Dags att överväga?!

Klipp som dessa får mig faktiskt att fundera på om det är så bra att vi har djurparker egentligen..... Jag vet deras syftet att dom ska bevara utrotningshotadearter, men när saker gå snett är det verkligen värt det då?! Man måste ibland förstå att djur kommer alltid förbli djur och det är inget vi kan göra något åt....





Min nya kärlek!

Som ni vet har jag nästan tjatar hål i huvudet på er om dessa smycken, ber om ursäkt för det..... Men kanske inte så konstigt med tanke på hur gudomligt fina dom faktiskt är! Därför gjorde jag äntligen slag i sak och klicka hem dem och ångrar mig inte för 5:öre, haha!




Utgångs-outfit!

Eftersom det håller på att bli varmare ute (ÄNTLIGEN) tycker jag det är på tiden att visa lite hud ;) 
Mina personliga favoriter i hela outfiten är blusen, skorna och armbandet, just love it! Men tycker shortden och örhängena är super söta och smälter in perfekt :)


Blusen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Shortsen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Måndag igen! 31/3

Go morgon alla bloggläsare, vaknade till liv för ca 30 min sen och hade långt från motivation till att gå upp ur min varma säng..... Men efter mycket om och men gick det tillslut och tur var väl det, haha! Jag ska inom kort börja fixa mig för att åka och handla har knappt någon mat hemma så lika bra att få det gjort :) Idag blir det att röja upp efter lördagens bravader, ringa målaren som ska mål/tapelsera om hela min lägenhet och lite senare ikväll blir det gym i daglig ordning . Nu ska jag sätta igång med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bakiskrubb från igår!


 

Veckans planer!

Hej på er, ursäkta att ni fått vänta fram tills nu men hoppas det är okej trots allt?! Blev precis klar med Veckans Planer och som ni ser händer det massor av skoj i veckan, ser verkligen fram emot allt! Tycker denna dagen bara flygit iväg, ibland förstår man sig inte på vart tiden tar vägen eller vad säger ni?! :) Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på film för att sedan ta ett bad. Lovar visa upp presenterna jag fick igår men det kommer upp imorgon eller någon gång under veckan, nu får ni ha det så bra och vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Pic from yesterday!





Go morgon! 30/3

Go morgon mina sötnosar, allt väl med er?! Här är det bara bra och mår komiskt nog bra från igår, vilket är komiskt, haha! Var som sagt födelse/inflyttningsfest från igår och gash vad skoj vi hade, vi dansade som galningar hela kvällen och jag kom i kontakt med en producent, tänk vad världen är liten, haha! Ska inom kort fixa mig flr lite bkiskrubb och lägger upp bilder från igår later, puss på er!


Just love it!

På marknaden finns det mängder av olika schampon & balsam som frisörer säger ska vara ''jätte bra'' men i själva verket är ur usla....... Men ett schampo jag fastnat stenhårt för är näligen Joico's Silver Shampo & Silver Balsam som jag inte kan leva utan! Dom kostar dock en del, men eftersom man inte behöver ta jätte mycket (1 krona i handflatan) innebär det också att dom inte tar slut i första taget.

Flaskorna jag har hemma är av den förra verisionen som jag köpte för ca 1 årsen och som jag använnder mig av 2 - 3 gånger i veckan, dessutom funkar dom kanon bra till mina extension! Fick faktiskt prova dessa 2 hemma hos en tjejkompis för ett tag sen och vet vad jag pratar om både om förra och denna nya produkten ;) Ska vilken dag som helst klicka hem dessa eftersom mina 2 här hemma håller på att närma sig slutet, men det är också ett bevis på hur oehört hållbara dom faktiskt är :)


För att kika mer på produkten klicka Här


Dags för nästa party! 29/3

Hej på er, då har man vaknat till liv här hemma och ska inom kort bege mig hemåt för att röja upp i lähgenheten innan gästerna kommer så att jag slipper skämmas, haha! Idag blir det som sagt birthday party igen, men denna gången ihop med underbara vänner + vuxendricka ;) Tanken var först hemmafest, men blev snabbt ändrat till förfest för att sedan dra oss ut i vimmlet bland alla andra! Dock har jag ingen aning om vad jag ska ta på mig, men det löser väl sig frågan är om det ska bli mycket hud eller ej, vad tycker ni?! :) Nu ska jag pyssla med lite annat och undertiden jag gör det kan ni kika på ett klipp jag blev riktigt tagen av imorse, det handlar om en tjej som varit döv i 40 år och plötsligt kan höra, tycker det är riktigt mäktigt!



Snart dags för kalas!

Hej på er alla snyggingar, kom rätt nyligen utifrån duschen och ska inom börja fixa mig inför kalaset! Orkar inte med något avancerat så fårbli en hederlig toffs eller något, haha! När jag var klar på gymmet passade jag på att åka iväg för att hämta ut mina hormoner och mitt paket från Nelley, har faktiskt glömt av vad det var jag beställt, haha! Viissa dagar känner man sig mer lyckad än andra och denna är en av många ;) Nu ska jag spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er alla mina snyggingar


 

Dinner!

Igår var jag som sagt inne i stan för att göra mina naglar, gå i lite affärer och luncha ihop med Challan :) Vi åt på Spice & Rice, så sjukt gott! Om ni någonsin är eller åkerförbi Skövde måste ni så äta där, himelskt gott och helt klart värt varenda krona!


 
 

Mjau!

Sitter och kikar runt lite och hittade detta SUPER SNYGGA ARMBAND
Det är verkligen hur snyggt som helst och dessutom är det inte speciellt dyrt, funderar faktiskt på att klicka hem den i samband med en annan grejer, hihi ^^
Men innan jag gör det måste jag hitta en någolunda vettig anledning, haha!


Ni hittar den Här


 

Go morgon! 28/3

Hej på er, har precis damsugat hela lägenheten och det är därför det tog lite extra lång tid :) Ska inom kort göra mig klar för att trippa mot gymmet där det väntas kondispass, sen blir det hem till föräldrarna för ha Birthday-party för moi ;) Mami sa extra till mig att inte komma försent till mitt eget kalas, men ni vet hur bra jag är på att passa tider till mindre viktiga saker, haha! Nu ska jag slänga i mig en shake sen blir det gym för min del, bloggar mer sen, puss på er!


När ni kommer hem från jobbet eller skolan tycker jag absolut ni ska göra som jag gjorde igårkväll!


 

Go kväll!

Hej på er, kom precis utifrån duschen efter ett härligt styrkepass men är redan i fullgång med att fylla badkaret för att ta ett avkopplande bad, vilket jag är lätt värd efter dagens träning! ;) Fick för ett bra tag sen massor av olika bad-grejer av Nettan och 2 söta doftljus av Becci, vilket jag tänkt använda mig av ikväll, hihi ^^ Nedan ser ni hur naglarna blev, erkänn vist blev dom ruskigt snygga?! ;) Jag är i vilket fall SUPER NÖJD, just löv them! Nu ska jag kolla badet så jag inte får inomhusbassäng, haha! Vi hörs mer imorgon igen och önskar er alla en toppen kväll! 


Ni kan kalla mit catwomen, mjau ;)


Mot gymmet!

Hej på er kom precis innafär dörren och ska inom kort hoppa i mina träningskläder för att dra mig mot gymmet. Har haft en helt fantastisk dag ihop med Challan och mina  naglar blev ruskigt heta, nästan lite hetare än mig, haha! Nu måste jag göra mig iordning för gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


En vacker dag ska jag gå såhär till gymmet, haha!


Vad tror ni?!

För någon dag sen var jag i stan och kikade runt i lite olika affärer, bland annat en lampaffär. Jag är så fruktansvärt trött på min tak-kronan jag har i vardagsrummet och funderar om den skulle passa bättre i köket, men då har jag ett nytt problem........ Vad ska jag ha i storarummet?! Då fick jag syn på dessa, hur fräckt hade det inte varit att ha någon av dessa?! Jag tycker hur som helst att dom är döds-läckra





Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev verkligen tok-snygg, just löv it!
Det huvudpersonerna i hela outfiten är den blå toppen som är verkligen hur läcker som helst, halsbandet som är grymt fint och skona, trots att dom inte är speciellt höga är dom ruskigt snygga, don't you?!
Sen ihop med armbander/ringen och byxorna gör det outfiten komplett!
Detta är verkligen något jag skulle kunna tänka mig bära under en härlig utgång :)


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet/ringen hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


En dag i stan väntar! 27/3

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er, har precis fixat mig för att strax bege mig in till stan för att få naglarna fina på nytt, hemskt vad fula dom är så verkligen på tiden! ska eventuellt möta upp en kompis på stan för en fika eller lunch, vet inte riktigt säkert men hur som blir det nog toppen eller vad tror ni?! :) Nu ska jag packa ner lite små saker i väskan för att sedan dra mig in, bloggar mer sen igen, puss på er!

Go kväll!

Hej på er, då är man hemma igen efter ett riktigt hemskt konditionsppass och fattar inte hur jag överlevet, haha! Eftersom varken mina hormoner eller mitt paket hade kommit antar jag att det dyker upp imrgon eller på Fredag...... Ikväll blir det att bara ta det lugnt njuta av lugnet kika på Efterlyst och tacka gudarna att jag lever, haha! Att bero på något helt annat har jag träffat han som håller i programmet, ''coolt'' va, haha! Mer än detta har inte att berätta, vi hörs mer imorgon igen, natti!


 

Gårdagens outfit!



Dagens fråga!

När du är på gymmet eller i ett badhus hur gör du då? Vilket omklädningsrum går du till då?


Eftersom jag ser och lever som tjej sen något år tillbaka går jag givetvis på damernas, skulle jag gått in till herrarnas skulle dom nog fråga vad jag gör där, haha! Saker och ting är inte längre som det engång var om man säger så ;) Men det jag kommer ihåg är att jag var väldigt försiktig i början och man var väldigt uppmärksam på minsta lilla, men idag bryr jag mig inte.
Dessutom brukar jag sällan duscha på gymmet utan gör det hemma av den enkla anledning att jag har för många hår-produkter, haha! 1 schampo & balsam,1 Silverschampo & silverbalsam och 1 hår inpackning. Båda mina balsam ska vara i 3 min och mitt silverschampo ska vara i 5 - 7 min, ah ni fattar jobbigt som det redan är, haha! Däremot om jag befinner mig i ett badhus är det en annan 5:a, palla springa runt och lukta klor en halv dag, haha! Men då brukar jag köpt ett stand in shampo dagen innan eller samma dag man ska iväg, hihi ^^
Men det jag vet är att många transsexuella som inte gjort sin operation eller inte kommit särkillt långt i sin utredning brukar gå på handikapp för att undvika onödiga blickar eller komentarer. Men aldrig varit aktuellt för min del, har klarat mig fint ändå :)


 

Present till sig själv eller någon annan!

Något jag tycker är lite skoj att äga bara för ägandets skull är saker som dessa nedan :)
Funderar faktiskt på att ge mig själv eller någon annan detta, hihi
Men ärligt, vilken person skulle inte bli glad av att få detta?! ;)



Den till vänster du Här     &     den till höger hittar du Här


 

Känner mig riktigt smart! 26/3

Hej på er hoppas ni mår bra, själv är man helt slut efter allt spring i trapporna, haha! Eftersom jag är lite små trög till och från insåg jag inte fören igår att 7 - 12, 12 - 17 och 17 - 22 inte stod för datum utan tvätt tider, synd att det tog mig 3 gånger innan jag fatta det...... Vilket innebar att jag fick tvätta idag istället, ni anar min lycka?! Hur som helst är jag klar och ska bara hänga upp det som inte hann att torka :) Idag händer inte jätte mycket, ska hämta ut ett paket, samt mina hormoner eftersom jag glömde av dom, haha! Lite senare ikväll blir det gym, men nu ska jag fokusera att hänga upp det som ska torka, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 

Go kväll!

Hej på er, kom precis utifrån duschen efter ett härligt pass på gymmet, komiskt nog är jag inte speciellt trött men kommer väl allt eftersom?! Ikväll blir det bara att ta det lugnt, gå igenom min mail, behövs verkligen + ska också beställa hem lite saker jag vill ha men komiskt nog behöver, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer imorgon och så önskar jag er alla en riktig toppen kväll!


 Detta få bli kvällens låt eftersom den är så sjukt bra, just love it!


Gifts from Katarina!

Träffade Katarina förra veckan vilket var super skoj och fick 2 jätte gulliga halsband av henne! Vilket också var lite komiskt eftersom jag tänkte köpa halsband, tanke läsare?! Är i vilket fall tok nöjd och såhär ser som ut :)


 

Ur gulliga komplimanger på stan!

Då är man hemma igen efter en härlig tur på stan, blev dock inget fynd för någon av oss men vi fick i oss en bit mat :) Fick också en hel del fina komplimanger för mina skor + att en äldre man trodde jag var runt 15, haha! Kändes lite sådär med tanke på att man precis fyllt 23, men får se det åt den ljusa sida och det är att jag fortfarande ser fräsch ut, haha! Nu ska jag ta det lite lugnt för att sedan trippa iväg mot gymmet, Mami var gullig och postade mitt headset vilket innebär att gymmet kommer gå galant, yey =D




Super läckra byxor!

För tag sen såg jag en tjej på gymmet bar dessa byxor och tyckte dom var hur läckra som helst!
Efter det har jag letat som en tok efter likadana och tillslut hittade jag dom, mohaha
Den jag funderar över är den till vänster, tror det skulle passa mig perfekt, vilken skulle ni valt?! :)



Den till vänster hittar du Här                                   Den till höger hittar du Här
  Den i mitten hittar du Här


 

Tvätt sen stan!

Go morgon mina kära läsare, har precis fixat iordning tvätten och det ser ut som jag vet inte vad här hemma, haha! När jag är klar med detta ska jag möta upp Challan på stan för att antingen luncha något gott eller en fika på något mysigt place :) Måste också hämta ut mina hormoner, har östrogen så att jag klarar mig men värre med mina testo-block, haha! Det är förövrigt fantastisk väder ute, vilket man inte tackar nej till! Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Glammigt värre, tur att jag ska röja upp, haha!




Hemma igen!

Hej på er kom precis hem från gymmet och idag var det inte alls kul att träna...... Men mycket var nog till att jag inte hitta mitt headset och fick ta ett akut-headset som sög rent utav, haha! Oavsett vad gick jag genom passet och nu är jag hemma igen för att ta det lite, gymt sug efter popcorn men ska försöka hålla mig till fredag, haha! Något jag också funderat över, hur kommer det sig att vid varje gym finns det en pizzeria 10 - 25 meter ifrån?! Men det kanske bara är jag so kommer underfund med sånna saker, haha!


 

Toppen present!

Eftersom jag inte bor hemma eller i samma stad som mina föräldrar längre fick vi ta mitt firande 2 dagar i förväg, vilket inte var mig emot, haha! Jag antar att dom flesta vet hur pengar ser ut och därför väljer jag att visa min super söta rakaparat istället, vilket var perfekt eftersom min andra håller på att börja ge sig, haha!


Utgångs-outfit!

Guld, guld och ännu mera guld, har ni märt att jag älskar guld och saker som glittrar?!
Skorna och ringarna har jag visat er tidigare, men dom är så dödens-snygga!
Detta till en utgång och jag säger bara mjau ;)


Blusen hittar du Här

Skorna hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


Idag blir en bra dag! 24/3

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och fått en fin start på den nya veckan! Själv fick man vakna av sig själv och när jag tillslut gick upp fick jag se att kl var 12:15....... Aja finns inte så mycket mer att göra än att försöka se glad ut, haha! Idag ska jag invänta 2 samtal 1 om praktik och ett annat är om jobb, ska också gå på möte och lite senare ikväll blir det gym i daglig ordning :) Nu ska jag börja fixa mig för att dra igång dagen i förhoppning att jag inte kommer komma försent till mitt möte, haha! Detta var allt jag hade att berätta just nu bloggar mer sen igen, puss på er!


När jag kom hem igår behövde någon bada och det fanns väl delade meningar om hur ''skoj'' det var, haha!


 
 

Veckans planer!

Hej på er, kom hem för ungefär 1 timme sen och blev precis klar med Veckans Planer :) Jagt måste säga det, men denna veckan kommer bli hur grym som helst, fast känns som jag säger så varje vecka, haha! Helgen har varit helt underbar och trots att det inte blev någon utgångi har den ändå varit riktigt mysig! Nu ska jag kika lite på tv undertiden jag jobbar klart och sen får det bli att göra sig iordning för att dejta kudden, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Nu sitter man i bilen påväg hem med Sannas låt empty room, låter betydligt mer tragiskt än vad det är, haha! När jag kommer hem blir det slänga upp veckans planer! ;)




Sorry! 23/3

Go eftermiddag, ursäkta att jag inte bloggar fören nu, men har varit fullt upptagen med att jobba och glömde helt av klockan =S Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig, haha! Idag händer inte så jätte myckdet ska jobba vidare med mitt och om 3 - 4 timmar blir det att puttra hemåt till lägenheten. Måste också boka tvätt tid denna veckan eller jag tror jag måste göra det åtminstonde, haha! Aja nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Funderar starkt på att skaffa black nails again, vad tror ni?!


 

Vad hände?!

Hej på er, tanken var utgång men när jag väl hade spacklat upp mig, fixat håret och valt ur kläder kände jag att inte gå..... Vet inte vad som händre?! Men valde en lugn hemmakväll helt enkelt, har också hunnit ta utväxten, samt satt i lite nya extension, dock är det knappt märkbart förutom utväxten, haha! Nu ska jag mysa ner mig i soffan och så hörs vi mer imorgon igen, önskar alla en trevlig ute kväll oavsett om den är hemma eller på krogen, puss på er!




Olagligt snyggt!

Om jag inte hade gjort mina naglar på salong hade detta varit ett måste för min egen del!
Det är verkligen olagligt snygg och det enda ord som kan förklara det hela är wow!
Me like :)



Du hittar kittet Här
 

Varför! 22/3

Go morgon/eftermiddag beroende på hur man ser det, haha! Har precis fixat mig och ska inom kort hoppa ur pyjamasen för att hoppa i mina kläder, sen blir det kalas för hela slanten =D Meningen var att jag skulle stanna hos mina föräldrar över helgen utan party, en almänt lugn helg med andra ord :) MEN fått massor av förfrågningar om jag ska med ut och ni vet vilket pary-pingla jag egentligen är....... Men har fram till 5 - 6 tiden att bestämma mig hur jag ska göra tack & lov! Nu ska jag fokusera på det som är akutellt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Från mässan!



Super läckra toppar!

Jag tycker dessa toppar är så döden-snygga och ska nog ''råka'' klicka hem en utav dom till mig själv, hihi
Frågan är bara vilken eftersom alla 3 är så sjukt fina.....
Vilken hade ni valt?! :) 


Svart Här          Rosa Här          Vit Här


Vilken tur jag har! 21/3

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag prima har precis städat klart i lägenheten och ska inom kort sticka mot gymmet för att köra veckans sista konditionspass, ska bli super! I förrgår fick jag boka en akut-tid för min utväxt eftersom jag hade planerat helt fel in mitt färgning-schema =S Turligt nog fick jag sista tiden imorgon eller rättare sagt dom lyckades knöka in mig, haha! Funderar också be dom sätta in lite extran extension, egentligen är det inte den frisören som brukar sätta i mina extension men det handlar om så pass lite vilket gör att det spelar ingen större roll :) Nu ska jag göra iordning en morgonshake för att sedan dra mig mot gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!
 

Fick en tidigt födelsedagspresent av Katarina, super gulligt!


Dinner!

 

Mot gymmet!

Kom precis innaför dörren men ska inom kort bege mig mot gymmet, usch så jag flyger, haha! Har också tankat bilen, så nu är den go & glad hade iof 2 pluppar kvar innan rött men alltid bra att vara på säkra sidan ;) När mässan var över mötte jag upp Katarina på stan, vi lunchade ihop på Oriental Palats (osäker på stavningen) och efter det gick vi i lite affärer, super roligt! När vi kände oss klara skjutsade jag henne till Ryd för att sedan åka förbi ICA för att köpa Red Bull, sen blev det raka vägen hem :) Att bero på Red Bull igår sprang jag runt som en idiot efter Red Bull light men det fanns verkligen INGENTSTANS sick! Aja nu hinner jag inte sitta här mer och måste dra på mig träningskläderna, bloggar mer sen igen, puss på er!




Utgångs-outfit!

Vilken tjej skulle inte vilja ha på sig något av detta, jag bara frågar?! 
Tycker outfiten blev riktigt läcker, diskret men samtidigt håller klass och elegans, me like :)


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här

Armbandet hittar du Här


Mobilinlägg!

Hej på er, då är mässan över och var faktiskt hyffsat skoj, träffade även på Emma vilket var väldigt otippat och roligt! Nu ska jag strax bege mig mot stan för att möta upp Katarina, vi ska kika i lite affärer och sen får vi se vad som händer! Har ni tänkt på att det är redan fredag imorgon?! Helt sjukt var dagarna flyger eller det tycker åtminstone jag, haha! Senare ikväll blir det träning som vanligt ser faktiskt fram emot det! :) Nu ska jag bege mig på centrum så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Kändes som onödigt vetande! 20/3

Go morgon kära bloggläsare, hoppas allt är bara fint med er! Eftersom min mässa drar igång om ca 1 timme kommer jag förmodlingen inte hinna med att uppdatera under tiden den pågår, vilket innebär att jag får göra ett tids inställt inlägg istället, hoppas det är okej! :) Var som sagt i Göteborg igår för informationsmöte om köns och bröstkorrigering, det jag inte visste om var att det var en föreläsning + att mer än 75% av det dom tog upp visste jag redan om, haha! Kändes som lite bortkastad tid men gick faktiskt hyffsat fort som tur var :) När jag var klar på Sahlgrenska begav jag mig till stationen där jag tog en Sushi, var jag riktigt värd eller jag tyckte det åtminstone, haha! Jag bloggar mer igen så fort mässan är över och så får ni ha en toppen dag fram tills dess, puss på er!


 
 
 

Mobilinlägg!

Efter hälsat på lite vänner i Herrljung och därefter Alingsås är man äntligen framme i Göteborg :) Enligt pappret jag fick ska mötet tydligen ta 2 timmar, men går förhoppnings vist fort, att bero på det ska jag fråga om nytt person nr, denna dagen känns som den kommer bli riktigt super bra trots det dåliga vädret, haha! När jag är klar där ska jag fira med lite sushi, antingen ensam eller med någon, kanske en dejt vem vet ;) Aja bloggar mer sen igen puss på er!


Notera att jag för engång skull inte åker taxi utan spåris som jag så fint döpt det till, haha!




Dagens fråga!

Skulle du kunna tänka dig hänga ut personer du inte känner eller känner i bloggen?


Jag har inga som helst problem att hänga ut någon i min blogg oavsett om jag känner hen eller ej. Men jag skulle ALDRIG få för mig att göra det utan en vettig anledning och jag varnar alltid personen ifråga först. Det finns personer som har svårt med att jag är transsexuell, vilket jag har förståelse för, MEN när det går ut fysisk är det en annan 5:a! Det var för ett bra tag sen  då var det en som kom fram till mig på dansgolvet som petade och knuffade på mig...... Jag valde gå därifrån eftersom jag inte vill starta bråk. Man får givetvis ha sina åsikter, men när det går ut fysikt sätter jag ner foten! Det många inte fattar är att vi bloggare/bloggerskor har mer makt än vad dom förstår och det är främst hos arbetsgivare! När dom söker personal använder 75% av dom internet och kollar upp personen för att få mer kött på benen och finns det då ett helt inlägg med för och efternamn + bild om att hen har gjort det och det mot en annan minskar hens chans att få jobbet, hänger ni med?! Givetvis tycker jag inte att det är skoj att hänga ut någon, men man måste våga sätta ner foten och dra en gräns. Men som sagt jag ger alltid en varning först eftersom jag vill ge personen i fråga en chans även om hen förtjänar det eller ej eftersom jag tror på förändring :)


Snygga armband!

Armbanden ni ser nedan tycker jag är så himla läckra och alla är verkkligen tok-snygga!
Dessutom funkar alla armbanden både till vardags som till fest, eftersom dom är väldigt neutrala
Men min personliga favorit är nog den i mitten, vilken är eran?! :)



Den till höger hittar du Här                   Den till vänster hittar du Här
Den i mitten hittar du Här


 

Idag blir det Göteborg! 19/3

Go morgon mina kära bloggläsare, är i fullgång med att göra mig iordning för att ta sedan ta tåget mot Göteeborg. Blir att träffa lite vänner jag inte sett på länge för att sedan åka till Sahlgrenska där jag ska på infomöte angående min operation :) Jag är faktiskt lite nervös det börjar dra ihop sig och snart är det dags, gash! Nu blir det att dra igenom håret med plattisen, bloggar mer sen, puss på er!


 

Gymmet, check!

Då är gymmet avklarat och nu blir det raka vägen hem för att ställa sig i duschen för att sedan börja packa inför morgondagen, ska bli riktigt skoj!




Snyggt hårsmycke!

För ett bra tag sen fick jag hem denna, men har dock inte provat den än men jag bara vet att den kommer komma till användning mer än 1 gång! Perfekt till dagar då man inte har orken för att fixa iordning håret :)




Nytt från Sanna Nielsen!

Som ni vet vid detta lager var Sanna min favorit från att jag hade hört hennes låt, man blir som förtrollad av hennes fantastiska röst eller jag blev det åtminstonde, haha! Har lyssnat genom hennes senaste skiva och den är verkligen fantastik även om den bara innehåller 4 spår. Dom låtar jag tycker är bäst förutom Undo är Rainbow & You First Love Me, älskar hennes sound och hur hon använder rösten!


Du kan lyssna på hennes senaste låtar Här


Mysig vårväst!

Hittade en riktigt tjusig väst, perfekt för en härlig vårpromenad antingen med hund eller en god vän
Skulle också funka minst lika bra en runda på stan och den finns också i turkos för er som skulle föredra det :)


Västen hittar du Här


 

Gått & tråkigt = slappdag! 18/3

Go morgon alla mina kära bloggläsare, vaknade före klockan för engångs skull och har både hunnit äta frukost samt gett mat till dom små, duktig jag är va?! :D Var riktigt sugen på att ta en morgonpromenad, men när jag tittade ut var det grått och tråkigt, vilket gjorde att jag tappade suget........ Idag får det helt enkelt bli en riktig slappdag med massa film eller ah till viss del eftersom jag ska till gymmet senare ikväll, haha! Detta var allt jag hade att berätta just nu, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Drömmar är till för att förverkligas, men för att det ska vara möjligt måste man tro på sig själv <3

 

Blir att dra sig mot gymmet snart!

Hej på er ska inom kort bege mig mot gymmet för att träna skiten ur mig, haha! Men innan jag ska jag gå tänkte jag gå igenom lite reklam och post från veckan som var, inget skoj men blir inte roligare sen heller eller vad säger ni?! ;) Det har varit riktigt toppen väder hela dagen, lite synd att man valt sitta inne hela dagen, men kommer väl fler dagar som dessa :) Nu blir det gå igenom reklam och så hörs vi mer sen, puss på er!


Outfiten från igår!

Blev som sagt en sväng in till stan igår och var riktigt underbart vårväder så passade på att ta lite bilder + att jag vill komencera upp bilden jag visa er tidigare som var extremt ful, haha! Så här får ni en typisk bakis/våroutfit :)




Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blev riktigt söt, varken kläderna eller accossearerna tar för mycket plats utan behåller personen i fokus, vilket jag tycker är muy importante!
Passar perfekt för utgång eller på ett mysigt event :)


T-shirt hittar du Här

Armandet hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Skorna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


Ny vecka, nya tag! 17/3

Go morgon mina kära bloggläsare hoppas allt är fint med er och att ni fått sova ut inför en ny vecka! :) Själv vaknade jag för 2 timmar sen men att gå upp var inte populärt fören nu, haha! Idag händer faktiskt inte så jätte mycket ska boka tvätt tid inför nästa vecka och lite senare ikväll blir det att dra sig iväg mot gymmet, en normal dag med andra ord, haha!  Måste också röja i mittt vardagsrum ser jag nu, sudda ut lite av lördagens händelser iaf så gott som det går haha! Att bero på det fick jag reda på att jag tydligen blev med på bild i lördags vilket jag inte kommer ihåg, haha! Ser helt borta och oförberedd ut, riktigt hemsk bild..... Så hu finns det bara 1 sak attt göra vilket är att bli med på en till för att kompencera denna extremt fula bilden, haha! Aja tur att jag kan bjuda på mig själv iaf, haha! Nu ska jag pyssla lite här hemma och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

 
 

Veckans Planer!

Då var det dags för sista inlägget för ikväll som många av er vet är Veckans Planer, veckan som kommer är verkligen speckad till max med massa skoj, vilket ska bli helt underbart! Nu blir det att pusta ut, koppla av  i soffan, erkänn vist låter det hräligt?! :) Funderar faktiskt på att ta mig ett varmt bad, men det får bli lite senare ikväll! Jag önskar er alla en super mysig kväll och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 

Allmänt lat?!

Hej på er, från jag kom hem har soffan varit min bästavän och man mår somm man förtjänar, haha! Är riktigt sötsugen och läsk hade inte suttit fel just nu, enda problemet är att det är så långt till affären........ Då ska ni veta att jag bor 15 - 25 meter från närmsta affär det säger rätt mycket hur ''bra'' jag mår + att jag tycker det är lite väl långt att gå för en coola, men kanske bara jag som är lat?! Never mined, nu ska jag ta tag i jobb blir inte roligare sen, vi hörs mer sen igen, puss på er!





Underbar kväll! 16/3

Go morgon alla bloggläsare, utgång igår och den blev verkligen riktigt awesome! Träffade massor med folk och en hel del bloggläsare, vilket var super skoj! Jag vill att ni ska veta att det betyder så himla mycket när ni kommer fram och berättar att ni faktiskt läser min blogg, jag blir verkligen super glad ska ni veta! :) Fick en toppen kväll och kanske tog lite för många drinkar, MEN hoppas att inte allt för många såg vad jag höll på med, haha! Nu ska jag & Annelie göra oss klara för att möta upp Challan på stan, vi ska käka lite bakis mat, vilket är väl behövligt, iaf för oss 2, haha! Nu ska jag spackla fejan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Funkar super!

Som ni minns köpte jag en ny plattång rätt nyligen och jag är verkligen tok nöjd! Den är verkligen super, det går snabbt och det är enkelt att jobba med den, vilket är toppen! Men det största + är att den är anpassad att jobba i våtthår, super om man ska iväg men måste t en dusch!


Du hittar tången jag köpte Här  &  Här 


 

Ikväll väntar utgång!

Go morgon alla underbara bloggläsare, vaknade för en bra stund sen men var tvungaen att fixa lite annat först, ah ni vet hur det är :) Idag är det lördag vilket blir till att ta det lite lugnt fram tills kvällen då det väntar en härlig utgång, men det är ett bra tag tills dess om man säger så, haha! Kl halv två ska jag möta upp Challan för att gå på en lite promenad, vilket ska bli skönt! Mer än detta hade jag inte att berätta, nu blir det jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Mobilinlägg!

Nu är gymmet klart nu blir det att ta en varm dusch för att sedan mysa ner sig riktigt ordentligt i soffan med lite godsaker, för det är jag värd! ;)






Clean Band - Rather Be (feat. Jess Glynne)

Jag har blivit helt kär i denna låten, tycker den är så fruktansvärt bra och vill bara släppa loss, haha!
Tycker den är en perfekt Fredags låt, don't you?! ;)



Mot maxi!

Hej på er, ska inom kort bege mig till gymmet men innan dess måste jag svängs förbi Maxi och handla lite gott inför kvällen :) Dock kommer det kännas riktigt fail när jag står där i träningskläder och lassa in mängder av godis, haha! Däremot blir det nog att åka hem med allt, tänker inte direkt ta med det in till gymmet, tänk vilken syn det skulle varit, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, träningen sköter inte sig själv och inte godisköpet heller, vilket på ett sätt är bra och dåligt, haha! bloggar mer sen igen, puss på er!

Ny favorit!

En parfym jag fastnar riktigt hårt för är Guccis nya kolektion, min tanke var att köpa D&G
Men efter jag luktat på dom nedan vart jag helt såld, haha!
Båda luktar riktigt fräscht & även lite mystiskt ;)
Vilket jag vet attt boysen inte har något emot det, iaf inte dom jag träffat, haha!



Du hittar den Guldiga Här             Du hittar den Svarta Här


 

Lite smått nervös! 14/3

Go morgon kära läsare allt bra?! Hoppas det! Solen skiner i daglig ordning vilket iof är skönt, men man börjar bli lite smått nervös inför morgondagen, aldrig skoj med en regnig utgång....... =/ Idag händer inte så jätte mycket ska pyssla i lägenheten, handla lite fredagsmys inför kvällen för att sedan sticka iväg till gymmet, men det blir inte förens senare ikväll :) Men innan jag gör något annat måste jag ringa ett samtal, vad det kan vara får ni sitta och klura på ;) Bloggar mer sen igen, puss på er!


Hittade ytterligare ett klipp av dom som gjorde parodin på finalen, tyckten den var lite små rolig :)


Go kväll!

Hej på er alla sötnosar, kom precis utifrån duschen och ska inom kort slå mig till ro i soffan för atta kika vidare på Lyxfällan. Dagens pass gick riktigt bra och imorgon väntar det sista men absolut roligaste passet, nämligen styrka ;) Kvällen har inte så jätte mycket att erbjuda blir att mysa ner sig i soffan med en varma koppen, men det får bli under reklamen, haha! Nu ska jag kika vidareo ch så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Min personliga favorit!

Igår blev det som sagt en sväng in tillstan för att käka ihop med Anneli, eftersom ingen av oss kände för Thai beslöt vi oss för att äta på American Pizza Today, min favo pizzeria om jag får säga det själv ;)


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blev sjukt grym och kan inget annat än att bara älska den!
Skorna har jag visat er i tidigare inlägg men erkänn visst är dom grymma?! ;)
Halspandet är riktigt fräckt och till toppen blir den helt perfekt
Byxorna och armbandet är riktigt nice, vilken tjeje skulle inte vilja äga någon av dom?!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Mobilinlägg!

Trodde faktiskt att jag skulle komma försent men hann med ytterst få marginaler, as always, haha! Nu är det bara att vänta på sin tur för att pina sig själv 5-10 min, haha! Efter detta blir det gå lite på stan för att sedan bege sig hemåt och göra sig redo för gymmet ;)


Ännu en solig dag! 13/3

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Idag är det verkligen toppen väder, fast det har det varit dom närmsta 2 dagarna också, me like! Nu märks det verkligen att våren är här. Jag gillar våren, vet ni varför?! :) För då försvinner äntligen all jobbig snö och man kan börja använda alla typer av skor utan att halvt slå ihjäl sig, haha! Kl 13.30 har jag tid för laserbehandling men denna gången ska jag faktiskt försöka komma i tid eller det gjorde jag sist, men det var precis, haha! Tror ni jag kommer klara det?! =D Det hoppas åtminstone jag för tycker det är så fruktansvärt pinsamt varje gång, men så kan det gå om man är tidsoptemist, haha! Nu ska jag göra iordning en shake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu hos Tommie & Nemo och diskuterar allt möjligt, haha! Eftersom jag antar att jag inte kommer hem fören sent, men helt klart värt det :) Vi hörs mer imorgon igen puss på er!




Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Dagens fråga!

Vart har du köpt dina skor med glasklack och vad kostar dom?


Skorna Köpte jag på Bubbleroom och dom kostar 545 kr, vilket jag tycker är helt okej för ett par skor som dessa :) Dock finns inte färgen jag har kvar..... MEN dom finns i 2 olika varianter i Svart vilket jag tycker är betydligt snyggare och enklare att matcha ihop, tänker faktiskt själv beställa hem en av dem, hihi :)


Du hittar dom i Svar Här & Här


 

Snyggt & billigt!

Hur snygga är inte dessa ringar egentligen jag bara frågar?!
Dessutom kostar dom bara 79 kr, vilket jag tycker är SUPER BILLIGT :)


Du hittar dom i Guld Här      &      Du hittar dom i Silver Här


Beslutångest?! 12/3

Go morgon mina kära bloggläsare hoppas allt är bra med er och ni mår bra! Själv vaknade man för någon timme sen men har faktiskt redan hunnit slänga i mig min shake, mums! Just nu befinner jag mig vid ett stort dilemma och det är nämligen att dra till gymmet så fort som möjligt eller gå dit senare ikväll.......  Vilket val jag står inför va, haha! Får se hur jag gör, nu ska jag pyssla med lite annat, bloggar mer sen igen, puss på er!



Hemma igen!

Hej på er, kom precis hem från gymmet och ska inom kort hoppa i duschen för att sedan slå mig till ro i soffan :) Träningen gick super och för engångs skulle var det hyffsat skoj att träna styrka, ytterst ovanligt, haha! Ikväll händer inte jätte mycket blir att duscha för att sedan kika på The Eklands tycker den serien växer i mina ögon allt eftersom eller vad säger ni?! Aja nu ska jag bli ren och fin igen, bloggar meer sen, puss på er!


 

Haha så sjukt bra!

Fick detta klipp skickat till mig tidigare idag och vist är den bra?! =D
Vilken är er favorit av bidragen? ;)


)

This is my thanks!

Under en viss period hade jag en tendens att alltid umgås med fel sorters människor som på nåt eller annat sätt alltid försökte dra ner mig........ Jag tappade självförtroendet, glömde av vem jag var och vad som var viktigt för mig........ Jag frågde mig ofta vad är fel på mig och vem är jag?! Men idag är den tiden över, vilket jag är väldigt tacksam för! Idag känner jag att jag räcker till, jag duger som jag är och vet vad som är viktigt för mig! Jag tappade bort mig en stund men lyckades hitta mig själv på nytt och komm på fötter igen! Men utan mina nära & en väldigt fin person hade det blivit betydligt svårare <3


 
 

Sjukt nice till gymmet!

Tycker dessa 2 toppar verkligen är SUPER SNYGGA och jag skulle utan tvekan känna mig grymt sexig på gymmet men någon av dessa 2 sötnosar, hihi ;)


Du hittar Topparna Här


Först AF, sen stan! 11/3

Go morgon alla bloggläsare, får be om ursäkt att det blev en dålig uppdatering igår, men hoppas det är okej! Ska inom kort göra iordning en god shake för att sedan bege mig till AF, det är någon raport jag ska göra innan den 14:de :) Som vanligt har jag inte en blekaste vad det kan vara men går förhoppningsvist snabbt, haha! Där efter ska jag möta upp Challan för att bege oss in till stan, vilket ska bli riktigt skoj! Nu blir det till att göra iordning shaken och så hörs vi mer sen, puss på er!


 


Fy vad drygt!

Hej på er, kom precis innaför dörren hos min föräldrar och tvätten är fortfarande inte klar eftersom jag var så ''duktig'' att ta det långa programmet....... Ska kanske skippa min karriär som hemmafru eller vad tror ni, haha! Som jag berättade tidigare väntde en lite överrasknin till mig vilket var en semla, alltid uppskattat! Om ca 15 min blir det att slänga in sista omgången sen blir det puttra hemåt :)




Mot köket!

Hej på er dåså är gymmet avklarat och ska inom kort göra iordning lite mat att stoppa i lilla magen, hihi ^^ Träningen gick fint och det mesta flöt på, det var nog dom 5 sista minutrarna som var jobbigast, men ni vet hur det är right?! :) Det rycktades lite om att någon där hemma har köpt något gott, undrar verkligen vad det kan vara, vad tror ni?! Aja nu ska jag sätta igång med maten och så hörs vi mer sen, puss på er!


Bild från min InstagramMollyNilson heter jag där :)


 

Utgångs-outfit!

Tycker klänningen & skorna är verkligen helt underbara och tillsammans med örhängena & Armbandet blir det verkligen en perfekt matchning ihop eller vad säger ni?!
Jag skulle verkligen kunna tänka mig bära detta under en utgång eller på ett mysigt event
Detta är verkligen så jag, snyggt, enkelt och stilrent ;)


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


Måndag igen! 10/3

Go morgon alla bloggläsare, då var det måndag igen och jag ska inom kort göra mig klar för att bege mig mot gymmet :) Efter det ska fixa lite här hemma för att sedan bege mig till min föräldrar för att tvätta, det roliga är att ingen av dom är hemma eller jag tror inte det iaf, haha! Sen runt sex tiden ska vi till min kusin där det blir kalas vilket ska bli väldigt skoj! Nu hinner jag inte sitta här mer och högtid för en god morgonshake ;)


Veckans planer!

Då var det dags för Veckans Planer i daglig ordning och som ni ser händer inte så jätte mycket, vilket på ett sätt är skönt med tanke på hur nästa vecka ser ut ;) Eftersom dom har lite andra ''tvättschema'' här fick jag inte klart allt jag tvättade sist, vilket var lite dumt med tanke på att jag bara har 3 kläder att använda mig av, vilket känns mindre kul och lite ofräscht, haha! Därför blir det att träna tidigt imorgon, ta med tvätten hemma till mina föräldrar eftersom tvättstugan var upptagen fram tills onsdag...... Mindre kul men skönt att få det gjort! :) Detta var allt jag hade att berätta idag, vi hörs mer imorgon och så får ni ha en toppen kväll, puss på er!


GRATTIS SANNA!

Igår var det som sagt final i Melodifestivalen och givetvis kikade vi också på det innan vi begav oss ut i natten. Tänk att min faavorit höll hela vägen och jag blev verkligen super glad dels för att jag älskar låten och dels för att Sanna var så värd detta! Jag tyckte verkligen att rätt låt vann men det var på håret, shit 2 poäng för att förlora första platsen då hade jag blivit långt ifrån glad, haha! Så ett jätte stort GRATTIS till Sanna detta var du så värd! Vet att det kommer gå fin, fint i semifinalen i ESC för denna bruden har verkligen något speciellt! :)


Kategori: Allmänt
Taggar: Album ESC 2014 Empty Melodifestivalen 2014 Nielsen Sanna Undo

Mobilinlägg! 9/3

Go morgon alla sötnosar, utgång igår och vart ska jag börja?! Det blev inte riktigt som det var tänkt, men slutade åtminstone lyckligt eftersom jag kom in till min lägenhet tillslut, haha! Så för att glömma det som hänt och blicka framåt ska jag tröst drick med en cola, haha!




Ska jag?!

Tycker detta smycket är riktigt fint och skulle passa super bra till en tröja jag har, funderar faktiskt på att klicka hem den :)


Ni hittar den Här


 

En promenad?! 8/3

Go morgon alla mina söta bloggläsare, lördag igen och vädret är verkligen helt underbart! Funderar på att ta mig en lite promenad i skogen och tvinga med mig Santos, haha! Men ska han med måste jag hitta hans sele, inte för att han kommer springa bort mer om det skulle komma en hund, ah ni fattar :) Lite senare ikväll väntar det utgång, ska verkligen bli tok skoj! Nedan ser ni vad som var i paketet, perfekt nu när min andra tång är riktigt nära slutet nu och vad vore inte bättre att inviga den ikväll?! ;)


 

Fredagsmys!


Älskar låten!

Denna låten tycker jag är så SJUKT ÄCKLIGT BRA så det finns inten ens ord på hur bra jag tycker den egentligen är, haha! Det är en anledning till att jag har den som avslutningslåt när det bara är 1 km kvar att springa, man blir både peppad samtidigt som man känner sig sjukt sexig ;)


5 Frågor om vänskap!

Förlorade du många vänner när du kom ut som Transsexuell?
Givetvis har man märkt en skillnad på dom som tagit avstånd eller inte längre hör av sig, men dom är inte så många + att det är personer jag ändå inte behöver i mitt liv ändå. Jag har toppen vänner som ser mig för den jag är och för dom är jag samma person trots det som hänt och dom betyder super duper mycket för mig och det hoppas jag dom förstår! :)

När du är med dina vänner, hur är du då?
Till att börja med beror det helt på vilka/vilken av dom jag är med. Men det kan vara allt från väldigt djupa saker till väldigt oseriösa grejer, haha! Men det man ska ha med sig är att det alltid brukar spåra ur och slutar med att vi kan sitta och prata om allt och ingenting. Sen att det kan bli väldigt privata och sjuka saker vi diskuterar är en annan 5:a, haha! Men kan man detta med sina vänner är det guld värt  tycker jag, varför ska man skämmas för dom?! Eftersom i deras ögon är man redan perfekt =)

Har du lätt att knyta nya band till nya männsikor?
Nej jag har väldigt svårt att knyta nya & starka band till personer jag inte känner, däremot har jag inget emot att vara trevlig mot dessa eller bjuda på mig själv i begränsad skala, haha! Jag har bara väldigt svårt att lita på folk, men det har sina förklaringar det också och man får helt enkelt försöka vinna mitt förtroende :)

Vad tycker dina vänner om att du bloggar och följer dom den?
Dom flesta tycker jag inte bryr sig jätte mycket om bloggen, vilket är väldigt skönt! :) Men det jag vet dom flesta reagerar på är när jag ska uppdatera eller när kameran ska fram eftersom det tar sin lilla stund innan jag bli nöjd, haha! Sen till vilka som läser bloggen jag vet att några av mina vänner läser bloggen, men sen hur ofta det är vet jag inte, dom kikar in någong gång ibland skulle jag tro, men det är nog främst för att jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera min FB-status, haha!

Hur väljer du ut dina vänner?
Det låter jätte dumt att säga, men jag väljer att umgås med personer som har ett liv som liknar mitt eget med utgångar, shopping, fika/luncher på stan, träning etc. Personer som bara sitter hemma, bara vill ta en fika och bara vill gå på bio väljer jag att inte umgås med lika mycket eftersom jag tycker det blir tråkigt i längden.... Givetvis kräver jag inte att man ska följa med ut varje gång jag frågar, men någongång ibland vore skoj och nu syftar jag inte på 1 gång om året, haha! Däremot är det skillnad om man har flera mil från varandra och det är pga det man inte kan ses. Men jag tycker inte det är speciellt elakt att se det som jag gör, varför ska jag umgås med personer som jag inte har något gemensamt med?! Låter bara korkat om ni frågar mig ^^' Man får bara inse att vissa personer växer man ifrån och andra blir man tightare med :)'

Fynda på!

Det många faktiskt inte vet om är att det är betydligt billigare att köpa parfym via internet, vilket är toppen om man vill ha dom lite dyrare sorterna som jag x)
Nedan har ni min absoluta favorit parfymer från D&G och Gucci, alla luktar helt underbart vilket gör det svårt att välja....... 

1 klicka Här

  2 klicka Här                     3 klicka Här

 4 klicka Här                    5 klicka Här 

6 klicka Här 


 

 

Rent & fint igen! 7/3

Go morgon alla sötnosar, har precis städat klar här i lägenheten och nu är det rent och fint igen! Inväntar just nu att golvet till hallen ska torka för att sedan göra mig klar för att gå till gymmet :) Därefter blir det att fixa sig lite snabbt för att utföra lite ärenden på stan och sen är det bara att invänta kvällen. Var som sagt iväg i Tisdags för att hämta ut mitt paket, vill ni se vad som fnns i det?! ;)


 

Mobilinlägg!

Sitter just nu på gymmet och trampar för fulla muggar, idag är det som sagt styrka men komiskt nog går det bra och jag är på toppen humör :) Så fort jag är klar med min ben träning vantas det 15 - 20 min ryggövningar av dess slag, hyffsat okej om ni frågat mig :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen puss på er!




Panetoz - Efter Solsken

Bilder från igår!

Var som sagt ute igår och åt med Mia & Becca , vilket var super trevligt! Vihade verkligen massor att prata om och insåg att kl hade flygit iväg när vi fick se var den var, haha! Men så ska det vara med trevligt sällskap eller vad säger ni?! :)


 

 

Utgångs-outfit!

Jag verkligen älskar denna outfiten och tycker den är HUR GRYM SOM HELST!
Kanske lite mycket guld men i sånnafall är det bara plocka bort halsbandet så är det löst =D
Detta är en typis Molly Nilsson-look, mycket glitter & glamor <3


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här


 

Tvätt/slappdag! 6/3

Go morgon alla läsare, är i fullgång med att tvätta och är väl klar om 1 timme I think?! Blev som sagt en hel dag på stan igår och var inte hemma fören kl tio, var verkligen super trött och var riktigt skönt att krypa ner i sängen efter en toppen dag som igår :) Idag händer inte jätte mycket ska tvätta klart och efter det blir det att bara ta det lugnt för att sedan gå till gymmet lite senare ikväll. Nu ska jag ta mig en morgonshake och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




Mobilinlägg!

Hej på er, sitter nu på ett super mysigt café med Challan & Annelie, men ska inom kort åka iväg för att möta upp Mia & Becca på Elins där vi ska gå i lite affärer för att sedan bege oss till Thai Paak eller China Town för att avnjuta en god lunch/kvällsmat ihop, big love! Som ni också kan se unna jag mig en semla eftersom jag helt glömt av fetisdagen som var igår, men bättre sent än aldrig eller vad säger ni?! ;)




Dagens fråga!

Hur tog din familj när du kom ut som Transsexuell?

Till att börja med måste jag faktiskt säga att både min familj, släktingar och vänner tagit det riktigt bra! Vilket jag vet att många transsexuella får problem med att dom stöts bort från nära och kära, vilket jag tycker är riktigt hemskt! Men det är klart mina föräldrar fick en en chock när jag sa hur det var. Pappa sa inte så mycket och Mamma skulle flytta utomlands, så visst var det 2 olika sätt att försöka bearbeta det hela. Idagsläget kan vi gå på stan ihop och om nån tittar får dom väl göra det, man slutar bry sig efter ett tag, haha! Bilden ni ser nedan är tagen från bröllopet förra året i Stockholm, både jag och mina föräldrar var riktigt nervösa över detta, men det gick bra trotss många blickar. Däremot kan man se hur jobbigt jag tyckte det var att ta bilden och hur jag bara ville få det överstökat, haha! Dessutom kan man se idag en stor skillnaden på kroppen och ansiktet. Simmarkroppen är imprincip borta helt och hormonerna har hjälpt mig få mer kvinnliga drag, samt att håret har växt betydligt :)

 
 

Billigt & flexibelt!

Att ha tjockt och fylligt hår är något många tjejer vill ha, men det är också en kostnadsfråga med extension.... Jag byter ut mina extension var tredje till var fjärde månad, beroende på när jag får tid och hur slitna dom är. Men för vissa passar den livstilen och andra kanske inte får ihop det ekonomiskt, då kan det vara bra med ett billigare och flexiblare alternativ :)


Clipsen ni ser nedan är syntetiskt-hår vilket gör att det kostar endast 299 kr!
Perfekt om man vill vara lite extra fin till en utgång eller till gymmet :)
Jag använder mig själv av dessa när jag går på gymmet, funkar perfekt och har också använt dom tidigare till utgångar, men det var innan det blev mina svettextension permanent, haha! 


För syntetiskt-hår klicka Här                    För äkta-hår klicka Här 

Mobilinlägg!

Då är gymmet av klart och ytterligare ett konditionspass mindre, haha! Men idag var det betydligt jobbigare än i måndags, riktigt hemskt med andra ord! Men nu är det gjort och jag kan gå hemåt och känna mig riktigt stolt ;)




Mot gymmet! 5/3

Go morgon kära läsare, har precis gjort iordning mig för att dra till gymmet och är på riktigt bra humör! Egentligen skulle jag varit där för 1 timme sen, men var riktigt trött så tog lite extra sovmorgon, haha! När jag är klar blir det att göra sig iordning för att träffa Mia & Becca på stan, vilket ska bli super skoj, var ett bra tag sen man såg dom =/Hur som ska det bli toppen att ses igen! Detta var allt för mig nu hinner jag inte att sitta här längre, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Mör i kroppen!

Hej på er, kom precis hem från gymmet och är riktigt mör i kroppen, men så ska det vara! Ska inom kort göra iordning en kopp Varma Koppen för att sedan slå mig till ro i soffan för att kika på The Eklands :) Imorgon väntar tidigt morgonpass för att sedan möte upp ett par kompisar i stan + att jag ska hämta ut ett paket! Hoppas verkligen jag hinner med allt imorgon och då syftar jag främst på paketet, haha! skämt och sido, mer än detta hade jag inte att säga vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


 

Kommer ni ihåg?!

Kommer ni ihåg när jag ställde upp på intervjun för Skaraborgsbygden?!
Som vanligt var jag duktigt med att komma lite sent vilket var fruktansvärt pinsamt, men bortsett från det gick det kanon bra och var super roligt! :)


Klicka Här om du vill läsa om den


 

Bilder från gårdagen!

Blev som sagt en sväng på stan igår och passade också på att ta lite bilder :) Var ett toppen väder även om det blåste lite, synd att man inte tog en bild med mot vind, tror det hade blivit riktigt snyggt! :)
 
 
 
 
 
 

Riktigt snygga!

Som ni vet har jag kommit igång med min träning, även om det varit lite dåligt med det just denna veckan, haha! Eftersom jag börjat tröttna på skorna jag har av olika skäl, men främst för att dom börjar bli för gammla, tror dom är runt 1 - 2 år?! så måste skaffa nya oavsett vad :)
Nedan ser ni ett par jag funderar över, finns också i massa olika färger!



För att kika på skorna klickar du bara Här


 

Go morgon!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är fint med er och att ni mår bra! Själv vaknade jag för ett bra tag sen men blev kvar i sängen av olika anledningar.... Kan vara bra att säga att det var inte av sexuella skäl, haha! Idag händer inte jätte mycket vad jag vet ska boka om min tvätt-tid och lite senare ikväll bär det av till gymmet för att ha styrka ihop med Challan & eventuellt Linus :) Blev som sagt en sväng in till stan igår vilket gjorde att vi blev kvar ett bra tag där + att jag hittade ett par SUPER SÖTA skor jag bara måste ha, kostade bara 299 - 399, vilket är SUPERBILLIGT! Hittade också ett annat par som var super snygga klackar på DNA som jag bara måste ha, guldiga med nitar på as läckra, hihi ^^


Go kväll!

Hej på er kom precis hem ifrån gymmet och ska inom kort hoppa in i duschen! Idag vart det kondition vilket var riktigt skoj! Imorgon blir det styrka samt försöka boka om min tvätt-tid, känner ingen vidare lust att gå upp kl 7 på morgonen för att tvätta direkt, haha! Grannarna här är hur mysiga som helst, jätte trevliga och jätta rara, vilket gör att man stormtrivs! Nu ska jag duscha och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


 
 

Helena Paparizou - Survivor

En låt jaag fastnat för riktigt hårt är Helena Paparizous låt Survivor, kanske ingen vinnar låt men älskar budskapet och har något speciell eller vad säger ni?! :)


Dinner på Gräddhyllan!



 

Mobilinlägg!

Hej på er, dåså har vi fått mat i oss och även hunnit gå i en hel del i affärer, men vi är långt från klara är det roliga, haha! Nu när vi kollat klart här blir det vidare mot Esplanaden vilket ska bli super efter det blir det bege sig hemåt för att göra sig redo att gå mot gymmet =D Bloggar mer sen igen puss på er!




Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blev riktigt grym, både lite hård men ändå inte too much :)
Jag skulle lätt kunna bära den ute en kväll och toppen skulle man också kunna matcha till korta små shorts nu till sommaren, bra va?! =D
Sen att skona är dö-snygga behöver jag kanske inte säga?! ;)



Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Armbandet/ringen hittar du Här

Byxorna hittar du Här


Go morgon 3/3

Hej på er alla sötnosar, kom precis hem från mitt möte och det är därför jag blev lite sen med mitt inlägg, men hoppas jag är förlåten :) Jag ska inom kort göra mig klar för att möta upp Challan på stan och ihop ska vi välja ut någon mysig resturang att luncha på, att bero på mat har jag glömt äta frukost, haha! Får bli något litet i sånnafall, nu ska jag dra ett svep med plattisen och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Måste ändra inställningar på min mini-pc ser jag nu, aja bjuder på dessa, haha!


 

 

Veckans Planer!

Dåså är det dags för Veckans Planer och efter lite strul så gick det få klart! Som ni ser är det en betydligt lugnare än vecka som var, vilket är också skönt för min egen del :) Det ser ut som det kommer bli en toppen vecka och en massa träning som vanligt, men det är ju så himla skönt! Nu ska jag kika lite på tv och njuta av min ledighet och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er alla finisar!

Bara 1 grej kvar sen blir det mat!

Hej på er, hoppas ni mår bra, själv mår man som man förtjänar och har gått riktigt segt med jobbandet idag.... Men nu är det äntligen klart, vilken tid det har tagit! Nu har jag bara Veckans Planer kvar som ska vara uppe vid 21, fatta att jag är långt ifrån taggad, haha! Bero på tid har jag helt glömt av middagen....... Aja får sätta igång med det efter jag gjort klar det sista, nu ska jag ta en kvarts paus och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 

Go morgon!

Hej på er alla sötnosar, kvällen blev långt ifrån vad jag hade tänkt mig och slutade med att jag begav mig till Göteborg eftersom alla andra var så sjukt tråkiga här...... Ut kom jag iaf och blev viltfestande med mina modellkompisar, skönt att man kan lita på några när andra sviker, haha! Eftersom jag hade VIP-kort kom jag in snabbt och enkelt, sen var det bara att ta igen all förlorad tid, haha! Nu är jag hemma igen och kom hem för bara några minuter sen och ska inom kort sätta mig med lite jobb, lika bra att få det gjort! Lite senare kommer Veckans Planer upp och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Lyckan av att se mig, borde skaffa hund som visar någon som helst uppskattning för en, haha!


Älskar den!

Jag vet att jag visat er denna förut, men anledningen till att jag visar er den igen är för att jag är så himla nöjd!
Den är verkligen super och det bästa av allt är att den håller super länge, vilket är bra om man har långt hår :)
Jag har verkligen märkt skillnad både på mitt riktiga hår och mina extension vilken skillnad det blivit, vilket är toppen!


Du hittar den Här

 

1 Mars!

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska inom kort göra iordning lite frukost. Vädret är lite sådär men hoppas det klarnar upp eller bli bättre under kvällen :) Ikväll blir det som sagt utgång vilket jag ser fram emot, kommer säkert bli en riktig härlig kväll eller vad tror ni?! Men innan utgången ska vi på event men vi funderar på att hoppa det eftersom ingen av oss är sugna på att gå + att det verkar vara lite små lamt, men vi får se hur vi gör! Nu ska jag göra lite frukost och så hörs vi mer sen igen, puss på er!