Älskar dom!

för någon dag sen fick jag hem dessa sötnosarna och har länge spanat in dom så tyckte det var dags ;)
Dom är verkligen SUPER SNYGGA, enkla att matcha kläder till och det bästa av allt, dom passar perfekt till mina Jeffer's med silver fram till, me like! Dessutom kostar dom inte heller jätte mycket, tycker själv dom ligger på ett bra pris för att vara leggings eller vad säger ni?! =D


Du hittar dom Här


Underbart väder och humöret är på top, idag kommer det gå bra på jobbet!

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag är så galet SNYGG!
Toppen är ur läcker och till örhängena blir det verklig mm, mm!
Armbandet är hur SNYGGT som helst och hjälper till att bryta lite nyanser, men på ett försiktigt sätt
Sern till byxorna, vilken tjeje skulle inte vilja ha dom, jag bara frågar?! Dom är verkligen nr 1!
Skorna är super söta och behåller lite glamor tillvaron på ett försiktigt sätt


Toppen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här



Frukost och kvällsmat!

Det var några som frågat vad det är för shaker jag tar på morgon och kväll och därför tänkte jag ta upp detta. Shakerna jag tar är givetvis Nutrilett, tycker dom funkar super bra och man håller sin kropp i trim, vilket kan vara bra för mig med tanke på vilket litet godismonster jag är, haha! Jag brukar ha lite olika denna månaden fick det bli dessa, vet inteo m det bara är jag men lite trist att äta chocklad varjde dag liksom, haha! Vatten rekomenderas till dessa, men jag föredrar att köra med mjölk och då gul mjölk med 0.1% givetvis, det hjälper till att dämpa pulversmaken på dom som har lite mer speciell smak som vaniljen eller blåvär etc :)


 

Just like that! 31/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni har betydligt bättre väder än här :) Jag försöker just nu att motviera mig till att gå till gymmet, går verkligen sådär, haha! Varför ska något så enkelt som att sätta sig i bilen, åka till gymmet vara så oehört jobbigt när man inte gjort det på ett par dagar?! Hel knäppt! Därefter ska jag sätta igång med tvätten, verkligen behövligt för börja få lite brist på kläder eller ah typ. Känns inte så jätte skoj att gå runt i festkläder, haha! Åh att bero på något helt annat, igår hände en jätte rolig sak. Det var nämligen så att ett företag (ska inte säga vilket) ringde upp mig och erbjude mig ett jobb, helt sjukt! dom hade nämligen fått vittring på mig genom bloggen, coolt va?! =D Dessutomet är det bra mycket bättre betalt än vad det jag har idag, men persoligen bryr jag mig inte så mycket om sånt, varför ska man göra det?! Jag anser att det viktigaste är att man trivs, men visst är det lite lockande, det ska jag inte krypa under stolen med, haha! Nu ska jag göra iordning ming inför gymmet och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dagens fråga!

När kommer du få din nya bil?


Meningen var att jag skulle få hem den i Augusti, men uppstod lite ''oförutsägbara utgifter'', haha! Det var aldrig meningen att jag skulle skaffa hund, utan satt och kikade lite på blocket och SKK för skojs skull då jag plötsligt ramlade in där Gucci annonserades ut. Jag tog kontakt med uppfödaren och skickade in tingningsavgiften och därefter insåg jag, åh herregud vad har jag gjort, haha! Alla är olika med detta och det finns inget rätt eller fel, men jag är inte så jätte förtjust i att ta lån och vill betala min bil kontant, men eftersom Gucci inte var på tänkt att skaffa från början hade jag inte lagt undan pengar för olyckshändelse. Det betyder att jag fick ta 150 från bilen och lägga det till hunden om olyckan skulle vara framme :) Det innebär att jag har bara hälften kvar och måste spara på nytt, men går nog rätt fort skulle jag tro åtminstonde hoppas jag på det :)


Armband till alla lägen!

Som ni vet ÄLSKAR jag smycken som är lite udda och vem gör inte det?!
Kul att ha smycken som alla andra har eller vad säger ni?! ;)
Jag hittade detta armbandet and I'm in love, på riktigt!
Armbandet skulle passa både till vardag som till fest, vilket är toppen!
Dessutom kostar den inte heller speciellt mycket för man ska kunna vara fin utan att det ska kosta en förmögenhet, right?!
;) 


Du hittar armbandet Här


Faild!

Då ska jag försöka göra mitt första inlägg och jag började med att låsa min iPad, haha! Snacka om misslyckat, glömde av mitt lösenord på 5 minuter, galet, haha! Men nu ska det nog gå betydligt bättre hoppas jag :) Frågan är vad man ska kalla inlägg med paden för nu funkar inte mobilinlägg längre som ni förstår :P Nu ska jag äta lite frukost, glömde av det imorse, bloggar mer sen igen, puss på er!


Inget vidare! 30/7

Go morgon alla mina bloggläsare, kom precis innanför dörren efter att storhandlat och jag säger då det, FY VAD TRÅKIGT DET ÄR! Det är nog enda shoppingen på hela månaden som jag verkligen avskyr, haha! Idag händer inte å jätte mycket, ska ta det lite lugnt, hämta ut ett paket senare och sen får vi se vad som mer sker. Eftersom jag gjorde min fransar igår innebär det att jag inte får vara nära H2O (vatten) om limmet ska torka och sitta fram tills jag ska göra om dom, vilket är om 2 veckor om jag inte minns helt fel, hihi ^^ 
 
 
 

Impulsivköp från gårdagen!

Jag pratade redan om att klpa en iPad Air i December och klickade faktiskt hem en någonstans där på, dock insåg jag ganska snabbt att jag kanske inte har någn nytta av den och avbeställde den väldigt fort.... Men efter lite råd från Stoffe, Peter och Niklas, samt andra iPad-ägare gjorde jag ett litet ipulsivköp igår och voila =D
Det stod mellan denna och mini, men som jag brukar säga biger is better, haha! Skämt och sido, tror det var ett bra val och det kommer bli betydligt smidigare att ha med isg än min minipc som dessutom håller på att närma sig sitt öde..... Med andra ord en bra investering =D

 


Snyggt linne!

Detta linnet tycker jag är riktigt snyggt och är riktigt sugen på att klicka hem det :)
Jag älskar plagg som sitter slimat åt kroppen och till gymmet vore denna toppen prfekt + att där om någonstans ska man kunna ha klädr som detta eller vad säger ni?! =D Det finns också i svart och rosa, men personligen torr jag att detta linnet skulle bli snyggast till mina byxor :)


Du hittar den och dom andra Här


Mobilinlägg!

Dåså sitter man på Thai house med underbara vänner och avnjuter en buffé :) Alla ställena hör i Skövde är verkligen ur söta, överallt jag frågar får man ta med sig hunden och det är ju hur bra som helst för oss med petit dogs :D Fast andra sidan kanske det var för dom känner igen mig, vem vet?! ;) Nu ska jag vara social, bloggar mer sen igen, puss på er!


Franssalongen later! 29/7

Go morgon alla bloggläsare, sovit gott?! Hoppas det! Jag ska inom kort göra mig iordning för att bege mig in till stan för att möta upp Mia & Becca, ska bli riktigt skoj! Därpå ska jag gör mig iordning för att jobba och efter jobbet ska jag till salongen för att få mina fransar maffiga på nytt, hihi ^^ Jag har för visso massa kvar, men vet av erfarenhet att nu är det bara en tids fråga innan dom faller av, haha! Gårdagen blev dåligt med uppdaterande, när jag kom hem satte jag mig direkt ner med mina räkningar, dessutom fick jag springa runt halva min lägenhet för att hitta min mobilräkning, vet ni vart jag hitta den?! Under soffa, gissa vem som lagt den där tro ;) Nu hinner jag inte sitta här mer, dags för att spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ibland får man lyxa till det ;)

Utgångs-outfit!

Jag älskar outfiten verkligen till 110% och tycker den blev riktigt snygg!
Ringen är super  söt och blir en perfekt accossoar till detta, inte öfr mycket och inte för lite, lagom
Örhängena är ur snygga och till en snygg håruppsättning vore dom PERFEKT!
Skorna är väldigt neutrala, men tar ändå lite uppmärksamhet
Sen till klänningen som gör hela outfiten, den är verkligen DÖ LÄCKER och vilken tjej skulle inte vilja äga den?!
Perfekt till en utgång en härlig sommar kväll!


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Ringen hittar du Här

Skorna hittar du Här


Mobilinlägg!

Dåså är det dags att bege sig in mot stan för att träffa Challotte, vi ska gå lite på stan, prova kläder ah ni vet sånt som killar inte gillar utom dom homosexuella, love you guys! Men först ska vi hitta något mysigt ställe att äta på, bloggar mer sen, puss på er!


Det gick fort! 28/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv är det bara fint och ska inom kort göra iordning mig för dagen :) Egentligen skulle jag jobba ikväll, men det blev tydligen ändringar i mitt schema vilket innebär att jag är ledig idag. Detta innebär lite ändringar i Veckans Planer, men torr ni överlever, nu ska jag fixa mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Veckans planer!

Dåså var det äntligen dags för Veckans Planer, wiii eller någonting, haha! Som jag tidigare berättat skulle vi till Norrland nu till helgen, men givetvis har dom ändrat dop-platsen till Västergötland, känndes lite små tråkigt faktiskt och vet inte om jag kommer att delta..... Hur som helst har jag iaf köpt min dop-klänning utifall att jag skulle ändra mig ;) Men vi får se, kanske blir Norrland trots allt, men mer än så säger jag inte, hihi ^^ Nu till inlägget, veckan som kommer ser ut att bli riktigt bra, massa roligt att se fram emot och på tisdag ska jag göra mina fransar, känns så himla SKÖNT! Palla bli molly-franslös igen liksom, haha! Men annars ser det ut som en vanlig vecka tycker jag, detta var allt för mig bloggar mer imorgon igen, puss på er!


Mot la playa! 27/7

Go morgon alla bloggläsare, ska inom kort hoppa i min bikini för att åka mot stranden eller rättare sagt utomhusbad, haha! När jag kommer hem blir det att sätta sig ner med lite jobb skoj va?! =D Men innan vi åker mot badet ska vi gå lite på Hem & Hobby, behöver kika lite prylar till Gucci och lägenheten. Nu måste jag byta om, bloggar mer sen igen, puss på er!


Du duger precis som du är!

Något jag ständigt funderade över innan allt var klart är om en operation verkligen är lösningen till mitt problem. Idag kan jag med säkerhet säga att, Nej det är det inte. Anledningen till att jag tar upp detta är att dettar en väldigt stor fråga för många TS-personer, vissa kan med säkerhet säga att det är lösningen med andra tvekar. Det finns dom som gör sin operation och blir nöjda med sitt nya kön. Men det finns också en hel del som blir missnöjda över sitt nya kön och inser att livet blev inte enklare efter deras operation och detta gäller båda unga som ldre TS-personer..... Därför vill jag säga till alla TS-personer som följer min blogg och går utredningen, tänk igenom erat val ordentliget oavsett ålder du har. En könskorrigering ska man inte göra för att bli älskad en könskorrigering ska man gör för att det är dett man vill och bytt är bytt, kommer aldrig mer igen!


Stressa inte, det finns någon för dig också <3


Idag ska utväxten bli ett minne blått! 26/7

Go morgon alla bloggläsare eller ska man säga god eftermiddag?! Nej jag har inte sovit tilld dess, men hållt på att fixa mig och öven gjort lite annat :) Ska inom kort bege mig hem till mina föräldrar där jag ska tillbringa min helg, skälet är enkelt!


1 jag vill tillbringa tid med dom

2 jag har frisörtid i samma stad, hello I'm molly och då måste ha olika frisörer till allt man gör med, haha!


Vet det har varit lite halvdåligt bloggande i veckan, men varit lite små dålig, men klart bättre, nu ska jag packa väskan ut och kissa med hunden, sen blir det hem, ska också försöka träffa lite kompisar, massa osm velat ses men inte haft tid, ah ni vet känd och allt tar på krafterna, haha! Skoja, dags att bege sig, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ni är bäst!

Något som gör mig så himla glad är alla fina kompliamnger från både ts-tjejer, ts-killar och även biologiska tjejer och killar. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, era komplimanger betyder så mycket och gör så mycket ska ni veta! Utan er hade jag nog laggt ner min blogg och gått tillbaka till att bli anonym, men ni ger mig kraft att orka på nytt när dagen känns B, tack ska ni ha!


Det tycker både Jag & Gucci


 

Min B-plan!

Något jag ständigt bär med mig i min handväska är en plattång, varför?! Det ska jag berätta för er
Är det super dåligt väder, frisyren förstörs är en plattång verkligen en räddare i nöden!
Därför har jag nu klickat hem denna lilla sötnosen pga min andra lilla plattång gjort sitt, för utan plan B går dert inte att leva, haha! Iaf inte om man heter Molly, hihi ^^


Du hittar den Här
 

Varför så håriga ben?!

Då är gymmet avklarat och gick kanon bra, något jag har konstaterat idag är att killar har väldigt håriga ben, varför har ni det?! Fine att jag är född som det, men jag är mer som en nakenhund så går knappt att gemföra mig med en normal kille liksom och nej jag har inte haft laserbehadnling på rygg, mage, ben eller armar etc, haha! Att bero på killar, det var en som faktiskt kom fram till mig och ville ge råd hur jag skulle göra mina utfall rätt, gulligt va?! =D En lyckad dag på gymmet med andra ord, hihi ^^ Nu ska jag ta det lite lugnt för att sedan fixa mig inför jobbet, är riktigt taggad! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Tur att det gick så bra!

Go morgon alla mina bloggläsare, allt bra?! Hoppas det! ska inom kort trippa iväg mot gymmet efter jag dragit i mig mina morgonshake i daglig ordning, hihi ^^ Idag händer inte så jätte mycket ,ska som sagt till gymmet snart, därefter ta det lite lugnt innan jag dra mig mot jobbet :) Att bero på det, för någon dag sen höll jag på att sktia ner mig, haha! Det var nämligen så att en av min 3 cefers föredetta antsällda och hans son var där på besök för att hjälpa till med något, vet inte riktigt vad det rörde sig om. Hur som helst fortsatte jag med mitt när jag plöstligt är ett Hej bakom mig, tror jag aldrig blivit så rädd i hela mitt liv, haha! Tack och lov slapp det hända något i byxan, haha! Tänk er den ursäkten ''ursäkta, men skulle jag kunna åka från jobbet lite tidigare för det har hänt en liten olycka'', haha! Glad att jag slapp dra den ursäkten, nu ska jag fixa mig, bloggar mer sen igen, puss på er!
 


Mobilinlägg!

Dåså är man på gymmet en andra gång, känner mig faktiskt riktigt duktig ;) Dock blir det endast 40 min, men bättre än inte alls eller hur?! :D Har också fått tid hos frisören på lördag, knep sista möjliga tid, känns riktigt skönt!  När jag ör klar här ska jag mysa med lite gott framför tv:n och kika film, bloggar mer sen igen, puss på er!


Med hat föds också kärlek

 

Utgångs-outfit!

Jag älsakr vad jag ser, outfiten är vågad och riktigt läcker!
Toppen är riktigt vågad, men tyckerändå den håller sig på en hyssat godkänd nivå och skulle också passa bra till ett svart linne under om man inte vill visa för mycket hud :)
Örhängena är riktigt coola, som ocks¨är väldigt flexibla, vilket är toppen!
Ringen är hur snygg som helst och ger en gnutta glamorkänsla, me like!
Byxkorna och skorna är hur snygga som helst och matchar varandra PERFEKT!
Jag skulle lätt kunnat ha på mig detta och till en snygg håruppsättning blir det som pricken över i:t ;)


Örhängena hittar du Här

Toppen hittar du Här

Ringen hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna
hittar du Här


Lilla Gucc-Gucc

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Gymmet nu eller sen?! 24/7

Go morgon alla bloggläsare, vaknade rätt nyligen och ska inom kort göra iordning en morgonshake för att sedan gå ut med min lilla pälsboll, haha! Fick en stört skön komentar av 1 kille som gick förbi mig när jag var ute med hunden för någon dag sen och den löd såhär:


Han - Söt hund

Jag - Tack så mycket

Han - Du också föresten


Kom inte på något att säga så log glatt och gick vidare, haha! Idag har jag massor att göra, ska kika på dopklänning, tvätta eftersom jag glömde boka tvätt-tid och lite senare ikväll blir det en sväng till gymmet för att  svettas med alla andra, känns riktigt mysigt, haha! Eller ska man ta gymmet i daglig ordning först?! Ska tänka på det, måste också gå igenom lite mail och eventuellt ringa några samtal, men inte fullt så importante iaf inte det sista tror jag, haha! Bloggar mer  sen igen, puss på er!
 
 
 

Gymmet nu eller sen?! 24/7

Go morgon alla bloggläsare, vaknade rätt nyligen och ska inom kort göra iordning en morgonshake för att sedan gå ut med min lilla pälsboll, haha! Fick en stört skön komentar av 1 kille som gick förbi mig när jag var ute med hunden för någon dag sen och den löd såhär:


Han - Söt hund

Jag - Tack så mycket

Han - Du också föresten


Kom inte på något att säga så log glatt och gick vidare, haha! Idag har jag massor att göra, ska kika på dopklänning, tvätta eftersom jag glömde boka tvätt-tid och lite senare ikväll blir det en sväng till gymmet för att  svettas med alla andra, känns riktigt mysigt, haha! Eller ska man ta gymmet i daglig ordning först?! Ska tänka på det, måste också gå igenom lite mail och eventuellt ringa några samtal, men inte fullt så importante iaf inte det sista tror jag, haha! Bloggar mer  sen igen, puss på er!
 
 
 

John Martin - Anywhere For You

Tycker denna låten är så himla fin och kan inte låta bli att tänka på en speciell person varje gång jag hör den


<3



Dagens fråga!

Vad är det du jobbar med förutom ''bloggen''?!


Det är många på krogen och folk jag umgås med som har frågat mig detta och jag vet att vissa bloggare skriver ut vad dom arbetar med, men jag är tyvärr inte en av dem. Jag har samma syn på arbetsplats som förhållande, det är heligt för mig! Givetvis skäms jag inte över det jag arbetar med, absolut inte annars hade jag aldrig jobbat med det! Men ser ingen vits med att berätta först och främst, sen ska man tänka på att allt man skriver på internet finns kvar, därför anser jag att man inte ska hänga ut sina pojk/flickvänner eller berätta allt för detaljerat vad man jobbar  med eftersom det kan vara mindre uppskattat hos vissa! Det är av respekt som jag gör det och inget annat! Men när folk frågar brukar jag säga lite olika som maskinförare, receptionist, abonemanggrejs, fabrik, personligtränare eller i butik pga att jag anser att ingen har med detta att göra merä n jag och mina kollegor :) Men det roligaste jag fått höra är att jag jobbar med gris, haha! Jag äslakr grisar och har mpnga gånger funderat p åatt skaffa minigris eftersom dom är så otroligt söta =D Dock är jag kvalsterallergicker, för er osm aldrig varit inne i ett stall kan jag berätta att det finna MASSOR av sådant, samt djuraffär och skulle jag jobba med det skulle jag väl nysaihjäl mig och dö eller något, haha! Sist jag var inne i ett svinhus var under gymnsaiumet, då svullnade mitt öga upp och jag fick svårt att andas och jag blev tvungen att använda en gasmask, men den hjälpte inte så slapp undan alla turer i ladugården med hjälp av intyg av läkare, haha! Det jag kan berätta är att det handlar om försäljning, möte med nya människor och att jag jobbar halvtid om ens det, enligt mina vänner är jag ledig rätt mycket, hihi ^^

Läckra halsband!

Alla 3 halsbanden tycker jag är så fruktansvärt fina eller vad säger ni?!
Jag har hur som helst jätte svårt att bestämma mig för vilken jag ska klicka hem..... Villen skulle ni valt?!


Guld
hittar du Här      Silver hittar du Här

Gunmetal hittar du Här


 

Färdig!

Bara 1 vecka och 2 dagar kvar! 23/7

Go morgon alla mina bloggläsare, vilken härlig dag, vaknade rätt nyligen och ska inom kort göra mig klar för att gå till gymmet! Efter dagens pass på gymmet blir det att ringa min hyresvärd av 2  olika skäl, ena bättre än det andra om man säger så, haha! Måste också ringa T-mannen och fråga lite saker angående dopet :) OMG tänk att det är bara 1 vecka och 2 dagar kvar till jag ska upp till Norrland, måste hinna skriva mitt testamente utifall en björn eller varg äter upp mig, haha! Undra om dom har assfallt eller om alla vägar är gjorda av grus?! Såg nämligen ut så sist när jag plockade ögonbrynen undertiden jag kollade på nyheterna, jag både almänbildar mig samtidigt osm jag gör mig snygg, de ni, haha! Nog om detta, dags att göra lite nytta och bränna lite kalorier, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 
 

En glad överraskning!

Som ni minns beklagade jag mig över att mitt paket aldrig dykt upp och svaret fick jag idag, haha! När jag öppnade min brevlåda fick jag en stor överraskning för där låg nämligen mitt paket! Blev hur glad som helst, dock funderar jag på hur i alla världen dom fick in den där, men in kom den, haha! Nu sitter jag och funderar på om jag ska dra till gymmet en gång till, känner mig lite små sugen, men får se hur det blir med den saken!


 

Mitt nästa projekt?!

Något jag är riktigt sugen på att ta är MC-kort, tycker det är så galet häftigt med pambiga motorcyklar och höra hur motorn går i gång. Det är nog det ända fordonsintresse jag har överhuvudtaget kom jag på, haha! Egentligen ville jag ta MC-kort före mitt körkort, men Papi ansåg att körkortet var prio nr uno, vilket jag inte förstod då men gör idag, hihi ^^ Så därför sitter jag just nu och kikar på lite utbildningar :) Som ni förstår är jag ledig väldigt mycket och har alltid några 1000-lappar över, så varför inte göra något vettigt utav dom?! =D Sen om jag köper en eller ej får man se,  just nu tänker jag mest för ägandets skull, haha!


En som denna skulle jag ivlja ha fast i rosa eller vinrött =D


 

Ska jag?!

Dessa skor tycker jag är så fruktansvärt snygga eller är jag ensam om detta?!
Dom skulle passa perfekt till mina tränings byxor jag har och snart kommer få hem, just know it!
Riktigt sugen på att klicka hem dom också :)


Du hittar dom Här


 

Mobilinlägg!

Dåså är gymmet avklarat och även idag gick det förvånansvärt fort, jag fattar ingenting, haha! Nu blir det hem för att fixa lite små saker, och därefter blir det nog att bara ta det lugnt, skulle behöva det men tycker det är så fruktansvärt tråkigt, haha! Stackars kille som väljer att bli ihop med mig, inte en lugn stund, men trivs i det + att man får fler saker gjorde, prova vetja!


Skulle behöva mina klackar till dessa enorma maskiner så jag kommer upp, haha!


Hade helt glömt av hur jobbigt det var!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni haft en betydligt skjänare natt än mig, haha! Gucci bestämde sig för runt kl 03:00 att sängen också fungerar som kisseplats...... Mindre uppskattat hos mig som ni förstår, så var lika bra att gå upp, ta ut hunden för att undvika att  nr 2 också ägde rum på samma plats som nr 1, haha! Nu har vi iaf vaknat på nytt och här leks det för fullt, själv är jag helt slut pga henne som absolut inte kunde somna om utan ville leka när vi hade kommit in...... Hade glömt av att det var såhär jobbigt med valp, längtar redan tills hon fattar att ute gör man behoven och inne är det förbjudet, haha! Läste på SKK (svenska kennel klubben) att det kan ta upp till 3 - 6 månaders ålder innan valpen blir 100% rumsren. GÖTT bara 2 - 5 månader kvar då, känner mig så lättad, haha! Enda positiva med detta är att det ger mig ett skäl till att skaffa en ny säng, haha! Slut på klagandet är faktiskt ledig idag vilket känns super skönt! Nu är det dags att fixa sig inför gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Tur att du är söt iaf


Snart är det dags!

Något jag tycker ärså himla fint är tatueringarkillar, och då syftar jag inte på en utan det ska vara msssor med olika färger and then I'm lost, haha! Nej men tycker det är så himla snyggt och vilken tjej gillar inte en tattoo guy's liksom?! Okej det var inte det jag skulle ta upp om, men eftersom jag ÄLSKAR killar med tattueringar och att jag ska prata om tattueringar föll det bara in, hihi ^^ Okej till saken, jag har läääääänge funderat på att tattuera mig, men rädslan är på tok för stor om det ska göra ont eller ej..... Kul att pina sig själv i 1 timme eller mer, det ända positiva är att det blir snyggt tillslut =D Där jag skulle vilja ha min är på svanken, visst det är så standar, men det är ju så GALET SNYGGT! Dock vet jag inte vad för motiv man skulle vilja ha något liknande på bilden nedan, vad tycks eller har ni bättre förslag?! :)


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tyckte jag blev riktigt snygg, lite vild, busig men också väldigt stilig och ren
Toppen och shortsen är verkligen super söta. Skorna är verkligen SUPER SNYGGA och hårsmycket blir verklgien pricken över it, löv it! Örhängena och ringarna hjälper till att hålla outfiten nere på jorden så den inte blir för glamorös. En perfekt sommaroutfit eller vad säger ni?! =D


Toppen hittar du Här     Örhängena hittar du Här

Ringarna hittar du Här     Shortsen hittar du Här

Skorna hittar du Här     Hårsmyckt hittar du Här


 

Mobilinlägg!

Då är äom mail innan man beger sig mot jobbet, känns som det kommer bli en riktigt bra dag, men vågar inte hoppas på för mycket om det skiter sig, haha!


Älskar tanken! 21/7

Go morgon alla mina bloggläsare, vaknade för några minuter sedan, men trots det är jag jätte trött, haha! Ska inom kort bege mig till gymmet för att köra skiten ur mig i någolunda betoning av köra kiten ur mig, haha! Därefter ska jag ringa om visning för ny lägenhet, funderar på om jag ska ha en 2:a eller en 3:a, hade varit rätt så skönt med ett rum med enbart mina kläder, jackor, skor, smycken etc eller vad säger ni?! Erkän det låter GRYMT! Måste också boka om min tid hos frisören, kan inte se ut såhär i håret länge en halv meter utväxt as fint, haha! Nog om detta, dags att dra sig mot gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bild från grillningen igår, det var musigt värre! :)
 
 

Veckans planer!

Då är det dags för Veckans Planer, woop, woop eller någonting, haha! Denna veckan är betydligt lugnare än dom veckorna som varit tidigare, men kan vara skönt det också! Det blir massa träning och även planera inför Norrlandsresan :) Eftersom jag var så oehört duktig på att missa min frisörtid måste jag boka om den i veckan..... Ska också kika hotrell, ny lägenhet och även hitta dopklänning, så ser ni mig i diverse klädaffärer vet ni exakt vad jag pysslar med, haha! Nu ska jag mysa framför soffan med Gucci och så hörs vi mer sen igen, puss på er! 


 

Mobilinlägg!

Efter massa solande och lite badande blir det att mysa framför tv:n med massa godis och lyxfällan, sen blir det att ta tag i lite jobb, men först detta! :)


Måste finnas salva för detta! 20/7

Go morgon alla bloggläsare, vaknade för en stund sen och ska inom kort göra mig klar för att åka till stranden. Att bero på något helt annat har jag fått massa myggbett..... Riktigt irriterande och vad jag hört är det massa mygg i Norrland så detta kan inte vårda gott för mig, haha! Kul att komma hem som en prickig hund, haha! Ska se om det finns någon myggsalva som kan motverka betten eller hindra dom att bita överhuvudtaget, hihi ^^ Nog om detta, efter stranden ska jag jobba lite, grilla och efter det blir det hemfärd för mig & Gucci :) Nu ska jag göra mig klar för stranden, bloggar mer sen igen, puss på er!

DÖSNYGG!

Denna klänningen tycker jag är så GALET SNYGG!
Skulle vara perfekt till dopet om den hade varit vit.... Men den passar lika bra till en härlig utgång också :)
Så någon gång i veckan kommer jag få hem denna lilla sötnosen, hihi ^^


Du hittar den Här


Sol och kanske bad! 19/7

Go eftermiddag alla bloggläsare, kom precis tillbaks från arbetsintervjun och kändes som det gick riktigt bra! Eftersom jag var tvungen att bli klar inför intervjun fick bloggen vänta, men hoppas det är okej ;) Nu ska jag göra mig iordning för att bege mig mot stranden och hoppa i min bikini, dock vet jagi nte om jag kommer bada, men sola går alltid :) För er som inte vet är jag en riktig liten badkruka, vill helst ha 20¤ om jag ska överhuvudtaget hoppa i utan några som helst klagomål och inte som sist då det var 15¤, brrr! Dags att byta om, bloggar mer sen igen, puss på er!



Mobilinlägg!

Då var det dags för hemfärd och med mig har jag givetvis min bäste vän som ni ser ;) Hur kan man leva utan detta?! Let's go!


Om inte insidan kan spegla utsidan spelar det ingen roll hur vacker man är

 

Lyckost?!

Dåså är det inom kort dags att bege sig mot jobbet för veckans sista arbets uppgifter, hihi ^^ Att bero på jobb, ni kan inte naa vad som precis hänt idag! En person som hört talas om mig ville att jag skulle komma på arbetsintervju, ballt va?! Först tänkte jag inte svara eftersom jag kikade på ett program och tänkte utifall det var någon stalkers, men tack och lov att jag gjorde det, haha! Så nu vet ni bland annat vad jag ska göra imorgon ;)



Den ska jag ha!

Denna T-shirten tyckte jag var riktigt snygg och ska nog klicka hem den :)
Den hade varit hur snygg som helst till ett par svarta, röda byxor eller varför inte ett par söta korta jeans shorts?! Ihop till ett par läckra klackar, jag säger bara mm, mm


Du hittar den Här


 

Haters gonna hate!

Vissa har verkligen problem att det går bra för mig och varför förstår jag verkligen inte?! Avundsjuka?!
Att jag äntligen är nöjd över hur jag ser ut innebär det att man är en diva?! Att jag kan investerar, sparar och köper  olika saker utan att behöva tänka efter betyder det att jag är super duper rik?! Att jag älskar ordet fab och använder det till mig själv eller andra ting, betyder det att jag är eller har det bättre än alla andra?! Absolut inte..... Jag är bara så himla nöjd över att jag får vara jag och att allt rullar på med jobb, nya sammarbeten etc.
Personer som försöker trycka ner andra är oftast missnöjda med sig själva och sin egen tillvaro..... För mig hamnar personer som dessa under kategorin valbajs :)


Jag har ansvar vad jag skriver men inte hur DU uppfattar det


Hem till föräldrarna under helgen!

Go morgon alla mina bloggisar, vaknade rätt nyligen as always och ska inom kort bege mig mot gymmet för veckans sista ben-pass, hihi Ska lite senare idag ska jag iväg för att jobba mina timmar och därefter blir det att bege sig hem till mina föräldrar där jag ska vara över helgen, ska bli riktigt mysigt! Dessutom har vi några släktingar på besök och ska ha födelsedagsfirande för min lilla Pappa på imorgon :) Men mer om det kan jag berätta om då, nu blir det att ta morgonshaken för att sedan bege sig mot gymmet, behöver också tanka rödan..... Borde skaffa mig någon som gör det åt mig eller varför inte en egen chaför?! Fast då måste jag nog byta upp mig lite, haha!

Mobilinlägg!

Dåså är gymmet avklarat och känns riktigt skönt, dock hade jag läst helt fel med mitt paket, haha! Stod nämligen att paketet skickats och inte att det hade kommit, fast gör detsamma eftersom jag ändå skulle hämta ut en annat paket, hihi ^^ Dagens pass gick riktigt segt, att gymma på morgonen är brydligt roligare helt enkelt, haha! Eftersom jag inte hann med mys på lill lördag får jag helt enkelt ta det idag med en kebabrulle, bra va?! :D vet att jag har gymmat nyligen, men med tanke på hur oehört mycket jag faktiskt tränar anser jag att det inte gör något + att jag är inte vidare fet heller med mina 49 kg, haha!


Videoinlägg!

Dinner!

Det som är så underbart med att laga mat är att det går så himla fort eller hur?!
Denna maträtten är jag expert på att laga till och det bästa av allt ge den 6 min och den är klar, helt sjukt bra som Grynet hade sagt, haha!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten är så SJUKT SNYGG!
Toppen är riktigt ap snygg och med den öppna ryggen blir den mm, mm, mm ;)
Halsbandet och ringarna är verkligen super söta
Byxorna är verkligen jag vill ha objekt och skorna ska vi inte ens prata om, OMG just löv it!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Fullt ös! 17/7

Go morgon alla mina bloggläsare, vaknade rätt nyligen och varit precis ute med den lilla hunden :) Ska inom kort hoppa i duschen för att göra iordning mig för att gå lite på stan. Har en hel del grejer att fixa idag, ska bland annat tvätta vilket är ''super kul'', haha! Ska också hämta ut mitt paket jag glömde av igår, gymma och träffa några kompisar på stan, skicka iväg ett mail och ringa ett viktigt samtal, som ni förstår fullt upp som vanligt, me like ;) Nu har jag inte tid att sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er! 
 

När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad den vill <3

 

The bitch in the town!

Hej på er alla sötnosar, kom precis hem från jobbet och allt har gått super bra, har dock lite ont i ryggen, vet inte varför eftersom jag mesta dels stått stilla, haha! Innan jag stack iväg till jobbet insåg jag att med lönen från bloggen och mitt deltidsjobbet skulle jag kunna åka utomlands 1 gång i månaden om lusten fanns, ballt va?! Jag jobbar inte överdrivet mycket heller, typ 3 - 4 gånger i veckan, börjar 16:00 och slutar runt 20:00 - 21:00 om inget problem uppstår, så det är inte direkt några hemska tider heller :) Nog om detta, Gucci fick också hälsa på herr Igelkott som bor under vår trapp, på avstånd givetvis, haha! Dock bemöte hon honom betydligt vänligare än Santos som fick en utskällning så han sprang och gömde sig, haha! Märks att hon är the bitch in the town ;) Nu ska vi kika lite film, imorgon är vi lediga så blir en låååång sovmorgon, hihi ^^ Vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


Dagens fråga!

Varför tror du själv att det tog så lång tid innan du fick jobb?!


Till att börja med vill jag berätta 2 saker

1 Det tog ca 3 - 4 månader innan jag fick ett fast jobb och enligt mig var det inte speciellt lång tid

2 Jag har aldrig varit behov av ett extra jobb egentligen, anledningen till att jag sökte kobb överhuvudtaget var för jag blev trött på att gå hemma


Men den största anledningen till att det tog lite längre tid än vad jag hade hoppats på var främst för att arbetsgivare googlar upp sina sökare och vad händer då tror ni?! Jo dom kommer in på min blogg, ser att jag är transsexuell och förknippar mig genast med transa pga brist på kunskap..... Fast andra sidan gick jag på en hel del intervjuer vilket jag bloggade om, men bloggade dock inte om alla såklar haha! Dock var det inget jag var på som riktigt kändes att det här är min grej och eftersom bloggen drar in summa så ansåg jag att det fick ta sin tid till jag kände att detta är 100% rätt och detta vill jag göra :)

Läckra så man nästan dör!

Dessa ringar tycker jag är så fruktansvärt snygga eller vad säger ni?!
Har kikat på dom ett tag och funderar faktiskt på om jag ska unna mig dom, hade varit perfekt till utgång till en snygg klänning, ett ord, FAB!


Du hittar dom Här


Min nya vattenflaska till gymmet!

Igår hittade jag denna super söta vattenflaskan på BR och var bara så tvungen att köpa den efter intygelsen av mina vänner att den var så jag, haha! Valde mellan den och en till och frågade en lite flicka vid 3 - 4 års åldern vilken flaska jag skulle ta och hon pekade på denna och jag frågade varför?! Hon svarade ''Du är lik henne''
Förstår ni vad gulligt, själv håller jag inte med om detta eftersom jag har bruna ögon, men kasnke stämmer i övrigt med mina höga klackar och min outfit, haha!




Håller jag på att bli sjuk?! 16/7

Go morgon alla mina sötnosar, vaknade för en stund sen och ska inom kort göra mig redo för att pumpa mina muskler, iaf dom få jag har, haha! Men först måste jag ha mion morgonshake så jag inte dör på kuppen för det hade varit hemskt, vem hade då uppdaterat liksom =O Skoja, ska också hämta ut ett paket som kommit, dock har jag inte en blekaste vad det kan vara, men det gör detsamma, haha! Det kan anitngen vara smycken, kläder eller mitt favo grej SKOR, att bero på det har jag inte shoppat några denna månaden, håller jag på att bli sjuk?! =O Nu ska jag göra iordning mig och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fikan från igår, var både onyttig och nyttig, dkúktigt av mig va?! =D


 

Filmtime!

Dåså är det snart dags för oss här borta att sova, men först ska vi kika film, Gucci håller på med något rejs i hela lägenheten, precis lagom innan sovdags...... Jag skulle skaffat katt, haha! Dagen har varit helt underbar, lite små shopping och gymmet gick jätte bra, Dessutom är det SUPER SKÖNT att slippa skämmas när man byter om i omklädningsrummet, dom första gångerna var det riktigt HEMSKT! Men idag gick det jätte bra :) Det märks verkligen att hormonerna gör sitt, visst att många vet att jag är transsexuell, men tycker faktiskt 75% av 100% bemöter mig med respekt trots deras vetskap, jätte skönt! Nu ska vi kika film, får nog bli LassiGucci också fattar något, haha!


Dinner!

Mobilinlägg!

Hej på er, dåså är det slut på gotteligott livet och dags att bränna lite fett eller åtminstone det lilla jag har, haha! Blev en lunch ihop med Anneli, lite shopping och sen en fika ihop med Challotte och Linus :) Som ni kan se är jag redo för gymmet så vad gör jag här?! Dags att köra igång, just do it!


Tuttar är ute, mage är inne!

Är riktigt sugen på att klicka hem denna toppen, visst är den snygg?! =D
Vissa av er kanske tycker den ärl ite kort, men har man en snygg mage varför ska man då inte visa upp den?!
Tuttfokus is out, mage i da shit =D


Du hittar den Här


Driv my fu**ing car, f**k yeah!


Snart stan! 15/7

Go morgon alla bloggläsare, som ni märkte blev uppdateringen lite dum igår, men ska bli ändring på det! När jag kikade i min almenacka visade sig det att jag hade ett sponsormöte ett skäl att det blev som det blev, måste bli bättre på att planera, haha! Ska inom kort göra mig iordning för att möta upp mina brudar på stan, käka lite gott och även kika present till Papi :) Därefter blir det gym för att bränna lite kalorier, måste behålla min skönhet till kropp, haha! Enligt vissa är den som magi, ingen nämd och ingen glömt, men nu vet ni ;) Är på toppen humör och hoppas det förblir så, nu ska jag spackla ansiktet så hörs vi mer sen igen, puss på er! 
 

Stronger!

Tiden har både varit min bästa och värsta fiende sen dagen jag kom ut som transsexuell..... Det har varit mycket skratt och även massa tårar. Men det jag alltid har burit med mig är att klarar jag bara detta klarar jag allting. Vissa dagar har varit betydligt jobbigare än andra, tankar på om det var bättre förut eller om man verkligen ska pina sig genom detta, är det värt?! Engång påverkade alla påhopp, blickar och komentarer mig, men det gör dom inte på samma sätt idag. Jag var rädd att jag inte skulle hitta någon eller att ingen skulle kunna se mig för den personen jag är och inte det jag engång var, men det är jag inte idag. Idag vet jag att det kommer inte bli några problem och det finns personer där ute som ser oss TS-tjejer antingen om vi har gjort könskorigeringen eller ej som ändå tar oss för dom vi är och inte det vi varit. Jag har genom gått det värsta och vet med mig att nu kan jag inte vända om för inom kort har jag nått mitt mål, det har varit en väntan men som sagt trots allt negativt kommer det belöna sig i slutet, det är ingenting jag tror utan någonting jag vet!


Jag står stabilare än någonsin i mina klackar!


Moon 5 - Maps

Åh jag bara ÄLSKAR denna låten och mycket är för att jag tänker på en speciell person, så kanske inte så konstigt, haha! Men tycker faktiskt den är riktigt bra och är en perfekt måndagslåt eller vad säger ni?!


Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blev riktigt snygg måste jag faktiskt säga
Toppen är ur söt trots att den kan tyckas vara lite kort och jag älskar den bara ryggen
Halsbandet hjälper till att hålla outfiten på rätt sida av vägen och inte blir allt för glamorös
Armbandet tycker jag gör nästan hela outfiten, markerar tydlig i'm to cool for you
Byxorna och skorna är verkligen riktigt snygga!


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Det ändras fort! 14/7

Go morgon alla bloggläsare, allt bra med er?! Hoppas det! Med mig är det bara fint och betydligt bättre än vad det var igår, östrogenkick är inget att leka med, haha! Där kan vi snacka om Gesles låt här kommer alla känslorna på en och samma gång, haha! Riktigt hemskt var det, men nu är den dagen över, mwaha! Idag ska jag inte göra jätte mycket ska ringa 3 viktiga samtal, göra en beställning och säkert något mer jag glömt, oh boka tid för tandblekning! Muy importante! Var som sagt och gjorde mina fransar igår och tack och lov att jag inte ändrade tiden som jag först tänkte, haha! Såg ut som jag inte hade några fransar alls, riktigt hemst! En av mpnga problem i fröken Mollys värld, haha! Nu ska jag ringa min hyresvärd, funderar på att kika på ny lägenhet, usch nu när jag tänker efter hade jag en hel del att göra trots allt.... never mined ;) bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Hej på er, dåså var det dags för kvällen sista inlägg och som många av er redan vet är Veckans Planer ;) Som ni ser finns det massor av roliga saker att se fram emot, förutom torsdag dvs, haha! För er som undrar varför det  står ett frågetecken på städningen beror på om jag har lust att städa eller ej, finns faktiskt företag som gör sånt, hihi ^^ Men utöver tiden hos frisören och min kära faders födelsedag händer inte så jätte mycket vad jag kan se en rätt så vanlig vecka med andra ord med pakethämtning, träning, shopping och äta ute är det väl som vanligt, haha! Detta var allt för mig ikväll, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


The uggly truth!

Ända sen jag skaffade Gucci har jag märkt att mitt ''shoppingberoende'' och mitt sug efter sötsaker minskat. Ett tag köpte jag 3 - 4 par skor i månaden, kläder, smycken och kunde trycka i mig 1 kg godis, läsk, någon stor chockladkaka på en och samma dag och såg inget märkvärdigt i detta..... Dom som märkte av det betydligt tidigare var mina nära som tyckte att mitt shoppande, vilda utekvällar och träningsupplägg var lite out of reach. På 1 veckak unde det bli en spontan utgångar 2 - 3 gånger i veckan, vissa bloggade jag om och andra inte och fanns väl själ till att jag blev kallad partypinglan nr 1 ;) Jag kommer väl alltid gilla skor, kläder, smycken, träna, utgångar och sötsaker, men kommer kanske inte bli lika mycket av den varan som det var tidigare, haha!


Nu ska jag lägga fullt fokus på Gucci så hon blir en väl uppfostrad bortskämd diva i världsklass, just like me ;)


 

Molly-franslös!

Dåså är det snart  dags för mig att bege mig till salongen för att få mina fransar maffiga på nytt, riktigt skönt om inte tala om behövligt, haha! Ska också svänga för bi någon bankomat för att hämta ut lita money, i vanliga fall brukar jag inte vilja ha kontanter, men eftersom jag ska utföra lite andra ärenden + att mitt kort krånglar till och från känns det som ett måste, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Osminkad
och franslös, pax för brillor trots vädret, haha!


 

Tråkigt väder!

Go morgon alla bloggläsare, tog en riktigt lång sovmorgon och funderade på när jag sov såhär länge sist, haha! Ska inom kort göra iordning en morgonshake för att sedan fixa mig lite smått för dagen, vädret är verkligen skit tråkigt och får nog bli en hel dag inne med massa mys. Lite senare idag ska jag iväg för att fixa fransarna, ska bli så galet skönt! Ser ut som en nackad fågel, inget vidare med andra ord, haha! Nu ska jag sätta igång med lite jobb och så hörs vi mer sen igen, puss på er!



Ett måste för alla blondiner!

I veckan som var fick jag hem mitt nya Silver-schampo/balsam och jag ÄLSKART!
Detta är egentligen ett måste för alla blondiner som vill hålla en schyst färg på håret och undvika gula toner!
Dessutom har dom kanon pris på dom vilket gör att man kan tjäna en slant, bra va?! =D


Du hittar dom Här


 

Dagens I-landproblem

Det finns en positiv grej och en negativ grej.... Den positiva saken är att min bröst fortfarande växer och blivit riktigt snygga! Men den negativa saken är att jag måste införskappa nya bh's av dess slag och som inte det är nog lär jag få göra om det eftersom min bröstoperation inte kommer gå av stapeln förens i oktober, livet är inte alltid enkelt men lätt dagens I-land's problem, haha!


Tar på krafterna! 12/7

Go eftermiddag alla mina bloggläsare! Dåså är det ÄNTLIGEN dags för att uppdatera, haha! Jobbade morgon idag och därför jag inte bloggar förens nu eftersom jag behövde vila, tro mig det tar på krafterna att gå upp kl 04:00, haha! Men hade en riktigt  bra dag på jobbet trots allt och det är det viktigaste! Idag händer inte så mycket, funderar på att  ta en fika på stan ihop med några kompisar eller om man ska äta ute senare ikväll, visst låter det mysigt?! =D Jag måste faktiskt säga att jag saknar mitt festande len hel del, men trots detta är jag ändå nöjd med tillvaron, dvs så länge jag inte hittar någon lite våt pöl ellet brun korv på golvethaha! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!


Vad tycker ni om min senaste accossoar?! ;)
Bild från min Instagram MollyNilson heter jag där

 

Lilli Wood And The Prick & Robin Schulz - Prayer in C

Nu är den min!

Denna tröjan tycker jag är så fruktansvärt söt, perfekt till ett par svarta eller jeans-leggings :)
Den kommer bli så bra och längtar redan tills jag kommer få hem den, hihi


Du hittar den och några till Här


I'm back!

Dåså är man hemma från gymmet och ska inom kort göra iordning lite mat eller hur man vill tolka det, haha! Undertiden jag gör det ska jag också ringa ett par samtal båda lika viktiga, men på olika sätt, mer än så får ni inte veta ;) Ska också försöka hinna svänga förbi Maxi innan eller efter jobbet, man måste ju ha fredagsmys, right?! ;) Idag känns det som inget kan gå fel och bara för jag säger det, lär precis allt gå fel, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

I'm back!

Dåså är man hemma från gymmet och ska inom kort göra iordning lite mat eller hur man vill tolka det, haha! Undertiden jag gör det ska jag också ringa ett par samtal båda lika viktiga, men på olika sätt, mer än så får ni inte veta ;) Ska också försöka hinna svänga förbi Maxi innan eller efter jobbet, man måste ju ha fredagsmys, right?! ;) Idag känns det som inget kan gå fel och bara för jag säger det, lär precis allt gå fel, haha! Nu ska jag fortsätta med mitt, bloggar mer sen igen, puss på er!

Finns det popcornskplar?! 11/7

Go morgon kära bloggläsare, ska inom kort bege mig mot gymmet, men flrst måste jag bloggeliblogga, haha! Solen skiner ute som vanligt, dock är det inte lika varmt som det var igår, men det är på gott och ont, Gucci gillar det åtminstonde, haha! Lite senare ikväll blir det jobba och därefter blir det fredagsmys, weeee! Något Gucci & Santos har gemensamt är att båda gillar popcorn, super gulligt, dock undrar jag om det finns popcornskålar för iller och hund, vad tror ni?! =D


Dinner!

 
 

Mobilinlägg!

Hej på er alla sötisar, ska inom kort bege mig mot gymmet flr att bränna lite kalorier men först ska jag fixa ett par sista saker :) att bero på något helt annat, idag har jag lyckats tappa mobilen, riktigt tur att personalen hitta den för någon annan, puh! Var som sagt ute på stan ihop med Emma och kikade lite i affärer, hittade dock inget speciellt, men kommer väl fler tillfällen?! :) Nu ska jag göra mig klar för att åka till gymmet, bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev så GALAT FAB!
Jag älskar den, det är verkligen flower power, haha!
Nej men ärligt, skulle bli perfekt inför en varm sommar utgång
Toppen och halsbandet gör verkligen hela outfiten och sånt gillar jag!
Armbandet är ur gulligt trots att det inte är guld och diamanter på passar det perfekt ihop till detta
Byxorna och skorna är hur snygga sm helst


Toppen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Armbanden hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Just do it!

Dags för fix och trix! 10/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Ska inom kort hoppa i duschen för att sedan börja fixa mig inför dagen. Ska iväg till Tyota för att fixa en sak och därefter ska jag in mot stan för att traäffa en kompis, ska bli riktigt skoj! Har också hunnit med att busa massor med Gucci så nu är hon trött och belåten, åtminstonde är jag det, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!

Mobilinlägg!

Hej på er kom hem för ca 30 min sen men har i te hunnit ta nig tid förens nu, haha? Gucci har fått något ryck och springer runt hela lägenheten.... Ett under att vi inte fått något klagomål :D Nu ska vi fira lill-lördag innan vi ska sova, imorgon är vi lediga wee :D


Dagens fråga!

Är det sant att du köper vatten på flaska till dina djur?


Hur detta har kommit fram har jag inte en aning om, men det stämmer faktiskt, haha! Anledningen är mycket enkel. Jag själv är väldigt nojig med vad stoppar i mig och inte tala om vad jag dricker (vatten), haha! Alla hundägare är olika, men jag skulle aldrig kunna med att ge min hund vatten från något snabbmat ställe eller på något random toalett och hoppas jag inte är ensam med den saken :) Sen tycker jag det känns lite små B att ta med sig vatten från egen kran, kanske är fjantig men så känner jag och därför prioriterar jag att köpa vatten på flaska hellre till min lilla sötnos, hihi ^^ Fast andra sidan varför ska inte djuren också få leva lyxliv?! =D



Perfekt!

Dessa örhängena tycker jag är riktigt snygga och passar perfekt till en snygg håruppsättning som en enkel toffs eller donat, givetvis ett par snygga klackar så blir det mjau ;)


Guld hittar du Här    
&     Silver hittar du Här


 

Bra dag på gymmet!

Dåså är gymmet klart och ska inom kort och ska sätta mig ner med lite jobb som inte blivit klart :) Allt har gått fint och knappt märkt av någon träningsverk från rygg och mag-passet igår, riktigt härligt! Nu ska jag göra iordning en shake och sedan blir det att ta det lite lugnt innan jobbet, måste också hinna hämta ut mitt paket, men skulle kunna ta det i samband när jag ändå ska iväg senare, smårt va?! =D


Mot gymmet! 9/7

Go morgon alla bloggläsare, åh vilken härlig dag det är ute! Solen skiner som vanligt och jag är på toppen humör. Ska inom kort bege mig raka ävgen mot gymmet för att bränna lite kalorier, idag blir det ben-pass, inte så jätte skoj men går hyffsat snabbt som tur är, haha! Lite senare ikväll blir det jobb och hoppas på det kommer gå hyffsat fort, har en obehaglig känsla att värmen kommer bli till en stor nackdel, men det får tiden avgöra helt enkelt ;) Dags att dra mig, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

En mycket lyckad dag!

Go kväll alla bloggläsare, kom hem för bara någon minut sen och är helt slut efter allt spring på stan, haha! Funderar på om mina fötter blivit ovana i klackar =S Förut kunde jag ha det 2 - 3 dagar i rad, men nu så behöver jag 1 dags vila, HELT SJUKT! Mina föräldrar var som sagt på besök tidigare idag och blev även bjuden på middag, samt fika, inte fel! Gucci var också givetvis med, vilket hon gillade trots värmen :) När dom hade åkte begav vi oss vidare till nagelsalongen för att fräscha upp mina klor och tro mig det var behövligt! När jag var klar där gick jag lite till på stan, samt unnade mig en Red Bull som ni såg i klippet ;) Därpå begav jag mig till gymmet och nu sitter jag här, trött men väldigt lycklig att ha min lilla vove i knät <3 Nu ska vi kika film och äta popcorn, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


Blev riktigt nöjd, farliga men ändå söta, me like ;)


Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Raw!

Denna bikinin är så GALET SÖT så jag nästan tror att jag DÖR!
Tänk er mig i den med mitt blonda hår, bruna hy och mina tuttar som hoppar upp och ner, haha!
Okej det sista kan ni skippa, men helt ärligt min lantinska kropp i denna skulle nog få vilken kille som helst  titta bort en stund, ungefär som det brukar vara på gymmet, oh sexy-lady 


Du hittar den Här


Det betyder så mycket!

Något jag tycker är så fruktansvärt gulligt är killar man är intresserade utav och som är intresserade utav en berättar att dom faktiskt kikar in på blogg lite då och då. Det är verklien ett naw-moment som får en att inse att han vill faktiskt veta mer om mig och lägger udnan en tid för det också. Dock är det inte alla som erkänner detta, men dom som gör det växer verklgien i mina ögon, inte att personer följer bloggen, mer att han är intresserad utav mitt liv jag lever och att han tar sig tiden, super gulligt!


Finner inga ord! 8/7

Go morgon alla bloggläsare, saknat mig?! Klart ni har, haha! Kom precis utifrån duschen och ska inom kort göra mig iordning för att gå lite på stan ihop med min föräldrar, ni vet vad det betyder?! Pengar! =D Skoja eller åtminstonde till viss del ;) Solen skiner och jag är på toppen humör, i daglig ordning väckte Gucci mig mitt i natten och ville leka, men svaret var enkelt..... Tydligen var det något miffo som inte fattar att man inte ska spela musik kl 02:30 eftersom vissa kanske sover -_-' Det tog mig 1 timme innan Gucci blev trött på nytt så vi fick en ''underbar'' kväll ihop, haha! Måste ocksp hinna röja lite innan dom kommer, hann nämligen inte klart allt så vi hörs mer sen igen, puss på er!

Yesterday!

 


 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev väldigt neutral eller hur man ska förklara?!
Den blev inte så spexad och tycker det blev riktigt braä ndå!
Det som gör hela outfiten är självklart skorna och främst klänningen som är så frutansvärt SNYGG!
Halsbandet hjälper till att bryta lite kontraster och örhägena är mest till för att se söta ut, vilket dom också gör! Perfekt för en sommar utgång :)


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här


Städdags!

Hej på er, kom precis hem från Gymmet och har också hunnit med en liten promenix men den lilla råttan som ...... säger -_-' Nu blir det att göra iordning lite lunch för att sedan ta tag i städningen, det är nämligen som så att mina föräldrar kommer till mig imorgon och då vill jag ha det någolunda snyggt ;) Tiden verkligen flög iväg på gymmet och dom första 30 min tänkte jag massor på min lilla tjej, men verkar som det gått bra :) Nu hinner hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Första dagen ensam hemma! 7/7

Go morgon alla mina sötnosar, ska inom kort göra mig klar för att trippa mot gymmet undertiden Gucci sover. Funderar på om man ska skaffa sig  en babymonotor  eller vad det heter så man kan höra om hon blir ledsen :) Känns inte speciellt jätte aktuellt att ha henne i bilen en varm dag som denna, då får hon hellre prova att vara hemma en stund där det är svalt och skönt :) Igår var vi som sagt ute på äventyr och det var mycket populärt för både valp som människor. Hon har också fått äta på resturang första gången i sitt liv och tyckte maten var jätte go, dock försökte hon roffa åt sig min mat också, men där gick gränsen, haha! Nu hinner jag inte sitta Här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!


Veckans planer!

Dåså är Veckans Planer äntligen klart! tog sin lilla stund men det var det helt klart värt ;) Som ni ser innehåller denna massa skoj, det ända jag inte ser fram emot är imorgon då jag ska städa, men funderar faktiskt på att ringa hit någon städfirma, haha! Gucci har varit helt knäpp hela dagen och med detta menar jag massa bus, fast hellre det än kl 02:30 som sist, haha! Eftersom jag vet att Gucci inte har några som helst problem att komma till nya människor eller följa med mig på mina olika upptåg kan jag med säkerhet säga att hon kommer passa perfekt i mitt liv och med bra uppfostran kommer hon bli minst lika fab som mig ;) Nu ska vi kika lite film innan vi ska ut och gå våran lilla kvällspromenad, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!


PS: missade besiktningentisdag & bokning av frisörenonsdag.....
Alltid glömmer man något, haha!


Långt ifrån rätt!

Hej på er alla bloggläsare, kom precis innaför dörren och ska inom kort sätta mig nermed Veckans Planer! Dagen har varit speckad med massor och därför jag inte hunnit med att uppdatera förens nu, tyvärr...... Men hoppas det är okej! Blev en sväng till Hjo där vi hade tänkt ta oss ett dopp i vättern, enligt 118800 skulle det vara 15¤, men när vi väl doppat foten insåg vi att det var långt ifrån rätt, haha! Istället Åkte vi ner till hamnen för att unna oss lite gott och blev sittandes i solen ett bra tag! Men nog om detta, dags att sätta igång och bloggar mer sen igen, puss på er!


Mobilinlägg!

Hej på er alla bloggläsare, sent som vanligt men så får det bli idag, haha! Igår blev det en "spontan" utgång och jag var givetvis nykter, men främst för Gucci's skull! Hon sov hela kvällen och kanske inte var så konstigt med tanke på hur mycket jag lekt med henne, haha! Nu sitter vi på en parkbänk nykissade (inte jag) och inväntar dom andra för att äta lite god mat, ska nog beställa något år henne också ;) Aja nog om detta, bloggar mer sen igen, puss på er!




Teknikens värld!

Hej på er, kom rätt nyligen hem och ska ionom kort göra mig irdning för att träffa lite kompisar. Eftersom min mobil tog semester och alarmet inte gick igång som det brukade innebar det att jag kom försent till min nagel-tid och fick boka om den...... Blev riktigt förbannad, men sånt händer, tyvärr..... Lyckligtvis blev fikan av trots allt ihop med Mia & Becca, vilket var super trevligt! Berättade om min ''underbara'' upplevelse till Dalarna och allt som hände, GALET, haha! Aja nu ska jag platta genom håret och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


En härlig dag väntar oss!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv kom jag precis ut från duschen och ska inom kort göra mig klar för att bege mig in till stan för att få mina klor fina på nytt, hihi ^^ Ska också se om några vänner är lite sugna på en lunch eller en mydsig fika ihop och med lite tur håller vädret uppe så kan Gucci också vara med, hihi ^^ Får inte heller glömma av att hämta ut mitt paket som kom för någon dag sen :) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Dags att göra lite nytta!

Hej på er, ska inom kort bege mig till affären för att köpa lite fredagsmys till mig och Gucci. Blev inget gym idag, men som ni kanske förstår är det för valpens bästa så hon slipper vara ensam mer än nödvändigt nu när hon är så liten, iaf dom första dagarna :) Ska också hämta ut ett paket som kommit till mig och är lite smått fundersam vad det kan vara eftersom jag har helt glömt av vad jag beställt, känner mig så oehört ''duktig'', haha! Nog om detta, dags att göra sig iordning för att sedan utföra lite ärenden, bloggar mer sen igen, puss på er!

MKTO - Classic

Check!

Dessa 3 toppar tycker jag är så snuskigt snygga och efter mycket om och men har jag ÄNTLIGEN klickat hem alla 3, samt lite annat också givetvis ;)


                                   Den till höger hittar du Här

Den till till vänster hittar du Här                                                  

                                  Den till höger hittar du Här


Senaste fynden!

Sist jag var hemma hos mina föräldrar gick jag och Mami i lite olika affärer av olika skäl, men främst för att ladda upp inför valpen och även köpa lite saker till köket. Jag hittade dessa 2 ''burkar'' jag fastnade för direkt! Det ända tråkiga var att det inte fanns ris, men fpr försöka leta vidare ;)


Btw, man ser rätt tydligt hur jag prioriterar, haha!


I'm back! 4/7

Go morgon alla bloggläsare kom precis hem från jobbet och Gucci var med för första gången, vilket gått kanon bra! Höjdpunkterna för henna var utan tvekan kisepausen och hemfärden, haha! Som ni märkte av blev uppdateringen lite halvkass igår och ska berätta allt senare så kommer ni förstå varför, haha! Allt jag kan säga är massa otur och massa flyt ^^Nu blir det göra iordning mat till dom små och sen så kanske jag åker till gymmet en snabbis, men får se! Bloggar mer sen igen, puss på er!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten är jag benägen på att för och tycker den blev riktigt bra!
Klänningen är hur SNYGG  som helst och örhängena är verkligen ur SÖTA
Ringarna hjälper till att behålla hela outfiten på en lagom nivå och halsbandet gör så att den verkligen käns lyxig och glamorös. Sen till skorna som är riktickt läckra, det man heller inte ser är att dom har en klittrig baksula, FAB!


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Skorna hittar du Här 


Videoinlägg!

Kategori:

Snart dags för avfärd! 3/7

Go morgon alla mina bloggläsare, hoppas  allt är väl med er! Själv kom jag precis utifrån duschen och ska inom kort göra mig iordning för att bege mig till ........ där jag ska hämta valpen, samt träffa en kompis under vägen, hihi ^^ Eftersom jag är ledig idag passar det utmärkt att hämta den lille, det ända tråkiga i det hela är att det regnar....... Känns som sommare är faraway, haha! Nej nu ska vi inte hänga läpp, dags att spackla fejan för att sedan puttra upp med röda faran, bloggar mer sen igen, puss på er!


Dagens fråga!

När och om du skaffar barn, hur tror du att du kommer bli som förälder?


Ja du en mycket bra fråga faktiskt, men jag antar att jag kommer bli en hyffsat bra förälder och barn vill jag givetvis ha :) 2 pojkar och en flicka, det hade varit perfekt! =D Sen hur jag kommer bli som förälder är väldigt svårt att säga, men eftersom jag själv har haft toppen föräldrar som gett mig det jag behövt (ibland lite för ofta), haha! Så misstänker jag att jag kommer bli lika dan, skämma bort mina barn med det jag anser som tycker behöver, hämta och lämna dom på skola/träning, ah ni fattar. Det komiska var att jag och en av mina tjejkompisar pratar om att vi ska ta med våra hundar 1 gångi  månaden ner till Göteborg för att lämna in dom på en hundsalong där dom får ett varmt bad, pedikyr och får pälsen borstad, undertiden vi shoppar, haha! Så utgår man från det där kommer mina barn bli riktigt bortskämda, haha! ;) Men sen är uppfostran också jätte viktig, jag är väldigt sträng mot mina djur när dom är små, inte att jag slår dom, men dom ska veta vad rätt och fel är. Är man sträng från början och även är givmild får man ut av det senare i livet, iaf när det gäller djur, haha!

Dags att göra lite nytta!

Hej på er, då ska jag inom kort göra mig klar för att bege mig mot jobbet och göra lite ''nytta'', haha! Var som sagt iväg  för att hämta ut mitt paket efter gymmet och sncka om att det var mycket folk, fast vad hade jag egentligen förväntat mig, haha! Solen skinerr för engång skull och är å sett och vis bra bra att jag slipper bli pisse våt påväg till bilen och dåligt att jag inte kommer kunna njuta av det fina vädret...... Men sånt är livet, nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan blir det jobba på, bloggar mer sen igen, puss på er!


Fab!

Dessa ringar tycker jag är så GALET SNYGGA!
Tycker dom är både lite neutrala, samtidigt väldigt glamorösa vilket är bra om man vill ha det mer än på fest
Det finns även liknande ringar i ljusare Guld och Silver, som jag visat er tidigare som också är ur snygga
Men tycker dessa är lite mer, look at me



Du hittar dom Här
 

Mobilinlägg!

Hej på er! Som ni det håller jag på att pinar mot själv med stretching, fast andra sidan har jag heller ont nu en liten stund 5 dagar i rad som sist, fy! Undertiden jag tog bild till bloggen kom en jätte gullig och inte tala om musklig kille fram till mig ^^ Han undra varför jag tog så många bilder och ah mitt svar var långt från det bästa "någon måste göra det"..... Hur som helst slutade det med att han bjöd ut mig, men eftersom jag ska jobba idag fick jag tacka nej.... Men jag fick hans nr och skulle höra av mig i veckan hihi ^^ Nu blir det plåga mig klart sen blir det mot MAXI för att hämta ut mitt paket, yey! :D


1 dag kvar! 2/7

Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni sovit gott för det har iaf jag, hihi ^^ Ska inom kort bege mig mot gymmet för att sedan åka och hämta ut ett paket, samt köpa lite saker till kylen, äta bör man annars dör man ;) Det känns som det kommer bli en helt FAB-day to day, inte mig emot heller, haha! Att bero på något helt anat, imorgon ska jag ÄNTLIGEN få hem min lilla valp, fatta vad jag längtar! Ska också få lite sällskap upp, vilket ska bli väldigt roligt men av vem är inte 100 bestämt, antingen av Stoffis eller av Anton, men får se vem det kan tänkas bli! Nu hinner jag inte sitta här, dags att göra lite nytta, bloggar mer sen igen, puss på er!
 
 


Min nya grej?!

I veckan som var fick jag hem min löslugg och jag bara måste säga att jag STORMTRIVS i den!
Något jag ofta får komentarer av är att jag har ett väldigt sött och dockigt ansikte och med luggen gör det bara ännu tydligare + att den framhäver mina ögon verkligen till max, LOVE IT!
Dessutom tycker kille jag träffar jag är minst lika söt med som utan lugg, OPS sa visst för mycket ;)


Du hittar den Här


Man får inte vara blond!

Hej på er, det varma sommarvädret verkar gå mot sitt slut vilket för visså är både skönt och väldigt tragiskt..... Mest tragiskt eftersom vintern närmar sig med stormsteg och jag är inget jätte stort fan av vintern direkt, tur för mig att jag kommer befinna mig lite i värmen, hihi ^^ Har dock lovat ....... att eventuellt följa med på skidsemester, jag fick nämligen välja att antingen frysa ihjäl på ett ishotell eller frysa ihjäl i en skidbacke, ärligt vilket tror ni man väljer?! ;) I en backe kan man åtminstonde bränna lite kalorier + att det fans gym & Spa på hotellet =D Aja nog om detta, ska inom kort iväg för att jobba lite grann, ska bli skoj och kan knappt fatta att denna veckan med massa extra jobb håller på att ta slut =O Men måste också erkänna att det ska bli himla skönt att gå tillbaks till sitt ''gammla'' liv igen med inte fullt lika många timmar :)




Ett måste till stranden!

Denna Sarongen är hur söt som helst och något alla tjejer borde unna sig, även jag ;)
Den skulle bli PERFEKT till min utlandsresa som börjar närma sig allt mer tiden går, GALET!


Du hittar den Här


Dinner from Yesterday!

 

1 Juli

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv ska jag inom kort trippa mot gymmet för att bränna lite kalorier. Känner mig lite små seg idag faktikst, funderar på om jag håller på att bli sjuk =S Får hoppas det inte är något som bryter ut innan torsdag! Idag ska jag inte göra så super mycket, kika valp-grejer, hämta ut mina hormoner och gymma i daglig ordning, känner mig väldigt duktig ;) Vädret är väl okej, men får hoppas det klarnar upp, bloggar mer sen igen, puss på er!