Dagens fråga!

Hur kommer det sig att du är så anti unga mammor?Om du själv vill bli accepterad måste du acceptera andras val också förstår du väl?


Den största anledningen till att jag är anti unga mödrar är främst för att dom saknar utbildning och har inte samma möjlighet att ge barnet samma uppxät som en moder med gymnasie eller högskoleutbildning. Jag säger inte att dom är sämre mammor, absolut inte! Många unga mödrar kan visa sig dubbelt så bra än äldre i vissa fall. Men dom jag syftar på är dom som anser att deras familj & vänner ska ta hand om barnet då dom ska iväg på shopping eller ut och festar, med andra ord dom som inte tar mamma rollen på fullaste allvar..... Sen att blanda ihop mödraskap och transsexuallism är 2 helt olika saker..... Ena kan du påverka själv genom att använda dig utav previtivmedel och det andra klassas som en sjukdom och inget du kan påverka.....


 

Mobilinlägg!

Hej på er, har precis tränat klart och ska inom kort bege mig hemåt för att fixa mig inför kvällen :) Kan också meddela er om att det gick kanon bra hos tandläkare och fick beröm för mina tänders placering, som om jag skulle ha haft någon påverkan på den, haha! När jag var klar där begav jag mig hemåt där jag fixade iordning ett par mackor för att sedan bege mig mot gymmet och här är jag nu, svettig och sjukt osnygg, haha! Nu blir det att bege dig hemåt för att fixa sig och kanske hinner jag med att göra lite mat, bloggar mer sen igen, puss på er!



Söta örhängen!

För ett tag sen hittade jag dessa super söta örhängena
tycker dom är riktigt fina och passar både till vardags som till fest
Dessutom kostar dom typ ingenting och ska faktiskt beställa hem någon utav dom
Frågan är bara vilken.... Vilken hade ni valt?!


Guld Här

Silver Här


 

Så fruktansvärt typiskt!

Jag lovade som sagt att berätta om vad jag råkade göra igår på gymmet och här kommer det..... Jag körde på som vanligt, gjort 30 min cross, 15 min cykel och lite andra ben och armövningar. allt flöt på och jag bestämde mig för att gå in att träna där Easyline maskinerna fins, det är egentligen till för pansionärena och lilla mig, haha! Iaf eftersom jag hade varit helt själv där i 20 - 25 minuter antog jag att det inte skulle komma in någon och att jag kunde schyster min sport-bh eftersom saker och ting inte låg rätt och nu kan ni nästan gissa vad som händer..... Undertiden jag står där vid spegeln och gräver kommer Herr Musklig in och där står jag med händen inanför min bh, haha! Jag viste inte vart jag skulle ta vägen och hade egentligen lite kvar men valde att gå hem och skämmas i tysthet, haha! I vanliga fall brukar jag inte göra såhär utan gå in på toaletten, men jag valde att chansa och det gör jag ALDRIG om igen, haha!


Ett tips till er tjejer, gräv inte i era sport-bh's på gymmet och är det nödvändigt, gå in på toan, haha!


Glad Valborg! 30/4

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på toppen humör, varför?! Det kan ni allt ta och fundera över, haha! Kl 13.10 har jag tid hos tandläkaren vilket känns halv kul eftersom jag är lagom motiverad till detta, men ska nog gå bra ;) Men innan dess ska jag svänga förbi Västtrafik för att hämta ut ett kort, jag fattar ingenting som vanligt, haha! När jag är klar hos tandläkaren blir det att dra blir det att dra sig mot gymmet för att senare göra sig fin inför kvällen och har redan packat ner kläderna jag ska ha inför ikväll :) Var som sagt iväg igår för att fixa nailsen och blev SUPER NÖJD! Tyckte dom blev riktigt fräcka, frågan är hur dom ska se ut nästa gång, förslag?! Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Så typiskt mig!

Hej på er alla sötnosar, kom precis hem från gymmet med blandade känslor, men mest komiska, råkade nämligen göra en liten klantig grej, haha! Men mer om det kan jag berätta om imorgon ;) Nu blir det att göra iordning en varma koppen för att sedan krypa ner till kojs. Att bero på något helt annat fick jag med mig 2 röda rosor hem, av vem behöver jag inte ta upp, men en super gullig tanke :) Dock råkade jag lägga dom i baksätet där jag klantigt nog kastade in väskan, haha! Så sjukt typiskt mig, men det verkar som dom inte tog någon större skada :) Att bero på rosor, finns det inte något språk för detta?! 1 rosa du var underbar etc?! Om det är någon av er som har koll få ni jätte gärna skriva ner det! :) Nu ska jag fixa mig en varma kopp och så hörs vi mer imorgon igen, natti!


Ur gullig video!

Fick detta klippet skickat utav en kompis som jag tyckte var så fruktansvärt gulligt, haha!
Det är bara så hundar och katter talar 2 olika sorters språk ;)


You and I forever!

Nu blir det att bege sig in till Skövde för att möta upp en kompis, sen dra till nagel salongen där jag har tid kl 17:45 och därefter blir det gym :) För att orka med dagen blir det en stor red Bull som vanligt! ;)


Toppen produkter!

Denna produkten tycker jag är super, använde mig utav den själv när jag skulle tappa det sista inför olika plåtningar och funkade kanon bra! Dessutom har den ett helt okej pris beroende på hur benägen man är på att gå ner i vikt nu till sommaren dvs.
Min personliga favorit är den till vänster, men den till höger är inte heller fy skam :)


Glöm inte använda er av rabattkoden borntowin och få 10% rabbatt, gäller i hela deras sortiment fram till 30/4


Green Coffe Bean hittar du Här     &     Raspberry Ketones hittar du Här


Var försiktiga!

Dagenss telefonfölsäljare börjar bli rätt farliga och dom gör verkligen allting för att få sina saker sålda, vilket är tragiskt....... Därför ska man vara riktigt försiktig när sådanna personer ringer och tänka efter vad det är man säger. Det är nämligen så att många utav dom börjar klippa i ljudklippen och säger man Ja eller Okej under samtalet kan dom klippa ihop ljudet så det låter som att man tackat ja till deras produkt...... Därför ska ni vara noga med vad det är för ord ni använder er utav! Min fråga till personer som dessa är hur kan dom sova gott om nätterna?!


 

Därför har jag 2 gym-kort! 29/4

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner och jag är på riktigt bra humör! Idag har jag inget speciellt planerat mer än att få mina nanglar fixade, ringa ett viktigt samtal och ska nog una mig en Red Bull i det fina vädret när jag ändå beger mig in mot stan ;) Lite senare ikväll bär det av till gymmet i daglig ordning och blir styrka för hela slanten, vilket inte alls är fel! Eftersom jag har 2 gym-kort är jag lite kluven vart jag ska träna idag, men det löser sig om inte annat! För er som undrar varför jag har 2 gym-kort är det för att man har sina fördelear med att blogga och detta är en av många ;) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Calvin Harris - Summer

Klar!

Hej på er alla finisar, då är man klar på gymmet och passet gick riktigt bra! Var sjukt omotiverad när jag kom fram tills jag släppte allt jobbigt som varit, att gymma borde på ett sött klassas som terapi ;) Nu blir det att ta en varm dusch för att sedan mysa ber sig i soffan med en varma koppen :)


Besök på praktikplats inom kort!

Hej på er, kom hem för ca 1 timme sen, men ska inom kort iväg igen för att besöka min praktikplats jag ska till imorgon eventuellt :) Har hunnit med att laga lite mat/nudlar och även skickat iväg massa arbetssökningar så känner mig hel nöjd! Nu är det bara besöket kvar, kommer nog gå fint nog men lite nervös är man allt, haha! Innan jag kom hem passade jag på att införskaffa mig nya fransar, vilket är behövligt med tanke på att jag inte har så jätte många kvar eller jag vill mest vara på säkra sidan, haha! Nu ska jag äta upp maten och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Utgång-outfit!

Denna outfitenn blev väldigt gullig men ändå lite hård också om ni förstår vad jag menar?! :)
Toppen är ur söt, armbandet och örhängena är riktigt snygga
Byxorna och skorna är sjukt snygga och enligt mig lyfter upp hela outfiten.


Toppen hittar du Här

Örhängena Här

Armbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Långt från snällt!

Jag vet inte om ni lagt märke till detta eller om det bara är jag som är väldigt observant?! Men har ni tänkt på att vid nästan varenda gym ligger det 1 pizzeria intill?! Det tycker jag är så sjukt elakt, tänk när man gjort värsta woorkouten, man är hungrig och sen känner man doften, inte snällt..... Enda skälet att jag inte går in är för att jag luktar svett och är helt ofixad + att jag nyligen förbrännt massa kalorier, men ändå, haha!


 

Det ser ljust ut! 28/4

Go morgon alla bloggläsare, då var det måndag igen och känner mig faktiskt lite små seg, men vem gör inte det på en måndag?! ;) Idag har jag lite små saker att stå i, ska på möte, lämna in lite blanketter, bada Santos vilket är mindre uppskattat från hans sida och senare ikväll blir det gym, as always ;) Solen skiner och hoppas jag kommer igång allt eftersom under dagen, det verkar osm att jag kommer kunna få komma ut på praktik 1 vecka tidigare än vad jag trodde, vilket inte är fel! Dock vet jag inte om det kommer påverka mina uppdatering, men problem är till för att lösas :) Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
Blev take away igår från resturang Ming, lovely!

 

Veckans planer!

Hej på er, blev precis klar med Veckans Planer och känner mig riktigt nöjd, trots att inägget blev lite sent :) Veckan som kommer ser ut att bli riktigt awesome, det ser ut som jag har något att göra varje dag + att jag har alltid något roligt att se fram emot alla dagarna som kommer, vilket är toppen! Ska också försöka sätta mig ner med min videoredigering till lägenhetsvisningen så den hinner bli klar och så får ni se hur jag bor med ;) Hade super mycket veckan som var så hann aldrig bli klar helt med den, fortfarande rätt mycket kvar, men ska försöka sitta ner med det under helgen om jag inte hinner med det i veckan! ;) Nu ska jag bege mig hemåt och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Hahaha!

Egentligen borde man inte skratta åt detta, men hur kan man låta bli att inte göra det?!
Lite roligt är det faktiskt, haha!



Galet sötsugen! 27/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er själv är det bara bra! Kvällen igår behöver vi inte prata om, mycket blev inte som man hade tänkt sig men slutade bra trots allt, haha! Har precis satt mig med lite jobb och ska fortsätta efter detta inlägget :) Idag är det Söndag och jag är något förbannat sötsugen, GALET! Ska kanske sluta bomba kroppen med sötsaker under helgerna och gå över till 1 dag i veckan istället, haha! När jag är klar med mitt här blir det eventuellt att åka hemåt är hos mina föräldrr för er som inte vet. Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Pic från min instagram, MollyNilsson heter jag där


 

Perfekt dopklänning!

Den 3 Agusti kommer jag eventuellt befinn mig uppe i Norrland om inte jobb står ivägen dvs :)
Jag ska nämligen på dop för lilla Silla och behöver ha någon riktigt snygg klänning
Så just nu kikar jag runt lite överallt och fastna för denna och tyckte den var riktigt söt!

Bara ett problem, vad för skor ska jag ha till den, haha!


Klänningen har du Här


 

Sanna Nielsen - Undo & Empty Room

Igår kväll innan jag skulle lägga mig kikade jag på Sannas musikvideo till Undo och jag blev riktigt besviken...... Ungefär liknande besvikeles som Ephoria videon, kanske lite mindre eller jag vet faktiskt inte.
Tycker faktiskt Empty Room's musikvideo var dubbelt så bra! Känns lite som dom förstört låten, jag får inget grepp om vad allt snurrande och sandkastande har med saken att göra?!
Det känns platt och väldigt tillgjort alltihop, en mix av Ephoria och Bad Romance, nä jag blir sur......





Orgasmmaskinen fanns kvar! 26/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv vaknade man för någon timme sen och precis ätit lite frukost :) Ska inom kort bege mig mot gymmet för att göra dagens kondispass, efter det ska jag till frisören för att fixa till håret och därefter ska jag bara ta det lugnt innan det blir dags för utgång :) Var som sagt kalas igår och när det var slut stack jag direkt till gymmet för att köra styrka och gick super! Tiden då jag tävligssimmade hete det gymmet Plaza och var väl där nästan konstant, haha! Jag var lite nyfiken om dom hade kvar maskinen som jag så fint döpte till orgasmmaskinen, haha! Varför den fick det fina namnet var för att det kändes som man ''fick orgasm'', men då på helt fel ställe, as obehagligt, haha! Så var tvungen att återuppleva lite sweet memories igår ;) Idag blir det fullt fokus på att springa på bandet och crossen, bloggar mer sen igen, puss på er!


För er som vill läsa om inlägget om orgasmmaskinen
http://itsallfake.blogg.se/2011/november/orgasm-pa-gymmet.html


Dagens outfit!

Köpte som sagt nya leggings för någon dag sen då jag var inne i stan och tycker dom var riktigt balla + att man får sjukt snygga ben ;) När jag var på Maxi höll en kille på att köra in i en bil eftersom hadde ögonen på annat, haha! Håller jag på att bli en trafikfara?!


 
 

Home sweet home!

Hej på er, kom rätt nyss hem till mina kära föräldrar och sitter just nu och inväntar gästerna som bör dyka upp om 20 min :) Innan jag begav mig hemåt svängde jag förbi Maxi för att införskaffa mig en Red Bull + svänga förbi gymmet, behövde fråga en sak. Det är nog det bästa av allt att komma hem till dom, inte att svänga förbi gymmet utan att köpa Red Bull innan man åker, haha! Nu ska jag hjälpa till med lite förberedelser innan gästerna kommer, bloggar mer sen igen, puss på er!


När jag kör bil älskar jag att köra lite omvägar, tycker det är så himla mysigt med naturen, så länge jag får vara i bilen dvs, haha!


Hur ska vi gå tillväga?!

En kompis till mig anser att människan är det vidrigaste djuret på hela planeten och till viss del kan jag faktiskt förstå honom.....


Vi förorenar planeten med miljö gifter

Vi hugger ner regnskogar

Vi utrotar djur pga päls, betar eller horn

Vi spärrar in djur i små inhängnader och intalar oss att dom mår bra


Jag personligen tycker han har rätt i det vi säger, vi hävdar att vi är fantastiska men egentligen är vi riktigt hemska.... Vi är en art som håller på att bli ett slags monster som anser allt i världen är vårt och skövlar regnskogar, sätter in djur i burar, förorenar luften, förorenar havet med olja och andra kemikalier och vi förorenar också rymden med massa skrot. Ibland är det sköbt att ställa sig en tanke ställare vart vi är påväg och hur ska vi lösa detta problemet?!


 

Nu ska det bli mitt!

Dessa 2 halsband tycker jag är riktigt läckra!
Har faktiskt letat som en idiot i hela Skövde efter det till vänster, haha!
Det Silvriga har jag redan som tidigare vilket var en gåva från ett av mina X, men vill ha det Guldiga eftersom jag har ett smycke som skulle vara så dödens snyggt till ;)


Det Guldiga hittar du Här     &     Det Silvriga hittar du Här


 

Galet! 25/4

Hej på er alla bloggläsare, ursäkta att jag inte hunnit skriva förens nu men började min dag med att städa igenom hela min lägenhet och tro mig det var behövligt, haha! Tog mig nästan 2 timmar att få undan allt från golvet, GALET! Men nu är det gjort, nu blir det till att göra sig iordning för att åka hemåt för att gå på kalas, Mami fyller nämligen år idag :) Det är lite komiskt för hon och jag fyller på samma datum som jag, bara att jag fyller månaden före henne, så när fyller jag år då?! ;) Aja nu ska jag börja spackla fejan, bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Färdig!

Mpbilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på Skatteverket för att få tag på lite papper angående min flytt och när jag är klar här blir det att ta nytt id-kort för att sen träffa Nettan. Att bero på något helt annat har jag inte ätit någon mat förutom frukost och det var vid 8 tiden, haha! Galet! Jag vet att många av er velat se hur färgen blev och var så osäker om det blev bra, men fått jätte söta kommentarer av både killar och tjejer så samlat lite mod mu och hoppas ni gillar det :) Det blev lite missförgat som ni kanske ser men har tid hos frisören nästa fredag så ska det nog ordna upp sig :) Nu är det snart min tur så vi hörs mer sen igen puss på er!


Vad tycker ni?! :)




Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blev riktigt cool och med hjälper av blinget håller den outfiten stilren
Detta är veerkligen något jag skulle kunna tänka mig bära under en utgång


Bodyn hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


Mitt nästa projekt!

Som många utav er kanske redan förstått ÄLSKAR jag att bränna pengar och det kan vara allt från kläder, smink, smycket etc. Men det jag tänker på nu är inredningsprylar, något jag också tycker är så himla roligt att kika på! Tänkte försöka göra iordning min balkong nu till sommaren så man kan ta en drink med en vän eller en mysig frukost ihop med något speciell, just saying ;)


Dock hittar jag inga matchand stolar till bordet, men om ni har något förslag får ni jätte gärna säga det!


 

En fartfylld dag! 24/4

Go morgon alla gullungar, idag vaknade jag på strålande humör och när jag kom ut ifrån sovrummet möttes jag av solsken, har ni tänkt vad mycket lite sol kan göra med ens dag?! :) Fick också besök av en sotare runt 8 tiden, tur förm ig att jag redan var vaken, haha! eller jag tror han var det, han hade med sig  en jätte tandborste och tror knappast den var till för avloppet, haha! Idag händer det en hel del faktiskt jag ska ta nytt id-kort, skicka iväg ett super viktigt brev, fylla i några blanketter, boka tid för mina klor och lite senare ikväll bär det av till gymmet ihop med någon av mina brudar. Nu ska jag fokusera på att göra klart lite andra grejer och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Gårdagens shopping, haha!
Pic från min Instagram, MollyNilson heter jag där ;)


Go kväll!

Hej på er, kom precis innaför dörren efter ett riktigt skönt pass på gymmet! Allt har gått super bra och passet vi gick på hete Bodybalance, vilket ingen av oss verkade ha något vidare utav, haha! Vilket gjorde att jag genast ställde mig frågan hur jag klarar av att gå i mina klackar, naturförmåga?! ;) Nu när träningen är avklarad vilket innebär att det blir det mys framför tv:n med en Varrma Koppen innan det blir dags för kvälls shaken, jag önskar er alla en toppen kväll och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Dagens fråga!

Hur många skor har du, vilka är dina favoriter och varför har du så många skor?


Exakta antalet jag har är jag inte helt 100 på, men skulle säkert vara 30 - 40 par :) Låter värre än det är och tänker inte räkna efter heller för då lär jag få dåligt samvete, haha! Alla skor älskar jag lycka mycket, men beroende på tillfälle, helt klart! Men om jag måste välja får det nog  bli hm..... dom utan klack, tycker som är riktigt häftiga :) Sen till varför det blivit endel kan jag inte svara på, fastnat för dom och sen klick, haha!


 

Mobilinlägg!

Hej på er sitter nu på en jätte mysig restaurang ihop med Challan och blev en sallad för min den :) Vi har också bokat in oss på ett pass kl 18:10, lite smått nervös är man allt med tanke på sist, haha! Nu ska jag vara social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 

Måste vara ett tecken!

Denna har jag haft ett vakande öga på ett bra tag nu och tycker den är super snygg!
Dessutom ligger den på REA så kanske är meningen att jag ska klicka hem den eller vad tror ni?!
Hade funkat super till utgång och dessutom är håraccessoarer riktigt hett i år :)


Du hittar den Här


Det börjar bli irriterande!

Något jag faktiskt börjar störa mig på allt mer är Bogrens personalen och nu syftar jag inte på bartenderna utan några helt andra figurer...... Vilka är det jag syftar på?! Jo det ska jag berätta, dom jag syftar på är vakterna till själva inträdet som gör samma grej over and over again. Sedan dagen dom insåg att jag var transsexuell har dom slutat bett om mitt id-kort. Det kanske låter som en patetisk grej, men när jag förstod att detta inträffade endast mig och att det spelar ingen roll vad för folk jag är ute med blir man självklart irriterad! Jag anser att dom diskriminerar mig och skulle inte bli förvånad om det är för att jag är transsexuell, som om det är något jag valt självmant -_-' Jag tycker dom ut över detta är toppen, samt resterande personal, men kan man inte acceptera olika typer av människor och deras ''val'' att leva kanske man ska fundera på om ordningsvakt är det rätta yrke?!

Man kan inte alltid vara på topp! 23/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas det är bra med er och att ni fått sova som ni ska för det har inte jag..... Vaknade till vid 03.54 då min granne raslade till ovanför mig och känner mig lite smått halvdöd, vilket är ''jätte trevligt'' NOT! Men man kan inte vara fab always eller hur?! Hade faktiskt en riktigt toppen dag igår så får se det positivt + att det är tok fint väder och det är alltid något :) Idag har jag inga jätte planer ska möta upp en tjejekompis vid 15:00 för en go fika eller lunch, vi har unte riktigt bestämt oss som vanligt, haha! Jag är riktigt sugen på en färsk sallad + att det nyttigt ;) Därefter ska vi gå lite på stan, boka in oss på ett pass för att sedan mötas upp på gymmet senare ikväll, men boxning är redan uteslutet som aktivitet, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer, jag bloggar mer sen igen, puss på er!


För er som undrar vad för fondation jag använder mig utav är det 3 in 1
Den är super och håller riktigt länge!


 

På gymmet!

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag hittills och om inte säger jag bara, livet blir bättre, haha! Själv är jag på gymmet och svettas ihop med alla dom andra, riktigt mysigt or not, haha! Har också fyndat ett par nya leggings, as snygga och konmer matcha perfekt till ett par tröjor jag äger ;) Aja nu ska jag fortsätta med mitt, puss på er!


Vågat, men den är min!

Jag verkligen ÄLSKAR detta linnet och ångrar inte en dag att jag inte klickade hem det!
Dock kan det väcka lite oönskade uppmärksamhet pga dens u-ringning så kan vara bra med en sport-bh som täcker lite mer än den min gör, haha! Men absolut super och man känner sig riktigt snygg på gymmet + att många killar väljer gärna maskinerna brevid, haha!


Du hittar den Här


Mobilinlägg!

Hej på er, nu bär det in till Skövde där jag utföra ett sjukt viktigt ärende, vilket känns tok skönt! Efter det ska jag kanske hälsa på Tommi & Nemo, samt Herr Silla som jag har döpt deras unge så fint till, haha! Detta är en glädjes dag så detta måste firas med en stor burk Red Bull, love my life <3


Snygga Sport-BH's

Dessa 2 tycker jag är SJUKT SNYGGA!
Hade det funnits en vit hade jag utan tveckan köpt den


Den svarta hittar du Här     &     Den röda hittar du Här


 

Bränn fett på ett effektivt sätt!

Det jag och många andra tjejer tävlar mot klockan till badsäsongen och alla vill vi ha snygg kroppar till stranden. Man får tips av olika tidningar om diverse övningar & dieter etc... Men det jag märkt funkat väldigt bra är intervallträning, vilket också är riktigt roligt och tänkte därför dela med mig hur jag gör ;)


Löpning 75- 85 m x 5

Gång 25 - 15 m x 5


Det bästa av allt är att man inte behöver ha tillgång till gym eller löpband utan kan gör detta utomhus!
Så vad väntar du på?! Just do it ;)


 

Blandade känslor! 22/4

Go morgon alla bloggläsare, igår la jag mig väldigt tidigt och fick min 10 timmars sömn men fortfarande väldigt trött, vilket är skumt?! O_o Får hoppas det släpper under dagen, kanske behöver få i mig en Red Bull?! ;) Idag händer inte så jätte mycket ska ringa ett SUPER VIKTIGT samtal, möta upp en tjejkompis på stan och lite senare ikväll blir det gymmet, vilket ska bli super skoj! Jag ska nämligen gå på zumba-pass och hoppas det är bra mycket roligare än boxningen, hade träningsverk 2 dagar i rad, haha! Dessutom har jag liteblandade känslor för dagens pass eftersom jag är så otroligt ''grym'' på att dansa, haha! Bild på detta kan ni bara glömma ;) Nu ska jag pyssla med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 

Var som sagt iväg förra veckan för att hämta ut mitt nya gym-kort


Go kväll!

Hej på er, denna dagen blev långt från vad jag hade tänkt mig, MEN färgen blev iaf bra och det är åtminstonde något, haha! kom iväg väldigt sent från mina vänner vilket innebar att när jag väl hade kommit till gymmet var det stängt och jag var på tok för trött för att åka till det andra...... Kanske lika bra eller vad tror ni?! Funderar faktiskt på redan nu att gå och lägg mig och på så vis får jag mina 10 timmar, vilket var länge sen jag fick :'( Får se vad jag hittar på men vi hörs mer imorgon igen, puss på er!



Vad har jag att förlora?!

Hej på er, kom precis hem från frisören där dom fixade iordning min utväxt, vilket var tok skönt! Eftersom jag fick ''flex-tid'' hann dom inte med att göra allt, men eftersom jag har min kontakter som involverar utbildade frisörer löste det sig iaf ;) Har varit så sjukt trött på mitt blonda hår och känner att det skulle vara skoj att prova på något nytt! Så igår införkaffade jag mig lite hårfärg för att utforska ny mark och skiter det sig har jag tid hos min frisör imorgon igen så vad har jag att förlora på detta?! :)


Frågan är: är detta alla färg-paket?!


Utgångs-outfit!

Denna outfiten blev riktigt snygg och håller ändå kvar klänningen i fokus
Örhängena och armbandet äger jag själv och är tok snygga ihop!
Är riktigt sugen på att klicka hem resterande delar som klänningen, kjedj-bältet och skorna


Klänningen hittar du Här

Kjedj-bältet hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Skorna hittar du Här

Örhängena hittar du på Fionavincent


Bilder från grillfesten!





Håll tummarna! 21/4

Go morgon alla mina kära bloggläsare, allt väl?! Här är det bara fint, vaknade för en stund sen och ska inom kort slänga i mig lite frukost. Solen skiner och jag är på toppen humör! Det verkar också som jag eventuellt skulle kunna komma in till frisören redan idag, men dom skulle höra av sig under dagen :) Ibland är det bra att ha sin kontakter ;) Nu vankas frukost, sen frisören med lite tur och senare ikväll blir det gym som vanligt :) Vi hörs mer sen igen, puss på er!


Tycker denna koppen är så sjukt snygg, felet med den är att de står Coffee, haha!


Veckans planer!

Blev rätt nyligen klar med Veckans Planer och det ser ut som det kommer bli en toppen vecka, OM allt går enligt mina planer! Vet inte om veckans skiljer sig något från veckorna som varit mer än att jag ska börja träna 6 dagar i veckan, sen om jag lyckas eller ej är en annan 5:a, haha! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och fortsätta med Top Model och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


Sista för idag!

Hej på er, efter jag blev klar med allt jobb la jag mig i sängen för att nörda lite Top Model, samt försöka titta i kapp det jag missat, vilket var massor, haha! Nu blir det fullt fokus på att göra klart Veckans Planer för att sedan fortsätta där jag var :) Tro mig det tar längre tid än vad ni förstår, men så värt det när det är klart! Nu måste jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss  er!

Söndag igen! 20/4

Go morgon allihopa, vaknade för en bra stund sen och kom inte igång med att blogga fören nu...... Aja bättre sent än aldrig! Igår vart det grillfest och vi fick kanon fint väder till också, dock lite kyligtIdag men det löste vi med filtar och ett stort täcke till mig, haha! När det var dags att avrunda begav jag mig till gymmet för att bränna lite kalorier för att sedan åka hemåt :) Idag händer inte så jätte mycket, jag ska lägga mest tid åt jobb för att sedan åka hemåt till mina föräldrar en snabbis, såg också i fredags att jag hade bokat min hårfärgning på helt fel vecka, haha! Så typiskt mig att missat det, haha! Aja nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Fick ni med ett påskägg igår?! =D


 

Mot grillfesten!

Hej på er, jag ska strax iväg på grillfest och vet inte om jag kommer blogga något mer idag?! Men om inte annat ska kameran med och massda bilder kommer tas! Vädret är super fint och solen har varit framme hela tiden, riktigt mys! Hann fockså med att ixa till lockarna från yesterdat och har värsta fluffet som ni ser, haha! Nu hinner jag inte sitta här mer vi hörs eventuellt mer sen igen, puss på er!


Ska jag göra det?!

Dessa skorr tycker jag är så dödenssnygga!
Har kikat på dom hur länge som helst men aldrig blivit av att jag klickat hem dom......
Men funderar starkt på om jag ska göra slag i sak nu när dom ändå ligger på REA =D
Eller vad tycker ni?! :)


Skorna
hittar du Här


 

Hoppar utgång och satsar på gymmet! 19/4

Go morgon alla bloggläsare, som många av er märkte igår blev det dåligt med uppdateringar och det var för att jag inte mådde speciellt bra, det hände nämligen en grej under utgången som gjorde att jag tappade helt motivationen till att göra något inlägg överhuvudtaget...... Det var ingen som gjorde mig något utan mer självförvållat så ni inte blir jätte oroliga, men vill helst slippa tänka på det så orkar inte ta det just nu. Idag var det tänkt tgång men hoppar nog det av 2 skäl och ska nog lägga lite tid på gymmet, känns mer behövligt eller hur man ska säga?! Nu ska jag bege mig hemåt till min läögenhet och så bloggar jag mer sen igen, puss på er!


Bild från instagram, MollyNilson heter jag där


 

Jag har gjort mitt val!

För någon dag sen frågade mi tjejkompis mig om jag skulle vilja hänga med på Cirkus, senast jag var på cirkus var jag 5 - 6 år och skulle tyckte det vore skoj, fram tills jag såg detta....... Jag blir så förbannad när jag ser sånt, då är ändå gången då min medmänsklighet försvinner helt till as som dessa och jag är benägen på att döda personerna i fråga som håller på med detta! För mig är det helt oförståligt att man kan göra så mot stackars små djur, djur som inte vet bättre får en HEMSK uppväxt...... Men vad gör man inte för pengarnas skull?! Jag har iaf bestämt mig att jag inte ska stöttq cirkusar i framtiden!


Super läckra!

Som ni tidigare vet är jag helt IN LOVE i Jeffrey Campbell och dessa skor nedan är inget udantag heller!
Tycker dom är riktigt snygga och till en snygg klänning, byxor eller ett par söta shorts skulle dom bli döds-läckra läckra eller vad säger ni?!


Du hittar dom Här


 

Ses vi ikväll?! =D

Kanske lika bra?!

Kom precis innför dörren men ska strax iväg för att bege mig mot gymmet, galet vad jag flyger, haha! Idag blir det styrka och ska försöka trängas bland killarna vid hantlarna, känns inte fullt så skoj men kanske går bra vad vet jag?! Var som sagt ute och fikade ihop med Challan  & Linus vilket var jätte skoj, vi pratade om massa grejer bland annat om Norrlandsresan ;) Tänk att jag lämnar Västergötland frivilligt för det där, helt sjukt! Men kanske lika bra och så kanske jag kan få en mer korekt bild av vad det innebär att bo där uppe?! Just nu förknippar jag Norrland med björn, norrsken, varg, snö, kallt, vildmark, bäver, tält och folk som springer nakna i någon skogen och sjunger sånger, haha! Aja nu hinner jag inte sitta här mer, efter gymmet blir det duscha för att fixa sig för utgång, puss på er!


 

Upp kom jag!

Hej på er, kom rätt nyligen hem från stan ihop med detta monstret, snacka om att jag ångrade att jag bosatt mig högst upp, paketet är typ hälften så stort som jag är, GALET! Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan möte upp Challan & Linus på stan. Därefter blir det raka vägen mot gymmet så funderar på att byta redan nu, dum idé?! Dessutom är det värsta skitvädret ut blåser och har sig + att det är sjukt kallt! Aja nu ska jag sluta klaga finns faktiskt dom som har det värre, nu måste jag göra iordning mig och bloggar mer sen igen, puss på er!


 

Utgångs-outfit!

Jag bara älskar denna outfiten, klänningen är helt fantastisk, halsbandet och ringarna är super läckra och örhängena och skorna är verkligen döds-läckra, just love it!
Detta skulle passa perfekt till en utgång, event, bröllop eller varför inte en gala?!
Det kan tyckas att det blir lite för mycket bling, men tycker blir riktigt snyggt till och ihop med en snygg uppsättning blir denna outfiten riktigt magisk :)


Klänningen hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Jag fattar ingenting! 17/4

Go morgon alla bloggläsare, solen skiner som vanligt, däremot är det lite små kyligt ute vilket är mindre trevligt....... Men så länge det inte kommer snö är jag nöjd och det kanske blir varmare under dagen?! Hoppas på det! Idag har jag massor att stå i, jag ska fika med en tjejkompis runt 12 tiden, gymma, hämta ut ett paket och lite senare ikväll blir det utgång, gash! Kan också berätta att jag har träningsverk i armarna och i benen, ser säkert ut som en fågelskrämma när jag går i mina klackar, så räkna inte med någon outfit bild för då lär jag trilla haha! Benen kan jag förstå eftersom jag hade kondition igår, men i mina armarna förstår jag mig inte på överhuvudtaget?! O_o Aja, mer än detta hade jag inte att berätta, bloggar mer sen igen, puss på er!


Ser fram emot att få dom fixade!




Tur att ingen på gymmet vet!

Hej på er, kom precis utifrån duschen och känner mig ''riktigt'' snygg eller inte, haha! Gymmet gick riktigt bra och tyckte jag sprang duktigt på bandet undertiden jag lyssnade på Barbie Girl, fy vilken tur att ingen hörde vad jag lyssnar på gymmet, då skulle dom nog tro att jag var helt knäpp, haha! Kände mig också lite smått ut tittad, tror mitt linne var lite väl vågat, men också väldigt uppskattat,haha! Men det positiva var att dom inte ploppade ut undertiden jag sprang, då hade jag garanterat dött på plats, haha! Fy vad hemskt, dö på gymmet =S Nä då finns det bättre sätt att dö på, inte för jag planerar det men tänkt rent generellt ;) Aja nu ska jag dricka upp min Varma Kopp och så hörs vi mer sen igen,, puss på er!




#Selfie - The Chainsmokers!

Denna låten är riktigt grym och älskar att springa till den!
Sen att man blir riktigt party sugen är en annan 5:a, haha!

Löv the song <3


Videoinlägg!

http://itsallfake.blogg.se

Kategori:

Dagens fråga!

Vad är ditt tips om man vill bära klackar på krogen, något speciellt man ska tänka på?


Det viktigaste är att skorna är bekväma och att man får bra stöd från dom, det är inte kul om man får ont redan efter 1 - 2 timmar...... Priset har ingen som helst betydelse anser jag, det viktigaste är att man trivs själv i skorna man går i. En grej man kanske bör välja bort är att göra som jag gjorde, haha!

Jag hade köpt mina Jeffreys väldigt nyligen och hade användt dom i 1 vecka när jag tog på mig dom till krogen, vilket jag ångrar än idag....... Skorna var helt förstörda och var inte sig lika efteråt, där rök 1500 åt funders, vilket  var mindre skoj....... Jeffrey Campbell är toppen till krogen, man får inte lika ont i fötterna utav dom som man kan få av andra skor. Ska man ha Jeffrey's till krogen föreslår jag att man sliter ut dom lite innan och inte använder dom när dom är helt nya. Det är därför jag endast har 1 par utgångs skor och det är mina första Jeffrey's som blev mitt första och största misstag i skoväg, haha!


 

Kroppskedjor!

Något som jag tycker är riktigt snyggt är kroppskedjor och märkt att fler börjat använda sig utav det också!
Tycker det blir så himla fint antingen till en hel svart klänning eller en enfärgad topp
Jag har själv en svart klänning som skulle få den lilla extra touchen med hjälp av detta smycket :)
Frågan är bara vilken färg man ska välja, vilken hade ni valt?!


För den Guldiga hittar du Här                               För den Silvriga hittar du Här


Skönt att få det gjort! 16/4

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Blev som sagt en tur på stan, samt gymmet igår ihop med Nettan igår, vilket var jätte skoj! Träffade även på Mami, vilket var jätte roligt och insåg att jag saknar henne lite trots att vi sågs för ca 3 - 4 dagar sen :) Idag har jag inga jätte planer ska mest vara hemma, ta det lite lugnt och eventuellt lura med Challan till gymmet, men det är för en god sak iaf, hihi ^^ Ska också påbörja inspelningen av min lägenhetsvideo jag har lovar er så sjuuukt länge! Antar att den mesta av tiden kommer gå åt till det så vidare ledig lär jag inte bli, haha! Nu ska jag pyssla med lite annat och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Var som sagt och hämtade ut mitt paket igår, kan ni gissa vad som finns i?! ;)


Vi är alla olika!

Något man väldigt lätt glömmer bort är stess och hur det påverkar oss negativt, har ni tänkt på det?! Det sägs att stress kan förkorta en människas liv och att man kan öka risken för diverse sjukldomar om man inte tar ordet stress på fullaste allvar. Idag lever vi i en värld som styr av stress tyvärr. Det kan vara att ens ekonmi inte går ihop, man har svårt att få fast jobb, man jobbar för mycket eller har familjerelationer som gör att man inte kan koppla av etc..... Då är det väldigt bra om man kan stressa ner, men hur man gör det är så olika och lite det jag tänkte ta upp idag! :)

Alla människor har olika sätt att koppla av somliga tränar, bakar, shoppar, läsa en bra bok, blogga, läsa bloggar ,göra sysslor i hemet och andra gör det genom att spela på JackPotCity. Vad som är rätt och fel kan varken du eller jag avgöra åt någon anna! Bara för att tränig kan vara avkopplande för mig betyder det inte att det passar någon annan, right?! :) Jag vet personligen att jag måste hålla mig själv i sysselsättning för att kunna koppla av och att läsa en bok är ingnting jag väljer självmant..... För mig spelar det ingen som helst roll om en av mina vänner tycker det bästa som finns är att sätta sig ner till en bra bok eftersom det passar henne, men kanske inte mig. Därför tycker jag var och en ska få koppla av på sitt sätt oavsett om det är träning, fika på stan, spela spel eller att blogga! Jag kommer aldrig kunna bestämma över ditt liv och du kommer aldrig bestämma över mitt, man gör det man själv känner fö1 ;)  




Go kväll!

Hej på er, ber om ursäkt att jag inte bloggar fören nu men kom precis hem ifrån gymmet och har haft det super skoj! Istället för att göra ett av mina boring-pass valde jag att följa med på boxning, vilket jag dock ångrade redan efter en kvart, haha! Efter vi kört det i 1 timme gick vi lite på bandet för att sen bege mig hemåt och här sitter jag nu, hihi ^^ Nu blir det göra iordning Varma Koppen för att sedan krypa ner i sängen, men innan dess måste jag ringa Annelie, vi hörs mer imorgon igen, puss på er!



Mina nya sötnosar!

Har säkerligen tjatat hål i huvudet på er om dessa skor och förra veckan fick jag ätnligen hem min 2 älsklingar och vad ska jag säga?! Sjukt snygga och riktigt bekväma, just löv them <3


Ni hittar dom Här




Mobilinlägg!

Har precis hämtat ut mitt paket och passade också på att köpa mig en Red Bull, haha! Nu blir det att hämta upp Nettan för att gå lite på stan för att sedan kötta en stund på gymmet, inte helt fel, ska också passa på att hämta ut mitt nya gym-kort, btw är det en toppen dag och bloggar mer sen igen puss på er!




Aldrig sett förut!

När jag satt och letade igenom lite olika produkter hittade jag denna
Tyckte den lät väldigt intressant och visste inte ens att något sådant fann överhuvudtaget!
Eftersom jag aldrig sett något liknande förute ville jag visa er den, jag hade utan tvekan köpt den om jag hade gillat caffe, men hade det funnits ichoklad hade jag utan tvekan köpt den!

Om du funderar på produkten får du inte glömma rabattkoden borntowin som ger dig 10% rabatt vilket förövrigt gäller på hela sortimentet


Du hittar den Här


Love my life! 15/4

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Här är det bara toppen och kom hem rätt nyligen så ska inom kort göra iordning lite mat för att sedan bege mig in till stan där jag ska möta upp Nettan. Eftersom jag blev tvungen att avboka min laserbahandling blir det en mindre sak att göra, men gråter inte för det! :) När jag ändå ska in till stan blir det boka ny tid för mina ''klor'', hämta ut nytt gym-kort och eventuellt ett paket och lite senare ikväll blir det gymmet as always ;) Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!




 
 

Go kväll!

Hej på er, kom precis utifrån duschen och ska inom kort sätta mig i soffan för att bara ta det lugnt, men innan dess måste jag fixa ett par saker :) Passet gick utmärkt och ska verkligen inte klaga, det enda jag var besviken över var att jag fick håll dom sista 2 km, men sånt är till för att träna upp eller vad säger ni?! ;) Skulle egentligen gå på min laserbehandling imorgon, men eftersom jag fått lite förhinder fick jag flyttaa den tills nästa vecka =/ Lite trist men kanske lika bra?! Jag hoppas också på att mitt paket kommer imorgon eftersom det inte dök upp idag...... Mycket som hänt man inte tänkt sig, men trots det har jag haft en toppen dag, bloggar mer imorgon igen, puss på er! 


 

Blandade känslor!

Detta klippet tycker jag både hemskt och fruktansvärt gulligt på en och samma gång, haha! 
Man kan faktiskt inte rå för att man skrattar till trots det som händer ^^'
Dessa 3 små sötnosar få bli veckans sötisar :)



Utgångs-outfit!

Tycker denna outfiten blrev riktigt nice, inte för mycket men ändå inte för lite, förstår ni vad jag menar?!
Halsbandet, blusen och byxorna tycker jag är riktigt söta och ringarna är supersöta
Men dom som stciker ut mest är skorna som är  fruktansvärt snygga så man nästan tror man ska dö, haha!
Jag får verkligen sommarkänsla när jag ser denna outfiten, just lov it :)


Blusen hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Ringarna hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

Önskar er alla en trevlig måndag! 14/4

Go morgon mina kära bloggläsare, hoppas ni har sovit gott för det har iaf jag gjort! Sitter just nu på Arkus, men slutar rätt snart om jag inte misstar mig :) Efter detta ska jag hem för att ha möte med en sponsor via Skype, hämta ut ett paket och lite senare idag blir det gymmet då kondition står i centrum. Har fått en riktigt bra start på den nya veckan och hoppas det håller i sig också. Mer än detta hade jag inte att berätta om, jag bloggar mer sen igen och så får ni ha en fortsatt trevlig måndag, puss på er!
 

Veckans planer!

Go kväll alla tålmodiga bloggläsare, blev precis klar med Veckans Planer och måste säga att detta kommer bli en GRYM vecka! Men jag längtar allra mest till lördagen för då väntar det utgång med mina brudar (som vanligt), haha! Idag har jag ägnat den mesta av min vakna tid till att jobba, men nu är det klart vilket innebär att jag kan koppla av hela veckan lång! Nu ska jag ta mig min nattishake för att sedan dejta kudden :) Eftersom jag ska upp tidigt imorgonbitti är det lika bra att lägga sig i vettig tid, har ingen vidare lust att känna mig halvt döende som jag gjorde hela förre veckan, haha! vi hörs mer imorgon igen, natti! 


 

Vad ska man säga, haha!

Go morgon alla bloggläsare, hoppas allt är bra med er! Själv vaknade jag rätt nyss och känner mig pigg och glad, hihi ^^ Vilket är väldigt konstigt eftersom jag inte kom i säng efter kl 4 - 5, haha! Galet, men ska inte klaga. Idag händer inte så jätte mycket ska sätta mig med lite jobb och lite senare ikväll kommer Veckans Planer upp ;) Nu blir det att göra iordning en shake och sen tillbaks till jobbet, vi hörs mer sen igen, puss på er!


 

Hur vill ni ha det?!

Något jag ständigt undrar över är om ni är nöjda över hur det är idag eller finns det något ni vill ha mer utav i bloggen?! Det kan vara lite allt möjligt, allt från  träningstips, dieter, bilder, shoppingtips, privatliv, videoinlägg, fler inlägg på helg eller vardagar, filmtips etc :) Om ni har någon fundering eller ideér får ni jätte gärna säga till och så ska jag försöka ordna det! :)

 
 
 
 
 

Tecken från gud!

I år fyller Zalando hela 2 år och detta firas med REA ut mängde av varor + ge möjligheten att få ytterligare rea på varor som inte ligger på REA.
Klänningen och toppen tyxcker jag är riktigt fantastisk!
Jackan & dom svarta Jefferysarna är ur snygg och dom vita Jefferysarna är super söta, just löve them!
Jag har faktiskt letat som en tok efter Jefferysarna till höger, men aldrig hittat dom i min storlek fören nu!
Så detta måste vara ett tecken från gud, utan tvekan! ;)


Glöm för guds skull inte använda er av rabattkoderna A10BdaySE
(Gäller endast IDAG 12/4)

10% köp för 1000
15% köp för 1500
20% köp för 3000


Klänningen hittar du Här                           Toppen hittar du Här
        Jackan hittar du Här
Vita Jefferys hittar du Här                            Svarta Jefferys hittar du Här


 

Mobilinlägg! 12/4

Go morgon alla läsare, sitter nu på ett fik ihop med mina föräldrar och 2 av vår släktingar, vilket är super! Efter detta ska vi gå på Hem & Hobby och hoppas att jag ska kunna hitta något fint till lägenheten :) Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bild kommer

Hemma äntligen!



Mobilinlägg!

Hej på er, är just nu på gymmet och precis avslutat mitt konditionspass som gick förvånadsvärt bra, fattar ingenting?! Men det är alltid kul när det går bra ;) När jag har duschat och gjort mig iordning ska jag bege mig hem till mina föräldrar, känns nästan som jag träffar dom lika ofta som jag träffar mina andra vänner, haha! Anledningen till att jag åker hem är flr att Rödan ska få sina däck bytta, för ni har väl inte glömt att 15/4 är sista dagen man får köra med vinterdäck?! Om man nu inte vill böta dvs ^^ Dessutom funderar jag på att inte åka hem nästa helg så kan säkerligen bli en hel helg hos dom vem vet?! :) Nu ska jag cykla vidare här och så hörs vi mer sen igen puss på er!




Dinner from Yesterday!

Igår var jag & Charlotte i stan och vi sprang säkert runt i 1 timme för att hitta någonstans att luncha. Kändes som att vi sprang runt halva Skövde, men tillslut hittade vi en toppen resturang som vi var båda överens om att vi ska besöka snart igen! Maten var super god och personalen var jätte trevlig, inför nästa gång ska jag försöka snappa upp namnet på resturangen också, haha! ;)
 

 

 

Ruskigt snygg och inte speciellt dyr!

Jag bara älskar denna dressen tycker den är så sjukt läcker och till ett guld eller silver halsband skulle den bli riktigt nice! Dessutom är den inte speciellt dyr, perfekt för en utgång och man vill visa upp lite former eller vad säger ni?! Funderar starkt på att klicka hem den, hihi


Du hittar den Här


 

Go morgon/eftermiddag! 11/4

Go morgon/eftermiddag alla readers, ber om ursäkt att denna veckan varit som den vart men har haft fullt upp med AF och även nya sponsorer som tillkommit, super skoj! Men tar som sagt lite extra tid då som ni kanske förstår?! :) Idag har jag inget super stort inplanerat, ska bjuda en kompis på lunch då vi också ska planera mitt Walpeper-party, boka tid hos frisören, köpa lite mys inför kvällen och lite senare ikväll blir det en sväng till gymmet. Nu ska jag damsuga lite här hemma och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 
 

Mobilinlägg!

Hej på er, då sitter man i bilen påväg hem efter en toppen dag i Skövde med Challotte :) Vi sprang säkert runt i en timme och letade efter någon restaurang men efter mycket om och men hittade vi ett toppen place. När vi var klara på stan letade vi present till hennes broder och därefter begav vi oss till Tommie & Nemo där vi suttit fram till nu typ :) Nu blir det ta av sig sminket och mysa ner mig vid tv:n :)

Jätte donat!

För någon dag sen köpte jag denna, det är en jätte donat och den är hur läcker som helst! Har dock inte hunnit använda den än, inväntar till rätt tillfälle helt enkelt och vad jag menar med det kan ni allt bra klura på ;)
Till en snygg outfit kommer den bli sjukt snygg till, hihi


Utgångs-outfit!

Denna outfiten är så GRYMT snygg och blev riktigt nöjd över den :)
Shortsen är riktigt läckra och ska faktiskt klicka hem dom själv, funkar så gott som till vardags som fest!

Skorna har jag visat er tidigare men dom är riktigt snygga och tycker dom smälter in fint till alltihop.
Ringarna och örhängena blir riktigt snygg ihop och med hjälp av t-shirten bryter den lite av det ''hårda'' stuket


T-shirten hittar du Här

Örhängena hittar du Här

Skorna hittar du Här

Shortsen hittar du Här

Ringarna hittar du på Fionavincent


Ops, I di't again! 10/4

Go eftermiddag, ursäkta att jag inte bloggar fören nu men hade helt glömt av det! Jag blev helt fast i mitt jobbsökande, haha! Idag har jag bara letat jobb från kl 08:30 fram tills nu, tiden går förvånadsvärt fort och får hoppas det ska gå vägen :) När jag är klar här ska jag möta upp Challan i stan, vi ska gå i lite affärer, äta på något mysigt ställe och leta present till Challans broder från samma moder eller jag tror det åtminstonde, haha! Det kommer sitta riktigt fint med lite mat i magen sen, är underligt hur länge jag kan gå utan någon mat, senast jag åt var kl 08:00 (shake) och fram tills dess har jag bara tuggat på mitt lilla tuggummi, haha! aja nu ska jag fortsätta med mitt jobbsökande, bloggar mer sen mina sötnosar!


Go kväll!

Hej på er, kom precis hem från gymmet och ska inom kort hoppa in i en varm dusch. Passet idag gick skit och vet inte vad som hände riktigt, när jag när jag hade sprungit 6,5 km fick jag plötligt svårt att andas och var tvungen att sänka hastigheten......... Riktigt besviken på mig själv, fast andra sidan är det inte så konstigt eftersom rummet där banden, cyklarna och crosstrainerna står funkar inte vetelationen som den ska........ Ser fram emot deras flytt då vetelationen kommer funka som den ska! Bättre lycka nästa gång eller hur är det man brukar säga?! :) Som ni kan också ser har jag fått upp dom nya tapeterna, är riktigt nöjd! Ska spela in en video nästa vecka så ni får se hur jag bor som jag dessutom lovat er, löften är faktiskt till för att hållas right?! :) Nu ska jag hoppa i duschen och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!





Dagens fråga!

Jag funderar på att börja gymma men vet inte vad jag ska tänka på? Vilket gym använder du dig av?


Jag börjar alltid med att se mig om kring vad för gym det finns att välja på, vilka som har dom bäst priserna och det bäst utbudet + personalens bemötande! Dom flesta gym brukar ha något som heter prova på vecka eller att första gången är gratis, vilket är toppen att nyttja om man har mer än 1 gym att välja på dvs. För det mesta håller jag mig till ett och samma gym, men har också lite andra gym att välja mellan, men det är mest för att få lite variation i min träning ;)


 

Pic from yesterday!

Igår blev det en liten tur in i stan för att möta upp Annelie för att käka och gå i lite affärer. Blev lunch på Thai Paak och var riktigt musisgt, som ni ser tog jag 4 små rätter och satt inte alls dumt i lilla magen, haha! 
 
 




Super fina!

För er som undrar vart jag köpte mitt halsband jag visade förra veckan måste jag tyvärr berätta att det inte finns i lager längre.... MEN det finns 2 halsband som ser på pricken likadant ut bara att kedjan skiljer sig på ena och på den andra är det kedjan och den lilla symbolen i mitten :) Sjäkv tycker jag dom båda är riktigt snygg, men min personliga favorit är den högst upp till vänster! Dock kostar den en aning mer, sen o mdet är värt eller ej får vara upp till var och en, jag hade inte tvekat en sekund om jag inte hade haft ett liknande halsband...... Det är en av anldnignarna till varför jag överväger ;)


Ni hittar den till höger Här     &     Den till vänster Här
 
 
 

Inga direkta planer! 9/4

Hej på er mina kära bloggläsare, hoppas allt är bra med er och att ni mår fint! Gårdagen blev det dåligt med updateringa men saknade insperation till att blogg, varför vet jag dock inte....... Men så kan det vara ibland! Idag är det onsdag och har ings direkta planer, mer att jag ska till gymmet senare ikväll, missade mitt styrkepass igår, men nin kondition får jag banne mig inte missa, vill faktiskt få upp den så man inte känner sig halvt döende under dom sista minutrarna, haha! Nu ska jag fortsätta med lite annat grejs och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Ursäkta för bildbrist....


Mobilinlägg!

Hej på er mina sötnosar, sitter nu med Annelie på Thai Paak och precis beställt 4 små rätter + dessert. Timmarna på af är var dom längsta och absolut tråkigaste timmar jag haft i hela mitt liv, haha! Men när dom var klara så åkte jag glatt iväg till maxi för att köpa mig livets dryck ni ser nedan, hihi ^^ Nu ska jag vara social mot Anneli så bloggar mer sen igen, puss på er!




Vad tror ni?!

Har länge funderat över nya tränings-outfit och har visat upp dessa tidigare som jag tycker är dö-läckra, hihi
Vilka tror ni att jag har beställt?! =D


Toppen hittar du Här                            Linnet hittar du Här
 Linnet hittar du Här


Kunde haft det betydligt roligare! 8/4

Go morgon mina söta läsare, vet ni vart jag är?! I skolan eller det känns åtminstonde som det, haha! Min morgon startade kl 06:00 och gick förvånadsvärt bra att komma upp, kan vara för att jag fick ligga och dra mig i ca 1 timme innan, haha! När jag är klar här blir det raka vägen till ICA, jag behöver en Red Bull och sen blir det raka vägen till Skövde där jag ska möta upp Annelie. Just nu händer det massa skoj i mitt liv, det tragiska är att jag inte kan berätta allt men ni märker så småning om I gess :) Nu ska jag peppa mig riktigt ordentligt inför den kommande timmen, bloggar mer sen, puss på er alla finisar!


Hur söt är inte denna filmen eller, utan tvekan veckans sötisar och på en tisdag dessutom =D


Problem är till för att lösas!

Det finns många synpunkter om detta klippet och det är fullt förståligt anser jag. Vissa hävdar att djuret ska avlivas och andra tycker det är helt okej eftersom den inte har något ont utav det.

Jag tycker det inte är speciellt konstigt överhuvudtaget, hunden verkar inte ha ont av ha 2 ben + att hen är född såhär och vet inte hur det är att ha 2 ben för den delen heller. Dessutom är hundar helt omedvetna om att dom har 4 ben?! Det lärde jag mig när jag gick på gymnasiet och läste hundkursen då vi skulle gå igenom en fårhage med en liten bro där det är 5 - 6 cm mellanrum mellan varje bräda för att fåren inte ska komma över och då visade sig att inte en enda hund var medveten om sina bakben och trampade fel, så frågan är det så plågsamt?!

Dessutom om det skulle det vara en människa skulle vi väl inte få för oss att avliva hen för att han saknar två armar eller inte kan gå?! Man får helt enkelt anpassa miljön efter hen, detsamma borde gälla för små djur. Problem är till för att lösas! ;)


Snart gymmet då!

Hej på er, kom precis hem och ska inom kort bege mig mot gymmet för att kunna bocka av mitt kondis-pass ;) Men innan jag göra det behöver jag fylla lilla magen med lite mat! Tycker det är så himmla härligt att vara på gymmet och bara kötta, kan vara lite jobbigt ibland, men kommer man bara iväg så går det av bara farten, hihi ^^ Nu ska jag ladda om mina batterier och så hörs vi mer imorgon igen, puss på er!


 
 

Utgångs-outfit!

Denna outfiten tycker jag blir riktigt grym och vilken tjej skulle inte vilja äga något av detta?!
Skorna, byxorna och toppen är hur läckert som helst och man vill bara ha det!
Armbandet är mest för en liten extra toch, men det som gör hela outfiten är ändå halsbandet som tar allt fokus, men inte så konstigt med tanke på hur snyggt det egentligen är!


Toppen hittar du Här

Armbandet hittar du Här

Halsbandet hittar du Här

Byxorna hittar du Här

Skorna hittar du Här


 

En fin komplimang!

Go morgon/eftermiddag, kom precis innaför dörren och slängt i mig en shake, men ska snart iväg igen, haha! Mötet jag trodde var kl 10:00 visade sig var kl 09.00, lite pinsamt men gick att lösa, puh! Det var inget om bloggen utan af-grej man går på och var hyffsat skoj :) Tydligen ser jag inte ut som någon naturbrukare fick jag höra av hon jag hade mötet med, utan mer som en designer ^^ Blev hur som helst väldigt glad av att höra det, fin komplimang! Nu hinner jag inte sitta här mer, bloggar mer sen igen, puss på er!

Veckans planer!

Hej på er, blev lite senare än vanligt idag, men så kan det gå när man inte börjar i tid....... Hur som helst blev jag precis klar med Veckans Planer och ser ut som det kommer bli en riktigt bra vecka med massa träning, me lik :) Det jag ser fram emot allra mest är Fredagen då jag ska plåtas inför en ny header och lite annat skoj, men mer än såtänker jag inte säga, hihi ^^ Nu ska jag koppla av framför tv:n och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Bilder från gårdagens outfit!





Mobilinlägg! 6/4

Go morgon sötnosar, valna för någon timme sen och sitter just nu och kollar på den lilla sjöjungfrun 2 :) Utgång igår och blev en super kväll med massa dans och nytt folk! Konstigt nog mår jag bra, vilket iof är bra eftersom vi ska bege oss mot gymmet inom kort, sen blir det hem för att sötta sig med lite jobb, bloggar mer sen igen, puss på er!

Så ligger det till!

Jag får ständigt frågor på krogen av bloggläsare och bekanta vart jag köper mitt löshår och känns som jag berättat det 1000 gånger, men ser inget fel att ta det igen! Löshåret jag köper är 60 cm långt, det ärnail hair, super bra kvalité och du kan hitta exakt den färgen, längd jag köper Här


 

Nu ska den upp! 5/4

Go morgon alla gullungar, hoppas allt är fint med er! Själv sitter jag i min lilla pyjamas och inväntar mina föräldrar som kommer hit för att hjälpa mig få upp min spegel och lite annat grejs :) Har faktiskt börjat tröttna på att sitta på golvet, haha! När dom har åkt ska jag sätta mig med lite jobb för att sedan börja fixa mig inför kvällens bravader, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Nu ska jag fixa en shake till mig själv och lite mat till den lilla, bloggar mer sen igen, puss på er!


Bildbrist, bild från min instagram, MollyNilson heter jag där!


 

Mobilinlägg!

Fredags mys ihop med Charlotte & Linus :)








love my life!

Hej på er, kom precis innaför dörren med mitt ''lilla'' paket och lite grejer jag ska mumsa på ikväll då kondis-passet är avklarat, hihi ^^ Ska inom kort ställa mig i köket för att göra iordning lite food, måste ladda om batterierna för kvällens pass, muy importante! Dagen har faktiskt gått förvånadsvärt fort,men skönt när allt bara flyter och bra väder till det är kanoners! Nu ska jag slappa lite i soffan och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


 

Ser inga problem!

En diskussion som ofta kommer upp när jag är bland mina vänner och som jag finner oehört intressant är livet som hemmafru. Jag respekterar andras syn på livet och hur dom ser detta, men tycker det är så oehört intressant :) Som ni vet har jag inga som helst problem att vika mitt egna liv åt en man och enbart lägga allt fokus på honom för att han ska lyckas + barn när det tillkommer.


Jag skulle utan några som helst problem kunna gå upp kl 05:00 för att göra iordning frukost, stryka hans kläder innan han går mot jobbet för att därefter somna om eller gå mot gymmet innan jag tar tag i dom dagliga sysslorna i hemmet så som disk, städning, tvätta, hälla upp ett bad, planering matlagning, storhandla, boka tapelserare, hämta från kemtvätt, besikta bilen, tvätta bilen, ringa reparatör om något krånglar tex diskmaskin, stå som värdinna inför hans eller gemensamma bekanta, sköta om honom när han är sjukhämta/lämna ungar vid dagis/skola etc

Många av mina vänner tycker detta är helt banalt att jag kan tänka mig lägga undan mitt eget liv för någon annan och säger att det skulle bli tråkigt i längden. Men jag ser det inte som så, jag har inget emot att lyfta fram och underlätta min framtida mans liv. Jag trivs med att göra hemmasysslor och göra ärenden på stan eftersom det redan är en stor del av mitt liv så vad är skillnaden?! Blir jag hemmafru i framtiden vilket jag är 100% säker på att jag kommer bli är det min plikt att betjäna mannen och göra hans liv enkelt. Sen till att jag kommer bli uttråkad tror jag knappas det eftersom det finns alltid saker att göra i hemmet, sortera om kryddor, putsa inredning, gå ut med sopor, listan kan göras lång men det kommer alltid finnas saker att göra, givetvis kommer vissa dagar kännas roligare än andra, men så är det väl me varje jobb skulle jag tro?! :)


Vissa kvinnor anser det är nedvärderande att vara hemmafru, men jag ser det som vilket jobb som helst min uppgift är att hålla mannen i ljuset, that's it :)

Beslutsångest!

Dom flesta vet vid detta lagret vet om hur mycket jag ÄLSKAR SKOR <3
En kvinna kan aldrig ha för många skor, sen får männen säga vad dom vill om det, men så är det ;)
Skorna ni ser nedan är så SJUKT fina och det bästa av allt är att dom kostar knappt ingenting vilket är toppen!
Ska faktiskt klicka hem någon av dem, vilken det blir har jag ingen susning om eftersom alla är helt fab....
Vilken skulle ni valt?!


För blå klicka Här                            För svart klicka Här
För röd klicka Här   


 

Början till en FAB-dag! 4/4

Go morgon sunshins, fick besök av tapetseraren kl 07:30, vilket var mindre populärt men nu är det klart, han gjordde ett kanon jobb! Blev precis klar med städningen, så nu har jag en ny städad & ny tapetserad lägenhet, helt FAB! =D Ska inom kort fixa mig för att åka iväg och hämta ut mitt paket, köpa lite grejer till fredagsmyset och lite senare ikväll blir det gymmet, finally! Solen skiner btw, känns som detta kommer bli en kanon dag, bloggar mer sen igen, puss på er!


Flumbild från söndagen, haha!


Lyckad investering!

För ett tag sen köpte jag detta smycket och tycker det är så dödens snyggt + att jag inte har något guldhalsband så blev en perfekt investering!


Få brösten betalda!

Som jag tidigare berättat kan ts-tjejer få sina bröst sponsrade av staten (skattepngar) vilket mång anser är fel och man får faktiskt tycka vad man vill om det, men var inte det jag skulle ta upp idag. Men eftersom det är så fruktansvärt dålig info om vilka som kan få det och hur stora man kan få tänkte jag ta upp det här :)


Med hjälp av hormonbehandling växer brösten, former kommer etc. Men hormonerna funkar så olika, vissa kan få upp till C, medans andra knappt kommer upp till 75A och andra kanske inte kommer kunna gå på hormonbehandling överhuvudtaget pga biefekterna.... Allt handlar om genetik och kroppsfett. Vissa ts-tjejer föds med större bröstköttlar än andra och har större sanolikhet att få större bröst än andra föds med ett plattare bröst. Dom har inte lika stor sanolikhet att få lika stora bröst som hon med större bröst köttlar, rätt logisklt va?! :)

Man går på hormoner i 1 - 2 år och därefter kan dom få sin efterlängtade bröst, MEN det är inte alla som får sina bröst betalda! I vissa regioner väljer dom att inte betala brösten för ts-personer, det är också kirurgen som avgör via ett mått hen går efter om personen ifråga ska få en operation eller ej. Har personen i fråga B75 är odsen mindre att hon kommer få sina bröst betalda av den enkla anledning att då anses det att hon redan har kvinnliga bröst. Men har en person A75 eller inte kunnat gå på hormoner är odsen större att hon får sina bröst betalda i förutsättning att hennes region sagt ja.

Därefter kommer man tillbaka till kroppens byggnad, huden är elastisk till viss del, men man kan inte töja den hur mycket som helst..... Det innebär att en väldigt smal person med plattbröstkorg från start kommer inte kunna få samma kupa som en annan person med samma kropssbyggnad, men med större bröstköttlar från start kommer kunna få.


 

Utgångs-outfit!

Åh vad jag ÄLSKAR denna looken! Stilren, enkel och äckligt snyggt!
Tycker den påminner lite om Ace Wilders outfit i melodifestivalen, men med en klar förbättring ;)
Detta är perfekt till en snygg håruppsättning vore perfekt eller vad säger ni?!


Toppen hittar du Här                               Örhängena hittar du Här

Byxorna hittar du Här   

Skorna hittar du Här                                 Ringarna hittar du Här 


 

Lite lat får man vara! 3/4

Go morgon alla sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni fått en fin start på dagen! Jag vaknade för ca 2 timmar sen men låg och drog mig fram tills nu, haha! Galet vad lat jag är, men så är det ibland ;) Ska inom kort börja fixa mig lite lätt, men innan jag gör det måste jag ringa tapelserare för att se hur långt han kommit i lägenheten. Ska också försöka ge mig på att våldgästa Mia & Becca i deras nya lägenhet, tror ni dom kommer bli överraskade?! ;) Nedan har ni bilder från resturangen i tisdags, var riktigt mumsigt!


 
 
 

Så gick det för Röda Faran!

Hej på er, fastnade framför soffan till en riktigt bra film, dock kommer jag inte ihåg vad den heter...... Men bra var den, alltid något ;) Efter hämtat upp alla missade avsnitt av Top Model + en bra film insåg jag att klockan har hunnit med bli rätt mycket på gott & ont :)

Var iväg igår på min första besikta för mig och Röda Faran, vilket gick utmärkt! Felfri precis som moi, haha! Eftersom jag aldrig besiktat en bil tidigare var det helt nytt för mig, dock trodde jag dom skulle pilla på lite fler knappar och att dom hade något mysigt fikarum men icke då, fast iof vem gillar inte att andas in avgaser?! ;) Blev jätte glad över den gick igenom, jag har fakltiskt bara råkat misshandla bilen 1 gång och det var i vintras, men tydligen tog det ingen skada, haha! Däremot när kameran kom fram skämdes Nettan riktigt ordentligt, dessutom tog det lite extra tid så passade på att bättra på sminket, men tror hon missade det kanske lika bra?! ;)



Dagens fråga!

Vi är från ......... och undrar om vi skulle kunna få köpa plats på din blogg? Hur ska vi gå till väga och vad kostar det att köpa plats hos dig?


För att komma i kontakt med mig gör ni såhär:
Börja med att klicka på kategorin ''Om Mig'' där ni hittar min e-mailadress, berätta om vem/vilka ni är och vart ni vill köpa er plats. Med det menar jag antingen via ett inlägg eller reklam plats på sidan tex Fionavincent. Priset för detta diskuterar vi ihop ju längre in vi kommer i diskussionen :)



Gjort för utgångar!

Hur läckert är inte detta och vilken tjeje skulle inte vilja äga det?!
Det är verkligen gjort för utgångar och tror det skulle bli riktigt mäktigt när man befinner sig på dansgolvet ;)
Lite retligt att jag inte kan nyttja det själv, men får glädjas åt dom som kan :)
Mina personliga favoriter är nog 1  & 2, vilka är eran? :)



1 hittar du Här                                         
 2 hittar du Här
3 hittar du Här                                         
 4 hittar du Här

Längtar hem till mitt andra hem!

Go morgon alla underbara läsare, vaknade för ett bra tag sen men trots det sitter jag fortfarande i pyjamas, haha! Ska glo igenom lite avsnitt från Top Model för att få tiden att gå eftersom det inte finns speciellt mycket att göra här hemma...... Funderar på att dra mig hemåt imorgon eller om jag väntar med det tills på fredag, fast andra sidan vet jag inte om det är någon vidare idé att komma hem till en stökig lägenhet heller, haha! Får se helt enkelt hur jag gör ;) Idag har jag inga direkta planer funderar på att titta förbi Becca & Mia lite senare, hörde att dom skulle få sina nycklar igår till sin lägenhet och hade varit skoj att kika förbi, men det får i sånnafall bli efter Top Model, nu ska jag kika vidare undertiden jag försöker komm på vad jag mer kan hitta på här hemma, haha! Nedan har ni presenterna jag fick av mina girls & Tommie, blev  verkligen jätte glad för allt fint! Nu ska jag fortsätta med mitt här och så hörs vi mer sen igen, puss på er!


Go kväll!

Hej på er, nu kommer världens senaste inlägg men så får det bli för ikväll! Eftersom min lägenhet hållerp å att renoveras valde jag åka till mina föräldrar som jag berättade tidigare ;) Det enda som känns lite B med det hela är att jag inte kommer kunna gymma och missar massa träning, vilket känns riktigt surt! Men hoppas på att kunna åka hem till en klar lägenhet nu på Fredag, hihi ^^ Var som sagt i stan as always ihop med Nettan idag, vi hade det super mysigt + toppen väder! Vi åt på en Italiensk resturang jag inte kommer ihåg namnet på men var super gott, kommer garanterat gå dit otra vez! Nu ska jag kika lite på tv innan det är dags att dejta kudden, vi hörs mer imorgon igen och så får ni sova så jätte gott!
 

Bilder från besiktning!

Kl 16:00 hade jag tid för besiktning för lilla röda faran och hur tror ni att det gick?! ;)






Mobilinlägg!

Hej på er, sitter just nu på café med Papi och har det jätte trevligt, länge sen vi gjorde något ihop när jag tä ler efter så var verkligen på tiden! :) När vi är klara här ska vi gå i lite affärer för att sedan bege oss hemåt, jag ska packa min väskan för att åka hemåt, vill helst slippa sova till lukten av tapetklister, haha! Nu ska jag vara lite social och så hörs vi mer sen igen, puss på er!
 
 
 

Bra att ha en morot!

Alla människor är så fruktansvärt olika när det kommer till träning, vissa har enklare och andra har det svårare att komma igång. Men 1 sak dom båda har gemensamt är att när dom väl kommit in i det flyter det på av bara farten, men det kan ta tid innan man kommer dit...... Därför kan det vara bra med lite motivation som rolig läsning och nya ideér av diverse träningsformer & kost :)


För hitta just din grej klicka Här


 

Videoinlägg 4/1

http://itsallfake.blogg.se

Kategori: