Grillar min hjärna!

Hej på er, sitter och försöker lösa korssord. Det roligaste av allt, jag har redan fått huvudverk, haha! Ibland blir jag förvånad över att jag gick ut gymnasiumet med de betyg jag faktiskt fick, med tanke på hur ''duktig'' jag är när jag ska koncentrera mig, haha! Nä om man ska sluta dumförklara sig själv kanske?! ;) Innan jagåkte hemifrån glömde jag göra iordning veckolaneran...... Men ska försöka lösa det på något sätt, om inte annat fixar jag det imorgon :) Nu ska jag fortsätta grilla min hjärna, ihop om att jag ska bli lite smartare, haha!


Plugg, plugg, plugg! 30/6

Go morgon bloggen, ja då är man i Jönköping och vi ska strax äta middag , tror det blir lax och potatis :) Lite senare ikväll ska jag eventuellt träffa en kompis och sen får vi se vad jag mer tänkas hittar på :) Den mesta av tiden ska gå åt till plugg, har nämligen mitt sista spanska prov nästa v, hihi! Nu ska vi fika lite och så hörs vi mer sen, puss på er!


Åh, vill ha sol!


 

Tråkigt väder!

Sitter just nu och funderar på om jag ska ut ikväll, verkar som det kommer bli värsta skit vädret........ =/ Aja tänkte titta klart en dokumentär jag hittade och så får jag se hur jag gör när den är slut :)











Voilá!

Hej! 29/6

Go morgon bloggen, kom precis från systemet och sitter nu och namnar i mig riskakor, hihi ^^ Träffade även på Bella och hann att små tjöta :) Plåtningen gick jätte bra och jag är jätte nöjd, nu ska jag lägga mig framför tv:n och så bloggar jag mer sen, puss på er! :)

Längden är tillbaks!

Go kväll, hoppas ni har haft en toppen dag som jag och vet ni vad?! Nu har jag långt hår igen, haha! Känns skönt att ha det fixat, får försöka ta en bild imorgon, om ni vill se hur det blev dvs?! ;) Ska strax slänga mig i sängen med min godispåse och titta på film, vill trots allt ha fredagsmys oavsett om jag är i Malmö eller här hemma, hihi ^^ Imorgon blir det iväg för att jobba lite och efter det blir det raka vägen hem för att fixa sig inför kvällen, ska nämligen ut ;)




 

Äntligen blogglöning!

Female To Male! (FTM)

Oavsett om man bestämt sig leva som man eller kvinna, vet alla transexuella om att hormonerbehandlingen är nyckeln till ett mer ''normalt'' liv och det är det vi alla vill åt.

Men som jag sagt tidigare, det är inte hormonerna som bestämmer om du är tjej eller kille. Det gör man helt och hållet själv, hormonerna ska inte ha avgörandet, det förenklar bara vardagen för TS-personer!



Kategori: Allmänt
Taggar: FTM Transgender

Får bli en annan gång! 28/6

Go morgon bloggen, vaknade rätt nyligen och ska strax fixa mig för att åka till frisören :) Skulle egentligen åkt till Malmö idag, men verkar som att det inte blir av...... Men får bli en annan gång om inte annat, eftersom jag inte har planerat något speciellt får jag ta dagen som den kommer, nu ska jag hoppa i duschen och så hörs vi mer sen, puss på er! 


Bildbrist, förra sommaren på ett glasscafé med en kompis och lille Santos :)


 

Fel dag!

Go kväll, ja då är även denna dagen lidit mot sitt slut och ska strax krypa i säng :) Tydligen hade jag inte tid hos frisören idag, utan imorogn och fick helt enkelt åka hem igen, haha! Aja får se det posetivt, imorgon får jag långt hår igen, hihi ^^ Idag kom även Mamma & Pappa hem från sin lilla semester i Udevalla, visade lite bilder på sitt rum och olika resturanger dom hade ätit på. Lite senare åkte dom för att handla kvällsmat och pratade om hur veckan varit undertiden vi åt. Nu ska jag borsta mina små tänder och så hörs vi mer imorogn, natti! 


 

Svar på tal!

Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva ta upp detta, men för er som fortfarande har en helt skev bild om vem jag egentlgien är, kan det vara på tiden att förstå att jag och Mr: Lip var 2 helt olika personer. Jag skiter fullständigt i om du är fattig, bor i en grotta med 2 kottar som vänner eller lever Svensson liv med 12 ungar! Mr: Lip var en roll och hade jag skitit i fattiga människor skulle jag väl inte donera pengar till rödakorsset eller ge kläder/leksaker till behövande?!


Vill man inte förstår kommer man aldrig kunna förstå heller.......


 

Trött på missfärgade tänder?!

Sugen på att ha vita fina tänder nu i sommar?! Klicka här och välj bland dvs olika tandbleknings produkter!
Glöm inte heller att använda dig av rabattkoden SMILE50 och spara 50 kr! :)


 
 
 
Kategori: Allmänt
Taggar: Tandblekning

Ren lathet?!

Antingen är min familj väldigt bekväma av sig, eftersom vi köper hellre jordgubbar vid ICA än att plocka dom själva, haha!

Hellu! 27/6

Go morgon bloggisen, för engång skulle tänkte jag blogga i tid och vad hände då?! Mitt internet la av, haha! Så sjukt lägligt eller vad ska man säga! ;) Aja, nu funkar det iaf, Torsdag idag, ska börja fixa mig lite snabbt för att lite senare bege mig till firssören för att ta utväxten och även sätta i nya extensions :) Bloggar mer sen, nu ska jag hoppa in i duchen och njuta över att jag dra igenom en kam genom hela håret, haha! puss på er! 


 

Sov gott!

Gokväll, blev ett väldigt sent inlägg idag, men antar det är ok?! Kan även meddela att jag inte alls är mig lik längre, haha! Har nämligen tagit ur allt löshår och skulle jag ta en bild nu, skulle ni väl inte ens känna igen mig, haha! Men imorogn blir det frisören för att ta utväxten och sätta in nytt fräscht löshår, hihi. Denna gången det dubbla och nu ska jag fixa mig lite kvällsmat och så hörs vi mer imorgon, puss på er!


 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens Shopping!



 

Dagens fråga!

Vad är det absolut värsta som skulle kunna hända dig?


Hej, det finns många saker, men något jag ofta tänker på är om det skulle börja brinna i någon av lägenheterna och jag inte är hemma........... Det är inte sakerna jag bryr mig om, sånt går alltid köpa nytt, det jag tänker på är mina små sötnosar som skulle brinna inne.......... =/ Eftersom jag är ute och reser en hel del tänker jag ofta på det, jag vet inte vad jag skulle ta mgi till om det skulle inträffa!
 

 
 
 

Idag är en bra dag! 26/6

Go morgon sunshines, hur mår ni idag, själv mår jag skit bra :) Ska strax fixa mig för att hämta mitt paket, efter det blir det tandblekning och sen ska jag se om guldsmedsaffären tar hål i öronen, eftersom jag glömde av det igår, haha! Ska börja fixa mig och bloggar mer sen igen, puss på er!


Bara hål som saknas, sen klickar jag hem dessa!



glitterboxen.se

Fotbad här näst!

Go kväll, då är man hemma igen efter en lång och rolig dag i Skövde! Är helt slut i fötterna och funderar starkt på att ta mig ett fotbad framför tv:n, vist låter det skönt?! ;) Hann med en hel del saker när jag var inne, dock missade jag köpa smink och ta hål i örat, men får spara det till en anna vecka eller passar på när jag åker ner till Skåneland, why not?! :) Nu ska jag fixa badvatten, sedan blir det att njuta av kvällen framför tv:n ihop med X-antal riskakor, hihi ^^ 



Dagens outfit!


Toppen dag!

Känns som vi sprungit genom hela Skövde och börjar bli öm om fötterna, ändå tog jag mina bekvämaste skor, haha! Nu sitter vi på ett jätte mysigt fik och pratar gammal minnen, har varit en fantastisk dag och har även hittat nya sko, hihi ^^ Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen, puss på er! :)

Extensions till bra pris!

Vill du ha tjockt och fylligt hår, men extension för bra pris?! Klicka här och välj bland dvs olika färger!
Glöm inte heller att använda dig av rabattkoden 201306 och spara 59 kr! :)


Rabatten kan utnytjas fram till 2013-06-30






 

Kommer bli en trevlig dag! 25/6

Go morgon alla readers, fixad och klar för att träffa ett härligt gäng i Skövde. Började min morgon med en 3 km-promenad och ska strax ta mig lite frukost :) Idag blir det Skövde som sagt för att träffa lite vänner, gå i affärer och avsluta dagen på någon mysig resturang eller fik, får se vad det blir! Ja, mer än så hade jag inte att säga, ska göra mig en varm kopp te, bloggar mer sen, puss på er!


 

Kanske det!

Sitter just nu och tittar på ett jätte intressant program från Dubai, på tv3 :) Ska kanske satsa att åka dit efter studierna, istället för att USA?! ;) Får se hur det blir med den saken,  om inte annat verkar det vara trevligt där och kontakter har också där + långt bort från den förbannade snön, haha! Aja, ska fixa lite kvällsmat, undertiden håret torkar och sen blir det sängen, bloggar mer sen, puss på er!






 

Dinner!

Dagens fråga!

Hej Molly, jag har en liten fråga jag hoppas du ska ha tid att svara på. Att du är helsvensk syns väldigt tydligt, men är du möjligtvis halvsvensk och i sånna fall vad är din andra halva för någonting? :) Sen undrar jag hur gammal du egentligen är? :)


Hej!
Jag är varken hel eller halvsvensk, vilket kanske syns, haha! Jag är nämligen Colombian eller nu mer Colombianska och är Mestis, det är en blandning mellan en vit person och en Indian. Det är en av anlendingen till att jag är väldigt ljus i min hyn, i gämförelse med mulatter och skulle jag skaffa barn med en Svensk skulle sannolikheten bli barnen få ljus hy, brunthår och nötbruna ögon ^^ När jag var ca 1 år blev jag adopterad till Sverige, sen dess har jag bott här och idag är jag 22 årig glad halvindian :)


 

Hej på er! 24/6

Go morgon alla sunshines, sitter just nu och lyssnar på den nya blogglåten, shit vad bra den är! Hoppas ni också ska tycka det :) Idag är det måndag, ska strax ringa frissören för att boka tid för färgning och i sättning av nya exensions, hihi ^^ Ska även ringa min producent, för att planera ihop studio tid + prata ihop oss om ett nytt projekt :) Mer än så får jag inte säga, nu ska jag fixa ltie frukost och bloggar mer sen, puss på er!



Veckans planer!

Hej på er, sitter just nu och pratar med Emma angående Tisdag! Det verkar som det kommer bli en klassåterträff, ska bli jätte kul att träffa dom och höra vad dom gör nu förtiden :) Shit var säkert över 2-3 år sen jag såg vissa utav dem, skäms på mig, haha! Well, ska bli kul att se dom som dyker upp iaf :) Ska fortsätta prata med Emma och så hörs vi meri mrogon, nedanför har ni veckans schema btw! :)


 

The Only Reason To Look Back Is To See How Far You've Come

 

Söndag igen! 23/6

Go morgon bloggen, vaknade rätt nyligen och ska strax ta mig lite frukost! Söndag idag och har inget direkta planer, får ta dagen som den kommer helt enkelt! :) Skulle egentligen gått och lagt mig efter filmen, men fastnade snabbt för en annan film som hete The Edge Of Love, riktigt bra och ni kan nästan gissa vad som hände då, haha! Laddar upp trailern på den för er som är lite små sugna på att se den! :) Nu ska jag göra mig en varm kopp te, mina stämband har börjat krångla :(


Sevärd!

Hej på er, sitter just nu i soffan och kollar på Min Stora Kärlek,som går på 7:an, om ni inte sett den har ni verklgien missat något! Helt underbar och verkligen min typ av humor, lite halv rå, haha! Just nu är det reklam så tänkte passa på att blogga en snsbbis, samt fixa lite popcorn, lite film känsla vill man ändå försöka skapa, även om man är helt ensam....... Skoja, har ju mina små pälsbollar, nä nu ska jag fixa popcorn och så bloggar jag kanske mer sen, puss på er!


 

Vad är normalt?!

Allt som sticker ut klaseficerar vi mer än gärna som onormalt, men vad är egentligen normalt?! Jag har länge ställt mig den frågan, kan ni svara på den frågan?!


Är det normalt att få cancer, att hundar plågas, att vara religiös, att blogga om sitt liv, att göra karriär, att vara homosexuell, att vara transexuell, att bo på landet, att inte leva lyxliv, att bli misshandlad, att handla på netto, att bara dejta folk med klass etc?!


Vi lever alla olika liv, på så sätt drabbas vi av olika saker genom livets gång, men en sak är jag väldigt säker på! Ingen väljer att få cancer, bli transexuell/homosexuell, leva fattig, bli misshandlad eller bli rik! Det är slumpen och det måste vi tänka på!


Det som är normalt för mig böhver inte var normalt för dig! :)



Santos gästbloggar!





 

Lördag igen! 22/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska strax gör mig iordning :) Lördag idag, har inga direkta planer, ska plugga lite och sen får vi se vad som sker! :) Har ni märkt att jag blivit duktigare på att uppdatera?! Tänkte de var på tiden att börja blogga som förr + att bloggen blir roligare för er läsare eller jag hoppas det :) Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sen ska de små få mat, bloggar mer sen, puss på er!


Är det riktigt fint väder hos dig, tycker jag du ska unna dig en fika på stan eller en drink! ;)



 


Besatt!

Jag tror jag har blivit helt besatt av Medium, om ni inte sett det tycker jag ni ska ge det en chans! :) Det är en av många anledningar till att jag stannar uppe såhär sent och älskar fredagar! ;) Efter detta blir det bums i sängen, bloggar mer sen, puss på er!

Glad midsommar!





 

Nomnomnom!

Då är tvätten klar och ska inom kort trippa hemåt till Mami & Papi. Dock vet jag inte om dom är hemma, de pratade om att åka till Jönköping och fira midsommar där :) Oavsett vad hittar jag säkerligen något sätt att hålla mig sysselsatt mig på och har rätt nyligen ätit lunch, så vidare hungrig är jag ändå inte! ;) Blev en hel påse räkor all by myself och för er som inte vet älskar jag mat som kommer från havet! =D Jag förstår inte folk som inte gör det, det är ju så gooooooooott ^^ Nu ska jag fixa mig och bloggar mer sen, puss på er!


 

Sebastian Ingrosso, Tommy Trash, John Martin - Reload

Go morgon! 21/6

Go morgon bloggen, vaknade för drygt 1 timme sen, sitter just nu i soffan och tittar på tv :) Igår kväll kl 01:36 passade jag på att beställe hem nytt löshår, haha! Kanske inte den optimala tiden, men var ändå på tiden :) Just nu håller jag på med tvätten och efter det blir det att traska hem till föräldrarna. La också upp en bild på maten vi åt igår, var en jätte trevlig resturang, med en super god buffé och hade jag kommit ihåg vad den hete hade jag rekomenderat den! Nu ska jag kolla klart på djursjukhuset eller vad de heter och så hörs vi mer sen, puss på er!


Btw trevlig midsommar!


 

Hemma igen!

Hej på er alla sötnosar, då är man hemma igen och jag var helt slut när vi hade kommit hem, haha! Därför jag inte blogga förens nu, mötet gick jätte bra och är super nöjd över dagen! Imorgon är det midsommar och eventuellt kommer jag fira själv, haha! Nä så synd är det inte om mig, tycker faktiskt denna dagen är rätt överskattad, sill, potatis och ägg etc...... Nja inget speciellt direkt + att jag ändå ska tvätta, så har nog händerna fulla ändå ;) Aja n uska jag titta på några program och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Papi var gullig och köpte en ''Lyxshake'' som dom så fint döpt den på max, haha!


 

Dagens outfit!




 

Dagens fråga!

Hej Molly du verkar ha en väldigt bra relation till dina föräldrar, bråkar ni aldrig???? Blev lite fundersam, över att du får grejer av dem till och från :)


Hej, klart vi gör, till och från, vi är inte mer än människor vi heller, haha! Anledningen till att jagi nte skriver om det är för att det inte är speciellt rellevant. Jag vill inte hänga ut dom som dåliga föräldrar, vilket dom inte heller är! Men som alla familjer kan man ha delade meningar om saker och ting. Vi kan irritera oss på små saker hos varandra och börja små tjaffsa, men huvudsaken att man löser problemet och blir sams!


Oavsett om man bråkat eller ej, kan man alltid skicka iväg sms som dessa, det är alltid uppskattat! :)


 

Nästa stop, Alingsås, Alingsås! 20/6

Go morgon sunshines, sitter just nu i bilen påväg mot Alingsås och verkar som det kommer bli en strålande dag idag :) Passade även på att ta med mina senaste high heels jag köpte, vet dock inte om jag kommer kunna använda dom pga skavsår.............. Men skam den som ger sig, bara att bita ihop eller vad säger ni?! ;) Hur det går återstår att se och efter mötet blir det raka vägen hem, bloggar mer sen, puss på er!


Tänkte på er bloggläsare när fick syn vad som stod på burken! ;)


 

Natti!

Go kväll alla bloggläsare, ska strax göra mig klar för sängen för att sedan dejta kudden. Men innan dess måste jag platta håret och ta en kvälls shake! ;) Imorgon blir det att åka ner till Lundströmska där jag ska gå på möte om Transexuallismen, men innan mötet ska vi försöka hitta något schyst place att käka på. Nu verkar tången vara någolunda varm och lika bra att sätta igång, bloggar jag mer imorgon, natti!


Blev bjuden på kebabrulle och jordgubbar av pärona idag <3



 

P!nk feat Nate Ruess - Just Give Me A Reason

Fena, istället för 2 ben!

Redan som liten viste jag att något inte stod rätt till, men det bästa jag viste som barn var att bada och varje gång jag var i vattnet brukade jag låtsas att jag att jag var en sjöjungfru, med en fena istället för 2 ben......... Men var det speciellt konstigt egentligen?!

För ett tag sen såg jag på en dokumentär, som fick alla pusselbitar att falla på sin rätta plats! Dom berättade att den tanken är inte speciellt ovanlig, för unga transexuella! Kanske främst för TS-tjejer, men varför egentligen och hur kom det sig?! En sjöjungfru har allt som en människa har, utom 2 ben eller fanns det något mer?! Det gör det, en sjöjungru saknar könsorgan, vilket gör att unga transexuella gärna identifierar sig till dom, med eller omedvetet.


 
 
 
 

Senaste från Instagram: MollyNilson

 
 
 

Helt sjukt! 19/6

Go morgon alla läsare, ska strax ta mig en morgon shake för att starta dagen. Den mesta av dagen ska jag lägga åt plugg och sola bort mina linjer, haha! Tänkte också berätta om erbjudande jag fick igår, jag har nämligen fått möjligheten att åka över till Los Angeles för att jobba för några plåtningar! Känns helt sjukt att detta faktiskt händer och jag är hur glad som helst! Eventuellt krockar plåtningen med min utlandsresa och eftersom utredningen inte är klar kommer jag inte heller kunna stanna kvar, som jag egentligen vill.............. Oavsett vad tackade jag iaf ja. Sen får vi se hur det går på castingen i November hihi ^^ Nu ska jag ta mig en shake och så hörs vi mer sen, puss på er!


Detta ska tagga mig att hålla min vikt 49 kg eller till och gå ner lite till!










Natti alla sötnosar!

Go kväll alla nattugglor, ursäkta för ytterligare ett sent nattinlägg, men så blir det när man sköter eget, haha! Ska väl inte klaga, affärena går bra och den nya afärsplanen verkar se ljus ut, hihi :) Har även fått världens erbjudande, men mer om det berättar jag om imorgon, nu ska jag borsta tänderna och imorgon ska jag försöka boka tid för ny tandblekning! Nu får ni alla sova så gott och så hörs vi meri morgon natti! :)


Shoppingsugen?! Kika in här! :)


Lika trevligt som vanligt!

Go kväll alla bloggläsare, blev en liten lunch på stan ihop med Emma och var lika trevligt som vanligt och vi passade även på att ta oss en drink i det fina vädret, hihi ;) När vi kände oss nöjde begav vi oss hemåt och nu sitter jag här, haha! Ska strax sätta mig ner för att skriva klart en text och sen blir det eventuellt lite plugg för att få tiden att gå :) Bloggar mer sen, puss på er!


 

Ge mig December!

Ligger just nu i soffan och kollar på olika resor, längtar ruskigt mycket till december helt plötsligt, haha! Kommer bli så sjukt skönt att komma bort från alla minus grader en hel vecka, här är ett hotell jag fastnade för, verkar väldigt trevligt eller vad säger ni?! Hiss eller Diss?!






 

Hejhopp! 18/6

Go mrogon bloggen, ska strax fixa mig för att möta upp Emma och ta en fika på stan! Vädret är underbart och tror det kommer bli en riktigt härlig dag! Att bero på något helt annat, undra när jag kan hämta västen från kemtvätten?! Får ringa dem idag helt enkelt! För övrigt hoppas jagn i får en riktigt underbar tisdag i skolan/jobbet eller vad ni nu kan tänkas vara, bloggar mer sen puss på er!


Typiskt Svenskt!


 

Bra budskap!

Alla har vi våra bra och mindre bra dagar. Men när jag har mina små svackor brukar jag ofta lyssna på Dana Internationels låt Ding Dong och blir oftast på mycket bättre humör. Älskar budskapet i låten och man behöver inte vara transexuell för att ta till sig hennes budskap! Komihåg att det är viktigt att vara dig själv och göra det du känner är rätt för just dig! :)





Maybe the good old days 
have come, just for a moment
and from now on everything will change
And we’ll love, we’ll love

And if you have a dream of your own
Don’t be afraid to go on with your heart
Close your eyes and hear the bells of your soul

Ding dong, say no more
I hear silent prayers
And it’s making me high and fly
I know where to go and I’m coming now

And maybe it’s almost here, close
Now the good moment got its turn
The pain in the heart is turning around, walking away

Ding dong, say no more
I hear silent prayers
And it’s making me high and fly
I know where to go and I’m coming now

Hail the day that brings you the night
Hail the time that will enlighten yo
u
It will bring you salvation

Hail the day that brings you the night

Hail the time that will enlighten yo
u
and bring you salvation

Ding dong, say no more
I hear silent prayers
And it’s making me high and fly
I know where to go and I’m coming

Ding dong, say no more
I hear silent prayers
And it’s making me high and fly
I know where to go and I’m coming now

Sommar i Sverige!

Hej på er, ursäkta mig men glömde helt bort bloggen, haha! Så kan det gå när man inte har allt i skallen eller håller ni med mig?! Att bero på något helt annat, åh vad jag älskar sommaren i Sverige, det är varmt och man kan inte sluta njuta av värmen. Hade det inte varit för vintern hade jag ÄLSKAT att bo i Sverige, men det är väl ingen som uppskattar -25¤, haha! att bero på det är det snart dags igen....... Nä nu ska vi vara posetiva och tacka gudarna att värmen äntligen kom, efter den eviga vintern =D Varför klaga jag på vintern egentligen?! Jag ska ändå utomlands vid den tiden, hihi! Nu ska jag fixa lite käk och så bloggar jag mer sen, puss på er!


 

Dagens fråga!

Hej Molly, jätte fin blogg du har och hoppas du förstår hur stor insperation du är för många unga, men nu till min fråga. Jag misstänker att min 16 åriga dotter är transexuell och vet inte hur jag ska göra? Jag har inget direkt emot det, men som hennes mamma förstår du säker att jag kan tycka det är lite små konstigt? Har du något förslag hur jag ska gå till väga? Tacksam för svar!


Hej, tack så jätte mycket för din fina komplemang och jag förstår sig fullt ut! Det är väl ingen förälder som hoppas på att ens egen dotter/son ska bli transexuell. Däremot kan vissa föräldrar vara mer opendminded än andra, om du förstår var jag menar? :) Jag har direkt ingen erfarenhet att vara TS-kille, däremot skulle jag tippa på att både du och din dotter kan ha det riktigt tufft......... Att bära på dessa tankar är inget enkelt och skulle rekomendera er att sätta er ner för att pratas vid med varandra. Försök att komma in på själva ämnet, berätta lite vad du vet om transexuallism och sen kan du låta henne ta nästa kliv :) Om hon nu är transexuell behöver hon först få känna trygghet innan den stora ''bomben'' släpps och vad jag förstår i ditt meddelande verkar du vara en väldigt förstående mamma! Jag holler tummarna för er! :)


Go morgon! 17/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska strax trippa mot ICA för att köpa lite mjölk :) Idag händer väl inget jätte intressant direkt, ska plugga, skicka iväg lite papper, samt boka tid för IPL-behandling och eventuellt ta en fika ihop med en kompis :) Ah en rätt vanlig dag, får jag lite tid över för annat kanske jag till och med gör ett videinlägg, men det är bara OM! Nu ska jag hoppa in iduschen och undertiden kan ni kolla på mini dokumentären jag tittade på igår, innan jag skulle sova! :) Bloggar mer sen, puss på er!



Så ser veckan ut!

Hej på er alla bloggläsare, ursäkta för min dåliga uppdatering, men har haft fullt upp med att ha ont i huvudet......... Självmant iof, så vidare synd är det egentligen inte om mig, haha! Såhär ser veckan ut och verkar som det kommer bli en hyffsat skön vecka! :) Tror jag fått med det viktigaste och vad der ut som, verkar Lördagen vara helt oplanerad, yay! Kanske ska ta och göra något spontant för engångs skull, gå dejt?! ;) Ah vi får se hur det blir med den saken, nu ska jag hoppa in i duschen och så hörs vi mer sen, puss på er! 


 
 
 
 

En lyckad kväll! 16/6

Go eftermiddag alla sötnosar, utgång igår och hade aproligt, haha! Började med förfest hemma hos mig, sen tog vi bussen in till Skövde och därefter minns inte jag så mycket, haha! Det jag däremot kommer ihåg var att jag köpte drinkar, dansade som en galning och träffade en hel del söta killar som skulle bjuda på det ena och det andra, hihi ^^ Har ni tänkt på att killar blir så mycket jobbigare än vad tjejer blir?! De ska vara ltie här och där, om ni förstår vad jag menar. Jag vet inte hur ni känner för sånt, men det är inte direkt allemansrätt på min kropp om dom nu tror de, haha! Aja, påväg hem hade jag interjuv med några föredetta klasskamrate och jag säger då det, tur att jag är jag för då skäms man inte för saker man gör, haha! Nu var det inget jätte farligt jag gjorde, mer än att dom skulle söka till Top Model och prata mitt liv och min karriär, dom får ta det som en koplemang helt enkelt och fick höra lite skvaller om mig, för vem vill inte det liksom?! ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och sen blri det eventuellt en promenad ner till ICA för att köpa Ben & Jerry, hihi! Bloggar mer sen puss på er!


 
 

Dejtingtips

Att gå på dejt är alltid spännande och oftast har man lite fjärilar i magen tex: hur kvällen/dagen ska bli. Vissa av er läsare ville vet hur jag tycker en bra dejt är, men anser det blir för komplicerat så valde att berätta vad man ska tänka på under en dejt!


 Platsen
Prata ihop er om vart dejten ska vara och vad ni ska göra på den. En bra första dejt kan vara en fika på stan eller luncha ihop. Undvik Pizzerior/Donken/middag hemma, det get bara intryck att personen ifråga är snål, äter skräpmat och kommer se ut som en sumo om 5-10 år, haha!

 Smink & Klädsel
Undvik att spackla på för mycket smink och försök att gå så naturlig som möjligt, men ändå vara lite smått tillpiffad. Detsamma med klädval, välj ut kläder som är neutrala, men ändå har det där lilla extra och som ger en aha känsla till en första dejt. Ska du på en riktigt fin resturang, gäller helt andra regler och oftast brukar dom kräva att man klär upp sig, om resturangen är seriös dvs! Men till en första dejt är det inte så vanligt att sånt händer om du inte är en businesswomen eller har någon anna hög merit dvs.

 Gåva
Att ge en gåva ger tecken på klass och ellegans! Dock får man vara medveten om att alla inte förstår sig på sådant, spara därför den till slutet av dejten och undvik missförstånd!
 
Konversation
Det absolut värsta som finns för båda parter är silence, En bra början är att fråga om personens intressen och försök väva ihop varandras intressen. Undvik att prata om Poletik, Sjukdommar, Droger, Konstiga människor eller Arbeten......

 Alkohol
Är alkohol inblandat undvik att häva i dig för mycket och försök att tänka på varannan vatten, speciellt om det är inomhus. Inget kul med en packad dejt, ger bara intryck av oseriös och saknar självbehärskning!


**Såhär skulle jag kunna gå klädd på en första dejt!**


 
 
 

Taggad! 15/6

Go morgon bloggen, utgång ikväll med brudarna och jag är riktigt taggad! Ska bli väldigt skönt att slippa tänka på allt plugg som varit och bara ha en galet kul kväll ihop med tjejerna! :) Ska strax fixa iordning mig för att hamta lite saker hemma, käka lite mat och skriva klart en låt jag påbörjat! Bloggar mer sen, puss på er!


Shopping från förra veckan!


 

Do you agree?!

Fick något ryck och lyssna igenom min gammla blogglåt jag gjorde för något årsen. Shit den blev egentligen rätt bra, synd att den inte fick någon vidare hitt, kan va för att rollen jag spelade var som den var också eller vad ska man tro?! ^^' ''Wannabe, Wannabe You Never Gonna Be Just Like Me'' och det är iof sant eftersom personen i fråga var påhittad, haha!



Mina 2 måsten! 14/6

Go morgon bloggen, har vart full fart med städningen och därför jag inte blogga förens nu, haha! Fredag äntligen och  ska strax hoppa i duschen för att sedan eventuellt åka till Skövde för lite små shopping :) Emma Ska kolla på nya skor och jag ska eventuellt göra detsamma :), Räknade på att jag hade 20 par skor och de lflesta har jag bara använt 0-3 gånmger, haha! Ska kanske ta sko stop?! Nä, det blir inte på tal förens jag skaffat de 2 sista måste skorna inför sommaren, haha! Nu ska jag hoppa i duschen och så bloggar jag mer sen puss på er!


Mina måste ha skor sommaren 2013!


 

Så söt!

Jag vet inte om jag visat er denna förut, men erkänn att man får låten på hjärna, haha!
''So what are this?!'' =D


Min nya träningsoutfit till bassängen!

Tänkte visa er 1 av baddräkterna jag fick av min underbara mamma, gillar denna bäst och tror den kommer bli perfekt att träna i! Men innan jag kan börja träna igen måste mitt ben bli bättre och betydligt varmare utomhus, haha! Lite senare kommer Mikael förbi en sväng och får se vad vi hittar på. Just det, har du själv blogg får du jätte gärna gå med i FB-gruppen Bloggers From Sweden! Där kan du hitta andra spännande bloggar och dela med dig av DIN blogg, klicka här så kommer du direkt dit! :) Nu ska jag fixa lite mat och så bloggar jag mer sen, puss på er!


Innan jag går någonstnas oavsett i Baddräkt eller Bikini måste jag besöka solariumet, haha!


 

Passar mig ypperligt! 13/6

Go morgon bloggen, vaknade kl 05:00 och kunde inte somna om, riktigt irriterande, haha! Men gick och la mig vid kl 09:00 på nytt och vaknade för ca 15 minuter sen :) Idag är det torsdag och det är ett riktigt skit väder, men det passar mig ypperligt bra! Eftersom jag ändå ska lägga den mesta tiden åt plugg och lite senare får vi se vad som händer :) Nu ska jag fixa mig en morgon shake och så bloggar jag mer sen, puss på er! 


Linnet jag köpte förra veckan!


 

Min lilla dvärgkompis!

Go kväll bloggen, sitter och lyssnar på när lillis försöker imitera mig och det låter allt annat än vackert, haha! dessutom är han oförskämd och rapar hela tiden, inte undra på att han är singel, haha! Så går det om man är en liten snusig naken dvärg på 163 cm, haha! Nä nu ska jag vara snäll, jag är ju faktiskt hans idol ;) Haft en helt underbar dag  för övrigt och ska strax fixa mig en varm koppte. På fredag blri det en sväng in till Skövde för lite shopping, verklgien behövligt, haha! Nu ska jag vara social med dvärgen, oj menade lillis, bloggar mer sen, puss på er!


Han må vara liten och snuskig, men ett öga för konst har han allt!


 

Don't try to confuse me, because I have been confused enough!

 
 

Mot ICA! 12/6

Go morgon alla läsare, solen skiner och känns som det kommer bli en underbar dag! Ska strax ta en liten promenix mot ICA och köpa lite mjölk. Blir lite svårt att göra en morgonshake, utan mjölk som ni kanske förstår, haha! Lite senare idag ska jag fika med en kompis och eventuellt ta mig en shopping tur :) Nu ska jag fixa mig lite snabbt och så hörs vi mer sen, puss på er!



Glöm inte borsta tänderna!

Go kväll alla bloggläsare, ska strax krypa till kojs för att sova. Men först måste jag borsta tänderna, det missar ni inte heller hoppas jag?! Som jag sa i ett gammalt klipp ''tänderna är kroppens stjäl'' och det är åtminstonde lite sant tycker jag iaf :) Jag vet inte hur det är med er, men när jag går på dejt är det faktiskt en av många saker jag kollar in och varför vet jag inte riktigt, haha! Well, nu ska vi inte prata om mina av många konstiga dejting krav, utan kanske fokusera att komma i säng?! Jag ska iaf borsta tänderna och sen blir det sängen, bloggar mer imorogn, natti! 



Candy store!

Tror inte jag har visat er dessa bilder förut, tog dom då jag var nere i Göteborg för några veckor sen! Åkte ner för att träffa Erika, innan jag skulle åka vidare till Lundströmska. Var man inte godissugen då så blev man det allt nu, hihi ^^




 
Kategori: Allmänt
Taggar: candy store

Dagens fråga!

Är du vidskeplig av dig? :)


Hejsan, inte till en början, blev det när jag började plugga uppe i Töreboda och bosatte mig i en litet 1:a. När vi åkte upp för att tittade på lägenheten kommer jag ihåg att hyresvärden frågade om jag var vidskeplig och jag svarade givetvis ''Nej'' och frågande sedan varför han frågade det. Han berättade att det spökade i huset och jag bara skrattade åt honom. Inflyttningsdagen kom då jag, Peggy (hunden) och Stoffe (min råtta) flyttade in och det dröjde inte länge innan konstiga saker började hända. Andra lägenheten jag flyytade till var en 2:a och jag mig iaktagen hela tiden, speciellt i sovrummet! Jag flyttade snabbt därifrån och idag bor jag i en 1:a, jag har aldrig känt mig så tillfreds i någon av mina tidigare lägenheter som nu! Därför tänker jag inte flytta härifrån och är anlendingen till att jag bor kvar! :) Ni får givetvis tro vad ni vill om mig efter detta, men jag trodde inte heller på spöken fören dagen jag upplevde det där, väldigt ofrivilligt dock, haha!


Kategori: Allmänt
Taggar: spöken vidskeplig

Go morgon! 10/6

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en timme sen och ska strax ta mig lite frukost! Som ni vet älskar jag skor mer än någonting annat och då kan ni nästan gissa vad jag håller på med?! ;) Funderar starkt på att klicka hem dessa skönheter, såg dem för någon vecka sedan och det bara sa klick, haha! Dessutom har jag pluggat veckorna som var och haft ofrivillig huvudverk, så någon belöning ska jag väl ändå ha?! ;) Ska kika vidare, för att se om jag hittar något mer och bloggar mer sen igen, puss på er!


Intressant program!

Go kväll bloggen, tittade på ett jätte intressant program om träning och hur ens prioriteringar kan bli allt eftersom man tränar. Eftersom jag själv brinner enormt mycket för träning var programmet väldigt intressant och man kände igen sig lite i det dom tog upp tragiskt nog........ Tur att man tar vettigare beslut idag, ska snart göra mig klar för sängen, ge mat till de små och efter det blir det att dejta kudden! Vet ni vad?! Imorogn har jag sovmorgon, sköööööönt! Nu ska jag fixa mig för sängen och så hörs vi mer imorogn natti!


Om du också vill se på programmet klickar du bara här


Gjorde ett litet videoinlägg!

 

Mitt lilla fynd! 10/6

Go morgon bloggen, kom precis hem från mitt Spanskaprov och tror det gick hyffsat bra! Shit nu är det bara 1 prov kvar, sen kan jag äntligen ta lov! =D Känns hur skönt som helst och jag är så lycklig, hihi ^^ Detta ska jag fira med en hejdunran utgång till helgen, men tills dess kan jag börja med att våldgästa Mikael, haha! Lägger upp bilder på topen jag köpte på min & mamis shoppingdag, riktigt söt! :)




Veckans planer!

Go kväll bloggen, ska strax hoppa i säng för att lägga mig, men innan dess ska jag gå igenom en sista gång med spanskan, haha! Seriöst, det låter som om att jag tycker det är kul att plugga! Hoppas ni verkligen inte tror det, för det gör jag då verkligen inte, haha! Men det är däremot behövligt och förminska nervositeten dessutom, vilket är bra! :) Nedanför ser ni lite hur veckan ser ut, är väl rätt så vanlig, inga direkta konstigheter och med det sagt ska jag göra mig iordning för sängen, natti!


Stackare!

Ska strax sätta mig bakom boken igen för att plugga inför provet jag har imorgon :) Men fastnade vid datorn för ett riktigt äckligt, men ändå intressant klipp innan och som jag tänkte visa er också. Jag är glad att det där inte är jag, jag hade inte kunnat hålla tårarna borta, jag hade säkert lipat under hela processen, haha! Tycker synd om honom, men ändå starkt gjort att vara vid medvetande! :D Jag hade krävt att bli sövd, haha!


En vanlig Söndag! 9/6

Go morgon bloggen, blev ingen utgång igår, ansåg att jag behövde lägga ner mer tid till studierna och tur var väl det! Känns som provet kommer gå hyffsat bra, men för att vara på säkra sidan ska jag plugga lite till! :) Idag händer väl inte jätte mycket, ska ta det lugnt och förbereda inför imorgon. En rätt lung dag med andra ord och får jag tid över efter plugget skulle Mikael titta förbi en väng eventuellt :) Nä nu ska jag fixa mig lite smått och så hörs vi mer sen, puss på er!


 

Underskatta aldrig Facebookare!

Hej bloggen, har tittat på bröllopet mellan Madeleine och Chris :) Ni har så rätt, jag är uttråkad, haha! Att bero på något helt annat, har ni någon gång gjort något lite smått klantigt?! Jag tror jag gjorde det för ungefär 1 timme sen och underskattade folk, riktigt dumt av mig! Jag förstår inte förens nu att jag kanske satte ribban lite för lågt, haha! Aja skit samma, vem vill inte gå på fest liksom?! Hoppas bara det inte blir för urspårat eller vänta! Eftersom jag kommer delta kan jag bara glömma den tanken, haha!


Räknas ändå inte som någon riktig sport! 8/6

Go morgon bloggen, vaknade för en stund sen och ska strax bege mig till my parents :) Är bjuden på grillning ihop med våra släktignar och kommer bli skit nice! Lite senare ikväll lutar det åt utgång, dock vet jag inte om jag ska ut eller ej....... Vill ut egentligen, men borde stanna hemma och plugga, svår dilemma, haha! Well, det löser sig om inte annat, igår vart det minigolf och ska vara helt ärlig mot er, jag kom sist........... Men till mitt försvar hade dom övat 1 dag mer än mig, banorna var ojämna, bollen var gul och ful, vilket gav mig dåligt flow, haha! Ja, jag är en dålig förlorare, men hallå?! Vem vill egentligen förlora, inte jag iaf ^^ Dessutom var det inte jag som ville spela det där töntiga spelet + att det räknas ändå inte som någon riktig sport och alltså förlorade jag inte, jag kom bara sist, så HA, HA! ^^ Skoja, vi fick en jätte trevligt kväll, trots att jag kom sist och blir säkert fler gånger skulle jag tro :) Nu ska jag fixa mig lite snabbt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Håll tummarna!

Hej på er, hur har er dag vairt?! Min har varit helt underbar, verkar som jag har kommit in i någon studiekoma, haha! Rätt sjukt va?! ^^ Ska strax fixa mig för att möta upp Bex, Nettan, Ica, Mike och Johannes vid parken :) Vi ska spela lite minigolf och Nettan skulle tydligen ta revange från gårdagen, antog att hon kom sist, haha! Varje gång hon ska försöka sig på något sånt är det alltid hon själv som drabbas, haha! Dessutom är jag & Nettan riktiga tävlingsmänniskor! Vi bryr oss inte om vi kommer först, huvudsaken är att någon av oss kommer före den andre och i mitt fall gäller det att jag kommer före henne, hihi ^^ Så önska mig lycka till, för det kan jag behöva, haha! :)



Ge den en chans! 7/6

Go morgon bloggen, fredag igen och fick reda på igår att vi skulle få besök av några släktingar från mammas sida idag :) Men antar att dom dyker upp vid 17:00 - 18:00 och tills dess hinner jag plugga lite Spanska ;) Åh, jag fastnade för en riktigt super bra film igår! Den är lite smått förvirrande, men alla bitar faller på plats efterhand och kan verkligen råda er till att se den! Vanilla Sky heter den och tycker verkligen att ni ska se den, nu ska jag hoppa i duschen för att sen börja fixa mig, bloggar mer sen, puss på er!


Lätt för mig att veta!

Hej på er, ligger nu i soffan och tar det lite lugnt efter allt pluggande :) Det var tydligen tänkt att vi skulle spela minigolf idag, men eftersom ingen hade sagt något om det kunde jag varken planera studierna efter det heller........ -_-' Det ända jag viste var att vi skulle ha filmkväll lite senare och vid 14:00 - 15:00 tiden började jag plugga, under tiden mobilen laddade i datarummet. Jag vet inte hur det är med andra, men jag brukar inte vilja ha störmoment när jag pluggar + att jag hade dåligt med batteri och hade ändå ingen chans att svara om mobilen hade dött ^^' Aja, nu antar jag att det inte blir någon filmkväll, eftersom allt jag fick höra var ''Skit i det, skit i det'' strax efter jag la på, så funderar att hälsa på Mikael istället och tjöta lite! Hoppas dom andra hade kul på sin lilla golfrunda och så får dom berätta vem som vann när jag träffar någon utav dom! :) Aja ska ta mig lite mat och så bloggar jag mer sen, puss på er!



Tänk vad tiden har gått!

För lite mer än 2 årsen bestämde jag mig för att börja blogga och jag var rätt omedveten om vad som skulle hända. I början hade jag inte mer än 2-3 läsare om dagen och idag har jag betydligt fler. Men det det bästa av allt, bloggen växer helatiden och idag är det inte bara läsare från Sverige som besöker min blogg! Därför har jag nu fixat så att även dom kan läsa bloggen på sitt egna språk :)


Vill du läsa om första inlägget?! Klickar bara på länken här nedan:
http://itsallfake.blogg.se/2011/february/valkommna-till-bloggen-202.html


 

Bortkastad dag eller?! 6/6

Go morgon sunshines! Vaknade för 1 timme sen, men lyckades klantigt nog somna om, haha! Så typiskt mig eller vad ska man tro?!  Well, nu är jag iaf vaken och ska strax fixa mig, den mesta tiden går åt att banka in nya glosor och lite senare verkar det bli filmkväll! Idag är det också Svergies nationaldag, dock tycker jag dagen är rätt bortkastad, den handlar ändå mest om förtryck........ sorgligt, men sant. Dessutom har vi ändå inget speciellt att fira, arbetslösheten ökar och pensionen minskar...... Vädret är iof på topp, vissa har välbetalda jobb, sköter sig och gör rätt för sig i samhället. Kanske finns en anledning till att denna dagen firas, men ändast därför, haha! Nä nu ska jag sluta vara bitter och börja fixa mig, bloggar mer sen, puss på er!


Gårdagens outfit


 
Kategori: Allmänt
Taggar: Sveriges Nationaldag

Lyckad dag, trots dålig start!

Hej bloggelibloggbloggen, kom hem för bara någon stund sen, efter en underbar dag i Skövde ihop med trevligt sällskap! Dock började dagen i Skövde mindre bra, leta parkeringsplats i 1 timme och 15 minuter, ni kan förstår hur oehört ''glad'' jag var, haha! Tur att jag inte hade fönstret öppet säger jag bara, haha! Men har man leta parkering genom halva Skövde, tappar man tillslut tålamodet + är man hungrig att man tror man dör, blir man inte mycket snällare, iaf inte jag, haha! När vi insåg att det var meningslöst att äta i stan tog vi Thai House och åt buffé och efter det stack jag till mötet :) Efter mötet mötte jag upp Mami, vi åkte till Elins köpte foder, jord (till blommorna), ett linne till mig och någon allergi grej till pappa :) Vet ni vad jag kom på nu?! Jag glömde min väska........ DUKTIGT! Aja man kan inte ha allt i skallen, nu ska jag umgås med mina kära föräldrar och så bloggar jag mer sen, puss kram!


Dagens fråga!

Hej molly i slutet som mr lip pratade du om olika projekt som aldrig blev av, hur kom det sig och vad var det för projekt? :)


Hej!
I slutet av min karriär som Mr: Lip var det en hel del saker som hände, det var radiointerjuver, tävlingar, stora event, skriva på min bok, studioinspelning, satsning inför Melodifestivalen 2013, möten för egen show, planera sommarkonsert och bankmöten för att starta ett nytt företag. Var jag inte på träningen, bloggade jag via datorn eller mobilen på tåget, i bussen eller i taxin till eller från möten/träning. Det var någonstans där jag bestämde mig för att skaffa bloggassistent och trots den enormt stora hjälp jag fick, gick det inte..........  Allting var långt ifrån toppen, jag var så trött på bloggen så jag kunde spy och var helt slut i kroppen. Jag blev tvungen att se sanningen i vit ögat, sluta fly från mina problem, tacka nej till erbjudandena jag hade fått och resten vet ni! :)


Utgångs time!



Semester i Bulgarien med Nettan <3



Jag och någon mystiskbloggläsare, ush vilken hemsk bild (jag)



Fråga mig inte vad jag håller på med, kanske för mycket vin?! -_-'



Påväg till eller från träning



Fika i Borgholm en varm sommardag!

En knapp från London! 5/6

Go morgon bloggen, ska strax bege mig in till Skövde för att träffa Mikael :) Vi ska gå lite på stan och eventuellt luncha elller ta en fika ihop :) Ska även gå på möte och hämta min D&G-väska, som ni vet har jag 2 likadana väskor en fejk och en riktigt, det komiska är att de ser nästan likadana ut och ni kan nästan gissa vilken jag använder till skolan då?! ;) På min riktiga väska hade ena handtaget släppt och fick därför lämna in den på lagning. Fick titta igenom olika matrial dom hade inne, men inget av det dög, så jag bad dom beställa hem från London, värt?! Men vad gör man inte för att det ska matcha?! :) Nu måste jag pysa och så hörs vi sen, puss på er!

Det får bära eller brista!

Hej på er alla små sötnosar, vet ni vad jag gör?! Inget speciellt faktikst, så kul var jag på en skala från 1 till 10, haha! Skulle egentligen åkt för att träffa Mikael, men vi bestämde oss för att ses i Skövde imorgon istället, då vi båda komiskt nog ändå är inne :) Skulle också behöva gå i lite affärer och främst titta på nya skoooor, jag har så få eller jag tycker det iaf, haha! Nä, men hittade super söta skor på Skopunkten och för engångs skull skiter jag i om deras kvalitén nu suger! För dom skorna kommer bli sååååå söta till en tshirt jag köpt, hihi ^^ Det var också någon läsare som undrade hur mycket jag vägde (varför det nu är så intressant?!) och för er som ville veta väger jag 49kg, vilket innebär att jag inte är tjock längre, haha!


Här är skorna jag funderar på, perfekta promenadskor en varm sommardag! :)


18 cm klack!

Hej på er, hur har ni det i det fina sommarvädret?! :) Hoppas ni har betydligt roligare än vad jag har, själv sitter man inne och pluggar Spanska............ Kändes som att ingenting fastnade i slutet, så jag passade på att blogga istället, vilket är betydligt roligare än att plugga, haha! skoja eller gjorde jag?! ;) Tänkte också visa er mina nys skor jag köpte för några veckor sen, 18 cm klack och man kan inget anant än att bara älska dom! Funderar på att beställa hem ytterligare 2 bar i färgerna vitt och svart, om det finns dvs! :) Nu ska jag ta en kopp te och så bloggar jag snart igen, puss!


 

 

God eftermiddag! 4/6

Hej på er, har precis mailat över den sista inlämningsuppgiften och ska strax upp för att göra min ansökan till Skövde :) Shit nu är det bara 1 år kvar sen blir det högskola, galet va?! Kan knappt fatta det själv och känns sjukt bra! Har också fått avslag från Skatteverket på min namnändring för någon vecka sen, men det var främst för att det inte gick att skicka in hos dom?! Konstigt att tanten jag pratade med inte sa något?! O_o' Well, nu är jag på G, kom även på att fodret är snart slut till de små, får kanske be någon att köpa hem åt mig?! :) Aja, ska trippa upp mot skolan nu, bloggar mer sen, puss på er!


Hejhopp!

Go kväll bloggen eller ska man säga godnatt, haha?! Ursäkta för dålig uppdatering, men fastnade framför mitt sista inlämningsarbete och det ärdärför det tog lite tid..... Men nu är det klart, vilket känns skit bra och ska strax göra mig klar för att dejta kudden ;) Imorgon är det min sista skoldag och sen får jag sommarlov, verkligen behövligt! Dock ska jag plugga Spanska under sommarlovet och så hige fashion var det, haha! Well ska väl gå det med, har ändå bara 2 prov kvar :) Nä, nu ska jag göra mig iordning för sängen och så hörs vi mer imorgon, puss!


Dagens outfit


Svar på tal!

Fick en komentar för någon dag sen om att jag ska ladda upp fler bilder på mig själv, vad som finns i paketen jag får hem och visa när jag använder dom nya kläderna/skorna. Många av er har påpekat detta, grejen är att jag inte är något jätte fan av att ta massa egobilder och tycker det är rätt så tråkigt, haha! Blir väl så när man har det jobb jag har, ibland vill man bara vara lite kamera fri helt enkelt. Men jag ska givetvis tänka på det! Jag brukar ladda upp bilder på saker jag köper, det kan ta lite tid, men upp kommer dom! Bidlerna kommer oftast upp på Instagram först, MollyNilson heter jag där! :)


          

Go morgon! 3/6

Go morgon bloggen, måndag igen och är inte speciellt jätte taggad, men det släpper väl! ;) Ska strax ta och fixa mig för att trippa mot skolan. Hinner jag klart allt som ska göras tänkte jag belöna mig med lite shopping, hihi ^^ Sitter just nu och lyssnar igenom Anton Ewalds nya singelalbum! Tycker helt klart att det är godkänt, mina perspnliga favoriter är nog Human och givetvis Begging ;)


Sugen på lyssna?! Klicka här



 

Så ser min vecka ut!

Go kväll, kom rätt nyss hem och ska inom kort fixa mig för sängen :) Har haft en riktig toppen dag i Falköping ihop med underbara vänner, det blev mycket skratt och god mat! Imorogn är det ny vecka och har en del att stå i, det mesta är plugg tragiskt nog........ Men även det måstes göras! Åh, innan jag glömmer det! Tack till er alla super söta bloggläsare som kom fram och hälsade igår, extra kram till er! :) Ah, mer än så hade jag inte att berätta, nu ska jag göra klart lite skolarbete och så hörs vi mer imorgon, natti!


Galen kväll! 2/6

Go morgon alla bloggläsare, allt väl?! Det är det här och vart ska jag börja, haha?! Sjukt galen natt och jag kommer bara ihåg hälften, illa?! Skoj hade jag iaf och alla människor var jätte söta, kan de vart för mina små korta shorts?! ;) Som Erika sa ''Haha, man vet aldrig vad som kan hända när man följer med på dig utgång Molly, du är helt oföresigbar'' och då hade vi precis anlänt till Skövde, haha! Trust me, det blev värre och vissa saker tänker jag inte ens berätta och andra kommer jag inte ens ihåg, haha! Något jag kom på är att nä hetrokillar dricker, de blir som galna iglar, vet inte hur många gånger jag fick ta bort händer från lår och rumpa, haha! Well, överlevde iaf och något som var mindre kul var att jag inte kom med tåget, men mer om det berättar jag lite senare, nu ska jag äta frukost, puss!


Vart snuskigt sugen på Sushi nu......


Påväg till förfesten!

Hej på er, ja då är man påväg till förfesten och höll nästan på att glömma boxen, haha! Hade kunnat bli en annorlunda kväll och med det menar jag inte fullt så kul (skoja) ;) Tänkte också visa er shortsen jag Köpte för ett tag sen, korta & söta, kommer bli perfekt! Gilla om ni vill ha en bild på mig i shortsen ;)

Kategori:

Förste Juni!

Go morgon bloggen, lördag idag och ikväll vankas det utgång med brudarna! Dock vet jag inte riktigt vart vi ska, men det löser sig :) Ska strax bege mig till präona för att äta lite mat och plugga lite Epsñol, helt sjukt ett av kapitlerna har över 150 glosor, haha! Well, ska nog gå bra, nu ska jag fixa migl ite snabbt och så hörs vi mer sen, puss på er!