondagens inlägg, samt kameran laddad!

Övrigt av dagen ska jag mesta dels bara jobba och det känns helt okej, nyligen tagit lite frukost och ska inom kort göra mig iordning för dagen. Slänger upp bilder från gårdagen med och då min bakis mat som blev en pizza, inte fel! Tur att ni inte var med inne på pizzerian, asså när jag är trött/bakis funkar inte mitt huvud alls mer eller mindre, haha! Trodde att menyn var ett par riktigt fula tavlor, fick färska tomater till franska tomater och Havetspizza till hawaii, ah ni hör själva... Men pizzan var riktgit god som tur var och nu ska jag fortätta med itt, hörs mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg

Vad har ni gett

Ni har väl inte glömt att det är mors dag idag btw?! Vad har ni gett för jag har mer eller indre hjärnsläpp... Man vill givetvis ge något extra men ändå till ett normalt pris. Det jag menar är att morsdagpresent enligt mig kan kosta en aningen mindre än en födelsedagspresent right?! =)

Funderar på bjuda på middag på Tisdag efter jag har spelat in eller har ni något annat förslag?! :) Senaste farsdag presenten blev en Gucci-kit och funderar på att göra någotliknande, fast med D&G. Aja ad det blir blir det nog bra vilket som skulle jag tro men om ni har någon ide hojta mer än gärna till! =)


 

Gulliga sms 29/5

Go sen eftermiddag/kväll alla sötisar,asså förlåt att jag inte blogga förensn u men hade helt glömt av det, haha! MEN det positiva är att jag är mer vid liv nu än vad jag var innan och det är alltid något :) Nu har jag packat väskan för att bege mig ner till Jönköping där jag ska möta upp en på stan. Vem och varför säger jag inte, men kommer med på morgondagens vlogg iaf tillviss del, haha!

Usch nu lät det som om jag skulle göra något riktigt snuskigt, haha! Men så är inte fallet, iaf inte från min sida eller?! ;) Skämt och sido, nu blir det puttra ner mot småland och btw fick jag världens finaste sms igår kväll under crusingen och jag kan säga som såhär att jag blev väldigt glad, hihi ^^

Crusing snart woop woop

Nu är jag framme och dags att börja festa! Känns som kvällen kommer bli så himla FAB! Imorgon är en annan dag och som låten spelar Ikväll är vi legender, woop woop!


Crusing eller krogen, det är frågan det 28/5

Go morgon alla bloggläsare, hopps allt är bra med er och att ni mår toppen! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig klar för att gå i stan och kika på lite små saker. Ska kika en ny korg till lillen så hon har en i hallen och även lite andra saker som nya bestick. Fick tidigare idag ett samtal från en jag inte hört av på snart 1 årsen, kändes väldigt speciellt och var roligt att prata med honom på nytt. Senaste vi pratades vid var förra sommaren och ja det var ett bra tag sen, var en av anledningarna att jag följde med till Öland, haha!

Nog om det, nu ska jag iväg och spackla nyllet lite smått och senare ikväll blir detutgång om det blir Crusing eller om det blir krogen vet vi inte än. MEN det blir nog bra vilket som! Nu ska jag kila och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg

Problem har uppstått

Hej på er, vädret idag är verkligen pisstråkigt och var ute tidigare med lillen, men höll mer eller mindre på att frysa ihjäl... Det är nästan så jag tar fram min vinterjacka, haha! Att bero på något mindre skoj har han som skulle köra oss på Crusingen hoppat av vilket gör att vi står utan chaför... Men vi gråter inte för det, eftersom vi kan ta oss till någon pub och bara rocka loss ändå, hihi ^^

Men med lite tur kanske det löser sig OM våran reserv inte bangar :) Övrigt har jag suttit och jobbat med en video och ska inom kort börja packa ner mitt spink för att sedan åka tillbaks till Västragötaland. Pratade även tidigare idag med Challan om att vi kanske skulle dra oss till Göteborg till nästa helg. Shoppa oss lyckliga och bara leva livet. Det är nämligen som så att en kompis till oss har lämnat Borås och flyttat till storstaden och det ger även mig och dom andra lite idéer, hihi ^^


F.A.B

ÄLSKAR TOPPENSJUKT snygg och älskar att det är en topp med magtröja, so F.A.B
Min spontana tanke är en varm sommardag eller kväll till ett par längre byxor, gärna utsvängda
Sen till ett par söta ballerionor och något längre smycke till, perfekt!


Topp

 

Jobbdags 27/5

Go eftermiddag alla läsare, hoppas att ni mår br och sovit gott för det har jag! Mår mycket bättre idag och ska inom kort sätta mign er med första videon. Hoppas jag ska hinna göra en till innan jag åker hemåt! Som ni vet är det crusing imorgon/party och för att jag med garanti inte ska komma sent till Emma väljer jag att åka redan idag eftersom vi ska börja supa redan vid 16:00, haha! Detta kan inte sluta lyckligt...

Övrigt av dagen blir massa jobb och sedan iväg hem till mina föräldrar, super mys! Ska även ringa bilfirman som aldrig hörde av sig... Väldigt begåvat att starta upp en firma och knappt vara nåbar. Dessutom har jag bokat tid för Gucci påsalongen på tisdag nästa vecka och blir lite efter jag har spelat in på SR-radio :)Nu ska jag börja jobba med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Samir & Viktor - Fick Feeling

Försöker igen

Go kväll allihopa, hoppas ni haft en super bra dag för jag har nu förstått varför jag varit nere och väldigt trött och då speciellt idag... Jag har nämligen hormonrubbning där av att jag knappt orka göra mer än nödvändigt. Hade behövt städa, spela in en video och massa där till. MEN jag hoppas att efter promenaden ska jag kunna göra det och må lite bättre. Annars har dage varit bra, solen skiner än och jag har fått i mig lite mat dessutom.

Att bero på mat, som ni vet åt jag en bit kött för ett bra tag sen och fann egentligen inget roligt i det hela heller vilket jag berätta och där av inte ätit det igen efter det, mer än efter grillningen hos mina föräldrar. Men tror det var behövligt att få i mig det för att själv inse att jag kan klara mig utan kött och min mage mår dessutom lite bättre av det också. Sen till det jag skulle fråga er, skulle ni vilja att jag lägger upp olika vegrätter inom videos? ! =) Ingen mästare på matlagning, men jag vet vad som är gott, haha!

Sen ska jag nu avsluta fisk och endast i nödfall om man ska laga middag och jag inte orkar köra 3 pannor + en med veg eller om man är borta får väl fisk slinka ner. Äter ändå fisk väldigt sällan, det är skaldjur och bläckfisk som kan bli dubbellt så svårt, haha! Äter det jämt när jag är utomlands, hihi ^^

Kan drömmar visa en framtiden

Igår drömde jag nog den bästa och hemskaste drömen på mycket länge. Jag drömde att jag var tillbaks i Skövde och bodde i min 3:a. Jag saknar verkligen den lägenheten något otroligt och om ca 1 år kanske jag är tillbaks. Jag ska nämligen bo kvar här fram tills Mars och sen får jag se vart det bär av. Såg tidigare i veckan att mina glasbalkonger hade kommit upp...

MEN livet har sina upp och nedgångar och idag trivs jag hyffsat! Inte som käpplunda, men bättre än ingenting. Iaf i drömmen stod jag där igen, alla möbler hade kommit på sin plats och det var tidig morgon. Kikade ut från balkongen och bara njöt över att var tillbaks.


Kanske den drömmen blir verkligehet, vad tror ni?! Tror ni att drömmar man drömmer kan visa e framtiden?! =)

 

Haul från Wish, hiss eller diss

 Hej på er, fastnade framför en serie och råkade somna som vanligt, haha! MEN det positiva med det hela är att jag då sovit klart inför dagen och har mer energi att knåpa ihop en video. Vet inte riktigt vad det är, känt mig lite små slö det senaste och funderar på om de kan vara pollen. Aldrig varit allergisk tidigare, men kanske kommit på äldre dagar?! =O

Övrigt ska jag bara ta det lugnt, samt skicka efter lite nya saker till jag testar! Tänkte också frågaom det skulle vara intressant om jag kör en haul från wish?! Tänkte ut över allt annat jag lägger upp, vad tror ni skulle det vara intressant?! :)

Nu ska jag äta lite mellanmål och sedan försöka luska ut vad dagens video ska handla om, samt fredagens. Åh trots min snuva känns det ändå som att denna dagen kommer bli super! Nu ska jag mummsa i mig mitt mellan mål och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit

Denna outfiten blev super eller vad säger ni?!
Byxorna och toppen blir så himla bra ihop!
Örhängena och armbandet blir så fint och som extra grädde på moset
Sen till skorna, så sjukt snygga, klacken är helt perfekt och älskar öppningen vid tån :)
Perfekt en varm utekväll med underbara människor!

 
Topp
Örhängen
Armband
Byxor
Skor
 
 

Semesterersättning 26/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv är det super och mår jätte bra och hoppas ni gör detsamma! Blev inget blogginlägg igår och ber om ursäkt för det... MEN jag ska försöka få till ett idag istället så det blir det 7 blogginlägg idag, dock lägger jag den till gårdagens datum, men länkar den när den är uppe! =)

Det som sker för dagen är att jag ska ha ett möte senare under dagen, fixa lite papper och bara ta det allmänt chill. En ganska lugn och enkel dag om ni frågar mig och känns super! Fick min sista lön igår från gården eller ah det var semesterersättning och fick mig minnas allt jag lärt mig där borta... Men hoppas mina dåvarande chefer hittar på något nytt och roligt att göra! =D

Blue eyes

Kikade igenom lite bilder tidigare idag och hittade en bild jag fastnade väldigt hårt för och det var denna. Det var under den tiden jag bar blåögda linser och som ni också kan se hade jag inte gjort min näsplastik. Kan sakna ibland att ha linser med olika färger ibland, ger en himla fin kontrast till hyn!

Givetvis älskar jag blå ögona och även blåögda-boys, men idag är jag väldigt tacksam för mina bruna ögon. Idag skulle jag inte vilja byta ut dom som jag engång ville. Kan vara bra att veta att jag var lite för glad i min "saft" jag hade påvägen till olstorp och det slutade därefter också, haha! #hemligt


Det kommer bli bättre

Hej på er alla goingar, dåså är mitt möte för dagen avklarad och känns super! Lite små öm i kroppen och får hoppas det inte är någon förkylning på gång nu, har massa skoj att se fram emot helgen och även veckan efter, men det är mer eller mindre hemligt, hihi ^^ Ska försöka ta det i veckan så människan slipper delta i mitt vloggande, kanske inte det första man vill om man träffar mig för första gången, haha!

Övrigt har dagen varit rätt slapp och funderar spela in en lunch-lådan. Fick det som önskning på min Instagram, super sött btw! Åh blir så glad när ni skriver till mig, det gör verkligen min dag till en lycklig saga :) Nukänns det verkligen som allt rullar på igen, trots allt som hände veckorna tidigare med gården och allt så känns det som om jag är på topp igen! Nu ska jag mysa med en film och försöka komma på om jag ska ta en lunch låda eller något annat, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hittade en gammal bild på min första Crusing, OMG minns den kvällen för väl på gott och ONT, haha!

 
 

Söt spetstopp

Denna toppen var riktigt fin eller vad säger ni?
Jag skulle utan tvekan ha den både till vardags som fest.
Älskar spetstoppar och kragen är super, perfekt om man vill ha något längre halsband till


Topp

 

Man får mer go 25/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas att ni mår bra trots det mycket tråkiga vädret! Men ska inte klaga med tanke på gårdagen :) Hade tanke på att jobba lite, men eftersom det känns som det är tung luft ute lär det säkert börja åska så tar nog en relax dag från det, haha! Övrigt ska jag inom kort ut med lillen och ska bli mysigt att gå på morgonpromenad, känns som man får mer go i kroppen :)

Att bero på något helt annat så känns det som att denna sommaren kommer lbi något av det extra. Så himla taggad och om alla planer går i lås kommer det säkert bli så också! =D Lite senare ikväll ska jag även få ett samtal som inte är jobbrelaterat, kommer berätta mer om det sen :) Nu ska jag ta mig en promenix innan hon ställer sig i kors, haha!

Kygo - Raging

Som det är något att skryta om

Då har man kommit hem efter att varit ute och ätit pizza och bland den godaste jag ätit på mycket länge! Verkligen längtat efter en god pizza! Nu blir det lägga sig till en film och sedan somna. Det är en dag imorgon också och känner att jag vill vara utvilad inför morgondagens bravader!

Övrigt har dagen varit underbar, dock ingen video, men får försöka ta det imorgon! Där vi åt rann även en lite å och var så himla fint! Dock tror jag att jag blev myggbiten... Nackdelen med svensk sommar/värme, haha! Vi kusiner brukade engång räkna våra myggbett och jag är ofta den som ligger i topp... Som det är något att skryta om, haha!


 
 

Något jag ångrar än idag

 Ibland kan jag bli arg/sur över mig själv och det kan nog alla bli eller?! För ett bra tag sen började jag prata med en kille som var väldigt speciell, men på ett väldigt fint sätt. Det kanske jag inte insåg då men det är något jag vet om idag. Första gången jag pratade med honom som mer eller mindre dog jag för hans röst och han verkade så glad, men på ett litet "onaturligt" sätt. Ju mer tiden gick och ju mer vi pratade berättade han att han hade varit med om en hel del tuffa år och idag lever ett mer "försiktigt liv" eller hur man ska säga?!

Det jag fick veta var att han tidigare hade hållt på med droger och att han nu varit ren i 1 år. För er som inte vet har jag alltid haft en skev syn på personer som håller på med just detta. Jag som säkert många andra tänker på människor vid en parkbänk... Men han berättade om sitt liv och hur han engång levde. Jag blev väldigt tillbakadragen, men också väldigt nyfiken som sedan gjorde att jag frågade fler saker.

I samband jag började prata med honom hade jag det trassligti  mitt egna liv. Det var precis då allt slog om från bra till dåligt. Jag blev stressad över min egna situation och började backa och tog avstånd från honom även fast jag i själva verket inte vill det. Jag blev en fegis, allt jag sagt om att våga stod jag inte fast vid och idag kan jag ångra det... Alla människor är värda en andra chans och ibland önska jag bara att jag kunde tagit några chill-pill...

Låter kaske desperat, men ville bara få det sagt, det enda jag hoppas på är att han mår bra och OM han nu skulle mot all förmodan läsa detta så hoppas jag han förstår att jag gjorde något förhastat. Jag dömde honom och drog en för snabb slutsats... Vilket jag ångrar idag och där av att jag skriver detta.

Jag är inte perfekt och även jag gör mina misstag och detta var en av dem...

Ett krogragg är alltid ett krogragg

Hej på er, idag r ävdret hlet underbart och kändes som man mer eller mindre skulle grillas under tiden man var ute med råttan, haha! Men man ska inte klaga över vädret eller vad säger ni, nu när man fått så himla fint! Övrigt har dagen bara flytit på med jobb och annat så känner mig himla nöjd med livet! Älskar verkligen när man bara kan se det ena rulla efter det andra, verkligen lyx!

Som om inte detta vore nog fick jag veta att en jag drig hem från krogen en gång för snart 1 årsen hade fått syn på mig på Olstorp, haha! Hur jag fick veta detta var för att han i egen hög person skrev det till mig, man bara what?! =O Han är väl en helt okej kille så, men som jag brukar säga ett krogragg är alltid ett rag, no feeling :) Nu ska jag sätta mig med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev riktigt fin eller vad säger ni?

Toppen är super söt och talar mest för sig själv, helt fab
Hårsmycket och ringarna är grymt fina och blir som extra detaljer till allt
Byxorna och skorna är så himla snygga och ihop blir dom helt perfekt!

 
Topp
Hårsmycke
Ringar
Byxor
Skor
 

Supper peppad 24/5

bloggläsare, solen skiner och jag är på super bra humör! Sitter just nu och äter frukost och ska inom kort ut med lillen. Senare under dagen/eftermiddagen ska jag öva på mitt naus inför sommarpratarna, samt spela in en sak. Är verkligen super taggad inför detta och glad att jag fick erbjudandet =D Men är mycket väl medveten om att det är tack vare er! Alla ni som följt mig från början, utan er hade det ALDRIG gått! Det är en av många naledningar till att jag aldrig kan tacka er nog, ni gör mer än vad ni förstår! =,)

Det som annars sker för dagen är att jobb, men i en mindre betoning än igår och ladda upp inför helgen! Det blir nämligen Crusing och då SKA jag försöka ha framme kameran mycket mer så ni får se! Iaf för er som kanske aldrig varit på en kan det vara skoj att kika på?! =) Nu blir det fixa lite annat så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg

Våga, våga, våga

Något jag inte vill är att vakna upp en dag och känna "varför gör jag det här?"... Jag vet att många av dagens människor känner så när dom går till skolan eller jobbet. Men jag kan bara tala från mig, jag hade aldrig pallat göra det och släpa mig till något jag inte vill...

Jag vill göra saker som får mig må bra och saker jag tycker är roligt. Jag tror absolut att man kan forma sitt liv hur man vill ha det OM man väljer göra rätt prioriteringar! Det finns skäl till att jag offrat förhållande och sagt hej då till personer jag engång umgåts med. Det kanske inte var så självklart då, men idag var det värt det!

Jag hade kanske inte varit där jag är idag och kunna få denna chansen att sitta och skriva om mitt liv och få pengar för det?! Därför vill jag bara säga det till dig som läser detta, det är aldrig försent att rycka upp sig och ta tag i sitt liv. Den som sätter gränser är inte andra utan det är något man gör själv...

Var tuffare än vad jag trodde

Nu så har jag precis haft sista mötet för idag och kändes som det gick kanon! Hade ett möte redan vid 13:00 inför sommarpratarna och var riktigt skoj! Fick prova läsa texten som den ska framföras inför intervjun och det var GRYMT SVÅRT. Jag börjar förstå varför inte alla passar inom den branschen och även jag kategoriseras där, haha!

Men efter en hel del omtagningar gick det och tror jag vet hur jag ska betona alla ord, med mer. Nu blir det kika en serie innan jag sätter mig och läser igenom mitt lilla manus igen. Vill verkligen det ska bli perfekttill den 3, så himla nervös då allt ska spelas in =S

Slänger upp bilder från gårdagen då jag var hemma hos mina föräldrar och grillade, riktigt mysigt och lite senare ikväll kommer vloggen upp :)


 
 
 
 

Söta shorts

Hittade ett par ur söta shorts och jag som verkligen i behov av nya!
Dom jeans-shortsen jag har är mer eller mindre för stora och då hittade jag dessa
Gillar blommönstret på dem och hur dom sitter vid höfterna


Shorts

 

Finslip inför intervjun

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och vaknat på världens bästa sida och är i fullgång med jobb. Laddar upp paddan och även uppdaterar den, ska nämligen ha möte med Linda gällande sommarpratarna och vi ska gå igenom allt innan det är dags för att spela in, super skoj! Ska pop lite popcorn så jag får lite inspelning feeling =D

Det som sker för dagen är möte kl 13:00, redigera video och spela in 2 andra videos. Göra 2 ordrar från L och R, kanske B :) Sen vid 18:00 tiden har jag ettmöte med min bloggmaneger som ska gå igenom nytänk. Inte en blekaste vad det gäller, men upptäcker det allt eftersom :)

Annars blir det ganska lugnt, jobbdag så att allt annat i veckan KAN flyta på som det egentligen ska och inte behöva bli som veckan som var, haha!




Videoinlägg

Myskväll med film och popcorn

Go kväll alla bloggläsare, ursäkta att gårdagens video inte kom upp men hade helt missat det! Eftersom vi fick problem med en av våra chaförer blev sjuk fick vi alla mer eller mindre stressa. Timmen jag hade som extra var plötsligt ett minne blått och där av att jag helt missade att ladda upp videon här på bloggen... Mennu ligger den iaf uppe och efter detta inlägg kommer gårdagens vlogg.

Tidigare imorse tog jag och Challan en lång promenad med hundarna där dom fick springa lösa och solen visade även sin bästa sida, himla härligt! Dock valde jag att lämnam obilen och kameran hemma... Men i övrigt fick jag med allt annat :) Blev grillning tidigare idag hos mina föräldrar och var super mys!

Idag har jag varit på så himla bra humör och allt kännts verkligen super, även om vloggen från gårdagen blev lite kort, vilket jag ber om ursäkt för... Men hoppas morgondagens vlogg blev bättre åtminstonde! :) Nu ska jag popa lite popcorn och krypa ner i sängen för att vakna med nya krafter imorgon, natti alla sötisar!

Videoinlägg

Grill-time 22/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra, för det gör jag till viss del, haha! Utgång igår och var helt FAB, men kommer berätta mer om den i veckan ;) Vi kom till Challan och Linus vid 19;00 som planerat och korkade upp strax därpå. Trots det kyliga vädret hade vi himla skoj och vi grupperade oss snabbt girlsen försig och boysen för sig, hihi ^^

Som om inte krogen var nogfick vi åka raggarbil till krogen och vi dunkade allt möjligt både från raggarmusik till pop, superskoj! Jag är ävl kanske ingen raggare i sig, men gillar åka på Crusingar och eventuellt blir det av i helgen som kommer, hur ska jag orka?! haha! Nu är jag hemma hos päronen föratt få lite mat och blev även grillat, super mys!


Mot Olstorp!

Nu är jag påväg i ett redig raggarbil mot Olstorp och sitter med 2 boys i baksätet, detta kan inte sluta väl, haha!

Party ikväll och jag är bara så på g! I kväll stannar alla problem bakom och alla minnen detsamma! Aldrig får någon veta mina skandaler och en är redan klar, ooooops!


OMG!

Nu blir det raka vägen mot Falköping där förfesten väntar! Är så taggad och hade jag kunnat ta med någon av er med mig hade jag gjort det, lätt!

Ett måtto och jag och den Glade lever för är "jag är lycklig när jag dricker" haha!




Stressad som alltid 21/5

Go eftermiddag alla sötisar, hoppas ni mår bra för det gör jag, har suttit med jobb och redigering mesta dels av dagen och där av att uppdateringarna har blivit lite små knepiga. MEN nu är jag tillbaka, hihi ^^Har as bråttom som vanligt, ska inom kort gör mig redo för att åka mot Falköping där på ska vi bege oss till Olstorp, så skoj! Drickan är klar och det känns som kvällen kommer bli så sjukt nice!

Slänger upp bild så fort jag hinner, nu blir det tok sminka sig så att jag är klar till kl 17:00! Jag har en tendens att ofta komma sent som ni vet, haha! Videon som skulle upp igår kommer även efter detta inlägg och blev hyffsat nöjd med klippningen. Hoppas ni med uppskattar videon och att ni finner den intressant. Nu ska jag gå igenom lite mail och sedan blir det spackla nyllet i 180, haha!

WTF

Igår gick jag genom lite meddelande på min offentliga FB pga att jag hade mottagit ett meddelande som jag inte fick fram fören jag filtrerade min inkorg. Då fick jag se att jag dels hade fått olika arbetsförslag, men det var inte den som fick mig att höja mina ögonbryn utan det som fick mig att tänka WTF?! Var att jag fick förfrågan att börja blogga Scandal Beauties, ah ni fattar själv...

Inget emot dom som gör det, men tror det är fel forum för mig om jag ska vara ärlig, haha! Att se mig i halvnaknabilder är inget jag vill visa upp och skulle mina föräldrar och släkt få se det OMG! Tar jag inte livet av mig där så lär jag gå under jord, haha! Kanske lite grovt skämt, men vill verkligen punktera att det inte är något för mig!

Sen hur andra väljer göra är upp till var och en! Jag avunnas dom som kan tänka sig göra det för det krävs massa MOD, men jag har inte det och vill gärna bevara min titel som vardags ts-bloggare, det räcker gott och väl, hihi ^^

Fika med den Glade



Söta små skor!

Att sommaren snart är på ingång märks verkligen och inte minst i alla olika utbud på skor
Hittade dessa som jag tyckte var himla söta och hade varit söta till ett par jeans-shorts eller jeans
Perfekt till vardags eller lite enklare tillställningar som event eller bröllop


Skor

 

Skövde med den glade 20/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper bra, för det gör jag! Nu är man inne i Skövde och ska nu luncha med Emma och ska bli skojsigt. Övervägde på att vlogga idag, men valde att hoppa det tyvärr och fokusera på mitt bloggande. Tycker det är så himla skoj att allt fler kikat in på bloggen och att ni läsare har kommit i kapp youtuberföljarna i att komentera, inte illa! #stolt :)

Idag blir det bara lite allmän shopping, ska kika lite kläder, äta gott och kanske kunna mig en lyxshake! Att bero på mat överlag, idag ska jag hämta min lilla väska där alla mina träningsaker ligger, woop woop! Kanske glömde berätta det att vi sökte som idioter efter den i söndags då jag var hemma för att placera om mina extension och alla trodde den låg nedpackad hemma hos mig... När jag precis kommit till Jönköping fick jag ett mess om att den låg bakom fotöljen asså?!

Aja ska bli skönt att få hem den och börja träna igen. Verkligen saknat det och kännt ig lite små lat =/ Men nu ska det bli ordning på detta, woho =D

Middag är hög tid för

Då är det kväll igen och jag har ganska nyligen avslutat dagens skrivande, inte för jag kom någon vidare vart, men aja, haha! Känner mig så himla oabitös... MEN hoppas det ger sig och att det lossnar under kvällen! Fastnade framför tv:n och kanske var därför det inte gick så ba?! Visste ni förresten att det tar ca 15 minut att komma in i en redigering eller skrivande på nytt om tex tv:n eller mobilen plingar till och man kollar upp?!

Det är en av många naledningar till att jag alltid gör klart mitt jobb först gällande blogg, möten och videos. Ska i vilket fall ta edn liten paus snart och göra lite mat, har helt glömt av att äta idag... VET det är super dåligt men lbir så när jag lägger allt mitt fokus på något.

Nu ska jag trippa mot köket, blir nog fisk och potatis. Helt okej middag och känns som jag behöver få i mig något om jag ska palla orka jobba vidare! Att bero på jobb, videon imorgon kan komma upp på lördag så ni vet! Ska nämligen iväg imorgon och vet inte om jag hinner göra den klar när jag kommer hem, men hoppas det! :)


Calvin Harris - This Is What You Came For

Kom med tips

Hej på er, hoppas allt är väl och själv har man precis haftett möte som gick super! Känns skönt när saker bara flyter på och nu är jag mer eller mindre ledig. Ska förbereda lite inför morgondagens video och sätta mig ner med sommarpratarna som jag egentligen skulle börjat med redan i måndags... Men vissa saker måste få ta sin tid antar jag :)

Idag är jag så himla glad, vet inte varför men det bara är så. Ska senare ner till affären igen pga att jag glömde köpa en sak igår... Det är då man önskade att man vore 1 till iaf när detkommer till sånna saker, haha! Ska handla lite frukt så jag kan börja göra olika smothie igen, riktigt gott! Om ni kan någon god får ni jätte gärna tipsa mig om någon, hihi ^^ Nu ska jag sätta mig med att besvara lite komentarer på bloggen och sen blir det skriva på sommargrejen, måste skickas ikväll! :) Bloggar mer sen igen, puss på er!

Videoinlägg

Utgångs-outfit

Denna outfiten blev väldigt lätt och elegant och tanken är väl någon snygg håruppsättning till
Toppen lyft verkligen av halsbandet och örhägena blir som en extra piff ihop
Skorna och kjolen blir så snyggt ihop och lyfter upp varandra
Jag är inte mycket för kjol i sig, men denna outfiten hade jag inte bangat, absolut inte!


Topp
Örhänge
Halsband
Kjol
Skor

 




Allt måste hinna bli klart 19/5

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och med mig är det bara super! Har precis redigerat klart gårdagens video och även pratat med den Glade som jag ska träffa imorgon, hihi ^^Ber om ursäkt att jag inte slängde upp videon som det skulle med kommer så fort efter jag kikat igenom så allt ser okej ut!

Det som sker för dagen är bara massa jobb, eftersom jag ska iväg imorgon, festa på lördag så har jag SJUKT ont om tid att få klart ALLT idag. Eftersom studenten närmar sig och midsommar har jag haft ganska mycket möten gällande just detta. Där av att jag sitter i möten typ jämt. MEN förhoppningsvist blir det bättre när allt är 100% klart och då bör allt flyta på igen med inlägg och videos etc :)


Mot affären

Hej på er, då är man klar med ett möte och det gick kanon! Ska inom kort ta mig en paus framför tv:n innan jag fortsätter med mitt jobb. Eftersom jag nu mer lyckats luska ut lite olika arbetsmöjligheter gällande bloggen kommer detta kanske underlätta massor! Det jag nämligen funderar över är att skaffa ett tangentbord till min iPad. Då ett vikbart man skulle kunna ha med sig i väskan, hade varit super smidigt!

I dagens video kommer jag dessutom prata mycket om just detta elle åtminstonde saker som underlättar mitt jobb gällande blogg. Men mer om det får ni en video på senare ikväll. Nu ska jag ut med lillen, sen blir det handla lite mys inför kvällen och sedan jobb eller jobb innan mys framför tv:n men antog ni förstod det, haha! hörs mer sen igen, puss på er!


Fint hårsmycke

Detta hårsmycke tycker jag var riktigt fint eller vad säger ni?!
Jag får lite sommarfeeling när jag ser smycket och tänker mig en varm sommarkväll


Hårsmycke

 

Vad hände med vädret 18/5

Go morgon allihopa, hoppas ni sovit gott för det har jag eller åtminstonde halvt, haha! Dagen är väldigt grå och tråkig och jag som hade hoppats på sol... Varit grått ute nästan alla dagar känns det som =/ Vill ha sol och värme, var tidigare ute idag med hunden och tog på mig vinterjacka, asså vad händer med vädret?! =O

det som sker för dagen är bara massor av jobb, redigera video, förbereda lite inlägg och en hel del massa annat. En ganska okej dag, men jag klagar inte! Dessutom fick jag ut mitt papper igår och nu ska jag bara ha ett sista papper sen är allt klart, så himla skönt! Kommer berätta mer om vad det gäller allt eftersom! :) Nu ska jag fortsätta jobba, bloggar mer sen igen, puss på er!

Dami Im - Sound Of Silence

En låt som växt för mig är Damis låt Sound Of Silence som dessutom kom på 2:e plats. Tyckte dock det var synd att hon inte tog hem det hela... Men älskade hennes framträdande och henes röst var verkligen WOW!
Blev så förvånad att den stora rösten fanns i den lilla kroppen, super sött! =)


videoinlägg

Parkering check

Go kväll alla bloggläsare, hoppas ni mår super bra för det gör jag! Fick lite besök under kvällen och gvlömde där av bort att uppdatera, haha! Så himla typiskt mig, men kikat film och ska inom kort åka till affären för min soya-mjölk är slut... Önska jag kom på detta tidigare, men sånt är livet!

I övrigt har dagen varit ganska slapp, satt och redigera en video som kommer direkt efter detta inlägget och ber om ursäkt igen at vloggarna denna v blev lite små knas =/ Men hoppas ni förstår och att ni kan se bort från det! Tidigare idag fick jag dessutom reda om min nya parkerings plats, tidigare har jag fått stå vid gatan där många nadra står och fine det har funkat, men ganska drygt i längden med tanke på att ibland vill man ha högre klackar och gå för upp och nedförsbacke är inget jag tycker är allt för skoj i skor med 17-18 cm, haha!

Tänk först, handla sen

Idagens läge känns det som allt fler yngre drabbas av näthat och tycker det är så himla hemskt! Det käns som att nu mer kan man inte längre vara trygg i sitt egna hem utan att det följer med en 24/7... Att jag som offentlig person drabbas av det är nog ganska självklart och mycket är till personer som redan haft något emot mig från början och sedan ser att det går bra.

Men eftersom jag bloggat så länge och fått så mycket hat sen tidigare rinner det mer eller mindre av. Men till personer som inte är vana av det utan bara vill bli accepterade är det HEMSKT! Jag skiter i om folk ger sig på mig, do it! Men andra som inte har ork eller kan försvara sig, ge fan i det! Tänk på vad ni skrivier i sociala medier och till personer ni skriver till. Jag tror gott om alla fram tills motsatsen är bevisad där av anser jag ingen förtjänar att bli trackad pga läggning, diagnos eller utseende, Alla människor är unika och fina som dom är! =)

Underbar känsla

 Hej på er, dåså är mötet 2 avklarat och känns hyffsat okej! Lite små degig i huvudet, men går nog över allt eftersom! Planerade upp att göra ett TS-snack och senaste videon var väldigt uppskattad av olika personer oavsett trans eller inte. Tydligen var det fler än jag som inte fått den informationen gällande adoption och känns skönt att jag fick upp den videon! :)

Nu blir det lite mat och sedan jobba med inlägg, svara på komentarer och mailen. Ibland önska jag att jag kunde dubblera mig, fast andra sidan hade det kanske lbivit ännu bökigare då, haha! Har med fått kontakt med ett dagis, känns super! Ska försöka hälsa på hos dem i veckan med lillen, aw känns som hon blivit så stor och ska börja på dagis =,) Måste såhär alla föräldrar känner sig, vet att det bara är en liten hund, MEN för mig betyder hon allt och där av min känsla för att låta henne börja på dagis, sweet =D


Utgångs-outfit

Denna outfiten blev riktgit bra eller vad sägerni?!
Smyckena och toppen blir så fruktansvärt fina igop och verkligen piffar upp varandra
Skorna och byxorna är så GALET fina och går ihop så bra verkligen!


Topp
Örhängen
Armband
Leggings
Skor

 





Beställa orderdag 17/5

Go morgon alla bloggläsare, vädret är as tråkigt men man får inte deppa för det! Idag är det Tisdag och ska försöka ge mig på att spela in morgondagens video. Jag ger verkligen kredd till alla som håller på med Youtube, hur hittar dom alla idéer?! Jag är mer eller mindre helt tom i coolan, haha!

Det som kser för dagen är att arbeta vidare med texten, spela in video och redigera och även ringa angående mitt paket jag skulle hämta ut! =D Bero på detta MÅSTE jag nu beställa hem mina saker inför kommande inlägg, har glömt av det typ hela tiden... MEN efter andra promenaden med lillen ska jag beställa hem nytt hår, parfym och schampo, inte fel! :)

Slänger upp en bild från lördagen då jag befann mig i Skövde.


Nog om hårsnack, dags för jobb

 Go kväll alla bloggläsare, som ni märkt har inte söndagsvloggen kommit upp än, men ska sätta mig med den nu! Somnade i soffan som vanligt och ska nu jobba lite. Fick ett super trevligt samtal tidigare idag gällande nytt sammarbeten och känns så himla skoj! Som inte det är nog har jag nu betat av alla saker jag fått och kan ÄNTLIGEN beställa hem nytt, super!

Fick med syn på at den 23 är mitt läshår 3 månader gammalt och måste bytas ut... Riktigt surt att jag inte fick syn på detta tidigare för då hade jag avvaktat med att sätta om dom... MEN kanske går att ordna upp iaf! Som ni vet har jag trens med lim och tycker det funkar ritkgit bra! Kan byta ut det när man ska ta utväxten tex.

Aja nog om mitt hår, bloggar mer imorgon igen och sov så gott nu alla sötisar,p uss på er!


Ta hänsyn!

Något jag är väldigt noga är med mina vänner, många kan glädjas av att det går bra för mig och så jag även för dem. Men att jag valt att leva som en offentlig person är ett val jag gjorde och något jag måste ta hänsyn till. Där av att jag gömmer många av dem när jag vloggar.

Jag vill inte att odm känner att det ska vara jobbigt att gå med mig utan att det är som vanligt, bara att jag filmar och att dom kan lita på mig att dom inte kommer med :) Jag har valt detta livet, men inte dom där av att jag är nogran med att visa hänsyn oavsett om det är vänner, släkt eller familj :)

Videoinlägg

Söt body

Denna bodyn är riktigt fin och skulle funka riktigt bra både som vardags som till på fest!
Jag hade nog haft ett par jeans till för att tona ner det hela och välja något neutralt hårsmycke
Sen ett par klackar till det, typ svarta eller beiga pumps


Topp

 

Jobbdag 16/5

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och ska inomkort göra mig iordning för dagen! Idag har jag massor att göra, ska mesta dels jobba med inlägg och videos, samt sommarpratarna jag måste få klart! I övrigt är vädret as trist, så kanske lika bra att ha massa jobb inplanerat när allt kommer runt :)

Slänger upp en bild från middagen i fredags då jag bjöd ut han som bjöd ut mig. Avskyr egentligen bli bjuden, men eftersom han var så gullig känner jag att jag måste få bjuda tillbaks. Vi åt på en liten Thai Resturang och tog en vegetarisk soppa som förrätt och någon räkwook av något slag. Supåer gott iaf :)




Typiskt 15/5

Go kväll alla sötisar, ledsen för dagens uppdatering... Men haft fullt upp sen imorse då jag åkte tillbaks till lilla Hjo föratt få iordning på mitt löshår, samt få tag på min väskagällande mina träningskläder! Usch suttit med detta nästan 6 timmar, SJUKT! Men nu är et iag klart och allt blev super!

Nu blir det hem till småland och får slänga upp båda videos imorgon! Usch denna helgen blev inte osm jag hade planerat, men har sina för och nackdelar att jämt boka upp sig för mycket =/ Hoppas ni mår ba iaf, nu bär det av hemåt iaf, puss på er!

ESC sen utgång

Då är man tillbaka i Småland och bänkad framför ESC och efter detta blir det utgång, ska bli så skoj! Lillen har redan däckat och hon har fått lite gott hon med. Själv åt jag räckor och färska såklart, himla gott!

Nu ska jag kika vidare och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Fika-time

Sitter just nu på Wayne's och ska ta en liten brunch med twinsen. Haft super trevligt och gått i lite affärer och när vi är färdiga här ska jag shoppa, Woop Woop! Fick med ett trevligt sms av Stoffe som undra om jag ville följa med till Thailand med honom i 3 månader, visst låter det Nice?! :D Tänk sola, bada och shoppa. Detta blir någon gång i höst om inget annat dyker upp =)

När vi är klara här ska jag hem och skicka iväg material från datorn hemma och sen när jag kommer hem ska jag jobba... Bläää men måste göras! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Mot Skövde!

Go morgon alla sötisar, dåså är man laddad för en hel dag i Skövde och ska bli så skoj! Passade på att handla lite frukost och som alla ver är Red Bull ett måste när man åker långt, haha! Ska även passa på att åka förbi mina föräldrar för att hämta lite gymkläder och sen imorgon ska jag kika på lite gym.

I övrigt ska jag gå på stan med brudarna, käka gott och shoppa något säkert :) Senare ikväll blir det fest och berättar imorgon eller senare ikväll varför sen uppdatering igår! En ledtråd, möte som gått åt funders bra, hihi ^^


Videoinlägg

OMG

Dessa skor är så FAB!
Älskar guld-detaljerna och hur den framhäver foten
Riktiga sommarskor oavsett om det är till krogen eller vardags


Skor

 

Sen uppdatering 13/5

Go eftermiddag alla bloggläsare, ledsen för sen inlägg men kom preis hem från ett möte som verkade gå super! Så himla nöjd! Ni vet den där känslan man får när ingenting känns omöjligt, den har jag, hihi ^^ Nu blir det en massa jobb som väntar, ska bland annat ringa ett hunddagis till lillen och även ringa toyota som uppenbarligen glömt av mig... INTE OK, haha!

Det som kser annars idag är lunch senare ikväll med en och massa jobb. ligger 1 video efter och måste få upp den och en till idag. I övrigt är det en ganska lugn dag, fredag och allmänt chill-pill. Duggar ute så lite små trist väder men kvällen ser åtminstonde lovande ut, perfekt! Nu ska jag dra fram mina lampor och statvi för nu blir det jobba av, bloggar mer sen igen, puss på er!

Sova är underbart

Hej på er, som vanligt lyckades lilla jag somna, MEN det var väl behövligt! Sovit riktigt illa de närmsta månaderna och skönt att få sova ut, låter som jag sover typ jämt, haha!

Senare ikväll ska jag bara jobba och slita ikväll och känns hyfsat okej. Jag känner hellre för att jobba när man är utvilad än helt slut, blir bättre resultat :) Nu ska jag shoppa lite mat och så hörs vi mer sen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev lite annorlunda till vad jag brukar göra men himla nöjd ändå
Toppen och byxorna skulle bli super till och ihop med skorna blir det perfekt
Armbandet och örhängena har likadan färg och piffar upp allt


Topp
Armband
Örhänge
Byxor
Skor

 

Helt klart värt ont i magen 12/5

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på toppen humör! hoppas ni också är det och att ni sovit gott! Själv ligger jag i sängen och kikar på en serie och mummsar i mig lite glass. Som ni vet är jag laktos, men denna glassen OH OMG, löv it! När jag kikat klart på denna ska jag sätta mig med lite jobb och även påbörja dagens video som egentligen skulle upp igår... SORRY =/

Det som annars sker för dagen är att jobba med texten inför sommarpratarna, fixa diverse inlägg, gå igenom det jag skrev ner från mötet igår och jobba med dagens video såklart! Nu ska jag kika vidare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Filmmys

Nu blir det filmmys med lillen och kvällsmat. Blev helt ok men tror jag måste ha mer ost inför nästa gång ^^

Utgångs-outfiten är uppe btw, men ligger på gårdagens datum, vill ni kika på den får ni skrolla ner och så hittar ni den där :) Bloggar mer imorgon, natti!




Kluven

Då har man varit och kikat på lägenheten och jag var så fast, så himla fin och STOR! Dock vet jag inte riktigt om det är värt att satsa eftersom det skulle behövas en hel del renovering och göra det i en hyresrätt känns kanske lite dumt eller vad sägerni?! :) Värt eller ovärt =/

Det bästa jag tyckte med den var köket och dom dubblabalkongerna, en på vardera sida och nackdelen var att duschen och toan låg i olika rum, men andra sidan kan det vara en fördel också! Åh så himla kluven... Nu är jag iaf full gång och gör potatisgratäng, så gott!

Eftersom videon inte blev av pga att jag somna tänkte jag att jag slänger om dagarna bara och att den kommer upp imorgon :) Eftersom jag måste ha blött hår och OM det inte funkar känns det ganska surt att sova i vått hår, ah ni förstår nog vad jag menar :) Bloggar mer sen igen, puss på er!

Vad tror ni?

Som ni vet har jag nu bestämt mig att göra om i mitt schema gällande videos och inlägg. Men i och med att jag ska börja leva mer på mitt bloggande vill jag också utöka mina uppdateringar och nedan har ni en "mall" jag tänkte utgå från.

Mån 4 inlägg + Vlogg
Tis 6 inlägg                
Ons 4 inlägg + Video
Tors 6 inlägg             
Fre 4 inlägg + Video 
Lör 4 inlägg              
Sön 3 inlägg + Vlogg

Som ni ser kommer jag slänga upp ett inlägg mer än vad jag brukar i vanliga fall göra och det är för att kompencera upp dagarna jag brukade vlogga på. Jag hoppas detta blir super duper och att jag verkligen kan leverea under helgerna också framöver! Denna veckan provkör jag schemat och att gårdagen blev knas var för dålig organisering, men fram över kommer mina inlägg se ut följande såhär. Vad tror ni bra eller dåligt?! =)

Saknar filter

Hej på er alla finisar, solen skiner och jag somnade i sängen efter en liten paus i mitt arbetande... MEN nu är jag vaken igen! Ska slutföra det sista och sedan är jag redo att vara lite ledig! Mötena har gått kanon och känns super! Dessutom pratade jag med Linda tidigare idag och kommer jobba mesta dels solo med texten, men tror det kommer bli kanon! :)

Nu ska jag bara göra de sista inläggen och sedan ska jag duscha för att spela in en Jag Testar. Ska även fixa hem lite saker. Eftersom jag nu börjar komma ikapp det jag förlorat tid på gällande saker kan jag snart få mitt bloggande rull på igen som det ska, SUPER! Men uj jobb och kl 19:00 blir det visning, hoppas innerligt att det ser bra ut och alla som haft mig som hyresgäst vet hur krävande jag är, haha! Men saknar man spärrar och filer får man fart på folk, något jag lärt mig, hihi ^^


Älskar jackan

Att dessa jackor är inne nu vet väl dom flesta, men jag har aldriog sett någon bomber jacka i denna färgen
När det kommer till jackor känns det som jag skulle behöva en beig och denna är ju så sjukt fin!
Hade varit fint till lite små kalla sommarkvällar i stan eller vid vatten


Jacka

 

Snacka porr på stan 11/5

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår super duper! Själv mår jag toppen trots att jag vet om att hela dagen ska spenders inne med jobb...Gårdagen blev verkligen SJUKT stressig, men också super skoj! Fick lära mig att jag aldrig ska utbilda mig till skribent eller vad det heter, haha! Glad att jag har fria händer med mitt bloggande, hihi ^^

Som om inte massa jobb vore nog ska jag dessutom iväg och kolla på en lägenhet kl 19:00, super duper! Pga detmåste jag få klart ALLT som ska göras innan dess dvs fixa lite i sommarpratet, spela in och redigera och 2 möten som jag vet kommer ta sin lilla tid, MEN det är för ett bra syffte! =D

Btw slänger upp bilder från fikan igår, hade super trevligt, även om ordet ladyboy-porr sas väldigt högt och tydligt, haha! Men mer om det får ni veta i själva intervjun ;)




Utgångs-outfit!

Denna outfiten ger mig himla sommar feeling eller vad säger ni?!
Perfekt en utekväll med härliga vänner och ett glas vitt eller rött
Toppen och byxorna är så SJUKT fina och skulle passa super ihop!
Armbandet och örhängena är mer för att piffa upp allt men inte ta för mycket fokus från toppen
Skorna enkla med öppen tå och en lagom hög klack


Topp
Armband
Örhängen
Leggings
Skor

 

Pizza och film, super!

Hej på er, eftersom det blev lite små knasigt med allt idag fixar jag utgångs-outfiten imorgon. Är verkligen helt slut och myser nu i soffan med pizza och trevligt sällskap. Lillen har redan däckat för länge sen och var tydligen jobbigt att vara hos en annan + bilfärd på det, haha!

Men nu ska jag vara social och så hörs vi mer en annan dag, btw har jag hunnit svara på era kommentarer och ber om ursäkt att det tog lite tid... Men nu är det gjort, nu ska jag fortsätta kolla på filmen, natti!



Bättre gå sin egna väg!

Det man med tiden inser allt eftersom är att personer man möter genom tiden antingen försvinner eller stannar. Jag har insett senare på åren att sånna som man inte trivs med eller lägger energi på en oavsett hur mycket man själv försöker är tyvärr inget att ha... Känns hemskt att säga så egentligen, men så är sanningen.

Livet är för kort för att lägga fokus på personer som ändå aldrig kommer finnas vid ens sida mer än en liten stund. Där av att det är bättre att gå åt skillda håll för båda parters skull. Det går inte att tvinga någon att tycka om en, oavsett hur mycket man försöker och det tar bara onödig energi...

Nu ska jag hem

Hej på er alla sötisar, dåså har man fixat klart lite av sommarpratarna och det roliga är att vi kom bara häften, haha! Men hade väldigt trevligt, men ett tag kändes det som att man skulle bli grillad levande, riktigt varmt idag! Nu blir det hem till Småland för att fixa det sista med texten och därpå göra dagens utgångs-outfit. Kan komma upp lite sent, men jag är påväg!

Men en rolig dag fick jag och fick inse att blogga och skriva är 2 HELT olika saker! Aldrig tänkt på det och glad att bloggandet inte är lika avancerat, då hade jag dött, haha! Aja mot Småland, bloggar mer sen igen, puss på er!


Avskyr sprutor utom vissa 9/5

Go morgon alla bloggläsare, dåså är man i lilla Skövde och sitter nu på Rådhuset med Linda, hon som ska intervjua mig inför sommarpratarna. Riktigt nervös inför detta och hoppas allt går fint, frontar med eller mindre hela mig och många punkter är väldigt känsliga och saker jag sällan pratar högt om... Men hoppas det blir bra!

Var tidigare idag hos doktorn för att göra lite tester, as tråkigt + att det gjorde ont, haha! Avskyr smärta och när jag var liten var jag inte spruträdd utan blivit det på senare tid =S Fattar ni, spruträdd, haha! Okej vissa "sprutor" går väl bättre än andra om ni förstår vad jag menar ;) Men allt gick bra och väldigt trevlig personal hade dom så det lugnade mig betydligt! :)

Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg

Något jag vill bli bättre på

I veckan som var lyssnade jag på en podd där dom pratade om att vara tacksam för saker. Det fick mig inse att det är mycket man faktiskt tar förgivet. Det kan vara allt från att man har alla sinnen fungerbara, kuna röra sig eller att ha människor som bryr sig om en. Jag glömmer ofta bort att vara tacksam för små saker, vilket jag nu ska bli bättre på och därför börja skriva ner 10 saker 1 gång i veckan som jag är tacksam för som jag sedan läser upp morgon och kväll tys för mig själv.


* Att kunna gå
* Att kunna ha alla sinnen fungerbara
* Att jag har en underbarfamilj, släkt och vänner
* Att jag har rinnande vatten
* Att jag har ett hem
* Att jag får chansen till att sammrbeta med olika företag
* Att ingen dag är den andra lik
* Att jag kan ringa mina föräldrar och veta om att allt är bra med dom
* Att jag har super söta bloggläsare som kikar in till och från under dagen
* Att jag kan beundra andras framgångar och inte känna avundsjuka

Ny topp!

Hej på er, hoppas allt är fint med er och med mig är det super! Var så van att alltid skriva nu ska jag till jobbet så visste inte riktigt hur jag skulle börja inlägget, haha! Well, det ger väl sig! Vädret har varit super mysigt hela dagen och det är så skönt med bra väder, älskar det! Under hela Crusingen var det kanon väder och ett tag trodde jag att jag skulle grillas i bilen, haha!

Passar också på att slänga upp toppen jag skulle fått upp för ca 2 månader sen och tyvärr verkar den inte finnas kvar =/ Dock är jag väldigt nöjd med den och älskar guld-snörena som blir som en extra bonus! Super söta! Hade tänkt ha den på Crusingen men med tanke på vad jag lyckades göra på krogen är jag glad att det inte blev så, haha!


Söt topp!

Denna toppen är så himla sommrig och älskar hur dom klätt modellen
Enkel och söt, liknar en topp jag hade sommaren som var på Öland
Tycker den är riktgit läcker och hade varit perfekt som vardagstopp


Topp
 

Frukost utomhus 9/5

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på super bra humör trots att halsen är som den är, haha! Har massa planer för dagen nämligen! Ska kika gym, städa och jobba och planera veckans 2 videos. Om ni har något förslag får ni gärna komma med dom, ingen är mer tacksam än jag! =)

Eftersom det är så fint väder utomhus tänkte jag passa på att äta frukost ute och det var så himla mysigt! Höra fåglarna och känna värmen från solen, det är sånt vi måste bli bättre att ta vara på! Dessutom måste jag förbereda mig inför morgondagens intervju, hade nästan glömt det... Aja jobb som sagt idag, bloggar mer sen igen, puss på er!




Videoinlägg!

Jobb är inte alltid skoj!

Hej på er alla sötnosar, dåså är det hög tid för mig att påbörja dagens redigering och känns lagom skoj... Varför är jobb så himla tråkigt ibland, haha! Well få skiten gjord och sen är det klart :) Sen när jag är klar med detta måste jag gå igenom min mail, komentarer här på bloggen och youtube. Asså jag är så himla dålig på det... FÖRLÅT!

Dagen har varit super duper solig och jag har haft en toppen dag förutom att det blev lite för mycket. Med min lilla kropp och 2 boxar slutar det aldrig väl, haha! Skämt och sido, nu ska jag redigera lite sen pizza, mumsigt värre! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Tror ni det skulle funka

De senaste dagarna har jag verkligen funderat över hur jag vill göra med min blogg och youtubekanal så den går hand i hand. Idag tycker jag allt är väldigt rörigt och vill mer eller mindre bara spy på skiten, haha! Skämt och sido! Ni som följt mig en längre period vet att jag engång körde "utgångs-outfit" och det är något jag vill börja med igen. Därför funderar jag nu på hur jag ska lägga upp detta...

Som ni vet gör jag 6 videos var av 3 är vloggar och 2 är "vanliga" eller hur man ska säga. Dom "vanliga" videos kommer dyka upp som dom ska någon gång under veckan och börja slänger upp Utgångs-outfits en på tis och en på torsoch trappa ner mina vloggar till 2 istället för 3 och enbart köra helgvloggar.

Anledningen till detta funderande är att jag vill skilja min kanal och blogg åt varandra, vad tror ni?! =)

Mår lika bra som alltid! 8/5

Go morgon alla sötisar, dåså är man i småland igen och GUD vad jag inte mår bra, haha! Crusing igår och var så himla skoj, åkte i en liten grön bil super söt! Det som sker för dagen är att jobbas jobba jobba... Ligger efter med lite saker som jag verkligen MÅSTE bli klar med idag! SEN kan jag få vila och tycka synd om mig själv, haha!

Tänkte att jag beställer hem något har verkligen ingen lust att laga mat och vet ni vad jag kom fram till igår?! Eftersom jag får ångest varje gång jag äter kött känner jag personligen att jag inte kommer fortsätta oavsett hur mycket krav det må vara... Men berättar mer om kvällen i veckan och vem jag fick sällskap av, nu ska jag spacka nyllet så jag kan fortsätta med mitt jobb, puss på er!


Det var tufft!

Något jag blirså arg över är när jag får mail från unga killar och tjejer som berättar deras situation i skolan och hur utsatta dom är pga att idioter klassar dom som annorlunda/konstiga... Ingen ska behöva känna så, alla är olika JA, men det behöver inte vara negativt, absolut inte!

Jag tänker ibland på dom som engåg var på mig kallade mig både det ena och det andra när jag gick i koridoren under högstadiet, ALLT för att såra. Ibörjan av 7:an var jag helst ensam, jag ville inte vara med någon pga allt prat som gick och hade en program jag alltid följde och åt glass eller popcorn till. Jag visste om att i huset var jag säker och där kunde ingen komma åt mig!

Jag har också haft det skit tufft under min tid i högstadiet, MEN det blir bättre! Idag vet jag med säkerhet att trots ärren som jag fick under åren i skolan har det stärkt mig som människa och skapat ett driv att lyckas. Dock vet jag att allt fler unga har det så pass tufft att dom tillslut inte orkar fortsätta... Men om du osm läser detta eller känner någon som är utsatt hjälp honom eller henne. Jag bad sällan om hjälp, men i efterhand vet jag att det kunde varit bra. Ingen förtjänar att må dåligt oavsett på jobbet eller i skolan <3

En sak jag lärt mig är att mobbare kommer oftast ingenstans, fine dom kanske går på alla fester och har massa vänner i början. Men när allt kommer omkring är det dom som tillslut blir eftesläntarna, värt att tänka på!
Det mina vänner kallas för karma när man är dum mot andra

Söt topp!

Denna toppen var ritkgit fin och väldigt enkel
Perfekt till vardags och med rätt smycken kan den även användas som party-topp
 Jag hade nog valt att ha dounat för att få en snygg frisyr och även sättatoppen i fokus


Topp


Halsen borde hålla! 7/5

Go morgon alla sötisar, vaknade för ett bra tag sen och är någolunda frisk i halsen, känns himla bra! Kanske hinner bli bra tills ikväll, hihi ^^ Har gjort massa huskurer inför kvällen och känns så himla härligt att halsen är någolunda på sin plats, hihi ^^

Crusing senare idag vilket ska bli skoj, senast jag var på något stort och då inte i skåne som mer ellerm indre var helt dött.... Då var det massor av folk, träffade en hel del bloggläsare och minns jag inte helt fel var jag förkyld då också, haha! Men övrigt av dagen ska jag ladda upp inför kvällen och göra mig iordning, har redan små börjat så misstänker att behöver bättra på sminket en sista gång, hihi ^^

Videoinlägg!

FAB!

I onsdags var jag som sagt i Skövde för att få bilen fixad och även massa ärenden. Men hann även få tid för klorna så dom är fina inför crusingarna jag ska på, så himla härligt! Det enda som behövs att fixas nu är håret som måste fixas och prova olika uppsättningar så jag matchar in någolunda in, haha! Att gå som bloggerska krockar nog bara i kulturen om man säger så, hihi ^^

Iaf naglarna blev super och trots att tiden var knappt fixade dom ändå in mig, så himla gulligt! Älskar verkligen Center Nail och dom är så galet duktiga! Givetvis gav jag dricks dels för att jag är nöjd, men också för att jag fick en tid så perfekt! =D


O.M.G

Super gullig topp som jag nog skulle ha främst till vardags och ett par jeans till.
Något litet armband och kanske ett fint hårsmycke hade varit super!
Sen ett par söta klackar med öppen tå, perfekt!


Här
 

Pajat halsen! 6/5

Go morgon alla bloggläsare, gårdagens uppdatering blev inget av, mådde verkligen jätte dåligt och vaknade upp med feber och ont i halsen... Men idag mår jag mycket bätre, slapp iaf febern, haha! Solen skiner och jag har tagit sovmorgon, varit lite små seg, men blir väl så när man är en liten sjukling. Hela denna veckans uppdatering har varit USEL, men har verkligen tappat suget för både blogg och youtube =/

Misstänker att nu har allt verkligen släppt, all oro och detta blir följden, trötthet... Men mws lite tur är jag inom kort på bättreingsvägarna! Fortfarande lite hostig och ska be en kompis om han kanske kan köpa honung så halsen blir bra eller håller hela morgondagen. Är medbjuden till 3 olika crusingar en i kalmar, en i småland och sen i tidaholm, så himla svårt att välja! Hoppas ni mår bra och att ni känner att denna fredagen blir något extra, bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

TACK!

Sitter just nu på salongen för att få klorna fina och dom var super söta som fixade in mig trots att dom var fullbokade, gulligt va?! :D Så himla sött och träffade även en kompis på stan som jag inte sett sen början av min utredning och japp, allt var inte sig likt, haha! Solen skiner i lilla Skövde och saknar denna staden, men skönt att åka hem till mitt sen :)

Gucci fick dock ingen tid... Men ska se om en annan salong kan ta emot henne! Kommer fortsätta gå till henne vi har haft, tycker hon är så himla grym! Dessutom stormtrivs Gucci hos henne, vilket vore dumt att byta helt! :)


Idioti! 4/5

Go morgon/förmiddag, haft massa att göra sen imorse då larmet gick redan vid 06:30... Asså så trött och vill bara HEM!!! Suger är vad det gör, haha!

Dessutom var bilens bromsklossar med helt slut, asså hur fan kollar dom på besiktningarna egentligen?! Kunde dom väl sagt redan då, idioter!!!

Lite små sur men ska boka taxi och hämta bilen för att sedan få naglarna fina, vill ha något att vara glad för, haha!




Måste prova först!

Sorry för sen uppdatering, men var iväg och handlade och det tog GRYMT mycket längre tid än vad jag trodde... Helt slut och har bara lite små saker at fixa med vloggen så det är ganska skönt iaf! :) Asså vilket väder det är ute eller?! Helt fantastiskt! Vloggen kommer upp senare ikväll, ska få besök vilken min som helst så vet inte om jag hinner få upp den vid 20:00 eller efter det.... =/

Blev att köpa massa roliga saker så som getmjölk, har ni någon gång provat det?! Tycker det låter så himla fräckt! Måste åtminstonde prova innan jag säger det är äckligt eller konstigt, haha!

Sweet!

Som ni vet älskar jag toppar som sticker ut lite från andra och har en helt eget stuk
Älskar magtröjer och jag tycker att oavsett storlek man har på sin kropp ska man kunna få bära det!
Denna ni ser nedan är väldigt enkel men också lite egen, älskar trycket och perfekt till krogen


Topp

 

Tidig morgon med intervju! 3/5

Go morgon alla sötisar, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv när jag super och vaknade ganska nyligen till liv, haha! Var på intervju tidigare idag som gick kanon och var på plats kl 09:00. Där av att jag somnade bums när jag kom hem, haha!

Nu blir det snart lite jobb och sedan en promenad med lillen i det fina vädret! Men först lite jobb och sedan påbörja dagens redigering, woop woop :)


Videoinlägg!

Värsta helgen på länge!

I helgen åkte jag till Kristianstad och den resan lär jag SENT GLÖMMA... Utgången blev faktiskt tummen upp men innan dess OMG! Jag har nog aldrig mått så dåligt av mina hormoner som jag gjorde då och allt var verkligen upp och ner. Där av att jag uppdaterade så dåligt på lördagen och hoppade bloggandet HELT under Söndagen.

Meningen var att jag skulle direkt hem och hämta Gucci på onsdag, men istället tog jag bilen upp och hämtade min bäbis samma dag som jag åkte hem. Dom sista milen kändes som en evighet och att magen skulle vändas ut och in... När jag kom hem skulle jag börja redigera men hade verkligen 0 ork =/ Somna vid 16:00 och vaknade morgonen därpå kl 08:00 för att göra mig klar för intervjun som gick toppen! Men idag mår jag mycket bättre!




Videoinlgg!

Förklaring kommer! 2 Maj

Go eftermiddag alla sötnosar, förlåt för gårdages och dagens uppdatering men förklaring kommer senare! Haft väldigt mycket idag, var på intervju kl 11:35 och som vanligt var jag sen eller rättare sagt åkte jag fel... Men tror intervjun gick bra och riktigt glad för detta! Helgen blev mer eller mindre e mardröm och allt kommer ni se i löragsvloggen som kommer upp senare ikväll!

Övrigt har dagen varit fullt upp med spela in lite matrial tills imorgon och även planera upp dagen! Fick tidigare ett samtal från L gällande intervjun i SR-radio och på onsdag ska vi ha en liten genom läsning på allt och alla låtar som ska med, åh så spännande!  Men nu måste jag fortsätta jobba, har en vlogg kvar att göra och massa inlägg att skriva, så bloggar mer sen igen puss på er!