Veckans planer!

Dåså är det dags för veckans schema och i daglig ordning och som ni kanske förstår kommer jag ha fullt upp imorgon så om uppdateringen är helt KASS vet ni iaf varför, haha! Det jag längtar till mest är att få allt iordning och få mina julfina! Just nu ser dom riktigt hemska ut! Får hoppas på att ingen av dom ryker under morgondagens nedpackning, haha! Nu blir det att ladda upp batterierna inför morgondagen och njuta av lite glass framför tv:n, bloggar mer imorgon igen, puss på er!


 

Love my new hair!

Efter mycket velande fram och tillbaks tog jag slut modet till mig att färga håret vinrött och jag ÄLSKAR DEN! Är så ghimla kär i min nya hårfärg. Håret ser betydligt tjockare och fylligare ut än vad det gjorde innan färgningen! Givetvis saknar jag mitt blonda hår, men misstänker att det tar sin tid att gå in den nya färgen, hihi


Glad advent! 30/11

Go morgon alla bloggläsare, förlåt med min sena uppdatering men verkar som vi har datastrejk..... riktigt underbart! Funderar på att åka hemåt för att hämta min dator så ni slipper drabbas mer än nödvändigt! Nog om detta, idag är det första december och visst är det härligt?! Om bara 23 dagar är det julafton! Har dock inte önskat mig något särskilt direkt, tycker jag har det mesta och har jag det inte är det bar att skaffa det :) Nu ska jag föröska få bukt på Veckans Planer innan hela skiten pajar, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Håller tummarna!

Hej på er, som ni ser ser och förstår tog jag inte bara utväxten utan också bytt färg helt och hållet!
Måste erkänna att jag känner mig riktigt FAB med min lilla ''folié'' grej kring huvudet och en ''påse'' under, haha!
Resultatet ser bli helt okej och håller tummarna att det blir bra! Skulle känts riktigt surt om der dåligt och behöva färga om till blont eller färgen jag ville , haha!
Vilka problem jag har eller hur?! ;)




Rätt till kommande event?!

Denna klänningen är så galet snygg och för er som inte vet är jag tokig kläder med spets!
Tycker man känner sig betydligt fräschare, men kan ha fel vad vet jag?!
Iaf är denna klänningen super söt och funderar på att ha den till ett event jag eventuellt ska på i mitten av december. Rätt klackar och BAM!


Du hittar klänningen Här


 

Snart är det dags! 11/29

Go morgon alla morgonpigga bloggläsare, ska inom kort göra mig iordning för att åka till frisören. Eftersom jag känner dom som äger salongen behöver jag sällan vänta speciellt länge och fick tid redan idag efter jag ringde igår, känns himla gött! Är dock väldigt tveksam på vad för färg jag ska välja, men det ger sig allt eftersom skulle jag tro ;) Innan jag gör något annant ska jag avnjuta en god frukost för att sedan göra mgi redo att åka iväg, bloggar mer sen igen, puss på er!


Änglaröst!

Vet inte om jag visat er detta klippet förut, men tycker det är så himla gulligt!
Små killar som inte gått igenom målbråttet har en så himla fin klang på sin röst
Jag brukar beskriva det som en änglaröst som sedan förvandlar till det motsatta, haha!
Killen är riktigt duktig, himla tonsäker och ur söt, smälter!


Önskar alla kunde ha samma tur!

Hej på er, dåså är det snart dags för lite jobb och ska bli himla kul trots att jag är riktigt trött :) Jag vet inte hur eller varför men oavsett om jag är trött eller inte speciellt taggad så försvinner det tänket på 5 min när man väl kommit fram och är igång, himla skönt! Önska alla kunde få samma underbara känsla som jag när man väl åker mot jobbet och känner sig lite små nere :) Lite senare blir det hem tillföräldrarna för att ha våran sista Fredagsmyskväll, hädan efter blir det med Lille Gucc och kanske med någon mer misstänker jag, hihi ^^ Time 2 go, bloggar mer sen igen, puss på er!


Söt klänning!

Denna klänningen tycker jag är riktigt fin och som också ger en illusion till stor byst
Perfekt om man vill framhäva dom lite extra, men på en vettig nivå
Dessutom är priset helt okej och är perfekt till en utgång!


Du hittar klänningen Här


 

Blått VS Rött!

Som ni vet är det snart dags för mig att ta min utväxt, vilket jag med många andra tjejer gör i månaden.
Frågan är bara om jag ska prova på något helt nytt and just go bananas!
Därför vänder jag mig nu till er kära bloggläsare och frågar er vilken färg tror ni att jag skulle passa bäst i?!


 

Super sött!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott  och att ni mår bra! Själv mår jag bara prima och ka inom kort göra iordning lite frukost, hihi ^^ Är så himla taggad inför flytten och allt verkar klaffa trots att det bli på Måndag, himla skönt! Eftersom jag har världens gulligaste föräldrar hade dom beställt städhjälp, himla gulligt! Dom ville betal flyttnissar också, men lite får man allt stå för själv eller hur?! ;) Men innan jag börjar med min frukost måste jag slå en pling till min nya vaktmästare som ska ge mig nycklarna. Kan vara en fördel om man vill komma in, haha! samt fråga hur det blir gällande min inglasadebalkong, samt glasdusch :) Om ni ursäktar har jag lite att stå i, bloggar mer sen igen, puss på er!


Whats In My Bag?!

Laddar upp inför jobb!

Hej på er, som ni märker är uppdateringen långt från det bästa och mycket är flytten..... Ska bli så himla skönt att få detta gjort och ur världen, hihi ^^ Sitter just nu och dricker en varmkopp honungsvatten innan jag ska bege mig mot jobbet. Tycker det är så himla underskattat och betydligt godare än tee dvs om man inte har ca 10 sockerbitar i, haha! Kan bero på att jag är helt sockerfrälst ;) Åh det känns som denna dagen kommer bli perfekt, bara för jag säger det lär säkert något hända, haha! Men om det nu gör det kan jag dra slutsatsen att mina känslor svek mig, hihi ^^ Nu ska jag njuta av min kopp och göra mig iordning inför jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla fin och känns som man blivit förälskad på nytt!
Toppen är SUPER LÄCKER och älskar gulddetaljen som täckeraxlarna och bröstet
Örhängena och armbandet är enkla för att inte dra åt sig allt för mycket fokus på toppen
Byxorna är super snygga och mönstret ger en illision till långa och graciösa ben
Skorna är enkla och snygga med ett bra mönsterdjup
Detta är perfekt till en härlig utgång med goa vänner inför en lång spännande natt!



Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxor hittar du Här

Skorna hittar du Här


Sånt är livet på en pinne!

Det jag tycker är tråkigast och roligast med att bli ''vuxen'' är att man växer ihop med personer man tidigare inte riktigt varit så nära. Medans andra växer man ifrån pga olika intressen eller andra skäl. Dom flesta jag umgås med idag är personer från gymnasiet och grundskolan, vilket är himla skoj! Men givetvis har jag personer som jag engång umgåts med och inte alls hör något av längre, vilket är tråkigt också. Men antar att detta är en stor del att bli ''vuxen''... Hålla kontakten med likasinnande i intresse och gå skilda vägar från dom som är på tok för olika =/
 
 
 

Onsdag! 27/11

Go morgon alla bloggläsare hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Sitter just nu i telen med Challan och snackar jobbtaktik, hihi ^^ Idag har jag inga direkta planer, ska göra det sista med redigeringen och även boka tid för mina klor, ska bli så himla skönt att få dom fixade, hihi ^^ nu ska jag äta lite frukost och lite senare kommer videoinlägget upp, puss på er så länge!


Älskar bilden och måste skicka skorna till skomakaren för omklackning :)

 

Dagens fråga!

Är du samma person som man ser i bloggen?


Personligen tycker jag att jag är mig själv så mycket det bar går här i bloggen. Den handlar trots allt om mitt liv och hade varit lite konstigt om jag inte vore mig själv då, haha! Jag vet inte vad alla bloggläsare har för bild av mig, me det jag fått höra är att jag låter väldigt snäll och det stämmer tror jag. Men självklart kan jag bli riktigt arg också, men då måste man provocera mig VÄLDIGT länge och när man väl lyckatas ångrar man sig lika fort. Det är sällan jag blir arg på folk och när det väl händer blir jag ritkgit arg, hihi ^^ Men som sagt händer så sällan och sker det finns det alltid ett skäl bakom :)


Oavsett vem gäller det alltid att lägga sina kort väl


Redegeringstime!

Hej på er, ska inom sätta mig ner med redigeringen inför morgondagens videoinlägg, som sagt lovade bli bättre på det och löften ska man försöka hålla om det går dvs :) Galet vad lång tid det egentligen tar att göra iordning ett inlägg. man förstår verkligen vilket jobb filmbranschen gör och inte snacka om omtagningar, haha! Men får hoppas att det blir någolunda få klippningar, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Perfekt till fest!

Denna väskan tycker jag är så himla söt och perfekt till en härlig utgång!
Tänk er ett par svart målade naglar som sjunkeri n i matrialet, hade varit riktgit snyggt!
Älskar handtaget och detaljerna är super fina, man bar smälter!


Du hittar den Här


Bra investering inför vintern!

Något jag verkligen kan rekomendera inför vintern är denna
Vintern som många vet är bland det jobbigaste tiden för många av olika skäl, det är kallt, halt och förkylningarna kommer som en löpeld. Denna brukar hålla mig vid liv och är helt underbar!
Värm lite vatten, häll i salt (som dödar bakterierna) med kryddmåttet osm medföljer och sen är det bara köra upp i näsan och ''njuta'', enkelt va?!
Hade kunnat demostrera i en video om jag inte hade sett så fruktansvärt ful ut, haha!
Jag köpte min på Apoteket Hjärtat ute på Elins och är en av sdom bästa investeringanra jag gjort :)


Go morgon! 26/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv vaknade jag för en stund sen och ska inom kort äta lite frukost ihop med ett nytt fräscht avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Älskar börja onsdagar på det viset, hihi ^^ Att bero på något helt annat känns det som om jag håller på att bli förkyld..... PERFEKT! Jag avskyr att bli sjuk av 3 olika anledningar:


1 Jag blir det så sällan

2 Man gör absolut ingenting

3 När det väl händer håller det i sig i en hel vecka, fett irriterande!


Därför blir det att Mollysspecial kur så är detta snart ur världen, bra va?! Önskar alla en trevlig fortsättning på dagen, puss på er!



 

Ett måste i väskan!

Det västa jag och säkert många andra tjejer vet är blåsiga och fuktiga dagar då håret blir allt utom perfekt.... Då är det himla bra att ha en plattång nära till hands som denna Mini plattången!
Den är smidig och passar perfekt i handväskan. Personligen skulle jag varken vilja eller kunna överleva utan den!


Du hittar den Här


Mobilinlägg!

Hej på er alla bloggläsare, kom precis hem efter röjt lite i lägenheten, fattar inte hur mycket saker jag samlat på mig under bara 1 år, SJUKT! Nu blir det att ta det lite lugnt i soffan med någon serie eller till en bra film, inte helt 100 vad det tänkas bli ^^ Känner jag inspirationen komma blir det att åka till gymmet men får bli senare ikväll :) Nu ska jag musa med Gucc framför tv:n och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Perfekt till gymmet!

Något jag verkligen kan tipsa alla er bloggläsare om som har iPhone är detta ''armband''
Eftersom jag nyligen skaffat iPhone 6 + kan jag inte längre använda min jag engång köpt...
Denna är perfekt när man är på gymmet samtidigt som man vill lyssna på musik!
Slipp massa onödigt trassel och främst tappa den i marken


Du hittar den Här


 

So true!

Mobilinlägg! 25/11

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas nu sovit gott och känner er pigga! Själv är jag förbannat trött och höll på att frysa brallorna av mig när jag skulle gå från parkeringen in till Lubdströnska, haha! Säger då det, svenskt klimat för en sydamerikan är så fel hihi ^^ Eftersom jag örnlika duktig som vanligt missade jag naturligtvis frukosten också.... Får bli 2 stora Red Bulls när mötet är klart, hihi ^^ Att bero på något helt annat borde det vara lön idag, åtminstone för somliga hihi ^^


Imorgon blir det Alingsås!

Hej på er, ska inomkort bege mig ner till ICA för att köpa lite små saker införmorgon dagen. Som jag tidigare ska jag bege mig ner till Lundströmska för att göra det allra sista, vi ska nämligen gå igenom lite tester och personligen fattar jag inte varför dom kan göra det utan mig.... Men lika bra få det gjort, hihi ^^ När jag kommit hem ska jag ta det lite lugnt och planera upp flytten oavsett dag kan det aldrig vara fel att vara ute i god tid eller vad säger ni?! =D

Håller tummarna!

Hej på er, dåså har jag äntligen lyckats tagit tiden att ringa till mina hyresvärdar och verkar som jag eventuellt kommer få mina nyclar den 1 december.... Men fick nr till den nuvarande ägaren och håller tummarna för att det kanske ska ske ett under så jag kan få dom redan nu på Fredag eller Lördag! Visst det är super mysigt att bo hemma hos mina föräldrar! Men är man van att bo ensam sedan 17 års ålder är det klart att man längtar till ett eget, hihi ^^ Nu återstår att se om personen ifråga hör av sig och ger besked eller ej, vore ju himla gulligt om jag kunde få tag i nycklarna nån dag tidigare, hihi ^^


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktgit snygg
Toppen är riktigt SNYGG och till örhängena blir den perfekt!
Halsbandet hjälper till att lyfta fram nyckelbenen på ett snyggt sätt
Byxorna är jätte snygga och matchar toppen perfekt!
Skorna är enkla och har en helt okej klack, dessutom är dom super duper söta!
Detta är perfekt till en utgång, men personligen skulle jag nog valt ha uppsatt hår för att lyfta fram ansiktet och örhängena lite extra



Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

UFO - Vigiland

OMG älskar denna låten och misstänker att jag inte är ensam om det heller!
Någon mer än jag som längtar tillbaks till helgen?! =D


Börjar dagen med mailjobb! 24/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Själv vaklnade jag rätt nyss och tror jag kommit tillbaks till min onda cikel att sova 10 timmar, haha! Planer för dagen var att träffa en kompis, men eftersom han fick förhinder fick vi skjuta på det. Tur för mig att jag hade planerat in ytterligare en fika med en annan ;) Ska också boka tid hos frisören, gå till gymmet, beställa hem hormoner och gå igenom min mail som jag bara hunnit till hälften på, ber om ursäkt till er som väntar på svar! Nu blir det frukost i samband med mailjobb, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Veckans Planer!

Dåså var Veckans Planer kart och får ärligt talat ont i huvudet av att se vad som ska göras denna veckan, nästan så jag vill kräkas.... Misstänker att jag har kunnat glömma något, men får hoppas jag har fel, haha! Om allt går som planerat kommer allt bara flyta och går det inte som planerat går det åt det andr hållet, haha! Det jag ser minst fram emot är tisdag då jag ska beffina mig i alingsås kl 09:00 för att sedan packa, tur man har gymmet på kvällen då man kan fokusera på annat, hihi ^^ Frisöretidenoch nageltiden längtar jag med få boka in, nya klor inför jul och eventuellt en byta färg på håret håret, I hope :) Sen om allt går som planerat är Söndag bääst för då är flytten åtminstonde över och jag kan pust ut i min nya lägenhet och påbörja min Walk In Closet, bra va?! =D
 
 

Boys are just like candy, you will never test something you know test different....

 

Söndag! 23/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra! Själv kunde man mått bättre, men är dumt att klaga när man kan gå, stå, se och tala :) Idag är det söndag och för er som följer mig vet att lite senare kommer Veckans Planer! Himla skoj att göra och se, med tanke på mitt guldfiskminne, haha! Utöver det där ska jag nog inte göra speciellt mycket vad jag vet, himla gött att ara hemma också, hihi ^^ Nu blir det en varm kopp tee och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Att bero på mitt minne, snart är det dags för lön det gillar vi =D




Videoinlägg - 10 Frågor Om Transsexuallism

 

Här kommer äntligen ett vidoinlägg efter en lång tids väntan, vilket jag ber er alla o mursäkt för!
Hoppas ni kommer gilla detta och att ni får lite mer kött på benen om Transsexuallism


Perfekt!

Denna klänningen tycker jag är så himla söt och dog lite när jag fick syn på den!
Detta är en klänning som både funkar till utsläppt som till en fin håruppsättning
Perfekt om man vill impa lite på svärföräldrarna på en julmiddag!
Vilket påminner mig om en grej, hihi 



Du hittar den Här


 

The sun is back! 22/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Här är det bara fint och har precis ätit lite frukost. Funderar just nu på om jag ska gå ut på en promenad med dvärgen, nu när solen ÄNTLIGEN är framme för engångs skull får man allt passa på :) I övrigt händer inte speciellt mycket, ska sitta med lite jobb och bara njuta av dagen! Lite sugen på en shoppingtur, men får se vad jag hinner mede eller om jag tar det i veckan ;) Nu ska jag pyssla med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

 

Yesterday!



Skönt att få det klart!

Hej på er, har precis spelat in videon om transsexuallism och blev himla nöjd! Nu väntar bara det absolut tråkigaste, nämligen redigeringen.... När jag är klar med detta blir det en burk Red Bull och bara njuta av fredagen! Videoinlägget kommer förmodligen upp imorgon så har ni något att längta efter, bra va?! Nu ska jag sätta igång här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ur gullig topp!

Denna toppen tycker jag är så himla fin och tror knappast att jag är ensam om detta, hihi ^^
Ett stort guldsmycke, ett par schysta leggings och ett par riktigt snygga klackar hade varit perfekt!
Dessutom ligger den på Rea och det är aldrig fel heller :)


Du hittar den Här


 

Love it!

Jag dog verkligen när jag såg denna för den är verkligen så klockren, haha!
Vissa av reaktionerna är helt underbara, hahah!


Hemmadag! 21/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott, själv vaknade jag för en stund sen och mår himla bra! Kom till insikt igår att jag på något mirakulöst sätt har slarvat bort min dosa, vilket kännes riktigt ''underbart''..... Ibland förstår jag inte alls hur jag lyckas, vilket andra siodan är sorgligt, haha! Eftersom jag inte har något direkt planerat mer än gymmet lite senare ikväll innebär det att jag eventuellt kommer bli en lugn dag hemma. Verkligen saknat det..... Käns som jag varit iväg alla dagar dom närmsta dagarna, usch, haha! Men trots dett blir det ändå lite jobb som gå i genom mailen, rensa kameran och göra iordning lite annat med bloggen, hihi ^^ Nu blir det en god frukost och så hörs v mer sen igen, puss på er!


Idag är det exakt 1 vecka kvar!


 

My new shoes!

Fick hem dessa sötnosarna igår och OMG vad jag längtar efter att få använda dom!
Ska man köpa klackar som tjej är det verkligen Jefferys ett super bra alternativ och helt värd varenda krona!
Såg dock att dom var slut på Babelroom men gav en länk nedan för er som är lite sugna ;)


Du hittar dom Här


 
 

Mobilinlägg!

Hej på er läsare, asså usch vad jobbigt detta var och då har jag ändå inte gjort klart hälften..... Lovely! Ska försöka få klart det sista innan jag ska iväg för att möta Linus och Challan på någon mysig resturang :) Vi ska fira 2 grejer men eftersom detta rör dom kan jag tyvärr inte säga vad det gäller.... Nu ska jag pusta lite innan jag tar tag i det sista, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

OMG vad snygg denna outfiten blev och vet knappt vart jag ska ta vägen, haha!
Toppen är SUPER SNYGG, älskar hur den lyfter fram höfterna med den smala midjan
Byxorna är snygga och väldigt kaxiga, dessutom är matrialet riktigt läckert!
Örhängena är enkla och går även använda på 2 olika sätt
Armbandet är snyggt och enkelt, väldigt sweet
Skorna dör jag för, klacken är helt underbar och dom sticker verkligen ut, love it!
Detta är en perfekt outfit inför en härlig utgång och oavsett form lär man känna sig top of the world!


Örhängena hittr du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Tufft beslut!

Något jag är riktigt sugen på är att skaffa hel rött.
Tycker det är så himla fint och hela håret blir fylligt på ett helöt annat sätt!
Men det finns ett STORT MEN i detta, hade röda toppar sist och minns allt hur det blev, haha!
Det blev skit snmyggt i början, men efter bara några dagar blektes allt, vilket var väldigt trist.....
Någon av er läsere som vet hur man undviker att det bleks och vad för produkter man ska använda sig utav är dyrast eller billigast produkter bäst?! :)

 



Väldigt ofrivilligt!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er, själv vaknade man redan kl 04:00..... Eftersom jag nu mer bor hemma hos mina föräldrar och sover i mitt gammla rum som blir upp till 100¤ kan ni gissa varför jag vaknade, haha! Idag blir det att packa ner det sista i lägenheten, ringa Skövde Bostäder eftersom jag glömt av dert tidigare i veckan, eventuellt hämta ut ett paket och givetvis blir det lite träning i daglig ordning :) Nog med mitt sittande här, dags att göra sig iordning och så hörrs vi mer sen igen, puss på er!

 
Pappa pratade om att man kunde se hur jag bodde insides som utsides och detta fick jag fram.... Avskyr teknik, haha!


 

Dagens fråga!

Vart köpte du din MK-väska?
 
 
Min väska köpte jag på Wakakuu och heter Multifunction Jet Set Dock finns inte den rosa kvar som jag har eftersom jag tig den sista. Men det finns däremot andra färger av samma kollektion, bra va?! Är just nu ute efter en ny MK-krogväska ;)
 

Spännande!

Hej på er, sitter just nu och kikar på lite saker jag förmodligen inte behöver men gärna skulle vilja ha eller hur man ska uttrycka sig, haha! hittat en hel drös med saker som jag ska klicka hem, men ska kika lite till utifall jag skulle missa något. Känns rätt onödigt att göra någon/några beställningar extra, haha! Var tidigare idag iväg för att hämta ut ett paket, har dock inte öppnat det men får bli ett projekt senare ikväll eller imorgon. Nu ska jag mysa lite i soffan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Värt att tänka på!

Detta halsband tycker jag är så himla snyggt och hade passat perfekt till en svart topp jag har!
Den skulle säkert gå ihop med ett snyggt svart linne också givetvis med något matchande örhängen eller ett armband förstås


Du hittar halsbandet Här


 

Falköping blev min räddning!

Den 31 Januari packade jag mina väskor och begav mig till Falköping där jag har bott dom närmsta månaderna. Trots att det varit liv i luckan med grannar över, under och vägg i vägg kan jag med säkerhet säga att jag kommer sakna min lilla 2:a..... Denna lägenheten blev min räddning då alla påhopp blev för jobbiga i den stad jag bodde i tidigare och som jag nu ska bo i 1 v och 2 dagar framöver innan nästa flytt. Alla i detta område har varit så himla trevliga och Falköpingbor har jag fått en betydligt ändrad syn på, samt staden som klassats till Svergies tråkigaste stad..... Tycker den titeln borde ändras eftersom jag fått en ny syn på denna stad och mycket är till att jag är transsexuell. Hade jag aldrig varit i den sits jag befinner mig i och mött honom som fick mig lämna staden jag är uppvuxen i hade jag aldrig kommit hit, vilket jag är väldigt tacksamför! Kan än idag minnas första gången jag såg honom på torget och hur nerös jag faktiskt var, haha! Minns även att mina hormonrubbningar började i samma veva och det är ett särkilt minne i sig, haha! Är både en lättnad och en tyngd att veta om att den 15 decemer tar någon anna över mina nycklar och förhoppningsvist får dom en minst lika bra start som jag fick i denna fina stad jag tycker det är <3


 

Man ska icke sörja!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Ska inom kort hoppa i duschen för att ta mig en liten dusch och sedan fixa mig för dagen. Idag händer inte speciellt jätte mycket ska ringa 2 samtal ett till mina nya hyresvärdar samt någon skolmentor gällande frågor om diverse utbildningar etc, lite senare ikväll ska jag till gymmet och eventuellt fika på stan om personen ifråga inte fått förhinder, hihi ^^ Puh blev mer än vad jag hade hoppats på.... Me man ska icke sörja som herr Arne säger, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Filmtime!

Hej på er, eftersom jag var så himla duktig tidigare idag med att åka till gymmet i vettig tid kan jag nu bara slappna av. Det gör man givetvis bäst med en film enligt mig ;) Dagen i övrigt har gått himla bra, allt har verkligen rullat på och imorgon är det bäst sista dagen jag bor här! Måste ringa Skövde Bostäder imorgon gällande mina nycklar, måste boka in dag då jag ska få hämta ut dom små godingarna hihi ^^ Nu blir det filmtime för mig, vi hörs mer imorgon igen natti!



Pinsamt!

Lite tidigare idag var jag iväg för att hämta detta som ska underlätta mina videobloggar som jag berättade i ett tidigare videoinlägg! Eftersom det mörknar så oerhört fort nu ju längre vi närmar oss december bestämde jag mig för att investera i detta. Men det är inte därför jag gör detta inlägget, haha! när jag var på Maxi trodde jag att jag skulle skämmas ihjäl av allas blickar när jag gick mot utgången, haha! Jag överdriver verkligen inte att alla glodde och minst 75% måste tro att jag jobbar i någon atelje eller något liknande. Tack och lov hade jag bara min 6 - 7 cm på mig, vilket underlättade att komma därifrån betydligt fortare ;)
 
 


Mobilinlägg!

Dåså har man hunnit med gymmet och känns himla skönt att ta det i någorlunda vettig tid för engångs skull, haha! Eftersom jag ska iväg på lite annat fick det bli ett betydligt intensivare pass än önskat.... Men allt har faktiskt gått himla bra trots allt! Träffade också på Bex syster Ica med en kompis. Funderade på om det var hon i omklädningsrum men kände att det kanske var lite fel tillfälle för att fråga, samt ville jag inget annat än komma därifrån, haha! Nu blir det iväg på mitt möte och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Week for pink!

Hittade precis dessa skönheter och OMG vad jag dör!
Jag är välsigt week for pink och detta är inget undantag heller, man bara smälter...
Riktigt sugen på att köpa dessa eftersom dom är så GALET SÖTA!!!


Du hittar dom Här


 

Ta det till en ny nivå!

Det är många av mina vänner som vill att jag ska bli deras PT (PersonligaTränare) och även någon bloggläsare som frågat vart jag går, samt träna ihop. Det bästa jag vet är att hjälpa människor att nå sina mål och se den där kämpaglöden ''Nu jäklar kör vi''. Men vägen dit kan vara så himla olika för vissa och det är inte alla som orkar hela vägen pga bist av motivation...... Därför har jag tackat nej många gånger, samt brist på kunskap också! Jag funderar på att läsa till något med PT som jag vet vi har i Skövde bara för att se hur det är och även döda lite ti på ett bra sätt. Med lite tur kanske dom kan skräddasy ett program som inte pajar mitt bloggliv, vilket skulle vara himla bra! :) 




Bara ren lathet! 18/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni känner er pigga och glada! Själv mår jag bara bra förutom att jag funderar på om jag ska orka gå och köpa frukost eller ta en kopp tee, haha! förbannat vad länge man faktiskt kan klara sig på det! Okej gå inte runt och tror att det är det enda jag får i mig under en dag, förutom om jag är riktigt stressad eller rent av lat som idag, haha! Idag ska jag nog mesta dels ta det lite lugnt, se om någon har tid för en fika innan eller efter mitt möte. Där av blir det gym i daglig ordning. ska bli himla härligt! Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!



 

Mobilinlägg!

Hej på er alla coolingar, då är det dags att svettas lite på gymmet och känner mig hyfsat taggad :) Denna dagen har varit så underbar på många sätt och allt känns så himla bra! Trots att vädret är skit påverkar det mig knappt alls, underbar känsla! Nu ska jag bränna lite kalorier och så hörs vi mer imorgon igen, nattis sötisar!


Dinner!



Ett av många skäl!

Hej på er alla sötnoar, kom hem för bara någon minut sen och precis slängt av mig alla kläder för att mysa ner mig i soffan med min lilla ordenador (dator på spanska) ;) Blev en lunch på stan ihop med Challan där vi åt kina med sushi, ah ni kommer fatta när bilden läggs upp, haha! Vi hann också med att gå i lite affärer innan vi begav oss åt vasit håll. Nu sitter jag här igen och har precis gjort en av mina bästa val, nämligen beställa ett par nya Jefferys, hihi ^^ Egentligen har jag redan ett par av dessa sen tidigare, men eftersom dom endast används till utgångskor kan ni nästan gissa hur ''fina'' dom är, haha! Därför tänke jag klicka hem 1 nytt par som endast är till för vardags, bra va?! =D Har massa kläder som jag skulle kunna matcha till dessa! bara det är en stor anledning till varför man ska köpa dom! Om man inte är min mamma som alltid har motargument till varje par skor jag köper, haha!


Du hittar dom Här 


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev ritkgit fin och väldigt jordnära
Toppen är super snygg som både sticker ut och tonar ut
Byxorna är SJUKT SNYGGA och guld detaljerna på sidorna görr dom väldigt läckra
Halsbandet är super snyggt och med diamantdetaljerna lyfter den upp halsbandet
Armbandet är jätte sött och den svarta detaljen är perfekt som bryter nyansen
Skorna är enkla med en rejäl platå att stå på och med en lagom hög klack
Detta tycker jag funkar perfekt till en utgång och skulle själv kunna bära allt som finns, löv it!


Halsbandet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Månda! 17/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni fått sova ut och känner er riktigt pigga! Själv har jag fått sova ut som jag ska och känner mig på ett himla bra humör, trots vädret, haha! Dagen har inte så mycket att bjuda på egentligen, ska på möte lite senare idag, luncha med en vän på stan och till gymmet lite senare under dagen. Men innan jag tar tag i dessa problem ska jag fixa iordning en kopp tee, vet nämlige inte om jag har någon shake hemma eftersom jag knappt bor här längre, haha! Knäppt va?! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Hej på er, dåså var det dags för dagens sista blogginlägg som är Veckans Planer. Tycker personligen veckan ser väldigt lugn ut, men säkert något jag missat, haha! Denna gången har jag beställt hem mina saker och kontrolerat en extra gång ;) Dock vet jag inte när det tänkas dyka up... därför la jag det på Torsdag utifall det kulle dröja. Annars ser veckan ut som den brukar träning, lite möten och hämta ut grejer, samt träffa vänner. En vecka att se fram emot, nu blir det mys framför soffan och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 

Får inte vara för enkelt!

Något jag har lärt mig som Transsexuell som många andra ts-personer också kan hålla med mig om är hur folk ser oss.... Då menar jag inte personer som är oförstående av vårt livsval utan dom som vill komma i kontakt med oss för ha lite ''kul'' eller hur man ska uttrycka sig..... Jag kan bara prata för egen del, men detta har gjort mig väldigt vaksam på vem jag träffar och hur personer beter sig. Ska jag överhuvudtaget gå längre får personen bevisa att han är av rätt virke annars blir det ner i soptunnan och glömd. Kanske låter hårt, men jag har lärt mig av mina misstag, thats it!


 

Mår som man förtjänar! 16/11

Go efter middag alla bloggläsare, ursäkta för sen uppdatering men blev VÄLDIGT sent igår och jag mådde väl som jag förtjänar, haha! Blev en himla trevlig kväll med mycket skratt och massa gott :) Idag blir det att ta igen sig från igår för att ladda om batterierna och sedan ta tag i lite jobb. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Hahahahaha!

 

Mobilinlägg!

Singstar på gång och frågan är om bloggerskan ska ge sig på en rond 2?! 1 platsen sist kändes väldigt nice, haha'


Studentfesten!

Denna filmen är verklgien riktigt bra och tycker verkligen alla borde ge den en chans!
Filmen handlar om 3 killar som väljer leva om studenten på ett helt nytt sätt. Det ingen av dom hade ritkgit räknat med var att få massa poliser och millitärer efter sig.... Frågan är om den kommer sluta som planerat eller värre?! ;)


Mot stan! 15/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv vaknade jag för en stund sen och ska inom kort bege mig till min lägenhet för att hämta lite små saker, samt fylla på mitt lager av Red Bull, haha! Jag vet att jag hade lovat en bloggvideo om transsexuallism, men eftersom vädret styr kameraljuset försvårar det naturligtvis detta.... därför har jag beställt hem lite grejs för att fuska mig till ljuset och med detta kommer det kunna bli ännufler videobloggar i framtiden, bra va?! =D Om ni har några ideér får ni absolut komma med dom, nu ska jag spackla fejan sen blir det stan, bloggar mer sen igen, puss på er!

Söta brillor!

Sitter just nu och kikar på lite olika bågar/glasögon från olika märken och fastnade rätt fort för dessa.
Älskar designen och även färgen är riktigt snygg, samt väldigtt speciell.
Märket är Gucci och ska boka tid hos någon optiker för att dels prova dom, samt se deras utbud.
Skulle helst vilja ha D&G, men har dom denna inne eller kan beställa hem är denna ett givet alternativ!
Ska kanske köpa ett par till min hund när jag ändå är i farten, haha!


Du hittar den Här


 

Söt klänning!

Denna klänningen tycker jag är himla fin och är säkert inte ensam om att tycka det heller!
Eftersom jag så sällan har klänning på mig på krogen är det kanske dags att börja med det?!
Tycker det kan vara skönt att ha en klänning som inte sitter allt för slim också
Denna passar dessutom alla personer oavsett storlek, vilket är toppen!


Du hittar den Här


 

Glömsk eller vad?!

Dagar som dessa funderar jag på om jag håller på att bli senil, haha! Jag ska förklara!
Jag har suttit och väntat på 3 olika paket som inte dykt upp i veckan och kom på mig själv för någon sekund sen att jag helt glömt beställa hem dom.... THX LORD att det inte är planerat något jätte spektakel i helgen och att jag har en topp jag inte använt mig av! Men ändå, hur glömsk kan man vara, haha! Dessutom är mina Red Bull snart slut, GREAT!


Lovely! 14/11

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppasn i sovit ritkigt gott för det har jag för engång skull! Låter som jag ständigt sover dåligt, men så illa är det inte, haha! Idag blir det att bra ta det lugnt, hämta ut ett paket, ringa ett par samtal och lite senare blir det jobb i daglig ordning. Tycker det är himla avkopplande att jobba under en fredag det är en sådan himla härlig feeling! Nu blir det unna sig lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fikan från Tisdag!



Dinner!



Utgångs-outfit!

OMG säger ag bara, I JUST LÖV IT!
Toppen är verkligen döds läcker och man lär utan tvekan vara den som syns mest
Örhängena är väldigt utstickande och detsamma gällande armbandet, vilket inte är mig emot
Skorna och byxorna är väldigt neutrala som gör att outfiten inte flyger all världens väg
Detta är en rätt typisk Mollyoutfit, lite väl mycket bling och så ska det helt enkelt vara


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här 

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Ed Sheeran - Talking Out Loud

Mot stan! 13/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv kunde man haft bättre lycka med sömnen.... Men dumt att klaga medans andra kanske inte fått någon alls :) Ska ionom kort göra mig iordning för att åka in mot stan för att träffa Mia och Becca för en fika/lunch, ska bli himla skoj! Måste också hinna med träning och gå igenom min mail innan jobbet drar igång, mycket ni, haha! Lika bra att ladda kroppen med massa energi och det gör man på bästa sätt med en Red Bull och en morgonshake, you know ;)

Dagens fråga!

Vad är det för ras på din hund?


Hon är en renrasig Papillon som jag hämtade hos en uppfödare i Borlänge i sommras tror jag. Planen är att ställa ut henne eller börja tävla i agillity, men inte helt 100 eftersom det krävs massa jobb bakom det hela. Men om det nu blir så ska hon få en helt egen blogg där man kan följa hennes resa i hennes framgångar om det nu blir av :)


 

Happy dog!

Hej på er, kom precis hem från stan efter jag handlöat lite mså saker som Guccis foder. Eftersom hennes foder tog sluti  veckan fick hon lev på hundfoder från ICA vilket var långt ifrån populärt, haha! bortskämde hund som ständigt ska ha dyra vanor ;) Eftersom Mami var så himla gullig och fixade ena fodret hon har på morgonen behövde jag bara köpa fodret hon ska ha på kvällen, bra va?! =D


Give me!

Funderar starkt på att beställa hem denna, tycker den är riktigt fin!
Tänk er en vit topp men något svart tryck på och sedan denna som bryter mönstret
Det hade varit super fint och dessutom älskar jag desgingen


Du hittar den Här


 

Gucci Speekout!

 

Kunde fått en bättre start! 12/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv vaknade man för en stund sen och kunde fått en bättre start på min morgon, haha! Eftersom Gucci tydligen hade avföring kvari  pälsen som också hindrade att hon kunde utföra sina behov förstår ni nog rätt snabbt vad jag fick göra.... Thx lord att jag haft en Lhasa Apso tidigare och bemött detta problem ett antal gånger tidigare gick det ganska fort ned en liten plast handske, hihi ^^ Nu ska jag försöka äta lite frukost och kika på Svenska Holly Woodfruar innan jag tar mig en dusch för att sedan möta lite vänner på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är det dags för 1 timme gympass, ska bli galet skönt! Är egentligen på tok för trött men vad gör det om 100 år och behöver ändå låna toan så lika bra slå 2 flugor i en smäll, haha!


Dinner!



Mobilinlägg!

Hej på er, dåså har man precis kommit hem från en trevlig dag på stan ihop med Nettan. Vi möttes upp vid Comerce för att sedan slå oss till ro på Spice & Ris. Tycker deras service är himla bra och maten är inte dum den heller :) Där efter begav vi oss till Expresso House där vi tog en fika innan jag skjutsade hem henne. Visade också mer exakt vart jag ska flytta och visade sig att vi bor ca 5-7 min från varandra. Precis som när vi var små, haha! Galet, nu ska jag pyssla med lite annat och lite senare blir det gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!

Snyggt linne!

Detta linnet var riktigt snyggt, dessutom är nike ett av mina favorut märken ;)
Det jag gillar med linnet är u-ringningen och det silvriga trycket som är så himla läckert!
Den finns också i vitt men tycker svart var een aning snyggare


Du hittar den Här


 

LOL (Laughing Out Loud)

Denna filmen tycker jag är så otroligt bra och verkligen värd att se
Detta är en film fär alla oavsett vuxen som liten :)


Bara le och se glad ut! 11/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Själv har jag sovit jätte gott och vaknade för en stund sen. Ska inom kort göra mig iordning för att utföra lite ärenden på stan, samt kolla upp när ett av mina gymkort går ut. Att bero på gym, var som sagt på gymmet igår och OMG vad folk tittade.... Kändes riktigt frustrerande och visste knappt vart jag skulle ta vägen, haha! Vet inte om jag är nojjig oavstt vad var det inget vidare trots allt! Nu blir det frukost med en morgon shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är det dags att ta tag i allt slappande och komma igång med kroppen! Har slarvat med min träning massor och nu ska jag bli en duktig tjej på nytt och komma i form ;) Vill också tacka alla supersöta människor som faktiskt tar sig sin tid att kika in på min blogg, betyder massor och jag vet tjatar om det en hel del... Men det är för att ni ska förstå att det ni gör är jag så oerhört tacksam för :) Med detta sagt är det dags att bränna lite kalorier, bloggar mer sen igen, puss på er!




En av några saker jag ogillar!

Det absolut värsta jag vet är hundägare som inte har någon som helst kolla på sina hundar.... Det är en sak om det är en liten valp, men är det en 2 - 3 års gammal hund är det verkligen inte okej! Det absolut viktigaste man ska lär enligt mig är


1 Vara ensam

2 inkallning

3 Stanna/Sitt


Nu får man förvisso inte gå ut med lösahundar på almäna platser tex stan, men har man 100% ply på jycken tycker jag det inte borde vara något problem.



Är på tiden!

Hej på er, vädret är verkligen ur trist och valde därför att hoppa gå på stan i eftermiddags + att jag hade lite små saker med bloggen att göra. Ibland måste man prioritera! Sitter just nu och kikar på lite nya hundkläder till Gucci. Hon må vara en liten välpälsad hund, men trots detta fryser hon, knäppt va?! Ska också klicka hem 2 par skor och eventuellt 3 - 4 toppar. Verkligen på tiden att jag unnar mig lite nytt nu när vädret är osm det är, haha!

 
Lite sugen på att köpa en liknande jacka fast i en anna färg, tycker ni att tikar kan ha blått eller är det för hanar?! :) 


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt läcker eller vad säger ni?!
Toppen är suåper snygg ch med en snygg bh under blir det perffekt!
Byxorna är enkla och eleganta, rätt neutrala och går ihop bra med toppen
Örhängena tycker jag är ritkgit snygga som lyfter fram toppen lite extra
Väskan tycker jag gör hela outfiten, den är enkel, snygg och väldigt unik på sitt sätt
Skorna är super duper snygga, en rejäl platå och med snygga detaljer baktill
Tycker allt klaffar himla bra och absolut något jag skulle kunna tänka mig bära under en utgång


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Väskan hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Calvin Harris . Outside (feat. Ellie Goulding)

Monday! 10/11

Go morgon alla bloggläsare, ursäkta för sen uppdatering men kom lite saker i vägen. Idag är det måndag och ska inom kort göra mig iordning för att möta upp en kompis på stan. Vi ska kika runt lite och sen blir det väl en fika eller lunch på stan misstänker jag ;) Lite senare ikväll blir det gymmet för att utföra en hård woork out, ska bli himla skoj! Nu blir det frukost med en go shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!. 
 
 

Veckans planer!

Dåså var det äntligen dags för Veckans Planer och som ni kanske kan se ser denna veckan otroligt lugn ut. Vilket är himla skönt för min egen del! Förra veckan hade jag massa inbokat som jag inte hade skrivit upp men såg till att denna veckan skulle bli betydligt lugnare. Vilket jag också har dubbelcheckat, haha! Nu blir det att mysa ner sig med någon film och så hörs vi mer imorgon igen, natti!
 

 

Filmtime!

Hej på er, har verkligen haft noll ambition till att uppdatera senaste veckan som ni kanske märkt?! Hur som helst misstänker jag att det är pga min hormonbehandling och att det släpper snart! Idag har jag firat Papi och precis ätit en mumsig tårta :) Nu blir det mys med film och ska se denna, verkar himla bra! Sen blir det att ta tag i veckans planer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg! 9/11

Go morgon alla bloggläsare! Hoppas ni sovit gott och att ni mår bra :) själv vaknade man för en stund sen och ligger just nu i soffan och kikar på Bonde Söker Fru. Brukar ha det som "tradition" att kika på det, men aldrig blivit av pga gjort annat och glömt av det, tycker programmet är himla mysigt med natur och djuren hihi :) Nu är det paus och ska popa lite popcorn, bloggar mer sen igen, puss på er!


Hat finns för att du ska kunna bevisa att du är värdefull och fin som du är

 

Det kommer bli galet snyggt!

Denna jeansjackan är så GALET SNYGG!
Tänk er denna på krogen till enbart snygg BH med nitar, diamanter eller massa palijetter
Visst låter det galet läckert?! =D


Ett enkelt Klick för mig då ;)


 

Bra start eller va?! 8/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har inte jag..... Pga att några inte kan visa någon som helst hänsyn i detta förbannade hus jag tyvärr bor i. Kunde somliga inte hålla käft och när det tillslut lagt säg börjar en hund skälla som får igång Gucci, lovley! Min dag/natt började inte bra, ska bli så himla skönt att få komma härifrån SNART, haha! Men för övrigt gillar jag min lägenhet och folket som bor här ^^ Nu blir det frukost och sen ska jag ner på stan för att handla en present till pappsen, ni ha väl inte glömt att det är farsdag por la manana?! ;)


Ge mig bara december....


 

Underbart!

Eftersom jag har valt att självmedecinera mig har jag fått prova mig fram och ökat allt eftersom mina doser, vilket är det bästa tipset OM man nu väljer astt självmedecinera. Bra om man vänjer kroppen allt eftersom så den inte får någon chock, ah ni fattar :) Dom senase månaderna har jag tagit östrogen piller och östrogenplåster. Nu har jag valt att lämna plåstret helt och hållet pga att det kliade på TOK för mycket! För dom som provat eller känner någon som använder sig utav p-plåster vet exakt hur huden reakerar och hur tokig man blir av allt kliande, om inte tala om när skiten lossnar.... Därför har jag valt att lämna plåstret helt och börja använda mig enbart av Ö-piller som jag tar morgon och kväll, till skillnad från förut. Det märktes redan efter någon dag då man blev överkänslig för minsta lilla, haha! Men misstänker att innan kroppen vant sig helt på nytt får jag nöja mig med lite östrogen-kickar, haha! Underbart att gå igenom tonåren på nytt, som jag längtat var inte alls nog med första gången av min hormonbehandling och tiden innan där heller, haha!


 

Utgångs-outfit!

Denna oytfiten blev riktigt snygg och man vet knappt var man ska ta vägen
Toppen är super söt och ihop med armbandet & örhängena smälter det in i varandra!
Byxorna är verkligen hur SNYGGA som helst och som också markerar rumpa och låt
Skorna är på 16 cm och har en rejält platå med djupt mönster, vilket är bra gällande vårt klimat
Detta är verkligen något jag skulle tänka mgi ha på krogen, men själv skulle jag nog valt en dounat som håruppsättning för att lyfta fram örhängena ;)


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hottar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


You are beautiful!

Såg en himla intressant kllipp i veckn som jag bara så måste visa er och tycker själv den här himla intressant! Vet inte om ni sett den eller ej, men oavsett vad är den helt klart värd att se!
I klippet ställer dom 1 och samma fråga till 50 olika personer där alla ger olika svar naturligtvis.
Men dom svaren som är mest intressant är dom i slutet där man kommer till insikt hur oehört påverkade vi är av samhället och vad andra tycker och tänker om oss.....


Hej på er! 7/11

Go morgon sötnosar, hoppas ni sovit gott! vädret är lika trist och gårt som yesterday, men surar inte för det! Har inga direkta planer för dagen, ska jobba lite med bloggen, ring något samtal, samt svara på era fina komentarer för det glömde jag av igår... Får skylla på att jag blekt bort mina hjärnceller, haha! Jag önskar er alla en trevlig Fredag, nu ska jag spontan shoppa lite, behöver ett par nya toppar och skor, hihi ^^
 
 

Sant eller falskt?!

Visste ni att det kan tydligen vara rent av skadligt för oss att dricka mjölk?! Enligt ny forskning har det kommit fram att detta kan skada oss och alla dessa myter om att mjölk ska ge oss starka ben kan rent av vara en lögn.... Personligen vet jag inte riktigt om man ska tro på detta, men OM detta nu är sant skulle detta ge oss en ledtråd till hur Cancer, Hjärt och kälsjukdommar ökat så radikalt i samband med mjölkproduktionens snabba utveckling...... =/


Du hittar artikeln Här


Mot jobbet!

Hej på er, dåså är det snart dagsatt bege sig mot jobbet för att göra lite nytta eller vad man ska säga :) Tycker dagarna går så himla fort eller så är det för att mörkret kommer betydligt snabbare, haha! Idag är jag fylld av en sådan lycka man inte riktigt vet vart den kommer ifrån, himla härligt! Vill också tacka för alla supersöta mail och komentarer ni ger här på bloggen & mailen, ska försöka sätta mig med dom lite senare ikväll och svara på dom! :) Önskar er alla en fin kväll och har ni inget för er denna afton så mys ner er med en filt och en bra film med lite gott, ibland måste man få lyxa till det =)


Om ni inte sett filmen nedan ska ni absolut ta er tiden!


Farsdagpresent!

Ni har väl inte glömt att det är Farsdag nu på söndag väl?!
Om det nu har hänt tänkte jag iaf komma med lite ideér vad man skulle kunna ge sin kära fader
En varmstickad tröja eller jacka är perfekt nu när vi börjar närma oss december månad
Klockor och plånböcker är så induviduellt att få och vissa uppskattar det mer än andra. Men klockan är en perfekt gåva och en söt liten plånbok är aldrig fel att få heller
Etta paraply kanske inte är så jätte skoj, men bra att ha i bilen när ovädret plötsligt dyker upp


Tröja Här                Klocka Här

Jacka Här

Paraply Här                 Plånbok Här

 

 

Dead By April - As A Butterfly

Snö är inte min grej! 6/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Redan när jag klev upp imorse insåg jag till min förskräckelse att vi har fått snö.....För er som inte vet AVSKYR jag snö, dett finns verkligen INGET posetivt med den överhuvudtaget!


1 Den orskar trafikolyckor

2 Det är kallt

3 Den förstör mängder av skor....


Mina latinogener är inte byggd för detta klimat säger jag bara, fast förvisso vem är egentligen det förutom eskemoer och isbjörnar, haha! Ska försöka ta mig iväg till närmsta verksta för att få däcken bytta, misstänker att mina sommardäck är ingen bra ide att köra med ;) Tur för mig att jag har mina kontakter, vilket också innebär att jag får hjälp direkt och slippa stå i massa köer bra va?! =D Nu ska jag äta lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Vem är boven?!

Dom flesta vet hur killar är på krogen och vad som gäller när dom väl är där, eller?!
Hitta någon att ta med sig hem, ge löften om att höra av sig dagen efter etc... Men så fort dom själva råkar ut för samma sak är det inte lika kul längre.....

När jag väl befinner mig ute på krogen är det ofta mer än 1 kille som antingen kommer fram eller ska dansa lite extra nära, ah ni fattar. Enda anledningen till att jag går på krogen är för att dansa och träffa nya människor, that's it. Däremot när en kille kommer fram som inte är medveten om min ''bakrund'' skadar det inte att man är trevlig eller dansar. Men försöker en person dra med mig därifrån eller det blir förmycket säger jag alltid som det är, tycker det är viktigt!

Av någon konstig anledning blir det alltid jag som blir boven i dramat pga att jag tydligen ''låtsas vaa något jag egentligen inte är''..... Bortförklaringar som dessa är enbart för att rentvå sig själva och få gott självförtoende på nytt, vilket är tragiskt, haha! Jag har aldrig sagt att jag är biologisk tjej, det var något dessa personer tar förgivet att alla kvinnor är på krogen för att få sina behov gjorde.... Då är frågan. Är det jag eller personen i fråga som är boven?! Jag säger åtminstonde som det är, tillskillnad från vissa andra gällande deras baktanke ;)


Filmtime!

Hej på er, eftersom vädret är riktigt trist tänkte jag lägga mig i sängen för att kika på film. Sen när det är gjort blir det att försöka hitta motivationen till att gå mot gymmet :) Skulle också behöva svängaförbi djurmagazinet, Guccis foder är nämligen slut och det bästa är att gymmet ligger bara några meter från djuraffären, bra va?! Kanske hittat min motivation trotsallt, haha!
 
 
Bästa filmen ever <3
 
 

2 i 1!

Jag tycker om långa halsband och detta är ritkigt snyggt
Dessutom blir det lite som 2 i 1 eftersom cirkeln har olika färger på bak och fram sid, bra va?!
Det gör att man både kn ha det till en vit som en svart topp


Du hittar halsbandet Här


 

Besked gällande min bröst operation!

I måndags var jag nere i Alingsås där jag går min utredning och frågade lite frågor gällande min bröstoperation. Eftersom jag gått upp till B var jag inte säker på om jag skulle få dom betalda eller  ej.... Men till min stora förvåning finns det fortfarande en möjlighet att få dom betalda trots allt, hihi ^^ Vad jag fick veta var det nämligen kirrurgen som avgör om jag ska få dom opererade eller ej! Så nu är det bara hålla tummarna och när beskedet är klart får jag veta om jag fira beskedet med en ny bil eller om jag ska tröst shoppa nya bröst, haha!


 

Hur kunde detta ske?! 5/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har åtminstonde jag gjort! Ska inom kort hoppa in iduschen för atta sedan bege mig in mot stan, har glömt att köpa min månadsförbukning av Red Bull, hur kunde detta hända?! haha! Sen kansek jag ska möta upp en kompis, men det är inte helt klart än.... Men först blir det en varm dusch för att sedan koppla av med gårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, bloggar mer sen igen, puss på er!


Inte okej!

Jag vet inte vad som har hänt med min lilla råttas hjärna men dom senaste nätterna har hon fått för sig att vi ska leka. Dvs mellan 23:00 - 03:00 på kvällen/mitt i natten.... Jag håller verkligen på att bli galen, haha! Jag tycker om min lilla råtta massor, men väcka mig när jag sover är långt ifrån okej! Ändå känns det väldigt känslolöst att kasta ut henne i hallen utifall att hon skulle vara mörkrädd, fast andra sidan tycker jag till viss del att hon förtjänar det, haha!

Söt träningstopp!

Denna toppen tyckte jag var himla söt och väldigt speciell, men på ett bra sätt!
Är faktiskt själv sugen på att beställs hem denna eller en av dom andra


Du hittar den och dom andra Här


 

Omi - Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Denna låten är faktiskt en av mina nya favoriter, skönt gung och man vill bara joina med
Den kanske inte är någon upptempo låt, men tycker ändå den har sin charm trots allt :)


Motivationen kunde varit högre! 4/11

Go morgon alla bloggläsare! Uppdateringen igår blev inte som jag hade tänkt mig, men hoppas ni inte är allt för bittra för det :) Sitter just nu i min lilla säng undertiden jag kikar på tv. Någon serie om jag inte misstar mig, haha! Idag har jag inte så mycket planerat, ska på ett möte lite senare idag och även hinna gå till gymmet någon gång under dagen, varför ska det vara så svårt för?! Kan någon säga mig det, haha! Nu blir det frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Dinner!



Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla härlig och väldigt söt
Toppen är verkligen super söt och ihop med diademet blir den lite extra gullig
Byxorna är SUPER SNYGGA och lyfter verklien fram benen ut till 110%
Armbandet är väldigt snyggt och enkelt, samt matchar den toppen ritkigt bra
Skorna är enkla och tari nte allt för mycket fokus, dessutom är dom också väldigt söta
Detta är verklgien en toppen outfit, ihop hj'älper dom till att outfiten stananr på jorden och inte blir 2 mutch


Diademet hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Hämtat lite paket :)


Mobilinlägg! 3/11

Go morgon alla bloggläsare! Dåså är mötet på Lundströmska klart och fick reda på att jag har 1 möte kvar..... Känns riktigt irriterande! Aja någon gång tar väl skiten slut, haha! Nu blir det hem för att fixa till sig lite snabbt innan jag ska möta upp lite vänner på stan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Hej på er, kom precis hem till mina föräldrar efter jag har suttit en lång stund hos Mia & Becca, vilket var himla mysigt! Vi skulle egentligen träffats i Skövde, men eftersom tiden rann iväg för mig tog vi det en annan stans, hihi ^^ Blav massa prat om gammla minnen och även lite killsnack :) Men nu till detta, Planerna för veckan ser hyffsat lugna ut, imorgon ska jag på mitt sista möte med min psykolog för att sedan få domen att jag lider av Transsexuallism, personligen tycker jag att mitt ''lidande'' inte varit alltt för allvarligt om man räknar till andra diagnoser man kan få :) Resterande av veckan blri det träning, hämta ut ett paket och partyn, ah en helt normal vecka med andra ord :) Nu blir det att ta ett glas cider för astt sedan ladda inför morgon dagen, vi hörs mer imorgon igen och glöm inte att lägga er tidigt ikväll om ni ska till skolan eller jobbet, natti! =)


 

Videoinlägg!

Kategori:

Ett förtidigt barnbanr! 2/11

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit jätte bra och ska inom kort göra mig iordning för att åka till affären för att handla lite små saker :) Något jag tycker är himla gulligt är att mina föräldrar verkligen har blivit helt fäst av lille Gucc som vi kallar henne, haha! Det märks av olika saker hon har fått nytt koppel, olika leksaker och dom gåt mer än gärna ut med henne :) Vilket gör att våra grannar måste tro att jag aldrig går ut med henne överhuvutdaget eftersom det är antingen Mami eller Papi som tar ut henne, haha! Dom fick ett litet förtidigt barnbarn skulle man kunna säga ;)


Vilken ska man ta?!

Eftersom jag är ständigt på jakt efter nya skor, vilket jag förvisso inte behöver, haha!
Hur som helst hittade jag dessa och tycker dom är så SJUKT SNYGGA!
Dom hade varit super nu till vintern eller vad säger ni?!
Klacken är i helt okej höjd och skon i sig är verkligen ur snygg!
Frågan är bara vilken ska man välja?! =/


Du hittar den Svarta Här     &     Den Bruna Här

 

1 November!

Go morgon alla sömntutor, hoppas ni sovit gott, för det har jag till viss del iaf :) Dom senaste nätterna har jag haft väldigt  svårt att somna, funderar på vad det kan bero på.... Att bero på något helt annat, dom flesta som känner mig vet hur bekväm jag är och idag var inte heller något undantag, haha! Eftersom jag kände mig någolunda ''intresserad'' av att laga mat, valde jag att köpa en liten sallad på Maxi och fick till och med en av personalen plocka den åt mig, haha! Tyckte det var super gulligt av henne faktiskt och givetvis tackade jag efteråt, vem gör inte det med en sådan service?! :) Nu blir det mumsa i mig den för att sedan pyssla med lite annat bloggar mer sen igen, åuss på er!