Kaos

Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen. Står just nu på gymmet och är i fullgång med gymmet. Har mer eller mindre panik hur jag ska lösa morgondagen... Att vakna upp till kaos är inget jag ser fram emot. Men med massor tur löser detta sig imorgon!


Övrigt har dagen varit toppen. Allt verkar gå som planerat och kanske är nojig. Haha! Nog om detta. Imorgon ska jag ner till Göteborg inför min bröstoperation. Mycket som händer nu. Haha!


Efter detta pass blir det planera upp inför imorgon. Bloggar mer sen. Puss på er alla fina!

Tutt-tid

(null)


(null)


Go kväll alla fina. Står nu på gymet och sliter som ett as. Haha! Tänkte vlogga lite innan men då jag hade 0 intressant liv valde jag bort detta. Men tänkte göra ett nytt försök imorgon då jag har lite mer att utföra. I nu läget är det mycket som snurrat i mitt huvud och vet knappt hur jag ska hinna med allt. En sak bag burit på långe kommer snart äntligen kunna meddelas.


Fick veta att det är nästan 75% av mitt umgänge som gått och blivit singel. Vilket gör att jag inte känner mig ensam och att detta år kommer bli guld! Daga att räta på ryggen och ge 2019 det allra bästa av mig. Haha! Dessutom har jag fått tutt-tid.


Nu blir det fortsätta med mitt. Inför min operation vill jag vara så snygg jag bara kan vara. Haha!

Fel kliv

 
 
Go morgon alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag toppen och är i fullgång med att förbereda mig för dagen. Ska snart iväg till min revisor för att lämna in lite papper. Skönt att ha någon som gör detta åt mig och låta mig fokusera med mitt. haha! Till alla er som går i tankar kring att starta eget. Skaffa en revisor som fixar saker du (jag) inte förstår oss på eller har tid med. Bättre det blir rätt från början.

Idag har jag egentligeninget speciellt att göra. Ska skriva lite fakturor och planera nästa veckas planer. Jag har aldrig förstått hur mycket tid som egentligen behövts lägga på detta... Tills nu. haha! Men så länge man tycker det är skoj är det värt! Igår tog jag en fika ihop med en kompis. Riktigt trevligt! 

Senare idag ska jag ner till gymmet och får jag tid över skulle jag vilja spela in en video. Men jag har verkligen 0 koll på vad den ska handla om... Jag har förvisso en ideé. Men det känns onödigt och inte alls genomtänkt. Att vara offentlig har sina för och nackdelar. Varje steg man tar kan bli ett fel kliv och finns alltid något at riskera... Där av att jag valt kontrollera komentarer som ska upp och inte skriva exakt vad som helst. Nog om detta. bloggar mer sen igen. Slänger upp bilder från igår,

Hemma 23:00

Go morgon alla finisar. Hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Helt underbart att jag börjat komma igång och lyckats tvinga iväg mig. Äntligen helg och det verkar vankas utgång dessutom.


Gårdagen hade jag fullt upp och avslutade dagen med gymmet. Tror jag kom hem runt 23. Haha! Lika bra få det gjort. Det värsta jag vet är att få för lite sömn. Men denna veckan blev perfekt för att hinna med allt.


Nu ska jag fortsätta med mitt och därpå blir det hemåt. Ska förbereda inför ikväll och behöver handla lite små saker. Försöker uppdatera min snap mer. Känns som jag lyckats hyfsat bra! Vill ni följa mig där heter jag MollyNilson. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Gymmet

 

 

 

 

 

Go kväll alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag. Själv mår jag toppen och lite halvt missnöjd över min dag. Skulle behövt få massor gjort och hann knappt med hälften... Men mer fokus på det imorgon.

 

Nu står jag på gymmet och sliter. Försöker komma hit dagligen. Men då mitt schema ser olika ut vissa veckor får jag passa på när jag hinner och kan. Var och åt lite för någon dag sedan och slänger upp lite bilder på detta nu. Haha!

 

Efter gymmet ska jag till affären och handla lite gott och bara njuta. Liten promenad med lillen och försöker gå ca 1,5 med henne. Inte på samma gång givetvis. Haha! Älskar ha höga mål. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

 

Springer runt

Go kväll alla fina. Är just nu ute på stan och springer rumt. Kom egentligen från gymmet och fick besök av mina föräldrar. Därpå hängde jag med dom ut och vi har gått i nästan alla affärer som finns. Haha! Verkligen länge sen vi gick på stan och saknat detta.


Ju mer tiden går börjar jag vänja mig att bo ensam och tycker det är väldigt skönt. Dessutom blir det inte lika grisigt och det är det bästa med allt. Haha! Efter detta ska vi äta lite på max.


Gymmet avklarat och den lilla rastad. Allt har rullat riktigt bra och känner mig nöjd. Innan vi lämnat ska jag kika på lite kameror och eventuellt en ny lur. Bloggar mer sen igen, puss på er!

Heldag i Falköping

Go kväll alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag bara bra och haft en toppen dag. Det har verkligen varit fint väder och hunnit sjukt mycket. Kom ganska nyligen hem från gymmet och det känns så bra!

Tidigare idag träffade jag Challan i Falköping och hade en heldag där. Vi gick lite promenad med hundarna och åt lite god lunch. Hann även en mysig fika på ett jätte mysigt ställe. Dom höll extra öppet pga oss. Verkligen sjukt bra service. Hann även gå på osterian. Verkligen något jag kan rekomendera!

Ikväll blir det mys och en litenpromenad med lillen efter gymmey. Riktigt tacksam över hur bra denna dagen varit och allt som hänt. Nu blir det en varm dusch och sedan mys med lillen med Svenska hollywoodfruar Bloggar mer sen igen. puss på er!

Dåligt

 
 

Go kväll alla blogläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag bara bra och har precis röjt lite här hemma. Hela denna dagen var tänkt att gå till jobb och massa sånt. Men som vanligt prioriterade lite fel... Valde bleka håret och ansåg detta var viktigare enligt mig. haha! Men andra sidan har jag detta avklarat och kan verkligen fokusera på att få det andra gjort.


Var tidigareoch lunchade ihop med en kompis på en resturang jag inte riktigt minnsnamnet på. Riktgit gott! Då vi båda är ettstort fan av sushi. Var detta place perfekt! Jag ska försöka komma igång med mina sociala medier igen. Men i nu läget får det ta lite tid för att pussla ihop mitt liv, då jag jobbar grymt mycket har jag svårt att få ihop mitt liv.

Nu ska jag bege mig till affären för att köpa lite gott till ikväll och därpå blir det sovdags. Imorgon ska jag luncha ihop med en kompis och därpå blir det röja här hemma. Boka tid för lillen på salongen. Bloggar mer imgorgon igen. puss på er!


Salongen

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mårbra! Själv ärjag baksi som ett as och mår skit. haha! Men jag lever! Gale kväll igår och provade faktiskt ett annat ute ställe.Sen dagenvi gick skillda vägar harjag velat göra lite galna och spontana saker. Blev en sväng till Jönköping. Älskar staden och folket. MAGISKT!

Nu sitter man hemma igen och helt döende. haha! Sitter och planerar upp morgon dagen och går igenm min mail med lite olika saker. Saker jag borde gått igenom för ca 3-6 månader sen... Usch mycket! Imorgon ska jag på möte och eventuellt en lunch ihop med en kompis. Kika lite affärer och gå igenom Guccis garderob. Boka tid hos salongen för oss båda. Samt beställa hem ett nyt halsband dåhennes håller på att ge med sig... Ni som har hundar. Är selar bra? Hört blandade meningar och vore bra med lite olika upplevelse.

Tänk att julen börjar närm sig. Verkligen så sjukt mysigt! Släkt och massa rolighetersom väntar! Nog om dett. Nu blir det mys med film. Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Nytt kapitel


Hej på er alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft fullt upp hela dagen mer eller mindre. Som ni märkt har uppdateringen varit rent av kass och försöker varje dag att hitta inspiration till att blogga.


Många av er har säkert redan förstått att jag bor ensam. Det är givetvis på gott och ont. Jag trivs med det och inser mer och mer att jag var aldrig redo för ett förhållande. Sen att det också fick sitt slut hade också sina skäl. Poängen är att mycket av min frånvaro är för att jag inte haft orken.


Även om förhållandet började bra fanns det andra sidor. Sidor jag inte tänker ta upp här eller ens beröra i detalj. Vi var aldrig menade för varandra och ju mer tiden gick insåg vi båda detta... Ett förhållande handlar om respekt och hänsyn till varandra. Något mina och hans vänner insåg inte fanns. Jag är en person som säger vad jag tycker och tänker. Jag orkar inte drama mer än nödvändigt. Idag inser jag att detta varit det bästa som hänt och hoppas han känner likadant.


Allt var självklart inte kaos och mycket var bra också. Men när argumenten tog slut och det gick till onödiga ord, personangrepp, försök att trycka ner pga utseende, hudfärg, umgänge, familj... Fick jag nog och här är jag nu.


Jag vill inte säga att jag är ledsen för det är jag inte. Men ett slut är alltid ett slut. Jag vet idag att jag inte vill träffa honom en bra tid framöver och tror han känner detsamma. Vad vet jag?


Poängen är att jag har så pass mycket skin på näsan och tar det till mig. Därpå går jag vidare och lägger det bakom mig. Jag har 2 lägen. Antingen är jag all in eller inte alls. Jag vill inte träffa någon ny en bra tid fram över. Vare sig nu eller senare. Jag vill fokusera på det jag vill och tror på. Jag vet vad jag kan och klarar. Ingen kille i världen kommer kunna berätta för mig vad jag kan och inte kan.


Jag är möjligen singel igen. Men hellre det än att spendera en dag till med en person som ändå inte är menad för mig eller tvärtom!


(null)


Förändring

Go eftermiddag alla fina bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra.Själv mår jag toppen och har precis ätit lite. Nu sitter jag här och insåg att ni inte fått någon uppdatering. Lätt att glömma... Men jag jobbar på det! dag är det sndag och var tidigare ute och tog en fika ihop med twinsen och det var verkligen länge sen. Då jag är en person som sällan kan ta det lugnt satt jag mig själv i arbeta redan 30-45 min in i samtalet. haha! Som om jg inte har nog att göra. haha!

Det blev verkligen en lång stund och var riktigt trevligt! Pratade minnen och vad som sker. Bästa med barndoms kompisar är att dom vet hur jag alltid varit. Det är det bästa som finns om ni frågar mig. Under livet ändras man och ens åsikter man engång hade ändras till mer förnuftiga. Ett bra exempel är mina vego-period. Det är jätte bra att man kan välja detta. Men för vissa fukar inte denna stil och jag är tyvärr en av dem.... Men jag försöker givetvis välja mina dagar!

Idag blir det bara ta det lugnt och njuta av dagen. Ska försöka planera in ett möte i veckan. Vad det gäller kommer visa sig och går det igenom är jag riktigt tacksam! Nu ska jag sitta med lite planering inför imorgon och så hörs vi mer sen igen. puss på er!

Payback

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mårjag super och är i fullgång med att jobba. Ska snart iväg för att ta en lunch ihop med min tjejkompis och därefter sitta lite med mail. Hade en toppen kväll igår med 2 vänner. Vi gick och åt på Pinchos och därpå gick vi på bio. Då jag bjöd min ena kompis på födelsedags middag blev notan väldigt intressant. haha! Får nästan ont i magen hur mycket det blev. Men andra sidan kommer hon minst sagt få bjuda tillbaka. haha! Skämt ochsida ;)

Vi gick på filmen Venom och den var helt okej faktiskt. Lagom läskig och inte allt för galen. Då jag avskyr skräck var detta inte det bästa innan läggdags. haha! Men jag somna som tur var! Jag börjar trivas mer och mer i min lägenheten. Trots hyran... Men andra sidan får jag se hur länge jag blir kvar. Jag har sagt max 5 år. Men kaske blir men vad vet jag?

Nu blir det iväg för att påbörja dagen med liten promenad och därpå jobb som väntar. Hoppas ni får en fin dag och att ni njuter i det fina vädret om ni bor runt om Skaraborg!


Arslet brann

Go kväll alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Själv mår jag super och är i fullgång med att jobba lite på gymmet. Laddade ner en app för få snygg röv. Det resulterade till 1 vecka träningsverk... haha! Därefter slutade jag gymma och nu vet ni det. Haha! Idag blir det endast kondition och fila till figuren.


Tidigare idag kikade vaktmästaren förbi och pillade lite på dörren och fixade kikhål. Riktigt skönt! Avskyr att inte veta vem som står där. Tror knappast jag är ensam om detta. 500kr kostade detta. För ett litet hål i dörren. Sjukt egentligen.


När jag kommer hem blir det mys med lillen och en lång promenad. Ska ha möte med mim revisor och därpå träffa 2 vänner. Tack förresten för alla mina ord! Riktigt sött av er som skrivit på bloggen, insta och mailen. Nu ska jag fortsätta med mitt. Bloggar mer imorgon igen. Natti <3

Hemskt

 Hej alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och kom ganska nyss hem från salongen med nya klor. Nu sitter jag och arbetar bort lite jobb som ploppat in under veckan. Riktigt dålig att ta tag i saker som dessa... Senare ikväll ska jag bege mig till gymmet för att komma mer i form. Tänkte först möta upp Challan då hon fyller år. Men då våra planer krokademed annat ska vi ta det imorgon istället.

Jag brukar älska gå till salongen som ni vet. Men idag slog nog alla rekord... Detta kan vara utan tvekan den VÄRSTA gången ever! Jag älskar att ha långa naglar (onaturligt långa). haha! Men nästan varje moment som gjordes gjorde SJUKT ONT. Dessutom när jag sa till att det gör ont. Då kanske man ska tänka "hm jag kanske ska vara lite försiktigare". Nej... Istället fortsatte hen att fila min nagel som en galning... Istället fick jag ett råd att slappna av... Dummast jag hört! Jag har aldrig varit missnöjd med Center Nail. Men idag... WOW. Får jag samma person nästa gång kommer jag gå raka vägen ut. 865 kr för att bli halvt misshandlad i nagelbanden. Naglarna blev förvisso fina. Men inte värt att pinas i ca 1 timme och 30 min för detta. En chans till och hjälper inte det kommer jag byta salong!

Nog om min hemska uplevelse. Nu blir det beställa hem lite mat. Har 0 energi att laga och ska ta något smidigt hem till dörren. Hoppas ni haft en bättre dag än mig och mina naglar. Nu ska jag sitta med lite jobb. Bloggar mersen igen. puss på er!

Snart upp och hoppa

(null)


Klockan är snart 00 och om ca 6 timmar ska jag upp för att göra mig redo för nästa dag... Jag känner mig just nu ganska lättad och tom. Jag inte deppig eller nere på det viset. Men känslan av att göra rätt val är inte alltid självklar. Jag trivs övrigt med mitt liv och har inga problem att se höjd punkter. Men ibland känns det som tiden går för fort. Pratade med en vän tidigare idag som inte hade några visioner. Jag vet hur det en gång var då det drabbade mig. Inte känna inspiration till något... Hemskt hur allt grubblande kan äta upp en människa inifrån.


Har precis gjort det sista med faktureringen och ska nu krypa till sängs. Älskar få saker gjorda och speciellt om man länge dragit ut på det. Gjorde mina fransar idag hos bästa Camilla. Så grym och alltid lila skönt att bli ompysslad. Imorgon har jag tid för mina klor och därpå ska jag inte göra så mycket mer. Kul liv haha!


Träna givetvis också! Även om jag HATAR det. Haha! Vet att jag lyst med min frånvaro och det kommer en förklaring. Men jag vill berätta detta på mitt sätt utan att hänga ut någon mer än nödvändigt. Känns väldigt onödigt helt enkelt. Nu blir det dejta kudden och så hörs vi mer imorgon igen, natti!

Byxorna är borta

Go kväll alla fina. Hoppas mi haft en bra dag för det har jag.  Står just nu på gymmet och hyfsat klar med det som skulle göras. Är inget super fan att gå hit som ni vet. Haha! Salen gjorde det inte bättre att min träningsbyxors fortfarande är borta... Tror jag rivit runt 3 gånger om i alla skåp och korgar hemma. Helt borta. Riktigt irriterande!


Blev krogen i helgen och OMG! Vad ska jag säga. Allt och ingenting hände. Nog för jag bor i en mindre stad. Men historia skriver jag säkert ändå. Haha! Givetvis på gott och ont.


När jag är klar ska jag hem för att sätta mig att jobba lite. Till er dom kan bra och enkla recept (5-15 min) får gärna tipsa! Ska försöka uppdatera som tidigare. 2-3 inlägg om dagen. Kommet krävas mer av mig. Men när man kommit fri från en osund relation är det jobbigaste oftast det enklaste. Men jag mår bra och kommer berätta mer inom tid!


(null)