En spännande dag i goa Göteborg!

I veckan som var åkte jag ner till Göteborg för att gå på möte på Schalgrenska som jag dessutom kom 20 min sent till, haha! Vad ska man säga... Det är så himla typiskt mig tidsoptemist som man är, haha! Ovsett gick det bra och sapp både böter och få ny tid, FAB! Redan tidigare när jag kom till Göteborg körde jag fel och hamnade mitt i smeten, så rädd har jag nog aldrig vart, haha! Intalade mig att jag skulle dö efter varje trafikljus, haha! Sen påväg hem var jag nära att inte komma ut heller, min GPS visade mig fel säkert 28 gånger och tog mig säkert 1 timme att komma ut från den där staden och ni kan nästan förstå min lycka över när jag fick se skylten Stockholm, haha! DÅ viste jag att nu är det bara raka vägen hem och firade med att köpa en stor Red Bull, hihi ^^ Men jag sa också till mig själv att OM det blir flytt på nytt igen får det bli till en större stad och Göteborg är himla fint så why not?! =D








Inte min grej, blä!

Hej på er, dåså har mna kommit hem efter en tur på stan och hoppade klackarna för första gången, tänkte spara mina fötter tills imorgon istället, haha! Hittade inte allt jag sökte dock, men helt okej ändå! Funderar på om jag ska försöka åka förbi ICA en snabbis för att köpa mig en Red Bull, mina har nämligen tagit slut och för er som inte vet brukar jag alltid ha 2 backar i kylen ståendes så ni kan nästan gissa vilken kris detta är?! =S 

Provade också chockladen jag fick av min fasters familj och den första smaken jag bemöttes var blev caffe, asså uh! Jag kommer nog aldrig lära mgi dricka den smörjan, luktar fantastiskt gott, men smakar som gammalt avlopsvatten, haha! Tack och lov var det bara 2 sorter och ska därför ge bort den sista till nån frivillig, hihi ^^


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt fin ochmer eller mindre kär i det mesta, haha!
Toppen är ur söt och ihop med byxorna blir det super
Hasbandet och armbandet är väldigt elegant och ger en liten glamorös stil
Skorna är super snygga och älskar den tjocka klacken!
Detta är en perfekt klädsel till en härlig utgång med goa vänner!


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor
 
 

Bara tanken får mig att må bra!

För ett bra tagsen gjorde jag mina fransar och funderar på att börja göra dom på nytt. Skulle vara så himla skönt att slippa allt pill med lim och skit. Tänk att bara sminka sig, fixa håret och sen är du mer eller mindre klar, visst låter det helt fantastiskt?! =D Dessutom kostar det inte så värst mycket heller, typ en 1000 lapp för nytt sett och ca 500 för påfylning man gör 2 - 3 gånger i månaden beroende på hur mycket man tappar, :) Vilket är helt klart värt varenda krona om ni frågar mig! Vad som helst låter bättre än att ta av och på eller så är jag helt enkelt bara lite lat, haha!


Borde få betalt för att vara jag, haha! 31/3

Go morgon alla bloggläsare, är på toppen humör och känns som allt är möjligt! Älskar dagar som dessa då problem inte existerar, haha! Eftersom jag mer eller mindre använde hela dagen igår till att sova fick jag knappt något gjort, därför har jag massa att göra idag som att gå på stan, spela in nytt videoinlägg och försöka gå till gymmet vilket jag verkligen inte vill, haha! Kan bara tänka mig alla blickar som väntar och nästan benägen på att träna i Falköping den kommande månaden, haha! Aja ska nog gå bra oavsett vad och om inte får dom väl glo tills dom känner sig nöjda ;) Undrar om man kan betalt för det, för nu borde jag väl klassas som en sevärdhet eller?! ^^ Skämt och sido, nu ska ta mig en morgonshake och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!

The Notorious BIG (Feat. Ja Rule) - Old Thing Back

En lugn hemmadag!

Hej på er alla sötnosar, sitter just nu framför tv:n och försöker hitta något intressant att titta på, resultat 0, haha! Vädret har varit ur tråkigt hela dagen och mesta dels bara regnat =/ Men det kan också innebär sol imorgon och det är inte fel det heller! =D Har också bestämt mig för att boka tid till lillen nästa vecka för bad & klippning, dels för hon inte är vidare långhårig, men också för att jag ska göra annat imorgon, haha! Ny ska jag kika klart en  serie och sen blir det dags för jobbelijobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Detta var bordet jag pratade om jag fick av mina föräldrar som en tidig födelsedagspresent, blev riktigt glad över den

Perfekt till vardags som utgång!

Denna toppen tycker jag är super söt och är enkel att matcha till det mesta
Jag skulle absolut kunna tänka mig denna till en utgång eller varför inte till vardags?!


Topp

Nu har den kommit!

Nu har äntligen artikeln jag medverkade i publicerats och den blev super bra! Kännsså himla fräckt att jag hamnade på första sidan, stackrs Skövdebor som satte mackan på tvären den dagen, haha! Men som ni bloggläsare vet älskar jag ge stora rubriker och även denna gången lyckades jag, haha!


Ni kan läsa artikeln Här

Bra start på dagen! 30/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Började dagen med en radiointervju och var SJUKT jobbigt att gå upp, är van med att ha sovmorgon, haha! Men tyckte ändå det gick ritkgit bra trots att jag var lite små nervös :) Utöver detta har jag inte så jätte mycket planerat, ska på gå möte runt 15:00 och även försöka dra mig mot gymmet. Måste också hinna gå en runda på stan för att kika ny kamera och även kika lite inredning till lägenheten :) En helt okej dag om ni frågar mig och skönt att inte ha allt för mycket att stå i heller! Men första ska jag lägga mig i sängen för att sova en stund, jag gick faktiskt upp kl 06:00 och ändå var jag nära på att kommaförsent, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Gucc har redan somnat och hon hade bra mycket hellre velat legat kvar i sängen, haha!

Veckans Planer!

Hej på er alla sötnosar, dåsås kommer veckans schema tillslut upp och ledsen att jag är sen som vanlig, men ni har väl börjat vänja er mer eller mindre, haha! Måste bli skärpning med detta, tips är jätte bra om ni har hur man undviker skjuta upp saker! :) Nedan ser ni Veckans Planer och tycker själv det ser ut som en himla härlig vecka! Eftersom jag duktigt nog glömt att boka tid för Gucc vet jag inte om jag kommer få en tid nu på Tisdag =S Men helt klart mitt eget fel... Kommer eventuellt få hem lillens nya kläder och lägtar massor! Annars ser veckan ut som vanligt om man bortser från att jag ska på radiointervju imorgon GAAAH! As nervös, haha! Så imorgon någon gång efter kl 08:00 kommer jag bli intervjuad av SR-radio Skaraborg och för er som inte bor i dessa treakter kan ni ladda ner SR-appen och sedan väljer ni P4 Skaraborg, hihi ^^ Ska upp extra tidigt imorgon för att gardera mig så jag kommer i tid och hinner köpa mig en Red Bull, haha! Nu blir det kika film innan jag kryper till kojs och så hörs vi mer imorgon i bilen, radion eller mobilen, puss på er!


 

Så söt, haha!






Söndag! 29/3

Go morgon alla bloggläsare, söndag idag och har inget specielltp lanerat egentligen. Det jag måste göra är att sitta med lite jobb och försöka spela in veckans bloggvideo. Åh jag är så super glad över er som gett massa förslag, tummen upp för er! Ska också ladda inför radiointervjun jag ska på imorgon, men tar mero m det senare! ;) Ska också möta upp Nettan jag inte tärffat på super länga, hon har haft massa med jobb och utomlandsresa, inte alls avis när snön yrde och jag höll på att få frostskador av att bara lämna lägenheten, haha! Födesledagsfirande igår vilket var så himla mysigt och jätte nöjd över det jag fick, visar er por la manana elleri  veckan :) Nu blir det mysa framför tv:n med lillen undertiden jag pysslar med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Min lilla foto modell!

Dåså är nästan alla gäster här som ska komma och ni kan nästan gissa vem som fått mest uppmärksamhet, haha! Men visst blev klänningen riktigt söt?! :D Är jätte nöjd även om den är en storlek för stor, haha! Men helt klart super söt iaf hihi ^^ Senare väntar en utgång så får vi se vad som sker, bloggar mer sen igen, puss på er!




Fin sommartopp!

Denna topp tycker jag ser så himla somrig ut, det hade varit perfekt en vamr sommarkväll ute på krogen med ett par snygga byxor i läder som ger lite skimmer.
Tror det hade varitsuper fint och ett par snygga klackar hade allt varit perfekt!


Sommartopp

 
 

5 timmar kvar! 28/3

Go morgon/eftermiddag alla bloggläsare, vaknade någon gång redan vid 6 tiden och kunde inte somna om..... AS SKOJ! Nu blir det att göra iordning lägenheteninnan gästerna kommer och försöka motivera lille Gucc att bära sin lilla klänning hon har dock inte sett den, haha! Lovar lägga upp bild så ni också får se hur fab hon blir, hihi ^^ Nu ska jag damsuga och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




En ''töntig'' födelsedagspresent!!

Igår var mina föräldrar hosm ig och satte upp bordet jag fick av dom och lämnade min 2 presentnämligen mina glasögon som Papi var så söt att köpa, gulligt va?! :) Dom kostade nästan upp mot 5 laxar och min första komentar när jag provade dom var att jag såg ut som en tönt, haha! (Inget illa ment mot er som har, syftar enbart på mig sälv) Jag är hur som helst nöjd med dom även om det känns lite ovant, men lär väl gå in dom allt eftersom hoppas jag :)
 

 

 

Håll fokus på rätt grej!

Hej på er, åh vilket fint väder det är ute och blir inte ni med jätte glada?! :) Jag blir det iaf, hihi ^^ Ska inom kort göra mig redo för att bege mig till Grangården för att köpa lite go saker till lillen och eventuellt kika på nytt koppel och hinner jag mer ska jag gå i lite affärer. Har mer eller mindre undvikt att gå på stan senaste dagarna, man vet inte riktigt hur alla hanterar min intervju, men hittills har jag bara fått fina komplimanger och det känner jätte skoj! Dessutom ska man fokusera på det positiva även om vissa anser det jag gör är helt fel och långt ifrån rätt :) Aja, dags att spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Den ska bli min!

Denna jackan är bara för snygg eller håller ni inte med mig?!
Jag ska faltiskt "råka" klicka hem denna och ett par saker till, perfekta vårjackan utan tvekan!
 

Jacka

Norlie & KKV - Ingen Annan Rör Mig Som Du

Denna låten tycker jag är riktigt bra även om texten är lite små  konstig, fast gemför man med många engelska texter är skillnaden inter speciellt annorlunda eller?!
Oavsett är den bra och är en av mina nya favoriter :)


Slapp och städdag! 27/3

Go morgon alla bloggläsare, fredag igen och känns så himla GÖTT! Har massa att göra idag bland annat städa inför mitt lilla kalas jag ska ha imorgon, riktigt skoj! Fick dessutom lön igår och var inte heller fy skam på torra land, haha! Började genast med att betala lite räkningar för att sedan koppla av i soffan, hihi ^^ Gårdagen regnade det typ hela dagen och dessutom började snöa mitt i allt, haha! asså vad händer liksom?! Under kvällen vart det mysigt väder för toalettbesök för att sedan dejta kudden till en bra film :) Nu blir det satt jobba vidare och så hörs vi mer imorgon igen, natti!

En super söt överraskning!

Igår när jag kom till jobbet fick jag en jätte söt födelsedagspresent av mina 2 chefter och blev verkligen super duper överraskad! Hade faktiskt inte räknat med någon present alls, men åh vad glad jag blev! Allt är så fint inslaget så det är knappt jag vill öppna det, hihi ^^ Jag måste helt klart ha 2 av världens bästa arbetsgivare och blev riktigt överraskad av denna super fina present :)
 
 
 
 

Längtar!

Hej på er, asså blääää vilket tråkigt väder det är ute... Fast andra sidan råka jag somna till så sak samma egentligen, men ändå, haha! Fick också reda på att tidningen med min senaste intervju kom ut tidigare idag, as häftigt! Dock verkar den inte kommit upp på deras hemsida, men så fort den gjort det lovar jag publicera den! Jag blev iaf jätte nöjd med text och bilderna! Ska försöka undvika gå i stan allt för mycket iAd av 2 skäl 1 det regnar och 2 låta Skövdebona smälta den senaste nyheten med mig på första sidan, haha! Nu blir det att snart göra sig iordning för lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Utgångs-outfit!

Åh vad jag älskar denna outfiten och tycker allt blir så klockrent, men kanske bara är jag, haha!
Toppen och byxorna är super fina ihop och gifter sig jätte bra!
Örhängena och ringarna stilar upp lite grann, men inte förmycket utan håller kvar den jirdnära
Skorna är super fab, älskar märket och dör varje gång jag ser dom!
Detta är verkligen en molly-outfit så det skriker om det, love it!


Topp

Örhängen

Ringar

Byxor

Skor

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love it!

Som ni vet har jag nyligen flyttat till Skövde och bor i en av dom finaste hyreslägenheter osm också kostar därefter... Men ska komma till poängen, i veckan fick jag veta varför min portkod inte funkat och det är för dom ska ta bort den helt och hållet, vilkt jag tycker är SKIT BRA! Detta betyder att enbart vi hyresgäster kan komma in med hjälp av våra brickor och att det är enbart vi som bor i huset bestämmer vilka som får komma in genom att släppa in dom via en knapp inne i våra lägenheter, AS BRA! Plötsligt känns min hyr realistisk, hihi ^^


Regnig torsdag! 26/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra för det gör nämligen jag! Det är trots det mindre roliga vädret, haha! Idag har jag inget planerat direkt mer än att ringa och fråga vart Guccis kläder tagit vägen =O Fattar noll som vanligt, haha! Förresten är det snart löning, gött! Har redan lite planer jag ska lägga pengarna på hihi :) Ska strax göra iordning en morgonshake, men först ska jag få klart det sista, bloggar mer sen igen, puss på er!

Guld i flaska!

För er som inte vet älskar jag Joico och skulle inte vilja eller kunna leva en vecka utan dom!
Fick hem dom 2 flaskorna till höger förra veckan och dom är verkligen helt UNDERBARA! Det märks skillnad från att ha använt sig av skitprodukter från matbutik under en kortare tid (2 duschar) till att använda BRA produkter igen! Speciellt märks det på löshåret och det är extra viktigt!
Tog också med mitt silverschampo från samma märke, as bra och super till extension!


             Silver     &     Färgathår

Allt har gått förvånansvärt bra idag!

Dåså är man hemma efter en låååååång dag och haft super kul, trots att jag trodde jag skulle dö i Göteborg, haha! Aldrig kört där, men gick faltiskt bättre än vad jag trodde om man bortser från lite små saker som jag ska berätta mer imorgon om, haha! När jag var klar på Sahlgrenska åkte jag till Falköping för att träffa Challan igen, hon var super gullig och bjöd mig på födelsedagslunch, sött va?! =') Tog en snabb tur på stan innan jag styrde hemåt och här sitter jag nu, mätt glad och väldigt trött, men så värt! Nu blir det mys framför tv:n undertiden jag fixar med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!




Söt topp!

Åh vad jag dör för denna toppen, tycker den är super fin!
Smälter av den och ett par schysta klackar och leggings har man outfiten klar för utgång :)
 
 
Topp
 

Videoinlägg!

Äntligen framme och sen som vanligt! 25/3

Go morgon alla bloggläsare, asså vilken dag... Började med att komma sent till Sahlgrenska pga parkeringsplatser... Hallå ofta man inte har en stor parkering?! -_-' Värdelös skit, haha! Fick ta en 30 mins parkering och bara hoppas att det går hyfsat fort xD Åh denna dagen började dåligt och fortsätter den såhär lär jag bli galen, haha! Jag hoppas ni har fått en betydligt bättre start iaf :) Det enda positiva var att det gick bra att köra i Göteborg och att jag inte dog, haha! Nu ska jag försöka slappna av och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Lite komplicerat!

Något jag ständigt får för frågan om vad det är för killar jag söker och hur han ska vara. Det är väldigt svårt att förklara och många tror att jag värderar enbart pengar och utseende, men så ritkgit är det väl inte. Det är nämligen som så, pga att jag är en offentlig person blir det betydligt svårare att vara i ett förhållande med mig gemfört med en annan TS eller biologiskföddpersonesom... Vart jag än är finns det alltid någon som känner igen mig och det är givetvis jätte skoj, men vissa dagar man man bara lust att vara som alla andra och inte ha den där uppmärksamheten man ständigt får... Dessutom måste jag prioritera mitt bloggande och mina uppdateringar och det är inte alla killar som förstår sig på det. Jag är en ganska komplicerad person när det kommer till det privat som sitter vid datorn ganska ofta och ständigt måste han nytt matrial även om hjärnan är på tomgång, haha Nej men ni fattar, så det är ytterst få som funkar i mitt liv och personen i fråga måste verkligen ha en ängelstålamod brukar både jag och mina vänner säga, haha! Men när han väl visar att jag får spac till just detta prioriterar jag tiden ihop med honom på ett helt annat sätt för att visa min tacksamhet att han står ut med mitt ''vänta lite jag är strax klar''/15 min senare ''klar'', haha! En ängeltålamod med andra ord för att jag ska kunna göra alla nöjda och belåtna, haha!

So sweet!

Hej på er, dåså är man hemma efter en super duper mysig dag på stan ihop med Challan och fått en hel del fixat. Har bokat tid för extension och även bokat in lillen för klippning nästan vecka. Vädret har verkligen varit super och vi unnade oss en mysig fika i solen, riktigt skönt! Dock missade jag att lägga ner mina brillor i väskan vilket resulterade att jag inte såg lika fab ut som jag egentligen borde soliga dagar som dessa, haha! Skämt och sido, en mysig dag, hann dock inte kika kamera men får försöka hinna med det imorgon eller till helge!

Tänkte också passa på att visa Gucc nya fliströja jag fick he, för någon vecka sen, visst är den inte super söt och jag dör varje gång jag ser den, hihi ^^ Älskar den lilla kaninen som sitter på sidan och dessutom verkar hon tycka om den, vilket är ett litet extra plus :)




Utgångs-outfit!

Denna outfiten ycker jag blev så himla fin och väldig elegant
Toppen är hur snygg som helst och ihop med byxorna blir det super!

Örhängen är snygga och älskar dom så GALET mycket!
Ringarna är snygga och väldigt eleganta som ger en väldigt fin glamorös stil
Skorna är enkla och gör söta!


Topp

Örhängen

Ring

Byxor

Skor

 

Mumsigt värre!

Sitter just nu med Challan för att avnjuta en mysig luch. När vi är klara här blir det gå lite på stan och fixa lite små saker. Ska också kika en ny kamera som är enkel att ta med i väskan och slippa ha en och samma till både utgång och shoppingrundor, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Underbart väder! 24/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår super duper bra! Själv är jag på jätte bra humör och är på betydligt bättre humör än igår, haha! Har precis tagit min morgonshake och knaprat lite hormoner, dessutom är jag redan fixad för dagen, känns osm jag ligger bra tidsmässigt, himla skönt! Dagen ser ut förljande boka tid för Gucci, luncha på stan eftersom det inte blev av igår och eventuellt boka tid för urtagning och i sättning av nya extension, hihi ^^ En himla mysig dag med andra ord, nu ska jag fortstätta med lite videoredigering undertiden jag väntar in min lilla kompis, bloggar mer sen igen, puss på er!


Nästan där!

Tidigare idag fick jag äntligen upp min glasdusch och oj vad lycklig jag är! Älskar den redan och längtar redan att kunna få inviga den för första gången, hihi ^^ Nu saknas bara några saker innan min lägenhet blir komplett och det är tavlor, spegel och 2 texter som ska befinna sig i hallen och den andra i mitt Fotorum/Walk In Closet. Sen ska ni bli inbjudna på en lite rund tur och harjag tur kommer allt upp i veckan, hihi ^^


Energi 0!

Vädret är verkligen as tråkigt och har knappt någon lust att göra något alls... Har dock fått lite jobb gjort och påbörjat lite spontan städning. Skulle egentligen möta upp en vän men eftersom lite problem uppstod bestämde vi oss att ta det imorgon istället och kanske lika bra?! :) Nu blir det att göra klart det sista innan jag fortsätter med ytterligare jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!


Åh jag avlider!

Åh jag dör för denna tröjanoch tror jag knappast är ensam om detta heller...
Den är hur söt osm helst och man vill bara äta upp den, haha!
Tyckerden är riktigt vacker och jag mer eller mindre bara smälter förden, GALET!


Tröja

 

Alla ideér är välkomna!

Som ni vet har mitt videobloggande varit uselt och inte kommit upp en video på bra länge... Men nu har jag fått lite ideér och förslag på lite videos och har ni något förslag får ni absolut komma med det :) Som ni också vet har jag lovat en rundtur i lägenheten men får bli när ALLT är klart, hihi ^^



En går måndag! 23/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv är jag på helt okej humör, men misstänker det är pga det ur kassa vädret, haha! Har precis fixat mig för att möta upp en kompis på stan och ska strax på möte vilket lär gå ganska fort :) Känner mig lite små krasslig i halsen och hoppas det inte blir värre än vad det redan är, haha! Nu blir det morgonshake och göra iordning lite annat grejs, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Veckans Planer!

Då var det dags för Veckans Planer och ser ut som den kommer bli rikigt bra. Det jag ser fram emot mest är att få boka tid för lillen, fixa in order och hämta ut Gucc nya kläder osm bör komma i veckan. Det jag ser fram emot minst är att åka ner till Schalgrenska pga att det är så himla tråkigt om inte tala slöseri med tid, haha! Men ska nog gå bra och ska bli så himla skönt att bli klar med allt och få alla papper klara, hihi ^^ Nu blir det mys framför tv:n och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Sam Smith - Lik I Can

I veckan har jag lyssnat på denna en hel del och anledningen är att den r dels är super bra. Men mycket är för att en kompis hade med sig sin gitar och började spela. Det är något med killar och gitar eller vad säger ni?!
Hur som helst dog jag mer eller midnre av att sitts och lyssna till varje ton som togs, hihi ^^



Sista sakerna ska upp! 22/3

Go eftermiddag och ursäkta att uppdateringen blev som den blev, men har mer eller mindre sovit fram tills nu, haha! Har haft en jätte mysig helg med föräldrarna och lite senarei kväll blir det tt puttra hemåt för att försöka få upp stolarna och släppa in en kompis. Fick faktiskt upp bordet helt själv så tycker jag kan få lite hjälp med dom sista grejerna iaf, hihi ^^ Dessutom går han till gymmet oftare än mig och pumpar sina armar så hoppas dom kan vara till någon mer nytta än att bara se almänt snygga ut också, haha! Nu blir det att jobba med lite små saker inför kommande vecka och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Tok nöjd!

I veckan fick jag smyg kika på texten som ska eventuellt publiceras i veckan jag intervjuades för och den blev verkligen super bra! Åh ska bli så himla skoj när den kommer ut och ni också få ta del av den! :) Dock lär Skaraborgarna som inte vet om vem och vad jag är sätta sitt morgoncaffe i halsen, haha! Fast andra sidan gillar jag göra stora rubriker och känner på mig att detta är bara början innan min bloggkarriär ska ta ett ytterligare hopp, inte mig emot ;) Desutom är detta min 3 tidningsintervju och hög tid att göra en egan wal of fame eller har jag fel?! =D

 

Svårt val som vanligt!

Jag har länge letat efter en jacka som denna vet inte hur länge och av en ren slump hittde jag dessa!
Dock vet jag inte vilken jag ska välja... Rosa är snyggt men pasar det till mit hår?! Svart är med också snyggt och går enklare att matcha till annat, ah ni hör vilket problem jag har, haha! Tycker dom är super fina och var tvungen att visa er dom också! =D


Jacka
 

Familjekväll! 21/3

Go morgon alla bloggläsare, kom precis utifrån duschen och har min lilla turban på skallen ,tur att ingen ser mig, haha! Idag är det lördag och ska försöka lägga lite fokus på träning och ha lite familjemys här hemma. Planerade att dra ut ikväll men har verkligen 0 ork för detta... Men kanske kommer under dagen, you never know?! :)

Lite senare ska jag med mami för födelsedags-shopping till mig själv, haha! Tycker faktiskt det är bra att jag få följa med istället att dom köper något jag verkligen inte vill ha som jag senare ger bort eller slänger, haha! Otacksam, kanske det men palla stå och byta grejer liksom, tar tid jag varken har eller vill lägga, hihi ^^ Nu blir det att kika på någon film undertiden håret torkar, bloggar mer sen igen, puss på er!

Snygg topp!

OMG vad jag älskar denna toppen, visst är den sjukt snygg?!
Värsta perfekta party toppen och man bara dör av att se på den


Topp

 

Äntligen!

Igår fick jag ett samtal av Sködebostäder som berättade att min glasdusch och kändes skit naice! Så på måndag kommer den äntligen upp och ska blir så nice! Kommer bli så galet skönt att slippa ha vatten över halva badrummet + kunna påbörja min video och visa er hur jag bor som jag såååå länge lovat, haha! Ska bli skoj, fattas bara 1 sak nu och det är min nya stero men det är för visso enkelt att fixa, hihi ^^


Dubbla budskap! 20/3

Go morgon alla bloggläsare, känner mig riktigt slö och funderar på om jag håller på att bli sjuk... Avskyr att vara sjuk, enda man gör är att mår piss, haha! Men får se hur det går :) Annars idag har jag inget direkt planerat, ska ta det lite lugnt och kanske ut på stan med ett par vänner, men beror helt på hur jag mår! Blev också fundersam på solförmörkelsen eftersom jag hört olika dom närmsta 24 timmarna, men mellan 09:45 - 11:00 tiden bör det inträffa sägs det, aja lär ändå vara vaken då och borde märka om jag behöver tända lampan ^^ Nu blir det lite jobb och så hörs vi mer sen ogen, puss på er!

Deorro X Chris Brown - Five More Hours

Utgångs-outfit!

Toppen är super söt och ihop med halsbandet blir det riktigt bra!
Örhängena är super söta och ger en liten busig lukt
Byxorna är super snygga och ihop med skorna blir det riktigt perfekt!


Topp

Örhängen

Halsband

Byxor

Skor

 

Häftigt!

Hörde på radion att det tydligen ska bli solförmörkelse imorgon kl 09:45 och att det enbart sker ytterst sällan. Tänkte skriva vart 20 år men inte helt säker på vad dom sa eftersom jag var rätt nyvaken, haha! Oavsett om det sker eller ej tycker jag det är riktigt häftigt och ska absolut inte missa detta =D


Stol och bordfix! 19/3

Go morgon alla bloggläsare, hopas ni sovit gott och mår bra! Är på riktigt bra humör och vädret är helt fab med stort F, haha! Idag är det torsdag och har inget speciellt planerat.. Eller jo försöka få upp bord och stolar, samt göra en order till en högtalare :) Ni vet en sådan jag fick i julklapp fast i vit, tänkte byta ut min svarta och JA, jag är perfektionist, haha! Har ni tänkt på att det snart är löning?! Riktigt skoj! Ser faktiskt fram emot att betala mina räkningar, men säkert bara jag, hihi ^^ Nu blir det fixa med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Galet är bara förnamnet!

I helgen vart det utgång som ni kanske vet och vet inte riktigt hur jag ska börja, haha! Började med hemmafest in ma place och allas humör var verkligen på top! Sen kom vi till krogen och vi dansade som tokar och jag träffade massa underbara människor, samt 2 - 3 klasskamrater från gymnasiet, FAB! Sen hur det hela sluta var väldigt märkligt, haha! 1 åkte hem ensam, 2 gick till donken men gick ur kön utan mat och den sista hamnade i en 3 kant, haha! Asså mina utgångar är aldrig densamma, men lika glad är jag för det, hihi ^^ Det är som jag brukar säga, man behöver inte bo i en storstad för attt få en spårad utgång, det fixar jag så bra själv, haha!

 

Vad tror ni?!

Hej på er! Sitter just nu i soffan efter att Hållt på med att luska ut hur jag skulle få bordet från affären till hit, haha! Men in kom den och tur är väl det :) personalen var dunder bra och riktigt nöjd över mitt lilla matbord! Kikade också på en riktig snygg ute möbel och blev tok kär... Tycker den är riktigt snygg och trots att den ligger på nästan 8 laxar är jag lite benägen på att köpa den ändå, haha! Bara 1 litet problem... Hur ska jag få upp den och platsar den i hissen?! xD


Sött hårsmycke!

Som ni vet har jag mer eller mindre blivit lite små tokig i diverse hårmsycken
Tycker hårsmycken i sig är så himla fint och har man brunt, svart eller någon mer utåtstickande färg tycker jag absolut man ska unna sig ett! Det liksom lyfter fram hela håret och framhäver också ansiktet


Hårsmycke

There's nothing else i can say then...




På bästa humöret! 18/3

Go morgon alla gladisar, asså är det bara jag som typ är på bästa humöret eller?! =D Vaknade med världens gladaste morgonhumör och började städa, visst låter det sjukt, haha! Det jag ska göra idag är att köpa ett matbord jag reserverade igår, gå till gymmet och planera helgen med ett par vänner. Det är tal om utgång på nytt och känns så himla skoj även om helgen som var blev riktigt TOKIG, berättar mer om det sen ;) lite sugen på sushi så ska kanske unna mig detta?! Nu blir det göra iordning sig till stan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Can you keep a secret?!

Något jag tycker är så underbart med många av mina vänner är att när någon försöker ge sig på mig på krogen går dom genast till skydd. Hade jag inte haft dessa underbara människor vid min sida hade jag ALDRIG orkat min resa och mycket är tack vare dom att jag står här idag. Dom har hjälpt till att byggt upp mitt självförtoende och hjälpt mig våga stå på mig. Många tycker jag är modig som är TS, men utan dessa personeri  mitt liv hade det aldrig gått! Bakom varje färgsprakande person står en eller flera personer i tjänst att han eller hon är den hen är.


 

Mysdag hemma!

Hej på er, sitter just nu i soffan med ny duschat hår som ni kanske ser?! :) Skulle egentligen sticka till gymmet, men på något underligt sätt hamnade jag i en möbelaffär, haha! Har planer på att köpa ett nytt bord för att fylla lite plats i köket, tycker mitt barbord gör sig bättre vid fönstret nämligen :) Skulle egentligen ut och käka med en kompis förut, men vi bestämde antingen ta det senare ikväll eller i veckan någon gång. Annars har det varit en himla lugn dag där jag fått lite annat gjort så tog väl inte allt för illa av att vara hemma en extra dag heller direkt, haha! Nu ska jag fortsätta med det sista av jobbgrejen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Läckra byxor!

Dör mer eller mindre för dessa byxor, gör inte ni det också?!
As snygga och älskar designen på den, dessutom går svart att matcha till massa!


Byxor

 

Bästa killen i världen!

En radioprofil som jag bara inte kan få nog av är Farao. Han är helt fab och garvar varje gång jag lyssnar på honom. Han verkar vara en hel skön kille och den sorts grova humor jag själv älskar, haha! Han är utan tvekan my king, hihi ^^



Skön start på dagen! 17/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska börja min morgon med att ringa ett samtal undertiden jag går ut med lillen :) Planer för dagen ser ut som såhär att jag ska till gymmet lite senare och luncha ihop med en kompis, en hyfsat lugn dag med andra ord. Satt mer eller mindre hela kvällen med massa jobb, men himla skönt att ha i vetskap att hälften är åtminstone klar! Aja ni blir det shake och sen ut för att låta någon göra nr 1 & 2, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Jobbdags!

Hej på er, sitter just nu framför tv:n undertiden jag pysslar med lite jobb och gå igenom mailen. Ni förstår jag är faktiskt rättmångsidig, haha! Skämt och sido, dagen har gått hyffsat snabbt och laggt ner lite tid åt städning, vilket var VÄLDIGT importante, haha! När jag är klar med detta ska jag utföra lite ärenden på stan, samt köpa något gott till lillen. Men innan dess blir det göra klart det sista sakerna, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla läcker eller vad säger ni?!
Toppen är snygg och väldigt elegant och får en extra tuch med halsbandet
Armbandet är super läckert och ger en väldig elegant stil
Byxorna passar super och ihop med skorna blir det perfekt!
Detta är en ritkgit Mollyoutfit, lite 2 much på en lagom nivå


Topp

Halsband

Armband

Byxor

Skor

Tove Lo - Talking Body

Denna låten är faktiskt en av mina senaste favoriter och ycker Tove Lo är helt fab!
Perfekta Måndagslåten eller vad säger ni?! =D


Bil köp?! 16/3

Go morgon alla bloggläsare, hioppasn i sovi gott och mår bra! Själv vaknade jag för en stund sen och stått och spacklat upp fejjan, hihi ^^ Det som sår på mina planer för dagen är att gå på möte värdera rödan och eventuellt köpa bil eller åtminstonde be dom ta hem om färgen inte finns, hihi ^^ Senare ikväll blir det gymmet och kanske ett spontan besök någonstan, vi får se helt enkelt :) Nu ska jag leta fram lite kläder, slänga i mig min morgonshake och sen bege mig in mot stan. bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Då var det dags för Veckan Planer, tycker den ser riktigt okej ut. Det jag ser fram emot allra mest är att hämta ut mitt paket som ska ligga lite ögongodis i, hihi ^^ Annars blir det som vanligt, städa, gymma, festa och även ett möte. En helt okej vecka med andra ord :) Nu blir det mys till en bra film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Hello, Hi!

Som ni vet har jag funderat på en ny bil rätt länge och bara för någon vecka sen då Rödans batteri la av mer eller mindre fick jag nog och bestämde mig på plats ''Nu är det dags att byta bil'' haha! Så igår var jag och kikade på bil och fick upp ögonen för den nya Aurisen! När jag fick min Aygon av Papi hade jag inte Gucci och dagen hon kom in i mitt liv har det blivit betydligt trångare... Dessutom om jag ska skaffa ytterligare en pälsboll kommer det knappas bli bättre med plats, haha! Så på måndag ska jag åka tillbaks till bilaffären och provköra en för att sedan göra slag i sak :)

 
 
 

Kunde varit värre! 15/3

Hej på er alla sötnosar, sitter just nu framför tv:n och smaskar i mig bakismat. Mår dock väldigt bra trots allt :) Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande och vara lite social med min kompis, bloggar mer sen igen, puss på er!




Just go and fuck yourself...



OMG!

Jag kan knappas vara ensam om att tycka om dessa skönheter  <3
Älskar odm och riktgit våriga eller vad säger ni?!
Ett par trekvartbyxor och till någon snygg topp hade varit super!

Skor
 

Taggar inför kvällen! 14/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Idag är det lördag och känner mig as taggad inför ikväll då det vankas utgång med brudarna. Men fram tills dess ska jagt bara ta det lugnt och njuta av det underbara vädret hihi ^^ Nu blir det ta lite frukost och pyssla med lite jobbgrejer. Måste också ringa ett par samtal men går nog hyffsat snabbt, bloggar mer sen igen, pusds på er!


Älskar mitt liv!

Hej på er alla bloggläsare, dåså är man påväg hem till föräldrarna för att ha lite fredagsmys =D Ska egentligen hämta lite saker så egentligen därför jag åker och sen är det bara en bonus att jag får träffa dom :D Besiktningen avklarad och hur set gick berättar jag imorgon, mohaha! ^^ Passade också på att kika in på Amöbler där jag fick super duper bra bemötande! Detsamma gällande Bilaffären där efter 10 mins väntan, haha! Dom erbjöd sig att kunna hämta hem en bil oavsett plats, asså är inte detta min tur dag eller vad?! =D Detta är en perfekt start på helgen och bättre kan det inte bli eller jo, att jag vinner 1 mille men hur stora odds är det, haha! Nu blir det puttra hemåt och diskutera bilköp med Papi, bloggar mer sen igen, puss på er!


Åh dööööör!

Bara jag som mer eller mindre smälter för denna tröjan?!
Tycker den är så himla fin och skulle faktiskt passa oavsett kön och storlek
Dock funderar jag på hur den skule bli till mitt hår... Men riktigt sugen är jag!

Här

 

Dinner!



Äntligen Fredag! 13/3

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är idag! Solen skiner och jag är på riktigt bra humör! Idag är det fredag äntligen och det som står på schemat för dagen är att eventuellt luncha med Mami , få klorna fina och vid 16:00 besikta rödan, lite smått nervös faktiskt, haha! Jag ska också gå igenom min mail under dagen, men bortser man från detta kommer det nog bli en hyffsat lugn dag. Nu blir det en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Kändes bra!

Hej på er, dåså har man varit på intervjun och kändes som den gick riktigt bra! Jornalisten var super trevlig och skulle få läsaigenom texten innan den publiceras, ska bli riktigt skoj! När vi var klara gick jag lite ärenden för att avsluta dagen med en liten pizza. Americans Pizza Today är utan tvekan min favorit pizzeria i ela Skövde! Älskar den och det är trots att den kanske inte är vidare nyttig, men vem bryr sig, jag ska ändå till gymmet senare ikväll, hihi ^^



Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen och kjolen är super snygga ihop och dessutom fårman sjukt snygg figur oavsett form!
Halsbandet och ringen är glamoröst och riktgit läckert!
Skorna är super söta och tycker som är riktgit snygga oc eleganta


Topp

Halsband

Ring

Kjol

Skor

Pitbull, Ne-Yo - Time Of Our Lives

Laddar för dagens intervju! 12/3

Go morgon alla bloggläsare, åh vilket fint väder det är och sitter just nu med lite färg i håret. Skulle egentligen fixat det för någon vecka sen men det har inte blivit av förens nu haha! Så fort jag är klar med detta blir det att göra sig iordning för dagens intervju, ska bli riktigt skoj! Behövde dock flytta min nageltid till imorgon då jag också ska besikta bilen, haha! Tur att Papi berättade det igår annars hade jag fått stora problem, haha! Nu ska jag kika ite på tv och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Aw =')

 Är det bara jag som mer eller mindre smälte för denna lilla rumpa haha! Tycker den är så himla söt och kan inte rå för att jag bara smälter av att se den lilla hamsterns bakdel haha! Tror knappas att jag är ensam, hihi ^^


Dags för lite jobb!

Hej på er, dåså har man varit lite i stan och fixat lite små saker inför helgen bravader. Asså bara jag som mer eller mindre längtar ihjäl mig till helgen?! Ska bli himla skoj och det verkar som Annelie också ska med ut, OMG liksom =D Har dock inte hunnit ta min utväxt utan tänkte sitta med lite jobb först innan jag drar igång mes den processen :) Nu blir det en lite promenix med lillen i det fina vädret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Snygg krog-väska!

Åh vadsöt denna lilla väskan är och älskar matrialet
Tycker den har en väldit elegant och städad stil
Den skulle passa super till en slimmad klänning med ett par matchande pumps till någon snygg hår uppsättning och snygga örhängen


Väskan

 





Den som vill vara fin får lida pin!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni sovit gott! Asså vädret idag är bara för UNDERBART, iaf här i Skövde, hihi ^^ Idag är det Onsdag och ska iväg lite senare för att hämta ut ett paket och gå lite på stan. Finnsså himla mycket man vill ha men ändå inte behöver, ah ni fattar, haha! Jag ska också försöka hinna med att ta min utväxt, hade varit himla skönt att ha den klar inför morgondagens intervju :) Men allt beror på hur länge jag blir kvar på stan dvs :)

Igår var jag iväg på min första laserbehandling underarmarna och GASH vad ont det gjorde, haha! Misstänker att jag är lite överkänslig men höll faktiskt på att börja lipa, haha! Däremot var hon som utförde behandlingen super duktig och haft henne tidigare också. Nu återstår bara 7 behandlingar kvar, inget jag ser fram emot... Men som man brukar säga ''Den som vill vara fin får lida pin'' ;)


En superkraft!

Allt som är annorlunda är konstigt, men på vissa syns detta inte utan märks allt eftersom. Läste denna artikeln och var så tvungen att länka den för tycker den var så himla bra! Den gav mig mer förståelse att dessa människor som har ADHD/ADD. Dom är inte konstiga eller annorlunda! Dom har känslor precis som oss andra och kan glädjas av samma sak som du och jag. Enda skillnaden är att dom befinner en slags superkraft som kan ta tid att kontrollera och när dom väl gjort det kan dom gå riktigt långt =)
 
 
Läs artikeln Här

Guccis nya tröja!

Hej på er, sitter just nu med en varmakoppen och kikar på ett något matprogram. funderarpå att bege mig ut med lillen nu när solen äntligen kikar fram. Var nere på stan förut för att gå lite ärenden samt gå på mikn laserbehandling och trodde jag skulle blåsa bort med min 17 cm klackar, haha! Jag kan knappt förstå att det redan är Onsdag imorgon, gör ni det?! Tycker veckorna gå så SUKT fort, men det är väl så när man alltid har något att se framemot antar jag, hihi ^^

Åh tw, fick hem Guccis sin nya tröja för någon vecka sen och visst är den bara för söt?! Dock var den lite för stor =/ Men efter jag hade slängt in den i torktumlaren 1 timme satt den bra mycket bättre! ;) Detta är utan tvkena en av mina favorittröjor och även lillen verkar med helt såld i på den, aw =')





Sweet!

Detta linnet liknar lite mitt Nike-linne jag har och tycker den är så himla fin!
Älskar trycket och tycker om hur den är formad för att lyfta fram en snygg figur
Dessutom kostade den ara 99 kr och finns i 4 ytterligare färger för dom som föredrar någon anna färg!


Linne

Såhär såg jag ut igår!

Igår blev det en dag på stan som sagt och såhär gick jag klädd då. Kände mig hyffsat neutral om man bortser från det röda håret. Insåg också hu oehört kort jag egentligen är, tänk vad beroende jag är av mina klackar, haha! Men måste faktiskt medge att det var skönt att gå inte allt för piffad heller, riktigt fint väder hade vi också :)




Snart är det dags! 10/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv är jag redan i fullgång med att göra mig iordning för dagen. Vädret är lite halvtråkigt och glad att jag enbart ska vara hemma med lite arbete mesta dels hihi ^^ kl 13:30 har jag tid för laserbehandling, riktigt nervöst eftersom jag kommer ihåg hur "skönt" det var sist =\ Fast andra sidan blir det bra resultat och bara tanken att slippa behöva raka sig under armarna låter hur befriande som helst! När jag är klar där ska jag trippa mot gymmet och sen blir det hemmarbete resterane av dagen... Skoj va, haha! Nu blir det att ta en mysig morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 

Inte rättvist!

Något som är väldigtvanligt med just sydamerikaner är att vi är väldigt känsliga för laktos och som ni vet är jag egentligen laktosintollerant, men sällan brytt mig om det, haha! Men i helgen fick jag inse att min allergi hade blivit värre =/ Jag tycker mjölk är rätt så gott och dessutom har ny forskning visat att det kan förebygga diabetes och övervikt, asså varför är livet så orättvist, haha!


Underbar dag på stan!

Tidigare idag blev det en mysig dag på stan med Challan och vi hann med massa skoj! Vi började dagen med att hämta ut mina skor som äntligen hade blivit klara, ska bli så galet skoj att kunna använda dom igen, hihi ^^ Därefter gick vi i lite affärer och vi hann även kika olika priser för extension ut och isättning. Vi hittade en jätte trevlig frisör som eventuellt kunde tänka sigsätta i löshår från Rapunzel, helt FAB! Dessutom låg priset inte jätte högt heller utan kostad bara lite över 5000, helt perfekt! När vi var klara där åkte vi till Thai House för en mysig lunch, en himla trevlig dag med andra ord, nu blir det mys framför tv:n och så hös vi mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev super läcker eller vad säger ni?!
Toppen och halsbandet passar verkligen jätte bra ihop och blir super till v-ringningen
Ringen är enkel och super söt
Byxorna är enkla och går super fint ihop till skorna som har sjukt fin guld-detalj!
En typisk Molly-stil och absolut något jag skulle kunna tänka mig


Topp

Halsband

Ring

Byxor

Skor

 

Rihanna & Kenye West & Paul McCartney - FourFiveSecound

Våren är här! 9/2

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gtott och mår bra! Själv vaknade jag rätt nyligen och ska inom kort göra mig iordning för dage. Ska möta upp en kompis på stan vid 12 tiden och lite senare bege mig mot gymmet. Vädret är helt underbart och märks att vintern äntligen är påväg bort, love it! Nu blirdet en morgonshake och så hörs vi mersen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Då var det dags för Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en ritkgit mysig vecka! Har fått ställa in 2 möten jag skulle gått på för att hinna med allt annat, men ni förstår hur det är antar jag :) Det jag ser fram allra mest är att få mina naglar fina och intervjun jag ska medveka i nu på Torsdag. Ni ska få veta mer om det senare i veckan ;) Annars blir det lite som vanligt, partyn, träning och hämta ut ett paket som eventuellt ska dyka upp nu på Onsdag hoppas jag, haha! Nu blir det mysa i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Valpdags?!

Det finns 2 hundraser jag tyker är riktigt fina och det är Afgan och Grand Danois som jag tycker är så SJUKT fina! Tidigare idag ringde jag en super trevlig hunduppfödare som föder upp den vackra rasen Grand Danois som gav mig lite mer kött på benen om rasen och berättade att hon eventuellt ska få en kull nu till våre. Det hade varit så himla mysigt med en liten valp och om det blir nu i år är namnet redan klart, hihi ^^ Det enda som är svårt just nu är vilken färg tjejen ska ha eftersom jg tycker Blue och Yellow är minst lika snygga! =/



 

Underbar kväll!

Utgång igår och oj vad skoj vi hade, haha! Träffade massor av sköna människor och fick massa fina komplimanger för mitt röda hår, FAB! Vi började med förfest hemma hos mig för att sedan ta taxin ner mot stan för att påbörja kvällen. Något jag tycker är så himla grymt var vakten som berättade att jag inte behövde visa legg, snacka om att mitt B-kändisskap hjälper mig en hel del, hihi ^^ Det enda negativa med kvällen var vid garderoben där vi fick stå ett bra tag, jag är oftast vad att få min lapp plockad först, haha! Men bortser man från det var kvällen super och jag är tok nöjd! =D




Känner mig duktig!

Go morgon alla sötisar, hoppas ni sovit gott och mår bra! Vaknade med världen baksmälla och mådde riktigt pissdåligt, haha! Men efter en burk Red Bull var jag på fötterna igen och fick även lägenheten städad, snacka om att den gav mig vingar ;) Utgång igår och berättar mer om den sen, nu ska jag göra mig iordning för att träffa mina släktingar innan dom åker tillbaks till Öland =) Vädret är super och jag mår jätte bra, känns som inget kan gå fel idag, lovely!


Let's go!



WoOp, WoOp!

Utgång ikväll och känns AS BALLT och för engångs skull på hemmaplan eller vad man ska säg, haha!
Senaste utgången som blev förra fredagen blev i Göteborg och OMG vad skoj vi hade det. Eftersom nattlivet där nere är annorlundare än här kunde jag lika bra ta tåget hem samma kväll, SJUKT BRA! ock höll jag på att missa min hållplats, alla hästar var inte riktigt i stillet om man säger så, haha! Men ikväll blir det påt igen, först förfest hemma hos mig och sedan taxi raka vägen ner mot stan, hihi ^^


 
 

En riktigt söt topp!

Denna toppen tycker jag är så himla söt eller vad säger ni?!
Hade varit super till något snyggt armband i silver och ett par vita eller röda leggings. Dessutom ligger den på REA och vore dumt att inte fundera lite åtminstone ^^

Här


 

Alive! 7/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Kom rätt nyligen hem efter att hämtat Röda. Enlig personalen hade tydligen batteriet gjort sitt och därför laggt av, skoj va?! Men nu har den fått ett nytt, hihi ^^ Lördag idag och har inga direkta planer, ska jobba lite och senare ikväll blir det utgång i daglig ordning ska bli himla skoj! Nu blir det kika lite på film undertiden jag shoppar lite lätt, himla smidigt attt göra 2 saker samtidigt, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, dåså har man varit på stan och naturligtvis hade dom lunchstängt när jag kom för att hämta mina skor... VARFÖR?! Inte för jag har brist på skor inför imorgon, men ändå, haha! Aja ska se om det kanske går att hämta dom efter mitt möte eller imorgon :) Men känns ändå så himla typiskt, haha!


Suget bara växer!

Denna toppen har jag förvisso redan, men i svart och lite sugen på att ha den i vit också. Hade varit så sjukt snyggt till håret eller vad tror ni?! Riktigt sugen på att klicka hem den och ska ändå göra en order och funderar på att låta den trilla i, hihi ^^
 
 
Topp


 

En dag med lite att stå i!

Nu blir det att bege sig till Elins för att träffa Mami och min lilla moster, ska bli så himla skoj! Därefter ska vi käka på Max, lite trött på restaurangmat och får bli något annat för engångs skull, hihi ^^ Därefter ska jag till bilaffären för att kolla bil och eventuellt bestämma datum för hämtning :) Måste också kommaihåg att hämta mina skor! Jag är så himla duktig på att glömma saker och där av förstår ni varför jag inte hämtat dom tidigare, haha! Sen blir det ringa Becca gällande utgång och sen hem, puh blir en dag med massa skojs att göra, hihi ^^

Ge mig styrka! 6/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och jag mår lite bättre än igår :) Fy fanken säger jag bara! När kag satte mig i bilen ville den inte gå igång och jag blev mer eller mindre stillastående, kul va?! Jag hade bestämt en lunch med en vän och där stod jag och NEJ! En promenad finns inte i min värld, dessutom hade jag på mig klackar, hallå?! Så runt 21:30 kom jag till insikt att en ny bil ska snart vara införskaffat... Dessutom fyller jag år denna månaden och något säger mig att jag får dras med Rödan ett litet tag till sen är det hejdå och ha det så skoj på skroten, haha! Skulle egentligen avvakta med bil tills jag fått besked gällande min bröstoperation, men efter gårdagen finns inga tvivel om saken! Jag är glad att det hände då och inte när jag skulle till jobbet eller på ett viktigt möte liksom, då vet jag inte vad jag hade gjort eller jo bränt upp skiten, haha! Nu blir det göra sig iordning och sedan ska jag och kika kärra, fått nog med allt krångel nu, hihi ^^ Bloggar mer sen igen, puss på er!

Just nu!





Ny klippt och fin!

I Tisdags var lille på salongen och vist blev hon fint?! Blev super duper nöjd och i daglig ordning ville hon inte åka hem, haha! Det märks så tydligt att hon älskar att få lite vardagslyx och det är hon så himla värd! Det är så himla skönt att skicka henne på salong där hon trivs att vara och blir behandlad väl eller vad säger ni?! Dessutom har hon fått en liten kompis därborta vilket säkert gör det lite extra skoj att komma dit, hihi ^^

 

En dag att se framemot! 5/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Kan ni förstå att det snart är helg?! :D känns hel galet! Vi ska få besök av några släktingar som nu mer bor på Öland och vet inte om det blir utgång eller ej... Vill gärna lägga tid åt dom som ni kanske förstår, men vi får se hur det blir mer den saken ;) Nu blir det att göra sig iordning sig inför dagen, har en hel del saker att stå i, bland annat hämta ut mina skor och möta upp en vän på stan, ska bli super! Men först blir det morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Jon Henrik Fjällgren - Jag Är Fri (Manne Leam Frijje)

Tidigare i veckan släppte dom Jon Henriks musikvideo på låten ''Jag Är Fri'' och tycker den är så himla fin. Älskar hur dom framhäver naturen och ger en inblick som renskötare, tycker det är så himla fins att se. Hade jag inte vetat om hur kall snö är hade jag velat ha vinter året om iaf efter sett denna musikvideon, sen lite naken hud har väl ingen dött av heller, hihi ^^


Känner mig duktig!

Hej på er, dåså är gymmet snart avklarat och gått så himla bra och det är trots hur sjukt omotiverad jag var när jag kom, haha! Övervägde faltiskt att stanna hemma men efter lite om och med kom jag tillslut iväg, duktigt av mig va?! :) När jag kommer hem blir det en snabbdusch för att sedan sätta mig med lite jobb. Hur kommer det sig att jag alltid lägger viktiga saker i sista minuten eller dagen därpå?! Jag blir så trött på mig själv ibland, haha! Får försöka fira mitt hårda slit med en pizza senare ikväll helt enkelt ;) Nu ska jag slutföra det sista, bloggar mer sen igen, puss på er!




Kaxigt halsband!

 Asså detta halsbandet är verkligen super fint eller vad säger ni?!
Kaxigt och riktigt snyggt, hade passat perfekt till en vit eller svart topp


Halsband
 

Dags att komma in i rutiner!

Som ni vet brinner jag för träning och tycker det är skoj när man väl är igång! Men dom senaste dagarna har jag verkligen slarvat med min träning och därför funderat över att skaffa en PT. För er som inte vethar jag 3 gymkort och ska kika lite olika PT-program och se vad dom kan erbjuda mig. Vill verkligen komma igång och vet att bästa sättet är att ha någon som slut på en mer eller mindre, haha! Har i tips eller egna ideér tar jag gärna emot dom också :)


Slappdag! 4/3

Go morgon alla sötnosar, hoppas ni sovit gott och är på bra humör och om inte köp en Red Bull, haha! Det brukar iaf alltid få mig på bra humör, hihi ^^ Onsdag idag och har inget speciellt planerat, ska mesta dels ta det lite lugnt och röja lite i lägenheten och när jag fått ordning här hemma blir det att trippa mot gymmet. Det blir helt enkelt en väldigt lugn och vanlig dag för engåns skull och skulle jag få lite tid över blir det säkert en fika eller lunch på stan, men det återstår och se helt enkelt! Nu ska jag fortsätta med mitt ,bloggar mer sen igen, puss på er!

Man ska ALDRIG ta åt sig av någon som har så pass liten hjärna som enbart kan bilda sjuka och meningslösa värderingar. Det är uppenbart att dessa personer tyvärr ligger flera år efter i utveckligen och därför måste vi försöka stötta deras brist på intelligens



Stackars oss!

Hej på er blev en sväng till gymmet tidigare än vad som var tänkt och var väl lika bra att stanna kvar i stan för att hämta lillen hos frissen :) Redan innan vi  kom in visste hon redan vart hon var och svansen gick i ett, det är ett bra tecken =D Gymmet gick kanon och var mer eller mindre helt dött på folk, inte mig emot, haha! Blev på Arenan idag och det gymmet är verkligen jätte bra, enda dåliga med är ljuset och dom dom grymt smutsiga speglana... Hallå tänker dom inte på oss bloggare eller?! Uppenbarligen inte ^^ Det är nästan mer motiverande att få en minsta snygg bild än att stå bland alla muskelberg som förvisso inte var där, men endå, haha! Nu blir det snart möte och är lite  nervös faltiskt =S Men ska nog gå bra, bloggar mer sen igen, puss på er!


Snygga träningsbyxor!

Är det bara jag som tycker dessa leggings är super snygga eller?!
Knappast, perfekt till ett vitt linne med något snyggt tryck eller varför inte ett svart
Skulle bli super outfit på gymmet ellervad tror ni?! :)


Leggings
 

Good luck Molly!

Åh jag håller på att bli tokig på mitt sockerberoende! Varför kan det bara inte bli helg... För er som inte vet äter jag enbart sötsaker under helgen och NEJ, Red Bull räknas inte till en sötsak hihi ^^ Det är mer en livsviktig grej om ni frågar mig ;) Usch ska ta en extra shake och försöka motivera mig att det är lika gott som godis, haha! Som om det kommer funka men prova kan man ju alltid, hihi ^^


Frisördags för lillen! 3/3

Go morgon alla bloggläsare, En ny dag med nya möjligheter och jag är i tid med inlägget, är jag inte helt fab, haha! Skämt och sido, är på riktigt bra humör och hoppas det håller i sig! Det som står på schemat för dagen är följande lämna lillen hos frisören kl 13:00. Undertiden hon är där och blir fin ska jag gå lite ärenden på stan, bland annat hämta ut mina skor jag lämnade in i fredags eller om jag tar det på Tors, hmm... När det är avklarat ska jag iväg till gymmet och lite senare ska jag på möte, en helt okej dag om ni frågar mig med ett extra stort OKEJ, hihi ^^ Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Allyawans Tolkning Ann-Luise Hansons - Jag Hade En Gång En Båt

Färdig!

Hej på er, dåså är man fördig gynnad och lika biffig som alla andra.... NOT, haha! Kom iväg lite sent så fick korta ner passet men hann med det viktigaste iaf :) Som ni märkte tidigare idag blev det en sjukt sen uppdatering, ber om utsäkt för detta men kom lite annat i min väg eller hur man skanuttrycka sig :) Nu är det bara nedvarvning på crossen kvar sen blir det hemfärd! Allt har gått så himla bra och riktigt härligt när det är så, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Topp tycker jag är riktgit snygg och ihop med halsbandet blir det helt perfekt
Ringen är verkligen jätte snygg och älskar korset
Byxorna är super söta och ihop med skorna blir det jätte fint ihop


Toppen

Halsbandet

Ring

Byxorna

Skor

 

Skönt att tänka på!

Det absolut bästa som finns är när man har någon som säger just dom där orden som "det ordnar sig" eller "Ge det lite tid" och man plötsligt glömmer det man engång tänkte eller irriterade sig på. Då får det en förstå vad en annan människa kan göra för en och hur viktig just han eller hon är i ens liv :)


Sen uppdatering! 2/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och mår bra! Måndag idag och vädret är himla fint vilket är super! Det som står på planerna för dagen är följande är att ringa lite samtal gällande min utredning och lite olika städfirmor. Tycker städning är så galet tråkigt men är säkert inte ensam om detta heller, hihi ^^ Nu blir det lite frukost till lite tv, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Go kväll världens bästa bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! efter lite väntan i daglig ordning kommer tillslut Veckans Planer upp! =D Veckans ser helt underbar ut eller vad säger ni?! Blir att ringa lite samtal inför morgondagen och kommer berätta mer om det imorgon ;) På tis blir det salong för lillen och ska be hundfrissören fixa det som jag missa när jag fick ett spontan ryck med min trimmer, haha! I övrigt ser det ut som det brukar luncha på stan, möten, färgning av utväxt och utgång i daglig ordning, en hel skoj vecka med andra ord =D Nu blir det kika lite på tv och så hörs vi mer imorgon igen, natti på er!


 

Mums!


1 Mars

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv vaknade jag för ett bra tag sen och började min dag med att släppa ut lillen. Melodifestivalen igår och vad väl inte direkt överlycklig eler förvånad över resultatet direkt... En rutinerad artist som räddar sig med snyggt nr men en dessvärre sämre låt och ett boyband som hade bra låt och bra röster men mer eller mindre såg ut som döda fiskar på scenen, haha! Min personliga favorit var Dinah Nah, älskade låten och riktigt tråkigt att hon bara gick till andra chansen.... Hoppas däremot hon byter ut sin outfit till något betydligt snyggare! Aja nog om detta, nu ska jag äta lite frukost och sen blir det sätta sig med lite jobb. Men ändå ett grattis till dom som gick vidare även om låten eller framträdet kanske inte föll mig i smaken :)