Nyårs frågor!

Är du nöjd över året som gått?

Ja upp till 100%

Vad har varit bra och vad har varit mindre bra detta året?

För inpulsiva köp och galna upptågen varit sämre.... Dom bra är att jag flyttade från Falköping och fick slut på ett elendigt förhållande... Att jag flyttade till Falköping och fick en ny start, samt min nya hormonbehandling som fått mig må bättre och att mina bröst vuxit från A - B, haha! Samt mitt deltids jobb som går ihop med bloggen, pefekt!

Vilket minne från något av dina tidigare nyår har varit det värsta?

Bråkade med min dåvarande pojkvän under nyår...

Vad har du laggt mest pengar på året som varit?

Kläder, skor och min lilla råtta, haha!

Är det något du saknat under året 2014 som du vill ska ske under 2015?

Fler resor och eventuellt träffa Mr:right hade varit perfekt! ^^

Har du träffat någon som betyder lite extra under året 2014?

Kanske, you never know ^^

Finns det något du ska göra mer eller mindre som du inte gjort under 2014?

Resa mer och våga prova nya saker som fallskärmshoppning/jag ärhöjd rädd, haha!

Vilken låt har du lyssnat på mest under 2014?

Undo av Sanna Nielsen, den påmminner om saker man önskar man inte skulle genomfört....

Vad har varit din sämsta inverstering?

Kläder som har prislappen kvar jag inte hunnit använda, skamligt för modebloggerska, haha!

Har du någon speciell dag/dagar du kommer minnas lite extra?

Dagen jag fick mina nya lägenhets nycklar till 3:an, fast jobb, publiciteten i Aftonbladet, åkte till borlänge frör att köpa min lille Gucc <3

Vad är det klantigaste du gjort året som varit?

Förlåtit för enkelt och varit för enkelspårig, men det är över nu, haha!

Är det något extra du ska tänka lite extra på inför det nya året?

Tänka först och handla sen

Har du något nyårslöfte, vad i sånnafall?

Bättre uppdatering av bloggen och tänka mer possetivt mer än jag gör, haha! Men något jag kan garanterat lova är att vårda hår och naglar, hihi ^^ 

Finns det något speciellt du längtar till året som kommer?

Nya sammarbeten med ..., dokumentären, nya intervjuer och sätta Molly nilsson på kartan, haha!

Hur ska du fira in år 2014?

Ihop med goa vänner och massor av go mat, det är kärlek detta!


Mobilinlägg!

Dåså har man handlat maten inför ikväll och känns som den kommer bli riktigt lyckad! Träffade också på några som antagligen löser eller läst min blogg som verkligen inte kunde slita ögonen ifrån mig, haha! Ni som tror jag överdriver om att jag är B-kändis inom Skaraborg skulle egentligen behövt följa med mig en dag på stan, kändis livet är långt från enkelt.... :/ Men gick faktiskt fram till dom och på pekades deras omogna sätt att glo. Men sen kom jag på att dom kanske inte har någon tv hemma så då blev jag genast mer förstående och förlåtande, snällt va?! :) Nu blir det hem för att hämta min parfym, iväg mot heder plåtningen och sedan göra iordning inför kvällen, bloggar mer sen igen, puss på er!


Såhär blev mina naglar btw, blev super nöjd och avslöjar lite av klänningen skulle jag tro ;)


Mobilinlägg!

Dåså sitter man på salongen och ska få naglarna nyårsfixade, himla skönt! Trodde ett tag jag skulle bli sen men eftersom jag är så himla snabb hann jag trots allt ;) Därefter ska jag möta upp Mia & Becca för lite shopping, samt lite matinköp förstås hihi ^^ Måste också åka till Hjo för att hämta min favo parfym, ska det vara fin klänning måste man också ha fin parfym och vad vore inte bättre än min hunds parfym (Gucci), haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!



Sista dagen i december 2014! 31/12

Go morgon alla mina underbara bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni är laddade för att fira in det nya året! Själv är jag super laddad och ska inom kort göra mig klar för att dra till nagelsalongen för att fixa klorna, ska bli så himla skönt! Därefter ska jag möta upp Mia & Becca på stan för att köpa lite små saker inför ikväll, hihi ^^ Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Shoppade lite mat till lillen igår, vilket var mycket uppskattat ^^


Minst lika snygg om inte lite snyggare!

Det var någon som frågade vart jag köpt min topp och den köpte jag på Gina för ca 1 årsen och misstänker att den inte längre finns kvar.... Tycker själv den är himla fin, dessutom passar minst lika bra till fest som vardags med ett par nedtonade byxor till. Eftersom jag misstänker att den inte finns kvar har jag istället letat fram 1 liknande topp som ser minst lika snygg ut, om inte lite snyggare! :)


Du hittar den toppen Här


Home sweet home!

Hej på er godingar, kom precis hem från stan och är helt slut i mina små fötter ändå hade jag lågklackat?! Fattar 0, fast andra sidan var det en skön ont i fötter känsla om man gemför gårdagen, haha! Vi var som sagt och kikade i massor av olika  affärer och ena plagget åkte av efter det andram, SJUKT! Hittade en klänning jag blev riktigt förälskad i, dock tror jag den kanske skulle tagit lite för mycket fokus till kommande eventet, men kanske jag som är nojjig som vanligt, haha! =S Nu ska jag pusta ut i min lilla säng och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Mobilinlägg!

Sitter nu Waynes ihop med Emma och avnjuter en god fika efter massa spring på stan. Nu har vi bara 1 grej kvar och det är uppladdningen av mina månadsförbrukning av Red Bull. Ska vara lite social så uppdaterar sen igen, puss på er!

En vanlig dag i mitt liv!


Ytterligare en dag på stan! 30/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv vaknade jag för någon timme sen och skai nom kort bege mig ut med råttis innan jag ska ta på mig för att sedan möta upp Emma på stan. Jag ska kika event klänning till mina kusiners konsert och har några affärer att bocka av som tur är. Ska också hämta ut 2 paket, vilket ska bli himla skoj! Har nästan glömt av vad jag beställt, det jag vet är att i ena paketet ligger min nyårsklänning, ska bli så himla skoj att få prova den! :) Nu har jag inte tid att sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er! 


En underbar dag på stan!

Dåså är man ÄBTLIGEN hemma från stan och OMG vad mycket folk det var, SJUKT! Träffade också på en gammal kompis på resturangen jag gick på Komvux ihop med och kände knappt igen henne med hennes fina håruppsättning..... Otroligt vad en frisyr kan göra, hihi ^^ Det blev även lite shopping för egen del en bh och 2 andra saker jag visar senare i veckan! Fick ett presentkort från min 2 super sötaa rbetsgivare på Gina som jag givetvis tänkte nyttja under rean, smart va?! ;) Nu ska jag byta om från finkläder till slappkläder och låta humle och dumla hänga lite löst ett tag, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, sitter nu på Thai Paak ihop med Annelie och avnjuter en god middag! Så fort vi är klara här blir det att dra sig vidare på stan efter den perfekta korsettklänningen i för den den 3:dje ;) Tror jag hittat den men ska söka lite till trots allt, nu ska jag vara lite social bloggar mer sen igen, puss på er!


Out of my life!

Ända sedan jag tackade ja till medverkan i Aftonbladet och den publicerades har min blogg vuxit lite smått. Men det som varit min vinst med det hela är att allt fler vet nu vem och vad jag är, vilket resulterat till att allt fler valt att kommai  kontakt med mig och kan gå på ''normala'' dejter, vilket jag saknat en hel del! Slippa känna OMG vad gör jag nu och hur ska jag förklara detta för honom etc.... Detta har gjortatt jag kunnat välja bort personer som inte ger mig den respekt och uppmärksamheten jag förtjänar som tex ''Lever med en annan som ändå vill ses och har mig som ett andra hands alternativ'' ''Kontaktar mig enbart för sexuella saker'' eller ''kontaktar mig någon gång ibland för lite bekräftelse eller ger dåliga ursäkter''.

Killar som har beteenden som dessa har jag äntligen valt att säga hejdå till eller börjat ignorera. Tack vare er super fina bloggläsare som skickar dussin med söta komentarer här på bloggen, facebook eller mailen som gett mig självförtroeende nog att inse att dessa personer som beteer sig såhär är inte värd min uppmärksamhet!

1 Jag är inget andrahandsval om din tjeej eller andra dejt sviker

2 Jag finner mig inte i att bli sedd som en sexleksak

3 Era dåliga ursäkter kan ni bespara mig

INGEN tjej i världen är värd detta oavsett om hon är biologiskfödd eller en ts-kvinna! Tack vare er ursöta killar som vet hur man beteer sig kan jag nu låta dessa personer äntligen försvinna bit för bit ur mitt liv.


Stan med Annelie! 29/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och att ni mår bra! Uppdateringen i veckan har varit som den vart, vilket jag också förvarnade er om också :) Men tänker att efter nyår blir det att köra igång som vanligt igen med diverse saker och så hinner jag dessutom ladda upp med litei nlägg  dagar 3 innan, smart va?! ;) Eftersom jag har färgat bort det blonda är jag mycket smartare nu, haha! Nu blir det att fixa sig innan jag ska möta upp Annelie på stan, ska bli så himla skoj, länge sen vi sågs! Bloggar mer sen mina små sötgrukor och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Veckans planer!

Usch vad jag inte kommer må bra efter denna veckan jag känner det bara på mig, haha! Som ni ser är veckan lite som den brukar, med träning, paketuthämtning, fixa klorna och utgångar etc. Det jag längtar mest till är morgondagen då jag ska få mina naglar fixade inför nyår, samt få en matchande färg till min nyårskläning jag ska bära, hihi ^^ Detta året kommer jag ha slimade shorts under utifall någon skulle få försig ''leka'' gynokolog på krogen som första gången jag bar klänning under mitt nyårs firande, haha! Glömde skriva in konsert på Lördag, det är nämlgen 2 av mina kusiner som håller i den till sin Mammas födelsedag, visst är det gulligt?! =D Min största fråga är OM jag kommer ha header klänningen på mig eller om jag ska kika ut en ny just för konserten, men det tåls att fundera övet! Bloggar mer sen igen, puss på er!


 

FAB!

Denna Julklapp fick jag från 2 av mina kusiner och blev först lite chockad över att dom gav bort sten i Julklapp, haha! Efter en av dom hade läst rimmet föll bitarna på plats! Det är nämligen små stenar man lägger i kylen istället för isbitar och slippa få drinken eller läsken utspäd, coolt va?! =D

Varför sa jag Ja?! 28/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni mår bra! Jag mår bara fint och sitter just nu med lite jobb. Funderar på attgöra iordning mig för att åkai väg och köpa en eller  Red Bulls, känner mig så himla seg.... Att bero på något helt annat, har ni märkt hur kallt det är ute eller?! Höll på att frysa både händer, öron av mig när jag skulle ut med Gucci! Just nu känns det som att sommaren är miltars om inte 100 år långt bort, haha! Det är också prat om att jag och några kompisar ska upp efter nyår för att åka skidor, fattar verkligen inte hur jag gick med på detta.... Kan bara räkna med en fet förkylning eftersom jag råkade ut för det sist när jag åkte skidor i 1 vecka uppe i åre eller vad det nu va, haha! Jag vet knappt var det ligger, mer än i nån skog och att det tar massa timmar med bil eller buss ^^ Aja, nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Mobilinlägg!

Dåså har man fått i sig lite mat och fann en hel del gott att trycka i sig, haha! Det var pajer i diverse slag och avslutade med lite glass, himla gott :) Nu ska jag vara lite social innan det blir att dra sig hemåt. Bloggar mer sen igen, puss pp er!


Mot Falköping! 27/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och att ni fått en fin start trots den hemska snön.... För visso vet jag inte om ni redan har fått den men det har åtminstonde vi..... Det första vi fick se när vi kom ut från biosalongenvar snöflingor osm föll från skyn och 10 cm på marken, fattar ni min lycka var tottal..... Nu blir det iväg mot nästa släktträff som är i Falköping, komiskt va?! Flyttade därifrån och nu åker jag tillbaks, nästan tragiskt, haha! Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tidsoptemist nr 1!

Hej på er alla goingar, kom hem för någon timme sen och inser att jag har hyffsat bråttom till biografen...... Varför ska jag jämt vara en sådan tidsoptemist?! Tänkte bara uppdatera väldigt fort innan jag beger mig mot biografen. Jag brukar vara sen, men helst vill man vara någolunda i tid när man ska på bio med sina kusiner/släktingar. Det är nästan lika viktigt som en dejt om inte viktigare, haha! Skämt och sido, nu måste jag dra mig tack och lov tar det bara 1 min ner till stan, heja mig! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Filmen jag ska se på!

Det är denna fillmen jag ska gå på senare som också en hel del pratar om och verkar himla bra!
Förvisso kan jag mer eller mindre Bibeln utan till och vet hur den slutar, men alltid kul se olika tolkningar eller vad säger ni?! Däremot kommer jag blunda för en scen och det är när grodorna kommer in i bilden, USCH! Paddor och grodor är inte min favorit, varför kunde dom inte ersatt do mmed små söta kaniner för, haha!


Sånt är livet!

Fick en väldigt intressant komentaar igår gällande mitt videoklipp och tyckte det kunde vara intressant att ta upp utan att ''Hänga ut personen mer än nödvändigt eller att hen tar illa vid sig'' :) 


Att min engelska uttal och gramatik låter helt värdelös har jag all förståelse för. När jag satte mig ner med min redegering hör jag väldigt tydligt att OMG kan jag verkligen lägga upp detta ''Not speciell'' etc. Jag satt faktiskt och skrattade en hel del när jag hörde hur dumt både gramatiken och vissa uttal lät. Men jag är en person som sällan skäms över mina ''tabbar'' och beslöt mig därför att lägga upp detta trots allt. Det hade varit betydligt värre om jag inte viste om hur det låg till och därför tar jag det med en klackspark :)

Många som känner mig vet om att jag är ganska överdriven i mina gester och sätt att prata. Efter x-antal omtagningar blir man rätt trött på att ta om samma gammla grej, vilket gör att det kan låta lite påhittat. Jag brukar också öva in lite i bilen och när man väl står framför kameran vet man exakt vad man ska säga men kanske kommer på något spontant på svenska som blir super dumt med direkt översättning. Ibland är jag för snabb för mitt eget bästa och sen är det med i videon, haha! Då kanske man har hållt på med en och samma omtagning i 5-10 min och helt enkelt nöjer sig med ltie fel :)

Jag vill inte använda mig av detta som bortförklaring, men ge er en inblick hur jag tänker och jag har inga problem att lägga upp videos som inte är helt 100% perfekt. Dessutom tror jag inte heller det vore speciellt skoj för er heller. Bättre att jag bjuder på mig själv och visar att även jag gör fel mina fel ^^

 

Dags att fixa sig!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra! Själv har jag legat och kikat på film och bara tagit det lugnt. Misstänker att jag hållerp å att bi sjuk =S Inte det roligaste men sånt är livet. Idag ska jag ta det lite lugnt, blir hemfärd lite senare för mig och Gucc. Senare ikväll ska jag på bio med kusinerna, ska bli himla skoj! Nu ska jag spackla fejan om ca 30 min har vi lite släktingar på besök, har en misstanke att jag inte vill bli sedd ofixad eller i min lilla rosa pyjamas, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Videoinlägg!

Barbies fel?!

Något som gör mig riktigt irriterad och fundersam på hur vissa i samhället funkar får mig att fundera ''Vad är det som håller  att hända?!'' Den största snackisen som gått i sociala medier är nämligen Barbie som ska få ett helt nytt utseende och eventuellt få ''orginalet'' förbjudas på marknaden... Som ni hör låter detta hlet sjukt!

Forskare hävdar nämligen att dagens skönhetsideal är präglat på denna lilla docka som tydligen ska få all skuld till många kvinnors dåliga självkänsla etc. Jag förstår verkligen inte hur detta kan vara en dockas fel som dessutom är skäl-lös.... Om man nu ska skylla på någon överhuvudtaget är det iaf inte dockans fel utan ens föräldrar som inte varit noga eller vidare tydliga med att säga att du är fin och duger precis som du är. Det har iaf mina föräldrar alltid gjort oavsett om jag levde osm kille eller som idag TS-tjej.

Den nya dockan ska bli mer normal med celleliter, ackne och övervikt etc.... Jag kommer vara ärlig och säga att jag skulle ALDRIG under några som helst omständigheter låta mitt barn leka med den dockan.... Av den enkla anledning att Barbie ska vara och förbli en fantasifigur. dessutom tror jag knappast att ett barn vid 3 - 4 års ålder skulle se fram emot att bli vuxen, det hade åtminstonde inte jag gjort, haha! Alla har sina brister, men man kan också förebygga dom och det är inte någon plast dockas fel att man trycker i sig onyttigheter, det står man helt och hållet själv för anser jag!

 

Tv-spel time!

Hej på er, sitter just nu och kikar på kusinerna som spelar FIFA eller vad det nyheter, haha! Tidigare spelade vi det nya wii och nya super smasch, vilket var himla skoj! Dessutom vann jag 2 gr, tycker personligen jag var himla duktig för att inte spelat det på år, haha! Nu blir det hem och beundra mina klappar bloggar mer sen igen, puss på er!




Mobilinlägg!

Hej på er alla bloggläsare! Är just nu tok sen till en släktträff i daglig ordning... Men till mitt försvar fick jag reda på detta 1 timme innan och hur ska jag hinna på det?! Inte nog med detta, fick också springa runt halva huset efter min mobil, kul va?! -_-' Nog om det negativa, ska bli skoj att träffa alla och sitta fint med lite fika! Lite senare idag kommer ett videoinlägg upp så håll utkik! Bloggar mer sen igen, puss på er!

Tänker på er <3

En gång om året kommer denna högtid då förväntningarna är på topp och barns ögon tindrar som om någon ersätt deras ögon med stora rubiner. Men för alla är detta inte en självklarhet.... Det är många som får ångest över denna högtid, pengar som inte räcker till, vuxna som inte kan behärskar alkohol i barns närhet, tårar, ensamhet och önskan att fira en ''Normal Jul'' ihop med någon/några personer som ser dom och bara få känna julkänsla.... Till dessa vill jag bara säga, GOD JUL, ta hand om er och försök att glädjas åt det lilla som ni har och skulle det inte funka.... Ta en promenad och försök att glädjas av att du är du och ingen är bättre på det än dig, du är perfekt även om denna tid på året aldrig blir så som du önskar <


Klappdags!

24 December!

Go morgon alla bloggläsare och GOD JUL! Hoppas ni mår bra och att ni fått en bra start på juldagsmorgon :) Kan knappt förstå att julen äntligen är här, gör ni?! Känns så himla overkligt! Men det bästa av alt är att det är ingen snö, så himla härligt! Inga skor behöver extra omsorg eller riskerar att bli förstörda, lyckan är total, haha! Dagensu ppdatering kanske inte blir som den brukar mne ska göra det bästa av situationen. Nu vankas det snart lite julmat, bloggar mer sen igen puss på er!


New top!

Denna toppen visade jag i mitt förra videoinlägg och för er som inte hittade den eller orkade gå igenom hela Nellys arkiv av kläder. Vilket är väldigt förståligt tänkte jag därför underläta för er! :) Asså jag är så himla nöjd över att jag dels hittade den och ännu mer att jag köpte den, haha! Visst är den helt FAB?! Man får en sjukt vacker V-ringning och kragen som går enda ner gör den så himla elegant.


Du hittar de Här
 

Alla klappar klara!

Hej på er, sitter just nu med redigeringen inför veckans video, blev faktiskt himla nöjd! Jag vill tacka alla super söta personer som skickar mail om diverse förslag gällande nya videoinlägg, himla gulliga ni är! Var osm sagt nere på stan förut och hgittade massa saker, bland annat 1 julklapp till mina föräldrar och 2 st små klappar till Gucc, hon fick mer eller mindre välja ut dom själv, haha! Eftersom adressändringen gjordes igår kommer vissa av hennes klappar komma lite efter jul, men tror hon inte direkt bryr sig :) Nu ska jag fortsätta med redegeringen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Denna väskan tycker jag är så himla fin och perfekt till Nyårs-väska eller vad säger ni?!
En svart klänning till ett par schysta glittriga nyårsklackar hade blivit perfekt!
Tycker påfågeldetaljen är himla fin och lyfter upp hela väskan


Hittar den Här
 

Fuck my life!

Vissa dagar som igår känner man sig mindre lyckad än andra.... Jag var som sagt ute i stan för att kika Nyårsklänning, MEN det jag också letade efter var en ny headerklänning. När jag kom hem gjorde jag lite ordrar/julklappar till mig själv och naturligtvis glömde jag leta efter en header klänning..... Detta innebär att jag måste fixa detta IDAG och få iväg en order..... Personerna på företaget kommer säkert tro att jag har eller är senil, haha! Saker som dessa kan verkligen få mig själv att fundera över ''Hur i all världen tar jag mig fram genom livet'', haha!


Snart Julafton! 23/12

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppasn i mår super duper bra och att ni har sovit gott! Själv har jag sovit helt perfekt och denna gången vaknade jag av mig själv och inte av en liten tunga, haha! Jag kan kanppt fatta att det  är Julafton imorgon, kan ni det?! Helt SJUKT! Ska iväg lite senare till stan för att handla dom sista klapparna och denna gången till mina kära föräldrar, hihi ^^ Hann nämligen inte med allt som skulle göras igår så får helt enkelt ta det idag ;) Nu ska jag spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Home!

Hej på er alla sötnosar, dåsås är man hemma efter massa spring på stan eller egentligen kom jag hem för 1 timme sen men behövde slänga mig på sängen och pusta ut först, haha! Vi kikade också in på elgiganten och djurmagazinet. Vi fick se ett par ur söta marsvin bäbisar, dog nästan =') Hade jag inte varit kvalser allergiker och medveten om att min dun bur låg hemma hade jag nog gjort ett spontan köp på plats, haha! När vi hade kikat klart på dom små gick vi vidare på Elins och provade 2 klänningar bland annat den nedan. Dock är jag ytters tveksam på denna av olika skäl... Tycker den är himla fin, däremot kan jag nästan sätt en 1000-lapp på att en hel del kommer ha på sig denna till nyår... Dessutom tyckte jag att färgen inte gick ihop med håret, tror den skulle passat bättre till mitt blonda, men kanske jag som är nojjig, haha! Nu ska jag ta det lite lugnt och bara njuta av kvällen, bloggar mer sen igen, puss på er!




Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är man ute på Elins med tvillingarna och avnjuter en god fika! Vi ska gå runt här och kika, samt köpa små klappisar :) Jag ska också kika klänning till nyår för att se OM jag hittar något intressant, hihi ^^ Nu ska jag njuta och vara lite social bloggar mer sen igen, puss på er!


Nyårsklänningar!

Hittade 3 st svarta super fina klänningar som är perfekt till Nyår!
1 visar verkligen upp figuren och älskar bystdetaljen, ger lite hollywood-feeling
2 Älskar släpet, de små diamant lyfter verkligen hela klänningen och gör den ännu mer glamorös
3 påminner mig om Sannas klänning i ESC, kanske lite mer glittrig och vågad på ett snyggt sätt
Personligen tycker jag alla är super svårt att välja 1 favorit eftersom alla är super duper snygga, helt galet!


 1                              2

3

 

En vanlig dag på jobbet!

Enda sedan bloggen tog fart och dom första kronorna rullade fick jag inse ganska snabbt vad följderna skulle bli... Med tanke på att folk vet nu om vem och vad jag är har det givetvis inte gjort saken bättre... Nästan varje dag har jag dolda nr som ringer mig konstant. På något vis har dom fått tag i mitt andra nr som är mitt ''jobb nr'' som jag ger ut till journalister, företag eller media medverkan etc. Personer jag jobbar eller ska börja eventuella nya sammarbeten ihop med. Därför har jag som vana att OM dolt nr ska ringa brukar dom få meddela mig först och ange exakt kl slag och ange ett ord eller mening vi kommit överens om. Men eftersom detta blir på tok för komplicerat brukar dom be mig ringa upp för att underlätta. Det man måste kunna göra som B-kändis är att hålla jobb/nya sammarbeten och rikspuckon åt skilda håll ;) 


Mysdag! 22/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Kom precis in med lille Gucc och ska inom kort göra mig iordning för dagen, Dagen ser ut som så att jag ska träffa lite vänner på stan, julhandla och även relaxa med en fika under dagen. Visst ser låter det mysigt?! Så till detta behövs något snyggt att ha på sig och bekväma klackar, julhandla är ingen enkel match med fel sorts skor! Därför måste man givetvis ha schysta skor på sig såklart ;) Nu ska jag sätta igång med att spackla nyllet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och som ni kan se är det fullt upp! blir dock en liten paus på Tisdag och därefter blir det massa släkt firande, vilket ska bli himla skoj! Jag kan inte svara på hur minau ppdateringar kommer bli veckan som kommer... Men räkna med 3 inlägg om dagen så blir ni inte besvikna om uppdateringen rent av kommer suga, haha! Men förhoppningsvist kommer det bli som en vanlig vecka! :) Eftersom min släkt är så oehört tight, gör att jag längtar till allt! Om ni har tips på någon bloggvideo får ni givetvis säga till, börjar få lite brist på ideér, haha! Vi hörs mer imorogn igen, puss på er!




Nu kan julen komma!

Igår hjälpte min super gulliga pappa mig med granen och gick faktiskt himla fort att få upp den, är verkligen super nöjd! Jag säger då det, äkta gran är alltid bäst och ingen plastgran i världen kan ersätta lukten från en äkta Kungsgran! Himla nöjd överv mig själv att jag gjorde slag i sak och det blev faktiskt himla bra! :)





Söndagsmiddag! 21/12

Go morgon alla underbara bloggläsare, sitter just nu hemma hos mina föräldrar för att äta Söndagsmiddag! Vi ska införa en ny tradition ;) Därefter blir det umgås lite innan dom ska på någon julkonsert i Skövde och jag ska hemåt med min lille pälsboll, haha! Satt och kikade genom massa bilder från hennes tid som bäbis och fy vad liten hon var :') Minns också vår första promenad ihop, var från parkeringen till entren. Hann gå 5 -10 meter innan jag råkade trampa på hennes små tassar med mina Jefferys och sprang iväg, haha! Men efter lite lockande vågade hon sig närmare ^^ Men det posetiva med det hela var att hon lärde sig undvika fötter väldigt tidigt åtminstonde mina klackar, haha! Nu ska vi sätta oss, bloggar mer sen igen, puss på er!


Slutet av sommaren


Första dagen med på gammla jobbet

Julklappstips till henne!

Detta är verkligen en toppen klapp till vilken tjej som helst och perfekt om man vill ge ny motivation till träning eller hjälpa till att rusta upp tjejens tränings garderob, vilket alltid är uppskattat!
Sport-bh:n är super läcker och matchar perfekt till byxorna!
Toffsarna är kanon bra och är faktiskt dom jag själv kör med på gymmet, dessutom sliter dom inte på håret som dom med silver detalj på kan göra... + att dom också funkar perfekt till dounat!


Sport-bh
 Byxor               Toffsar


 

Myslördag! 12/20

Go morgon alla mina sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott! Vädret kunde vara roligare, fast andra sidan är det tumt att klaga eftersom det inte regnar :) Har suttit med lite arbeta fram tills nu och ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan. Himla skönt att bara ta bilen ner och ströva runt. Nu lät jag mer eller mindre som en luffare, haha! Har ni tänkt på att idag är det bara 4 dagar kvar till Jul, GALET VA?! Papi ska komma hit lite senare för att hjälpa mig få upp granen, dom hade tydligen problem att få upp min balkong dörren, vilket är förståligt eftersom det är barnsäkert/föräldrarsäkert, haha! Nu ska jag göra lite glögg och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Jag orkar inte!

Denna kvinnan säger jag bara hon är helt FAB! Igår kväll satt jag och kikade runt lite på nätet och kollade på lite olika smink och hårvideos etc. Sen klickade jag in på en av hennes klipp och kunde knappt slita mig, haha! Jag höll på att skrattaihjäl mig x-antal gånger och visste knappt var jag skulle ta vägen. Jag älskar frispråkiga människor mer än något annat och hon är bara för bra för att vara sant, haha! Ni bara måste kolla in henne, kan inte sluta titta, haha!


Såhär såg jag ut idag!

Hej på er, dåså ska jag inom kort åka iväg för att hämta upp Mami för att sedan be oss hemåt för lite fredagsmys. Hade en himla trevlig dag på stan ihop och hann ävden gå i några sm¨affärer, vilket inte var mig emot, haha! Dock lyckades jag naturligtvis glömma köpa ny fondation och alla tjejer vet hur viktigt sminket är för oss, haha! Dessutom har jag inte heller kunnat  beställa hem några julklappar heller eftersom min adressändring inte är klar, as kul! Undrar verkligen hur detta ska gå, fast andra sidan har jag tak över huvudet så ska kanske inte klaga 2 much?! :) Såg också att mitt julklappsinlägg hade krånglat lite, men ändrat detta och ber naturligtiv om ursäkt! Nu önskar jag alla en trevlig kväll och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Btw såhär blev håret, tycker det blir super till min väst! :)


 

Julklappstips till henne!

Dessa 4 klappar tycker jag är ett måste till alla tjejer eller vad säger ni?!
Byxorna är bara för snygga och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen!
Halsbandet är stort och maffigt och skulle passa utmärkt till ett vitt linne eller någon vacker klänning
Har sagt det förut och säger det igen, Jeffery's är dom absolut bästa skorna en tjej kan ha till vardags och som utgångsskor! Har en bra klackhöjd och en fin platå som också inte överbelastar foten
Jackan har jag själv och den är värd varenda krona, lite dyr kan tyckas men är lika snygg som värmande, dessutom är designen heöt underbar, älskar kragen!


Byxor     Halsband     Skor     Jacka


Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är det dags för lite mat och inte alls för illa eller vad man ska säga, haha! Detta kan faktiskt vara första lunchen ihop med Mami helt ensam, lite pinsamt eftersom hon frågat massa gånger tidigare.... Men bättre sent än aldrig! Nu ska vi njuta och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Livet leker!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Sjävl mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iordning för att möta upp Mami på stan där vi ska luncha ihop, mysigt va?! :) Därefter ska jag städa och tvätta, känns lagom skoj men lika bra att få det gjort! Fick också reda på igår att mitt kylskåp ska bli utbytt eftersom det har 3 bucklor i dörren, känns himla skönt eftersom jag stört mig på det där sedan dagen jag flytta in, haha! Dessutom ska jag få en fondvägg bakom soffan och en annan vägg ommålad pga avfärgning från någon möbel. Kännsså himla skönt! Det enda som saknas är min glasdsuch och min glasbalkong sen är jag nöjd till 110% ;) Nu ska jag börja spackla ansiktet och så hörs vi mer sen igen, Mami avskyr när jag kommer sent så ska försöka vara i tid eller åtminstonde försöka, haha! bloggar mer sen igen, puss på er alla godingar!

Håll tummarna!

Hej på er alla gullungar, hoppas allt är super bra och att ni har haft en fantastisk dag! Själv har jag haft en helt underbardag på stan ihop med Emma. Eftersom jag är en väldigt spontan människa och kan få spontana ideér, vilket är på gott och ont bestämde jag mig för att schystera min hårfärg på nytt och denna gången gjorde jag  det helt själv, får se hur följderna blir av detta, haha! Eftersom jag inte färgar mitt hår själv speciellt ofta kom jag till insikt vilket oehört jobb man lägger ner och vilken tid det faktiskt tar! Men får helt enkelt hoppas att det går bra och får den färg jag önskar! Annars lär denna dagen gå från toppen till botten på ett ögonblick, haha! Nu ska jag sitta såhär i 45 min, roligare kunde man haft det, haha!


Man också utesluta att jag vore helt värdelös som konstnär, haha!


 

My dream car!

Jag är verkligen inget stort fan av bilar, i mina ögon är det skort som skrot mer eller mindre, haha! Endast som spelar roll i mina ögon är priset och årsmodellen, haha! Visst låter jag dryg?! Men detta får till och med mig att börja dreggla.... Älskar vad jag ser och skulle absolut inte ha något emot att äga en sådan skönhet, hihi ^^ Som jag brukar säga A Diamonds Is a Girl Best Friend!


 
 
 
 
 
 
 

Julklappstips till henne!

Som alla vet är guld något som går att matcha till allt rött, svart, blått, guld etc
Därför har jag plockat ut 2 olika örhängen, halsband och armband man skulle piffa upp nyårsklänningen med
Jag är helt förälskade i allihopa och vet redan vad som skulle funka perfekt till min klänning till nyår, hihi


Halsband      Armband      Armband

Örhängen     Halsband     Örhängen


Sanna, Shirley & Sanna - tänd ett ljus

Denna låten är en av dom bästa Julsånger jag vet, älskar den!
Dessutom är det med en av mina 3 favorit sångerskor Sanna, Sonya och Shirley.
Tycker dom har en sådan ömhet i deras röster så man bara stannar upp och lyssnar för att sedan drömma sig bort.... Riktigt härligt!


Julbeställningsdag! 18/12

Go morgon alla underbara bloggläsare, hoppas ni mår bra och har fått en bra start på dagen! Själv funderar jag på om jag håller på att bli sjuk... känner mig halvt mörbultad i hela kroppen och lite små snuvig, hade varit lagom kul inför jul.... Fast andra sidan är det aldrig kul att vara sjuk heller för den delen, haha! Det som står på schemat idag är min årliga julbeställning, julklapp till mig själv, mina föräldrar och någon bekant naturligtvis! Man får inte glömma nyttja sin titel som bloggare, hihi ^^ Ska också ringa till Lundströmska eftersom jag inte hann med det igår, samt försöka trippa iväg mot gymmet som jag  verkligen inte har någon som helst motivation till, haha! Men kanske släpper?! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Min egna lilla väckarklocka.....

 

5 Julfrågor!

Hur brukar du fira Jul?
Detta året kommer bli lite annorlunda än tidigare åren. Föregående år har vi firat ihop med min mammas syster nere i Jönköping och innan det firade vi på Öland. Detta året ser ut som så att vi ska fira det enbart med vår familj, bilket kommer kännas väldigt annorlunda, men blir säkert bra! :)


Kollar du på årets Julkalender och vilka föregående är din favorit?
Nej jag har tyvärr inte gjort det, brukar ha det osm liten egen tradition, men helt glömt av. Dom tidigare är nog Diselråttor och Sjömansmöss och Greveholm naturligtvis ;)


Vilken mat på Julbordet är din favorit?
Personligen tycker jag julmaten, påsk och midsommar är mer eller mindre samma.... Men min favorit är nog julskinkan, laxen 2 sorter, pinskorvarna och sill, usch nu blev jag hungrig, haha!


Vilket Julgodis är ett måste under jul?
Svår fråga eftersom hela min släkt på båda sidor är kakmonster, haha! Det brukar finnas lite allmöjligt, godis, karameller, chocklad, kakor i olika slag, nötter, frukt etc... Men min personliga favorit är nog lussekatter, älskar smaken och kan trycka i mig massa om inte tala om degen, haha!


Vad har du önskat dig i Julklapp?
Jag har bara önskat mig 2 saker av den enkla anledning att jag har det jag behöver och om inte köper jag det själv :) Det jag önskat är 1 sterio man kopplar paddan eller iPhonen och lite saker till lägenheten, visst är jag tråkig, haha!


Livet är oförutsägbart och det mesta sker av en anledning även om det ibland inte alltid känns så... Därför ska du njuta av varje sekund av att vara dig själv för det är ingen annan bättre på än du <3

Julklappstips till henne!

Jag har plockat ut 4 klänningar i olika färger som skulle passa perfekt till nyårsklänning och dessutom kunde bli en perfekt julklapp! Klänningarna jag har valt ut är inte över klittriga utan håller en lagom nivå.
Den guldiga är min personliga favorit och framhäver en väldigt glamorös stil
En silvriga är väldigt lik dom andra med tycker ändå klänningen talar sitt egna språk
Den blå är helt fantastisk, älskar hur den framhäver bysten som ändå har  en hel del fokus
Den röda är super söt och skulle passa perfekt nya år och även lite julig i sig
alla klänningarna är super fina ett par schysta pumps i matchande färg eller svarta hade varit perfekt till något matchande armband eller halsband, nyårsfirandet är räddat :)


Guld   Silver   Blå  Röd


 

Bra jobbat Molly!

Glämde visa er stjärnan jag också köpte igår, den hade tydligen trillat ur min lilla påså, haha! Satt och funderade på varför den är gjord av papper och inte av metall, men kom på allt eftersom att toppen mer eller mindre hade lutat neråt, haha! Tog min bara 3 timmars funderande, det är nästan tragiskt eller så är det precis det är, haha!


Ser ut som en härlig dag!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår super duper bra! Själv mår jag bara fin, fint! Ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan. Men innan det blir av måste jag invänta min vaktmästare som ska kolla lite skador från tidigare hyresgäster :) Har faktiskt ingen aning om vad det gäller mer än kylen, men det blir nog bra vilket som :) Nu ska jag ut med råttan för att sedan pyssla med lite andra saker innan jag tar igång med spacklet, haha! Får inte heller glömma ett paket jag ska hämta ut också, vet på ett hm om vad det kan vara, men det får bli en härlig överraskning, haha! Vi hörs mer sen igen, puss på er!


Schack..... Matt!

I Lördags var jag som sagt på dejt och hade en väldigt trevlig kväll. Personen jag gick ut med hade ingen aning om vem jag var eller vad jag var. Det enda han visste om var att jag hete Molly och bor i en av dom lite dyrare lägenheterna i Skövde. kl 17:00 befann jag mig på gatan där han bodde och skulle egentligen vara där redan vid 16... Men eftersom jag är så himla duktig på att passa tider blev jag sen i daglig ordning, haha! vi satt och pratade lite innan vi åkte vidare mot Mamma Mia 2. Eftersom jag inte tänkte dra till mig mer uppmärksamhet än nödvändigt lät jag kameran ligga kvar i väskan..... När vi var klara där begav vi oss mot bion. Filmen vi gick på var Hunger Games, tyckte personligen filmen var himla bra! Det enda som var negativt var slutet.... Allt hade gått jätte bra fram tills någonstans i mitten av filmen. Då ena skåedespelaren lägger sitt huvud mot den andras axel och plötsligt känner jag en hand ovanpå min egen..... Jag kände hur kinderna värmdes upp på bara någon sekund och hur jag ville bara smälta eller klippas bort från nuet.... Jag har egentligen inget emot att bli vidrörd, men då ska det vara av en person som vet vem och vad jag är om ni förstår?! Jag mådde illa och blev riktigt äcklad över mig själv eftersom jag visste något han inte visste och ångrade genast att jag hade tackat ja.... När vi var klara där begav vi oss till honom där rödan stod och sen åkte jag hemåt och redan då kände jag på mig att något kommer ske.... Morgonen därpå fick jag ett sms där han visste vem och vad jag var, vilket till viss del  var en himla lättnad! Det var nämligen en kompis till honom som hade känt igen mig och vad ska man säga?! Mitt ''kändisskap'' har sina brister. Jag var bara väldigt glad över att han visste och att jag inte behövde säga det face 2 face. Den andra personen blev lite som en räddare i nöden och lite tur var väl det :)


Han jag gick ut med var faktiskt himla trevlig, han visste hur man ska bemöta och behandla en dam oavsett vad han eller hans vän anser mig var eftersom det rör inte mig i ryggen. Dessutom hade han vettiga värderingar och är en himla go kille. Dock hade vi väldigt olika syn på ekonomi, mitt tänk är tjäna och spendera. Han var mer tjäna och spara och det är absolut ingen dålig egenskap! Det är bara rena motsatsen till mig och med tanke på hur mycket jag köper under 1 månad kan man snabbt dra en gissning på att det aldrig hade gått. Men jag tror absolut att när han hittar rätt kommer det bli riktigt bra och personen i fråga kommer bli väl omhändetagen :)
Nu ska jag dejta vidare men tror jag avstår ett bra tag att träffa personer som inte vet vem jag är, för den känslan under bion vill jag inte uppleva på länge, haha!

Snart dags för uppstigning!

Hej på er, dåså har man kommit hem från stan där jag sprang lite öerallt och ingenstans, haha! Hittade ochkså det jag letade efter, nämligen Granfot, Granmatta och slingor. Tycker själv jag lyckades himla bra och ikväll kommer den äntligen upp! Vilket kommer bli himla skönt, om inte tala om fint! Var väldigt tveksam över att skaffa gran överhuvudtaget, men efter lite funderande gjorde jag slag i sak ;) Eftersom jag inte är vidare förtjust i platsgran var det aldrig något val för min del, det känns liksom som det inte är äkta eller vad man ska säga?! (inget illa ment) Ni som har eller haft äkta vet om doften och känslan är helt annorlunda, dessutom är barren betydligt fluffigare, hihi ^^ Så lite senare ikväll kommer mammsen och pappsen hit för att hjälpa mig, himla gulligt av dom och nu ska jag kika lite film och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Till henne!

Denna klapp skulle mer eller mindre vilken tjej som helst bli glad för och tycker den är en riktig toppen julklapp!
En tjej behöver altid bli bortskämde och alla vet att håret är den viktigaste ägodelen vi tjejer har!
Så varför inte unna henne 1 i ett paket?! Med både plattång och en hårfön med 2 olika munstcken, tok bra!

Löshåret är aldrig fel oavsett om man ska ha det tillvardags som till fest, detta är äkta löshår som hon kan färga och styla, vilket gör det mycket enklare att jobba ihop med sitt orginal hår för att få den PERFEKTA frisyren!


Sylingsprodukterna hittar du Här

Extensionen hittar du Här


 

Det gick tillslut!

Efter en väldigt seg morgon är man tillslut uppe på fötterna för att utföra lite ärenden! känns som jag mer eller mindre sovit bort halva dagen, haha! Att få upp min kompis är betydligt svårare än vad jag hade trott, GASH vad killar kan sova länge! Hur bär ni er åt egentligen, haha! Tycker faktiskt jag varit tålmodig ändå i 2 - 3 timmars tid, hihi ^^ Just nu sitter jag och beställer lite små saker som behöv till min färg så den stannar i rött och inte går över till vinrätt igen, haha! Samt lite annat skojsigt :) Jag ska fortsätta medm itt undertiden jag smaskar i mig en Red Bull, hoppas btw att ni gillade videon, blev själv himla nöjd över den :) bloggar mer sen igen, puss på er!

Seg början! 16/12

Go morgon alla bloggläsare! Hoppas ni mår bra och att ni har sovit gott! Själv försöker jag motivera mig att gå upp och det går sådär, haha! Idag har jag lite små saker att göra, ska leta julpynt, boka tid för naglarna inför nyår, träna och göra lite ordrar :) Nu blir det att lallandet upp för att gå ut med lillen som sitter i fönstret och piper, haha! Bloggar mer sen igen puss på er!


Videoinlägg!

Dagens fråga till mig själv, haha!

Hej på er alla sötnosar, dåså är man tillslut klar med redegeringen av mitt videoinlägg, galet vad tid detta tar! Trodde ett tag att jag skulle bli galen men så illa behövde det aldrig gå, haha! Nu ska jag iväg ut på stan för att införskaffa granfot, slinga/slingor och kanske en stjärna eller spira :) Personligen vet jag inte om jag ska ha något i toppen, varför ska man det egentligen?! Hur brukar ni pynta er gran, tips och ideér är aldrig fel! :)

Julklappstips till henne!

Eftersom det är bara 9 dagar kvar till jul och dom flesta som har eller haft pojkvän vet exakt hur dåliga dessa små stackare faktiskt är när det kommer till Julklappar (vissa undantag finns)..... Därför tänkte jag dom närmsta månaderna komma med massor av underbara julklappstips för att förenkla deras vardag och rädda er julefrid, haha! ;)


Toppen är super söt och den passar till allt verkligen, älskar den lilla ''kragen'' som går ända ner!
Shine Dropsen är guld på flaska, använder själv produkten och vet vad jag pratar om!
Hårsmycket är super läckert, per fekt till rött, svart eller brunt och blir super till julmiddagen!
Leggingsen är super nsygga och skulle funka perfekt till toppen som är med!
Vilken tjej skulle inte dö om hennes pojkvän faktiskt kostar på henne en parfym som hon är värd?!
Behöver nödvändigtvis inte vara Gucci men eftersom jag själv har den och vet vad den går för är den avsolut ett måste i allas parfymhyllor!


Toppen hittar du Här 

Shine Dropsen hittar du Här

Hårsmycket hittar du Här

Leggingsen hittar du Här

Parfymen hittar du Här


 

Just do it!





Mobilinlägg!

Hej på er alla morgon pigga och mindre morgonpigga bloggläsare! Sitter just nu i bilen för att stax bege mig till lägenheten.... Besiktningsdagen är hör och är himla nervös! Men hoppas på att det ska gå bra trots allt :) därefter ska jag hem för att jobba med lite små saker som jag inte fick klart igår, bege mig mot gymmet för att sedan möta upp en kompis på stationen :) Har också slängt i en liten toning som ni kanske ser?! Har faktiskt kommit överens med min nya hårfärg och ta ytterligare ett steg till en ljusare nyans ;) Måste nämligen prova mig fram så nyårs färgen blir perfekt! :D Nu blir det att puttra vidare mot lägenheten och hoppas på det bästa! Får verkligen hålla tummarna att detta går bra och om blir det att fira på något eller annat sätt naturligtvis :D Bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans Planer!

Hej på er, dåså är det dags för Veckans Planer och som ni ser har jag en hyffsat lugn vecka eller vad säger ni?! Tänkte vara i lagom god tid för att få naglarna nyårsfina! I övrigt blir det massa träning, lite hemma syslor och även hämta ut paket i daglig ordning. Det är tal om utgång i helgen med brudarna men inte helt 100 eftersom jag dels inte vet om jag kommer orka eller ha tid, hihi ^^ Mer info kanske kommer i veckan, men fram tills det kommer det förbli lite hemligt, skoj va?! =D Nu önskar jag alla en underbar kväll och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Nu är det jul igen!

Here we go! 14/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppasn i mår super duper bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra mig iording för att hämta papsen på stationen. Men eftersom jag är ute i dålig tid ''as always'' antar jag att jag inte lär hinna städa upp mina X-brukar Red Bull.... Vet en som kommer få en lite läxa om detta inte är gjort, haha! Men vad förväntar han sig egentligen av mig, haha! Tycker jag är duktig som får ihop en likadan lönsom honom, hihi ^^ Var på dejt igår men kan ta mer om det sen! Nu ska jag skynda mig för att bli klar, sen hinna till affären och därefter till stationen. Ah ni fattar säkert själva att min plan lär inte hålla, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Vilken ska jag välja?!

Dessa 2 klänningar tycker jag är så himla söta och 2 stora favoriter OM jag stannar kvar som rött fram till nyår! Tänk er mig i ett par schysta klackar med mitt ny lockade röda hår i någon av dessa klänningar ihop med ett guldigt hårsmycke för att matcha någon av klänningarna, samt ge håret lite extra glans.
Personligen tror jag det skulle bli tok snyggt, frågan är bara vilken av dom ska jag ta?!


Du hittar den till Höger Här    &    Den till Vänster Här


 

Mot Falköping! 13/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppasn i mår super bra och att ni fått en bra start på denna dagen! Själv vaknade jag för ett bra tag  sen men haft lite annat för mig. Ska inom kort bege mig iväg till Fkp för att kika till lägenheten och se att saneringen gjort verkan. För er som inte vet luktar okastrerade illrar väldigt speciellt och därför fått ordna detta. Men innan jag beger mig någon stans ska jag ta en varm dusch och sen blir det iväg med Gucc och en burk Red Bull. Bloggar mer sen igen och innan jag glömmer glad Lucia på er allihopa! :) 


 

Kygo - Firestone (feat. Conrad)

Check!

Hej på er känns himla gött att fått träningen ur världen och slippa ha den åkandes i huvudet! Allt gick riktigt bra och slapp alla 311 blickar också, haha! Dessutom börjar jag finna lite harmoni i mitt röda hår, ska kanske vara rödhårig ett tag trots allt?! :) Gäller bara hitta en passande klänning till nyår och sen är detta lilla problem ur världen! Nu blir det att pyssla med lite annat har faktiskt ett jobb att sköta också ;) Hoppas alla får en super mysig fredagskväll! Bloggar mer sen igen, puss på er!



OMG!

OMG säger  jag bara, visst är toppen ur söt!
Tänk er ett par super söta leggings till denna och kanske något silvrigt halsband eller armband till
Dör av bara tanken!


Du hittar den Här

Mobilinlägg!

Efter mycket om och men kom jag iväg till gymmet, vilket känns skönt nu i efterhand! Ska bara köra ett snabbpass hade jag tänkt men vi får se hur det blir med det?! ;) Något jag också kommit på är varför inte fylla vattenflaskan, låt den stå i bilen och dagen därpå har man kallt uppfriskande vatten! Dock har jag inte kommit fram om min idé var good or bad, haha! Att bero på något mindre skoj... Alla vet hur oerhört teknisk jag är och tack vare detta kan jag inte byta kanal oavset hur mycket Jah trycker, haha! Turligt nog är jag klar om 10 min och slipper massa snösport ;) Att bero på något roligare, har jag sagt att jag ska på dejt imorgon?! Well now you know :)




Hoppas ni mår bra! 12/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och att ni har fått en bra start på dagen! Själv är jag i fullordning för att inom kort bege mig ner mot stan för att utföra lite ärenden och eventuellt luncha ihop med en kompis, ska bli himla skoj! Därefter  ska jag sätta mig ner med redegeringen av gårdagens video och tycker den blev helt okej! Eftersom jag vill få det 100% perfekt och att det inte gick att ta allt för många omtagningar kan ni säkert förstår hur frustrerande det blev, haha! Nog om detta, nu blir det morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Någon gillar att åka hiss ^^


Söt intervju!

Denna historian om lille Melvin får mig att inse hur oehört orättvist livet kan vara för vissa. Att vara Transsexuell är ingen dans på rosor, men detta är ett liv som också kommer också vara betydligt hårdare än mig och många andras.... Den lille intervjun är super intressant och får mig att glädjas åt att han hittar sina egna lösningar och att jag fick födas precis som jag var trots fel kropp eller hur man ska säga :)


En bra dag på gymmet!

Hej på er,dåså har man varit iväg till gymmet och känner mig mer död än levande i kroppen, haha! Kändes som allt bara flöt på och var en hel del boys som tydligen såg min träning betydligt roligare än sin egen, haha! Vet inte om det var pga hårfärgen eller något annat dom kikade, men iaktagen kände jag mig allt, haha! Upptäckte också att min sport-bh är  poffs borta..... Lagom skoj, tänkte bara köra bh och linne, men insåg att ska jag inte visa alltihop bör jag nog införskaffa mig en ny :) En mycket trevlig dag på gymmet bortsett från allt kikandet och min sport-bh, nu blir det mysa ner sig i soffan en stund, bloggar mer sen igen, puss på er!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev så himla snygg och håller nästan på attsmälla av!
Toppen är super läcker och älskar klyvningen nere framhäver höfterna!
Halsbandet matchar toppen perfekt som också framhäver toppens elegans lite extra
Armbandet är super gulligt och helt förälskad i designen!
Byxorna är snygga och ger lite hud, vilket aldrig är fel!
Skorna är super söta och tycker den samansätter hela outfiten på något märkligt sätt


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Varför inte!

Det  är en hel del som hör av sig gällande föroläsningr eller dylika. Som jag sagt tidigare sagt  har jag inga problem att föruläsa för ungdomar/äldre personer, absolut inte! Dock får man ha någolunda förväntingar av mig eftersom jag aldrig gjort detta tidigare och ge något i gengälld så som mat eller resekostnad. Allt har sitt pris som jag brukar säga men det behöver inte vara llt för avancerat heller :) Så till er som har tankar kring detta, absolut skulle vara super roligt! 1 Krav är att jag måste få ha min Redbull nära tillhands, haha!


Lovely, lovely! 11/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår super duper bra för det gör jag! Eftersom det varit massa med lägenheten har jag knappt hunnit få tid till att spela in min video och ska därför försöka göra detta under dagen. Är på så himla bra humör och känns som denna dagen bara kommer bli tok-bra! Lite senare idag blir det att göra iordning sig inför ett möte med någon ny sponsor, samt boka tid hos lundströmska för att få mina slutsiffror ändrade. Känns fett ovärt att åka ner för en sådan sak.... Vad jag förstår är det en hel del papper som ska fyllas i och säkert något mer :) Aja nog om detta, dags att fixa sig för dagen, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

För att vara så liten tar hon väldigt mycket plats...


Dagens fråga!

Vart har du köpt dina vita byxor med guldkedjor på sidorna?
 
 
Byxorna köpte jag på Babelroom och tycker dom är riktigt snygga, dessutom får man en schysst figur av dom :) Har dock sett att dom inte längre finns kvar.... Däremot finns dom även i svart och är lite sugen på att klicka hem dom också, hihi ^^ En tjej kan aldrig ha för mycket skor, kläder eller byxor i detta fallet, haha!


Du hittar dom Svarta Här

 

Om det inte går första gången försök engång till och går det inte då heller försök igen.... Poängen är att aldrig ge upp sina drömmar :)

 

Kaxig liten krogväska!

Denna väskan tycker jag är så himla söt och tror knappast jag är ensam om detta!
Älskar dom små nitarna och ger verkligen väskan en lite kaxigare ton
Dessutom har den samma färg som min MK-väska


Du hittar den Här
 

21 dagar kvar!

Satt och kikade igenom lite i mitt arkiv och hittade denna bilden från Nyår.... Då hade jag gått på hormonbehandling i 1 - 2 månader och gick på plåster som inte ger samma ''effekt'' som östrogen piller eller spruta. Däremot tycker jag ändå såg rätt femenim ut ändå, men kanske bara är jag, haha! Min föredetta Pojkvän klagade inte heller, hihi ^^ Klänningen kan dock diskuteras, det oborstade håret och benhållningen också för den delen.... Men annars tycker jag bilden blev helt okej :) Den stora fråga är vad ska det bli för klänning i år och kommer håret förbli rött eller bli blont igen?!


1 är på tok för litet! 10/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott och mår bra! Själv mår jag bara fint och ska inom kort göra iordning lite frukost :) Dagen skulle börjat med besiktning, men eftersom jag tydligen hade tagit fel på dag innebär det att jag missade min besiktning igår..... Tack och lov fick jag ny besiktningstid nu på Måndag då jag eventuellt  ska få lite besök, spännande va?! =D Istället ska jag unna mig lite shopping i eftermiddag, träna beställa hem lite hormoner och kollap å nytt gym :) Egentligen har jag redan 2 gymkort sen tidigare, 1 i Falköping då jag bodde där och 1 i Skövde. Men eftersom jag inte bor i Fkp kommer jag kanppt vara där, dessutom kan det vara skönt med lite variation också :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Bild tagen från min Instagram MollyNilson heter jag där :)


Underbar hårinpackning!

Denna hårinpackning tycker jag är himla bra och verkligen gett nytt liv till mitt hår
Att färga håret överlag vet dom flesta att det skadar håret en hel del oavsett om man bleker eller färgar det till någon mörkare färg. För någon månad sen köpte jag denna hårinpackningen och verkligen märkt hur mitt hår fått nytt liv genom att använda denna inpackning 2 gånger i veckan. Som ni vet älskar jag Joicos produkter sen tidigare och denna produkten är absolut inget undantag heller! Om jag får säga det själv är detta en kanon julklapp till någon man bryr sig om :)


Du hittar den Här

Köket snart klart!

Hej på er, dåså är snart köket avklarat och känns himla härligt att få lite struktur! Nu är det enbart sovrummet och min Walk In Cloed/inspelningsplats kvar. Jag trivs verkligen som handen i handsken i min nya lägenhet och alla som varit här säger verkligen att detta är ett typiskt Molly-place, hihi ^^ Men bättre ska det bli naturligtvis =D Nu blir det att fortsätta plockandet här undertiden jag smaksar på min lilla burgare och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Söt träningstopp!

Denna toppen tycker jag är så himla läcker eller vad säger ni?!
Eftersom den går upp vid höfterna hjälper den till att både lyfta fram benen och ge en fin form


Du hittar den Här


 

Inte min grej!

Att spara är givetvsi super bra och ju mer man sparar desto bättre blir det, utan tvekan! Däremot tycker jag detta går till överdrift och skulle ALDRIG i hela mitt liv överväga att bo ihop med en person som har detta tänket! Han har en väldigt bra syn på ett ekonomiskt liv, det säger jag inte emot! däremot vet jag av egen erfarenhet att duscha på tid med mitt långa hår och diverse olika produkter skulle aldrig gå i längden.....


Jag säger som min farbror sa ''Han som spar han har.... Inte lika roligt''


Prio nr 1, möte! 9/12

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag bar bara fint och ska inom kort göra mig redo för att åka på mitt möte kl 13:00. Hade faktiskt tänkt att komma i tid! Därefter ska jag ringa min hyresvärden gällande min glasduch och min glasbalkong, man ska nödvändigtvis behöva stå i kö på skiten.... Dock kommer kosta ca 600 kr extra i månaden men tycker personligen det är värt varenda krona! Måste också hinna åka till affären innan jag beger mig till gymmet för att köpa lite små saker. Nu har jagi nte tid att sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


I'm in love!

Något jag verklgen inte kan råför är killar med tattueringar..... Det får mer än gärna vara mer än 1. Ju fler desto bättre! Tycker det är så himla fint att pryda kroppen med massa olika mönster! Killar med mängder av tattueringar tycker jag är lite extra spännande på ett sätt jag har svårt att förklara varför..... Finns säkert någon som förstår precis vad jag menar gällande detta :)


Slut på laterierna!

Hej på er, dåså är det mörkt ute och ska inom kort mysa ner mig under en filt till en bra film. Mår för vissa betydligt bättre idag än igår, men fortfarande väldigt trött från gårdagen, haha! Skulle behöva åka till affären för att köpa lite små saker eller om jag kanske kan få någon annan att göra mig en liten tjänst, hihi ^^ Lite senare ikväll blir det iväg mot gymmet, känner mig riktigt otaggad...... Men måste komma igång igen! Blev litet break under flytten som ni kanske förstår så nu är det dags att hoppa upp på hästen och bara köra! Men först ska jag kika film, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev så himla snygg och läcker
Toppen är super söta och matchar riktigt bra till byxorna och får en väldigt elegant stil
Örhängena är super snygga och passar  perfekt till toppen!
Armbandet har jag visat förut och visst  är det sött, tycker blir jätte fint ihop till det andra!
Skorna är super söta och enkla,dessutom har dom en hyffsat lagom hög klack


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

En hel del jobb bakom mina bröst!

Jag får mer eller mindre dagligen frågor av både äldre och yngre TS-tjejer vart jag beställer hem min hormoner. Jag vet att er längtan att få kvinliga former så som bröst och rumpa är enorm, det var den för mig också. Men jag vet också hur oehört jobbigt man mår under en självmedecinering och vad som kan gå fel om man inte har hormoner hemma.

Jag har valt att inte valt att publicera vad för hormoner jag går på och beställer hem pga att mina medeciner jag tar kommer inte fungera för alla. Medecinerna är induviduella precis som tjejers p-piller. Dessutom vet jag inte om detta kan påverkam in utredning heller och det är inget jag vill riskera eftersom jag snart är klar... Sen ska man också vara medveten om att det tar ca 2 år innan bröstet vuxit klart. Vissa TS.tjejer kommer upp till C - D och andra kommer knappt upp till a oavsett hur tidigt dom påbörjade sin hormonbehandling.... Det handlar om hur mycket kroppsfett man har, vad för gener etc. Jag har gått 1 år med hormonbehandling och någon månad och mina bröst har vuxit till B. Men jag har också gjort massa förebyggnade syften för att öka sannolikheten till deras storlek. Det jag vill säga är att det ligger massor av jobb bakom och det kostar ungefär 1250 kr i månaden att självmedecinera sig. Ni får absolut fråga hur jag gick tillväga, däremot kommer jag guida er vidare och förhoppningsvist ska ni få svar där.

Jag skulle må uselt om det skulle hända er eller någon annan något och därför väljer jag attinte besvara detta + att jag anser att jagi nte är kunnig nog gällande självmedecinering heller. Jag har bara haft väldigt tur att det gått så bra som det faktiskt gjort :)



Solen skiner och jag mår bra! 8/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott! Själv vaknade jag precis och mår BETYDLIGT bättre idag än yesterday, haha! Idag är det måndag och ska använda den mesta av tiden till att packa upp, träna och även spela in ett nytt videoinlägg. Hade massa att göra med flytt, packa upp etc.... Men idag har jag all tid i världen och sen får vi se när det pybliceras. Att klippa tar sin tid också som ni säkert förstår :) Men innan jag börjar med något annat ska jag packa upp lite små saker som handdukar och lite råvaror i köket. Bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Veckans Planer!

Hej på er, tillslut blev jag klar med Veckans Planer och ber om ursäkt att det blev så sent.... Men efter mycket om och men är det äntligen klart! Mår galet illa än och vill inget annat än att sova..... Veckan ser som vanligt  speckad ut och har en helt del att se fram emot! Det jag ser fram mest emot är att få iordning allt i lägenheten och pynta granen. Var nämligen iväg i Lördags och hämtade min gran. Fick dessutom den hemkörd av en hur gullig frabror. I övrigt blir det träning, träffa vänner och på lördag blir det utgång på nytt, ska bli himla skoj! Däremot ska jag undvika allt öfrm ånga drinkar, haha! Vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

My new nails!

Fixade mina naglar igår inför jul och visst blev dom super söta?! Älskar färgen och blev verkligen super nöjd!


Mår som man förtjänar! 7/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår betydligt bättre än jag, usch! Utgång igår och var himla skoj fram tills jag fick snefylla och känslorna tog över på tok för mycket.... Men efter 5 min var det glömt, misstänker hormonbehandlingen, skoj att vara TS va?! Träffade ett par ur söta killar som sa ur söta ord och som också läst min intervju i aftonbladet, vilket fick mig på fötter igen! Brukar sällan lipa framför folk så dom får känna sig väldigt hedrade, hihi ^^ Blev också erbjuden på efterfest, men eftersom jag behövde veta vart mina vänner var fick jag leta vidare :) Nu ska vi fixa oss för att ta lite bakiskrubb, väl behövligt för oss alla med tanke på hur vi mår, haha! För många drinkar av för snälla killar allt jag kan säga, haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Vad gillar ni min nya väska?!


 

Mobilinlägg!

Hej på er, snart dags att bege sig mot krogen och vart vi ska är inte 100. Men lutar mot Bogrens! Hoppas jag träffar massa söta bloggläsare, tycker det är så himla härligt att träffa er! Att ni kommer fram betyder massor och utan er hade jag aldrig fortsatt blogga så all heder åt er sötnosar!




För mycket?!

Hej på er alla mina sötnosar, förlåt för världens segaste uppdatering och hoppas det inte gör allt för mycket! Just nu är jag i fullgång med att hänga upp alla mina kläder. förstår inte förens nu hur oehört mycket kläder jag har och knappt använt hälften, knäppt va?! Kanske dags att börja donera :) Inte tala om alla mina skor, fast dom är förvisso inte här och dom donerar jag INTE, haha! Känns tryggt  att ha en 3:a och ha garanti att allt kommer få plats! Nu ska jag fortsätta med mitt någon timme till innan det blir dags att göra iordning sig för kvällen. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Blev en lunch på Max för att ladda batterierna, btw vad tycker ni om mitt hårsmycke?! Visst blev det snyggt till det röda :)


 
 

Check!

Efter lite letande hittade jag tillslut det jag var ute efter vilket var hårsmycken.
Tycker dessa är super söta! Har länge funderat på hårsmycket till höger men tidigare var jag blonda vilket kändes meningslöst att ta hem den eftersom det ändå kanppt hade synts... Däremot till svart, brunt, blått och till rött gör smycket sig himla bra! Diademet är super sött och skulle passa både till mitt röda som blonda. Om jag nu väljer färga tillbaks till blont, vem vet?! :)


Diademet hittar du Här                                          Hårsmycket hittar du Här


 

En härlig dag att se fram emot! 6/12

Go morgon alla bloggläsare, då var det Lördag igen och ska inom kort göra mig iordning för att få klorna julfina, ska bli himla härligt! Därefter ska jag möta upp Mami Papi på stan för att handla lite små saker till lägenheten, samt kika gran. Därefter blir det att göra iordning inför kvällen då några av mina brudar kommer hit för att förfesta och lite senare runt 11 tiden blir det att ta taxin mot krogen. Att bero på något helt annat, köpte detta shampot i veckan eftersom alla mina hårprodukter är kvar i min gammla lägenhet..... Jag får hoppas innerligt att det är någolunda bra eftersom rött är så oehört känsligt och tappar lätt sin fina färg..... Vilket jag och säkert ni kommer ihåg sist då mina toppar gick från rött till rosa, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Håller tummarna!

Något jag faktiskt hurrar för är den STORA nyheten som kom ut för bara några dagar sen som är gällande omröstningen. Som faktiskt SD (Sverigedemokraterna) är en stor bidragande faktor till. Om jag får säga det själv är det bästa dom gjort överhuvudtaget. För er som inte vet är jag Moderat och hoppas innerligt att Moderaterna kammar hem segern på nytt och får 4 år till.


Jag brukar säga att Moderaterna är en mix mellan Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna, fast i en betydligt mildare form! Dom tänker steget längre och har en ekonmisk syn på vad som är realistiskt gällande intaget av flyktingar, bidrag, miljöpåverkan, arbetsmöjligheterna för yngre & äldre och en tryggstart för ny tänk av nya och etablerare företagare inom sverige!


För mig är det självklart vart jag ska lägga min röst och det är för Moderaterna, för ett tryggare och bättre Sverige!
(Notera att alla olika åsikter gällande poletik!)


5:e gången gillt!

Hej på er, dåså är det snart dags för att dra sig mot sista jobbdagen och ska bli riktigt skönt. Misstänker att min trötthet jag har är från flytten men är så himla glad att den äntligen är över! När jag kommerhem blir det fredagsmys med lille Gucc och kanske någon mer, vem vet?! ;) Även om dagen började lite segt känns det ändå som att nu kan det bara bli bättre! Tog en bild igår från mitt sovrum och kom till insikt hur oehört glad jag faktiskt är som lyckats ta mig hit där jag är idag! Att se stadens alla ljus, somna och vakna till detta är verkligen helt magiskt. Hyran kostar där efter som ni vet. Men för varje dag känner jag att det får vara värt varje liten krona och det är en underbar känsla! Ska man säga 5:e gången gillt?! ;)


Super söt!

Denna toppen tycker jag är så himla fin eller vad säger ni?!
Den är väldigt enkel men också väldigt elegant så den passar både till vardags och till fest!
Funderar på att klicka hem den men eftersom den finns i 3 olika färger gör det detta betydligt svårare...
Personligen tror jag vit hade passat bäst med min hy och till håret eller vad tror ni?! =)


Du hittar den och dom andra färgerna Här


 

Just a AW moment!

Tycker klipp som detta är så galet söta och misstänker att jag knappast kan vara ensam om den saken, hihi ^^
Detta får mig minnas tillbaks dagen jag hämtade Gucci och fick se hennes alla 12 syskon. Vissa var från en annan kull men visst kunde dom leva rövare, haha!  Jag smälter varje gång jag ser klipp som dessa <3


Fredag!

Go morgon alla bloggläsare, usch för denna dagen säger jag bara! När jag vaknade imorse fick jag direkt känslan att idag är en sådan dag då allt går piss. Givetvis hade jag rätt eller iaf i början, haha! Får verkligen hoppas att det släpper under dagen :) Idag är det Fredag och har inte allt för mycket planerat direkt, ska eventuellt ta en fika med en kompis lite senare, stcika till gymmet antingen före eller efter jobbet, visst låter det skojsigt?! :) Men längtar riktigt mycket tills imorgon då jag ska få upp dom sista sakerna hit och även ut i vimlet med underbara vänner! Nu ska jag göra iordning lite tee och sen blir det mysa ner sig till en bra film med en god morgonshake, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Idid it!

Tidigare idag fick jag världen underbaraste samtal och det var nämligen från Lundströmska som nu slått domen att jag ''lider'' av Transsexullism. Kändes så himla bra att få reda på detta och att första steget är avklarat trots tiden den tog! Att komma till steg 2 innebär givetvis massa andra bra saker också och nya små möten jag ska på.


Jag ska få min sista siffra ändrad i mitt person nr

Jag ska skickas till en logoped

Jag ska få hormoner utrskirvna via en läkare

Jag ska få genomgå laserbehandling

Jag ska skickas till en kirurk inför min bröstoperation, samt få veta mer om en könskorrigering.

Jag ska få information om möjligheterna till biologiskabarn


Det var säkert något mer, men var detta jag kom ihåg, haha! Egentligen ska jag genom helt år i könet som jag vill leva. Dvs IRL-år (In real Life), men eftersom jag redan levt fullt ut som tjej både med och utan hormonbehandling är den punkten redan klar. Vilket också gör att jag har möjlighet att skicka en remiss direkt till Karolinskasjukhuset för en könskorrigering, vilket jag dock inte ska! Men hade intresset funnits hade det varit möjligt att få det fixat. Det ger mig också en fördel att få min bröstoperation betydligt tidigare och kommer befinna mgi i steg 2 en väldigt kort period innan jag går över till sista steget som är steg 3! Vilket kommer ge mig min bröstoperation som jag berättade tidigare om och då förstår ni säkerligen varför jag var så glad tidigare idag, hihi ^^

Dagens tips!

Hej på er, dåså är det snart dags för att dra iväg till jobbet och ska bli himla skoj! Har försökt packa upp lite under dagen, men fortfarande massa kvar **urk**..... Men eftersom jag har världens gulligaste föräldrar kommer dom givetvis hit för att hjälpa mig, sött va?! Har faktiskt inte träffat någon av dom på en hel vecka, känns både skönt och lite jobbigt. Eftersom vi börjar närma oss förkylningarnas förkylningstider brukar jag alltid ha olika C-vitamindrycker hemma och börja i lagom tid så emunförsvaret hinner byggas upp! För vem vill ligga hemma och vara halvt hjälplös egentligen?! ;) Nu blir det att puttra mot jobbet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev himla snygg eller vad säger ni?!
Toppen är sjukt söt och ihop med byxorna blir det PERFEKT!
Armbandet har jag visat er förut och tycker den passar in himla bra, dessutom är den super söt!
Örhängena är söta och älskar diamantdetaljerna!
Skorna är super snygga och man vill bara ta på sig dom, dessutom har dom inte allt för höga heller
Detta skulle vara perfekt till en utgång om man vill känna sig lite små rockig som jag tycker outfiten ger en tuch av :)


Örhängena
hittar du Här

Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Intressant dokumentär!

Tycker denna dokumentären är himla bra och här får man veta hur oehört svårt vissa kan få det genom att besitta ''fel'' röst.... Himla glad att jag blev tenor och att det stannade där, haha! Tycker ändå hon är himla modig som lever som tjej trots sin maskulina röst, SJUKT STARKT!


En sådan härlig dag!

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är torts att det är grått och trist ute, haha! fick precis ett super spännande samtal som jag berättar mer om sen. Just nu sitter jag med ett glas juce och bara njuter av det vara jag. Gucci sitter i knät och kikar på bilar, tror det är hennes nya hobby näst efter att moppsa upp sig mot större hundar som Grand Danois, haha! Att bero på Gucci, drömde värsta mardrömmen om henne i natt..... Allt var som vanligt fram tills hon började fälla stora tussar fram tills inget fanns kvar, läskigt va?! Tänk er den lilla kroppen til dom stora öronen, haha! Var en stor lättnad när man slog upp ögonen och insåg att pälsen satt kvar och allt var som det brukade, hihi ^^ Nu ska ja fortsätta med mitt och så hörs vi mer  sen igen, puss på er!


Bar bara lilla jag!

Det är många som underat om det verkligen var jag på bilden med det röda lockiga håret och givetvis var det jag, haha! Varför det var så oklart förstår jag inte men visst fick jag tilll lockarna perfekta?!
Men för att förtydliga detta ska jag därför lägga upp en annan bild där man ser min naglar och därefter kan dra slutsatsen att det är lilla Molly Nilsson på bilden, hihi ^^
 
 
 
 

Hemma igen!

Hej på er, dåså har man kommit hem från stan och har nu bara det roliga kvar, nämligen plocka in allt i kyl och frys.... Att bero på något helt annat, det märks att Gucci inte riktgit förståt varför vi bor här eftersom allt är så nytt fortfarande och hon är ständigt på sin vakt. Men hoppas det släpper allt eftersom :) Däremot går det himla bra att lämna henne ensam om man ska iväg mot stan en stund eller hämta något från bilen! Det är en stor lättnad! Nu ska jag popa lite popcorn för att sedan kika lite på film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Sweet!

Denna väskan tycker jag är så himla fin eller vad säger ni?!
En svart klänning till och ett par svarta skor som har någon sorts av guld detalj, ihop med guldiga örhängen Visst låter det snyggt?!
Är himla sugen på att själv klicka hem den lilla skönheten till och med, hihi ^^



Du hittar den Här
 

Ut med Pestlund!

En person jag verkligen inte klarar av är Åsa westlund i Svensk Hollywoodfruar..... Om någon tycker Gunilla är mycket är hon dubbelt upp! Avskyr människan och min syn på Norrlänningar har förändrats brutalt! Pratade faktiskt med 4 killar från Norrland som jag nu överväger på att inte träffa.... Ja det är lite dömande kankse, men ärligt hon verkar helt rubbad! Hoppas för allt i världen att hon plockas ut från programmet och dom stoppar in en ny fru som kan bete sig som folk. Att köpa sig in till programmet och flytta till Hollywood pga detta är bara patetiskt på ren svenska! Inget illa ment mot er Norrläningar som läser bloggen, men i ärlighetens namn får man en helt ny bild av er. Från gosiga små troll till rubbade tomtar  som röker svamp, haha! Ah ni fattar....


Är detta ett tecken på framsteg?! 3/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv är jag super seg och har träningsverk i båda armarna.... Ser inte fram emot attt stor handla senare idag, tur att man har hiss, hihi ^^  Min morgon började med att Gucci försökte göra diverse ljud för att få upp mig, konstigt nog  hade hon inte gjort något behov på golve! Börjar hon bli rumsren tro?! Ska lite senare idag möta upp en kompis på stan för en ''lunch-dejt'' om inget annat kommer ivägen. utöver detta ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen. Nu blir det mys i sängen med en god shake med mitt favorit program ''Svenska Hollywoodfruar''. Bloggar mer sen igen, puss på er!


Idioti på hög nivå!

Har ni hört det senaste om en man som ska låta sig slukas av en anakonda?! Detta ska sändas i Discovery någon gång i slutet av December .... Mannen kommer ha på sig en dräkt som tydligen ska skydda honom från att bli kvävd till döds. Om detta är huvudtaget är  sant tycker jag det är helt SJUKT! Hur kan man utsätta en stackars orm för detta och hur ska han komma ut?! Antingen måste ormen kräkas upp bytet eller så kommer dom få skära i den, helt sjukt! Nu försöker även Sverige få tillstånd att visa detta under samma dag som USA och ingen verkar tänka på ormen överhuvudtaget.....


 

Home!

Hej på er, dåså är man hemma efter massa åkande fram och tillbaks. Eftersom jag insåg att all min matutrustning inte var hemma förstod jag att det skulle bli väldigt svårt att laga mat, haha! Därför fick jag åka till min gammla lägenhet och sen tillbaks. Dock slutade med att jag köpte en liten paj eftersom jag saknade insperation till att laga något eget, haha! Passade också på att ta med mig lite fler saker som snart ska få sin placering också förstås ;) Nu blir det mysa framför tv:n när jag fått bukt på hur skiten funkar, misstänker att jag kommer få ringa Annelie, haha! Ja ni vet, jag och teknik ;)


Synd det att jag var hungrig förut?! ^^


Myströja!

Denna tröjan tycker jag ser så himla mysig ut eller vad säger ni?!
Tänk er efter ett årt pass på gymmet eller varför inte en dag på jobbet och bara krypa in i denna.
Börja julpyssla och känna sig bara ledig, viss låter det mysigt?!


Du hittar tröjan Här


 

Martin Tungevaag . Smsara 2015

Åh, jag ÄLSKAR DENNA LÅTEN!
blir på så himla glatt humör och party-princessan i mig vill bara ut och leva rövare!


Nu är det värsta över! 2/12

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott och att ni mår bra! Själv vaknade jag för ca 1 timme sen och fastnade med mina 2 tvbänkslådor, haha! Eftersom jag är så oehört ''duktig''  tog det mig 1 timme eller mer innan jag förstod att jag behövde slå in en sak för att få dom på plats..... Mitt nästa moment är att leta fram min sminkväska för att sedan åka och handla. Har ingen mat hemme överhuvudtaget vilket kan vara en fördel om man vill överleva ;) Därefter blir det att packa upp i lugn och ro. Helt slut från gårdagen, men gick himla bra trots allt! Vad jag höll på att göra med kärran vi hade hyrt tar jag en annan gång, haha! Dags att leta spackel bloggar mer sen igen, puss på er!


Food!

Hej på er sitter just nu på Alpina och kökar en välförtjänt kvällsmat med Annelie! Har fått allt på plats och det blev verkligen FAB med stort F! Nu blir det njuta av maten och snacka massa skit :) Får inte heller glömma Challan som hjälpte mig ner med all, galet gulligt och hur vi slet som små djur, haha! Träningen verkar gett någorlunda resultat, hihi :)


Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev riktigt snygg eller vad säger ni?!
Toppen och kjolen är som gjorda för varandra och gifter sig ihop riktgit bra!
Örhängena är stora och riktigt snygga!
Vänskan är super söt och den lyfter verkligen upp hela outfiten
Skorna är GALET SNYGGA, älskar klacken och hur den kommer framäva benens längs lite extra
Jag skulle absolut kunna tänka mig bära detta och tycker det passar lika bra osm uppsatt som utsläppt!


Du hittar Örhängena Här

Du hittar Toppen Här

Du hittar Väskan Här

Du hittar Kjolen Här

Du hittar Skorna Här 


 

1 december!

Go morgon alla bloggläsare! Är riktigt hungrig och ska inom kort bege mig in mot Skövde för att hämta mina nycklar, riktigt spännande! Ska bli så himla skönt att få ett hem igen och dessutom som ligger 10-15 min från jobbet, perfekt! Haft en jätte mysig vecka hos mina föräldrar och kommer givetvis sakna detta. Men i längden skulle jag inte orka med dom, haha! Har man bott ensam sen man var 16-17 är det inget man vill, haha! Misstolka mig inte, tycker dom är helt underbara! Men alla vet att föräldrar kan vara rött tjatiga och även mina, haha! Nu blir det hämta nyckeln, luncha för att sedan börja lasta. Får verkligen hoppas att ingen nagel ryker.... Det gör förbaskat ont ska jag be att tala om ^^