Dejtingtips

Att gå på dejt är alltid spännande och oftast har man lite fjärilar i magen tex: hur kvällen/dagen ska bli. Vissa av er läsare ville vet hur jag tycker en bra dejt är, men anser det blir för komplicerat så valde att berätta vad man ska tänka på under en dejt!


 Platsen
Prata ihop er om vart dejten ska vara och vad ni ska göra på den. En bra första dejt kan vara en fika på stan eller luncha ihop. Undvik Pizzerior/Donken/middag hemma, det get bara intryck att personen ifråga är snål, äter skräpmat och kommer se ut som en sumo om 5-10 år, haha!

 Smink & Klädsel
Undvik att spackla på för mycket smink och försök att gå så naturlig som möjligt, men ändå vara lite smått tillpiffad. Detsamma med klädval, välj ut kläder som är neutrala, men ändå har det där lilla extra och som ger en aha känsla till en första dejt. Ska du på en riktigt fin resturang, gäller helt andra regler och oftast brukar dom kräva att man klär upp sig, om resturangen är seriös dvs! Men till en första dejt är det inte så vanligt att sånt händer om du inte är en businesswomen eller har någon anna hög merit dvs.

 Gåva
Att ge en gåva ger tecken på klass och ellegans! Dock får man vara medveten om att alla inte förstår sig på sådant, spara därför den till slutet av dejten och undvik missförstånd!
 
Konversation
Det absolut värsta som finns för båda parter är silence, En bra början är att fråga om personens intressen och försök väva ihop varandras intressen. Undvik att prata om Poletik, Sjukdommar, Droger, Konstiga människor eller Arbeten......

 Alkohol
Är alkohol inblandat undvik att häva i dig för mycket och försök att tänka på varannan vatten, speciellt om det är inomhus. Inget kul med en packad dejt, ger bara intryck av oseriös och saknar självbehärskning!


**Såhär skulle jag kunna gå klädd på en första dejt!**